IT administratör jobb - lediga jobb

IT administratör jobb IT administratör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: IT administratör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: IT administratör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. IT administratör- Göteborg

 2. IT Administratör- Göteborg

 3. IT administratör/koordinator- Stockholm

 4. IT administratör- Upplands Väsby

 5. IT administratör med driv och serviceanda till internationell bank- Stockholm

 6. IT administratör- Hultsfred

 7. IT Administratör sökes till internationellt företag- Linköping

 8. Nu söker vi en IT administratör till välkänt varumärke- Stockholm

 9. IT administratör- Stockholm

 10. Skicklig IT administratör – till internationellt produktbolag!- Stockholm

 11. IT Administratör- Stockholm

 12. Nyfiken IT administratör med driv och serviceanda- Sollentuna

 13. IT administratör / IT SPOC- Stockholm

 14. IT administratör / IT SPOC- Stockholm

 15. Leveransansvarig IT administratör till kund i Karlstad- Karlstad

 16. Experis IT söker en IT administratör i Active Directory, Stockholm- Stockholm

 17. IT Administratör- Malmö

 18. IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås- Göteborg

 19. IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås- Borås

 20. IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås- Göteborg

 21. IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås- Borås

 22. IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås- Göteborg

 23. IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås- Borås

 24. IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås- Göteborg

 25. IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås- Borås

 26. Experis söker nu IT administratörer- Linköping

 27. Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!- Göteborg

 28. Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!- Göteborg

 29. Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!- Göteborg

 30. Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!- Göteborg

 31. Driven IT administratör till konsultuppdrag- Göteborg

 32. Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!- Göteborg

 33. HR & IT Administratör- Malmö

 34. IT administratör sökes till nordisk enhet- Göteborg

 35. IT administratör- Falkenberg

 36. IT administratör- Gävle

 37. IT Administratör på deltid- Stockholm

 38. IT Administratör på deltid- Stockholm

 39. UCG 053106 Microsoft IT administratör- Stockholm

 40. Skol- och IT administratör till Augustenborgsskolan & Rosenholmsskolans RO- Malmö


Mer beskrivning

IT administratör
Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsbeskrivning Till vår konsultverksamhet söker vi nu en IT administratör till ett kunduppdrag i Göteborg. Du kommer att ingå i ett globalt team, där du kommer att vara användaransvarig för ett globalt system – Learning Management System - och att supportera dess funktioner. Du kommer bland annat att: • Ta hand om utbildning i systemet i samarbete med utbildare och kursägare och att ta fram kursmaterial. • Ta hand om administration, support och databas funktioner inom systemet. • Analysera, undersöka och generera rapporter. • Leda förbättringsaktiviteter, vilket innebär grundläggande kunskaper i projektledning. • Ge råd och coachning för att stödja användarna. • Ge tekniska råd och förslag på användningen av systemet till användarna. • Utveckla och leverera utbildning till användarna av systemet. • Vara proaktiv i hanteringen av kundernas krav, söka information från andra delar av verksamheten om det behövs. Krav på erfarenhet: • Dokumenterad erfarenhet av databashantering samt god förståelse för tolkning av data. • Erfarenhet av läkemedelsindustrin eller ett Learning Management System är ett plus. • Dokumenterad erfarenhet av att utveckla och implementera administrativa system. • Dokumenterad erfarenhet av att tillhandahålla stöd för globala användare. • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. • Ha stor vana att jobba i MS Access och/eller Excel för att analysera data. Ansökan Ansökan sker genom att du registrerar dig på www.experis.se Eventuella frågor besvaras av Liselotte Sundberg på mail till liselotte.sundberg@se.experis.com Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: Experis IT
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör

IT Administratör
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Dina arbetsuppgifter  Vi söker en IT-administratör för ett uthyrningsuppdrag hos en av våra kunder. Du arbetar med infofyllning och registrering av bl a artiklar, priser, ledtider och leverantörsuppgifter. Du har även direktkontakt med leverantörer.   Din bakgrund  Du som söker är van att arbeta i affärssystem och tycker om att arbeta med information och dataregistrering. Du är van att arbeta mot delmål, mål och deadlines. Du har gärna en eftergymnasial utbildning med inriktning data/IT-administration. Önskvärt är även erfarenhet från grossistled och gärna förståelse för inköpsprocessen. Vi ställer krav på goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är kunskaper i Microsoft Dynamics.   Dina egenskaper Vi söker dig som är noggrann, analytisk och med gott ordningssinne. Du jobbar snabbt, fokuserat och effektivt. Vidare är du strukturerad och du utför din uppgift på ett dedikerat, ansvarsfullt och serviceinriktat sätt. Du har lätt att sätta dig in i nya system. Tjänsten börjar i september månad. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anne Hansson på tel 072-988 94 05. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga IT Administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Administratör

IT administratör/koordinator
Poolia IT Presentation Vi söker nu en koordinator/administratör till vår kund. Tjänsten är på konsultbasis och det innebär att du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Poolia IT och vara uthyrd till vår kund. Tjänsten skall tillsättas omgående därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag och den kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifter: - Fungera som administratör/koordinator för löpande uppdrag - ta emot och initiera beställningar från kund - tillsammans med dispatchers planera resurser - fram och följa upp faktureringsunderlag - säkerställa att Isoworks lever upp till överenskomna avtalsvillkor. Utbildning/erfarenhet Egenskaper vi värdesätter: - Samarbets- och kommunikationsförmåga - administrativ och ordningsam - klarar hantera parallella processer, stresstålig - självgående och drivande - ödmjuk och tålmodig. - teknikintresse, gärna med erfarenhet från IT - projektorienterad, gärna med erfarenhet från koordinering - goda kunskaper i office-miljö (excel, outlook etc). Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör/koordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör/koordinator

IT administratör
Vill du arbeta på en av världens ledande taxfree-och butiksoperatör på flygplatser? Har du universitets/KY-utbildning inom Data/IT? Då har vi på Adecco IT & Engineering ett uppdrag för dig inom vår konsultverksamhet! Hur ser din arbetsdag ut? Kundens organisation startade 1917 och är idag en av världens ledande taxfree-och butiksoperatör på flygplatser. Kunden har idag 370 butiker på 55 flygplatser i 19 länder över hela världen med cirka 5 000 anställda. I Sverige är kunden representerad med butiker på 15 flygplatser. Butikerna har taxfreeförsäljning av bl.a. parfym, kosmetik, alkohol, elektronik, konfektion, godis, tobak, solglasögon, souvenirer samt glas & kristall. Ansvarsområden: Infrastructure -          Internet service providers -          IP range/structure -          VLAN -          Cisco -          Fibre communication -          Wifi Hardware -          Computers -          Printers -          Servers -          Backup -          RF scanners -          Tablets -          Shop displays Till system – PI Electronique Credit card terminals Active Directory Telephones Intranet CMS Profil: Universitets/KY-utbildad inom Data/IT eller motsvarande via arbetslivserfarenhet Meriterande med arbetslivserfarenhet inom helpdesk och/eller support   Brinner för att arbeta med teknik och människor i en internationell miljö Hög teknisk förståelse och övergripande kompetens inom ovanstående Som person är du lagspelare, strukturerad, kommunikativ, stresstålig med teknisk förståelse och kan jobba självständigt.   Vad erbjuder vi? Tjänsten avser en anställning i vår konsultverksamhet, den är på heltid och avser en tillsvidareanställning. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco IT & Engineering kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco IT & Engineering är ett affärsområde med allt ifrån IT-specialister, till administratörer, systemarkitekter, seniora projektledare, servicetekniker och ingenjörer m fl. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora, multinationella koncernerna, men också många av de mindre, innovativa företagen. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig på vår hemsida via länken/formuläret nedan. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Jovanka Praizovicpå tel: 08 587 512 19. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör

IT administratör med driv och serviceanda till internationell bank
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg, och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! Just nu söker vi en IT administratör för kunds räkning. Vår kund är en internationell affärsbank som ingår i en stor koncern, totalt sett en av de största tio bankerna i världen sett till totala tillgångar. Du ingår i den nordiska verksamheten som är representerad i Stockholm, Oslo och Helsingfors. I norden erbjuder vår kund service inom bl.a. capital markets, investment banking och finansiering. På Stockholmskontoret, beläget mitt i city, sitter ca 45 medarbetare. Information om uppdraget Som IT administratör på företagets IT avdelning kommer du huvudsakligen att arbeta med: * Användarsupport * Datasupport och allmän datorhantering, t.ex. installation av PC/laptops och uppdatering av applikationer och användarkonton. * Skrivarunderhåll * Administration + installation av mobiltelefoni (iPhone) Då det är en liten IT avdelning förväntas du hjälpa till där det behövs och tillsammans med dina kollegor leverera en god service. Användarna jobbar mestadels inom finans och i många fall i tidskritiska system vilket ställer höga krav på IT. Du ingår i den nordiska IT funktionen vilket innebär att du även servar användarna i Oslo och Helsingfors. Kvalifikationer Vi söker dig som har en studentexamen med teknisk/IT inriktning, har ett stort IT intresse och mycket god datorkunskap. Vi tror att du har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har välutvecklade färdigheter i Microsoft och då främst Windows7 och Microsoft Office. Du bör ha god kunskap i Excel. Det är önskvärt/meriterande om du har erfarenhet av nätverk (DNS) och utvecklingskunskap inom VBA och SQL. Då det är en nordisk IT avdelning, inom en internationell koncern, är det av största vikt att du förstår, talar och skriver flytande på engelska och svenska. Personliga egenskaper Du är en lagspelare med förmåga att också arbeta självständigt med olika uppgifter. Du har förmågan att prioritera och hålla deadlines samt att arbeta med en hög grad av noggrannhet, dvs att utföra ditt jobb på rätt sätt och enligt de rutiner som finns. Det är viktigt att du gillar problemlösning, är serviceminded, öppen och social då merparten av jobbet går ut på att hjälpa interna kunder. Vidare tror vi att du är nyfiken, förtroendegivande och har förmågan att skapa en bra känsla omkring dig. Övrigt Ovanstående är en rekrytering med anställning hos vår kund, där SW fungerar som samarbetspartner i rekryteringsprocessen. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Markus Öhman på telefon 070-471 02 43
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör med driv och serviceanda till internationell bank jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör med driv och serviceanda till internationell bank

IT administratör
IKEA Industry Hultsfred behöver tillfälligt utöka IT avdelningen men en IT administratör. Som IT administratör kommer du att inventera och kartlägga vår IT utrustning såsom servrar, switchar, datorer, telefoner, göra ritningsdokumentation, skriva rutiner, strukturera processrelaterade dokument samt till viss del även ge IT support till våra användare. Vår kultur präglas av gemenskap, entusiasm, ödmjukhet, viljestyrka och en positiv attityd. En övertygelse om att allt är möjligt - om vi gör det tillsammans. Då vi arbetar i en organisation med många unika befattningar förutsätts det att man kan ta eget ansvar och har en egen drivkraft till att ständigt utvecklas så att vi imorgon är något bättre än vad vi är idag. Vi arbetar både i team och med egna arbetsuppgifter. Är detta rätt utmaning för dig? Vi söker dig med dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom IT området. Är väl bevandrad i office-paketet, har erfarenhet av IT dokumentation. Meriterande är kunskap i AutoCad eller liknande, kännedom om Movex/M3, SQL/SQL server, AD hantering. Goda kunskaper, både vad det gällande tal och skrift, i engelska och svenska är ett krav. Vi ser gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst.
Företag: IKEA Industry Hultsfred AB
Ort: Hultsfred
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör

IT Administratör sökes till internationellt företag
Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta med att samla in data genom att hämta information från tekniker och kund som du sedan registrerar i företagets interna system I dina arbetsuppgifter så ingår felsökning och analys av befintligt material. Vem trivs här? Du som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter har goda förutsättningar för att lyckas i rollen som teknisk administratör. Du har mycket goda kunskaper i excel, lätt för att lära dig nya system samt mycket goda kunskaper i engelska då du kommer att ha internationella kontakter. Som person är du analytisk, driven och har en stor förmåga att ta egna initiativ. Du har lätt att ta kontakt med andra människor, både internt och externt. Det krävs att du har en förståelse för det tekniska och administrativa arbetet. Tjänsten är ett konsultuppdrag där uppdraget startas omgående. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Linköping
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga IT Administratör sökes till internationellt företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Administratör sökes till internationellt företag

Nu söker vi en IT administratör till välkänt varumärke
Presentation Är du intresserad av att ta emot och initiera löpande beställningar avseende IT-infrastruktur från Butiker? Nu söker vi en person som vill arbeta som koordinator inom vår kunds centrala support och butikstödfunktion. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Poolia IT. Tjänsten skall tillsättas omgående och därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag. För att vi på Poolia IT på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens mot våra uppdrag ber vid dig att på ett tydligt vis specificera hur din kompetens motsvarar uppdragets kravprofil. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med införsäljning till butiker vid infrastrukturförändringar och samverka med butik avseende tidsplanering kopplade till projektplaner framtagna av vår kund. Utbildning/erfarenhet Vi lägger stor vikt vi ditt teknikintresse samt ser vi att du har erfarenhet från IT branschen. Du är projektorienterad, gärna med erfarenhet från koordinering av projekt samt har du kunskaper i Office-miljö (excel, outlook etc). Du skall ha kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du som person har en samarbets- och kommunikationsförmåga är administrativ och ordningsam, klarar hantera parallella processer, stresstålig, självgående och drivande, ödmjuk och tålmodig. Vi ser även att du är öppen och kontaktskapande samt uppträder på ett trovärdigt sätt. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Företag: Poolia Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Nu söker vi en IT administratör till välkänt varumärke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nu söker vi en IT administratör till välkänt varumärke

IT administratör
Är du en administratör ut i fingerspetsarna och har en IT- relaterad utbildning? Här finns en möjlighet att jobba deltid, 50% som IT administratör. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en medarbetare för ärendehantering och användarstöd. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER I denna roll kommer du arbeta med ärendehantering och som användarstöd vilket kommer innebära varierande arbetsuppgifter och är förlagt på 50 %. Du kommer till exempel att: * Hjälpa till med och kontrollera kravdokumentation * Hantera anslutningar till DT * Sköta testutskrifter VI SÖKER DIG SOM Har 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du har någon form av IT utbildning. Du skall även ha någon form av tidigare administrativ vana. Som person är du självständig och tycker om att ta egna initiativ. Då du kommer få arbeta med många olika arbetsuppgifter är det viktigt att du är flexibel och är van vid att prioritera bland arbetsuppgifter. Du kommer ha många kontakter internt på företaget och trivs med att hjälpa andra. * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Har 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du har någon form av IT utbildning. Du skall även ha någon form av tidigare administrativ vana. Som konsult på Academic Work erbjuds du: * Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. * Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGE INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Vår kund har som uppdrag bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva gruppens strategiska utvecklingsarbete och sköta service inom områden som ger skalfördelar och effektivitet för ägarna.
Företag: Academic Work
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör

Skicklig IT administratör – till internationellt produktbolag!
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg, och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SWIT söker för kunds räkning en IT administratör med fokus på Windows och infrastruktur. Vår kund är ett internationellt bolag som erbjuder tekniska lösningar för stora internationella online-spelbolag. Vår kund behöver stärka upp på supportsidan och söker därför en administratör som kan stötta upp och supportera/administrera i de interna systemen och infrastrukturen. Du erbjuds en tjänst där du får jobba i en global miljö, en snabbt växande verksamhet, med ny teknik och briljanta kollegor. Arbetet är roligt, flexibelt och utmanande. För att trivas hos vår kund måste du dela följande värderingar: sunt förnuft, yrkesstolthet, nyfikenhet, pålitlighet, osjälviskhet och uppriktighet. Om du är redo att ta dig an en utmanade tjänst, känner att du kan leverera utöver det vanliga och är grym på det du gör, ja då ska du definitivt söka denna tjänst. Arbetsuppgifter Vår kunds IT-infrastruktur är uppdelad i två team, Core Infrastructure teamet behandlar alla externa system samt några av de gemensamma systemen, medan Office Infrastructure teamet ansvarar för de interna systemen. Du kommer att ingå i Office Infrastructure teamet och arbeta globalt varför resor förekommer ibland. Teamet arbetar i en blandad miljö med Windows, OS X och Linux-maskiner där en stor del av jobbet går ut på att se till att förbättra hur de olika miljöerna behålls. Din nyfikenhet att hitta på nya sätt att göra saker och ting på bättre kommer att uppskattas och tillvaratas. Office Infrastructure arbetar med att designa, implementera och underhålla den interna infrastrukturen. Bestående av: * 50+ servrar kör Server 2008+ * SCCM 2012 * Exchange och Barracuda * Brandväggar * Nätverk * AD * Lync * Roundup, Confuence, HipChat * Distribuera, underhålla och stödja Windows, OS X och Linux-datorer/laptops * Kontinuerligt arbeta med att förbättra system och processer. * Applicera våra tekniska kunskaper och vår nyfikenhet samt dela den med varandra. * Älskar att arbeta med det vi gör! Kvalifikationer Du har en eftergymnasial utbildning inom data/IT samt några års praktisk erfarenhet av en liknande roll. Vår kund sätter stor vikt vid personlighet och söker dig som är nyfiken, driven, pragmatisk och flexibel. Du tycker om att ge service och inser vikten av att vara effektiv, tydlig och lyhörd. Du kommer att trivas hos vår kund om du trivs att arbeta i en avslappnad miljö med högt tempo, inte är rädd för att säga vad du tycker, stolt över ditt arbete och med ett sunt förnuft och förhållningssätt. Arbetet sker i en internationell miljö och du behärskar engelska flytande i tal och skrift. Övrigt SWIT sköter denna rekrytering för kunds räkning och du kommer att anställas av vår kund. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Markus Öhman, 070-471 02 43.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skicklig IT administratör – till internationellt produktbolag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skicklig IT administratör – till internationellt produktbolag!

IT Administratör
Är du en administratör ut i fingerspetsarna och har en IT- relaterad utbildning? Här finns en möjlighet att jobba deltid, 50% som IT administratör. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en medarbetare för ärendehantering och användarstöd. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER I denna roll kommer du arbeta med ärendehantering och som användarstöd vilket kommer innebära varierande arbetsuppgifter och är förlagt på 50 %. Du kommer till exempel att: * Hjälpa till med och kontrollera kravdokumentation * Hantera anslutningar till DT * Sköta testutskrifter VI SÖKER DIG SOM Har 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du har någon form av IT utbildning. Du skall även ha någon form av tidigare administrativ vana. Som person är du självständig och tycker om att ta egna initiativ. Då du kommer få arbeta med många olika arbetsuppgifter är det viktigt att du är flexibel och är van vid att prioritera bland arbetsuppgifter. Du kommer ha många kontakter internt på företaget och trivs med att hjälpa andra. * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Har 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare ser vi gärna att du har någon form av IT utbildning. Du skall även ha någon form av tidigare administrativ vana. Som konsult på Academic Work erbjuds du: * Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. * Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGE INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Vår kund har som uppdrag bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva gruppens strategiska utvecklingsarbete och sköta service inom områden som ger skalfördelar och effektivitet för ägarna.
Företag: Academic Work
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga IT Administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Administratör

Nyfiken IT administratör med driv och serviceanda
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg, och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! Kanske sitter du idag i en supportroll och vill gå vidare mot större utmaningar, en utvecklingsbar roll och att arbeta mer strategiskt? SWIT söker för kunds räkning en IT administratör. Vår kund är ett internationellt företag inom bilimport som totalt sett är en av de största privata bilimportörerna i Sverige. Du kommer att ingå i vår kunds IT avdelning med stationering i Sollentuna. Du ingår i den centrala verksamheten i koncernen där gemensamma funktioner såsom Ekonomi, HR och IT är samlade. Du erbjuds en tjänst med mycket variation, nära samarbete och goda möjligheter till fortsatt utveckling. Då rollen är ny ges goda möjligheter att själv påverka sina ansvarsområden och arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter Som IT administratör kommer du huvudsakligen att arbeta med; * Användarsupport för vårt affärssystem (AX Dynamics) * Administration av AD, Office365, Windows miljön * PC support och allmän datorhantering, t.ex. uppdatering av applikationer och användarkonton. * Skrivarunderhåll * Administration och underhåll av växel/mobiltelefoni (iPhone) Då det är en liten IT avdelning förväntas du hjälpa till där det behövs och tillsammans med dina kollegor leverera hög service med god kvalitet. Användarna jobbar mestadels med import och distribution av bilar och i många fall i tidskritiska system vilket ställer höga krav på IT. Du ingår i den centrala IT funktionen vilket innebär att du servar användarna i tre bolag. Kvalifikationer Vi söker dig som har en studentexamen med teknisk/IT inriktning, har ett stort IT intresse och bred datorkunskap. Vi tror att du har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har välutvecklade färdigheter i Microsoft och då främst Windows7 och Microsoft Office. Du bör ha god kunskap i Excel. Det är önskvärt/meriterande om du har erfarenhet av nätverk och från Microsoft AX Dynamics. Det är också en merit om du har erfarenhet av bilbranschen eller distributionsverksamhet. Då det är en IT avdelning, inom en internationell koncern, är det av stor vikt att du förstår, talar och skriver flytande på svenska och engelska. Personliga egenskaper Du är en lagspelare med förmåga att också arbeta självständigt med olika uppgifter. Du har förmågan att prioritera och hålla deadlines samt att arbeta med en hög grad av noggrannhet, d.v.s. att utföra ditt jobb på rätt sätt och enligt de rutiner som finns. Du är initiativtagande och arbetar förbättringsinriktat. Det är viktigt att du gillar problemlösning, är serviceminded, öppen och social då merparten av jobbet går ut på att hjälpa interna kunder. Vidare tror vi att du är nyfiken, förtroendegivande och har förmågan att skapa en bra känsla omkring dig. Övrigt Ovanstående tjänst är en rekrytering med anställning hos vår kund. Urval och intervjuer sker löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult, Markus Öhman, tel. 070-471 02 43.
Företag: SW
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Nyfiken IT administratör med driv och serviceanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyfiken IT administratör med driv och serviceanda

IT administratör / IT SPOC
Jobbeskrivning Vi söker nu en vass och strukturerad IT administratör till en kund i Centrala Stockholm. Uppdraget kommer starta mycket omgående och löpa långsiktigt på heltid. I den här tjänsten är du en kritisk resurs för att säkerställa en fungerande IT-miljö för kundens partners. Du innehar en stöttande roll och hjälper till med administrativa uppgifter relaterat till systemansökningar. Dina arbetsuppgifter innebär att granska och verifiera access-ansökningar, genomföra access-förfrågningar i system, och dokumentera dessa. Du säkerställer också att ansökningsprocessen efterföljs av partners, och du rapporterar veckovis status på pågående accessförfrågningar. Viss fakturagranskning ingår även i arbetsuppgifterna. Kravprofil: Gymnasiekompetens eller likvärdig utbildning Minst ett års erfarenhet av administrativt arbete Goda kunskaper i Microsoft Office Grundläggande kunskaper i Sharepoint Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som engelska Personliga egenskaper För att du ska trivas och lyckas väl i rollen tror vi att du är mycket strukturerad, självgående och har en utmärkt förmåga att kommunicera och samarbeta med andra på såväl svenska som engelska. Det är viktigt att du är social, utåtriktad med en fingertoppskänsla när det gäller service och support. Du kommer arbeta i en miljö som präglas av mycket högt tempo och flexibilitet. Vi söker dig som brinner för IT och är en fantastiks administratör. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör / IT SPOC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör / IT SPOC

IT administratör / IT SPOC
Jobbeskrivning Vi söker nu en vass och strukturerad IT administratör till en kund i Centrala Stockholm. Uppdraget kommer starta mycket omgående och löpa långsiktigt på heltid. I den här tjänsten är du en kritisk resurs för att säkerställa en fungerande IT-miljö för kundens partners. Du innehar en stöttande roll och hjälper till med administrativa uppgifter relaterat till systemansökningar. Dina arbetsuppgifter innebär att granska och verifiera access-ansökningar, genomföra access-förfrågningar i system, och dokumentera dessa. Du säkerställer också att ansökningsprocessen efterföljs av partners, och du rapporterar veckovis status på pågående accessförfrågningar. Viss fakturagranskning ingår även i arbetsuppgifterna. Kravprofil: Gymnasiekompetens eller likvärdig utbildning Minst ett års erfarenhet av administrativt arbete Goda kunskaper i Microsoft Office Grundläggande kunskaper i Sharepoint Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som engelska Personliga egenskaper För att du ska trivas och lyckas väl i rollen tror vi att du är mycket strukturerad, självgående och har en utmärkt förmåga att kommunicera och samarbeta med andra på såväl svenska som engelska. Det är viktigt att du är social, utåtriktad med en fingertoppskänsla när det gäller service och support. Du kommer arbeta i en miljö som präglas av mycket högt tempo och flexibilitet. Vi söker dig som brinner för IT och är en fantastiks administratör. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör / IT SPOC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör / IT SPOC

Leveransansvarig IT administratör till kund i Karlstad
Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsbeskrivning Experis söker för kundsräkning en leveransansvarig IT administratör Vår kund i Karlstad använder PC- baserade systemlösningar med Microsoft Windows som operativsystem. Personen vi söker kommer att ha en roll som leveransansvarig av hård och mjukvara och har hand om kundbeställningar och leveranser samt hantering av garanti- och felärenden. Arbetet är förlagt på dagtid och tjänsten är på 100% mellan 18 april - 30 september. Arbetsuppgifter: - Kontakt med kunder för presentation av olika systemlösningar. - RMA-hantering (garantiärenden till och från kund samt våra underleverantörer). - Inköp av hårdvara från underleverantörer men även internt - Konfigurering av PC-hårdvara, som installation av OS-image samt annan mjukvara. - Test av slutprodukt innan leverans - Leveranser av hårdvara och mjukvara - Lagerhantering och rapportering - Hjälpa till med kundsupport vid behov Vem är du? -Du ska ha kunskap om hur en dator är uppbyggd, vilka delar den består av samt ha erfarenhet av att byta ut delar och komponenter. - Du har god kunskap om Microsoft Windows operativsystem (XP, 7 och 10) samt hur dessa kan konfigureras och installeras är en viktig del av arbetet. - Du är en person som sätter service högt i kurs och har bra kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. -Noggrannhet, flexibilitet, ordningssinne och stresstålighet är egenskaper som passar bra in på dig. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Experis hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och vi hjälper våra kunder med interimslösningar inom ekonomi, inköp, HR etc. Experis AB ingår i ManpowerGroup, - Sveriges största bemanningsbolag. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Vi erbjuder anställning enligt kollektivavtal med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar För frågor om tjänsten kontakta angunn@manpower.se eller ceande@manpower.se Urval sker löpande så sök redan idag.
Företag: Experis IT Huvudkontor
Ort: Karlstad
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Leveransansvarig IT administratör till kund i Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leveransansvarig IT administratör till kund i Karlstad

Experis IT söker en IT administratör i Active Directory, Stockholm
Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Är du i början av din karriär inom IT? Är du en fena som IT administratör i Active Directory eller har arbetat med administration av konton och behörigheter i Active Directory genom annan roll, t.ex. i en IT-support i ca 1 år? Om du har detta med dig och har ett stort driv och vilja att växa och utvecklas inom IT kan detta vara uppdraget för just dig! Vi på Experis IT söker nämligen för vår konsultverksamhet en IT administratör med cirka 1 års erfarenhet. Vår kund är ett stort företag inom Bank och Finans beläget i centrala Stockholm. Konsultuppdraget har omgående start och pågår fram till 2016-11-30 men det finns stor chans till förlängning! Observera att sista ansökningsdag är på onsdag 2016-04-27! Hos oss på Experis arbetar våra konsulter med varierande uppdrag hos de flesta av landets mest attraktiva arbetsgivare. Vår verksamhet erbjuder en spännande kombination av konsult- och rekryteringsuppdrag som möjliggör en attraktiv karriärväg för dig! Arbetsbeskrivning Till vår kund, ett stort företag inom Bank och Finans i Centrala Stockholm, söker vi en IT administratör med cirka 1 års erfarenhet. Rollen innebär: •Administration av konton och behörigheter till olika system som du hanterar i AD (Active Directory). •Aktivt hålla dig uppdaterad kring kundens interna rutiner/processer och arbeta efter dem. •Ingen telefonsupport utan ärenden kommer in via ärendesystemet Remedy samt via mail. Krav: • Ad • Windows • Remedy • Svenska och Engelska flytande i tal och skrift Vem är du? • Vi vill att du har ca 1 år s erfarenhet av en IT-support och/eller de arbetsuppgifter som vi beskrivit i annonsen. • Du är serviceminded, du kommer att ibland behöva ta kontakt med användare/beställande chef, självklart viktigt att du då är social och serviceminded. • Du är ansvarstagande och strukturerad. • Du är proaktiv och serviceinriktad. • Du är uppgiftsorienterad och tycker om att arbeta både självständigt och i team. • Du är lyhörd och har en förmåga att under stress finna rationella och smidiga problemlösningar. • Du är öppen för förändring och tycker om snabba växlingar i arbetstempot. Stämmer detta in på dig? Då kan detta vara ett uppdrag för just dig! Vad kan vi erbjuda dig? Vi kan erbjuda dig arbete i ett stabilt och positivt team med stor arbetsglädje. Vi har förmånen att verka i en miljö med stor erfarenhet och bred kompetens där nya och spännande utmaningar finns för dig med hög ambitionsnivå och arbetskapacitet. Vi har partnerskap med både stora och mindre företag över hela världen, och vår specialistkunskap om marknaden gör att vi snabbt kan hitta rätt jobbmöjlighet för dig. Vi är experter på att se varje individs unika potential. Det är så vi lyckas matcha dig med ett företag där du kommer att trivas, utvecklas och inspireras. Vi tar inte emot ansökningar via email Skriv gärna in när du kan vara tillgänglig för start av uppdrag. Samt hur du löser boende om du inte bor på orten vi söker kandidater till. Kontaktperson Är du personen vi söker är du välkommen att söka tjänsten via länken på denna sida. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor rörande konsultrollen är du välkommen att maila Sourcing Specialist: zara.karlsson@se.experis.com. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Sverige Huvudkontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Experis IT söker en IT administratör i Active Directory, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Experis IT söker en IT administratör i Active Directory, Stockholm

IT Administratör
Verksamhetsbeskrivning NBV Skåne har huvudkontor i Malmö. Studieförbund med cirkelverksamhet för medlems- och samarbetsorganisationer t.ex. somaliska och bosnika föreningar, hälso-organisationer och nykterhetsrörelse. Arbetsuppgifter Utveckla o underhålla program för undervisning via webb Utbildning/Erfarenhet Högskoleexamen i IT krävs. Språkkunskaper i svenska, engelska och arabiska önskvärt, socialt kompetent.
Företag: NBV SKÅNE
Ort: Malmö
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga IT Administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Administratör

IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås
Vi söker nu en trevlig och ordningsam tjej eller kille för ett två veckors uppdrag hos NetOnNet i Viared. Är du rätt person för jobbet? Tveka inte att söka, urvalet sker löpande! Dina arbetsuppgifter I din roll som IT administratör kommer du hjälpa till på NetOnNets nya lagershop i Viared-Borås. Du kommer installera operativsystem/programvara för 300 datorer. Du kommer att packa upp datorn från sin förpackning, installera operativsystemet/programvaran och sedan packa ner datorn igen. NetOnNets har all-in-one datorer i sina lagershopar, där kunder kan söka upp sina varor. Det är denna typ av datorer som du ska installera. Du kommer självklart få en introduktion och genomgång hur du ska gå till väga. Om företaget NetOnNets startades 1999 och fanns då enbart på Internet som lagershop där syftet var att sälja hemelektronik till lägre priser. År 2001 öppnades de första lagershoparna där du kan handla till lika bra priser som på nätet. NetOnNet har flyttat sin lagershop vill Viared, precis innan Borås. Din profil I rollen som IT administratör behöver du vara ordningsam och gärna teknikintresserad. Du är social, trevlig och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Det som är viktigt som IT administratör är att du är arbetsvillig och ser till att få arbetsuppgifterna gjorda. Om oss Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: 1 september Arbetstider: 8-17 Ort: Viared – Borås Uppdrag: Två veckor heltid Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås

IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås
Vi söker nu en trevlig och ordningsam tjej eller kille för ett två veckors uppdrag hos NetOnNet i Viared. Är du rätt person för jobbet? Tveka inte att söka, urvalet sker löpande! Dina arbetsuppgifter I din roll som IT administratör kommer du hjälpa till på NetOnNets nya lagershop i Viared-Borås. Du kommer installera operativsystem/programvara för 300 datorer. Du kommer att packa upp datorn från sin förpackning, installera operativsystemet/programvaran och sedan packa ner datorn igen. NetOnNets har all-in-one datorer i sina lagershopar, där kunder kan söka upp sina varor. Det är denna typ av datorer som du ska installera. Du kommer självklart få en introduktion och genomgång hur du ska gå till väga. Om företaget NetOnNets startades 1999 och fanns då enbart på Internet som lagershop där syftet var att sälja hemelektronik till lägre priser. År 2001 öppnades de första lagershoparna där du kan handla till lika bra priser som på nätet. NetOnNet har flyttat sin lagershop vill Viared, precis innan Borås. Din profil I rollen som IT administratör behöver du vara ordningsam och gärna teknikintresserad. Du är social, trevlig och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Det som är viktigt som IT administratör är att du är arbetsvillig och ser till att få arbetsuppgifterna gjorda. Om oss Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: 1 september Arbetstider: 8-17 Ort: Viared – Borås Uppdrag: Två veckor heltid Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås

IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås
Vi söker nu en trevlig och ordningsam tjej eller kille för ett två veckors uppdrag hos NetOnNet i Viared. Är du rätt person för jobbet? Tveka inte att söka, urvalet sker löpande! Dina arbetsuppgifter I din roll som IT administratör kommer du hjälpa till på NetOnNets nya lagershop i Viared-Borås. Du kommer installera operativsystem/programvara för 300 datorer. Du kommer att packa upp datorn från sin förpackning, installera operativsystemet/programvaran och sedan packa ner datorn igen. NetOnNets har all-in-one datorer i sina lagershopar, där kunder kan söka upp sina varor. Det är denna typ av datorer som du ska installera. Du kommer självklart få en introduktion och genomgång hur du ska gå till väga. Om företaget NetOnNets startades 1999 och fanns då enbart på Internet som lagershop där syftet var att sälja hemelektronik till lägre priser. År 2001 öppnades de första lagershoparna där du kan handla till lika bra priser som på nätet. NetOnNet har flyttat sin lagershop vill Viared, precis innan Borås. Din profil I rollen som IT administratör behöver du vara ordningsam och gärna teknikintresserad. Du är social, trevlig och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Det som är viktigt som IT administratör är att du är arbetsvillig och ser till att få arbetsuppgifterna gjorda. Om oss Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: 1 september Arbetstider: 8-17 Ort: Viared – Borås Uppdrag: Två veckor heltid Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås

IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås
Vi söker nu en trevlig och ordningsam tjej eller kille för ett två veckors uppdrag hos NetOnNet i Viared. Är du rätt person för jobbet? Tveka inte att söka, urvalet sker löpande! Dina arbetsuppgifter I din roll som IT administratör kommer du hjälpa till på NetOnNets nya lagershop i Viared-Borås. Du kommer installera operativsystem/programvara för 300 datorer. Du kommer att packa upp datorn från sin förpackning, installera operativsystemet/programvaran och sedan packa ner datorn igen. NetOnNets har all-in-one datorer i sina lagershopar, där kunder kan söka upp sina varor. Det är denna typ av datorer som du ska installera. Du kommer självklart få en introduktion och genomgång hur du ska gå till väga. Om företaget NetOnNets startades 1999 och fanns då enbart på Internet som lagershop där syftet var att sälja hemelektronik till lägre priser. År 2001 öppnades de första lagershoparna där du kan handla till lika bra priser som på nätet. NetOnNet har flyttat sin lagershop vill Viared, precis innan Borås. Din profil I rollen som IT administratör behöver du vara ordningsam och gärna teknikintresserad. Du är social, trevlig och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Det som är viktigt som IT administratör är att du är arbetsvillig och ser till att få arbetsuppgifterna gjorda. Om oss Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: 1 september Arbetstider: 8-17 Ort: Viared – Borås Uppdrag: Två veckor heltid Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås

IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås
Vi söker nu en trevlig och ordningsam tjej eller kille för ett två veckors uppdrag hos NetOnNet i Viared. Är du rätt person för jobbet? Tveka inte att söka, urvalet sker löpande! Dina arbetsuppgifter I din roll som IT administratör kommer du hjälpa till på NetOnNets nya lagershop i Viared-Borås. Du kommer installera operativsystem/programvara för 300 datorer. Du kommer att packa upp datorn från sin förpackning, installera operativsystemet/programvaran och sedan packa ner datorn igen. NetOnNets har all-in-one datorer i sina lagershopar, där kunder kan söka upp sina varor. Det är denna typ av datorer som du ska installera. Du kommer självklart få en introduktion och genomgång hur du ska gå till väga. Om företaget NetOnNets startades 1999 och fanns då enbart på Internet som lagershop där syftet var att sälja hemelektronik till lägre priser. År 2001 öppnades de första lagershoparna där du kan handla till lika bra priser som på nätet. NetOnNet har flyttat sin lagershop vill Viared, precis innan Borås. Din profil I rollen som IT administratör behöver du vara ordningsam och gärna teknikintresserad. Du är social, trevlig och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Det som är viktigt som IT administratör är att du är arbetsvillig och ser till att få arbetsuppgifterna gjorda. Om oss Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: 5 september Arbetstider: 8-17 Ort: Viared – Borås Uppdrag: Två veckor heltid Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås

IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås
Vi söker nu en trevlig och ordningsam tjej eller kille för ett två veckors uppdrag hos NetOnNet i Viared. Är du rätt person för jobbet? Tveka inte att söka, urvalet sker löpande! Dina arbetsuppgifter I din roll som IT administratör kommer du hjälpa till på NetOnNets nya lagershop i Viared-Borås. Du kommer installera operativsystem/programvara för 300 datorer. Du kommer att packa upp datorn från sin förpackning, installera operativsystemet/programvaran och sedan packa ner datorn igen. NetOnNets har all-in-one datorer i sina lagershopar, där kunder kan söka upp sina varor. Det är denna typ av datorer som du ska installera. Du kommer självklart få en introduktion och genomgång hur du ska gå till väga. Om företaget NetOnNets startades 1999 och fanns då enbart på Internet som lagershop där syftet var att sälja hemelektronik till lägre priser. År 2001 öppnades de första lagershoparna där du kan handla till lika bra priser som på nätet. NetOnNet har flyttat sin lagershop vill Viared, precis innan Borås. Din profil I rollen som IT administratör behöver du vara ordningsam och gärna teknikintresserad. Du är social, trevlig och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Det som är viktigt som IT administratör är att du är arbetsvillig och ser till att få arbetsuppgifterna gjorda. Om oss Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: 5 september Arbetstider: 8-17 Ort: Viared – Borås Uppdrag: Två veckor heltid Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås

IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås
Vi söker nu en trevlig och ordningsam tjej eller kille för ett två veckors uppdrag hos NetOnNet i Viared. Är du rätt person för jobbet? Tveka inte att söka, urvalet sker löpande! Dina arbetsuppgifter I din roll som IT administratör kommer du hjälpa till på NetOnNets nya lagershop i Viared-Borås. Du kommer installera operativsystem/programvara för 300 datorer. Du kommer att packa upp datorn från sin förpackning, installera operativsystemet/programvaran och sedan packa ner datorn igen. NetOnNets har all-in-one datorer i sina lagershopar, där kunder kan söka upp sina varor. Det är denna typ av datorer som du ska installera. Du kommer självklart få en introduktion och genomgång hur du ska gå till väga. Om företaget NetOnNets startades 1999 och fanns då enbart på Internet som lagershop där syftet var att sälja hemelektronik till lägre priser. År 2001 öppnades de första lagershoparna där du kan handla till lika bra priser som på nätet. NetOnNet har flyttat sin lagershop vill Viared, precis innan Borås. Din profil I rollen som IT administratör behöver du vara ordningsam och gärna teknikintresserad. Du är social, trevlig och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Det som är viktigt som IT administratör är att du är arbetsvillig och ser till att få arbetsuppgifterna gjorda. Om oss Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: 5 september Arbetstider: 8-17 Ort: Viared – Borås Uppdrag: Två veckor heltid Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås

IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås
Vi söker nu en trevlig och ordningsam tjej eller kille för ett två veckors uppdrag hos NetOnNet i Viared. Är du rätt person för jobbet? Tveka inte att söka, urvalet sker löpande! Dina arbetsuppgifter I din roll som IT administratör kommer du hjälpa till på NetOnNets nya lagershop i Viared-Borås. Du kommer installera operativsystem/programvara för 300 datorer. Du kommer att packa upp datorn från sin förpackning, installera operativsystemet/programvaran och sedan packa ner datorn igen. NetOnNets har all-in-one datorer i sina lagershopar, där kunder kan söka upp sina varor. Det är denna typ av datorer som du ska installera. Du kommer självklart få en introduktion och genomgång hur du ska gå till väga. Om företaget NetOnNets startades 1999 och fanns då enbart på Internet som lagershop där syftet var att sälja hemelektronik till lägre priser. År 2001 öppnades de första lagershoparna där du kan handla till lika bra priser som på nätet. NetOnNet har flyttat sin lagershop vill Viared, precis innan Borås. Din profil I rollen som IT administratör behöver du vara ordningsam och gärna teknikintresserad. Du är social, trevlig och kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Det som är viktigt som IT administratör är att du är arbetsvillig och ser till att få arbetsuppgifterna gjorda. Om oss Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: 5 september Arbetstider: 8-17 Ort: Viared – Borås Uppdrag: Två veckor heltid Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Företag: Framtiden AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör sökes till NetOnNet i Viared-Borås

Experis söker nu IT administratörer
Experis IT i Östergötland söker nu IT administratörer med erfarenhet inom IT och service. Uppdragsstart är omgående och kommer var på heltid. Experis IT i Östergötland söker just nu dig som är intresserad av och tillgänglig för detta spännande och utvecklande uppdrag hos vår kund i Linköping. Hos oss på Experis arbetar våra konsulter med varierande uppdrag hos de flesta av landets mest attraktiva arbetsplatser. Vår verksamhet erbjuder en spännande kombination av konsult- och rekryteringsuppdrag som möjliggör en attraktiv karriärväg för dig! Arbetsbeskrivning Vi söker 2 personer med gymnasiekompetens som ska jobba med request fulfilment hos vår kund i Linköping. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att besvara förfrågningar och beställningar från slutanvändare gällande IT-administration. Arbetet sker både på svenska och engelska. Vem är du? Du är en noggrann och driven person som i kombination med ditt IT-intresse brinner för service. Du trivs med kontinuerlig kundkontakt och har lätt för att samarbeta med kollegor. Du har minst gymnasieexamen, meriterande är om din examen är inom IT-området. Det finns väldokumenterade processbeskrivningar för arbetsuppgifterna att utgå ifrån och vi ser att du har förmågan att omsätta teoretiska beskrivningar till praktiska handlingar. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Experis är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig unika utvecklings- och karriärmöjligheter. Våra konsulter får en trygg anställning med övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Ansökan Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV via länken, urval sker löpande.
Företag: Experis
Ort: Linköping
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Experis söker nu IT administratörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Experis söker nu IT administratörer

Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!
MSX International är ett globalt företag som erbjuder konsulttjänster inom fordonsbranschen bl.a. inom affärsutveckling men också genom att ta hand om vissa outsourcade tjänster. Vi är stolta över vårt team av experter som levererar mätbara resultat med hög kvalité och bidrar till företagets vision att bli ”partner of choice” för alla våra kunder och intressenter. Vi växer och söker i dagsläget ytterligare en Solutions & IT administratör som kommer att arbeta med integration av extern data i våra interna system. Tjänsten innebär att du arbetar administrativt med att bygga rapporter samt hantera och följa upp statistik både mot våra kunder och internt. Tjänsten kommer även innefatta anpassning och support av egenutvecklade system som tillämpas inom företaget. Andra arbetsuppgifter är ansvar för inköp, installation, administration och support av mjuk/hårdvara internt samt för våra konsulter. Arbetsplats: Vårt kontor finns placerat centralt i våra fräscha lokaler i Gårda. Tjänsten är på heltid med start 2017-02-01. Kvalifikationer: • Minst 3 års erfarenhet från att ha arbetat med IT-administration. • Kunna arbeta obehindrat med Office 365 samt mycket goda kunskaper i Excel. • Då vi är ett globalt företag och vår centrala IT-avdelning är belägen i UK är det ytterst viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Personliga egenskaper: Då vi är ett dynamiskt företag i en bransch som ständigt förändrar sig, ställs höga krav på förmågan att arbeta flexibelt och strukturerat. För att kunna lyckas väl i tjänsten krävs god analytisk förmåga. Du kommer att driva mycket anpassningsarbete mot kund och förväntas sköta dina arbetsuppgifter utefter utmanande deadlines med kundfokuserat mindset och bemötande. Vi erbjuder: MSX International erbjuder dig en betydelsefull roll i ett expansivt bolag där du får utrymme att växa. Du kommer vara en viktig del i ett dynamiskt, prestigelöst och dedikerat team där det råder öppet klimat och högt i tak. Vi tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. För denna tjänst finns kollektivavtal, friskvårdsbidrag och personalförmåner kopplade till Benify. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag. Ansökningar behandlas löpande. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta: Helen Rubin, Rekryterare +46 (0) 709 22 76 27 Besök gärna vår hemsida www.msxi.com för mer information.
Företag: MSX International Ltd
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Solutions & IT administratör till globalt företag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!

Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!
MSX International är ett globalt företag som erbjuder konsulttjänster inom fordonsbranschen bl.a. inom affärsutveckling men också genom att ta hand om vissa outsourcade tjänster. Vi är stolta över vårt team av experter som levererar mätbara resultat med hög kvalité och bidrar till företagets vision att bli ”partner of choice” för alla våra kunder och intressenter. Vi växer och söker i dagsläget ytterligare en Solutions & IT administratör som kommer att arbeta med integration av extern data i våra interna system. Tjänsten innebär att du arbetar administrativt med att bygga rapporter samt hantera och följa upp statistik både mot våra kunder och internt. Tjänsten kommer även innefatta anpassning och support av egenutvecklade system som tillämpas inom företaget. Andra arbetsuppgifter är ansvar för inköp, installation, administration och support av mjuk/hårdvara internt samt för våra konsulter. Arbetsplats: Vårt kontor finns placerat centralt i våra fräscha lokaler i Gårda. Tjänsten är på heltid med start 2017-02-01. Kvalifikationer: • Minst 3 års erfarenhet från att ha arbetat med IT-administration. • Kunna arbeta obehindrat med Office 365 samt mycket goda kunskaper i Excel. • Då vi är ett globalt företag och vår centrala IT-avdelning är belägen i UK är det ytterst viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Personliga egenskaper: Då vi är ett dynamiskt företag i en bransch som ständigt förändrar sig, ställs höga krav på förmågan att arbeta flexibelt och strukturerat. För att kunna lyckas väl i tjänsten krävs god analytisk förmåga. Du kommer att driva mycket anpassningsarbete mot kund och förväntas sköta dina arbetsuppgifter utefter utmanande deadlines med kundfokuserat mindset och bemötande. Vi erbjuder: MSX International erbjuder dig en betydelsefull roll i ett expansivt bolag där du får utrymme att växa. Du kommer vara en viktig del i ett dynamiskt, prestigelöst och dedikerat team där det råder öppet klimat och högt i tak. Vi tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. För denna tjänst finns kollektivavtal, friskvårdsbidrag och personalförmåner kopplade till Benify. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag. Ansökningar behandlas löpande. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta: Helen Rubin, Rekryterare +46 (0) 709 22 76 27 Besök gärna vår hemsida www.msxi.com för mer information.
Företag: MSX International Ltd
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Solutions & IT administratör till globalt företag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!

Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!
MSX International är ett globalt företag som erbjuder konsulttjänster inom fordonsbranschen bl.a. inom affärsutveckling men också genom att ta hand om vissa outsourcade tjänster. Vi är stolta över vårt team av experter som levererar mätbara resultat med hög kvalité och bidrar till företagets vision att bli ”partner of choice” för alla våra kunder och intressenter. Vi växer och söker i dagsläget ytterligare en Solutions & IT administratör som kommer att arbeta med integration av extern data i våra interna system. Tjänsten innebär att du arbetar administrativt med att bygga rapporter samt hantera och följa upp statistik både mot våra kunder och internt. Tjänsten kommer även innefatta anpassning och support av egenutvecklade system som tillämpas inom företaget. Andra arbetsuppgifter är ansvar för inköp, installation, administration och support av mjuk/hårdvara internt samt för våra konsulter. Arbetsplats: Vårt kontor finns placerat centralt i våra fräscha lokaler i Gårda. Tjänsten är på heltid med start 2017-02-01. Kvalifikationer: • Minst 3 års erfarenhet från att ha arbetat med IT-administration. • Kunna arbeta obehindrat med Office 365 samt mycket goda kunskaper i Excel. • Då vi är ett globalt företag och vår centrala IT-avdelning är belägen i UK är det ytterst viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Personliga egenskaper: Då vi är ett dynamiskt företag i en bransch som ständigt förändrar sig, ställs höga krav på förmågan att arbeta flexibelt och strukturerat. För att kunna lyckas väl i tjänsten krävs god analytisk förmåga. Du kommer att driva mycket anpassningsarbete mot kund och förväntas sköta dina arbetsuppgifter utefter utmanande deadlines med kundfokuserat mindset och bemötande. Vi erbjuder: MSX International erbjuder dig en betydelsefull roll i ett expansivt bolag där du får utrymme att växa. Du kommer vara en viktig del i ett dynamiskt, prestigelöst och dedikerat team där det råder öppet klimat och högt i tak. Vi tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. För denna tjänst finns kollektivavtal, friskvårdsbidrag och personalförmåner kopplade till Benify. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag. Ansökningar behandlas löpande. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta: Helen Rubin, Rekryterare +46 (0) 709 22 76 27 Besök gärna vår hemsida www.msxi.com för mer information.
Företag: MSX International Ltd
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Solutions & IT administratör till globalt företag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!

Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!
MSX International är ett globalt företag som erbjuder konsulttjänster inom fordonsbranschen bl.a. inom affärsutveckling men också genom att ta hand om vissa outsourcade tjänster. Vi är stolta över vårt team av experter som levererar mätbara resultat med hög kvalité och bidrar till företagets vision att bli ”partner of choice” för alla våra kunder och intressenter. Vi växer och söker i dagsläget ytterligare en Solutions & IT administratör som kommer att arbeta med integration av extern data i våra interna system. Tjänsten innebär att du arbetar administrativt med att bygga rapporter samt hantera och följa upp statistik både mot våra kunder och internt. Tjänsten kommer även innefatta anpassning och support av egenutvecklade system som tillämpas inom företaget. Andra arbetsuppgifter är ansvar för inköp, installation, administration och support av mjuk/hårdvara internt samt för våra konsulter. Arbetsplats: Vårt kontor finns placerat centralt i våra fräscha lokaler i Gårda. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer: • Minst 3 års erfarenhet från att ha arbetat med IT-administration. • Kunna arbeta obehindrat med Office 365 samt mycket goda kunskaper i Excel. • Då vi är ett globalt företag och vår centrala IT-avdelning är belägen i UK är det ytterst viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Personliga egenskaper: Då vi är ett dynamiskt företag i en bransch som ständigt förändrar sig, ställs höga krav på förmågan att arbeta flexibelt och strukturerat. För att kunna lyckas väl i tjänsten krävs god analytisk förmåga. Du kommer att driva mycket anpassningsarbete mot kund och förväntas sköta dina arbetsuppgifter utefter utmanande deadlines med kundfokuserat mindset och bemötande. Vi erbjuder: MSX International erbjuder dig en betydelsefull roll i ett expansivt bolag där du får utrymme att växa. Du kommer vara en viktig del i ett dynamiskt, prestigelöst och dedikerat team där det råder öppet klimat och högt i tak. Vi tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. För denna tjänst finns kollektivavtal, friskvårdsbidrag och personalförmåner kopplade till Benify. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag. Ansökningar behandlas löpande. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta: Ninni Andersson, HR-specialist +46 (0) 31 337 88 54 Besök gärna vår hemsida www.msxi.com för mer information.
Företag: MSX International Ltd
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-12
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Solutions & IT administratör till globalt företag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!

Driven IT administratör till konsultuppdrag
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.www.logent.se Vi söker en driven It administratör till Logent. Du kommer att ingå i It avdelningen och rapportera till It chef. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter innebär installation, administration och support av mjuk/hårdvara internt i organisationen. Du kommer även att arbeta med att  stötta i interna projekt i organisationen, migrering och vara delaktig i ett systembyte (ekonomi). Kvalifikationer Vi ser gärna att du har 1-2 års erfarenhet från att ha arbetat med IT-administration samt att du har någon relevant eftergymnasial utbildning inom området. Du ska kunna arbeta obehindrat med Office 365 samt mycket goda kunskaper i Excel. Vidare tror vi att du har varit i delaktig i interna projekt, arbetat med migrering och det är meriterande om du har varit delaktig i systembyte. Som person är du driven, har lätt för att lära och en förmåga att arbeta strukturerat och flexibelt. Du blir anställd hos PS Partner och uthyrd som konsult till vår kund. Uppdraget är på heltid med start omgående och pågår uppskattningsvis 6-12 månader.  Välkommen med din ansökan Ansök med ditt CV tillsammans med ett personligt brev på www.pspartner.se. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Lena Wadenby på +46 723 30 60 61/ lena.wadenby@pspartner.se Intervjuer sker löpande vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt! "PS Partner grundades 2010 och vårt kontor är beläget på Södra Hamngatan 25 i centrala Göteborg. Vårt jobb är att hitta rätt person, i rätt tid – till rätt organisation. Mer precist arbetar vi med rekrytering, search, bemanning och personalfrågor. Tillsammans har vi närmare 70 års erfarenhet och har sett många olika människor, positioner och organisationer. Läs gärna mer på www.pspartner.se"
Företag: PSPartner
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-19
Sök fler jobb liknande: lediga Driven IT administratör till konsultuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven IT administratör till konsultuppdrag

Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!
MSX International är ett globalt företag som erbjuder konsulttjänster inom fordonsbranschen bl.a. inom affärsutveckling men också genom att ta hand om vissa outsourcade tjänster. Vi är stolta över vårt team av experter som levererar mätbara resultat med hög kvalité och bidrar till företagets vision att bli ”partner of choice” för alla våra kunder och intressenter. Vi växer och söker i dagsläget ytterligare en Solutions & IT administratör som kommer att arbeta med integration av extern data i våra interna system. Tjänsten innebär att du arbetar administrativt med att bygga rapporter samt hantera och följa upp statistik både mot våra kunder och internt. Tjänsten kommer även innefatta anpassning och support av egenutvecklade system som tillämpas inom företaget. Andra arbetsuppgifter är ansvar för inköp, installation, administration och support av mjuk/hårdvara internt samt för våra konsulter. Arbetsplats: Vårt kontor finns placerat centralt i våra fräscha lokaler i Gårda. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer: • Minst 3 års erfarenhet från att ha arbetat med IT-administration. • Kunna arbeta obehindrat med Office 365 samt mycket goda kunskaper i Excel. • Då vi är ett globalt företag och vår centrala IT-avdelning är belägen i UK är det ytterst viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Personliga egenskaper: Då vi är ett dynamiskt företag i en bransch som ständigt förändrar sig, ställs höga krav på förmågan att arbeta flexibelt och strukturerat. För att kunna lyckas väl i tjänsten krävs god analytisk förmåga. Du kommer att driva mycket anpassningsarbete mot kund och förväntas sköta dina arbetsuppgifter utefter utmanande deadlines med kundfokuserat mindset och bemötande. Vi erbjuder: MSX International erbjuder dig en betydelsefull roll i ett expansivt bolag där du får utrymme att växa. Du kommer vara en viktig del i ett dynamiskt, prestigelöst och dedikerat team där det råder öppet klimat och högt i tak. Vi tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter. För denna tjänst finns kollektivavtal, friskvårdsbidrag och personalförmåner kopplade till Benify. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag. Ansökningar behandlas löpande. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta: Ninni Andersson, HR-specialist +46 (0) 31 337 88 54 Besök gärna vår hemsida www.msxi.com för mer information.
Företag: MSX International Ltd
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Driven Solutions & IT administratör till globalt företag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven Solutions & IT administratör till globalt företag!

HR & IT Administratör
HR-administrativa arbetsuppgifter, såsom hantering av personalfiler, uppdatering miljöplan, personalhandbok, riskbedömningar samt administration av utbildningar. Kontaktperson mellan hotellet och vårt outsourcade IT företag Administrera och följa upp arbetsuppgifter tillsammans med vårt outsourcade IT företag såsom t.ex beställning och uppdatering av licenser och utrustning , godkännande av fakturor etc. Den idealiska kandidaten • Är flexibel, ansvarstagande, initiativtagande självgående och ordningssam • Har bra omdöme och en naturlig Yes I Can! Attityd känsla • Kan bibehålla sekretess • Har en vilja att lära och utveckla • Kreativ och proaktiv Kunskaper • Erfarenhet av HR-administrativa uppgifter, • Har kunskap om arbets/miljölagar samt kollektivavtal, meriterande om du har grundläggande kunskaper i arbetsrätt • Mycket goda IT Kunskaper och bekväm med olika administrativa datasystem • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat . • Kunskap och erfarenhet av hotell systemet Opera är meriterande Radisson Blu Hotel Malmö är ett internationellt hotell med 229 rum, 25 konferenslokaler, restaurang med bar samt gym och relax avdelning med bastu som är beläget i centrala Malmö. Hotellet ingår i Carlson Rezidor Hotel Group som är en av världens snabbast växande hotelloperatör.
Företag: Radisson Blu Hotel Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga HR & IT Administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR & IT Administratör

IT administratör sökes till nordisk enhet
MSX International är ett globalt företag inom fordonsbranschen som erbjuder konsulttjänster inom affärsutveckling och outsourcade helhetslösningar. Vi är stolta över vårt team av experter som levererar mätbara resultat med hög kvalité och bidrar till företagets vision att bli ”partner of choice” för alla våra kunder och intressenter. MSX International växer och söker i dagsläget ytterligare en IT administratör som kommer att arbeta inom företagslösningar och IT-administration här hos oss på MSXI. I tjänsten kommer du att fungera som en länk mellan vår solution avdelning och våra konsulter samt kunder inom fordonsbranschen. Arbetet kommer att innebära en blandning mellan att arbeta administrativt och att arbeta tekniskt med support för våra konsulter. Det kommer att vara att arbeta med integration av extern data i våra interna system. I tjänsten ingår att bygga rapporter samt hantera och följa upp statistik både mot våra kunder och internt. Arbetet kommer innefatta anpassning och support av egenutvecklade system som tillämpas inom företaget. Andra arbetsuppgifter är ansvar för inköp, installation, administration och support av mjuk/hårdvara internt. Då vi hela tiden växer kommer det finnas möjlighet att vara med och påverka hur vi arbetar för att bäst supportera och utveckla vår verksamhet. I tjänsten kommer du arbeta nära våra teamleaders och fungera som en länk mellan affären och det operativa. Arbetsplats och omfattning: Från Göteborg har vi hela Norden som ansvarsområde så en mindre del resande kommer ingå i tjänsten. Vårt kontor ligger i fina lokaler i Göteborg. Tjänstens omfattning är heltid och vi har behov av att tillsätta tjänsten omgående – förutsatt att vi hittar rätt kandidat. Kvalifikationer: • Erfarenhet från att ha arbetat med IT-administration • Har eftergymnasial utbildning inom IT • Kan arbeta obehindrat med Office 365 samt mycket goda kunskaper i Excel • Då vi är ett globalt företag och vår centrala IT-avdelning är belägen i England är det ytterst viktigt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat Är du den vi söker? För att passa för denna tjänst tror vi att du är i början av din IT karriär och är intresserad av att arbeta i en bransch som ständigt förändrar sig. För att lyckas väl i tjänsten krävs att du kan arbeta flexibelt men också strukturerat och är analytisk. Att du arbetar kundfokuserat och tar eget ansvar för att möta deadlines ser vi som en självklarhet då du kommer att arbeta både mot kund och internt. Vi erbjuder: MSX International erbjuder dig en betydelsefull roll i ett expansivt bolag där du får utrymme att växa. Du kommer vara en viktig del i ett dynamiskt, prestigelöst och dedikerat team där det råder öppet klimat och högt i tak. Vi har kollektivavtal, erbjuder friskvårdsbidrag och personalförmåner kopplade till Benify. Ansökan: Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag! Alla ansökningar behandlas löpande. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta: Ninni Andersson, Payroll Officer & HR-Coordinator, nandersson@msxi-euro.com Besök gärna www.msxi.com för mer information.
Företag: MSX International Ltd
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör sökes till nordisk enhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör sökes till nordisk enhet

IT administratör
TiksPac söker en administratör med god IT kunskap. Då vår klippa Kim drar till London för att testa något nytt söker vi en ny klippa! - IT, Gillar du att klura ut it problem? Är du den person som får samtal från kompisarna om datorn strejkar? - Administration, Är du snabb i tanken och flyger dina fingrar fram över tangenterna samtidigt som du sitter med ett leende och lösningen? - Organiserad och kreativ på samma gång? Finns en sån person så är du den vi söker! Om vi frågar personalen varför de gillar att arbeta på TiksPac så är ofta svaret, grymma kollegor och flexibilitet. Men vi jobbar också efter våra värdeord som är: Ögat = Vi ser varandra, Vi ser kunden, Vi ser nya lösningar, Vi är vakna och alerta. Arbetsmyran = Flitig, Stark, Lagspelare, Jobbar från grunden. Uppfinnar-Jocke = Ide rikedom, Kreativ, Ser nya vägar, Tanke hatten på. Tjänsten är ett års vikariat med möjlighet till förlängning. Start omgående, skicka din ansökan till stefan.arvidsson@tikspac.com - IT, Gillar du att klura ut it problem? Är du den person som får samtal från kompisarna om datorn strejkar? - Administration, Är du snabb i tanken och flyger dina fingrar fram över tangenterna samtidigt som du sitter med ett leende och lösningen? - Organiserad och kreativ på samma gång? Finns en sån person så är du den vi söker! VÅR AFFÄRSIDÈ • TiksPac ska skapa rena offentliga miljöer i Europa. • I nära samarbete med våra samarbetspartners ska TiksPac utveckla, saluföra och tillhandahålla TiksPac-konceptet för rena offentliga miljöer. • TiksPacs filosofi är att alltid generera mervärde för kunden och samhället. • TiksPac eftersträvar en successiv geografisk utveckling inom Europa. • TiksPac ska bidra till samhället genom att tillverka biologiskt nedbrytbara produkter av hög kvalitet. • TiksPac ska vara ett företag som påverkar miljön i rätt riktning genom lyhördhet och beslutsamt agerande. • TiksPac ska eftersträva god lönsamhet och kontinuerliga förbättringar så att vi behåller vår ledande ställning på marknaden.
Företag: TIKSPAC NORDEN AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör

IT administratör
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. På kommunledningskontoret är du i händelsernas centrum. Våra drygt 200 medarbetare jobbar med saker som är gemensamma för alla inom Gävle kommun. Vi ser helheten, samordnar arbetet mellan förvaltningarna och ansvarar för den strategiska utvecklingen. Hos oss jobbar du nära politikerna och vet ofta först vad som är på gång. Är du lyhörd, nyfiken och aktiv har du goda möjligheter att vara med och påverka. Vi gör Gävle tillsammans. Tjänsten är placerad på IT- och utvecklingsavdelningen som är en av Kommunledningskontorets sex avdelningar. Avdelningen har drygt 80 anställda. IT- och utvecklingsavdelningens uppdrag är att tillhandahålla en stabil plattform anpassad till verksamheternas behov och att driva och samordna verksamhetsutveckling med stöd av IT. Gruppen Verksamhetsstöd har i uppdrag att effektivisera och kvalitetssäkra beställningshanteringen av IT- och utvecklingsavdelningens produkter i kommunen. Verksamhetsstöd hanterar beställningar av bla. datorer, skrivare, applikationspaketering, telefoni, datorkonton och behörigheter. Gruppen är processägare, vilket innebär att den är operativt ansvarig för att förvalta själva beställningsflödet samt att göra uppföljning av leveranser från våra leverantörer. ARBETSUPPGIFTER Som IT-administratör hantera du olika typer av beställningar och uppföljningen av dessa. Beställningarna består av datorer, plattor och liknande enheter samt applikationspaketering. I arbetsuppgifterna ingår även debitering och fakturering. I rollen ingår också att koordinera och fördela arbetsuppgifter. Du jobbar självständigt men har stöd av och samarbetar nära med kollegor. Avdelningen och arbetsgruppen arbetar hela tiden med utveckling och förbättring av arbetsprocesser och du kommer att delta i utvecklingsarbete av olika slag. KVALIFIKATIONER Du har minst gymnasieutbildningen eller motsvarande utbildning och arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet som administratör inom IT. Du har också erfarenhet av kund och leverantörskontakter samt att koordinera arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel och Word samt grundläggande ekonomikunskaper. Du har gott bemötande, har god förmåga att samarbeta och värnar om hög kvalitet i ditt arbete. Vidare är du strukturerad och planerar ditt arbete i förväg samt organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt. Som person är du noggrann, initiativrik och drivande samt att du är målfokuserad. Du är utvecklingsinriktad och tycker om att arbeta med förändringar tillsammans med kollegor. Du är van att arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av fakturering. Du har körkort B . ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat. Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Gävle kommun, IT- och utvecklingsavdelningen
Ort: Gävle
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga IT administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT administratör

IT Administratör på deltid
Vår vision är att hjälpa alla i världen att hitta sin utbildning och nu behöver vi just din hjälp! EMGs IT avdelning ansvarar idag för att stötta resten av företaget genom att tillhandahålla en teknisk plattform och tekniska lösningar. Då vi växer behöver vi nu stärka vår affärsenhet. Är du i början på din karriär och letar efter en möjlighet till att skaffa värdefull erfarenhet? Är du redo att arbeta i en framgångsrik organisation som drivs av prestation, passion och professionalism? Då kan du bli vår nya stjärna! Om positionen Som IT Administratör hos oss kommer du att bidra till att skapa en modern organisation med effektiva processer och modern teknik, där IT är ett självklart verktyg. Du är en del av ett team som tillsammans arbetar mot uppsatta mål för att optimera och utveckla den dagliga IT-verksamheten såväl som mer långtgående projekt. Arbetsuppgifter: - Administrera användarkonton i Active Directory och google for business - Underhåll och uppgradering av servrar och nätverk - Användarstöd och felsökning Vem söker vi? Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning och pratar flytande svenska och engelska. Du har erfarenheter av IT-arbete, så som behörighetsadministration och licenshantering. Du är därtill administrativt och tekniskt kunnig inom IT och van vid Microsoft Office och mobila enheter. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom: - Microsoft Server 2008 och uppåt - Amazon AWS - Windows 7, 10 och OSX - Microsoft Office 365/2013-2016 - Microsoft Active Directory Vi ser gärna att du är i början i din karriär och för att lyckas i rollen är du som person driven, lösningsorienterad och initiativtagande. Vi satsar på ny teknik och för rätt person i tjänsten finns stora möjligheter att göra en spännande resa i bolaget! EMG Familjen Som medlem i EMG Familjen kommer du att arbeta med en ung internationell grupp stationerad på EMG´s huvudkontor i Stockholm, som dagligen står inför spännande och intressanta utmaningar. Vi tror på livslångt lärande och utvecklar kontinuerligt våra medarbetare, dels internt men även externt med några av de bästa utbildningssäten i världen. Ambition, driv och ideér hjälper oss att klara våra mål - följ med på en spännande resa! Good to know! Detta är en deltidstjänst på 60% med start så snart som möjligt. Vi genomför intervjuer löpande under processens gång. Spännande? Skicka in din ansökan till oss idag! Om du har några frågor, vänligen kontakta Frida Björkman, Recruitment Manager på 076 039 28 97.
Företag: EMG - Educations Media Group
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga IT Administratör på deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Administratör på deltid

IT Administratör på deltid
Vår vision är att hjälpa alla i världen att hitta sin utbildning och nu behöver vi just din hjälp! EMGs IT avdelning ansvarar idag för att stötta resten av företaget genom att tillhandahålla en teknisk plattform och tekniska lösningar. Då vi växer behöver vi nu stärka vår affärsenhet. Är du i början på din karriär och letar efter en möjlighet till att skaffa värdefull erfarenhet? Är du redo att arbeta i en framgångsrik organisation som drivs av prestation, passion och professionalism? Då kan du bli vår nya stjärna! Om positionen Som IT Administratör hos oss kommer du att bidra till att skapa en modern organisation med effektiva processer och modern teknik, där IT är ett självklart verktyg. Du är en del av ett team som tillsammans arbetar mot uppsatta mål för att optimera och utveckla den dagliga IT-verksamheten såväl som mer långtgående projekt. Arbetsuppgifter: - Administrera användarkonton i Active Directory och google for business - Underhåll och uppgradering av servrar och nätverk - Användarstöd och felsökning Vem söker vi? Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning och pratar flytande svenska och engelska. Du har erfarenheter av IT-arbete, så som behörighetsadministration och licenshantering. Du är därtill administrativt och tekniskt kunnig inom IT och van vid Microsoft Office och mobila enheter. Det är även meriterande om du har erfarenhet inom: - Microsoft Server 2008 och uppåt - Amazon AWS - Windows 7, 10 och OSX - Microsoft Office 365/2013-2016 - Microsoft Active Directory Vi ser gärna att du är i början i din karriär och för att lyckas i rollen är du som person driven, lösningsorienterad och initiativtagande. Vi satsar på ny teknik och för rätt person i tjänsten finns stora möjligheter att göra en spännande resa i bolaget! EMG Familjen Som medlem i EMG Familjen kommer du att arbeta med en ung internationell grupp stationerad på EMG´s huvudkontor i Stockholm, som dagligen står inför spännande och intressanta utmaningar. Vi tror på livslångt lärande och utvecklar kontinuerligt våra medarbetare, dels internt men även externt med några av de bästa utbildningssäten i världen. Ambition, driv och ideér hjälper oss att klara våra mål - följ med på en spännande resa! Good to know! Detta är en deltidstjänst på 60% med start så snart som möjligt. Vi genomför intervjuer löpande under processens gång. Spännande? Skicka in din ansökan till oss idag! Om du har några frågor, vänligen kontakta Frida Björkman, Recruitment Manager på 076 039 28 97.
Företag: EMG - Educations Media Group
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-06
Sök fler jobb liknande: lediga IT Administratör på deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT Administratör på deltid

UCG 053106 Microsoft IT administratör
Arbetsuppgifter/teknisk miljö: - Dina arbetsuppgifter finns i en Windowsbaserad miljö - Du drivs av att förbättra och utveckla nya lösningar som driver arbetet och processerna i organisationen framåt. - I dagsläget drivs flertalet interna projekt där du är har en avgörande roll. Projekten är igång och du säkerställer att projektplan följs och styr leverantören och ger stöd till verksamhet. - I arbetet ingår att koordinera, arbeta i projekt, samarbeta och kommunicera. Denna tjänst är placerad i Stockholm Tillträde: Snarast Utbildning Våra roller kräver teknisk grundutbildning, och teknisk högskoleutbildning är ofta ett krav. Man kan också ha gått den långa vägen med då krävs rejält med erfarenhet. Erfarenhet Du ska ha minst tre års relevant yrkeserfarenhet för alla våra roller. Kompetenskrav för denna tjänst: - Kompetens inom områdena system/IT administration - erfarenhet av Windowsbaserade operativsystem och tillhörande stödsystem - Erfarenhet av AD, Office 365 och Sharepoint - Erfarenhet av IT arkitektur och moln lösningar - Erfarenhet av SLA avtal - Erfarenhet av projektledning Meriterande - Erfarenhet av CRM-system, SQL, Wordpress, Ekonomisystem, Konferensutrustning UCG/Radio Support är ett konsultbolag för tjänster inom IT och elektronik/telekom. Vi har kontor i Kista i norra Stockholm men är verksamma över hela landet. Vissa av våra annonserade tjänster är placerade utomlands, främst i Norge och Danmark. Oavsett tjänstens placering så blir du anställd av UCG, med svenska anställningsvillkor och svensk lön. Konsultrollen Som konsult får du möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser och med många olika system och tekniker. UCG bistår med vidareutbildning, men du behöver i allmänhet ha erfarenhet av kundens system innan vi kan placera dig där. Din arbetsplats är förlagd hos kunden vilket ger spännande möten men också ställer krav på flexibilitet och social kompetens.
Företag: UNITED CONSULTANTS GROUP UCG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-01
Sök fler jobb liknande: lediga UCG 053106 Microsoft IT administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UCG 053106 Microsoft IT administratör

Skol- och IT administratör till Augustenborgsskolan & Rosenholmsskolans RO
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Augustenborgsskolan är en F-9 mångkulturell skola med ca 700 elever med tillhörande Rosenholmsskolan som är en F-3 skola med 100 elever. Augustenborgsskolan har musikprofil och arbetar med ett pulsträngingsprojekt. Skolan har ett mediatek/bibliotek som vi är stolta över. Skolan är inne i ett förändringsarbete för att skapa varje elevs och medarbetares bästa skola. ARBETSUPPGIFTER • I ditt uppdrag som Skol- och IT-administratör ingår att, i samarbete med andra medarbetare i grundskoleförvaltningen, stödja skolverksamheten så att vi skapar de bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget. Du utgör ett nära stöd till skolledarna inom IT- myndighets -elev-, personal- och ekonomiadministration. I uppdraget ingår bland annat att: • göra mindre felsökningar av elev/personaldatorer • ta hand om drift/underhåll av InfoMentor • utveckla och uppdatera skolans pedagogiska hemsida • upphandla, underhålla och inventera skolans IT-utustning • hantera vikarieanskaffning, arkivering, schemaläggning, fakturor och diarieföring Du kommer att samarbeta med skoladministratör och IT-pedagog på skolorna och närmare knyta ihop olika system inom verksamheten. I ditt uppdrag har du också tillsammans med den andra skoladministratören en central och viktig roll i skolans expedition. Du är ansiktet utåt och tar dagligen emot besök, hjälper och vägleder elever, pedagoger, föräldrar, myndighetspersoner etc. som kommer eller ringer till skolans expedition i olika ärenden. KVALIFIKATIONER Du som söker har minst 3-årig gymnasieutbilning eller motsvarande. Har du relevant eftergymnasial utbildning så är det meriterande. Du måste ha tidigare erfarenhet av komplexa IT-system. Vi ser det som meriterande om du har arbetat med följande program; Extens, Ekot, Platina, Skola24, InfoMentor, Officepaketet. Du planerar arbetet i förväg, organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt, sätter upp och håller deadlines. Vidare kan du sätta in detaljer i sammanhang och ser hur dessa hänger ihop till en helhet. En hög serviceförmåga är ett måste. Du behöver kunna ha många bollar i luften samtidigt. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet kräver såväl samarbetsförmåga som att kunna arbeta självständigt. Arbetet kräver stor flexibilitet. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med inriktning skola och administration/IT. ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Företag: Malmö stad, Augustenborg RO
Ort: Malmö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skol- och IT administratör till Augustenborgsskolan & Rosenholmsskolans RO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skol- och IT administratör till Augustenborgsskolan & Rosenholmsskolans RO


Sök lediga jobb IT administratör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se