Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg jobb - lediga jobb

Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg jobb Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka- Kungsbacka

 2. Undersköterska till nybyggt boende i Kungsbacka- Kungsbacka

 3. Undersköterska natt till nytt boende i Kungsbacka- Kungsbacka

 4. Vi söker nu en utbildad vårdhund med förare (undersköterskeutbildad)- Kungsbacka

 5. Köksmästare/kökschef till äldreomsorgskök- Kungsbacka

 6. Kock/Kokerska till nybyggt äldreboende i Kungsbacka- Kungsbacka

 7. Ekonomibiträde, storhushåll- Kungsbacka

 8. Aktivitetsansvarig till nytt äldreboende i Kungsbacka- Kungsbacka

 9. Städare/Lokalvårdare till nytt äldreboende- Kungsbacka

 10. Vaktmästare till nytt äldreboende- Kungsbacka

 11. Undersköterska 60 % till nybyggt boende i Kungsbacka- Kungsbacka

 12. Vikariat undersköterska 80 % till nybyggt boende i Kungsbacka- Kungsbacka

 13. Undersköterska 70 % till nybyggt boende i Kungsbacka- Kungsbacka

 14. Timvikarie till nybyggt boende i Kungsbacka- Kungsbacka

 15. Undersköterska, timvikarie, till nybyggt boende i Vallda- Kungsbacka

 16. Gruppledare till Blåvingevägen i Vallda (Kungsbacka)- Kungsbacka

 17. Undersköterska- Kungsbacka


Mer beskrivning

Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt verksamhet inom område individ & familjeomsorg. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har fått förmånen att på uppdrag av Kungsbacka kommun driva det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i kommundelen Vallda. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Vi söker nu gruppchefer som ska vara med och leda arbetet på Vallda Heberg. Boendet är byggt i tre plan och som gruppchef kommer du att ansvara för ett plan. Du kommer att ha en mindre del av din tjänst avsatt för administration, bl.a. för bemanningsplanering och resterande del arbetar du i verksamheten som undersköterska. Du är dock ledare 100 % av tiden. Du kommer att stötta dina kollegor, ta ett extra ansvar vid introduktioner av nyanställda, samt vara verksamhetschefen behjälplig. Tillsammans med verksamhetschef och aktivitetsansvarig ingår gruppcheferna i äldreboendets lokala ledningsgrupp. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi har som krav att du som söker ska vara utbildad undersköterska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande ansvarsroll. Du ska ha god datorvana och gärna ha erfarenhet av att arbeta i bemanningsplaneringsverktyg. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift. Inom Humana Omsorg arbetar vi med validation och reminiscens inom demensvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa metoder. Ansök senast: 2013-08-15. Urval och rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka

Undersköterska till nybyggt boende i Kungsbacka
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har på uppdrag av Kungsbacka kommun förmånen att driva äldreboendet Vallda Heberg i kommundelen Vallda. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Vi söker cirka 50 undersköterskor för tjänstgöring dag- och kvällstid (även helger). Vi tror att du som ansöker vill vara med och utveckla detta nya äldreboende till en fantastisk verksamhet. Tjänsterna som finns att söka är mellan 60-100%. Meddela i din ansökan vilken tjänstgöringsgrad du först och främst är intresserad. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund. Ge god omsorg, omvårdnad och vardagsrehabilitering till de boende på Vallda-Heberg. Detta innebär att du ska vara behjälplig i kundens omvårdnad och vid måltidssituationerna, samt ge olika serviceinsatser. Du ska också kunna främja till sociala aktiviteter som bidrar till att kunderna bevarar sina egen förmåga. KVALIFIKATIONER •Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. •Erfarenhet från att arbeta inom äldreomsorg. •Stort engagemang och intresse för att arbeta med äldre. •Du ska vara lugn, flexibel samt ha tålamod. •Lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du har erfarenhet av att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har en utökad kunskap om inom ämnesområdena demens eller geriatrik. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift. Ansök senast: 2013-08-15. Urval och rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till nybyggt boende i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till nybyggt boende i Kungsbacka

Undersköterska natt till nytt boende i Kungsbacka
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt verksamhet inom område individ & familjeomsorg. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har på uppdrag av Kungsbacka kommun förmånen att driva äldreboendet Vallda Heberg i kommundelen Vallda. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Vi söker 15 undersköterskor för tjänstgöring nattetid. Vi tror att du som ansöker vill vara med och utveckla detta nya äldreboende till en fantastisk verksamhet. Tjänstgöringsgraden är i grunden 64 % men det kan finnas möjlighet till justera anställningsgrad efter ditt önskemål. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund. KVALIFIKATIONER •Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. •Erfarenhet från att arbeta inom äldreomsorg. •Stort engagemang och intresse för att arbeta med äldre. •Du ska vara lugn, flexibel samt ha tålamod. •Lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du har erfarenhet av att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har en utökad kunskap om inom ämnesområdena demens eller geriatrik. Vi ser det också som meriterande om tidigare tjänstgjort nattetid inom äldreomsorg. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift. Ansök senast: 2013-08-15. Urval och rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska natt till nytt boende i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska natt till nytt boende i Kungsbacka

Vi söker nu en utbildad vårdhund med förare (undersköterskeutbildad)
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har fått förmånen att på uppdrag av Kungsbacka kommun driva äldreboendet Vallda Heberg i kommundelen Vallda. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Djur i vård och omsorg har i studie efter studie visat mycket positiva effekter på såväl psykiskt som fysiskt välmående. Vi söker nu en utbildad vårdhund med förare till Vallda Heberg. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt hundförare och har en hund som är utbildad vårdhund. Det är meriterande om du har erfarenhet av att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har en utökad kunskap om inom ämnesområdena demens eller geriatrik. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift. Anställningens omfattning 60%-100 % enligt överenskommelse Anställningsform: Tillsvidareanställning Ansök senast: 2013-08-01. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en utbildad vårdhund med förare (undersköterskeutbildad) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en utbildad vårdhund med förare (undersköterskeutbildad)

Köksmästare/kökschef till äldreomsorgskök
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har fått uppdraget att driva det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg på uppdrag av Kungsbacka kommun. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Vallda Hebergs tillagningskök är, som resten av boendet, helt nybyggda. Tillagningsköket kommer att laga ca 100 portioner per måltid. Köksmästaren/kökschefen kommer att ansvara för hela köksverksamheten, och har ytterligare en kock samt 2 köksbiträden/ekonomibiträden till sin hjälp. Utöver att ta fram näringsriktiga menyer, laga maten och säkerställa fin servering ska du som kökschef också hålla dig uppdaterad med nya forskningsrön o riktlinjer vad gäller kostråd för äldre och personer med demens. Du kommer att leda ett lokalt kostråd med möten 4ggr/år. Där ingår samtliga kökspersonal och kostombud från de olika avdelningarna på boendet (6st). I kostrådet arbetar ni gemensamt för att måltider och måltidsmiljö ständigt ska förbättras. Vi arbetar enligt FAMM Fem Aspekter på Måltider Modell. Det är meriterande om du tidigare arbetat med modellen. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med mat för äldre, som har engagemang och intresse för näringsriktighet, och som delar vår humanistiska värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad kock. Du ska ha erfarenhet från både mindre restaurang och storkök. Du bör ha kunskap specialkoster, såsom dietkost och konsistensanpassad kost. Specialkoster utgår från grundkoster såsom Svenska näringsrekommendationer (SNR), Allmän kost för sjuka (A-kost) och Energi- och proteinrikkost (E-kost). Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och goda referenser. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. Anställningens omfattning 100 % Ansök senast: 2013-08-01. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare/kökschef till äldreomsorgskök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare/kökschef till äldreomsorgskök

Kock/Kokerska till nybyggt äldreboende i Kungsbacka
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har fått uppdraget att driva det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg på uppdrag av Kungsbacka kommun. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Vallda Hebergs tillagningskök är, som resten av boendet, helt nybyggda. Tillagningsköket kommer att laga ca 100 portioner per måltid. Det kommer att arbeta 2 kockar (varav en kökschef - egen platsannons) och 2 köksbiträden/ekonomibiträden. Ni kommer att planera och tillaga näringsriktiga menyer, samt säkerställa fin servering. Du kommer att ingår i ett lokalt kostråd med möten 4ggr/år. Rådet leds av köksmästaren/kökschefen. Där ingår samtlig kökspersonal och kostombud från de olika avdelningarna på boendet (6st). I kostrådet arbetar ni gemensamt för att måltider och måltidsmiljö ständigt ska förbättras. Vi arbetar enligt FAMM Fem Aspekter på Måltider Modell. Det är meriterande om du tidigare arbetat med modellen. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med mat för äldre, som har engagemang och intresse för näringsriktighet, och som delar vår humanistiska värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad kock. Du ska ha erfarenhet från både mindre restaurang och storkök. Det är meriterande om du har erfarenhet från specialkoster inom vård och omsorg. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och goda referenser. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. Anställningens omfattning 100 % Ansök senast: 2013-08-01. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska till nybyggt äldreboende i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska till nybyggt äldreboende i Kungsbacka

Ekonomibiträde, storhushåll
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har fått förmånen att driva det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg på uppdrag av Kungsbacka kommun. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Vallda Hebergs tillagningskök är, som resten av boendet, helt nybyggda. Tillagningsköket kommer att laga ca 100 portioner per måltid. Som köksbiträde/ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter, såsom att assistera kocken med olika uppgifter, salladsberedning, servering, diskning och städning, mm. Du kommer att ingå i ett lokalt kostråd med möten 4ggr/år. Där ni gemensamt arbetar för att måltider och måltidsmiljö ständigt ska förbättras. Vi arbetar enligt FAMM Fem Aspekter på Måltider Modell. Vi kommer att utbilda inom FAMM. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor, som har engagemang och intresse för mat och näringsriktighet, och som delar vår humanistiska värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad ekonomibiträde, kallskänka, konditor, eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från både mindre restaurang och storkök. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete på konditori och/eller är utbildad konditor. Vi vill kunna erbjuda de boende på Vallda Heberg en guldkant i form av goda och vackra efterrätter, tårtor och fikabröd. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och goda referenser. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. Anställningens omfattning 75 % Ansök senast: 2013-08-01. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möljligt.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, storhushåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, storhushåll

Aktivitetsansvarig till nytt äldreboende i Kungsbacka
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har på uppdrag av Kungsbacka kommun fått förmånen att driva äldreboendet Vallda Heberg i kommundelen Vallda. Boendet beräknas öppna för inflyttning den 1 oktober 2013. Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande uppdrag att som aktivitetsansvarig utveckla det sociala innehållet på Vallda Heberg. Utifrån ett salutogent synsätt arbetar du förebyggande och rehabiliterande med aktiviteter utifrån individ- grupp- verksamhets- och samhällsnivå. Din arbetsuppgift kommer att bestå av bl.a: - att tillsammans med övrig personal samt varje avdelnings aktivitetsombud skapa en aktiv och meningsfull för varje enskild boende, utifrån dennes individuella behov och önskemål. - ansvara för planering, skapande och utförande av de aktiviteter som efterfrågas. - inspirera och motivera övrig personal till att få in det sociala innehållet i det dagliga livet. - samverka med anhörigföreningar och frivilligorganisationer. - medverka vid närstående- respektive boenderåd. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett starkt engagemang för människor, har en positiv grundsyn och delar vår vision, Alla har rätt till ett bra liv. Du ska: - vara högskoleutbildad arbetsterapeut, äldrepedagog eller annan eftergymnasial utbildning som av arbetsgivaren bedöms som motsvara kompetenskraven. - ha erfarenhet inom äldreomsorg - vara självgående och ta egna initiativ samt ha ett flexibelt förhållningssätt - alltid visa på ett gott bemötande med individen i fokus - ha ett engagemang för det sociala innehållet som inspirerar och motiverar övrig personal Meriterande: - erfarenhet av arbete med sociala aktiviteter för äldre - erfarenhet av arbete inom demensvård Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet Ansök senast: 2013-08-01. Urval sker löpande och rekrytering sker så snart ett lämpligt urval av kandidater ansökt.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Aktivitetsansvarig till nytt äldreboende i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Aktivitetsansvarig till nytt äldreboende i Kungsbacka

Städare/Lokalvårdare till nytt äldreboende
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för städning av allmäna utrymmen på det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg. Du kommer att städa enligt ett specificerat städschema. Detta äldreboende är helt nybyggt och det kommer att vara ditt ansvar att fortsätta hålla boendet fräscht och rent. Vi söker dig som är noggrann, effektiv och som gillar att arbeta runt människor. Du ska tycka om att städa i enlighet med rutin och ett specificerat städschema. KVALIFIKATIONER Minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, samt erfarenhet av utförande av lokalvård enligt kvalitetssystemet INSTA 800.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Städare/Lokalvårdare till nytt äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städare/Lokalvårdare till nytt äldreboende

Vaktmästare till nytt äldreboende
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för vaktmästeriet på det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg. I rollen som vaktmästare ingår underhåll, reparationer, samt att vara övriga medarbetare behjälpliga vid t.ex flytt av möbler, byte av glödlampor mm. Vi söker dig som är noggrann, effektiv och som gillar att arbeta runt människor. Du ska tycka om att fixa och ha öga för att upptäcka vad som behöver göras. KVALIFIKATIONER Minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har arbetat som vaktmästare på ett äldreboende tidigare. Intervjuer sker löpande första intervju den 15 aug.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare till nytt äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare till nytt äldreboende

Undersköterska 60 % till nybyggt boende i Kungsbacka
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har på uppdrag av Kungsbacka kommun förmånen att driva äldreboendet Vallda Heberg i kommundelen Vallda. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Vi söker nu 2 undersköterskor till 60%-tjänster för tjänstgöring dag- och kvällstid (även helger). Vi tror att du som ansöker vill vara med och utveckla detta nya äldreboende till en fantastisk verksamhet. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund. Ge god omsorg, omvårdnad och vardagsrehabilitering till de boende på Vallda-Heberg. Detta innebär att du ska vara behjälplig i kundens omvårdnad och vid måltidssituationerna, samt ge olika serviceinsatser. Du ska också kunna främja till sociala aktiviteter som bidrar till att kunderna bevarar sina egen förmåga. KVALIFIKATIONER •Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. •Erfarenhet från att arbeta inom äldreomsorg. •Stort engagemang och intresse för att arbeta med äldre. •Du ska vara lugn, flexibel samt ha tålamod. •Lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du har erfarenhet av att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har en utökad kunskap om inom ämnesområdena demens eller geriatrik. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift. Ansök senast: 2013-08-10. Urval och rekrytering sker löpande, första intervjun är 15 augusti.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska 60 % till nybyggt boende i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska 60 % till nybyggt boende i Kungsbacka

Vikariat undersköterska 80 % till nybyggt boende i Kungsbacka
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har på uppdrag av Kungsbacka kommun förmånen att driva äldreboendet Vallda Heberg i kommundelen Vallda. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. En av våra medarebtare kommer att vara tjänstledig och vi söker nu därför en vikarierande undersköterska till en 80 %-tjänst, med tjänstgöring dag- och kvällstid (även helger). Du kommer att arbeta på en demensavdelning. Vi tror att du som ansöker vill vara med och utveckla detta nya äldreboende till en fantastisk verksamhet. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund. Ge god omsorg, omvårdnad och vardagsrehabilitering till de boende på Vallda-Heberg. Detta innebär att du ska vara behjälplig i kundens omvårdnad och vid måltidssituationerna, samt ge olika serviceinsatser. Du ska också kunna främja till sociala aktiviteter som bidrar till att kunderna bevarar sina egen förmåga. KVALIFIKATIONER •Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. •Erfarenhet från att arbeta inom äldreomsorg. •Stort engagemang och intresse för att arbeta med äldre. •Du ska vara lugn, flexibel samt ha tålamod. •Lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du har erfarenhet av att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har en utökad kunskap om inom ämnesområdena demens eller geriatrik. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift. Ansök senast: 2013-08-10. Urval och rekrytering sker löpande, intervjuer med dem vi kontaktar sker 15 augusti.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat undersköterska 80 % till nybyggt boende i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat undersköterska 80 % till nybyggt boende i Kungsbacka

Undersköterska 70 % till nybyggt boende i Kungsbacka
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har på uppdrag av Kungsbacka kommun förmånen att driva äldreboendet Vallda Heberg i kommundelen Vallda. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Vi söker nu 1 undersköterska till en 70%-tjänst för tjänstgöring dag- och kvällstid (även helger, 2 helger av 5, rullande schema). Vi tror att du som ansöker vill vara med och utveckla detta nya äldreboende till en fantastisk verksamhet. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund. Ge god omsorg, omvårdnad och vardagsrehabilitering till de boende på Vallda-Heberg. Detta innebär att du ska vara behjälplig i kundens omvårdnad och vid måltidssituationerna, samt ge olika serviceinsatser. Du ska också kunna främja till sociala aktiviteter som bidrar till att kunderna bevarar sina egen förmåga. KVALIFIKATIONER •Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. •Erfarenhet från att arbeta inom äldreomsorg. •Stort engagemang och intresse för att arbeta med äldre. •Du ska vara lugn, flexibel samt ha tålamod. •Lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du har erfarenhet av att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har en utökad kunskap om inom ämnesområdena demens eller geriatrik. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift. Urval ring sker löpande, vi kommer att ha intervjuer 30 september och du kommer att kallas till intervjun via e-mail.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska 70 % till nybyggt boende i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska 70 % till nybyggt boende i Kungsbacka

Timvikarie till nybyggt boende i Kungsbacka
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har på uppdrag av Kungsbacka kommun förmånen att driva äldreboendet Vallda Heberg i kommundelen Vallda. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Vi söker nu undersköterskor som vill arbeta som timvikarier. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund, samt är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Dina arebtsuppgifter kommer att vara att ge god omsorg, omvårdnad och vardagsrehabilitering till de boende på Vallda-Heberg. Detta innebär att du ska vara behjälplig i kundens omvårdnad och vid måltidssituationerna, samt ge olika serviceinsatser. Du ska också kunna främja till sociala aktiviteter som bidrar till att kunderna bevarar sina egen förmåga. KVALIFIKATIONER •Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. •Erfarenhet från att arbeta inom äldreomsorg. •Stort engagemang och intresse för att arbeta med äldre. •Du ska vara lugn, flexibel samt ha tålamod. •Lätt för att samarbeta. Det är meriterande om du har erfarenhet av att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har en utökad kunskap om inom ämnesområdena demens eller geriatrik. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift. Ansök senast: 2013-09-20. Urval och sker löpande, intervju kommer att hållas 30 september. Vi kallar till intervju via e-post.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie till nybyggt boende i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie till nybyggt boende i Kungsbacka

Undersköterska, timvikarie, till nybyggt boende i Vallda
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB driver på uppdrag av Kungsbacka kommun äldreboendet Blåvingevägen i kommundelen Vallda. Boendet är helt nybyggt och öppnade i oktober 2013. Vi söker nu timvikarier. Du ska vara flexibel och kunna komma och arbeta med kort varsel, samt vara social och lätt att komma överens med. Du kommer att träffa olika kunder, anhöriga och personal och det är viktigt att du kan samarbeta med alla. I dina arbetsuppgifter kommer att ingå att ge god omsorg, omvårdnad och vardagsrehabilitering till de boende på Blåvingevägen. Detta innebär att du ska vara behjälplig i kundens omvårdnad och vid måltidssituationerna, samt ge olika serviceinsatser. Du ska också kunna främja till sociala aktiviteter som bidrar till att kunderna bevarar sina egen förmåga. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer •Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. •Erfarenhet från att arbeta inom äldreomsorg. •Stort engagemang och intresse för att arbeta med äldre. •Du ska vara lugn, flexibel samt ha tålamod. •Lätt för att samarbeta. •Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter och har en utökad kunskap om inom ämnesområdena demens eller geriatrik. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, timvikarie, till nybyggt boende i Vallda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, timvikarie, till nybyggt boende i Vallda

Gruppledare till Blåvingevägen i Vallda (Kungsbacka)
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt verksamhet inom område individ & familjeomsorg. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har fått förmånen att på uppdrag av Kungsbacka kommun driva det nybyggda äldreboendet Blåvingevägen i kommundelen Vallda. Boendet öppnades för inflyttning 1 oktober 2013. Vi söker nu en gruppledare som ska vara med och leda arbetet på Blåvingevägen. Boendet är byggt i tre plan och som gruppledare kommer du att ansvara för ett plan. Du kommer att ha en mindre del av din tjänst avsatt för administration, bl.a. för bemanningsplanering och resterande del arbetar du i verksamheten som undersköterska. Du är dock ledare 100 % av tiden. Du kommer att stötta dina kollegor, ta ett extra ansvar vid introduktioner av nyanställda, samt vara verksamhetschefen behjälplig. Tillsammans med verksamhetschef, kökschef och aktivitets-ansvarig ingår gruppledarna i äldreboendets lokala ledningsgrupp. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi har som krav att du som söker ska vara utbildad undersköterska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande ansvarsroll. Du ska ha god datorvana och gärna ha erfarenhet av att arbeta i bemanningsplaneringsverktyg. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift. Inom Humana Omsorg arbetar vi med validation och reminiscens inom demensvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa metoder. Tillträde enl. överenskommelse Ansök senast: 2014-01-31 Urval och rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare till Blåvingevägen i Vallda (Kungsbacka) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare till Blåvingevägen i Vallda (Kungsbacka)

Undersköterska
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt individ & familjeomsorg och särskola. ARBETSUPPGIFTER Ge god omsorg, omvårdnad och vardagsrehabiltering till de boende på Blåvingevägen. Detta innebär att du ska vara behjälplig i kundens omvårdnad och vid måltidssituationer, samt ge olika serviceinsatser. Du ska kunna främja till sociala aktiviteter som bidrar till att kunderna bevarar sin förmåga. KVALIFIKATIONER Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Erfarenhet från att arbeta inom äldreomsorg. Stort engagemang och intresse för att arbeta med äldre. Du ska vara lugn, flexibel samt ha tålamod. Lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Det är meriterande om du har erfarenhet av att utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter och har en utökad kunskap om inom ämnesområdena demens och geriatrik. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Kungsbacka, Undersköterska Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska


Sök lediga jobb Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se