Hylte Kommun jobb - lediga jobb

Hylte Kommun jobb Hylte Kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Hylte Kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Hylte Kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fritidspedagog/lärare till Landeryd- Hylte

 2. Lärare tidigare år till Landeryds skola- Hylte

 3. MA/NK Lärare till Trainee och Vildmarksgymna- Hylte

 4. Lärare till Torups skola- Hylte

 5. Lärare tidigare år till Örnaskolan LM- Hylte

 6. Gymnasielärare yrkesämnen, Fordon- Hylte

 7. Kock/kokerska till Örnaskolans restaurangkök- Hylte

 8. Kock/kokerska och matdistributör- Hylte

 9. Lärare till Torups skola- Hylte

 10. Lärare till Elias Fries- Hylte

 11. Förskollärare till Sörgården- Hylte

 12. Förskollärare till Torups förskola- Hylte

 13. Fritidspedagog/lärare till Landeryd- Hylte

 14. Lärare tidigare år till Landeryds skola- Hylte

 15. Lärare i grundskolans tidigare år- Hylte

 16. Planarkitekt- Hylte

 17. Timvikarierande Ungdomskonsulent- Hylte

 18. Socialsekreterare- Hylte

 19. Studie och yrkesvägledare- Hylte

 20. Specialpedagog- Hylte

 21. Projektingenjör- Hylte

 22. Förskollärare/utomhuspedagog till Sörgården- Hylte

 23. SvA lärare till Landeryd/Unnaryds skola- Hylte

 24. Resurspedagog till Örnaskolan 7-9- Hylte

 25. SvA-lärare till Örnaskolan 7-9- Hylte

 26. Hylte kommun söker kommunjurist- Malmö

 27. Hylte kommun söker personalchef- Malmö

 28. Ma/nk-lärare till Trainee och Vildmarksgymnasiet- Hylte

 29. Gymnasielärare kärnämnen- Hylte

 30. Hälsoutvecklare- Hylte

 31. Fritidspedagoger till Kinnared och Rydöbruk- Hylte

 32. Bygglovshandläggare- Hylte

 33. Bygglovshandläggare- Hylte

 34. Lärare i grundskolans tidigare år- Hylte

 35. Socialsekreterare till Familjecentralen- Hylte

 36. Arkivarie- Hylte

 37. Omsorgshandläggare till Hylte kommun- Hylte

 38. Specialpedagog/Grundskollärare till Elias Fries- Hylte

 39. Förskollärare till Tossakärrets förskola- Hylte

 40. Distriktssköterska till Hylte kommun- Hylte


Mer beskrivning

Fritidspedagog/lärare till Landeryd
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Nu söker vi dig som vill arbeta med oss i Landeryd! Verksamheten omfattar Landeryds skola som är en F-6 skola och ett fritidshem. I personalen arbetar vi integrerat med varandra, "alla barn är allas barn" är vårt motto. Enheten är liten, vilket gör att alla, elever och personal, lär känna varandra väldigt väl. Värderingar som ligger till grund för vår verksamhet är kunskap, ansvar, respekt och trygghet. Vi söker dig som delar våra värderingar och vill arbeta hos oss som fritidspedagog eller lärare med inriktning mot fritidsverksamhet. Kvalifikationer: Lärarexamen med behörighet att arbeta inom fritidsverksamheten eller fritidspedagogexamen. Övrigt: Tillsvidareanställning,heltid. Tillträde 2013-08-12/snarast enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/lärare till Landeryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/lärare till Landeryd

Lärare tidigare år till Landeryds skola
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Landeryds skola är en F-6 skola, med elever från förskoleklass till sjätte klass. På skolan finns också ett fritidshem. I personalen arbetar vi integrerat med varandra, "alla barn är allas barn" är vårt motto. Skolan är liten, vilket gör att alla, elever och personal, lär känna varandra väldigt väl. Värderingar som ligger till grund för vår verksamhet är kunskap, ansvar, respekt och trygghet. Nu söker vi dig som delar våra värderingar och vill arbeta hos oss som lärare! Ange gärna önskad sysselsättningsgrad i din ansökan Kvalifikationer: Behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år. Övrigt: Visstidsanställning under höstterminen 2013, tillträde 2013-08-12. Sysselsättningsgrad 80-100%, ange gärna önskad sysselsättningsgrad i din ansökan. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare tidigare år till Landeryds skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare tidigare år till Landeryds skola

MA/NK Lärare till Trainee och Vildmarksgymna
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter I Hyltes gymnasieorganisation ingår Lärcentrum, Vildmarksgymnasiet och Traineeprogrammet (lärlingsutbildning). Gymnasial lärlingsutbildning är ett alternativ inom yrkesprogrammen där eleven genomför minst hälften av utbildningen på en eller flera arbetsplatser. Utbildningen leder till samma yrkesexamen som ett skolförlagt yrkesprogram och är ett alternativ för alla yrkesprogram. Du kommer att arbeta tillsammans med arbetslaget för Trainee och Vildmarksgymnasiet, där du kommer arbeta mot eleverna med ämnena matematik och naturkunskap. Kvalifikationer Behörighet att undervisa i efterfrågade ämnen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer lämplig. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Övrigt Anställningsform/Varaktighet 1 Tillsvidareanställn. Omfattning Heltid Tillträdesdag 2013-08-12 Sista ansökningsdag 2013-07-19 Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Upplysningar Marie-Louise Leander Rektor 0733-718348 Juha Rankinen Rektor 0733-718033 Fredrik Norberg Rektor 0733-718 270 Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011 Lärarnas Riksförbund exp Hylte Facklig representant 0345-18142 Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga MA/NK Lärare till Trainee och Vildmarksgymna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MA/NK Lärare till Trainee och Vildmarksgymna

Lärare till Torups skola
Hylte, en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter Torup skola är en F-6 skola och har cirka 150 elever. Vi tror att en bra skola skapas gemensamt av alla på skolan. För oss är det viktigt att eleverna är med och påverkar sin vardag i skolan. Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss här i Torup! I dina arbetsuppgifter ingår ordinarie arbetsuppgifter som lärare. Kvalifikationer Behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år till och med åk 6, gärna med inriktning ma/no. Meriterande med inriktning engelska. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform/Varaktighet Tillsvidareanställning Omfattning Deltid, 80 %. Lön Individuell lönesättning Tillträdesdag 2013-08-12/snarast enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2013-07-31 Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Övriga upplysningar Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Företag: Hylte kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Torups skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Torups skola

Lärare tidigare år till Örnaskolan LM
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Du kommar att arbeta inom Örnaskolan LM, där vi idag har ca 175 barn och elever. Skolan rymmer både fritids, grundskola och grundsärskola. Närheten till skogen, bad och idrottshall skapar förutsättningar för elevernas lärande. Du möts av engagerad, motiverad och kompetent personal som alla arbetar för barnens bästa. Ett gemensamt engagemang för alla barn och elever genomsyrar verksamheten. Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss som lärare. I arbetet igår undervisning, mentorskap och i övrigt förekommande arbetsuppgifter i anställningen. Kvalifikationer: Behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år. Övrigt: Visstidsanställning under läsåret 2013/2014, tillträde 2013-08-12. Heltid. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare tidigare år till Örnaskolan LM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare tidigare år till Örnaskolan LM

Gymnasielärare yrkesämnen, Fordon
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: I Hyltes gymnasieorganisation ingår Traineeprogrammet, Lärcentrum och Vildmarksgymnasiet. Nu söker vi en yrkeslärare inom Fordon. I arbetsuppgifterna ingår ordinarie läraruppgifter som undervisning, mentorskap, samarbete med praktikplatser, en del föräldrakontakter samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter i samband med anställningen. Du ingår i arbetslaget på Trainee som består av 15 medarbetare. Kvalifikationer: Behörighet att undervisa i efterfrågade ämnen. Övrigt: Tillsvidare, heltid. Tillträde 2013-08-12. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare yrkesämnen, Fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare yrkesämnen, Fordon

Kock/kokerska till Örnaskolans restaurangkök
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Är du intresserad av ett varierande arbete i köket på Örnaskolan, att arbeta med inriktning att bemöta kundernas behov både för barn och skolpersonal? I så fall kan det vara dig vi söker! I arbetet ingår bl. a. att - delta aktivt i köksarbete - beredning och tillagning av måltider - beredning och tillagning av dietkost I arbetet ingår bland annat att utveckla tillagningsmetoder, maträtter och medverka i den gemensamma matsedelsplaneringen. Det ingår också arbete med egenkontrollsprogrammet, personalhantering och arbetsmiljöfrågor samt ett visst budgetarbete. Kvalifikationer: Som kock/kokerska ser vi att du - har utbildning som kock/kokerska eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. - är engagerad och serviceinriktad gentemot gästerna - aktivt efterföljer hygienkrav och regler kring livsmedelshantering - är flexibel och klarar av att ha "många bollar i luften" - har god samarbetsförmåga och kommunikation - kan arbeta självständigt samt både instruera andra och ta till dig instruktioner, regler och dylikt såväl muntligen som skriftligen. Övrigt: Tillsvidareanställning, deltid 73%. Individuell lönesättning Tillträde 2013-08-19. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska till Örnaskolans restaurangkök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska till Örnaskolans restaurangkök

Kock/kokerska och matdistributör
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Är du intresserad av ett varierande arbete i kostverksamheten kombinerat med leverans ut till våra kunder? Att kombinera dessa två viktiga delar ger ett varierat och stimulerande arbete. I arbetet ingår bland annat att: - delta aktivt i köksarbetet i Örnaskolans kök och Malmagårdens kök - distribuera kyld varmmat samt torrvaror till våra kunder. Kvalifikationer: Som kock/kokerska ser vi att du - har utbildning som kock/kokerska eller yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. - är engagerad och serviceinriktad gentemot gästerna - aktivt efterföljer hygienkrav och regler kring livsmedelshantering - är flexibel och klarar av att ha "många bollar i luften" - har god samarbetsförmåga och kommunikation - kan arbeta självständigt samt både instruera andra och ta till dig instruktioner, regler och dylikt såväl muntligen som skriftligen. Som chaufför är det viktigt att du - har körkort - är serviceinriktat och har god samarbetsförmåga - är noga med att hålla tider Övrigt: Tillsvidareanställning, deltid 71 %. Individuell lönesättning. Tillträde 2013-08-19. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska och matdistributör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska och matdistributör

Lärare till Torups skola
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Torup skola är en F-6 skola och har cirka 150 elever. Vi tror att en bra skola skapas gemensamt av alla på skolan. För oss är det viktigt att eleverna är med och påverkar sin vardag i skolan. Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss här i Torup! I dina arbetsuppgifter ingår ordinarie arbetsuppgifter som lärare. Kvalifikationer: Behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år till och med åk 6, gärna med inriktning ma/no. Meriterande med inriktning engelska. Övrigt: Tillsvidare, deltid 80 %. Tillträde 2013-08-12/snarast enligt överenskommelse. Individuell lönesättning. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Torups skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Torups skola

Lärare till Elias Fries
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Elias Fries byggdes 1995 och består av åtta småhus grupperade utefter en bygata. Husen är byggda av sunda material, där ekologi och kretslopp är den bärande idén. Vår profil på skolan är miljö och IT. På skolan finns det idag cirka 280 elever fördelade på förskola ( 5-årsgrupp), förskoleklass och åk1- 6. Verksamheten omfattar även fritidshem. Undervisning utomhus Vi har blivit rikligt belönade för vår utomhuspedagogik. På vår skoltomt har vi tillsammans med elever och föräldrar skapat olika undervisningsrum. Vår " bygata" används för undervisning i alla ämnen. På såväl lektionstid som rast råder det full aktivitet utomhus. Då kan du få se hur en klass har matte, en annan engelska och några elever springer runt och lär alfabetet. Barnen använder alla sinnen och lär sig på olika sätt. I våra odlingslotter studerar vi praktiskt kretsloppsarbete, vi odlar, skördar och har skördefest. I vårt växthus driver vi upp sommarblommor till hela skolan. Vår skolskog, belägen 1,5 km från skolan, besöker vi varje vecka för att arbeta tematiskt, uppleva och undersöka. I skolskogen har vi tagit fram tio olika "undervisningsrum". Personalen på Elias Fries skola har tagit fram ett eget läromedel i Utomhuspedagogik som finns samlat på en DVD-skiva. Nu söker vi dig som vill arbeta med oss som lärare i årskurserna 4-6 Kvalifikationer: Behörighet att undervisa i årskurs 4-6, gärna inriktning so/idrott Övrigt: Visstidsanställning under höstterminen 2013, med möjlighet till förlängning. Heltid. Tillträde 2013-08-12. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Elias Fries jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Elias Fries

Förskollärare till Sörgården
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Vi söker en förskollärare på heltid till 5-årsgruppen på Sörgårdens förskola från 16/9 2013 till 31/1 2014. Vi vill att du är med och driver verksamheten mot en hållbar utveckling för naturen och barnens framtid. Då verksamheten är nystartad på Sörgården kommer det att innebära en hel del planering i arbetslaget. Kvalifikationer: Lärarexamen med behörighet att arbeta inom förskolan eller förskollärarexamen. Övrigt: Visstidsanställning under tiden 2013-09-16---2014-01-31. Heltid. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Sörgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Sörgården

Förskollärare till Torups förskola
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Nu söker vi dig som vill arbeta med oss på Torups förskola! Vi har en varierad verksamhet, med olika akiviteter, för att möta alla barns behov. Närheten till skog och natur ger oss möjligheten att vara ute tillsammans och leka i en lustfylld och lärorik miljö. I dina arbetsuppgifter ingår ett nära samarbete med och inom arbetslaget för att arbeta med förskolebarn samt planera och utveckla den pedagogiska verksamheten inom förskolan. Kvalifikationer: Lärarexamen med behörighet att arbeta inom förskolan eller förskollärarexamen. Övrigt: Visstidsanställning under tiden 2013-10-07 --- 2014-11-03. Heltid. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Torups förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Torups förskola

Fritidspedagog/lärare till Landeryd
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Nu söker vi dig som vill arbeta med oss i Landeryd! Verksamheten omfattar Landeryds skola som är en F-6 skola och ett fritidshem. I personalen arbetar vi integrerat med varandra, "alla barn är allas barn" är vårt motto. Enheten är liten, vilket gör att alla, elever och personal, lär känna varandra väldigt väl. Värderingar som ligger till grund för vår verksamhet är kunskap, ansvar, respekt och trygghet. Vi söker dig som delar våra värderingar och vill arbeta hos oss som fritidspedagog eller lärare med inriktning mot fritidsverksamhet. Kvalifikationer: Lärarexamen med behörighet att arbeta inom fritidsverksamheten eller fritidspedagogexamen. Övrigt: Tillsvidareanställning,heltid. Tillträde 2013-08-12/snarast enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/lärare till Landeryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/lärare till Landeryd

Lärare tidigare år till Landeryds skola
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Landeryds skola är en F-6 skola, med elever från förskoleklass till sjätte klass. På skolan finns också ett fritidshem. I personalen arbetar vi integrerat med varandra, "alla barn är allas barn" är vårt motto. Skolan är liten, vilket gör att alla, elever och personal, lär känna varandra väldigt väl. Värderingar som ligger till grund för vår verksamhet är kunskap, ansvar, respekt och trygghet. Nu söker vi dig som delar våra värderingar och vill arbeta hos oss som lärare! Ange gärna önskad sysselsättningsgrad i din ansökan Kvalifikationer: Behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år. Övrigt: Visstidsanställning under höstterminen 2013, tillträde 2013-08-12. Sysselsättningsgrad 80-100%, ange gärna önskad sysselsättningsgrad i din ansökan. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare tidigare år till Landeryds skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare tidigare år till Landeryds skola

Lärare i grundskolans tidigare år
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Elias Fries byggdes 1995 och består av åtta småhus grupperade utefter en bygata. Husen är byggda av sunda material, där ekologi och kretslopp är den bärande idén. Vår profil på skolan är miljö och IT. På skolan finns det idag cirka 280 elever fördelade på förskola ( 5-årsgrupp), förskoleklass och åk1- 6. Verksamheten omfattar även fritidshem. Undervisning utomhus Vi har blivit rikligt belönade för vår utomhuspedagogik. På vår skoltomt har vi tillsammans med elever och föräldrar skapat olika undervisningsrum. Vår " bygata" används för undervisning i alla ämnen. På såväl lektionstid som rast råder det full aktivitet utomhus. Då kan du få se hur en klass har matte, en annan engelska och några elever springer runt och lär alfabetet. Barnen använder alla sinnen och lär sig på olika sätt. I våra odlingslotter studerar vi praktiskt kretsloppsarbete, vi odlar, skördar och har skördefest. I vårt växthus driver vi upp sommarblommor till hela skolan. Vår skolskog, belägen 1,5 km från skolan, besöker vi varje vecka för att arbeta tematiskt, uppleva och undersöka. I skolskogen har vi tagit fram tio olika "undervisningsrum". Personalen på Elias Fries skola har tagit fram ett eget läromedel i Utomhuspedagogik som finns samlat på en DVD-skiva. Nu söker vi dig som vill arbeta med oss som lärare i årskurserna 4-6 Kvalifikationer: Behörighet att undervisa i årskurs 4-6, gärna inriktning ma-no Övrigt: Visstidsanställning under höstterminen 2013. 50%, Tillträde 2013-08-12 el snarast. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Planarkitekt
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Samhällsbyggnadskontoret söker en ny medarbetare till plan- och byggenheten. Du skall huvudsakligen arbeta med att upprätta detaljplaner, översiktsplaner och övrig utredning kring fysisk planering. Du kommer att driva dina uppdrag självständigt och leda eller delta i olika projektgrupper där du kommer att ha mycket kontakt med sakägare, allmänhet, politiker, byggherrar och övriga kommunala förvaltningar. Vi söker dig som har utbildning som fysisk planerare, arkitekt eller motsvarande, och som har erfarenhet av arbete med fysisk planering i kommunal verksamhet. Du bör vidare ha goda kunskaper om planprocessen, plan- och bygglagen samt viss kännedom om miljöbalken. Som person ska du ha god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad. Andra egenskaper som värdesätts är lyhördhet, öppenhet och förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Samtidigt har du förmåga att ta egna initiativ och ansvar såväl självständigt som i arbetsgrupper och kan utrycka dig väl både i tal och skrift. Du är intresserad och engagerad i att ta fram och gestalta bra helhetslösningar sett ur samhällsperspektiv. Du ska ha god datorvana och gärna ha erfarenhet av att arbeta med Geosecma och GIS. Övrigt: Provanställning kan bli aktuellt. Tillträde - efter överenskommelse Intervjuer sker löpande Upplysningar: Mats Andresen, kontorschef 0345-180 08 Jeane Gustafsson, bygglovshandläggare 0345-180 58
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Planarkitekt jobb, Planarkitekt Hylte, Planarkitekt Hylte Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Planarkitekt

Timvikarierande Ungdomskonsulent
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Nu söker vi dig som vill vara timvikarie hos oss! I mottgandet av ensakommande flyktingbarn finns HVB-hem samt utslussningslägenheter där det bor ungdomar mellan 16-19 år. Vi arbetar schemalagd tid med sovande jour. Arbetsuggiftena består i att coacha och stötta ungdomarna i deras vardag och allt annat som hör till hushållets alla uppgifter och verksamhetens behov. Inom boendestödet hjälpa ungdomar att få rutiner. Ge daglig omsorg med normal vardag samt meningsfull fritid. Arbetet förutsätter att mycket tid tillbringas tillsammans med ungdomarna och att du bygger relationer och tillit, och att du är en förebild för ungdomarna. Arbetet innebär stort eget ansvar, kontakter med bland annat gode män och skolan. Kvalifikationer: Högskoleutbildning inom socialt arbete eftersträvas, även annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer kan komma ifråga. Du ska ha god förmåga att arbeta enskilt och i grupp, stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du har förmåga att engagera och motivera ungdomar. Det är meriterande med erfarenhet av arbte med barn och ungdomar i utsatta situationer. Arbete/erfarenhet av mångkulturell verksamhet är meriterande. Vi strävar efter jämn könsfördelning. B körkort Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Övrigt: Anställning som timvikarie utifrån behov i verksamheten. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarierande Ungdomskonsulent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarierande Ungdomskonsulent

Socialsekreterare
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter Nu söker vi en socialsekreterare med inriktning missbruk. Som socialsekreterare möter du vuxna med missbruk som aktualiserats vid enheten. Du utreder individens beroendeproblematik, missbruk och sociala situation enligt SoL eller LVM. Du kommer också arbeta med våld i nära relationer. Vi har en stor samverkan med andra myndigheter. Du kommer att tillhöra vår arbetsmarknadsenhet, där det arbetar ytterligare sju personer inom myndighetssidan främst med inriktning inom ekonomiskt bistånd. Kvalifikationer Socionom eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet inom arbetsområdet missbruk samt arbetet med våld i nära relationer är meriterande. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom ASI, MI samt att du har att du har god kunskap om socialtjänsten. Vi vill att du har ett intresse för utredningsarbete och myndighetsutövning samt ett engagemang för målgruppen. Goda kunskaper inom tillämplig lagstiftning samt god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Du är en flexibel och serviceinriktad person med genuin förmåga att kommunicera och samverka på ett respektfullt sätt. B-körkort krävs. Övrigt Tillsvidareanställning med tillträde 2013-10-01 eller snarast enligt överenskommelse Heltid Individuell lön Upplysningar Christer Grähs, Arbets- och näringslivschef Tfn. 0733-718 044
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Hylte, Socialsekreterare Hylte Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Studie och yrkesvägledare
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Studie- och yrkesvägledning på gymnasiet ( ca 50%) och grundskola (ca 50%). Utöver sedvanliga arbetsuppgifter söker vi en person som skolans ansikte ut mot företagen. Du skall tillsammans med lärare och skolledning vara drivande för ett bra samarbete mellan skola-näringsliv. Kvalifikationer: Vi ser gärna att Du har studie- och yrkesvägledarutbildning. Du har ett gott bemötande och lätt för att samarbeta. Du trivs med att stimulera och vägleda ungdomar . Du tar initiativ och kan arbeta självständigt. Du är lösningsorienterad och har en vilja att lära nytt. B-körkort och tillgång till bil. Övrigt: Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Studie och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie och yrkesvägledare

Specialpedagog
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: För att förbättra måluppfyllelsen i grundskolan förstärker Hylte kommun nu specialpedagogorganisationen genom att anställa en specialpedagog till Örnaskolan F-6 med ca 220 elever. Som anställd i Hylte kommun kommer du att ingå i ett team med specialpedagoger, samtidigt som du har ansvar för utvecklingen av det specialpedagogiska arbetet på din skolenhet. Du kommer att arbeta nära rektor och ingå i skolans elevhälsoteam samt tillsammans med pedagogerna arbeta så att alla elever ges möjlighet att nå målen. Som specialpedagog i Hylte kommun får du givetvis kontinuerligt möjlighet att vidareutveckla din kompetens inom det specialpedagogiska området. Kvalifikationer: Specialpedagogexamen. Övrigt: Tillsvidareanställning, heltid. Individuell lönesättning. Tillträde 2013-10-01 eller snarast enligt överenskommelse.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Hylte, Specialpedagog Hylte Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Projektingenjör
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Som Projektingenjör arbetar du med projektplanering/projektledning/upphandling inom våra aktiviteter, Entreprenad/VA/Gata/Renhållning. Du svarar för och följer upp de projekt du driver samt följer upp och kontrollerar entreprenörens arbete genom kvalitets och ekonomisk uppföljning. Du är noggrann, har goda datakunskaper och delar vårt starka engagemang för våra olika projekt. Vad vi kan erbjuda dig: Du har en viktig funktion i VA/Gata/Renhållnings framtida utveckling. Din vilja att arbeta självständigt, där din kommunikativa förmåga och fallenhet kommer till sin rätt hos oss. När du arbetar med oss kommer du att uppleva att du utvecklas både som medmänniska samt i ditt yrkeskunnande samtidigt är du delaktig i den fortsatta samhällsutvecklingen av Hylte Kommun. Kvalifikationer: Du har relevant högskoleutbildning eller kompetens som arbetsgivaren anser likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med och driva projekt. Du är utåtriktad, drivande samt uppskattar att arbeta i projektform tillsammans med andra likväl som självständigt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har B-körkort. Övrigt: Visstidsanställning med varaktighet snarast - 2014-10-01 med möjlighet till förlängning. Kontaktpersoner: Mats Andresen, Kontorschef. 0345-180 08 Carolina Storberg, Enhetschef. 0733-718 367
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Projektingenjör jobb, Projektingenjör Hylte, Projektingenjör Hylte Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektingenjör

Förskollärare/utomhuspedagog till Sörgården
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Sörgården består av fyra avdelningar med cirka 25 barn per avdelning, varav en avdelning är en 5-årsgrupp. Barnen är i åldrarna 1-5 år. Två familjedaghem finns i närheten som samverkar med förskolan. Utomhuspedagogik På Sörgården har vi en fantastisk gård som är stor och kuperad och som inspirerar till både lek och rörelse. Där har vi tillsammans med barnens föräldrar byggt flera aktivitetsrum där vi pedagoger tillsammans med barnen arbetar med bland annat sinnesintryck, språk motorik och självkänsla. Nära till naturen I vår omedelbar närhet har vi även skog, idrottsplan och ån Nissan. Vi ser naturen som en viktig del av vår lärandemiljö och gör ofta utflykter tillsammans med barnen Du kommer att planera och delta i det pedagogiska arbetet med barngrupper i förskolan samt i övrigt fullgöra inom anställningen förkommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer: Lärarexamen med behörighet att arbeta inom förskolan eller förskollärarexamen. Övrigt: Visstidsanställning med tillträde snarast och med varaktighet till och med 2013-12-20 Deltid 40%. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/utomhuspedagog till Sörgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/utomhuspedagog till Sörgården

SvA lärare till Landeryd/Unnaryds skola
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter Landeryds och Unnaryds skola är två små F-6 skolor, med elever från förskoleklass till sjätte klass. På skolorna finns också fritidshem. I personalen arbetar vi integrerat med varandra, 'alla barn är allas barn' är vårt motto. Skolorna är små, vilket gör att alla, elever och personal, lär känna varandra väldigt väl. Värderingar som ligger till grund för vår verksamhet är kunskap, ansvar, respekt och trygghet. Nu söker vi dig som delar våra värderingar och vill arbeta hos oss som SvA lärare! Kvalifikationer Behörighet att undervisa i efterfrågade ämnen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer lämplig. Lön Individuell lönesättning. Upplysningar Bo Wahlin Rektor 0345-18000 Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011 Lärarnas Riksförbund exp Hylte Facklig representant 0345-18142 Tillträdesdag Snarast Sista ansökningsdag 2013-10-17 Intervjuer kommer att ske löpande. Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga SvA lärare till Landeryd/Unnaryds skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SvA lärare till Landeryd/Unnaryds skola

Resurspedagog till Örnaskolan 7-9
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: På Örnaskolan vill vi forma harmoniska elever med självförtroende. Vårt mål är att alla elever skall bli godkända i alla ämnen och bli behöriga till fortsatta studier på gymnasiet. Vi vill att det skall vara ett härligt klimat och att det råda ett gott samarbete mellan eleverna, personalen samt föräldrarna som tillhör Örnaskolan. Alla som är på eller besöker skolan skall mötas av ett gott bemötande samt engagerad personal. På skolan finns årskurserna 7-9 med ca 320 elever inklusive särskola. Hösten 2011 stod skolan klar efter en omfattande renovering. Idag har skolan fräscha miljöer som stimulerar till lärande. Vi arbetar aktivt med utvecklings- och förbättringsarbete. Skolan är indelat i tre arbetslag: Rött, Grönt och Blått arbetslag. Du kommer att undervisa och att arbeta med stöd till elever i klassrummet. Kvalifikationer: Lärarexamen för grundskolans senare år, gärna med inriktning matematik i kombination med andra ämnen. Övrigt: Visstidsanställning med tillträde snarast enligt överenskommelse, med varaktighet till och med 2014-06-10. Möjlighet finns till tillsvidareanställning. Heltid. Individuell lönesättning. Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Resurspedagog till Örnaskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurspedagog till Örnaskolan 7-9

SvA-lärare till Örnaskolan 7-9
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: På Örnaskolan vill vi forma harmoniska elever med självförtroende. Vårt mål är att alla elever skall bli godkända i alla ämnen och bli behöriga till fortsatta studier på gymnasiet. Vi vill att det skall vara ett härligt klimat och att det råda ett gott samarbete mellan eleverna, personalen samt föräldrarna som tillhör Örnaskolan. Alla som är på eller besöker skolan skall mötas av ett gott bemötande samt engagerad personal. På skolan finns årskurserna 7-9 med ca 320 elever inklusive särskola. Hösten 2011 stod skolan klar efter en omfattande renovering. Idag har skolan fräscha miljöer som stimulerar till lärande. Vi arbetar aktivt med utvecklings- och förbättringsarbete. Skolan är indelat i tre arbetslag: Rött, Grönt och Blått arbetslag. Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss! Du kommer att tillsammans med övriga lärare i SvA organisera och undervisa nyanlända, undervisa i SvA samt tillsammans med övriga lärare arbeta med studiehandledning. Kvalifikationer: Behörighet att undervisa i Sv och/eller SvA. Övrigt: Visstidsanställning med tillträde snarast och med en varaktighet till och med 2014-06-10. Möjlighet finns till tillsvidareanställning. Heltid. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga SvA-lärare till Örnaskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SvA-lärare till Örnaskolan 7-9

Hylte kommun söker kommunjurist
Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europe. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. I Hylte kommun är vi ca 900 medarbetare. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss?   Kommunjuristen är placerad på kommunledningskontorets informations- och kanslienhet. Enheten har 24 medarbetare med skiftande arbetsområden. Kommunjuristen stödjer och utbildar kommunens nämnder och kontor inom förvaltningsrätt. Som ensam jurist har du också ansvar för att utveckla verksamheten, i dialog med din chef. Du är kommunens företrädare i alla rättsliga frågor och processer. Kommunjuristen är också sekreterare i kommunfullmäktige samt deltar i de politiska beredningarna. Du stödjer också upphandlingssamordnaren i dennes arbete och är personuppgiftsombud. Tjänsten är på heltid och en tillsvidare-anställning. Tillträde snarast.   Kvalifikationer Du har juristexamen och erfarenhet av att arbeta med dessa frågor i offentlig förvaltning. Det är meriterande om du arbetat med juridiska frågor inom det kommunala kompetensområdet, som t ex samhällsbyggnad, socialtjänst och upphandlingsärenden. Vi lägger alltid stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är målinriktad, analytisk och noggrann. Som ensam inom kompetensområdet måste du ha god förmåga att arbeta självständigt. Du uttrycker dig klart, tydligt korrekt och har pedagogisk förmåga att förmedla juridiska konsekvenser och dess innebörd. I denna rekytering samarbetar vi med Personal Direkt. Ansökan görs på www.personaldirekt.se Gå in på "Lediga tjänster". Rekryteringschef Jörgen Britzén når du på 076-118 4884. Sista ansökningsdag är fredagen den 25 oktober.
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hylte kommun söker kommunjurist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hylte kommun söker kommunjurist

Hylte kommun söker personalchef
Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer, med närhet till rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats, där vi tar vara på dina unika kvaliteter. I Hylte kommun är vi ca 900 medarbetare. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö, med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Personalchefen är underställd kommunchefen och placerad på kommunledningskontoret. Kommunledningskontorets fyra enhetschefer samordnar självständigt det centrala arbetet. Personalchefen ingår i kommunens ledningsgrupp, tillsammans med enhetschefer och kontorschefer. Uppdraget innehåller såväl strategiska som operativa arbetsuppgifter och chefskap för personalenhetens sju medarbetare. Utveckling är en stor del av arbetet och det sker oftast över gränserna. Kvalitet och struktur är andra ledord i ditt arbete. Vi söker dig som som vill arbeta med och är intresserad av människor du utvecklar och utvecklas tillsammans med och genom dina medarbetare. Vi kan erbjuda dig en spännande miljö, där du har möjlighet att sätta stor prägel på hur vi arbetar. Du är en av av oss som vill bidra till att sätta Hylte kommun på kartan. Tjänsten är på heltid och en tills vidare-anställning. Tillträde snarast. Kvalifikationer Du bör ha högskoleexamen, gärna med inriktning inom personalområdet. Din arbetsrättsliga grund är tydlig. Du måste ha förståelse för arbetet i en politiskt styrd organisation och gärna också erfarenhet. Som person är du målinriktad och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra människor. I den lilla organisationen arbetar du flexibelt och med flexibilitet. Den lilla organisationen ställer också krav på - och ger förutsättningar för - att arbeta med helhetsperspektiv. I denna rekrytering samarbetar vi med Personal Direkt. Ansökan görs på www.personaldirekt.se. Gå in på "Lediga tjänster". Rekryteringschef Jörgen Britzén når du på 076-118 4884. Sista ansökningsdag är den 25 oktober.
Företag: Personal Direkt AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hylte kommun söker personalchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hylte kommun söker personalchef

Ma/nk-lärare till Trainee och Vildmarksgymnasiet
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: I Hyltes gymnasieorganisation ingår Lärcentrum, Vildmarksgymnasiet och Traineeprogrammet (lärlingsutbildning). Gymnasial lärlingsutbildning är ett alternativ inom yrkesprogrammen där eleven genomför minst hälften av utbildningen på en eller flera arbetsplatser. Utbildningen leder till samma yrkesexamen som ett skolförlagt yrkesprogram och är ett alternativ för alla yrkesprogram. Du kommer att arbeta tillsammans med arbetslaget för Trainee och Vildmarksgymnasiet, där du kommer arbeta mot eleverna med ämnena matematik, biologi och naturkunskap. Kvalifikationer: Behörighet att undervisa i efterfrågade ämnen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer lämplig. Övrigt: Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde 2014-01-07. Individuell lönesättning.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/nk-lärare till Trainee och Vildmarksgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/nk-lärare till Trainee och Vildmarksgymnasiet

Gymnasielärare kärnämnen
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter I Hyltes gymnasieorganisation ingår Lärcentrum, Vildmarksgymnasiet och Traineeprogrammet (lärlingsutbildning). Gymnasial lärlingsutbildning är ett alternativ inom yrkesprogrammen där eleven genomför minst hälften av utbildningen på en eller flera arbetsplatser. Utbildningen leder till samma yrkesexamen som ett skolförlagt yrkesprogram och är ett alternativ för alla yrkesprogram. Du kommer att arbeta tillsammans med arbetslaget för Trainee och Vildmarksgymnasiet, där du kommer arbeta mot eleverna med ämnena psykologi,psykiatri och vård och omsorg. Kvalifikationer Behörighet att undervisa i efterfrågade ämnen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer lämplig. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform/Varaktighet Vikariat till vårterminens slut 2014-06-10. Omfattning 50-60% Lön Individuell lönesättning Tillträdesdag Snarast Sista ansökningsdag 2013-11-07 Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Upplysningar Marie-Louise Leander Rektor 0733-718348 Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011 Lärarnas Riksförbund exp Hylte Facklig representant 0345-18142 Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare kärnämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare kärnämnen

Hälsoutvecklare
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Örnahallens Hälsocenter är kommunens största friskvårdsanläggning med sport- och simhall, gym samt gruppträningsverksamhet. Här bedrivs också aktivt hälsoarbete gentemot medborgare och kommunanställda. Anläggningen genomgår för närvarande en omfattande ombyggnation och de delar som renoveras kommer öppna igen under våren 2014. Vårt motto är "ett aktivt liv är ett lyckligt liv!". www.hylte.se/ornahallen Arbetsuppgifter: Som hälsoutvecklare planerar, bedriver och utvärderar du utvecklingsarbete inom hälsoområdet både gentemot medborgare och kommunanställda. Du håller föreläsningar, workshops och utbildningar på gruppnivå samt genomför hälsoprofilbedömningar och personliga samtal på individnivå. Tillsammans med din chef och övriga medarbetare utvecklar och driver du verksamheten på Örnahallens Hälsocenter. Tjänsten innefattar även att leda gruppträningspass, genomföra gymvisningar samt arbeta i simhall och reception med mera. Kvalifikationer: Du ska ha högskole-/universitetsutbildning inom hälsoområdet eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig. Du bör vara utbildad hälsoprofilbedömare med praktisk erfarenhet. Utöver detta är det meriterande med någon form av instruktörsutbildning samt erfarenhet av att leda och planera träningspass och aktiviteter. Profil: Vi söker dig som är driven och van att arbeta självständigt. Du har ett stort engagemang i hälsofrågor och kan förmedla detta på ett entusiasmerande sätt! Du är en lojal lagspelare med stor vilja att ta eget ansvar. Du känner dig trygg med att hålla föreläsningar för mindre och större grupper samt även individuella samtal. Ditt kundfokus är starkt, du har ett positivt bemötande och du har lätt för att skapa förtroende och inspirera människor i din omgivning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt: Vikariat under perioden 2014-01-07 till 2014-10-31. Heltid, Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg. Upplysningar Josefine Eirefelt Fritids- och folkhälsochef 0345-180 96 alt 0733-718 096 Josef Önnhed vik. Fritids- och folkhälsochef 0345-180 96 alt 0733-718 096 Kommunal exp Hylte Facklig representant 0345-181 98 Övriga upplysningar Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Hälsoutvecklare jobb, Hälsoutvecklare Hylte, Hälsoutvecklare Hylte Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hälsoutvecklare

Fritidspedagoger till Kinnared och Rydöbruk
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter Vi söker nu två duktiga och engagerade fritidspedagoger till Hattsugans fritidshem i Rydöbruk och Kinnareds fritidshem. Arbetsuppgifterna kommer här att utgöras av att inom fritidshemsverksamheten/skolan planera och aktivt medverka till en utvecklande och meningsfull aktivitet för barn/elever. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet att arbeta inom fritidsverksamheten eller fritidspedagogexamen. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform/Varaktighet Tillsvidareanställning Omfattning 1 Heltidstjänst 1 Deltidstjänst 70% Lön Individuell lön Tillträdesdag 2014-01-02 Sista ansökningsdag 2013-11-18 Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Upplysningar Lissi Söndergaard-Pedersen Rektor 0345-184 22 Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011 Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagoger till Kinnared och Rydöbruk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagoger till Kinnared och Rydöbruk

Bygglovshandläggare
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Du kommer att ansvara för ärenden genom hela prövningsprocessen när det gäller bygglov och tillsynsverksamhet enl PBL, rådgivning till allmänheten etc. Du handlägger självständigt ärende och ansvarar för dem från början till slut, det vill säga granskar och beviljar bygglov, håller samrådsmöten, beslutar om kontrollplan, gör tillsynsbesök, utfärdar slutbevis med mera. Du förbereder och föredrar också ärende som behandlas i nämnden. Tillsyn enl PBL det vill säga olovligt byggande med mera är också en del av dina arbetsuppgifter. Vi tror dessutom att du har ett intresse av att se helheten i den kommunala processen och kan därför tänka dig att delta i andra arbetsuppgifter inom samhällsbyggnadskontoret. Kvalifikationer: Byggnadsingenjör eller annan högskoleutbildning kombinerad med erfarenhet som bedöms likvärdig. Du har kunskap om plan- och bygglagen samt närliggande lagstiftning. Vi förutsätter kompetens och erfarenhet av arbete i IT-miljö. Vi använder ByggR som ärendehanteringssystem. Som person är du mål- och resultatinriktad, noggrann och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. I ditt arbete kommer du att ha många kontakter med kommuninvånare, företag och myndigheter vilket ställer krav på din förmåga att vara lyhörd och serviceinriktad. Du har förståelse för arbete i en politiskt styrd organisation samt förmåga att arbeta så väl självständigt som i grupp. B-körtkort är krav. Tillträdesdag: Snarast. Rekrytering sker löpande varför vi önskar din ansökan snarast. Upplysningar: Stefan Andersson Enhetschef Tfn: 0345-180 50 Mobil: 0733-718 050 Tony Ortenlöf Byggnadsinspektör Tfn: 0345-180 67 Mobil: 0733-718 067 Jeane Gustavsson Bygglovshandläggare Tfn: 0345-180 58 Övrigt: Publiceras under förutsättning att nödvändiga politiska beslut tas. Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Bygglovshandläggare jobb, Bygglovshandläggare Hylte, Bygglovshandläggare Hylte Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygglovshandläggare

Bygglovshandläggare
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter Du kommer att få arbeta inom de flesta av våra områden inom byggområdet, men främst med handläggning av bygglov och strandskyddsdispenser. Din förmåga att hantera sakintressen såväl internt som externt, i balans med myndighetsutövande och rådgivande funktion, är en viktig del av uppdraget. Kvalifikationer Utbildning till bygglovhandläggare, arkitekt, byggnadsingenjör eller annan utbildning, som bedöms likvärdig. Körkort *B***. Erfarenhet av likartat arbete är meriterande. Vi förutsätter kompetens och erfarenhet av arbete i IT-miljö. Vi använder ByggR som ärendehanteringssystem. Vi söker dig som är bra på att hålla samman och planera en arbetsprocess och kan leda arbetet framåt. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med olika människor. Du har god datavana och kan arbeta självständigt. Erfarenhet av likartat arbete är meriterande. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Tillträde: Snarast Rekrytering sker löpnade varför vi önskar din ansökan snarast Upplysningar: Stefan Andersson Enhetschef Tfn 0345-180 50 Mobil 0733-718 050 Tony Ortenlöf Byggnadsinspektör Tfn 0345-180 67 Mobil 0733-718 067 Jeane Gustavsson Bygglovshandläggare Tfn 0345-180 58 Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Bygglovshandläggare jobb, Bygglovshandläggare Hylte, Bygglovshandläggare Hylte Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygglovshandläggare

Lärare i grundskolans tidigare år
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter Du kommar att arbeta inom Örnaskolan låg och mellan, där vi idag har ca 175 barn och elever. Skolan rymmer både fritids, grundskola och grundsärskola. Närheten till skogen, bad och idrottshall skapar förutsättningar för elevernas lärande. Du möts av engagerad, motiverad och kompetent personal som alla arbetar för barnens bästa. Ett gemensamt engagemang för alla barn och elever genomsyrar verksamheten. Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss som grundskollärare. I arbetet igår undervisning, mentorskap och i övrigt förekommande arbetsuppgifter i anställningen. Kvalifikationer Behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer lämplig. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform/Varaktighet Tillsvidare Omfattning Heltid Lön Individuell lönesättning Tillträdesdag Snarast Sista ansökningsdag 2013-11-30 Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Upplysningar Laila Bertilsson Rektor 0733-718 085 Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011 Lärarnas Riksförbund exp Hylte Facklig representant 0345-18142 Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Socialsekreterare till Familjecentralen
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter Under förutsättning att beslut fattas om utökning av tjänst söker Individ- och Familjeomsorgen socialsekreterare för utredning och uppföljning av barn och ungdomar. Du ingår i Barn- och Ungdomsgruppen på Familjecentralen i Hyltebruk. Barn- och Ungdom leds av en enhetschef och består i dagsläget av en 1:e socialsekreterare, tre barnhandläggare, en familjerättssekreterare, två utredare för ensamkommande flyktingbarn, två socialpedagoger samt en administratör. Dina arbetsuppgifter består av att handlägga och dokumentera utifrån SoL och LVU samt annan gällande lagstiftning inom området. Vi eftersträvar ett nära samarbete med Elevhälsan, Skolan, Mödra- och Barnhälsovården samt andra samhällsaktörer. Vi arbetar enligt BBIC. Extern handledning finns. Kvalifikationer Socionom eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Goda kunskaper inom tillämplig lagstiftning samt god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel och serviceinriktad med personlig lämplighet och genuin förmåga att kommunicera och samverka på ett respektfullt sätt. B-körkort krävs. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform/Varaktighet Tillsvidaretjänst fr o m 2014-01-07 Omfattning Heltid Lön Individuell lönesättning Upplysningar Enhetschef Catarina Påhlman, 0345-180 38 1:e socialsekreterare Anna Roos, 0345-180 77 Tillträdesdag 2014-01-07 eller enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2013-12-05 Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till Familjecentralen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till Familjecentralen

Arkivarie
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter: Arbetet som arkivarie innebär att ansvara för kommunarkivet och dess vård, hantering och förvaring av arkivhandlingar samt att utarbeta riktlinjer och styrdokument för kommunens hantering av allmänna handlingar. Du samordnar och ansvarar för kommunarkivet genom att ta emot, ordna och förteckna de arkiv och arkivhandlingar som överlämnas och levereras till kommunarkivet. I arbetsuppgifterna ingår också att ge råd och stöd i arkiv- och dokumenthanteringsfrågor inom hela den kommunala organisationen. Genom utåtriktat arbete gentemot samtliga kommunala bolag och förvaltningar ska du kunna informera och utbilda personalen i bland annat arkiv- och dokumenthanteringsfrågor. Du kommer också att arbeta med att besvara förfrågningar från allmänheten såväl som från kommunens egna medarbetare. I uppdraget ingår också att verka för tillgängliggörande av kommunens arkivmaterial och främja dess användning i kultur- och forskningssyften. Kvalifikationer: Vi söker dig som har akademisk examen inom ämnet arkivvetenskap. Tidigare arbete inom den offentliga sektorn liksom kunskaper om den kommunala organisationen och kommunala arkiv är meriterande. Vidare bör du ha god kännedom om de lagar och regler rörande exempelvis offentlighet och sekretess som styr verksamheten. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i Visual arkiv som är kommunens arkivredovisningssystem. Vid tillsättningen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du som person har förmågan att driva arbetet framåt, är serviceinriktad och strukturerad. Du behöver också ha god samarbetsförmåga och god kommunikativ förmåga samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du måste kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Erfarenhet av digital lagring och digital informationsförsörjning är meriterande. Övrigt: Deltid 60% Vikariat fr o m snarast, t.o.m 2014-12-31 Upplysningar: Susanne Mared Informations- och kanslichef Tfn 0345-180 03
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Arkivarie jobb, Arkivarie Hylte, Arkivarie Hylte Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arkivarie

Omsorgshandläggare till Hylte kommun
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter Som omsorgshandläggare arbetar du med myndighetsutövning dvs utreder, bedömer, beslutar och följer upp insatser enligt Socialtjänstlagen. I god samverkan med andra inom och utom kommunen planerar och samordnar du insatser som tillgodoser den enskildes behov. Vi erbjuder dig som vill arbeta hos oss: - ett stimulerande, utmanande och lärorikt utvecklingsarbete - stora möjligheter till egen utveckling och stöd i ditt arbete - en arbetsplats och en kommun som är inne i en spännande utvecklingsprocess - att ingå i ett inarbetat, välfungerande och positivt team Som omsorgshandläggare hos oss är det viktigt att du: - känner stort engagemang för våra kunder och är serviceinriktad - ser dialog och kommunikation som centrala verktyg - kan skapa goda relationer och har lätt för att samarbeta - är engagerad och vill delta aktivt i vårt utvecklingsarbete - är öppen, nyfiken, tydlig och omvärldsorienterad - har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift - är väl förtrogen med den lagstiftning som reglerar verksamheten och myndighetsutövningen Kvalifikationer - Sociala omsorgslinjen alternativt socionomprogrammet med inriktning mot äldre- och handikappomsorg, eller annan lämplig högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig - Vi värdesätter erfarenhet av omsorgshandläggning - Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet - För tjänsten krävs körkort för personbil då verksamhetsområdet är geografiskt stort Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform - Varaktighet Vikariat. T.o.m. 2014-11-30 Omfattning 100 % Lön Individuell lönesättning Tillträdesdag 2014-02-24 eller enligt överenskommesle Sista ansökningsdag 2014-01-12 Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Upplysningar Christina Svensson, Enhetschef, t.fn: 0345-182 26 Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Omsorgshandläggare till Hylte kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omsorgshandläggare till Hylte kommun

Specialpedagog/Grundskollärare till Elias Fries
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter Elias Fries byggdes 1995 och består av åtta småhus grupperade utefter en bygata. Husen är byggda av sunda material, där ekologi och kretslopp är den bärande idén. Vår profil på skolan är miljö och IT. På skolan finns det idag cirka 280 elever fördelade på förskola (5-årsgrupp), förskoleklass och åk1- 6. Verksamheten omfattar även fritidshem. Undervisning utomhus Vi har blivit rikligt belönade för vår utomhuspedagogik. På vår skoltomt har vi tillsammans med elever och föräldrar skapat olika undervisningsrum. Vår bygata används för undervisning i alla ämnen. På såväl lektionstid som rast råder det full aktivitet utomhus. Då kan du få se hur en klass har matte, en annan engelska och några elever springer runt och lär alfabetet. Barnen använder alla sinnen och lär sig på olika sätt. I våra odlingslotter studerar vi praktiskt kretsloppsarbete, vi odlar, skördar och har skördefest. I vårt växthus driver vi upp sommarblommor till hela skolan. På Elias Fries kommer ditt fokus att ligga på arbetsuppgifter förenliga med uppdraget som specialpedagog men du kommer även södja verksamheten genom att undervisa i ämnena svenska och SO. Som anställd i Hylte kommun kommer du att ingå i ett team med specialpedagoger. Du kommer att ha ansvar för utvecklingen av det specialpedagogiska arbetet på din skolenhet. Du kommer att arbeta nära rektor, för att impelmentera ett inkluderande förhållningssätt i undervisningen, så att alla elever ges möjlighet att nå målen. Kvalifikationer Specialpedagogexamen alternativ speciallärarexamen. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform/Varaktighet Tillsvidareanställn. Omfattning 100 % Lön Individuell lön Tillträdesdag Snarast Sista ansökningsdag 2014-01-05 Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Upplysningar Ann-Christin Johansson, rektor 0733-71 80 31 Lärarförbundet exp.: 0345-180 11 Lärarnas Riksförbund: 0733-71 82 17 Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Grundskollärare till Elias Fries jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Grundskollärare till Elias Fries

Förskollärare till Tossakärrets förskola
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter Tossakärrets förskola ligger fint belägen nära skog och natur, som vi ofta utnyttjar. Vi prioriterar leken och att ha roligt tillsammans. Leken har en stor betydelse för inlärning och utveckling hos barnen. Där får vi in språket, fantasin, utmaningar, turtagning och det sociala samspelet. På Tossakärrets förskola kommer du att tillsammans med dina kollegor planera och delta i, samt utveckla det pedagogiska arbetet med barngrupper inom förskolan. Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet att arbeta inom förskolan eller förskollärarexamen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform/Varaktighet Tillsvidareanställn. Omfattning 100 % Lön Individuell lönesättning Tillträdesdag Snarast Sista ansökningsdag 2014-01-06 Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Upplysningar Ann-Christin Johansson, Rektor, t.fn: 0733-71 80 31 Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant, t.fn: 0345-18011 Övriga upplysningar Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Tossakärrets förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Tossakärrets förskola

Distriktssköterska till Hylte kommun
Hylte - en del av världen Hylte ingår i en större region som kännetecknas av stabilitet och framtidstro, nära till resten av Sverige och Europa. I Hylte finns ett gynnsamt klimat för utveckling av näringslivet. Här finns goda boendemiljöer med närhet till rik rekreation och ett engagerat föreningsliv. Hylte kommun ligger vackert inbäddat på den halländska landsbygden. Goda kommunikationer med tåg, buss och bil underlättar pendling. Som arbetsgivare vill vi i Hylte kommun skapa en vänlig och utvecklande arbetsplats där vi tar vara på dina unika kvaliteter. För oss är det viktigt att arbeta med friskvård för att du ska få en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat. Genom vår personalförening får du chansen att delta i olika aktiviteter inom både kultur och friluftsliv. Är du en av oss? Arbetsuppgifter Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du samarbetar med rehabpersonal, omsorgspersonal, omsorgshandläggare och enhetschef. Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. I ditt jobb kommer du att handleda, delegera och utbilda omsorgspersonal. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande och individfokuserat förhållningssätt. Du arbetar i team med kommunens övriga distriktssköterskor/sjuksköterskor. Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt bidrar till en positiv anda i arbetslaget. Arbetstider är enligt person- och verksamhetsanpassat schema, kväll och helgtjänstgöring ingår. Kvalifikationer Vi söker dig som är leg. distriktssköterska/ sjuksköterska. VUB vård av äldre är meriterande. För att arbeta i vår kommun ska du vara intresserad av ett ansvarsfullt arbete med förmåga till egna beslut. Du är flexibel, empatisk och vill ta eget ansvar. Du ska ha en god förmåga att arbeta i team och se helheten kring den enskilde individen och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste ha körkort. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform/Varaktighet Tillsvidareanställn. Omfattning 100 % Lön Individuell lönesättning Tillträdesdag 2014-02-01 Sista ansökningsdag 2014-01-17 Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Upplysningar Gunilla Lundberg Enhetschef 0345-182 63 Bengt Hansson Vårdförbundet 0345-182 11 Övriga upplysningar Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas.
Företag: Hylte Kommun
Ort: Hylte
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska till Hylte kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska till Hylte kommun


Sök lediga jobb Hylte Kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se