IT Helpdesktekniker till Kundservice jobb - lediga jobb

IT Helpdesktekniker till Kundservice jobb IT Helpdesktekniker till Kundservice jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: IT Helpdesktekniker till Kundservice. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: IT Helpdesktekniker till Kundservice. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. IT Helpdesktekniker Till Kundservice- Varberg

  2. IT Helpdesktekniker till Kundservice- Varberg

  3. IT Helpdesktekniker till Kundservice- Varberg


Mer beskrivning

IT Helpdesktekniker Till Kundservice
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 58 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 500 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundservice Kundservice ger service till förvaltningens kunder via telefon, epost, besök och elektroniskt registrerade ärenden. Kundservice består av Felanmälan fastighet, servicedesk IT, Fordon och Logistik, Administration, Controllers, verksamhets vaktmästare samt växel Kundservice söker nu en IT Helpdesktekniker ARBETSUPPGIFTER Som Helpdesktekniker ingår du i ett team som huvudsakligen ansvarar för telefonsupport till användare. Men du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter som behörigheter och olika slags IT-beställningar samt att ta emot fysiska besök. Även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella. KVALIFIKATIONER Du ska ha någon form av IT-relaterad eftergymnasial utbildning och skall ha erfarenhet av kundsupport. Du har grundläggande nätverkskunskaper och goda kunskaper inom Microsoft-produkter, framför allt AD, Office paketet, Windows och Exchange. Du är van att jobba i högt tempo. Det är viktigt att du som person ser en utmaning i att lösa problem och är serviceinriktad. Vi värdesätter personliga egenskaper som flexibilitet, god kommunikationsförmåga och förmåga att prioritera. Erfarenhet av processinriktat arbetssätt och ITIL-kunskaper är meriterande.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga IT Helpdesktekniker Till Kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Helpdesktekniker Till Kundservice

IT Helpdesktekniker till Kundservice
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 58 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundservice Kundservice ger service till förvaltningens kunder via telefon, epost, besök och elektroniskt registrerade ärenden. Kundservice hanterar felanmälan fastighet, servicedesk IT, kommunens fordon, administration, controlling, verksamhets vaktmästeri samt växel. Kundservice söker nu medarbetare till servicedesk ARBETSUPPGIFTER Som servicedeskmedarbetare ingår du i ett team som huvudsakligen ansvarar för telefonsupport till användare. Men du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter som behörigheter och olika slags IT-beställningar samt att ta emot fysiska besök. Servicedesk koordinerar ärenden som inte kan direktlösas i första linjen. Koordinering av ärenden kräver god förmåga att prioritera, följa upp och kommunicera med andra avdelningar för att säkerställa leverans. Även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella. KVALIFIKATIONER Du ska ha någon form av IT-relaterad eftergymnasial utbildning och skall ha erfarenhet av kundsupport. Du har grundläggande nätverkskunskaper och goda kunskaper inom Microsoft-produkter, framför allt AD, Office paketet, Windows och Exchange. Du är van att jobba i högt tempo. Det är viktigt att du som person ser en utmaning i att lösa problem och är serviceinriktad. Vi värdesätter personliga egenskaper som flexibilitet, god kommunikationsförmåga och förmåga att prioritera. Erfarenhet av processinriktat arbetssätt och ITIL-kunskaper är meriterande.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga IT Helpdesktekniker till Kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Helpdesktekniker till Kundservice

IT Helpdesktekniker till Kundservice
Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 63 000 invånare och befolkningen ökar ständigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-service • Kundservice Internservice som är en del inom avdelningen kundservice ger service till förvaltningens kunder via telefon, epost, besök och elektroniskt registrerade ärenden. Internservice består av Felanmälan fastighet, servicedesk IT, Fordon och Logistik, Administration, Controllers, verksamhets vaktmästare samt växel Internservice söker nu en IT Helpdesktekniker ARBETSUPPGIFTER Som Helpdesktekniker ingår du i ett team som huvudsakligen ansvarar för telefonsupport till användare. Men du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter som behörigheter och olika slags IT-beställningar samt att ta emot fysiska besök. Även andra arbetsuppgifter kan bli aktuella. KVALIFIKATIONER Du ska ha någon form av IT-relaterad eftergymnasial utbildning och skall ha erfarenhet av kundsupport. Du har grundläggande nätverkskunskaper och goda kunskaper inom Microsoft-produkter, framför allt AD, Office paketet, Windows, Skype och Exchange. Du är van att jobba i högt tempo. Det är viktigt att du som person ser en utmaning i att lösa problem och är serviceinriktad. Vi värdesätter personliga egenskaper som flexibilitet, god kommunikationsförmåga och förmåga att prioritera. Erfarenhet av processinriktat arbetssätt och kunskaper inom ärendehanteringssystem TOPdesk är meriterande.
Företag: Varbergs kommun, Serviceförvaltningen
Ort: Varberg
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga IT Helpdesktekniker till Kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Helpdesktekniker till Kundservice


Sök lediga jobb IT Helpdesktekniker till Kundservice

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se