INTEND AB jobb - lediga jobb

INTEND AB jobb INTEND AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: INTEND AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: INTEND AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personalekonom - Gnosjö kommun- Gnosjö

 2. Fritidssamordnare- Nässjö

 3. Ledningsingenjör- Aneby

 4. Senior Uppdragsledare- Jönköping

 5. Kommunchef - Alvesta kommun- Alvesta

 6. Konsult inom vvs- Göteborg

 7. Byggledare Borås- Borås

 8. Senior Uppdragsledare- Jönköping

 9. Kommunchef - Alvesta kommun- Alvesta

 10. Fastighetschef- Sotenäs

 11. Byggprojektledare till WSP i Kalmar- Kalmar

 12. Projektledare Mark- Linköping

 13. Sektionschef Barn- och ungdomssektionen- Gnosjö

 14. Fastighetschef - Witalabostäder- Vetlanda

 15. Förvaltningschef IFO- Alvesta

 16. Uppdragsledare VVS- Jönköping

 17. Besiktningsman Bygg- Jönköping

 18. Motorskadereglerare- Jönköping

 19. Projektledare/Gatuingenjör- Ulricehamn

 20. Projektledare Mark- Linköping

 21. Privatrådgivare/Innesäljare- Växjö

 22. Projekteringsingenjör - Tibro kommun- Tibro

 23. Fastighetschef - Tibro kommun- Tibro

 24. SEO Tekniker/Analytiker- Jönköping

 25. Systemtekniker - Mjölby kommun- Mjölby

 26. Byggnadskonstruktör WSP Kalmar- Kalmar

 27. Byggnadskonstruktör- Växjö

 28. Byggnadskonstruktör WSP Linköping- Linköping

 29. Byggkonstruktör WSP Norrköping- Norrköping

 30. Besiktningsman Bygg- Jönköping

 31. Byggkonstruktör- Falköping

 32. SEO Tekniker/Analytiker- Jönköping

 33. Kommunchef- Värnamo

 34. Byggprojektledare - Fastighets AB Corallen- Linköping

 35. Fastighetschef- Sotenäs

 36. Skolområdeschef - Finnvedens gymnasium och Värnamo Vux- Värnamo

 37. Värnamo söker Sektionschef- Värnamo

 38. Projektchef- Jönköping

 39. Byggnadskonstruktör WSP Kalmar- Kalmar

 40. Byggkonstruktör WSP Norrköping- Norrköping


Mer beskrivning

Personalekonom - Gnosjö kommun
Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det s.k. GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a ett eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.   Personalenheten söker personalekonom. Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad på kommunens personalenhet.   Personalenheten ingår i Stabs- och stödavdelningen tillsammans med Ekonomienheten och IT-enheten totalt drygt 20 medarbetare. På personalenheten finns HR-ansvariga, personalekonom, löneadministratörer och friskvårdskonsulent. Enheten består av 7 tjänster.   Dina arbetsuppgifter är: • Framtagande av personalstatistik och skapande av rapporter i vårt personalsystem Heroma • Ansvara för personalsystemets grundläggande uppbyggnad och struktur • Utveckla verktyg för styrning, analys och prognoser av personalkostnader • Redovisning av personalens källskatt och arbetsgivaravgifter • Pensioner • Försäkringar enligt kollektivavtal   Arbetet är självständigt.   Som lämplig bakgrund ser vi att Du har en personalekonomisk utbildning på högskolenivå och gärna några års yrkeserfarenhet. Det är också bra om Du har erfarenhet från en politiskt styrd organisation. Som person bör Du vara noggrann, utåtriktad och strukturerad med en pedagogisk förmåga.   Mer information om Gnosjö kommun hittar Du på vår hemsida www.gnosjo.se   För mer information kontakta Ida Brage, 0730- 322 086, eller Cecilia Björkegren, 070-538 25 85, på INTEND som vi samarbetar med i denna rekrytering. Din intresseanmälan vill vi via www.intendab.com Vi kommer att påbörja genomgången av intresseanmälningarna i augusti.
Företag: INTEND AB
Ort: Gnosjö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personalekonom - Gnosjö kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalekonom - Gnosjö kommun

Fritidssamordnare
Kultur- och fritidsnämnden vill positionera Nässjö Kommun genom ett rikt och inspirerande kultur- och fritidsutbud. Våra idrottsanläggningar är under stark utveckling. Stinsen Arena invigdes 2012, nästa steg blir en ny simhall samt utveckling av rekreationsområdet Lövhult, känt för sina fina längdskidspår. Vi söker nu en Fritidssamordnare som arbetar med verksamhetsutveckling, marknadsföring, kommunens idrottsliv och arrangemang.  Arbetsuppgifter: Utveckla kommunens idrottsliv genom ökad marknadsföring och genom att skapa idrottsarrangemang/tävlingar som passar Nässjö Kommun. Utveckla programutbudet på idrotts- och fritidssidan i samarbete med det lokala föreningslivet, programutvecklare och evenmangsgrupp. Medverka i att utveckla Lövhultsområdet till ett attraktivt besöksmål för hela Småland. Din kompetens: Högskoleexamen gärna med inriktning mot marknadsföring/Folkhälsa/Idrott. Förmåga att arbeta såväl strategiskt som operativt. Erfarenhet av marknadsföring och försäljning och kunskap i att skriva rapporter, utredningar och projektansökningar. Förmåga att lägga upp en marknadsstrategi och bygga upp ett stort nätverk. Stort och brett kunnande inom idrottsområdet och erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt med fokus på arrangemang och idrott gärna i samarbete med föreningslivet. Tillträde efter överenskommelse. Arbetstid: Dagtid, kvällar och helger vid arragemnag, flexavtal finns Kontaktpersoner: Förvaltningschef Madeleine Andersson 0380-518221 Programsamordnare Joanna Holden 0380-518302 Fackliga representanter nås via kommunen växel. Sök tjänsten via www.intendab.com snarast.
Företag: INTEND AB
Ort: Nässjö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidssamordnare jobb, Fritidssamordnare Nässjö, Fritidssamordnare INTEND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidssamordnare

Ledningsingenjör
Amaq är ett av Aneby kommun helägt bolag med uppgift att ansvara för de kommunala vatten- och avloppsanläggningarna samt avfallsverksamheten inom kommunen. Från och med hösten 2004 levererar bolaget även fjärrvärme till fastigheter i Aneby tätort, och år 2006 togs stadsnätet för Internet, IP-TV och IP-telefoni i drift. Amaq omsätter ca 38 mkr och har 12 anställda. Till Aneby Miljö & Vatten AB söker vi en LEDNINGSINGENJÖR Amaq står inför stora utmaningar inom samtliga fyra verksamheter: Avfall, Fjärrvärme, Stadsnät och VA. Amaq största projekt ligger inom VA, där ca 3,5 mil ledning för vatten och spillvatten ska byggas. Investeringen i detta projekt ligger på ca 45 milj. Detta projekt hoppas vi att du är intresserad av att leda! I tjänsten kommer även projekt ingå inom fjärrvärme och stadsnät, men överföringsledningsprojektet kommer ta stora delar av din tid. Du kommer att ansvara för att driva allt ledningsarbete inom bolaget. Har du erfarenhet av projektering inom VA och lämplig utbildning? Då ser vi fram emot din ansökan! För mer information kontakta Anders Roos, 0705-320 818, eller Cecilia Björkegren, 0705-382 585. Din ansökan vill vi ha via www.intendab.com, då urval sker i augusti ser vi fram emot din ansökan. Vi undanber oss samtal från CV och annons säljare!
Företag: INTEND AB
Ort: Aneby
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ledningsingenjör jobb, Ledningsingenjör Aneby, Ledningsingenjör INTEND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledningsingenjör

Senior Uppdragsledare
WSP systems i Jönköping erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom VVS, el, tele och ljusdesign till våra kunder. WSP systems söker en erfaren uppdragsledare inom VVS till Jönköping WSP systems i Jönköping erbjuder specialistkunskaper inom VVS, el och tele till våra kunder. Vi är inne i en expansiv fas och VVS-gruppen söker därför dig som arbetat några år som uppdrags- eller projektledare inom VVS, och nu känner dig redo att utvecklas ytterligare. Hos oss kommer du att få ta ett helhetsansvar och leda våra uppdrag från kundkontakt via projektering till leverans. Känner du igen dig i följande beskrivning så vill vi gärna ha kontakt med dig: • Du har arbetat några år som uppdragsledare eller projektledare inom VVS • Du har erfarenhet av kontroll- och besiktningsmannauppdrag • Du vill utvecklas och gillar utmaningar • Du är social och har en förmåga att skapa goda relationer • Du tycker om att hjälpa såväl dina kunder som kollegor   Låter det här intressant? Sök tjänsten via www.intendab.com snarast . Vid frågor kan Du kontakta Cecilia Björkegren., 0705-382585 eller Ida Brage, 0730-322086.
Företag: INTEND AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 05-17
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Uppdragsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Uppdragsledare

Kommunchef - Alvesta kommun
Alvesta kommun med ca 19 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade Till Alvesta kommun söker vi KOMMUNCHEF   Som Kommunchef kommer du bland annat att jobba med: • Följa och verkställa politiska uppdrag och beslut • Leder kommunens ledningsgrupp, med ansvar för att utveckla kommunens alla verksamheter. • Leda kommunens tjänstemän och vara yttersta ansvariga tjänsteman (chefernas chef) • Marknadsföra kommunen • Driva omvärldsanalys • Leda kommunens verksamheter så att verksamhetsmålen och de ekonomiska målen nås. • Arbeta med ett koncernperspektiv där helhetssyn är ledstjärnan. • Driva frågor om den framtida kompetensförsörjningen inom kommunen Du kommer att rapportera till Kommunstyrelsen. Vi söker: • Dig som är en tydlig ledare och värderar ledarskapet mer än chefskapet. • Dig som har en god kommunikativ förmåga och kan driva förändrings- och förnyelseprojekt. • Dig som är mål och resultatinriktad. • Dig som har en akademisk utbildning eller motsvarande. Eftersom du ska vara på plats dagligen bör du ha en bostadsort som gör det möjligt att på ett bekvämt sätt ta dig till jobbet. För mer information kontakta Anders Roos, 070-532 08 18, eller Cecilia Björkegren, 070-538 25 85, på INTEND. Din intresseanmälan vill vi via www.intendab.com. Vi kommer att påbörja genomgången av intresseanmälningarna i augusti. Vi undanber oss samtal från annons- och cv säljare!
Företag: INTEND AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunchef - Alvesta kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunchef - Alvesta kommun

Konsult inom vvs
Företaget har funnits sedan 1968 ch grundades av Ingemar Johansson. Vår affärsidé är att vidareutveckla företaget till att bli den ledande konsulten inom vårt specialistområde. Vi är i dag elva medarbetare varav nio är ingejörer. I företaget är två underkonsulter engagerade med kunskap om VVS, kyla och storkök.   Vi är en oberoende konsultbyrå som konstruerar VVS-, kyl- och reningsanläggningar. Ett av våra absoluta kärnområden inom Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå är kyla. Vi ritar och konstruerar större kyl- och värmepumpsanläggningar för exempelvis ishallar, bandybanor och process- och livsmedelsindustrier där ammoniak används som köldmedium. Vi söker en VVS-Konsult till vårt Göteborgskontor! Vi är inne i en spännande fas och behöver förstärka med ytterligare en konsult till vårt kontor i Göteborg. Arbetsområdet är traditionell VVS projektering från utredning till färdig anläggning. Du driver Dina uppdrag själv med stöttning från övriga medarbetare och våra specialister. Vi som arbetar här är konsulterande ingenjörer med lång och bred erfarenhet inom VVS-, energi- och kylteknik. Utöver VVS-projektering utför vi inventeringar, utredningar och underhållsplanering. Vi konstruerar också VVS-lösningar till specialanläggningar. Du skall ha lätt för att samarbeta med dina övriga medarbetare inom koncernen. Du skall i nära samarbete med Dina medarbetare arbeta för att Ingemar Johansson Ingenjörsbyrå i framtiden fortsätter vara en attraktiv samarbetspartner till våra nya och befintliga kunder. Vi sätter högt värde i den sociala kompetensen då kontakten med våra kunder är oerhört viktigt.   Vi söker Dig som idag arbetar som konsult inom vvs, kyla, värme eller ventilation och vill ha en spännande utmaning! Läs mer om företaget på www.ijohansson.se Sök tjänsten snarast på www.intendab.com
Företag: INTEND AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Konsult inom vvs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsult inom vvs

Byggledare Borås
Vi är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas. Det kallar vi ofta för ”Det goda boendet”. Byggledare till HSB Göta i Borås! Nu söker vi en erfaren och duktig Byggledare till kontoret i Borås. Du kommer att arbeta med bland annat ombyggnadsprojekt dvs upphandling och projektledning, till viss del kontroll- och besiktningsarbeten. Vi ser att Du idag har minst fem års erfarenhet från byggbranschen antingen som entreprenör eller konsult. Vi ser det som mycket viktigt med erfarenhet från bygg - , konsult- eller fastighetsföretag alternativt kommun eller landsting. God datorvana och god byggteknisk kunskap, van vid administrativt arbete. Högskole- eller gymnasieingenjör. Även annan teknisk utbildning inom bygg. Vi sätter mycket stor vikt på Din sociala kompetens. För att kunna lyckas med denna tjänst måste man ha en förmåga att utveckla och vidmakthålla långsiktiga relationer med kunderna. Arbetsplatsen blir på vårt kontor i Borås och arbetsområdet är mestadels i Borås och Marks kommun men det kan även förekomma arbete i övriga delar av vårt distrikt.   Som person ser vi att Du är ordningssam, drivande, energisk, relationsskapande, social och tycker om att jobba självständigt med eget ansvar. För mer information kring tjänsten kan Du kontakta Cecilia Björkegren 0705-382585 alt Ida Brage 0730-322086. Sök tjänsten senast 19 aug via www.intendab.com
Företag: INTEND AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Byggledare Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggledare Borås

Senior Uppdragsledare
WSP systems i Jönköping erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom VVS, el, tele och ljusdesign till våra kunder. WSP systems söker en erfaren uppdragsledare inom VVS till Jönköping WSP systems i Jönköping erbjuder specialistkunskaper inom VVS, el och tele till våra kunder. Vi är inne i en expansiv fas och VVS-gruppen söker därför dig som arbetat några år som uppdrags- eller projektledare inom VVS, och nu känner dig redo att utvecklas ytterligare. Hos oss kommer du att få ta ett helhetsansvar och leda våra uppdrag från kundkontakt via projektering till leverans. Känner du igen dig i följande beskrivning så vill vi gärna ha kontakt med dig: • Du har arbetat några år som uppdragsledare eller projektledare inom VVS • Du har erfarenhet av kontroll- och besiktningsmannauppdrag • Du vill utvecklas och gillar utmaningar • Du är social och har en förmåga att skapa goda relationer • Du tycker om att hjälpa såväl dina kunder som kollegor   Låter det här intressant? Sök tjänsten via www.intendab.com snarast . Vid frågor kan Du kontakta Cecilia Björkegren., 0705-382585 eller Ida Brage, 0730-322086.
Företag: INTEND AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Uppdragsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Uppdragsledare

Kommunchef - Alvesta kommun
Alvesta kommun med ca 19 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade Till Alvesta kommun söker vi KOMMUNCHEF   Som Kommunchef kommer du bland annat att jobba med: • Följa och verkställa politiska uppdrag och beslut • Leder kommunens ledningsgrupp, med ansvar för att utveckla kommunens alla verksamheter. • Leda kommunens tjänstemän och vara yttersta ansvariga tjänsteman (chefernas chef) • Marknadsföra kommunen • Driva omvärldsanalys • Leda kommunens verksamheter så att verksamhetsmålen och de ekonomiska målen nås. • Arbeta med ett koncernperspektiv där helhetssyn är ledstjärnan. • Driva frågor om den framtida kompetensförsörjningen inom kommunen Du kommer att rapportera till Kommunstyrelsen. Vi söker: • Dig som är en tydlig ledare och värderar ledarskapet mer än chefskapet. • Dig som har en god kommunikativ förmåga och kan driva förändrings- och förnyelseprojekt. • Dig som är mål och resultatinriktad. • Dig som har en akademisk utbildning eller motsvarande. Eftersom du ska vara på plats dagligen bör du ha en bostadsort som gör det möjligt att på ett bekvämt sätt ta dig till jobbet. För mer information kontakta Anders Roos, 070-532 08 18, eller Cecilia Björkegren, 070-538 25 85, på INTEND. Din intresseanmälan vill vi via www.intendab.com senast den 15 september. Vi undanber oss samtal från annons- och cv säljare!
Företag: INTEND AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunchef - Alvesta kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunchef - Alvesta kommun

Fastighetschef
Sotenäs, havets kommun, ligger mitt i Bohuslän mellan Oslo och Göteborg. I kommunen bor ca 9000 personer i kustsamhällen. Sotenäs kan erbjuda en fantastisk livsmiljö med rik och varierad fritid. Tekniska avdelningen där fastighetsenheten ingår är en del av Kommunstyrelsens förvaltning med uppdrag att verkställa beslut i fråga om gator, VA, hamnar och parker, kost och städ, fastigheter samt mark och exploatering. Fastighetsavdelningen har cirka 15 anställda och förvaltar ca 70 000 m2ägda och inhyrda lokaler för den kommunala verksamheten, främst skolor, förskolor och äldreboenden. Mer information om kommunen finns på www.sotenas.se. Till vår fastighetsenhet söker vi: Fastighetschef Du är direkt underställd Tekniska chefen och ingår i dennes ledningsgrupp. Några av dina viktigare uppgifter kommer vara: -          Ta fram och verkställa underhållsplaner. -          Vara aktiv i kontakten med andra förvaltningar, som har sin verksamhet i fastigheterna. -          Leda och utveckla en kompetent personalgrupp på 15 personer. -          Se över upphandlingarna inom avdelningen. Vi tror att du har en teknisk utbildning och har erfarenhet ifrån fastighetsbranschen, byggbranschen eller annan entreprenadverksamhet som ligger nära fastigheter. Du är en bra ledare och har erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare. För mer information kontakta Anders Roos, 070-320 08 18, eller Ida Brage, 073-032 20 86. Du söker tjänsten genom www.intendab.com senast den 15 september. Vi undanber oss CV- och annons säljare!
Företag: INTEND AB
Ort: Sotenäs
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetschef jobb, Fastighetschef Sotenäs, Fastighetschef INTEND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetschef

Byggprojektledare till WSP i Kalmar
WSP Management levererar projektledning i sin helhet i form av kompletta organisationer eller som delar av de funktioner som ingår i en projektledningsorganisation. Vi är verksamma i byggprocessens alla faser, från att utveckla blivande projekt, genom hela projektgenomförandet och med tjänster i förvaltningsfasen. I dag är vi drygt 220 medarbetare och vi finns över hela landet. Vi jobbar gemensamt i projekt både på kontor och på avdelningen. Kontoret i Kalmar behöver expandera! Vi söker därför en Byggprojektledare! Som Byggprojektledare är Du beställarens högra hand. Du ansvarar och leder olika projekt inom bygg, stora som små eller delar därav. Utdrag ur uppgifter som vi gör: Du leder projekten, sitter med på projekt-, ekonomi- och byggmöten, har kontakt med myndigheter, beställare och kunder. För kunder kan du sköta upphandling av både konsulter och entreprenörer samt hjälpa honom/henne som sakkunnig i byggreglerna. Vi söker Dig som idag arbetar som beställare, projektledare, arbetsledare eller platschef inom beställarorganisationer, entreprenörsorganisationer eller som konsult med några års erfarenhet. Du har någon form av högskoleutbildning inom bygg eller gymnasieutbildning med goda erfarenheter från bygg. Som person är Du kommunikativ, öppen, social, ansvarsfull, engagerad, nyfiken på det mesta inom byggbranschen. Du kan ta utmaningar med ett leende. För mer information kring tjänsten, kontakta Cecilia Björkegren, 0705-382585. Sök tjänsten snarast via www.intendab.com.
Företag: INTEND AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Byggprojektledare till WSP i Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggprojektledare till WSP i Kalmar

Projektledare Mark
WSP Management levererar projektledning i sin helhet i form av kompletta organisationer eller som delar av de funktioner som ingår i en projektledningsorganisation. Vi är verksamma i byggprocessens alla faser, från att utveckla blivande projekt, genom hela projektgenomförandet och med tjänster i förvaltningsfasen. I dag är vi drygt 220 medarbetare och vi finns över hela landet. Vi jobbar gemensamt i projekt både på kontor och på avdelningen. Kontoret i Linköping/Norrköping behöver expandera! Vi söker därför Projektledare inom mark/infra, gärna med erfarenhet av att ha arbetat med järnväg. Som Projekt- och byggledare är Du beställarens högra hand. Du ansvarar och leder olika projekt inom mark, stora som små eller delar därav. Utdrag ur uppgifter som vi gör: Du leder projekten, sitter med på projekt-, ekonomi- och byggmöten, har kontakt med myndigheter, beställare och kunder. För kunder kan du sköta upphandling av både konsulter och entreprenörer samt hjälpa honom/henne som sakkunnig i byggreglerna. Vi söker Dig som idag arbetar som beställare, projektledare, arbetsledare eller platschef inom beställarorganisationer, entreprenörsorganisationer eller som konsult. Du har någon form av utbildning inom mark eller gymnasieutbildning med goda erfarenheter som markingenjör. Som person är Du kommunikativ, öppen, social, ansvarsfull, engagerad, nyfiken på det mesta inom branschen. Du kan ta utmaningar med ett leende. För mer information kring tjänsten, kontakta Cecilia Björkegren, 0705-382585.. Sök tjänsten senast den 14 juni via www.intendab.com
Företag: INTEND AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Mark jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Mark

Sektionschef Barn- och ungdomssektionen
Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det s.k. GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a ett eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige. Vi söker nu efter en Sektionschef till Barn- och ungdomssektionen. Heltidstjänst tillsvidareanställning där Du kommer att vara direkt underställd Socialchefen.   Allmänt om IFO-verksamheten Individ- och familjeomsorgen består av en vuxensektion med försörjningsstöd, flykting-/integrationsfrågor och missbruksfrågor, samt en barn-och ungdomssektion med familjehem, familjerätt, barn och ungdomsvårdsutredningar, öppenvårdsteam med fältverksamhet, familje- och ungdomsbehandling och Medverkan – familjefrid i GGVV. IFO-enheten upprätthåller även social beredskapstjänst under icke kontorstid.   Arbetsuppgifter   - Leda och stödja socialsekreterarna i det dagliga arbetet.  - Föredragande i utskott och socialnämnd.  - Ansvara för resultat, personal, ekonomi och kvalitetsarbete.  - Samverka med andra aktörer, internt och externt.  - Vara motor i verksamhetsutvecklingen utifrån politiska mål,    gällande lagstiftning och beprövad erfarenhet och praxis.    - Ingå i socialförvaltningens ledningsgrupp.                                              Kvalifikationer Socionomexamen eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt läggs vid dina ledaregenskaper och att du har erfarenhet av ledningsarbete inom området. Kunskap och erfarenhet inom budget och personalfrågor är viktiga inslag i tjänsterna. God samarbetsförmåga, engagemang och arbetsglädje är för oss i Gnosjö en självklarhet. B- Körkort erfordras.   Upplysningar Kontakta Ivan Madunic, 0705-320816 på INTEND AB som vi samarbetar med i denna rekrytering. Fackliga företrädare: Vision Kerstin Schön-Jonsson eller SSR Johanna Bäckrud, båda kan nås på telefon  0370-331000  Lön Ange löneanspråk i ansökan. Vi tillämpar individuell lönesättning.   Tillträde Enligt överenskommelse.     Ansökan Din ansökan gör Du på www.intendab.com snarast.                                                                 Välkommen med din ansökan!
Företag: INTEND AB
Ort: Gnosjö
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sektionschef Barn- och ungdomssektionen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sektionschef Barn- och ungdomssektionen

Fastighetschef - Witalabostäder
Witalabostäder är Vetlanda kommuns allmännyttiga bostadsbolag. Witalabostäder äger och förvaltar 894 lägenheter och 11 013 kvm lokaler. Witalabostäder står inför en spännande framtid och med stora utmaningar vad det gäller nyproduktion och stora underhålls åtgärder i befintligt fastighetsbestånd. Witalabostäder kommer genomföra en omorganisation och vi söker därför en Fastighetschef som kommer bli en nyckelperson i ett framtida Witalabostäder.   Tjänstebeskrivning   Tjänsten som Fastighetschef innebär ett övergripande ansvar för förvaltning av fastighetsbeståndet och därmed samtliga drift, underhåll och förvaltningsprocesser. Du kommer också bli vara starkt involverad i Witalabostäders nyproduktionsprojekt.   Specificerade exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:   • Ansvarig för Witalabostäders drift -underhållorganisation inkl ekonomi, personal och entreprenörer. • Ansvara, driva och kvalitetssäkra Witalabostäders hela förvaltningsprocess avseende drift och underhåll. • Var VD och ekonomichef behjälplig med arbetet att initiera kvalitets - och miljöledningssystem som skall vara branschanpassat och implementerat senast 2015. • Utveckla, planera och kostnadsberäkna underhållsplaner för åren 2014-2025.       • Ansvara, projektera, upphandla och driva  nyproduktionsprojekt. • Ansvara, driva, genomföra och kvalitetssäkra underhålls - och ombyggnadsprojekt. • Ansvara, driva, genomföra och kvalitetssäkra energioptimeringsprojekt. • Ansvara och kvalitetssäkra hanteringen och processen av försäkringsskador. • Ingå i Witalabostäder ledningsgrupp tillsammans med VD och Ekonomichef.     Vem vi letar efter   Vi söker dig som har ingenjörsutbildning eller liknande relevant utbildning. Du har en lång och gedigen erfarenhet av förvaltning och nyproduktion, vilket innebär att du har en bred teknikerfarenhet inom bygg- och entreprenadverksamhet. Du har god erfarenhet av projektledning hos fastighetsföretag eller entreprenör. Du har dokumenterad erfarenhet av arbetsledning. Du har en god erfarenhet som beställare och är väl bevandrad inom relevant juridik. Du har också erfarenhet av självständigt ekonomiskt ansvar.   Du är en trygg och erfaren ledare med mycket god ledarförmåga samt besitter en hög integritet. Du är affärsmässig, tydlig och kommunikativ. Du har en hög social kompetens och en mycket god förmåga att etablera goda långsiktiga relationer med såväl hyresgäster, entreprenörer som medarbetare.   För mer information kontakta Ivan Madunic, 070-532 08 16 , eller Ida Brage, 073-032 20 86. Du söker tjänsten genom www.intendab.com senast den 9 oktober. Vi undanber oss CV- och annons säljare!
Företag: INTEND AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetschef - Witalabostäder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetschef - Witalabostäder

Förvaltningschef IFO
Alvesta kommun med ca 19 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade Till förvaltningen för individ- och familjeomsorg söker vi FÖRVALTNINGSCHEF   Förvaltningen för individ- och familjeomsorg är ny som egen förvaltning. I organisationen finns till din hjälp 4 avdelningschefer, en stab och ca 80 kunniga och positiva medarbetare. Förvaltningens ansvarsområde är: • Försörjningsstöd/arbetsmarknadsåtgärder • Flyktingmottagning för vuxna och familjer • Integrationsarbete för den kommunala flyktingmottagningen • Barn & familj • Missbruk Ditt uppdrag blir att utveckla denna förvaltning utifrån ett helhetsperspektiv med hela Alvesta kommun i fokus. Du ingår också i kommunens strategiska ledningsgrupp, med ansvar att utveckla kommunens hela verksamhet. Som förvaltningschef arbetar du på uppdrag av en politiskt tillsatt nämnd. Du är verksamhetsansvarig för förvaltningens samlade aktiviteter samt ansvarig för de resurser som tillhör nämndens område. Kommunchefen är närmast överordnad chef. Vi söker: • Dig som är en tydlig ledare och värderar ledarskapet mer än chefskapet. • Dig som har en god kommunikativ förmåga och kan driva förändrings- och förnyelseprojekt. • Dig som är mål och resultatinriktad. • Dig som har en socionomexamen eller motsvarande. Eftersom du ska vara på plats dagligen bör du ha en bostadsort som gör det möjligt att på ett bekvämt sätt ta dig till jobbet. För mer information kontakta Anders Roos, 070-532 08 18, eller Ida Brage, 073-032 20 86, på INTEND. Din ansökan vill vi via www.intendab.com senast den 15 oktober. Intervjuer med Alvesta kommun planeras till vecka 45. Vi undanber oss samtal från annons- och cv säljare!
Företag: INTEND AB
Ort: Alvesta
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förvaltningschef IFO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förvaltningschef IFO

Uppdragsledare VVS
WSP systems i Jönköping erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom VVS, el, tele och ljusdesign till våra kunder. WSP systems söker en erfaren uppdragsledare inom VVS till Jönköpingskontoret! WSP systems i Jönköping erbjuder specialistkunskaper inom VVS, el och tele till våra kunder. Vi är inne i en expansiv fas och VVS-gruppen söker därför dig som arbetat några år som uppdrags- eller projektledare inom VVS, och nu känner dig redo att utvecklas ytterligare. Hos oss kommer du att få ta ett helhetsansvar och leda våra uppdrag från kundkontakt via projektering till leverans. Känner du igen dig i följande beskrivning så vill vi gärna ha kontakt med dig: • Du har arbetat några år som uppdragsledare eller projektledare inom VVS • Du har erfarenhet av kontroll- och besiktningsmannauppdrag • Du vill utvecklas och gillar utmaningar • Du är social och har en förmåga att skapa goda relationer • Du tycker om att hjälpa såväl dina kunder som kollegor   Låter det här intressant? Sök tjänsten via www.intendab.com senast den 31 oktober . Vid frågor kan Du kontakta Cecilia Björkegren., 0705-382585 eller Ida Brage, 0730-322086.
Företag: INTEND AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Uppdragsledare VVS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Uppdragsledare VVS

Besiktningsman Bygg
Dina Försäkringar Sydost med kontor i bland annat Jönköping och Habo försäkrar privatpersoner och företagare. Vi ingår i Dina-gruppen och är tillsammans med våra systerföretag Sveriges sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkring. Vi är framgångsrika och har de mest nöjda kunderna inom både bil- och företagssidan enligt Svenskt kvalitetsindex. Vi söker BESIKTNINGSMAN BYGG Du kommer att jobba med besiktning och handläggning av byggskador hos privatperson och företag. Du kommer att ta in offerter och kvalitetssäkra byggföretag som utför återställandet efter skada. Din placering är vid kontoret i Jönköping. Vi söker dig som är byggingenjör eller motsvarande. Du har några års erfarenhet från byggbranschen. Har du erfarenhet inom besiktnings- och/eller försäkringsbranschen är det en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För mer information kontakta Anders Roos, 070-532 08 18, eller Ida Brage, 073-032 20 86. Du söker tjänsten via www.intendab.com senast den 23 oktober. Vi undanber oss samtal från annons- och cv säljare!
Företag: INTEND AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Besiktningsman Bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besiktningsman Bygg

Motorskadereglerare
Dina Försäkringar Sydost med kontor i bland annat Jönköping och Habo försäkrar privatpersoner och företagare. Vi ingår i Dina-gruppen och är tillsammans med våra systerföretag Sveriges sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkring. Vi är framgångsrika och har de mest nöjda kunderna inom både bil- och företagssidan enligt Svenskt kvalitetsindex. Vi söker MOTORSKADEREGLERARE Du kommer att jobba med administration, villkorstolkning och handläggning av skador inom området motor. Du kommer samarbeta med våra motortekniker. Din placering är vid kontoret i Jönköping. Vi söker dig som har en ekonomisk eller juridisk utbildning. Har du erfarenhet inom försäkringsbranschen är det en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För mer information kontakta Anders Roos, 070-532 08 18, eller Ida Brage, 073-032 20 86. Du söker tjänsten via www.intendab.com senast den 23 oktober. Vi undanber oss samtal från annons- och cv säljare!
Företag: INTEND AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Motorskadereglerare jobb, Motorskadereglerare Jönköping, Motorskadereglerare INTEND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorskadereglerare

Projektledare/Gatuingenjör
Ulricehamn är en expansiv kommun vid sjön Åsunden i hjärtat av Sjuhäradsbyggden, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag. Ulricehamn kommun består av 21 mindre orter och är idag ca 23 0000 onvånare, men vi vill gärna bli fler!  Målet är satt till 25000 år 2020 så känn Dig mycket välkommen!   Vi söker nu en Projektledare/Gatuingenjör som vill  arbeta i en positiv anda tillsammans med oss på Miljö- och samhällsbyggnad! Som Projektledare ansvarar Du för planering av den totala väghållningen. Du beställer tjänster och varor via kommunalt bolag som utförare. Du upphandlar tjänster av externa entreprenörer eller konsulter. En mänga interna samt externa kontakter förekommer, bland annat med Trafikverket och samhällsföreningar. Ett intressant projekt är bland annat utbyggnaden av riksväg 40. I tjänsten ligger att kunna svara för att beställda arbeten genomförs och besiktigas. Ett budgetansvar finns där omsättningen inom beställarfunktionen omsluter drygt 30 Mkr/år. Förekommande verksamhet sker i huvudsak inom gata, väg, park och avfallsdeponi. Du kommer att medverka vid projektering, detaljplanarbete, trafiksäkerhet och avtalsskrivning. Vi ser gärna att Du har civilingenjörsutbildning och/eller lämplig erfarenhet inom gatu/vägprojektering eller entreprenad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker därför Dig som är driven, strukturerad, flexibel och är lätt att samarbeta med, Du har ett ekonomiskt tänk och är lojal och lyhörd. Du förutsätts ha beställar och beslutsvana. Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning hos kommunen. Låter detta intressant? Ansök via www.intendab.com senast den 6 november. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Cecilia Björkegren, INTEND; 0705-382585 eller Ida Brage, INTEND, 0730-322086. Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0321-595000
Företag: INTEND AB
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare/Gatuingenjör jobb, Projektledare/Gatuingenjör Ulricehamn, Projektledare/Gatuingenjör INTEND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare/Gatuingenjör

Projektledare Mark
WSP Management levererar projektledning i sin helhet i form av kompletta organisationer eller som delar av de funktioner som ingår i en projektledningsorganisation. Vi är verksamma i byggprocessens alla faser, från att utveckla blivande projekt, genom hela projektgenomförandet och med tjänster i förvaltningsfasen. I dag är vi drygt 220 medarbetare och vi finns över hela landet. Vi jobbar gemensamt i projekt både på kontor och på avdelningen. Kontoret i Linköping/Norrköping behöver expandera! Vi söker därför Projektledare inom mark/infra, gärna med erfarenhet av att ha arbetat med järnväg. Som Projekt- och byggledare är Du beställarens högra hand. Du ansvarar och leder olika projekt inom mark, stora som små eller delar därav. Utdrag ur uppgifter som vi gör: Du leder projekten, sitter med på projekt-, ekonomi- och byggmöten, har kontakt med myndigheter, beställare och kunder. För kunder kan du sköta upphandling av både konsulter och entreprenörer samt hjälpa honom/henne som sakkunnig i byggreglerna. Vi söker Dig som idag arbetar som beställare, projektledare, arbetsledare eller platschef inom beställarorganisationer, entreprenörsorganisationer eller som konsult. Du har någon form av utbildning inom mark eller gymnasieutbildning med goda erfarenheter som markingenjör. Som person är Du kommunikativ, öppen, social, ansvarsfull, engagerad, nyfiken på det mesta inom branschen. Du kan ta utmaningar med ett leende. För mer information kring tjänsten, kontakta Cecilia Björkegren, 0705-382585.. Sök tjänsten senast den 22 september via www.intendab.com
Företag: INTEND AB
Ort: Linköping
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Mark jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Mark

Privatrådgivare/Innesäljare
Dina Försäkringar Sydost  försäkrar privatpersoner och företagare. Vi ingår i Dina-gruppen och är tillsammans med våra systerföretag Sveriges sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkring. Vi är framgångsrika och har de mest nöjda kunderna inom både bil- och företagssidan enligt Svenskt kvalitetsindex Vi söker Privatrådgivare/Innesäljare Dina Försäkringar växer och nytt kontor är på gång i centrala Växjö. Vi söker därför en ny medarbetare som ska fokusera på privatmarknaden. Du kommer att ha kontakt med privatkunder och jobba aktivt med rådgivning/försäljning. Din placering är vid nya kontoret i Växjö. Vi söker dig som är serviceinriktad, med kunden i fokus. Du har några års erfarenhet från administrativt och säljande arbete. Har du erfarenhet inom försäkringsbranschen är det en merit. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. För mer information kontakta Anders Roos, 070-532 08 18, eller Ida Brage, 073-032 20 86. Du söker tjänsten via www.intendab.com senast den 13 november. Vi undanber oss samtal från annons- och cv säljare!
Företag: INTEND AB
Ort: Växjö
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Privatrådgivare/Innesäljare jobb, Privatrådgivare/Innesäljare Växjö, Privatrådgivare/Innesäljare INTEND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Privatrådgivare/Innesäljare

Projekteringsingenjör - Tibro kommun
Tibro är en västsvensk kommun med 10 700 invånare, som kännetecknas av en stark entreprenörsanda – och ett gott samarbetsklimat. Här finns en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett brett föreningsliv med många framstående idrottare. I kommunen finns över 400 företag i 170 branscher. Tibro kommun har drygt 1 000 anställda och är en av de största arbetsgivarna i kommunen. Tibro erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service och bland de lägsta levnadskostnaderna i landet. I Tibro har kommunen och närings- och föreningslivet en gemensam vision. Tillsammans vill vi skapa miljöer som sticker ut!   Projekteringsingenjör / utredare inom Samhällsbyggnad – gata – parkavdelningen Arbetsuppgifter Som projekteringsingenjör / utredare tillhör du Gata- parkavdelningen inom Samhällsbyggnadsförvaltningen. Gata –parkavdelningen utför mycket  av kommunens underhålls- och nyanläggningsarbeten i egen regi. Din arbetsuppgifter är främst projekteringar och utredningar inom gata-park och vatten och avlopp. I en liten kommun och förvaltning blir det också arbeten inom hela förvaltningens ansvarsområde – inom fastigheter, trafik, plan och bygg, mark och fjärrvärme mm. Utredningar och granskning av VA och annat inför VA och miljötillstånd ingår också i arbetsuppgifterna. Vi samverkar idag med några grannkommuner och denna samverkan kan komma att inberäkna gata- parkavdelningen framöver.   Kvalifikationer Adekvat ingenjörsutbildning och eller motsvarande erfarenhet   Omfattning Heltid, tillsvidare Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten idag. Låter detta intressant? Ansök via www.intendab.com senast den 21 november. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Ivan Madunic, INTEND; 0705-320 816 eller Ida Brage, INTEND, 0730-322086.
Företag: INTEND AB
Ort: Tibro
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Projekteringsingenjör - Tibro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projekteringsingenjör - Tibro kommun

Fastighetschef - Tibro kommun
Tibro är en västsvensk kommun med 10 700 invånare, som kännetecknas av en stark entreprenörsanda – och ett gott samarbetsklimat. Här finns en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett brett föreningsliv med många framstående idrottare. I kommunen finns över 400 företag i 170 branscher. Tibro kommun har drygt 1 000 anställda och är en av de största arbetsgivarna i kommunen. Tibro erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service och bland de lägsta levnadskostnaderna i landet. I Tibro har kommunen och närings- och föreningslivet en gemensam vision. Tillsammans vill vi skapa miljöer som sticker ut!   Arbetsuppgifter Som Fastighetschef ansvarar du för fastighetsavdelningen, vars huvuduppdrag är att förvalta kommunägda fastigheter och lokaler. Fastighetsavdelningen ska tillgodose lokalbehovet för kommunens olika verksamheter, genomföra ny- och ombyggnationer, sköta hyresadministration, fastighetsdrift, akut och planerat underhåll samt verksamhetsvaktmästeri, städ och energi- och klimatrådgivning.Fastighetsavdelningen beställer därutöver tjänster av entreprenörer inom olika ramavtal. Totalt förvaltas ca 75.000 kvm, vilket innebär en driftbudget på ca 60 Mkr. Fastighetsavdelningen har ca 40 medarbetare. Anställningsform Anställningsform: Tillsvidareanställning Erfarenhet: Erfarenhet krävs Omfattning: Heltid Löneform: Månadslön Arbetstid: Dagtid Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Antal platser: 1 Kvalifikationer Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet av fastighetsfrågor. Du bör ha dokumenterad chefserfarenhet, vara serviceinriktad och kunna se helheten när det gäller kommunal fastighetsförvaltning. Kunskap och erfarenhet av politiskt styrda organisationer är meriterande. Låter detta intressant? Ansök via www.intendab.com senast den 21 november. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Ivan Madunic, INTEND; 0705-320 816 eller Ida Brage, INTEND, 0730-322086.
Företag: INTEND AB
Ort: Tibro
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetschef - Tibro kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetschef - Tibro kommun

SEO Tekniker/Analytiker
Vår uppdragsgivare söker dig som har erfarenhet av SEO och Webbplatsproduktion. Du har kunskaper i olika CMS system och erfarenhet av Wordpress. Du bör vara väl bekant med Google Analytics, HTML och CSS. Vem arbetsgivaren är kommer du få information om under första intervjun. Därför lämnar du bara en intresseanmälan nu. För information kontakta Anders Roos, 070-532 08 18 eller Ida Brage , 073-032 20 86. Du lämnar intresseanmälan genom www.intendab.com snarast, då urval sker löpande.
Företag: INTEND AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga SEO Tekniker/Analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SEO Tekniker/Analytiker

Systemtekniker - Mjölby kommun
Vår kommun är expansiv med strax över 26.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.   Systemtekniker Mjölby kommuns IT-avdelning består av 16 medarbetare som arbetar i en intressant och utvecklande miljö med goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i arbetsuppgifter. IT-avdelningens uppdrag är att stödja, utveckla och effektivisera kundernas verksamhet, genom att kombinera hög kunskap inom informationsteknologi och kunskap om kommunal verksamhet.   Arbetsuppgifter Då en av våra medarbetare har slutat behöver vi nu förstärka vår systemgrupp med en ny tjänst med inriktning mot Microsoft Exchange och Active Directory, samt drift av kommunens verksamhetssystem.   Dina arbetsuppgifter kommer att består av drift och utveckling av vår AD infrastruktur och Exchange, samt drift av ett antal befintliga verksamhetssystem. Du kommer även delta vid införandet av nya verksamhetssystem, därför projektledarerfarenhet ses som meriterande.   Vi ser att du har goda kunskaper inom Active Directory service och Exchange samt Windows server. Meriterande är om du även har erfarenhet av något eller några system som Citrix, NetApp, Microsoft SQL Server och VMware.   Arbetsgruppen består av sex personer där samarbete och kommunikation är viktigt för att arbetet ska flyta på. Du trivs både att arbeta självständigt och då man måste nyttja gruppens gemensamma kompetens för att uppnå resultat.   Som person är du är social och har en naturlig känsla för ansvar och vet vikten av att ditt uppdrag utförs på bästa sätt. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på ett pedagogiskt och tydligt sätt samt förstår vikten av dokumentation. Eftersom arbetet stundtals innebär ett högt tempo krävs det dessutom att du är stresstålig och flexibel.   I tjänsten ingår visst kvällsarbete.   Kvalifikationer • Högskoleutbildning inom IT, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig • Minst 3 års erfarenhet av Exchange, Active Directory och Windows server   • B-körkort är ett krav. Låter detta intressant? Ansök via www.intendab.com senast den 9 december. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Ivan Madunic, INTEND; 0705-320 816 eller Ida Brage, INTEND, 0730-322086.
Företag: INTEND AB
Ort: Mjölby
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Systemtekniker - Mjölby kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemtekniker - Mjölby kommun

Byggnadskonstruktör WSP Kalmar
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi mer än 2 400 medarbetare. Vår verksamhet bedrivs inom WSP Analys & Strategi, WSP Brand & Risk, WSP Byggprojektering, WSP Environmental, WSP International, WSP Management, WSP Samhällsbyggnad och WSP Systems. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Vi är United by our difference. Till vårt kontor i Kalmar söker vi nu en Byggnadskonstruktör. Ansvarsområden Som byggnadskonstruktör arbetar du med projektering av alla typer av byggnader för såväl ny- som ombyggnader inom industri, allmän husbyggnad, energiberäkningar mm. Du arbetar med både konstruktionsberäkningar och CAD-projektering. Hos WSP Byggprojektering i Linköping finns även goda möjligheter att arbeta i stora nationella och internationella uppdrag. Kvalifikationer Vi söker både kvalificerade kollegor med relevant erfarenhet och nyutexaminerade förmågor som kan växa in i sina roller. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt, du är nyfiken på ny teknik och känner ett personligt ansvar och engagemang för dina arbetsuppgifter. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, initiativförmåga och affärsmässighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 9 december 2013 via www.intendab.com Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, INTEND AB, 0705-382585.
Företag: INTEND AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadskonstruktör WSP Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadskonstruktör WSP Kalmar

Byggnadskonstruktör
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi mer än 2 400 medarbetare. Vår verksamhet bedrivs inom WSP Analys & Strategi, WSP Brand & Risk, WSP Byggprojektering, WSP Environmental, WSP International, WSP Management, WSP Samhällsbyggnad och WSP Systems. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Vi är United by our difference. Till vårt kontor i Växjö söker vi nu en Byggnadskonstruktör! Ansvarsområden Som byggnadskonstruktör arbetar du med projektering av alla typer av byggnader för såväl ny- som ombyggnader inom industri, allmän husbyggnad, energiberäkningar mm. Du arbetar med både konstruktionsberäkningar och CAD-projektering. Hos WSP Byggprojektering i Linköping finns även goda möjligheter att arbeta i stora nationella och internationella uppdrag. Kvalifikationer Vi söker både kvalificerade kollegor med relevant erfarenhet och nyutexaminerade förmågor som kan växa in i sina roller. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt, du är nyfiken på ny teknik och känner ett personligt ansvar och engagemang för dina arbetsuppgifter. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, initiativförmåga och affärsmässighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 9 december 2013 via www.intendab.com Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, INTEND AB, 0705-382585.
Företag: INTEND AB
Ort: Växjö
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadskonstruktör jobb, Byggnadskonstruktör Växjö, Byggnadskonstruktör INTEND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadskonstruktör

Byggnadskonstruktör WSP Linköping
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi mer än 2 400 medarbetare. Vår verksamhet bedrivs inom WSP Analys & Strategi, WSP Brand & Risk, WSP Byggprojektering, WSP Environmental, WSP International, WSP Management, WSP Samhällsbyggnad och WSP Systems. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Vi är United by our difference. Till vårt kontor i Linköping söker vi nu byggnadskonstruktör. Idag är vi ett gäng på 10 byggnadskonstruktörer som sitter i fräscha lokaler tillsammans med WSPs övriga affärsområden. Totalt har WSP i Linköping ca. 80 medarbetare. Ansvarsområden Som byggnadskonstruktör arbetar du med projektering av alla typer av byggnader för såväl ny- som ombyggnader inom industri, allmän husbyggnad, energiberäkningar mm. Du arbetar med både konstruktionsberäkningar och CAD-projektering. Hos WSP Byggprojektering i Linköping finns även goda möjligheter att arbeta i stora nationella och internationella uppdrag. Kvalifikationer Vi söker både kvalificerade kollegor med relevant erfarenhet och nyutexaminerade förmågor som kan växa in i sina roller. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt, du är nyfiken på ny teknik och känner ett personligt ansvar och engagemang för dina arbetsuppgifter. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, initiativförmåga och affärsmässighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 10 december 2013 via www.intendab.com Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, INTEND AB, 0705-382585.
Företag: INTEND AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadskonstruktör WSP Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadskonstruktör WSP Linköping

Byggkonstruktör WSP Norrköping
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi mer än 2 400 medarbetare. Vår verksamhet bedrivs inom WSP Analys & Strategi, WSP Brand & Risk, WSP Byggprojektering, WSP Environmental, WSP International, WSP Management, WSP Samhällsbyggnad och WSP Systems. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Vi är United by our difference. Till vårt kontor i Norrköping söker vi nu en Byggnadskonstruktör. Ansvarsområden Som byggnadskonstruktör arbetar du med projektering av alla typer av byggnader för såväl ny- som ombyggnader inom industri, allmän husbyggnad, energiberäkningar mm. Du arbetar med både konstruktionsberäkningar och CAD-projektering. Hos WSP Byggprojektering i Linköping finns även goda möjligheter att arbeta i stora nationella och internationella uppdrag. Kvalifikationer Vi söker både kvalificerade kollegor med relevant erfarenhet och nyutexaminerade förmågor som kan växa in i sina roller. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt, du är nyfiken på ny teknik och känner ett personligt ansvar och engagemang för dina arbetsuppgifter. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, initiativförmåga och affärsmässighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 10 december 2013 via www.intendab.com Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, INTEND AB, 0705-382585.
Företag: INTEND AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör WSP Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör WSP Norrköping

Besiktningsman Bygg
Dina Försäkringar Sydost  försäkrar privatpersoner och företagare. Vi ingår i Dina-gruppen och är tillsammans med våra systerföretag Sveriges sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkring. Vi är framgångsrika och har de mest nöjda kunderna inom både bil- och företagssidan enligt Svenskt kvalitetsindex Vi söker BESIKTNINGSMAN BYGG Du kommer att jobba med besiktning och handläggning av byggskador hos privatperson och företag. Du kommer att ta in offerter och kvalitetssäkra byggföretag som utför återställandet efter skada. Din placering är vid kontoret i Jönköping. Vi söker dig som idag jobbar eller har jobbat som Besiktningsman eller motsvarande. Du har några års erfarenhet inom besiktnings- och/eller försäkringsbranschen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För mer information kontakta Anders Roos, 070-532 08 18, eller Ida Brage, 073-032 20 86. Du söker tjänsten via www.intendab.com snarast då urval sker löpande. Vi undanber oss samtal från annons- och cv säljare!
Företag: INTEND AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Besiktningsman Bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besiktningsman Bygg

Byggkonstruktör
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi mer än 2 400 medarbetare. Vår verksamhet bedrivs inom WSP Analys & Strategi, WSP Brand & Risk, WSP Byggprojektering, WSP Environmental, WSP International, WSP Management, WSP Samhällsbyggnad och WSP Systems. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Vi är United by our difference. WSP Byggprojektering i Falköping erbjuder tjänster inom byggprojektering, byggnadsteknik och byggadministration. Våra kunder är bland annat industrin, fastighetsbolag, stat, kommun och landsting. WSP Byggprojektering är ca 350 medarbetare i hela landet. Samtliga kontor har tillgång till specialistfunktioner och avancerad rit- och beräkningsprogram. Vi söker Dig som har några års erfarenhet av byggprojektering/byggkonstruktioner och är väl förtrogen med IT-verktyg. Vi satsar på BIM-projektering där Du får vara med och utvecklas tillsammans med oss. Vi söker Dig som har civil- eller högskoleingenjörsutbildning. Du kommer att få jobba med de bästa vektygen i branschen som tex Tekla Structure och ADT. För beräkningar använder Du de senaste och bästa beräkningsprogrammen.   Våra uppdrag växlar mellan stora och små projekt. Du får arbeta med alla skeden i ett projekt, från idé till genomförande. Du utför Dina uppgifter i nära samarbete med andra konstruktörer och vid behov även specialister inom närliggande områden som geoteknik eller akustik. Inom WSP arbetar vi aktivt med processer för karriärutveckling. Genom våra globala närvaro finns möjlighet till utlandsjobb. Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i konsult-, leverantörs- eller entreprenadverksamhet. Du är intresserad av ny teknik och vi erbjuder utveckling i ett brett kursprogram. Du värdesätter att ha kontakt med andra, att bygga relationer och känner personligt ansvar för Dina uppgifter. För ytterligare frågor kontakta Cecilia Björkegren,0705-382585 alt Ida Brage, 0730-322086. Ansök via www.intendab.com senast den 12 december 2013.
Företag: INTEND AB
Ort: Falköping
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör jobb, Byggkonstruktör Falköping, Byggkonstruktör INTEND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör

SEO Tekniker/Analytiker
Vår uppdragsgivare söker dig som har erfarenhet av SEO och Webbplatsproduktion. Du har kunskaper i olika CMS system och erfarenhet av Wordpress. Du bör vara väl bekant med Google Analytics, HTML och CSS. Vem arbetsgivaren är kommer du få information om under första intervjun. Därför lämnar du bara en intresseanmälan nu. För information kontakta Anders Roos, 070-532 08 18 eller Ida Brage , 073-032 20 86. Du lämnar intresseanmälan genom www.intendab.com snarast, då urval sker löpande.
Företag: INTEND AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga SEO Tekniker/Analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SEO Tekniker/Analytiker

Kommunchef
Värnamo kommun är en kommun med stor tillväxtpotential. Med det strategiska läget vid E4/ riksväg 27 och  järnvägslinjen Kust-till-Kust (Kalmar-Göteborg) samt linjen Halmstad - Nässjö/Jönköping ser vi Värnamo som ett framtida nav för logistik för södra Sverige. Mångfald, entreprenörskap och starka nätverk utmärker kommunen och kommunens näringsliv. Vår vision lyder: ”Värnamo kommun den mänskliga tillväxtkommunen. Här förverkligar du dina drömmar, skapar, upplever, är delaktig och tar ansvar.” Värnamo kommuns verksamhet är uppdelad i nio olika förvaltningar. Det totala antalet anställda är drygt 2 500 personer och kommunens årliga omsättning är cirka 1,7 miljarder kronor. Vi har högst skattekraft i länet. Antar du utmaningen att bli vår Kommunchef? Som kommunchef utvecklar och samordnar du kommunens verksamhet inom områden som är av övergripande och gemensam karaktär. Din rapportering sker direkt till Kommunstyrelsen. En förutsättning för arbetet är god förståelse för de olika rollerna i en politiskt styrd organisation och värdesättning av ett gott samarbete med de förtroendevalda. Som kommunens högste tjänsteman bygger ditt ledarskap på att engagera och inspirera till nytänkande och till utveckling, samtidigt som stabilitet och tydlighet i ledarskapet förmedlar trygghet till organisationen. Du ska fortsätta vår påbörjade utvecklingsresa och samtidigt hantera framtida utmaningar. Ditt goda resultat som ledare beror på ditt strategiska ledarskap där du på ett lyhört och målmedvetet sätt leder dina medarbetare genom delaktighet, delegering och tydlig uppföljning. Ledarstilen präglas av gott kamratskap och av att låta andra växa i en hårt arbetande organisation. Du ska arbeta för att skapa förutsättningar för att alla ska kunna växa i en tillväxtkommun. Det är välmeriterande med ett gott ledarskap med flerårig erfarenhet i ledande befattning från offentligt styrd verksamhet. Du har akademisk utbildning inom lämpligt område och ett starkt intresse av samhällsfrågor. Du har lätt för att skapa förtroende och förstår vikten av att vårda goda relationer. Du kommer att företräda kommunen i många olika sammanhang så hög social kompetens tillsammans med ett representativt förhållningssätt är ett måste. Välkommen med din ansökan senast 15 januari 2014. I denna rekrytering samarbetar vi med Intend AB. Mer information: Ivan Madunic, Intend AB tel : 0705-320 816 Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tel: 0370-37 70 00.
Företag: INTEND AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunchef jobb, Kommunchef Värnamo, Kommunchef INTEND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunchef

Byggprojektledare - Fastighets AB Corallen
Fastighets AB Corallen är en av de ledande aktörerna i östra Götaland. Corallen äger och förvaltar cirka 518 000 kvm kommersiella lokaler med ett värde om cirka 4 miljarder kronor. Fastigheterna är belägna inom Jönköping, Linköping, Värnamo och Växjö kommuner. Corallen är ett helägt dotterbolag till börsnoterade Castellum AB. Utförligare information om företaget och dess fastigheter återfinns på www.corallen.se Till Corallen i Linköping söker vi: Byggprojektledare Corallen växer både genom förvärv av fastigheter och nybyggnationer. Nu behöver vi förstärka oss med en byggprojektledare som ska initiera, leda och driva både om-/ny- och tillbyggnationer. Du utgår ifrån Corallens kontor på Universitetsvägen i Linköping. Du kommer att ansvara för bland annat följande: - Byggprojektledning. - Upphandlingar. - Budget och resultatuppföljning av projekten. - Underhållsplanering Vi ser gärna att du är byggingenjör och har erfarenhet från entreprenörsidan och gärna beställare sidan. Du är godkänd i byggarbetsmiljösamordning (bas-P/bas-U). Det är också meriterande om du har arbetat med miljöcertifierat byggande. Du tycker om att arbeta med människor, är en god kommuinkatör och har känsla för service. För mer information kontakta Anders Roos, 0705-320 818 eller Ida Brage, 0730-322 086. Du söker tjänsten genom www.intendab.com snarast då urvalet sker löpande. Vi undanber oss samtal från annons- och CV säljare!
Företag: INTEND AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Byggprojektledare - Fastighets AB Corallen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggprojektledare - Fastighets AB Corallen

Fastighetschef
Sotenäs, havets kommun, ligger mitt i Bohuslän mellan Oslo och Göteborg. I kommunen bor ca 9000 personer i kustsamhällen. Sotenäs kan erbjuda en fantastisk livsmiljö med rik och varierad fritid. Tekniska avdelningen där fastighetsenheten ingår är en del av Kommunstyrelsens förvaltning med uppdrag att verkställa beslut i fråga om gator, VA, hamnar och parker, kost och städ, fastigheter samt mark och exploatering. Fastighetsavdelningen har cirka 15 anställda och förvaltar ca 70 000 m2ägda och inhyrda lokaler för den kommunala verksamheten, främst skolor, förskolor och äldreboenden. Mer information om kommunen finns på www.sotenas.se. Till vår fastighetsenhet söker vi: Fastighetschef Du är direkt underställd Tekniska chefen och ingår i dennes ledningsgrupp. Några av dina viktigare uppgifter kommer vara: -          Ta fram och verkställa underhållsplaner. -          Vara aktiv i kontakten med andra förvaltningar, som har sin verksamhet i fastigheterna. -          Leda och utveckla en kompetent personalgrupp på 15 personer. -          Se över upphandlingarna inom avdelningen. Vi tror att du har en teknisk utbildning och har erfarenhet ifrån fastighetsbranschen, byggbranschen eller annan entreprenadverksamhet som ligger nära fastigheter. Du är en bra ledare och har erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare. För mer information kontakta Anders Roos, 070-320 08 18, eller Ida Brage, 073-032 20 86. Du söker tjänsten genom www.intendab.com snarast då urvalet sker löpande. Vi undanber oss CV- och annons säljare!
Företag: INTEND AB
Ort: Sotenäs
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetschef jobb, Fastighetschef Sotenäs, Fastighetschef INTEND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetschef

Skolområdeschef - Finnvedens gymnasium och Värnamo Vux
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Finnvedens gymnasium har cirka 1300 elever, hög kvalitet i undervisningen, internationella utbyten, bärbara datorer och elever som trivs. På skolan blandas både högskoleförberedande och yrkesprogram. Skolan är indelad i fyra skolenheter som var och en leds av en rektor, där båda dessa typer av program blandas. På Värnamo Vux kan du läsa det mesta upp till och med gymnasial nivå. Du kan läsa Utbildning i svenska för invandare (SFI) för de som är nytillkomna till Sverige, Grundläggande vuxenutbildning (Gruv) som motsvarar grundskolan, gymnasiala kurser (Gy) för att skaffa sig ett slutbetyg samt diverse yrkesutbildningar. Vux Värnamo har varje termin ca 400 elever som blandat läser kurser utifrån elevens egna behov.   Till Barn och utbildningsförvaltningen söker vi nu en Skolområdeschef som ska ansvara för gymnasieutbildningen och vuxenutbildningen i Värnamo kommun.  Ansvarsområde: -Chef över fyra skolenheter på Finnvedens gymnasium - Chef över Värnamo Vux -Representant i förvaltningens ledningsgrupp Ditt uppdrag blir att långsiktigt utveckla och leda gymnasiet och vuxenskolan i Värnamo kommun. Du kommer att vara en sammanhållande länk och hålla ihop skolenheterna som en enhet. Att vara ambassadör, arbeta med samverkan internt och externt samt marknadsföra skolan utåt är en viktig del i tjänsten. Vi söker: Dig som har god ledarerfarenhet från till exempel skolvärlden, och då från gymnasieskolan eller vuxenutbildning och förmodligen som rektor. Dig som har dokumenterad erfarenhet av att arbeta i ledande ställning med lednings och utvecklingsfrågor. Vidare tror vi att du är en visionär med ett utvecklingsorienterat tänk. Du är kommunikativ, lyhörd och en god organisatör.  Du har god konflikthanteringsförmåga, ett helhetstänk och har lätt för att skapa struktur. För mer information kontakta Ivan Madunic, 0705-320 816, eller Ida Brage, 073-032 20 86, på INTEND. Din ansökan vill vi via www.intendab.com senast den 7 januari då urval sker löpande.
Företag: INTEND AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolområdeschef - Finnvedens gymnasium och Värnamo Vux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolområdeschef - Finnvedens gymnasium och Värnamo Vux

Värnamo söker Sektionschef
Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare.   ”Vill du vara med och utveckla Medborgarnämndens insatser för ungdomar ?”   Värnamo kommun har 33000 invånare, varav drygt 20% är födda i utlandet eller har föräldrar som är utrikes födda. I senaste ratingen av ”Här är det bäst att bo” i tidningen FOKUS placerade sig kommunen på 17 plats av 290 kommuner. Undersökningen grundade sig på 43 underlagsvariabler. Värnamo är starkast i variabelgrupperna ”Att vara ung” och att ”Arbeta i”.   Medborgar förvaltningen i Värnamo består av Socialtjänst/IFO, Integrationsverksamhet, Arbetsmarknadsåtgärder, Fritidsgårdar och Föreningsservice.  Majoriteten av personalen inom Medborgarförvaltningen är socionomer och beteendevetare med inriktning på medborgaren och familjen ,med barnet/ungdomen i centrum. I förvaltningen finns ca 140 medarbetare.  Under senare år har fokus varit att bygga hemmaplansåtgärder för barnfamiljer och ungdomar. Mottagningarna inom missbruk är delvis ett samarbete med grannkommuner i GGVV-Gnosjöregionen. En Minimaria för ungdomar finns på diskussion. Familjecentral bygges tillsammans med regionen/landstinget, och skola-barnomsorg. Arbetsmarknadsåtgärder är under ständig utveckling. Jobbcenter Unga och Jobbcenter Vuxna implementeras som viktiga stödresurser för försörjningsstödet och andra delar inom socialtjänsten.   Vi söker nu en sektionschef . Ditt ansvarsområde blir inom individ och familjeomsorgen- stöd och hjälp till unga - uppdraget omfattar myndighetsutövning, öppna insatser och hemmaplansåtgärder. Du är aktiv i ditt uppdrag och förvekligar samordningsfördelar internt och tillsammans med våra välfärdsgrannar i kommunen samt bland annat landstinget/regionen. Du ser strategiutvecklingen mot hjälp och stöd på hemmaplan som angelägen. Du utvecklar verksamheten från brukarperspektiv, kvalitetsperspektiv och samordningsperspektiv. Befattningen är nyinrättad inom socialtjänstens barn och ungdomsverksamhet. Det betyder att Du kommer att ha ett särskilt samverkansuppdrag och vara ersättare för sektionschefen för Barn, inom bland annat myndighetsutövning. Ni har ett gemensamt utvecklingsansvar för barn och ungdomsverksamheten. Vi ser ungdomens Arenor, Familjen-Skolan –Fritiden.  Dessa tre arenor  behöver vara välfungerande  utifrån ett helhetsperspektiv på ungdomen och familjen/nätverket. Vi ser att din kompetens gör dej till en av våra centrala förbättringsresurser inom medborgarnämndens verksamhetsområde med kreativitet och idéer. Du betraktar vardagen för våra ungdomar med nya ögon.   Kompetens och erfarenhet: Du är socionom eller har utbildning som bedöms likvärdig. Du har erfarenheter av arbete inom verksamhetsområdet. Du är flexibel och öppen för förändringar och ser kvalitetsutveckling som en utmaning. Du har erfarenhet inom arbetsledning och utvecklingsinsatser för medarbetare. Du har social kompetens. Du lägger ner extra energi i arbetet, sprider glädje och levererar lösningar i det lilla och det lite större uppdraget. Allt det där som gör jobbet roligare.   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Tillträde: Enligt överenskommelse   Upplysningar Förvaltningschef Bengt Einarsson 0370-37 78 20 Rekryteringskonsult Ivan Madunic mobil: 0705-320 816 ivan(a)intendab.com Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0370-37 70 00. Mattias Vejklint för SSR och Agneta Markkula för Vision.   Ansökan Sista ansökningsdag 2014-01-13. Ansökan: Du ansöker antingen genom kommunens hemsida www.varnamo.se eller så Gör Du ansökan hos vårt partner i denna rekrytering Intend AB, www.Intendab.com
Företag: INTEND AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Värnamo söker Sektionschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Värnamo söker Sektionschef

Projektchef
Pålssons Bygg är ett av de mest expansiva byggbolagen i Jönköpingsregionen. Omsätter ca 100 miljoner och har ca 40 anställda. Vår verksamhet är uppdelad i tre olika områden, Entreprenad, Byggservice och Egna projekt. Vårt motto är: Vi håller måttet, och med det menar vi att du ska kunna lita på oss i alla avseenden. Mer information finna på www.palssonsbygg.se För att ansvara för och driva våra egna projekt söker vi PROJEKTCHEF Som Projektchef kommer du att ansvara för och driva projekt där Pålssons Bygg själva står som byggherrar, äger tomt, planerar och konstruerar, bygger och säljer bostaden direkt till köpare. En process där bolaget har hel kontroll och kostnadseffektivitet ger ett för köparen fördelaktigt slutresultat. Vi söker dig som har goda kunskap om bygg, fastigheter, ekonomi och finansiering. Du arbetar idag eller har jobbat inom byggbranschen. Det är viktigt att du är en duktig projektledare och har bra koll på ekonomin. Om du har frågor kontakta Anders Roos, 0705-320 818, eller Cecilia Björkegren, 0705-382 585. För mer information eller för att söka tjänsten besök www.intendab.com. Urval sker löpande så din ansökan vill vi ha snarast.
Företag: INTEND AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Projektchef jobb, Projektchef Jönköping, Projektchef INTEND AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektchef

Byggnadskonstruktör WSP Kalmar
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi mer än 2 400 medarbetare. Vår verksamhet bedrivs inom WSP Analys & Strategi, WSP Brand & Risk, WSP Byggprojektering, WSP Environmental, WSP International, WSP Management, WSP Samhällsbyggnad och WSP Systems. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Vi är United by our difference. Till vårt kontor i Kalmar söker vi nu en Byggnadskonstruktör. Ansvarsområden Som byggnadskonstruktör arbetar du med projektering av alla typer av byggnader för såväl ny- som ombyggnader inom industri, allmän husbyggnad, energiberäkningar mm. Du arbetar med både konstruktionsberäkningar och CAD-projektering. Hos WSP Byggprojektering i Kalmar finns även goda möjligheter att arbeta i stora nationella och internationella uppdrag. Kvalifikationer Vi söker en kvalificerade kollega med civilingenjörsutbildning och relevant erfarenhet. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt, du är nyfiken på ny teknik och känner ett personligt ansvar och engagemang för dina arbetsuppgifter. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, initiativförmåga och affärsmässighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 15 januari 2014 via www.intendab.com Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, INTEND AB, 0705-382585.
Företag: INTEND AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadskonstruktör WSP Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadskonstruktör WSP Kalmar

Byggkonstruktör WSP Norrköping
WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi. Vi finns i 35 länder. I Sverige har vi mer än 2 400 medarbetare. Vår verksamhet bedrivs inom WSP Analys & Strategi, WSP Brand & Risk, WSP Byggprojektering, WSP Environmental, WSP International, WSP Management, WSP Samhällsbyggnad och WSP Systems. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. Vi är United by our difference. Till vårt kontor i Norrköping söker vi nu en Byggnadskonstruktör. Ansvarsområden Som byggnadskonstruktör arbetar du med projektering av alla typer av byggnader för såväl ny- som ombyggnader inom industri, allmän husbyggnad, energiberäkningar mm. Du arbetar med både konstruktionsberäkningar och CAD-projektering. Hos WSP Byggprojektering  finns även goda möjligheter att arbeta i stora nationella och internationella uppdrag. Kvalifikationer Vi söker både kvalificerade kollegor med relevant erfarenhet och nyutexaminerade förmågor som kan växa in i sina roller. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt, du är nyfiken på ny teknik och känner ett personligt ansvar och engagemang för dina arbetsuppgifter. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, initiativförmåga och affärsmässighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 10 december 2013 via www.intendab.com Eventuella frågor besvaras av Cecilia Björkegren, INTEND AB, 0705-382585.
Företag: INTEND AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Byggkonstruktör WSP Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggkonstruktör WSP Norrköping


Sök lediga jobb INTEND AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se