Hotellreceptionist jobb - lediga jobb

Hotellreceptionist jobb Hotellreceptionist jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Hotellreceptionist. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Hotellreceptionist. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Hotellreceptionist- Stockholm

 2. Hotellreceptionister för natten sökes!- Stockholm

 3. Hotellreceptionister Stockholm- Stockholm

 4. Hotellreceptionist- Stockholm

 5. Hotellreceptionist sökes till konferens/hotellanläggning- Stockholm

 6. Hotellreceptionist- Malmö

 7. Väktarutbildad hotellreceptionist- Stockholm

 8. Hotellreceptionist/Cafébiträde- Stockholm

 9. Hotellreceptionist- Stockholm

 10. Extra hotellreceptionist- Åtvidaberg

 11. Hotellreceptionist, extra vid behov- Stockholm

 12. Hotellreceptionist- Åre

 13. Hotellreceptionister för extrajobb sökes!- Stockholm

 14. Vi söker en hotellreceptionist till ett hotell i Köpenhamn!- Malmö

 15. Hotellreceptionister med erfarenhet, både dag och natt!- Stockholm

 16. Hotellreceptionist- Västervik

 17. Hotellreceptionister/extra- Stockholm

 18. Hotellreceptionist- Sigtuna

 19. Hotellreceptionist Extra- Stockholm

 20. Hotellreceptionist/frukostvärdinna- Oxelösund

 21. Hotellreceptionist- Söderhamn

 22. Hotellreceptionist till Bemanningsföretag- Stockholm

 23. Hotellreceptionist- Solna

 24. Hotellreceptionist- Stockholm

 25. Hotellreceptionist/Cafébiträde, Extra- Stockholm

 26. Hotellreceptionist- Sunne

 27. Hotellreceptionist- Söderköping

 28. Hotellreceptionist till IFL Kämpasten- Sigtuna

 29. Hotellreceptionist Extra- Stockholm

 30. Hotellreceptionist, vikariat- Malmö

 31. Hotellreceptionist- Stockholm

 32. Hotellreceptionist, Hotel Riddargatan- Stockholm

 33. Hotellreceptionist till Bemanningsföretag- Stockholm

 34. Hotellreceptionist till Furnäsets Hotell i Piteå- Piteå

 35. Hotellreceptionist- Stockholm

 36. Vi söker hotellreceptionister- Stockholm

 37. Hotellreceptionist- Nyköping

 38. Hotellreceptionister!- Stockholm

 39. Hotellreceptionist natt- Stockholm

 40. Hotellreceptionist Extra- Stockholm


Mer beskrivning

Hotellreceptionist
Best Western Hotel Bentleys Som receptionist på vårt hotell arbetar du i huvudsak med in-/utcheckning, hantering av telefon och kassa, bokningar och gästservice. Som person är Du serviceminded, ansvarsfull, lojal och ordningsam. Du har driven att sälja vårt hotell på daglig basis och är något du brinner för och som du vill utvecklas inom. Att vara självgående och ta egna initiativ är viktigt. Problemlösning ser du som en positiv utmaning. Framförallt ska du ha viljan att alltid leverera den bästa tänkbara servicen till våra gäster. Precis som vi, ser Du tjänsten som utvecklande och början på ett långvarigt samarbete. Du har mycket hög servicekänsla och förståelse för vad våra gäster har för behov och förväntningar. Du är mycket noggrann och lämnar ingen uppgift oavslutad. Du är en glad och pigg person med stor värdskapskänsla. Har humor, är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Du trivs i en arbetsmiljö som har en hög flexibilitet och där det är naturligt att hjälpa till på andra avdelningar när det krävs. Du har arbetat i en reception tidigare, minst 1 år gärna med relevant branschutbildning. Du har dokumenterade kunskaper inom officepaketet och hotelldatasystem. Du uttrycker dig lika bra på svenska som engelska i tal och skrift. Schemat är rullande med arbetstider 7-15 eller 15-23 och helgarbete. Vi arbetar med bokningssytemet HotSoft, och kunskap i det eller annan bokningskanal är ett plus. Tillträde till tjänsten i augusti. Tillträde efter överenskommelse. Endast kvalificerade sökande kommer att få svar. Endast ansökan via epost: jobb@viinvest.com Bifoga CV, personligt brev och foto.
Företag: Hotel Bentleys
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Stockholm, Hotellreceptionist Hotel Bentleys
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Hotellreceptionister för natten sökes!
Prime Professional Prime söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta som nattreceptionist. Våra kunder är stora fina hotell som finns centralt i Stockholm. Just nu söker vi efter erfarna receptionister som kan arbeta extra, både under sommaren och till hösten. Du ska kunna hoppa in och arbeta när den ordinarie personalen får förhinder. Arbetsuppgifter I din roll som nattreceptionist kommer du arbeta i våra kunders reception under natten. Du kommer ha det övergripande ansvaret för hotellet och deras gäster samt vara deras ansikte utåt. Arbetat innebär bland annat: • Göra nattkörningen i deras registreringssystem • In- och utcheckning av gäster samt rumsbokningar • Vara behjälplig med både hotell- och destinationsfrågor • Säkerhetsansvar • Hålla rent och snyggt vid receptionen Vem är du? Du som söker ska minst ha gymnasiekompetens och tidigare erfarenhet av arbete i en hotellreception. Det är ett krav med goda kunskaper i bokningssystemet Opera. Kunskap i övriga bokningssystem är meriterande. Viktigt att du även är ansvarsfull, pålitlig, orädd och har skinn på näsan samt är väldigt flexibel. Vi söker dig som kan arbeta extra varför det är viktigt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat arbete. Du kommer bli en extra resurs för ordinarie personal vid semester och sjukdom. Välkommen in med din ansökan! Företagsbeskrivning Prime är ett marknadsledande bemanningsföretag som genom verksamhetsområdena Professionals, Service och Care levererar tjänster och helhetslösningar för bemanning, rekrytering, outsourcing och coachning. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Genom samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder även Prime professionell jobbcoachning för dig som är arbetssökande. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida www.prime.se
Företag: Prime Professional
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionister för natten sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionister för natten sökes!

Hotellreceptionister Stockholm
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Vi söker nu engagerade, ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare till vår kund Scandic Hotell i Stockholmsregionen. Du kommer att arbeta i en spännande och händelserik miljö där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter omfattas av sedvanliga receptionsuppgifter såsom in-utcheckning, merförsäljning, bokning, telefonväxel samt viss kassahantering men också rondering och brandsäkerhet. Som nattreceptionist är säkerhetsmedvetenheten viktig då du har ett stort ansvar för hotellet och hotellets gäster. Samarbete och flexibilitet är viktigt i denna roll och viljan att hjälpa till med alla, på ett hotell förekommande, arbetsuppgifter är avgörande för din framgång i rollen Du är en stresstålig person som trivs bäst när tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande, att hantera det oväntade på ett kreativt sätt ser du som en utmaning.Du är en bra teamspelare och har lätt för att skapa goda relationer, såväl med gäster som med kollegor. Vi ser gärna att du är positiv, ordningsam och brinner för att alltid ge den bästa servicen. Att arbeta på natten ser du som en fördel. Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet Arbetstiden kommer i första hand vara förlagd på kvälls/natt tid Kunskaper i hotelldatasystemet Scorpio är meriterande.  Tjänsterna varierar mellan behovsanställning, deltid och halvtid tillsvidare med tillträde snarast. Har du inte väktarutbildning sedan tidigare så utbildar vi dig. Söka tjänsten: Du söker tjänsten med registrerad CV via vår hemsida www.g4s.se   Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk granskning på de kandidater vi går vidare med. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Affärsområde Öst
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionister Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionister Stockholm

Hotellreceptionist
Vi Invest är en snabbväxande koncern med fokus på hotellnäringen. All verksamhet är koncentrerad till Stockholm. I Vi Invest ingår: BEST WESTERN Hotel Bentleys, BEST WESTERN Hotel Karlaplan, Best Hostel Old Town Skeppsbron, Vanadis Hotel, Restaurang Rökeriet på Fjäderholmarna. Just nu eftersöker vi: Receptionist Till Best Hostel Old Town Skeppsbron Kompetenskrav Hotellreceptionist: Serviceminded person med tidigare erfarenhet från Hostel/vandrarhem eller hotell. Datavana, gärna från hotellbokningssystemet Hotsoft. Att vara flexibel, lojal, självgående och samarbetsvillig skall vara en självklarhet. En person som ser tjänsten som långvarig med ambitionen att utvecklas inom företaget. Man jobbar i skift 7-15 eller 15-23 och var tredje helg 9-21. Språkkunskaper utöver svenska & engelska är meriterande då det bor många internationella gäster. Tillträde till tjänsten kommer att ske i augusti. Välkommen in med ett skriftligt ansökan, CV & Personligt Brev, per e-mail. Anställning sker löpande, därmed kan tjänsten hinna bli tillsatt innan annonseringstiden är avslutad. Ansökan skickas till: jobb@viinvest.com . välkomna att söka hos oss!
Företag: VI INVEST AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Stockholm, Hotellreceptionist VI INVEST AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Hotellreceptionist sökes till konferens/hotellanläggning
Prime Professional Vi på Prime söker hotellreceptionist till konferens/ hotellanläggning i Sollentuna. Du kommer arbeta dagar och kvällar, ibland även helger ca 75 % under augusti månad. Vår kund är ett hotell som har kompletta mötesanläggningar som ligger i Sollentuna ca 20 minuter ifrån centrum. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd hos oss på Prime men arbeta ute hos vår kund. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter som hotellreceptionist kommer du bland annat att: • Ha hand om in och utcheckning av gäster samt rumsbokningar • Vara behjälplig med både Hotellfrågor och destinationsfrågor • Lättare servering av bar och restaurang • Iordningställande av lokaler • Säkerhetsansvar • Hålla rent och snyggt vid reception samt viss annan städning Vem är du? Du som söker ska minst ha gymnasiekompetens och behärska svenska och engelska mycket väl både i tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet från hotellreception och du är en van användare av bokningssytemet Hotsoft. För övrigt är det viktigt att du även är social, ansvarsfull, pålitlig och väldigt flexibel. För rätt person finns möjligheter för mer arbete hos flera av våra hotell/konferenskunder. Företagsbeskrivning Prime är ett marknadsledande bemanningsföretag som genom verksamhetsområdena Professionals, Service och Care levererar tjänster och helhetslösningar för bemanning, rekrytering, outsourcing och coachning. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Genom samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder även Prime professionell jobbcoachning för dig som är arbetssökande. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida www.prime.se
Företag: Prime Professional
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist sökes till konferens/hotellanläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist sökes till konferens/hotellanläggning

Hotellreceptionist
Mayfair Hotel Tunneln söker receptionist för anställning till varannan helg och extra vid behov. Helgerna innefattar ca 32 timmar/månad. Mayfair Hotel Tunneln är ett av Malmös mest anrika hotell. Det är ett fristående och privatägt hotell i centrala Malmö. Hotellet har 79 rum, 1 konferenslokal, tapasbar och restaurang. I byggnaden har hotell bedrivits sedan 100 år men byggnaden är daterad tillbaka till 1300-talet, särskilt matsalen där det idag serveras frukost, lunch och middag. Tjänsten innebär arbete i receptionen med allt det innebär. Gästkontakt, in och utcheckningar, bokning, kassahantering, du agerar som "spindeln i nätet". Vi söker dig som sätter servicen i centrum, är pigg och glad, flexibel och kan ta egna initiativ. Du är social och älskar att arbeta med människor och är personlig och professionell i ditt möte med dem. Du har sinne för detaljer, är ordningsam och klarar av och trivs med att ha många bollar i luften. Svenska och engelska är ett krav och talar du andra språk är detta meriterande. Vi arbetar med Hotsoft bokningssystem så har du jobbat med detta tidigare är det till en klar fördel, likaså om du har tidigare erfarenhet av receptionsarbete och/eller andra serviceyrken. Du kommer att arbeta varannan helg och extra vid behov, helgerna innefattar ca 32 timmar/månad. Det är därför bra om du har en annan sysselsättning som huvudsyssla, att du kan kombinera arbete med studier eller liknande. Vi tar emot ansökningar via e-mail: jobbansokningar@mayfairhotel.se Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta: Josefine Skånell, Hotellchef 040-101620
Företag: THE MAYFAIR HOTEL
Ort: Malmö
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Malmö, Hotellreceptionist THE MAYFAIR HOTEL
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Väktarutbildad hotellreceptionist
Top Solution Security söker en ny medarbetare för tjänstgöring i Stockholm! Du kommer att arbeta som väktarutbildad nattreceptionist inom hotell, för kunds räkning. Viktiga förutsättningar för detta jobb är att du kan arbeta självständigt och vara serviceinriktad, pålitlig och ansvarsfull. Du som söker ska uppfylla följande kvalifikationer: - Genomförd Väktarutbildning. - Erfarenhet av receptionsarbete. - Behärska svenska och engelska i tal och skrift. - Vara ostraffad. - Ha god hälsa och fysik. Övriga utbildningar, språk och erfarenheter är meriterande! OBS! VI TAR ENDAST EMOT ANSÖKNINGAR VIA E-POST, jobb@topsolution.se
Företag: TOP SOLUTION SECURITY SWEDEN HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Väktarutbildad hotellreceptionist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktarutbildad hotellreceptionist

Hotellreceptionist/Cafébiträde
2Home Hotel Apartments ingår i Excellence Hotels AB. Hotellet ligger i Solna och har 90 lägenheter, café och gym. Vi söker dig som är glad, organiserad, flexibel och serviceinriktad för att jobba i receptionen samt i caféet. Frukostservering ingår också i arbetet och du måste därför kunna ha "många bollar i luften" samtidigt. Arbetet inkluderar sedvanliga receptionistuppgifter som in- och utcheckning, rumsbokningar, m.m. samt arbete i caféet med bl.a. frukost, tillberedning av enklare måltider, diskning, m.m. Tidigare erfarenhet av reception samt café eller dylikt är ett krav. Du måste också ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då vi har såväl svenska som internationella gäster som bor på hotellet. Kunskap inom hotellsystemet Picasso eller Opera är meriterande. Arbetstiderna består såväl av kvällar, mornar och helger. Tillträde till tjänsten omgående. OBS! Ansökan tas endast emot via e-post på randy@excellencehotels.se
Företag: 2Home Hotel Apartments
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist/Cafébiträde jobb, Hotellreceptionist/Cafébiträde Stockholm, Hotellreceptionist/Cafébiträde 2Home Hotel Apartments
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist/Cafébiträde

Hotellreceptionist
Brommavik Hotell är ett litet privatägt hotell i Bromma precis invid centrala Sundbyberg. Vi söker nu en hotellreceptionist med erfarenhet till tjänst som receptionist Vana från något bokningssystem, helst Picassa, är önskvärt. Du behärskar engelska och svenska obehindrat. Då du kommer att ha mycket kundkontakt med en del försäljning och servering på kvällarna är det viktigt att du trivs servicerollen och är flexibel. Vi är ett litet gäng som strävar efter hög trivsel på arbetet!
Företag: Brommavik Hotel AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Stockholm, Hotellreceptionist Brommavik Hotel AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Extra hotellreceptionist
Mitt i hjärtat av Östergötland, alldeles intill sjön Yxningen, ligger vår hotell- och konferensanläggning. Här kan gästerna vistas i en lugn och rogivande miljö långt från stadens brus. Hos oss kan gästerna hålla både små och stora konferenser eller privata fester. Vi har ett stort utbud av aktiviteter och våra kockar serverar gärna vilt från skogarna och fisk från sjöarna intill. Vi kan även erbjuda olika träningsläger med boende, mat samt utom- och inomhus aktiviteter. Hotellet har 70 rum med totalt 108 bäddar. Vi söker nu en hotellreceptionist Arbetsuppgifter: Sedvanliga receptionsgöromål såsom in- och utcheckning, förberedelser för ankommande gäster, kassahantering, fakturering, bokningar och turistinformation. Du fungerar även som konferensvärdinna/värd och deltar i hotellets säljaktiviteter. Beskrivning av kvalifikationer: Du som söker har en hotellutbildning i botten samt några års arbetserfarenhet från hotellreception, gärna med erfarenhet i hotelldatasystemet Hotellinx. Du måste vara en flexibel, utåtriktad och utpräglad servicemänniska som tycker det här arbetet är oerhört kul, helt enkelt något du brinner för. Du skall ha goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, fler språk är meriterande. Tillträde Vi ser gärna att du börjar hos så snart som möjligt dock senast 15 september. Varaktighet Vi behöver hjälp under högsäsongen, alltså fram till årsskiftet. Det finns goda chanser till jobb igen från tidig vår 2014 och över sommarsäsongen, I den här rekryteringen har vi valt att sköta hela rekryteringsprocessen själva. Säljare och rekryteringsbolag undanbedes.
Företag: YXNERUM HOTEL & CONFERENCE AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Extra hotellreceptionist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra hotellreceptionist

Hotellreceptionist, extra vid behov
Vi söker en driven och erfaren receptionist till vårt glada receptionsgäng. Tjänsten består av sedvanliga receptionsuppgifter såsom incheckning, utcheckning, bokningar och service till gäster. Vi har en bar belägen vid receptionen där receptionisten serverar dryck och snacks. Utbildning/Erfarenhet: Vi söker dig som har minst 1års erfarenhet av receptionsarbete. Att du kan bokningssystemet Hotsoft är ett krav. Vi tror att du som person är positiv, har viljan att ge bra service och att du kan "hugga in" där det behövs. Vi förutsätter att du har hög kvalitetskänsla, brinner för service och att du gillar att jobba med människor. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande. Referenser är ett krav. Rekrytering sker löpande Ansökan Sista ansökningsdag 130901 Vi tar emot ansökan via epost: michael@capitalhotel.se Arbetsgivare BEST WESTERN CAPITAL HOTEL MARKNADSVÄGEN 6 12044 ÅRSTA Tel: 08-55670780 E-post: info@capitalhotel.se Mer information på www.capitalhotel.se
Företag: BEST WESTERN CAPITAL HOTEL
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist, extra vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist, extra vid behov

Hotellreceptionist
Copperhill Mountain Lodge är ett alpint designhotell på toppen av Förberget i Åre-Björnen. Här har du milsvida utsikter över fjällvärlden och ski-in/ski-out till Åres skidsystem. Under ett och samma tak finns 112 hotellrum och sviter, konferensmöjligheter för 450 personer, ett prisbelönt spa, barnpassning och aktivitetsklubb, bibliotek och lounger, flera restauranger och barer samt skidshop med skiduthyrning. Hotellet har en arkitektur i modern mountain lodge-stil, skapad av den mångfaldigt prisbelönte amerikanska arkitekten Peter Bohlin. Är du redo för ett karriärsdrag? Copperhill söker eliten av Hotellreceptionister Copperhill söker den absoluta eliten av hotellreceptionister som under vintersäsongen 2013/2014 är med och skapar en oförglömlig vistelse för våra gäster. Copperhill medarbetare arbetar efter ledorden ”energi, mod och begeistring” och därför behöver vi dig som kan återspegla vårt koncept i varje situation. Du drivs av att få arbeta med människor, få dem att trivas och du ger en service utöver det vanliga. Du är engagerad, karismatisk och prestigelös. Som receptionist på Copperhill tycker du om att synas och du tar initiativ. Du är strukturerad och lösningsorienterad och du anpassar dig utefter gästen och situationen. Huvudsakliga arbetsuppgifter * Hålla högsta service- och kompetensnivå i alla situationer * In/utcheckning, hantering av rumsbokningar och växeltelefon * Behjälplig med både hotellfrågor och destinationsfrågor  * Hantering av spabokningar och försäljning av spaprodukter * Bistår andra avdelningar när behov uppstår * Värd/värdinneuppgifter vid konferenser och event * Kassahantering Kraven du som sökande skall uppfylla är en gymnasialutbildning och en gedigen erfarenhet av arbete i en hotellreception (mer än två år). Du skall behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift. Meriterande för tjänsten är att du har en hotell- eller turismutbildning. Erfarenhet inom event och konferens då detta är en del av arbetsuppgifterna. Meriterande är att du arbetat med Choice Hotels bokningssystem Cenium. Vi ser gärna att du har ett intresse för konst, design och arkitektur. Övriga språkkunskaper såsom norska eller danska och ett ordnat boende i Åreområdet. Arbetstiden är säsongsarbete under vintern 2013/2014. Tjänsten innebär arbete på 75 % och har varierande arbetstider. Copperhill erbjuder dig en utvecklande och inspirerande arbetsplats. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som är en del av Nordic Hotels & Resorts/Choice Hotels och Design Hotels. Copperhill erbjuder personalpriser på hotellboende, liftkort och skistarshop och du tränar kostnadsfritt på hotellets gym. Ansökan görs via Choice Hotels rekryteringssida, som du når via länken nedan. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag: 2013-09-01 Vid frågor, kontakta Hotellchef & HR-ansvarig Louise Mackegård louise.mackegard@copperhill.se Hemsida: www.copperhill.se
Företag: Nordic Choice Hotels AS Copperhill Mountain Lodge
Ort: Åre
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Åre, Hotellreceptionist Nordic Choice Hotels AS Copperhill Mountain Lodge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Hotellreceptionister för extrajobb sökes!
Prime Professional Prime söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta som nattreceptionist/receptionist. Våra kunder är stora fina hotell som finns centralt i Stockholm. Just nu söker vi efter erfarna receptionister som kan arbeta extra under hösten. Du ska kunna hoppa in och arbeta när den ordinarie personalen får förhinder. Arbetsuppgifter I din roll som nattreceptionist kommer du arbeta i våra kunders reception under natten. Du kommer ha det övergripande ansvaret för hotellet och deras gäster samt vara deras ansikte utåt. Arbetat innebär bland annat: • Göra nattkörningen i deras registreringssystem • In- och utcheckning av gäster samt rumsbokningar • Vara behjälplig med både hotell- och destinationsfrågor • Säkerhetsansvar • Hålla rent och snyggt vid receptionen Vem är du? Du som söker ska minst ha gymnasiekompetens och tidigare erfarenhet av arbete i en hotellreception. Det är ett krav med goda kunskaper i bokningssystemet Opera. Kunskap i övriga bokningssystem är meriterande. Viktigt att du även är ansvarsfull, pålitlig, orädd och har skinn på näsan samt är väldigt flexibel. Vi söker dig som kan arbeta extra varför det är viktigt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat arbete. Du kommer bli en extra resurs för ordinarie personal vid semester och sjukdom. Välkommen in med din ansökan! Företagsbeskrivning Prime är ett marknadsledande bemanningsföretag som genom verksamhetsområdena Professionals, Service och Care levererar tjänster och helhetslösningar för bemanning, rekrytering, outsourcing och coachning. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Genom samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder även Prime professionell jobbcoachning för dig som är arbetssökande. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida www.prime.se
Företag: Prime Professional
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionister för extrajobb sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionister för extrajobb sökes!

Vi söker en hotellreceptionist till ett hotell i Köpenhamn!
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! Nu söker vi en hotellreceptionist till ett mycket trevligt och gemytligt hotell i centrala Köpenhamn Arbetsuppgifter Din roll som receptionist innebär att vara företagets ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter är många och varierande under ett högt tempo. Som receptionist på hotellet intar du en ansvarsfull roll för hotellets alla områden. Det innebär att du självständigt kommer att ha hand om allt från frukostbuffén till att hålla ordning och reda i hotellets entré. Vidare kommer du även ansvara för att: - Ta emot och ge service till hotellets gäster - Diverse administrativa arbetsuppgifter - Ta emot inkommande samtal, mail och posthantering - Alla hotellbokningar + incheckningar och utcheckningar - Ankomstregistreringen av fakturor - All försäljning på hotellet samt enklare ekonomisysslor Hotel Copenhagen är ett centralt hotell i Köpenhamn med 10 minuters gångavstånd från Tivoli. Hotellet har 35 fräscha rum och hög standard på sin service.  Arbetstider Arbetsschemat varierar mellan dag och kvällspass. Dagpassen är mellan 07:00 – 15:00 och eftermiddag/kvällspassen är mellan 14:45-23:00. Nattjour via telefon förekommer vid kvällspassen. Vårt erbjudande till dig - Förmån att hyra en trevlig lägenhet till lågt pris i centrala Köpenhamn - Du får inblick i alla ansvarsområden för hotell och restaurangbranschen - Du får inta rollen som spindeln i nätet - Stimulerande och utvecklande miljö med mycket eget ansvar Kvalifikationer Vi söker dig som vill bo och hyra lägenheten som erbjuds i Köpenhamn och ser långsiktigt på att jobba inom hotellbranschen. Lägenheten är belägen i en fastighet nära hotellet och det är en mycket fin 1:a på ca 49 kvm. Vi söker dig med eftergymnasial utbildning mot hotellbranschen. Det är meriterande om du har jobbat några år och då gärna inom hotell och restaurangbranschen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person måste du vara serviceminded, noggrann, stresstålig och gilla säljutmaningar. Trycket är ofta väldigt högt varav du måste trivas med att ha många bollar i luften. Att du är självgående och har förmågan att kunna kommunicera med alla sorters människor ser vi som en självklarhet. Du som söker har mycket goda IT-kunskaper, och du har förmågan att lära dig nya saker snabbt. Som person motiveras du av att arbeta självständigt och att få ta mycket eget ansvar. Positivt är om du kan se dig själv arbeta inom hotell och restaurangbranschen i framtiden. Du har ett språkintresse och kan behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Kunskaper i danska är meriterande men inte ett krav. Övrigt Om du känner igen dig i ovanstående och vill utvecklas inom hotell och restaurangbranschen kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker dig som kan börja arbeta heltid i början av september.I denna rekrytering samarbetar Hotel Copenhagen med SW. Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Eklund, 040-665 51 53. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan.
Företag: Hotel Copenhagen
Ort: Malmö
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en hotellreceptionist till ett hotell i Köpenhamn! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en hotellreceptionist till ett hotell i Köpenhamn!

Hotellreceptionister med erfarenhet, både dag och natt!
Prime Professional Prime söker nu för kunds räkning dig som vill arbeta inom hotell. Våra kunder är stora fina hotell som finns centralt i Stockholm. Just nu söker vi efter erfarna hotellreceptionister för både dag och nattarbete. Arbetsuppgifter I din roll som receptionist kommer du att vara företagets ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter är många och varierande och du har ett stort ansvar för hotellets gäster. Du kommer bl.a. att: - Ta emot och ge service till hotellets gäster - In- och utcheckning samt rumsbokningar - Ta emot inkommande samtal och mejl - Vara behjälplig med både hotell- och destinationsfrågor Under natten tillkommer även uppgifter så som säkerhetsansvar, nattkörning i bokningssystem och hålla rent och snyggt vid receptionen. Vem är du? Du som söker ska minst ha gymnasiekompetens och minst 1 års erfarenhet av arbete i en hotellreception. Egenskaper som vi letar efter är ansvarsfull, pålitlig, social med ett leende på läpparna samt väldigt flexibel. Vi söker efter dig med kunskaper i bokningssystem så som Opera, Hotsoft, Jupiter och Cenium. Vänligen uppge tydligt i din ansökan vilket eller vilka bokningssystem som du har erfarenhet av. Var också tydlig i din ansökan med hur mycket du kan arbeta under hösten; extra vid sjukdom/semester, deltid eller heltid. Välkommen in med din ansökan! Företagsbeskrivning Prime är ett marknadsledande bemanningsföretag som genom verksamhetsområdena Professionals, Service och Care levererar tjänster och helhetslösningar för bemanning, rekrytering, outsourcing och coachning. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Genom samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder även Prime professionell jobbcoachning för dig som är arbetssökande. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida www.prime.se
Företag: Prime Professional
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionister med erfarenhet, både dag och natt! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionister med erfarenhet, både dag och natt!

Hotellreceptionist
Receptionist till Gränsö slott, Västervik Gränsö Slott Hotell & Spa i Västervik söker en driven och erfaren receptionist till ett spännande arbete. Arbetet innebär att du sköter du allt från bokningar till barservering. Vi arbetar i bokningssystemet Hotsoft. Vi vill att du som söker har en hög servicekänsla, ordningssinne och ett genuint intresse för mötet med gästen. Du är en bra kommunikatör, behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift och har en känsla för detaljer. Vi har som krav att du har tidigare erfarenhet av hotellreception och bokning samt kunskaper inom hotellbokningssystem. Vi ser det som meriterande om du har fler års erfarenhet från receptionsarbete och konferensarbete. Om du har arbetat i Hotsoft och om du behärskar ytterligare ett språk. Vi ser dig som en stabil person som vill stanna med oss en längre period. Helt avgörande är att du är social, har ett driv och kan hålla många bollar i luften samtidigt - och att du vill utvecklas med oss. Vill du jobba i ett riktigt härligt, besjälat team och i en anläggning i stark utveckling - då är du rätt ute. Omgående anställning. Gränsö slott ligger i Västerviks skärgård cirka 4 km från Västervik. Gränsö slott är en modern slottsresort med fyrstjärnigt hotell, nytt spa, slottsrestaurang och ett charmigt slottscafé. Gränsös många lokaler erbjuder stora möjligheter för möten, evenemang och fester. Läget vid havet med badplats, skärgårdsbrygga och vackra parker lockar privatgäster och konferensgäster året om. Se mer på www.granso.se Varaktighet/ Arbetstid: Provanställning/Timanställning. Minst 65 % tjänst. Chans till heltid. Lön. Enligt Visita/kollektivavtal
Företag: GRÄNSÖ SLOTT AB
Ort: Västervik
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Västervik, Hotellreceptionist GRÄNSÖ SLOTT AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Hotellreceptionister/extra
Är du vår nya servicehjälte? Maude's Hotel Enskede öppnade hösten 2000 och är beläget i det lugna och rogivande villaområdet Enskede-Svedmyra som ligger endast 14 min från Stockholm City samt 5 min från Globen och 8 min från Stockholmsmässan. Tunnelbanan stannar rakt över gatan från hotellet. Maude's Hotel har 42 trendigt och smakfullt inredda rum med totalt 73 bäddar. Vårt hotell är känt för sin varma atmosfär och vi har många stamgäster. Vi brukar skryta med att vi har Stockholms trevligaste gäster, vilket gör hotellet till en skön arbetsplats. Den vi söker ska ha nära till skratt och brinna för att jobba med människor och service. Vi söker nu extrapersonal helger, schemalagt varannan vecka. Passen är varannan helg och rullar på ett fyra veckors schema enl nedan. Vecka 1: Fredag 14.45-23.00 Lördag 07.30-15.00 Söndag 15.00-23.00 Vecka 2: Ledig Vecka 3: Fredag 14.45-23.00 Lördag 15.00-23.00 Söndag 07.30-15.00 Vecka 4: Ledig Arbetsuppgifter: * In/ut checkning * Bokning av hotellrum * Kassaansvar * Sköta telefonväxeln * Frukostservering Kvalifikationer: * Erfarenhet från en hotellreception * Service minded * En glad och positiv attityd * Minst 1 års erfarenhet av hotelldatasystemet HotSoft eller liknande * Behärska svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Då man arbetar ensam på passen måste man kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Tillträde omgående. Vi tar endast emot svar och eventuella frågor per e-post.
Företag: Maude's Hotel Enskede
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionister/extra jobb, Hotellreceptionister/extra Stockholm, Hotellreceptionister/extra Maude's Hotel Enskede
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionister/extra

Hotellreceptionist
1909 Sigtuna Stads Hotell är ett av Sveriges få femstjärniga hotell och ligger vackert beläget vid Mälarens strand mitt i centrala Sigtuna, endast 15 min från Arlanda flygplats och 35 min från Stockholm och Uppsala. Vi söker en positiv, driven, resultatinriktad, serviceminerad och ambitiös person med ett genuint intresse för kvalitet, service och ett bra värdskap. Tjänsten som hotellreceptionist omfattar bland annat gestservice, bokning av business, privat och weekendgäster, incheckning, utcheckning, delaktig i rumsoptimering, koordinera bagage till vårningsvärdinnor, concierge, växeltelefoni, uppbackning till hotellets konferensavdelning och administration så som bekräftelser, välkomstbrev, kontorsmaterial och uppdaterar allmänna utrymmen med aktuella säljmaterial. Du har en mycket betydelsefull roll i vår organisation. Du som söker ska vara en god kommunikatör, ha en hög servicekänsla, ordningssinne och känsla för detaljer. Du har säljerfarenhet inom hotellbokning eller resebyrå. Kunskaper i bokningssystemet Hotsoft är en merit. Du behärskar Svenska och Engelska obehindrat i tal och skrift.
Företag: Sigtuna Stads Hotell
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Sigtuna, Hotellreceptionist Sigtuna Stads Hotell
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Hotellreceptionist Extra
Elite Hotels består idag av 24 kvalitetshotell från Malmö i söder till Luleå i norr. Varje hotell har sin historia. De flesta återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender för att skapa harmoni. Det exklusiva Elite Eden Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med en femstjärnig service för den krävande resenären. Hotellet ligger på anrika Sturegatan och består av 124 bekvämt inredda hotellrum. Tillsammans med hotellets gym, pub och övriga faciliteter samt trendiga restaurangen Miss Voon erbjuder Elite Eden Park Hotel ett mycket konkurrenskraftigt serviceutbud. Elite Eden Park Hotel söker nu hotellreceptionist med minst ett års vana och erfarenhet av arbete i hotellreception för extraarbete vid behov. Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets kärna och blir gästens första intryck, det är därför viktigt att du har en hög känsla för service och kvalitet och känsla för merförsäljning. Vi söker dig som har något eller några års god dokumenterad erfarenhet från receptionsarbete inom hotell. Ett plus är att du har kunskaper i systemet OPERA. Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha många bollar i luften utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade. Arbetstid Extra vid behov, rullande helger. Tillträde snarast möjligt. Lön enligt kollektivavtal
Företag: HOTEL EDEN PARK
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist Extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist Extra

Hotellreceptionist/frukostvärdinna
Verksamhetsbeskrivning Best western Hotell Ankaret är ett litet hotell med 53 rum, 2 konferensrum och restaurang. En stor del av våra gäster är från industrin och på helgerna har vi Boda Borg gäster. Arbetsuppgifter Vi söker efter någon som har ansvaret för frukosten. Man börjar 05:30 med att ta fram frukosten, plockar undan och ser till att allt finns på buffén under serveringen, tar hand om receptionen tills receptionisten kommer kl 08:00. Efter så plockar man av buffén och förbereder för nästa dag, och håller koll på vad som behöver att beställas till frukosten. Utbildning/Erfarenhet Du måste ha jobbat inom service, tex Hotell & Restaurang. Dessutom bör du vara stresstålig och klara av att göra många saker samtidigt. Erfarenhet av bokningssystem inom hotell (Tex Picasso)
Företag: Hotell Ankaret Best Western
Ort: Oxelösund
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist/frukostvärdinna jobb, Hotellreceptionist/frukostvärdinna Oxelösund, Hotellreceptionist/frukostvärdinna Hotell Ankaret Best Western
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist/frukostvärdinna

Hotellreceptionist
BEST WESTERN grundades 1946 på USA:s västkust och idén var att privatägda hotell skulle marknadsföra sig genom att rekommendera och boka varandras hotell. I dag sträcker sig samarbetet över hela världen. BEST WESTERN är världens största hotellkedja med 4300 hotell i över 90 länder och nu även störst i Sverige. Vår kedja är en unik sammanslutning av privatägda, personliga hotellmiljöer med sin egen prägel. BEST WESTERN Hotell SöderH har 86 rum, 196 bäddar och konferenskapacitet för 200, relax/gym, bastu, eget Spa och inomhuspool. Restaurang och festvåning för 180 sittande gäster. Vi är Söderhamns första och enda Svanen märkta hotell Vi söker nu en kreativ, nytänkande och affärsinriktad medarbetare med bred erfarenhet och höga ambitioner som tillsammans med oss skall utveckla företaget till att bli ännu bättre och stärka vårt varumärke. Förutom sedvanliga receptionist uppgifter som, in/utcheck, bokningar, bekräftelser och säljtänk, kommer du även att arbeta i matsal och bar. Vi tillämpar rullande schema med natt, dag och kvällstjänst. Du skall ha minst 5 års dokumenterad erfarenhet och vana av hotellbranschen och du är inte under 30 år. Tjänsten är en 70% tillsvidareanställning med sedvanlig provanställning på 6 månader. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till mertid. På vår hemsida www.hotellsoderh.se får du veta mer om vårt företag och våra produkter. Vår affärsidé är att: Vara ett första klassigt budget Hotell Vår mission är att : Skapa förutsättningar för människor och grupper att mötas. Vår vision är att: Växa med hjälp av Söderhamns innovativa och dynamiska näringsliv.
Företag: Best Western Hotell SöderH AB
Ort: Söderhamn
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Söderhamn, Hotellreceptionist Best Western Hotell SöderH AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Hotellreceptionist till Bemanningsföretag
Låt oss få berätta kort vilka vi är! Vi är ett bemanningsföretag som heter Frontdesk Assistans, vi har funnits på marknaden sedan 2009 med inriktning på bemanning i hotellreceptioner. Vi sammarbetar med ett flertal hotellkedjor i Stockholm City. Vår strävan är att alltid kunna erbjuda den bästa lösningen för de företag som är i behov av vår hjälp, både korta och längre uppdrag. Det innebär att leverera absoluta bästa service, glädje och nyfikenhet från våra konsulter. Vi söker nu ytterligare en till medarbetare till vårt härliga team! I och med att Du blir vårt ansikte utåt så har vi höga förväntningar på Dig, ditt engagemang och kompetens. Vi förväntar oss att du är och har följande: - Minst 2 års erfarenhet i hotelreception - Kunskap i något av följande system: Opera, Fidelio, Picasso, Hotsoft, Scorpio - Kunna tala och skriva svenska & engelska flytande, ytterligare språk är meriterande. - Kunna arbeta både Dag & Natt - Flexibel - Hög servicekänsla - Nyfiken - Stresstålig - Glad & positiv - God datorvana Vi tar emot ansökningar på cv@fdassistans.se
Företag: FD ASSISTANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist till Bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist till Bemanningsföretag

Hotellreceptionist
ibis Styles Stockholm Järva har 183 rum och drivs under Accors varumärke, ibis Styles. I hotellet finns en restaurang med plats för 200 gäster, ett gym med SPA-avdelning samt konferenslokaler. Hotellet ägs av Unique Stay AB som även driver ibis Styles Stockholm Odenplan, Mälardrottningen Hotel & Restaurant, Solna Hotell & Vandrarhem, Ibis Hotell i Spånga och Rösjöbaden Camping. Vi söker en servicemedveten och försäljningsintresserad receptionist. För att passa som receptionist hos oss bör du ha förmågan att möta olika kunders behov och önskemål. Arbetet är varierande och kräver serviceanda, säljintresse, struktur och kreativitet. Den viktigaste egenskapen är att du brinner för att ge god service och har ett driv och ett intresse av försäljning. Som person är du pigg och glad med förmåga att skapa personliga relationer med kunder/gäster/besökare och kollegor. Du är lyhörd och har intresse för att lära dig nya saker. När det dyker upp utmaningar bör du ha förmåga att hitta lösningar och bibehålla en positiv inställning och flexibilitet. Du vågar fråga, tar eget initiativ och ansvar. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig professionellt i tal och skrift, både på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterade. Beskrivning av kvalifikationer: Genomförd yrkesutbildning i relevant område och datorvana är ett krav. Ekonomisk bakgrund eller utbildning är meriterande. Erfarenhet från arbeta med service och försäljning är ett krav.
Företag: AS HOTEL & SPA AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Solna, Hotellreceptionist AS HOTEL & SPA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Hotellreceptionist
Verksamhetsbeskrivning Hotellverksamhet utan restaurangrörelse.Litet hotell som är belägen i Fridhemsplan och har 24 rum. Nyrenoverat mars 2011. Arbetsuppgifter Receptionist Utbildning/Erfarenhet Krav på utbildning och minst 2 års erfarenhet samt grundläggande datakunskaper och flyttande engelska.
Företag: Hotell Aldoria
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Stockholm, Hotellreceptionist Hotell Aldoria
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Hotellreceptionist/Cafébiträde, Extra
Vi söker extrapersonal. 2Home Hotel Apartments ingår i Excellence Hotels AB. Hotellet ligger i Solna och har 90 lägenheter, café och gym. Vi söker dig som är glad, organiserad, flexibel och serviceinriktad för att jobba i receptionen samt i caféet. Frukostservering ingår också i arbetet och du måste därför kunna ha "många bollar i luften" samtidigt. Arbetet inkluderar sedvanliga receptionistuppgifter som in- och utcheckning, rumsbokningar, m.m. samt arbete i caféet med bl.a. frukost, tillberedning av enklare måltider, diskning, m.m. Tidigare erfarenhet av reception samt café eller dylikt är ett krav. Du måste också ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då vi har såväl svenska som internationella gäster som bor på hotellet. Kunskap inom hotellsystemet Picasso eller Opera är meriterande. Arbetstiderna kan bestå av såväl kvällar, mornar och helger. Tillträde till tjänsten omgående. OBS! Ansökan tas endast emot via e-post på randy@excellencehotels.se
Företag: 2Home Hotel Apartments
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist/Cafébiträde, Extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist/Cafébiträde, Extra

Hotellreceptionist
Serviceproffs till vår gemensamma reception/konferens och privatbokning. Vi söker dig som vill arbeta i en härlig atmosfär med allt från affärsresenärer, konferensdeltagare till privatgäster. Du kommer arbeta med sedvanliga receptionssysslor, privatbokningar och konferenskoordinering. För att söka tjänsten skall följande stämma in på dig: * Erfarenhet från arbete i hotellreception, konferens, eller bokning. * Vi ser gärna att du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande * Du har god datorvana * Du kan arbeta professionellt under press * coachar dina medarbetare Dessutom vill vi att du delar de värderingar vi har på Selma Spa * Teamwork * Vi sätter gästen i fokus * Kvalitet i det vi gör * Vi gör alltid vårt bästa * Vi tar personligt ansvar * Vi visar respekt för varandra * Vi sprider glädje - bland gäster och kollegor Erfarenhet från front office programmet CENIUM är meriterande. För mer information Hotellchef: Ulf Engström, 070-5742532, ulf.engstrom@selmaspa.se
Företag: SELMASPA+
Ort: Sunne
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Sunne, Hotellreceptionist SELMASPA+
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Hotellreceptionist
Nu söker vi en hotellreceptionist till Söderköpingsbrunn. Krav: 3 års arbetserfarenhet eller liknande av receptionsyrket. Behärska svenska i skrift och tal Behärska engelska i skrift och tal Tyska eller något mera språk är meriterande En fördel är om du har jobbat i systemet Techotel Picasso, eller annat hotellbokningsprogram, samt har datorvana. Jobbet i vår reception är omväxlande allt från att ta emot bokningar, checka in och ut gäster till att sköta kaffebuffé. Som receptionist hos oss kommer du även att jobba med saker som att uppdatera hemsida, öppna och stänga rum på våra bokningskanaler samt hos våra samarbetspartner. Men även se till att våra konferensrum är snygga inför och efter konferenser.
Företag: SÖDERKÖPINGS BRUNN
Ort: Söderköping
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Söderköping, Hotellreceptionist SÖDERKÖPINGS BRUNN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Hotellreceptionist till IFL Kämpasten
Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris. IFL Kämpasten är en förstklassig konferensanläggning vid Mälarens strand i Sigtuna, ca 20 minuter från Arlanda och 40 minuter från Stockholm City. Kämpasten byggdes för att skapa bästa möjliga miljö för IFL:s utvecklingsprogram för chefer och ledare. Varje år tillbringar hundratals svenska och internationella företagsledare tid här, för utveckling av sitt eget ledarskap. Idag välkomnar vi alla företag att mötas och konferera hos oss!  Nu söker vi en hotellreceptionist med känsla för gästfokus och värdskap. Då receptionen är Kämpastens hjärta och en naturlig samlingsplats handlar din roll ytterst om att skapa ett gott mottagande. Dina arbetsuppgifter kommer att vara sedvanliga receptionsuppgifter; in- och utcheckning, bemanna telefonväxeln, mailkontakt, kassahantering och allmän gästservice. Tjänsten innebär även en del bokningsuppgifter i form av detaljplanering för ankommande konferensgrupper. Arbetstiden är vanligtvis förlagd måndag till fredag och två kvällar i veckan. Vi söker dig som tycker att det är roligt att bemöta gäster professionellt på en hög servicenivå. Din inställning till ett gott värdskap är viktig samt att du är inkännande för att snabbt förstå gästens behov. Du behöver vara flexibel, stresstålig, utåtriktad och kvalitetsmedveten. Du har erfarenhet från receptionsarbete, är kunnig i engelska i tal och skrift, är van att arbeta med data och gärna bokningssystem av något slag. Bokningssystemet HotSoft är meriterande.  Tjänsten är ett vikariat på heltid på 1 år. Tillträde i november eller enligt överenskommelse. Observera att vi rekryterar på löpande basis så vänta inte med att ansöka. Lön – baseras på erfarenhet. Välkommen att skicka din ansökan senast den 4 oktober Har du frågor kring tjänsten, kontakta Receptionschef, Birgitta Persson, tel. 08-592 585 93, e-mail. birgitta.persson@sodexo.com
Företag: Sodexo AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist till IFL Kämpasten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist till IFL Kämpasten

Hotellreceptionist Extra
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning en hotellreceptionist till vårt hotellteam. Ett krav är att du har ett par års erfarenhet ifrån yrket samt goda kunskaper i bokningssystemet Hotsoft. Varierande arbetstider. Ett utmärkt jobb för dig som vill jobba extra vid sidan av studier eller annan sysselsättning. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker löpande, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist Extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist Extra

Hotellreceptionist, vikariat
Mayfair Hotel Tunneln söker just nu en hotellreceptionist för anställning om ca 75%. Tjänsten är ett vikariat om 1 år med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna innebär skiftpass dagtid, kvällstid och helger. Mayfair Hotel Tunneln är ett av Malmös mest anrika hotell. Det är ett fristående och privatägt hotell i centrala Malmö. Hotellet har 79 rum, konferensmöjligheter, tapasbar, japansk hotellbar och restaurang. I byggnaden har hotell bedrivits sedan 100 år men byggnaden är daterad tillbaka till 1300-talet, särskilt matsalen där det idag serveras frukost, lunch och middag. Tjänsten innebär arbete i vår hotellreception med allt det innebär. Gästkontakt, in- och utcheckningar, bokningar, kassahantering, konferens, samarbete med övriga avdelningar och agerar som "spindeln i nätet". Vi söker dig som sätter servicen i centrum, är pigg och glad, flexibel och kan ta egna initiativ. Du är social och älskar att arbeta med människor och är personlig och professionell i ditt möte med dem. Du har sinne för detaljer, är ordningsam och klarar av och trivs med att ha många bollar i luften. Du har, på grund av din omfattning av arbetstimmar, en del ansvarsarbete och har delat ansvar allt allt flyter på i receptionen. Svenska, engelska samt god förståelse av danska är ett krav och talar du övriga språk är detta meriterande. Vi arbetar med Hotsoft bokningssystem så har du jobbat med detta, eller annat hotellsystem, tidigare är det till en klar fördel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av receptionsarbete sedan tidigare. Vi emotser ansökningar via e-mail: jobbansokningar@mayfairhotel.se Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta: Josefine Skånell, Hotellchef 040-101620
Företag: THE MAYFAIR HOTEL
Ort: Malmö
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist, vikariat

Hotellreceptionist
Kungsbron Hotell är ett stilrent hotell, perfekt beläget i hjärtat av Stockholm i det nya miljövänliga Kungsbrohuset, nära Centralstationen. Vi erbjuder ett prisvärt boende utan att kompromissa med bekvämlighet eller kvalitet. Vi har 151 rum och en konferensavdelning. Vi söker nu en hotellreceptionist med tillträde omgående. Arbetet som receptionist inkluderar sedvanliga arbetsuppgifter såsom in- och utcheckning, rums- och konferensbokningar via telefon och mail, kassahantering, fakturering etc. Som receptionist hos oss ansvarar du tillsammans med dina kollegor även för den dagliga driften av hotellet, det är därför viktigt att du är självgående, ansvarstagande och pålitlig. Arbetstiderna består både av dag-, kvälls- och helgarbete enligt ett rullande schema. Tidigare erfarenhet av arbete i hotellreception är ett krav. Du ska kunna tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Kunskap av hotellsystemet HotSoft är meriterande.
Företag: Kungsbron hotel
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Stockholm, Hotellreceptionist Kungsbron hotel
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Hotellreceptionist, Hotel Riddargatan
ProfilEvents AB är ett privatägt hotellföretag med stora ambitioner. Affärsidén är att driva hotell med egna profiler. Målgruppen för bolaget är både affärsresenären och privatpersoner. Arbetsuppgifterna i receptionen består av sedvanliga uppgifter; service, bokning av logi och konferenser, kassahantering, turistinformation och även viss barförsäljning. Som person ska du ha minst 2 års erfarenhet från hotellreception, vara självständig, flexibel samt serviceinriktad då vi arbetar med gästkontakt. På grund av arbetets karaktär med stor kundkontakt, är det ett önskemål att du kan uttrycka sig väl i tal och skrift både på svenska och engelska, andra språk är meriterande. Kunskaper i ett eller flera bokningssystem samt Microsoft Office är ett krav. Erfarenhet från administration, revenuemanagement och yieldmanagement är meriterande.
Företag: HOTEL RIDDARGATAN
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist, Hotel Riddargatan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist, Hotel Riddargatan

Hotellreceptionist till Bemanningsföretag
Låt oss få berätta kort vilka vi är! Vi är ett bemanningsföretag som heter Frontdesk Assistans, vi har funnits på marknaden sedan 2009 med inriktning på bemanning i hotellreceptioner. Vi sammarbetar med ett flertal hotellkedjor i Stockholm City. Vår strävan är att alltid kunna erbjuda den bästa lösningen för de företag som är i behov av vår hjälp, både korta och längre uppdrag. Det innebär att leverera absoluta bästa service, glädje och nyfikenhet från våra konsulter. Vi söker nu ytterligare en till medarbetare till vårt härliga team! I och med att Du blir vårt ansikte utåt så har vi höga förväntningar på Dig, ditt engagemang och kompetens. Vi förväntar oss att du är och har följande: - Minst 2 års erfarenhet i hotelreception - Kunskap i något av följande system: Hotsoft, Opera, Fidelio, Picasso - Kunna tala och skriva svenska & engelska flytande, ytterligare språk är meriterande. - Kunna arbeta både Dag & Natt - Flexibel - Hög servicekänsla - Nyfiken - Stresstålig - Glad & positiv - God datorvana Vi tar emot ansökningar på cv@fdassistans.se
Företag: FD ASSISTANS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist till Bemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist till Bemanningsföretag

Hotellreceptionist till Furnäsets Hotell i Piteå
Furunäset Hotell & Konferens är idag ett 3 stjärnigt hotell och konferensanläggning Här finns rum som är anpassade för alla slags möten - stora som små. Vår restaurang rymmer ett 100 tal gäster och granne med oss finns tre närliggande restauranger. Vi erbjuder även ett spa med upplevelser som vi skräddarsyr efter vår kunder önskemål. HOTELLRECEPTIONIST Vi förstärker nu vår reception . Vi sätter högt värde på dina personliga egenskaper och söker dig som har erfarenhet av att arbeta under stress, har sinne för ordning och reda och tycker om att möta och ge service till våra gäster. Du har erfarenhet av att arbeta som receptionist. Meriterande är kunskaper i tyska samt att ha arbetat med vårt bokningssystem Jupiter/Rebnis. Krav är goda kunskaper i det engelska språket. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ta hand om inkommande samtal, in samt utcheckning av våra gäster, konferensservice och vissa dagar även frukostservering. HUR SÖKER JAG DENNA TJÄNST? Denna tjänst kommer att tillsättas vid en rekryteringsträff som hålls på Furunäsets Hotell & Konferens Onsdag den 9 oktober med start klockan 14:00 .Anmäl dig via länken och ta med dig CV med fotografi. http://simplesignup.se/event/32434-rekryteringstraeff-hotellreceptionist Du som inte har möjlighet att delta på denna rekryteringsträff kan sända in din ansökan till : carina.holmqvist@furunasethotell.se Har du frågor om denna rekrytering kan du kontakta Lena Remahl 010-487 22 62
Företag: Furunäsets Hotell&Konferns
Ort: Piteå
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist till Furnäsets Hotell i Piteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist till Furnäsets Hotell i Piteå

Hotellreceptionist
Kort beskrivning av företaget: Hotellet ligger c:a 200 meter från Brommaplans tunnelbana. Vi har 66 rum, hälften dubbel och hälften enkelrum. Vi har endast en frukostmatsal med buffé på morgonen. Hotellet är privatägt och ingår i kedjan Your Hotel INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: Receptionist Beskrivning av arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna i receptionen består av in- och utcheckning. Bokningar per telefon och bokningskanaler, kassahantering och fakturering Service för gästerna och även hjälp i frukost på morgonen. Vi har ett rullande schema med både för och eftermiddag. Även helger ingår. Beskrivning av kvalifikationer: Du bör ha vana vid hotellbranchen, vara självgående, flexibel och serviceinriktad. Uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Datorvana är ett måste och ha ett trevligt bemötande
Företag: Flyghotellet Brommaplan
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Stockholm, Hotellreceptionist Flyghotellet Brommaplan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Vi söker hotellreceptionister
RestaurangAssistans AB Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Vi söker nu efter hotellreceptionister för både dag- samt nattjobb. Vi söker dig som har en motivation och en ambition att ge en service som överträffar förväntningar. Du har självfallet en mycket god erfarenhet av ditt yrke och trivs med det du gör. Vi arbetar med flera av de större hotellkedjorna, främst större cityhotell, vilket gör att vi kan erbjuda dig såväl variation samt personlig utveckling då du kommer att kunna bredda din kompetens. Det finns även stora möjligheter att bli rekryterad till en av våra kunder. Kompetens Det är ett krav att du är kunnig i, och har jobbat med, minst ett av de mest förekommande bokningssystemen så som Fidelio, Opera eller Hotsoft samt att du har en generellt god datavana. Som person skall du vara socialt kompetent, serviceminded och professionell i ditt yrkesutövande och du finner det utmanande att möta nya kollegor, gäster och arbetsplatser. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande. Lön enligt kollektivavtal.
Företag: RestaurangAssistans
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker hotellreceptionister jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker hotellreceptionister

Hotellreceptionist
Mercure Hotel Nyköping är ett nyrenoverat hotell för effektiva jobbresor, innehållsrika möten och weekendresor med guldkant. Förutom eleganta hotellrum och en restaurang som bjuder på kulinariska upplevelser har vi också personlig service utöver det vanliga. Våra stilfulla hotellrum är nyrenoverade och välutrustade med modern och smakfull design. Gratis WiFi, generös frukostbuffé samt en lättare kvällsmåltid ingår alltid när du bor på Mercure Hotel. Restaurang Le Bistro har en modern fransk touch både på meny och inredning och ett brett utbud av kvalitetsviner på glas som gör matupplevelsen större. Le Bar är hotellets givna samlingspunkt för en aperitif före maten eller trevlig samvaro efter middagen.På Mercure Hotel Nyköping skräddarsyr vi möten och konferenser för två personer eller för större sällskap med drygt 150 deltagare. Vi anpassar upplägg och lokal efter gruppens specifika önskemål. Vill du ladda batterierna är du välkommen till vårt gym och bastu. Vi söker nu en säljande serviceinriktad person med erfarenhet av hotellreception.
Företag: Mercure Hotell
Ort: Nyköping
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist jobb, Hotellreceptionist Nyköping, Hotellreceptionist Mercure Hotell
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist

Hotellreceptionister!
Prime Professional Prime söker hotellreceptionister till vår bemanningspool! Våra kunder är stora fina hotell som finns centralt i Stockholm. Just nu söker vi dig som vill arbeta som ambulerande konsult på dessa hotell. Främst söker vi dig som tycker om att arbeta kvällar och nätter och kan hoppa in med kort varsel. Arbetsuppgifter I din roll som receptionist kommer du att vara företagets ansikte utåt. Dina arbetsuppgifter är många och varierande och du har ett stort ansvar för hotellets gäster. Du kommer bl.a. att: - Ta emot och ge service till hotellets gäster - In- och utcheckning samt rumsbokningar - Ta emot inkommande samtal och mejl - Vara behjälplig med både hotell- och destinationsfrågor Under natten tillkommer även uppgifter så som säkerhetsansvar, nattkörning i bokningssystem och hålla rent och snyggt vid receptionen. Vem är du? Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens och ett par års tidigare erfarenhet av arbete i en hotellreception. Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, pålitlig, social och serviceminded. Erfarenheter av olika bokningssystem inom hotell är meriterande, exempelvis Opera, Jupiter och Cenium. Det här är en perfekt tjänst för dig som vill kombinera arbete med exempelvis studier eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Eftersom du kommer att ingå i vår bemanningspool kommer du få möjlighet att arbeta på olika hotell i Stockholm. Du kommer också få möjlighet att själv styra över dina arbetstider. Ange gärna i din ansökan hur du vill arbeta. För frågor om denna tjänst kontakta Lina Karlsson, 08-470 70 77 alt. lina.karlsson@prime.se Välkommen in med din ansökan! Företagsbeskrivning Prime är ett marknadsledande bemanningsföretag som genom verksamhetsområdena Professionals, Service och Care levererar tjänster och helhetslösningar för bemanning, rekrytering, outsourcing och coachning. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Genom samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder även Prime professionell jobbcoachning för dig som är arbetssökande. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida www.prime.se
Företag: Prime Professional
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionister! jobb, Hotellreceptionister! Stockholm, Hotellreceptionister! Prime Professional
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionister!

Hotellreceptionist natt
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi dig som vill jobba natt i hotellreception. Ett krav är att du har ett par års erfarenhet ifrån yrket samt goda kunskaper i bokningssystemet "Opera". Du som söker har stor vana av att jobba självständigt och av att ta egna initiativ. Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Arbetstiderna är förlagda till nattetid. Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist natt

Hotellreceptionist Extra
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanningsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi dig med erfarenhet som hotellreceptionist till vårt hotellteam. Du är en positiv och arbetsglad person som vill ha ett extrajobb på sidan av t.ex. studier eller annan sysselsättning. Du kommer vara med och stötta vår kund vid arbetstoppar. Ett krav är att du har ett par års erfarenhet ifrån yrket samt goda kunskaper i bokningssystemet Hotsoft eller Opera Vi kommer under din anställning att coacha och stötta dig i ditt arbete ute hos våra kunder. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker löpande, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist Extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist Extra


Sök lediga jobb Hotellreceptionist

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se