Innesäljare Stockholm jobb - lediga jobb

Innesäljare Stockholm jobb Innesäljare Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Innesäljare Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Innesäljare Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Innesäljare Stockholm - Asfalt och Betong- Stockholm

 2. Utesäljare/Innesäljare Stockholm- Stockholm

 3. Innesäljare Stockholm sökes!- Stockholm

 4. Innesäljare Stockholm - Bergmaterial- Stockholm

 5. Innesäljare Stockholm- Stockholm

 6. Innesäljare Stockholm- Stockholm

 7. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 8. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 9. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 10. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 11. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 12. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 13. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 14. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 15. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 16. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 17. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 18. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 19. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 20. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 21. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 22. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 23. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 24. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 25. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 26. Innesäljare Stockholm city- Stockholm

 27. Innesäljare Stockholm city deltid/heltid- Stockholm

 28. Innesäljare Stockholm city deltid/heltid- Stockholm

 29. Innesäljare Stockholm city deltid/heltid- Stockholm

 30. Account Manager och/eller Innesäljare Stockholm- Stockholm

 31. Innesäljare Stockholm - Momentum Industrial AB- Huddinge

 32. Innesäljare Stockholm- Stockholm

 33. Innesäljare Stockholm- Stockholm

 34. Innesäljare Stockholm- Stockholm

 35. ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION- Stockholm

 36. ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION- Stockholm

 37. Innesäljare Stockholm- Stockholm

 38. ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION- Stockholm

 39. ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION- Stockholm

 40. Innesäljare Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Innesäljare Stockholm - Asfalt och Betong
Skanska betong söker serviceorienterad innesäljare för betongleveranser Skanska Asfalt och Betong AB som ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av regionerna bergmaterial, asfalt, betong samt drift och underhåll. Vi bistår även med teknisk affärsmässig expertis inom ovan nämnda affärsområden. Asfalt och Betong ABs verksamhet finns i huvudsak i Sverige men några delar har från halvårsskiftet en nordisk organisation. Till Skanska betong söker vi nu en serviceorienterad innesäljare med placering i Solna. Beskrivning av tjänst I din roll kommer du ansvara för att kunder med inkommande förfrågningar bemöts med utmärkt service och rådgivning. Du samarbetar nära med innesäljsteamet och ni har kontinuerligt kontakt med fabrikerna, pumpansvariga och produktionen i stort för att på ett smidigt sätt underlätta ett snabbt orderflöde. Ditt arbete kommer främst innebära planering av betongleveranser och försäljning och service mot kund. I rollen ingår bland annat: * Ordermottagning och transportplanering, * Via telefon sälja och visa på mervärden och tilläggstjänster för våra produkter/tjänster. * Ta emot, registrera, hantera inkommande beställningar * Rådgivning, vägledning och förslag på lösningar för våra produkter/tjänster. * Arbeta med att vårda kundrelationer * Fungera som ett stöd till säljarna. * Föreslå och tillämpa nya arbetssätt, verktyg och arbetsmetoder * Genomföra och följa upp mål enligt försäljningsplan Profil Du drivs av att lösa kunders problem och hjälpa kunden utvecklas, exempelvis genom merförsäljning och support. Du är social, utåtriktad och trivs med teamarbete. För oss är de personliga egenskaperna det avgörande! Vi ser att du i grunden har en gymnasiekompetens. Det är viktigt att du har lokal kännedom om Stockholmsområdet. Då tjänsten huvudsakligen innebär att sälja via telefon och planera transporter, ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet inom det och gärna från bygg- eller transportbranschen. Kunskap om betong är meriterande. Ansök Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Madelaine Jörgensson 010-448 63 89 eller, Gabriella Söderlund, Skanska Rekrytering, 010-448 12 32. Välkommen med Din ansökan senast den 2013-11-03.
Företag: SKANSKA SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-19
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm - Asfalt och Betong jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm - Asfalt och Betong

Utesäljare/Innesäljare Stockholm
Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållsnära tjänster. Vi erbjuder städning, barnpassning och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra kärnvärden Professionella, Pålitliga, Pigga och Personliga. Hemfrid har drygt 1 400 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala. Hemfrids tjänster är starkt efterfrågade och nu söker vi en driven Säljare som både ska arbeta ute på fältet men även som innesäljare. Som Säljare är ditt uppdrag att aktivt arbeta med försäljning och bearbetning av våra privat – och företagskunder. Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete i ett företag som befinner sig i ett expansivt skede och där utveckling ligger högt på agendan. Tjänsten innebär: * Kundbesök hos privatpersoner * Kundbesök hos företag * Vårda och utveckla de upparbetade kundrelationerna * Identifiera nya affärsmöjligheter * Boka kundbesök * Återkoppling till kunder  Vi söker dig som är energisk, engagerad och brinner för företagets verksamhet. Att du har ett stort intresse för människor är en självklarhet. Du är social och kan arbeta både självständigt och i team. Körkort är ett krav.  Du har erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning där privatpersoner är slutkund och kan visa upp dokumenterade goda säljresultat.  Tjänsten är ett vikariat med chans till förlängning. Tillträde sker efter överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: Hemfrid i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Utesäljare/Innesäljare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utesäljare/Innesäljare Stockholm

Innesäljare Stockholm sökes!
Sedan 1956 har SST - Svensk Säkerhetstjänst hjälpt företag och konsument att frigöra tid genom att erbjuda smarta och enkla produkter. Exempel på detta är den välkända "till Polisen" brickan och spärrtjänst dygnet runt, året om oavsett var i världen du befinner dig. Nu tar SST ett steg ytterligare för att serva sina kunder genom att bli egen Operatör - SST Net! Besök gärna www.sstnet.se om du vill veta mer. Är du redo för att vara delaktig i att bygga upp ytterligare ett försäljningskontor? Tjänsten består av att med telefonen som verktyg informera och förmedla förmånliga SST Net Mobilavtal till SST befintliga kunder. SST Net står för utbildning, genomgång, fast lön + provision och ett gott gäng! Ingångslön 15000kr - 25000kr per månad plus bonus Om Du som söker har inställningen, drivet och viljan så har vi verktygen. Välkommen att söka tjänsten!
Företag: Svensk Säkerhetstjänst Net i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm sökes!

Innesäljare Stockholm - Bergmaterial
Bergmaterial söker Innesäljare till Stockholm Skanska Asfalt och Betong AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige och består av regionerna Bergmaterial, Asfalt, Betong samt Infraservice. Region Bergmaterial har ca 370 anställda och är landets största leverantör av bergmaterialprodukter. Vi har verksamhet över hela landet i form av täkter, terminaler och entreprenader. Vi har tydliga mål att öka såväl volymer som marknadsandelar och söker nu en innesäljare till Stockholmsområdet. Beskrivning av tjänst Som innesäljare kommer du att ingå i ett team som arbetar med både produktion och försäljning. Tyngdpunkten i tjänsten ligger på att öka försäljningen inom Stockholmsområdet genom att stötta utesäljaren i området med både inkommande beställningar och proaktiv försäljning. Du tar även fram offerter och statistik, gör uppföljningar och är ett allmänt administrativt stöd till säljaren. Som innesäljare kommer du till stor del att arbeta med försäljning via telefon och en viktig del i arbetet ligger i att lyckas möta och lösa kundernas olika behov. I rollen som innesäljare arbetar du med att genomföra och följa upp mål enligt försäljningsplanen. Profil Vi tror att du som söker är utåtriktad, har lätt för att kommunicera samt är anpassningsbar och bra på att samarbeta. Du är förtroendeingivande och har en förmåga att skapa goda relationer till våra kunder och transportföretag. Du är affärsmässig, resultatorienterad och noggrann, samt har ett stort personligt engagemang i såväl kundrelationer som i teamet du tillhör. Du sätter kunden i fokus och bygger nätverk både inom och utanför organisationen. Då vi tidvis har ett högt tempo är det viktigt att du kan hantera stressiga situationer och samtidigt agera professionellt. Vi tror att du har en gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning. Du bör ha erfarenhet av försäljning och kundkontakter. För att lyckas i denna roll behöver du ha en mycket god administrativ förmåga. Erfarenhet från bergmaterial- eller byggbranschen är meriterande, men inte ett krav. Vi förväntar oss att du har god datavana samt har B-körkort. På Skanska ser vi ett värde i att avspegla mångfalden i samhället. Vi strävar efter att ha en kultur där alla kan nå sin fulla potential. Det hjälper oss att bygga långsiktiga kundrelationer och bli mer innovativa. Ansökan Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. För att säkerställa rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Vi arbetar löpande med ansökningarna, men sista dag att ansöka är 2015-06-14. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Lisa Perera på 010-449 04 19. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: SKANSKA SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm - Bergmaterial jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm - Bergmaterial

Innesäljare Stockholm
Vi söker nu en driven innesäljare till vår kund som vill sälja kemisktekniska produkter inom produktgrupperna Industrikem, tvättmedel, disk/rengöringsmedel, reklamkläder, kroppsvård, bilvård, brandskydd, torkmaterial och tillbehör till våra företagskunder i Sverige. Som person är det viktigaste är att du tycker försäljning är roligt och stimulerande. Säljarbetet sker med telefon . Det är ett heltidsarbete dagtid under vardagar. Du kommer att jobba med marknadens förmodligen mest högkvalitativa sortiment av kemiskt tekniska- och andra förbrukningsartiklar till den mindre industrin i Sverige. Dina huvudarbetsuppgifter: • Försäljning inom distriktet per telefon • Information till kunder om produktnyheter • Ordermottagning över telefon samt rådgivning om lämpliga produkter • Avstämning av nya kunders potential samt behov av produkter, Vi söker dig som har: • Utbildning på gymnasienivå • Goda kunskaper i Officepaketet • Gärna ett par års erfarenhet av telefonförsäljning Vi erbjuder Ett omväxlande och utmanande arbete i en spännande bransch. Det ges goda möjligheter till personlig utveckling inom företaget. Förutom att du har ett brinnande intresse för försäljning ser vi att du är utåtriktad och tycker om att arbeta med många kontakter. Du har stort engagemang, hög energi. Registrera din ansökan och CV på www.goveteran.se I denna rekrytering samarbetar vi med GOveteran Rekrytering . Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Rekryteringskonsult Jonny Krantz .0733-38 62 11 jonny.krantz@goveteran.se eller Johan Fernström telefon 0735-87 25 28 johan.fernstrom@goveteran.se Urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt,
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-07
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm

Innesäljare Stockholm
Vi söker nu en driven innesäljare till vår kund som vill sälja kemisktekniska produkter inom produktgrupperna Industrikem, tvättmedel, disk/rengöringsmedel, reklamkläder, kroppsvård, bilvård, brandskydd, torkmaterial och tillbehör till våra företagskunder i Sverige. Som person är det viktigaste är att du tycker försäljning är roligt och stimulerande. Säljarbetet sker med telefon . Det är ett heltidsarbete dagtid under vardagar. Du kommer att jobba med marknadens förmodligen mest högkvalitativa sortiment av kemiskt tekniska- och andra förbrukningsartiklar till den mindre industrin i Sverige. Dina huvudarbetsuppgifter: • Försäljning inom distriktet per telefon • Information till kunder om produktnyheter • Ordermottagning över telefon samt rådgivning om lämpliga produkter • Avstämning av nya kunders potential samt behov av produkter, Vi söker dig som har: • Utbildning på gymnasienivå • Goda kunskaper i Officepaketet • Gärna ett par års erfarenhet av telefonförsäljning Vi erbjuder Ett omväxlande och utmanande arbete i en spännande bransch. Det ges goda möjligheter till personlig utveckling inom företaget. Förutom att du har ett brinnande intresse för försäljning ser vi att du är utåtriktad och tycker om att arbeta med många kontakter. Du har stort engagemang, hög energi. Registrera din ansökan och CV på www.goveteran.se I denna rekrytering samarbetar vi med GOveteran Rekrytering . Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna Rekryteringskonsult Jonny Krantz .0733-38 62 11 jonny.krantz@goveteran.se eller Johan Fernström telefon 0735-87 25 28 johan.fernstrom@goveteran.se Urval sker löpande, ansök därför så snart som möjligt,
Företag: GOveteran
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city

Innesäljare Stockholm city deltid/heltid
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Deltid eller heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city deltid/heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city deltid/heltid

Innesäljare Stockholm city deltid/heltid
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Deltid eller heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city deltid/heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city deltid/heltid

Innesäljare Stockholm city deltid/heltid
Jobbeskrivning Vi söker en engagerad medarbetare till vår kund i centrala Stockholm. Ta del av ett härligt och roligt säljteam där vilja, fokus och målmedvetenhet är i centrum. Vi vill ha dig som känner en stark kärlek för sälj. Du kommer att arbeta med nykundsbearbetning och för att lyckas i din roll behöver du vara tävlingsinriktad, ha ett högt driv och stor målmedvetenhet! Dina Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter som innesäljare innebär att ringa utgående samtal där du erbjuder unika produkter och bredbandstjänster. Din målgrupp är både privatpersoner samt små och medelstora företag. Detta är något som du ser utmanade och stimulerande! Vi sätter upp gemensamma mål som du strävar efter att nå. Din Profil Som person är du en lagspelare som gillar hårt arbete och visar stort engagemang. Du är lojal och har hög arbetsmoral. Du förväntas att kunna ta ett stort ansvar för ditt resultat och målsättningar. Att uttrycka sig verbalt och via skrift på ett professionellt sätt är en självklarhet. Organisations-/företagsbeskrivning: Vår kund är ett entreprenörsföretag som utmanar den svenska bredbandsmarknaden. De levererar alltid unika tjänster och produkter. Oavsett om du behöver obegränsad datamängd till ett fast pris utan bindningstid eller en tjänst för att säkerställa högsta möjliga prestanda. De erbjuder en stabil och säker uppkoppling i Sveriges största 4G-nät och kopplar idag upp kritiska affärslösningar för larm, övervakning, fjärrstyrning, betalning och rapporter. Erbjudande Attraktiva lokaler mitt i city! Fast grundlön enligt kollektivavtal samt en generös provision efter prestation! Du kommer att få löpande stöd och coachning i både sälj- och produktkunskap från dag ett. Om tjänsten - Tillsvidare med 6 månader provanställning - Deltid eller heltid - Kontorstider Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan idag! Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm city deltid/heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm city deltid/heltid

Account Manager och/eller Innesäljare Stockholm
Vi söker en B2B-stjärna som söker en lysande framtid! Är du en driven säljare som värdesätter långsiktiga relationer? Är du intresserad av att hjälpa företag att växa genom att förstärka deras varumärke på webben? Då kanske det är dig vi söker. Om tjänsten Vi söker tre drivna och seriösa Account Manager till webbyrån W4S för försäljning av våra system och verktyg till små och medelstora företag. Du kommer framförallt sälja ett paket vi tagit fram till företag, där precis allt som företaget kan tänkas behöva för en seriös hemsida, ingår. Vi har utan tvekan marknadens kraftfullaste lösning, och är trots det billigare än våra konkurrenter. Arbetet passar dig som vill ha ett seriöst och givande arbete. Som säljare arbetar du med att driva in nya kunder mot en uppsatt budget. Du arbetar i ett team och får hjälp från kollegor och chefer med din försäljning samt utveckling. Eftersom att våra kunder är prenumeranter till våra system så kommer din roll sakta men säkert gå över till att bli en ren Key Account Manager roll då du kommer vara ansvarig för dina kunder. Av den anledningen värdesätter vi högst personer som förstår värdet av att bygga goda relationer. Om dig Du ska ha lätt för att kunna skapa goda relationer till potentiella kunder Du har erfarenhet som säljare och gärna tidigare erfarenhet av försäljning av webblösningar Har en vilja och förmåga att ta ansvar Brinner för att göra bra affärer Vana att jobba mot uppsatt budget Kan flytande svenska i både tal- och skrift Vad vi kan erbjuda: Väldigt förmånlig lön samt villkor Härlig kontorsmiljö med drivna och positiva människor Ett företag som växer i rasande takt, vilket öppna upp för många nya möjligheter Företaget ingår i Giab-koncernen med Mats Gabrielsson som grundare, även känd som en av drakarna från TV-programmet Draknästet. Här finns över 40 bolag, såsom City Dental, Rapid Security, MNW Music, TopTee golf m.fl. och omsätter årligen över en miljard.
Företag: Trend Publishing Scandinavia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager och/eller Innesäljare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager och/eller Innesäljare Stockholm

Innesäljare Stockholm - Momentum Industrial AB
Som innesäljare kommer du att arbeta utåtriktat med kundservice och problemlösning i butik och per telefon. Du är en självständig teamspelare som är prestigelös och hjälper till där det behövs. Vår grupp arbetar som ett team och vi hjälper varandra över gränserna för att kunna ge kunderna bästa tänkbara service. Vi söker nu en pigg och teknikintresserad Innesäljare till vårt kontor med lagerhållning i Kungens Kurva. Vi ser lika gärna kvinnliga som manliga sökande. Kvalifikationer Det är en merit om du har har teknisk utbildning/erfarenhet, gärna från tillverkningsindustri eller järnhandel samt goda allmänna datakunskaper. Teknisk kunskap eller erfarenhet är inte ett måste men det som är viktigast är att du är rätt person med ett genuint intresse av kundservice och villighet att lära dig teknik. Du får gärna ha ”hobbyskruvat” eller t.ex. ha motorsport som intresse. För att du skall lyckas kommer du att få löpande teknik- och säljutbildning samt stöttning av vårt kompetenta team. Personliga egenskaper Du är enkel, pigg och glad med en bra förmåga att skapa en välkomnande atmosfär för våra kunder och i teamet. Du har lätt för att anpassa dig på ett prestigelöst sätt och gillar att lösa problem. Momentum Industrial AB förenklar kundernas vardag och ökar deras lönsamhet genom att erbjuda kvalitativa industrikomponenter och tjänster till lägsta totalkostnad. Vi är ett marknadsledande företag och finns representerade i Sverige, Norge och Danmark med ca 300 medarbetare och omsätter ca 1 miljard SEK. Momentum-Industrial ingår i MOMENTUM GROUP AB som är noterat på Stockholmsbörsen. För ytterligare information, besök gärna vår hemsida: www.momentum-industrial.com
Företag: Exelect AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm - Momentum Industrial AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm - Momentum Industrial AB

Innesäljare Stockholm
Med 43 miljoner slutanvändare och verksamhet i 42 länder är Edenred världsledande på förmåner till anställda. I rollen som innesäljare på Edenred ingår du i ett team av professionella medarbetare där du har en viktig roll i utvecklingen av Edenreds verksamhet. Du jobbar med B2B-försäljning via telefon och säljer in Edenreds avtal och rikskuponger mot kunder verksamma inom restaurang, café eller dagligvaruhandel. Du skapar själv en kundstock där du jobbar systematiskt för att vinna affärer. Vi söker dig som har slutförda gymnasiestudier och erfarenhet inom något serviceyrke, gärna restaurang, café eller butik. Du vill utvecklas inom försäljning och ser möjligheterna att göra det tillsammans med Edenred Rikskuponger. Som person är du resultatorienterad och strävar hela tiden efter att uppnå nya mål, både på kort och lång sikt. Du vågar utmana dig själv och är bekväm med att använda telefonen som ditt främsta redskap. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du gärna tar egna initiativ till att lösa uppgifter. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av uppsökande försäljning samt talar flera språk då många kunder är flerspråkiga. Du erbjuds en spännande roll i ett världsledande företag där du har alla förutsättningar att utvecklas som säljare. För rätt person finns det på sikt en god utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du ingår i ett drivet säljteam som genomsyras av tävlingsanda samtidigt som du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående. Edenred, som introducerade lunchkupongen Ticket Restaurant® och är världsledande på förmåner till anställda, producerar och marknadsför lösningar som förbättrar effektivitet inom organisationer och köpkraft för individer. Edenred, noterat på Parisbörsen, finns i 42 länder, har nära 8 000 anställda, 750 000 företagskunder, 1,4 miljoner anslutna restauranger och 43 miljoner slutanvändare. Den totala omsättningen 2016 var nära 20 miljarder euro. Ticket Rikskuponger, Ticket Elevkortet och Delicard är varumärken som tillhör Edenred Sweden AB.
Företag: Made for Sales AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm

Innesäljare Stockholm
Med 43 miljoner slutanvändare och verksamhet i 42 länder är Edenred världsledande på förmåner till anställda. I rollen som innesäljare på Edenred ingår du i ett team av professionella medarbetare där du har en viktig roll i utvecklingen av Edenreds verksamhet. Du jobbar med B2B-försäljning och säljer in Edenreds avtal och rikskuponger mot kunder verksamma inom restaurang, café eller dagligvaruhandeln. Du skapar själv en kundstock där du jobbar systematiskt för att vinna affärer. Vi söker dig som har slutförda gymnasiestudier och erfarenhet inom något serviceyrke, gärna restaurang, café eller butik. Du vill utvecklas inom försäljning och ser möjligheterna att göra det tillsammans med Edenred Rikskuponger. Som person är du resultatorienterad och strävar hela tiden efter att uppnå nya mål, både på kort och lång sikt. Du vågar utmana dig själv och är bekväm med att använda telefonen som ditt främsta redskap. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du gärna tar egna initiativ till att lösa uppgifter. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av uppsökande försäljning samt talar flera språk då många kunder är flerspråkiga. Du erbjuds en spännande roll i ett världsledande företag där du har alla förutsättningar att utvecklas som säljare. För rätt person finns det på sikt en god utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du ingår i ett drivet säljteam som genomsyras av tävlingsanda samtidigt som du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående. Edenred, som introducerade lunchkupongen Ticket Restaurant® och är världsledande på förmåner till anställda, producerar och marknadsför lösningar som förbättrar effektivitet inom organisationer och köpkraft för individer. Edenred, noterat på Parisbörsen, finns i 42 länder, har nära 8 000 anställda, 750 000 företagskunder, 1,4 miljoner anslutna restauranger och 43 miljoner slutanvändare. Den totala omsättningen 2016 var nära 20 miljarder euro. Ticket Rikskuponger, Ticket Elevkortet och Delicard är varumärken som tillhör Edenred Sweden AB.
Företag: Made for Sales AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-08
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm

Innesäljare Stockholm
ABB är ett ledande företag inom kraft- och automationsteknik. Deras lösningar förbättrar prestanda och minimerar miljöpåverkan för kunder inom energi, industri, transport och infrastruktur. ABB-koncernens bolag verkar i omkring 100 länder och har ungefär 140 000 medarbetare. ABB Instrumentation är en avdelning inom ABB:s division Industrial Automation med ca 25 medarbetare på 5 orter över hela Sverige. I rollen som innesäljare på ABB Instrumentation arbetar du med hela ABB:s erbjudande inom mätning och analys. Du utvecklar nya och befintliga kundrelationer, hanterar inkommande förfrågningar och arbetar proaktivt med försäljning. Vidare har du ett ansvar för framtagning av offerter, hantering av order samt tekniska och prismässiga frågeställningar. Du fungerar som ett viktigt stöd för utesäljare och kundservice samtidigt som du hjälper försäljningschefen med priser, avtal och marknadsföring. I arbetet ingår även att vara en drivande kraft när det gäller interaktiv support via hemsidan. Anställningen är på heltid fram till 30:e oktober där du blir anställd som konsult hos Made for Sales. Möjlighet till en förlängd inhyrning eller anställning kan komma att utvärderas längre fram. Arbetsplatsen är förlagd till kontoret i Kista.  Vi söker dig som är målinriktad och ambitiös med en stark drivkraft att uppnå resultat. Du ser möjligheter istället för begränsningar och är snabb i både tanke och handling. Då du kommer att arbeta mycket i system är det viktigt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. ABB står inför ett spännande generationsskifte och ser gärna att du kommer in i bolaget med nya ögon och visioner. Du har en teknisk utbildning som kombineras med minst 2 års erfarenhet av försäljning mot industrin. Det är en stor fördel om du har kompetens inom exempelvis mätinstrument och analys. Dina dator- och systemkunskaper är mycket goda samtidigt som du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du erbjuds en bred och stimulerande roll i ett världsledande bolag inom kraft- och automationsteknik. För rätt person finns möjlighet att växa inom avdelningen och företaget, både i Sverige och globalt. ABB:s välkända varumärke, breda erbjudande samt starka position ger dig allt du behöver för att lyckas i din roll. Lockas du av möjligheten att utvecklas som innesäljare i ett framåtlutat och världsledande företag? Sänd in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Made for Sales konsultchef Erica Ejnestrand på 070-145 14 48 eller erica.ejnestrand@madeforsales.se
Företag: Made for Sales AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm

ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION
Vill du också bli en superstjärna? Välkommen till Safe Sales- startskottet på din nya karriär inom försäljning! Det är på tok för vanligt att ungdomar som vill in på arbetsmarknaden eller byta arbetsplats hamnar på tråkiga arbetsplatser där drömmar dör och söndagsångest är ett faktum. Detta är något vi på Safe Sales jobbar aktivt mot att vända om helt och hållet! Eftersom att genomsnittssvensken förmodligen spenderar mer tid på jobbet än hemma vill vi skapa en arbetsplats där vi längtar efter måndagen istället för fredagen och där det känns tråkigare att gå hem vid dagens slut än att stanna kvar på jobbet. Vi vill att alla medarbetare ska känna sig viktiga och delaktiga på den resan vi gör mot högre höjder och varje dag utvecklas med oss. Låter detta Intressant? Vi kräver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning utan tittar mer på hur du är som person. Är du i regel alltid glad och positiv? Drivs du av att prova på nya utmaningar och jobbar effektivt samt lösningsorienterat? Är du taggad på att arbeta hårt och intensivt- och också bli belönad för det? Då har du kanske hittat hem! Vi erbjuder rätt person: - Stockholms roligaste säljgolv med sköna kollegor, hög puls och en driven coach som dagligen lär upp dig och motiverar dig att bli en riktig superstjärna! - Produkt och säljutbildning i världsklass! Vi jobbar alltid efter att kunden ska bli så nöjd som möjligt och därför är detta oerhört viktigt! - Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget! - Ett familjärt företag där vi jobbar hårt efter att alla medarbetare ska trivas. Därav investerar vi mycket i teambuilding, spännande tävlingar på säljgolvet och roliga AW-fester! - Fast månadslön och provision utan tak! Tror du att du kan vara den vi söker? Tveka inte att söka redan idag! OMFATTNING Vi kontaktar alla kunder via telefon och vi söker just nu bara personer som kan jobba heltid vanliga kontorstider, måndag- fredag. KONTAKT Alexandra Jonsson, rekryteringsansvarig Telefon: 0704996946
Företag: Safe Sales
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION

ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION
Vill du också bli en superstjärna? Välkommen till Safe Sales- startskottet på din nya karriär inom försäljning! Det är på tok för vanligt att ungdomar som vill in på arbetsmarknaden eller byta arbetsplats hamnar på tråkiga arbetsplatser där drömmar dör och söndagsångest är ett faktum. Detta är något vi på Safe Sales jobbar aktivt mot att vända om helt och hållet! Eftersom att genomsnittssvensken förmodligen spenderar mer tid på jobbet än hemma vill vi skapa en arbetsplats där vi längtar efter måndagen istället för fredagen och där det känns tråkigare att gå hem vid dagens slut än att stanna kvar på jobbet. Vi vill att alla medarbetare ska känna sig viktiga och delaktiga på den resan vi gör mot högre höjder och varje dag utvecklas med oss. Låter detta Intressant? Vi kräver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning utan tittar mer på hur du är som person. Är du i regel alltid glad och positiv? Drivs du av att prova på nya utmaningar och jobbar effektivt samt lösningsorienterat? Är du taggad på att arbeta hårt och intensivt- och också bli belönad för det? Då har du kanske hittat hem! Vi erbjuder rätt person: - Stockholms roligaste säljgolv med sköna kollegor, hög puls och en driven coach som dagligen lär upp dig och motiverar dig att bli en riktig superstjärna! - Produkt och säljutbildning i världsklass! Vi jobbar alltid efter att kunden ska bli så nöjd som möjligt och därför är detta oerhört viktigt! - Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget! - Ett familjärt företag där vi jobbar hårt efter att alla medarbetare ska trivas. Därav investerar vi mycket i teambuilding, spännande tävlingar på säljgolvet och roliga AW-fester! - Fast månadslön och provision utan tak! Tror du att du kan vara den vi söker? Tveka inte att söka redan idag! OMFATTNING Vi kontaktar alla kunder via telefon och vi söker just nu bara personer som kan jobba heltid vanliga kontorstider, måndag- fredag. KONTAKT Alexandra Jonsson, rekryteringsansvarig Telefon: 0704996946
Företag: Safe Sales
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION

Innesäljare Stockholm
Med 43 miljoner slutanvändare och verksamhet i 42 länder är Edenred världsledande på förmåner till anställda. I rollen som innesäljare på Edenred ingår du i ett team av professionella medarbetare där du har en viktig roll i utvecklingen av Edenreds verksamhet. Du jobbar med B2B-försäljning via telefon och säljer in Edenreds avtal, rikskuponger och gåvokort mot företag med en storlek på 10-49 anställda. Du skapar själv en kundstock där du jobbar systematiskt för att få in nya affärer samtidigt som du utvecklar och bearbetar redan befintliga kundrelationer. Arbetet innefattar även att skapa prospekt för fältsäljarna, uppdatera kundinformation i CRM-system, ta emot och bearbeta order samt hjälpa kunder med marknadsföringsmaterial. Anställningen är på heltid där du anställs som konsult hos Made for Sales. Arbetsplatsen är förlagd till kontoret i Liljeholmen. Vi söker dig som har slutförda gymnasiestudier och tidigare erfarenhet av telemarketing, kundservice eller andra försäljningstjänster. Du vill utvecklas inom försäljning och ser möjligheterna att göra det tillsammans med Edenred Rikskuponger. Som person är du resultatorienterad och strävar hela tiden efter att uppnå nya mål, både på kort och lång sikt. Du vågar utmana dig själv och är bekväm med att sälja in produkter och tjänster med telefonen som ditt främsta redskap. Du är också lösningsorienterad, har en god kommunikativ förmåga och är duktig på att skapa och bibehålla relationer med kunder. Vidare är du van att arbeta i system och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har en akademisk utbildning. Du erbjuds en spännande roll i ett världsledande företag där du har alla förutsättningar att utvecklas som säljare. För rätt person finns det på sikt en god utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du ingår i ett drivet säljteam som genomsyras av tävlingsanda samtidigt som du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående. Lockas du av möjligheten att utvecklas som innesäljare i ett framåtlutat och världsledande företag? Sänd in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Made for Sales konsultchef Erica Ejnestrand på 070-145 14 48 eller erica.ejnestrand@madeforsales.se Edenred, som introducerade lunchkupongen Ticket Restaurant® och är världsledande på förmåner till anställda, producerar och marknadsför lösningar som förbättrar effektivitet inom organisationer och köpkraft för individer. Edenred, noterat på Parisbörsen, finns i 42 länder, har nära 8 000 anställda, 750 000 företagskunder, 1,4 miljoner anslutna restauranger och 43 miljoner slutanvändare. Den totala omsättningen 2016 var nära 20 miljarder euro. Ticket Rikskuponger, Ticket Elevkortet och Delicard är varumärken som tillhör Edenred Sweden AB.
Företag: Made for Sales AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm

ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION
Vill du också bli en superstjärna? Välkommen till Safe Sales- startskottet på din nya karriär inom försäljning! Det är på tok för vanligt att ungdomar som vill in på arbetsmarknaden eller byta arbetsplats hamnar på tråkiga arbetsplatser där drömmar dör och söndagsångest är ett faktum. Detta är något vi på Safe Sales jobbar aktivt mot att vända om helt och hållet! Eftersom att genomsnittssvensken förmodligen spenderar mer tid på jobbet än hemma vill vi skapa en arbetsplats där vi längtar efter måndagen istället för fredagen och där det känns tråkigare att gå hem vid dagens slut än att stanna kvar på jobbet. Vi vill att alla medarbetare ska känna sig viktiga och delaktiga på den resan vi gör mot högre höjder och varje dag utvecklas med oss. Låter detta Intressant? Vi kräver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning utan tittar mer på hur du är som person. Är du i regel alltid glad och positiv? Drivs du av att prova på nya utmaningar och jobbar effektivt samt lösningsorienterat? Är du taggad på att arbeta hårt och intensivt- och också bli belönad för det? Då har du kanske hittat hem! Vi erbjuder rätt person: - Stockholms roligaste säljgolv med sköna kollegor, hög puls och en driven coach som dagligen lär upp dig och motiverar dig att bli en riktig superstjärna! - Produkt och säljutbildning i världsklass! Vi jobbar alltid efter att kunden ska bli så nöjd som möjligt och därför är detta oerhört viktigt! - Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget! - Ett familjärt företag där vi jobbar hårt efter att alla medarbetare ska trivas. Därav investerar vi mycket i teambuilding, spännande tävlingar på säljgolvet och roliga AW-fester! - Fast månadslön och provision utan tak! Tror du att du kan vara den vi söker? Tveka inte att söka redan idag! OMFATTNING Vi kontaktar alla kunder via telefon och vi söker just nu bara personer som kan jobba heltid vanliga kontorstider, måndag- fredag. KONTAKT Alexandra Jonsson, rekryteringsansvarig Telefon: 0704996946
Företag: Safe Sales
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION

ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION
Vill du också bli en superstjärna? Välkommen till Safe Sales- startskottet på din nya karriär inom försäljning! Det är på tok för vanligt att ungdomar som vill in på arbetsmarknaden eller byta arbetsplats hamnar på tråkiga arbetsplatser där drömmar dör och söndagsångest är ett faktum. Detta är något vi på Safe Sales jobbar aktivt mot att vända om helt och hållet! Eftersom att genomsnittssvensken förmodligen spenderar mer tid på jobbet än hemma vill vi skapa en arbetsplats där vi längtar efter måndagen istället för fredagen och där det känns tråkigare att gå hem vid dagens slut än att stanna kvar på jobbet. Vi vill att alla medarbetare ska känna sig viktiga och delaktiga på den resan vi gör mot högre höjder och varje dag utvecklas med oss. Låter detta Intressant? Vi kräver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning utan tittar mer på hur du är som person. Är du i regel alltid glad och positiv? Drivs du av att prova på nya utmaningar och jobbar effektivt samt lösningsorienterat? Är du taggad på att arbeta hårt och intensivt- och också bli belönad för det? Då har du kanske hittat hem! Vi erbjuder rätt person: - Stockholms roligaste säljgolv med sköna kollegor, hög puls och en driven coach som dagligen lär upp dig och motiverar dig att bli en riktig superstjärna! - Produkt och säljutbildning i världsklass! Vi jobbar alltid efter att kunden ska bli så nöjd som möjligt och därför är detta oerhört viktigt! - Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget! - Ett familjärt företag där vi jobbar hårt efter att alla medarbetare ska trivas. Därav investerar vi mycket i teambuilding, spännande tävlingar på säljgolvet och roliga AW-fester! - Fast månadslön och provision utan tak! Tror du att du kan vara den vi söker? Tveka inte att söka redan idag! OMFATTNING Vi kontaktar alla kunder via telefon och vi söker just nu bara personer som kan jobba heltid vanliga kontorstider, måndag- fredag. KONTAKT Alexandra Jonsson, rekryteringsansvarig Telefon: 0704996946
Företag: Safe Sales
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÄR DU VÅR NÄSTA SUPERSTJÄRNA? INNESÄLJARE STOCKHOLM - FASTLÖN + PROVISION

Innesäljare Stockholm
I rollen som innesäljare på Edenred ingår du i ett team av professionella medarbetare där du har en viktig roll i utvecklingen av Edenreds verksamhet. Du jobbar med B2B-försäljning och säljer in Edenreds avtal och rikskuponger mot kunder verksamma inom restaurang, café eller dagligvaruhandeln. Du skapar själv en kundstock där du jobbar systematiskt för att vinna affärer. Med 43 miljoner slutanvändare och verksamhet i 42 länder är Edenred världsledande på förmåner till anställda. Vi söker dig som har slutförda gymnasiestudier och erfarenhet inom något serviceyrke, gärna restaurang, café eller butik. Du vill utvecklas inom försäljning och ser möjligheterna att göra det tillsammans med Edenred Rikskuponger. Som person är du resultatorienterad och strävar hela tiden efter att uppnå nya mål, både på kort och lång sikt. Du vågar utmana dig själv och är bekväm med att använda telefonen som ditt främsta redskap. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du gärna tar egna initiativ till att lösa uppgifter. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av uppsökande försäljning samt talar flera språk då många kunder är flerspråkiga. Du erbjuds en spännande roll i ett världsledande företag där du har alla förutsättningar att utvecklas som säljare. För rätt person finns det på sikt en god utvecklingspotential och möjlighet att klättra inom organisationen, även på internationell nivå. Du ingår i ett drivet säljteam som genomsyras av tävlingsanda samtidigt som du får möjlighet att sälja en tjänst som ligger rätt i tiden och påverkar anställdas trivsel och välmående. Lockas du av möjligheten att utvecklas som innesäljare i ett framåtlutat och världsledande företag? Sänd in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta Made for Sales konsultchef Erica Ejnestrand på 070-145 14 48 eller erica.ejnestrand@madeforsales.se Edenred, som introducerade lunchkupongen Ticket Restaurant® och är världsledande på förmåner till anställda, producerar och marknadsför lösningar som förbättrar effektivitet inom organisationer och köpkraft för individer. Edenred, noterat på Parisbörsen, finns i 42 länder, har nära 8 000 anställda, 750 000 företagskunder, 1,4 miljoner anslutna restauranger och 43 miljoner slutanvändare. Den totala omsättningen 2016 var nära 20 miljarder euro. Ticket Rikskuponger, Ticket Elevkortet och Delicard är varumärken som tillhör Edenred Sweden AB.
Företag: Made for Sales AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Stockholm


Sök lediga jobb Innesäljare Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se