Lediga jobb Hudiksvall - Söka jobb i Hudiksvall

Lediga jobb Hudiksvall Sök lediga jobb Hudiksvall


Hittade inga lediga jobb på sökning: Hudiksvall. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent i Hudiksvall och utomlands- Hudiksvall

 2. Fältsäljare Hudiksvall- Hudiksvall

 3. Vi söker säljare till Hudiksvall- Hudiksvall

 4. Utredare- Hudiksvall

 5. Butikssäljare, vikariat på deltid 30% till Hudiksvall- Hudiksvall

 6. Butikssäljare, vikariat på deltid 60% till Hudiksvall- Hudiksvall

 7. Ortopedsjuksköterska, ortopedavdelning Hudiksvall- Hudiksvall

 8. Leg Psykolog till Barn och Ungdomshabiliteringen i Hudiksvall- Hudiksvall

 9. Medicinsk sekreterare, ögonmottagningen Hudiksvall- Hudiksvall

 10. FOTOGRAFER SÖKES I HUDIKSVALL- Hudiksvall

 11. Ute/innesäljare- Hudiksvall

 12. Fritidsledare- Hudiksvall

 13. Personlig assistent- Hudiksvall

 14. Vårdlärare/pedagog Hudiksvall- Hudiksvall

 15. Personliga assistenter till Hudiksvall- Hudiksvall

 16. Personlig assistent, strax utanför Hudiksvall- Hudiksvall

 17. Personlig assistent i Hudiksvall- Hudiksvall

 18. Kurator, psykiatriska mottagningen, Hudiksvall- Hudiksvall

 19. Pianolärare till Kulturskolan- Hudiksvall

 20. Kurator Psykiatriska mottagningen Hudiksvall- Hudiksvall

 21. Förskollärare till Solbågens förskola- Hudiksvall

 22. Personlig assistent i Hudiksvall- Hudiksvall

 23. Kurator. Psykiatriska mottagningen Hudiksvall- Hudiksvall

 24. Processledare Teknikcollege Hälsingland och Vård- och omsorgscollege Gävleb- Hudiksvall

 25. Sjukgymnast,Barn- och ungdomshabiliteringen Hudiksvall- Hudiksvall

 26. Leg.Psykolog . Psykiatriska mottagningen Hudiksvall- Hudiksvall

 27. Lärare i SVA till Idenors skola- Hudiksvall

 28. Lärare i förskoleklass/förskollärare till Skolbyn- Hudiksvall

 29. Lärare i fritidshem/ fritidspedagog till Västra skolan- Hudiksvall

 30. Modersmålslärare i finska, polska, ungerska- Hudiksvall

 31. Yrkeslärare till Bromangymnasiet- Hudiksvall

 32. Ticket Hudiksvall söker dig som vill sälja resor- Hudiksvall

 33. Mystery Shoppers sökes till Hudiksvall- Hudiksvall

 34. Huvudledare Knatteskutt idrott Hudiksvall HT-13- Hudiksvall

 35. Leg Psykolog, Vuxenhabiliteringen Hudiksvall- Hudiksvall

 36. Lärare åk F-3 till Björkbergs skola- Hudiksvall

 37. Förskollärare till Asplundens förskola- Hudiksvall

 38. Lärare i Ma-No alt. Sv-So till Näsvikens skola- Hudiksvall

 39. Personliga assistenter till man i Hudiksvall- Hudiksvall

 40. Specialpedagog till Näsvikens skola och Friggesundsskolan- Hudiksvall


Mer beskrivning

Personlig assistent i Hudiksvall och utomlands
Är du en person som tycker om att arbeta med människor och älskar att resa? Då ska du läsa vidare. Vi söker nu en personlig assistent på ca heltid i Hudiksvall. Du arbetar hos en rullstolsburen man i 40 års ålder, som gillar livet och solen. En stor glädje i hans liv är att resa och han åker gärna under vintern och är då borta oktober - maj. Under hans tid utomlands behöver han två assistenter som kan följa med honom. Arbetstiderna är 07.00-19.00 och ibland kan det förekomma arbete på kvällen ca 22.00-23.30. Dina arbetstider är både vardagar och helger, dagtid och kvällstid. Du som söker den här tjänsten är en kille som kommer att jobbar i de miljöer kunden vistas i. Kunden behöver hjälp med av- och påklädning, hushållssysslor, personlig hygien och övrigt som uppkommer i vardagen. Du ska ha möjlighet att följa med på resorna utomlands. Rökning förekommer inomhus. Som person tror vi att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Tjänsten kräver att du har god fysik eftersom det förekommer en del lyft, speciellt när ni är utomlands där inte hjälpmedel alltid finns till hands. Även att du är öppen för att hitta alternativa lösningar om det behövs, för på resande fot kan du tillsammans med kunden tex bli tvungen att laga permobilen. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi är IfA-godkända och utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Som personlig assistent assisterar du en funktionshindrad person i dennes vardag som han eller hon skulle ha gjort utan sitt handikapp och för att kunna leva ett självständigt liv. Som assistent måste du ha stor respekt för den funktionshindrades behov av privatliv, samtidigt hjälpa denne i sin vardag. Yrket ställer stora krav på flexibilitet och lyhördhet. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka på "jobba hos oss" och "sök jobb" och sedan "rekryteringsportalen". Där skapar du ett eget konto och profil.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall och utomlands jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall och utomlands

Fältsäljare Hudiksvall
Securitas Direct är marknadsledande på larmtjänster för hem och företag i Europa med över 1,4 miljoner kunder i tio länder, varav 260 000 i Sverige. Securitas Direct Sverige AB erbjuder larmkoncept till privatpersoner och företagare över hela landet. Vårt mål är att få människor att känna sig trygga, och det gör vi genom att hjälpa våra kunder att skydda sig mot inbrott, överfall och brand. Försäljning, installation och service sker via lokala områdespartners medan centrala stödfunktioner och larmcentral finns i Linköping. Vår Franchisetagare i Gävleborg söker nu personer med stark drivkraft och viljan att lyckas som säljare inom larm och säkerhet. Vi vänder oss till dig som vill jobba med marknadens starkaste larmlösningar för villa och lägenhet. Vi är under stark tillväxt och hos oss har rätt person möjligheten att realisera drömmen om att arbeta som säljare med goda förtjänstmöjligheter. Vi förväntar oss att du: - Har en stark personlig utstrålning och är socialt utåtriktad - Har ett stort engagemang och "järnvilja" - Är framgångsrik i att skapa relationer - Har förmågan att påverka andra människor - Är målmedveten - Älskar att göra affärer Är du säljare inom Securitas Direct Sveriges Franchiseorganisation får du tillgång till: - Ett mycket starkt varumärke - En marknadsledande produkt - Gedigen säljutbildning - God utvecklingspotential - Goda förtjänstmöjligheter - Coachning. - Ett fritt och inspirerande arbete - Fri bil samt telefon i tjänsten För att lyckas hos oss bör du vara social och ha lätt för att få kontakt med andra människor. Att du är engagerad, har bra initiativförmåga samt att du är en självgående person är viktigt. Säljerfarenhet är meriterande, men inte en förutsättning. Naturligtvis ser vi gärna sökande som är fyllda 50! Vi erbjuder ett fritt och inspirerande arbete på ett av världens mest expansiva säkerhetsföretag. Är du intresserad och vill veta mer? Kontakta rekryterings ansvarig: Per Suneson på 0702-60 50 12 eller maila till per.suneson@partner.verisure.se www.verisure.se Rekrytering sker löpande.
Företag: GÄVLEBORGS BOSTADSLARM AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare Hudiksvall

Vi söker säljare till Hudiksvall
Säljare för uppsökande verksamhet i Hudiksvall kommun sökes. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr har du i garantilön när du gör 45 besök/mån. Heltid baseras på 45 besök på 30 dagars period. Gör du mindre besök får du självklart fortfarande betalt men mindre och gör du fler än 45 besök får du givetvis också mer betalt. Det finns inget tak på hur många besök du kan eller får göra. Du är med och bestämmer vecka för vecka hur ditt schema ser ut och hur mycket du vill jobba Provisionen är upp till 6000 kr/ såld enhet. DU HAR LÖN OAVSETT OM DU SÄLJER ELLER EJ Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Global Air Evolution AB marknadsför en väldigt unik produkt och genom En importör är vi ensamma om att marknadsföra den i Norden. Den har en mängd olika funktioner och tillverkas i Tyskland. Självklart får du reda på allt om produkten på din personliga intervju Hemsida: www.pro-aqua.de Vi utbildar alla från grunden. Vi följer noggrant upp din tid hos oss med vidare utbildningar inom försäljning, kommunikation, ledarskap. Du börjar med en 3 dagars utbildning på vårat kontor i Norrköping, en utbildning som vi står för helt. I den ingår kursmaterial, mat och logi samt att du även får ersättning för dessa dagar du är här. Skulle du under utbildningen eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig så kan du när som helst sluta och du får ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, lönen, utbildningen, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Är du den vi söker vill vi helst att du börjar hos oss den 30 juli KRAV: KÖRKORT B Alla våra demonstrationer får vi via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök och vet att du kommer. Vi erbjuder dig: Erfarenhet Utbildning inom försäljning Vidareutbildningar Bokade besök av oss Bra lön oavsett du säljer eller inte Bonusar i form av VIP resor och tävlingar Stora karriär möjligheter Gemenskap
Företag: GLOBAL AIR EVOLUTION AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker säljare till Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker säljare till Hudiksvall

Utredare
Social och Fritid Stöd- och utvecklingsenheten ARBETSUPPGIFTER Handlägga lotteritillstånd och tillsyna folköl- och tobaksförsäljning samt planera och samordna utbildningar inom dessa områden. Utföra kontroll av föräljning av receptfria läkemedel. Svara på remisser om utplacering av automatspel vid restauranger samt göra tillsynsbesök. Utföra sekreteraruppdrag inom förvaltningen samt bistå med diarium och posthantering samt i övrigt förekommande administration och utredningsarbete. KVALIFIKATIONER Lämplig högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från handläggning och administration inom kommunal verksamhet, är pigg på förändringsarbete, tycker om att arbeta självständigt och ta initiativ. Lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift samt ha en pedagogisk förmåga. Datavana samt behärska officeprogrammen. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga till att samarbeta.
Företag: Hudiksvalls kommun Social och fritidsförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Utredare jobb, Utredare Hudiksvall, Utredare Hudiksvalls kommun Social och fritidsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredare

Butikssäljare, vikariat på deltid 30% till Hudiksvall
Butikssäljare, vikariat på deltid 30% till Hudiksvall  Utvecklingen inom mobil kommunikation har gått väldigt snabbt de senaste åren och det blir allt svårare för kunden att hänga med i den tekniska utvecklingen. Det är precis där vi på Phone House kommer in i bilden. Som specialister på mobil kommunikation kan vi på ett enkelt, ärligt och oberoende sätt ge våra kunder goda råd om vad som passar just dem bäst. Vi kan lova dig en arbetsmiljö där vi värderar personligt engagemang, ett coachande ledarskap, stort teknikintresse – och att sätta kunden i centrum i allt vi gör. Om tjänsten: I rollen som Butikssäljare på Phone House ansvarar du för att hitta den bästa lösningen för varje kund som kommer in i butiken. Kunderna kommer till våra butiker för att få goda råd och för att köpa produkter och tjänster. Ditt jobb är att sälja till dem. Genom en grundlig behovsanalys rekommenderar du en helhetslösning som kan omfatta hårdvara, abonnemang, tillbehör och olika tjänster. Eftersom vi vill att varje kund ska känna att ett besök hos oss ger en upplevelse i absolut världsklass är det av yttersta vikt att du ger dina kunder ett positivt bemötande och mycket hög service. Vi ser att du har en avslutad och genomförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel och/eller försäljning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning, men det viktigaste är att du har en stark drivkraft och är beredd att satsa hårt för att lyckas. God struktur och ett gott sinne för detaljer är också nödvändigt. Stämmer beskrivningen ovan in på dig så har vi en spännande och rolig tjänst att erbjuda! För ytterligare information om tjänsten, kontakta Mathias Wiklund på mail mathias.wiklund@phonehouse.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail, du söker tjänsten via ”sök tjänsten” i denna annons. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Phone House
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare, vikariat på deltid 30% till Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare, vikariat på deltid 30% till Hudiksvall

Butikssäljare, vikariat på deltid 60% till Hudiksvall
Butikssäljare, vikariat på deltid 60% till Hudiksvall  Utvecklingen inom mobil kommunikation har gått väldigt snabbt de senaste åren och det blir allt svårare för kunden att hänga med i den tekniska utvecklingen. Det är precis där vi på Phone House kommer in i bilden. Som specialister på mobil kommunikation kan vi på ett enkelt, ärligt och oberoende sätt ge våra kunder goda råd om vad som passar just dem bäst. Vi kan lova dig en arbetsmiljö där vi värderar personligt engagemang, ett coachande ledarskap, stort teknikintresse – och att sätta kunden i centrum i allt vi gör. Om tjänsten: I rollen som Butikssäljare på Phone House ansvarar du för att hitta den bästa lösningen för varje kund som kommer in i butiken. Kunderna kommer till våra butiker för att få goda råd och för att köpa produkter och tjänster. Ditt jobb är att sälja till dem. Genom en grundlig behovsanalys rekommenderar du en helhetslösning som kan omfatta hårdvara, abonnemang, tillbehör och olika tjänster. Eftersom vi vill att varje kund ska känna att ett besök hos oss ger en upplevelse i absolut världsklass är det av yttersta vikt att du ger dina kunder ett positivt bemötande och mycket hög service. Vi ser att du har en avslutad och genomförd gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel och/eller försäljning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning, men det viktigaste är att du har en stark drivkraft och är beredd att satsa hårt för att lyckas. God struktur och ett gott sinne för detaljer är också nödvändigt. Stämmer beskrivningen ovan in på dig så har vi en spännande och rolig tjänst att erbjuda! För ytterligare information om tjänsten, kontakta Mathias Wiklund på mail mathias.wiklund@phonehouse.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail, du söker tjänsten via ”sök tjänsten” i denna annons. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Phone House
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare, vikariat på deltid 60% till Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare, vikariat på deltid 60% till Hudiksvall

Ortopedsjuksköterska, ortopedavdelning Hudiksvall
Ortopedavdelningen är en avdelning inom Division Operation Hudiksvalls sjukhus. Avdelningen vårdar patienter med ortopediska sjukdomar, avdelningen har 28 stycken vårdplatser. Ortopeden arbetar för ett högt flöde på avdelningen, snabba undersökningar, provtagningar och mobilisering till tidig hemplanering av patienten. Omvårdnadspersonalen består av både sjuksköterskor och undersköterskor. Vi arbetar med dag, kväll och nattjänstgöring. Vi erbjuder dig goda utsikter till en spännande och trivsam arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan. ARBETSUPPGIFTER Arbete på vårdavdelning med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter KVALIFIKATIONER Sjuksköterske examen. Ortopedikompentens premieras, vi lägger stor vikt vid flexibilitet och samarbetsförmåga. Samt att du tar egna iniativ och är positiv till förbättringsarbete.
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ortopedsjuksköterska, ortopedavdelning Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ortopedsjuksköterska, ortopedavdelning Hudiksvall

Leg Psykolog till Barn och Ungdomshabiliteringen i Hudiksvall
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Habilitering är en länsövergripande specialistverksamhet i division Medicin-Psykiatri, i Landstinget Gävleborg. Barn- och ungdomshabiliteringen ansvarar för habiliterande insatser till funktionshindrade barn och ungdomar 0-17 år med utvecklingsstörning, rörelsehinder och autismspektrumtillstånd och deras familjer utifrån Hälso- och sjukvårdslagen. Barn och ungdomshabiliteringen har verksamheten för barn och ungdomar lokaliserad i Bollnäs, Gävle och Hudiksvall. Verksamheten ger insatser till barn, ungdomar och deras familjer som bor i Söderhamn, Bollnäs, Ovanåker, Nordanstig, Hudiksvall och Ljusdals kommuner. ARBETSUPPGIFTER Ansökan som psykolog till Barn- och ungdomshabiliteringen med placering i Hudiksvall. Arbetsuppgifterna inom habiliteringen är varierande och innehåller behandling, konsultation, utredning, diagnosticering, kartläggning, bedömning av behov, utbildning och information. Insatser ges till barn och ungdomar samt deras närstående och nätverk. Arbetet sker i nära samverkan med övriga professioner inom habiliteringen såsom arbetsterapeut, kurator, sjukgymnast, psykolog, läkare, sjuksköterska, specialpedagog, rehabassistent, logoped och dietist. Målet är att alla barn och ungdomar ska fungera så optimalt som möjligt i sin närmiljö. Detta mål innebär ett ökat samarbete/samplanering med de övriga specialistverksamheterna för barn och ungdomar dvs Barn- och ungdomspsykiatrin och Barn- och ungdomsmedicin samt med primärvårdens och kommunernas olika verksamheter. Vi har idag uppdraget att utreda och diagnosticera utvecklingsstörning och autismspektrumtillstånden Vi vill bygga upp insatser/behandlingar som ger barnen behållning i vardagen där du som psykolog har en betydelsefull roll för bl a föräldrautbildningar, samtalskontakter, barnanpassade återgivningar, göra barnen mera delaktig i sin egen habilitering etc. Är du intresserad att vara en del av detta? Sök då dig till oss! KVALIFIKATIONER Legitimerad Psykolog. Vidareutbildning i neuropsykologi och erfarenhet av behandling, utrednings- och diagnosticeringsarbete gällande funktionshindrade barn och ungdomar är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbets- och initiativförmåga samt intresse av att arbeta i team. Vi ser gärna att du som psykolog har visioner kring habilitering, utveckling och barnens delaktighet. Körkort erfordras.
Företag: Landstinget Gävleborg, Barn- och ungdomshabilitering
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog till Barn och Ungdomshabiliteringen i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog till Barn och Ungdomshabiliteringen i Hudiksvall

Medicinsk sekreterare, ögonmottagningen Hudiksvall
Verksamhetsområde Ögon har närmare 80 anställda och bedriver verksamhet i Bollnäs, Hudiksvall och Gävle. Verksamhetsområdet befinner sig just nu i ett spännande utvecklingsskede med fokus på effektiva och säkra processer för att säkerställa goda medicinska resultat, korta väntetider och en utvecklande arbetsmiljö. Till vår mottagning i Hudiksvall söker vi nu en vikarie, 6 mån 100% Varmt välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga läkarsekreteraruppgifter KVALIFIKATIONER Läkarsekreterareutbildning. God kännedom om Landstingets olika vårdsystem (Melior och Elvis). Arbetet kräver god förmåga till självständigt arbete, hög flexibilitet och serviceanda. Erfarenhet från ögonsjukvård är meriterande men inget krav. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, ögonmottagningen Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, ögonmottagningen Hudiksvall

FOTOGRAFER SÖKES I HUDIKSVALL
FOTOGRAFER SÖKES I HUDIKSVALL Diakrit är ett av norra Europas ledande företag inom visualisering och 3D-modellering. Företaget har drygt 230 anställda med kontor i Stockholm, Halmstad och Göteborg, samt produktion i Bangkok och Peking. Diakrit har en bred kundkrets med drygt 1300 kunder inom fastighetssektorn och retail. Majoriteten av kundbasen finns i de nordiska länderna och vi har även framgångsrikt påbörjat försäljning i Tyskland och USA. Företaget har en professionell och högutbildad kompetensbas i Peking och Bangkok, drivna av svenskar på plats, tillsammans med vår affärsutveckling i Sverige. Vi växer konstant och efterfrågan ökar globalt på våra produkter. Därför söker vi ny personal för att stärka vårt team. Vi söker nu fotografer i Hudiksvall. Verksamheten består i att åt fastighetsmäklare fotografera bostäder till försäljning. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor. Du bör ha jobbat som fotograf under minst två år, eller ha motsvarande utbildning, och ha ett gott öga för komposition av bilder, ljussättning mm. Önskvärd utrustning: * Systemkamera (helst fullformat) med ca 15 megapixlar. * Vidvinkelzoomobjektiv med effektiv brännvidd på minst 20 mm (helst från 17 mm). * Normalobjektiv. * Stabilt stativ och stativhuvud med vattenpass. * Extern vridbar blixt. * Kalibrerbar skärm. * Bredbandsuppkoppling. * Körkort och tillgång till bil. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Skicka ett e-mail innehållande ett personligt brev och CV, tillsammans med arbetsprover bestående av 3-5 st. egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg, och ungefär i 1500 pixlar på längden. Skriv i ämnesraden: "Ansökan fotograf - Hudiksvall". Eventuella frågor mailas till ansokan.fotograf@diakrit.com Sista ansökningsdag 2013-08-02. Diakrit Fastighetsmäklarservice AB www.diakrit.se
Företag: DIAKRIT FASTIGHETSMÄKLARSERVICE AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga FOTOGRAFER SÖKES I HUDIKSVALL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FOTOGRAFER SÖKES I HUDIKSVALL

Ute/innesäljare
Colorama är Nordens största färgfackhandelskedja med 570 butiker i flera länder. Utöver färg, tapet, golv och klinker har vi även ett omfattande städ- och förnödenhetssortiment. Vi levererar i hela Hälsingland till kommuner, företag och industrier. Vi söker nu en kombinerad ute- och innesäljare Ansvar för produkt- och arbetsområdet städ och förnödenheter från kända kvalitesleverantörer, pris och offerthantering, leverantörskontakter, kundkontakter, telefonförsäljning m.m. Våra krav är att du skall vara framåt och utåtriktad, självständig med eget driv. Ha erfarenhet från liknande jobb och datorvana. Vid frågor om tjänsten kontakta Jonas Holm 070-328 94 06 eller jonas@jpfarg.se
Företag: Colorama JP Färghuset i Hudiksvall Ab
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ute/innesäljare jobb, Ute/innesäljare Hudiksvall, Ute/innesäljare Colorama JP Färghuset i Hudiksvall Ab
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ute/innesäljare

Fritidsledare
Social och Fritid Barn- och ungdomsenheten ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga fritidsgårdsuppgifter samt övrigt förebyggande arbete kvällar och helger samt fältarbete vid fritidsgårdarna inom Hudiksvalls kommun. KVALIFIKATIONER Fritidsledarexamen eller annan likvärdig utbildning. Arbetsuppgifterna kräver en förmåga till självständigt arbete, att vara initiativrik och lösningsinriktad samt engagerad och delaktig i att utveckla verksamheten i positiv riktning. Du ska ha stort intresse för arbete med ungdomar. Arbetet kräver en god samarbetsförmåga då arbetsuppgifterna innefattar hög grad av samverkan med andra parter. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet. Körkort krävs. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun SOF Barn/ungd/Fam
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare jobb, Fritidsledare Hudiksvall, Fritidsledare Hudiksvalls kommun SOF Barn/ungd/Fam
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare

Personlig assistent
Omsorgsförvaltningens uppdrag är att erbjuda en professionell och individuellt anpassad omsorg och därigenom ge förutsättningar för ett gott och värdigt liv. Vi vill bidra till ett samhälle där människors inneboende kraft frigörs, den sociala gemenskapen stärks och där vi bemöter varandra med värdighet och respekt. Genom att våra medarbetare erbjuds stimulerande arbetsuppgifter och delaktighet, skapas engagemang och en god arbetsmiljö med tillgängliga, offensiva, kompetenta och pålitliga medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta som personlig assistent? Vi söker unga kvinnor som kan teckenspråk eller tecken som stöd som vill arbeta hos en 20-årig kvinna med funktionsnedsättning. KVALIFIKATIONER Du är i 25-40 års åldern och kan tecken som stöd. Det är bra om du har erfarenhet av att arbeta med personer som har funktionsnedsättningar. Som person är du glad, positiv, idérik och kan vara flexibel när det gäller dina arbetstider. Du har datavana. Du har körkort.
Företag: Hudiksvalls kommun Handikapp omr 6 adm
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Vårdlärare/pedagog Hudiksvall
Yrkesakademin AB grundades 1997 i Falun, vi är nu ett utav Sveriges största privata utbildningsföretag. Vi bedriver arbetsmarknads-/komvux/privat- och företagsutbildningar över hela Sverige inom många branscher. Vår målsättning är att vara den bästa utbildaren i respektive bransch. Vill du vara med och skapa den bästa utbildningen? För att växa och utvecklas behöver vi dig! Läs mer om YrkesAkademin AB på www.ya.se Tjänsten Vårdlärare/pedagog i Hudiksvall Vi söker dig som vill arbeta hos oss i vår Vård- och omsorgsutbildning för vuxna! Du har erfarenhet av att undervisa i dina karaktärsämnen och är social omsorgslärare eller omvårdnadslärare. Har du pedagogisk utbildning är det meriterande. I dina arbetsuppgifter ingår det att genomföra kurser i enlighet med de anvisningar som finns inom skolverkets kursplaner samt att planera och dokumentera. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga. En central betydelse är att vara närvarande, för samtliga deltagare i dina kurser. Vilket betyder att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier. Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: kvalitet, engagemang, professionalism, utveckling, resultat, glädje. Kvalifikationer/erfarenhet - Behörig vårdlärare, alternativ högskoleexamen 120- 180 hp t ex beteendevetare, social omsorg, socionom. - Erfarenhet av undervisning inom vårdutbildning för vuxna. - Datorvana, utåtriktad med starkt lokalt nätverk och erfarenhet av branschkontakter inom vård och omsorg. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper. Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionshinder, ålder och kulturell bakgrund.
Företag: YrkesAkademin AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdlärare/pedagog Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdlärare/pedagog Hudiksvall

Personliga assistenter till Hudiksvall
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnarpersonlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi är IfA-godkända och utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. På grund av ändrade familjeförhållanden söker vi nu 2-3 personliga assistenter. Vår kund är en man i medelåldern som har MS och bor själv i Hudiksvall. Han är glad, social och är ute mycket både i ur och skur. Hans stora intressen är trav och motorsport, så vi ser gärna sökande som delar hans intressen och gillar att vara ute och gå mycket. Du kommer att assistera både utanför och i hemmet med av och påklädning, viss hygien, toalettbesök, och allt som tillkommer i att sköta ett hem. Vi söker dig kvinna mellan 20-45 år som är glad, ansvarsfull och lyhörd. Vi ser även att du har lätt för att samarbeta med andra människor och har ett sunt förnuft. Din drivkraft är att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på A-Assistans samt av kunden och dennes assistent. Arbetstiden är varierande. Ansökan sker genom att du registrerar dig i vår rekryteringsportal, den finner du genom vår hemsida (www.a-assistans.se) /rekryteringsportalen/ skapa konto och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan!
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till Hudiksvall

Personlig assistent, strax utanför Hudiksvall
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda och vårt huvudkontor ligger i Hudiksvall. Vi är IfA-godkända och utformar assistans av hög kvalitet enligt intentionerna i LSS. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi söker en kvinna som vill arbeta som personlig assistent på ca 75% till en rullstolsburen kvinna i 40-års åldern som bor strax utanför Hudiksvall. Vår kund har ett väldigt aktivt liv som kräver att assistenten är allert och även fysiskt stark, då lyft förekommer. Kunden har ett stort intresse av trädgården och det en fördel om assistenten också har ett intresse av det. Kunden behöver hjälp med av- och påklädning, träning och stretching, hushållssysslor, personlig hygien och övrigt som uppkommer i vardagen. Dina arbetstider är både vardagar och helger, dagtid och kvällstid. Det kan även förkomma jour ibland och då sover du hos kunden och får jourersättning enligt kollektivavtal. Tjänsten kräver att du har möjlighet att följa med på resor utomlands, ca 2 gånger per år och dessa resor är oftast på sommaren. Du har även körkort, då du kommer att köra kundens bil i tjänst. Du som söker har båda fötterna på jorden och har stor respekt för den personliga integriteten när det gäller kunden och hennes familj. Som person tror vi även att du är en ansvarsfull och lyhörd person som har lätt för att samverka med andra och tycker om att bidra till att skapa en meningsfull och rik tillvaro för en annan människa. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på A-Assistans samt av kunden och arbetsledaren. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss" och "sök jobb". Där går du sedan vidare till "rekryteringsportalen" och skapar ditt eget konto och profil.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent, strax utanför Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent, strax utanför Hudiksvall

Personlig assistent i Hudiksvall
Jag är en godmodig kille på 17 år som söker personlig assistent. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa och stödja mig, mestadels under dagtid i skola, på fritid och i mitt hem. Kvällar och helgdagar förekommer också men inte så ofta. Det är en fördel om du har erfarenhet av utvecklingsstörd ungdom med autism samt att du hanterar tecken och bildkommunikation men det är inte ett krav. Jag önskar också att du är van att handskas med hästar och har erfarenhet av hästskötsel, körning och ridning. Personlig assistans är en laglig, individuell rättighet som ska ge människor med omfattande funktionshinder och stora assistansbehov möjlighet till ett självständigt liv grundat på självbestämmande, valfrihet och integritet. Personlig assistent är ett serviceyrke som ställer stora krav på personliga egenskaper som bland annat ansvarskänsla, inlevelseförmåga, initiativförmåga, tålamod och stor respekt för den personliga integriteten. Samarbete är nyckelordet för bra assistans. B körkort fordras och tillgång till egen bil är önskvärt. Arbetstid: Tjänsten är en behovsanställning (timanställning) som innehåller ett antal inplanerade dagar och som kan leda till en fastare anställningsform. A-Assistans Leimir AB som anordnar min assistans är IfA-godkänd. Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss" och "sök jobb". Där går du sedan vidare till "rekryteringsportalen" och skapar ditt eget konto och profil. Skriv där ett personligt brev och berätta om dig själv eller bifoga ett sådant och gärna ett CV.
Företag: A-Assistans Leimir AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall

Kurator, psykiatriska mottagningen, Hudiksvall
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Psykiatriska kliniken är en specialistverksamhet inom division Medicin-Psykiatri. Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Verksamheten skall präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet goda resultat. Arbetet sker i samarbete med övriga yrkeskategorier inom mottagningen samt i samverkan med andra offentliga verksamheter. Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare och teamsekreterare. Verksamheten står inför en sammanslagning av mottagningarna i Hudiksvall och Ljusdal vilket kommer att innebära utökade möjligheter till specialisering i multiprofessionella team. ARBETSUPPGIFTER Samtalsbehandling och psykoterapeutisk behandling utifrån kompetens. Bedömning och utredning samt samverkan med andra myndigheter och vårdgrannar. KVALIFIKATIONER Socionomexamen gärna med steg 1 kompetens. Erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete, specialistpsykiatri och/eller socialtjänst är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator, psykiatriska mottagningen, Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator, psykiatriska mottagningen, Hudiksvall

Pianolärare till Kulturskolan
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Pianolärare till Kulturskolan Kulturskolan i Hudiksvall erbjuder ca 950 barn i åldern 4-19 år frivillig undervisning i musik, dans, bild och drama. Därtill erbjuder vi aktiviteter genom Kulturlaget och Dans i Skolan för grundskolans elever. Genom olika evenemang får barnen möjlighet att uppträda inför publik. I Kulturskolan finns ca 25 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Pianoundervisning inom Kulturskolans frivilliga verksamhet. KVALIFIKATIONER Högskoleexamen som pianolärare eller likvärdig utbildning. Du ska ha god samarbetsförmåga, kunna ta egna initiativ och ha kreativ inställning till pianoundervisningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort krävs.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Pianolärare till Kulturskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pianolärare till Kulturskolan

Kurator Psykiatriska mottagningen Hudiksvall
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Psykiatriska kliniken är en specialistverksamhet inom division Medicin-Psykiatri. Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Verksamheten skall präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet goda resultat. Arbetet sker i samarbete med övriga yrkeskategorier inom mottagningen samt i samverkan med andra offentliga verksamheter. Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare och teamsekreterare. Verksamheten står inför en sammanslagning av mottagningarna i Hudiksvall och Ljusdal vilket kommer att innebära utökade möjligheter till specialisering i multiprofessionella team. ARBETSUPPGIFTER Samtalsbehandling och psykoterapeutiskt/psykosocialt behandlingsarbete efter kompetens. Bedömning och utredning samt samverkan med andra myndigheter och vårdgrannar. KVALIFIKATIONER Socionomexamen gärna med steg 1 kompetens. Erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete, specialistpsykiatri och/eller socialtjänst är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator Psykiatriska mottagningen Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator Psykiatriska mottagningen Hudiksvall

Förskollärare till Solbågens förskola
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Förskollärare till Solbågens förskola Solbågens förskola har en IT-profil, förskolan är utrustad med smartboards och lärplattor till varje pedagog. Vi söker dig som har kompetens/intresse att använda IT som ett pedagogisk verktyg för barnens lärprocesser och pedagogisk dokumentation. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter som förskollärare är: att ansvara för planering, uppföljning och utvärdering av den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanen på förskolan. att tillsammans med arbetslaget genomföra den pedagogiska verksamheten för barn i åldrarna 1-5 år. att arbeta med pedagogisk dokumentation och reflektion. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet i förskola. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Solbågens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Solbågens förskola

Personlig assistent i Hudiksvall
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. En kille på 22 år söker nu en assistent som kan vara honom behjälplig 2-3 dygn under Juli månad samt finnas till hands som extra vikarie under året. Detta arbeta kan vara något för dig som studerar eller har ett arbete och vill fylla upp din arbetstid. Då vår kund har en aktiv fritid bör du som assistent gilla att vara i farten samt kunna ta ansvar och vara initiativrik. Vi ser gärna att du som söker har undersköterske utbildning eller erfarenhet av liknande arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av epelepsi samt känner dig trygg med det. Arbetsuppgifterna består av att assistera kunden i och utanför hemmet samt utföra vanligt förekommande hushållssysslor.   Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent i Hudiksvall

Kurator. Psykiatriska mottagningen Hudiksvall
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Psykiatriska kliniken är en specialistverksamhet inom division Medicin-Psykiatri. Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Verksamheten skall präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet goda resultat. Arbetet sker i samarbete med övriga yrkeskategorier inom mottagningen samt i samverkan med andra offentliga verksamheter. Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare och teamsekreterare. Verksamheten står inför en sammanslagning av mottagningarna i Hudiksvall och Ljusdal vilket kommer att innebära utökade möjligheter till specialisering i multiprofessionella team. ARBETSUPPGIFTER Samtalsbehandling och psykoterapeutisk behandling utifrån kompetens. Bedömning och utredning samt samverkan med andra myndigheter och vårdgrannar. KVALIFIKATIONER Socionomexamen gärna med steg 1 kompetens. Erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete, specialistpsykiatri och/eller socialtjänst är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator. Psykiatriska mottagningen Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator. Psykiatriska mottagningen Hudiksvall

Processledare Teknikcollege Hälsingland och Vård- och omsorgscollege Gävleb
Hälsingeutbildning ekonomisk förening är ett samarbete mellan samtliga hälsingekommuner där utbildning och utveckling för kommunerna står i centrum. Samarbetet innebär att vi tillsammans kan erbjuda ett stort utbud av utbildningar för ungdomar och vuxna. Processledaren för Teknikcollege i Hälsingland och Vård- och omsorgscollege i Gävleborgs län, kommer att ha sitt kontor i någon av Gävleborgs läns kommuner. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som ser till att villkoren i Region Gävleborgs beslut om att tillsammans med Gävleborgs läns kommuner finansiera detta treåriga projekt följs. Processledaren ska arbeta operativt med förvaltning, samordning och utveckling av Teknikcollege Hälsingland och av Vård- och omsorgscollege Gävleborg. Detta innebär att en stor del av arbetstiden ska verkställas på olika orter inom länet. Processledarens huvuduppgifter är att • tillsammans med de regionala styrgruppsordförandena vara företrädare för respektive college i övergripande frågor • ha ett nära samarbeta med ordförandena i respektive college • samordna och kalla till regionala styrgruppsmöten • samarbeta med, stötta och informera de lokala styrgruppsordförandena • delta i lokala styrgruppsmöten för att bidra till deras processutveckling • vara en resurs för de certifierade utbildningarna inom ramen för College • arbeta för att de lokala collegena utvecklas i överenskommen riktning • aktivt medverka vid återgransknings- och nycertifieringsprocesser • hålla kontakt med riksföreningarnas kanslier • delta i nationella nätverksmöten inom olika områden inom collegesfären • dokumentera och arkivera alla nödvändig handlingar inom de två collegena • ansvara för att webb-sidor och övriga informationskanaler blir uppdaterade • initiera och utveckla samarbets- och samverkansformer med Teknikcollege Gästrikland • se till att arbetet följer projektet Processledaren ska självständigt utföra ovanstående huvuduppgifter och vid behov i första hand söka stöd hos respektive regional styrgruppsordförande. Processledaren ansvarar för att ungefär lika mycket arbetstid avsätts till respektive collegeorganisation. Processledaren ansvarar tillsammans med respektive styrgrupp för projektets budget. Ekonomi- och administration av rekvisitionsarbete utförs enligt den modell som Hälsingeutbildnings ekonomisk förening tillämpar under ledning av administrativ chef. KVALIFIKATIONER Utbildning Högskoleutbildning inom ledarskap eller annan relevant högskoleutbildning Kunskap Goda kunskaper om både offentlig verksamhet och näringslivets frågor och villkor. Förtrolig med koncepten Teknikcollege och Vård- och omsorgscollege Kompetens Processledaren ska • vara en strukturerad person med god samarbetsförmåga • ha förmåga att fokusera på rätt saker för att nå uppsatta mål • ha en god strategisk förmåga i kombination med initiativkraft • kunna agera självständigt och samtidigt vara serviceinriktad med en god empatisk förmåga • vara tydlig i sin roll och även i sin kommunikation, både i skrift och i tal, kombinerad med förmågan att på ett begripligt sätt kommunicera detaljkunskap inåt i organisationen. • ha en god problemlösande analysförmåga Intresse och motivation Vi söker en person som vill arbeta i ett projekt där regionens framtida kompetensförsörjning står i centrum Övriga krav Körkort Den sökande ska ha flera års erfarenhet av projektledning och organisationsutveckling inom en komplex organisation. Meriterande är arbetslivserfarenhet från offentlig förvaltning, från näringslive och utvecklingsarbete.
Företag: Hudiksvalls kommun OMS Stab
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Processledare Teknikcollege Hälsingland och Vård- och omsorgscollege Gävleb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processledare Teknikcollege Hälsingland och Vård- och omsorgscollege Gävleb

Sjukgymnast,Barn- och ungdomshabiliteringen Hudiksvall
Barn- och Ungdomshabiliteringen är en specialistverksamhet med särskild kunskap om funktionsnedsättningar och dess konsekvenser hos barn och ungdomar mellan 0-18 år. Verksamheten vänder sig till personer som har utvecklingsstörning, autismspektrumtillstånd och medfödda eller tidigt förvärvade rörelsehinder. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna inom Barn- och Ungdomshabiliteringen är varierande och innebär bl a bedömning av funktion och behandling. En stor del av våra behandlingsinsatser består av handledning och utbildning till barnets/ungdomens nätverk. Teamet har 3.0 sjukgymnasttjänst som arbetar mot alla målgrupperna utifrån varje individs specifika behov. Som sjukgymnast på Barn- och Ungdomshabiliteringen är du en del av ett tvärprofessionellt team. Din kunskap och yrkeskompetens är en viktig del för helheten. Stor vikt läggs på det tvärprofessionella arbetet. KVALIFIKATIONER Leg sjukgymnast. Körkort erfordras. Erfarenhet av habilitering eller habiliteringens målgrupper är meriterande. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Samarbets- och initiativförmåga samt intresse av att arbeta i team är av betydelse.
Företag: Landstinget Gävleborg, Barn- och ungdomshabilitering
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast,Barn- och ungdomshabiliteringen Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast,Barn- och ungdomshabiliteringen Hudiksvall

Leg.Psykolog . Psykiatriska mottagningen Hudiksvall
Landstinget Gävleborgs främsta uppgift är att erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård till alla som bor eller vistas i Gästrikland och Hälsingland. Landstinget har två akutsjukhus, i Gävle och i Hudiksvall, ett stort antal hälsocentraler samt Psykiatri och habilitering. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra länsövergripande divisioner. En stor del av administrationen är samlad i förvaltningen Lednings- och verksamhetsstöd. Landstinget har 6 700 medarbetare och omsätter ca 6,6 miljarder kronor. Länet omfattar två landskap och tio kommuner med omkring 275 000 invånare. Psykiatriska kliniken är en specialistverksamhet inom division Medicin-Psykiatri. Psykiatriska mottagningen ansvarar för att i den öppna psykiatriska vården bedriva insatser som främjar hälsa och ger ökad livskvalitet. Behandlingsmetoderna skall vara evidensbaserade och utbudet skall vara mångsidigt. Verksamheten skall präglas av gott bemötande, hög tillgänglighet goda resultat. Arbetet sker i samarbete med övriga yrkeskategorier inom mottagningen samt i samverkan med andra offentliga verksamheter. Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt team bestående av läkare, psykologer, sjuksköterskor, kuratorer, skötare och teamsekreterare. Verksamheten står inför en sammanslagning av mottagningarna i Hudiksvall och Ljusdal vilket kommer att innebära utökade möjligheter till specialisering i multiprofessionella team. ARBETSUPPGIFTER Bedömning, utredning och psykologisk/psykoterapeutisk behandling. Personlighetstestningar samt bedömning och testning av kognitiva funktioner i samband med neuropsykiatriska utredningar KVALIFIKATIONER Leg psykolog gärna med KBT inriktning. Erfarenhet av specialistpsykiatri inkluderande strukturerad diagnostik och utredning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.Psykolog . Psykiatriska mottagningen Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.Psykolog . Psykiatriska mottagningen Hudiksvall

Lärare i SVA till Idenors skola
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Lärare i svenska som andraspråk samt ansvarig för skolans bibliotek till Idenors skola ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever i åk 1-6 i svenska som andraspråk. Ansvara för skolans bibliotek och i samarbete med lärarna arbeta för att öka läslusten hos eleverna. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa i svenska och SVA upp till åk 6. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SVA till Idenors skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SVA till Idenors skola

Lärare i förskoleklass/förskollärare till Skolbyn
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Lärare i förskoleklass/förskollärare till Skolbyn ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med arbetslaget utveckla och leda arbetet i förskoleklass och på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Lärarexamen/förskollärarexamen med behörighet i förskoleklass och fritidshem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass/förskollärare till Skolbyn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass/förskollärare till Skolbyn

Lärare i fritidshem/ fritidspedagog till Västra skolan
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Lärare i fritidshem/fritidspedagog till Västra skolan ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med arbetslaget planera och genomföra arbetet på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Lärarexamen/förskollärarexamen med behörighet i fritidshem eller fritidspedagogexamen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/ fritidspedagog till Västra skolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/ fritidspedagog till Västra skolan

Modersmålslärare i finska, polska, ungerska
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Modersmålslärare i finska, polska, ungerska ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever i grundskolan i finska, polska eller ungerska som modersmål samt ge studiehandledning i kursplanens samtliga ämnen. KVALIFIKATIONER Finska, polska eller ungerska som modersmål och goda kunskaper i svenska. Lärarexamen. Erfarenhet av att undervisa är meriterande. Körkort önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i finska, polska, ungerska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i finska, polska, ungerska

Yrkeslärare till Bromangymnasiet
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Yrkeslärare i verkstadsteknik, med inriktning mot skärande bearbetning och CNC till Bromangymnasiet ARBETSUPPGIFTER Undervisning inom verkstadsteknik, med inriktning mot skärande bearbetning och CNC och Reparation och underhåll. Mentorskap för elever och deltagande i arbetslag. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning. Erfarenhet inom yrkesområdet, gärna kunskaper även inom svetsning, drift- och underhållsteknik, hydraulik samt produktionsteknik. Erfarenhet av arbete med ungdomar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare till Bromangymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare till Bromangymnasiet

Ticket Hudiksvall söker dig som vill sälja resor
Ticket Privatresor är den största privatresebyrån i Sverige och andra största privatresebyrån i Norge. Verksamheten i Sverige och Norge bedrivs via 73 butiker, telefon och Internet samt i Danmark via ticket.dk och Finland via ticket.fi. Vår uppgift inom Ticket Privatresor är att göra det enkelt för våra kunder att hitta och boka rätt resa. Genom en enda kontakt med oss får kunderna överblick över marknadens breda utbud och kan därmed göra jämförelser. Med ett attraktivt utbud, högsta tillgänglighet och bäst kompetens gör Ticket det enkelt för semesterkunden att köpa rätt resa utifrån sitt behov. Allt Ticket gör skall präglas av kund- och lönsamhetsfokus. Genom att ständigt arbeta mot Tickets vision innebärande att vi ska vara det självklara valet vid köp av semesterresa. Vår ambition är att vi ska vara det ledande reseföretaget på service. I Ticket har vi en gemensam värdegrund som beskriver de förhållningssätt som ska känneteckna oss. Vår värdegrund består av följande begrepp; Attityd, Glädje, Engagemang, Respekt samt Ansvar (AGERA). Vårt ledarskap utmärks främst av att vi tror att ett gott ledarskap är att få andra att växa. Ticket satsar ambitiöst på kontinuerlig utbildning av personalen. Vi säljer privatresor från ledande charter- och researrangörer, kryssningsrederier samt flyg- och hotellbolag och vi arbetar bl a i bokningssystemet Amadeus. Brinner du för att sälja den kanske viktigaste investering våra kunder gör ? sin semesterresa? Har du tävlingsinstinkt och gillar att se resultat? Tycker du om att ge det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar? Vi söker nu dig som är handlingskraftig, kreativ och engagerad. Du är ansvarsfull och gillar att jobba mot mål. Vi ser dessutom gärna att du har god resvana och stor destinationskunskap. Erfarenhet från branschen samt goda kunskaper i Amadeus är ett krav. Har du TRAC-utbildning är det en merit. Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde i oktober. Under de första 3 månaderna (okt-dec) kommer tjänsten dock att inledas på deltid (50%). Eftersom vi vill finnas här när våra kunder behöver oss har vi generösa öppettider, vilket betyder att såväl kvälls- som helgarbete ingår i tjänsten. Utöver grundlön arbetar vi med säljbonus. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 10 augusti. P g a att det är semestertider kommer rekryteringsprocessen att dra ut lite på tiden. Du lämnar din ansökan via vår hemsida: www.ticket.se Klicka på ?Jobba hos oss? längst ner på sidan.
Företag: Ticket Privatresor
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ticket Hudiksvall söker dig som vill sälja resor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ticket Hudiksvall söker dig som vill sälja resor

Mystery Shoppers sökes till Hudiksvall
Daymaker expanderar kraftigt och söker flera mystery shoppers till Hudiksvall. Vi söker dig som är noggrann, observant och van att arbeta självständigt under eget ansvar. Du ska ha tillgång till en dator en mobiltelefon med kamera då en del av vår kommunikation sker via mobil. Arbetet som Mystery Shopper/Observatör för Daymaker är ett roligt och flexibelt extrajobb som passar perfekt för dig som studerar, är föräldraledig eller har lite tid över. Du väljer själv vilka uppdrag du ska utföra, beroende på vad som passar dig. Arbetet kräver att du fyllt 18 år och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vill du veta mer om Daymaker och vad arbetet innebär är du välkommen att besöka vår hemsida www.daymaker.se Låter det intressant? Fyll i en ansökan redan idag. Alla medarbetare erhåller sin ersättning på månadsbasis och ersättningen är baserad på antalet genomförda kundaktiviteter. Välkommen med din ansökan! Vi är en professionell partner när det gäller mätningar av kundupplevelser i butiker, per telefon och via internet. Vår mission är ?att förbättra kundupplevelsen på de marknader där vi verkar?. Vi utför nationella och internationella uppdrag med de främsta i många branscher såsom; bilbranschen, konfektion, telekom och service. De främsta produkterna vi arbetar med är Mystery Shopping, Mystery Calling, Store Check, Kundströmsanalys och Kundintervjuer. Vårat huvudkontor finns i Sverige men vi har även säljkontor i Norge, Polen, Tjeckien och Ukraina
Företag: Daymaker AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery Shoppers sökes till Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery Shoppers sökes till Hudiksvall

Huvudledare Knatteskutt idrott Hudiksvall HT-13
Är du vår nya idrottsledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika idrotter i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter/lekar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt i Hudiksvall inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig ledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga upplägg. Du har kontakt med våra regionansvariga och rapporterar om verksamheten. Du som huvudledare rapporterar även in dina och de assisterandeledarnas timmar. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.hudiksvall@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i idrott samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barnidrottsgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Huvudledare Knatteskutt idrott Hudiksvall HT-13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Huvudledare Knatteskutt idrott Hudiksvall HT-13

Leg Psykolog, Vuxenhabiliteringen Hudiksvall
Landstinget Gävleborg erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklings- och karriärsmöjligheter. För oss är det viktigt att du mår bra, och vi ger dig möjligheter att träna och hålla dig frisk. Vi strävar efter att hela tiden förbättra oss och är numer ett av landets mest tillgängliga landsting med korta väntetider. Hälso- och sjukvården är indelad i fyra divisioner och omfattar större delen av vår verksamhet. Utbildning på våra folkhögskolor, kultur och kommunikationer är andra viktiga delar, liksom Folktandvården som drivs som ett landstingsägt bolag. Vi bygger för framtiden och satsar mer än en miljard kronor i nya och bättre lokaler de kommande åren. Division Medicin-Psykiatri i har cirka 1500 medarbetare och är indelad i fem verksamhetsområden. Internmedicin, Specialmedicin, Kardiologi, Vuxenpsykiatri och Barnpsykiatri. I Hälsingland har du nära till hav och natur och goda möjligheter till skidåkning och friluftsliv. Hudiksvall erbjuder ett rikt kulturliv med musik och teater, bland annat Glada Hudikteatern. Här finns en levande skärgård med genuina fiskesamhällen. Vuxenhabiliteringen är en specialistverksamhet med särskild kunskap om funktionsnedsättningar och dess konsekvenser hos personer som fyllt 18 år. Verksamheten vänder sig till personer som; - har en utvecklingsstörning - har autism/Asperger syndrom - har betydande och bestående begåvningsmässiga funktionshinder efter hjärnskada i vuxen ålder - har medfödda eller tidigt förvärvade rörelsehinder Med 6300 anställda är Landstinget Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss! ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna inom habiliteringen är varierande och innehåller utredning, diagnosticering, kartläggning och bedömning av behov, stöd och vägledning, konsultation, utbildning och information. Våra insatser riktas även mot personens närstående och nätverk i form av råd och stöd.Vuxenhabiliteringen har utredningsuppdrag gällande utredning och diagnosticering av utvecklingsstörning hos vuxna. Som psykolog på Vuxenhabiliteringen är Din kunskap och yrkeskompetens en viktig del för helheten. Du kommer också att arbeta i nära samverkan med övriga professioner inom habiliteringen samt andra samhällsaktörer, framför allt kommuner, psykiatri och primärvård. Stor vikt läggs på det tvärprofessionella arbetet både vid utredning och övriga habiliteringsinsatser. Vi har gemensamma träffar med övriga psykologer inom verksamheten och har tillgång till både yrkeshandledning och teamhandledning. Verksamheterna är belägna i samma lokaler som Barn- och ungdomshabilteringen och det finns ett uttalat mål att hitta gemensamma arbetsformer mellan verksamheterna för de unga vuxna. KVALIFIKATIONER Leg.Psykolog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av habilitering, rehabilitering och/eller psykiatri. Vidareutbildning inom neuropsykologi och fördjupade kunskaper kring autismspektrumtillstånd och utvecklingsstörning samt erfarenhet av utrednings- och diagnosticeringarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbets- och initiativförmåga samt intresse av att arbeta i team. Körkort erfordras
Företag: Landstinget Gävleborg, Vuxenhabilitering
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog, Vuxenhabiliteringen Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog, Vuxenhabiliteringen Hudiksvall

Lärare åk F-3 till Björkbergs skola
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Lärare åk F-3 till Björkbergs skola ARBETSUPPGIFTER Leda undervisningen i förskoleklass och i årskurs 1. Specifikt arbeta med tidig matematikinlärning, alternativt tidig läsinlärning. Konsekvent arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet med planering, utvärdering, analys och åtgärd. Dokumentera i vårt digitala verktyg Unikum. . KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa i matematik och no-teknik, alternativt svenska och so. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk F-3 till Björkbergs skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk F-3 till Björkbergs skola

Förskollärare till Asplundens förskola
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Förskollärare till Asplundens förskola i Forsa ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter som förskollärare är: att ansvara för planering, uppföljning och utvärdering av den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanen på förskolan. att tillsammans med arbetslaget genomföra den pedagogiska verksamheten för barn i åldrarna 1-5 år. att arbeta med pedagogisk dokumentation och reflektion. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet i förskola. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Asplundens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Asplundens förskola

Lärare i Ma-No alt. Sv-So till Näsvikens skola
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Lärare i Ma-No alt. Sv-So till Näsvikens skola ARBETSUPPGIFTER Undervisning tillsammans med en annan lärare i en åldersblandad 2-3:a. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa i de lägre åldrarna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma-No alt. Sv-So till Näsvikens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma-No alt. Sv-So till Näsvikens skola

Personliga assistenter till man i Hudiksvall
Assistans för Dig söker nu 3-4 personliga assistenter till en 34-årig man med hjärnskada och epilepsi. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att hjälpa mannen med den dagliga livsföringen så som personlig hygien, WC, av- och påklädning, matlagning och städning m.m. Mannen har ett stort omvårdnadsbehov och behöver även stöd med sin kommunikation. Olika aktiviteter såsom att promenera, cykla, baka och pyssla är sådant som du som assistent kommer att göra tillsammans med mannen. För att passa för någon av tjänsterna är det av stor vikt att du kan sätta gränser och är konsekvent i ditt bemötande gentemot mannen då han är i stort behov av ramar och rutiner. Det är ett krav att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt har omvårdnadskunskaper. Om du är utbildad undersköterska och/eller har lång erfarenhet som vårdbiträde är detta starkt meriterande. Om du har erfarenhet av utåtagerande beteende är detta ett stort plus. Du ska också ha ett stort tålamod, vara noggrann, pålitlig, trygg, stabil, utåtriktad och lyhörd. Det är av stor vikt att du kan ta till dig instruktioner och följa dem. Vi ser helst kvinnliga sökande efter kundens önskemål. Tjänsterna innefattas av 50-80 % och arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och natt, främst under vardagar men helger kan också förekomma. Under natten är det jour (s.k. väntetid). Preliminär tillträde 1 augusti.   Låter detta som något för dig? Då kan det vara dig vi söker!   Assistans för Dig är ett assistansföretag som funnits i 3 år och bedriver idag personlig assistans till ca 100 assistansanvändare över hela landet. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Lund. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör för våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter för oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans. Välkommen med din ansökan!
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till man i Hudiksvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till man i Hudiksvall

Specialpedagog till Näsvikens skola och Friggesundsskolan
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Specialpedagog till Näsvikens skola och Friggesundsskolan ARBETSUPPGIFTER Identifiera, analysera och medverka i arbetet med att undanröja hinder för och orsaker till svårigheter i elevers lärmiljöer. Vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor för lärare, rektorer, föräldrar och andra berörda. Genomföra pedagogiska utredningar, analysera svårigheter och handleda arbetslag för att skapa goda utvecklingsmöjligheter på organisations-, grupp- och individnivå. KVALIFIKATIONER Specialpedagogexamen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Näsvikens skola och Friggesundsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Näsvikens skola och Friggesundsskolan


Sök lediga jobb Hudiksvall

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se