ISS FACILITY SERVICES AB jobb - lediga jobb

ISS FACILITY SERVICES AB jobb ISS FACILITY SERVICES AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ISS FACILITY SERVICES AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ISS FACILITY SERVICES AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Serviceinriktad receptionist på heltid sökes!- Stockholm

 2. Vi söker en serviceinriktad medarbetare- Stockholm

 3. Är du en norsktalande collectionsmedarbetare?- Stockholm

 4. Vi söker en platschef till en kund i Karlskrona- Karlskrona

 5. ISS Städtjänster söker T.F. Driftchef till Avesta- Avesta

 6. ISS söker driven driftchef till Malmberget- Gällivare

 7. Lokalvårdare till Hörnefors- Umeå

 8. ISS Städtjänster söker teamledare till Umeå- Umeå

 9. ISS söker affärsmässig distriktchef till Västerbotten- Umeå

 10. ISS söker distriktchef till Västernorrland/Jämtland- Sundsvall

 11. Teknikintresserad kundtjänstsupport med säljfoku- Göteborg

 12. Restaurangbiträden till Revisionsstopp Preemraff- Lysekil

 13. ISS söker servicemedarbetare till Lund- Lund

 14. ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Piteå- Piteå

 15. ISS Städtjänster söker teamledare till Umeå- Umeå

 16. Kock Revisionsstopp Preemraff Lysekil- Lysekil

 17. ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Råneå- Luleå

 18. Servicemedarbetare Albacken, Bräcke- Bräcke

 19. ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Malmberget- Gällivare

 20. Receptionister sökes!- Stockholm

 21. ISS Städtjänster söker serivicemedarbetare i Malmberget- Gällivare

 22. ISS Städtjänster i Örnsköldsvik söker vikarier!- Örnsköldsvik

 23. Erfaren och mångsidig kock till våra skol/äldregårdskök- Alingsås

 24. Serviceinriktade restaurangbiträden- Alingsås

 25. Servicemedarbetare växel / kundtjänst extra vid behov- Malmö

 26. Lagerarbetare / Chaufför Frukt- Göteborg

 27. ISS Städtjänster söker Driftchef till Nässjö/Vetlanda!- Nässjö

 28. Kock- Kristianstad

 29. ISS Städtjänster söker servicemedarbetare till Insjön- Borlänge

 30. Vikarier hygienstädning Uppsala- Uppsala

 31. ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Boden- Boden

 32. Kock- Staffanstorp

 33. Fönsterputsare- Enköping

 34. Lokalvårdare- Enköping

 35. Fönsterputsare- Västerås

 36. Lokalvårdare - vikarietjänst- Västerås

 37. ISS söker servicemedarbetare som gillar service- Stockholm

 38. Vi söker en driven köksmästare- Stockholm

 39. ISS söker problemlösande medarbetare till servicecenter- Stockholm

 40. ISS söker ansvarsfulla och drivna kockar- Stockholm


Mer beskrivning

Serviceinriktad receptionist på heltid sökes!
För kunds räkning söker vi en receptionist på heltid till Arriva. Arriva är en del av Europas största koncern för persontrafik och är idag etablerad i tolv länder. Företaget har varit etablerad på den svenska marknaden sedan 1999 med ledning i Köpenhamn. Sedan februari 2011 har Arriva varit ett självständigt svenskt bolag och växer nu rejält. Är du en serviceinriktad, flexibel och självgående person som gillar att vara spindeln i nätet? Trivs du med både kundbemötande, koordinering och administration? Då kanske du är rätt person för Arriva! Just nu söker vi för kunds räkning en receptionist med möjlighet att tillträda en tjänst på heltid med beräknad start i mitten av augusti. Du kommer att arbeta på Arrivas huvudkontor som ligger i Liljeholmen. Arbetsuppgifter - Vara ansiktet utåt och ta emot besökare. - Svara på telefon och mail. - Intern serviefunktion - Förbereda inför möten och konferenser. - Ansvara för köksutrymmen och pentry. - Diarieföring av inkommande post, kopiering, sammanställa material. - Sköta bokningar av beställning av exempelvis: resor, luncher, kontorsmaterial etc. - Andra vanligt förekommande receptionistsysslor. Arbetstid Måndag- Fredag: 07.30-16.00 men kvällstid kan förekomma. Önskade kvalifikationer Du har lägst gymnasiekompetens och har två års erfarenhet av arbete som receptionist. Vidare talar du flytande och skriver obehindrat på både svenska och engelska samt har mycket goda datorkunskaper. Tyska är meriterande. Vi ser gärna att du har vana att sätta igång teknisk utrustning som projektorer och liknande. Personliga egenskaper Som person är du social, serviceinriktad och strukturerad. Du gillar att vara spindeln i nätet och hjälpa till att koordinera och ordna med saker. Du är prestigelös och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta i när det behövs. Du tar egna initiativ och tycker om att samarbeta med olika sorters människor. Vidare är du självgående och har ett professionellt sätt mot så väl interna som externa kunder. Vi erbjuder Kundföretaget erbjuder spännande och omväxlande arbetsuppgifter i fräscha och nyrenoverade lokaler med ett trevligt och glatt gäng kollegor. En provanställning på 6 månader med möjlighet till fast anställning.
Företag: ISS FACILITY SERVICES AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktad receptionist på heltid sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktad receptionist på heltid sökes!

Vi söker en serviceinriktad medarbetare
Vill du arbeta i ett ungt och dynamiskt företag med ett internationellt och unikt varumärke? Har du utmärkt känsla för service och trivs i en roll med variation där du får arbeta både serviceinriktat mot kunder och med administrativa uppgifter? Titta hit! Vår kund behöver nu förstärka sitt glada gäng på serviceadministration med ytterligare en medarbetare. Tjänsten är ett långtidsuppdrag på minst ett år med mycket goda möjligheter till förlängning för rätt person. Tjänsten är på heltid. Arbetsuppgifter Du kommer att ha en varierande tjänst som består av så väl serviceadministration som reception och övriga kontorsadministrativa uppgifter. Tjänstens tyngdpunkt ligger på hantering av serviceärenden, dvs. inregistrering, samt packning och uppackning av produkter. Samtidigt förekommer ett flertal löpande uppgifter såsom: kundförfrågningar, problemlösning, reklamationsärenden och kostnadsförslag. I övrigt kommer du att vara behjälplig i andra uppgifter som t ex att sitta i receptionen vid behov. Arbetstid Måndag - fredag 08.00-16.30 Önskade kvalifikationer Gymnasiekompetens samt tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom ett serviceyrke, är ett krav. Vidare är det viktigt med god dator- och telefonvana för att klara av tjänsten. Personliga egenskaper Vi söker dig som är en positiv lagspelare. Du är serviceinriktad, stresstålig och har förmågan att lyfta blicken i det dagliga arbetet och därigenom ge företagets kunder den bästa servicen. Vi erbjuder En varierande och rolig tjänst på ett spännande företag och i ett härligt gäng samt goda chanser till förlängning för rätt person.
Företag: ISS FACILITY SERVICES AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en serviceinriktad medarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en serviceinriktad medarbetare

Är du en norsktalande collectionsmedarbetare?
Till vår kund i Sollentuna söker vi nu en norsktalande och serviceinriktad collectionsmedarbetare med hög stresstålighet. Kunden är världsledande inom sin bransch och tillhandahåller kontorslösningar som bidrar till att öka företags effektivitet. Hos vår kund får du möjlighet att bli en del av ett stort internationellt företag där företagskulturen bland annat kännetecknas av en dynamisk organisation med högt i tak. Arbetsuppgifter -Bevaka norska kundfordringar och koordinera påminnelser och Inkasso. -Bevaka kreditspärrade order och släppa dem efter avstämning med kundansvariga och i enlighet med bolagets kreditpolicy. -I samråd med kundansvariga följa upp kunder som har betalningsproblem eller dylikt. -Rapportering och uppföljning av bolagets nyckeltal inom Collections. Arbetstid Heltid, mån- fredag Önskade kvalifikationer Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en kundorienterad verksamhet. Vidare har du goda kunskaper i svenska, engelska och norska är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomi samt i affärsystemet SAP är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med Collections, kundfordringar och inkassohantering samt har god vana att arbeta i flera olika datasystem. Som person är du mycket social samt stresstålig och serviceinriktad. Vidare är du självständig, driftig och har en god prioriteringsförmåga och tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Du är nyfiken, lyhörd och har en stor vilja att lära nytt och trivs med att arbeta i team. Vi erbjuder För rätt person finns en möjlighet till en tillsvidareanställning hos kunden.
Företag: ISS FACILITY SERVICES AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en norsktalande collectionsmedarbetare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en norsktalande collectionsmedarbetare?

Vi söker en platschef till en kund i Karlskrona
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi utvecklar och förädlar affärsverksamheter för uppdragsgivare inom näringsliv och offentlig sektor. Vi är Sveriges största leverantör av FM-tjänster och bedriver FM-uppdrag hos våra kunder. Läs mer på www.se.issworld.com Arbetsuppgifter Som platschef arbetar du nära kunden och medarbetarna. Du är kundens första kontakt och Du ansvarar för att ISS levererar tjänster enligt avtal med hög kvalitet. Du arbetar aktivt med merförsäljning, utveckling och kvalitetsuppföljning samt hanterar kundens synpunkter och önskemål. Du har daglig kontakt med medarbetare och du har en viktig roll när det gäller att introducera nya medarbetare i yrket samt att löpande säkerställa att rätt arbetsmetoder används, samt andra uppgifter som ingår i en operativ chefs roll. Tjänsten innebär resor inom Sverige, och en kontraktsansvarig roll mot kund på andra orter än Karlskrona. Tjänsten kan också innebära operativa arbetsuppgifter enligt avtal mellan kund och ISS. Tjänsten innebär också rapportering enl. fastställd governancestruktur där systematiskt sinnelag, struktur samt tydlighet är viktiga egenskaper. Kvalifikationer Vi söker dig som har god ledar- och samarbetsförmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och känsla för merförsäljning. Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, där erfarenhet från fastighetsteknik är önskvart. Du är beredd att ta ett stort eget ansvar och är van vid kundkontakter. Som person är du nyfiken, social, noggrann och självgående. Du är beredd att rycka in där det behövs och ser vad som behöver göras. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, stresstålighet, tydlighet, struktur, initiativrikedom, lyhördhet, prestigelöshet och flexibilitet. Vidare är det viktigt att du tycker om att arbeta med människor och att ge service. Du har mycket goda IT-kunskaper (Officepaketet och internet), mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Övrigt Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Är du intresserad av den här tjänsten? För att få mer information om tjänsten kan du kontakta: Namn/Befattning: Jan Setréus, regionchef Telefonnummer kontor: 0734-36 51 88 Observera! Vi tar endast emot ansökningar via det här systemet. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en platschef till en kund i Karlskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en platschef till en kund i Karlskrona

ISS Städtjänster söker T.F. Driftchef till Avesta
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Avesta och Hedemora söker vi en T.F. Driftchef då vår ordinarie Driftchef innehar en annan tjänst under ca 1 år. Arbetsuppgifter Som T.F. Driftchef kommer du att ha ett helhetsansvar för drift och ekonomi på ditt område. Det område du kommer att bli ansvarig för är Avesta och Hedemora med omnejd. Vi söker dig som har förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten. Du kommer att ha ansvar för ett stort antal medarbetare och kunder. I rollen ingår resultatansvar för driftområdet och du ansvarar även för att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar. Som Driftchef rapporterar du till Distriktchefen. Din profil Vi söker dig som anser att servicemindedhet är en självklarhet. Du ska ha datavana samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Om du har erfarenhet från servicebranschen, ledarskap och har arbetat med ekonomiskt ansvar är det meriterande. Personliga egenskaper som sätts högt är affärsmässighet, mål- och resultatinriktning, samt förmåga att ha ett helhetsperspektiv. Som person bör du vara öppen, lyhörd och tydlig. Du är drivande och skapar engagemang samt är en stabil person med god självtillit. Du ska kunna leda, motivera och utveckla driftområdets medarbetare. En god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett intresse för människor är en förutsättning i rollen. Körkort är ett krav. Din placering är på vårat kontor i Avesta. Varaktighet/Anställningsform Tjänsten är på heltid under ca ett år. För extern sökande tillämpas provanställning. Tillträdesdag Tillträde enligt överenskommelse. Övrigt Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Specialist Maud Lindkvist, maud.lindkvist@se.issworld.com Tjänsten kan komma att tillsättas före slutdatum som är 2013-07-21. OBS! Ansökningar tas endast emot via vårt rekryteringssystem. Om ansökningar inkommer via mail eller brev kommer dessa att makuleras obehandlade.
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Avesta
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga ISS Städtjänster söker T.F. Driftchef till Avesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS Städtjänster söker T.F. Driftchef till Avesta

ISS söker driven driftchef till Malmberget
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Malmberet söker ISS Städtjänster region Norrland en serviceinriktad, driven, och engagerad driftchef. Dina arbetsuppgifter: ISS erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas och nå personlig utveckling. Som driftchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftsområde. Du arbetar aktivt med att öka den organiska tillväxten genom merförsäljning och tjänsteutveckling i samarbete med kund. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten. I rollen ingår även att leda, motivera och utveckla driftområdets medarbetare. Du ansvarar även för att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar. Din profil: Vi söker dig som är en entusiastisk och driven ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha drivkraft att skapa nya affärer, samt förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten. Du värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet och brinner för att ge service till kund. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap. En god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett intresse för människor är en förutsättning i rollen. Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen har du en god förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer. Du har gymnasieutbildning samt eventuell påbyggnadsutbildning. Erfarenhet av liknande branscher är meriterande. Du kommunicerar väl på svenska och har goda IT-kunskaper. Körkort är ett krav. Övrigt: Tjänsten är tillsvidare med tillträde efter överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Monika Lundstig, distriktchef, telefonnummer 070- 104 49 52 Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Välkommen med din ansökan!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga ISS söker driven driftchef till Malmberget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS söker driven driftchef till Malmberget

Lokalvårdare till Hörnefors
Du får givetvis inskolning i arbetsuppgifterna när du börjar! Städning av Hälsocentralen, Folktandvården och Apotekets lokaler i Hörnefors. Du bör helst bo i Hörnefors och du ska vara ansvarsfull, noggrann, kunna jobba självständigt. Ett deltidsjobb med möjlighet till goda referenser för rätt person.
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare till Hörnefors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare till Hörnefors

ISS Städtjänster söker teamledare till Umeå
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Umeå söker vi teamledare som är intresserade av att arbeta i ett utpräglat serviceyrke med direkta kundkontakter. Dina arbetsuppgifter: Som teamledare arbetar du nära dina kunder och medarbetare. Du hanterar kundernas synpunkter och önskemål samt arbetar aktivt med merförsäljning och kvalitetsuppföljning. Du har daglig kontakt med medarbetare och du har en viktig roll när det gäller att introducera nya medarbetare i yrket samt att löpande säkerställa att rätt städmetoder används. Andra arbetsuppgifter som igår i rollen är bland annat frånvarorapportering, vikarieplanering och materialhantering. Du kommer även att utföra praktiskt servicearbete såsom exempelvis sjukvikariatsstädning ute hos våra kunder. I tjänsten ingår minst 50% praktisk städning. Din profil: Vi söker dig som har god ledar- och samarbetsförmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Vi ser gärna att du har branscherfarenhet eller erfarenhet från andra serviceyrken. Du bör ha gymnasieutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är även viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift samt att du är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav. Övrigt: Tjänsten är tillsvidare med tillträdesdatum enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas när tjänsten tillsätts av extern kandidat. Har du frågor vänligen kontakta driftchef Laila Karlsson på ISS Städtjänster, telefonnummer 070-104 50 26. Fram till och med vecka 30 maila dina frågor: laila.karlsson@se.issworld.com Välkommen med din ansökan!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Umeå
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga ISS Städtjänster söker teamledare till Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS Städtjänster söker teamledare till Umeå

ISS söker affärsmässig distriktchef till Västerbotten
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Västerbotten söker ISS Städtjänster region Norrland en driven, engagerad och affärsmässig distriktchef med placering i Umeå. Dina arbetsuppgifter: ISS erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas och nå personlig utveckling. Som distriktschef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt distrikt. Du arbetar aktivt med tjänsteutveckling i samarbete med kund. Tillsammans med regionens säljare verkar du för att öka den organiska tillväxten på ditt distrikt. En viktig del i rollen är att stötta och utveckla cheferna i ditt distrikt. Du ingår i regionens ledningsgrupp och har stora möjligheter att påverka verksamheten mot dess övergripande mål. Du ansvarar även för att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar. Din profil: Vi söker dig som är en entusiastisk och driven ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha drivkraft att skapa nya affärer, samt förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten. Du värdesätter hög kvalitet och brinner för mötet med kunden. Du har tidigare erfarenhet av att leda chefer och du är trygg och tydlig i ditt ledarskap. Som person är du lyhörd och har förmåga att involvera och utveckla distriktets medarbetare. En god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett intresse för människor är en förutsättning i rollen. Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen har du en god förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning inom ekonomi och marknad, eller organisations- och personalfrågor. Du kommunicerar väl på svenska och engelska och har goda IT-kunskaper. Har du arbetat inom något tjänsteföretag är det starkt meriterande. Körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten. Övrigt: Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta regionchef Stefan Löfgren, telefonnummer 070-601 22 74. Rekryteringen pågår löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Välkommen med din ansökan!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Umeå
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga ISS söker affärsmässig distriktchef till Västerbotten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS söker affärsmässig distriktchef till Västerbotten

ISS söker distriktchef till Västernorrland/Jämtland
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Västernorrland/Jämtland söker ISS Städtjänster region Norrland en driven, engagerad och affärsmässig distriktchef med placering i Sundsvall alternativt Östersund. Dina arbetsuppgifter: ISS erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas och nå personlig utveckling. Som distriktschef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt distrikt. Du arbetar aktivt med tjänsteutveckling i samarbete med kund. Tillsammans med regionens säljare verkar du för att öka den organiska tillväxten på ditt distrikt. En viktig del i rollen är att stötta och utveckla cheferna i ditt distrikt. Du ingår i regionens ledningsgrupp och har stora möjligheter att påverka verksamheten mot dess övergripande mål. Du ansvarar även för att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar. Din profil: Vi söker dig som är en entusiastisk och driven ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha drivkraft att skapa nya affärer, samt förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten. Du värdesätter hög kvalitet och brinner för mötet med kunden. Du har tidigare erfarenhet av att leda chefer och du är trygg och tydlig i ditt ledarskap. Som person är du lyhörd och har förmåga att involvera och utveckla distriktets medarbetare. En god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett intresse för människor är en förutsättning i rollen. Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen har du en god förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning inom ekonomi och marknad, eller organisations- och personalfrågor. Du kommunicerar väl på svenska och engelska och har goda IT-kunskaper. Har du arbetat inom något tjänsteföretag är det starkt meriterande. Körkort är ett krav då resor ingår i tjänsten. Övrigt: Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta regionchef Stefan Löfgren, telefonnummer 070-601 22 74. Rekryteringen pågår löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Välkommen med din ansökan!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga ISS söker distriktchef till Västernorrland/Jämtland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS söker distriktchef till Västernorrland/Jämtland

Teknikintresserad kundtjänstsupport med säljfoku
Vår kund i centrala Göteborg söker dig som är på jakt efter ett fartfyllt arbete där du får arbeta med kundsupport. Du kommer att vara anställd av ISS Personaltjänster och arbeta som konsult ute på plats i vår kunds lokaler. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att arbeta med kundsupport inom telecombranschen. Du tar emot inkommande samtal från kunder och arbetar med telefonen och datorn som främsta redskap. Du bemöter kunden på ett proffsigt och effektivt sätt, gör ditt bästa för att lösa kundens problem. I början av uppdraget kommer du att genomgå en utbildning för att få goda kunskaper om både vår kund och dina arbetsuppgifter. Arbetstid Flexibel arbetstid: dagar, kvällar och helger, ca 20 timmar/veckan Under utbildningen mellan vecka 31-32 kommer du att arbeta måndag-fredag mellan 09.00-17.00. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som tidigare har arbetat med service och/eller försäljning och besitter en hög servicekänsla. Vi ser att du har ett dator/teknikintresse Vi ser att du drivs av ett säljfokus Vi ser att du är social och har en god kommunikativ förmåga. Du är utåtriktad och har en bra telefonröst. Vi ser gärna att du är studerande eller att du har ett annat deltidsarbete att kombinera tjänsten med. Personliga egenskaper Du gillar service och teknik. Du är glad och positiv vilket kan smitta av sig till kunderna i telefonen. Du hanterar stress på ett bra sätt och gillar när det händer mycket omkring dig. Du är flexibel och gillar möjligheten att få ta arbetspass på varierande tider och veckodagar. Arbetsplatsen präglas av ett högt tempo, en god stämning och en målmedvetenhet kring kvalitet. Kunden som du kommer att vara placerad hos arbetar tillsammans med oss med din utveckling och trivsel. Kontinuerliga uppföljningar kommer att genomföras, med fokus på just din utveckling, försäljning och effektivitet. Denna tjänst passar dig som vill ge god service över telefon, är flexibel och har ett tekniskt intressse. Är detta ett extrajobb som du tror skulle passa dig? Sök tjänsten genom att klicka på länken: http://82.134.19.102/cgi-win/wtkundekandidat.exe?/k60&spraakid=&id_fylker=0&id_vikarer=0&id_sec=&sessionid=&id_tilbud=3000823&kommando=rekruttering&engasjement=1
Företag: ISS FACILITY SERVICES AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Teknikintresserad kundtjänstsupport med säljfoku jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknikintresserad kundtjänstsupport med säljfoku

Restaurangbiträden till Revisionsstopp Preemraff
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Läs mer på www.se.issworld.com RESTAURANGBITRÄDEN GÄRNA MED KÖKSERFARENHET Till vårt uppdrag på Preemraffs Personalrestaurang i Lysekil söker vi nu dig som vill jobba under fem-sju veckor från september som restaurangbiträde. Under denna tid kommer vi att få gäster från olika delar av Europa. Vi söker dig som är en ordningsam, mogen och självständig person som har ett genuint intresse för branchen och dess utveckling. ARBETSUPPGIFTER I ditt ansvar ingår förutom sedvanliga restaurangbiträdesuppgifter även portionering, tillberedning av sallader, smörgåsar, leverans av catering, kassaarbete, etc. Du arbetar enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll. Även lättare matlagning kan ingå beroende på kvalifikationer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har tidigare branscherfarenhet alternativt erfarenhet från serviceyrke. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du social, öppen, lyhörd och tydlig och har förmåga att dagligen tillmötesgå både gäster och leverantörer proffessionellt och som god representant för ISS. Du är ansvarstagande och tycker om att ge service. God samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Det är mycket viktigt att du kan arbeta självständigt. Du måste kunna uttrycka dig på engelska. Matlagningserfarenhet är meriterande B-körkort är meriterande Kunskap i ett tredje språk är meriterande Tjänsterna är tidsbegränsade till ca 5-7 veckor från september med två dagars introduktion i augusti. Arbetstiden är schemalagd till vardagar, kvällar och helger. Vi följer gällande kollektivavtal Hotell- och restaurangförbundet. Vid frågor kontakta restaurangchef Petra Barclay på mail petra.barclay@se.issworld.com
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Lysekil
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträden till Revisionsstopp Preemraff jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträden till Revisionsstopp Preemraff

ISS söker servicemedarbetare till Lund
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi utvecklar och förädlar affärsverksamheter för uppdragsgivare inom näringsliv och offentlig sektor. Vi är Sveriges största leverantör av FM-tjänster och bedriver FM-uppdrag hos våra kunder. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Lund söker ISS IFS Tjänsteföretag 6 stycken positiva och engagerada servicemedarbetare. Dina arbetsuppgifter: Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå. Din profil: Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och skall komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet är både enskilt och i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska språket. Övrigt: Tjänsterna är 5 stycken 28 timmars tjänster med arbetstid kl 17-21 samt lördag 8-16.30 och 1 styck tjänst på 20 timmar med arbetstid kl 6.00 -10.00 med tillträde enligt överenskommelse. Ange gärna i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Johanna Persson telefonnummer 0734 36 50 20 eller Magnus Elowsson, telefonnummer 0734 36 37 95. Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Välkommen med din ansökan!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Lund
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga ISS söker servicemedarbetare till Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS söker servicemedarbetare till Lund

ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Piteå
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Piteå söker ISS Städtjänster region Norrland en positiv och engagerad servicemedarbetare som vill arbeta på helgen. Dina arbetsuppgifter: Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan komma att ingå. Din profil: Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande. Övrigt: Tjänsten är deltid, morgonjobb med tillträde ca 1 september. Provanställning tillämpas. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Emanuel Isaksson, teamledare, telefonnummer 070- 106 46 49 Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Välkommen med din ansökan!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Piteå
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Piteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Piteå

ISS Städtjänster söker teamledare till Umeå
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Umeå söker vi teamledare som är intresserade av att arbeta i ett utpräglat serviceyrke med direkta kundkontakter. Dina arbetsuppgifter: Som teamledare arbetar du nära dina kunder och medarbetare. Du hanterar kundernas synpunkter och önskemål samt arbetar aktivt med merförsäljning och kvalitetsuppföljning. Du har daglig kontakt med medarbetare och du har en viktig roll när det gäller att introducera nya medarbetare i yrket samt att löpande säkerställa att rätt städmetoder används. Andra arbetsuppgifter som igår i rollen är bland annat frånvarorapportering, vikarieplanering och materialhantering. Du kommer även att utföra praktiskt servicearbete såsom exempelvis sjukvikariatsstädning ute hos våra kunder. I tjänsten ingår minst 50% praktisk städning. Din profil: Vi söker dig som har god ledar- och samarbetsförmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Vi ser gärna att du har branscherfarenhet eller erfarenhet från andra serviceyrken. Du bör ha gymnasieutbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Det är även viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift samt att du är en van datoranvändare. B-körkort är ett krav. Övrigt: Tjänsten är tillsvidare med tillträdesdatum enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas när tjänsten tillsätts av extern kandidat. Har du frågor vänligen kontakta driftchef Laila Karlsson på ISS Städtjänster, telefonnummer 070-104 50 26. Fram till och med vecka 30 maila dina frågor: laila.karlsson@se.issworld.com Välkommen med din ansökan!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Umeå
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga ISS Städtjänster söker teamledare till Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS Städtjänster söker teamledare till Umeå

Kock Revisionsstopp Preemraff Lysekil
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Läs mer på www.se.issworld.com Till vårt uppdrag på personalrestaurangerna på Preemraff i Lysekil och Göteborg söker vi nu erfarna och duktiga kockar till våra kök. Du är en ordningsam, mogen och självständig person som har ett genuint intresse för branschen och dess utveckling. ARBETSUPPGIFTER Att under ledning av restaurangchef/driftschef producera goda och näringsriktiga måltider till våra gäster, underhålla och sälja våra produkter i den dagliga driften i kök/restaurang. Säkerställa att arbetet utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll, HACCAP, samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du är utbildad kock och har minst 5 års branscherfarenhet samt har en stor kunskap om matlagning inom restaurang, kunskap/erfarenhet av anpassad kost och dietkost. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och tydlig. Du är målinriktad, självgående och ansvarstagande. God samarbetsförmåga och ett intresse för människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet B körkort ett krav Övrigt 1 kock på heltid i Lysekil-gärna med erfarenhet av arbetsledning och administration. 6 månaders provanställning tillämpas. 1 kock, vikariat tom 2013-12-31 i Lysekil 1 kock i Göteborg. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kontakta Petra Barclay via mail: Petra.Barclay@se.issworld.com
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Lysekil
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kock Revisionsstopp Preemraff Lysekil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock Revisionsstopp Preemraff Lysekil

ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Råneå
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Råneå söker ISS Städtjänster region Norrland en positiv och engagerad servicemedarbetare. Dina arbetsuppgifter: Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå. Din profil: Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande. Övrigt: Tjänsten är deltid ca 15 h/v, delvis morgon med tillträde snarast. Provanställning tillämpas. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Vuokko Niva, teamledare telefonnummer 070- 104 53 04 alt. Bodil Erkki, driftchef 070- 104 49 73 Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Välkommen med din ansökan!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Luleå
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Råneå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Råneå

Servicemedarbetare Albacken, Bräcke
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi levererar skräddarsydda och integrerade tjänster till företag inom tillverkande industri. Bland annat sanering, förråd, transport, lokalvård, mark- och avfallshantering, restaurang, hotell, konferens- och fruktservice, fastighetsskötsel, el-, bygg- och vvs-tjänster. Läs mer på www.se.issworld.com Arbetsuppgifter Som servicemedarbetare arbetar du med ett brett spann av uppgifter inom exempelvis reception, frukost, lokalvård och tvätt. Med hjälp av de administrativa system som finns tar du emot besökare och gäster, bud och andra transporter till och från fastigheten. Du ansvarar även för att receptionsområdet är undanplockat, att gällande rutiner efterföljs och är behjälplig i övriga administrativa göromål. I rollen ingår även att hålla rent och snyggt i matsal och övriga utrymmen, serva kaffemaskiner, beställa varor, hantera tvätt och arbetskläder mm. Du förväntas bidra till förbättringar och utveckla verksamheten genom att lösa de problem som uppkommer. Kvalifikationer Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbetsförmåga, stresstålighet, initiativrikedom, lyhördhet och flexibilitet. Vidare är det viktigt att du tycker om att jobba med människor och att ge service. Du bör kunna arbeta självständigt, kunna planera din arbetsdag, vara noggrann och ta instruktioner. Då ISS levererar service dygnet runt är det viktigt att du kan arbeta efter schema med varierande arbetstider under dygnet. Har du tidigare jobbat med liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Du ska kunna uttrycka dig på svenska och engelska i tal. Vi söker dig som är beredd att ta ett stort eget ansvar och är van vid kundkontakter. Som person är du nyfiken, social, noggrann och självgående. Du ser vad som behöver göras och är beredd att rycka in där det behövs. Tjänsten är en anställning inom ISS Facility Services AB och utgår från ISS kunds lokaler i Albacken, Bräcke. Är du intresserad? Ansök idag, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Li Olsson på telefonnummer 070-107 47 63 eller Mikael Fransson 070-862 58 41 Observera!Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Bräcke
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Servicemedarbetare Albacken, Bräcke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicemedarbetare Albacken, Bräcke

ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Malmberget
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Malmberget söker ISS Städtjänster region Norrland en positiv och engagerad servicemedarbetare. Dina arbetsuppgifter: Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå. Din profil: Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande. Övrigt: Tjänsten är deltid ca 17 timmar i veckan, rullande schema kvällar och helg. Tillträde omgående. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Cecilia Nilssson, telefonnummer 070- 104 49 01. Rekryteringsprocessen pågår löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut. Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Välkommen med din ansökan!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Malmberget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Malmberget

Receptionister sökes!
Är du en serviceinriktad, flexibel och självgående person? Trivs du med både kundbemötande, koordinering och administration? Titta hit! Just nu söker vi receptionister för kommande uppdrag till våra kunder både på heltid och deltid. Arbetsuppgifter Sedvanliga receptionistsysslor såsom ta emot besökare, svara i telefon, ordna inför möten och konferenser, sköta bokningar och beställningar av till exempel luncher och resor. Vidare kan viss hantering av avtal förekomma. Arbetstid Kontorstider Önskade kvalifikationer Du har lägst gymnasiekompetens samt erfarenhet av service sedan tidigare, gärna i reception. Vidare talar och skriver du mycket bra på både svenska och engelska samt har mycket goda datorkunskaper. Men det absolut viktigaste är din personlighet och inställning! Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och strukturerad. Du trivs som fisken i vattnet när du får hjälpa till, koordinera och ordna med allt mellan himmel och jord. Vidare är du självgående och har ett professionellt sätt mot så väl interna som externa kunder. Du gillar att vara spindeln i nätet och se till att saker blir gjorda. Vi erbjuder Det här är en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer också att få förmånen att arbeta med ett glatt gäng härliga kollegor med en glad och positiv stämning.
Företag: ISS FACILITY SERVICES AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionister sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionister sökes!

ISS Städtjänster söker serivicemedarbetare i Malmberget
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Malmberget söker ISS Städtjänster region Norrland en positiv och engagerad servicemedarbetare. Dina arbetsuppgifter: Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå. Din profil: Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är ett krav. Golvvårdskunskaper är meriterande. Övrigt: Vikariat 75 %. Du kommer att arbeta på ett schema som innebär att första veckan arbetar du hela veckan 7 dagar, veckan därpå är du ledig i 7 dagar. Rekryteringsprocessen pågår fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillträde omgående. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Cecilia Nilsson, driftchef telefonnummer 070- 104 49 01 Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Välkommen med din ansökan!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Gällivare
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga ISS Städtjänster söker serivicemedarbetare i Malmberget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS Städtjänster söker serivicemedarbetare i Malmberget

ISS Städtjänster i Örnsköldsvik söker vikarier!
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Örnsköldsvik söker ISS Städtjänster servicemedarbetare som på kort varsel vill arbeta som vikarier vid exempelvis sjukfrånvaro. Dina arbetsuppgifter: Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå. Din profil: Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Vi ser gärna att du har branscherfarenhet eller erfarenhet från andra serviceyrken. Det är viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är meriterande. Övrigt: Lön enligt kollektivavtal. Har du frågor vänligen kontakta teamledare Marielle Sedin, tel. 070 - 104 50 24 eller Caroline Thunberg, tel. 070 -104 50 08. Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga ISS Städtjänster i Örnsköldsvik söker vikarier! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS Städtjänster i Örnsköldsvik söker vikarier!

Erfaren och mångsidig kock till våra skol/äldregårdskök
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Läs mer på www.se.issworld.com Arbetsuppgifter Tjänsten består i att under ledning av köksansvarig delta i den dagliga produktionen tillsammans med dina kollegor producera goda och näringsriktiga måltider till våra gäster. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen, menyplanering. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation. Kvalifikationer Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad kock och har branscherfarenhet inom storkök eller stor kunskap om matlagning inom restaurang, kunskap/erfarenhet av anpassad kost och dietkost. Du besitter god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt Vi söker timvikarier. Möjlighet till längre vikariat finns. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem. Kontaktpersoner Anna Stoltz, Bitr. Restaurangchef anna.stoltz@se.issworld.com
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Alingsås
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren och mångsidig kock till våra skol/äldregårdskök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren och mångsidig kock till våra skol/äldregårdskök

Serviceinriktade restaurangbiträden
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Läs mer på www.se.issworld.com ISS söker serviceinriktade restaurangbiträden till skol och förskolekök inom Alingsås kommun ARBETSUPPGIFTER Ge god service till små och stora gäster, förbereda frukost och mellanmål samt ta emot och servera lunch. Diska, beställa varor och alla i kök vanligt förekommande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är utåtriktad, självständig och brinner för att ge bra service. Du har lägst gymnasieutbildning. Erfarenhet från olika typer av restaurangverksamhet är meriterande. Som person är du välorganiserad, tycker om ett högt arbetstempo och är noggrann med detaljer. Du har god svenska i tal och skrift och som person är du öppen, självgående och ansvarstagande. God samarbetsförmåga och ett intresse för människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Körkort Är meriterande då vår verksamhet finns i hela Alingsås kommun Övrigt Vi söker timvikarier. Möjlighet till längre vikariat finns. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem. Kontaktpersoner Anna Stoltz, Bitr. Restaurangchef anna.stoltz@se.issworld.com
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Alingsås
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktade restaurangbiträden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktade restaurangbiträden

Servicemedarbetare växel / kundtjänst extra vid behov
ISS Facility Services är ett av Sveriges största serviceföretag. Våra 12 000 medarbetare levererar varje dag service till hundratusentals människor över hela landet. ISS i Sverige omsätter över 5 miljarder kronor och erbjuder integrerade servicetjänster inom Facility management, Mat och Dryck, Städning, Fastighetstjänster och Kontorstjänster. ISS Facility Services AB ingår i det internationella serviceföretaget ISS A/S. Koncernen har cirka 520 000 anställda i över 50 länder. Anställningen är tidsbegränsad vid högre arbetsbelastning, samt korttidsfrånvaro av den tillsvidareanställda personalen. Vi söker således extrapersonal som kan arbeta vid behov, med start omgående. Placering Malmö. Arbetsuppgifter: I arbetet ingår att för olika kunders räkning besvara och förmedla kundtjänst- och/eller växelsamtal. Servicemedarbetarens bemötande är av avgörande betydelse. Ett gott förhållningssätt är att utgå från sunt förnuft, omtänksamhet och god serviceanda. Arbetet kan även innebära administrativa uppgifter. Kontoret håller öppet dygnet, året runt varvid arbetstillfällen kan förekomma. Vem är du? Vi söker dig som som är serviceinriktad ut i fingerspetsarna! Personliga egenskaper som vi eftersöker: driven, flexibel, positiv, ansvarstagande, stresstålig och lojal. Vi förutsätter att du kan ta egna initiativ, samt att du besitter förmåga att hantera inkommande samtal på ett professionellt och trevligt sätt! Kvalifikationer: - Lägst gymnasieutbildning. - Office-paketet/Allmän datorvana. - God kommunikativ förmåga. - Mycket god Svenska och Engelska i tal och skrift. - Övriga språk i tal och skrift är meriternade. - Serviceinriktad och Ansvarstagande. - Positiv och Självgående. - Erfarenhet som telefonist eller liknande yrke är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förutsätter att du har ett vårdat yttre. Är du intresserad? Ansök idag, intervjuer sker löpande. För att söka tjänsten klicka på knappen nedan. Bifoga ett personligt brev, ditt CV och beskriv varför just du passar in på tjänsten. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Har du några frågor går det bra att kontakta TL Jannike Reinholdsson per mail: jannike.reinholdsson@se.issworld.com eller Helena Bennervall per mail: helena.bennervall@se.issworld.com Ansökan som inkommer via mail kommer ej att behandlas. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Servicemedarbetare växel / kundtjänst extra vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicemedarbetare växel / kundtjänst extra vid behov

Lagerarbetare / Chaufför Frukt
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi levererar njutning och hälsa till landets arbetsplatser. Vi väljer noggrant bland säsongens bästa och populäraste frukt, plockar i dekorativa korgar och kör ut. Vi vet att god och närande frukt alltid är uppskattad. Läs mer på www.se.issworld.com Arbetsuppgifter ISS Fruktkorgars verksamhet utgår från våra produktionslokaler i Göteborg. Du kommer tillsammans med kollegorna att packa fruktkorgar efter givna instruktioner som sedan levereras ut till kunderna i korgar alternativt lådor. Arbetet är fysiskt krävande. Vi söker medarbetare som både kan packa och leverera fruktkorgar till våra kunder. Kvalifikationer Vi söker dig som har förmåga att dagligen tillmötesgå både kunder och kollegor professionellt och är en god representant för företaget, är serviceinriktad, ansvarstagande Arbetet ställer stora krav på självständighet och förmåga att kunna ta egna initiativ samt flexibilitet, har förmåga att arbeta självständigt och kunna ta egna initiativ. Dina personliga egenskaper innefattar att du är positiv, serviceinriktad, stresstålig och är lojal. Erfarenhet av chaufförsarbete, gärna budbilschaufför, lagerarbete inom dagligvarubranschen är meriterande. Du bör behärska svenska språket i tal och skrift. Krav på B-körkort Övrigt Vi söker 2 personer, någon till heltids-långtidsvikariat och någon till deltids anställning med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du söker inom kort då vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare / Chaufför Frukt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare / Chaufför Frukt

ISS Städtjänster söker Driftchef till Nässjö/Vetlanda!
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Nässjö och Vetlanda med omnejd söker ISS Städtjänster region Småland/Blekinge en serviceinriktad, och engagerad Driftchef. Dina arbetsuppgifter: ISS erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas och nå personlig utveckling. Som Driftchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftsområde. Du arbetar aktivt med att öka den organiska tillväxten genom merförsäljning och tjänsteutveckling i samarbete med kund. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten. I rollen ingår även att leda, motivera och utveckla driftområdets medarbetare. Du ansvarar även för att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar. Din profil: Vi söker dig som är en entusiastisk och driven ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha drivkraft att skapa nya affärer, samt förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten. Du värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet och brinner för att ge service till kund. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap. En god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett intresse för människor är en förutsättning i rollen. Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen har du en god förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer. Du har gymnasieutbildning samt eventuell påbyggnadsutbildning. Erfarenhet av liknande branscher är meriterande. Du kommunicerar väl på svenska och har goda IT-kunskaper. Körkort är ett krav. Övrigt: Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde omgående eller efter överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Distriktchef Michael Öhman, telefonnummer 0734-36 55 22. Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Välkommen med din ansökan!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Nässjö
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga ISS Städtjänster söker Driftchef till Nässjö/Vetlanda! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS Städtjänster söker Driftchef till Nässjö/Vetlanda!

Kock
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och Facility management med 12 000 medarbetare. Vi serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Läs mer på www.se.issworld.com ISS Catering söker en erfaren och duktig kock till vår Restaurang Södra Kasern i Kristianstad Arbetsuppgifter Tjänsten består i att under ledning av restaurangchef/kökschef delta i den dagliga produktionen tillsammans med dina kollegor producera goda och näringsriktiga måltider till våra gäster. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen, menyplanering. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organsation. Kvalifikationer Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad kock och har minst 3 års branscherfarenhet inom storkök och stor kunskap om matlagning inom restaurang, kunskap/erfarenhet av anpassad kost och dietkost.. Du besitter en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull, serviceinriktad och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett brinnande intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt Tjänsten är på heltid med årsarbetstid vilket innebär att du arbetar 8 timmar per dag i 40 veckor per år, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kontakta gärna restaurangchef Margaretha Ekman 0734 36 50 16 eller Kökschef Linda Karlsson 0734 36 50 26
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Kristianstad, Kock ISS Facility Services AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

ISS Städtjänster söker servicemedarbetare till Insjön
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Insjön söker ISS Städtjänster region Mellansverige en positiv och engagerad servicemedarbetare. Dina arbetsuppgifter: Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå. Din profil: Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande. Övrigt: Tjänsten är en provanställning med tillträde omgående. Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamledare Ida Augustsson, telefonnummer 0734-367266. Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Välkommen med din ansökan!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga ISS Städtjänster söker servicemedarbetare till Insjön jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS Städtjänster söker servicemedarbetare till Insjön

Vikarier hygienstädning Uppsala
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi levererar tjänster för välfungerande internservice som är grunden för en trygg och trivsam miljö för personal, patienter och besökande. Vi utvecklar en unik tjänsteideologi som gör oss till en flexibel samarbetspartner som ligger längst fram när det gäller ny teknik, nya metoder och miljövänliga produkter. Läs mer på www.se.issworld.com Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består i att städa lokaler i vårdmiljö på olika vårdinrättningar belägna inom Uppsala kommun. Kvalifikationer Vi söker dig som har ansvarskänsla, är serviceinriktad och initiativrik och kan arbeta självständigt. Du tycker om att ge service och lösa problem. Vi ser positivt på sökande med erfarenhet från städning i vårdmiljö och det är meriterande om du har någon form av dokumenterad yrkesutbildning så som SRY, PRYL eller motsvarande. Du måste behärska svenska språket väl i tal och skrift. B-körkort är meriterande. Övrigt Tjänsterna är vikariat på 3 månader med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är 06.00 till 08.00 eller 06.00 till 10.00 beroende på tjänst. Ytterligare tid kan tillkomma. Lön enligt kollektivavtal. Tjänsterna tillträds tidigast den 30 september. Observera! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarier hygienstädning Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarier hygienstädning Uppsala

ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Boden
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com Till vår verksamhet i Boden söker ISS Städtjänster region Norrland en positiv och engagerad servicemedarbetare som kan arbeta extra vid behov. Dina arbetsuppgifter: Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå. Din profil: Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är ett krav. Övrigt: Vi söker dig som kan rycka in med kort varsel måndag-fredag ca 6-8 timmar per dag. Frågor kring tjänsten besvaras via mail: linda.callenberg@se.issworld.com Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade. Välkommen med din ansökan!
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Boden
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Boden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS Städtjänster söker servicemedarbetare i Boden

Kock
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och Facility management med 12 000 medarbetare. Vi serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Läs mer på www.se.issworld.com ISS Catering söker en erfaren och duktig kock till vår Restaurang Pilegården i Staffanstorp Arbetsuppgifter Tjänsten består i att under ledning av restaurangchef/kökschef delta i den dagliga produktionen tillsammans med dina kollegor producera goda och näringsriktiga måltider till våra gäster. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen, menyplanering. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organsation. Kvalifikationer Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat och service. Du är utbildad kock och har minst 3 års branscherfarenhet inom storkök och stor kunskap av matlagning till äldre, kunskap/erfarenhet av anpassad kost och dietkost. Du har en god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull, serviceinriktad och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett brinnande intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt Tjänsten är till att börja med som tim vik men för rätt person finns det möjlighet, Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi vill ha din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval, varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem. Vid frågor kontakta gärna restaurangchef Margaretha Ekman 0734 36 50 16
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Staffanstorp, Kock ISS Facility Services AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Fönsterputsare
Fönsterputsare/golvvårdare Västerås med omnejd, Krav: fönsterputs- och golvvårdsvana. Liftkort krav. Körkort och tillgång till egen bil..
Företag: ISS FACILITY SERVICES AB
Ort: Enköping
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fönsterputsare jobb, Fönsterputsare Enköping, Fönsterputsare ISS FACILITY SERVICES AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fönsterputsare

Lokalvårdare
Lokalvårdare i Enköping semester/sjukvikariat. ISS är ett av Sveriges ledande tjänsteföretag med 12 000 medarbetare. ISS skapar och utvecklar kvalificerade lösningar för företag och offentlig verksamhet. ISS Sverige är ett dotterbolag i den världsomspännande ISS-gruppen med mer än 480 000 medarbetare i 53 länder i Europa, Asien, Nordamerika, Sydamerika och Australien. Nu söker ISS Städtjänster i Enköping semester/sjukvikarier. Vi söker Dig som är - Serviceinriktad - tycker om att arbeta med människor - kan ta eget ansvar - har B-körkort krav - krav på att läsa och förstå svenska i tal och skrift Tillträde snarast. Lön enligt kollektivavtal Vi tar endast telefonansökningar
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Enköping
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Enköping, Lokalvårdare ISS Facility Services AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Fönsterputsare
Fönsterputsare/golvvårdare Västerås med omnejd, Krav: fönsterputs- och golvvårdsvana. Liftkort krav. Körkort och tillgång till egen bil..
Företag: ISS FACILITY SERVICES AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fönsterputsare jobb, Fönsterputsare Västerås, Fönsterputsare ISS FACILITY SERVICES AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fönsterputsare

Lokalvårdare - vikarietjänst
Lokalvårdare i Enköping semester/sjukvikariat. ISS är ett av Sveriges ledande tjänsteföretag med 12 000 medarbetare. ISS skapar och utvecklar kvalificerade lösningar för företag och offentlig verksamhet. ISS Sverige är ett dotterbolag i den världsomspännande ISS-gruppen med mer än 480 000 medarbetare i 53 länder i Europa, Asien, Nordamerika, Sydamerika och Australien. Nu söker ISS Städtjänster i Enköping semester/sjukvikarier. Vi söker Dig som är - Serviceinriktad - tycker om att arbeta med människor - kan ta eget ansvar - har B-körkort krav - krav på att läsa och förstå svenska i tal och skrift Tillträde snarast. Lön enligt kollektivavtal Vi tar endast telefonansökningar
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare - vikarietjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare - vikarietjänst

ISS söker servicemedarbetare som gillar service
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi utvecklar och förädlar affärsverksamheter för uppdragsgivare inom näringsliv och offentlig sektor. Vi är Sveriges största leverantör av FM-tjänster och bedriver FM-uppdrag hos våra kunder. Läs mer på www.se.issworld.com Tycker du om att vara ansiktet utåt och älskar att ge service? Då tycker vi att du ska ansöka till vår tjänst som servicemedarbetare med placering hos en av våra kunder i Stockholm. Just nu söker vi med servicemedarbetare med placering hos en av våra kunder i Stockholm (Lindhagen). Du kommer att tillhöra en servicegrupp som ska bidra till att kunden har en ren och hygienisk arbetsplats. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Hantering av kaffemaskiner Kontorsstädning Hantering av avfallskärl Leverera frukt och fika Vem söker vi? Vi söker dig som älskar att ge service och som är van vid att jobba i team. Om du har en förmåga att se vad som kommer att behöva göras och ser hela serviceleveransen som en del av ditt arbete är du den person vi söker. Vi ska bidra till att kundens personal får en så bra upplevelse av sin arbetsdag som möjligt. För jobbet krävs att du kan svenska i tal och skrift, kan du engelska också är det meriterande. Vi söker dig som kan arbeta deltid eller heltid. Hur söker jag jobbet? Vi tar bara emot ansökningar via vår CV-databas. Klicka på Sök jobbet för att registrera din profil. Om du redan har ett konto i vår CV-databas klickar du också på Sök jobbet och loggar sedan in för att göra klart din ansökan. Ansök redan nu. Vi kommer att intervjua löpande. Ansökningar som skickas via e-post eller post kommer inte att kunna hanteras.
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga ISS söker servicemedarbetare som gillar service jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS söker servicemedarbetare som gillar service

Vi söker en driven köksmästare
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi utvecklar och förädlar affärsverksamheter för uppdragsgivare inom näringsliv och offentlig sektor. Vi är Sveriges största leverantör av FM-tjänster och bedriver FM-uppdrag hos våra kunder. Läs mer på www.se.issworld.com Är du en ansvarsfull, strukturerad och driven köksmästare? Har du ett äkta intresse för mat, dryck och människor? Då tycker vi att du ska ansöka till vår tjänst som köksmästare med placering hos en av våra kunder i Stockholm. Vi rekryterar nu en köksmästare till en av våra större företagsrestauranger i Stockholm. Restaurangen har i genomsnitt cirka 1000 lunchgäster per dag samt även cateringverksamhet till kvällsarrangemang. Här driver vi även ett café och en konferensavdelning. Ansvarsområden Du fördelar det dagliga arbetet i köket samt är länken mellan kök och restaurang. Du säkrar kökets råvarukostnad i enlighet med förutbestämda måltal, matsedelsplanering, egenkontrollsrutiner, utveckling och variation av utbudet. Du är också ansvarig för ekonomisk redovisning som för- och efterkalkyler, leverantörsbeställningar, portionsredovisning samt dagliga bemanningsfrågor för verksamheten. Arbetsuppgifter Verksamheten består av lunchservering, café och konfensavdelning samt ibland festarrangemang. Du arbetar till viss del i den dagliga produktionen och du har kvalitetsansvar för verksamheten. Vidare ansvarar du för månadsinventering och dokumentation av samtliga relaterade lager. Du ansvarar för underställd personal i daglig drift i köket samt planering av extrabeställningar. Ditt ansvar omfattar även att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med kunden, underställd personal, närmaste chef. Du deltar även i utförande av driftsmöten för hela personalen. Du ser till att dina medarbetare har relevanta metoder, rätt utrustning samt rätt utbildning för sina respektive arbetsuppgifter. I din roll ingår att säkerställa att dina medarbetare kontinuerligt utvecklas i sina yrkesroller, till exempel genom årliga utvecklingssamtal. Kvalifikationer Du är utbildad kock med påbyggnad inom branschrelaterade utbildningar där ekonomi och ledarskap ingår som en del av utbildningen. Du har också goda kunskaper inom data och främst Officepaketet. Du har dokumenterad erfarenhet av liknande befattningar. Du besitter vidare en god kommunikativ förmåga samt mycket god svenska i tal och skrift. Erfarenhet från både ledarskap i köket och övriga delar av verksamheten är meriterande. Som person har du ett genuint intresse för mat, dryck och människor och trivs i ledarrollen. Du är flexibel i arbetsuppgifterna och kan likaväl röra i grytorna vid behov som att synas bland gästerna. För att lyckas är du innovativ och välorganiserad samt tillmötesgående och lösningsorienterad. Vi ser också att du har ett helhetsperspektiv men är även noggrann med detaljer. Övrigt Tjänsten är heltid. Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag. Kvällsjobb och vissa helgjobb förekommer ibland. Tillträde under januari 2014. Kollektivavtal med Visita – Unionen gäller. Vi tillämpar provanställning 6 månader. Är du intresserad av tjänsten? Ansök redan nu. Vi kommer att arbeta med vårt urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via det här systemet. Om du inte har registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas in på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Har du frågor kring tjänsten? Du är välkommen att skicka dina frågor till iss.akademin@se.issworld.com ?????
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en driven köksmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en driven köksmästare

ISS söker problemlösande medarbetare till servicecenter
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi utvecklar och förädlar affärsverksamheter för uppdragsgivare inom näringsliv och offentlig sektor. Vi är Sveriges största leverantör av FM-tjänster och bedriver FM-uppdrag hos våra kunder. Läs mer på www.se.issworld.com Har du erfarenhet av att arbeta med internservice, teknisk support och kan både svenska och engelska? Älskar du att koordinera och problemlösa? Då ska du söka till våra tjänster med placering hos en av våra kunder i Stockholm. Just nu söker vi medarbetare med placering på huvudkontoret hos en av våra kunder i Stockholm (Lindhagen). I rollen ingår bland annat: Receptionsuppgifter Mindre arbetsplatsmöbleringar och montering av möbler Paket- och godshantering Passerkortshantering Systematiskt brandskyddsarbete Felanmälningar och återrapportering Hantering av och support kring konferens- och mötesrummens tekniska utrustning Våningsservice med genomgång av konferensrum och hörsalar Vem söker vi? Tjänsten passar dig som är lite av en ”mångkonstnär”. I rollen krävs ett stort mått av flexibilitet i och med att du bland annat kommer att växla mellan sedvanliga receptionsuppgifter, mottagning av felanmälningar och servicebeställningar samt support inom AV/IT-teknik och videokonferenser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av receptionsarbete eller har arbetat på en konferensavdelning. Svenska och engelska kan du både i tal och i skrift. Det är till stor fördel om du tidigare har arbetat med internservice på ett så kallat aktivitetsbaserat kontor. Vi söker dig som brukar ligga steget före i dina arbetsuppgifter. Du har en förmåga att se vad som kommer att behöva göras och drar dig inte för att ta reda på kundens behov. Du vågar ge förslag på lösningar. För att trivas i rollen behöver du kunna arbeta självständigt till stor del, men du är van vid att samarbeta i ett team. Vi söker dig som kan arbeta deltid eller heltid. Hur söker jag jobbet? Vi tar bara emot ansökningar via vår CV-databas. Klicka på Sök jobbet för att registrera din profil. Om du redan har ett konto i vår CV-databas klickar du också på Sök jobbet och loggar sedan in för att göra klart din ansökan. Ansök redan nu. Vi kommer att intervjua löpande. Ansökningar som skickas via e-post eller post kommer inte att kunna hanteras.
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga ISS söker problemlösande medarbetare till servicecenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS söker problemlösande medarbetare till servicecenter

ISS söker ansvarsfulla och drivna kockar
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi utvecklar och förädlar affärsverksamheter för uppdragsgivare inom näringsliv och offentlig sektor. Vi är Sveriges största leverantör av FM-tjänster och bedriver FM-uppdrag hos våra kunder. Läs mer på www.se.issworld.com Är du en ansvarsfull och driven kock? Har du ett äkta intresse för mat, dryck och människor? Då tycker vi att du ska ansöka till vår tjänst som kock med placering på ett av våra nya kunduppdrag. Vi rekryterar nu 3 kockar till en av våra större företagsrestauranger i Stockholm. Restaurangen kommer att ha i genomsnitt cirka 1000 lunchgäster per dag. Vi kommer också att bedriva cateringverksamhet till kvällsarrangemang. Utöver det har vi även ett café och en konferensavdelning. Ansvarsområden Du arbetar bland annat med tillagning av mat, diskning och köksdiskning. Du bidrar till att hålla god ordning i köket och hjälper till med städning. Du kommer att vid behov vara delaktig i inventering och vid beställningar av material/livsmedel. För att passar i rollen behöver du ha god kunskap om vet hur säkerhetsföreskrifter, arbetsplatsregler samt egenkontroll ska följas. Du är aktiv i introduktionen av nya medarbetare på arbetsplatsen och är själv med och bidrar till gruppens och din egen utveckling genom ditt årliga utvecklingssamtal. Kvalifikationer Du är utbildad kock på gymnasienivå eller motsvarande. Som person har du ett genuint intresse för mat, dryck och människor och trivs med att arbeta i grupp. För att lyckas i rollen är du driven, välorganiserad och serviceinriktad. Du är öppen och lyhörd för vad både vad kunden och din arbetsgrupp behöver. Du är ansvarsfull och har erfarenhet av att hushålla med resurser. Vi ser också gärna att du vågar presentera nya idéer och förbättringsförslag. Erfarenhet av det asiatiska köket och storhushåll/storkök är meriterande. Övrigt Tjänsterna är heltid. Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag. Kvällsjobb och vissa helgjobb förekommer ibland. Tillträde under januari 2014. Hur söker jag jobbet? Vi tar bara emot ansökningar via vår CV-databas. Klicka på Sök jobbet för att registrera din profil. Om du redan har ett konto i vår CV-databas klickar du också på Sök jobbet och loggar sedan in för att göra klart din ansökan. Ansök redan nu. Vi kommer att intervjua löpande. Ansökningar som skickas via e-post eller post kommer inte att kunna hanteras. Frågor kring tjänsten? Om du har några frågor kring tjänsten kan du kontakta oss via adressen: iss.akademin@se.issworld.com
Företag: ISS Facility Services AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga ISS söker ansvarsfulla och drivna kockar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS söker ansvarsfulla och drivna kockar


Sök lediga jobb ISS FACILITY SERVICES AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se