Ikett Personalpartner AB jobb - lediga jobb

Ikett Personalpartner AB jobb Ikett Personalpartner AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ikett Personalpartner AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ikett Personalpartner AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Elektriker för jobb i Stockholm- Stockholm

 2. Erfaren Svetsare!- Karlskrona

 3. Elmontör- Ronneby

 4. Erfaren montör sökes- Ronneby

 5. Maskinoperatörer sökes- Laholm

 6. Svetsare sökes!- Varberg

 7. Fordonselektriker tyngre fordon- Falkenberg

 8. Montör på tunga fordon sökes!- Falkenberg

 9. Erfaren svetsare sökes!- Falkenberg

 10. Säljare- Halmstad

 11. Rekryterare- Halmstad

 12. Erfaren CNC-operatör sökes!- Hylte

 13. CNC-operatör- Vetlanda

 14. Fordonselektriker sökes!- Oskarshamn

 15. Lastbilsmekaniker- Oskarshamn

 16. Ikett söker montör/maskinoperatör- Markaryd

 17. Hydraulikmontör sökes!- Ljungby

 18. Manuell svarvare sökes!- Markaryd

 19. Mekanisk montör med elkunskaper- Markaryd

 20. Ikett söker industriarbetare- Markaryd

 21. Licens-svetsare TIG sökes- Landskrona

 22. Industrielektriker sökes.- Osby

 23. Svetsare Mig/Mag till Ängelholm!- Ängelholm

 24. Underhållstekniker sökes!- Malmö

 25. Mekaniker- Lund

 26. Industrielektriker för anställning- Ospecificerad arbetsort

 27. Resande Servicetekniker.- Ospecificerad arbetsort

 28. Vi söker dig som är elektriker och vill jobba i Sverige.- Ospecificerad arbetsort

 29. Maskinoperatörer sökes- Laholm

 30. Duktig mekaniker sökes- Oskarshamn

 31. CNC-operatör- Helsingborg

 32. Robotsvetsare sökes!- Ulricehamn

 33. CNC-operatörer- Jönköping

 34. Industrielektriker sökes.- Osby

 35. Resande Servicetekniker.- Ospecificerad arbetsort

 36. Säljare- Halmstad

 37. Erfaren svetsare sökes!- Falkenberg

 38. Fordonselektriker sökes!- Oskarshamn

 39. Mekanisk montör med elkunskaper- Markaryd

 40. Reparatör sökes!- Borås


Mer beskrivning

Elektriker för jobb i Stockholm
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker dig som är elektriker för en av våra kunder i Stockholm. Företaget som du kommer arbeta utför allt inom elinstallation. Din arbetsuppgift kommer vara allt inom el. Lön enligt avtal. Din profil • Vi söker dig som är lägst 3 års montör och uppåt. För att under lätta rekryteringsarbetet behöver vi ett CV samt referenser att ringa på. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker för jobb i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker för jobb i Stockholm

Erfaren Svetsare!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige och huvudkontoret i Karlskrona samt Oslo i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Om tjänsten Ikett söker nu en självgående Svetsare för kunds räkning i Karlskronaområdet. Du kommer att jobba både med automatiserad MIG-svetsning och manuell svetsning i TIG-rostfritt. Din profil Du har flera års erfarenhet av liknande svetsning. Du bor i närområdet. Du innehar B-körkort. Du har goda kunskaper i ritningsläsning. Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har god samarbetsförmåga, eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Välkommen in med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Svetsare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Svetsare!

Elmontör
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu duktiga och erfarna elmontörer för kunds räkning i Ronneby. Företaget arbetar med att bygga bussar, färdtjänstfordon och andra specialanpassade fordon för persontransport. Du kommer att arbeta med kabeldragning, installation av datautrustning mm. Din profil Du har 3-årig elutbildning. Erfarenhet av att läsa och förstå elschema. Tidigare erfarenhet som bilelektriker med svagström. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elmontör jobb, Elmontör Ronneby, Elmontör Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elmontör

Erfaren montör sökes
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu en industrimontör för kunds räkning i Ronneby. Arbetsuppgifterna innefattar montering och kräver erfarenhet av arbete med ritningsläsning. Heltid med start omgående. Du som söker bör vara bosatt i närregionen. Din profil Du har flera års erfarenhet som industrimontör. Du är van att arbeta utefter ritning. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren montör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren montör sökes

Maskinoperatörer sökes
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu maskinoperatörer till Laholms kommun. Start efter sommaren och arbetstiden är dagtid. Din profil Du har erfarenhet av träindustri och det är meriterande och du även har vana att hantera hyvelmaskiner. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Laholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer sökes

Svetsare sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige och huvudkontoret i Karlskrona samt Oslo i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Därför söker Ikett Personalpartner AB just nu efter en TIG-svetsare till Varbergstrakten. Om tjänsten Arbetet innebär TIG-svetsning på stål och rostfritt, självständigt efter ritning. Tjocklekar kan varierar från 2mm -4 mm. Vana av rör/tryckkärl är meriterande Heltid, dagtid, Hyrrekrytering. Inhyrning med möjlighet till tillsvidareanställning. Tillträde vecka 32. Din profil Du är erfaren och duktig svetsare, van vid TIG svetsning. (endast utbildning räcker ej) Duktig på ritningsläsning Bil, körkort Truckkort är ett plus. Endast aktuella kandidater kommer kontaktas via telefon. Vi tillämpar ett löpande urval i rekryteringsprocessen. Välkommen in med din ansökan redan idag.
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Varberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare sökes!

Fordonselektriker tyngre fordon
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Nu söker vi en erfaren elmontör/fordonselektriker till vår kund i Falkenberg. Tjänsten innebär självständigt arbete med montering och dragning av el på tyngre fordon, vilket ställer krav på att du jobbat med 24 volt tidigare. Du som söker har relevant utbildning inom området. Då tjänsten är tänkt att övergå i en tillsvidareanställning hos kundföretaget är det viktigt att du bor i närområdet. Arbetstiderna är dagtid. tillträde v.32-33 Din profil Relevant utbildning inom fordon/el/verkstad. Minst ett par års erfarenhet av liknande arbete. Bil och körkort. Då man i denna roll får ta mycket eget ansvar är det viktigt att du är självständig i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Som person är du ansvarstagande, målinriktad och flexibel. Rekryteringen pågår löpande och endast de sökanden som motsvarar kraven kommer kontaktas. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker tyngre fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker tyngre fordon

Montör på tunga fordon sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige och huvudkontoret i Karlskrona samt Oslo i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Därför söker Ikett Personalpartner AB just nu efter erfarna montörer på tunga fordon till Falkenbergstrakten. Om företaget Om tjänsten Du kommer arbeta självständigt efter ritning med montering på tunga fordon, även montering av hydraulik och/eller el. Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund samt tidigare erfarenhet av avancerad montering och hydraulik. Din profil Du har erfarenhet och är kompetent inom följande områden: - Allmän verkstadsvana - Flerårig erfarenhet av arbete med avancerad montering - Duktig på ritningsläsning - Meriterande om Du har God kunskap inom Hydraulik och/eller el - Meriterande med erfarenhet av rörbockning och pinnsvets. - God fysik (tunga lyft kan förekomma) - Arbetet kräver att du är grupp-orienterad och har lätt för att samarbeta. - Du behöver också vara framåt och initiativtagande. Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel eftersom arbetet innebär arbete ute på kundföretag. Vi vill även att Du ska vara en lagspelare, organisatorisk och har förmåga att planera din tid. Vidare är du en händig och självgående person som gillar att lösa tekniska problem. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Välkommen in med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Montör på tunga fordon sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör på tunga fordon sökes!

Erfaren svetsare sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu erfarna svetsare till vår kund i Falkenberg. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning och svetsa MIG/MAG, TIG och pinne. Materialen är aluminium, rostfritt och stål. Det är en fördel om du även har goda kunskaper i rörbockning. Arbetstiderna är dagtid och tanken är att tjänsten ska övergå i anställning hos kund. Därför ser vi att vi bor i närområdet. Tjänsten omfattar heltid med start i augusti. Din profil Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett par år. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med samtliga svetsmetoder och har teknisk/mekanisk utbildning i botten. Gärna erfarenhet av grova material. Bil och körkort. Som person är du ansvarstagande, ordningsam och flexibel. Du arbetar bra i grupp och trivs i en social miljö. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kontaktar enbart kandidater som uppfyller kraven. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare sökes!

Säljare
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare till svensk och norsk industri. Under åren har vi samlat på oss en gedigen kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Vi vill ha de mest nöjda kunderna och de mest kompetenta medarbetarna som trivs hos oss. Vårt huvudkontor ligger i Karlskrona och därutöver finns vi i dagsläget i Oslo och på 11 orter i södra och Mellansverige. Vi växer och breddar oss hela tiden, och vårt mål är alltid att vara bäst på att tillföra kompetens till våra kunder. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi behöver nu stärka upp vår organisation med en driven Säljare till vårt kontor i Halmstad. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER Uppsökande verksamhet och dagliga kontakter med nya och befintliga kunder för att sälja och leverera företagets bemannings- och rekryteringslösningar. Dina framtida kunder är personalchefer, produktionschefer, VD'ar och arbetsledare inom industri och verkstadssektorn. Du kommer att ha hand om hela processen vilken börjar med telefonbearbetning, kundbesök och införsäljning och går via annonsering, urval, bedömning, intervjuer och matchning till utplacering hos kund. Din profil Vi förutsätter att Du har erfarenhet av sälj och/eller bemanning och att Du vill arbeta med människor. Det är meriterande om Du har erfarenhet av frågor som rör industri/produktion eller personalfrågor. Du är van att arbeta mot uppsatta mål och trivs i en dynamisk miljö. Du har förmågan att skapa goda relationer och sätter alltid kunden i fokus. Du besitter en hög social kompetens, är prestigelös och driven. Som person är du ansvarsfull, noggrann och trivs med nya utmaningar. För att Du skall trivas hos oss är det viktigt att Du brinner för sociala kontakter och värnar om dessa. Du har en framåtanda och fråmgångstro i ditt arbete och arbetar strategiskt och kvalitetsmedvetet. Vi lägger stor vikt vid din personliga egenskaper och dina ambitioner. B-körkort är ett krav. Vi kan lova dig ett intressant och omväxlande arbete i högt tempo där den ena arbetsdagen inte är den andra lik. Vi tillämpar löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Halmstad, Säljare Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Rekryterare
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare till svensk och norsk industri. Under åren har vi samlat på oss en gedigen kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Vi vill ha de mest nöjda kunderna och de mest kompetenta medarbetarna som trivs hos oss. Vårt huvudkontor ligger i Karlskrona och därutöver finns vi i dagsläget i Oslo och på 11 orter i södra och Mellansverige. Vi växer och breddar oss hela tiden, och vårt mål är alltid att vara bäst på att tillföra kompetens till våra kunder. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi behöver nu stärka upp vår organisation med en rekryterare till vårt kontor i Halmstad, med start omgående. Vi på Ikett arbetar på ett målmedvetet och fokuserat sätt med både kunden och våra anställda i fokus. Vi söker nu en rekryterare med stort engagemang och entusiasm och som vill arbeta med kvalitet och kundorientering. Arbetet som rekryterare är ett stimulerande och utvecklande arbete som innefattar kontakt med och rekrytering av personal enligt våra kunders önskemål. Arbetet innebär att genomföra hela rekryteringsprocessen; annonsering, urval, personliga intervjuer och referenstagning. Arbetet kommer även att innebära kontakter och uppföljning gentemot våra kunder, utbildningsinstanser och Arbetsförmedling, samt visst personalansvar. Viss försäljning kan förekomma. Din profil Vi ser gärna att du har utbildning inom personaladministration och dokumenterad erfarenhet av arbete med personal eller rekryteringsarbete, samt att du har körkort. Du bör vara ihärdig, samarbetsvillig och stresstålig. Meriterande är erfarenhet från bemanningsbranschen eller från industri/byggbranschen. Vid eventuella frågor kontakta Elin Dahlström på 0733-464687, alt. elin.dahlstrom@ikett.com Aktuella kandidater kommer att kontaktas via telefon och kallas till intervju. Vi tillämpar löpande urval och Välkomnar din ansökan redan idag.
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryterare jobb, Rekryterare Halmstad, Rekryterare Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryterare

Erfaren CNC-operatör sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Arbetsuppgifterna innebär bearbetning av prototyper i olika typer av material. Arbetet sker vid flera olika maskiner varav några med robotisering. I arbetsuppgifterna ingår huvudansvar för robotcellen med planering samt upplägg. Ställning, riggning och justering av maskinen. Även underhåll av maskiner och verktyg ingår i arbetsuppgifterna. Du utför gradning av bearbetade ämnen samt genomför kvalitetskontroller. Arbetet kräver god datorvana och kunskap i Tebis CAD/CAM - system. Arbetstiderna är dagtid, heltid med start omgående. Du bör bo i närregionen då tjänsten kan leda till anställning hos kunden. Din profil Du som söker uppfyller följande kvalifikationer: - Mångårig erfarenhet inom CNC, gärna mot fordonsindustrin - God kunskap i Tebis CAD/CAM - God datorvana - Körkort och tillgång till bil - Som person är du serviceinriktad och drivande Vi vill att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Hylte
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren CNC-operatör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren CNC-operatör sökes!

CNC-operatör
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu en erfaren och duktig CNC-operatör, för kunds räkning utanför Vetlanda. Företaget arbetar med prototyptillverkning och kortare serier samt automatiserad serieproduktion. Du bör vara bosatt i närregionen, då tjänsten eventuellt kan leda till en anställning på företaget. Arbetet avser dagtid eller skift, med start i augusti. Din profil Dokumenterad arbetslivserfarenhet som CNC-operatör, och då främst inom fräsning. Erfarenhet av maskiner med Fanuc styrsystem. Kan rigga, ställa och byta verktyg. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga CNC-operatör jobb, CNC-operatör Vetlanda, CNC-operatör Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC-operatör

Fordonselektriker sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Tjänsten innebär arbete med elinstallation i olika typer av fordon och anläggnignar. Tjänsten kräver erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt på dagtid, heltid med tillträde omgående. Du som söker bör bo i närregionen. Din profil Vi söker Dig som uppfyller följande Kvalifikationer: - Tidigare erfarenhet av arbete med fordonsel. - Erfarenhet av elinstallation. - B-körkort och tillgång till bil. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker sökes!

Lastbilsmekaniker
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu en erfaren och duktig mekaniker, med inriktning på fordon, för kunds räkning söder om Oskarshamn. Företaget arbetar med fordonsbyggnationer, och söker nu en mångsysslare med energi och engagemang, samt ett intresse för bilar och lastbilar. Arbetet avser dagtid. Din profil Du har goda kunskaper inom fordonsmekanik. Du är en mångsysslare som gillar att skruva. Du innehar elkunskaper. Truck- och/eller lastbilskörkort ses som en merit. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilsmekaniker jobb, Lastbilsmekaniker Oskarshamn, Lastbilsmekaniker Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilsmekaniker

Ikett söker montör/maskinoperatör
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Karlskrona samt Oslo i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Om tjänsten Ikett Personalpartner söker industriarbetare, både montörer och maskinoperatörer, till en av våra kunder i Kronobergs län med start omgående. Som montör kommer Dina arbetsuppgifter innefatta montering och hopsättning av detaljer och därför har du arbetat eller gått utbildning inom just detta. Som maskinoperatör kommer Du arbeta med både fräsning och svarvning, mindre justeringar i program kan förekomma. Din inställning till arbetet är dock det viktigaste. Är Du en händig, noggrann lagspelare som tycker om att arbeta i högt tempo ser vi fram emot Din ansökan. Som industriarbetare kommer Du att arbeta tillsammans med andra varför det ställer krav på Dig och Din samarbetsförmåga. Skiftarbete är ett krav. Tjänsten är en inhyrning under en längre period och vi ser gärna att Du bor i närområdet. Din profil Du har erfarenhet och är kompetent inom följande områden: Montering och/eller Maskinoperatörsarbete Industriell tillverkning och produktion God fysik (tunga lyft kan förekomma) Meriterande med truckkort Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Vi vill även att Du ska vara en lagspelare, organisatorisk och har förmåga att planera din tid. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas via telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Varför Ikett Personalpartner? Ikett kan erbjuda Dig möjligheten att knyta nya kontakter med företag och få uppleva ett varierande och stimulerande arbete. Ikett Personalpartner har en bredd som företag och kan erbjuda arbete inom flera verksamhetsområden. Avtal är en självklarhet och Ikett är anslutna till Teknikföretagen och vi innehar kollektivavtal med SEKO och Elektrikerförbundet. Vi anser att trygghet är viktigt för alla parter och vi arbetar enbart med avtalsenliga löner. Välkommen in med Din ansökan!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ikett söker montör/maskinoperatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ikett söker montör/maskinoperatör

Hydraulikmontör sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige, med huvudkontoret i Karlskrona, samt i Oslo, Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst, och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Om tjänsten Ikett söker nu dig som är duktig på hydraulik och el för monteringsuppdrag ute hos kund i Ljungbytrakten. Uppdraget är heltid dagtid med start omgående, sök även om du har lite mindre erfarenhet, men någon form av hydraulik måste du ha jobbat med. Du är bosatt i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i en anställning på företaget. Din profil Du har arbetat som mekaniker/hydraulikmontör tidigare. Du har goda kunskaper i ritningsläsning. Du har bil och körkort. Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Vi vill även att du ska vara en problemlösare, kreativ och vara praktiskt lagd. Inkomna ansökningar bearbetas löpande och vi kontaktar endast de som uppfyller kraven. Välkommen in med Din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulikmontör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulikmontör sökes!

Manuell svarvare sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om företaget Om tjänsten Vi söker dig som är erfaren svarvare och kan de äldre manuella maskinerna. (endast utbildning, eller kunskap om cnc-maskiner räcker ej) Du kommer köra maskinen självmant med att ställa, rigga i både små och stora serier. Heltid, dagtid, start omgående. Kunden avser själv anställa efter en tids inhyrning. Din profil Du har erfarenhet av manuella svarvar. Kan självständigt köra maskinerna. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Manuell svarvare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manuell svarvare sökes!

Mekanisk montör med elkunskaper
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Du kommer att arbeta med all förekommande mekanisk montering inkl viss el. Arbetet sker på dagtid. Du bör bo i närområdet då tjänsten kan övergå i en tillsvidareanställning på kundföretaget. Din profil Vi söker Dig som uppfyller följande: -Utbildning inom industri, fordon- eller verkstadsteknik -Allmän verkstadsvana -Erfarenhet av maskinbyggnation -Ritningsläsning -Grundläggande elkunskaper -God fysik (tunga lyft kan förekomma) -Erfarenhet av hydraulik är meriterande -Truckkort meriterande Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Vidare är du en händig och självgående person som gillar att lösa tekniska problem. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Ikett kan erbjuda dig möjligheten att knyta nya kontakter med företag och få uppleva ett varierande och stimulerande arbete. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanisk montör med elkunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanisk montör med elkunskaper

Ikett söker industriarbetare
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige och huvudkontoret i Karlskrona samt Oslo i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Därför söker Ikett Personalpartner just nu efter en industriarbetare till en av våra kunder i Markarydsområdet. Om tjänsten Du kommer att arbeta med betongarbete, framförallt prefabarbete samt avformning av betong. Även snickeri och svetsning ingår i arbetsuppgifterna, framförallt MIG-svetsning och pinne i både tunnt och tjockt material. Arbetet är fysiskt och kräver även att man är kunnig inom ritningsläsning, är självgående samt enkel att samarbeta med. Du bör bo i närregionen. Arbetet är ett uppdrag på 4 - 6 veckor hos kund. Dagtidsarbete. Tillträde snarast. Din profil Vi söker dig som uppfyller följande krav: - Några års erfarenhet av att ha arbetat som industriarbetare. - Truckkort. - Erfarenhet av betongarbete. - Ritningsläsning. - Svetsvana. - Snickerivana. - Arbetet kräver att du är händig som person och enkelt kan utföra de varierande arbetsuppgifterna. - Det är meriterande om du även har vana av Prefabarbete. Vi behandlar ansökningarna löpande och kontaktar endast de kandidater som uppfyller kraven för tjänsten. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ikett söker industriarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ikett söker industriarbetare

Licens-svetsare TIG sökes
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige och huvudkontoret i Karlskrona samt Oslo i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Om tjänsten Ikett söker nu en licens-svetsare för uppdrag i Landskronaområdet. Du kommer att svetsa i TIG. Det är ett krav att du har licens 141 och har erfarenhet av ritningsläsning. Din profil Du innehar licens i 141 FW Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har god samarbetsförmåga, eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Välkommen in med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Licens-svetsare TIG sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Licens-svetsare TIG sökes

Industrielektriker sökes.
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu en industrielektriker som är kunnig på PLC. Du kommer jobba heltid, dagtid alt 2 skift. Tanken är att du ska bli anställd hos kund, varför du bör bo i närområdet. Din profil Vi söker en erfaren industrielektriker med kunskaper inom PLC. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Osby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Industrielektriker sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrielektriker sökes.

Svetsare Mig/Mag till Ängelholm!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Därför söker Ikett Personalpartner AB just nu efter en duktig svetsare till en av våra kunder i Ängelholmstrakten. Om tjänsten Du kommer att arbeta med svetsning Mig/Mag (homogentråd) i grovt och mycket grovt material. Tjänsten är en inhyrning och vi vill att Du bor i närregionen. Arbetstiderna är dagtid med start omgående. Din profil Du har erfarenhet och är kompetent inom följande områden: - Ritningsläsning. - Erfarenhet inom svets (gärna i grovt material) samt allmänt industriarbete. - Kunskap och erfarenhet av plåtarbete/plåtslageri är meriterande. Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Vi vill även att Du ska vara en lagspelare, organisatorisk och ha förmåga att planera din tid. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Välkommen in med Din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ängelholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare Mig/Mag till Ängelholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare Mig/Mag till Ängelholm!

Underhållstekniker sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Ikett söker nu en erfaren underhållstekniker till en av våra kunder i Malmö. Om tjänsten Som underhållstekniker hos vår kund arbetar Du med förebyggande och löpande underhåll av driftsanknuten utrustning och maskiner. I arbetsuppgifterna ingår att initiera behov av service och reparationer till produktionschefen, att medverka i utveckling av ny och mer effektiv processutrustning och du behöver vara behjälplig vid akut underhåll av fastighet. Du skall underhålla, vidareutveckla och dokumentera förebyggande underhåll i SAP-affärssystem. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för truckutbilning på företaget samt interna trucktillstånd, Du är även ansvarig för el-säkerheten. Tjänsten är tänkt att tillsättas omgående vid rätt person. Arbetet omfattar heltid, dagtid. Vi ser att Du som söker bor i närområdet då tjänsten är tänkt att övergå i en anställning hos kunden. Din profil Vi söker Dig som uppfyller följande kvalifikationer: - Du har teknisk/mekanisk utbildning och/eller flerårig erfarenhet av underhållsarbete/felsökning. - Du har allmänn behörighet i el-säkerhet. - Du besitter goda kunskaper inom teknisk engelska. - Du har goda datorkunskaper och har Du kunskap av SAP-affärssystem är detta meriterande. - Du har god pedagogisk förmåga och är en god kommunikatör. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållstekniker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållstekniker sökes!

Mekaniker
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om företaget Om tjänsten Ikett söker nu Mekaniker för kunds räkning i Lundområdet. Som Mekaniker kommer Du att jobba med mekanisk montering efter ritning och även prova utrustningen. Jobbet kan tidvis vara tungt. Då tjänsten kan övergå i en anställning på företaget ser vi helst sökande från närområdet. Din profil Du har lång erfarenhet av mekanisk montering. Du har mycket goda kunskaper i ritningsläsning. Du bor i närområdet. Travers- och/eller truckkort är meriterande. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med Din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Lund
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Mekaniker jobb, Mekaniker Lund, Mekaniker Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekaniker

Industrielektriker för anställning
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu en erfaren industrielektriker inom styr och regler, till vår kund strax utanför Linköping. Du kommer huvudsakligen att arbeta med felsökning samt förebyggande och akut el-underhåll på företagets produktionslinjer. Även mindre installationsarbeten förekommer. Du samarbetar med mekaniker för ökad driftsäkerhet och problemlösning. Företaget arbetar med Lean och 5S. Arbetet sker till en början på dagtid för att sedan övergå i skift. Vid rätt person finns möjlighet till övergång i anställning hos kund. Du är välkommen att söka tjänsten även om du bor på annan ort men kan tänka dig att ligga borta i veckorna. Ikett står för boende. Din profil Du som söker uppfyller följande: -El-teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande -Minst ett par års erfarenhet från liknande arbete, gärna inom processindustrin Erfarenhet av Siemens S7 är meriterande. Som person är du driven och engagerad, prestigelös och noggrann. Du arbetar självgående vilket kräver en ansvarstagande person samtidigt som du trivs att samarbeta med kollegor. Rekryteringen pågår löpande och du är välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Industrielektriker för anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrielektriker för anställning

Resande Servicetekniker.
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om företaget Om tjänsten Vi söker dig som är erfaren och kunnig servicetekniker som gillar att jobba "hands on" med installation, service och underhåll på formsprutningsmaskiner och dess tillbehör. Du som söker bör ha minst 5 års arbetslivserfarenhet som servicetekniker och med liknande arbetsuppgifter samt van vid resor i jobbet. Arbetet innebär många hotellnätter så givetvis passar det din livssituation samt du har körkort. Heltid dagtid, samt på resande fot. Kunden har för avsikt att anställa dig tillsvidare efter en tids inhyrning. Din profil Önskemål/Krav: - El/Teleutbildning och/eller Elprogrammet med godkända betyg därefter 5 års arbetslivs erfarenhet, minst. - Gedigna kunskaper och erfarenheter inom plasttillverkning är ett krav. - Erfarenhet (meriterat) från arbete med automation och annan kringutrustning - Du bör ha goda kunskaper inom PLC-system: Siemens, B&R & ABB-Styrning samt även allmän god datorvana Övriga önskemål: - god samarbetsförmåga, då arbetet förutsätter samarbete med produktionsledning, konstruktion, verktygsmakeri och produktion hos kund. - Ett stort tekniskt intresse - Flexibilitet i att du kan arbeta på veckans alla tider. - En problemlösare med känsla för service och kundrelationer. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Resande Servicetekniker. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resande Servicetekniker.

Vi söker dig som är elektriker och vill jobba i Sverige.
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker dig som vill jobba som resande elektriker. Du kommer arbeta för en av våra kunder i Östergötlands län. Företaget som du kommer arbeta på utför allt inom järnvägsfordon, reparationer, underhåll och ombyggnader. Din arbetsuppgift kommer bland annat bestå av riva ut allt i tågvagnar för att sedan bygga upp allt till färdig tågvagn. Detta uppdrag kommer starta omgående. Vi har avtal med Svenska elektrikerförbundet. Lön enligt avtal. Din profil Vi söker dig som är lägst 3 års montör och har körkort och bil och har erfarenhet från tåginstallation, felsökning och demontering. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som är elektriker och vill jobba i Sverige. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som är elektriker och vill jobba i Sverige.

Maskinoperatörer sökes
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu maskinoperatörer till Laholms kommun. Start efter sommaren och arbetstiden är dagtid. Din profil Du har erfarenhet av träindustri och det är meriterande och du även har vana att hantera hyvelmaskiner. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Laholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinoperatörer sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinoperatörer sökes

Duktig mekaniker sökes
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu en erfaren och duktig mekaniker, med inriktning på fordon, för kunds räkning söder om Oskarshamn. Företaget arbetar med fordonsbyggnationer, och söker nu en mångsysslare med energi och engagemang, samt ett intresse för bilar och lastbilar. Arbetet avser dagtid. Din profil Du har goda kunskaper inom fordonsmekanik. Du är en mångsysslare som gillar att skruva. Du innehar elkunskaper. Truck- och/eller lastbilskörkort ses som en merit Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig mekaniker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig mekaniker sökes

CNC-operatör
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu en duktig maskinarbetare med känsla för både styrda och manuella maskiner, för kunds räkning utanför Helsingborg. Du bör vara bosatt i närregionen, då tjänsten är tänkt att eventuellt leda till en tillsvidareanställning på företaget. Företaget arbetar med kvalificerad legotillverkning, och individuella kundlösningar, och söker nu någon med känsla för tillverkning av stora detaljer i både styrda och manuella maskiner. Det är av största vikt att du är en lagspelare, och ska kunna altinera mellan olika maskiner. De maskiner som används är bla karusellsvarvar, arborrverk och både styrda och manuella svarvar och fräsar. Styrsystemen är Fanuc och Heidenhain. Arbetet avser tvåskift, och tjänsten är tänkt att tillsättas efter semestern. Din profil Du som söker har erfarenhet av både styrda och manuella maskiner, och då främst svarvar. Erfarenhet av tillverkning av stora detaljer i kortare serier. Programmeringskunskaper är önskvärt, men du måste kunna justera/kompensera i program. Du har inga problem med att jobba skift. Goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga CNC-operatör jobb, CNC-operatör Helsingborg, CNC-operatör Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC-operatör

Robotsvetsare sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten För kunds räkning söker vi nu robotsvetsare med start omgående. Arbetsuppgifterna innefattar robotsvetsning, ABB och Motoman, du behöver ej ha vana av att programmera men kan drfita, ställa och syna. Arbetet omfattar heltidsarbete, tvåskift. Vi ser att du som söker bor i närregionen. Din profil Vi ser att Du som söker har tidigare erfarenhet av robotsvetsning. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ulricehamn
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Robotsvetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Robotsvetsare sökes!

CNC-operatörer
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett söker nu erfarna CNC-operatörer, för kunds räkning utanför Jönköping. Du bör vara bosatt i närregionen, då tjänsten eventuellt kan leda till en tillsvidareanställning på företaget. Företaget arbetar med tillverkning till svensk verkstadsindustri, med kunder som Atlas Copco och SKF mfl, och söker nu förstärkning på bearbetningsavdelningen, och då främst inom svarvning. Arbetet avser tvåskift eller natt, med start omgående. Din profil Du har utbildning och tidigare erfarenhet av CNC-teknik inom svarvning. Grönt Certifikat inom CNC-teknik är en merit. Gärna erfarenhet av maskiner som Okuma, Doosan, Mazak, DMG eller Miyano. Goda kunskaper i ritningsläsning, mätteknik och form- och lägestoleranser. Truckkort är en merit. Du som söker är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga CNC-operatörer jobb, CNC-operatörer Jönköping, CNC-operatörer Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC-operatörer

Industrielektriker sökes.
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu en industrielektriker som är kunnig på PLC. Du kommer jobba heltid, dagtid alt 2 skift. Tanken är att du ska bli anställd hos kund, varför du bör bo i närområdet. Din profil Vi söker en erfaren industrielektriker med kunskaper inom PLC. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Osby
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Industrielektriker sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrielektriker sökes.

Resande Servicetekniker.
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om företaget Om tjänsten Vi söker dig som är erfaren och kunnig servicetekniker som gillar att jobba "hands on" med installation, service och underhåll på formsprutningsmaskiner och dess tillbehör. Du som söker bör ha minst 5 års arbetslivserfarenhet som servicetekniker och med liknande arbetsuppgifter samt van vid resor i jobbet. Arbetet innebär många hotellnätter så givetvis passar det din livssituation samt du har körkort. Heltid dagtid, samt på resande fot. Kunden har för avsikt att anställa dig tillsvidare efter en tids inhyrning. Din profil Önskemål/Krav: - El/Teleutbildning och/eller Elprogrammet med godkända betyg därefter 5 års arbetslivs erfarenhet, minst. - Gedigna kunskaper och erfarenheter inom plasttillverkning är ett krav. - Erfarenhet (meriterat) från arbete med automation och annan kringutrustning - Du bör ha goda kunskaper inom PLC-system: Siemens, B&R & ABB-Styrning samt även allmän god datorvana Övriga önskemål: - god samarbetsförmåga, då arbetet förutsätter samarbete med produktionsledning, konstruktion, verktygsmakeri och produktion hos kund. - Ett stort tekniskt intresse - Flexibilitet i att du kan arbeta på veckans alla tider. - En problemlösare med känsla för service och kundrelationer. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Resande Servicetekniker. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resande Servicetekniker.

Säljare
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare till svensk och norsk industri. Under åren har vi samlat på oss en gedigen kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Vi vill ha de mest nöjda kunderna och de mest kompetenta medarbetarna som trivs hos oss. Vårt huvudkontor ligger i Karlskrona och därutöver finns vi i dagsläget i Oslo och på 11 orter i södra och Mellansverige. Vi växer och breddar oss hela tiden, och vårt mål är alltid att vara bäst på att tillföra kompetens till våra kunder. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi behöver nu stärka upp vår organisation med en driven Säljare till vårt kontor i Halmstad. HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER Uppsökande verksamhet och dagliga kontakter med nya och befintliga kunder för att sälja och leverera företagets bemannings- och rekryteringslösningar. Dina framtida kunder är personalchefer, produktionschefer, VD'ar och arbetsledare inom industri och verkstadssektorn. Du kommer att ha hand om hela processen vilken börjar med telefonbearbetning, kundbesök och införsäljning och går via annonsering, urval, bedömning, intervjuer och matchning till utplacering hos kund. Din profil Vi förutsätter att Du har erfarenhet av sälj och/eller bemanning och att Du vill arbeta med människor. Det är meriterande om Du har erfarenhet av frågor som rör industri/produktion eller personalfrågor. Du är van att arbeta mot uppsatta mål och trivs i en dynamisk miljö. Du har förmågan att skapa goda relationer och sätter alltid kunden i fokus. Du besitter en hög social kompetens, är prestigelös och driven. Som person är du ansvarsfull, noggrann och trivs med nya utmaningar. För att Du skall trivas hos oss är det viktigt att Du brinner för sociala kontakter och värnar om dessa. Du har en framåtanda och fråmgångstro i ditt arbete och arbetar strategiskt och kvalitetsmedvetet. Vi lägger stor vikt vid din personliga egenskaper och dina ambitioner. B-körkort är ett krav. Vi kan lova dig ett intressant och omväxlande arbete i högt tempo där den ena arbetsdagen inte är den andra lik. Vi tillämpar löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Halmstad, Säljare Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Erfaren svetsare sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Vi söker nu erfarna svetsare till vår kund i Falkenberg. Du kommer att arbeta självständigt efter ritning och svetsa MIG/MAG, TIG och pinne. Materialen är aluminium, rostfritt och stål. Det är en fördel om du även har goda kunskaper i rörbockning. Arbetstiderna är dagtid och tanken är att tjänsten ska övergå i anställning hos kund. Därför ser vi att vi bor i närområdet. Tjänsten omfattar heltid med start i augusti. Din profil Vi söker dig som har jobbat som svetsare i minst ett par år. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med samtliga svetsmetoder och har teknisk/mekanisk utbildning i botten. Gärna erfarenhet av grova material. Bil och körkort. Som person är du ansvarstagande, ordningsam och flexibel. Du arbetar bra i grupp och trivs i en social miljö. Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kontaktar enbart kandidater som uppfyller kraven. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare sökes!

Fordonselektriker sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Tjänsten innebär arbete med elinstallation i olika typer av fordon och anläggnignar. Tjänsten kräver erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Arbetet är förlagt på dagtid, heltid med tillträde omgående. Du som söker bör bo i närregionen. Din profil Vi söker Dig som uppfyller följande Kvalifikationer: - Tidigare erfarenhet av arbete med fordonsel. - Erfarenhet av elinstallation. - B-körkort och tillgång till bil. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker sökes!

Mekanisk montör med elkunskaper
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Du kommer att arbeta med all förekommande mekanisk montering inkl viss el. Arbetet sker på dagtid. Du bör bo i närområdet då tjänsten kan övergå i en tillsvidareanställning på kundföretaget. Din profil Vi söker Dig som uppfyller följande: -Utbildning inom industri, fordon- eller verkstadsteknik -Allmän verkstadsvana -Erfarenhet av maskinbyggnation -Ritningsläsning -Grundläggande elkunskaper -God fysik (tunga lyft kan förekomma) -Erfarenhet av hydraulik är meriterande -Truckkort meriterande Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Vidare är du en händig och självgående person som gillar att lösa tekniska problem. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Ikett kan erbjuda dig möjligheten att knyta nya kontakter med företag och få uppleva ett varierande och stimulerande arbete. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Markaryd
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanisk montör med elkunskaper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanisk montör med elkunskaper

Reparatör sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige och huvudkontoret i Karlskrona samt Oslo i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Därför söker Ikett Personalpartner just nu efter två självgående Robotsvetsare till en av våra kunder i Boråsstrakten. Om tjänsten Du kommer jobba som reparatör med svetsning och skruva mekaniska delar. Vi söker dig som är intresserad av och villig att lära dig mer om mekanik och teknik. Kanske har du jobbat som fordonsmekaniker innan och är duktig på svetsning. Arbetet sker i dagtid med start omgående. För rätt person finns möjlighet att anställningen kan övergå till en tillsvidareanställning på företaget. Du bör därför bo i närregionen. Din profil Du uppfyller följande krav: - Några års erfarenhet av arbete som mekaniker - Mycket duktig på att svetsa - Meriterande är truckkort, heta arbeten och traverskort. - Meriterande är om du är duktig på hydraulik och van vid reparationsarbeten. Vi lägger stor vikt vid social kompetens. Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Vi vill även att du ska vara en problemlösare, kreativ självgående och praktiskt lagd. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Ikett kan erbjuda dig möjligheten att knyta nya kontakter med företag och få uppleva ett varierande och stimulerande arbete. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör sökes!


Sök lediga jobb Ikett Personalpartner AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se