Hotel Hansson jobb - lediga jobb

Hotel Hansson jobb Hotel Hansson jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Hotel Hansson. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Hotel Hansson. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Servitör/Servitris extra vid behov, ca 25 tim/v- Stockholm

 2. Receptionist 40-50%- Stockholm

 3. Receptionist heltid- Stockholm

 4. Nattportier sökes- Stockholm

 5. Hotellreceptionist helgextra- Stockholm

 6. Kock- Stockholm

 7. Kock- Stockholm

 8. Serveringspersonal- Stockholm

 9. Matsalsansvarig- Stockholm

 10. Nattportier- Stockholm

 11. Hovmästare- Stockholm

 12. Hovmästare- Stockholm

 13. Hotellreceptionist/serveringspersonal extra vid behov- Stockholm

 14. Nattportier- Stockholm


Mer beskrivning

Servitör/Servitris extra vid behov, ca 25 tim/v
Till hösten 2013 söker vi serveringspersonal till Hotel Hansson bistro. Vi söker dig med minst 2 års dokumenterad erfarenhet från restaurangbranschen. Du är tillmötesgående, vill väl, intresserad av mat och dryck och är mån om att ge bästa möjliga service till våra gäster. Förutom vana av bords- och fatservering, kan du blanda klassiska drinkar och kan kan hantera en espressomaskin. Övriga kunskaper inom bartending samt värdskap är meriterande. Punktlighet och ett välvårdat yttre är ett måste. Du ska kunna både svenska och engelska i tal och skrift då vi har många internationella gäster. Om du vill vara med i vårt team, arbeta hårt och dela med dig av ditt engagemang för service är du välkommen med din ansökan. Ansökan tas emot via e-post. Tjänsten tillsätts i slutat av augusti. Sista ansökningsdag är 21/7 2013 Ersättning: Enligt kollektivavtal Ansökningar som inte uppfyller kraven hanteras ej. Om företaget: Hotel Hansson är ett familjeägt och drivet företag med 15 anställda i Vasastan. Hotellet har ett 60-tal rum samt en bistro med 40 sittplatser. Bistron har öppet mellan 17:00-22:00 tisdagar-lördagar Utvalda lördagar har vi även Afternoon Tea samt Brunch på söndagar.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris extra vid behov, ca 25 tim/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris extra vid behov, ca 25 tim/v

Receptionist 40-50%
Vi söker en serviceinriktad hotellreceptionist till familjeägda Hotel Hansson i Vasastan, Stockholm Arbetet som receptionist på Hotel Hansson innefattar att ge våra gäster god service, hantering av bokningar över telefon, från e-post och olika bokningssystem, in- och utcheckning, enklare café och barsysslor samt sedvanliga förekommande receptionssysslor. Du som söker till oss brinner för service, har lätt att handskas med människor och hantera olika typer av situationer som kan uppstå. Du trivs med att arbeta i en internationell miljö där mötet med andra kulturer blir naturligt. Du talar och skriver självklart svenska och engelska obehindrat. Våra gäster består av affärsresenärer, grupper och privatpersoner, och får alla samma trevliga personliga bemötande. Tjänsten är fördelad på ett rullande schema där kvällar till 23.00 förekommer, samt helgarbete. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet från arbete i hotellreception, minst 1 år.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist 40-50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist 40-50%

Receptionist heltid
Hotel Hansson är ett av Stockholms sista familjedrivna 4-stjärniga hotell. Vi har 58 rum, konferensavdelning, bar och matsal. Förutom centralt läge och vackra lokaler är vi kända för vårt personliga bemötande. Receptionist heltid: Just nu söker vi en receptionist som vill vara med i vår familj och driva företaget framåt och uppåt. Förvänta dig ett varierat, utvecklande och roligt arbete i hög takt. Receptionisten ger första och sista intrycket av hotellet och ser till att gästerna får en positiv och trygg vistelse i Stockholm. Du som söker tjänsten är passionerad för service, väldigt social och älskar mötet med gäst. Punktlighet och ett välskött yttre är en självklarhet. Rätt person kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på minst svenska och engelska, gärna fler språk. Vi ser gärna att du har minst 2 års bakgrund från hotell eller restaurang samt är kassavan. Du som söker tjänsten kan arbeta dagar, kvällar och helger med utvecklingsmöjligheter. Tillträde från och med 1 oktober 2015. Minst 20 år fyllda, lön enligt avtal. Välkommen att maila in din ansökan: CV med bild och introduktionsbrev senast den 24:e september 2015 till henry.freeland@hotelhansson.se. Ansökningar som inte uppfyller krav besvaras ej.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid

Nattportier sökes
Den som ger första intrycket av hotellet på nätterna och ser till att gästerna får en trevlig vistelse från A till Ö. Ansvarar för in- och utcheckning av hotellgästerna, har eget kassaansvar samt säkerhetsansvar. Du förbereder även frukosten och är med och ser till att leverera en fantastisk start på dagen för våra gäster. Krav: Du som söker tjänsten är pålitlig, ansvarstagande och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på minst svenska och engelska. Du är kassavan och vurmar för mat och dryck. Önskemål: Meriterande att du har vana från liknande arbeten, erfarenhet från bar, caféarbeten eller kök, men är inget krav. Vill du vara med i arbetslaget på ett av Stockholms sista familjeägda 4 stjärniga hotell? Är du ute efter en anställning där din insats gör verklig skillnad? Just nu söker vi personal som vill vara med i och föra Hotel Hansson framåt. Vi har 58 rum, bar och matsal samt konferens i centrala Vasastan, Stockholm.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Nattportier sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattportier sökes

Hotellreceptionist helgextra
Professionellt gästbemötande In- och utcheckning Bokning av rum och bord Besvarande av e-mail på svenska och engelska Nattportiär vid behov (enstaka tillfällen) Hjälpa till i bar och restaurang Städ och renhållning av arbetsytor Vi söker dig som vurmar för värdskap, hög service grad och nöjda gäster. Du är social och vill väl. Hotel Hansson är ett familjeägt hotell i centrala Stockholm. Vi har 58 rum, 1 konferenslokal, bar och matsal. Internationellt och svenskt klientel. Affärsresenärer och familjer. Övrigt: Vacker arbetsmiljö, design/boutiquehotell, originell arkitektur. Populärt hotell, hög beläggning. Erfaret och inspirerande ledarskap.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-28
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist helgextra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist helgextra

Kock
-Skapa meny efter säsong med god framförhållning. Vi försöker hålla en ekologisk och närproducerad profil. -Förbereda och laga mat för våra gäster. Man arbetar självständigt med en a la carte meny. -Städar kökets arbetsytor och håller hög hygiennivå. Man följer egenkontroll. Du har hög nivå av kreativitet och vill sätta prägel på maten Anpassar meny efter säsong och rådande trender Hotel Hansson är ett familjeägt hotell i centrala Stockholm. Vi har 58 rum, 1 konferenslokal, bar och matsal. Internationellt och svenskt klientel. Affärsresenärer och familjer. Övrigt: Vacker arbetsmiljö, design/boutiquehotell, originell arkitektur. Populärt hotell, hög beläggning. Erfaret och inspirerande ledarskap.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Stockholm, Kock Hotel Hansson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Kock
-Skapa meny efter säsong som byts minst 3ggr/år med god framförhållning. Vi försöker hålla en ekologisk och närproducerad profil. -Utveckla och igångsätta en affärslunch i mitten av september. Arbetar fram en plan tillsammans med hotellchefen. -Förbereda och laga mat för våra gäster. Man arbetar självständigt med en a la cartemeny. -Städar kökets arbetsytor och håller hög hygiennivå. Man följer egenkontroll. -Hålla i köksekonomin med målsättning att hålla 8% vinstmarginal. Vi arbetar med uppföljning och anpassning. Du är smaksäker och ute efter att laga mat från grunden. Du vill vara med och driva fram signaturrätter och sätta din prägel. Du brinner för utveckling och kan tänka långsiktigt. Hotel Hansson är ett familjeägt hotell i centrala Stockholm. Vi har 58 rum, 1 konferenslokal, bar och matsal. Internationellt och svenskt klientel. Affärsresenärer och familjer. Övrigt: Vacker arbetsmiljö, design/boutiquehotell, originell arkitektur. Populärt hotell, hög beläggning. Tydligt och inspirerande ledarskap. Social personalstab i olika åldrar från hela världen.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Stockholm, Kock Hotel Hansson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Serveringspersonal
Vardagliga uppgifter: -Matsalsarbete där du är värd, rekommenderar olika rätter med tillhörande dryck -Håller igång 7 olika preppstationer -Blandar drinkar -Brygger espressokaffe -Tar bokningar och visar till bord -Stöttar köket med disk vid hög belastning -Följer städrutiner Veckovis utförda uppgifter: -Marknadsföring i sociala medier-Yelp, Tripadvisor, Instagram och Google+ -Uppdateringar av mat- och dryckesmenyer -Följa marknadsföringsplaner, skapa erbjudanden Du som söker är pigg och glad, älskar att prata om mat och dryck och vill vara med och utveckla matsalsarbetet. Kommunikatör som klarar av att skriva och tala obehindrat på svenska och engelska. Fler språk är meriterande då vi har gäster från hela världen. Du är punktlig, känner dig bekväm med ditt värdskap och vill se varje gäst nöjd vid kvällens slut. HANSSON BAR & MATSAL- INTERNATIONELLT KÖK MED SVENSK TOUCH. Till oss är gäster välkomna på en enklare bit mat, en två-rätters middag, en kopp kaffe eller en drink i förbifarten. Vi bjuder på en unik atmosfär och cross over kök, serverad med personlig service och omtanke. Förutom kvällsservering, serveras söndagsbrunch, daglig frukost och afterwork. Vi har även unika arrangemang och temakvällar. Vi som arbetar här har ambitioner att överträffa gästens förväntningar och skapa genuina möten.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal jobb, Serveringspersonal Stockholm, Serveringspersonal Hotel Hansson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal

Matsalsansvarig
Vardagliga uppgifter: -Matsalsansvar där du är värd, rekommenderar olika rätter med tillhörande dryck -Håller igång olika preppstationer -Följer städrutiner Veckovis utförda uppgifter: -Marknadsföring i sociala medier -Uppdateringar av mat- och dryckesmenyer -Skapar marknadsföringsplaner och erbjudanden Vi söker en ansvarstagande och kreativ restaurangtalang som vill vara med och bära upp vårt fantastiska kök. Du som söker är pigg och glad, älskar mat och dryck och vill vara med och utveckla matsalsarbetet. Kommunikatör som klarar av att skriva och tala obehindrat på svenska och engelska. Fler språk är meriterande då vi har gäster från hela världen. Du är punktlig, känner dig bekväm med ditt värdskap och vill se varje gäst nöjd vid kvällens slut. HOTEL HANSSON BAR & MATSAL- INTERNATIONELLT KÖK MED SVENSK TOUCH. Till oss är gäster välkomna på en enklare bit mat, en två-rätters middag, en kopp kaffe eller en drink i förbifarten. Vi bjuder på en unik atmosfär och cross over kök, serverad med personlig service och omtanke. Restaurangens kvällsverksamhet har öppet tisdag till lördag 17-22:00 med uppehåll över jul, nyår och juli månad. Förutom kvällsservering, serveras söndagsbrunch, daglig frukost och afterwork. Vi har även unika arrangemang och temakvällar. Vi som arbetar här har ambitioner att överträffa gästens förväntningar och skapa genuina matupplevelser. Företaget är fristående, familjeägt och grundades 1992 av familjen Hansson från svenska västkusten.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Matsalsansvarig jobb, Matsalsansvarig Stockholm, Matsalsansvarig Hotel Hansson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matsalsansvarig

Nattportier
Den som ger första intrycket av hotellet på nätterna och ser till att gästerna får en trevlig vistelse från A till Ö. Ansvarar för in- och utcheckning av hotellgästerna, har eget kassaansvar samt säkerhetsansvar. Förutom barstängning och dryckesservering, förbereder du även frukosten och är med och ser till att leverera en fantastisk start på dagen för våra gäster. Arbetspassen är lagda så att man arbetar 7 nätter och är ledig 7 nätter. Eventuella extra arbetspass finns för den som vill utvecklas. Krav: Du som söker tjänsten är pålitlig, ansvarstagande och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på minst svenska och engelska. Du är kassavan och har ett intresse för mat och dryck. Önskemål: Meriterande att du har vana från liknande arbeten, erfarenhet från bar, caféarbeten eller kök, men är inget krav. Vill du vara med i arbetslaget på ett av Stockholms trevligaste familjeägda hotell? Är du ute efter en anställning där din insats gör verklig skillnad? Just nu söker vi personal som vill vara med i och föra Hotel Hansson framåt. Vi har 58 rum, bar och matsal samt konferens i centrala Vasastan, Stockholm.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Nattportier jobb, Nattportier Stockholm, Nattportier Hotel Hansson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattportier

Hovmästare
Vardagliga uppgifter: -Matsalsansvar där du är värd, rekommenderar olika rätter med tillhörande dryck -Håller efter olika stationer -Ekonomisk rapportering till hotellchefen Veckovis utförda uppgifter: -Marknadsföring i sociala medier -Uppdateringar av mat- och dryckesmenyer -Skapar marknadsföringsplaner och erbjudanden Vi söker en ansvarstagande och kreativ restaurangtalang som förmedlar hantverk. Du som söker är pigg och glad, älskar mat och dryck och vill vara med och driva matsalsarbetet. Kommunikatör som klarar av att skriva och tala obehindrat på svenska och engelska. Fler språk är meriterande då vi har gäster från hela världen. Du är punktlig, känner dig bekväm med ditt värdskap och vill se varje gäst nöjd vid kvällens slut. HOTEL HANSSON BAR & MATSAL- INTERNATIONELLT KÖK MED SVENSK TOUCH. Till oss är gäster välkomna på en enklare bit mat, en två-rätters middag, en kopp kaffe eller en drink i förbifarten. Vi bjuder på en unik atmosfär och cross over kök, serverad med personlig service och omtanke. Restaurangens kvällsverksamhet har öppet tisdag till lördag 17-22:00 med uppehåll över jul, nyår och juli månad. Förutom kvällsservering, serveras söndagsbrunch, daglig frukost och afterwork. Vi har även unika arrangemang och temakvällar. Vi som arbetar här har ambitioner att överträffa gästens förväntningar och skapa genuina matupplevelser. Företaget är fristående, familjeägt och grundades 1992 av familjen Hansson från svenska västkusten.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Hovmästare jobb, Hovmästare Stockholm, Hovmästare Hotel Hansson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hovmästare

Hovmästare
Vardagliga uppgifter: -Matsalsansvar, rekommenderar olika rätter med tillhörande dryck -Håller efter olika stationer -Ekonomisk målsättning och rapportering Veckovis utförda uppgifter: -Marknadsföring i sociala medier -Uppdateringar av mat- och dryckesmenyer -Skapar marknadsföringsplaner och erbjudanden Som Hovmästare är din uppgift att säkerhetsställa att din restaurang är en välfungerande och lönsam restaurang med välmående personal. Som Hovmästare har du alltid det yttersta ansvaret för att bemöta våra gäster på ett professionellt och välkomnande sätt. Driften av restaurangen när hotellchef inte är på plats Planering av bokningar Svara i telefon och mail Kassarapporter Upprätthålla företages rutiner och policy Vi söker dig som är ansvarstagande och kreativ, som förmedlar värdskap och hantverk i allt du gör. Från att ta bokningar i telefon och bokningssystem till planering av sittningar och servering av mat. Du som söker positionen är pigg, passionerad för mat och dryck och vill vara med och utveckla matsalsarbetet. Vi har ett riktigt vasst kök och behöver din matnördighet för att sälja allt på menyn. Kommunikatör som klarar av att skriva och tala obehindrat på svenska och engelska. Fler språk är meriterande, men inte ett krav. För dig är laganda och dynamik en självklarhet och och vill se varje gäst nöjd vid kvällens slut. Till oss är gästerna välkomna på en god matbit, en två-rätters middag, en kopp kaffe eller en drink i förbifarten. Vi bjuder på en unik atmosfär och cross over kök, serverad med personlig service och omtanke. Restaurangens kvällsverksamhet har öppet tisdag till lördag 17-22:00 med uppehåll över jul, nyår och juli månad. Förutom kvällsservering, erbjuds afterwork grupparrangemang och temakvällar. Företaget är fristående, familjeägt och grundades 1992 av familjen Hansson från svenska västkusten.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Hovmästare jobb, Hovmästare Stockholm, Hovmästare Hotel Hansson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hovmästare

Hotellreceptionist/serveringspersonal extra vid behov
Professionellt gästbemötande In- och utcheckning Bokning av rum och bord Besvarande av e-mail på svenska och engelska Nattportiär vid behov (enstaka tillfällen) Hjälpa till i bar och restaurang Städ och renhållning av arbetsytor Enklare hjälp med matsalsarbete Enklare barista- och bararbete Arbete för dig betyder att förmedla en hantverksmässig servicegrad och se dina gäster supernöjda. -Du är social och har samtidigt en analytisk förmåga. -Nya idéer och strategier kommer lätt till dig. -Du är flexibel och vill utvecklas. Hotel Hansson är ett familjeägt hotell i centrala Stockholm. Vi har 60 rum, matsal med 42 sittplatser, konferenslokal, bar och matsal. Internationellt och likväl svenskt klientel. Affärsresenärer och familjer. Övrigt: Vacker arbetsmiljö, design/boutiquehotell, originell arkitektur. Populärt hotell, hög beläggning, utvecklande för dig som vill framåt.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist/serveringspersonal extra vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist/serveringspersonal extra vid behov

Nattportier
Den som ger första intrycket av hotellet på nätterna och ser till att gästerna får en trevlig vistelse från A till Ö. Ansvarar för in- och utcheckning av hotellgästerna, har eget kassaansvar samt säkerhetsansvar. Förutom barstängning och dryckesservering, förbereder du även frukosten och är med och ser till att leverera en fantastisk start på dagen för våra gäster. Arbetspassen är lagda så att man arbetar 7 nätter och är ledig 7 nätter. Eventuella extra arbetspass finns för den som vill utvecklas. Krav: Du som söker tjänsten är pålitlig, ansvarstagande och kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på minst svenska och engelska. Du är kassavan och har ett intresse för mat och dryck. Önskemål: Meriterande att du har vana från liknande arbeten, erfarenhet från bar, caféarbeten eller kök, men är inget krav. Vill du vara med i arbetslaget på ett av Stockholms trevligaste familjeägda hotell? Är du ute efter en anställning där din insats gör verklig skillnad? Just nu söker vi personal som vill vara med i och föra Hotel Hansson framåt. Vi har 60 rum, bar och matsal samt konferens i centrala Vasastan, Stockholm.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Nattportier jobb, Nattportier Stockholm, Nattportier Hotel Hansson
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattportier


Sök lediga jobb Hotel Hansson

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se