Industrielektriker Proffice Sverige AB jobb - lediga jobb

Industrielektriker Proffice Sverige AB jobb Industrielektriker Proffice Sverige AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Industrielektriker Proffice Sverige AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Industrielektriker Proffice Sverige AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare Sv eller Sv/Ty el. Sv/Sp 100% till Snitz- Stockholm

  2. Software Specialist- Stockholm

  3. Verksamhetsassistent med Receptionistansvar- Stockholm

  4. Stockholms roligaste vårdlärarjobb- Stockholm

  5. Servicechef till Europress AB- Sigtuna

  6. Dansledare för barn i Hässelby HT13- Stockholm

  7. ERFAREN REKONDITIONERARE - PREMIUM- Danderyd

  8. Mattecentrum söker Stockholmsansvarig- Stockholm

  9. Lärarvikarie till grundskola i Stockholm- Stockholm

  10. Sommarkockar Sökes- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare Sv eller Sv/Ty el. Sv/Sp 100% till Snitz
Lärare Sv eller Sv/Ty eller Sv/Sp 100% till Snitz grundskola Odenplan Snitz skolor inriktar sig mot undervisning för elever med neuropsykiatriska funktionshinder (AS, ADHD, etc.). Undervisningen sker i grupper om högst 7 elever och med dubbelbemanning. Snitz skolor är en del av skolkoncernen PPS AB. Idag finns tre Snitz grundskolor samt ett Snitz gymnasium i Stockholm; dessa ligger i Nacka, Mörby samt på Hagagatan invid Odenplan i Stockholm. Den aktuella tjänsten gäller år 6-9 vid Snitz grundskola vid Odenplan. Arbetsuppgifter Undervisning i svenska samt eventuellt språkval tyska eller spanska för år 6-9. Du kommer ingå i ett arbetslag där du får vara med och utforma undervisningen i samarbete med våra erfarna, öppna och professionella lärare. Vi värdesätter lyhördhet och flexibilitet där elevernas kunskapsutveckling är i centrum. Du bör ha förståelse för våra elevers särskilda behov och kunna anpassa undervisningen efter det. Skolorna präglas av öppenhet, prestigelöshet och stor vilja till utveckling och samarbete. Kvalifikationer Du är behörig lärare svenska och gärna tyska eller spanska för år 6-9. Vi värdesätter erfarenhet av undervisning av elever inom vår målgrupp. Omfattning 100% Start Tjänsten startar 5:e augusti 2013
Företag: Snitz högstadium Odenplan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv eller Sv/Ty el. Sv/Sp 100% till Snitz jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv eller Sv/Ty el. Sv/Sp 100% till Snitz

Software Specialist
Atrivo söker Software Specialist för arbete hos kund i Stockholm Atrivo erbjuder konsulttjänster i form av resurs- och kompetensförstärkning, karriärnavigering samt rekrytering. Vi kombinerar det traditionella IT-konsultföretagets tekniska kompetens med bemanningsföretagets flexibilitet och konkurrenskraftiga priser. Av oss hyr våra kunder bland annat drifttekniker, utvecklare, supporttekniker, webbutvecklare, tekniska projektledare och projektkoordinatorer. EFTERFRÅGAD KOMPETENS Kunden är i behov av en senior konsult med hög kompetens inom merparten av följande områden. - Vmware 5.x design och implementation - Windows 2008 Server/AD/DNS - Windows Scripting - Windows CA (Certificate Authourity) - Förståelse för High Availability (Windows Cluster, VMware HA, Lastbalansering etc) och DR lösningar (VMware replikering, etc) kring dessa är önskvärt. ÖVRIGT Svensk medborgare är ett krav. OMFATTNING: heltid/tillsvidare START: 15 augusti PLACERING: hos kund i Stockholm VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG? Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, utvecklare, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.
Företag: Atrivo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Software Specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Software Specialist

Verksamhetsassistent med Receptionistansvar
Heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse. Huvudsakliga arbetsuppgifter som kommer att ingå i tjänsten är att: - Ansvara över receptionen; ta emot besökare och hjälpa dem till rätta. Vara behjälplig som konferensvärd vid avdelningens olika aktiviteter. Annat administrativt arbete som kan förekomma är: att skriva kallelser/protokoll, bokningar, registreringar, posthantering, telefon m.m. Vi söker dig som har treårigt gymnasium eller motsvarande och erfarenhet av receptionsarbete och serviceyrken. För dig är att det självklart att ge god service. Du har ett problemlösande arbetssätt samt förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Vi förutsätter att sökande har intresse för den fackliga rörelsen samt delar arbetarrörelsens värderingar. Handelsanställdas förbund välkomnar alla sökande oberoende av funktionsnedsättning, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av 1:e Ombudsman Hans Håkansson telefon 08 6739309, Fackliga frågor besvaras av Yvonne Österlund telefon 08 6739331. Välkommen med din ansökan senast 9 augusti 2013 via e-post till: hans.hakansson@handels.se. Märk ansökan med Receptionist.
Företag: Handelsanställdas Förbund avd 20
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetsassistent med Receptionistansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetsassistent med Receptionistansvar

Stockholms roligaste vårdlärarjobb
Vi växer och söker vårdlärare till våra skolor i Stockholm. Vi är intresserade av både heltid- och deltidstjänster. Våra elever är vuxna och läser vård och omsorgsutbildningen. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård- och omsorgsprogrammet. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför på ett flexibelt sätt efter individens behov. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Läraryrket innebär en hel del administration. Du behöver därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta i ett mindre team med vårdlärare på aktuell skola men också med dina kolleger i regionen. På hela MedLearn finns ca 130 kolleger. Vi har många mindre skolenheter. Det innebär att du som lärare får ett stort lokalt ansvar och stora möjligheter att påverka skolans utformning. Samtidigt arbetar du i landets största vårdutbildningsföretag med alla de kontakter och den utvecklingspotential som det innebär. Vårt mål är nöjda elever som blir professionella medarbetare i vård och omsorg. Medlearn har funnits sedan 1999 och bedriver idag utbildning i ca 50 kommuner. Medlearn ägs av bolagets grundare samt den norska utbildningskoncernen ABNU. ABNU är en av Skandinaviens största privata leverantörer av utbildning och kursverksamhet. Inom koncernen finns vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, gymnasiala vuxenutbildningar, yrkeshögskoleutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Vår affärsidé: Medlearn utbildar för vård, omsorg och tandvård. Vi har också språkutbildningar som förbereder för arbete eller vidare studier.Vi har grundutbildningar och kompetensutveckling som bygger på aktuell kunskap. Utbildningarna individ- och verksamhetsanpassas efter omsorgsfull och effektiv kartläggning. Våra studerande ska bli professionella medarbetare och inspireras till ett rikt arbetsliv.
Företag: MedLearn AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Stockholms roligaste vårdlärarjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stockholms roligaste vårdlärarjobb

Servicechef till Europress AB
Europress är norra Europas största tillverkare av komprimatorer och balpressar . Verksamheten täcker anläggningarnas planering, konstruktion, service, samt konsultation angående helhetssystem. Europress Group Oy har verksamhet i Finland, Sverige, Norge, Danmark och Ryssland och omsätter 30 miljoner ?. Europress har över 35 års erfarenhet av utrustning för avfallshantering. Tillverkning och utveckling av nya smarta komprimatorer sker i vår nya fabrik i Finland I Sverige har vi varit verksamma sedan 1995 och vårt huvudkontor ligger i Rosersberg, norra Storstockholm. För att hålla en hög service mot våra kunder har Europress en egen rikstäckande rullande serviceenhet. Mer info via www.europress.se Europress AB flyttar kontinuerligt fram sina positioner på marknaden och söker nu en: SERVICECHEF med placering i Rosersberg Som servicechef är din främsta uppgift att se till att våra kunder har marknadens bästa service. Du kommer att leda ett team om 9 servicetekniker och en servicekoordinator. Ditt fokus kommer att ligga på att utveckla och optimera service och eftermarknad.Tjänsten innefattar en del resor inom landet. TILL ARBETSUPPGIFTERNA HÖR: * Ledning och ekonomiskt ansvar för service/eftermarknad i Sverige i enlighet med uppsatta mål. * Utveckla vår eftermarknad och arbetssätt för att hålla en hög produktivitetsnivå och effektivitet. * Stödja och utveckla våra tekniker i den dagliga verksamheten. Teknisk support. Upplärning av nya tekniker. Du kommer att rapportera till Service Manager Global och ingå i den svenska ledningsgruppen. KVALIFIKATIONER/EGENSKAPER: * Någon form av teknisk utbildning och flerårig erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter med personalansvar. * Engagerad, drivande och välorganiserad. * Ett bra affärssinne med förmåga att optimera och utveckla. * Bra på att leda och motivera andra. * Prestigelös, flexibel och med stort kundfokus. Ett genuint intresse för såväl teknik, service som försäljning. VI ERBJUDER en tuff och utvecklande utmaning i ett expansivt företag med stora möjligheter att sätta din prägel på rollen. Förmånen att arbeta med högkvalitativa produkter och tjänster tillsammans med ett trevligt gäng. Marknadsmässiga villkor. ANSÖKAN Välkommen med din ansökan via länken! Där kan du sedan enkelt bifoga ditt CV och brev. Urvalet kommer att ske löpande varför vi emotser din ansökan snarast. Vid frågor kontakta Ann-Sophie Wågö 08-592 591 25, Comline Rekrytering.
Företag: EUROPRESS AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Servicechef till Europress AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicechef till Europress AB

Dansledare för barn i Hässelby HT13
Är du vår nya dansledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för nyfikna barn som vill prova på olika dansstilar i åldern 3-9 år som arrangeras av Svenska Idrottsfrämjandet. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansaktiviteter/stilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och/eller på helger. Vi söker nu en ansvarig Huvudledare till Knatteskutt dans i Stockholm Hässelby inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara ansvarig dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter Knatteskutts färdiga terminsupplägg. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad och har erfarenhet av att leda barn - har en bra organisationsförmåga - är engagerad och ambitiös Alla ledare som jobbar för oss genomgår en utbildning som innehåller både teoretiska och praktiska delar. Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.hasselbydans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: 1. Två bilder på dig själv (gärna där du utövar dans alternativt leder dans). 2. Skriv även en kort text där du visar hur du skulle presentera dig som ledare för verksamheten om du vore det. Berätta i den varför du brinner för att leda barn i dans samt vilken utbildning och/eller erfarenhet som gör att du är rätt för att leda barndansgrupperna. Då vi rekryterar till den här tjänsten tar vi kontakt med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet. Vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Dansledare för barn i Hässelby HT13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansledare för barn i Hässelby HT13

ERFAREN REKONDITIONERARE - PREMIUM
RM Bilservice söker dig som är erfaren personbilsrekonditionerare för våra premium bilar! Är du rätt person för utmaningen att arbeta på vår avdelning för rekond av personbilar? RM levererar alltid högsta kvalitet på Sveriges modernaste personbilsskadeverkstad för premiumbilar, såsom t ex BMW, Mercedes, Bentley, Jaguar, Audi m fl? Du kommer att arbeta med: - ett team av flera duktiga tvätt och rekond-medarbetare som arbetar med "in-house" jobb efter ordningsställandet av bilar vid skador eller direkt mot kund. Det är av intresse att du är flexibel och ambitiös då vi jobbar under högt tempo. - Rekonditionering med polermaskin - Tvättning invändigt och utvändigt - Lackförsegling - Klädseltvätt - Vara andra team behjälpliga Vi intervjuar löpande så ring coach och rekryterare Michael Kröger 0709-99 29 00 HK Partner eller skicka din ansökan till michael.kroger@hkpartner.se
Företag: HK Partner AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN REKONDITIONERARE - PREMIUM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN REKONDITIONERARE - PREMIUM

Mattecentrum söker Stockholmsansvarig
Mattecentrum erbjuder gratis räknestugor i för tillfället 20 svenska städer, varav vi i Stockholm bedriver tolv räknestugor på sju geografiska platser varje vecka. Vår verksamhet växer hela tiden och nu behöver vi bli fler på kontoret, därför utlyser vi en tjänst som Stockholmansvarig hos oss. Som Stockholmsansvarig kommer du ansvara för räknestugorna i Stockholm, se till att de alltid är bemannade och håller högsta kvalitet. Du kommer arbeta med marknadsföring mot vår målgrupp, elever i högstadiet samt gymnasiet. Tjänsten innebär även mötet med nya volontärer och samarbetspartners. Tjänsten innebär även att tillsammans med vår verksamhetsansvarige och verkamhets utvecklare bilda ett team som arbetar med att utveckla och administrera verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: * Administrera Stockholms räknestugor. * Ansvarig för volontärer och volontärintervjuer i Stockholm. * Ansvarig för expansion i Stockholm. * Arrangera konvent inför nationella proven i Stockholm. * Marknadsföring på skolor i Stockholm. * Representation på mässor . Vi tror att du som söker denna tjänst passar in ungefär på denna beskrivning: * Tycker om att träffa människor i olika sammanhang. * Är pratglad. * Har lätt att prata inför människor. * Är ordningsam och noggrann. * Goda kunskaper i matte. * Gillar nytänkande och utmaningar. * Gillar att ta ansvar. * Har inga problem med att jobba individuellt eller i grupp. * Är prestigelös. * Står för Mattecentrums värderingar. Det är även meriterande om du: * är utbildad gymnasielärare i matematik. * har arbetat i minst 2-3 år som mattelärare. Tjänsten är en heltidsanställning, sex månaders provanställning tillämpas. Individuell lön. Tjänsten utgår från Mattecentrums kontor i centrala Stockholm. Skicka din ansökan och ditt CV till Rasmus Ornstein Fredlund på Rasmus@mattecentrum.se senast den 11/8. Vid frågor om tjänsten nås Rasmus på 072-587 44 62 från och med den 5:e augusti.
Företag: MATTECENTRUM
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Mattecentrum söker Stockholmsansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mattecentrum söker Stockholmsansvarig

Lärarvikarie till grundskola i Stockholm
VRE Education söker för kunds räkning lärarvikarier till en grundskola i Storstockholm för arbete HT 2013. Uppdraget är på deltid med varierande arbetstid. VRE Education arbetar mot förskola, fritids, grundskola och särskola. Vi söker dig som har en positiv attityd, är en bra förebild och en tydlig ledare. Det krävs att du som person är noggrann, flexibel och har en stark vilja att prestera ditt bästa hos uppdragsgivaren. Vi vill att du har ett stort intresse och tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. Stämmer detta in på dig? Då är du varmt välkommen att registrera din ansökan samt CV och personligt brev på http://vreeducation.se/registrera-ansokan/ Vi ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt dock senast den 4 augusti.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärarvikarie till grundskola i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärarvikarie till grundskola i Stockholm

Sommarkockar Sökes
Hotell & Restaurang Bemanning AB är ett nischat bemanning- och rekryteringsföretag inom Hotell- och Restaurangnäringens alla olika yrkeskategorier. Hos oss får du vidga ditt kontaktnät samtidigt som du utvecklas och har roligt på jobbet. Läs mer på www.hrb.nu Nu söker vi för kunds räkning kockar med erfarenhet av a la carte till vårt restaurangteam. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet från arbetet och ett plus är om du även har utbildning i bagaget. Oavsett om du vill jobba extra några dagar i veckan eller om du vill jobba heltid över sommaren så är du välkommen med din ansökan. Arbetsplatsen är i centrala Stockholm. Som person ska du vara framåt, engagerad och ansvarstagande. Tillträde sker omgående, skicka in din ansökan redan idag.
Företag: HOTELL & RESTAURANG BEMANNING SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarkockar Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarkockar Sökes


Sök lediga jobb Industrielektriker Proffice Sverige AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se