Hydraulikmontör jobb - lediga jobb

Hydraulikmontör jobb Hydraulikmontör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Hydraulikmontör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Hydraulikmontör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Hydraulikmontör- Stockholm

 2. Hydraulikmontör sökes!- Ljungby

 3. Erfaren hydraulikmontör- Ystad

 4. Erfaren hydraulikmontör- Göteborg

 5. Hydraulikmontör- Vindeln

 6. Hydraulikmontör- Tranemo

 7. Hydraulikmontörer sökes!- Borås

 8. Hydraulikmontörer- Örnsköldsvik

 9. Hydraulikmontör sökes- Ystad

 10. Hydraulikmontör sökes- Ystad

 11. Hydraulikmontör med svetskunskaper- Helsingborg

 12. Hydraulikmontör med svetskunskaper- Landskrona

 13. Hydraulikmontör med svetskunskaper- Eslöv

 14. Hydraulikmontör- Örnsköldsvik

 15. Hydraulikmontör sökes- Ystad

 16. Hydraulikmontör sökes- Osby

 17. Hydraulikmontör- Vaggeryd

 18. Hydraulikmontör- Malmö

 19. Hydraulikmontör- Skurup

 20. Hydraulikmontörer- Örnsköldsvik

 21. Hydraulikmontör sökes- Osby

 22. Hydraulikmontör- Helsingborg

 23. Hydraulikmontör- Ovanåker

 24. Hydraulikmontör sökes- Osby

 25. Hydraulikmontör sökes för framtida behov- Borås

 26. Hydraulikmontör- Svedala

 27. Hydraulikmontörer sökes!- Borås

 28. Hydraulikmontörer sökes!- Borås

 29. Hydraulikmontör till företag inom fordonsindustrin.- Skurup

 30. Hydraulikmontörer sökes!- Borås

 31. El- och hydraulikmontörer sökes- Mjölby

 32. Hydraulikmontörer- Borås

 33. Hydraulikmontörer sökes!- Borås

 34. El- och hydraulikmontörer sökes- Mjölby

 35. El- och hydraulikmontörer sökes- Mjölby

 36. Hydraulikmontörer sökes!- Borås

 37. Hydraulikmontör sökes- Örnsköldsvik

 38. Hydraulikmontör- Skurup

 39. Hydraulikmontör- Stockholm

 40. Hydraulikmontör i Umeå- Nordmaling


Mer beskrivning

Hydraulikmontör
Lernia AB Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu hydraulikmontörer för montering av industriella och marina hydraulikapplikationer. I arbetet ingår bland annat att montera komponenter på tank/stativ och ventilationslock efter hydraulikschema. Förbockning, slangmontage, funktionstest och slutkontroll är andra uppgifter som ingår Formell kompetens • Erfarenhet av industrimontering • Goda kunskaper i verktygsfunktion • Förtrogenhet med ritningsläsning • Flytande svenska och engelska • Goda datorkunskaper Din bakgrund Vi söker dig med gymnasieutbildning inom fordon/industri alternativt med motsvarande arbetserfarenhet. Kunskaper i hydraulik, svets och skärande bearbetning är önskvärt och erfarenhet av rörbockning är meriterande. Vana att arbeta med Office, Jeeves och SAP är också ett plus, liksom kunskaper i tyska. Personliga egenskaper Noggrannhet och gott ordningssinne är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Därutöver bör du ha lätt att samarbeta för att nå uppsatta mål och om du dessutom vill utveckla dina hydraulikkunskaper har du goda förutsättningar att trivas hos vår kund. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tillsvidare / Heltid / Stockholm Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Information Ansökan tas endast emot via www.lernia.se Frågor besvaras via e-post till sara.wurtz@lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning AB rekryterar och bemannar yrkesarbetare och tekniska tjänstemän till industri-, teknik- och logistikföretag. Lernia Bemanning är ett dotterbolag till Lernia AB som erbjuder kompetensförsörjning över hela Sverige. Företaget är kvalitets- och miljöcertifierat. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör jobb, Hydraulikmontör Stockholm, Hydraulikmontör Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör

Hydraulikmontör sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige, med huvudkontoret i Karlskrona, samt i Oslo, Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst, och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Om tjänsten Ikett söker nu dig som är duktig på hydraulik och el för monteringsuppdrag ute hos kund i Ljungbytrakten. Uppdraget är heltid dagtid med start omgående, sök även om du har lite mindre erfarenhet, men någon form av hydraulik måste du ha jobbat med. Du är bosatt i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i en anställning på företaget. Din profil Du har arbetat som mekaniker/hydraulikmontör tidigare. Du har goda kunskaper i ritningsläsning. Du har bil och körkort. Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Vi vill även att du ska vara en problemlösare, kreativ och vara praktiskt lagd. Inkomna ansökningar bearbetas löpande och vi kontaktar endast de som uppfyller kraven. Välkommen in med Din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör sökes!

Erfaren hydraulikmontör
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Till vår kund i Ystad söker vi en montör som ska arbeta med att montera hydraulsystem. Dina arbetsuppgifter Du kommer att ingå i en grupp montörer som arbetar med att bygga och montera projektbaserade hyrdualsystem. I det dagliga arbetet kommer du att bygga, sätta samman komponenter, mäta rör, bocka, utföra slangpressning utifrån hydraulschema mm. Din bakgrund Vi ser att du som söker har minst gymnasiekompetens gärna inom teknik, verkstad, mekanik eller fordon. Du ska ha minst 5 års erfarenhet från industri, varav större delen bör omfatta erfarenhet av hydraulik och/eller pneumatik. För att motsvara våra krav ser vi att du är händig, praktiskt lagd, har ett stort tekniskt intresse och gärna att du tidigare har mekat med olika saker. Dina egenskaper Som person ser vi att du är noggrann, ansvarstagande, driven och intresserad av att lära och utveckla dig och din kompetens då du kommer att ha stort inflytande på ditt arbete. Tillsättningen är ett så kallat hyrköp vilket innebär att det börjar med en inhyrningsperiod genom Randstad och därefter om förutsättningarna finns övergå i anställning hos kund. Det finns olika interna vägar att utvecklas på bl.a. inom produktion, service och konstruktion. Arbetstiderna är dagtid 07.00-15.45 (40 timmars arbetsvecka). Vi gör ett löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wallström på tel 012-2269508 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Ystad
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren hydraulikmontör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren hydraulikmontör

Erfaren hydraulikmontör
Till vår kund i Göteborg söker vi en montör som ska arbeta med att montera hydraulsystem, start omgående. Dina arbetsuppgifter Du kommer att ingå i en grupp montörer som arbetar med att bygga och montera projektbaserade hyrdualsystem. I det dagliga arbetet kommer du att bygga, sätta samman komponenter, mäta rör, bocka, utföra slangpressning utifrån hydraulschema mm. Din bakgrund Vi ser att du som söker har minst gymnasiekompetens gärna inom teknik, verkstad, mekanik eller fordon. Du ska ha minst 5 års erfarenhet från industri, varav större delen bör omfatta erfarenhet av hydraulik och/eller pneumatik. För att motsvara våra krav ser vi att du är händig, praktiskt lagd, har ett stort tekniskt intresse och gärna att du tidigare har mekat med olika saker. Dina egenskaper Som person ser vi att du är noggrann, ansvarstagande, driven och intresserad av att lära och utveckla dig och din kompetens då du kommer att ha stort inflytande på ditt arbete. Tillsättningen är ett så kallat hyrköp vilket innebär att det börjar med en inhyrningsperiod genom Randstad och därefter om förutsättningarna finns övergå i anställning hos kund. Det finns olika interna vägar att utvecklas på bl.a. inom produktion, service och konstruktion. Arbetstiderna är dagtid 07.00-15.45 (40 timmars arbetsvecka). Vi gör ett löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Axel Skauby på tel 0729-88 94 31 Vi ser fram emot din ansökan!   Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.
Företag: Randstad AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren hydraulikmontör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren hydraulikmontör

Hydraulikmontör
LAMECO AB är ett familjeföretag i Hällnäs, Västerbottens län som konstruerar, tillverkar och säljer hydrauliska rälsgående arbetsmaskiner t.ex. snösugar, sopmaskiner, slipersbytare, befästningsmaskiner m.m. Vi söker nu hydraulikmontör vars arbetsuppgifter kommer att bestå av att montera hydraulik på rälsgående maskiner. Det är viktigt att du är noggrann och har erfarenhet av självgående hydraulikarbete sedan tidigare.
Företag: LAMECO AB
Ort: Vindeln
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör jobb, Hydraulikmontör Vindeln, Hydraulikmontör LAMECO AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör

Hydraulikmontör
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker hydraulikmontör till en av våra kunder som tillverkar och marknadsför automation, pressar, verktyg och kompletta produktionslinjer. Företaget är experter på formningsteknologi och automatiserade flöden. Formell kompetens Vi söker dig med verkstadsutbildning inom fordon/industri alternativt med motsvarande arbetserfarenhet. Mycket goda kunskaper i hydraulik, svets och skärande bearbetning är ett krav. Erfarenhet av rörbockning är meriterande. Din bakgrund Du har flerårig erfarenhet av tekniskt och praktiskt arbete. Du är väldigt intresserad av teknik och har goda kunskaper inom hydraulik. Personliga egenskaper Du är vetgirig, noggrann och strukturerad. Du är trygg i dig själv letar efter möjligheter att utvecklas som person och inom teknikens värld. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning Heltid Tjänstgöringsort Tranemo Tillträdesdag Enligt överenskommelse Information Vi intervjuar och tillsätter löpande. Välkommen in med din ansökan! Lernia är vägen framåt Lernia stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad.
Företag: Lernia AB
Ort: Tranemo
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör jobb, Hydraulikmontör Tranemo, Hydraulikmontör Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör

Hydraulikmontörer sökes!
AB Söder & Co Consulting Om oss Söder & Co är ett lokalt bemanningsföretag som står för prisvärdhet och kvalitet. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Dina arbetsuppgifter För kommande behov söker vi nu för kunds räkning hydraulikmontörer. Du kommer att bli anställd av Söder & Co men arbeta på plats hos kund. Som hydraulikmontör arbetar du med vår kunds hydraulverkstad tillsammans med andra montörer med att montera, testa, verifiera artiklar/komponenter till tillverkningsorder. Din profil Vi söker dig som: - har relevant hydraulik utbildning eller motsvarande arbetsplikt erfarenheter - behärskar ritning och hydraulschemaläsning - är en positiv/prestigelös arbetare och van att ta ansvar Då intervjuer sker löpande, sök redan idag på www.soderco.se
Företag: AB Söder & Co Consulting
Ort: Borås
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontörer sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontörer sökes!

Hydraulikmontörer
Adecco söker hydraulikmontörer för uppdrag ute hos kund Dina arbetsuppgifter Som hydraulikmontör arbetar du med vår kunds hydraulverkstad tillsammans med andra montörer med att montera, testa, verifiera artiklar/komponenter till tillverkningsorder. Din profil Vi söker dig som: • har relevant hydraulik utbildning eller motsvarande arbetslivs erfarenheter • behärskar ritning och hydraulschemaläsning • är en positiv/prestigelös arbetare och van att ta ansvar Vad erbjuder vi? Som konsult är du anställd i Adecco Sweden och arbetar uthyrd till kund, detta innebär att du får möjlighet att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med härliga medarbetare. Du får ett varierande uppdrag och har chansen att utvecklas inom hydraulikmontering. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Du har även tillgång till ett utbildningsutbud via "Klickportalen". Är du intresserad? Dessa tjänster tillsätts löpande och ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupporten på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontörer jobb, Hydraulikmontörer Örnsköldsvik, Hydraulikmontörer Adecco Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontörer

Hydraulikmontör sökes
Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om företaget Om tjänsten Ikett söker nu en Hydraulikmontör för kunds räkning i Ystadregionen. Som Hydraulikmontör kommer Du att jobba självständigt med reparation samt felsökning. Du kommer att jobba efter hydraulikschema. Du kommer även att kontrollera tryck, flöde samt dimensionering. Jobbet kommer att ske dagtid. Din profil Du har flera års erfarenhet av Hydraulikmontering. Du jobbar vant med arbetsmoment såsom bockning av rör, pressning av slang, montering av pumpar, tankar och ventilpaket. Du har goda kunskaper i schemaläsning av hydraulikscheman. Du bor i närområdet. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ystad
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör sökes

Hydraulikmontör sökes
Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om företaget Om tjänsten Ikett söker nu en Hydraulikmontör för kunds räkning i Ystadregionen. Du som söker bör vara bosatt i närregionen, då tjänsten är tänkt att eventuellt övergå i en anställning på företaget. Företaget arbetar med reparationer av tipp- och kranbyggnationer mm. Som Hydraulikmontör kommer Du att jobba självständigt med reparation och felsökning. Du kommer att jobba efter hydraulikschema, och även med kontroll av tryck, flöde samt dimensionering. Jobbet avser dagtid. Din profil Du har flera års erfarenhet av Hydraulikmontering. Du jobbar vant med arbetsmoment såsom bockning av rör, pressning av slang, montering av pumpar, tankar och ventilpaket. Du har goda kunskaper av att läsa hydraulikscheman. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ystad
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör sökes

Hydraulikmontör med svetskunskaper
Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vi drivs av professionalism och passion för vårt yrke och har en långsiktig inställning med en ambition om att alltid prestera lite bättre. Dessutom ska det vara roligt att gå till jobbet. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor. Nu letar vi efter en duktig verkstadsarbetare som har goda kunskaper inom framförallt hydraulikmontage. Du ska även kunna svetsa samt vanliga verkstadssysslor så som slipning och efterbearbetning av material. Arbetet utförs på större fordonskarosser, släp och flak. Arbetstiden är 7- 16, mån- fredag. Tjänsten är tänkt att leda till tillsvidareanställning för en som går i pension. Vi kommer att börja med en provanställning på 6 månader först. KRAV: Erfarenhet av hydraulikmontage och svets (enligt ovan) OBS. Vi tar endast emot ansökan via epost. Vi kommer endast att behandla och svara på de ansökningar som uppfyller de krav som vi ställt på jobbet. Välkommen med din ansökan.
Företag: Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör med svetskunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör med svetskunskaper

Hydraulikmontör med svetskunskaper
Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vi drivs av professionalism och passion för vårt yrke och har en långsiktig inställning med en ambition om att alltid prestera lite bättre. Dessutom ska det vara roligt att gå till jobbet. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor. Nu letar vi efter en duktig verkstadsarbetare som har goda kunskaper inom framförallt hydraulikmontage. Du ska även kunna svetsa samt vanliga verkstadssysslor så som slipning och efterbearbetning av material. Arbetet utförs på större fordonskarosser, släp och flak. Arbetstiden är 7- 16, mån- fredag. Tjänsten är tänkt att leda till tillsvidareanställning för en som går i pension. Vi kommer att börja med en provanställning på 6 månader först. KRAV: Erfarenhet av hydraulikmontage och svets (enligt ovan) OBS. Vi tar endast emot ansökan via epost. Vi kommer endast att behandla och svara på de ansökningar som uppfyller de krav som vi ställt på jobbet. Välkommen med din ansökan.
Företag: Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör med svetskunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör med svetskunskaper

Hydraulikmontör med svetskunskaper
Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vi drivs av professionalism och passion för vårt yrke och har en långsiktig inställning med en ambition om att alltid prestera lite bättre. Dessutom ska det vara roligt att gå till jobbet. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor. Nu letar vi efter en duktig verkstadsarbetare som har goda kunskaper inom framförallt hydraulikmontage. Du ska även kunna svetsa samt vanliga verkstadssysslor så som slipning och efterbearbetning av material. Arbetet utförs på större fordonskarosser, släp och flak. Arbetstiden är 7- 16, mån- fredag. Tjänsten är tänkt att leda till tillsvidareanställning för en som går i pension. Vi kommer att börja med en provanställning på 6 månader först. KRAV: Erfarenhet av hydraulikmontage och svets (enligt ovan) OBS. Vi tar endast emot ansökan via epost. Vi kommer endast att behandla och svara på de ansökningar som uppfyller de krav som vi ställt på jobbet. Välkommen med din ansökan.
Företag: Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB
Ort: Eslöv
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör med svetskunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör med svetskunskaper

Hydraulikmontör
Adecco söker hydraulikmontörer för uppdrag hos kund Hur ser din arbetsdag ut? Som hydraulikmontör arbetar du med vår kunds hydraulverkstad tillsammans med andra montörer med att montera, testa, verifiera artiklar/komponenter till tillverkningsorder. Vem trivs här? Du som har relevant hydraulikutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter och behärskar ritning och hydraulschemaläsning. Som person är du en positiv, prestigelös  och ansvarsfull. Vad erbjuder vi? Uppdraget startar i början av augusti. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden och arbetar uthyrd till kund, detta innebär att du får möjlighet att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med härliga medarbetare. Du får ett varierande uppdrag och har chansen att utvecklas inom hydraulikmontering. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Du har även tillgång till ett utbildningsutbud via "Klickportalen". Är du intresserad? Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Vid frågor kontakta Jeanette  Andersson på 090-200 42 03 Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupporten på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör jobb, Hydraulikmontör Örnsköldsvik, Hydraulikmontör Adecco Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör

Hydraulikmontör sökes
Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om företaget Om tjänsten Ikett söker nu en Hydraulikmontör för kunds räkning i Ystadregionen. Du som söker bör vara bosatt i närregionen, då tjänsten är tänkt att eventuellt övergå i en anställning på företaget. Företaget arbetar med reparationer av tipp- och kranbyggnationer mm. Som Hydraulikmontör kommer Du att jobba självständigt med reparation och felsökning. Du kommer att jobba efter hydraulikschema, och även med kontroll av tryck, flöde samt dimensionering. Jobbet avser dagtid. Din profil Du har flera års erfarenhet av Hydraulikmontering. Du jobbar vant med arbetsmoment såsom bockning av rör, pressning av slang, montering av pumpar, tankar och ventilpaket. Du har goda kunskaper av att läsa hydraulikscheman. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ystad
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör sökes

Hydraulikmontör sökes
Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu en erfaren hydraulikmontör. Arbetet kommer innebära mekanisk och hydraulisk montering. Arbetet kan även innefatta enklare montering och koppling av el. Om man kan svetsa är det ett plus men inget krav. Meriterande med traverskort och/eller truckkort. Arbetet är dagtid, heltid med start omgående vid rätt person. Vi ser att du som söker bor i närområdet. Inhyrning Din profil Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har god samarbetsförmåga, eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Inkommande ansökningar bearbetas löpande, och vi kontaktar endast de som uppfyller kraven. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Välkommen in med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Osby
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör sökes

Hydraulikmontör
Stacke hydraulik tillverkar hydraulcylindrar och system för mobila applikationer. Egen produktutveckling, effektiv tillverkning & hög kvalitet är viktiga parametrar i vår utveckling. Kunniga, engagerade medarbetare som är delaktiga i den löpande utvecklingen är en framgångsfaktor för bolaget. Vi är nu drygt ca 115 personer som arbetar i företaget, som är beläget i Skillingaryd, 4 mil söder om Jönköping. Vi söker nya medarebetare! Vi befinner oss i en expansiv utveckling och behöver förstärka med nya medarbetare Inom följande kompetensområden: . Svetsare (kräver erfarenhet från yrket) . CNC-operatörer (kräver erfarenhet från yrket) . Hydraulikmontörer . Truckförare/Internlogistik . Lackerare - Våtlack Mer information hittar du under "Jobba hos oss" på vår hemsida www.stackehydraulik.com
Företag: Stacke Hydraulik AB
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör jobb, Hydraulikmontör Vaggeryd, Hydraulikmontör Stacke Hydraulik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör

Hydraulikmontör
Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vi drivs av professionalism och passion för vårt yrke och har en långsiktig inställning med en ambition om att alltid prestera lite bättre. Dessutom ska det vara roligt att gå till jobbet. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor. Nu letar vi efter en duktig Hydraulikmontör. I arbetet ingår reparation och felsökning av större fordon. Det krävs att du är självgående i detta arbete. Du ska vidare ha kunskap i följande: hydraulikschema, kontroll av tryck och flöde samt dimensionering. Bockning h-rör och pressning h-slang. Montering pumpar,h-tankar, ventilpaket m.m. Montering och inkoppling kranar, tippar, lastväxlare m.m. Arbetet startar så fort vi har hittat rätt person. Arbetsplasten är i Malmötrakten KRAV: Erfarenhet av hydraulikmontage (enligt ovan) OBS. Vi tar endast emot ansökan via epost. Vi kommer endast att behandla och svara på de ansökningar som uppfyller de krav som vi ställt på jobbet. Välkommen med din ansökan.
Företag: Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör jobb, Hydraulikmontör Malmö, Hydraulikmontör Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör

Hydraulikmontör
AB Bröderna Johanssons Karosserifabrik har många års erfarenhet av lastbilspåbyggnade och både nytillverkar och reparerar bilar och utrustning. Lastbilspåbyggnaderna består av fasta flak, tippflak, kranbyggnationer och specialbyggnationer som hjulbasändringar, montering av vändskivor och plogutrustning m.m. AB Bröderna Johanssons Karosserifabrik söker nu: HYDRAULIKMONTÖR Du kommer att arbeta med montering och reparation av hydraulisk utrustning varför du bör ha vana att arbeta självständigt, ha god kunskap i att läsa hydraulikscheman, kontroll av tryck och flöde samt dimensionering. Montering sker av hydraulpumpar, tankar, ventilpaket m.m. I jobbet ingår också inkoppling och montering av kranar, tippar, lastväxlare och lastväxlare m.m.
Företag: Bröderna Johanssons Karosserifabrik AB
Ort: Skurup
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör jobb, Hydraulikmontör Skurup, Hydraulikmontör Bröderna Johanssons Karosserifabrik AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör

Hydraulikmontörer
Adecco söker ett flertal hydraulikmontörer för uppdrag hos våra kunder Hur ser din arbetsdag ut? Som hydraulikmontör arbetar du i våra kunders hydraulverkstäder tillsammans med andra montörer. Montering, testa, verifiera artiklar/komponenter till tillverkningsorder är i stora drag dina uppgifter. Vem trivs här? Du som har relevant hydraulikutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenheter och behärskar ritning och hydraulschemaläsning. Som person är du en positiv, prestigelös och ansvarsfull. Vad erbjuder vi? Som konsult är du anställd i Adecco Sweden och arbetar uthyrd till kund, detta innebär att du får möjlighet att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö med härliga medarbetare. Du får ett varierande uppdrag och har chansen att utvecklas inom yrkesområdet. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Du har även tillgång till ett utbildningsutbud via "Klickportalen". Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. När vi fått din ansökan får du ett automatsvar som bekräftar att din ansökan kommit fram. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontörer jobb, Hydraulikmontörer Örnsköldsvik, Hydraulikmontörer Adecco Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontörer

Hydraulikmontör sökes
Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu en erfaren hydraulikmontör. Arbetet kommer innebära mekanisk och hydraulisk montering. Arbetet kan även innefatta enklare montering och koppling av el. Om man kan svetsa är det ett plus men inget krav. Meriterande med traverskort och/eller truckkort. Arbetet är dagtid, heltid med start omgående vid rätt person. Vi ser att du som söker bor i närområdet. Inhyrning Din profil Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har god samarbetsförmåga, eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Inkommande ansökningar bearbetas löpande, och vi kontaktar endast de som uppfyller kraven. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Välkommen in med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Osby
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör sökes

Hydraulikmontör
Werkstadsfolket är ett specialiserat bemanningsföretag med fokus på uthyrning av yrkesmän med spetskompetens inom Norden. Vi tar oss an de mest krävande personalbehoven inom tyngre hantverksyrken som t.ex. svetsning, industrirörläggning, mekanik och plåtarbete. Våra kunder är huvudsakligen svenska och norska företag inom varv, verkstad och industri. Vi drivs av professionalism och passion för vårt yrke och har en långsiktig inställning med en ambition om att alltid prestera lite bättre. Dessutom ska det vara roligt att gå till jobbet. Vår personalstyrka innehåller det bästa Sverige kan erbjuda inom kvalificerat yrkesfolk och nu vill vi komplettera vårt team med fler skickliga kollegor. Nu letar vi efter en duktig Hydraulikmontör. I arbetet ingår reparation och felsökning av större fordon. Det krävs att du är självgående i detta arbete. Du ska vidare ha kunskap i följande: hydraulikschema, kontroll av tryck och flöde samt dimensionering. Bockning h-rör och pressning h-slang. Montering pumpar,h-tankar, ventilpaket m.m. Montering och inkoppling kranar, tippar, lastväxlare m.m. Arbetet startar så fort vi har hittat rätt person. Arbetsplasten är i Malmötrakten KRAV: Erfarenhet av hydraulikmontage (enligt ovan) OBS. Vi tar endast emot ansökan via epost. Vi kommer endast att behandla och svara på de ansökningar som uppfyller de krav som vi ställt på jobbet. Välkommen med din ansökan.
Företag: Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör jobb, Hydraulikmontör Helsingborg, Hydraulikmontör Werkstadsfolket Bemanning i Laholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör

Hydraulikmontör
Alftaprodukter har funnits i Alfta sedan 1993 och har i dagsläget 12 anställda. Vi levererar delar och tjänster till skogsmaskiner och mobila maskiner, samt till industrin. Vi utför även service- och maskinbyggnadsuppdrag. Tillsammans ger vi kunden mervärde i form av kompletta systemlösningar, bra service och en hög leveranssäkerhet. Våra kunder finns bland annat inom skogsindustrin samt lokala tillverkningsindustrier. Vi planerar att under vintern expandera vår verkstad och speciellt avdelningen för renovering av hydraulpumpar och hydraulmotorer. Därför söker vi nu ytterligare en medarbetare. Alftaprodukter är Certifierade enligt FR2000 Vi söker en Hydraulikmontör Som montör hos oss kommer dina arbetsuppgifter till största del bestå av att, med uppbackning av inköp och teknik, självständigt renovera hydraulpumpar och hydraulmotorer. I arbetsuppgifterna ingår även viss felsökning och service på maskiner. Vi söker dig som är montör med kunskap och erfarenhet av hydraulik. Kunskaper om elsystem på framförallt fordon är starkt meriterande. B-körkort är ett krav då vi utför vissa arbeten på plats hos kund, även datorvana är ett krav då vi arbetar med ett datoriserat affärssystem och dokumenterar alla åtgärder som utförs på komponenter.
Företag: Alftaprodukter AB
Ort: Ovanåker
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör jobb, Hydraulikmontör Ovanåker, Hydraulikmontör Alftaprodukter AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör

Hydraulikmontör sökes
Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu en hydraulikmontör. Arbetet kommer innebära mekanisk och hydraulisk montering. Arbetet kan även innefatta enklare montering och koppling av el. Om man kan svetsa är det ett plus men inget krav. Meriterande med traverskort och/eller truckkort. Arbetet är dagtid, heltid med start v 45. Vi ser att du som söker bor i närområdet. Din profil Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har god samarbetsförmåga, eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Inkommande ansökningar bearbetas löpande, och vi kontaktar endast de som uppfyller kraven. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Välkommen in med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner
Ort: Osby
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör sökes

Hydraulikmontör sökes för framtida behov
Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag av Dagens Industri. Det är med glädje vi kan meddela att Söder & Co har blivit utnämnt till Gasellföretag 2013. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu för kunds kommande behov hydraulikmontörer. Du kommer att bli anställd av Söder & Co men arbeta på plats hos kund. Arbetet består av montering inom industrin, även kontrollering och sortering kan förekomma. Vi ser gärna att du har erfarenhet av montering sedan tidigare. Din profil Som person vill vi att du är självgående och ansvarstagande. Andra egnskaper som beskriver dig väl är flexibel, positiv och noggran. Intervjuer sker löpandes så sök tjänsten redan idag på, www.soderco.se
Företag: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Ort: Borås
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör sökes för framtida behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör sökes för framtida behov

Hydraulikmontör
Om oss Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 6 orter i Sverige, omsätter ca 150 Msek och har omkring 400 anställda. Läs mer på www.wikan.se Nu söker vi en hydraulikmontör till ett företag på Söderslätt som gör specialanpassade arbetsmaskiner. Dina arbetsuppgifter Tjänsten innebär att montera påbyggnationer, efter ritningar, på olika arbetsfordon och -maskiner. Arbetstid dagtid. Din bakgrund Vi söker dig som är van montör och har goda kunskaper inom hydraulik. Du är dessutom van att tolka, och arbeta utifrån, ritningar. Du är engagerad, pålitlig, noggrann och van att jobba självständigt. Tillträde snarast. Ansök snarast då urval görs löpande. Tjänsten börjar som en visstidsanställning men förväntas övergå i en tillsvidareanställning.
Företag: Wikan Personal
Ort: Svedala
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör jobb, Hydraulikmontör Svedala, Hydraulikmontör Wikan Personal
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör

Hydraulikmontörer sökes!
Om oss Söder & Co är ett lokalt bemanningsföretag som står för prisvärdhet och kvalitet. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Dina arbetsuppgifter För kommande behov söker vi nu för kunds räkning hydraulikmontörer. Du kommer att bli anställd av Söder & Co men arbeta på plats hos kund. Som hydraulikmontör arbetar du med vår kunds hydraulverkstad tillsammans med andra montörer med att montera, testa, verifiera artiklar/komponenter till tillverkningsorder. Din profil Vi söker dig som: - har relevant hydraulik utbildning eller motsvarande arbetsplikt erfarenheter - behärskar ritning och hydraulschemaläsning - är en positiv/prestigelös arbetare och van att ta ansvar Då intervjuer sker löpande, sök redan idag på www.soderco.se
Företag: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Ort: Borås
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontörer sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontörer sökes!

Hydraulikmontörer sökes!
Om oss Söder & Co är ett lokalt bemanningsföretag som står för prisvärdhet och kvalitet. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Dina arbetsuppgifter För kommande behov söker vi nu för kunds räkning hydraulikmontörer. Du kommer att bli anställd av Söder & Co men arbeta på plats hos kund. Som hydraulikmontör arbetar du med vår kunds hydraulverkstad tillsammans med andra montörer med att montera, testa, verifiera artiklar/komponenter till tillverkningsorder. Din profil Vi söker dig som: - har relevant hydraulikutbildning eller motsvarande arbetsplikt erfarenheter - behärskar ritning och hydraulschemaläsning - är en positiv/prestigelös arbetare och van att ta ansvar Då intervjuer sker löpande, sök redan idag på www.soderco.se
Företag: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Ort: Borås
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontörer sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontörer sökes!

Hydraulikmontör till företag inom fordonsindustrin.
Om företaget För kunds räkning söker vi en Hydraulikmontör gärna med erfarenhet av fordonsbranschen. I första hand söker vi en person till vår uthyrningsverksamhet men kunden är i en tillväxtfas och det finns möjligheter till fortsatt arbete hos kund. Dina arbetsuppgifter Vi letar efter en duktig hydraulikmontör med någon erfarenhet av fordonindustrin. Du har god erfarenhet av att läsa hydraulikschema. Din profil Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning inom fordon/ industri/ hydraulik eller annan praktisk teknisk utbildning. Alternativt motsvarande arbetslivskompetens inom fordon/ industri eller liknande tekniska kompetenser. Förståelse i ritningsläsning är ett krav. Som person är du självgående, noggrann, strukturerad och målmedveten, Du är en positiv lagspelare med stort tekniskt intresse. Vi ser fram emot din ansökan. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 56 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 900 Mkr, bemannade 60 000 uppdrag, betalade lön till cirka 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder. VMP Group är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag som även är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och Elektriska Installatörsorganisationen. VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. Kort sagt "Startsträcka 0. Ansvar 100".
Företag: Protorent AB
Ort: Skurup
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör till företag inom fordonsindustrin. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör till företag inom fordonsindustrin.

Hydraulikmontörer sökes!
Om oss Söder & Co är ett lokalt bemanningsföretag som står för prisvärdhet och kvalitet. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Dina arbetsuppgifter För kommande behov söker vi nu för kunds räkning hydraulikmontörer. Du kommer att bli anställd av Söder & Co men arbeta på plats hos kund. Som hydraulikmontör arbetar du på vår kunds hydraulikverkstad tillsammans med andra montörer med att montera, testa, verifiera artiklar/komponenter till tillverkningsorder. Din profil Vi söker dig som: - har relevant hydraulikutbildning eller motsvarande arbetsplikt erfarenheter - behärskar ritning och hydraulschemaläsning - är en positiv/prestigelös arbetare och van att ta ansvar Då intervjuer sker löpande, sök redan idag på www.soderco.se
Företag: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Ort: Borås
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontörer sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontörer sökes!

El- och hydraulikmontörer sökes
Om företaget Industrikompetens söker för kunds räkning montörer inom olika kompetensområden. Dina arbetsuppgifter Arbetet kommer innbära avancerad montering av större maskiner där din kunskap inom exempelvis el eller hydraulik kommer väl till hands. Vi ser att du antingen har tidigare erfarenhet av jobb som mekaniker, tekniker, elektriker eller liknande, alternativt att du har gått en yrkesutbildning inom ett tekniskt område, exempelvis flygplansmekaniker. Då delar av monteringen beskrivs via ritningar är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av ritningsläsing. Arbetstiderna varierar och det innebär att du kan komma att arbeta tvåskift. Därför ser vi att du har körkort och tillgång till bil, då kollektivtrafiken inte går vid eventuellt kvällsskift. Din profil Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral samt har en god känsla för kvalitet och detaljer. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Du är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet. Ansökningsförfarande Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista slutdatum på annonsen. Intervjuer påbörjas redan under v.37 och v.38, så skicka in din ansökan omgående. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Joanna Engström på joanna.engstrom@industrikompetens.se Om oss Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering, bemanning och omställning ingår i vårt tjänsteutbud liksom kundunika och standardiserade undersökningar. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor i Östergötland och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Företag: Industrikompetens i Östergötland AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga El- och hydraulikmontörer sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: El- och hydraulikmontörer sökes

Hydraulikmontörer
FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt. Till vår kund utanför Borås söker vi hydralikmontörer Som hydraulikmontör kommer du att arbeta i slutmonteringsfasen hos vår kund. Produktionen har ett högt kvalitetsfokus där höga krav ställs på slutprodukten. Arbetet är förlagt till dagtid.   Vilken bakgrund har du? Du som söker har flerårig erfarenhet från mekanisk/hydraulisk slutmontering. Har du dessutom erfarenhet av tung fordonsbyggnation eller reparation och service är detta meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav.    Vem är du? Du är en kvalitetsfokuserad person med ett långtgående ansvarskännande för det du producerar. Du trivs att arbeta i team men har ett eget driv.    Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kunden efter inhyrningsperioden. Start snarast. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen. För mer information om tjänsten kontakta Josefine Landén 0727-241777  Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: First Personalpartner AB
Ort: Borås
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontörer jobb, Hydraulikmontörer Borås, Hydraulikmontörer First Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontörer

Hydraulikmontörer sökes!
Om oss Söder & Co är ett lokalt bemanningsföretag som står för prisvärdhet och kvalitet. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Dina arbetsuppgifter För kommande behov söker vi nu för kunds räkning hydraulikmontörer. Du kommer att bli anställd av Söder & Co men arbeta på plats hos kund. Som hydraulikmontör arbetar du på vår kunds hydraulikverkstad tillsammans med andra montörer med att montera, testa, verifiera artiklar/komponenter till tillverkningsorder. Din profil Vi söker dig som: - har relevant hydraulikutbildning eller motsvarande arbetsplikt erfarenheter - behärskar ritning och hydraulschemaläsning - är en positiv/prestigelös arbetare och van att ta ansvar Då intervjuer sker löpande, sök redan idag på www.soderco.se
Företag: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Ort: Borås
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontörer sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontörer sökes!

El- och hydraulikmontörer sökes
Om företaget Industrikompetens söker för kunds räkning montörer inom olika kompetensområden. Dina arbetsuppgifter Arbetet kommer innbära avancerad montering av större maskiner där din kunskap inom exempelvis el eller hydraulik kommer väl till hands. Vi ser att du antingen har tidigare erfarenhet av jobb som mekaniker, tekniker, elektriker eller liknande, alternativt att du har gått en yrkesutbildning inom ett tekniskt område, exempelvis flygplansmekaniker. Då delar av monteringen beskrivs via ritningar är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av ritningsläsing. Arbetstiderna varierar och det innebär att du kan komma att arbeta tvåskift. Därför ser vi att du har körkort och tillgång till bil, då kollektivtrafiken inte går vid eventuellt kvällsskift. Din profil Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral samt har en god känsla för kvalitet och detaljer. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Du är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet. Ansökningsförfarande Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista slutdatum på annonsen. Intervjuer påbörjas redan under v.37 och v.38, så skicka in din ansökan omgående. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Joanna Engström på joanna.engstrom@industrikompetens.se Om oss Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering, bemanning och omställning ingår i vårt tjänsteutbud liksom kundunika och standardiserade undersökningar. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor i Östergötland och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Företag: Industrikompetens i Östergötland AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga El- och hydraulikmontörer sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: El- och hydraulikmontörer sökes

El- och hydraulikmontörer sökes
Om företaget Industrikompetens söker för kunds räkning montörer inom olika kompetensområden. Dina arbetsuppgifter Arbetet kommer innbära avancerad montering av större maskiner där din kunskap inom exempelvis el eller hydraulik kommer väl till hands. Vi ser att du antingen har tidigare erfarenhet av jobb som mekaniker, tekniker, elektriker eller liknande, alternativt att du har gått en yrkesutbildning inom ett tekniskt område, exempelvis flygplansmekaniker. Då delar av monteringen beskrivs via ritningar är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av ritningsläsing. Arbetstiderna varierar och det innebär att du kan komma att arbeta tvåskift. Därför ser vi att du har körkort och tillgång till bil, då kollektivtrafiken inte går vid eventuellt kvällsskift. Din profil Vi söker dig som är lojal och har en god arbetsmoral samt har en god känsla för kvalitet och detaljer. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är flexibel och är praktiskt lagd samt känner yrkesstolthet. Du är serviceinriktad och van vid ett högt tempo. Att du tar stort ansvar för det arbete du utför är en självklarhet. Ansökningsförfarande Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista slutdatum på annonsen. Intervjuer påbörjas redan under v.37 och v.38, så skicka in din ansökan omgående. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Joanna Engström på joanna.engstrom@industrikompetens.se Om oss Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering, bemanning och omställning ingår i vårt tjänsteutbud liksom kundunika och standardiserade undersökningar. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor i Östergötland och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Företag: Industrikompetens i Östergötland AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga El- och hydraulikmontörer sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: El- och hydraulikmontörer sökes

Hydraulikmontörer sökes!
Om oss Söder & Co är ett lokalt bemanningsföretag som står för prisvärdhet och kvalitet. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Dina arbetsuppgifter För kommande behov söker vi nu för kunds räkning hydraulikmontörer. Du kommer att bli anställd av Söder & Co men arbeta på plats hos kund. Som hydraulikmontör arbetar du på vår kunds hydraulikverkstad tillsammans med andra montörer med att montera, testa, verifiera artiklar/komponenter till tillverkningsorder. Arbetstiderna kommer att vara dagtid och 2-skift kan förekomma. Din profil Vi söker dig som: - behärskar ritning och hydraulschemaläsning - är en positiv/prestigelös arbetare och van vid att ta ansvar - har relevant hydruaulikutbildning Då intervjuer sker löpande, sök redan idag på www.soderco.se
Företag: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Ort: Borås
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontörer sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontörer sökes!

Hydraulikmontör sökes
Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. Om tjänsten Ikett söker nu en kompetent och duktig underhållsmekaniker/hydraulikmontör, för kunds räkning i Örnsköldsvik. Du som söker är bosatt i närregionen. Företaget är specialister inom rörtillverkning, och söker nu förstärkning i form av någon med mycket goda kunskaper inom hydraulik. Arbetet innefattar installation och montage av en stor press, och i samarbete med en eller ett par till, har du ansvaret för monteringen av hydrauliken på maskinen. Du är även mekaniskt kunnig, då underhållsarbete ute i produktionen, av tyngre maskiner förekommer. Arbetet avser dagtid. Din profil Du som söker har några års arbetslivserfarenhet inom mekanik och hydraulik. Van vid maskinunderhåll etc. Goda kunskaper i ritningsläsning. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör sökes

Hydraulikmontör
EMHR erbjuder företag HR-konsultation och kompetensförsörjning. Vårt arbetssätt präglas av empati, tillgänglighet och hög kompetens om företagandets villkor samt förståelse för anställda och arbetssökandes situation. Det gör oss till en trygg samarbetspartner och en god arbetsgivare. Vår verksamhet vilar på tre verksamhetsben: bemanning, rekrytering och HR-konsultation & omställning. Denna uppbyggnad innebär stora möjligheter för oss att arbeta på ett flexibelt sätt för att tillsammans med våra kunder komma fram till de långsiktigt bästa lösningarna för företagen och de anställda. Arbetsbeskrivning: För kunds räkning söker vi nu en hydralikmontör med några års yrkeserfarenhet. Som hydraulikmontör kommer du att arbeta i slutmonteringsfasen hos vår kund som utför påbyggnationer till lastbilar. Produktionen har ett högt kvalitetsfokus där höga krav ställs på slutprodukten. Arbetet är förlagt till dagtid. Formell kompetens: Du som söker har flerårig erfarenhet från mekanisk/hydraulisk slutmontering, ska kunna läsa hydraulikschema, dimensionering, bockning samt montering.. Har du dessutom erfarenhet av tung fordonsbyggnation eller reparation och service är detta meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav.  Din bakgrund: För att matcha olika tjänster så ser vi att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Personliga egenskaper: Du är en kvalitetsfokuserad person med ett långtgående ansvarskännande för det du producerar. Du trivs med att arbeta i team men har ett eget driv.  Du har en vana av att arbeta i ett högt tempo med snabba förändringar, vilket ställer krav på att kan arbeta självständigt och prioritera samt organisera ditt arbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, där noggrannhet och ansvarstagande väger tungt.Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort: Visstidsanställning/Heltid/Skurup Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Övrigt: Vi kommer endast att behandla ansökan med kompetens enligt ovan. Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi tillämpar gällande kollektivavtal. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Kontaktperson: Felicia Rosén Deniz Bemanningssamordnare Emhr Sverige AB0733772832jobb@emhr.seStenyxegatan 25 C 21376
Företag: EMHR Sverige AB
Ort: Skurup
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör jobb, Hydraulikmontör Skurup, Hydraulikmontör EMHR Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör

Hydraulikmontör
Hydac fortsätter att framgångsrikt växa i Sverige och behöver nu förstärka organisationen med en hydraulikmontör för våra system Hydac är ett familjeägt företag som i över 50 år har utvecklat, tillverkat och sålt komponenter och system för hydraulik, filtrering, smörjning samt kylning till en rad olika branscher och applikationer; både mobila och stationära. Som en av världens absolut ledande leverantörer av hydraulikkomponenter och system är vi idag internationella med över 8000 anställda, ett femtiotal egna dotterbolag på de viktigaste marknaderna samt verksamhet genom partners i de flesta andra länder. Tillverkning av bolagets produkter och system sker företrädesvis i egna fabriker i Europa, men för att kunna ge bästa leveranssäkerhet och kundservice lokalt har vi även eget lager och produktion av system (HPU) i Sverige. Den svenska organisationen har drygt femtio kompetenta medarbetare med huvudkontor i Spånga/ Stockholm, samt filialer över hela Sverige. Se även vår hemsida för mer information: http://www.hydac.com/se-sv/start.html Arbetsuppgifter: Med placering i vårt huvudkontor i Spånga kommer du att montera och funktionsprova skräddarsydda hydrauliksystem (hydraulaggregat och ventilblock), du kommer också att ha en betydande roll i vårt HPU team för att säkerställa funktion och kvalitet av slutprodukt till kund. Som montör i vår produktion kommer du ha ett både omväxlande och spännande arbete med en intressant blandning av produktionsteknik, hydraulik och problem-lösning. Arbetsuppgifterna som montör innebär både utmaningar och utveckling då du i vårt produktionsteam kommer ha stora möjligheter till att kunna påverka både din och vår utveckling av hydrauliksystem. Du kommer ha ett nära samarbete med våra konstruktörer för att utveckla produktionseffektiva och funktionsoptimala system. Tillsammans med hela HPU teamet jobbar du även kontinuerligt med den ständiga förbättringsprocessen. Kvalifikationer: För att lyckas i denna roll vill vi att du har minst gymnasiekompetens med teknisk inriktning, kunskaper och viss erfarenhet inom hydraulik. Du bör även ha erfarenhet sedan tidigare av någon typ av mekanisk montering där ritningsläsning och schema-läsning ingått. Som person är du målmedveten med en förmåga att planera och ta ansvar för din egen verksamhet och dina egna aktiviteter. Du är strukturerad, noggrann och ordningssam, du ser möjligheter till att förbättra och förenkla processer. Positiv, entusiastisk, lättsam och samarbetsvillig är andra nyckelord som stämmer in på dig. Hydac är ett internationellt verksamt företag och goda kunskaper i både svenska och engelska erfordras därför. Kunskaper i tyska är meriterande, men inget krav.
Företag: Hydac AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör jobb, Hydraulikmontör Stockholm, Hydraulikmontör Hydac AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör

Hydraulikmontör i Umeå
Om företaget Lernia söker nu en hydraulikmontör för kunds räkning i Umeå området. OBS: Kort ansökningstid! Arbetsuppgifter Montörsarbetet utgörs huvudsakligen av montering av hydraulikkomponenter (ventiler, cylindrar m m) samt tillhörande ledningsdragning bestående av en kombination av hydraulikrör och hydraulikslangar. Hydraulikrören bockas i vår rörbockningsmaskin och slangarna köps färdigpressade. Arbetet kräver viss insikt gällande hydraulik allmänt samt stor noggrannhet vid ledningsdragning för att säkerställa rätt funktion och 100 % täthet i kopplingar och anslutningar. I arbetet ingår även injustering av hydrauliken (hastigheter m m) samt provkörning före utleverans. Formell kompetens • Kunskap inom hydraulik • B-körkort samt tillgång till bil Meriterande: • Erfarenhet av fordonsreparation • Svetskunskaper • Kunskap inom fordonsel Personliga egenskaper Du ska vara kvalitéts medveten och noggrann i det arbete du utför. För uppgiften krävs ett systematiskt tänkande och sinne för att se hydraulikmontagets ”helhet”. Du trivs med självständigt arbete och är en problemlösare. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till övertag av kunden för rätt medarbetare. OBS: Kort ansökningstid! Tillträdesdag Omgående Information Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet löpt ut, sök därför redan idag. Vid frågor gällande tjänsten kontakta sara.fredman@lernia.se eller mikael.höglund@lernia.se Observera att du ansöker via lernia.se, mer information kring tjänsten fås självklart vid en eventuell intervju. Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Företag: Lernia Umeå
Ort: Nordmaling
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör i Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör i Umeå


Sök lediga jobb Hydraulikmontör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se