Industrielektriker Simrishamn jobb - lediga jobb

Industrielektriker Simrishamn jobb Industrielektriker Simrishamn jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Industrielektriker Simrishamn. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Industrielektriker Simrishamn. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Assistent 50 %- Stockholm

  2. Grundskollärare 1-6 med inriktning SV/SO- Stockholm

  3. Bagare/konditor till norra Stockholm- Stockholm

  4. Kock- Norrtälje

  5. Support- Helpdesktekniker, IT-tekniker, Konsult- Stockholm

  6. Engagerad SYV till gymnasium i Stockholm- Stockholm

  7. Serveringspersonal sökes !- Stockholm

  8. Kafébiträde Säljare; Coffe Store i Sverige- Stockholm

  9. Grundskollärare 1-7- Haninge

  10. Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120- Värmdö


Mer beskrivning

Assistent 50 %
Vi söker en administrativ assistent på halvtid till Kunskapsbolaget KLN AB, Stockholm Kunskapsbolaget (Kb) är ett modernt nätverksorienterat företag med anställd personal, fasta underkonsulter och samarbetspartners över hela Sverige. Företaget grundades 1997. Vi är specialister på finansiering, kompetensförsörjning, ledarskap och verksamhetsutveckling - nyckelområden inom varje organisation. Vi söker nu en administrativ assistent till kontoret, tillika VD:s högra hand. Arbetsuppgifter VD-assistent Förbereda inför möten och seminarier med material och inköp/dukning av tilltugg m m. Sköta företagets DR-utskick och övriga marknadsaktiviteter Vara delaktig i arbetet med företagets hemsida Sköta fakturering och våra konsulters tidsrapportering Ansvara för telefonen och inkommande samtal Ta emot besökare Sköta inköp av kontorsmaterial Hålla ordning på kontoret och ansvara för kontorsmaskiner etc Uppdatera olika register Vem är du? Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Office-paketet och gärna intresse och kunskaper i marknadsföring. Som person är du glad, öppen, engagerad och van vid att ta egna initiativ. Du är pålitlig, prestigelös och självklart har du en god känsla för service. Arbetstid/Varaktighet Halvtid måndag-fredag, kl. 13.00-17.00. Tillsvidare. Tillträde Ca 12 augusti eller efter överenskommelse. Lön Fast lön. Kontaktpersoner Widar Georgsson/Björn Kärrberg(VD) Ansökan Sista ansökningsdag 130728 Vi tar emot ansökan via epost i första hand till widar.georgsson@kunskapsbolaget.se. Arbetsgivare och arbetsplats Kunskapsbolaget KLN AB Gamla Brogatan 19 111 20 STOCKHOLM Tel: 08-545 160 20 Mer information på http://www.kunskapsbolaget.se
Företag: Kunskapsbolaget
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Assistent 50 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistent 50 %

Grundskollärare 1-6 med inriktning SV/SO
Pilgrimsskolan är en 17 årig fristående grundskola med ca. 120 elever i årskurserna 1-5. Med 20 elever i varje klass och hög personaltäthet arbetar vi bifrostinspirerat och nära naturen. Teori och skapande ska utgöra en helhet och vi ser barnens intresse, lust och nyfikenhet som de främsta drivkrafterna för utveckling och lärande. För att nå detta arbetar vi tematiskt med ämnesstudier, verkstäder, utedagar och helintegrerat fritidshem. Hållbar utveckling är viktigt för oss och vi är Grön Flagg certifierade. Vi söker nu dig som är erfaren, utbildad grundskollärare i SV/SO till en ferielönetjänst på avdelning Igelkotten. Du kommer att ha huvudansvar för klass 3 men arbeta med både år 2 och 3 tillsammans med tre andra pedagoger samt specialpedagog. Välkommen att skicka din CV med medföljande personligt brev till nilla6@msn.com
Företag: Pilgrimsskolan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-6 med inriktning SV/SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-6 med inriktning SV/SO

Bagare/konditor till norra Stockholm
Vi söker en butiksbagare till norra Stockholm som kan matbröd och konditori.Vi behöver dig omgående. Arbetstider är dagtid.Du har minst 2 års erfarenhet av Bageri/konditori. Vi erbjuder ett modernt bageri med trevliga arbetskamrater som väntar på dig. Så du som är glad och trevlig och framförallt kunnig både med matbröd och konditori och gillar kundkontakt och försäljning är välkommen med din ansökan till oss.
Företag: Personalkompetens AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Bagare/konditor till norra Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bagare/konditor till norra Stockholm

Kock
Du skall ansvara för ett kökspass och behöver ha minst 3 års yrkesvana och vi ser gärna att du ha arbetat i en internationell köks- och restaurangmiljö. Under din arbetstid kommer du att tillsammans med dina kollegor att svara för vår matlagning. Vi har såväl a la carte servering som festvåningsverksamheten.
Företag: GIMO HERRGÅRD
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Norrtälje, Kock GIMO HERRGÅRD
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Support- Helpdesktekniker, IT-tekniker, Konsult
Kunskaper Operativsystem: Windows 8 Windows 7 Windows XP Microsoft Exchange och andra MS-serverprodukter- några av de senare versionerna. Outlook Mobila enheter. Smartphones och tablets Officepaket Adobeprodukter Helpdesksystem - Du måste ha jobbat i en IT-helpdesk. Dokumentation - Du måste ha vana av att dokumentera ditt arbete och rapportering till kund. Hårdvarukunskaper Du bör ha kunskaper i backuphantering. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Certifieringar är meriterande.
Företag: ITALLIANSEN NORDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Support- Helpdesktekniker, IT-tekniker, Konsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support- Helpdesktekniker, IT-tekniker, Konsult

Engagerad SYV till gymnasium i Stockholm
SkolPool Sverige är ett personalföretag med eleven i fokus. Vi erbjuder duktiga och erfarna medarbetare och samarbetar med skolor och kommuner i hela Sverige. Vi söker nu en studie- och yrkesvägledare för ett uppdrag på 16 timmar per vecka (40 %). Du kommer arbeta på en omtyckt och välfungerande gymnasieskola i centrala Stockholm. Du ska vara behörig SYV och vi ser helst att du har erfarenhet av arbete på gymnasieskola. God kännedom om arbetsmarknaden, efter-gymnasiala studier etc. är mycket viktigt. Du kommer arbeta med vägledning både individuellt och i grupp. Vi ser gärna att du har ett coachande förhållningssätt och kan se olika spännande framtidsmöjligheter tillsammans med eleverna. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Ansvarstagande - Social och utåtriktad - Flexibel - Förtroendeingivande Tjänsten kommer att tillsättas så fort som möjligt och urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Du ansöker via rekryteringsformuläret på vår hemsida, www.skolpool.se. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Företag: SKOLPOOL SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad SYV till gymnasium i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad SYV till gymnasium i Stockholm

Serveringspersonal sökes !
Majola RestaurangKonsult är ett förstklassigt konsultföretag som arbetar mot kunder i Stockholms området. Våra kunder är till största del konferensgårdar, hotell, kvarterskrogar & cateringföretag. Vi har varit verksamma i 9 år och växer fort tack vare vår skickliga personal som har byggt upp vårt goda rykte! Vår personalstyrka behöver nu utökas med serveringspersonal inför hösten som kan arbeta heltid. Har du hotell och restaurang utbildning från gymnasiet eller minst ett par års matsals erfarenhet, då ska du söka dig till oss! Du ska ha lätt för att samarbeta i team och ha en genuin känsla för service. Vi ser gärna att du har vana från att jobba med ala carte och fatservering. Vi erbjuder ett flexibelt och varierande arbete där du själv bestämmer dina arbetstider och typ av restauranger. Vi är mycket lyhörda och strävar alltid efter att du ska stormtrivas hos oss på Majola! Vi ser helst att du skickar in ansökan via e-post, men om den möjligheten inte finns så går det bra att ringa till oss. Lön betalar vi enligt avtal eller överenskommelse. Låter detta som något för dig ? Tveka då inte att höra av dig !
Företag: MAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal sökes ! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal sökes !

Kafébiträde Säljare; Coffe Store i Sverige
Erfarna Kafébiträden som älskar att sälja och ser Gästerna först sökes! 1 tjänst/deltid Vi söker duktiga Kafébiträden som ser vad som ska göras, är ärliga, kan arbeta i högt tempo, serviceinriktade vi ser gärna att du har några års erfarenhet från förekommande arbeten. Arbetsplats: Centralstationen- Arbetstid/Varaktighet: Deltid Provanställning 6 månader Arbetstid enligt schema. Cafét är öppet 7 dagar i veckan. 04:30-23:00. Helger 06:00-22:00. Varierande arbetstider. Lön: timlön Ansökan Store&Coffee (Dagnys) Box 851 101 37 Stockholm sista ansökningsdag 2013-08-02. Vi tar emot ansökan via e-post: personal@dagnyskaffe.se Arbetsgivare Dagnys Centralplan 29 BOX 851 101 37 STOCKOLM E-post: personal@dagnyskaffe.se Hemsida: www.dagnyskaffe.se
Företag: Dagnys
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kafébiträde Säljare; Coffe Store i Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kafébiträde Säljare; Coffe Store i Sverige

Grundskollärare 1-7
Hej, Åbyskolan söker Grundskollärare 1-7 Arbetsuppgifter Skolans profil är delaktighet och gemenskap där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar. Hos oss får du medarbetare med stort engagemang för undervisning, utveckling och samarbete. Skolan är mitt uppe i en utvecklingsfas där fokus ligger på att alla elever kan och vill. Vi arbetar i arbetslag och har ett förhållningssätt att se till helheten där "jaget aldrig får bli större än laget". Åbyskolan är en två-parallell F-6 skola som har drygt 300 glada och vetgiriga elever med cirka 40 engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar utifrån ett helhetsperspektiv. Nu söker vi en grundskollärare 1-7, gärna med inriktning MA/NO/EN, till en av skolans blivande åk 4. Verksamhetens mål är att genom ett lustfyllt lärande ska varje elev minst uppnått de olika ämnenas kunskapskrav för åk 6. Varje elev ska även ha fått möjlighet att utveckla sina egna unika förmågor, utifrån de övergripande mål och riktlinjer som anges i Lgr 11. Att planera, undervisa och utvärdera lektioner utifrån kunskapskrav och mål i Lgr 11. I arbetet ingår även samarbete i olika forum och föräldrakontakter. Utbildning/Erfarenhet: Adekvat lärarexamen Erfarenhetskrav: Tidigare erfarenhet av undervisning. Kompetenskrav: Som medarbetare på Åbyskolan har du god samarbetsförmåga och en kulturell medvetenhet. Att hitta lösningar och se möjligheter är en ständig utmaning då vi alltid har fokus på varje elevs kunskap och lärande. Om du dessutom gillar att ha kul ser vi som ett ytterligare plus då vi sätter stort värde på trygghet och trivsel. Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare Heltid Tillträde: 2013-08-12 Lön: Fast lön Ansökan: Sista ansökningsdag: 2013-06-13 AG referens: Grundskollärare 1-7 Enbart skriftligt Tjänsten tillsätts under förutsättning att ingen övertalighet föreligger. Vi tar emot ansökan via e-post: abyskolan@haninge.se Kontaktpersoner: Marie Lööf, rektor Arbetsgivare Haninge Kommun, Åbyskolan Alla jobb hos denna arbetsgivare Postadress Haninge Kommun, Åbyskolan 13731 VÄSTERHANINGE Besöksadress Björnvägen 38 Telefon och webbplats Tel: 08-6067000 vx E-post:abyskolan@haninge.se
Företag: Haninge kommun, Åbyskolan
Ort: Haninge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare 1-7 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare 1-7

Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120
Vill du jobba som personlig assistent? Jag är en tjej på 22 år, och behöver nu anställa tre nya assistenter till mitt team som då kommer att vara totalt 6 st assistenter. Jag har stora planer för framtiden. Där ingår övergång till daglig verksamhet under hösten, och på sikt även flytt till egen lägenhet närmare stan. Idag bor jag på Ingarö tillsammans med föräldrar och bror. Arbetsplatsen är där jag är; det kan vara i hemmet, på badet eller på stan. Jag är flerhandikappad och behöver ha hjälp med allt för att få tillvaron att fungera; t ex vid måltider, hygien, kommunikation, förflyttning och gåträning. Jag går med stöd. Man arbetar alltid två assistenter samtidigt hos mig. Vi ser att du - Är tjej, runt 20 - 30 år - EJ är rökare - Har god fysik och inte några problem med axlar och rygg, då du måste klara av att hjälpa till vid flera förflyttningar/dag, och hjälpa mig med min gåträning. Då tydlighet och kommunikation är en viktig del i tjänsten och att det förekommer mycket dokumentation, är det ett krav att du talar och skriver korrekt svenska. Jag "pratar" med ögonen och med stöd av bilder. När vi lärt känna varann kommer du att märka att jag förstår så mycket mer än jag kan förmedla. Jag saknar eget tal. Arbetet förutsätter att du har ett genuint intresse för att arbeta med unga vuxna med flerfunktionshinder och att du är villig att prova nya aktiviteter. Du är flexibel, initiativrik och ansvarsfull och med en stor portion tålamod. Att du är engagerad, trygg och stabil ser jag som en nödvändighet. Delar du även mina intressen som utevistelse, bad, utflykter, gå i köpcentrum och att odla växter, kanske du är den jag söker. Arbetstider: dag/kväll/helg enligt rullande schema, på tjänstgöringsgrad 74-78% Tillträde till 1 september. Intervjuer och tillsättning sker löpande. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företaget har en central administration i Vansbro i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120


Sök lediga jobb Industrielektriker Simrishamn

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se