Industrielektriker till Skellefteå jobb - lediga jobb

Industrielektriker till Skellefteå jobb Industrielektriker till Skellefteå jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Industrielektriker till Skellefteå. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Industrielektriker till Skellefteå. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Industrielektriker till Skellefteå- Skellefteå

  2. Industrielektriker till Skellefteå- Skellefteå


Mer beskrivning

Industrielektriker till Skellefteå
YIT är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. Vi erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och facilities management och hjälper våra kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Våra över 4000 medarbetare på mer än 100 orter i Sverige jobbar alla efter samma filosofi – att skapa, utveckla och bibehålla en god livsmiljö för människan. Arbetsuppgifter Vi söker nu en ansvarsfull och driven industrielektriker med erfarenhet av högspänning & ställverksarbete till vår filial i Skellefteå. Enheten består idag av 74 personer och arbetar främst med installationer och fastighetsdrift. Som elektriker på YIT kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning inom fastigheter och industri. Tjänsten som Industrielektriker på YIT innebär ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. I rollen ingår även • Daglig kontakt med kunder • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder • Planering av eget arbete • Utföra tekniska serviceuppdrag • Återrapportering till kund • Lämna underlag till planerat underhåll Kompetens • Elteknisk utbildning • Ett par års erfarenhet av arbete som elektriker • Kunskap om el-dokumentation och reglerteknik • Meriterande med högspännings och svagströmskometens • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Som person är du ordningsam, social och serviceminded • B-körkort Varför YIT? YIT är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. YIT jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Vill du veta mer? Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring Johan Berglund, tel. 073-0595604 Facklig företrädare är Patrik Lindberg, tel. 070-2682893 Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes Vill du bli en i teamet? Din ansökan vill vi ha senast den 31 Juli 2013
Företag: YIT Sverige AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Industrielektriker till Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrielektriker till Skellefteå

Industrielektriker till Skellefteå
Vi söker dig, industrielektriker, till vår kund i Skellefteå. För kunds räkning söker vi industrielektriker.  Du har godkänd gymnasial utbildning inriktning el samt samlat på dig några års erfarenhet inom yrket. Har du dessutom flerårig kunskap/erfarenhet som industrielektriker är det ett stort plus. Vad erbjuder vi? Ett långt och spännande uppdrag hos vår kund som verkar inom Skellefteå. Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas omgående. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker intervju och urvalsarbetet löpande under ansökningstiden. Frågor och funderingar kontakta Michael Stark, Adecco, 070-275 40 29.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Skellefteå
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Industrielektriker till Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrielektriker till Skellefteå


Sök lediga jobb Industrielektriker till Skellefteå

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se