Ingenjör jobb - lediga jobb

Ingenjör jobb Ingenjör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ingenjör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ingenjör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Testare till Tekonoheat- Järfälla

  2. Effektiv B-chaufför sökes till Norrort!- Järfälla

  3. Köksbiträde/produktionsmedarbetare- Stockholm

  4. MEDIASÄLJARE till Stockholm- Stockholm

  5. Jr Entreprenadingenjör till SMÅA- Stockholm

  6. Montör till Teknoheat- Järfälla

  7. ENERGIKONSULT till WSAB- Stockholm

  8. Danish&Swedish speaking Merchant Support Agent- Stockholm

  9. Medarbetare till vårt Merchant Support-team- Stockholm

  10. Chaufför- Stockholm


Mer beskrivning

Testare till Tekonoheat
Teknoheat är en av de världsledande aktörerna inom tillverkning och försäljning av induktionsutrustning med halvledarteknik och är specialiserade på applikationslösningar samt induktorkonstruktion. Teknoheat är ett internationellt företag med nära samarbetspartners världen över. Vi har bland annat tillgång till det multinationella japanska företaget Neturens teknik och strävar hela tiden efter att ligga i absolut framkant på den internationella marknaden. Våra produkter används främst inom tillverkningsindustrin där efterfrågan av innovation och kreativa lösningar är stor. Easypeak söker nu för Teknoheats räkning en testare till deras kontor i Järfälla Stockholm. Arbetsbeskrivning: Som testare kommer du att arbeta med produktutveckling och test inom olika områden. Det innebär felsökningar på komponentnivå, hitta ersättningskomponenter samt att testa produkterna. Det kan också förekomma installationsarbete med nationella som internationella samarbetspartners och kunder världen över. Du kommer att arbeta med unika produkter och få interna utbildningar i Japan för att på bästa sätt kunna sätta dig in i vårt produktutbud. Vi ser gärna att du har en elingenjörsutbildning med relevant erfarenhet. Har du tidigare arbetat med olika former av mätutrustningar eller kraftelektronik är det meriterande. Positionen kan nivåanpassas efter din personliga erfarenhet. Du är självgående med ett brinnande intresse för teknik och föredrar det faktiska arbetet med företagets produkter framför pappersarbete bakom ett skrivbord. Vi erbjuder: Möjligheten att få arbeta inom ett internationellt företag med en stark familjär känsla. Det finns stora utvecklingsmöjligheter och vi kan erbjuda interna utbildningar som vid behov kommer att äga rum i Japan. För rätt person ser vi ett långsiktigt samarbete inom ett framgångsrikt företag som ligger i absolut framkant gällande både produktutbud och teknologi. Jag ser fram emot din ansökan Med vänliga hälsningar Karl Käck Rekryteringskonsult
Företag: Easypeak AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Testare till Tekonoheat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testare till Tekonoheat

Effektiv B-chaufför sökes till Norrort!
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi nu 5 st B-chaufförer till Veddesta med start omgående. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag. Företaget är ett av världens ledande budbilsföretag och erbjuder den anställde en attraktiv arbetsplats med möjligheter att utvecklas. Du kommer att arbeta med att leverera paket till kunder. Detta är ett varierande, spännande och fartfyllt arbete. Arbetet är fysiskt tungt och det krävs att man har en god fysik och ett högt arbetstempo. Krav: -B-körkort och god erfarenhet av bilkörning. -Erfarenhet av kundkontakt. -Att du bor i norrort . Personliga egenskaper som krävs: -Serviceminded -Kundkänsla -God lokalkännedom i norrort -Ansvarstagande -Pålitlig -Flexibel -God fysik Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att utföras på samtliga kandidater som kallas till intervju. Skicka din ansökan redan idag då rekryteringen sker löpande! www.Logent.se, under rubriken lediga jobb "Effektiv B-chaufför sökes till Norrort!".
Företag: Logent AB STH
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Effektiv B-chaufför sökes till Norrort! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Effektiv B-chaufför sökes till Norrort!

Köksbiträde/produktionsmedarbetare
Texas Smokehouse har idag 27 restauranger runt om i Sverige. Nyligen har även en satsning gjorts mot detaljhandeln med att sälja livsmedelsprodukter under eget varumärke. Texas Smokehouse har 2 centralkök, 1 i Hägersten och 1 i Slakthusområdet. Vi söker en produktionsmedarbetare som skall hjälpa till med att producera de olika produkterna som Texas serverar på restaurangerna samt säljer i butiker. Vi behöver någon som har social kompetens och inte är rädd för att ta i lite extra när det behövs. Texas Smokehouse producerar ca 10 ton revbensspjäll varje vecka tillsammans med flera andra produkter. Viktigt är att du som söker har erfarenhet från arbete i restaurangbranchen eller liknande. Lämna ansökan per mail.
Företag: Texas Smokehouse SMM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Köksbiträde/produktionsmedarbetare jobb, Köksbiträde/produktionsmedarbetare Stockholm, Köksbiträde/produktionsmedarbetare Texas Smokehouse SMM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksbiträde/produktionsmedarbetare

MEDIASÄLJARE till Stockholm
Conventus Media House AB startade 1988 och är ett spännande och växande mediahus inriktat på att ge ut kvalitativ, prenumererad branschmedia såväl inom print som webb. Idag produceras totalt 10 tidningar samt ett antal bilagor. Conventus driver även nyhetsportalen www.branschnyheter.se med undersajter, samt producerar WebbTV. Nu söker vi MEDIASÄLJARE som älskar försäljning och att göra affärer! Som kundansvarig mediasäljare arbetar du i ett högt tempo med att sälja företagsannonser för antingen våra branschtidningar eller webben. Du arbetar efter tydliga mål där du bygger upp och förvaltar din egen kundportfölj. För att lyckas i rollen bör du ha praktisk erfarenhet av försäljning, gärna med telefonen som redskap. Som person är du driven, kreativ och självständig samt har glimten i ögat. Självklart är du inte rädd för att lyfta luren, svenska i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som Innesäljare har du en ansvarsfull roll på en stimulerande arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter. Till rätt person erbjuds mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande mediekoncern där du får möjlighet att själv påverka din lön! Antar du utmaningen? Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Conventus Media House AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga MEDIASÄLJARE till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MEDIASÄLJARE till Stockholm

Jr Entreprenadingenjör till SMÅA
Småa AB är en av Stockholms större producenter av nya bostäder, vi har varit verksamma sedan 1927 och har producerat drygt 22 000 bostäder för Stockholms invånare. Vi är idag 50 medarbetare och omsätter ca 600 milj/år. Vår verksamhet omfattar hela Storstockholm från Uppsala i norr till Trosa i söder. Småa expanderar och nu behöver vi utöka med ytterligare några medarbetare! Till huvudkontoret i Liljeholmen söker vi en Junior Entreprenadingenjör Som entreprenadingenjör stödjer du arbetschefer och platschefer i projektens uppstartsfas. Du upprättar ritningar, tekniska handlingar och beräkningar som underlag för myndighetsbeslut och inköp av entreprenader. Bygg-, tid och inköpsplanering samt energiberäkningar är andra viktiga arbetsuppgifter. Vi söker dig som har relevant utbildning och minst 1 års erfarenhet inom branschen, gärna inom nyproduktion av bostäder. Som person är du självgående, relationsskapande och utåtriktad. Svenska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder rätt person goda utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor. Välkommen till ett gäng som genom engagemang och omtanke lyckas förena lönsamhet med glädje på jobbet! Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Småa AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Jr Entreprenadingenjör till SMÅA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jr Entreprenadingenjör till SMÅA

Montör till Teknoheat
Teknoheat är en av de världsledande aktörerna inom tillverkning och försäljning av induktionsutrustning med halvledarteknik och är specialiserade på applikationslösningar samt induktorkonstruktion. Teknoheat är ett internationellt företag med nära samarbetspartners världen över. Vi har bland annat tillgång till det multinationella japanska företaget Neturens teknik och strävar hela tiden efter att ligga i absolut framkant på den internationella marknaden. Våra produkter används främst inom tillverkningsindustrin där efterfrågan av innovation och kreativa lösningar är stor. Dina arbetsuppgifter : Vi söker nu efter en montör till vår verksamhet i Järfälla i norra Stockholm. Som montör kommer du att vara en viktig del av vår kärnverksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära montering av specialtillverkade maskiner bestående av både mekaniska och elektroniska komponenter. Produktutbudet är brett, vilket innebär att du kommer att montera såväl små enheter som större apparatskåp. Det kan även förekomma en del tillverkning av specialutformade detaljer. Vi söker nu dig med ett tekniskt intresse samt relevant gymnasial utbildning som inte backar inför nya utmaningar. Vi ser gärna att du är en problemlösare med ett kreativt sinnelag, noggrann, händig och stimuleras av att lösa eventuella problem. Mycket fokus kommer att läggas på personligheten då det är en avgörande faktor för att passa in hos oss på Teknoheat. Vi erbjuder: Möjligheten att få arbeta inom ett internationellt företag med en stark familjär känsla. Det finns stora utvecklingsmöjligheter. För rätt person ser vi ett långsiktigt samarbete inom ett framgångsrikt företag som ligger i absolut framkant gällande både produktutbud och teknologi. Jag ser fram emot din ansökan Med vänliga hälsningar Karl Käck Rekryteringskonsult
Företag: Easypeak AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Montör till Teknoheat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör till Teknoheat

ENERGIKONSULT till WSAB
WSAB Konsult AB är ett VVS-konsultföretag med spetskompetens inom energifrågor och styrprojektering som bildades 2005. Vi kan energifrågor och styrprojektering. Vi erbjuder också traditionell VVS-projektering, installationssamordning och stöd vid utveckling av driftstrategier. WSAB är under stark utveckling och för att fortsätta växa behöver vi nu utöka vårt team. ENERGI-KONSULT Som Energi-konsult ansvarar du för projektering och utredningar på energisystem, där det huvudsakliga arbetet innebär utredning och problemlösning ute hos kund. Som Energi-konsult får du möjligheten att även arbeta hemifrån, vårt huvudkontor ligger i Bromma. Rollen kräver ett par års arbetslivserfarenhet inom VVS och/eller energi. Relevant teoretisk utbildning är meriterande, likaså erfarenhet av AutoCad och MagiCAD. Som person är du öppen och nyfiken med stark vilja att utvecklas. Du är van att ta ett stort personligt ansvar och har en god social förmåga. Vi erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete i ett stabilt företag med goda möjligheter för rätt person. Vi satsar på våra medarbetare och hjälper dig att utvecklas! Är du intresserad och vill höra mer? I denna rekrytering samarbetar WSAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornikobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga ENERGIKONSULT till WSAB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ENERGIKONSULT till WSAB

Danish&Swedish speaking Merchant Support Agent
As a Merchant Support agent you will give our give our Danish and Swedish merchants great service by answering their questions over phone and e-mail .Together we will create a long-lasting and close relation to our e-merchants by giving them world-class service. We always strive to exceed our e-merchants expectations and it is therefore important that you contribute with creative ideas that can improve our processes and thereby Klarna overall. You will work in a team that has high social competence and the ambition to always deliver the best possible service. Success in this role means being a dedicated team member who inspires others through your work and personality. Your excellent service is a result of your will to always go the extra mile. We are looking for you who are able to bring positivity and team-spirit to our Merchant Support-team. You are not afraid of new challenges and to develop by set goals, both individually and in the team, are evident for you. If you have recently finished high school then this is the job for you! Technical and/or economic experience is a merit for this job. You speak and write Danish and Swedish fluently. If you are the social and driven person that we seek then you should definitely send us your application today! We offer you an international working environment filled with smart and ambitious colleagues. As an employee at one of Sweden's fastest growing companies, you will play an important role in taking Klarna to the next level. You won't work for Klarna, you'll work with Klarna. We recommend you to apply as soon as possible, selection and interviews are held continuously. Please apply here: https://klarna.com/sv/jobs?adid=64f8a9dead8021e9014deef3565665c4
Företag: KLARNA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Danish&Swedish speaking Merchant Support Agent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Danish&Swedish speaking Merchant Support Agent

Medarbetare till vårt Merchant Support-team
Klarnas resa har bara börjat, vill du vara med? Vi fortsätter att växa, både på nya och befintliga marknader. För att klara de höga servicekraven som e-handlarna ställer mot oss behöver vi förstärka vårt Merchant Support-team med en ny driven medarbetare. Som Merchant Support medarbetare kommer du att ge våra e-handlare snabb, pedagogisk och personlig service genom administrativ och teknisk support via telefon och e-mail. Tillsammans skapar vi en långvarig och nära relation till våra e-handlare genom att ge dem service i världsklass. Vi strävar alltid efter att överträffa våra e-handlares förväntningar och de är därför viktigt att du bidrar med kreativa idéer som kan förbättra våra processer och därmed Klarna i sin helhet. Du jobbar i ett team av medarbetare som har hög social kompetens, stort lösningsfokus samt har en ambition att ständigt leverera service bortom skyarna. Vi är på jakt efter dig som har möjlighet att tillföra , driv och laganda till vårt Merchant Support-team. Du räds inte nya utmaningar och att utvecklas utifrån nya mål både individuellt och i teamet är en självklarhet för dig. Har du nyligen avslutade gymnasie-studier är det här jobbet för dig! Tekniskt eller ekonomisk erfarenhet är meriterade för denna tjänst. Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat. Har du jobbat med människor och service tidigare är detta ett stort plus. Om du är den engagerade och drivna personen vi söker gör du helt rätt i att skicka in din ansökan redan idag! Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats fylld med smarta och ambitiösa kollegor. Som medarbetare på ett av Sveriges snabbast växande företag kommer din insats göra skillnad och bidra till att ta Klarna till nästa nivå. Du ska inte jobba för Klarna, du kommer jobba med Klarna. Ansök här: https://klarna.com/sv/jobs?adid=f3a091ffb7ad985b1a55a8501e3c6a3d
Företag: KLARNA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till vårt Merchant Support-team jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till vårt Merchant Support-team

Chaufför
Texas Smokehouse är ett företag som har 27 restauranger i Sverige och säljer matprodukter under eget varumärke i matbutiker. Vi har 2 centralkök belägna i Hägersten och Slakthusområdet. Nu söker vi en person som skall leverera våra produkter till butiker och kunder. Jobbet är fysiskt krävande. Du som söker behöver ha god lokalkännedom inom Stockholm. Du kommer också vara företagets ansikte utåt mot de som vi levererar till så det är viktigt att du har social kompetens och att det Svenska språket hanteras flytande både muntligt och skriftligt. På arbetsplatsen pratar vi både Svenska och Engelska. Jobbet innebär även arbete med in och utleveranser, lagerarbete och i vissa behöver du även hjälpa till i produktionen. Känner du att detta stämmer in på dig tycker vi att du skall skicka en ansökan per mail. OBS! Märk ansökan med "chaufför".
Företag: Texas Smokehouse SMM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Chaufför jobb, Chaufför Stockholm, Chaufför Texas Smokehouse SMM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chaufför


Sök lediga jobb Ingenjör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se