Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik jobb - lediga jobb

Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik jobb Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik- Malmö


Mer beskrivning

Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. För kunds räkning söker vi en inköpare som har arbetat praktiskt med elskåp, elcentraler och ställverk samt har erfarenhet av att planera och köpa in komponenter till projekt. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag där goda möjligheter till anställning finns hos kunden. Dina arbetsuppgifter  I rollen som inköpare kommer du att vara ansvarig för de projekt du arbetar med och du kommer att vara företagets kontakt till leverantörer och beställare för att optimera kostnader, planering och effektivitet i projekten. Du kommer att arbeta i direkt anslutning till produktionen där dina erfarenheter av att själv ha kopplat och byggt elskåp, elcentraler och ställverk är av största vikt. Din bakgrund  Du som söker ska ha en elutbildning i grunden, ha minst 5 års relevant praktisk arbetserfarenhet samt ha dokumenterad erfarenhet av inköp av tekniska komponenter. Genom din tidigare erfarenhet förutsätter vi att du har en väldigt god förståelse för ritningsläsning, olika komponenters funktion, ersättningsmöjlighet samt hur andra komponenter påverkar den färdiga produktens funktion. Har du erfarenhet av konstruktion och CAD är detta meriterande, dock inget krav. Dina egenskaper Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande, trygg i dig själv, har en god förmåga att diskutera och förhandla med kunder och har hög servicekänsla. Vi vill att du har ett tekniskt intresse och ser möjligheter istället för hinder. Du är också utåtriktad, stresstålig och du har ett bra telefonbemötande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wallström 012-226 95 08 Vi arbetar löpande med urvalet så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik


Sök lediga jobb Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se