ISS Personaltjänster jobb - lediga jobb

ISS Personaltjänster jobb ISS Personaltjänster jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ISS Personaltjänster. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ISS Personaltjänster. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vi söker en serviceinriktad medarbetare till välre- Stockholm

 2. Receptionist, telefonist- Stockholm

 3. Receptionist på deltid sökes omgående!- Stockholm

 4. Serviceinriktad Collectionsmedarbetare sökes!- Sollentuna

 5. Är du en driven och nyfiken administratör?- Sollentuna

 6. Kundservicemedarbetare till internationellt- Sollentuna

 7. Systemförvaltare med inriktning på beslutsstöd (BI- Stockholm

 8. Driven, affärsmässig och entusiastisk Driftchef- Nyköping

 9. Sommarjobb inom kundtjänst- Göteborg

 10. Teknikintresserade studenter sökes till kundtjänst- Göteborg

 11. Extrajobb som vaktmästare- Göteborg

 12. Assistent till vår kund Svenskt Näringsliv- Örebro

 13. Interaktionsdesigner för innovativ e-handel- Linköping

 14. Erfarna konstruktörer- Linköping

 15. Hängivna systemutvecklare för innovativ e-handel- Linköping

 16. Front End-utvecklare för innovativ e-handel- Linköping

 17. Kallskänka- Motala

 18. Säljorienterad kundtjänstsupport - deltid- Göteborg

 19. Ekonom/controller till företag i Stockholm!- Stockholm

 20. Pigg kundservicemedarbetare sökes!- Stockholm

 21. Teknikintresserade studenter sökes för extrajobb- Göteborg

 22. Norsktalande administratör- Stockholm

 23. Butikschef till Stormbergs etablering i Strömstad- Strömstad

 24. Kundtjänstmedarbetare med säljfokus, deltid- Göteborg

 25. Butikschef till Stormbergs etablering i Borlänge- Borlänge

 26. Kallskänka- Motala

 27. Extrajobb inom kundtjänst- Göteborg

 28. Finsktalande kundcentermedarbetare med teknikintre- Sollentuna

 29. Ordermottagare/Logistiksassistent sökes- Solna

 30. Receptionist, telefonist- Stockholm

 31. Dansktalande kundcentermedarbetare- Sollentuna

 32. Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare- Göteborg

 33. Administrativ assistent- Malmö

 34. Kundtjänstmedarbetare med säljintresse- Göteborg

 35. ISS söker HR-Specialist till Göteborg!- Göteborg

 36. Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare- Göteborg

 37. Administrativ assistent- Stockholm

 38. Administrativ chef- Stockholm

 39. Administrativ chef- Stockholm

 40. Kundtjänstmedarbetare med säljintresse- Göteborg


Mer beskrivning

Vi söker en serviceinriktad medarbetare till välre
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Vi söker en serviceinriktad medarbetare till välrenommerat företag! Vill du arbeta i ett ungt och dynamiskt företag med ett internationellt och unikt varumärke? Har du utmärkt känsla för service och trivs i en roll med variation där du får arbeta både serviceinriktat mot kunder och med administrativa uppgifter? Titta hit! Vår kund behöver nu förstärka sitt glada gäng på serviceadministration med ytterligare en medarbetare. Tjänsten är ett långtidsuppdrag på minst ett år med mycket goda möjligheter till förlängning för rätt person. Tjänsten är på heltid. Arbetsuppgifter Du kommer att ha en varierande tjänst som består av så väl serviceadministration som reception och övriga kontorsadministrativa uppgifter. Tjänstens tyngdpunkt ligger på hantering av serviceärenden, dvs. inregistrering, samt packning och uppackning av produkter. Samtidigt förekommer ett flertal löpande uppgifter såsom: kundförfrågningar, problemlösning, reklamationsärenden och kostnadsförslag. I övrigt kommer du att vara behjälplig i andra uppgifter som t ex att sitta i receptionen vid behov. Önskade kvalifikationer Gymnasiekompetens samt tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom ett serviceyrke, är ett krav. Vidare är det viktigt med god dator- och telefonvana för att klara av tjänsten. Personliga egenskaper Vi söker dig som är en positiv lagspelare. Du är serviceinritad, stresstålig och har förmågan att lyfta blicken i det dagliga arbetet och därigenom ge företagets kunder den bästa servicen. Vi erbjuder En varierande och rolig tjänst på ett spännande företag och i ett härligt gäng samt goda chanser till förlängning för rätt person.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en serviceinriktad medarbetare till välre jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en serviceinriktad medarbetare till välre

Receptionist, telefonist
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av Arriva Sverige Aktiebolag söker ISS Personaltjänster. Serviceinriktad receptionist på heltid sökes! För kunds räkning söker vi en receptionist på heltid till Arriva. Arriva är en del av Europas största koncern för persontrafik och är idag etablerad i tolv länder. Företaget har varit etablerad på den svenska marknaden sedan 1999 med ledning i Köpenhamn. Sedan februari 2011 har Arriva varit ett självständigt svenskt bolag och växer nu rejält. Är du en serviceinriktad, flexibel och självgående person som gillar att vara spindeln i nätet? Trivs du med både kundbemötande, koordinering och administration? Då kanske du är rätt person för Arriva! Just nu söker vi för kunds räkning en receptionist med möjlighet att tillträda en tjänst på heltid med beräknad start i mitten av augusti. Du kommer att arbeta på Arrivas huvudkontor som ligger i Liljeholmen. Arbetsuppgifter - Vara ansiktet utåt och ta emot besökare. - Svara på telefon och mail. - Intern serviefunktion - Förbereda inför möten och konferenser. - Ansvara för köksutrymmen och pentry. - Diarieföring av inkommande post, kopiering, sammanställa material. - Sköta bokningar av beställning av exempelvis: resor, luncher, kontorsmaterial etc. - Andra vanligt förekommande receptionistsysslor. Önskade kvalifikationer Du har lägst gymnasiekompetens och har två års erfarenhet av arbete som receptionist. Vidare talar du flytande och skriver obehindrat på både svenska och engelska samt har mycket goda datorkunskaper. Tyska är meriterande. Vi ser gärna att du har vana att sätta igång teknisk utrustning som projektorer och liknande. Personliga egenskaper Som person är du social, serviceinriktad och strukturerad. Du gillar att vara spindeln i nätet och hjälpa till att koordinera och ordna med saker. Du är prestigelös och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta i när det behövs. Du tar egna initiativ och tycker om att samarbeta med olika sorters människor. Vidare är du självgående och har ett professionellt sätt mot så väl interna som externa kunder. Vi erbjuder Kundföretaget erbjuder spännande och omväxlande arbetsuppgifter i fräscha och nyrenoverade lokaler med ett trevligt och glatt gäng kollegor. En provanställning på 6 månader med möjlighet till fast anställning.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist på deltid sökes omgående!
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Receptionist på deltid sökes omgående till växande företag i Stockholm! Vi söker en initiativrik och självgående receptionist till en av våra entreprenader i centrala Stockholm. Är du dessutom en vaken och serviceinriktad person som ger det där "lilla extra" och skulle trivas med att jobba 50 %, hör av dig till oss! Tjänsten är tillsvidare och på deltid. Arbetstiderna är måndag- fredag 08.00-12.30. Start sker så snart som möjligt, önskvärt är redan under mitten/slutet av juli månad men annars i augusti som senast. Är du intresserad sök redan i dag då vår tanke är att träffa kandidater löpande och tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Arbetsuppgifter Som receptionist innehåller arbetsdagen bland annat:- ta emot besökare och ansvara för växeltelefon - post- och pakethantering - bokning och hantering av konferensrum - beställning av kontorsmateriel - kontakt med externa leverantörer - ansvar för köksutrymmen och pentry - andra vanligt förekommande receptionistsysslor Önskade kvalifikationer Vi tror att du som söker tjänsten har minst ett års erfarenhet av arbete i reception och att det är en roll du kan se dig utvecklas inom. Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, är en förutsättning. Personliga egenskaper Som receptionist har du en ytterst viktig funktion då du representerar företaget utåt. Som person krävs initiativrikedom, ett stort kundfokus och en positiv inställning. Du är vidare bra på att kommunicera och har god förmåga att hantera människor. Du bör ha god datavana och det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i reception sedan tidigare. Du trivs med att arbeta självständigt i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter. Vi värdesätter ovan kriterier högt men allra viktigast för att passa in på tjänsten är en glad och nyfiken personlighet i form av sprudlande energi, proaktivitet och en attityd att ingenting är omöjligt.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist på deltid sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist på deltid sökes omgående!

Serviceinriktad Collectionsmedarbetare sökes!
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Är du en norsktalande och serviceinriktad collectionsmedarbetare? Till vår kund i Sollentuna söker vi nu en norsktalande och serviceinriktad collectionsmedarbetare med hög stresstålighet. Kunden är världsledande inom sin bransch och tillhandahåller kontorslösningar som bidrar till att öka företags effektivitet. Hos vår kund får du möjlighet att bli en del av ett stort internationellt företag där företagskulturen bland annat kännetecknas av en dynamisk organisation med högt i tak. Arbetsuppgifter - Bevaka norska kundfordringar och koordinera påminnelser och Inkasso. - Bevaka kreditspärrade order och släppa dem efter avstämning med kundansvariga och i enlighet med bolagets kreditpolicy. - I samråd med kundansvariga följa upp kunder som har betalningsproblem eller dylikt. - Rapportering och uppföljning av bolagets nyckeltal inom Collections. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en kundorienterad verksamhet. Vidare har du goda kunskaper i svenska, engelska och norska är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomi samt i affärsystemet SAP är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med Collections, kundfordringar och inkassohantering samt har god vana att arbeta i flera olika datasystem. Personliga egenskaper Som person är du mycket social samt stresstålig och serviceinriktad. Vidare är du självständig, driftig och har en god prioriteringsförmåga och tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Du är nyfiken, lyhörd och har en stor vilja att lära nytt och trivs med att arbeta i team. Vi erbjuder För rätt person en möjlighet till en tillsvidareanställning hos kunden.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceinriktad Collectionsmedarbetare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceinriktad Collectionsmedarbetare sökes!

Är du en driven och nyfiken administratör?
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Är du en driven och nyfiken administratör? Till vår kund i Sollentuna söker vi nu en positiv och serviceinriktad administratör. Kunden är världsledande inom sin bransch och tillhandahåller kontorslösningar som bidrar till att öka företags effektivitet. Hos vår kund får du möjlighet att bli en del av ett stort internationellt företag där företagskulturen bland annat kännetecknas av en dynamisk organisation med högt i tak. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som administratör kommer främst vara att:- Säkerställa att avtal är uppdaterade i SAP och i kundens Leasingsystem. Vid behov ändra i avtal. - Genom rapporter följa upp företagets Outsourcing partner som aktiverar avtalen för nya säljorder. - Bistå säljorganisationen med frågor som rör Leasingavtal och Serviceavtal. - Kundkontakt rörande avtalsfrågor. - Viss rapportering (dagligen, veckovis, månadsvis). Önskade kvalifikationer För att trivas och lyckas i rollen bör du ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en kundorienterad verksamhet. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomi samt i affärsystemet SAP är det meriterande. Personliga egenskaper Som person är du mycket serviceinriktad samt flexibel och lyhörd. Vidare är du noggrann, nyfiken, tydlig och tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Vi erbjuder För rätt person en möjlighet till en tillsvidareanställning hos kunden.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en driven och nyfiken administratör? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en driven och nyfiken administratör?

Kundservicemedarbetare till internationellt
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Kundservicemedarbetare till internationellt företag! Till vår kund i Sollentuna söker vi nu en positiv och serviceinriktad kundservicemedarbetare. Kunden är världsledande inom sin bransch och tillhandahåller kontorslösningar som bidrar till att öka företags effektivitet. Hos vår kund får du möjlighet att bli en del av ett stort internationellt företag där företagskulturen bland annat kännetecknas av en dynamisk organisation med högt i tak. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare kommer främst vara att:- Besvara inkommande telefonsamtal - Registrera och ändra uppgifter i de affärssystem som används, främst i SAP - Sköta administrativa uppgifter kopplat till fakturering och kreditering mm - Sköta viss rapportering och uppföljning Önskade kvalifikationer För att trivas och lyckas i rollen bör du ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i en kundorienterad verksamhet. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska. Har du arbetat i SAP tidigare är det högst meriterande. I övrigt är god datorvana ett måste och du får gärna vara van att arbeta i flera olika system. Personliga egenskaper Som person är du mycket serviceinriktad samt har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vidare är du noggrann, tydlig och tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Vi erbjuder Vi erbjuder en möjlighet att få utvecklas på ett stort, internationellt företag.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kundservicemedarbetare till internationellt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundservicemedarbetare till internationellt

Systemförvaltare med inriktning på beslutsstöd (BI
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av ISS Facility Services AB söker ISS Personaltjänster. Systemförvaltare med inriktning på beslutsstöd (BI) till ISS Facility Services AB Vi är Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vinsten för båda parter uppstår när den som får uppdraget har bättre förmåga att utföra tjänsten effektivt än den som lägger ut arbetet. Genom att ta över, driva och utveckla stödfunktioner hos våra kunder, ger vi dem förutsättningar för att fokusera på sin kärnverksamhet. Läs mer på www.se.issworld.com ISS Facility Services söker systemförvaltare till företagets beslutstödssystem (BI). Systemet är byggt på IBM Cognos som plattform med ett datalager utvecklat i MS SQL Server i botten. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Marievik, Liljeholmen, Stockholm. Arbetsuppgifter Huvuduppgiften för systemförvaltaren är att delta i det löpande förvaltningsarbetet, vara involverad i framtida utvecklingar samt följa upp förvaltningsarbetet med externa parter. Följande är dina ansvarsområden:- Supportera slutanvändare - Övervaka schemalagda jobb - Felsöka och åtgärda inkomna ärenden - Vidareutveckling av systemet - Underhålla behörigheter - Utbilda slutanvändare Önskade kvalifikationer Du har en relevant högskole/universitetsutbildning och minst 2 års erfarenhet av arbete med BI. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal såväl som skrift då arbetet innebär nordiska kontakter. Det är ett krav att du har arbetat med:- datalagerutveckling på MS SQL Server plattform och MS SSIS som ETL-verktyg - något av marknadens beslutsstödssystem Det är meriterande om du har arbetat med:- IBM Cognos BI/Planning Personliga egenskaper - Självständig - Nyfiken - Analytisk - Starkt driv Vi erbjuder Vi erbjuder dig en vi en trivsam arbetsplats och en utmanande tjänst med utvecklingsmöjligheter i ett internationellt bolag. Har du frågor om tjäntsen är du välkommen att kontakta Vildan Spassova på telefon 020-155 155.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Systemförvaltare med inriktning på beslutsstöd (BI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemförvaltare med inriktning på beslutsstöd (BI

Driven, affärsmässig och entusiastisk Driftchef
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av ISS Städtjänster - region Östergötland söker ISS Personaltjänster. Till ISS Städtjänster i Nyköping/Oxelösund söker vi en Driven, affärsmässig och entusiastisk Driftchef Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi är Sveriges mest anlitade leverantör av städtjänster. Vi utvecklar kontinuerligt nya metoder, system och tekniker för att garantera den bästa städningen till en bra ekonomi. Centralt i alla våra tjänster är ett tydligt miljöansvar. Läs mer på www.se.issworld.com. Arbetsuppgifter Som Driftchef kommer du att ha ett helhetsansvar för drift och ekonomi på ditt område. Det område du kommer att bli ansvarig för är Nyköping/Oxelösund med omnejd med placering i Nyköping. Vi söker dig som har förmågan att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten. Du kommer att ha ansvar för ett stort antal medarbetare och kunder. I rollen ingår resultatansvar för driftområdet och du ansvarar även för att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar. Som Driftchef rapporterar du till Distriktchefen. Önskade kvalifikationer Du har en slutförd gymnasieutbildning samt eventuell påbyggnadsutbildning. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av ledarskap likväl erfarenhet av branschen. Körkort är ett krav. Personliga egenskaper Personliga egenskaper som värderas högt är affärsmässighet, mål- och resultatinriktning samt förmågan att ha ett helhetsperspektiv. Som person är du öppen, lyhörd och tydlig. Du ska brinna för att vilja ge service till kund. Du ska ha god datorvana samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vidare är du drivande och skapar engagemang samt är en stabil person med god självtillit. Du ska kunna leda, motivera och utveckla driftområdets medarbetare. En god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett intresse för människor är en förutsättning i rollen. Vi erbjuder Vi erbjuder dig ett utmanande arbete i ett utvecklingsorienterat företag!
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Nyköping
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Driven, affärsmässig och entusiastisk Driftchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven, affärsmässig och entusiastisk Driftchef

Sommarjobb inom kundtjänst
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Söker du sommarjobb? Vår kund i centrala Göteborg söker dig som vill ha ett sommarjobb med möjlighet till fortsatt arbete under hösten, tillträde måndag 22/7 Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är att ge service till kunder som ringer in med olika frågor. Du kommer att ta hand om inkommande samtal och bidra med enklare produktsupport. Telefonen och datorn är ditt främsta arbetsredskap. Innan uppdraget påbörjas får du en utbildning så att du känner dig trygg med både arbetssätt och arbetsuppgifter. Önskade kvalifikationer Vi ser att du tidigare har arbetat med service och besitter en hög servicekänsla. Du är ansvarstagande mot kunder och mot dina medarbetare på arbetsplatsen. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har en bra telefonröst. Då detta är ett deltidsarbete kanske du har ett annat arbete men vill fylla ut din sysselsättning, alternativt så är du studerande och har ett par år kvar på din utbildning. Erfarenhet av kundkontakt är meriterande. Personliga egenskaper Du gillar service och och förstår vikten av att göra ett gott arbete. Du tilltalas av flexibla arbetstider. Du är glad och positiv vilket kan smitta av sig till kunderna i telefonen. Då ett visst arbetstempo kan förekomma så är du inte rädd att ta för dig i stressiga situationer.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb inom kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb inom kundtjänst

Teknikintresserade studenter sökes till kundtjänst
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Till vår internationella kund söker vi nu Teknikintresserad kundtjänstsupport Vår kund i centrala Göteborg söker dig som är på jakt efter ett fartfyllt extraarbete där du får arbeta med kundsupport. Du kommer att vara anställd av ISS Personaltjänster och arbeta som konsult ute på plats i vår kunds lokaler. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att arbeta med kundsupport inom telecombranschen. Du tar emot inkommande samtal från kunder och arbetar med telefonen och datorn som främsta redskap. Du bemöter kunden på ett proffsigt och effektivt sätt, gör ditt bästa för att lösa kundens problem. I början av uppdraget kommer du att genomgå en utbildning för att få goda kunskaper om både vår kund och dina arbetsuppgifter. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som tidigare har arbetat med service och/eller försäljning och besitter en hög servicekänsla. Vi ser att du har ett dator/teknikintresse Vi ser att du är social och har en god kommunikativ förmåga. Du är utåtriktad och har en bra telefonröst. Vi ser gärna att du är studerande eller att du har ett annat deltidsarbete att kombinera tjänsten med. Personliga egenskaper Du gillar service och teknik. Du är glad och positiv vilket kan smitta av sig till kunderna i telefonen. Du hanterar stress på ett bra sätt och gillar när det händer mycket omkring dig. Du är flexibel och gillar möjligheten att få ta arbetspass på varierande tider och veckodagar.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Teknikintresserade studenter sökes till kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknikintresserade studenter sökes till kundtjänst

Extrajobb som vaktmästare
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Är du student och vill ha extrajobb inom fastighetsskötsel? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vaktmästare Till vår kund söker vi nu en serviceminded person till extrajobb som vaktmästare. Detta uppdrag ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på ISS Personaltjänster men arbeta som konsult i vår kunds lokaler. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som vaktmästare är bland annat att rondera i lokalerna och notera saker som behöver åtgärdas. Du ansvarar för enklare fastighetsskötsel såsom t.ex. byte av glödlampor, påfyllning av kontorsmaterial samt att se till att konferensrum är rena och snygga. Du tar emot felanmälningar från vår kunds personal och återkopplar löpande till dem. I tjänsten kan även posthantering samt allmänna kontorsgöromål förekomma. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en serviceroll, företrädesvis som vaktmästare. Intresse för fastighetsbranschen, t.ex. en pågående utbildning inom området, är en fördel. Det viktigt att du har lätt för att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Då tjänsten är ett extrajobb bör du ha en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. heltidsstudier. Personliga egenskaper Då verksamhetens arbetstempo varierar ser vi gärna att du är en person som kan hantera både lugnare och stressigare arbetsperioder på ett professionellt sätt. Vi ser även att du är en strukturerad person som gillar att ha ordning och reda omkring dig. Du är social och har lätt för att få kontakt med andra. Du lägger stor vikt vid att ge ett professionellt intryck och skaffar dig snabbt en överblick över vad som behöver göras. Du är självgående och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta i när det behövs. Du talar svenska och engelska obehindrat, samt känner dig hemma med datoranvändning. Vi erbjuder Detta är en unik möjlighet att få en inblick i ett av världens största tjänsteföretag. Är du intresserad av fastighetsbranschen kan detta extrajobb vara första steget på vägen mot din framtida karriär!
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som vaktmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som vaktmästare

Assistent till vår kund Svenskt Näringsliv
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av ISS Facility Services AB söker ISS Personaltjänster. Assistent till vår kund Svenskt Näringsliv Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi utvecklar och förädlar affärsverksamheter för uppdragsgivare inom näringsliv och offentlig sektor. Vi är Sveriges största leverantör av FM-tjänster och bedriver FM-uppdrag hos våra kunder. Läs mer på www.se.issworld.com Vi rekryterar en serviceminded assistent som tycker om att arbeta både med människor och administration. Du kommer vara assistent till 5 regionkontor. Placeringen är i Örebro men resor till de andra kontoren förekommer och fram för allt till Västerås. Tjänsten ska tillsättas i slutet av augusti. Svenskt Näringsliv är den ledande företrädaren för praktiskt taget hela det svenska näringslivet. De 49 medlemsorganisationerna, arbetsgivarförbund och branschorganisationer, har sammantaget drygt 60 000 medlemsföretag med omkring 1,5 miljoner anställda. De har tillgång till kvalificerade experter inom många viktiga områden. Förbundens och Svenskt Näringslivs förhandlare arbetar för att stärka företagens konkurrenskraft, säkra arbetsfred och lösa uppkomna tvister. Arbetsuppgifter En stor del av arbetet är att vara med och ordna event och seminarier med allt från att boka lokaler, ge förslag till vilka som ska bjudas in och skicka inbjudningar, ha ordning på anmälningsläget, boka hotell och konferensanläggningar, delta i vissa event och göra det administrativa efterarbetet. I dina arbetsuppgifter ingår även att assistera områdeschefen och regionscheferna med administration, protokollföring, budgetarbete, fakturahantering och registrering i medlemsregistret Tellus. Sköta hemsidan med uppdateringar av texter och bilder, agendahändelser och ta fram artiklar är också en del av ditt arbete. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som har gymnasieutbildning och minst 5 år arbetslivserfarenhet gärna med kommunikation inom media eller i en säljorganisation. En förutsättning är goda kunskaper i Officepaketet och kunskaper i Adobe Photoshop samt erfarenhet och fallenhet för layout och skrivande. Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Meriterande är kunskaper i Visma och Tellus. Personliga egenskaper Du är social och kan uttrycka dig väl i tal och skrift och tycker om att arbeta i ett högt tempo är något som behövs för att trivas i tjänsten. Vidare har du ett intresse för siffror och ekonomi är ordningssam och tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Vi erbjuder Ett varierat arbete i en intressant organisation.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Örebro
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent till vår kund Svenskt Näringsliv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent till vår kund Svenskt Näringsliv

Interaktionsdesigner för innovativ e-handel
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av Ateles Consulting AB söker ISS Personaltjänster. ISS Personaltjänster söker till Ateles Consulting AB Interaktionsdesigner för innovativ e-handel Ateles expanderar och behöver en interaktionsdesigner för webb och mobila lösningar. Ateles utvecklar affärsdrivande e-handelslösningar till medelstora och stora företag som vill skapa eller vidareutveckla sina affärer på Internet. Vi utvecklar innovativa lösningar med modern teknik och vi har en gedigen kunskap om allt som rör webbutveckling och systemintegration. Hos oss jobbar man i team med de bästa e-handelsutvecklarna och arbetsuppgifterna består av e-handelsutveckling tillgänglig via alla digitala kanaler som webben, mobilen, virtual stores etc. Arbetet innefattar utveckling av gränssnitt, funktioner, systemintegration och systemarkitektur. Vi har en lång tradition av systemutveckling på OpenSource-plattformar och Linux-system men har även utvecklat Microsoft .Net-projekt. På Ateles kan man specialisera sig på en speciell teknik eller plattform eller lära sig flera olika. Vår filosofi är att våra anställda ständigt ska känna att man utvecklas i sitt yrke, kunna påverka sina vägval i karriären och ha kul på jobbet! Ateles arbetar på den Skandinaviska marknaden med globala kunder och har kontor i Linköping (huvudkontor), Stockholm och Oslo. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta med interaktionsdesign och grafisk design för marknadsledande webbaserad e-handel. Du kommer i ditt dagliga arbete att använda metoder och tekniker för konceptdesign och detaljdesign. Ditt arbete ska resultera i lösningar för kunderna gällande hur en webshop bäst bör designas för att den ska vara lättanvänd och för att den ska främja försäljningen. Arbetet sker i ett nära samarbete med övriga utvecklingsteamet och det är viktigt att vara lyhörd för kundens önskemål och teamets övriga arbete. Du ansvarar för att driva dina designidéer i form av skisster och prototyper vidare genom presentationer till teamet och kunden för att i slutändan implementera det till färdiga lösningar. Önskade kvalifikationer Som sökande har du en relevant utbildningsbakgrund inom interaktionsdesign. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med interaktionsdesign, grafisk formgivning, varumärkesidentitet samt visualiserings- och illustrationsarbete för webb och helst e-handel. Vi förväntar oss att du har kunskap inom webbutveckling och att du behärskar Photoshop och Illustrator samt har goda kunskaper i HTML och CSS. Vidare har du goda kunskaper i att designa för mobil webb, där du gärna kan ha arbetat med något mobilt ramverk, som exempelvis Bootstrap. Personliga egenskaper För att passa i tjänsten ska du vara utåtriktad, nyfiken, driven, engagerad och nytänkande. Vidare är du kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande i utförandet av arbetsuppgifterna. Det är viktigt att hela tiden vilja lära sig nya saker och att ständigt sträva efter att utvecklas. Du ska även vara nyfiken på ny teknik och nya webbtjänster som kan utnyttjas i arbetet eller integreras med för att ytterligare berika och underlätta för företagets kunder och deras närvaro på webben. Vi erbjuder Arbete i spännande projekt i ett glatt gäng av kompetenta kollegor där du arbetar med ny teknik och har stora möjligheter att påverka din personliga utveckling och karriär.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Linköping
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Interaktionsdesigner för innovativ e-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Interaktionsdesigner för innovativ e-handel

Erfarna konstruktörer
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. ISS Personaltjänster söker Erfarna konstruktörer För kunds räkning söker vi erfarna konstruktörer med inriktning mot mekanik och/eller produktutveckling. Som ingenjör kommer du att arbeta som mekanikkonstruktör med placering i Linköping. Kundföretaget erbjuder innovativ och effektiv produktutveckling och du kommer att bidra till företagets fortsatta utveckling. Arbetsuppgifter Som mekanikkonstruktör kommer du att arbeta i olika kundspecifika projekt och kommer att vara en del av hela konstruktionsprocessen. Arbetet innefattar allt från inledande kundmöten med diskussion kring behovsanalys och uppdragsspecifikation till ritningsframtagning och eventuell prototypframtagning samt designfrågor och designbeslut. Tjänsten inbegriper att på ett kreativt sätt analysera aktuella uppdrag i syfte att föreslå och komma fram till tänkbara konstruktionsupplägg. Respektive projekt bearbetas omsorgsfullt och syftar till att resultera i en praktiskt genomförbar tillämpning med hög kvalitet som följd. Du arbetar aktivt med datorstödd konstruktion, genomför förändringar och uppdateringar samt även enklare beräkningar i samråd med exempelvis beräkningsingenjörer. Önskade kvalifikationer Som sökande har du en civilingenjörsexamen från maskinprogrammet, gärna med inriktning mot konstruktion och/eller produktutveckling. Alternativt har du en högskoleingenjörsutbildning med samma inriktning. Som sökande har du flera års erfarenhet från arbete med konstruktion samt att du har erfarenhet från flera konstruktionsverktyg, såsom SolidWorks, Pro/Engineer, NX eller Inventor. Du bör även ha goda materialkunskaper. Personliga egenskaper Som person är det viktigt att vara engagerad, driven och intresserad. Du ska vara noggrann samt ha ett kritiskt och analytiskt tänkande. Arbetsplatsen är mycket social och att vara socialt utåtriktad och kommunikativ är därmed viktiga aspekter. Vi erbjuder Kundföretaget erbjuder spännande och omväxlande arbetsuppgifter i olika projekt och en utvecklingsinriktad arbetsmiljö med god kompetensöverföring.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Linköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna konstruktörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna konstruktörer

Hängivna systemutvecklare för innovativ e-handel
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av Ateles Consulting AB söker ISS Personaltjänster. ISS Personaltjänster söker till Ateles Consulting AB Hängivna systemutvecklare för att bygga marknadsledande e-handel Ateles expanderar och behöver omgående fler systemutvecklare. Ateles utvecklar affärsdrivande e-handelslösningar till medelstora och stora företag som vill skapa eller vidareutveckla affärer på Internet. Företaget utvecklar innovativa lösningar med modern teknik och har en gedigen kunskap om allt som rör webbutveckling och systemintegration. Hos oss jobbar man i team med de bästa e-handelsutvecklarna och arbetsuppgifterna består av e-handelsutveckling tillgänglig via alla digitala kanaler som webben, mobilen, virtual stores etc. Arbetet innefattar utveckling av gränssnitt, funktioner, systemintegration och systemarkitektur. Vi har en lång tradition av systemutveckling på OpenSource-plattformar och Linux-system men har även utvecklat Microsoft .Net-projekt. På Ateles kan man specialisera sig på en speciell teknik eller plattform eller lära sig flera olika. Vår filosofi är att våra anställda ständigt ska känna att man utvecklas i sitt yrke, kunna påverka sina vägval i karriären och ha kul på jobbet! Ateles är verksamma på den Skandinaviska marknaden med globala kunder och har kontor i Linköping (huvudkontor), Stockholm och Oslo. Arbetsuppgifter Vi söker dig som har en datalogisk bakgrund och ett stort intresse för systemutveckling, webb, ny teknik och omvärldsbevakning. Ateles arbetar med marknadsledande plattformar inom e-handel. I rollen som systemutvecklare arbetar du med alla delar inom systemutveckling; analys, design, utveckling, installation och testning. Detta i en nära relation med företagets kunder. Som nyanställd får du en mentor som guidar och stöttar dig för att på kort tid komma in i arbetsuppgifterna och arbetets olika plattformar. Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam som arbetar med utveckling av förvaltningsbara system efter Ateles ledord innovation, kvalitet och trovärdighet. Teamet ansvarar för designbeslut och systemarkitektur utifrån givna plattformar och tekniker. Ateles arbetar vidare med korta utvecklingscykler och har en nära dialog med kunder och partners. Kunskap och intresse för exempelvis integrationer med sociala medier, mobil utveckling, sökmotoroptimering eller webbanalys är en fördel. Önskade kvalifikationer Relevant utbildningsbakgrund är civilingenjörsexamen med datavetenskaplig inriktning eller likvärdigt. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning då mycket kommunikation sker med företagets nationella och internationella kunder. Erfarenhet från systemutveckling och webbutveckling med Java, PHP, .Net, Perl, HTML, JavaScript, CSS och liknande är meriterande. Personliga egenskaper För att passa i tjänsten ska du vara utåtriktad, nyfiken, driven, engagerad och nytänkande. Vidare är du kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande i utförandet av arbetsuppgifterna. Det är viktigt att hela tiden vilja lära sig nya saker och att ständigt sträva efter att utvecklas. Vi erbjuder Arbete i spännande projekt i ett glatt gäng av kompetenta kollegor där du arbetar med ny teknik och har stora möjligheter att påverka din personliga utveckling och karriär.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Linköping
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Hängivna systemutvecklare för innovativ e-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hängivna systemutvecklare för innovativ e-handel

Front End-utvecklare för innovativ e-handel
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av Ateles Consulting AB söker ISS Personaltjänster. ISS Personaltjänster söker till Ateles Consulting AB Front End-utvecklare för att bygga marknadsledande e-handel Ateles expanderar och behöver omgående fler webbutvecklare med inriktning mot Front End-utveckling för webb och mobila lösningar. Ateles utvecklar affärsdrivande e-handelslösningar till medelstora och stora företag som vill skapa eller vidareutveckla sina affärer på Internet. Vi utvecklar innovativa lösningar med modern teknik och vi har en gedigen kunskap om allt som rör webbutveckling och systemintegration. Hos oss jobbar man i team med de bästa e-handelsutvecklarna och arbetsuppgifterna består av e-handelsutveckling tillgänglig via alla digitala kanaler som webben, mobilen, virtual stores etc. Arbetet innefattar utveckling av gränssnitt, funktioner, systemintegration och systemarkitektur. Vi har en lång tradition av systemutveckling på OpenSource-plattformar och Linux-system men har även utvecklat Microsoft .Net-projekt. På Ateles kan man specialisera sig på en speciell teknik eller plattform eller lära sig flera olika. Vår filosofi är att våra anställda ständigt ska känna att man utvecklas i sitt yrke, kunna påverka sina vägval i karriären och ha kul på jobbet! Ateles arbetar på den Skandinaviska marknaden med globala kunder och har kontor i Linköping (huvudkontor), Stockholm och Oslo. Arbetsuppgifter Vi söker dig som har en datalogisk bakgrund och ett stort intresse för Front End-utveckling för webb, design för webb, ny teknik och omvärldsbevakning! Vi arbetar med marknadsledande plattformar inom e-handel. I rollen som Front End-utvecklare arbetar du med främst klientsidan på webbsystemet men deltar i hela utvecklingskedjan; analys, interaktionsdesign, prototyping, användbarhet, design, utveckling, installation och testning i en nära relation med våra kunder. Din roll kommer även vara att vara med i de tidiga faserna i projekt för att designa användargränssnittet för e-handelssystemet utifrån ett användbarhetsperspektiv och konvertering (från besök - till - köp). Som ny får du en mentor som guidar och stöttar dig för att på kort tid komma in i arbetsuppgifterna och våra plattformar. Du ingår i ett utvecklingsteam som arbetar med utveckling av förvaltningsbara system efter Ateles ledord; Innovation, Kvalitet och Trovärdighet. Teamet ansvarar för designbeslut och systemarkitektur utifrån våra givna plattformar och tekniker. Vi arbetar med korta utvecklingscykler och har en nära dialog med kunderna och våra partners. Kunskap och intresse för tex integrationer med sociala medier, mobil utveckling, sökmotoroptimering eller webbanalys är en fördel. Önskade kvalifikationer Relevant utbildningsbakgrund är ingenjörsexamen med datavetenskaplig inriktning, användbarhet, design eller likvärdigt. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning då mycket kommunikation sker med företagets nationella och internationella kunder. Erfarenhet från Front End-utveckling och webbutveckling med PHP, HTML, JavaScript, JQuery, CSS och liknande är meriterande och goda kunskaper i Photoshop och Illustrator är ett krav. Erfarenhet och utbildning inom användbarhet och interaktionsdesign är en fördel. Personliga egenskaper För att passa i tjänsten ska du vara utåtriktad, nyfiken, driven, engagerad och nytänkande. Vidare är du kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande i utförandet av arbetsuppgifterna. Det är viktigt att hela tiden vilja lära sig nya saker och att ständigt sträva efter att utvecklas. Vi erbjuder Arbete i spännande projekt i ett glatt gäng av kompetenta kollegor där du arbetar med ny teknik och har stora möjligheter att påverka din personliga utveckling och karriär.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Linköping
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Front End-utvecklare för innovativ e-handel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Front End-utvecklare för innovativ e-handel

Kallskänka
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. ISS Personaltjänster i Linköping söker Kallskänkor med stort driv och engagemang Arbetsuppgifter Vi söker dig med tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen och som har arbetat som kallskänka. Tjänsten innebär att du hackar grönsaker, gör smörgåsar och smörgåstårtor samt röror och såser. Det handlar om att på ett effektivt sätt göra färdiga produkter och ansvara för förberedelser av olika bufféer. Önskade kvalifikationer För att kunna arbeta som kallskänka ser vi gärna att du har gått livsmedelsprogrammet eller hotell- och restaurangprogrammet på gymnasiet med inriktning kallskänk eller likvärdig inriktning. Det viktigaste är att du tidigare har arbetat som kallskänka. Ett intresse av och kunskaper om livsmedel och hygien är en förutsättning. Vi ser gärna att du bor i Motala eller har körkort och tillgång till bil. Personliga egenskaper Som person är du social, effektiv och driven och har en hög servicekänsla och har lätt för att samarbeta. Du tar egna initiativ och ser vad som behövs göras och du har en god förståelse för att skapa en överblick i arbetet.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Motala
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka jobb, Kallskänka Motala, Kallskänka ISS Personaltjänster
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka

Säljorienterad kundtjänstsupport - deltid
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Till vår internationella kund söker vi nu Teknikintresserad kundtjänstsupport med säljfokus - deltid Vår kund i centrala Göteborg söker dig som är på jakt efter ett fartfyllt arbete där du får arbeta med kundsupport. Du kommer att vara anställd av ISS Personaltjänster och arbeta som konsult ute på plats i vår kunds lokaler. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att arbeta med kundsupport inom telecombranschen. Du tar emot inkommande samtal från kunder och arbetar med telefonen och datorn som främsta redskap. Du bemöter kunden på ett proffsigt och effektivt sätt, gör ditt bästa för att lösa kundens problem. I början av uppdraget kommer du att genomgå en utbildning för att få goda kunskaper om både vår kund och dina arbetsuppgifter. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som tidigare har arbetat med service och/eller försäljning och besitter en hög servicekänsla. Vi ser att du har ett dator/teknikintresse Vi ser att du drivs av ett säljfokus Vi ser att du är social och har en god kommunikativ förmåga. Du är utåtriktad och har en bra telefonröst. Vi ser gärna att du är studerande eller att du har ett annat deltidsarbete att kombinera tjänsten med. Personliga egenskaper Du gillar service och teknik. Du är glad och positiv vilket kan smitta av sig till kunderna i telefonen. Du hanterar stress på ett bra sätt och gillar när det händer mycket omkring dig. Du är flexibel och gillar möjligheten att få ta arbetspass på varierande tider och veckodagar.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljorienterad kundtjänstsupport - deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljorienterad kundtjänstsupport - deltid

Ekonom/controller till företag i Stockholm!
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Ekonom/controller till företag i Stockholm! Just nu söker vi en driven, nyfiken och vaken ekonom till ett tidsbegränsat uppdrag på ett stort företag i Stockholm. Du kommer att ingå i ett team med ca 10 ekonomer men arbeta mycket självständigt mot en affärsenhet inom bolaget. Känner du dig träffad och är redo för en utvecklande utmaning? Sök i dag! Vi kommer att träffa kandidater löpande och uppdraget kan komma att tillsättas för sista ansökningsdag. Uppdraget beräknas starta v34/35. Arbetsuppgifter Inom enheten är du ansvarig för att göra bokslut och avstämningar på månadsbasis samt även skriva kommentarerna till resultatet. Du sammanställer presentationer och gör analyser och uppföljningar av verksamheten och enskilda kontrakt. Du gör även budget och prognoser för enheten tillsammans med affärsenhetschefen. Önskade kvalifikationer Du har en bakgrund som gymnasieekonom eller motsvarande; det är meriterande om du har läst ekonomi på högskola/universitet eller liknande ekonomiutbildning. Du behöver ha minst 2-3 års arbetslivserfarenhet där du har genomfört egna bokslut och analyser. Det är meriterande om du har erfarenhet från större företag/koncerner. Goda kunskaper inom MS - Office ser vi som en självklarhet, i synnerhet Excel. Meriterande är även erfarenhet från Oracle och Cognos, men detta är inget krav. God förmåga att uttrycka dig i svenska, både i tal och skrift, är nödvändig. Erfarenhet av, och viljan att förbättra och dokumentera processer för effektiva lösningar, ser vi också som en merit. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, noggrann och analytisk. Du har ett högt driv och tycker om att arbeta självständigt, du håller deadlines och är detaljerorienterad. För att lyckas i rollen ser vi vidare att du behöver ha mycket energi och hög motivation. Vi erbjuder Ett intressant och utvecklande uppdrag på ett stort företag med många möjligheter.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom/controller till företag i Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom/controller till företag i Stockholm!

Pigg kundservicemedarbetare sökes!
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Pigg kundservicemedarbetare sökes! Just nu söker vi en pigg och serviceinriktad medarbetare till ett trevligt företag i Sollentuna! Trivs du med att svara på frågor och hjälpa kunder över telefon, sköta administration och ha kul på jobbet. Då är detta rätt uppdrag för dig! Företaget är världsledande inom sin bransch och tillhandahåller kontorslösningar som bidrar till att öka företags effektivitet. Hos dem får du möjlighet att bli en del av ett stort internationellt företag där företagskulturen bland annat kännetecknas av en dynamisk organisation med högt i tak. Uppdraget är en så kallad hyr/rekrytering och beräknas starta omgående. Sök redan idag om du tycker att det verkar intressant då vi kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningdatum. Arbetsuppgifter Du kommer framför allt att besvara frågor över telefon gällande avtal, fakturor, order och leverans. Vidare sköter du även viss administration kring de ärenden du får in via telefon. Önskade kvalifikationer Du har arbetat med service sedan tidigare, gärna över telefon men det är inget krav. Gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska och engelska samt goda datorkunskaper är ett krav. Det absolut viktigaste är att du är en pigg och framåt person som trivs med att leverera utmärkt service till företagets kunder. Personliga egenskaper Som person är du driven och framåt. Du brinner för att ge god service och finner en tillfredställelse i att lösa problem. Vidare är du ansvarstagande och arbetar strukturerat och effektivt. Vi erbjuder Goda möjligheter att utvecklas på ett trevligt företag!
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Pigg kundservicemedarbetare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pigg kundservicemedarbetare sökes!

Teknikintresserade studenter sökes för extrajobb
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Till vår internationella kund söker vi nu Teknikintresserad kundtjänstsupport Vår kund i centrala Göteborg söker dig som är på jakt efter ett fartfyllt uppdrag där du får arbeta med kundsupport. Du kommer att vara anställd av ISS Personaltjänster och arbeta som konsult ute på plats i vår kunds lokaler. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att arbeta med kundsupport inom mediabranschen. Du tar emot inkommande samtal från kunder och arbetar med telefonen och datorn som främsta redskap. Du bemöter kunden på ett proffsigt och effektivt sätt, gör ditt bästa för att lösa kundens problem. I början av uppdraget kommer du att genomgå en utbildning för att få goda kunskaper om både vår kund och dina arbetsuppgifter. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som tidigare har arbetat med service och/eller försäljning gärna via telefon Vi ser att du har ett dator/teknikintresse Vi ser att du är social och har en god kommunikativ förmåga. Du är utåtriktad och har en bra telefonröst. Vi ser gärna att du är studerande eller att du har ett annat deltidsarbete att kombinera tjänsten med. Personliga egenskaper Du gillar service och teknik. Du är glad och positiv vilket kan smitta av sig till kunderna i telefonen. Du hanterar stress på ett bra sätt och gillar när det händer mycket omkring dig. Du är flexibel och gillar möjligheten att få ta arbetspass på varierande tider och veckodagar.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Teknikintresserade studenter sökes för extrajobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknikintresserade studenter sökes för extrajobb

Norsktalande administratör
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Administratör som förstår och talar norska till ett internationellt företag! Vi söker dig som trivs i en administrativ roll och är bekväm med det norska språket. Du gillar att ha många processer i gång samtidigt, kan hålla huvudet kallt i stressade situationer och har god struktur på ditt arbete. Arbetsplatsen är på ett internationellt företag i Norrort där atmosfären präglas av god stämning och högt i tak. Tjänsten kommer att börja som ett inhyrningsuppdrag men stor chan till en fast anställning hos företaget. Arbetsuppgifter Som administratör kommer du framförallt arbeta med att administrera leasingavtal samt inkassoärenden mot kunder med fodringar på leasing. Önskade kvalifikationer Du måste vara bekväm med det norska språket, förstå men behöver inte vara flytande. Du har troligtvis jobbat något år i Norge alternativt med Norska kunder. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha tidigare erfarenhet av administration i en kundorienterad verksamhet. I övrigt är god datorvana ett måste och du får gärna vara van att arbeta i flera olika system. Personliga egenskaper Som person är du är du strukturerad, noggrann och har ordning och reda. Det ligger en klar tyngdpunkt på det administrativa. Vi erbjuder En varierande tjänst i ett internationellt företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vidare har du mycket god chans att efter en första inhyrningsperiod få en fast anställning.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Norsktalande administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsktalande administratör

Butikschef till Stormbergs etablering i Strömstad
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av Stormberg Sverige AB söker ISS Personaltjänster. ISS Personaltjänster söker Butikschef till Stormbergs etablering i Strömstad Sport- och friluftsvarumärket Stormberg designar, producerar och säljer funktionella kläder till den aktiva familjen. Stormberg etablerades 1998 för att utveckla sport- och friluftskläder till familjevänliga priser. Idag är Stormberg störst i Norge på sport- och friluftskläder. 2012 sålde Stormberg mer än 2,4 miljoner plagg i Norge och Sverige med ett försäljningsvärde på över 550 miljoner svenska kronor. Produkterna distribueras via Stormbergkedjan, sportsförsäljare och webbshopen www.stormberg.com. 1% av Stormbergs omsättning går till humanitära och samhällsnyttiga ändamål. Läs mer på www.stormberg.se. Arbetsuppgifter Som butikschef kommer du att ha huvudansvaret för butikens drift med tillhörande ansvarområden. Du kommer att ha ett resultat- och budgetansvar där du ska bidra till butikens omsättning och försäljning. Du kommer även att ha personalansvar över verksamhetens anställda. En viktig del som butikschef är att vara en bidragande del till verksamhetens etablering i Strömstad. Med en säljande approach kommer du att aktivt bidra med tankar och idéer för att främja försäljning. Som butikschef kommer du exempelvis att ansvara för produktexponering och butikens upplägg. Önskade kvalifikationer Som sökande ser vi att du har en relevant utbildningsbakgrund och tidigare dokumenterad erfarenhet som butikschef, med fördel från sport- och/eller klädbranschen. Detta innebär att du är en van ledare som arbetar för att främja försäljning samt att du naturligt leder och motiverar övriga medarbetare i verksamheten. För att passa in i rollen som butikschef på Stormberg ser vi att du har ett stort intresse för utomhusaktiviter och även själv har ett aktivt friluftsliv. Personliga egenskaper Att du är driven och resultatinriktad ser vi som en självklarhet. Du ska även vara tävlingsinriktad, hungrig på nya utmaningar samt ha en vilja att utveckla verksamheten för att leda en lyckad etablering. Som butikschef är det viktigt att du besitter goda ledaregenskaper där du leder butikens personal på ett naturligt sätt. Du ska leda genom att själv vara ett gott föredöme. Vidare tillför du mycket positiv energi och har ett stort engagemang i arbetet. Andra egenskaper viktiga för en butikschef är att vara arbetsam, självgående och kreativ. Du ska även främja en strukturerad och snygg butik samt se lösningar på eventuella problem. Som butikschef är det ett krav att du identifierar dig med Stormbergs kärnvärden: Ärlig, Modig, Hållbar och Inkluderande. Vi erbjuder Konkurrenskraftig och resultatbaserad lön Spännande och inspirerande arbete Trevliga kollegor och en god arbetsmiljö
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Strömstad
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef till Stormbergs etablering i Strömstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef till Stormbergs etablering i Strömstad

Kundtjänstmedarbetare med säljfokus, deltid
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Till vår internationella kund söker vi nu Mediaintresserad kundtjänst med säljfokus! Vår kund i centrala Göteborg söker dig som är på jakt efter ett arbete där du får arbeta med kundsupport och merförsäljning. Detta uppdrag ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av ISS Personaltjänster men arbeta som konsult ute på plats i vår kunds lokaler. Uppdraget beräknas starta i slutet av augusti. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att arbeta med kundsupport inom telecombranschen. Du tar emot inkommande samtal från kunder och arbetar med telefonen och datorn som främsta redskap. Du bemöter kunden på ett proffsigt och effektivt sätt, gör ditt bästa för att lösa kundens problem och agerar även för merförsäljning. I början av uppdraget kommer du att genomgå en utbildning för att få goda kunskaper om både vår kund och dina arbetsuppgifter. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som tidigare har arbetat med service och/eller försäljning och besitter en hög servicekänsla. Vi ser att du är social och har god kommunikativ förmåga. Du är utåtriktad och har en bra telefonröst. Personliga egenskaper Du gillar service och försäljning. Du är glad och positiv vilket kan smitta av sig till kunderna i telefonen. Du hanterar stress på ett bra sätt och gillar när det händer mycket omkring dig. Du är flexibel och gillar möjligheten att få ta arbetspass på varierande tider och veckodagar.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare med säljfokus, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare med säljfokus, deltid

Butikschef till Stormbergs etablering i Borlänge
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av Stormberg Sverige AB söker ISS Personaltjänster. ISS Personaltjänster söker Butikschef till Stormbergs etablering i Borlänge Sport- och friluftsvarumärket Stormberg designar, producerar och säljer funktionella kläder till den aktiva familjen. Stormberg etablerades 1998 för att utveckla sport- och friluftskläder till familjevänliga priser. Idag är Stormberg störst i Norge på sport- och friluftskläder. 2012 sålde Stormberg mer än 2,4 miljoner plagg i Norge och Sverige med ett försäljningsvärde på över 550 miljoner svenska kronor. Produkterna distribueras via Stormbergkedjan, sportsförsäljare och webbshopen www.stormberg.com. 1% av Stormbergs omsättning går till humanitära och samhällsnyttiga ändamål. Läs mer på www.stormberg.se. Arbetsuppgifter Som butikschef kommer du att ha huvudansvaret för butikens drift med tillhörande ansvarområden. Du kommer att ha ett resultat- och budgetansvar där du ska bidra till butikens omsättning och försäljning. Du kommer även att ha personalansvar över verksamhetens anställda. En viktig del som butikschef är att vara en bidragande del till verksamhetens etablering i Borlänge. Med en säljande approach kommer du att aktivt bidra med tankar och idéer för att främja försäljning. Som butikschef kommer du exempelvis att ansvara för produktexponering och butikens upplägg. Önskade kvalifikationer Som sökande ser vi att du har en relevant utbildningsbakgrund och tidigare dokumenterad erfarenhet som butikschef, med fördel från sport- och/eller klädbranschen. Detta innebär att du är en van ledare som arbetar för att främja försäljning samt att du naturligt leder och motiverar övriga medarbetare i verksamheten. För att passa in i rollen som butikschef på Stormberg ser vi att du har ett stort intresse för utomhusaktiviter och även själv har ett aktivt friluftsliv. Personliga egenskaper Att du är driven och resultatinriktad ser vi som en självklarhet. Du ska även vara tävlingsinriktad, hungrig på nya utmaningar samt ha en vilja att utveckla verksamheten för att leda en lyckad etablering. Som butikschef är det viktigt att du besitter goda ledaregenskaper där du leder butikens personal på ett naturligt sätt. Du ska leda genom att själv vara ett gott föredöme. Vidare tillför du mycket positiv energi och har ett stort engagemang i arbetet. Andra egenskaper viktiga för en butikschef är att vara arbetsam, självgående och kreativ. Du ska även främja en strukturerad och snygg butik samt se lösningar på eventuella problem. Som butikschef är det ett krav att du identifierar dig med Stormbergs kärnvärden: Ärlig, Modig, Hållbar och Inkluderande. Vi erbjuder Konkurrenskraftig och resultatbaserad lön Spännande och inspirerande arbete Trevliga kollegor och en god arbetsmiljö
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Borlänge
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef till Stormbergs etablering i Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef till Stormbergs etablering i Borlänge

Kallskänka
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. ISS Personaltjänster söker Kallskänkor med stort driv och engagemang Arbetsuppgifter Till vår kund i Motala söker vi kallskänkor. Vi söker dig som antingen tidigare arbetat som kallskänka eller nyligen avslutat din utbildning inom livsmedel eller hotell- och restaurang och nu vill praktisera dina kunskaper. Arbetsuppgifterna består bland annat av att förbereda smörgåstårtor, röror, såser och olika typer av bufféer. Tillsammans med övriga medarbetare i köket arbetar du på olika stationer för att på ett effektivt sätt förbereda och färdigställa dagens leverans. Önskade kvalifikationer Vi ser gärna att du som söker har studerat livsmedels- eller hotell- och restaurangprogrammet på gymnasiet. Har du även haft kallkök eller dylikt som inriktning är det meriterande. Ett intresse av och kunskaper om livsmedel och hygien är en förutsättning. Vi ser gärna att du bor i Motala med omnejd. Personliga egenskaper Som person är du effektiv, strukturerad, noggrann och prestigelös. Du bör även vara en lagspelare och ha lätt för att samarbeta. Vidare är det även viktig att du som person är driven och tar egna initiativ. Du ser vad som behöver göras och gillar att hålla ett högt tempo.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Motala
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kallskänka jobb, Kallskänka Motala, Kallskänka ISS Personaltjänster
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kallskänka

Extrajobb inom kundtjänst
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Letar du extrajobb under studierna? Vår kund i centrala Göteborg söker dig som vill ha ett arbete under hösten Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är att ge service till kunder som ringer in med olika frågor. Du kommer att ta hand om inkommande samtal och bidra med enklare produktsupport. Telefonen och datorn är ditt främsta arbetsredskap. Innan uppdraget påbörjas får du en utbildning så att du känner dig trygg med både arbetssätt och arbetsuppgifter. Önskade kvalifikationer Vi ser att du tidigare har arbetat med service och besitter en hög servicekänsla. Du är ansvarstagande mot kunder och mot dina medarbetare på arbetsplatsen. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har en bra telefonröst. Då detta är ett deltidsarbete kanske du har ett annat arbete men vill fylla ut din sysselsättning, alternativt så är du studerande och har ett par år kvar på din utbildning. Erfarenhet av kundkontakt är meriterande. Personliga egenskaper Du gillar service och och förstår vikten av att göra ett gott arbete. Du tilltalas av flexibla arbetstider. Du är glad och positiv vilket kan smitta av sig till kunderna i telefonen. Då ett visst arbetstempo kan förekomma så är du inte rädd att ta för dig i stressiga situationer.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb inom kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb inom kundtjänst

Finsktalande kundcentermedarbetare med teknikintre
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av Pitney Bowes Svenska Aktiebolag söker ISS Personaltjänster. Finsktalande kundcentermedarbetare med teknikintresse Till vår kund i Sollentuna söker vi nu en positiv och serviceinriktad kundservicemedarbetare som vill arbeta med teknisk support. En förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten är att du kan tala flytande finska då du kommer arbeta mot företagets finska kunder. Kunden är världsledande inom sin bransch och tillhandahåller kontorslösningar som bidrar till att öka företags effektivitet. Hos vår kund får du möjlighet att bli en del av ett stort internationellt företag där företagskulturen bland annat kännetecknas av en dynamisk organisation med högt i tak. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare: Hjälpa kunder via telefon och mail i frågor rörande teknik och felanmälan Administration kring inkomande samtal Registering i företagets affärssystem Önskade kvalifikationer För att lyckas i tjänsten som kundservicemedarbetare bör du ha följande kvalifikationer: Gymnasiekompetens God datorvana Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i SAP är meriterande Tidigare erfarenhet av att arbeta med service Flytande finska i såväl tal som skrift Personliga egenskaper För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare tror vi att du har en hög känsla för service samt ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vidare är du noggrann, tydlig och tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Vi erbjuder En möjlighet att utvecklas på ett stort internationellt företag.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande kundcentermedarbetare med teknikintre jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande kundcentermedarbetare med teknikintre

Ordermottagare/Logistiksassistent sökes
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av Ansaldo STS Sweden AB söker ISS Personaltjänster. Ordermottagare/Logistiksassistent sökes Är du en social och noggrann person som trivs i en roll där du får ta ett stort eget ansvar? Då kan detta vara jobbet för dig! Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag på ett internationellt företag med kontor beläget i Solna. Tjänsten är på heltid med arbetstider mellan 08.00-17.00. Arbetsuppgifter Tjänsten som ordermottagare/logistikassistent är en mycket varierande roll med ett stort ansvarsområde. I rollen kommer man vara den på företaget som har ansvar för verksamhetens garantiärenden och vara en viktig länk mellan kund, speditörer, leverans och produktion. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att bestå av: Ta emot garantiärenden från företagets kunder samt följa upp dessa Skapa leveranser och ha kontakt med bl.a. packavdelningen Ta emot inkommande gods Registrera ordrar Sköta den allmänna servicen till företagets kunder Önskade kvalifikationer Vi tror att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av liknande arbete och är van att arbeta med service. Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, är en förutsättning. Personliga egenskaper Du är självständig, noggrann, tar egna initiativ och trivs med att jobba i en miljö med högt tempo. Vi värdesätter ovan kriterier högt men allra viktigast för att passa in på tjänsten är en glad och positiv personlighet i form av sprudlande energi, proaktivitet och en attityd att ingenting är omöjligt. Vi erbjuder En spännande och varierande tjänst där du får ta ett stort eget ansvar.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Solna
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ordermottagare/Logistiksassistent sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ordermottagare/Logistiksassistent sökes

Receptionist, telefonist
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Receptionister sökes! Är du en serviceinriktad, flexibel och självgående person? Trivs du med både kundbemötande, koordinering och administration? Titta hit! Just nu söker vi receptionister för kommande uppdrag till våra kunder både på heltid och deltid. Arbetsuppgifter Sedvanliga receptionistsysslor såsom ta emot besökare, svara i telefon, ordna inför möten och konferenser, sköta bokningar och beställningar av till exempel luncher och resor. Vidare kan viss hantering av avtal förekomma. Önskade kvalifikationer Du har lägst gymnasiekompetens samt erfarenhet av service sedan tidigare, gärna i reception. Vidare talar och skriver du mycket bra på både svenska och engelska samt har mycket goda datorkunskaper. Men det absolut viktigaste är din personlighet och inställning! Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och strukturerad. Du trivs som fisken i vattnet när du får hjälpa till, koordinera och ordna med allt mellan himmel och jord. Vidare är du självgående och har ett professionellt sätt mot så väl interna som externa kunder. Du gillar att vara spindeln i nätet och se till att saker blir gjorda. Vi erbjuder Det här är en tjänst med utvecklingsmöjligheter. Du kommer också att få förmånen att arbeta med ett glatt gäng härliga kollegor med en glad och positiv stämning.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Dansktalande kundcentermedarbetare
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Dansktalande kundcentermedarbetare med teknikintresse Till vår kund i Sollentuna söker vi nu en positiv och serviceinriktad kundservicemedarbetare som vill arbeta med teknisk support. En förutsättning för att du ska lyckas i tjänsten är att du kan tala flytande danska då du kommer arbeta mot företagets danska kunder. Kunden är världsledande inom sin bransch och tillhandahåller kontorslösningar som bidrar till att öka företags effektivitet. Hos vår kund får du möjlighet att bli en del av ett stort internationellt företag där företagskulturen bland annat kännetecknas av en dynamisk organisation med högt i tak. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som kundservicemedarbetare: Hjälpa kunder via telefon och mail i frågor rörande teknik och felanmälan Administration kring inkomande samtal Registering i företagets affärssystem Önskade kvalifikationer För att lyckas i tjänsten som kundservicemedarbetare bör du ha följande kvalifikationer: Gymnasiekompetens God datorvana Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i SAP är meriterande Tidigare erfarenhet av att arbeta med service Flytande danska i såväl tal som skrift Personliga egenskaper För att trivas i rollen som kundservicemedarbetare tror vi att du har en hög känsla för service samt ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vidare är du noggrann, tydlig och tar ett stort ansvar för ditt eget arbete. Vi erbjuder En möjlighet att utvecklas inom ett stort internationellt företag.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalande kundcentermedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalande kundcentermedarbetare

Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Till vår internationella kund söker vi nu Teknikintresserad kundtjänstsupport Vår kund i centrala Göteborg söker dig som är på jakt efter ett fartfyllt uppdrag där du får arbeta med kundsupport. Du kommer att vara anställd av ISS Personaltjänster och arbeta som konsult ute på plats i vår kunds lokaler. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att arbeta med kundsupport inom mediabranschen. Du tar emot inkommande samtal från kunder och arbetar med telefonen och datorn som främsta redskap. Du bemöter kunden på ett proffsigt och effektivt sätt, gör ditt bästa för att lösa kundens problem. I början av uppdraget kommer du att genomgå en gedigen utbildning för att få goda kunskaper om både vår kund och dina arbetsuppgifter. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som tidigare har arbetat med service och/eller försäljning, gärna via telefon Vi ser att du har ett dator/teknikintresse Vi ser att du är social och har en god kommunikativ förmåga Du är utåtriktad och har en bra telefonröst Vi ser gärna att du är studerande eller att du har ett annat deltidsarbete att kombinera tjänsten med Personliga egenskaper Du gillar service och teknik Du är glad och positiv vilket kan smitta av sig till kunderna i telefonen Du hanterar stress på ett bra sätt och gillar när det händer mycket omkring dig Du är flexibel och gillar möjligheten att få ta arbetspass på varierande tider och veckodagar
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare

Administrativ assistent
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av ISS Facility Services AB söker ISS Personaltjänster. Till ISS Ekonomiservice söker vi: Ekonom / Administratör till Malmö! Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som administratör i en händelserik miljö. ISS bygger nu upp en central Ekonomiserviceenhet i Malmö. Du ingår i ett team som alla arbetar med att ge service till olika delar av ISS i Sverige. Som administratör på vår Ekonomiservice arbetar du med:- Kundreskontra - Inregistrering av debiteringar och krediteringar - Kundfodringar och kntinuerlig uppföljning av Cash Flow - Avtalsfakturering - Rapportering av framtida portföljsförändringar - Hantering och rapportering av RUT och ROT avdrag - Matcha arbetsorder med leverantörsfaktura Du kommer även att arbeta med sedvanliga adminstrativa uppgifter som t ex mail- och telefonsupportsupport till övriga kollegor och externa kunder. Utöver detta ingår att säkerställa att avdelningen har och använder sig av effektiva administrativa processer, som säkrar en optimal resursandvändning och en hög servicenivå för den interna och externa kunden. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande, erfarenhet av att arbeta med administrativa uppgifter samt kundreskontra och har en god kunskaper i Officepaketet, främst Excel. Du talar och skriver svenska obehindrat och det är meriterande med engelska. Personliga egenskaper Du är en person med hög servicekänsla, noggrann och stresstålig. Du är drivande och tar egna initiativ och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har god samarbetsförmåga och du tänker och agerar affärsmässigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder ISS arbetar inom service- och tjänstesektorn där medarbetarna och kunderna är i centrum. Du erbjuds en värderingstyrd verksamhet som kännetecknas av flexibilitet och ansvarstagande i en stor internationell koncern. Vi erbjuder dig en tjänst på 75-100%.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Malmö
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent

Kundtjänstmedarbetare med säljintresse
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Till vår internationella kund söker vi nu Kundtjänstmedarbetare med intresse för merförsäljning Vår kund i centrala Göteborg söker dig som är på jakt efter ett arbete där du får arbeta med kundsupport och merförsäljning. Detta uppdrag ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av ISS Personaltjänster men arbeta som konsult ute på plats i vår kunds lokaler. Uppdraget startar måndag 2/9 Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att arbeta med kundsupport inom telekombranschen. Du tar emot inkommande samtal från kunder och arbetar med telefonen och datorn som främsta redskap. Du bemöter kunden på ett proffsigt och effektivt sätt, gör ditt bästa för att lösa kundens problem och agerar även för merförsäljning. I början av uppdraget kommer du att genomgå en utbildning för att få goda kunskaper om både vår kund och dina arbetsuppgifter. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som tidigare har arbetat med service och/eller försäljning och besitter en hög servicekänsla. Vi ser att du är social och har god kommunikativ förmåga. Du är utåtriktad och har en bra telefonröst. Personliga egenskaper Du gillar service och försäljning. Du är glad och positiv vilket kan smitta av sig till kunderna i telefonen. Du hanterar stress på ett bra sätt och gillar när det händer mycket omkring dig. Du är flexibel och gillar möjligheten att få ta arbetspass på varierande tider och veckodagar.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare med säljintresse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare med säljintresse

ISS söker HR-Specialist till Göteborg!
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av ISS Facility Management - Industri söker ISS Personaltjänster. Vi söker för ISS räkning en: HR-specialist med affärsmässighet och driv till Göteborg! ISS är Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och Facility management med 12 000 medarbetare. Vinsten för båda parter uppstår när den som får uppdraget har bättre förmåga att utföra tjänsten effektivt än den som lägger ut arbetet. Genom att ta över, driva och utveckla stödfunktioner hos våra kunder, ger vi dem förutsättningar att fokusera på sin kärnverksamhet. Läs mer på www.se.issworld.com Arbetsuppgifter Som HR-specialist inom ISS arbetar du självständigt mot en region, i detta fall region väst, och mot Affärsområdet Mat och Dryck/kontorstjänster samt Facility Management. Du ingår i en grupp med andra HR-specialister och du rapporterar till en av ISS tre HR-chefer. Arbetet som HR-specialist innebär att du arbetar brett med alla förekommande HR-frågor inom din region. Du coachar och stöttar cheferna i deras dagliga arbete med HR-frågorna och du har ett ansvar för att driva och utveckla arbetet med HR inom regionen. Mer specifikt innebär arbetet att du bl a arbetar med fackliga förhandlingar med våra motparter (vi har ca 8 olika kollektivavtal i regionen), du driver HR-processen vid personalövertag och arbetar nära både ISS egen organisation och kunden, du kommer att arbeta med grupp- och organisationsutveckling i form av olika utvecklingsprojekt och utbildningar, du utvecklar ledarna i enheten genom coachning och stöd, du arbetar med rehabilitering och friskvård i syfte att sänka sjukfrånvaron och du arbetar med rekrytering, främst av chefer och specialister. Önskade kvalifikationer Som person är du drivande, affärsmässig och prestigelös. Vidare är du självständig och du är en kreativ person som kommer med idéer och uppslag och tar ansvar för att genomföra dem. Du är bra på att fatta beslut och att skapa långsiktiga relationer med personer du arbetar med. Du ser HR som en central, viktig och naturlig del av företagets affär. Du har relevant akademisk utbildning och några års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter. Du tycker om att arbeta med arbetsrättsliga frågor och du är van vid fackliga förhandlingar. Du har också tidigare erfarenhet av arbete med HR-frågor i ett medarbetarintensivt tjänsteföretag. Har du tidigare erfarenhet av arbete med personalövertag är det en merit. Du kommunicerar mycket bra i både tal och skrift på svenska och engelska. Placeringsort för tjänsten är Göteborg, men resor (oftast över dagen) i Sverige ingår i tjänsten, varför körkort är ett krav. Vi erbjuder ISS arbetar inom service- och tjänstesektorn där medarbetarna och kunderna är i centrum. Du erbjuds en värderingstyrd verksamhet som kännetecknas av flexibilitet och ansvarstagande i en stor internationell koncern.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga ISS söker HR-Specialist till Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ISS söker HR-Specialist till Göteborg!

Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Till vår internationella kund söker vi nu Teknikintresserad kundtjänstsupport Vår kund i centrala Göteborg söker dig som är på jakt efter ett fartfyllt uppdrag där du får arbeta med kundsupport. Du kommer att vara anställd av ISS Personaltjänster och arbeta som konsult ute på plats i vår kunds lokaler. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att arbeta med kundsupport inom olika produktgrupper såsom t.ex. telefoni, vitvaror och tv. Du tar emot inkommande samtal från kunder och arbetar med telefonen och datorn som främsta redskap. Du bemöter kunderna på ett proffsigt och effektivt sätt och gör ditt bästa för att lösa kundens problem. I början av uppdraget kommer du att genomgå en gedigen utbildning för att få goda kunskaper om både vår kund och dina arbetsuppgifter. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som tidigare har arbetat med service och/eller försäljning, gärna via telefon Intresse för datorer/teknik är meriterande Vi ser också att du är social och har en god kommunikativ förmåga Vi ser gärna att du är studerande eller att du har ett annat deltidsarbete att kombinera tjänsten med Personliga egenskaper Du gillar service och teknik Du är glad och positiv vilket kan smitta av sig till kunderna i telefonen Du hanterar stress på ett bra sätt och gillar när det händer mycket omkring dig Du är flexibel och gillar möjligheten att få ta arbetspass på varierande tider och veckodagar
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknikintresserad kundtjänstmedarbetare

Administrativ assistent
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Assistent / Koordinator sökes! Är du kommunikativ, serviceminded och gillar att vara spindeln i nätet? Titta hit! Vi söker nu en assistent till ledningen för ett företag beläget söder om Stockholm. Arbetsuppgifter Rollen innebär främst att avlasta ledningen med samordnande och administrativa uppgifter, såsom att strukturera information och följa upp ärenden, fakturaadministration och enklare ekonomisk uppföljning, förbereda presentations- och styrelsematerial, hantera och administrera dokument, boka resor och möten samt beställa kontorsmaterial. Önskade kvalifikationer Erfarenhet från liknande roll är önskvärt men inte ett krav. Personliga egenskaper Då du har mycket kontakt med såväl befintliga som potentiella hyresgäster och andra samarbetspartners ställs höga krav på god social förmåga. Andra viktiga egenskaper är personlig mognad, integritet, noggrannhet och stresstålighet. Stämmer detta in på dig? Välkommen att visa intresse snarast!
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent

Administrativ chef
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av ISS Facility Services AB söker ISS Personaltjänster. Kontraktschefer sökes till Affärsenhet Tjänsteföretag som nu expanderar! Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi utvecklar och förädlar affärsverksamheter för uppdragsgivare inom näringsliv och offentlig sektor. Vi är Sveriges största leverantör av FM-tjänster och bedriver FM-uppdrag hos våra kunder. Läs mer på www.se.issworld.com Arbetsuppgifter Som Kontraktschef rapporterar du direkt till Affärsenhetschefen och ingår i ledningsgruppen. Du har resultat- och personalansvar för hela verksamheten, vilket omfattar ca 100 anställda. I huvuduppgiften ingår också att kontinuerligt utveckla kontraktet genom att definiera och presentera nya lösningar utifrån kundens behov. Du ansvarar för driften av enheten vilket innebär uppföljning och ansvar för personal, resultat, budget samt kostnadsstyrning i nära samarbete med kund. Kontraktschefen ska bidra till bolagets strategiska utveckling, avtalsfrågor såsom avtalsförhandling, styrgruppsmöten, kundmöten etc. Aktivt arbeta för att öka tillväxten genom mer-/nyförsäljning samt tjänsteutveckling Ansvara för att ISS policy, mål, riktlinjer och rutiner följs. Vår vision är: "We are going to be the world?s greatest service organisation" Önskade kvalifikationer Vi söker en driftorienterad kontraktschef som är innovativ med god branschkunskap och erfarenhet och/eller relevant utbildning, gärna på högskolenivå. Vi ser det som en fördel att du har arbetat inom Facility/Bemanning alternativt hotelbranschen eller har erfarenhet från bolag inom servicesektorn. Erfarenhet från motsvarande arbete i arbetsledande position med personalansvar är ett krav. Rollen som kontraktschef kräver ledarförmåga, flexibilitet och stor förmåga att ta egna initiativ. Därför söker vi dig som är rak och kommunikativ och kan fatta snabba beslut samtidigt som du bygger och bevarar goda relationer till kund såväl som medarbetare. Vidare ser vi att du är strukturerad, metodisk och uthållig i ditt arbetssätt. Vi söker dig som i ditt arbete strävar efter att upprätthålla en hög service- och kvalitetsgrad samtidigt som du är försäljningsorienterad och tycker om att hitta lösningar i alla dagliga utmaningar. Vi erbjuder ISS är en mycket stor koncern med en uttalad strategi att konstant utveckla verksamhetens nyckelresurser - medarbetarna. Du kommer att bli en mycket viktig resurs hos oss, och dina insatser kommer att uppmärksammas! På en expansiv marknad erbjuder vi dig att bli en del av ett framgångsrikt team, där lagarbete och resultat står i fokus. För dig med rätt driv finns stora möjligheter att styra din egen utveckling och karriär.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ chef

Administrativ chef
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av ISS Facility Services AB söker ISS Personaltjänster. Kontraktschefer sökes till Affärsenhet Tjänsteföretag som nu expanderar! Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi utvecklar och förädlar affärsverksamheter för uppdragsgivare inom näringsliv och offentlig sektor. Vi är Sveriges största leverantör av FM-tjänster och bedriver FM-uppdrag hos våra kunder. Läs mer på www.se.issworld.com Arbetsuppgifter Som Kontraktschef rapporterar du direkt till Affärsenhetschefen och ingår i ledningsgruppen. Du har resultat- och personalansvar för hela verksamheten, vilket omfattar ca 100 anställda. I huvuduppgiften ingår också att kontinuerligt utveckla kontraktet genom att definiera och presentera nya lösningar utifrån kundens behov. Du ansvarar för driften av enheten vilket innebär uppföljning och ansvar för personal, resultat, budget samt kostnadsstyrning i nära samarbete med kund. Kontraktschefen ska bidra till bolagets strategiska utveckling, avtalsfrågor såsom avtalsförhandling, styrgruppsmöten, kundmöten etc. Aktivt arbeta för att öka tillväxten genom mer-/nyförsäljning samt tjänsteutveckling Ansvara för att ISS policy, mål, riktlinjer och rutiner följs. Vår vision är: "We are going to be the world?s greatest service organisation" Önskade kvalifikationer Vi söker en driftorienterad kontraktschef som är innovativ med god branschkunskap och erfarenhet och/eller relevant utbildning, gärna på högskolenivå. Vi ser det som en fördel att du har arbetat inom Facility/Bemanning alternativt hotelbranschen eller har erfarenhet från bolag inom servicesektorn. Erfarenhet från motsvarande arbete i arbetsledande position med personalansvar är ett krav. Rollen som kontraktschef kräver ledarförmåga, flexibilitet och stor förmåga att ta egna initiativ. Därför söker vi dig som är rak och kommunikativ och kan fatta snabba beslut samtidigt som du bygger och bevarar goda relationer till kund såväl som medarbetare. Vidare ser vi att du är strukturerad, metodisk och uthållig i ditt arbetssätt. Vi söker dig som i ditt arbete strävar efter att upprätthålla en hög service- och kvalitetsgrad samtidigt som du är försäljningsorienterad och tycker om att hitta lösningar i alla dagliga utmaningar. Vi erbjuder ISS är en mycket stor koncern med en uttalad strategi att konstant utveckla verksamhetens nyckelresurser - medarbetarna. Du kommer att bli en mycket viktig resurs hos oss, och dina insatser kommer att uppmärksammas! På en expansiv marknad erbjuder vi dig att bli en del av ett framgångsrikt team, där lagarbete och resultat står i fokus. För dig med rätt driv finns stora möjligheter att styra din egen utveckling och karriär.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ chef

Kundtjänstmedarbetare med säljintresse
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Till vår internationella kund söker vi nu Kundtjänstmedarbetare med intresse för merförsäljning Vår kund i centrala Göteborg söker dig som är på jakt efter ett arbete där du får arbeta med kundsupport och merförsäljning. Detta uppdrag ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av ISS Personaltjänster men arbeta som konsult ute på plats i vår kunds lokaler. Vi söker dig som är tillgänglig omgående för heltidsarbete. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av att arbeta med kundsupport inom telekombranschen. Du tar emot inkommande samtal från kunder och arbetar med telefonen och datorn som främsta redskap. Du bemöter kunden på ett proffsigt och effektivt sätt, gör ditt bästa för att lösa kundens problem och agerar även för merförsäljning. I början av uppdraget kommer du att genomgå en utbildning för att få goda kunskaper om både vår kund och dina arbetsuppgifter. Önskade kvalifikationer Vi söker dig som tidigare har arbetat med service och/eller försäljning och besitter en hög servicekänsla. Vi ser att du är social och har god kommunikativ förmåga. Du är utåtriktad och har en bra telefonröst. Personliga egenskaper Du gillar service och försäljning. Du är glad och positiv vilket kan smitta av sig till kunderna i telefonen. Du hanterar stress på ett bra sätt och gillar när det händer mycket omkring dig. Du är flexibel och gillar möjligheten att få ta arbetspass på varierande tider och veckodagar.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare med säljintresse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare med säljintresse


Sök lediga jobb ISS Personaltjänster

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se