IKG I VÄSTRA SVERIGE AB jobb - lediga jobb

IKG I VÄSTRA SVERIGE AB jobb IKG I VÄSTRA SVERIGE AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Erfaren Systemingenjör inom Automotive- Göteborg

 2. IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg- Göteborg

 3. IKG söker mjukvaruutvecklare till Göteborg- Göteborg

 4. IKG söker Javautvecklare till Göteborg- Göteborg

 5. Elkraftsingenjör i Göteborg- Göteborg

 6. IKG söker automationsingenjör till Göteborg- Göteborg

 7. Erfaren Systemingenjör inom Automotive- Göteborg

 8. Elkraftsingenjör i Göteborg- Göteborg

 9. IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg- Göteborg

 10. Erfaren Systemingenjör inom Automotive- Göteborg

 11. IKG söker test- och verifieringsingenjör i Gbg- Göteborg

 12. IKG söker mjukvaruutvecklare i Göteborg- Göteborg

 13. IKG söker automationsingenjör till Göteborg- Göteborg

 14. Elkraftsingenjör i Göteborg- Göteborg

 15. IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg- Göteborg

 16. IKG söker utvecklare av Testsystem till Göteborg- Göteborg

 17. Konsultchef till Göteborg- Göteborg

 18. IKG söker test- och verifieringsingenjör i Gbg- Göteborg

 19. IKG söker mjukutvecklare - inbyggda system- Göteborg

 20. IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg- Göteborg

 21. Elkraft-/hybridingenjör i Göteborg- Göteborg

 22. Erfaren Systemingenjör inom Automotive- Göteborg

 23. IKG söker utvecklare av Testsystem till Göteborg- Göteborg

 24. IKG söker mjukvaruutvecklare - Inbyggda system- Göteborg

 25. IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg- Göteborg

 26. Elkraft-/hybridingenjör i Göteborg- Göteborg

 27. Erfaren Systemingenjör inom Automotive- Göteborg

 28. IKG söker test och verifieringsingenjör till Gbg- Göteborg

 29. Är du IKGs nästa konstruktör?- Göteborg

 30. IKG söker erfaren produktutvecklare inom plast- Göteborg

 31. IKG söker produktutvecklare inom Transmission- Göteborg

 32. IKG söker mjukvaruutvecklare - Inbyggda system- Göteborg

 33. Erfaren Systemingenjör inom Automotive- Göteborg

 34. IKG söker test och verifieringsingenjör till Gbg- Göteborg

 35. IKG söker Tekniska Projektledare- Göteborg


Mer beskrivning

Erfaren Systemingenjör inom Automotive
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är en erfaren systemingenjör inom Automotive med minst 5-års erfarenhet. Du har gedigna kunskaper inom funktionsutveckling och kravsättning av distribuerade och inbyggda system för fordon. Meriterande är kompetens inom el- och mjukvaruarkitekturer i fordon (Autosar), modellbaseradutveckling, simuleringsteknik samt fordonskommunikation (diagnostikprotokoll, CAN, MOST & Flexray). Har du även erfarenhet inom områdena aktiv säkerhet, infotainment, connected vehicle och telematik är detta ytterligare ett plus. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen omfattar maskinkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, systemintegration samt detaljkonstruktion. I ditt ansvar kan ingå allt från renritning till att driva ett helt projekt, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-08-15 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Systemingenjör inom Automotive jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Systemingenjör inom Automotive

IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är ingenjör med minst ett par års erfarenhet av mekanisk konstruktion från produktutveckling. Du behärskar några av de vanligaste utvecklingsverktygen inom 3D CAD exempelvis Pro/E, Catia V5, Inventor och SolidWorks. Om du tidigare har arbetat som konsult inom ovanstående är detta meriterande. Vi tror att du är en social och driven person som har lätt för att samarbeta med andra och som engagerar dig i dina uppdrag och att lösa kundens problem. Är du dessutom positiv och flexibel samt gillar utmaningar kommer du att trivas bra på IKG. Då ett flertal av våra kunder är inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer om oss på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-08-15 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg

IKG söker mjukvaruutvecklare till Göteborg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med minst 5 års erfarenhet av mjukvaruutveckling för inbyggda realtidssystem. Om du tidigare har arbetat som konsult inom ovanstående område är detta meriterande. Du behärskar C och/eller C++ för inbyggda system. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av RTOS, CANOpen, Subversion samt Agila systemutvecklingsmetoder (t.ex. Scrum eller XP). Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: jim.henriksson@ikg.se För mer information kontakta Jim Henriksson på telefon 076-831 35 00. Sista ansökningsdag är 2013-08-15 Välkommen med din ansökan! Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker mjukvaruutvecklare till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker mjukvaruutvecklare till Göteborg

IKG söker Javautvecklare till Göteborg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med minst 5 års erfarenhet av Javautveckling. Om du tidigare har arbetat som konsult inom ovanstående område är detta meriterande. Du behärskar J2EE, ramverk så som Spring, Hibernate etc. samt databaser SQL/Oracle. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av Eclipse, LINUX, Android samt Agila systemutvecklingsmetoder (t.ex. Scrum och/eller XP). Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: jim.henriksson@ikg.se För mer information kontakta Jim Henriksson på telefon 076-831 35 00. Var vänlig och ange i din ansökan var du såg annonsen. Sista ansökningsdag är 2013-08-15 Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker Javautvecklare till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker Javautvecklare till Göteborg

Elkraftsingenjör i Göteborg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är elkraftsingenjör med minst ett par års erfarenhet inom området. Du har goda kunskaper och behärskar kraftelektronik, elektriska drivmotorer och olika typer av drivsystem. Kunskap inom komponenter som batterier, kablage, likriktare och frekvensomriktare är meriterande. Har du även kunskaper inom hybridteknik är detta ytterligare en merit. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen omfattar maskinkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, systemintegration samt detaljkonstruktion. I ditt ansvar kan ingå allt från renritning till att driva ett helt projekt, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-08-15 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elkraftsingenjör i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkraftsingenjör i Göteborg

IKG söker automationsingenjör till Göteborg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med minst 5 års erfarenhet av automation och PLC programmering. Om du tidigare har arbetat som konsult inom området med inriktning mot styr- och övervakningssystem för tillämpningar inom infrastruktur, industri eller fastigheter är detta mycket meritarande. Du måste behärska PLC programmering och ha en gedigen erfarenhet av kommunikationsprotokoll så som Ethernet (TCP/IP), Modbus samt Profibus. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består oftast av PLC programmering och omfattar t.ex. analys, specificering, design, implementation, verifiering, integration samt idrifttagning. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: jim.henriksson@ikg.se För mer information kontakta Jim Henriksson på telefon 076-831 35 00. Sista ansökningsdag är 2013-08-15 Var vänlig och ange i din ansökan var du såg annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker automationsingenjör till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker automationsingenjör till Göteborg

Erfaren Systemingenjör inom Automotive
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med erfarenhet av test och verifiering inom elektronik/mjukvara. Du har några års arbetslivserfarenhet av test och verifiering med fokus på kvalitetssäkring av elektronik/mjukvara och är van att utforma instruktioner, specifikationer och planer för test och verifiering. Har du kunskap inom CAN/LIN/ MOST/ Flexray samt verktygen CANalyzer/CANoe/CAPL är detta meriterande. Erfarenhet inom programmeringsspråk som C, C++, C# och JAVA är ytterligare ett plus. Vi tror att du är en social och driven person som har lätt för att samarbeta med andra och som engagerar dig i dina uppdrag och att lösa kundens problem. Är du dessutom positiv och flexibel samt gillar utmaningar kommer du att trivas bra på IKG. Då ett flertal av våra kunder är inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-08-15 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Systemingenjör inom Automotive jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Systemingenjör inom Automotive

Elkraftsingenjör i Göteborg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är elkraftsingenjör med minst ett par års erfarenhet inom området. Du har goda kunskaper och behärskar kraftelektronik, elektriska drivmotorer och olika typer av drivsystem. Kunskap inom komponenter som batterier, kablage, AC/DC-motorer, likriktare och frekvensomriktare är meriterande. Har du även kunskaper inom hybridteknik är detta ytterligare en merit. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen omfattar maskinkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, systemintegration samt detaljkonstruktion. I ditt ansvar kan ingå allt från renritning till att driva ett helt projekt, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-09-20 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Elkraftsingenjör i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkraftsingenjör i Göteborg

IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är ingenjör med minst ett par års erfarenhet av mekanisk konstruktion från produktutveckling inom försvar, fordon eller annan tillverkande industri. Du behärskar några av de vanligaste utvecklingsverktygen inom 3D CAD exempelvis Pro/E, Catia V5, Inventor och SolidWorks. Om du tidigare har arbetat som konsult inom ovanstående är detta meriterande. Vi tror att du är en social och driven person som har lätt för att samarbeta med andra och som engagerar dig i dina uppdrag och att lösa kundens problem. Är du dessutom positiv och flexibel samt gillar utmaningar kommer du att trivas bra på IKG. Då ett flertal av våra kunder är inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer om oss på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-09-20 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg

Erfaren Systemingenjör inom Automotive
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är en erfaren systemingenjör inom Automotive med minst 3-års erfarenhet. Du har gedigna kunskaper inom funktionsutveckling och kravsättning av distribuerade och inbyggda system för fordon. Meriterande är kompetens inom el- och mjukvaruarkitekturer i fordon (Autosar), modellbaseradutveckling, simuleringsteknik samt fordonskommunikation (diagnostikprotokoll, CAN, MOST & Flexray). Har du även erfarenhet inom områdena aktiv säkerhet, infotainment, connected vehicle och telematik är detta ytterligare ett plus. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen omfattar maskinkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, systemintegration samt detaljkonstruktion. I ditt ansvar kan ingå allt från renritning till att driva ett helt projekt, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-09-20 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Systemingenjör inom Automotive jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Systemingenjör inom Automotive

IKG söker test- och verifieringsingenjör i Gbg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med erfarenhet av test och verifiering inom elektronik/mjukvara. Du har några års arbetslivserfarenhet av test och verifiering med fokus på kvalitetssäkring av elektronik/mjukvara och är van att utforma instruktioner, specifikationer och planer för test och verifiering. Har du kunskap inom CAN/LIN/ MOST/ Flexray samt verktygen CANalyzer/CANoe/CAPL är detta meriterande. Erfarenhet inom programmeringsspråk som C, C++, C# och JAVA är ytterligare ett plus. Vi tror att du är en social och driven person som har lätt för att samarbeta med andra och som engagerar dig i dina uppdrag och att lösa kundens problem. Är du dessutom positiv och flexibel samt gillar utmaningar kommer du att trivas bra på IKG. Då ett flertal av våra kunder är inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-10-04 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker test- och verifieringsingenjör i Gbg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker test- och verifieringsingenjör i Gbg

IKG söker mjukvaruutvecklare i Göteborg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med minst 3 års erfarenhet av mjukvaruutveckling för inbyggda realtidssystem. Om du tidigare har arbetat som konsult inom ovanstående område är detta meriterande. Du behärskar C och/eller C++ för inbyggda system. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av RTOS, CANOpen, Subversion samt Agila systemutvecklingsmetoder (t.ex. Scrum eller XP). Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-10-04 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker mjukvaruutvecklare i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker mjukvaruutvecklare i Göteborg

IKG söker automationsingenjör till Göteborg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med minst 5 års erfarenhet av automation och PLC programmering. Om du tidigare har arbetat som konsult inom området med inriktning mot styr- och övervakningssystem för tillämpningar inom infrastruktur, industri eller fastigheter är detta mycket meriterande. Du måste behärska PLC programmering och ha en gedigen erfarenhet av kommunikationsprotokoll så som Ethernet (TCP/IP), Modbus samt Profibus. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består oftast av PLC programmering och omfattar t.ex. analys, specificering, design, implementation, test/verifiering, integration samt idrifttagning. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-10-31 Var vänlig och ange i din ansökan var du såg annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker automationsingenjör till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker automationsingenjör till Göteborg

Elkraftsingenjör i Göteborg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är elkraftsingenjör med minst ett par års erfarenhet inom området. Du har goda kunskaper och behärskar kraftelektronik, elektriska drivmotorer och olika typer av drivsystem. Kunskap inom komponenter som batterier, kablage, AC/DC-motorer, likriktare och frekvensomriktare är meriterande. Har du även kunskaper inom hybridteknik är detta ytterligare en merit. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen omfattar maskinkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, systemintegration, test/verifiering samt detaljkonstruktion. I ditt ansvar kan ingå allt från renritning till att driva ett helt projekt, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-10-31 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Elkraftsingenjör i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkraftsingenjör i Göteborg

IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är ingenjör med minst ett par års erfarenhet av mekanisk konstruktion från produktutveckling inom försvar, fordon eller annan tillverkande industri. Du behärskar några av de vanligaste utvecklingsverktygen inom 3D CAD exempelvis Pro/E, Catia V5, Inventor och SolidWorks. Om du tidigare har arbetat som konsult inom ovanstående är detta meriterande. Vi tror att du är en social och driven person som har lätt för att samarbeta med andra och som engagerar dig i dina uppdrag och att lösa kundens problem. Är du dessutom positiv och flexibel samt gillar utmaningar kommer du att trivas bra på IKG. Då ett flertal av våra kunder är inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Uppdragen omfattar exempelvis förstudie, design, implementation och test/verifiering. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen omfattar maskinkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, systemintegration, test/verifiering samt detaljkonstruktion. I ditt ansvar kan ingå allt från renritning till att driva ett helt projekt, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-10-31 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg

IKG söker utvecklare av Testsystem till Göteborg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med erfarenhet av utveckling av testsystem inom elektronik/mjukvara. Du har några års arbetslivserfarenhet av utveckling av testsystem med fokus på kvalitetssäkring av elektronik/mjukvara och är van att ta fram och använda olika teststrategier. Är du ISTQB-certifierad eller har andra certifieringar inom mjukvaruutveckling och test är det ett plus. Kunnande inom programmeringsspråk som C, C++, C# och/eller JAVA är ett krav. Intresse av hårdvara och sensorer är ett plus. Erfarenhet av LabVIEW, scriptprogrammering och simuleringar inom Matlab/Simulink ses som meriterande. Vi tror att du är en social och driven person som har lätt för att samarbeta med andra och som engagerar dig i dina uppdrag och att lösa kundens problem. Är du dessutom positiv och flexibel samt gillar utmaningar kommer du att trivas bra på IKG. Då ett flertal av våra kunder är inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-11-08 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker utvecklare av Testsystem till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker utvecklare av Testsystem till Göteborg

Konsultchef till Göteborg
IKG är en strategisk utvecklingspartner inom teknik och IT som utvecklar innovativa och hållbara lösningar med kompetenser i affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Våra kontor finns lokalt nära våra kunder och våra konsulter arbetar på plats hos kund. Genom stark drivkraft och rätt lösning gör vi skillnad för varje kund. Företaget startade 1990 och har idag ca 130 medarbetare. Vår vision är att vara både ingenjörens och kundens första val som en attraktiv arbetsgivare och pålitlig leverantör. För mer information om IKG och våra olika affärsområden se www.ikg.se Vi söker nu en: Konsultchef till Göteborg med inriktning Mekanik Arbetsuppgifter Arbetet som konsultchef är mycket självständigt och kräver stor egen drivkraft och kreativitet för att lyckas men erbjuder också omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Våra arbetsprocesser är framtagna för att du snabbt ska komma in i rollen som konsultchef och kunna ta ansvar för ditt marknadsområde och din konsultgrupp. Som konsultchef kommer du att: - tillsammans med övriga konsultchefer bygga långsiktiga relationer med våra kunder. - vara försäljningsansvarig av tekniska konsulttjänster för din konsultgrupp. - vara rekryteringsansvarig av erfarna ingenjörer till din konsultgrupp. - ha personalansvar med lönesättning, trivsel och kompetensutveckling för din konsultgrupp. Personlighet och kompetens - Du har ingenjörsutbildning från högskola/universitet och några års erfarenhet av teknikutveckling samt tjänsteförsäljning. Tidigare erfarenhet från konsultbranschen alt marknadsarbete är meriterande. - Du har starkt eget driv, säljfokus och är resultatorienterad. - Du drivs av att skapa goda, långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. - Du är social, självgående och initiativrik. - Du vill utveckla både dig själv och din konsultgrupp. Vi erbjuder dig en dynamisk och stimulerande roll i ett expansivt företag med korta beslutsvägar och väl utvecklade arbetsprocesser. Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi vill att det skall märkas. Som anställd hos oss erbjuds du personlig utveckling och bra förmåner. Är du den vi söker är du hjärtligt välkommen till ett personligt kontor där du får vara med och bygga vår framtid. Ansökan och kontakt I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Malmqvist på telefon 0725-24 94 90. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef till Göteborg

IKG söker test- och verifieringsingenjör i Gbg
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med erfarenhet av test och verifiering inom elektronik/mjukvara. Du har några års arbetslivserfarenhet av test och verifiering med fokus på kvalitetssäkring av mjukvara/elektronik och är van att utforma instruktioner, specifikationer och planer för test och verifiering. Du har kunskap inom ett eller fler av nedan områden: * CAN/LIN/MOST/Flexray * CANalyzer/CANoe * Automatiserad testning * HIL/SIL * Matlab/Simulink kopplat till test och verifiering * LabVIEW Meriterande är om man har nedan: * ISTQB certifiering * Programmeringskunskaper inom C, C++, C# Vi tror att du är en social och driven person som har lätt för att samarbeta med andra och som engagerar dig i dina uppdrag och att lösa kundens problem. Är du dessutom positiv och flexibel samt gillar utmaningar kommer du att trivas bra på IKG. Då ett flertal av våra kunder är inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-12-20 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker test- och verifieringsingenjör i Gbg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker test- och verifieringsingenjör i Gbg

IKG söker mjukutvecklare - inbyggda system
IKG är en strategisk utvecklingspartner som utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom affärsområdena El/Automation, Systemutveckling och Mekanik. Vi finns lokalt nära våra utvecklingsintensiva kunder. Vi erbjuder coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, utbildningar, personalförmåner med eget val, kollektivavtal med försäkringar, hälsa och friskvård, arbetstidsförkortning och personalaktiviteter. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med minst 4 års erfarenhet av mjukvaruutveckling för inbyggda system. Du har ett genuint intresse för teknik och mjukvara och vill arbeta i en konsultroll som mjukvaruutvecklare av inbyggda system. Du behärskar och har gedigna kunskaper inom C/C++ och har erfarenhet av att programmera realtidsoperativsystem så som Linux, Win CE, VxWorks etc. Du har förståelse av samspelet elektronik, mjukvara och realtidskrav. Vi tror att du har ett stort intresse av moderna utvecklingsmetoder som Agil- och Testdriven utveckling. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2013-12-20 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker mjukutvecklare - inbyggda system jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker mjukutvecklare - inbyggda system

IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom teknik och IT med kompetenser som mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som är ingenjör med minst ett par års erfarenhet av mekanisk konstruktion från produktutveckling inom försvar, fordon eller annan tillverkande industri. Du behärskar några av de vanligaste utvecklingsverktygen inom 3D CAD exempelvis Pro/E, Catia V5, Inventor och SolidWorks. Om du tidigare har arbetat som konsult inom ovanstående är detta meriterande. Vi tror att du är en social och driven person som har lätt för att samarbeta med andra och som engagerar dig i dina uppdrag och att lösa kundens problem. Är du dessutom positiv och flexibel samt gillar utmaningar kommer du att trivas bra på IKG. Då ett flertal av våra kunder är inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Uppdragen omfattar exempelvis förstudie, design, implementation och test/verifiering. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen omfattar maskinkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, systemintegration, test/verifiering samt detaljkonstruktion. I ditt ansvar kan ingå allt från renritning till att driva ett helt projekt, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2014-01-17 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg

Elkraft-/hybridingenjör i Göteborg
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom teknik och IT med kompetenser som mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som är elkraft-/hybridingenjör med minst ett par års erfarenhet inom området. Du har goda kunskaper och behärskar kraftelektronik, elektriska drivmotorer och olika typer av drivsystem. Kunskap inom komponenter som batterier, kablage, AC/DC-motorer, likriktare och frekvensomriktare är meriterande. Har du även kunskaper inom hybridteknik är detta ytterligare en merit. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen omfattar maskinkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, systemintegration, test/verifiering samt detaljkonstruktion. I ditt ansvar kan ingå allt från renritning till att driva ett helt projekt, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2014-01-31 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Elkraft-/hybridingenjör i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkraft-/hybridingenjör i Göteborg

Erfaren Systemingenjör inom Automotive
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom teknik och IT med kompetenser som mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som är en erfaren systemingenjör inom Automotive med minst 4-års erfarenhet. Du har gedigna kunskaper inom funktionsutveckling och kravsättning av distribuerade och inbyggda system för fordon. Meriterande är kompetens inom el- och mjukvaruarkitekturer i fordon (Autosar), modellbaseradutveckling, simuleringsteknik samt fordonskommunikation (diagnostikprotokoll, CAN, MOST & Flexray). Har du även erfarenhet inom områdena aktiv säkerhet, infotainment, connected vehicle och telematik är detta ytterligare ett plus. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen omfattar maskinkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, systemintegration samt detaljkonstruktion. I ditt ansvar kan ingå allt från renritning till att driva ett helt projekt, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2014-01-31 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Systemingenjör inom Automotive jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Systemingenjör inom Automotive

IKG söker utvecklare av Testsystem till Göteborg
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom teknik och IT med kompetenser som mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med erfarenhet av utveckling av testsystem inom elektronik/mjukvara. Du har några års arbetslivserfarenhet av utveckling av testsystem med fokus på kvalitetssäkring av elektronik/mjukvara och är van att ta fram och använda olika teststrategier. Är du ISTQB-certifierad eller har andra certifieringar inom mjukvaruutveckling och test är det ett plus. Kunnande inom programmeringsspråk som C, C++, C# och/eller JAVA är ett krav. Intresse av hårdvara och sensorer är ett plus. Erfarenhet av LabVIEW, scriptprogrammering och simuleringar inom Matlab/Simulink ses som meriterande. Vi tror att du är en social och driven person som har lätt för att samarbeta med andra och som engagerar dig i dina uppdrag och att lösa kundens problem. Är du dessutom positiv och flexibel samt gillar utmaningar kommer du att trivas bra på IKG. Då ett flertal av våra kunder är inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2014-01-31 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker utvecklare av Testsystem till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker utvecklare av Testsystem till Göteborg

IKG söker mjukvaruutvecklare - Inbyggda system
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar för produktutvecklande företag. Våra affärsområden är mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med minst 4 års erfarenhet av mjukvaruutveckling för inbyggda system. Du har ett genuint intresse för teknik och mjukvara och vill arbeta i en konsultroll som mjukvaruutvecklare av inbyggda system. Du behärskar och har gedigna kunskaper inom C/C++ och har erfarenhet av att programmera realtidsoperativsystem så som Linux, Win CE, VxWorks etc. Du har förståelse av samspelet elektronik, mjukvara och realtidskrav. Vi tror att du har ett stort intresse av moderna utvecklingsmetoder som Agil- och Testdriven utveckling. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2014-03-21 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker mjukvaruutvecklare - Inbyggda system jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker mjukvaruutvecklare - Inbyggda system

IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar för produktutvecklande företag. Våra affärsområden är mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som är ingenjör med minst ett par års erfarenhet av mekanisk konstruktion från produktutveckling inom försvar, fordon eller annan tillverkande industri. Du behärskar några av de vanligaste utvecklingsverktygen inom 3D CAD exempelvis Pro/E, Catia V5, Inventor och SolidWorks. Om du tidigare har arbetat som konsult inom ovanstående är detta meriterande. Vi tror att du är en social och driven person som har lätt för att samarbeta med andra och som engagerar dig i dina uppdrag och att lösa kundens problem. Är du dessutom positiv och flexibel samt gillar utmaningar kommer du att trivas bra på IKG. Då ett flertal av våra kunder är inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Uppdragen omfattar exempelvis förstudie, design, implementation och test/verifiering. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen omfattar maskinkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, systemintegration, test/verifiering samt detaljkonstruktion. I ditt ansvar kan ingå allt från renritning till att driva ett helt projekt, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2014-03-21 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker mekanikkonstruktör till Göteborg

Elkraft-/hybridingenjör i Göteborg
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar för produktutvecklande företag. Våra affärsområden är mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som är elkraft-/hybridingenjör med minst ett par års erfarenhet inom området. Du har goda kunskaper och behärskar kraftelektronik, elektriska drivmotorer och olika typer av drivsystem. Kunskap inom komponenter som batterier, kablage, AC/DC-motorer, likriktare och frekvensomriktare är meriterande. Har du även kunskaper inom hybridteknik är detta ytterligare en merit. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen omfattar maskinkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, systemintegration, test/verifiering samt detaljkonstruktion. I ditt ansvar kan ingå allt från renritning till att driva ett helt projekt, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2014-03-28 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Elkraft-/hybridingenjör i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elkraft-/hybridingenjör i Göteborg

Erfaren Systemingenjör inom Automotive
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar för produktutvecklande företag. Våra affärsområden är mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som är en erfaren systemingenjör inom Automotive med minst 4-års erfarenhet. Du har gedigna kunskaper inom funktionsutveckling och kravsättning av distribuerade och inbyggda system för fordon. Meriterande är kompetens inom el- och mjukvaruarkitekturer i fordon (Autosar), modellbaseradutveckling, simuleringsteknik samt fordonskommunikation (diagnostikprotokoll, CAN, MOST & Flexray). Har du även erfarenhet inom områdena aktiv säkerhet, infotainment, connected vehicle och telematik är detta ytterligare ett plus. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen omfattar maskinkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, systemintegration samt detaljkonstruktion. I ditt ansvar kan ingå allt från renritning till att driva ett helt projekt, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2014-03-28 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Systemingenjör inom Automotive jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Systemingenjör inom Automotive

IKG söker test och verifieringsingenjör till Gbg
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar för produktutvecklande företag. Våra affärsområden är mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med erfarenhet av test och verifiering inom elektronik/mjukvara. Du har några års arbetslivserfarenhet av test och verifiering med fokus på kvalitetssäkring av mjukvara/elektronik och är van att utforma instruktioner, specifikationer och planer för test och verifiering. Du har kunskap inom ett eller fler av nedan områden: * CAN/LIN/MOST/Flexray * CANalyzer/CANoe * Automatiserad testning * HIL/SIL * Matlab/Simulink kopplat till test och verifiering * LabVIEW Meriterande är om man har nedan: * ISTQB certifiering * Programmeringskunskaper inom C, C++, C# Vi tror att du är en social och driven person som har lätt för att samarbeta med andra och som engagerar dig i dina uppdrag och att lösa kundens problem. Är du dessutom positiv och flexibel samt gillar utmaningar kommer du att trivas bra på IKG. Då ett flertal av våra kunder är inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2014-03-28 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker test och verifieringsingenjör till Gbg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker test och verifieringsingenjör till Gbg

Är du IKGs nästa konstruktör?
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar för produktutvecklande företag. Våra affärsområden är mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Brinner du för produktutveckling och konstruktion inom det mekaniska området, då är du den vi söker! Vi söker dig med en ingenjörsbakgrund och minst ett par års erfarenhet av konstruktion. Då våra kunder jobbar i CAD-program så som Catia v5, ProEngineer/Creo, Solidworks, Inventor, Ideas, förutsätter vi att du behärskar ett eller flera av dessa. Har du erfarenhet av SmarTeam, Teamcenter och/eller Vault-lösningar ses detta som positivt. Du är van att jobba med konstruktion och ritningsframtagning i 3D och 2D. Som konstruktör ser vi gärna att du jobbat med olika material såsom aluminium, konstruktions- och verktygsstål, rostfritt, plåt etc. Du är van vid svetsade, bockade och gjutna detaljer. Dina tidigare konstruktioner kan vara av mindre karaktär till storleken, men kan också vara tyngre rörliga konstruktioner, där hydraulik och pneumatik är centrala delar. Likväl är det positivt med konstruktionserfarenhet runt kappsling av elektronik. Du kommer i projekten ha möjligheten att vara delaktig i dess olika faser så som förstudie, design, implementation och test/verifiering. Som person är du utåtriktad, noggrann, kreativ och ser möjligheter. Våra kunder finns inom olika branscher och inom olika teknikområden. Detta gör att vi tillsammans ser till att ligga i teknikens framkant. Då våra kunder finns även inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: marten.jansson@ikg.se För mer information kontakta Mårten Jansson på telefon 076-102 65 60. Sista ansökningsdag är 2014-04-26 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Är du IKGs nästa konstruktör? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du IKGs nästa konstruktör?

IKG söker erfaren produktutvecklare inom plast
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar för produktutvecklande företag. Våra affärsområden är mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som är ingenjör med minst 3 års erfarenhet från konstruktion av produkter med ingående plastdetaljer. Vi tror att du som konstruktör har jobbat med kappsling av elektronik och har en god förståelse av konstruktionens påverkan på produktionsverktygen. Du har erfarenhet från olika tillverkningsmetoder som formsprutning, vaccumformning, framtagning av SLA och SLS etc. Du har vidare god förståelse för form- och lägestoleranser och god vana av att ta fram tillverknings- och sammanbyggnadsritningar från 3D till 2D. Har du erfarenhet från konstruktion i andra material än plast ses detta som meriterande. Vi förutsätter att du hanterar ett eller flera av CAD-programmen som Catia v5, ProEngineer/Creo, Solidworks, Inventor, Ideas och ser gärna att du har erfarenhet av PDM/PLM-system. Du ar ett stort teknikintresse, är strukturerad, noggrann och kreativ i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet, detta då arbetet i de flesta fall innebär arbete nära och ute hos våra kunder. För att vara kvalificerad till tjänsten måste du hantera svenska och engelska flytande i tal och skrift. Våra kunder finns inom många olika branscher, vilket gör att du som konsult hos IKG har möjligheten att jobba tillsammans med de stora ingenjörsbolagen, likväl som de mindre produktutvecklande bolagen. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: marten.jansson@ikg.se För mer information kontakta Mårten Jansson på telefon 076-102 65 60. Sista ansökningsdag är 2014-04-26 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker erfaren produktutvecklare inom plast jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker erfaren produktutvecklare inom plast

IKG söker produktutvecklare inom Transmission
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar för produktutvecklande företag. Våra affärsområden är mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker nu dig med erfarenhet av mekanisk konstruktion inom transmissionsområdet. Du har troligtvis en civilingenjörsbakgrund och en gedigen kunskap i CAD-program som Catia v5, ProEngineer/Creo, Solidworks, Invento eller Ideas. Vi ser vidare gärna att du har erfarenhet av något PDM/PLM-system. Du har stor kunskap runt kraftöverföring och synkronisering och en god förståelse för form och lägestoleranser. Att jobba med konstruktion och ritningsframtagning i 3D och 2D är en naturlig del för dig. Du har ett intresse både för det mekaniska området, såväl som för det elektroniska. Du gillar att jobba tätt ihop med kollegor i projekt och är inte rädd för att ta tag i saker på egen hand. Som person är du social, jobbar på ett strukturerat sätt och levererar till utsatt tid. För att vara kvalificerad till tjänsten måste du hantera svenska och engelska flytande i tal och skrift. Våra kunder är ofta högteknologiska bolag, vilket gör att du får möjligheten att ligga i teknikens framkant! Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: marten.jansson@ikg.se För mer information kontakta Mårten Jansson på telefon 076-102 65 60. Sista ansökningsdag är 2014-04-26 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker produktutvecklare inom Transmission jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker produktutvecklare inom Transmission

IKG söker mjukvaruutvecklare - Inbyggda system
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar för produktutvecklande företag. Våra affärsområden är mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med minst 3 års erfarenhet av mjukvaruutveckling för inbyggda system. Du har ett genuint intresse för teknik och mjukvara och vill arbeta i en konsultroll som mjukvaruutvecklare av inbyggda system. Du behärskar och har gedigna kunskaper inom C/C++ och har erfarenhet av att programmera realtidsoperativsystem så som Linux, Win CE, VxWorks etc. Du har förståelse av samspelet elektronik, mjukvara och realtidskrav. Vi tror att du har ett stort intresse av moderna utvecklingsmetoder som Agil- och Testdriven utveckling. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2014-05-09 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker mjukvaruutvecklare - Inbyggda system jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker mjukvaruutvecklare - Inbyggda system

Erfaren Systemingenjör inom Automotive
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar för produktutvecklande företag. Våra affärsområden är mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som är en erfaren systemingenjör inom Automotive med minst 4-års erfarenhet. Du har gedigna kunskaper inom funktionsutveckling och kravsättning av distribuerade och inbyggda system för fordon. Meriterande är kompetens inom el- och mjukvaruarkitekturer i fordon (Autosar), modellbaseradutveckling, simuleringsteknik samt fordonskommunikation (diagnostikprotokoll, CAN, MOST & Flexray). Har du även erfarenhet inom områdena aktiv säkerhet, infotainment, driver information, driver information, driver information, connected vehicle och telematik är detta ytterligare ett plus. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. Du är flexibel och har lätt för att ställa om till olika uppgifter och roller. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen omfattar maskinkonstruktion, anläggningskonstruktion, produktutveckling, systemintegration samt detaljkonstruktion. I ditt ansvar kan ingå allt från renritning till att driva ett helt projekt, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2014-05-09 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Systemingenjör inom Automotive jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Systemingenjör inom Automotive

IKG söker test och verifieringsingenjör till Gbg
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar för produktutvecklande företag. Våra affärsområden är mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som är civilingenjör/högskoleingenjör med erfarenhet av test och verifiering inom elektronik/mjukvara. Du har några års arbetslivserfarenhet av test och verifiering med fokus på kvalitetssäkring av mjukvara/elektronik och är van att utforma instruktioner, specifikationer och planer för test och verifiering. Du har kunskap inom ett eller fler av nedan områden: * CAN/LIN/MOST/Flexray * CANalyzer/CANoe * Automatiserad testning * HIL/SIL * Matlab/Simulink kopplat till test och verifiering * LabVIEW Meriterande är om man har nedan: * ISTQB certifiering * Programmeringskunskaper inom C, C++, C# Vi tror att du är en social och driven person som har lätt för att samarbeta med andra och som engagerar dig i dina uppdrag och att lösa kundens problem. Är du dessutom positiv och flexibel samt gillar utmaningar kommer du att trivas bra på IKG. Då ett flertal av våra kunder är inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Vi ser gärna att du har en social och öppen personlighet samt är både strukturerad och kreativ i ditt arbete. IKG har många utmanande uppdrag hos våra kundföretag. Uppdragen består av systemutveckling och omfattar t.ex. analys, design, implementation, verifiering och systemintegration. I ditt ansvar kan ingå allt från implementation till att driva ett projekt i sin helhet, beroende på kund och uppdrag. Läs mer på www.ikg.se. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: magnus.ahlmark@ikg.se För mer information kontakta Magnus Ahlmark på telefon 070-551 66 90. Sista ansökningsdag är 2014-05-09 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker test och verifieringsingenjör till Gbg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker test och verifieringsingenjör till Gbg

IKG söker Tekniska Projektledare
IKG utvecklar innovativa och hållbara lösningar för produktutvecklande företag. Våra affärsområden är mekanik, elkraft, el/automation, inbyggda system, systemutveckling och test/verifiering. Vi erbjuder en trygg anställning med coachande ledarskap, intressanta och omväxlande arbetsuppgifter, rätt lön, generösa personalförmåner, hälsa och friskvård, balans i livet och nätverkande personalträffar. Hos oss ska alla medarbetare vara sedda och hörda. Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet som teknisk projektledare eller uppdragsledare inom produktutvecklingsprojekt. Som konsult hos oss kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att leda ett projektteam med ansvar för ett projektets genomförande. Du är van leda ett team med konstruktörer och att ha tät dialog med inköp och leverantörer. Du är van vid projektplanering, kravsättning, budgetering, kundförhandling, projektgenomförande och projektavslut. Vi ser gärna att du är certifierad projektledare och har erfarenhet av visuell planering och agila metoder. Vi tror att Du är civil- alternativt högskoleingenjör med minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet och har sedan tidigare erfarenhetav någon form av produktutveckling. Som person är du strukturerad, har stark drivkraft och har en förmåga att leda och coacha dina projektmedlemmar. Du är tydlig i din kommunikation, kan prioritera och är lösningsorienterad. Våra kunder finns inom olika branscher och inom olika teknikområden. Detta gör att vi tillsammans ser till att ligga i teknikens framkant. Då våra kunder finns även inom försvarsbranschen är Svenskt medborgarskap ett krav. Vill du tillhöra Sveriges trevligaste konsultgäng med möjligheter till spännande och utmanande arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag! Vi tar emot ansökan via e-post: marten.jansson@ikg.se För mer information kontakta Mårten Jansson på telefon 076-102 65 60. Sista ansökningsdag är 2014-05-18 Vänligen uppge var du såg annonsen i din ansökan. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval och vill därför Ej bli kontaktade av andra säljbolag.
Företag: IKG I VÄSTRA SVERIGE AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga IKG söker Tekniska Projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IKG söker Tekniska Projektledare


Sök lediga jobb IKG I VÄSTRA SVERIGE AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se