INSTALLATIONSELEKTRIKER Luleå jobb - lediga jobb

INSTALLATIONSELEKTRIKER Luleå jobb INSTALLATIONSELEKTRIKER Luleå jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: INSTALLATIONSELEKTRIKER Luleå. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: INSTALLATIONSELEKTRIKER Luleå. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. VVS- montörer sökes för entrepenader- Stockholm

  2. Kock till Grekiska Kolgrillsbaren vid Globen!- Stockholm

  3. Taxiförare/Taxichaufför- Sundbyberg

  4. LEG PSYKOLOG MED KBT-INRIKTNING- Haninge

  5. Säljare bygg- Stockholm

  6. Ekonomiassistent med erfarenhet vikariat- Nacka

  7. Medarbetare till Back Office Utlåning- Stockholm

  8. Säljare till tv-lotteri med garantilön!- Stockholm

  9. Villa Brevik söker innesäljare med ansvar- Lidingö

  10. Förskollärare till förskoleklass och fritidshem- Stockholm


Mer beskrivning

VVS- montörer sökes för entrepenader
Johanneshovs Rör AB är ett auktoriserat VVS-företag som arbetar med entreprenader och servicearbeten. Vi har AAA-rating. Företaget har bland annat ramavtal med HSB och Stockholmshem. Arbeten sker i hela StorStockholm. Vi har nya, fullt utrustade servicebilar. Arbetsuppgifter: Vi söker rörmokare för entrepenadarbeten som kan arbeta såväl självständigt och i team. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda lärlingsplats. Utbildning/Erfarenhet: OBS!!!!! Vi söker rörmokare med VVS-certifikat eller som har mångårig vana som VVS-montör. Företaget bekostar diverse utbildning som till exempel Säker Vatten. OBS! Vi vill inte ha kandidater från bemanningsföretag. OBS!
Företag: Johanneshovs Rör AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga VVS- montörer sökes för entrepenader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS- montörer sökes för entrepenader

Kock till Grekiska Kolgrillsbaren vid Globen!
Grekiska Kolgrillsbaren är en restaurang som är belägen vid Globen. Vi söker en kock på heltid, gärna med erfarenhet sedan tidigare.
Företag: Kolens Grill i Globen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Grekiska Kolgrillsbaren vid Globen! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Grekiska Kolgrillsbaren vid Globen!

Taxiförare/Taxichaufför
Söker en trevlig förare, med taxilegitimation och taxikurir legitimation. Vi har garage i Botkyrka, Hallunda.
Företag: Miljö Taxi Stockholm AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare/Taxichaufför jobb, Taxiförare/Taxichaufför Sundbyberg, Taxiförare/Taxichaufför Miljö Taxi Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare/Taxichaufför

LEG PSYKOLOG MED KBT-INRIKTNING
Kort beskrivning av företaget: Capio Psykiatri bedriver sedan 2009 specialiserad psykiatrisk öppenvård på entreprenad i sydöstra Stockholms län. Vi förnyar, effektiviserar och utvecklar svensk psykiatri genom vårt koncept. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och tillgänglighet är ett nyckelord för oss. På Haninge Psykiatriska Mottagning arbetar f n 25 personer av olika professioner och vi finns i nya fräscha lokaler i Haninge Centrum, intill pendeltågsstationen, ca 20 minuter från Stockholm C. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Arbetsplats: Rudsjöterrassen 5, 10 tr Postnummer: 135 60 Ort: Handen Titel: LEG PSYKOLOG MED KBT-INRIKTNING Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi vill nu utöka vår mottagning med ännu en psykolog. Hos oss får du stort eget ansvar och möjlighet att utforma evidensbaserade behandlingsformer utifrån patienternas behov. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innebär neuropsykiatriska utredningar, individualterapi, gruppterapi samt utveckling av nya behandlingsformer tillsammans med övriga i psykologteamet. Handledning erbjuds. Beskrivning av kvalifikationer: Kompetenskrav: Leg psykolog med KBT-inriktning och erfarenhet från vuxenpsykiatrin. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet att göra neuropsykiatriska utredningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. ANSTÄLLNINGSVILLKOR ------------------- Tillträde: Snarast enligt överenskommelse. Typ av anställning: Vanlig anställning Erfarenhet: Erfarenhet krävs Varaktighet: Tillsvidare Arbetstid: Heltid Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: Anställning tillsvidare, heltid må fre 8-17, flextid. Löneform: Fast lön Övriga villkor: Välkommen med din ansökan snarast men senast 2013-08-15 till yolanda.sandberg@capio.se ANSÖKAN ------- Senast: 20130815 AG referens: Leg psykolog Skriftligt: Enbart skriftligt KONTAKTPERSONER --------------- Funktion: Enhetschef Namn: Yolanda Sandberg E-post: yolanda.sandberg@capio.se Telefon: 0708-921386
Företag: Capio Psykiatri
Ort: Haninge
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga LEG PSYKOLOG MED KBT-INRIKTNING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LEG PSYKOLOG MED KBT-INRIKTNING

Säljare bygg
Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Vi erbjuder nu dig möjligheten att bli en framgångsrik medarbetare hos oss. Arbetsplats: Stockholm med omnejd HÄNG MED I VÅR FRAMGÅNG! Vi söker nu SÄLJARE BYGG Stockholm med omnejd Som Säljare Bygg ska du vara kundfokuserad och engagerad, med erfarenhet från byggbranschen. Du förstår värdet i en hög närvaro ute på fältet, och det är meriterande om du har arbetat som fältsäljare tidigare. Du etablerar och upprätthåller långsiktiga relationer med våra kunder. Beskrivning av kvalifikationer: För att lyckas som Säljare behöver du var utåtriktad och kunna arbeta självständigt. Du är resultatinriktad och har viljan att utvecklas och kan arbeta mot högt satta mål. Du har lätt för att samarbeta och har en positiv inställning. I en ständig utveckling är engagemang, delaktighet och respekt för individen några av värderingarna som genomsyrar vårt dagliga arbete, och vi önskar att du delar dessa värderingar. Du har en god datavana.
Företag: WÜRTH SVENSKA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare bygg

Ekonomiassistent med erfarenhet vikariat
Varmt och skönt söker personal till ekonomiavdelningen i Saltsjö-Boo. Varmt och skönt är en rikstäckande serviceorganisation som säljer energibesparande produkter. Vi installerar produkterna själva med egen organisation. Allt för att garantera kvalitén genom hela kedjan. Vi söker en person som skall arbeta på ekonomiavdelningen som skall sköta registrering av fakturor, betalning av fakturor och löpande bokföring. Du är inte ensam på avdelningen vilket gör att du kommer in i jobbet snabbt. Tempot är relativt högt vilket kräver en viss vana.
Företag: Varmt och skönt Holding AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent med erfarenhet vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent med erfarenhet vikariat

Medarbetare till Back Office Utlåning
Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Vi behöver nu förstärka vår Back Office avdelning för utlåning med en medarbetare. Vi söker dig med god samarbetsförmåga och som är noggrann, lättlärd, ansvarskännande och stresstålig. Vi erbjuder dig På Nordax får du möjligheten att arbeta på ett framgångsrikt kreditmarknadsbolag. I moderna kontorslokaler innanför tullarna arbetar vi i korsfunktionella team med medarbetare från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Vi har högt i tak, korta beslutsvägar och en företagskultur som präglas av nytänkande och framåtanda. Tempot är stundtals högt och vi ställer höga krav på våra medarbetare samtidigt som vi är lyhörda för våra medarbetares behov och värnar starkt om vår arbetsmiljö. Arbetsuppgifter Som medarbetare på vår Back Office för utlåning kommer du att ansvara för ett flertal olika administrativa uppgifter i anslutning till hela låneprocessen, från låneansökan till utbetalning. Avdelningen sköter det löpande underhållet av både nya och befintliga kunder och är en viktig stödfunktion till bland annat företagets Kundtjänst-, Krav- och Kreditavdelning. Vi söker dig som Har lägst gymnasieutbildning Har några års arbetslivserfarenhet och då gärna från liknande arbeten Har god datorvana och räds inte nya program och system Är en noggrann och serviceorienterad person Har en god förmåga att arbeta under eget ansvar Innehar grundläggande kunskaper i engelska Nordax och avdelningen som sådan kännetecknas av ett gott samarbete varför det är viktigt att du är en sann lagspelare, som tillsammans med dina kollegor hittar de bästa lösningarna för våra befintliga och nya kunder. Tempot kan stundtals vara högt vilket kräver en förmåga att hålla sig fokuserad på uppgiften. Då vi är ett växande företag är det viktigt att du är öppen för förändringar och nya arbetssätt. För att passa för tjänsten ser vi även att du har ett starkt engagemang och driv. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön. Ansökan Skickas via e-post till HR avdelningen på jobba@nordax.se senast den 5 augusti. Märk din ansökan med "Back Office Utlåning". Observera att urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Företag: NORDAX FINANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Back Office Utlåning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Back Office Utlåning

Säljare till tv-lotteri med garantilön!
Nu söker vi ambitiösa, utåtriktade säljare på deltid till vårt samarbete med Svenska PostkodLotteriet. Du arbetar provisionsbaserat samtidigt som du har garantilön. Hos oss blir din uppgift att förmedla ett välbetalt, attraktivt erbjudande till kund per telefon. Din utstrålning och kreativitet blir avgörande för att skapa en bra känsla i samtalet med våra kunder. Du ska ha stor förståelse för kvalitet och agera professionellt i alla samtal. Har du tidigare erfarenheter av försäljning är detta meriterande men inte ett krav. Din personlighet och inställning är det som blir avgörande. Dote är ett lösningsorienterat, ungt företag under ständig tillväxt. Sedan starten 2009 har Dote varit starkt personal- och branschexpansivt, och vi söker hela tiden nya områden att verka inom. Dote tillhandahåller olika typer av kommunikationsbaserade lösningar för företag som är i behov av exempelvis telemarketing eller konsulter inom consult management-försäljning. Vi jobbar hårt för att utveckla en företagskultur och en värdegrund där samarbetspartnerns, personalens och kundens intressen står i fokus. Ett av Dotes verksamhetsområden är telemarketing. Det är dock ingen telemarketingbyrå i klassisk bemärkelse, eftersom vi arbetar med få samarbetspartners per kontor. På så vis samlar vi stark, initiativrik och driftig kompetens inom ett och samma uppdrag. Dote arbetar med volymuppdrag koncentrerade på nykund. Detta bidrar till en klar kompetenshöjning, och att Dote förenas med samarbetspartnerns varumärke. Således är vi måna om att lyckas med vårt uppdrag. Misslyckande är inget alternativ! Kompetenskrav: Utbildning: Du har lägst gymnasiekompetens. Erfarenhet: Har du tidigare dokumenterade erfarenhet av försäljning är det meriterande. Dock inget krav. Personliga egenskaper: - Social - Utåtriktad - God självdisciplin - Framåtsträvande - Målfokuserad - En vilja att utvecklas Övrigt Flytande svenska i tal och skrift. We dote, do you?
Företag: DOTE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till tv-lotteri med garantilön! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till tv-lotteri med garantilön!

Villa Brevik söker innesäljare med ansvar
Villa Brevik söker innesäljare med ansvar.; Villa Brevik, Brevik Meetings AB; Lidingö; 121214 1 plats. Villa Brevik är en privatägd och väl inarbetad mötesanläggning på Lidingö med sydafrikansk inriktning på events, mat och dryck. Efter en vinst i en internationell kocktävling, IACC, kan vi säga att vi har världens bästa konferensmat. Vi är utvalda av Svenska Möten och medlemmar i Visita. Se mer om oss på www.villabrevik.se Som säljare på Villa Brevik är du självklart en mycket trevlig person, målmedveten och väl "synlig"som älskar att möta människor och ge personlig service. I det "dagliga" arbetet är du ansvarig för Revenue ihop med vår hotellchef och håller i våra interna säljmöten. Som innesäljare ansvarar du för kundkontakter, säljsamtal, nyhetsbrev, kundaktiviteter, visningar och andra säljinriktade projekt. Samt ansvarar för uppdatering av olika bokningskanaler, vår hemsida och i sociala medier. En del i ditt arbete är även förfrågningar, offerter och bokningar tillsammans med en kollega. Du arbetar nära vår hotellchef samt vår vd som är marknadsansvarig. Du har minst 3 års arbetserfarenhet från hotell och/ eller konferensverksamhet. Gymnasial utbildning samt någon utbildning i försäljning krävs. Du är van att arbeta självständigt mot ekonomiska mål. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt engelska. Vi arbetar i hotelldatasystem Spectra, meriterande om du har tidigar erfarenheter av systemet. Huvudsaklig arbetstid är under kontorstid men även kvällar samt helger kan förekomma. Vi följer tjänstemanna avtal. Mycket bra kollektiva kommunikationer, 33 minuter från T-Centralen till vår dörr. T-bana till Ropsten, därifrån Lidingötåget till Brevik och 500 meter promenad. Lön fast plus en rörlig bonusdel. Kontaktpersoner Anne Heljeved Björklund, Hotellchef Telefon 08-7666502 , anne@villabrevik.se Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: anne@villabrevik.se Arbetsgivare Villa Brevik, Brevik Meetings AB Box 3056 18165 Lidingö Tel: 08-766 65 00 Fax: 08-7665473 E-post: anne@villabrevik.se Mer information på http://www.villabrevik.se Besöksadress Södra Kungsvägen 254 Lidingö --------------------------------------------------------------------------------
Företag: Brevik Konferenser AB/ Villa Brevik
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Villa Brevik söker innesäljare med ansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Villa Brevik söker innesäljare med ansvar

Förskollärare till förskoleklass och fritidshem
Farsta Strandskolan är en del av förskolan M.A. Vätterosen AB och är sedan 1998 en fristående skola med klasser från förskoleklass t.o.m. årskurs 6. Totalt går det ca: 130 elever på skolan med ca: 22 elever i varje årskurs. Fritidsverksamheten är integrerad i skolans lokaler. Verksamheten bedrivs med utgångspunkt från den obligatoriska läroplanen Lgr 11 och gällande skollag. Vi hämtar en del inspiration från Nya Zeeland. Om befattningen Vi söker en förskollärare till vår förskoleklass och fritidshem. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och har förmågan att se alla elever och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och utvecklingsmöjligheter. Du förväntas ta ett stort ansvar för förskoleklassens elever under hela deras skol-och fritidshemsdagar. Du är trygg i din förskollärarroll och känner stolthet för ditt jobb. Du är intresserad och håller dig i framkant gällande det pedagogiska utvecklingsarbetet ur ett vetenskapligt teoretiskt perspektiv och ett praktiskt perspektiv. Arbetsuppgifter Du kommer tillsammans med en till pedagog arbeta med ca 22 elever i både förskoleklass och fritidshem och genomföra utvecklingssamtal med dessa elever. I din planering förväntas du utgå från ett tematiskt arbetssätt där språket är i centrum. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för en trygg miljö och erbjuder eleverna en god kvalité under sin vistelse på Farsta Strandskolan. Som ansvarig förskollärare har du gott om planeringstid. Kompetenskrav Utbildad förskollärare Övrigt meriterande Erfarenhet av arbete som förskollärare i förskoleklass Tillträde 20130814 eller snarast Löneanspråk anges i ansökan
Företag: Farsta Strandskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till förskoleklass och fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till förskoleklass och fritidshem


Sök lediga jobb INSTALLATIONSELEKTRIKER Luleå

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se