Humana Assistans AB jobb - lediga jobb

Humana Assistans AB jobb Humana Assistans AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Humana Assistans AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Humana Assistans AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent till 60-årig kvinna med mycket humor, i Enebyberg!- Danderyd

 2. Personlig assistent sökes till eftermiddagar i Södertälje- Södertälje

 3. Personlig assistent till kvinna på Södermalm- Stockholm

 4. Personliga assistenter sökes omgående!- Sigtuna

 5. Personlig assistent sökes till kvinna på Södermalm, ca 80 %.- Stockholm

 6. Personlig assistent till musikälskande 7-åring- Stockholm

 7. Personlig assistent sökes till kvinna på Fridhemsplan- Stockholm

 8. Personlig assistent till kvinna med ALS, Haninge, deltid/sommarvikarier- Haninge

 9. Personlig assistent- Österåker

 10. Personlig assistent med teckenspråk till hörselskadad/blind man, Deltid- Stockholm

 11. PA till 16 årig Kille, Hanninge- Stockholm

 12. Personlig assistent till 21-årig kille i Sollentuna- Sollentuna

 13. Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke- Stockholm

 14. Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke- Stockholm

 15. Personlig assistent sökes till 11 årig flicka!- Stockholm

 16. Personlig assistent sökes till 8åring i Solna- Solna

 17. Personlig assistent sökes till en 12-årig pojke i Danderyd- Danderyd

 18. Personlig assistent till resglad tjej - Tjänst på 75%- Stockholm

 19. Personlig assistent sökes till kvinna på södermalm- Stockholm

 20. Personlig assistent sökes till man i Södertälje- Södertälje

 21. Personlig assistent sökes till man på Värmdö- Värmdö

 22. Personliga assistenter sökes till trevlig kvinna i Huddinge- Huddinge

 23. Personlig assistent till kvinna på södermalm- extrajobb vid behov- Stockholm

 24. Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov- Nykvarn

 25. Kvinnliga assistenter till studerande 22-åring sökes- Stockholm

 26. Personlig assistent sökes till kille i Södertälje- Södertälje

 27. Personlig assistent på heltid till 24 årig kille i Norra Stockholm- Solna

 28. Humana söker marknadsassistent- Stockholm

 29. Personlig assistent sökes till en man i Stockholm- Stockholm

 30. Personlig assistent sökes till en man i Nacka.- Nacka

 31. Personlig assistent till 8-årig pojke på Värmdö- Värmdö

 32. Personlig assistent- Nacka

 33. Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby- Upplands Väsby

 34. Personlig assistent- Upplands Väsby

 35. Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö- Lidingö

 36. Vill du jobba heltid som personlig assistent åt en tuff och glad tjej?- Stockholm

 37. Humana söker Kund- och assistentansvarig till Stockholm- Stockholm

 38. Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid- Sundbyberg

 39. Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid- Sundbyberg

 40. Personlig assistent - sommarvikarier sökes till Handen- Haninge


Mer beskrivning

Personlig assistent till 60-årig kvinna med mycket humor, i Enebyberg!
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vår kund bor i lägenhet i Enebyberg tillsammans med sambo och en son. Hon ser till att ta tillvara på de glädjeämnen som livet erbjuder. Intresset för konst och aktier är stort. Hon har nära till skratt och har ett varmt hjärta. Helgerna spenderas på lantstället. Hon har ALS och behöver din hjälp med det mesta som hör vardagen till, men kommunicerar utan problem. De 3 första veckorna i september åker hennes sambo bort och det är viktigt att du är tillgänglig då. Hon söker dig som kan jobba dagar och kvällar, främst måndag-fredag. Du har tidigare erfarenhet av yrket som personlig assistent och kan lyftteknik. Som person är du prestigelös, flexibel och har ett varmt hjärta. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag och kväll. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: I mitten på augusti. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 60-årig kvinna med mycket humor, i Enebyberg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 60-årig kvinna med mycket humor, i Enebyberg!

Personlig assistent sökes till eftermiddagar i Södertälje
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en assistent till en 14-årig kille i Södertälje. Du kommer vara med på fritids ca 4 dagar i veckan mellan 14-17 med start i mitten av augusti. Du kommer hjälpa till med kommunikationen och stöttar pojken i de aktiviteter som utförs på fritids. Vi söker dig som tycker om att vara aktiv, då de tränar en hel del, du ska kunna teckenspråk samt att det är meriterande om du har erfarenhet av autism. Vi ser gärna manliga sökanden pga den personliga hygienen vid ombyten. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: 4 eftermiddagar/vecka 14-17. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Kajsa Friman Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till eftermiddagar i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till eftermiddagar i Södertälje

Personlig assistent till kvinna på Södermalm
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vill du ha ett omväxlande arbete där knasig humor och en rak dialog uppskattas hos en av våra trevliga kunder med konstintresse? - Då ska du söka denna tjänst! Du kommer hjälpa vår kund med det mesta i vardagen. Kundens intressen är bland annat matlagning, bakning, konst och kultur. Kunden förflyttar sig med rullstol utomhus och rullator inomhus. Som person bör du vara lyhörd, strukturerad, kunna vara energifylld när situationen krävs men även finna dig i lugnare stunder samt uttrycka dig tydligt och får gärna vara 30 år och uppåt. Kunden uppskattar både manliga och kvinnliga sökanden! Du får ej vara rökare eller allergisk mot katt, då kunden har katt. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll helg samt journatt. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Snarast Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna på Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna på Södermalm

Personliga assistenter sökes omgående!
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu personliga assistenter till en glad och aktiv 19-årig kille med grav utvecklingsstörning och nedsatt hörsel och syn. Vi söker dig som kan jobba varannan helg samt under skollov dag- och kvällstid. Arbetet innebär att fungera som ett stöd i hemmet och hjälpa till med det mesta som kan uppkomma i vardagen. Har du utbildning eller erfarenhet av utvecklingstörning och är teckenkunnig är detta meriterande. Mest vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är en aktiv och engagerad person som kan ta egna initiativ. Du ska ha en positiv inställning och ha förmågan att kunna stimulera och motivera andra människor. Vi ser gärna att du delar kundens intresse av djur, musik och promenader. Det finns djur i hemmet så du bör inte vara pälsallergiker. Tillgång till bil är ett krav då kunden bor på landet. Arbetet kommer innebära att arbeta varannan helg samt under lov. Vecka 31 och 32 kommer vara mer tid enligt schema, därefter varannan helg. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse Kontaktperson: Maria Juhlin/Evelina Madheim De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes omgående!

Personlig assistent sökes till kvinna på Södermalm, ca 80 %.
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Rullstolsburen, yrkesarbetande kattmatte i Stockholm lever ett liv värt att leva och behöver nu en ny personlig assistent för att kunna fortsätta med det. Tål varken rökare, snusare, eller de som använder stark parfym. Det är viktigt att du trivs med dig själv. Samt att du är uppriktigt, pålitlig och anspråkslös. Välkommen med din ansökan! Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Caroline Gustavsson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till kvinna på Södermalm, ca 80 %. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till kvinna på Södermalm, ca 80 %.

Personlig assistent till musikälskande 7-åring
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vår kund är en glad och musikälskande kille som bor tillsammans med sin mamma i Bagarmossen. Han söker nu efter en ny personlig assistent som kan arbeta som vikarie, främst på nätter. Han behöver hjälp med det mesta som hör vardagen till. Han har PEG och nattetid har han syrgas samt pulsmätare. Om du tidigare har arbetat med detta är det en stor fördel. Kan du också HLR är det ytterligare ett plus. Du som person är vänlig, positiv och trygg i dig själv. Det är viktigt att du talar bra svenska för kommunikationens skull och att du är flexibel. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande natt 21-07, kväll, dag, och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: enligt överenskommelse. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till musikälskande 7-åring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till musikälskande 7-åring

Personlig assistent sökes till kvinna på Fridhemsplan
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en assistent till en kvinna som bor med sin man och sina barn centralt i Stockholm. Hon har en muskelsjukdom och är rullstolsburen. Vi söker dig, kvinna mellan 20-30 år och då det förekommer vissa sjukvårdande insatser såsom hostmaskin och andningsmask är det meriterande om du har erfarenhet av detta eller att du har en undersköterske utbildning. Du är med fördel road av hushållsysslor och matlagning och då hon har hund och katt så du bör ej vara allergisk. Du måste vara flytande i det svenska språket. Du är en lugn och stresstålig person, som är ordentlig och trygg och uppvisar flexibilitet. Arbetstiderna är förlagda mellan 8:30-17 respektive 17-23/24 och du arbetar varannan helg och även vid annan personals frånvaro. Från slutet av augusti finns det möjlighet att arbeta upp till heltid.Då resor uppkommer (längre resor främst sommartid) måste du också kunna arbeta även under dessa. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort meriterande. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Linnéa Sanfridson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till kvinna på Fridhemsplan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till kvinna på Fridhemsplan

Personlig assistent till kvinna med ALS, Haninge, deltid/sommarvikarier
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent till vår kund i Haninge som kan arbeta ca 120 timmar i månaden och hoppa in extra vid behov. vi söker även sommarvikarier som kan täcka upp under ordinaire personals semester. Vår kund är en trevlig 43-årig kvinna, bosatt i en villa med sin familj, med diagnosen ALS och behöver därför ditt stöd i vardagen. Hennes intressen är bland annat att resa, shoppa, fixa i trädgården och laga god mat. Vi söker dig som talar mycket god svenska då kunden har talsvårigheter. Vi ser helst kvinnliga sökande i åldern 35 - 45 år, men är inget måste, med självdistans och mycket humor. Personliga egenskaper som uppskattas är flexibilitet och lättsamhet. Då kunden röker utomhus och har katt är det bra om du inte är pälsdjursallergiker samt är känslig för rök. Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterande men mycket stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan! Körkort: B körkort är ett krav Arbetstid/Varaktighet: ca 120h/månaden med start omgående samt sommarvikarier. Vi tillämpar "så länge assistansuppdraget varar" samt timlön. Tillträde: Omgående Lön:Timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Kontaktpersoner: Linnéa Sanfridson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna med ALS, Haninge, deltid/sommarvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna med ALS, Haninge, deltid/sommarvikarier

Personlig assistent
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Till hösten behöver vår son, 8 år gammal, en till assistent som kommer att vara med honom i träningsskolan. Utöver att vara med i skolan varannan vecka är tjänsten förlagd i hemmet övrig tid. Tjänsten är dagsläget 75 % men för rätt person kan tjänsten utökas med nattimmar till en heltidstjänst. Det är av stor vikt att ett ömsesidigt förtroende finns för att nätterna ska fungera. Vår son föddes med en hjärnskada som har gett honom en grav cp-skada med multifunktionshinder. Han har ett stort vårdbehov och kräver tillsyn dygnets alla timmar. Han älskar musik och sång, att bada både utomhus och i bassäng, springa i sin gåstol, och att leka vid datorn. Han kommunicerar med ljud och gester men tränar för fullt på att använda bilder för att göra sig förstådd. Du som söker ska vara ansvarsfull, lyhörd, och kunna ta egna initiativ. Det är viktigt att du som assistent kan baka in så mycket träning som möjligt i lekarna och vardagen. Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha jobbat med barn och kan hantera sondmatning med spruta och knapp, men det viktigaste är dock personlig lämplighet. Du bör tala god svenska, vara rökfri och inte allergisk mot djur, då det finns katter i familjen. Introduktion och utbildning kommer att ske under sommaren. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Jessica Eriksson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Österåker
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent med teckenspråk till hörselskadad/blind man, Deltid
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Personlig assistent söker till hörselskadad och blind man. Vi söker nu en personlig assistent till en hörselskadad och blind man som behöver hjälp i sin vardag med att man följer med på diverse aktiviteter och besök. Tjänsten innefattar cirka 10 timmar i veckan och vi söker dig som kan kommunicera med både tal och tecken, kanske studerar du i dagsläget och är i behov av ett extra jobb. Vi ser helst att du som söker är i åldern 18 – 45 år, man eller kvinna spelar ingen roll och kan eller har erfarenhet av teckenspråk. Du bör själv vara hörande alternativt lätt hörselskadad. Stor vikt kommer att läggas på person kemi. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: ca 10 timmar/veckan, Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Linnéa Sanfridson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent med teckenspråk till hörselskadad/blind man, Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent med teckenspråk till hörselskadad/blind man, Deltid

PA till 16 årig Kille, Hanninge
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent till en positiv 16-årig kille i Haninge med en muskelsjukdom vars intressen inkluderar bland annat data. Kunden har rätt till assistans i skolan (gymnasiet) och har sen tidigare en assistent som arbetar i skolan ca 9- 17 men behöver ytterligare en assistent för kväll och helgarbete.  Arbetstiderna kan exempelvis vara 17-21 på vardagskvällar och 10-18 på helger. Att du är flexibel är toppen eftersom arbetstiden utgår från vår kunds behov och aktiviteter samt att ni som assistenter täcker upp för varandra vid sjukdom och ledighet. Förekommande arbetsuppgifter är t.ex. att underlätta dem fysiska begränsningarna vid de vardagliga aktiviteterna. Vi söker dig som är positiv, skojig, omtänksam, samarbetsvillig, tålmodig och som har sunt förnuft. Vi ser helst manliga sökande mellan 20 -35 år men är inget måste. Stor vikt kommer att läggas på personkemin och lämplig. Körkort är ett krav. Arbetstid/Varaktighet: Antal tjänster 1-2. Varierande kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående Kontaktperson: Linnéa Sanfridson   Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga PA till 16 årig Kille, Hanninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PA till 16 årig Kille, Hanninge

Personlig assistent till 21-årig kille i Sollentuna
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vill du jobba som personlig assistent till 21-årig kille i Sollentuna? Jag är social och sportintresserad, mycket aktiv en kille på 21år. Jag skulle själv beskriva mig som en lättsam och social, humoristisk person. Jag föddes med en muskelsjukdom som gör att jag sitter i rullstol/permobil. På fritiden så spelar jag elhockey och går på Djurgårdens hemmamatcher i hockey, samt umgås med mina kompisar. Jag söker främst en manlig assistent, men är inget måste, som kan jobba cirka 30 timmar/vecka. Arbetstiden är schemalagd. Du som söker bör vara mellan 20-30 år, B-körkort är meriterande men inget krav. Jobbet som personlig assistent hos mig innebär att hjälpa mig med de saker jag inte klarar av själv samt att finnas till hands när jag är ute på aktiviteter eller umgås med mina kompisar, dvs alltifrån hygien till förflyttningar. Hemma har jag taklyftar men tunga lyft förekommer utanför hemmet. Körkort: B körkort är meriterande men inget krav Arbetstid / Varaktighet: schemalagd, ca 30 tim/vecka. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Augusti/september eller enligt överenskommelse De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 21-årig kille i Sollentuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 21-årig kille i Sollentuna

Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker två personliga assistenter till en 12 årig kille som bor på Södermalm. Arbetet är förlagt dagtid i pojkens skola som ligger i Sollentuna. Hans intressen är fysisk aktivitet såsom att gå i skogen och simma. Han leker gärna med sin Ipad, tittar i böcker, ritar, leker och busar. Han är en stark kille som kommunicerar med enstaka ord. Han har grav autism, ADHD och epilepsi.Vi söker dig man eller kvinna som trivs att arbeta med barn med särskilda behov. Viktigt att du har god fysik då arbetet ibland kan vara tungt. Har du erfarenhet av TBA (tillämpad beteende analys) och har tidigare jobba med personer som har epilepsi är det mycket meriterande. Har du ett intresse för specialpedagogik är detta ett stort plus. Handledning och utbildning för assistenterna förekommer. Då pojkens mamma snart ska skaffa hund är det viktigt att du inte är allergisk. Du ska behärska god svenska i tal och skrift. Då du ska följa med pojken till badhuset är det viktigt att du tål klor. Vi söker två personer på deltid. Det är en stor fördel om du är flexibel och kan gå in och arbeta extra då din kollega har frånvaro. Välkommen med din ansökan! Arbetstid/Varaktighet: Två tjänster på 50 %. Dagtid. Schema kl 0800-1530. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Augusti, uppdraget startar med introduktion Kontaktperson: Emma Bjurbäck Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke

Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker två personliga assistenter till en 12 årig kille som bor på Södermalm. Arbetet är förlagt dagtid i pojkens skola som ligger i Sollentuna. Hans intressen är fysisk aktivitet såsom att gå i skogen och simma. Han leker gärna med sin Ipad, tittar i böcker, ritar, leker och busar. Han är en stark kille som kommunicerar med enstaka ord. Han har grav autism, ADHD och epilepsi.Vi söker dig man eller kvinna som trivs att arbeta med barn med särskilda behov. Viktigt att du har god fysik då arbetet ibland kan vara tungt. Har du erfarenhet av TBA (tillämpad beteende analys) och har tidigare jobba med personer som har epilepsi är det mycket meriterande. Har du ett intresse för specialpedagogik är detta ett stort plus. Handledning och utbildning för assistenterna förekommer. Då pojkens mamma snart ska skaffa hund är det viktigt att du inte är allergisk. Du ska behärska god svenska i tal och skrift. Då du ska följa med pojken till badhuset är det viktigt att du tål klor. Vi söker två personer på deltid. Det är en stor fördel om du är flexibel och kan gå in och arbeta extra då din kollega har frånvaro. Välkommen med din ansökan! Arbetstid/Varaktighet: Två tjänster på 50 %. Dagtid. Schema kl 0800-1530. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Augusti, uppdraget startar med introduktion Kontaktperson: Emma Bjurbäck Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till 12 årig pojke

Personlig assistent sökes till 11 årig flicka!
Vi söker en personlig assistent till en 11 årig flicka som bor med sin pappa i Hägersten. Varannan vecka är hon hos sin fostermamma i Saltsjö-boo. Hon har en cp-skada, synskada samt epilepsi. Hon sitter i rullstol och behöver hjälp med allt i sina vardag. Hon går i skola varje dag mellan 8-15. En dag i veckan slutar hon tidigare för att åka och bada som hon älskar. Den vi söker ska inte ha några problem med att bada samt inte vara pälsdjursallergiker då hon älskar hästar och ridning. Vi ser gärna till att du har någon erfarenhet av att ha arbetat med barn tidigare men det är inget krav. Du kan gärna vara studerande och vill jobba extra. Vi önskar någon som kan jobba varje helg samt vid behov. Det är viktigt att kunna tala obehindrad svenska då flickans kommunikation är väldigt begränsad så man bör även vara hennes språkrör. Det är viktigt att man som person är kreativ och vill stimulera flickan genom olika aktiviteter, vara lojal och ansvarstagande. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. . Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag/kväll, helg samt jour. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: 30 Augusti Kontaktperson: Nina Pakseresht De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till 11 årig flicka! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till 11 årig flicka!

Personlig assistent sökes till 8åring i Solna
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en personlig assistent till en 7årig musik - och filmintresserad kille i Solna. Han har motoriska svårigheter och behöver hjälp med förflyttning. Han har inget intellektuellt funktionshinder utan är normalbegåvad. Därför är det viktigt med obehindrad svenska för att kommunikationen är viktigt för att kunna hjälpa honom i sin vardag. Den vi söker bör vara en man mellan 25-35 år. Då han är intresserad av film och musik vore det önskvärt om du också hade det gemensamt. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av barn och ungdomar av något slag. Men viktigast är att du ser långsiktighet med tjänsten! Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. . Arbetstid / Varaktighet: Varierande kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Nina Pakseresht Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till 8åring i Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till 8åring i Solna

Personlig assistent sökes till en 12-årig pojke i Danderyd
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en personlig assistent till en 12-årig pojke som bor med sin familj i Danderyd. Pojken har autism och behöver hjälp främst måndagar 12.30–18, onsdagar 15.30-19 samt en kväll i veckan. Han tycker om att simma, rida och ta promenader, även att spela tv – och dataspel. I arbetsuppgifterna ingår främst att hjälpa honom med allt som uppkommer i hans vardag och följa med samt vara delaktig i olika aktiviteter. Du som söker ska vara uthållig och envis samt vara tålmodig och är intresserad av att kommunicera. Personkemin är det viktigaste och erfarenhet av arbete med barn eller autism är meriterande. Eftersom du ska hänga med på aktiviteter ser vi gärna att du inte är allergisk mot djur. Du bör kunna simma och vara en fysisk och sportig person. Vi ser gärna till manliga sökande till tjänsten. Du som söker bör se långsiktigt på arbetet. Kanske har du nyss påbörjat studier som du vill kombinera med extrajobb, eller har ett annat deltidsjobb? Välkommen med din ansökan!   Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort och bil är meriterande Arbetstid / Varaktighet: Måndagar, onsdagar och en kväll i veckan. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Malin Tidbeck Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till en 12-årig pojke i Danderyd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till en 12-årig pojke i Danderyd

Personlig assistent till resglad tjej - Tjänst på 75%
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Jag, Humanas kund, söker dig som har en stark vilja att faktiskt förändra människors liv, det vill säga att du känner att ditt agerande inte påverkar en liten sektion av ett stort företag utan att det faktiskt kan skapa problem, förändring, katastrof eller, förhoppningsvis, stor glädje. En av mina största passioner är att upptäcka nya delar av världen vilket då leder till att du som assistent behöver vara beredd på, och intresserad av, att både längre och kortare resor ofta förekommer både inrikes och utrikes. För att vi båda ska kunna känna att du gör ett bra jobb hos mig innebär detta då att du är en mycket flexibel person som har lätt för att anpassa dig för olika situationer. Din flexibilitet behöver också kunna sträcka sig till att inte enbart ta hänsyn till mig utan även till min omgivning där de andra assistenterna, dina eventuellt framtida kollegor, är även det en viktig del. Grupparbete förekommer och samarbetet inom gruppen är otroligt viktig för samtligas trevnad. Som personlig assistent hos mig är det också viktigt att du förstår att detta inte är ett vårdande arbete i dess klassiska betydelse; du är inte på jobbet för att ta hand om mig utan för att vara mina förlängda armar och ben. Slutligen är jag en social och driven tjej i 20 årsåldern vilket innebär att jag behöver personer som hänger med i mitt tempo utan att för den sakens skull ta överhanden i mitt liv. Känner du att du skulle passa hos mig? Tveka då inte att söka! Om jag efter din ansökan känner att vi har något att ge varandra ser jag verkligen fram emot att träffa dig så att vi vid det personliga mötet kan stämma av den sista och allra viktigaste delen; vår personkemi. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Körkort: B körkort fordras. Arbetsort: Då jag numera bor i Stockholm (Djursholm) är det där arbetsorten kommer att vara, resor inom Sverige och utomlands förekommer. Arbetstid / Varaktighet: Tjänsten är på cirka 75%, varierande dag, kväll, natt och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse. Kontaktperson: Kajsa Friman Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till resglad tjej - Tjänst på 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till resglad tjej - Tjänst på 75%

Personlig assistent sökes till kvinna på södermalm
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent till en 56-årig kvinna på Södermalm. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp i vardagen. Hon är glad och positiv, hakar inte upp sig på småsaker och tar livet med en klackspark. Du som söker bör vara en kvinna över 30 år. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller har erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Du ska behärska det svenska språket, vara rökfri, ha mycket humor, vara flexibel, rak och ärlig. Meriterande om du har erfarenhet av att jobba med lyfthjälpmedel. Då kvinnan har en katt bör du inte vara allergisk. Bra om du bor på Södermalm med omnejd. Arbetstid/Varaktighet: Vikariat med start 19 aug- 31 januari 2015. Arbetstiderna varierar mellan följande tider; kl 07.30-16.00, 09.00-14.00, 09.00-13.00 och 16.00-23.00. Dag kväll och helg. Tjänstgöringsgrad: i genomsnitt 35 tim/vecka Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: augusti Kontaktperson: Emma Bjurbäck Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till kvinna på södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till kvinna på södermalm

Personlig assistent sökes till man i Södertälje
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Nu söker vi en personlig assistent till en 34 årig man som bor i Södertälje. Mannen har MS och behöver stöd i det mesta i vardagen. Exempel på stöd är att hjälpa till med matlagning, städning, enklare sjukgymnastik samt vid förflyttningar. Det är därför bra om du är relativt stark då det är många tunga lyft i arbetet. Mannen är intresserad av rockmusik, bilar och båtar, och det är därför önskvärt att att du som söker tjänsten har båtintresse alternativt sjövana. Han åker4 ibland ut till ett sommarställe vid en sjö som ligger i Södertäljeområdet. Vi söker dig som är initiativrik och påhittig då mannen behöver aktiveras, du kommer med idéer om utflykter och aktiviteter, både i hemmet och utanför. Det är dock också viktigt att du är lyhörd och inkännade, att du respekterar när mannen vill vara ifred och förstår när du bör dra dig tilbaka och bara finnas i bakgrunden. Mannen har humor och det är viktigt att du har skinn på näsan och är trygg i dig själv, och det är också viktigt att du behärskar det svenska språket fullt ut. Vi ser gärna kvinnliga sökande men det är inget krav. Vi kommer sätta störst värde på dina personliga egenskaper, och det är viktigt att personkemin stämmer bra överens. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs. Arbetstid / Varaktighet: Passen är förlagda 1,5 timme på morgonen tis-tors samt vissa em/kvällar. Dagspassen kan komma att eventuellt bli längre Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform ”så länge uppdraget varar” samt timanställning. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående Kontaktperson: Anna Batalha Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till man i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till man i Södertälje

Personlig assistent sökes till man på Värmdö
Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder som bor på Värmdö. Kunden är en 32- årig man med epilepsi som behöver hjälp med vardagliga göromål. Du som söker ska vara man och får gärna vara mellan 25- 45 år. Du ska vara lugn, initiativtagande och strukturerad samt vara lyhörd för kundens behov. Då jobbet ibland kan vara tungt är det en fördel om du har en god fysik. Du kommer att arbeta som assistent i ett arbetslag och arbetstiderna kan vara dagtid såväl som kvällar och helger så det är viktigt att du kan vara flexibel med arbetstiderna. Om du delar mannens intressen för historia, musik och foto och kan behärska olika bildbehandlingsprogram är det ett plus men viktigast är att du har ett genuint intresse och känner engagemang för yrket som personlig assistent. För att hjälpa mannen i dennes kommunikation är det viktigt att du pratar och skriver på svenska. Mannen tycker om att hitta på saker både innanför och utanför hemmet och har några aktiviteter som är återkommande varje vecka som du kommer att följa med på.Det är en fördel om du har erfarenhet och kunskap om epilepsi.Du ska vara rökfri och eftersom mannens anhöriga har hund som hälsar på ibland är det viktigt att du inte är allergisk mot pälsdjur.Om du känner att du har det som krävs och att det här låter som ett arbete för dig hoppas vi att du söker. Arbetstid/Varaktighet: Arbetstiden varierar mellan 75 % -100% . Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillsättning: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Emma Bjurbäck Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till man på Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till man på Värmdö

Personliga assistenter sökes till trevlig kvinna i Huddinge
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu personliga assistenter till vår kvinnliga kund. Vår kund heter Inger och är i 60 års ålder. Hon bor med sin make i en villa i Huddinge nära kommunikationer. Hon behöver din hjälp vid hygien, på – och avklädning, toalettbesök, matlagning och komma ut på utflykter. Hon sitter i rullstol men kan stå själv och kommunicerar obehindrat. Hon gillar att pyssla med blommor. Hon har en katt hemma så det är viktigt att du inte är pälsdjursallergiker. Hennes dotter har hästar och när våren kommer vill hon gärna att du följer med henne ut till stallet. Det är meriterande om du har körkort för att kunna köra kundens bil, men det är inget krav. Vi söker dig, kvinna som kan vara hennes stöd i vardagen. Vår kund har fått beslut om personlig assistans och därmed ska vi starta upp en assistentgrupp. En assistent i gruppen kommer bli arbetsledare och ta extra ansvar kring bemanning, inköp och introduktion. Ange i din ansökan om du är intresserad av att bli arbetsledare. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Ålder har ingen betydelse utan personkemin avgör. Du ska vara en aktiv och lyhörd person som kan ta initiativ samtidigt som du ska se när du bör hålla dig i bakgrunden och lämna utrymme för privatliv. Det är viktigt att du talar god svenska och kan läsa och skriva på svenska. Har du egen bil finns möjlighet att parkera utanför kundens hus. Arbetstid/Varaktighet: Deltid. Cirka 57,50 timmar aktiv tid + 50 timmar väntetid i månaden. Fem arbetspass i månaden. Schema: 21,5 timmar i sträck varav 10 timmar väntetid på natten. Passet börjar kl. 21.00 – 18,30 dagen efter. Väntetiden är förlagd mellan kl. 22.00–08.00. Jourersättning enligt kollektivavtal. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "Så längre assistansuppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Emma Bjurbäck Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till trevlig kvinna i Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till trevlig kvinna i Huddinge

Personlig assistent till kvinna på södermalm- extrajobb vid behov
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Söker nu en vikarie som kan hoppa in då någon av mina personliga assistenter plötsligt blir sjuk.Viktigt är att du trivs med dig själv. Vidare att du är smidig och lösningsorienterad. Rök- och snusfri. Är en rullstolsburen och yrkesarbetande kattmatte som lever ett liv som är värt att leva för mig. Söker nu alltså en vikarie, så att jag kan fortsätta med det även vid plötsliga sjukdomsfall bland mina assistenter. Välkommen med din ansökan! Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Emma Bjurbäck/Anna Gustafsson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna på södermalm- extrajobb vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna på södermalm- extrajobb vid behov

Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu personliga assistenter till vår kund. Kunden är en man i 60 års ålder boende med sin fru i en villa ca 1 mil utanför Nykvarn. Han har efter en stroke en funktionsnedsättning i vänster sida. Han kan kommunicera själv och gå med hjälp av ditt stöd. Arbetet är förlag till hans hem. I dina arbetsuppgifter ingår att assistera mannen med det dagliga, såsom på och avklädning, hygien, handla, gå promenader med hunden, hushållsarbete med mera. Han gillar att lösa korsord, läsa, titta på sport eller spela Yatzy. Du får gärna uppmuntra till aktivitet tillsammans med kunden. Vi söker dig som är kvinna. Ålder spelar ingen roll utan personkemin är avgörande. Vi tycker det är viktigt att du är positiv, flexibel och trivs att arbeta med människor. Du får inte vara allergisk då paret har en hund samt att rökning förkommer. Eftersom mannen bor utanför Nykvarn är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil. Kommunikationer via lokaltrafik saknas. Vi söker assistenter som kan arbeta extra vid förfrågan. Detta är uppdrag som är lämpligt att kombinera med studier eller annat deltidarbete. Välkommen med din ansökan! Körkort: B körkort och tillgång till bil är ett krav Arbetstid / Varaktighet: Deltid samt vikarier vid behov. Schema kl 09.00-16.00 eller 16.00–23.00. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: omgående Kontaktperson: Emma Bjurbäck Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov

Kvinnliga assistenter till studerande 22-åring sökes
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Nu söker vi efter 2 kvinnliga assistenter till vår kund som är en studerande tjej på 22 år. Som assistent kommer du vara med kunden i hemmet, på universitetet och även följa med på fritidsaktiviteter. Ditt jobb är att vara kundens förlängda armar och ben, därav kommer du behöva vara lyhörd och inkännande i ditt jobb snarare än att ta egna initiativ. Kunden kommer också vara på föreläsningar, plugga och träffa vänner och då kommer du ha en avvaktande roll samtidigt som du redo att assistera kunden då det behövs. Vi tror att du är en tjej mellan 20 och 35 år med mål att jobba som personlig assistent över tid. Du är som person lyhörd och inkännande och bekväm i en avvaktande roll där du inväntar kunden. Du kommer att gå på ett schema där du är garanterad dina pass. Därutöver finns chans till fler pass, det är ett stort plus om du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel. Kunden har katter hemma så en förutsättning är att även du gillar katter och inte är allergisk. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Jessica Frank Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter till studerande 22-åring sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter till studerande 22-åring sökes

Personlig assistent sökes till kille i Södertälje
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en personlig assistent på deltid, 36,75h/v, till en glad kille som är 23 år och har grav autism och grav epilepsi. Du kommer att hjälpa killen när han är på daglig verksamhet måndag-fredag och dina arbetstider kommer att vara kl. 7,45–15,30. Killen behöver mycket stöd och omsorg så det är viktigt att du kan ge honom detta samt att du är engagerad, pålitlig och punktlig. Han behöver hjälp med en del intimhygien och kan inte ta på sig kläder på egen hand. Du som söker har också erfarenhet av autism samt av yrket som personlig assistent. Killen är allergisk mot djur så om du som söker har djur är det viktigt med klädombyte innan arbetspassets start. Vi söker gärna både manliga och kvinnliga assistenter på denna tjänst. Det är väldigt viktigt att du som söker ser detta arbete som långsiktigt. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Deltid, 36,75h/v. Dagtid må-fre kl. 7,45-15,30. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående Kontaktperson: Anna Gustafsson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till kille i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till kille i Södertälje

Personlig assistent på heltid till 24 årig kille i Norra Stockholm
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Personlig assistent på heltid till 24 årig kille i Norra Stockholm Vi söker nu en personlig assistent till en rullstolsburen kille som är 24 år och boende i Solna. Han är en glad och positiv kille som studerar på Universitet och har brinnande intresse för historia och sport. Han gillar att hitta på aktiviteter både i hemmet och ute på stan. Vi söker dig som tycker arbete med människor är stimulerande. Vi vill att du är lyhörd, tålmodig, ärlig och uppriktig samt har en stor portion humor. Det är viktigt att du är punktlig, flexibel samt att du vågar vara dig själv. Vi ser gärna manliga sökanden i åldern 25-35 år. Erfarenheter från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Startdatum: 2013-08-01   Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Arbetstid / Varaktighet: Varierande vardagar, och helg. Ca 40 timmar per vecka. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Malin Tidbeck Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent på heltid till 24 årig kille i Norra Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent på heltid till 24 årig kille i Norra Stockholm

Humana söker marknadsassistent
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 9 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision, alla har rätt till ett bra liv. Till vårt kontor i Stockholm söker vi en marknadsassistent till en nyinrättad tjänst. Som marknadsassistent har du många kontakter med människor inom och utanför företaget. Du kommer att bli ett viktigt nav inom marknads- och kommunikationsavdelningen och med de regionala kundorganisationerna. Du kommer att tillsammans med vår marknadsansvarige planera och ansvara för samordning av centrala marknadsaktiviteter.  Egen produktion av reklam och informationsmaterial är en viktig uppgift där du agerar stöd till hela organisationen. Även kontakt med externa byråer förekommer där du behöver kunna begära in anbud, prisförhandla och sköta det administrativa. Du kommer att ha ett operativt ansvar för webb, intranät och bildhantering. Du skriver webbtexter, reportage, aktivitetsinbjudningar osv.  I jobbet som marknadsassistent ingår också att arbeta med kundregister, uppföljning och statistik. Det ges också gott utrymme för egna initiativ och idéer och detta är något som värdesätts. Kvalifikationer Du har någon form av marknadskommunikationsutbildning samt något års arbetslivserfarenhet. Du arbetar obehindrat i InDesign, Illustrator, Photoshop och PowerPoint. Kunskap om sociala medier och CRM-system är meriterande, likaså Episerver. Du har goda kunskaper i Officepaketet för övrigt. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. Som person Du är en kreativ person med sinne och talang för grafisk form. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och har god samarbetsförmåga. Du är prestigelös och tycker om ett omväxlande arbete. Du är flexibel och trivs med högt tempo. Du måste ha eget driv och initiativförmåga. Du är bra på att planera, gillar att administrera och tycker att det är viktigt med hög service internt. Rätt kandidat delar självklart våra värderingar – glädje, engagemang och ansvar. Du erbjuds Ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med kunniga och trevliga kollegor i ett tillväxtföretag som präglas av prestigelöshet, ett stort engagemang för våra kunder, kollegor och arbetsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med start i september eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Kungsholmen, Stockholm. Marknadsassistent rapporterar till Humanas marknads- och kommunikationschef. Ansökan Sista ansökningsdag är 2013-08-08. Om du har frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta vår Rekryteringskoordinator Vanessa Åkermo på epost vanessa.akermo@humana.se.  Vi tar endast emot ansökningar via nedanstående länk. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.  Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Humana söker marknadsassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Humana söker marknadsassistent

Personlig assistent sökes till en man i Stockholm
Jag är en man som bor i Stockholm och använder mig av personlig assistans. Jag har ett stort behov av hjälp i mitt dagliga liv. Trots mina funktionsnedsättningar har jag en önskan om att leva ett socialt aktivt och alldagligt liv. Jag behöver någon som hjälper mig att strukturera vardagen samt vara mitt extra minne. Nu behöver jag anställa en personlig assistent som har erfarenhet av att arbeta med människor och verkligen tycker om att umgås med personer som behöver assistans för att klara av att leva sina liv som alla andra. Med ditt stöd ges jag denna möjlighet! Du som min personliga assistent ska fungera som mitt minne, kunna tänka i 360 grader, Att hålla ordning runt mig och hålla reda på saker i min vardag är sådant som jag behöver stöd med. Därför behöver du som söker ha mycket bra ordningssinne, vara noggrann. Du behöver vara lyhörd och se vad som behöver uträttas/göras. Likaså och inte minst måste du vilja och kunna kommunicera med mig. Dina arbetsuppgifter är att utföra de sysslor jag inte själv klarar av och din arbetsplats är där jag befinner mig. Du kommer att få introduktion och handledning. Välkommen att söka snarast!! Ansökningar kommer att behandlas fortlöpande. Arbetstid / Varaktighet: Timanställning, dagtid. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående Kontaktperson: Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till en man i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till en man i Stockholm

Personlig assistent sökes till en man i Nacka.
Vi söker en personlig assistent till en man i 60-års åldern som bor i Nacka. Mannen har assistans dygnet runt. Han behöver hjälp med det mesta som uppkommer i vardagen. Du som söker ska vara ordningsam, trevlig och förstående. Du ska tycka om att gå ut och promenera. Vi ser helst att du är rökfri och inte är pälsdjursallergiker. Tjänsten är på ca 80 % och vi ser gärna till kvinnliga sökande. Vi söker även efter dig som kan jobba cirka 20%. Erfarenhet från arbete som personlig assistent eller annat vårdarbete är meriterande med det viktigaste är att personkemin stämmer. Välkommen att söka snarast!! Ansökningar kommer att behandlas fortlöpande. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande tider. Timanställning, 80 %. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Omgående Kontaktperson: Kajsa Friman Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Nacka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till en man i Nacka. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till en man i Nacka.

Personlig assistent till 8-årig pojke på Värmdö
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en personlig assistent till vår härliga 8-åring. Killen är social, glad, har autism och utvecklingsstörning. Han behöver hjälp med kommunikation och aktiv träning. Han gillar att cykla, utförsåkning, rida, bada och bus. Vi jobbar även med musik och andra färdigheter. Personen vi söker bör vara initiativrik, fysiskt aktiv och ha en positiv inställning. Kunskap om autism, PECS, kognitivt stöd och TBA är en merit, men inget krav. Vi ser gärna manliga och kvinnliga sökande. Arbetstider är kvällar och helger, ca 19h/vecka, samt extra vid behov. Humana: Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Körkort: B körkort och tillgång till egen bil är ett plus. Arbetstid / Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar". Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Kajsa Friman Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 8-årig pojke på Värmdö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 8-årig pojke på Värmdö

Personlig assistent
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu personliga assistenter som vill arbeta hos en av våra kunder i Saltsjö-Boo, Nacka. Vår kund är en glad och pigg 6-årig tjej med mycket energi. Hon har inget tal, kryper fram, är nyfiken och snabb i vändningarna. Hon behöver en ny assistent som kan arbeta schemalagt 3-4 gånger i månaden samt extra vid behov vid ledighet och sjukdom. Arbetstiden innebär oftast att du arbetar från kvällen till morgonen därpå, ca kl 17.00 - 09.30. Du som söker ska vara intresserad av barn och vara trygg och stabil i dig själv. Har du tidigare arbetat som personlig assistent och samtidigt har vana av sjukvårdarbete är det meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökanden i åldern 25 år och äldre. Vi söker dig som är glad, professionell och som förstår att respekt är ett nyckelbegrepp inom personlig assistans. Du är samarbetsvillig och ansvarstagande. En avgörande kvalité är att du är flexibel och verkligen förstår att arbetet baseras på kundens specifika behov. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt. Kontaktperson: Annelie Öhman Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Nacka
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker dig som kan jobba med vår kund i Upplands Väsby. Kunden är en kvinna på 60 år med sjukdomen ALS. Hon bor med sin make och har arbetat som sjuksköterska. Hennes stora intresse är musik och hon har också sjungit i kör och spelat fagott. Hon har fortfarande ett stort kontaktnät med kamrater, syskon och barn och barnbarn. Vår kund söker dig som passar in så mycket som möjligt på följande: • Van att jobba som personlig assistent • Helst är kvinna • För kommunikationens skull ser vi gärna att du pratar mycket bra svenska. • Är lugn och stabil som person • Ett stort plus om du har sjukvårdande erfarenhet, men inget krav. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll, natt (väntetid) och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna i Upplands Väsby

Personlig assistent
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker dig som kan jobba med vår kund i Upplands Väsby. Kunden är en kvinna på 60 år med sjukdomen ALS. Hon bor med sin make och har arbetat som sjuksköterska. Hennes stora intresse är musik och hon har också sjungit i kör och spelat fagott. Hon har fortfarande ett stort kontaktnät med kamrater, syskon och barn och barnbarn. Vår kund söker dig som passar in så mycket som möjligt på följande: • Van att jobba som personlig assistent • Helst är kvinna • För kommunikationens skull ser vi gärna att du pratar mycket bra svenska. • Är lugn och stabil som person • Ett stort plus om du har sjukvårdande erfarenhet, men inget krav. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en personlig assistent till en 14-årig flicka på Lidingö. Flickan har en utvecklingsstörning och behöver hjälp med bland annat den personlig hygien och med sondmatning. Då flickan inte har någon egen kommunikation utan kommunicerar med läten och ögonpekning är det viktigt att du är intresserad av att jobba med kommunikation. Vi söker dig som studerar eller som även har en annan sysselsättning och vill dryga ut detta med att jobba vissa mornar mellan ca 06,30-07,30 för att göra flickan klar för skolan samt några eftermiddagar eller eventuellt helgdagar. Det kan eventuellt även bli aktuellt med att följa med på ett läger i sommar. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Arbetstid / Varaktighet: morgon/vissa eftermiddagar och helger på udda veckor och lov. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Jessica Eriksson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 14 årig tjej på Lidingö

Vill du jobba heltid som personlig assistent åt en tuff och glad tjej?
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. En sprallig 9 åring behöver din hjälp i skolan och hemmet. Kanske är det just dig vi söker? Flickan har missbildningar på luft och matstrupe, trachealkanyl och sondmatas annars är hon som vilken nioårig tjej som helst. Hon gillar att leka, läsa och pyssla. Flickan ska börja fjärde klass till hösten i en vanlig skola där din arbetsplats kommer att vara under skoldagar. Vid lov och sjukdom jobbar du i flickans hem. Då du kommer att skjutsa flickan i familjens bil till och från skolan, på utflykter mm så behöver du ha körkort. Att du som söker är flexibel, engagerad och har ett stort hjärta ser vi som förutsättning för att jobba här. Har du erfarenhet av liknade arbete är det meriterande men det är trots allt din inställning och vilja att lära dig nya saker som är viktigast. Flickan är infektionskänslig så du som söker bör inte ha små barn själv. Att ha en personlig assistent vid sin sida varje dag gör att man lär känna varandra väldigt väl. Därför vill vi att du ska se långsiktigt på arbetet. Vi erbjuder en heltidstjänst dagtid och det finns bra kommunikationer till och från jobbet då familjen bor i Mariehäll (10 minuters promenad från Sundbybergs station) Introduktionen efter överrenskommelse och i början av augusti börjar tjänsten på heltid måndag-fredag 7.30-15.30. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Kontaktperson: Kajsa Friman Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba heltid som personlig assistent åt en tuff och glad tjej? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba heltid som personlig assistent åt en tuff och glad tjej?

Humana söker Kund- och assistentansvarig till Stockholm
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Humana söker Kund- och assistentansvarig med känsla för service och intresse av att arbeta med människor, med placering på vårt kontor i Stockholm. Som kund- och assistentansvarig är din huvuduppgift att samordna den personliga assistansen för våra kunder. Det innebär att du planerar hur assistansen ska utföras utifrån våra kunders önskemål och ansvarar för personalfrågor. Dina arbetsuppgifter är en blandning av kundservice och personalarbete och omfattar huvudsakligen kontakter med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Att arbeta som kund- och assistentansvarig ställer höga krav på dig som medarbetare. Du blir spindeln i nätet, som förutom att samordna den dagliga assistansen kring en person med funktionsnedsättning, också rekryterar personal, har hand om arbetsmiljöfrågor samt arbetar med konflikthantering och problemlösning på högsta nivå. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete och/eller är utbildad socionom, beteendevetare eller personaladministratör. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus Tempot är ofta högt och du behöver kunna hantera många frågor och arbetsuppgifter parallellt, vilket innebär att du behöver ha mycket goda administrativa kunskaper och är effektiv i ditt arbetssätt. Då vår verksamhet präglas av stort kundfokus behöver du gilla service och kan kommunicera på ett bra sätt, vara tydlig och lyhörd. Du ska vara skicklig på att skapa långsiktiga relationer och är förtroendeingivande i ditt sätt att bemöta våra kunder och personliga assistenter. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med kunniga och trevliga kollegor i ett tillväxtföretag som präglas av ett stort engagemang för våra kunder och för våra arbetsuppgifter. På Humana förväntar vi oss att våra medarbetare vid alla tillfällen ska ge utomordentlig service till våra kunder, assistenter och samarbetspartners. Det innebär även att ge god service till sina kollegor och medvetet arbeta för ett bra klimat. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med start augusti eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm Vi tar endast emot ansökningar via nedanstående länk, sista ansökningsdag 2013-07-18. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister.  Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Humana söker Kund- och assistentansvarig till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Humana söker Kund- och assistentansvarig till Stockholm

Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Vi söker nu en personlig assistent till en positiv och utåtriktad 18-årig tjej i Sundbyberg med epilepsi och autism vars intressen inkluderar bland bad, promenera i parken, Korallen och fika. Vi söker en personlig assistent som kan arbeta cirka 15 timmar i månaden. Arbetstiderna kan exempelvis vara en vardagseftermiddag varannan vecka 16:00-19:00 samt 4 timmar på helgen. Att du är flexibel är toppen eftersom arbetstiden utgår från vår kunds behov och aktiviteter. Vi söker dig som är positiv, skojig, omtänksam, samarbetsvillig, tålmodig och som har sunt förnuft. Vi ser helst sökande mellan 25 -35 år, men är inget måste. Då kunden på grund av sitt funktionhinder kan bli utåtagerande och upprörd är det meriterande om du har erfarenhet av epilepsi och funktionsnedsättning. Stor vikt kommer att läggas på personkemin och lämplighet. Arbetstid/Varaktighet: Antal tjänster 1. Varierande kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. illträde: Augusti 2013 Kontaktperson: Linnéa Sanfridson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid

Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Vi söker nu en personlig assistent till en positiv och utåtriktad 18-årig tjej i Sundbyberg med epilepsi och autism vars intressen inkluderar bland bad, promenera i parken, Korallen och fika. Vi söker en personlig assistent som kan arbeta cirka 15 timmar i månaden. Arbetstiderna kan exempelvis vara en vardagseftermiddag varannan vecka 16:00-19:00 samt 4 timmar på helgen. Att du är flexibel är toppen eftersom arbetstiden utgår från vår kunds behov och aktiviteter. Vi söker dig som är positiv, skojig, omtänksam, samarbetsvillig, tålmodig och som har sunt förnuft. Vi ser helst sökande mellan 25 -35 år, men är inget måste. Då kunden på grund av sitt funktionhinder kan bli utåtagerande och upprörd är det meriterande om du har erfarenhet av epilepsi och funktionsnedsättning. Stor vikt kommer att läggas på personkemin och lämplighet. Arbetstid/Varaktighet: Antal tjänster 1. Varierande kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. illträde: Augusti 2013 Kontaktperson: Linnéa Sanfridson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 18-årig tjej i Sundbyberg Deltid

Personlig assistent - sommarvikarier sökes till Handen
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu sommarvikarier vid behov till en 29-årig kille med ALS som bor i Handen. Han har också en lätt utvecklingsstörning. Killen har glimten i ögat och har charm!Som personlig assistent ingår det att vara behjälplig med allt som uppkommer i vardagen som på- och avklädning, hygien, måltider och att i stort sett vara behjälplig med allt som kunden har svårt att göra själv. Som assistent kommer du även att sköta hostmaskin, slemsug, respirator, taklift samt track. Du kommer att få gå en utbildning för att lära dig sköta all denna apparatur. Killens intressen är datorer, att göra utflykter samt att handla. Det finns en hund i kundens hem så du som söker bör inte vara allergisk. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden på denna tjänst mellan 20-30 år. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort är ett önskemål. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Anna Gustafsson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Haninge
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent - sommarvikarier sökes till Handen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent - sommarvikarier sökes till Handen


Sök lediga jobb Humana Assistans AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se