Inköpare jobb - lediga jobb

Inköpare jobb Inköpare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Inköpare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Inköpare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Undersköterskor sökes till hemsjukvårdsuppdrag- Stockholm

  2. Legitimerad sjuksköterska sökes till hemsjukvårdsuppdrag- Stockholm

  3. Barnsjuksköterska/DSK sökes för uppdrag på BVC- Stockholm

  4. Student sökes till kvällsjobb som C-chaufför!- Stockholm

  5. Applikationsutvecklare till spelföretag!- Stockholm

  6. Driven konsult till spännande projekt- Stockholm

  7. Heltids Back-up- Stockholm

  8. Försäkrings AB Bostadsgaranti söker skadechef- Stockholm

  9. Danderyds församling söker Ekonomi-/Kanslichef- Danderyd

  10. Modersmålslärare i engelska i Nynäshamns kommun- Nynäshamn


Mer beskrivning

Undersköterskor sökes till hemsjukvårdsuppdrag
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Kungsholmen i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt driva hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter Som konsult är du kärnan i vår verksamhet och väljer själv var och i vilken utsträckning du vill arbeta. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut Kvalifikationer Nu söker vi 7 stycken undersköterskor för kunds räkning med erfarenhet av att arbeta med hemsjukvård. Du kommer att utgå från vår kunds lokaler i Storstockholm. Körkort, god körvana och erfarenhet av basal hemsjukvård är ett krav. I uppdraget ingår arbete vardagar på dagtid. Är du intresserad av att arbeta kväll, helg eller natt finns det möjlighet till detta. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter inom basal hemsjukvård såsom läkemedelshantering, insulingivning, såromläggningar, sondmat. Utöver detta ska du vara trygg med att ta venprover. Du skall ha haft delegering och erfarenhet av av samtliga nämnda arbetsuppgifter. Som person är det viktigt att du brinner för ditt yrke samt har en god empatisk förmåga. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor och undersköterskor.
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor sökes till hemsjukvårdsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor sökes till hemsjukvårdsuppdrag

Legitimerad sjuksköterska sökes till hemsjukvårdsuppdrag
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Kungsholmen i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt driva hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter Som konsult är du kärnan i vår verksamhet och väljer själv i vilken utsträckning du vill arbeta. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet till uppdrag hos kund. Du kommer att utgå från vår kunds lokaler i Storstockholm. Körkort, god körvana och erfarenhet av basal hemsjukvård är ett krav. I uppdraget ingår arbete på dag, kväll, natt samt helg. Du bestämmer själv hur du vill arbeta. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter för distriktssköterska/sjuksköterska i basal hemsjukvård, såsom läkemedelshantering, insulingivning, medicinska bedömningar och såromläggningar. Som person är det viktigt att du brinner för ditt yrke samt att du har en god empatisk förmåga. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor och undersköterskor vilket innebär att du kommer att ha en arbetsledande funktion.
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad sjuksköterska sökes till hemsjukvårdsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad sjuksköterska sökes till hemsjukvårdsuppdrag

Barnsjuksköterska/DSK sökes för uppdrag på BVC
PR Vård AB PR Vård PR Vård är ett tjänsteföretag i vården. Vi arbetar inom områdena Bemanning & Rekrytering, Elevhälsa och driver en mottagning på Kungsholmen i Stockholm. Via systerföretaget PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt driva hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter Vi söker nu fler distriktsköterskor och barnsjuksköterskor som vill arbeta på BVC i Storstockholm. Vi har både längre och kortare uppdrag som ska tillsättas under våren vilket betyder att du med fördel kan kombinera uppdraget med andra sysselsättningar. PR Vård har kollektivavtal med vårdförbundet, kommunal och läkarförbundet. När du arbetar med oss är du alltid försäkrad och tjänar in ITP enligt kollektivavtal. Vi värnar om individen och värdesätter en personlig kontakt med våra medarbetare. Du har en kontaktperson inom företaget som du främst har kontakt med. Vi erbjuder friskvårdsersättning, rekryteringsersättning och individuella kompetensplaner. För att främja kontakt och stärka tillhörighet har vi minst två sociala aktiviteter per år. Vårt julbord är en uppskattad återkommande aktivitet. Vi sätter dig och dina behov främst och hos oss har du stor möjlighet att påverka när, var och med vad du vill arbeta. Kvalifikationer Du behöver ha specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård alternativt hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Tidigare arbete på barnavårdscentral/familjecentral eller liknande är ett krav. God planeringsförmåga, vana att klara självständigt arbete men även god samarbetsförmåga och flexibilitet är personliga egenskaper som vi värderar högt. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Barnsjuksköterska/DSK sökes för uppdrag på BVC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnsjuksköterska/DSK sökes för uppdrag på BVC

Student sökes till kvällsjobb som C-chaufför!
Student Consulting Har du C-körkort och bra lokalkännedom i Stockholm? Vill du jobba extra under sommaren och terminerna? Då har vi jobbet för dig! StudentConsulting söker serviceinriktade och ambitiösa C-chaufförer som vill arbeta med distributionskörning under sommarmånaderna och terminerna. Du kommer att bli anställd av oss på Student Consulting för att sedan bli uthyrd till vår kund som är ett av landets största logistikföretag. Dina arbetsuppgifter: * Lasta och lossa gods * Packa din bil efter varje specifik rutt * Distribuera/hämta paket till företag i Stockholmsregionen. Arbetstiderna är förlagda 15-20 måndag-fredag. Uppdraget startar omgående. Vi ser långsiktigt på detta uppdraget så du som du som söker tjänsten bör vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år framöver. * Innehar C-körkort, YKB och digitalt förarkort * Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning * Bra lokalkännedom i Stockholm För att passa för arbetet ska du kunna etablera goda kontakter och vara företagets ansikte utåt. Då kundkontakt är en viktig del av tjänsten krävs det att du pratar god svenska och engelska. Det är även viktigt att du är van att ta i när det behövs då det kan vara ett fysiskt krävande arbete. Vår kunds arbetsställe är beläget i Årsta så vi ser gärna att du med lätthet kan ta dig till dessa ställen. Låter detta som ett arbete för dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Student sökes till kvällsjobb som C-chaufför! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student sökes till kvällsjobb som C-chaufför!

Applikationsutvecklare till spelföretag!
Vår kund: Vår kund är ett av de mest framgångsrika spelutvecklingsföretagen för iOS och Android! Vill du jobba i ett team av kreativa personer med erfarenhet av att ta fram välpolerade spel för en miljonpublik? Vår kund söker nu fler duktiga applikationsutvecklare! Kunden sitter i trevliga lokaler centralt i Stockholm. Om tjänsten: Du kommer att ingå i ett team med riktigt drivna och skickliga utvecklare och arbeta med några av de mest populära spelen på mobiler och surfplattor. Utvecklingen sker både på iOS-plattformen med Objective-C som utvecklingsspråk och Android-plattformen med Java som utvecklingsspråk. Din profil: Du brinner för att utveckla spel för iOS eller Android och är grym på att programmera samt har en bra känsla för användarvänlighet. Du ska självklart ha intresse för spel! Du har minst 2 års erfarenhet av spelutveckling och 4-10 års erfarenhet av programmering (Java och/eller Objective C). Du har också erfarenhet av att utveckla egna app:ar för App Store och/eller Google Play. Som person är du trevlig och prestigelös, tycker om att jobba i team samtidigt som du är självgående. En fördel är om du kan kombinera egen utveckling med att leda andra. Du har en relevant högskoleexamen eller har motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från spelutvecklingsföretag. ANSÖKAN – Då urval och intervjuer sker löpande är det av stor fördel om du skickar oss din ansökan så snart som möjligt. Help at Work genomför rekryteringsprocessen, men du blir anställd av vår kund. Om oss: Help at Work är bemannings- och rekryteringsföretaget som skall få flest företag och människor att växa. Vi lägger stor vikt vid att sammanföra människors inneboende kraft och kompetens med företag och företagare som behöver – ja just det – hjälp på jobbet. Vi vill vara det självklara valet för dig som söker nytt jobb och därmed kan vi erbjuda marknadens bästa kandidater till våra kunder. Help at Work bemannar och rekryterar idag inom IT, sälj & marknad, ekonomi, administration och kundtjänst.
Företag: Help at Work Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Applikationsutvecklare till spelföretag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Applikationsutvecklare till spelföretag!

Driven konsult till spännande projekt
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena logistik, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. MultiMind söker för kunds räkning konsulter för projekt inom: * Supply Chain * SAP implementation * Analys och förbättring av processer och rutiner Inom dessa områden söker vi projektledare och delprojektledare. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom något av ovanstående områden.  Som person är du driven, ambitiös och självgående. Du trivs med att arbeta i team såväl som självständigt. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning men det är inget krav. Du är flytande i svenska och engelska. Du har mycket god förståelse för affärssystem och god analytisk förmåga. Rollen som konsult kräver att du är flexibel, serviceminde och målinriktad. Du trivs att arbeta inom projekt i en internationell miljö och du har lätt för att förstå processer och rutiner samt se förbättringsmöjligheter. Detta är en rekrytering och innebär att du blir anställd direkt av vår kund.  Vi rekommenderar dig att söka tjänsten omgående då urvalsarbetet sker kontinuerligt.
Företag: MultiMind Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Driven konsult till spännande projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven konsult till spännande projekt

Heltids Back-up
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning För start omgående söker vi ambulerande receptionister/kundvärdar till våra aktuella kunder i Stockholmsområdet. Som ambulerande receptionist/kundvärd får du möjligheten att arbeta hos en rad olika företag där spännande utmaningar väntar dagligen! Du kommer att till största del arbeta med sedvanliga receptionsuppgifter som att ta emot besökare och samtal via växelsystem, vara behjälplig med administration och i vissa fall med konferens. Du kommer även att ha uppdrag som kundvärd, då utför du vaktmästaruppgifter så som posthantering, enklare fastighetsskötsel osv. Personliga egenskaper Du lyckas bäst i rollen som ambulerande receptionist/kundvärd om du som person är nyfiken, flexibel, social, stresstålig, har lätt för att lära, har lätt för att lösa problem och att hålla många bollar i luften samtidigt. Vidare söker vi dig som är nyfiken på olika företagskulturer och arbetssätt, som brinner för service och inte minst vill vara god representant för Uniflex. Då vi arbetar med internationella företag är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska samt att du behärskar Officepaketet Vi ser gärna att du tidigare arbetat med service där erfarenhet av just reception, konferens och växel såsom t ex Md110 är meriterande. Stämmer ovan beskrivning in på dig vänligen anmäl ditt intresse på www.uniflex.se
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Heltids Back-up jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Heltids Back-up

Försäkrings AB Bostadsgaranti söker skadechef
Avanzera Bemanning Vårt uppdrag: Bostadsgaranti är AB Bostadsgaranti (moderbolag) och Försäkrings AB Bostadsgaranti. AB Bostadsgaranti ägs med lika delar av staten och Sveriges Byggindustrier. Moderbolaget bedriver utbildnings- och konsultverksamhet i samband med produktion av bostadsrättsprojekt. Försäkringsbolaget tecknar 10-åriga byggfelsförsäkringar för i första hand nybyggda bostadshus, samt fullgörandeförsäkringar under entreprenad- och garantitid för byggentreprenader. Se vidare www.bostadsgaranti.se. Arbetsuppgifter: Vi söker ny skadechef. Vi söker dig som med dina kunskaper och erfarenheter kan bidra till att forma vår framtida skadeorganisation. Som skadechef ansvarar du för skadereglering på byggfelsförsäkringar och entreprenadsäkerheter. Du kommer att arbeta operativt med skadereglering och även ansvara för regresshantering. I skaderegleringen förekommer både byggnadstekniska och entreprenadjuridiska frågor. Arbetet innebär många kontakter med näringsidkare, konsumenter och dess företrädare. Du arbetar också övergripande med tillämpningsansvar, skaderapportering samt har en samordnande funktion i teamet som för närvarande består av 1 skadereglerare samt konsultstöd. Som skadechef ingår du i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till vd. För rätt person kan vi erbjuda ett intressant arbete i en miljö som präglas av kunskap och erfarenhet och viljan att hela tiden utvecklas. Arbetsplatsen är i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Din bakgrund: Du är jurist med några års erfarenhet av liknande arbete inom fastighets- eller entreprenadförsäkringar. Som person är du affärsmässig och drivande med ett analytiskt och strukturerat arbetssätt. Du är van att förhandla och utveckla goda relationer såväl externt som internt. Vi ser gärna att du kan tillträda tjänsten snarast. Ansökningshandlingarna behandlas vartefter de kommer in.
Företag: Avanzera Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Försäkrings AB Bostadsgaranti söker skadechef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäkrings AB Bostadsgaranti söker skadechef

Danderyds församling söker Ekonomi-/Kanslichef
Närvaro, öppenhet och hopp är kärnord för Danderyds församling och Svenska kyrkan och det är vad verksamheten ska präglas av. I Danderyds församling arbetar ca 60 personer inom olika arbetsområden. Här finns präster, diakoner, musiker, ekonomer, förskolepersonal, administratörer, fastighet-, service och IT-personal, informatör, kyrkogårdsarbetare med flera. På www.danderydsforsamling.se får du veta mer om församlingens verksamhet. Arbetsbeskrivning Som Ekonomi-/Kanslichef i Danderyds församling ansvarar du för verksamhetsplanering, budgetering, redovisning, årsredovisning och verksamhetsuppföljning samt övrig administration. Du leder och planerar arbetet för kansliets medarbetare och har det övergripande ansvaret för församlingens personaladministration. Detta innebär även att du ansvarar för kontakten med fackliga representanter och revisorer samt att du är medlem i ledningsgruppen. Vidare ansvarar du för förvaltningen av församlingens fastigheter samt samordning av servicefunktioner såsom lokalbokningar, uthyrningar etc. Vem är du? • Flera års arbetslivserfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete • Goda redovisningskunskaper • Grundläggande kunskaper i arbetsrätt • God datavana • Mycket goda kunskaper i svenska språket • Erfarenhet från förtroendemannastyrd organisation är meriterande • Medlem i Svenska kyrkan Tjänsten kräver goda ledaregenskaper och mycket god administrativ förmåga. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt, vilket ställer höga krav på såväl din samarbetsförmåga som din kommunikativa förmåga. För att trivas och passa i vår organisation bör du vara engagerad, prestigelös och serviceinriktad. Vi lägger också stor vikt vid du tilltalas av ständig utveckling och ser denna tjänst som ett tydligt nästa steg i din karriär. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg via telefon:08-736 29 59.
Företag: Experis Finance
Ort: Danderyd
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Danderyds församling söker Ekonomi-/Kanslichef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Danderyds församling söker Ekonomi-/Kanslichef

Modersmålslärare i engelska i Nynäshamns kommun
NYNÄSHAMNS KOMMUN Nynäshamn, den expansiva skärgårdskommunen endast 30 minuter från Globen. Sedan 2010 är väg 73 fyrfilig motorväg hela vägen från Nynäshamn till Stockholm. Målet är att 2 100 bostäder byggs och att befolkningen ökar från 26 000 invånare till 35 000 innan 2016. ARBETSGIVAREN NYNÄSHAMNS KOMMUN Rätt till heltid, flextid och önskescheman finns i många av kommunens verksamheter. Det ges även möjlighet till friskvård på arbetstid samt att distansarbeta. Kommunen satsar även på kompetensutveckling av personalen. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i engelska som modersmål för elever från Nynäshamns kommuns grundskolor. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig modersmålslärare i engelska.
Företag: Nynäshamns kommun, Viaskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i engelska i Nynäshamns kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i engelska i Nynäshamns kommun


Sök lediga jobb Inköpare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se