InfoCare jobb - lediga jobb

InfoCare jobb InfoCare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: InfoCare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: InfoCare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Junior IT-tekniker till Malmö- Malmö

 2. Vill du tjäna 20 000 kr (brutto) på tre veckor?- Malmö

 3. Vill du tjäna 20 000 kr (brutto) på tre veckor?- Örebro

 4. Vill du tjäna 20 000 kr (brutto) på tre veckor?- Helsingborg

 5. IT-tekniker till Uppsala - omgående- Uppsala

 6. Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?- Norrköping

 7. Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?- Stockholm

 8. Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?- Borlänge

 9. Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?- Växjö

 10. Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?- Helsingborg

 11. Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?- Malmö

 12. Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?- Göteborg

 13. Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?- Örebro

 14. Junior IT-tekniker för timanställning- Stockholm

 15. Junior koordinator till Stockholm- Stockholm

 16. Junior IT-tekniker till Västerås- Västerås

 17. Driven researcher till InfoCare i Stockholm- Stockholm

 18. Junior IT-tekniker till Södertälje- Södertälje

 19. IT-tekniker till Falkenberg- Falkenberg

 20. IT-tekniker, med körkort, till Haninge- Haninge

 21. Junior IT-tekniker till Mölndal - start omgående- Mölndal

 22. IT-tekniker med erfarenhet av Cisco- Göteborg

 23. IT-Tekniker till Halmstad- Halmstad

 24. Junior IT-tekniker till Gimo- Uppsala

 25. JUNIOR IT-TEKNIKER TILL GIMO- Uppsala

 26. Driven supporttekniker till Södertälje- Södertälje

 27. Installatörsansvarig luftvärmepump Infocare- Stockholm

 28. Junior systemadministratör till Linköping- Linköping

 29. IT-tekniker med körkort - till Solna- Stockholm

 30. Servertekniker till Örebro- Örebro

 31. DRIVEN ONSITE-TEKNIKER TILL STOCKHOLM- Stockholm

 32. DRIVEN IT-TEKNIKER I STOCKHOLM- Stockholm

 33. DRIVEN JUNIOR IT-TEKNIKER TILL SÖDERTÄLJE- Södertälje

 34. DRIVEN ONSITE-TEKNIKER TILL STOCKHOLM- Stockholm

 35. DRIVEN IT-TEKNIKER I STOCKHOLM- Stockholm

 36. DRIVEN IT-TEKNIKER TILL SOLNA- Stockholm

 37. DRIVEN SUPPORTTEKNIKER TILL SÖDERTÄLJE- Stockholm

 38. DRIVEN SERVICEDESK-TEKNIKER TILL GETINGE- Halmstad

 39. DRIVEN JUNIOR-TEKNIKER TILL MALMÖ- Malmö

 40. DRIVEN JUNIOR IT-TEKNIKER TILL GÖTEBORG- Göteborg


Mer beskrivning

Junior IT-tekniker till Malmö
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu sociala och energiska juniora IT-tekniker för ett uppdrag på drygt åtta veckor med start den 30/10-20/12. Arbetsuppgifter I rollen som junior IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hjälpa användarna igång efter en utrullning av Windows 7. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som junior IT-tekniker hos oss: - Gymnasial utbildning inom IT - Goda kunskaper i Windows 7 - Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift För att trivas som junior IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Det viktigaste är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute hos kunden. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior IT-tekniker - Malmö" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Junior IT-tekniker till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior IT-tekniker till Malmö

Vill du tjäna 20 000 kr (brutto) på tre veckor?
Är du en junior, social och utåtrikad person med stort tekniskt intresse samt körkort? Då är du kanske rätt person för oss! InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en social och energisk junior person med ett stort tekniskt intresse och som innehar B-körkort för ett uppdrag på tre veckor. I uppdraget ingår en dags utbildning i Stockholm (vi står för kostnaden för eventuella flyg/tågbiljetter). I tjänsten ingår mycket bilkörning så det är viktigt att du har körvana. Uppdraget beräknas starta i slutet av november och utbildningsdagen är preliminärt förlagt i början av november. Arbetsuppgifter I rollen som teknisk kurir, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Införsäljning till - och informera butiksägare om installation av interaktiv konsol i butik - Välja placering av konsol i butik - Avgöra om det finns nät och el i butik för installation Kvalifikationer För att passa i rollen som junior teknisk kurir vill vi att du har följande kvalifikationer och egenskaper: - Gymnasial utbildning - Tekniskt intresse - Mycket goda kunskaper i svenska - Innehav av B-körkort är ett krav - Mycket hög social förmåga För att trivas som junior teknisk kurir på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, är körvan, samt att du kan arbeta självständigt. Tyngdpunketn är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på fältet. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior teknisk kurir - Malmö" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du tjäna 20 000 kr (brutto) på tre veckor? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du tjäna 20 000 kr (brutto) på tre veckor?

Vill du tjäna 20 000 kr (brutto) på tre veckor?
Är du en junior, social och utåtrikad person med stort tekniskt intresse samt körkort? Då är du kanske rätt person för oss! InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en social och energisk junior person med ett stort tekniskt intresse och som innehar B-körkort för ett uppdrag på tre veckor. I uppdraget ingår en dags utbildning i Stockholm (vi står för kostnaden för eventuella flyg/tågbiljetter). I tjänsten ingår mycket bilkörning så det är viktigt att du har körvana. Uppdraget beräknas starta i slutet av november och utbildningsdagen är preliminärt förlagd i början av november. Arbetsuppgifter I rollen som teknisk kurir, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Införsäljning till - och informera butiksägare om installation av interaktiv konsol i butik - Välja placering av konsol i butik - Avgöra om det finns nät och el i butik för installation Kvalifikationer För att passa i rollen som junior teknisk kurir vill vi att du har följande kvalifikationer och egenskaper: - Gymnasial utbildning - Tekniskt intresse - Mycket goda kunskaper i svenska - Innehav av B-körkort är ett krav - Mycket hög social förmåga För att trivas som junior teknisk kurir på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, är körvan, samt att du kan arbeta självständigt. Tyngdpunketn är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på fältet. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior teknisk kurir - Örebro " i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Örebro
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du tjäna 20 000 kr (brutto) på tre veckor? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du tjäna 20 000 kr (brutto) på tre veckor?

Vill du tjäna 20 000 kr (brutto) på tre veckor?
Är du en junior, social och utåtrikad person med stort tekniskt intresse samt körkort? Då är du kanske rätt person för oss! InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en social och energisk junior person med ett stort tekniskt intresse och som innehar B-körkort för ett uppdrag på tre veckor. I uppdraget ingår en dags utbildning i Stockholm (vi står för kostnaden för eventuella flyg/tågbiljetter). I tjänsten ingår mycket bilkörning så det är viktigt att du har körvana. Uppdraget beräknas starta i slutet av november och utbildningsdagen är preliminärt förlagd i början av november. Arbetsuppgifter I rollen som teknisk kurir, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Införsäljning till - och informera butiksägare om installation av interaktiv konsol i butik - Välja placering av konsol i butik - Avgöra om det finns nät och el i butik för installation Kvalifikationer För att passa i rollen som junior teknisk kurir vill vi att du har följande kvalifikationer och egenskaper: - Gymnasial utbildning - Tekniskt intresse - Mycket goda kunskaper i svenska - Innehav av B-körkort är ett krav - Mycket hög social förmåga För att trivas som junior teknisk kurir på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, är körvan, samt att du kan arbeta självständigt. Tyngdpunketn är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på fältet. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior teknisk kurir - Helsingborg " i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du tjäna 20 000 kr (brutto) på tre veckor? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du tjäna 20 000 kr (brutto) på tre veckor?

IT-tekniker till Uppsala - omgående
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker en ambitiös och utåtriktad IT-tekniker för ett uppdrag i Uppsala. Uppdraget är med start omgående och beräknas pågå fram till årsskiftet. För rätt person finns chans till förlängning. Vi söker dig som är tillgänglig omgående, som har ett stort IT-intresse och som alltid vill ge den bästa servicen! Arbetsuppgifter I rollen som IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakligen arbetsuppgifter: - Installation - Felsökning och felavhjälpning - Ärendehantering - Support på framför allt Windows Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som IT-tekniker för det här uppdraget: - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsuppbildning - Mycket goda kunskaper i Windows-miljöer - Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är starkt meriterande - Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift För att trivas som IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och uthyrd till något av våra kundföretag. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "IT-tekniker - Uppsala" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker till Uppsala - omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker till Uppsala - omgående

Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?
Är du en junior, social och utåtrikad person med stort tekniskt intresse samt körkort? Vill du tjäna 20 000 kr (före skatt) på tre veckor? Då är du kanske rätt person för oss! InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en social och energisk junior person med ett stort tekniskt intresse och som innehar B-körkort för ett uppdrag på tre veckor. I uppdraget ingår en dags utbildning i Stockholm (vi står för kostnaden för eventuella flyg/tågbiljetter). I tjänsten ingår mycket bilkörning så det är viktigt att du har körvana. Uppdraget beräknas starta i slutet av november och utbildningsdagen är preliminärt förlagd i början av november. Arbetsuppgifter I rollen som teknisk kurir, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Införsäljning till - och informera butiksägare om installation av interaktiv konsol i butik - Välja placering av konsol i butik - Avgöra om det finns nät och el i butik för installation Kvalifikationer För att passa i rollen som junior teknisk kurir vill vi att du har följande kvalifikationer och egenskaper: - Gymnasial utbildning - Tekniskt intresse - Mycket goda kunskaper i svenska - Innehav av B-körkort är ett krav - Mycket hög social förmåga För att trivas som junior teknisk kurir på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, är körvan, samt att du kan arbeta självständigt. Tyngdpunketn är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på fältet. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior teknisk kurir - Norrköping " i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?

Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?
Är du en junior, social och utåtrikad person med stort tekniskt intresse samt körkort? Vill du tjäna 20 000 kr (före skatt) på tre veckor? Då är du kanske rätt person för oss! InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en social och energisk junior person med ett stort tekniskt intresse och som innehar B-körkort för ett uppdrag på tre veckor. I uppdraget ingår en dags utbildning i Stockholm (vi står för kostnaden för eventuella flyg/tågbiljetter). I tjänsten ingår mycket bilkörning så det är viktigt att du har körvana. Uppdraget beräknas starta i slutet av november och utbildningsdagen är preliminärt förlagd i början av november. Arbetsuppgifter I rollen som teknisk kurir, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Införsäljning till - och informera butiksägare om installation av interaktiv konsol i butik - Välja placering av konsol i butik - Avgöra om det finns nät och el i butik för installation Kvalifikationer För att passa i rollen som junior teknisk kurir vill vi att du har följande kvalifikationer och egenskaper: - Gymnasial utbildning - Tekniskt intresse - Mycket goda kunskaper i svenska - Innehav av B-körkort är ett krav - Mycket hög social förmåga För att trivas som junior teknisk kurir på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, är körvan, samt att du kan arbeta självständigt. Tyngdpunketn är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på fältet. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior teknisk kurir - Stockholm " i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?

Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?
Är du en junior, social och utåtrikad person med stort tekniskt intresse samt körkort? Vill du tjäna 20 000 kr (före skatt) på tre veckor? Då är du kanske rätt person för oss! InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en social och energisk junior person med ett stort tekniskt intresse och som innehar B-körkort för ett uppdrag på tre veckor. I uppdraget ingår en dags utbildning i Stockholm (vi står för kostnaden för eventuella flyg/tågbiljetter). I tjänsten ingår mycket bilkörning så det är viktigt att du har körvana. Uppdraget beräknas starta i slutet av november och utbildningsdagen är preliminärt förlagd i början av november. Arbetsuppgifter I rollen som teknisk kurir, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Införsäljning till - och informera butiksägare om installation av interaktiv konsol i butik - Välja placering av konsol i butik - Avgöra om det finns nät och el i butik för installation Kvalifikationer För att passa i rollen som junior teknisk kurir vill vi att du har följande kvalifikationer och egenskaper: - Gymnasial utbildning - Tekniskt intresse - Mycket goda kunskaper i svenska - Innehav av B-körkort är ett krav - Mycket hög social förmåga För att trivas som junior teknisk kurir på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, är körvan, samt att du kan arbeta självständigt. Tyngdpunketn är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på fältet. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior teknisk kurir - Borlänge " i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?

Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?
Är du en junior, social och utåtrikad person med stort tekniskt intresse samt körkort? Vill diu tjäna 20 000 kr (före skatt) på tre veckor? Då är du kanske rätt person för oss! InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en social och energisk junior person med ett stort tekniskt intresse och som innehar B-körkort för ett uppdrag på tre veckor. I uppdraget ingår en dags utbildning i Stockholm (vi står för kostnaden för eventuella flyg/tågbiljetter). I tjänsten ingår mycket bilkörning så det är viktigt att du har körvana. Uppdraget beräknas starta i slutet av november och utbildningsdagen är preliminärt förlagd i början av november. Arbetsuppgifter I rollen som teknisk kurir, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Införsäljning till - och informera butiksägare om installation av interaktiv konsol i butik - Välja placering av konsol i butik - Avgöra om det finns nät och el i butik för installation Kvalifikationer För att passa i rollen som junior teknisk kurir vill vi att du har följande kvalifikationer och egenskaper: - Gymnasial utbildning - Tekniskt intresse - Mycket goda kunskaper i svenska - Innehav av B-körkort är ett krav - Mycket hög social förmåga För att trivas som junior teknisk kurir på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, är körvan, samt att du kan arbeta självständigt. Tyngdpunketn är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på fältet. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior teknisk kurir - Växjö " i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Växjö
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?

Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?
Är du en junior, social och utåtrikad person med stort tekniskt intresse samt körkort? Vill du tjäna 20 000 kr (före skatt) på tre veckor? Då är du kanske rätt person för oss! InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en social och energisk junior person med ett stort tekniskt intresse och som innehar B-körkort för ett uppdrag på tre veckor. I uppdraget ingår en dags utbildning i Stockholm (vi står för kostnaden för eventuella flyg/tågbiljetter). I tjänsten ingår mycket bilkörning så det är viktigt att du har körvana. Uppdraget beräknas starta i slutet av november och utbildningsdagen är preliminärt förlagd i början av november. Arbetsuppgifter I rollen som teknisk kurir, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Införsäljning till - och informera butiksägare om installation av interaktiv konsol i butik - Välja placering av konsol i butik - Avgöra om det finns nät och el i butik för installation Kvalifikationer För att passa i rollen som junior teknisk kurir vill vi att du har följande kvalifikationer och egenskaper: - Gymnasial utbildning - Tekniskt intresse - Mycket goda kunskaper i svenska - Innehav av B-körkort är ett krav - Mycket hög social förmåga För att trivas som junior teknisk kurir på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, är körvan, samt att du kan arbeta självständigt. Tyngdpunketn är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på fältet. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior teknisk kurir - Helsingborg " i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?

Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?
Är du en junior, social och utåtrikad person med stort tekniskt intresse samt körkort? Vill du tjäna 20 000 kr (före skatt) på tre veckor? Då är du kanske rätt person för oss! InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en social och energisk junior person med ett stort tekniskt intresse och som innehar B-körkort för ett uppdrag på tre veckor. I uppdraget ingår en dags utbildning i Stockholm (vi står för kostnaden för eventuella flyg/tågbiljetter). I tjänsten ingår mycket bilkörning så det är viktigt att du har körvana. Uppdraget beräknas starta i slutet av november och utbildningsdagen är preliminärt förlagt i början av november. Arbetsuppgifter I rollen som teknisk kurir, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Införsäljning till - och informera butiksägare om installation av interaktiv konsol i butik - Välja placering av konsol i butik - Avgöra om det finns nät och el i butik för installation Kvalifikationer För att passa i rollen som junior teknisk kurir vill vi att du har följande kvalifikationer och egenskaper: - Gymnasial utbildning - Tekniskt intresse - Mycket goda kunskaper i svenska - Innehav av B-körkort är ett krav - Mycket hög social förmåga För att trivas som junior teknisk kurir på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, är körvan, samt att du kan arbeta självständigt. Tyngdpunketn är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på fältet. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior teknisk kurir - Malmö" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?

Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?
Är du en junior, social och utåtrikad person med stort tekniskt intresse samt körkort? Vill du tjäna 20 000 kr (före skatt) på tre veckor? Då är du kanske rätt person för oss! InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en social och energisk junior person med ett stort tekniskt intresse och som innehar B-körkort för ett uppdrag på tre veckor. I uppdraget ingår en dags utbildning i Stockholm (vi står för kostnaden för eventuella flyg/tågbiljetter). I tjänsten ingår mycket bilkörning så det är viktigt att du har körvana. Uppdraget beräknas starta i slutet av november och utbildningsdagen är preliminärt förlagd i början av november. Arbetsuppgifter I rollen som teknisk kurir, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Införsäljning till - och informera butiksägare om installation av interaktiv konsol i butik - Välja placering av konsol i butik - Avgöra om det finns nät och el i butik för installation Kvalifikationer För att passa i rollen som junior teknisk kurir vill vi att du har följande kvalifikationer och egenskaper: - Gymnasial utbildning - Tekniskt intresse - Mycket goda kunskaper i svenska - Innehav av B-körkort är ett krav - Mycket hög social förmåga För att trivas som junior teknisk kurir på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, är körvan, samt att du kan arbeta självständigt. Tyngdpunketn är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på fältet. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior teknisk kurir - Göteborg " i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?

Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?
Är du en junior, social och utåtrikad person med stort tekniskt intresse samt körkort? Vill du tjäna 20 000 kr (före skatt) på tre veckor? Då är du kanske rätt person för oss! InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en social och energisk junior person med ett stort tekniskt intresse och som innehar B-körkort för ett uppdrag på tre veckor. I uppdraget ingår en dags utbildning i Stockholm (vi står för kostnaden för eventuella flyg/tågbiljetter). I tjänsten ingår mycket bilkörning så det är viktigt att du har körvana. Uppdraget beräknas starta i slutet av november och utbildningsdagen är preliminärt förlagd i början av november. Arbetsuppgifter I rollen som teknisk kurir, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Införsäljning till - och informera butiksägare om installation av interaktiv konsol i butik - Välja placering av konsol i butik - Avgöra om det finns nät och el i butik för installation Kvalifikationer För att passa i rollen som junior teknisk kurir vill vi att du har följande kvalifikationer och egenskaper: - Gymnasial utbildning - Tekniskt intresse - Mycket goda kunskaper i svenska - Innehav av B-körkort är ett krav - Mycket hög social förmåga För att trivas som junior teknisk kurir på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, är körvan, samt att du kan arbeta självständigt. Tyngdpunketn är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på fältet. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior teknisk kurir - Örebro " i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Örebro
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du tjäna 20000 kr på 3 veckor som tekniker?

Junior IT-tekniker för timanställning
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker en ambitiös och utåtriktad junior IT-tekniker i Stockholm som är intresserad av en timanställning hos oss och som kan hoppa in vid behov. Vi söker dig som är tillgänglig omgående, som har ett stort IT-intresse och som alltid vill ge den bästa servicen! Vi tror att du är i början av din IT-karriär och som vill få in en fot i branschen. B-körkort är starkt meriterande. Arbetsuppgifter I rollen som junior IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, kan följande arbetsuppgifter förekomma: - Installationer - Enklare felsökning och felavhjälpning - Viss ärendehantering - Support på framför allt Windows Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som IT-tekniker för det här uppdraget: - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsuppbildning - Mycket goda kunskaper i Windows-miljöer - Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är starkt meriterande - Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska i tal och skrift - B-körkort är meriterande För att trivas som junior IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på olika kundföretag. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Timanställd IT-tekniker - Stockholm" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Junior IT-tekniker för timanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior IT-tekniker för timanställning

Junior koordinator till Stockholm
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker en ambitiös och utåtriktad junior koordinator till Stockholm med start i början av november. Tjänsten är placerad på ett stort internationellt företag och mycket dokumentation sker på engelska. Vi söker dig som är strukturerad, serviceminded och som är van vid att hantera många parallella processer. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och i skrift. Erfarenhet från administrativt eller koordinerande arbete är önskvärt. Arbetsuppgifter I rollen som junior koordinator, för InfoCare Proffs IT, ingår bland annat följande arbetsuppgifter: - Ärendehantering vilket bland annat innebär prioritering, eskalering och övervakning - Mailhantering - Beställning och uppföljning av reservdelar - Schemaläggning/beläggning av konsulter - Rapportering - Uppföljning på delar av processen Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa junior koordinator: - Gymnasial utbildning - Tidigare erfarenhet av administrativa eller koordinerande arbetsuppgifter - Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska i tal och skrift För att trivas som junior koordinator på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har en strukturerad och adminsitrativ ådra. Vidare är du utåtriktad och gillar att ge service och att ha kontakt med kunder och konsulter. Du är lättlärd och kan arbeta självständigt. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på plats hos kundföretaget. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Koordinator" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Junior koordinator till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior koordinator till Stockholm

Junior IT-tekniker till Västerås
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker en ambitiös och utåtriktad junior IT-tekniker i Västerås som är intresserad av en timanställning hos oss för ett heltidupprag under hösten och våren. Vi söker dig som är tillgänglig omgående, som har ett stort IT-intresse och som alltid vill ge den bästa servicen! Vi tror att du är i början av din IT-karriär, med upp till ett års erfarenhet, från IT-branschen. B-körkort är starkt meriterande. Uppdraget startar i mitten av november. Arbetsuppgifter I rollen som junior IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, kommer du att agera användarsupport inom Outlook och Windows ute hos vår kund. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som junior IT-tekniker för det här uppdraget: - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsuppbildning - Mycket goda kunskaper i Windows-miljöer och framförallt inom Outlook - Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är starkt meriterande - Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska i tal och skrift - B-körkort är meriterande För att trivas som junior IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är lättlärd, stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på kundföretaget. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "IT-tekniker - Västerås" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Västerås
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Junior IT-tekniker till Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior IT-tekniker till Västerås

Driven researcher till InfoCare i Stockholm
InfoCare Service AB är en nordisk ledande och oberoende IT- serviceleverantör med fokus på onsite, reparations- och logistiktjänster. Till vårt kontor i Bromma söker vi nu en driven researcher, med upp till ett år erfarenhet från bemanning inom IT, för att utöka vårt resursteam. Som researcher på InfoCare kommer du att vara en viktig kugge i vår verksamhet för resurskonsulting och du kommer att arbeta brett inom researcher- och rekryteringsområdet. Du kommer att jobba i en mål- och resultatorienterad verksamhet där tempot är högt, vilket förutsätter att du gillar att arbeta i en organisation med korta deadlines och snabba förändringar. I rollen som researcher är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Att aktivt arbeta för att säkerställa ett kandidatinflöde - Att finna rätt kompetens till uppdragen genom sökande i databaser, nätverk, sociala medier mm. - Annonsering, urval, kandidatkontakt, intervjuer, referenstagning och kandidatpresentationer. - Övrig administration mm För att passa i rollen som researcher hos oss tror vi att du har: - Eftergymnasial utbildning inom PA, HR, rekrytering eller motsvarande utbildning. - Tidigare erfarenhet som search/rekryteringsassistent eller motsvarande inom bemanningsbranschen mot IT-sektorn - Stort intresse för IT och teknik - Mycket goda kunskaper i Office och Outlook Vi söker dig med ett starkt driv och en ambitiös och ordningssam ådra! För arbetet krävs att du har ett stort intresse för research, nätverkande, rekrytering och människor. I arbetet förekommer en hel del administration och kommunikation vilket ställer krav på att du är både kvalitetsmedveten och strukturerad samtidigt som du är mycket bra på att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du kommer att arbeta i ett litet och tight team med härliga kollegor och du kommer att ha stora chanser att själv få vara med och forma verksamhetens framtid. Verksamheten ligger under säljavdelningen och du kommer att rapportera direkt till säljchefen. Vi söker en initiativrik och flexibel person som gillar högt tempo, högt satta mål och att du gillar att ha kul på jobbet! Tjänsten är en fast anställning på heltid med placering på vårt kontor i Bromma. Vi tillämpar sex månaders inledande provanställning. Tillträde: Enligt överenskommelse. För eventuella frågor; kontakta vår konsultchef Eva Bexelius på e-mailadress: eva.bexelius@infocare.se Din ansökan skickar du till proffsit@infocare.se. Ange ?Researcher? i ämnesraden. Är du intresserad av tjänsten som researcher? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Driven researcher till InfoCare i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven researcher till InfoCare i Stockholm

Junior IT-tekniker till Södertälje
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en taggad och utåtriktad junior IT-tekniker med upp till ett års erfarenet, för ett projekt med start i november och som beräknas pågå fram till slutet av december, med chans till förlängning. Kundföretaget är ett stort internationellt företag som precis har rullat ut Windows 7 och vi söker nu juniora IT-tekniker som ska supportera användarna på plats. Arbetsuppgifter I rollen som junior IT-tekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - IT-stöd och support åt användarna - Felsökning - Problemlösning - Eventuellt ominstallationer mm Kvalifikationer För att passa i rollen som junior IT-tekniker ser vi att du har följande: - Gymnasial utbildning - Meriterande med någon påbyggnadsutbildning inom IT - Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som IT-tekniker - Mycket goda kunskaper i Windows-miljöer (framförallt Windows 7) - Goda generella IT-kunskaper - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift För att trivas med jobbet som IT-tekniker är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ha varierande arbetsuppgifter. Vidare är du serviceinriktad, flexibel och gillar att ge support. Det viktigaste är att du har ett starkt driv och en hög social kompetens! Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute hos kundföretaget. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior IT-tekniker - Södertälje" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Junior IT-tekniker till Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior IT-tekniker till Södertälje

IT-tekniker till Falkenberg
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Till vår kund på i Falkenberg söker vi en driven och social IT-tekniker med bred grundläggande IT-kompetens. Vi söker dig med minst 1-2 års erfarenhet som IT-tekniker onsite. Uppdraget är på tre månader med viss chans till förlängning. Tillträde är i december eller i januari (enligt överenskommelse) och det är viktigt att du har ett stort IT-intresse, ett starkt driv och att du alltid vill ge den bästa servicen! Arbetsuppgifter I rollen som IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Onsite/PC-support - Felsökning och felavhjälpning - Installationer - Hårdvaru- och mjukvaruservice på hela IT-arbetsplatser- Ärendehantering - Användarsupport - Övriga IT-relaterade arbetsuppgifter Kvalifikationer För att passa i rollen som IT-tekniker har du: - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsuppbildning - Mycket goda kunskaper i Windows-miljöer - 1-2 års erfarenhet som IT-tekniker onsite - Nätverkskunskaper är meriterande - Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift För att trivas som IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och placerad hos vår kund på Södermalm i Stockholm. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "IT-tekniker - Falkenberg" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker till Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker till Falkenberg

IT-tekniker, med körkort, till Haninge
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker en ambitiös och utåtriktad IT-tekniker, med körkort, för ett uppdrag inom Haninge kommun. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av IT-support inom både mjukvaru- och hårdvaruservice av datorer och IT-relaterad kringutrustning. Arbetsuppgifter I rollen som IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Installationer - Felsökning och felavhjälpning - På platsensupport - Ärendehantering - Inslag av fysiskt arbete kan förekomma - Övriga IT-relaterade arbetsuppgifter Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som IT-tekniker hos oss: - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsuppbildning - Mycket Goda kunskaper av Windows-miljöer - Tidigare erfarenhet som IT-tekniker/IT-konsult - Giltigt B-körkort är ett krav - Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift. För att trivas med jobbet som IT-tekniker för InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på plats i Haninge kommun. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "IT-tekniker - Haninge" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Haninge
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker, med körkort, till Haninge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker, med körkort, till Haninge

Junior IT-tekniker till Mölndal - start omgående
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en taggad och utåtriktad junior IT-tekniker med upp till ett års erfarenet, för ett projekt med start 11 november och som beräknas pågå året ut, med chans till förlängning. Kundföretaget är ett stort internationellt företag som precis har rullat ut Windows 7 och vi söker nu juniora IT-tekniker som ska medverka i utrullningen. Arbetsuppgifter I rollen som junior IT-tekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - IT-stöd och support åt användarna - Installationer - Problemlösning mm Kvalifikationer För att passa i rollen som junior IT-tekniker ser vi att du har följande: - Gymnasial utbildning - Meriterande med någon påbyggnadsutbildning inom IT - Tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom IT - Mycket goda kunskaper i Windows-miljöer (framförallt Windows 7) - Goda generella IT-kunskaper - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift För att trivas med jobbet som junior IT-tekniker är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ha varierande arbetsuppgifter. Vidare är du serviceinriktad, flexibel och gillar att ge support. Det viktigaste är att du har ett starkt driv och en hög social kompetens! Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute hos kundföretaget. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior IT-tekniker - Mölndal" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Junior IT-tekniker till Mölndal - start omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior IT-tekniker till Mölndal - start omgående

IT-tekniker med erfarenhet av Cisco
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Till Göteborg söker vi nu en driven IT-tekniker med ca fyra års erfarenhet av Cisco. Du kommer att arbeta i ett virtuellt Telecon team där du, tillsammans med teamet, kommer att driva hela IP-telefonin och IP Contact Center. Kundföretaget använder Cisco CallManagers för IP-telefonin och Microsoft OCS produkter för övriga telefoni. I IP Contact Center använder de Cisco Enterprise Hosted. Vi söker en person med Cisco-erfarenhet. Arbetsuppgifter I rollen som IT-tekniker i IP Contact Center, för InfoCare Proffs IT, är dina arbetsuppgifter att sköta den dagliga driften av IP-lösningar i Contact Center med 97% lösningsgrad samt säkerställe en säker, stabil och effektiv driftmiljö. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som IT-tekniker hos oss: - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsuppbildning - Ca fyra års erfarenhet av Cisco - Kunskap om Cisco CUCM, Ucce och CVP - Erfarenhet av Windows Server, VMWare - Mycket god kommunikativ förmåga - Breda IT-kunskaper - Meriterande med erfarenhet av att ha arbetat i en global organisation - Flytande svenska och engelska i tal och i skrift För att trivas med jobbet som IT-tekniker för InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och har lätt för att samarbeta. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på plats hos kundföretaget. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. I ansökan måste IT-kunskaper, IT-utbildningar och tidigare erfarenheter tydligt framgå. Ange: "Cisco - Göteborg" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker med erfarenhet av Cisco jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker med erfarenhet av Cisco

IT-Tekniker till Halmstad
Som IT-tekniker hos InfoCare är du en av hjältarna! InfoCares uppdrag är att leverera tjänster för hård- och mjukvara som gör att våra partner kan leverera och underhålla tekniska lösningar och elektronik till sina kunder på utsatt tid. Hos oss ligger fokus på att utveckla och förändra tjänsterna ? alltid utifrån ett kundperspektiv och du som verkligen vill känna tillfredsställelsen av att vara med och driva branschutvecklingen kommer att känna dig hemma hos oss. Vi söker omgående IT-tekniker med inriktning på servrar. Du kommer att vara anställd hos InfoCare Service AB med placering hos etablerad och välkänd kund. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att ge kunden service och support på diverse serversystem. Dina kunskaper För att trivas och lyckas med arbetet har du bred kunskap om både hårdvara och mjukvara. Du har en gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande. Att du kan Microsofts vanligaste operativsystem och programvaror för PC tar vi för givet. Vidare har du mycket goda kunskaper om: -Windows server 2000-2003-2008 -Active Directory -Microsoft DPM backup -DHCP och DNS -TCPIP -God kunskaper om WMware vSphere 4 uppsättning och underhåll samt kännedom om SQL server och Microsoft Sharepoint. -Erfarenhet att arbeta remote och vana av att dokumentera och skriva rutiner. -Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift samt B-Körkort är ett krav Då vi arbetar med service ställer vi höga krav på våra teknikers sociala förmåga att kommunicera och bemöta kunden. Stor vikt läggs vid att du har en positiv inställning, är noggrann och ansvarstagande samt att du kan ta egna initiativ. Vi kan erbjuda dig Utvecklingsmöjligheter - vi vidareutvecklar kontinuerligt våra tjänster och sättet vi arbetar på. Jobb i en platt organisation som ger dig korta och snabba beslutsvägar. Vi har en öppen dialog och högt i tak där både kreativa idéer och ordningssinne värderas högt. Ingå i ett team med kompetenta, drivna och trevliga kollegor som har kul på jobbet. Vi hoppas få både manliga och kvinnliga sökande. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att Servicechef Anders Arrhenius, 070-1014417 eller skicka ett e-mail till: anders.arrhenius@infocare.se Urval och intervjuer sker löpande, sicka din ansökan senast den 29 november till: Therese Eriksson, HR Generalist via e-mail therese.eriksson@infocare.se Om InfoCare Som ledande och helt oberoende serviceleverantör till såväl företag och organisationer som till konsumentmarknaden, erbjuder InfoCare ett helt spektra av moderna servicetjänster för IT och konsumentelektronik. InfoCare samarbetar med framgångsrika och marknadsledande tillverkare, outsourcingföretag, elektronikkedjor och varuhus. Tack vare våra 70 servicepunkter, 4 verkstäder, 1940 medarbetare och 400 certifierade tekniska kurirer täcker vi hela Norden och når de flesta större städer inom 2 timmar. Läs mer om oss på www.infocare.se
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga IT-Tekniker till Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-Tekniker till Halmstad

Junior IT-tekniker till Gimo
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker en ambitiös och utåtriktad timanställd IT-tekniker för ett uppdrag i Gimo. Uppdraget är med start omgående och beräknas pågå i två-tre månader. Kundföretaget står inför en utrullning av Windows 7 och vi söker dig med goda kunskaper om Windows 7 och installationer, och som har ett stort IT-intresse och som alltid vill ge den bästa servicen! Arbetsuppgifter I rollen som junior IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakligen arbetsuppgifter: - Installationer - Utlämning av datorer - Registrering - Viss användarsupport kan förekomma Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som junior IT-tekniker för det här uppdraget: - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsuppbildning - Mycket goda kunskaper i Windows-miljöer - Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är starkt meriterande - Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift För att trivas som junior IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och uthyrd till något av våra kundföretag. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior IT-tekniker - Gimo" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Junior IT-tekniker till Gimo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior IT-tekniker till Gimo

JUNIOR IT-TEKNIKER TILL GIMO
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. InfoCare Proffs IT söker en ambitiös och utåtriktad timanställd IT-tekniker för ett uppdrag i Gimo. Uppdraget är med start i december och beräknas pågå i två-tre månader. Kundföretaget står inför en utrullning av Windows 7 och vi söker dig med goda kunskaper om Windows 7 och installationer, och som har ett stort IT-intresse och som alltid vill ge den bästa servicen! Arbetsuppgifter I rollen som junior IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakligen arbetsuppgifter: - Installationer - Utlämning av datorer - Registrering - Viss användarsupport kan förekomma Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som junior IT-tekniker för det här uppdraget: - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsuppbildning - Mycket goda kunskaper i Windows-miljöer - Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är starkt meriterande - Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift För att trivas som junior IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och uthyrd till något av våra kundföretag. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Junior IT-tekniker - Gimo" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga JUNIOR IT-TEKNIKER TILL GIMO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JUNIOR IT-TEKNIKER TILL GIMO

Driven supporttekniker till Södertälje
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en taggad och utåtriktad supporttekniker med ett till tre års erfarenhet för ett uppdrag med start omgående och som beräknas pågå i minst sex månader, med mycket goda chanser till förlängning. Kundföretaget är ett stort internationellt företag som söker en person till deras helpdesk för 1st line support. Arbetsuppgifter Som supporttekniker för InfoCare Proffs IT kommer du ha följande arbetsuppgifter: - Supportera användare i Windows-miljö (framförallt Windows 7) - Ta emot inkommande ärenden via mail och telefon - Felsöka och åtgärda problem Kvalifikationer För att passa i rollen som supporttekniker ser vi att du har följande: - Gymnasial utbildning - Meriterande med någon påbyggnadsutbildning inom IT - Tidigare erfarenheter från arbete med helpdesk/support - Mycket goda kunskaper inom Windows miljöer (främst Windows 7) - Mycket goda kunskaper inom Microsoft miljöer (främst MS Office, Outlook) - Goda generella IT-kunskaper - Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift För att trivas med jobbet som supporttekniker är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik. Det är viktigt att du är stresstålig och gillar att ha varierande arbetsuppgifter. Vidare att du är serviceinriktad, flexibel och gillar att ge support. Det viktigaste är att du har ett starkt driv och en hög social kompetens. Det är meriterande om du kan något av följande språk; portugisiska, franska eller tyska. Du kommer vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute hos kundföretaget. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer sker löpande. Ange: ?Supporttekniker - Södertälje? i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Driven supporttekniker till Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven supporttekniker till Södertälje

Installatörsansvarig luftvärmepump Infocare
Till InfoCares affärsområden för installation söker vi en ledare för våra installationspartners inom luftvärmepumpar. Affärsområdet Installation Services utför mer än 40 000 installationer i privata hem i Sverige. Vi har de större kunderna inom satellit-TV system, värmepumpar och elektronisk utrustning och mer än 100 installationsföretag som arbetar för oss lokalt. Vi utvecklar nu våran verksamhet inom installationer av lutfvärmepumpar och tillsätter därför en tänst som skall arbeta med att bygga upp ett nätverk av tekniska kurirer samt leda och utveckla leveransen. Vi söker nu dig som önskar vara en del av den utveckling som vi står inför och som har ett driv till att leda, utveckla och rekrytera nya och befintliga installatörsfirmor inom segmentet värmepumpar. Som kuriransvarig ansvarar du för att vi alltid har rätt täckning samt rätt kompetens utifrån vad de tjänster vi levererar kräver. Din profil Du har med fördel arbetat i elektronikbranchen gärna med inriktning värmepumpar, och är tekniskt bevandrad. Du har gärna erfarenhet av monteringsbranchen, och känner till arbetssätt med mera. Du är med fördel väl insatt i vilka branchregler och certifieringskrav som gäller för montering av luftvärmepumpar. Vi söker dig som har förmågan att väcka engagemanget och intresset i din omgivning. Du behöver vara handlingskraftig, drivande och vara tydlig i ditt sätt att kommunicera. Du måste ha förmågan att kommunicera väl med och skapa entusiasm bland våra installatörer. Du är strukturerad och systematisk i ditt arbetsätt och du är van vid att arbeta med andra för att uppnå bra resultat. Tillträde snarast och med placering i Bromma. InfoCare omfattas av Almega IT avtalet. Du kan också läsa mer om företaget på www.infocare.com Om Infocare InfoCare ska leverera tjänster för hård- och mjukvara som gör att våra partner kan leverera och underhålla IT-lösningar och elektronik till sina kunder på utsatt tid. Som ledande och helt oberoende serviceleverantör till såväl företag och organisationer som till konsumentmarknaden, erbjuder InfoCare ett helt spektra av moderna servicetjänster för IT och konsumentelektronik. InfoCare samarbetar med framgångsrika och marknadsledande tillverkare, outsourcingföretag, elektronikkedjor och varuhus. InfoCare finns på 75 orter i Norden med 2000 medarbetare. Din ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med Monster. SÖK VIA DENNA LÄNK: http://annonsoversikt.monster.se/Installat%c3%b6rsansvarig-luftv%c3%a4rmepump-InfoCare-aff%c3%a4rsomr%c3%a5de-Installation-STOCKHOLM-jobb-Sverige-128311315.aspx
Företag: MONSTER WORLDWIDE SCANDINAVIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Installatörsansvarig luftvärmepump Infocare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installatörsansvarig luftvärmepump Infocare

Junior systemadministratör till Linköping
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker en ambitiös systemadministratör till Linköping med start i januari-februari för ett uppdrag som beräknas pågå tillsvidare. Vi söker dig som är i början av din karriär som systemadministratör eller som är nyexaminerad från en systemadministratörs-utbildning. Du bör kunna kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, och ha för vana att arbeta i team men även kunna ta självständiga initiativ. Arbetsuppgifter I rollen som systemadministratör, för InfoCare Proffs IT, kommer du att ansvara för att den tekniska infrastrukturen och att de olika miljöerna fungerar som de ska på kundföretaget. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som systemadministratör hos oss: Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsuppbildning Dokumenterad erfarenhet av systemadministration (server) antingen via utbildning eller via arbete. Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Erfarenhet inom ett eller flera områden är kvalificerande för uppdraget: - Kunskap inom systemadministration (Server) - Kunskap inom UNIX/Solaris - Kunskap inom Linux/Novell SUSE - Kunskap inom scripting och MySQL - Administration av virtualiserad servermiljö - Kunskap inom lagring (Storage) - TCP/IP kunskap För att trivas med jobbet som systemadministratör, för InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta på plats ute hos kunden. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Systemadministratör - Linköping" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Linköping
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Junior systemadministratör till Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior systemadministratör till Linköping

IT-tekniker med körkort - till Solna
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker omgående en social och ambitiös IT-tekniker som vill jobba onsite för oss i Solna. Vi söker dig med minst 1-2 års erfarenhet som IT-tekniker onsite och som innehar B-körkort.Det är viktigt att du har ett stort IT-intresse, ett starkt driv och att du alltid vill ge den bästa servicen! Arbetsuppgifter I rollen som IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Installation - Felsökning och felavhjälpning - Ärendehantering - Hårdvaru- och mjukvaruservice på hela IT-arbetsplatser - Support på framförallt Windows och Outlook Kvalifikationer För att passa i rollen som IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, har du: - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsuppbildning - Mycket goda kunskaper i Windows-miljöer - Minst 1-2 års erfarenhet som IT-tekniker onsite - Kännedom om nätverk - B-körkort - Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift För att trivas som IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och placerad ute hos vår kund i Solna. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "IT-tekniker - Solna" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga IT-tekniker med körkort - till Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-tekniker med körkort - till Solna

Servertekniker till Örebro
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en ambitiös och utåtriktad servertekniker för ett uppdrag i Örebro, start omgående och det beräknas pågå i minst tre-sex månader med chans till förlängning. Du kommer att sköta hela IT-driften på företaget och behöver ha mycket goda kunskaper i Windows server-miljö. Arbetsuppgifter I rollen som servertekniker, för InfoCare Proffs IT, kommer du att sköta hela IT-driften ute hos kundföretaget. Kvalifikationer För att passa i rollen som servertkniker, för InfoCare Proffs IT, ser vi att du har följande: - Gymnasial utbildning - Meriterande med någon påbyggnadsutbildning inom IT - Tidigare erfarenhet av att ha arbetat som servertekniker - Mycket goda kunskaper i Windows-server miljö. - Goda generella IT-kunskaper - Mycket meriterande med kunskap/erfarenhet inom ett eller flera av följande områden: Paketering av applikationer Windows Remote Desktop och Citrix MS SCCM Powershell VMware, eller Hyper-V - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift För att trivas med jobbet som servertekniker är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ha varierande arbetsuppgifter. Vidare är du serviceinriktad, flexibel och gillar att ge support. Det viktigaste är att du har ett starkt driv och en hög social kompetens! Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute hos kundföretaget. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ange: "Servertekniker - Örebro" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan! Ansökningar och eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Örebro
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Servertekniker till Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servertekniker till Örebro

DRIVEN ONSITE-TEKNIKER TILL STOCKHOLM
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker en ambitiös och utåtriktad onsite-tekniker i Stockholm som är intresserad av en timanställning hos oss och som kan hoppa in vid behov. Vi söker dig som är tillgänglig omgående, som har ett stort IT-intresse och som alltid vill ge den bästa servicen! Vi tror att du är i början av din IT-karriär och som vill få in en fot i branschen. B-körkort är starkt meriterande. Arbetsuppgifter Som onsitetekniker, för InfoCare Proffs IT, kan följande arbetsuppgifter förekomma: - Installationer - Felsökning och felavhjälpning - Viss ärendehantering - Support på framför allt Windows - Meriterande med nätverkskunskaper Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som IT-tekniker. - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsutbildning - Tidigare erfarenheter från arbete med onsitearbete - Mycket goda kunskaper inom Windows miljöer (främst Windows 7) - Mycket goda kunskaper inom Microsoft miljöer (främst MS Office, Outlook) - Goda generella IT-kunskaper - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift - B-körkort är meriterande För att trivas som IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på olika kundföretag. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! Eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN ONSITE-TEKNIKER TILL STOCKHOLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN ONSITE-TEKNIKER TILL STOCKHOLM

DRIVEN IT-TEKNIKER I STOCKHOLM
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker en ambitiös och utåtriktad IT-tekniker i Stockholm som är intresserad av en timanställning hos oss och som kan hoppa in vid behov. Vi söker dig som är tillgänglig omgående, som har ett stort IT-intresse och som alltid vill ge den bästa servicen! Vi tror att du är i början av din IT-karriär och som vill få in en fot i branschen. B-körkort är starkt meriterande. Arbetsuppgifter I rollen som IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, kan följande arbetsuppgifter förekomma: - Installationer - Felsökning och felavhjälpning - Viss ärendehantering - Support på framför allt Windows - Meriterande med nätverkskunskaper Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som IT-tekniker: - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsutbildning - Mycket goda kunskaper i Windows-miljöer - Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är starkt meriterande - Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska i tal och skrift - B-körkort är meriterande För att trivas som IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på olika kundföretag. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! Eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN IT-TEKNIKER I STOCKHOLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN IT-TEKNIKER I STOCKHOLM

DRIVEN JUNIOR IT-TEKNIKER TILL SÖDERTÄLJE
Arbetsbeskrivning InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker nu en social och driven junior IT-tekniker för ett arbete på ett stort internationellt företag i Södertälje. Projektet beräknas hålla på i minst tre månader men med stor chans till förläning. Arbetsuppgifter I rollen som junior IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter - Installationer - Hårdvaru- och mjukvaruservice - Märka datorer - Registrering Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som junior IT-tekniker hos oss: - Gymnasial utbildning inom IT - Goda kunskaper i Windows 7 - Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift - Tidigare erfarenheter av liknande arbete är starkt meriterande. För att trivas som junior IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Det viktigaste är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute hos kunden. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! Eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN JUNIOR IT-TEKNIKER TILL SÖDERTÄLJE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN JUNIOR IT-TEKNIKER TILL SÖDERTÄLJE

DRIVEN ONSITE-TEKNIKER TILL STOCKHOLM
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker en ambitiös och utåtriktad onsite-tekniker i Stockholm som är intresserad av en timanställning hos oss och som kan hoppa in vid behov. Vi söker dig som är tillgänglig omgående, som har ett stort IT-intresse och som alltid vill ge den bästa servicen! Vi tror att du är i början av din IT-karriär och som vill få in en fot i branschen. B-körkort är starkt meriterande. Arbetsuppgifter Som onsitetekniker, för InfoCare Proffs IT, kan följande arbetsuppgifter förekomma: - Installationer - Felsökning och felavhjälpning - Viss ärendehantering - Support på framför allt Windows - Meriterande med nätverkskunskaper Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som IT-tekniker. - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsutbildning - Tidigare erfarenheter från arbete med onsitearbete - Mycket goda kunskaper inom Windows miljöer (främst Windows 7) - Mycket goda kunskaper inom Microsoft miljöer (främst MS Office, Outlook) - Goda generella IT-kunskaper - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift - B-körkort är meriterande För att trivas som IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på olika kundföretag. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! Eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN ONSITE-TEKNIKER TILL STOCKHOLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN ONSITE-TEKNIKER TILL STOCKHOLM

DRIVEN IT-TEKNIKER I STOCKHOLM
InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker en ambitiös och utåtriktad IT-tekniker i Stockholm som är intresserad av en timanställning hos oss och som kan hoppa in vid behov. Vi söker dig som är tillgänglig omgående, som har ett stort IT-intresse och som alltid vill ge den bästa servicen! Vi tror att du är i början av din IT-karriär och som vill få in en fot i branschen. B-körkort är starkt meriterande. Arbetsuppgifter I rollen som IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, kan följande arbetsuppgifter förekomma: - Installationer - Felsökning och felavhjälpning - Viss ärendehantering - Support på framför allt Windows - Meriterande med nätverkskunskaper Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som IT-tekniker: - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsutbildning - Mycket goda kunskaper i Windows-miljöer - Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är starkt meriterande - Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska i tal och skrift - B-körkort är meriterande För att trivas som IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute på olika kundföretag. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! Eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN IT-TEKNIKER I STOCKHOLM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN IT-TEKNIKER I STOCKHOLM

DRIVEN IT-TEKNIKER TILL SOLNA
Vi söker omgående en social och ambitiös IT-tekniker som vill jobba onsite för oss i Solna. Vi söker dig med minst 1-2 års erfarenhet som IT-tekniker onsite och som innehar B-körkort.Det är viktigt att du har ett stort IT-intresse, ett starkt driv och att du alltid vill ge den bästa servicen! Arbetsuppgifter I rollen som IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Installation - Felsökning och felavhjälpning - Ärendehantering - Hårdvaru- och mjukvaruservice på hela IT-arbetsplatser - Support på framförallt Windows och Outlook Kvalifikationer För att passa i rollen som IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, har du: - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsuppbildning - Mycket goda kunskaper i Windows-miljöer - Minst 1-2 års erfarenhet som IT-tekniker onsite - Kännedom om nätverk - B-körkort - Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift För att trivas som IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och placerad ute hos vår kund i Solna. Din ansökan skickar du till proffsit@infocare.se och skriv "IT-tekniker Solna" i ämnesraden. Välkommen med din ansökan!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN IT-TEKNIKER TILL SOLNA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN IT-TEKNIKER TILL SOLNA

DRIVEN SUPPORTTEKNIKER TILL SÖDERTÄLJE
Vi söker nu en taggad och utåtriktad supporttekniker med ett till tre års erfarenhet för ett uppdrag med start omgående och som beräknas pågå i minst sex månader, med mycket goda chanser till förlängning. Kundföretaget är ett stort internationellt företag som söker en person till deras helpdesk för 1st line support. Arbetsuppgifter Som supporttekniker för InfoCare Proffs IT kommer du ha följande arbetsuppgifter: - Supportera användare i Windows-miljö (framförallt Windows 7) - Ta emot inkommande ärenden via mail och telefon - Felsöka och åtgärda problem Kvalifikationer För att passa i rollen som supporttekniker ser vi att du har följande: - Gymnasial utbildning - Meriterande med någon påbyggnadsutbildning inom IT - Tidigare erfarenheter från arbete med helpdesk/support - Mycket goda kunskaper inom Windows miljöer (främst Windows 7) - Mycket goda kunskaper inom Microsoft miljöer (främst MS Office, Outlook) - Goda generella IT-kunskaper - Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift För att trivas med jobbet som supporttekniker är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik. Det är viktigt att du är stresstålig och gillar att ha varierande arbetsuppgifter. Vidare att du är serviceinriktad, flexibel och gillar att ge support. Det viktigaste är att du har ett starkt driv och en hög social kompetens. Det är meriterande om du kan något av följande språk; portugisiska, franska eller tyska. Du kommer vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute hos kundföretaget. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer sker löpande. Rekryteringssystemet är i dagsläget på norska. En svensk version kommer inom kort. Eventuella frågor skickas till proffsit@infocare.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN SUPPORTTEKNIKER TILL SÖDERTÄLJE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN SUPPORTTEKNIKER TILL SÖDERTÄLJE

DRIVEN SERVICEDESK-TEKNIKER TILL GETINGE
Arbetsbeskrivning InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker just nu en social och energisk junior IT-tekniker till Getinge för ett uppdrag på servicedesk. Arbetsuppgifter I rollen som junior IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter - Rådgivning och support kring användning av Microsoft Office applikationer och Microsoft operativsystem - Allmänna frågor om funktion, installation och konfigurering samt samexistens mellan persondator och kringutrustning - Registrering av uppdrag i ärendehanteringssystem - Problemhantering/Diagnos - Hantering av Hårdvarusupport ärenden - Registrering av installationer - Återrapportering och statistik - Hantering av ärenden på engelska - Äger och driver alla ärenden Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som junior IT-tekniker hos oss: - Gymnasial utbildning inom IT - Goda kunskaper i Microsoftsystem - Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift För att trivas som junior IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Det viktigaste är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute hos kunden. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! Eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN SERVICEDESK-TEKNIKER TILL GETINGE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN SERVICEDESK-TEKNIKER TILL GETINGE

DRIVEN JUNIOR-TEKNIKER TILL MALMÖ
Arbetsbeskrivning InfoCare Proffs IT är ett dotterbolag till InfoCare Service AB, Nordens ledande IT-serviceföretag. Vi söker löpande sociala och energiska juniora IT-tekniker i Malmö för timanställning. Arbetsuppgifter I rollen som junior IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hjälpa användarna igång efter en utrullning av Windows 7, det kan vara allt ifrån ominstallationer till att navigera i mappstrukturen, hitta skrivare mm. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer för att passa som junior IT-tekniker hos oss: - Gymnasial utbildning inom IT - Goda kunskaper i Windows 7 - Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift - Innehav av B-körkort är ett krav För att trivas som junior IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig, och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Det viktigaste är att du är socialt kompetent, gillar att träffa nya människor och att du är serviceinriktad. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och arbeta ute hos kunden. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! Eventuella frågor skickas till ProffsIT@infocare.se Vi undanber oss vänligen all rekryteringshjälp!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN JUNIOR-TEKNIKER TILL MALMÖ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN JUNIOR-TEKNIKER TILL MALMÖ

DRIVEN JUNIOR IT-TEKNIKER TILL GÖTEBORG
Vi söker omgående en social och ambitiös IT-tekniker som vill jobba i Helpdesk för oss i Göteborg. Vi söker dig med minst 1-3 års erfarenhet som IT-tekniker i Helpdesk och som har vana av support. Det är viktigt att du har ett stort IT-intresse, ett starkt driv och att du alltid vill ge den bästa servicen! Arbetsuppgifter I rollen som IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Helpdesk - Felsökning och felavhjälpning - Ärendehantering - Support på framförallt Windows Kvalifikationer För att passa i rollen som IT-tekniker, för InfoCare Proffs IT, har du - Gymnasial utbildning inom IT eller motsvarande påbyggnadsuppbildning - Mycket goda kunskaper i Windows-miljöer - Minst 1-2 års erfarenhet från Helpdesk - Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift Tjänsten är på sex månader med god chans till förlängning. För att trivas som IT-tekniker på InfoCare Proffs IT är det viktigt att du har ett stort intresse för IT och teknik, är stresstålig och gillar att ge support, samt att du kan arbeta självständigt. Du har en utpräglad social förmåga och är serviceinriktad, och flexibel. Du kommer att vara anställd av InfoCare Proffs IT och placerad ute hos vår kund i Göteborg. Om Du känner igen dig i ovanstående beskrivning så ber vi Dig söka omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: InfoCare Service AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN JUNIOR IT-TEKNIKER TILL GÖTEBORG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN JUNIOR IT-TEKNIKER TILL GÖTEBORG


Sök lediga jobb InfoCare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se