Industrielektriker Erasteel Kloster AB jobb - lediga jobb

Industrielektriker Erasteel Kloster AB jobb Industrielektriker Erasteel Kloster AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Industrielektriker Erasteel Kloster AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Industrielektriker Erasteel Kloster AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Barnpassare 3 dagar/vecka i Sollentuna med bil- Sollentuna

  2. McDonalds S:t Eriksgatan söker nya medarbetare- Stockholm

  3. Vassa kundtjänstmedarbetare söker till spännande jobb!- Stockholm

  4. Vill du ha ett utmanande jobb inom försäljning ?- Stockholm

  5. Parkarbetare- Nacka

  6. Säljare sökes till Stockholm- Stockholm

  7. Specialpedagog med utvidgad kompetens till Sundbyskolan- Stockholm

  8. SBC söker en jurist med inriktning på fastighetsrätt- Stockholm

  9. Redovisningskonsult som trivs i kreativ miljö- Stockholm

  10. Personlig assistent vikarier i Rimbo- Norrtälje


Mer beskrivning

Barnpassare 3 dagar/vecka i Sollentuna med bil
Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, hantverkstjänster och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra värderingar Kvalitet, Service och Ansvar. Hemfrid har drygt 1 300 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala. Just nu söker vi en ansvarsfull barnpassare till en familj i Sollentuna för arbete 3 dagar/vecka, tisdag-torsdag, kl.16-19. Detta är med andra ord ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har annat deltidsjobb till hösten. I arbetsuppgifterna ingår främst hämtning från skola och barnpassning av familjens två barn, 10 år och 7 år gamla. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barnpassning eller utbildning inom området barn. Dagarna hos familjen kan ändras så det är viktigt att du är flexibel och gärna kan arbeta extra vid behov. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag. Som person bör du vara: *Självständig *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Noggrann *Flexibel *Erfarenhet av barn Körkort och egen bil är ett krav för detta uppdrag. Detta kan vara ett jobb för dig som studerar eller söker en extra inkomstkälla. Det är också bra om du har tydliga planer för den närmaste framtiden så att det framgår att du är intresserad av att behålla detta extrajobb under en längre period. Givetvis går detta uppdrag att kombinera med andra uppdrag som Hemfrid har. Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Hemfrid
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassare 3 dagar/vecka i Sollentuna med bil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassare 3 dagar/vecka i Sollentuna med bil

McDonalds S:t Eriksgatan söker nya medarbetare
McDonald's S:t Eriksgatan söker nya medarbetare med anställning på deltid. Som nyanställd på McDonald's får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du att rotera mellan olika arbetsområden. Hos oss får du också möjlighet att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald's. Vi söker Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor och vill ta eget ansvar. Varmt välkommen med en ansökan senast den 31 Juli Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen.
Företag: Svenska McDonald´s AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga McDonalds S:t Eriksgatan söker nya medarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: McDonalds S:t Eriksgatan söker nya medarbetare

Vassa kundtjänstmedarbetare söker till spännande jobb!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Är du intresserad av ett roligt och social arbete? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu nya kundtjänstmedarbetare till vår kund som är belägen i centrala Stockholm. Vi söker dig som brinner för att ge service i högsta klass, i utbyte ger vi dig ett spännande och givande arbete. Arbetesuppgifterna består i att på ett trevligt sätt ta emot samtal via telefon och vägleda kunder för att på bästa sätt hjälpa dem med sina olika frågor och problem. I tjänsten ingår även en del merförsäljning vid inkommande samtal från befintliga kunder. Personliga egenskaper Vi söker dig som: - En bra känsla för service - Har en mycket god social kompetens - God förmåga att ta egna initiativ - Har en förmåga att arbeta bra både i grupp och enskilt - Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift Det är inget krav att du ska ha jobbat med kundtjänst tidigare, men det är meriterande att ha någon typ av erfarenhet från arbete via telefon eller service. Det är även meriterande att ha någon typ av säljbakgrund. Det viktigaste är dock att du är glad, trevlig och brinner för att ge bra service. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Är det dig vi söker? Gå då in och ansök direkt!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vassa kundtjänstmedarbetare söker till spännande jobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vassa kundtjänstmedarbetare söker till spännande jobb!

Vill du ha ett utmanande jobb inom försäljning ?
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Är du tävlingsinriktad och sugen på att göra bra affärer? Är du bra på att bygga och vårda kundrelationer? Då är detta jobbet för dig! Vi söker dig som brinner för försäljning. Vi söker nu för kunds räkning en försäljare som är målinriktad och drivs av utmaningar. Tjänsten består i kvalificerad B2B-försäljning av platsannonser och utbildningspresentationer via telefon till de branschledande sajterna; metrojobb.se och allastudier.se. För att du ska lyckas som försäljare får du stöd och coachning ifrån arbetsledare och kollegor. Du kommer att arbeta i ett ungt och härligt säljteam i fräscha lokaler i Stockholm. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för sälj och har ambitionen att utvecklas inom detta yrke. För rätt person finns mycket goda karriärmöjligheter. Personliga egenskaper Vi söker dig som: - har ett driv och gillar utmaningar. - gillar att jobba mot uppsatta mål. - är en positiv person som gillar social interaktion. - arbetar självgående, men trivs av att vara en del i ett sammansvetsat team. - har en fallenhet för att kommunicera och vill ge bästa möjliga service. Erfarenhet inom försäljning är meriterande men inget krav, det viktiga är att du har rätt inställning och personlighet! Du kommer att ha en fast lön enligt kollektivavtal och utöver det en attraktiv provisionsmodell som ger dig utrymme att påverka din egen lönebild i stor utsträckning. Låter detta som något för dig? Ansök redan idag då tjänsten tillsätts snarast!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du ha ett utmanande jobb inom försäljning ? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du ha ett utmanande jobb inom försäljning ?

Parkarbetare
Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB är ett av ABC-läns största företag inom skötsel och underhåll av allt som finns i vår gemensamma utemiljö. Våra verksamhetsområden är mark och anläggning, drift och underhåll, yttre fastighetsskötsel samt vägdrift. Våra kunder är både statliga och kommunala samt bostadsrättsföreningar och vägföreningar, stora som små. Antalet anställda är ca 500 och omsättningen är drygt 1 Mdkr. Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB är ett helägt dotterbolag till Peab Anläggning AB. Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB söker nya kollegor!   Vi söker Parkarbetare som har minimum gymnasieutbildning inom skötsel av yttre miljöer. Vi söker även dig som har erfarenhet att jobba utomhus under årets fyra årstider och den variation av arbete det innefattar. (minimum 1 års erfarenhet krävs) Vi utför planteringar, beskär, anlägger nytt, klipper gräs, sopar sand, skottar snö och håller rent för att göra parker och gator trevliga att vistas vid. Ju fler kompetensområden du behärskar desto större möjlighet till anställning. Krav B-körkort, grundläggande svenskkunskaper i tal och skrift samt referenser från tidigare arbete.   Skriv några rader om dig själv och bifoga CV på "sök tjänsten". Samtliga ansökningar hanteras via registrering på www.peab.se. Frågor besvaras av kontaktpersonen ovan.   Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så välkommen att insända ansökan redan idag!   Välkommen med din ansökan!
Företag: Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Parkarbetare jobb, Parkarbetare Nacka, Parkarbetare Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Parkarbetare

Säljare sökes till Stockholm
GoExcellent Group är specialiserat på att driva contact centers i Norden. Med ca 25 miljoner kundkontakter per år, en omsättning på 90 miljoner euro, verksamhet på 13 orter och 2 000 personer på lönelistan har GoExcellent blivit en av de största contact centerspecialisterna i Norden. Bland kunderna finns företag som Canal Digital, Nespresso, Microsoft, Fortum, SL, Bonnier och Telia. Huvudkontoret ligger i Solna utanför Stockholm och man har contact centers i bland annat Köpenhamn, Helsingfors och Oslo. Genom att ge våra medarbetare på GoExcellent rätt kompetens, teknologi och processer blir våra kunder mer framgångsrika. Vi finns på http://www.facebook.com/GoExcellent.se GoExcellent utökar sitt uppdrag inom försäkringsbranschen och söker därför nya motiverade finsk/svensk talande telefonsäljare till Stockholm. Arbetet innebär försäljning av försäkringslösningar i samband med olika typer av kampanjer. GoExcellent har stort fokus på kunskap, kvalité och service, därför får du kontinuerligt utbildning och coaching. Tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav utan det viktiga är din attityd och ambition att vilja lära och lyckas inom försäljning. Utbildningen startar redan i slutet av augusti. Vi ser fram emot din ansökan. Vi finns på Facebook https://www.facebook.com/GoExcellent.se Vi erbjuder bl a • Fina lokaler i Stockholm • Härliga arbetskollegor • Friskvårdsbidrag Du har • Godkänt gymnasiebetyg i engelska och svenska A • God datorvana • Inga problem att tala obehindrat på svenska, finska eller engelska • Fyllt 18 år • Ingen notering i belastningsregistret Meriterande är • Erfarenhet av försäljning • Erfarenhet av serviceyrken • Erfarenheter från Contact centerbranschen Personliga kompetenser • Kundinriktning • Inlärningsförmåga • Stresstålighet • Resultatinriktning
Företag: GoExcellent Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till Stockholm

Specialpedagog med utvidgad kompetens till Sundbyskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Grundskoleavdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sundbyskolan är en av Stockholms största grundskolor med över 900 elever i åk F-9. Skolan ligger i Spånga - precis på gränsen till Bromma - i ett område med övervägande villor/radhus, men även en del flerfamiljshus. Kommande läsår kommer att ägnas åt bl a matematiklyftet, likabehandlingsarbete och implementering av plan för fritidshem. Som specialpedagog kommer du att ingå i ett resursteam, som leds av en av våra specialpedagoger. I teamet ingår tre specialpedagoger/-lärare, två resurspedagoger samt ev andra resurser på skolan. Dessa blir ditt arbetslag. Kom med och forma vårt nya EHT-arbete på Sundbyskolan! 1 plats(er).Observera och analysera elevernas undervisningsmiljö, samt kartlägga enskilda elevers styrkor och stödbehov. Medverka till att skapa strukturer för ett inkluderande och lösningsfokuserat arbetssätt. Handleda lärare i specialpedagogiska frågor utifrån individ och grupp. Undervisa elever, individ och grupp, i behov av stöd. Samordna arbetet med upprättandet av åtgärdsprogram samt utvärderingar av dessa. Genomföra pedagogiska utredningar. Samverka med lärare, fritidspersonal, skolledning och EHT. Behörig lärare i grundskolan. Specialpedagogexamen - extra plus för kompletterande kurser inom läs- och skrivsvårigheter, matematiksvårigheter, SVA och NP-diagnoser. Erfarenhet av att kartlägga och undervisa elever med läs-, skriv- och matematiksvårigheter. Intresse av, och kunskaper omkring, ett inkluderande arbetssätt. Vara väl förtrogen med aktuell forskning inom ämnesområdet barn i behov av särskilt stöd. Bra på att samarbeta med pedagoger, elever föräldrar och skolledning. Förmåga att vara flexibel, och ha ett lösningsinriktat förhållningssätt. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Annika Hammer,08 508 03 889 Ulla Wettring, Bitr rektor, 076 120 38 55, ulla.wettring@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Grundskoleavdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog med utvidgad kompetens till Sundbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog med utvidgad kompetens till Sundbyskolan

SBC söker en jurist med inriktning på fastighetsrätt
SBC Presentation SBC erbjuder bostadsrättsföreningar ett brett utbud av tjänster, allt från enstaka konsultuppdrag till helhetskoncept med ekonomisk och teknisk förvaltning samt juridisk expertis. Nu söker vi en affärsmässig jurist med gedigen erfarenhet av fastighetsrätt mot inriktning bostadsrättsjuridik, hyresrätt och/eller entreprenadrätt. Urval och intervjuer kommer att ske under augusti. Varmt välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Du kommer att ge juridisk rådgivning och biträda bostadsrättsföreningar i juridiska frågor. Arbetet innefattar tvistemål och förvaltningsmål, förliknings- och avtalsförhandlingar, avtalsskrivning och rättsutredningar, rådgivning och utbildning. I rollen som jurist kommer du att ha omfattande externa kontakter och samarbete med kunder/klienter. Du har en god förmåga att förstå kundens behov och erbjuda det som kunden behöver. Du kommer att tillsammans med andra verksamhetsområden arbeta för merförsäljning av SBCs alla tjänster. Du kommer att ha ett självständigt ansvar för att erhålla uppdrag av klient/kund och trivs med det ansvaret. Vidare ingår arbetsuppgifter som: - att vara ordförande på stämmor, - att bidra med kreativa idéer kring marknadsaktiviteter och vara beredd att ensam eller i grupp genomföra dessa aktiviteter, - mot både befintliga kunder, prospects och i nätverks- och alla andra lokala sammanhang vara ambassadör för SBC, -ansvar för egna intäkter. Kvällsarbete förekommer t ex kundmöten med styrelsen, deltagande i utbildningsaktiviteter, infomöten eller events. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som efter fullgjord juristexamen har ca fem års arbetslivserfarenhet företrädesvis inom fastighetsrätt och bostadsrättsjuridik. Liksom det är meriterande med tingstjänstgöring och erfarenhet av entreprenadrätt. Du är en person som är mål- och resultatinriktad med en förmåga att skapa, bibehålla och utveckla goda kundrelationer med olika typer av kunder. Du är affärsmässig med förmågan att se "affärer" och driva dessa till avslut och har en god pedagogisk och analytisk förmåga. Företagsbeskrivning SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB (publ) är ett av landets ledande företag inom bostadsrätt. Bolagets affärsidé är "Vi skapar och förvaltar värden för bostadsrättsföreningar, bostadsrättshavare och bosparare". SBC tillhandahåller kostnadseffektiva tjänster inom ekonomi, teknik och juridik för bostadsrättsföreningar. SBC har sex kontor runt om i landet med ca 200 anställda. 2012 var koncernens intäkter 252 mkr. Bolaget är noterat på NGM Equity.
Företag: SBC
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga SBC söker en jurist med inriktning på fastighetsrätt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SBC söker en jurist med inriktning på fastighetsrätt

Redovisningskonsult som trivs i kreativ miljö
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta med ekonomi från ax till limpa. Det kommer förekomma löpande ekonomiredovisning så som bokföring, kontoavstämningar, avstämning balansräkning, kontering och hantering leverantörsfakturor, kundreskontra, in- och utbetalningar samt löner. Vem är du? Till rollen som redovisningskonsult söker vi dig som är utbildad ekonom med erfarenhet av redovisningsarbete. Det är ett krav att du har arbetat i ekonomisystemet Pyramid tidigare. Erfarenhet av medel eller större redovisningssystem är meriterande. Som person söker vi dig som är noggrann och kan arbeta självständigt. Du har en god social förmåga, är kommunikativ samt har lätt för att samarbeta med andra. Du erbjuds Är du rätt person för oss erbjuds du en spännande och omväxlande tjänst på ett trivsamt och familjärt företag. Vår kund har kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillfällig lösning då vår kunds ordinarie ekonomiansvarig har sagt upp sig. Denna tjänst är därför ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning som beräknas starta i augusti och pågå två månader framöver, med möjlighet till förlängning. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Malin Alexandersson på telefonnummer 0733-33 00 10 eller på malin.alexandersson@jurekbemanning.se. Varmt välkommen att ansöka tjänsten på www.jurekbemanning.se. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en redovisningskonsult för konsultuppdrag. Start: 5/8 Lön: Enligt ök. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult som trivs i kreativ miljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult som trivs i kreativ miljö

Personlig assistent vikarier i Rimbo
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. I uppdraget ingår att tillsammans med mannen delta i vardagsgöromål som hushållsskötsel, följa med på sjukhusbesök, aktiviteter mm.  Vi söker dig som är personligt mogen, gärna med omsorgserfarenhet (demens, förvärvade hjärnskador etc). Du besitter en förmåga att skapa trygghet och struktur genom att vara noggrann och genomtänkt. Vi tror att du är en positiv och engagerad person som gillar att ta ansvar och är empatisk. Kunden ser gärna att du är + 40 år. Arbetstiderna är dag/kväll/helg med början snarast. Vi ser gärna att du kan börja inskolning snarast. Lön/Förmåner: Individuell lönesättning. Timlön. Kollektivavtal finns Ansökningar mottages endast via denna länk. Ansökan ska innehålla personligt brev och CV som bifogas i angivna format. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent vikarier i Rimbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent vikarier i Rimbo


Sök lediga jobb Industrielektriker Erasteel Kloster AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se