ITWillWork jobb - lediga jobb

ITWillWork jobb ITWillWork jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ITWillWork. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ITWillWork. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Testledare & Tekniska Testare- Stockholm

 2. .Net - front-end utvecklare- Stockholm

 3. EPiServer utvecklare- Stockholm

 4. SharePoint konsulter sökes- Stockholm

 5. Java utvecklare- Stockholm

 6. Teknisk testledare/programmerare- Stockholm

 7. "Rekryteringsträff" Javautvecklare- Stockholm

 8. "Rekryteringsträff" Testare/testledare- Stockholm

 9. "Rekryteringsträff".Net - front-end utvecklare- Stockholm

 10. "Rekryteringsträff" Mac utvecklare- Stockholm

 11. ITWillWork rekryterar Javautvecklare till ett at- Stockholm

 12. Tekniska testledare/programmerare- Stockholm

 13. Sharepointutvecklare sökes- Stockholm

 14. .NET utvecklare ta chansen- Stockholm

 15. Kreativ webbutvecklare/programmerare- Stockholm

 16. Kreativ webbutvecklare/programmerare- Stockholm

 17. Fler duktiga .NET utvecklare sökes ta chansen- Stockholm

 18. Sharepointutvecklare sökes- Stockholm

 19. Tekniska testledare/programmerare- Stockholm

 20. .NET utvecklare ta chansen- Borlänge

 21. Fler duktiga .NET utvecklare sökes ta chansen- Sundsvall

 22. Vi söker en talang på Sharepoint!- Stockholm

 23. Vi söker en erfaren testledare!- Stockholm

 24. Vi söker .NET utvecklare eller Javaprogrammering- Stockholm

 25. Vi söker en utvecklare inom webb i EPiServer!- Stockholm

 26. Nyfiken och driven säljare sökes- Stockholm

 27. Chans för javautvecklare- Stockholm

 28. Fler duktiga .NET utvecklare sökes ta chansen- Stockholm

 29. Nyfiken och driven säljare sökes- Stockholm

 30. Java/Androidutvecklare- Stockholm

 31. IT konsult, java/android- Stockholm

 32. Javautvecklare- Stockholm

 33. Java/androidutveckling- Stockholm

 34. Junior tjänst, Java/androidutveckling- Stockholm

 35. "IT-rekryteringsträff" Utvecklare/programmerare- Stockholm

 36. Utvecklare ansvara för en världssajt- Stockholm

 37. Kreativ utvecklare/programmerare- Stockholm

 38. B2B säljare- Stockholm

 39. En chans att tjäna pengar för säljare B2B- Stockholm

 40. Frontend utvecklare- Stockholm


Mer beskrivning

Testledare & Tekniska Testare
För en kunds räkning söker vi testkonsulter som har varit i branschen ett tag. Konsulter som söker nya utmaningar och strävar efter att utvecklas inom test och kvalitetssäkring. Vi söker dig som är intresserad av och bra på en eller flera grenar inom test, exempelvis ledning, användbarhet, säkerhet och prestanda. Du får ett öppet nätverk med likasinnade testare/testledare, generösa lönevillkor och trygghetspaket för toppresterande personer. Viktigt! Bifoga ett personligt brev i din ansökan, beskriv dina drivkrafter, intressen, laster, färdigheter, privat och professionellt,. Önskvärda erfarenheter och färdigheter. -Du som söker har troligtvis konsultbakgrund och har jobbat dedikerat med test och/eller kvalitetssäkring i något av dina senaste projekt. -Du är kvalitetsorienterad först och främst med fokus på test. -Du drivs av att bli bättre på det du gör genom att leverera värde i kundprojekt. -Du läser den här raden, det betyder att du är noga med detaljer, det är viktigt för oss. -Du har hög leveranskapacitet hos kund utan att offra din fritid. -Du söker ett forum i Stockholm som hjälper dig bygga vidare på din egen profil, karriär och framtid!
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Testledare & Tekniska Testare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testledare & Tekniska Testare

.Net - front-end utvecklare
För en kunds räkning söker vi dig som har gedigen erfarenhet av systemutveckling och/eller systemarkitektur inom .NET och verkligen brinner för detta! Vi tror att du har arbetat med någon typ av agil utveckling under ett antal år och gillar arbetsmetoder som till exempel Scrum och Kanban. Som person bör du vara kreativ och lösningsorienterad men samtidigt strukturerad och analytisk. Du bör ha en god pedagogisk förmåga och gilla att dela med dig av din kunskap! Teknisk miljö? Du har troligtvis gedigen erfarenhet av att arbeta med de grundläggande utvecklingsverktygen i Microsoftmiljö såsom: C#/.NET, Visual Studio, SQL Server och ASP.NET. Har du dessutom fokuserat på något av följande områden så är det meriterande: SharePoint, BizTalk, EpiServer, MS BI (Reporting Services, Integration Services, Analysis Services), Team Foundation Server (TFS). Du får ? utveckling, utmaning och riktigt duktiga kollegor! Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga .Net - front-end utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .Net - front-end utvecklare

EPiServer utvecklare
För en kunds räkning söker vi dig som är intresserad av roliga och utmanande uppdrag. Vi behöver bli fler och söker erfarna passionerade systemutvecklare med intresse för EPiServer och bra systemutveckling. Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som EPiServer -utvecklare. Du kan: .NET och EPiServer. Bra om du är: Är certifierad på EPiServer och van vid konsultrollen. Vi ser fram emot att få din ansökan via mail.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga EPiServer utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EPiServer utvecklare

SharePoint konsulter sökes
För en kunds räkning söker vi SharePoint konsulter. Företaget behöver ytterligare erfarna SharePoint-konsulter för att möta vår växande kundbas. För den nyfikne kan vi erbjuda en inspirerande miljö med högt i tak tillsammans med flera av Sveriges bästa SharePoint-arkitekter. 3-5 års erfarenhet av SharePoint.Civilingenjörsexamen, systemvetarexamen eller motsvarande relevant akademisk examen efter frågas. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga SharePoint konsulter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SharePoint konsulter sökes

Java utvecklare
Har Du tröttnat på att vara en i mängden på de stora konsultföretagen? För en kunds räkning söker vi Java utvecklare. Hos oss sker inga slentrianmässiga förlängningar av Ditt uppdrag, däremot ställer vi krav på att Du ständigt kompetensutvecklar Dig och lyfter andra omkring Dig. Att vi lägger en rejäl slant på roliga fester och utvecklande konferensresor säger sig självt. Du brinner för Javaprogrammering och har arbetat med det de senaste 5 åren. Du vill tillhöra ett Javateam med mycket kompetenta kollegor Du vill utvecklas ännu mer. Du vill ha utmanande uppdrag hos spännande kunder. Du har troligen konsulterfarenhet. Du pratar och skriver flytande svenska. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Java utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Java utvecklare

Teknisk testledare/programmerare
Teknisk testledare/programmerare För en kunds räkning söker vi en teknisk testledare/programmerare Vi söker dig som är kreativ, skicklig och har ambitionen att ta mjukvarutestning till en högre nivå. -Som testare/testledare bör du ha minst fem års erfarenheter inom test, varav två år som testledare. -Som teknisk testare bör du ha jobbat med testautomatisering eller prestandatestning i minst tre år. Kompetens inom Java, Jboss, Unix, Selenium RC, Junit är ett stort plus. Utöver ovanstående kompetens är det viktigt att du behärskar svenska och engelska. Företaget behöver bli fler i laget! De letar ständigt efter nya spelare som vill vara en del i deras lag. Är du en person som, precis som vi, tycker att IT är en lagsport? Tror du att vår värdegrund är en viktig nyckel till framgång? Ser fram emot att få ditt mail. För en kunds räkning söker vi en teknisk testledare/programmerare Vi söker dig som är kreativ, skicklig och har ambitionen att ta mjukvarutestning till en högre nivå. -Som testare/testledare bör du ha minst fem års erfarenheter inom test, varav två år som testledare. -Som teknisk testare bör du ha jobbat med testautomatisering eller prestandatestning i minst tre år. Kompetens inom Java, Jboss, Unix, Selenium RC, Junit är ett stort plus. Utöver ovanstående kompetens är det viktigt att du behärskar svenska och engelska. Företaget behöver bli fler i laget! De letar ständigt efter nya spelare som vill vara en del i deras lag. Är du en person som, precis som vi, tycker att IT är en lagsport? Tror du att vår värdegrund är en viktig nyckel till framgång? Ser fram emot att få ditt mail. För en kunds räkning söker vi en teknisk testledare/programmerare
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk testledare/programmerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk testledare/programmerare

"Rekryteringsträff" Javautvecklare
Välkommen att söka tjänsten via arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff inom IT. Tid: Fredagen den 8 november, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. ITWillWork rekryterar Javautvecklare till ett attraktivt företag i Stockholm. Har du ett stort intresse av IT-utveckling och java programmering? Du bör ha relevant utbildning från högskola eller universitet. Gärna 5 års praktisk erfarenhet inom Java. Det är viktigt att du skriver och talar svenska väl. Du ska brinna för javautveckling. Du bör vara initiativrik och engagerad med ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du är serviceorienterad, vana och intresse av att arbeta nära kunder. Efterfrågade specifika kompetenser: kunskaper inom Java, erfarenhet av SQL och databaskunskap. Du kommer till ett företag som erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter och kontinuerlig kompetensutveckling. Som utvecklare kommer du att arbeta med att utveckla lösningar till företagets kunder. Du kommer fungera som en lösningsarkitekt i ett team med andra medarbetare. Du kommer vara med i processen för att utveckla system för våra kunder. Vi hoppas på att du har praktisk erfarenhet av Java, HTML, JavaScript, CSS, jQuery och AJAX.
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" Javautvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" Javautvecklare

"Rekryteringsträff" Testare/testledare
Välkommen att söka tjänsten via arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff inom IT. Tid: Fredagen den 8 november, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. ITWillWork rekryterar för kunds räkning en teknisk testledare/programmerare. Vi söker dig som är kreativ, skicklig och har ambitionen att ta mjukvarutestning till en högre nivå. -Som testare/testledare bör du ha minst fem års erfarenheter inom test, varav två år som testledare. -Som teknisk testare bör du ha jobbat med testautomatisering eller prestandatestning i minst tre år. Kompetens inom Java, Jboss, Unix, Selenium RC, Junit är ett stort plus. Utöver ovanstående kompetens är det viktigt att du behärskar svenska och engelska. Företaget erbjuder dig att komma in i ett gäng med många bra och attraktiva uppdrag.
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" Testare/testledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" Testare/testledare

"Rekryteringsträff".Net - front-end utvecklare
Välkommen att söka tjänsten via arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff inom IT. Tid: Fredagen den 8 november, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. ITWillWork rekryterar för kunds räkning en .Net - front-end utvecklare. Som .Net-utvecklare kommer du att arbeta med utveckling av ett specifikt system. Systemet som har olika typer av applikationer där du som utvecklare kommer säkerställa funktioner, arbeta med vidareutveckling samt nyutveckling. Du kommer till ett härligt gäng med senior kunskap inom .NET som gärna delar med sig av sina kunskaper. Du får bra kompetensutveckling och intressanta uppdrag. Du är van vid Microsoftmiljö, har god vana av .Net-plattformen (C# och ASP.Net) samt goda kunskaper av relationsdatabaser så som MS SQL Server. Du är serviceminded, talar och skriver svenska och har helst minst 5 år erfarenhet från .NET front end utveckling. Du är en lättsam, social och engagerad person. Du får högkvalitativ kompetensutveckling och ett attraktivt nätverk med andra utvecklare. Du är med att skapa framtiden i uppdrag där det du gör syns och märks. Tillsammans med andra seniora och duktiga utvecklare. Hur mycket du utvecklas beror på dig och vart du vill i din utveckling som utvecklare. Här får du möjligheterna.
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff".Net - front-end utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff".Net - front-end utvecklare

"Rekryteringsträff" Mac utvecklare
Välkommen att söka tjänsten via arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff inom IT. Tid: Fredagen den 8 november, drop-in mellan kl. 10.00-11.00. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. ITWillWork rekryterar för kunds räkning en Mac utvecklare till en världsledande produkt. Vi bygger en mjukvara för kollaborativ visuell planering i realtid. Det handlar om att skapa ett spelbräde där en grupp av människor kan bygga ett visuellt flöde som beskriver hur ett projekt ska genomföras. Fokus ligger mycket på en levande användarupplevelse och tekniken och tillvägagångssättet har mycket mer med ett MMO att göra än traditionell desktop programvara; Alltså en spelserver som håller reda på en gemensam värld och en tung klient som ritar i 3D hårdvaru-accellererat och kommunicerar i realtid över UDP. Klient-utvecklare - OSX Vi letar efter en Mac utvecklare som dels kan implementera grafik- och nätverksdelar mot våra interface, men också kunna jobba på parallellt med generell utveckling av funktionalitet. Personen måste ha erfarenhet av GL kodande i C++, gärna med spelbakgrund samt ha koll på realtidskommunikation (UDP) och http. Vi vill även att personen ska kunna ta hand om hela deployment biten med allt vad det innebär. Avslutningsvis Förutom dina mad skillz så är du en passionerad nörd med blicken fäst vid horisonten, ödmjukhet inför dina och andras kunskaper, nyfikenhet på framtiden och en helt igenom skön typ att jobba med.
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga "Rekryteringsträff" Mac utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "Rekryteringsträff" Mac utvecklare

ITWillWork rekryterar Javautvecklare till ett at
Har du ett stort intresse av IT-utveckling och java programmering? Du bör ha relevant utbildning från högskola eller universitet. Gärna 5 års praktisk erfarenhet inom Java. Det är viktigt att du skriver och talar svenska väl. Du ska brinna för javautveckling. Du bör vara initiativrik och engagerad med ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du är serviceorienterad, vana och intresse av att arbeta nära kunder. Efterfrågade specifika kompetenser: kunskaper inom Java, erfarenhet av SQL och databaskunskap. Du kommer till ett företag som erbjuder dig stora utvecklings-möjligheter och kontinuerlig kompetensutveckling. Som utvecklare kommer du att arbeta med att utveckla lösningar till företagets kunder. Du kommer fungera som en lösningsarkitekt i ett team med andra medarbetare. Du kommer vara med i processen för att utveckla system för våra kunder. Vi hoppas på att du har praktisk erfarenhet av Java, HTML, JavaScript, CSS, jQuery och AJAX.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga ITWillWork rekryterar Javautvecklare till ett at jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ITWillWork rekryterar Javautvecklare till ett at

Tekniska testledare/programmerare
Vi söker dig som är kreativ, skicklig och har ambitionen att ta mjukvarutestning till en högre nivå. Du har 5 års erfarenhet inom test, varav två år som testledare. Som teknisk testare bör du ha jobbat med testautomatisering eller prestandatestning i minst tre år. Kompetens inom Java, Jboss, Unix, Selenium RC, Junit är ett stort plus. Utöver ovanstående kompetens är det viktigt att du behärskar svenska och engelska. Företaget erbjuder dig att komma in i ett gäng med många bra och attraktiva uppdrag. Du är kreativ, professionell och vill hela tiden utvecklas. -Som testare/testledare bör du ha minst fem års erfarenheter inom test, varav två år som testledare. -Som teknisk testare bör du ha jobbat med testautomatisering eller prestandatestning i minst tre år. Kompetens inom Java, Jboss, Unix, Selenium RC, Junit är ett stort plus. Utöver ovanstående kompetens är det viktigt att du behärskar svenska och engelska. Ta chansen att komma ombord på ett attraktivt företag med attraktiva uppdrag.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniska testledare/programmerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniska testledare/programmerare

Sharepointutvecklare sökes
TIll ett företag som kan erbjuda dig spännande och utvecklande uppdrag sökes en Sharepointutvecklare. Vill du gå vidare i karriären. Brinner för att utvecklas inom Sharepoint i en kreativ miljö? Har relevant högskoleutbildning. Arbeta med design- och webbutveckling med specialisering mot SharePoint, systemutvecklare med specialisering mot applikationsutveckling på SharePoint. Vill utveckla och implementera SharePoint-lösningar som integrerar med externa verksamhetssystem. Vidare utveckla och implementera molnbaserade SharePoint-lösningar arbeta i team som styrs med projektmetodik för programvaruutveckling Vidare gärna utvecklare på Microsoftplattformen. Har erfarenhet av utveckling i C#, ASP.Net ,Visual Studio, WCF och SQL. Har erfarenhet av agilt arbetssätt, SCRUM är ett plus. Är bra i svenska i både tal och skrift.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sharepointutvecklare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sharepointutvecklare sökes

.NET utvecklare ta chansen
Som .Net-utvecklare kommer du att arbeta med utveckling av ett specifikt system. Systemet som har olika typer av applikationer där du som utvecklare kommer säkerställa funktioner, arbeta med vidareutveckling samt nyutveckling. Du kommer till ett härligt gäng med senior kunskap inom .NET som gärna delar med sig av sina kunskaper. Du får bra kompetensutveckling och intressanta uppdrag. Du är van vid Microsoftmiljö, har god vana av .Net-plattformen (C# och ASP.Net) samt goda kunskaper av relationsdatabaser så som MS SQL Server. Du är serviceminded, talar och skriver svenska och har helst minst 5 år erfarenhet från .NET front end utveckling. Du är en lättsam, social och engagerad person. Du får högkvalitativ kompetensutveckling och ett attraktivt nätverk med andra utvecklare. Du är med att skapa framtiden i uppdrag där det du gör syns och märks. Tillsammans med andra seniora och duktiga utvecklare. Hur mycket du utvecklas beror på dig.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga .NET utvecklare ta chansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .NET utvecklare ta chansen

Kreativ webbutvecklare/programmerare
ITWillWork rekryterar för en kunds räkning en kreativ utvecklare. Ett företag som har som mål är att bli världens ledande sajt inom sitt området. Sökes en kreativ utvecklare/programmerare med passion för att vara med och bygga upp en ny världssajt. En fördel är att du har erfarenhet av Start-ups. Du får vara delaktig i en starkt växande internationell verksamhet med stor möjlighet att påverka. Vi söker dig som är en duktig och driven programmerare med goda kunskaper inom HTML/CSS, PHP, Javascript och är van med att arbeta med Codelgniter och MySQL, Du bör även ha kunskap att bygga responsiva sajter och det är en fördel att du har kunskap inom apputveckling. Du ska ha goda kunskaper inom SEO-vänlig programmering och van att utveckla ur ett användarvänligt perspektiv. En fördel är att du är duktig på grafisk formgivning. Du är en lagspelare med entreprenörsanda och deltar i verksamheten med idéer som bidrar till företagets utveckling. Du är inte rädd för att prova nya metoder och har ett nyfiket förhållningssätt. Vill du vara med och forma och bygga upp företaget till världens ledande sajt inom sitt område och har kunskaperna som krävs? . Du bör vara -Kreativ och idérik -Driven och erfaren -Professionell och ansvarsfull -Känsla och intresse för användarvänlighet -Ambitionen att ta en redan befintlig sajt till en högre nivå och utveckla nya funktioner vidare. Erfarenhet -3-5 års erfarenhet inom webbutveckling, varav 2 år som ansvarig utvecklare. -Jobbat med utveckling inom HTML/CSS, PHP, Javascript och är van av att arbeta med Codelgniter och MySQL, -Erfarenhet av grafisk design -Erfarenhet av SEO-programmering. -Van vid byggande av responsiva sajter och appar. -Viktigt att du behärskar svenska och engelska. Du är med och bygger i anpassad design, utvecklar fler undersidor och mer funktioner. Du erbjuds en utvecklande roll till ett företag med ambition och vidare internationell satsning. Du är den som har det tekniska ansvaret. Chansen att komma ombord på ett attraktivt företag med mycket intressant och expansiv utveckling framåt med en mycket attraktiv befintlig sajt.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kreativ webbutvecklare/programmerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreativ webbutvecklare/programmerare

Kreativ webbutvecklare/programmerare
Ytterligare en kreativ webbutvecklare/programmerare sökes; ITWillWork; Stockholm; 131209 1 plats. ITWillWork rekryterar för en kunds räkning en kreativ utvecklare. Ett företag som har som mål är att bli världens ledande sajt inom sitt området. Sökes en kreativ utvecklare/programmerare med passion för att vara med och bygga upp en ny världssajt. En fördel är att du har erfarenhet av Start-ups. Du får vara delaktig i en starkt växande internationell verksamhet med stor möjlighet att påverka. Vi söker dig som är en duktig och driven programmerare med goda kunskaper inom HTML/CSS, PHP, Javascript och är van med att arbeta med Codelgniter och MySQL, Du bör även ha kunskap att bygga responsiva sajter och det är en fördel att du har kunskap inom apputveckling. Du ska ha goda kunskaper inom SEO-vänlig programmering och van att utveckla ur ett användarvänligt perspektiv. En fördel är att du är duktig på grafisk formgivning. Du är en lagspelare med entreprenörsanda och deltar i verksamheten med idéer som bidrar till företagets utveckling. Du är inte rädd för att prova nya metoder och har ett nyfiket förhållningssätt. Vill du vara med och forma och bygga upp företaget till världens ledande sajt inom sitt område och har kunskaperna som krävs? . Du bör vara -Kreativ och idérik -Driven och erfaren -Professionell och ansvarsfull -Känsla och intresse för användarvänlighet -Ambitionen att ta en redan befintlig sajt till en högre nivå och utveckla nya funktioner vidare. Erfarenhet -3-5 års erfarenhet inom webbutveckling, varav 2 år som ansvarig utvecklare. -Jobbat med utveckling inom HTML/CSS, PHP, Javascript och är van av att arbeta med Codelgniter och MySQL, -Erfarenhet av grafisk design -Erfarenhet av SEO-programmering. -Van vid byggande av responsiva sajter och appar. -Viktigt att du behärskar svenska och engelska. Du är med och bygger i anpassad design, utvecklar fler undersidor och mer funktioner. Du erbjuds en utvecklande roll till ett företag med ambition och vidare internationell satsning. Du är den som har det tekniska ansvaret. Chansen att komma ombord på ett attraktivt företag med mycket intressant och expansiv utveckling framåt med en mycket attraktiv befintlig sajt.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kreativ webbutvecklare/programmerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreativ webbutvecklare/programmerare

Fler duktiga .NET utvecklare sökes ta chansen
1 plats. Som .Net-utvecklare kommer du att arbeta med utveckling av ett specifikt system. Systemet som har olika typer av applikationer där du som utvecklare kommer säkerställa funktioner, arbeta med vidareutveckling samt nyutveckling. Du kommer till ett härligt gäng med senior kunskap inom .NET som gärna delar med sig av sina kunskaper. Du får bra kompetensutveckling och intressanta uppdrag. Du är van vid Microsoftmiljö, har god vana av .Net-plattformen (C# och ASP.Net) samt goda kunskaper av relationsdatabaser så som MS SQL Server. Du är serviceminded, talar och skriver svenska och har helst minst 5 år erfarenhet från .NET front end utveckling. Du är en lättsam, social och engagerad person. Du får högkvalitativ kompetensutveckling och ett attraktivt nätverk med andra utvecklare. Du är med att skapa framtiden i uppdrag där det du gör syns och märks. Tillsammans med andra seniora och duktiga utvecklare. Hur mycket du utvecklas beror på dig.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fler duktiga .NET utvecklare sökes ta chansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fler duktiga .NET utvecklare sökes ta chansen

Sharepointutvecklare sökes
TIll ett företag som kan erbjuda dig spännande och utvecklande uppdrag sökes en Sharepointutvecklare. Vill du gå vidare i karriären. Brinner för att utvecklas inom Sharepoint i en kreativ miljö? Har relevant högskoleutbildning. Arbeta med design- och webbutveckling med specialisering mot SharePoint, systemutvecklare med specialisering mot applikationsutveckling på SharePoint. Vill utveckla och implementera SharePoint-lösningar som integrerar med externa verksamhetssystem. Vidare utveckla och implementera molnbaserade SharePoint-lösningar arbeta i team som styrs med projektmetodik för programvaruutveckling Vidare gärna utvecklare på Microsoftplattformen. Har erfarenhet av utveckling i C#, ASP.Net ,Visual Studio, WCF och SQL. Har erfarenhet av agilt arbetssätt, SCRUM är ett plus. Är bra i svenska i både tal och skrift.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sharepointutvecklare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sharepointutvecklare sökes

Tekniska testledare/programmerare
Vi söker dig som är kreativ, skicklig och har ambitionen att ta mjukvarutestning till en högre nivå. Du har 5 års erfarenhet inom test, varav två år som testledare. Som teknisk testare bör du ha jobbat med testautomatisering eller prestandatestning i minst tre år. Kompetens inom Java, Jboss, Unix, Selenium RC, Junit är ett stort plus. Utöver ovanstående kompetens är det viktigt att du behärskar svenska och engelska. Företaget erbjuder dig att komma in i ett gäng med många bra och attraktiva uppdrag. Du är kreativ, professionell och vill hela tiden utvecklas. -Som testare/testledare bör du ha minst fem års erfarenheter inom test, varav två år som testledare. -Som teknisk testare bör du ha jobbat med testautomatisering eller prestandatestning i minst tre år. Kompetens inom Java, Jboss, Unix, Selenium RC, Junit är ett stort plus. Utöver ovanstående kompetens är det viktigt att du behärskar svenska och engelska. Ta chansen att komma ombord på ett attraktivt företag med attraktiva uppdrag.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniska testledare/programmerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniska testledare/programmerare

.NET utvecklare ta chansen
Som .Net-utvecklare kommer du att arbeta med utveckling av ett specifikt system. Systemet som har olika typer av applikationer där du som utvecklare kommer säkerställa funktioner, arbeta med vidareutveckling samt nyutveckling. Du kommer till ett härligt gäng med senior kunskap inom .NET som gärna delar med sig av sina kunskaper. Du får bra kompetensutveckling och intressanta uppdrag. Du är van vid Microsoftmiljö, har god vana av .Net-plattformen (C# och ASP.Net) samt goda kunskaper av relationsdatabaser så som MS SQL Server. Du är serviceminded, talar och skriver svenska och har helst minst 5 år erfarenhet från .NET front end utveckling. Du är en lättsam, social och engagerad person. Du får högkvalitativ kompetensutveckling och ett attraktivt nätverk med andra utvecklare. Du är med att skapa framtiden i uppdrag där det du gör syns och märks. Tillsammans med andra seniora och duktiga utvecklare. Hur mycket du utvecklas beror på dig.
Företag: ITWillWork
Ort: Borlänge
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga .NET utvecklare ta chansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .NET utvecklare ta chansen

Fler duktiga .NET utvecklare sökes ta chansen
1 plats. Som .Net-utvecklare kommer du att arbeta med utveckling av ett specifikt system. Systemet som har olika typer av applikationer där du som utvecklare kommer säkerställa funktioner, arbeta med vidareutveckling samt nyutveckling. Du kommer till ett härligt gäng med senior kunskap inom .NET som gärna delar med sig av sina kunskaper. Du får bra kompetensutveckling och intressanta uppdrag. Du är van vid Microsoftmiljö, har god vana av .Net-plattformen (C# och ASP.Net) samt goda kunskaper av relationsdatabaser så som MS SQL Server. Du är serviceminded, talar och skriver svenska och har helst minst 5 år erfarenhet från .NET front end utveckling. Du är en lättsam, social och engagerad person. Du får högkvalitativ kompetensutveckling och ett attraktivt nätverk med andra utvecklare. Du är med att skapa framtiden i uppdrag där det du gör syns och märks. Tillsammans med andra seniora och duktiga utvecklare. Hur mycket du utvecklas beror på dig.
Företag: ITWillWork
Ort: Sundsvall
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fler duktiga .NET utvecklare sökes ta chansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fler duktiga .NET utvecklare sökes ta chansen

Vi söker en talang på Sharepoint!
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 28 februari, drop-in mellan kl. 10-11. Var: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: Vår historia täcker in rekrytering, personalfrågor, systemansvar, ledarskap och webbutveckling inom IT-branschen, även inom administration, markand och sälj. Under 15 års tid har vi byggt upp ett brett nätverk som gör livet lättare för både företag och kandidater. Vi kan dessutom erbjuda en professionell kontakt genom hela eller delar av rekryteringsprocessen. Arbetsuppgifter: Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa system ? Vi söker dig som har ett brinnande intresse för systemutveckling i SharePoint och lösningsarkitektur. Som SharePoint-arkitekt är du van med högt ansvar och drivs av att skapa lösningar med högsta möjliga affärsnytta. Du är väl införstådd med de framgångsfaktorer som finns inom omfattande projekt och tar ägandeskap inom områden såsom kravinsamling, workshopledning, tidsestimat och teknisk kommunikation. Utbildning/Erfarenhet: Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av Microsoft SharePoint. 3-5 års erfarenhet av SharePoint.Civilingenjörsexamen, systemvetarexamen eller motsvarande relevant akademisk examen efter frågas. Vi utvecklar dig i takt med marknadens efterfrågan!
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en talang på Sharepoint! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en talang på Sharepoint!

Vi söker en erfaren testledare!
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 28 februari, drop-in mellan kl. 10-11. Var: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: Vår historia täcker in rekrytering, personalfrågor, systemansvar, ledarskap och webbutveckling inom IT-branschen, även inom administration, markand och sälj. Under 15 års tid har vi byggt upp ett brett nätverk som gör livet lättare för både företag och kandidater. Vi kan dessutom erbjuda en professionell kontakt genom hela eller delar av rekryteringsprocessen. Utbildning/Erfarenhet: Du har runt 5 års erfarenhet av arbete med test och/eller testledning. Du brinner för test och vill ingå i en grupp med likasinnade. Du vill ha utmanande uppdrag hos spännande kunder. Du är bekväm i både agila och mer traditionella projekt. Du får gärna ha erfarenhet av testautomatisering. Din ISEB/ISTQB-certifiering är meriterande, men inget krav. Du har troligtvis konsulterfarenhet. Du pratar och skriver flytande svenska. Företaget lägger en rejäl slant på roliga fester och utvecklande konferensresor. Ledarskapsprofil som sätter just DIG som konsult i centrum!
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en erfaren testledare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en erfaren testledare!

Vi söker .NET utvecklare eller Javaprogrammering
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 28 februari, drop-in mellan kl. 10-11. Var: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: Du brinner för Javaprogrammering eller .NET och har arbetat med det de senaste 5 åren. Du vill tillhöra ett Javateam eller .NET team med mycket kompetenta kollegor Du vill ha utmanande uppdrag hos spännande kunder. Du kan eller vill utvecklas som specialist inom "Continuous Delivery" Du har troligen konsulterfarenhet. Du pratar och skriver flytande svenska Företaget satsar på kompetensutveckling och har fokus på just dig!
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker .NET utvecklare eller Javaprogrammering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker .NET utvecklare eller Javaprogrammering

Vi söker en utvecklare inom webb i EPiServer!
Välkommen att söka tjänsterna vid arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff. Tid: Fredagen den 28 februari, drop-in mellan kl. 10-11. Var: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. Verksamhetsbeskrivning: -Akademisk utbildning i webbutveckling, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande -Minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet webbutveckling -God kunskap i ASP .Net/C# -Mycket god kunskap i Javascript, CSS, HTML -Erfarenhet av Scrum eller Kanban och gärna testdriven utveckling -Erfarenhet av EPiServer, XML, SQL och SOA är meriterande Vi söker dig som är drivande och tar ansvar. Du behöver vara målfokuserad, arbeta strukturerat och med hög kvalitet. Du kommer till ett konsultföretag utöver det vanliga med seniora konsulter i erfarenhet som delar med sig av sina kunskaper till varandra.
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en utvecklare inom webb i EPiServer! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en utvecklare inom webb i EPiServer!

Nyfiken och driven säljare sökes
I dina arbetsuppgifter som Säljare förväntas du hålla en hög aktivitet och vara på ständig jakt efter nya affärer. Du kommer att arbeta med tjänsteförsäljning. Bearbeta företag via telefon och personliga besök. Du ansvarar själv för hela säljprocessen från prospektering och mötesbokning till säljbesök och avslut. För att lyckas i tjänsten krävs det att du har en vilja och förblir blir motiverad när det går tyngre och arbetar metodiskt när det blir lite mer att göra. VI SÖKER DIG SOM * Är i början av din karriär och vill ha en tjänst där du kan utvecklas både proffesionellt och som person * Är en hunter och drivs av att komma till avslut i dina affärer * Har någon erfarenhet av försäljning * Är serviceminded och kommunikativ * Har B-körkort Du är modig och gillar att utmana dig själv.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Nyfiken och driven säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyfiken och driven säljare sökes

Chans för javautvecklare
Unik chans för javautvecklare till ett spännande företag. Med roliga, utvecklande och intressanta uppdrag. För en kunds räkning söker vi javautvecklare. Hos oss sker inga slentrianmässiga förlängningar av Ditt uppdrag, däremot ställer vi krav på att Du ständigt kompetensutvecklar Dig och lyfter andra omkring Dig. Att vi lägger en rejäl slant på roliga fester och utvecklande konferensresor säger sig självt. Du brinner för Javaprogrammering och har arbetat med det de senaste 5 åren. Du vill tillhöra ett Javateam med mycket kompetenta kollegor Du vill utvecklas ännu mer. Du vill ha utmanande uppdrag hos spännande kunder. Du har troligen konsulterfarenhet. Du pratar och skriver flytande svenska. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Chans för javautvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chans för javautvecklare

Fler duktiga .NET utvecklare sökes ta chansen
1 plats. Som .Net-utvecklare kommer du att arbeta med utveckling av ett specifikt system. Systemet som har olika typer av applikationer där du som utvecklare kommer säkerställa funktioner, arbeta med vidareutveckling samt nyutveckling. Du kommer till ett härligt gäng med senior kunskap inom .NET som gärna delar med sig av sina kunskaper. Du får bra kompetensutveckling och intressanta uppdrag. Du är van vid Microsoftmiljö, har god vana av .Net-plattformen (C# och ASP.Net) samt goda kunskaper av relationsdatabaser så som MS SQL Server. Du är serviceminded, talar och skriver svenska och har helst minst 5 år erfarenhet från .NET front end utveckling. Du är en lättsam, social och engagerad person. Du får högkvalitativ kompetensutveckling och ett attraktivt nätverk med andra utvecklare. Du är med att skapa framtiden i uppdrag där det du gör syns och märks. Tillsammans med andra seniora och duktiga utvecklare. Hur mycket du utvecklas beror på dig.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fler duktiga .NET utvecklare sökes ta chansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fler duktiga .NET utvecklare sökes ta chansen

Nyfiken och driven säljare sökes
I dina arbetsuppgifter som Säljare förväntas du hålla en hög aktivitet och vara på ständig jakt efter nya affärer. Du kommer att arbeta med tjänsteförsäljning. Bearbeta företag via telefon och personliga besök. Du ansvarar själv för hela säljprocessen från prospektering och mötesbokning till säljbesök och avslut. För att lyckas i tjänsten krävs det att du har en vilja och förblir blir motiverad när det går tyngre och arbetar metodiskt när det blir lite mer att göra. VI SÖKER DIG SOM * Är i början av din karriär och vill ha en tjänst där du kan utvecklas både proffesionellt och som person * Är en hunter och drivs av att komma till avslut i dina affärer * Har någon erfarenhet av försäljning * Är serviceminded och kommunikativ * Har B-körkort Du är modig och gillar att utmana dig själv.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Nyfiken och driven säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyfiken och driven säljare sökes

Java/Androidutvecklare
I rollen som IT konsult arbetar du med java/androidutveckling hos attraktiva uppdragsgivare i Stockholmsområdet, inhouse uppdrag kan också förekomma. Tjänsten innebär att du ingår i ett konsultteam. Goda kunskaper i java/android är ett krav, några års erfarenhet är önskvärt. Civilingenjör eller liknande akademisk utbildning Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska Du är som person intresserad av att utvecklas genom ditt jobb. Start omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Java/Androidutvecklare jobb, Java/Androidutvecklare Stockholm, Java/Androidutvecklare ITWillWork
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Java/Androidutvecklare

IT konsult, java/android
Välkommen att söka tjänsten vid Arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff i Kista Science Tower Conference. Om du inte har möjlighet att delta på träffen är du välkommen att söka tjänsten genom att gå in på företagets hemsida:http://www.itwillwork.se Tid: Fredagen den 28 nov, drop-in mellan kl. 10-11. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. ITWillWork söker IT konsult I rollen som IT konsult arbetar du med java/androidutveckling hos attraktiva uppdragsgivare i Stockholmsområdet, inhouse uppdrag kan också förekomma. Tjänsten innebär att du ingår i ett konsultteam. Goda kunskaper i java/android är ett krav, några års erfarenhet är önskvärt. Civilingenjör eller liknande akademisk utbildning Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska Du är som person intresserad av att utvecklas genom ditt jobb. Start omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga IT konsult, java/android jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT konsult, java/android

Javautvecklare
Välkommen att söka tjänsten vid Arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff i Kista Science Tower Conference. Om du inte har möjlighet att delta på träffen är du välkommen att söka tjänsten genom att gå in på företagets hemsida:http://www.itwillwork.se Tid: Fredagen den 28 nov, drop-in mellan kl. 10-11. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. ITWillWork söker Javautvecklare för kunds räkning. Unik chans för Javautvecklare till ett spännande företag med roliga, utvecklande och intressanta uppdrag. Hos oss sker inga slentrianmässiga förlängningar av Ditt uppdrag, däremot ställer vi krav på att Du ständigt kompetensutvecklar Dig och lyfter andra omkring Dig. Att vi lägger en rejäl slant på roliga fester och utvecklande konferensresor säger sig självt. Du brinner för Javaprogrammering och har arbetat med det de senaste 5 åren. Du vill tillhöra ett Javateam med mycket kompetenta kollegor Du vill utvecklas ännu mer. Du vill ha utmanande uppdrag hos spännande kunder. Du har troligen konsulterfarenhet. Du pratar och skriver flytande svenska.
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Javautvecklare jobb, Javautvecklare Stockholm, Javautvecklare ItWillWork
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Javautvecklare

Java/androidutveckling
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY. Fredag den 21 November Tid kl. 13.30 Plats: Arbetsförmedlingen Stockholm City Adress: Tunnelgatan 3, T bana Hötorget * Arbetsuppgifter I rollen som IT-konsult arbetar du med java/androidutveckling hos välkända företag i hela Sverige. Tjänsten innebär att du ingår i ett konsultteam och arbetar med uppdrag ute hos kund, där projekten du är delaktig i är av varierande karaktär. I rollen som konsult erbjuds du stor variation på uppdrag och får dela erfarenheter med både seniora och juniora kollegor. Formella krav - Goda kunskaper i Java/Android - Civilingenjör med inriktning: datateknik, infocom eller elektroteknik - Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska Personliga egenskaper: Vi tror du är en relativt nyutexaminerad person som är riktigt taggad på att komma till en dynamisk och utvecklande arbetsplats, där du får möjligheten att använda och fördjupa din java/androidkunskap. Du trivs med att arbeta i grupp och är en vinnarskalle. Självklart brinner du för programmering! - See more at: http://bravura.se/lediga-jobb/javaandroidutvecklare-till-third-base-612301/#sthash.HtrKzwXW.dpuf 1. I rollen som IT konsult arbetar du med java/androidutveckling hos attraktiva uppdragsgivare i Stockholmsområdet, inhouse uppdrag kan också förekomma. Tjänsten innebär att du ingår i ett konsultteam. Goda kunskaper i java/android är ett krav, några års erfarenhet är önskvärt. Civilingenjör eller liknande akademisk utbildning Du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska Du är som person intresserad av att utvecklas genom ditt jobb. Start omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 2. Chans för javautvecklare; ITWillWork; Stockholm Unik chans för javautvecklare till ett spännande företag. Med roliga, utvecklande och intressanta uppdrag. För en kunds räkning söker vi javautvecklare. Hos oss sker inga slentrianmässiga förlängningar av Ditt uppdrag, däremot ställer vi krav på att Du ständigt kompetensutvecklar Dig och lyfter andra omkring Dig. Att vi lägger en rejäl slant på roliga fester och utvecklande konferensresor säger sig självt. Du brinner för Javaprogrammering och har arbetat med det de senaste 5 åren. Du vill tillhöra ett Javateam med mycket kompetenta kollegor Du vill utvecklas ännu mer. Du vill ha utmanande uppdrag hos spännande kunder. Du har troligen konsulterfarenhet. Du pratar och skriver flytande svenska. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan. Vänligen
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Java/androidutveckling jobb, Java/androidutveckling Stockholm, Java/androidutveckling ItWillWork
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Java/androidutveckling

Junior tjänst, Java/androidutveckling
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY. Fredag den 21 November Tid kl. 13.30 Plats: Arbetsförmedlingen Stockholm City Adress: Tunnelgatan 3, T bana Hötorget * I rollen som IT-konsult arbetar du med java/androidutveckling hos välkända företag i hela Sverige. Tjänsten innebär att du ingår i ett konsultteam och arbetar med uppdrag ute hos kund, där projekten du är delaktig i är av varierande karaktär. I rollen som konsult erbjuds du stor variation på uppdrag och får dela erfarenheter med både seniora och juniora kollegor. Formella krav - Goda kunskaper i Java/Android - Civilingenjör med inriktning: datateknik, infocom eller elektroteknik - Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska Personliga egenskaper: Vi tror du är en relativt nyutexaminerad person som är riktigt taggad på att komma till en dynamisk och utvecklande arbetsplats, där du får möjligheten att använda och fördjupa din java/androidkunskap. Du trivs med att arbeta i grupp och är en vinnarskalle. Självklart brinner du för programmering! - See more at: http://bravura.se/lediga-jobb/javaandroidutvecklare-till-third-base-612301/#sthash.HtrKzwXW.dpuf Arbetsuppgifter I rollen som IT-konsult arbetar du med java/androidutveckling hos välkända företag i hela Sverige. Tjänsten innebär att du ingår i ett konsultteam och arbetar med uppdrag ute hos kund, där projekten du är delaktig i är av varierande karaktär. I rollen som konsult erbjuds du stor variation på uppdrag och får dela erfarenheter med både seniora och juniora kollegor. Formella krav - Goda kunskaper i Java/Android - Civilingenjör med inriktning: datateknik, infocom eller elektroteknik - Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska Personliga egenskaper: Vi tror du är en relativt nyutexaminerad person som är riktigt taggad på att komma till en dynamisk och utvecklande arbetsplats, där du får möjligheten att använda och fördjupa din java/androidkunskap. Du trivs med att arbeta i grupp och är en vinnarskalle. Självklart brinner du för programmering!
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Junior tjänst, Java/androidutveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior tjänst, Java/androidutveckling

"IT-rekryteringsträff" Utvecklare/programmerare
Välkommen att söka tjänsten vid Arbetsförmedlingen Rinkeby-Kistas rekryteringsträff i Kista Science Tower Conference. Om du inte har möjlighet att delta på träffen är du välkommen att söka tjänsten genom att gå in på företagets hemsida:http://www.itwillwork.se Tid: Fredagen den 28 nov, drop-in mellan kl. 10-11. Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33 i Kista, T-bana Kista C. Ta med dig flera exemplar av ditt CV och förbered dig på kortare intervjuer. ITWillWork rekryterar för en kunds räkning en kreativ utvecklare/programmerare till ett företag som har som mål är att bli världens ledande sajt inom sitt området. En fördel är om du har erfarenhet av Start-ups. Du får vara delaktig i en starkt växande internationell verksamhet med stor möjlighet att påverka. Vi söker dig som är en duktig och driven programmerare med goda kunskaper inom HTML/CSS, PHP, Javascript och är van med att arbeta med Codelgniter och MySQL, Du bör även ha kunskap att bygga responsiva sajter och det är en fördel att du har kunskap inom apputveckling. Du ska ha goda kunskaper inom SEO-vänlig programmering och vana att utveckla ur ett användarvänligt perspektiv. En fördel är att du är duktig på grafisk formgivning. Du är en lagspelare med entreprenörsanda och deltar i verksamheten med idéer som bidrar till företagets utveckling. Du är inte rädd för att prova nya metoder och har ett nyfiket förhållningssätt. Vill du vara med och forma och bygga upp företaget till världens ledande sajt inom sitt område och har kunskaperna som krävs? . Du bör vara -Kreativ och idérik -Driven och erfaren -Professionell och ansvarsfull -Känsla och intresse för användarvänlighet -Ambitionen att ta en redan befintlig sajt till en högre nivå och utveckla nya funktioner vidare. Erfarenhet -3-5 års erfarenhet inom webbutveckling, varav 2 år som ansvarig utvecklare. -Jobbat med utveckling inom HTML/CSS, PHP, Javascript och är van av att arbeta med Codelgniter och MySQL, -Erfarenhet av grafisk design -Erfarenhet av SEO-programmering. -Van vid byggande av responsiva sajter och appar. -Viktigt att du behärskar svenska och engelska. Du är med och bygger i anpassad design, utvecklar fler undersidor och mer funktioner. Du erbjuds en utvecklande roll till ett företag med ambition och vidare internationell satsning. Du är den som har det tekniska ansvaret. Chansen att komma ombord på ett attraktivt företag med mycket intressant och expansiv utveckling framåt med en mycket attraktiv befintlig sajt.
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga "IT-rekryteringsträff" Utvecklare/programmerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: "IT-rekryteringsträff" Utvecklare/programmerare

Utvecklare ansvara för en världssajt
ITWillWork rekryterar för en kunds räkning en kreativ utvecklare. Ett företag som har som mål är att bli världens ledande sajt inom sitt området. Sökes en kreativ utvecklare/programmerare med passion för att vara med och bygga upp en ny världssajt. En fördel är att du har erfarenhet av Start-ups. Du får vara delaktig i en starkt växande internationell verksamhet med stor möjlighet att påverka. Vi söker dig som är en duktig och driven programmerare med goda kunskaper inom HTML/CSS, PHP, Javascript och är van med att arbeta med Codelgniter och MySQL, Du bör även ha kunskap att bygga responsiva sajter och det är en fördel att du har kunskap inom apputveckling. Du ska ha goda kunskaper inom SEO-vänlig programmering och van att utveckla ur ett användarvänligt perspektiv. En fördel är att du är duktig på grafisk formgivning. Du är en lagspelare med entreprenörsanda och deltar i verksamheten med idéer som bidrar till företagets utveckling. Du är inte rädd för att prova nya metoder och har ett nyfiket förhållningssätt. Vill du vara med och forma och bygga upp företaget till världens ledande sajt inom sitt område och har kunskaperna som krävs? . Du bör vara -Kreativ och idérik -Driven och erfaren -Professionell och ansvarsfull -Känsla och intresse för användarvänlighet -Ambitionen att ta en redan befintlig sajt till en högre nivå och utveckla nya funktioner vidare. Erfarenhet -3-5 års erfarenhet inom webbutveckling, varav 2 år som ansvarig utvecklare. -Jobbat med utveckling inom HTML/CSS, PHP, Javascript och är van av att arbeta med Codelgniter och MySQL, -Erfarenhet av grafisk design -Erfarenhet av SEO-programmering. -Van vid byggande av responsiva sajter och appar. -Viktigt att du behärskar svenska och engelska. Du är med och bygger i anpassad design, utvecklar fler undersidor och mer funktioner. Du erbjuds en utvecklande roll till ett företag med ambition och vidare internationell satsning. Du är den som har det tekniska ansvaret. Chansen att komma ombord på ett attraktivt företag med mycket intressant och expansiv utveckling framåt med en mycket attraktiv befintlig sajt.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare ansvara för en världssajt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare ansvara för en världssajt

Kreativ utvecklare/programmerare
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY. Fredag den 21 November Tid kl. 13.30 Plats: Arbetsförmedlingen Stockholm City Adress: Tunnelgatan 3, T bana Hötorget * 1. ITWillWork rekryterar för en kunds räkning en kreativ utvecklare. Ett företag som har som mål är att bli världens ledande sajt inom sitt området. Sökes en kreativ utvecklare/programmerare med passion för att vara med och bygga upp en ny världssajt. En fördel är att du har erfarenhet av Start-ups. Du får vara delaktig i en starkt växande internationell verksamhet med stor möjlighet att påverka. Vi söker dig som är en duktig och driven programmerare med goda kunskaper inom HTML/CSS, PHP, Javascript och är van med att arbeta med Codelgniter och MySQL, Du bör även ha kunskap att bygga responsiva sajter och det är en fördel att du har kunskap inom apputveckling. Du ska ha goda kunskaper inom SEO-vänlig programmering och van att utveckla ur ett användarvänligt perspektiv. En fördel är att du är duktig på grafisk formgivning. Du är en lagspelare med entreprenörsanda och deltar i verksamheten med idéer som bidrar till företagets utveckling. Du är inte rädd för att prova nya metoder och har ett nyfiket förhållningssätt. Vill du vara med och forma och bygga upp företaget till världens ledande sajt inom sitt område och har kunskaperna som krävs? . Du bör vara -Kreativ och idérik -Driven och erfaren -Professionell och ansvarsfull -Känsla och intresse för användarvänlighet -Ambitionen att ta en redan befintlig sajt till en högre nivå och utveckla nya funktioner vidare. Erfarenhet -3-5 års erfarenhet inom webbutveckling, varav 2 år som ansvarig utvecklare. -Jobbat med utveckling inom HTML/CSS, PHP, Javascript och är van av att arbeta med Codelgniter och MySQL, -Erfarenhet av grafisk design -Erfarenhet av SEO-programmering. -Van vid byggande av responsiva sajter och appar. -Viktigt att du behärskar svenska och engelska. Du är med och bygger i anpassad design, utvecklar fler undersidor och mer funktioner. Du erbjuds en utvecklande roll till ett företag med ambition och vidare internationell satsning. Du är den som har det tekniska ansvaret. Chansen att komma ombord på ett attraktivt företag med mycket intressant och expansiv utveckling framåt med en mycket attraktiv befintlig sajt.
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kreativ utvecklare/programmerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreativ utvecklare/programmerare

B2B säljare
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY. Fredag den 21 November Tid kl. 13.30 Plats: Arbetsförmedlingen Stockholm City Adress: Tunnelgatan 3, T bana Hötorget * Stor möjlighet att tjäna pengar för dig med säljerfarenhet av B2B Vill du arbeta arbeta med framtidens GPS? Vi letar för en kunds räkning efter en person som är engagerad och med hjärta drivs av att tjäna pengar. För oss är det självklart att du alltid har en en pipeline med prospects att bearbeta. För oss är det självklart att du alltid har en en pipeline med prospects att bearbeta. Förstår att behovsanalysen är essentiell för att kunna göra bra och rätt avslut. Har du ett driv som gör att personer runt omkring dig ser upp till dig? Förstår att du måste göra det lilla extra för att kunna nå framgång! Att du är orädd, vetgirig, håller i din egen taktpinne och att du utmanar dig själv genom att sätta dina egna mål är självklarheter för oss. Är positiv och orädd för utmaningar. Trivs med att arbeta självständigt och att ha eget ansvar. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Lönen är till en början 100% provisionsbaserad, stor möjlighet att tjäna mycket pengar, inget lönetak! Vänligen
Företag: ItWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga B2B säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B2B säljare

En chans att tjäna pengar för säljare B2B
Stor möjlighet att tjäna pengar för dig med säljerfarenhet av B2B Vill du arbeta arbeta med framtidens GPS? Vi letar för en kunds räkning efter en person som är engagerad och med hjärta drivs av att tjäna pengar. För oss är det självklart att du alltid har en en pipeline med prospects att bearbeta. Förstår att behovsanalysen är essentiell för att kunna göra bra och rätt avslut. Har du ett driv som gör att personer runt omkring dig ser upp till dig? Förstår att du måste göra det lilla extra för att kunna nå framgång! Att du är orädd, vetgirig, håller i din egen taktpinne och att du utmanar dig själv genom att sätta dina egna mål är självklarheter för oss. Är positiv och orädd för utmaningar. Trivs med att arbeta självständigt och att ha eget ansvar. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Lönen är till en början 100% provisionsbaserad, stor möjlighet att tjäna mycket pengar, inget lönetak!
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga En chans att tjäna pengar för säljare B2B jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En chans att tjäna pengar för säljare B2B

Frontend utvecklare
För en kunds räkning söker jag en fronted kompetens till ett spännande företag med bra utvecklingsmöjligheter. Personen ska ha ett öga för god form och typografi samt ha goda kunskaper i CSS och markup. Goda kunskaper i Photoshop för att skapa promotionmaterial utifrån guidelines. Ansvara för design och produktion av nyhetsmail. Ansvara för att aktivt arbeta med implementation av den grafiska profilen.
Företag: ITWillWork
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Frontend utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frontend utvecklare


Sök lediga jobb ITWillWork

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se