Infranord jobb - lediga jobb

Infranord jobb Infranord jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Infranord. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Infranord. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Bantekniker till Kil- Kil

 2. Arbetsledare till Kristinehamn- Kristinehamn

 3. Besiktningsman till Töreboda- Töreboda

 4. Bantekniker till Mellerud- Mellerud

 5. Besiktningsman till Mellerud- Mellerud

 6. Redovisningsekonom - Anläggningsredovisning/leasing- Sundbyberg

 7. Infranord rekryterar Projekt-/Entreprenadingenjör- Luleå

 8. Affärsinriktad arbetschef sökes till Region Stockholm- Stockholm

 9. Arbetsledare till Kristinehamn- Kristinehamn

 10. Arbetsledare- Arvidsjaur

 11. Projektcontroller till Göteborg- Göteborg

 12. PA koordinator- Solna

 13. Fälttekniker sökes till Infranord- Nässjö

 14. Arbetsledare- Kristinehamn

 15. Eltekniker - Kopplingsledare- Varberg

 16. Föräldravikariat för receptionist hos Infranord- Solna

 17. Spårsvetsare- Helsingborg

 18. Fälttekniker sökes till Infranord- Nässjö

 19. Krafttekniker till Göteborg- Göteborg

 20. Bantekniker- Ludvika

 21. Spårsvetsare- Ludvika

 22. Bantekniker- Borlänge

 23. Bantekniker- Fagersta

 24. Projektledare Kalkyl- Göteborg

 25. Arbetsledare Signal- Gävle

 26. Mätningstekniker- Gällivare

 27. Chefsassistent, halvtid- Solna

 28. Chefsassistent, halvtid- Solna

 29. Kommunikatör- Solna

 30. Entreprenadingenjör till Infranord- Hässleholm

 31. Entreprenadingenjör till Infranord- Helsingborg

 32. Krafttekniker till Göteborg- Göteborg

 33. Entreprenadingenjör till Infranord- Malmö

 34. Entreprenadingenjör till Infranord- Malmö

 35. Projektledare Kalkyl- Göteborg

 36. Projektcontroller till Göteborg- Göteborg

 37. Maskinspecialister järnvägsmaskiner till Infranord- Stockholm

 38. Inköpschef till Infranord Maskin- Stockholm

 39. Teknisk Projektledare till Infranord- Stockholm

 40. Verkstadschef till Infranord, Örebro- Örebro


Mer beskrivning

Bantekniker till Kil
Infranord ärSveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenörer. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och byggaspåret mot framtiden. Våra 2800 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor.www.infranord.se   Arbetsuppgifter Allmänt förekommande banarbete såsom byggnation, underhåll och felavhjälpning i spårmiljö. Du kommer också att arbeta med vegetations- och snöröjning på industri- eller snabbspår. Kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex att vara behjälplig vid spårsvetsning, termitsvetsning och som fordonsförare.  Kvalifikationer Minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning eller erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt. Det är meriterande om du har utbildning i banteknik. Erfarenhet av arbete vid järnväg är ett krav. Du ska även ha B-körkort. Körkort C samt behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Du måste uppfylla de medicinska kraven och vara godkänd i säkerhetstjänst. Vi förutsätter att du har en affärsmässig inställning och är mål- och resultatinriktad. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att du är uppmärksam och noggrann och du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Arbetstiden varierar och är även förlagd till nätter och helger. Dessutom kan beredskap/jour förekomma. Arbetet kan vara lokaliserat till andra orter, varför resor och övernattningar kan förekomma. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. På grund av semestertider kommer intervjuer att påbörjas i slutet av augusti. För frågor om tjänsten, kontakta de lokala resurscheferna. Någon av dem finns tillgänglig på telefon hela sommaren.
Företag: Infranord AB
Ort: Kil
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker till Kil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker till Kil

Arbetsledare till Kristinehamn
Infranord ärSveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenörer. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och byggaspåret mot framtiden. Våra 2800 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor.www.infranord.se    Arbetsuppgifter   I rollen som arbetsledare kommer du att, på uppdrag av platschefen planera, genomföra, följa upp och korrigera tilldelade kontraktsarbeten enligt vår affärsprocess. Du kommer att företräda arbetsgivaren och arbeta med produktionsplanering/detaljplanering. Du har ansvar för kommunikationen med tilldelade personella resurser avseende Tid-Kostnad-Kvalitet, avvikelsehantering, ekonomi- och produktionsuppföljning mot planering/kontrakt. Vi ser gärna att du medverkar till att hitta nya lösningar som kan bidra till förbättringar och att du bidrar till samsyn kring företagets visioner och mål. Resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.   Kvalifikationer   Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning från tekniskt program och erfarenhet inom järnvägsspecifik teknik. Du bör också ha vissa grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik och goda datakunskaper. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi förutsätter att du har en positiv och affärsmässig inställning, är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper och är tydlig i relationerna med såväl medarbetare som chefer. För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder.   Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst och drogtest är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. På grund av semestertider kommer intervjuer att påbörjas i augusti. För frågor om tjänsten, kontakta de lokala resurscheferna. Någon av dem finns tillgänglig på telefon hela sommaren.
Företag: Infranord Region Väst
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare till Kristinehamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare till Kristinehamn

Besiktningsman till Töreboda
    Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 3000 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor.  www.infranord.se   Arbetsuppgifter   Består i att utföra säkerhets- och underhållsbesiktning av spåranläggningar inom samtliga teknikområden. Det kan därutöver förekomma arbetsuppgifter som bantekniker och/eller fordonsförare. Kvalifikationer Minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt. Körkort B är ett krav, C och behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Du måste uppfylla de medicinska kraven och vara godkänd i säkerhetstjänst. Vi förutsätter att du har en affärsmässig inställning och är mål- och resultatinriktad. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att du är uppmärksam och noggrann. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete på järnväg, lokalkännedom samt anläggningskännedom är meriterande. Arbetstiden varierar och är även förlagd till nätter och helger. Dessutom kan beredskap/jour förekomma. Arbetet kan vara lokaliserat till andra orter, varför resor och övernattningar kan förekomma. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. På grund av semestertider kommer intervjuer att påbörjas i slutet av augusti. För frågor om tjänsten, kontakta de lokala resurscheferna. Någon av dem finns tillgänglig på telefon hela sommaren.
Företag: Infranord
Ort: Töreboda
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Besiktningsman till Töreboda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besiktningsman till Töreboda

Bantekniker till Mellerud
    Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 3000 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor.  www.infranord.se   Arbetsuppgifter Består i att utföra säkerhets- och underhållsbesiktning av spåranläggningar inom samtliga teknikområden. Det kan därutöver förekomma arbetsuppgifter som bantekniker och/eller fordonsförare.  Kvalifikationer Minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt. Körkort B är ett krav, C och behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Du måste uppfylla de medicinska kraven och vara godkänd i säkerhetstjänst. Vi förutsätter att du har en affärsmässig inställning och är mål- och resultatinriktad. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att du är uppmärksam och noggrann. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete på järnväg, lokalkännedom samt anläggningskännedom är meriterande. Arbetstiden varierar och är även förlagd till nätter och helger. Dessutom kan beredskap/jour förekomma. Arbetet kan vara lokaliserat till andra orter, varför resor och övernattningar kan förekomma.  Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. På grund av semestertider kommer intervjuer att påbörjas i augusti. För frågor om tjänsten, kontakta de lokala resurscheferna. Någon av dem finns tillgänglig på telefon hela sommaren.
Företag: Infranord
Ort: Mellerud
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker till Mellerud jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker till Mellerud

Besiktningsman till Mellerud
  Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 3000 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor.  www.infranord.se   Arbetsuppgifter Består i att utföra säkerhets- och underhållsbesiktning av spåranläggningar inom samtliga teknikområden. Det kan därutöver förekomma arbetsuppgifter som bantekniker och/eller fordonsförare. Kvalifikationer Minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt. Körkort B är ett krav, C och behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Du måste uppfylla de medicinska kraven och vara godkänd i säkerhetstjänst. Vi förutsätter att du har en affärsmässig inställning och är mål- och resultatinriktad. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att du är uppmärksam och noggrann. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete på järnväg, lokalkännedom samt anläggningskännedom är meriterande. Arbetstiden varierar och är även förlagd till nätter och helger. Dessutom kan beredskap/jour förekomma. Arbetet kan vara lokaliserat till andra orter, varför resor och övernattningar kan förekomma. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. På grund av semestertider kommer intervjuer att påbörjas i augusti. För frågor om tjänsten, kontakta de lokala resurscheferna. Någon av dem finns tillgänglig på telefon hela sommaren.
Företag: Infranord
Ort: Mellerud
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Besiktningsman till Mellerud jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besiktningsman till Mellerud

Redovisningsekonom - Anläggningsredovisning/leasing
Enheten Redovisning inom Infranords ekonomiavdelning består av 5 personer och ansvarar för moderbolagets och koncernens externa redovisning och rapportering. Som statligt ägt bolag tillämpar Infranord IFRS i koncernredovisningen och rapportering sker enligt samma principer som för noterade bolag. Redovisningsgruppen ansvarar för bokslutsprocessen, koncernkonsolidering, rapportering av skatter och moms samt hanterar moderbolagets anläggningsregister. Vi stödjer verksamheten i skatte- och redovisningsfrågor. Vi söker nu en erfaren redovisningsekonom med huvudinriktning på områdena anläggningsredovisning och leasing. Arbetsuppgifter * Du ansvarar för administration av Infranords anläggningsregister. Detta innebär bl a upplägg och aktivering av anläggningar, bevakning av pågående investeringar, avyttring och utrangering av anläggningar samt rapportering * Du ansvarar för att stödja verksamheten med rapportering och utredningar avseende befintliga och pågående anläggningar samt allmänt avseende redovisningsprinciper inom området * Du arbetar enskilt och i projekt för att utveckla systemstöd och rutiner med avseende på anläggningsredovisning * Du arbetar med redovisning av koncernens finansiella leasingavtal och ansvarar för månatlig avstämning och rapportering av leasing i koncernredovisningen * Du bevakar nyheter på redovisningsområdet avseende anläggningsredovisning samt leasingavtal * Som en i gruppen arbetar du även med löpande redovisning och bokslutsarbete inom Infranord AB, bl a avstämningar, utredningar, årsredovisning, samt deltar i aktiviteter och projekt för att förbättra och förenkla rutiner kopplade till moderbolagets och koncernens redovisning och rapportering Kompetens/utbildning * Du har högskoleexamen om minst 140 p med inriktning mot redovisning eller är gymnasieekonom med en eftergymnasial påbyggnad inom redovisningsområdet. Erfarenhet/kunskaper * Erfarenhet av anläggningsadministration eller liknande registerarbete * Erfarenhet av redovisning och självständigt bokslutsarbete * Teoretiska kunskaper inom anläggningsredovisning och redovisningsregler * Erfarenhet av större ekonomisystem (gärna Agresso el SAP) samt vana att arbeta med Microsoft Office. Övrigt * Noggrannhet, ansvarskänsla och analytisk förmåga * Social kompetens och integritet i kontakter med övriga verksamheten  Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kommer att göras löpande.
Företag: Infranord Avdelningarna
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom - Anläggningsredovisning/leasing jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom - Anläggningsredovisning/leasing

Infranord rekryterar Projekt-/Entreprenadingenjör
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 3 000 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor. www.infranord.se Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsbeskrivning Som projekt-/ entreprenadingenjör arbetar du med att följa upp tilldelade uppdrag enligt vår affärsprocess. Du arbetar också med ekonomisk uppföljning, prognoser samt kalkylering i de olika uppdragen. En annan viktig uppgift är att bevaka kontraktshandlingar, medverka vid produktionsplanering och arbeta med projektstyrning. Du kommer också att ansvara för dokumentation såsom relationshandlingar och projektplaner samt delta vid byggmöten. Vem är du? Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har motsvarande bakgrund som kan bedömas likvärdigt. Du har god erfarenhet av projektstyrning, entreprenadjuridik och har god datorvana. Kunskap i engelska samt B-körkort är ett krav . Erfarenhet från järnvägsbranschen är meriterande likaså om du har kunskaper i MAP-kostnadsstyrning. Du har också god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person har du god analytisk förmåga och är mål- och resultatinriktad. För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. Kontaktperson För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Josefsson 070 - 853 44 32. Vänligen ansök snarast. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Sverige
Ort: Luleå
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Infranord rekryterar Projekt-/Entreprenadingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Infranord rekryterar Projekt-/Entreprenadingenjör

Affärsinriktad arbetschef sökes till Region Stockholm
Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra ca 2500 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter ca 4 miljarder kronor. Sedan 2010 är vi också etablerade i Norge.   Arbetsuppgifter Som arbetschef arbetar du på uppdrag av regionchef med ansvar för kundbevakning, försäljning, affärsutveckling och övergripande projektstyrning för Region Stockholms kund- och projektportfölj. Arbetschefen är, tillsammans med Infranords marknadsorganisation, ansvarig för framtagning av anbud i anbudsskedet. Arbetschefen har också personalansvar över regionens platschefer och styr verksamheten på bästa sätt gentemot åtaganden i våra kontrakt. Du har även som uppgift att se till att projektorganisationen arbetar på rätt sätt enligt säkerhet, miljö, hälsa, och kvalité. Region Stockholms verksamhet omfattar både ”Drift och underhållsprojekt” samt ”Anläggningsprojekt”, som finns i Storstockholm med omnejd. Projektlängden varierar och kan pågå i upp till ca 7 år, beroende på typ av projekt. Projekten bemannas med hjälp av vår interna resursorganisation, där våra medarbetare, maskiner och produktionshjälpmedel finns. Våra medarbetare har hög kompetens och ofta lång erfarenhet av entreprenadverksamhet . I rollen som Arbetschef medverkar du också i Infranords arbete att ständigt stärka bolagets position som Sverige och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Arbetschefen ingår i regionens ledningsgrupp och rapporterar till regionchefen i Stockholm.     Kvalifikationer * Vi söker dig som har relevant examen från Universitet/Högskola samt flera års arbetslivserfarenhet från liknande roller i entreprenadbranschen. * Du har god erfarenhet av projektstyrning och projektekonomi och behärskar entreprenadjuridik mycket bra. * Din datorvana är mycket god och du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. * Du lockas av att samordna omfattande och komplexa projekt inom järnvägsbranschen, projekt som har en direkt infrastrukturell påverkan på Sverige och Norden. * Du har god erfarenhet av att jobba med kundrelationer och lockas av att ständigt jobba mot att utveckla kundrelationer till en ny nivå. * Du har god erfarenhet av förhandling tillsammans med kund, och har gärna ett kontaktnät i branschen. Vi söker dig som är en entusiasmerande, involverande, social och affärsmässig ledare. Du har en förmåga att skapa dig en stark egen förankring i organisationen vilket du gör med ett högt driv och energi. Du stimuleras av att skapa goda relationer och delaktighet samt kan kommunicera dina idéer både internt och externt. Du har även en vilja och vana att se på saker affärsmässigt och lever under devisen ”Allt är möjligt”. Krav på B-körkort. Stämmer detta in på dig? Skicka då in din ansökan senast 11 oktober. Rekryteringsprocessen pågår löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!
Företag: Infranord AB, Region Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsinriktad arbetschef sökes till Region Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsinriktad arbetschef sökes till Region Stockholm

Arbetsledare till Kristinehamn
Arbetsuppgifter I rollen som arbetsledare kommer du att på uppdrag av platschefen planera, genomföra, följa upp och korrigera tilldelade kontraktsarbeten enligt vår affärsprocess. Du kommer att företräda arbetsgivaren och arbeta med produktionsplanering/detaljplanering. Du har ansvar för kommunikationen med tilldelade personella resurser avseende Tid-Kostnad-Kvalitet, avvikelsehantering, ekonomi- och produktionsuppföljning mot planering/kontrakt. Vi ser gärna att du medverkar till att hitta nya lösningar som kan bidra till förbättringar och att du bidrar till samsyn kring företagets visioner och mål. Resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning från tekniskt program och erfarenhet inom järnvägsspecifik teknik. Du bör också ha vissa grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik och goda datakunskaper. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi förutsätter att du har en positiv och affärsmässig inställning, är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper och är tydlig i relationerna med såväl medarbetare som chefer. För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst och drogtest är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
Företag: Infranord Region Väst
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare till Kristinehamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare till Kristinehamn

Arbetsledare
Infranord AB är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra ca 2 600 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 3,5 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion. Läs mer på www.infranord.se   ***** Arbetsuppgifter ***** Som arbetsledare kommer du att, på uppdrag av platschefen, arbeta med produktionsplanering och göra uppföljningar för de olika uppdragen. Du ansvarar för att uppdragen utförs enligt gällande kontrakt och ser till att kontinuerligt informera platschefen om anläggningsstatus. Arbetet innebär även viss kundkontakt för att se till att tilläggs- och ändringsarbeten utförs enligt önskemål. Du kommer också att förmedla visst tekniskt stöd och kommunicera beslut till medarbetarna. Arbetet innebär ett visst personal- och budgetansvar. Då tillkommer arbetsuppgifter som att coacha medarbetare och driva arbetet framåt, hålla medarbetarsamtal, upprätta individuella utvecklingsplaner samt genomföra rehabiliteringsutredningar. Vi ser gärna att du medverkar till att hitta nya lösningar som kan bidra till förbättringar och att du bidrar till samsyn kring företagets visioner och mål. Placering i Arvidsjaur eller Storuman. Resor i tjänsten förekommer.  ***** Kvalifikationer ***** Du har minst gymnasieutbildning på teknisk linje och har Du erfarenhet av järnvägsteknik så är det meriterande. Du bör också ha vissa grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik och god datakunskap. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi vill att du har goda ledaregenskaper och är intresserad av att vara en företrädare för företaget. Du har en affärsmässig inställning och är mål- och resultatinriktad. Tjänsten kräver godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst samt B-körkort. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och ser därför att både män och kvinnor i olika åldrar och med olika bakgrund söker sig till oss.
Företag: Infranord AB
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare jobb, Arbetsledare Arvidsjaur, Arbetsledare Infranord AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare

Projektcontroller till Göteborg
  Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 2 600 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor. Arbetsuppgifter Vi söker nu projektcontroller till Göteborg. Som projektcontroller hos oss arbetar du med allmänt förekommande controlleruppgifter mycket nära verksamheten med kontaktytor mot arbetschef, platschef och entreprenadingenjör. Din uppgift är att driva och kvalitetssäkra arbetet med budgetar, prognoser, bokslutsarbete samt internrapportering. Du säkerställer att ekonomiska rutiner och riktlinjer efterlevs i organisationen och agerar stöd i ekonomiadministrativa arbetsuppgifter i projekten. Du rapporterar till vår verksamhetscontroller. Det ingår resor i arbetet, främst inom den södra regionen. Kvalifikationer Vi söker dig som har en akademisk utbildning, civilekonom eller liknande, och har förståelse för affären. Du bör ha erfarenhet från entreprenadbranschen samt ha arbetat som controller under minst 2 år. Du har förmåga att översätta verksamhet till ekonomi och kan göra ekonomisk information lättillgänglig för verksamheten. Som person är du drivande, resultatorienterad och självgående. Du är strukturerad och noggrann, och har lätt att knyta nya kontakter med våra medarbetare ute i verksamheten. Du har vidare mycket goda kunskaper i Office paketet och då speciellt Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso. B-körkort är ett krav. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in ansökan så fort som möjligt.
Företag: Infranord AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Projektcontroller till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektcontroller till Göteborg

PA koordinator
Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser däför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. Arbetsuppgifter Vi söker nu PA koordinator till Infranord AB med placering på vårt huvudkontor i Solna. Som PA koordinator ingår Du i en central grupp om 10 personer. PA koordinatorn skall vara ett konsultativt och administrativt stöd till verksamheten och utföra PA uppdrag i standardiserade processer samt på beställning av chefer och personalspecialister. PA-koordinatorn tillhör Infranords centrala PA center och har i uppdrag att säkerställa att personaladministration och service utförs med hög kvalitet. Som PA koordinator inom PA center kommer du till största delen att arbeta med administration och samordning av utbildningar. Vidare arbetar du aktivt med att vägleda och stödja chefer, personalspecialister och medarbetare i utbildningsfrågor. Det ingår även i rollen att hantera hälsoundersökningar för anställda i säkerhetstjänst, personaladministration kring processen nyanställning/avslut, ID kort, CV- hantering och ta fram olika former av statistik och rapporter inom personalområdet. Du kommer även att ingå i olika personaluppdrag som drivs centralt, där arbetsuppgifterna varierar, t ex samordning av medarbetarundersökning, kompetenskartläggning m m. PA center har även ansvar för att vara support i HR systemet HRM-portalen. Som PA koordinator har man ansvar för samordningen och administrationen av hela eller delar av utbildningsområden som genomförs i Infranord Academys regi. Kvalifikationer Vi söker dig som har någon form av personaladministrativ utbildning efter gymnasiet eller har en bakgrund  som kan bedömas som likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet från att ha arbetat med utbildningssamordning och administration.  Ett krav är att du är en god användare av olika IT-program (Office), har  erfarenhet av något HR system samt även har lätt för att ta till dig nya verktyg. Meriterande är erfarenhet av projektledning inom HR-området. Som person är du initiativtagande med ett noggrant och ordningssamt arbetssätt. Vidare tycker du om att levererera god service. Tjänsten är bred och kräver stor flexibilitet vilket innebär att du ska lätt för dig att ta till dig nya uppdrag. Eftersom arbetet kräver att ha kontakter både internt och externt är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och upprätthåller goda relationer. Vi gör urval och intervjuer löpande under hela ansökningstiden. Välkommen med din ansökan !
Företag: Infranord Avdelningarna
Ort: Solna
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga PA koordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PA koordinator

Fälttekniker sökes till Infranord
Infranord är en av Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra ca 2300 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 3,8 miljarder kronor.www.infranord.se   Infranord AB, Components, söker nu nya medarbetare. Components finns i Nässjö och är en verkstad som tillverkar, renoverar samt återvinner järnvägsprodukter och komponenter inom Infranord.    Arbetsuppgifter:   I samband med en ny och spännande affär söker nu Components i Nässjö fälttekniker med placering i Nässjö. Du kommer att ingå i ett team och jobba med att planera, leda och genomföra uppdrag baserat på beställning från kund. Uppdragen finns inom området el och signal där stor del av arbetet består i att vara ute i fält. Vid uppdrag i fält detaljplanerar Du arbetet, monterar och installerar utrustningar samt kontrollerar och driftsätter dessa. I förekommande fall felsöker Du också i anläggningens elektriska och mekaniska delar. Mellan uppdragen i fält monterar och installerar Du el och signalutrustningar på verkstaden.    Ditt ansvarsområde omfattar även bl.a. att:   * Vara kontaktperson mot orderansvarig vid fältarbete * Föra dagbok, samt identifiera och ta fram underlag för tillkommande/avgående arbete. * Rapportera tillbud, olyckor och avvikelser enligt regelverk. * Hålla ordning och reda på egen arbetsplats och underhålla utrustning. * Tillse att avhjälpa elektriska fel genom felsökning och mätning av elektriska kretsar. * Ansvara för att arbeten är utförda och kontrollerade enligt bygghandlingar och har avsedd funktion.  * M.m   Kvalifikationer:   Vi förutsätter att du har elteknisk gymnasieutbildning eller annan motsvarande utbildningsbakgrund. Du har också minst 3 års erfarenhet av liknande arbete, med felavhjälpning i elektriska kraft och automatikanläggningar. Erfarenhet av installationer av elfjärranläggningar och av att uppgradera frånskiljardon är även detta kvalifikationer vi söker.   Helst ser vi erfarenhet från järnvägssektorn, eller likvärdig hög- /lågspänningsanläggning, där du gärna har varit skydds-och säkerhetsledare samt elarbetsansvarig.   Som anställd i säkerhetstjänst måste du uppfylla de medicinska kraven för säkerhetstjänst, d v s god syn med eller utan glasögon, god hörsel och normalt färgseende. Körkort med behörighet B erfordras. Du ska ha lätt för att samarbeta i grupp och ha ett eget driv och initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Infranord AB
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fälttekniker sökes till Infranord jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fälttekniker sökes till Infranord

Arbetsledare
Infranord AB är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 2300 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 3,8 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion. Läs mer på www.infranord.se   ***** Arbetsuppgifter ***** Som arbetsledare kommer du att på uppdrag av platschefen, leda arbetet. Du ansvarar för att uppdragen utförs enligt gällande kontrakt, genom att planera och bereda arbete, avropa maskiner, material och personal, informera om arbetena och driva dem framåt, samt kontinuerligt informera platschefen arbetenas framdrift och föreslå förbättringar. Du kommer att förmedla  tekniskt stöd och kommunicera företagsledningens direktiv till medarbetarna, samt ha budget- och personalansvar, med arbetsuppgifter som att hålla medarbetarsamtal, upprätta individuella utvecklingsplaner, coacha medarbetare, samt bidra i rehabiliteringsutredningar. Vi förväntar oss att du bidrar till samsyn kring företagets visioner och mål och till lagandan inom företaget.   ***** Kvalifikationer *****   Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande dokumenterade erfarenheter. Erfarenhet av järnvägsteknik eller väg- och anläggning är meriterande. Likaså arbetsledning liksom grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik och datakunskap. Du har goda ledaregenskaper, god kommunikationsförmåga och kan företräda företaget. Du har affärsmässig inställning och är mål- och resultatinriktad.   Tjänsten kräver godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst samt B-körkort.   Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och ser därför att både män och kvinnor i olika åldrar och med olika bakgrund söker sig till oss.
Företag: Infranord AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare jobb, Arbetsledare Kristinehamn, Arbetsledare Infranord AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare

Eltekniker - Kopplingsledare
Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 2300 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 3,8 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion. www.infranord.se   Till Infranord Region Södra söker vi nu Eltekniker/kopplingsledare med placering i Varberg Arbetsuppgifter: Som eltekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift, underhåll, standardförbättring och nybyggnation.  Arbetet med transformatorer, frånskiljare, stolpsättning m.m. ingår också.  Trafiksäkerheten är direkt beroende av att anläggningarna fungerar och därför är arbetet ansvarsfullt och säkerheten sätts alltid främst. Resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. Kvalifikationer: För arbete som eltekniker krävs lägst gymnasieutbildning. Det är meriterande och önskvärt att du har kompetens kopplingsledare högspänning och har jobbat med kontaktledning. Vi söker särskilt dig som har erfarenhet inom järnvägsbranschen. Ytterligare kompetens som förare till LMV är meriterande. Vi söker dig som vill arbeta i en grupp målmedvetna, engagerade och ansvarstagande tekniker. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att du är uppmärksam och noggrann. Du har därför ett stort säkerhetstänkande. Vidare är du van att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Många arbetsuppgifter kommer att kräva en god fysik hos dig. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande. För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personal-sammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Infranord AB
Ort: Varberg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Eltekniker - Kopplingsledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eltekniker - Kopplingsledare

Föräldravikariat för receptionist hos Infranord
Infranord är Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra drygt 2 500 medarbetare finns i Sverige, Norge och Danmark och vi omsätter 3,8 miljarder kronor.www.infranord.se   Arbetsuppgifter Som receptionist har du ett övergripande ansvar för receptionen samt lokaler för konferens, interna möten och lunchrum. Du ansvarar för den dagliga skötseln inom dessa områden.Tjänsten innebär också att du själv är aktiv i den dagliga driften samt ser till att kontoret är utrustat för att våra medarbetare ska kunna arbeta effektivt. I arbetet ingår även ansvar för posthantering samt för kontakter med leverantörer såsom exempelvis fastighetsskötsel, lokalvård, mattor, larm och kaffemaskiner. I uppdraget ingår också kontering av fakturor rörande receptionen och kontoret, besökshantering, sköta konferensrum samt lunchrum. Du bör även vara behjälplig till övriga medarbetare med diverse arbetsuppgifter.   Kvalifikationer Du som söker tjänsten har gymnasiekompetens samt viss erfarenhet av liknande arbete.  Du skall vara serviceinriktad och kunna ta tag i arbetsuppgifter som dyker upp. Du har goda kunskaper i engelska samt är van att arbeta med Office paketet. Som person är du mycket service inriktad, strukturerad, initiativrik samt framåt och driven. Du har god kommunikativ förmåga, hög social kompetens och tillgänglighet samt ett brinnande intresse för människor. Du är en utpräglad administratör och organisatör. För att passa för tjänsten är du flexibel samt trivs i en föränderlig verksamhet och tar ett eget ansvar för att strukturera din arbetsdag. Vidare är du van vid ett högt tempo, har en god förmåga att leverera hög service även i stressade situationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten är på heltid och ett vikariat fr o m slutet av september 2014 t o m slutet av oktober 2015. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss Välkommen med din ansökan snarast!!
Företag: Infranord AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Föräldravikariat för receptionist hos Infranord jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Föräldravikariat för receptionist hos Infranord

Spårsvetsare
Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 2300 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 3,8 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion, www.infranord.se Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsfullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter av vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar med olika bakgrund söker till oss.   Arbetsuppgifter Dina främsta arbetsuppgifter blir spårsvetsning och växelrevision och det kan även förekomma andra arbetsuppgifter, t ex som bantekniker. Du kommer att jobba i drift- och underhållsarbeten och med nybyggnation. Kvalifikationer Spårsvetsare med godkänd licens är ett krav. Gymnasium eller motsvarande utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt. Körkort B är ett krav men det är meriterande om du har C-körkort. Behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Urvalstest med godkänt resultat krävs för att komma i fråga för anställning. Du måste uppfylla de medicinska kraven och vara godkänd för säkerhetstjänst. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att du är uppmärksam och noggrann. Arbetet sker ofta i grupp, därför ska du ha god social kompetens och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du har en affärsmässig inställning och är mål- och resultatinriktad. Erfarenhet från arbete på järnväg är meriterande. Tjänstgöring och övernattning utanför placeringsorten kan bli aktuellt liksom beredskap. Det är viktigt att du är flexibel och serviceinriktad för att vi ska kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför gärna att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.   Urval kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstiden slut.
Företag: Infranord Region Södra Syd
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Spårsvetsare jobb, Spårsvetsare Helsingborg, Spårsvetsare Infranord Region Södra Syd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spårsvetsare

Fälttekniker sökes till Infranord
Infranord är en av Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra ca 2300 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 3,8 miljarder kronor.www.infranord.se   Infranord AB, Components, söker nu nya medarbetare. Components finns i Nässjö och är en verkstad som tillverkar, renoverar samt återvinner järnvägsprodukter och komponenter inom Infranord.    Arbetsuppgifter:   I samband med en ny och spännande affär söker nu Components i Nässjö fälttekniker med placering i Nässjö. Du kommer att ingå i ett team och jobba med att planera, leda och genomföra uppdrag baserat på beställning från kund. Uppdragen finns inom området el och signal där stor del av arbetet består i att vara ute i fält. Vid uppdrag i fält detaljplanerar Du arbetet, monterar och installerar utrustningar samt kontrollerar och driftsätter dessa. I förekommande fall felsöker Du också i anläggningens elektriska och mekaniska delar. Mellan uppdragen i fält monterar och installerar Du el och signalutrustningar på verkstaden.    Ditt ansvarsområde omfattar bl.a. att: * Vara kontaktperson mot orderansvarig vid fältarbete * Detaljplanering av arbetet * Installation och drifttagning av elfjärranläggningar * Ansvara för att arbeten är utförda och kontrollerade enligt bygghandlingar och har avsedd funktion.  * Föra dagbok, samt identifiera och ta fram underlag för tillkommande/avgående arbete. * Rapportera tillbud, olyckor och avvikelser enligt regelverk. * Hålla ordning och reda på egen arbetsplats och underhålla utrustning. * Tillse att avhjälpa elektriska fel genom felsökning och mätning av elektriska kretsar. * M.m   Kvalifikationer:   Vi förutsätter att du har elteknisk gymnasieutbildning eller annan motsvarande utbildningsbakgrund. Du har också minst 3 års erfarenhet av liknande arbete, med felavhjälpning i elektriska kraft och automatikanläggningar. Erfarenhet av installationer av elfjärranläggningar och av att uppgradera frånskiljardon är även detta kvalifikationer vi söker. Meriterande är erfarenhet från järnvägssektorn, eller likvärdig hög- /lågspänningsanläggning, där du gärna har varit skydds-och säkerhetsledare samt elarbetsansvarig. Meriterande är också erfarenhet av omformarstationers och nätstationers ställverk och automatikanläggningar Som anställd i säkerhetstjänst måste du uppfylla de medicinska kraven för säkerhetstjänst, d v s god syn med eller utan glasögon, god hörsel och normalt färgseende. Körkort med behörighet B erfordras. Du ska ha lätt för att samarbeta i grupp och ha ett eget driv och initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Infranord AB
Ort: Nässjö
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Fälttekniker sökes till Infranord jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fälttekniker sökes till Infranord

Krafttekniker till Göteborg
Infranord AB är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 2300 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 3,8 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion. Läs mer på www.infranord.se   Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i kraftgruppen med ansvar för anläggningar för kraftförsörjning som huvudinriktning men även vid behov till övriga gruppen eltekniker. Arbetet med kraftförsörjningsanläggningar innebär både drift och underhåll samt felavhjälpning på roterande och statiska omformare, högspänningsställverk med tillhörande utrustning, reläteknik, övriga kraftanläggningar för järnvägsdriften samt fjärrstyrningssystem. I arbetsuppgifterna ingår felavhjälpning, periodiska och fortlöpande tillsyner, förutbestämt underhåll, mindre projekteringar, om- och nybyggnation samt provning och driftsättning av hela anläggningar eller anläggningsdelar. Detta innebär alltså att arbete sker både på hög- och lågspänningsanläggningar, styr- och reglerutrustning samt system för övervakning och larm. I arbetsuppgifterna ingår även att följa upp och analysera fel och andra oönskade händelser i anläggningarna.  Resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du behöver även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. Kvalifikationer: Du har gymnasieutbildning med inriktning elteknik och erfarenhet inom järnvägsspecifik elteknik samt påbyggnadsutbildning och praktiskt arbete från arbete på liknande anläggningar, alternativt annan utbildning och erfarenhet som sammantaget bedöms som likvärdig. Säkerheten på järnväg och tågens punktlighet är direkt beroende av att anläggningarna fungerar och säkerheten sätts alltid främst. Därför måste du vara uppmärksam och ansvarsfull samt ge el- och driftssäkerheten högsta prioritet. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas, god syn med eller utan glasögon, god hörsel och normalt färgseende är ett krav för trafiksäkerhetstjänst. B-körkort är ett krav. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.
Företag: Infranord AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Krafttekniker till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Krafttekniker till Göteborg

Bantekniker
Arbetsuppgifter Allmänt förekommande banarbete men det kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex fordonsförare. Drifts- och underhållsarbeten samt viss nybyggnation ingår i dina arbetsuppgifter.   Kvalifikationer Minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt. Körkort B är ett krav, C och behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Du måste uppfylla de medicinska kraven för- och vara godkänd i säkerhetstjänst. Urvalstest med godkänt resultat krävs för att komma i fråga för anställning som fordonsförare. Vi förutsätter att Du har en affärsmässig inställning, är mål- och resultatinriktad. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att Du är uppmärksam och noggrann. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete på järnväg, lokalkännedom samt anläggningskännedom är meriterande. Tjänstgöring utanför placeringsorten kan bli aktuellt vilket kan komma att innebära övernattning utanför densamma. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
Företag: Infranord Region Norra
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker jobb, Bantekniker Ludvika, Bantekniker Infranord Region Norra
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker

Spårsvetsare
Arbetsuppgifter Dina främsta arbetsuppgifter är spårsvetsning men det kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex fordonsförare och bantekniker. Drifts- och underhållsarbeten samt viss nybyggnation ingår i dina arbetsuppgifter.  Kvalifikationer Spårsvetsare med licens är önskvärt. Minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt.Körkort B är ett krav, C och behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Du måste uppfylla de medicinska kraven för- och vara godkänd i säkerhetstjänst. Urvalstest med godkänt resultat krävs för att komma i fråga för anställning som fordonsförare. Vi förutsätter att Du har en affärsmässig inställning, är mål- och resultatinriktad. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att Du är uppmärksam och noggrann. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete på järnväg, lokalkännedom samt anläggningskännedom är meriterande. Tjänstgöring utanför placeringsorten kan bli aktuellt vilket kan komma att innebära övernattning utanför densamma. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
Företag: Infranord Region Norra
Ort: Ludvika
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Spårsvetsare jobb, Spårsvetsare Ludvika, Spårsvetsare Infranord Region Norra
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spårsvetsare

Bantekniker
Arbetsuppgifter Allmänt förekommande banarbete men det kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex fordonsförare. Drifts- och underhållsarbeten samt viss nybyggnation ingår i dina arbetsuppgifter.   Kvalifikationer Minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt. Körkort B är ett krav, C och behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Du måste uppfylla de medicinska kraven för- och vara godkänd i säkerhetstjänst. Urvalstest med godkänt resultat krävs för att komma i fråga för anställning som fordonsförare. Vi förutsätter att Du har en affärsmässig inställning, är mål- och resultatinriktad. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att Du är uppmärksam och noggrann. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete på järnväg, lokalkännedom samt anläggningskännedom är meriterande. Tjänstgöring utanför placeringsorten kan bli aktuellt vilket kan komma att innebära övernattning utanför densamma. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
Företag: Infranord Region Norra
Ort: Borlänge
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker jobb, Bantekniker Borlänge, Bantekniker Infranord Region Norra
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker

Bantekniker
Arbetsuppgifter Allmänt förekommande banarbete men det kan även förekomma andra arbetsuppgifter som t ex fordonsförare. Drifts- och underhållsarbeten samt viss nybyggnation ingår i dina arbetsuppgifter.   Kvalifikationer Minst treårigt gymnasium eller motsvarande utbildning och erfarenhet som sammantaget kan bedömas som likvärdigt. Körkort B är ett krav, C och behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. Du måste uppfylla de medicinska kraven för- och vara godkänd i säkerhetstjänst. Urvalstest med godkänt resultat krävs för att komma i fråga för anställning som fordonsförare. Vi förutsätter att Du har en affärsmässig inställning, är mål- och resultatinriktad. Arbetsuppgifter vid järnväg kräver att Du är uppmärksam och noggrann. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Erfarenhet från arbete på järnväg, lokalkännedom samt anläggningskännedom är meriterande. Tjänstgöring utanför placeringsorten kan bli aktuellt vilket kan komma att innebära övernattning utanför densamma. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.
Företag: Infranord Region Norra
Ort: Fagersta
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Bantekniker jobb, Bantekniker Fagersta, Bantekniker Infranord Region Norra
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bantekniker

Projektledare Kalkyl
Infranord AB är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 2300 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 3,8 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion. Läs mer på www.infranord.se   Arbetsuppgifter  Nu söker vi en projektledare anbud till vårt regionkontor i Göteborg.  Som projektledare anbud leder du anbuds- och kalkyleringsarbetet, samt medverkar vid anbudsgenomgång och kontraktskrivning. Efter kontraktskrivning är du ett stöd till platschefer och arbetsledare i kunskapsöveföring från anbudsskede till genomförande av våra uppdrag.Du är även den som initierar kunskapsåterföring från utförda uppdrag. Du rapporterar till Södra regionens kalkylchef. Kvalifikationer Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller motsvarande kompetens som sammantaget bedöms som likvärdig. Önskvärt är att du har entreprenadjuridiska kunskaper samt erfarenhet från kalkylering och anbudsframtagning. Har du järnvägsteknisk bakgrund och behärskar kalkylsystemet MAP är detta meriterande. B-kört kort är ett krav.  Som person är du drivande, resultatorienterad och självgående. Du är strukturerad och noggrann, och har lätt att knyta nya kontakter med våra medarbetare ute i verksamheten. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och då speciellt Excel. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.
Företag: Infranord AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Kalkyl jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Kalkyl

Arbetsledare Signal
Arbetsuppgifter Som arbetsledare företräder Du arbetsgivaren och arbetar i enlighet med fattade beslut. I uppdraget ingår att säkerställa att lagar och föreskrifter samt företagets regler och rutiner efterlevs och tillämpas. Arbetsledaruppgifterna kopplade till affärsuppdragen i arbetsorganisationen. Du kan samtidigt ha uppdrag mot en eller flera platschefer och kan komma att arbetsleda medarbetare utanför din egen teknikkompetens. Du kommer bland annat att: • Förmedla teknikstöd till medarbetarna. • Hålla platschefen löpande underrättad om anläggningens status, kundens behov och önskemål samt behov av ändrings- och tilläggsarbeten. • Ansvara för att tilldelat uppdrag utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor. • Medverka till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar. • Aktivt söka och sprida relevant information. • Bidra till samsyn och enighet, bland annat då det gäller företagets visioner och mål. • Driva arbetet framåt genom att coacha och övertyga. Kvalifikationer Du har minst gymnasieutbildning på teknisk linje samt erfarenhet inom järnvägsspecifik teknik. Alternativt annan utbildning och erfarenhet som sammantaget bedöms som likvärdig. Du måste också ha vissa grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik och goda datakunskaper. Erfarenhet av arbetsledning och kunskaper inom signalteknik är meriterande. Vi förutsätter att Du har en affärsmässig inställning, är mål- och resultatinriktad och har goda ledaregenskaper. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst och drogtest är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav.
Företag: Infranord Region Norra
Ort: Gävle
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Signal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Signal

Mätningstekniker
Arbetsuppgifter Som mätningstekniker arbetar du i huvudsak med fält- och beräkningsarbete vid etablering av anslutningsnät i plan och höjd, inmätning för projektering och utsättning. Vi använder totalstationer, GPS-utrustning och avvägningsinstrument av fabrikaten Leica och Geodimeter. Du måste kunna arbeta på oregelbundna tider och ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. Kvalifikationer Du är utbildad mätningstekniker, nyutexaminerad eller erfaren. Mätningsuppdragen är både interna och externa och du kommer oftast att arbeta i små självständiga team med stor möjlighet att påverka arbetets utformning. Därför måste du vara flexibel, ha en god samarbetsförmåga och även kunna arbeta självständigt. Du ska vara nyfiken, initiativrik och beredd att ta tag i alla förekommande uppgifter, vilket ibland också kan innebära fysiskt krävande arbeten. Oftast kommer du att arbeta på eller i närheten av trafikerade spår. Det krävs därför att du är uppmärksam och noggrann. Körkort för bil är ett krav och godkänd hälsoundersökning, god syn med eller utan glasögon, god hörsel och normalt färgseende är ett krav för trafiksäkerhetstjänst. Drogtest genomförs innan beslut om anställning fattas.
Företag: Infranord Region Norra
Ort: Gällivare
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Mätningstekniker jobb, Mätningstekniker Gällivare, Mätningstekniker Infranord Region Norra
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mätningstekniker

Chefsassistent, halvtid
Arbetsuppgifter Vi söker en chefsassistent till vår Maskinchef. Exempel på arbetsuppgifter är mötesbokningar, korrespondens, resebokningar, sköta kontakter både externt och internt, kalenderplanering, förberedelser av interna och externa möten, skapa PowerPoint-presentationer, protokollhantering, uppföljning av projekt samt vara med och arrangera internkonferenser. Du kommer även styra och ansvara för enhetens kommunikation. Utöver detta medverkar du och bistår i enhetens ledningsgrupp. Som chefsassistent får du en bred roll med varierande arbetsuppgifter med många olika kontakter. En del resor kan förekomma i tjänsten. Tjänsten är placerad i Solna, på halvtid. För rätt person kan det i framtiden finnas möjlighet till utökad arbetstid. Förläggning av arbetstiden fastställs efter överenskommelse.   Kvalifikationer Vi söker dig som har lämplig utbildning från universitet eller högskola, eller flerårig erfarenhet av liknande arbete som vi bedömer som likvärdigt. För att lyckas i denna roll krävs förmågan att arbeta självständigt. Det är en förutsättning att du är prestigelös och har en hög känsla för service. Det är också viktigt att du har goda IT kunskaper och att du är van att arbeta med Officepaketet. För tjänsten är det ett krav att du utöver svenska språket även behärskar engelska, i både tal och skrift. Vi vill även att du har mycket god kompetens inom kommunikation. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ men samtidigt kunna ta direktiv. Du tycker om högt tempo och att hantera många uppgifter parallellt samt underlätta för din uppdragsgivare. Som person är du tillmötesgående, noggrann och flexibel. Du är strukturerad och tycker om att organisera ditt arbete.  Eftersom du kommer att hantera företagsuppgifter, förutsätter vi att du är lojal och har hög integritet samt mognad att hantera företagsuppgifter av konfidentiell karaktär. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi tillämpar löpande urval och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Företag: Infranord AB
Ort: Solna
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Chefsassistent, halvtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefsassistent, halvtid

Chefsassistent, halvtid
Arbetsuppgifter Vi söker en chefsassistent till vår Maskinchef. Exempel på arbetsuppgifter är mötesbokningar, korrespondens, resebokningar, sköta kontakter både externt och internt, kalenderplanering, förberedelser av interna och externa möten, skapa PowerPoint-presentationer, protokollhantering, uppföljning av projekt samt vara med och arrangera internkonferenser. Du kommer även styra och ansvara för enhetens kommunikation. Utöver detta medverkar du och bistår i enhetens ledningsgrupp. Som chefsassistent får du en bred roll med varierande arbetsuppgifter med många olika kontakter. En del resor kan förekomma i tjänsten. Tjänsten är placerad i Solna, på halvtid. För rätt person kan det i framtiden finnas möjlighet till utökad arbetstid. Förläggning av arbetstiden fastställs efter överenskommelse.   Kvalifikationer Vi söker dig som har lämplig utbildning från universitet eller högskola, eller flerårig erfarenhet av liknande arbete som vi bedömer som likvärdigt. För att lyckas i denna roll krävs förmågan att arbeta självständigt. Det är en förutsättning att du är prestigelös och har en hög känsla för service. Det är också viktigt att du har goda IT kunskaper och att du är van att arbeta med Officepaketet. För tjänsten är det ett krav att du utöver svenska språket även behärskar engelska, i både tal och skrift. Vi vill även att du har mycket god kompetens inom kommunikation. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ men samtidigt kunna ta direktiv. Du tycker om högt tempo och att hantera många uppgifter parallellt samt underlätta för din uppdragsgivare. Som person är du tillmötesgående, noggrann och flexibel. Du är strukturerad och tycker om att organisera ditt arbete.  Eftersom du kommer att hantera företagsuppgifter, förutsätter vi att du är lojal och har hög integritet samt mognad att hantera företagsuppgifter av konfidentiell karaktär. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi tillämpar löpande urval och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Företag: Infranord AB
Ort: Solna
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Chefsassistent, halvtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefsassistent, halvtid

Kommunikatör
Infranord är Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra drygt 2 500 medarbetare finns i Sverige, Norge och Danmark och vi omsätter 3,8 miljarder kronor. Arbetsuppgifter Infranord söker en Kommunikatör till Marknads- och kommunikationsavdelningen. Kommunikationsgruppen består av tre kommunikatörer som är navet i företagets interna och externa kommunikation. Vi arbetar med att samordna bolagets kommunikation för att skapa en enhetlig profil och ett konsekvent budskap till prioriterade målgrupper. Denna kommunikatörstjänst har tonvikt på tre huvudområden: - Ansvara för produktionen av företagets årsredovisning och hållbarhetsredovisning - Ansvara för digitala medier samt vara kravställare gentemot IT-avdelningen avseende intranät och extern webb. Vi har nyligen övergått till Sharepoint som plattform - Skriva artiklar till våra interna och externa kanaler Därtill kommer att  hålla i olika kommunikationsprojekt, evenemang, trycksaksproduktioner och delta i diverse varumärkesbyggande aktiviteter. För att lyckas i rollen som kommunikatör bör du ha produktionserfarenhet av årsredovisningar och finansiell information. Arbetet är både strategiskt och operativt och vi värdesätter en god samarbetsförmåga och god förankring i dialogen med olika interna intressenter. Kvalifikationer Akademisk kommunikationsvetenskap, journalistik, marknadsföring eller motsvarande. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska ha ett strukturerat arbetssätt och förmåga att driva projekt i mål. Du ska vara en drivande och prestigelös person som både kan jobba självständigt och har lätt för att samarbeta med andra. Vi sitter i Solna Business Park och flyttar till nya trevliga lokaler vid Solna strand i början av mars 2015. Du rapporterar till Marknadschefen för Infranord. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.
Företag: Infranord AB
Ort: Solna
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör jobb, Kommunikatör Solna, Kommunikatör Infranord AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör

Entreprenadingenjör till Infranord
Adecco söker för uppdrag hos Infranord en entreprenadingenjör. Infranord underhåller alla typer av spåranläggningar samt planerar och genomför alla former av ny- till och ombyggnadsprojekt relaterade till järnväg. Infranord är den mest erfarna aktören på den svenska marknaden och vi delar vår kunskap med varandra och våra kunder. Infranords medarbetare har en hög anläggningskännedom och har en bred kompetens inom både gammal och ny teknik. Vi levererar hög kvalitet och god service. Hur ser din arbetsdag ut? Som entreprenadingenjör hos Infranord arbetar du med att följa upp tilldelade uppdrag enligt affärsprocessen. Arbetet innefattar ekonomisk uppföljning, prognoser samt kalkylering i de olika uppdragen. Andra viktiga uppgifter är att bevaka kontraktshandlingar, att medverka vid produktionsplanering samt att arbeta med projektstyrning. I denna roll ansvarar du även för dokumentation såsom relationshandlingar och projektplaner samt deltar vid vissa byggmöten. Du rapporterar till platschef och din placering är i Hässleholm. Vem trivs här? Har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift? Är du mål- och resultatinriktad med god analytisk förmåga? Då är detta uppdraget för dig! Vi ser gärna att du är utbildad högskoleingenjör eller har motsvarande likvärdig bakgrund. Vi ser gärna att du har ekonomisk erfarenhet samt har arbetat i Excel och Agresso. Du har goda IT-kunskaper samt bra erfarenhet av projektstyrning och entreprenadjuridik. Att du har B-körkort är ett krav. Du har dessutom bra kunskaper i engelska.    Vad erbjuder vi? Anställning hos Adecco för uppdrag hos kund, tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Entreprenadingenjör till Infranord jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Entreprenadingenjör till Infranord

Entreprenadingenjör till Infranord
Adecco söker för uppdrag hos Infranord en entreprenadingenjör. Infranord underhåller alla typer av spåranläggningar samt planerar och genomför alla former av ny- till och ombyggnadsprojekt relaterade till järnväg. Infranord är den mest erfarna aktören på den svenska marknaden och vi delar vår kunskap med varandra och våra kunder. Infranords medarbetare har en hög anläggningskännedom och har en bred kompetens inom både gammal och ny teknik. Vi levererar hög kvalitet och god service. Hur ser din arbetsdag ut? Som entreprenadingenjör hos Infranord arbetar du med att följa upp tilldelade uppdrag enligt affärsprocessen. Arbetet innefattar ekonomisk uppföljning, prognoser samt kalkylering i de olika uppdragen. Andra viktiga uppgifter är att bevaka kontraktshandlingar, att medverka vid produktionsplanering samt att arbeta med projektstyrning. I denna roll ansvarar du även för dokumentation såsom relationshandlingar och projektplaner samt deltar vid vissa byggmöten. Du rapporterar till platschef och din placering är i Hässleholm. Vem trivs här? Har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift? Är du mål- och resultatinriktad med god analytisk förmåga? Då är detta uppdraget för dig! Vi ser gärna att du är utbildad högskoleingenjör eller har motsvarande likvärdig bakgrund. Vi ser gärna att du har ekonomisk erfarenhet samt har arbetat i Excel och Agresso. Du har goda IT-kunskaper samt bra erfarenhet av projektstyrning och entreprenadjuridik. Att du har B-körkort är ett krav. Du har dessutom bra kunskaper i engelska.    Vad erbjuder vi? Anställning hos Adecco för uppdrag hos kund, tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Entreprenadingenjör till Infranord jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Entreprenadingenjör till Infranord

Krafttekniker till Göteborg
Infranord AB är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 2300 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 3,8 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion. Läs mer på www.infranord.se   Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i kraftgruppen med ansvar för anläggningar för kraftförsörjning som huvudinriktning men även vid behov till övriga gruppen eltekniker. Arbetet med kraftförsörjningsanläggningar innebär både drift och underhåll samt felavhjälpning på roterande och statiska omformare, högspänningsställverk med tillhörande utrustning, reläteknik, övriga kraftanläggningar för järnvägsdriften samt fjärrstyrningssystem. I arbetsuppgifterna ingår felavhjälpning, periodiska och fortlöpande tillsyner, förutbestämt underhåll, mindre projekteringar, om- och nybyggnation samt provning och driftsättning av hela anläggningar eller anläggningsdelar. Detta innebär alltså att arbete sker både på hög- och lågspänningsanläggningar, styr- och reglerutrustning samt system för övervakning och larm. I arbetsuppgifterna ingår även att följa upp och analysera fel och andra oönskade händelser i anläggningarna.  Resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du behöver även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. Kvalifikationer: Du har gymnasieutbildning med inriktning elteknik och erfarenhet inom järnvägsspecifik elteknik samt påbyggnadsutbildning och praktiskt arbete från arbete på liknande anläggningar, alternativt annan utbildning och erfarenhet som sammantaget bedöms som likvärdig. Säkerheten på järnväg och tågens punktlighet är direkt beroende av att anläggningarna fungerar och säkerheten sätts alltid främst. Därför måste du vara uppmärksam och ansvarsfull samt ge el- och driftssäkerheten högsta prioritet. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas, god syn med eller utan glasögon, god hörsel och normalt färgseende är ett krav för trafiksäkerhetstjänst. B-körkort är ett krav. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.
Företag: Infranord AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Krafttekniker till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Krafttekniker till Göteborg

Entreprenadingenjör till Infranord
Adecco söker för uppdrag hos Infranord en entreprenadingenjör. Infranord underhåller alla typer av spåranläggningar samt planerar och genomför alla former av ny- till och ombyggnadsprojekt relaterade till järnväg. Infranord är den mest erfarna aktören på den svenska marknaden och vi delar vår kunskap med varandra och våra kunder. Infranords medarbetare har en hög anläggningskännedom och har en bred kompetens inom både gammal och ny teknik. Vi levererar hög kvalitet och god service. Hur ser din arbetsdag ut? Som entreprenadingenjör hos Infranord arbetar du med att följa upp tilldelade uppdrag enligt affärsprocessen. Arbetet innefattar ekonomisk uppföljning, prognoser samt kalkylering i de olika uppdragen. Andra viktiga uppgifter är att bevaka kontraktshandlingar, att medverka vid produktionsplanering samt att arbeta med projektstyrning. I denna roll ansvarar du även för dokumentation såsom relationshandlingar och projektplaner samt deltar vid vissa byggmöten. Du rapporterar till platschef och din placering är i Malmö. Vem trivs här? Har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift? Är du mål- och resultatinriktad med god analytisk förmåga? Då är detta uppdraget för dig! Vi ser gärna att du är utbildad högskoleingenjör eller har motsvarande likvärdig bakgrund. Vi ser gärna att du har ekonomisk erfarenhet samt har arbetat i Excel och Agresso. Du har goda IT-kunskaper samt bra erfarenhet av projektstyrning och entreprenadjuridik. Att du har B-körkort är ett krav. Du har dessutom bra kunskaper i engelska.    Vad erbjuder vi? Anställning hos Adecco för uppdrag hos kund, tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Malmö
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Entreprenadingenjör till Infranord jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Entreprenadingenjör till Infranord

Entreprenadingenjör till Infranord
Adecco söker för uppdrag hos Infranord en entreprenadingenjör. Infranord underhåller alla typer av spåranläggningar samt planerar och genomför alla former av ny- till och ombyggnadsprojekt relaterade till järnväg. Infranord är den mest erfarna aktören på den svenska marknaden och vi delar vår kunskap med varandra och våra kunder. Infranords medarbetare har en hög anläggningskännedom och har en bred kompetens inom både gammal och ny teknik. Vi levererar hög kvalitet och god service. Hur ser din arbetsdag ut? Som entreprenadingenjör hos Infranord arbetar du med att följa upp tilldelade uppdrag enligt affärsprocessen. Arbetet innefattar ekonomisk uppföljning, prognoser samt kalkylering i de olika uppdragen. Andra viktiga uppgifter är att bevaka kontraktshandlingar, att medverka vid produktionsplanering samt att arbeta med projektstyrning. I denna roll ansvarar du även för dokumentation såsom relationshandlingar och projektplaner samt deltar vid vissa byggmöten. Du rapporterar till platschef och din placering är i Malmö. Vem trivs här? Har du god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift? Är du mål- och resultatinriktad med god analytisk förmåga? Då är detta uppdraget för dig! Vi ser gärna att du är utbildad högskoleingenjör eller har motsvarande likvärdig bakgrund. Vi ser gärna att du har ekonomisk erfarenhet samt har arbetat i Excel och Agresso. Du har goda IT-kunskaper samt bra erfarenhet av projektstyrning och entreprenadjuridik. Att du har B-körkort är ett krav. Du har dessutom bra kunskaper i engelska.    Vad erbjuder vi? Anställning hos Adecco för uppdrag hos kund, tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Entreprenadingenjör till Infranord jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Entreprenadingenjör till Infranord

Projektledare Kalkyl
Infranord AB är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 2300 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 3,8 miljarder kronor. Läs mer påwww.infranord.se Vi söker vi en Projektledare Kalkyl till vårt regionkontor i Göteborg.  Arbetsuppgifter Som Projektledare Kalkyl leder du anbuds- och kalkyleringsarbetet samt medverkar vid anbudsgenomgång och kontraktsskrivning. Agerar stöd till platschefer och arbetsledare i kunskapsöverföring från anbudsskede till genomförande av våra uppdrag. Du är även den som initierar kunskapsåterföring från utförda uppdrag. Du rapporterar till Södra Regionens kalkylchef. Kvalifikationer Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller motsvarande kompetens som sammantaget bedöms som likvärdig. Önskvärt är att du har entreprenadjuridiska kunskaper samt erfarenhet från kalkylering och anbudsframtagning. Har du järnvägsteknisk bakgrund och behärskar kalkylsystemet MAP är detta meriterande. Som person är du drivande, resultatorienterad och självgående. Du är strukturerad, noggrann och har lätt att knyta nya kontakter med våra medarbetare ute i verksamheten. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och då speciellt i Excel. B-kör kort är ett krav.  Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. Urvalsprocessen sker löpande.
Företag: Infranord AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Kalkyl jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Kalkyl

Projektcontroller till Göteborg
Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 2 300 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 3,8 miljarder kronor. Läs mer påwww.infranord.se   Vi söker en projektcontroller till Göteborg   Arbetsuppgifter   Som projektcontroller hos oss arbetar du med allmänt förekommande controlleruppgifter mycket nära verksamheten med kontaktytor mot arbetschef, platschef och entreprenadingenjör. Din uppgift är att driva och kvalitetssäkra arbetet med budgetar, prognoser, bokslutsarbete samt internrapportering. Du säkerställer att ekonomiska rutiner och riktlinjer efterlevs i organisationen och agerar stöd i ekonomiadministrativa arbetsuppgifter i projekten. Du rapporterar till Södra Regionens verksamhetscontroller. Det ingår resor i arbetet, främst inom den södra regionen.   Kvalifikationer   Vi söker dig som har en akademisk utbildning, civilekonom eller liknande, och har förståelse för affären. Du bör ha erfarenhet från entreprenadbranschen samt ha arbetat som controller under minst 2 år. Du har förmåga att översätta verksamhet till ekonomi och kan göra ekonomisk information lättillgänglig för verksamheten. Som person är du drivande, resultatorienterad och självgående. Du är strukturerad och noggrann, och har lätt att knyta nya kontakter med våra medarbetare ute i verksamheten. Du har goda kunskaper i Office paketet och då speciellt Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet Agresso. B-körkort är ett krav. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. Urvalsprocessen sker löpande.
Företag: Infranord AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Projektcontroller till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektcontroller till Göteborg

Maskinspecialister järnvägsmaskiner till Infranord
Maskinspecialist Infranord Maskin äger och förvaltar de maskiner och fordon som används vid underhåll och järnvägsbyggen. Nu söker man två Maskinspecialister som ska driva uppdrag kring teknikförbättring och underhållsoptimering. Som Maskinspecialist är din specialisering maskiner och underhåll av dessa. Infranord har en stor maskinpark som ska underhållas, samtidigt som kraven på underhållet förändras. Din uppgift blir att arbeta med utveckling av underhållprocessen i enlighet med de nya krav som ställs på verksamheten, samt driva ständiga förbättringar för att öka kvalitén på leveransen och effektiviteten i underhållsarbetet. Du driver mindre ombyggnadsprojekt och uppdrag kopplade till underhållsoptimering. Du analyserar problem och arbetar med problemlösning, liksom dokumenterar resultatet i arbetsinstruktioner. Som specialist kan du även ingå i större fordonsprojekt. Infranord erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Infranord finns och verkar i hela landet och har en egen skola, Infranord Academy, som arbetar med intern kompetensutveckling. Exempelvis har man ett ledarskapsprogram som är framtaget i samarbete med Mercuri. Varje år genomgår alla medarbetare en säkerhetsutbildning. Infranord underhåller alla typer av spåranläggningar samt planerar och genomför alla former av ny-, till- och ombyggnadsprojekt relaterade till järnväg. Infranord förfogar även över en omfattande maskinpark. Din bakgrund: Vi söker två personer och tror att ni kommer att komplettera varandra kunskaps- och erfarenhetsmässigt. En möjlig bakgrund är fordonsteknisk utbildning tillsammans med lång erfarenhet som verkstadsmekaniker, en annan är ingenjörsutbildning inom el eller maskin med erfarenhet av underhållsprocesser. Du trivs med att arbeta analytiskt, men drar dig inte för att arbeta operativt. I denna tjänst är goda datorkunskaper ett krav, liksom goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. Ansökan: Infranord samarbetar med Dfind i denna rekrytering. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Kontakta gärna rekryteringskonsult Eva Lindell, 073 343 40 45 för mer information. Välkommen med din ansökan! Uppdragsgivare: Infranord AB Ort: Stockholm Organisations-/företagsbeskrivning: Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Våra 2 000 medarbetare finns i hela Sverige och i Norge. Vi omsätter 3,9 miljarder SEK (2014) och huvudkontoret finns i Solna, Stockholm. Läs mer på www.infranord.se. maskiningenjör, maskintekniker, fordonsteknik, verkstadsingenjör, verkstadstekniker
Företag: Dfind Science & Engineering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinspecialister järnvägsmaskiner till Infranord jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinspecialister järnvägsmaskiner till Infranord

Inköpschef till Infranord Maskin
Inköpschef Infranord Maskin äger och förvaltar de maskiner och fordon som används vid underhåll och järnvägsbyggen. Nu söker man en Inköpschef som ska ansvara för inköp och inhyrning av maskiner, personal, system, utrustning, underhåll och konsulter. Som Inköpschef inom Maskin har du personalansvar för Maskinenhetens inköpare och ingår i ledningsgruppen inom Maskin. Du ansvarar själv för allt strategiskt inköp och ser till att verksamheten följer centrala ramavtal där det finns tecknat. Dina medarbetare arbetar idag med inköp av reservdelar och ansvarar för lagret. Till ditt ansvar hör också att sätta upp en strategi kring maskinernas livscykel, liksom ansvar för försäljning och avyttring av maskiner som inte behövs eller är uttjänta. Dina medarbetare finns runt om i landet och resor till personalen och leverantörer ingår i tjänsten, ca 20 övernattningar per år. Infranord erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Infranord finns och verkar i hela landet och har en egen skola, Infranord Academy, som arbetar med intern kompetensutveckling. Exempelvis har man ett ledarskapsprogram som är framtaget i samarbete med Mercuri. Varje år genomgår alla medarbetare en säkerhetsutbildning. Infranord underhåller alla typer av spåranläggningar samt planerar och genomför alla former av ny-, till- och ombyggnadsprojekt relaterade till järnväg. Infranord förfogar även över en omfattande maskinpark. Din bakgrund: Vi söker dig som har en akademisk utbildning och tidigare erfarenhet av inköp av maskiner och underhållsavtal. Vi tror att du kommer från fordonsbranschen, Försvarsmakten, byggindustrin eller liknande. Som person är du strukturerad, kommunikativ och affärsmässig, samt har ett gediget tekniskt intresse. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. Ansökan: Infranord samarbetar med Dfind i denna rekrytering. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Kontakta gärna rekryteringskonsult Eva Lindell, 073 343 40 45 för mer information. Välkommen med din ansökan! Uppdragsgivare: Infranord AB Ort: Stockholm Organisations-/företagsbeskrivning: Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Våra 2 000 medarbetare finns i hela Sverige och i Norge. Vi omsätter 3,9 miljarder SEK (2014) och huvudkontoret finns i Solna, Stockholm. Läs mer på www.infranord.se.
Företag: Dfind Science & Engineering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpschef till Infranord Maskin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpschef till Infranord Maskin

Teknisk Projektledare till Infranord
Teknisk Projektledare Infranord Maskin äger och förvaltar de maskiner och fordon som används vid underhåll och järnvägsbyggen. Nu söker man två Tekniska Projektledare som ska driva större ombyggnads- och investeringsprojekt kopplade till dessa maskiner och fordon. Infranord har en stor maskinpark som uppdateras löpande enligt de nya krav som ställs på verksamheten. Ditt uppdrag som Teknisk Projektledare är att driva större investerings- eller ombyggnadsprojekt från start till slut. Exempel på projekt kan vara att uppdatera maskinerna med nytt signalsystem eller köpa in helt nya fordon. Några av dina uppgifter är att: • Genomföra förstudier och riskanalyser. • Kontakta leverantörer och agera kravställare vid inköp av nya maskiner eller fordon. • Göra tid- och budgetplaner, samt driva projekt och rapportera progress. • Ta fram utbildning och kommunikationsplaner. • Köpa in specialistkunskap där så krävs. Infranord underhåller alla typer av spåranläggningar samt planerar och genomför alla former av ny-, till- och ombyggnadsprojekt relaterade till järnväg. Infranord förfogar även över en omfattande maskinpark. Infranord erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Infranord finns och verkar i hela landet och har en egen skola, Infranord Academy, som arbetar med intern kompetensutveckling. Exempelvis har man ett ledarskapsprogram som är framtaget i samarbete med Mercuri. Varje år genomgår alla medarbetare en säkerhetsutbildning. Din bakgrund: Vi söker dig med en civilingenjörsutbildning inom maskinteknik eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av att driva fordonsprojekt och har erfarenhet av riskhantering. Som person är du strukturerad och kommunikativ. Du har ett gediget säkerhetstänk och ett affärsmässigt intresse. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. Ansökan: Infranord samarbetar med Dfind i denna rekrytering. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Kontakta gärna rekryteringskonsult Eva Lindell, 073 343 40 45 för mer information. Välkommen med din ansökan! Uppdragsgivare: Infranord AB Ort: Stockholm Organisations-/företagsbeskrivning: Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Våra 2 000 medarbetare finns i hela Sverige och i Norge. Vi omsätter 3,9 miljarder SEK (2014) och huvudkontoret finns i Solna, Stockholm. Läs mer på www.infranord.se.
Företag: Dfind Science & Engineering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk Projektledare till Infranord jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk Projektledare till Infranord

Verkstadschef till Infranord, Örebro
Verkstadschef Infranord Maskin äger och förvaltar de maskiner och fordon som används vid underhåll och järnvägsbyggen. Nu söker man en Verkstadschef till Örebro som ska ansvara för verksamheten kring underhåll och reparation av dessa maskiner. Som Verkstadschef har du ansvar för verkstäderna i Örebro och Stockholm, samt personalansvar för verkstädernas maskintekniker och besiktningsmän. I dina arbetsuppgifter ingår planering av verksamheten och resurser, liksom alla arbetsuppgifter som ett personal- och budgetansvar innebär. Du ser till så att verkstäderna uppfyller de kvalitetskrav och regler som finns för verksamheten och svarar för en god arbetsmiljö. En viktig del i tjänsten är att arbeta med ständiga förbättringar och att införa effektiva arbetssätt i verksamheten. Du är ca en dag i veckan på verkstaden i Stockholm och övrig tid i Örebro. En del av underhållsarbetet sker ute på fält. Infranord erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Infranord finns och verkar i hela landet och har en egen skola, Infranord Academy, som arbetar med intern kompetensutveckling. Exempelvis har man ett ledarskapsprogram som är framtaget i samarbete med Mercuri. Varje år genomgår alla medarbetare en säkerhetsutbildning. Infranord underhåller alla typer av spåranläggningar samt planerar och genomför alla former av ny-, till- och ombyggnadsprojekt relaterade till järnväg. Infranord förfogar även över en omfattande maskinpark. Din bakgrund: Vi söker dig med fordonsteknisk bakgrund och några års erfarenhet från liknande verksamhet, gärna från fordonsbranschen eller någon underhållsindustri. Du har ledaregenskaper, ett starkt driv och motiveras av att arbeta med ständiga förbättringar. Du tar tillvara på det som fungerar bra, är lyhörd och driver förbättringsarbete där så krävs. Hög leveranskvalitet och en god arbetsmiljö är självklarheter för dig. I denna tjänst är datorkunskaper och körkort B ett krav, liksom goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. Ansökan: Infranord samarbetar med Dfind i denna rekrytering. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering. Vänligen skicka din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Kontakta gärna rekryteringskonsult Eva Lindell, 073 343 40 45 för mer information. Välkommen med din ansökan! Uppdragsgivare: Infranord AB Ort: Örebro Organisations-/företagsbeskrivning: Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Våra 2 000 medarbetare finns i hela Sverige och i Norge. Vi omsätter 3,9 miljarder SEK (2014) och huvudkontoret finns i Solna, Stockholm. Läs mer på www.infranord.se.
Företag: Dfind Science & Engineering AB
Ort: Örebro
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Verkstadschef till Infranord, Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verkstadschef till Infranord, Örebro


Sök lediga jobb Infranord

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se