INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM jobb - lediga jobb

INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM jobb INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM- Göteborg

  2. INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM- Göteborg


Mer beskrivning

INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Xdin söker civil- eller högskoleutbildad elektronikingenjörer som har erfarenhet av test och verifiering. Du kommer att vara med och utveckla framtidens teknik. Uppdraget innebär test och verifiering inom Automotive. Arbetet innebär provning av komplexa inbyggda system inom antingen hybrid, infotainment, el arkitektur eller drivlina. Test och verifiering sker bl a via use cases, lådbil, HIL, eller i bil. Praktisk erfarenhet från provning inom fordon med kunskap om FlexRay, CAN/LIN/MOST, CANoe är önskvärt. Det är viktigt att du är drivande, analytisk och har ett bra ordningssinne. Innehav av B-körkort ett krav.  Du talar och skriver flytande svenska och engelska. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM XDIN I Göteborgsregionen är vi drygt 600 medarbetare och har uppdrag inom tjänsteområdena produktutveckling, elektronik- och mjukvaruutveckling, test och kvalitetssäkring, process- och anläggningskonstruktion, system- och applikationsutveckling, design & visualisering, PLM samt beräkning och simulering. Vi arbetar främst med kunder inom telekom, energi, verkstad- samt fordonsindustrin. Xdin Göteborg har uppdrag i Göteborgsregionen men även i Norge. KONTAKT Delise Nilson Manager, Elektronik- och mjukvaruutveckling Göteborg 031-757 62 01 Ansök så snart som möjligt så rekryteringsarbetet pågår löpande, dock senast 11 augusti 2013. Välkommen med din ansökan!
Företag: Xdin
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM

INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Alten söker civil- eller högskoleutbildad elektronikingenjörer som har erfarenhet av test och verifiering. Du kommer att vara med och utveckla framtidens teknik. Uppdraget innebär test och verifiering inom Automotive. Arbetet innebär provning av komplexa inbyggda system inom antingen hybrid, infotainment, elarkitektur eller drivlina. Test och verifiering sker bl a via use cases, lådbil, HIL eller i bil. Praktisk erfarenhet från provning inom fordon med kunskap om FlexRay, CAN/LIN/MOST, CANoe är önskvärt. Innehav av B-körkort ett krav. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM


Sök lediga jobb INGENJÖR SOM GILLAR ATT PROVA SIG FRAM

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se