International IT College of Sweden jobb - lediga jobb

International IT College of Sweden jobb International IT College of Sweden jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: International IT College of Sweden. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: International IT College of Sweden. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare, behörig i Matematik/Biologi/Naturkunskap- Stockholm

 2. Lärare: Biologi/Kemi- Göteborg

 3. Specialpedagog/Speciallärare och svenska som and- Göteborg

 4. Lärare i svenska som andraspråk- Göteborg

 5. Lärare, behörig i Spanska- Stockholm

 6. Lärare i Svenska och Svenska som andraspråk- Stockholm

 7. Gymnasielärare i Fysik och Matematik- Göteborg

 8. Lärare i Svenska och Svenska som andraspråk- Stockholm

 9. Behörig gymnasielärare i Biologi & Naturkunskap- Stockholm

 10. Behörig gymnasielärare i Biologi & Naturkunskap- Stockholm

 11. Data- och el-lärare.- Stockholm

 12. El-lärare- Stockholm

 13. Data-lärare- Stockholm

 14. Lärare i Svenska- Stockholm

 15. Medialärare(/IT-lärare)- Stockholm

 16. Webutvecklingslärare- Stockholm

 17. Skolsköterska- Stockholm

 18. Gymnasielärare i matematik och fysik- Göteborg

 19. Gymnasielärare i Fysik och Matematik- Göteborg

 20. Systemadministratör för IT-gymnasium- Stockholm

 21. Skolsköterska 100% eller 40% tjänst- Stockholm

 22. Gymnasielärare i Fysik och Matematik- Göteborg

 23. Data- & medialärare- Stockholm

 24. Data- och programmeringslärare 50%- Stockholm

 25. Specialpedagog/Speciallärare- Stockholm

 26. Gymnasielärare i Samhällsk. & Intern. relationer- Göteborg

 27. Specialpedagog/Speciallärare- Stockholm

 28. Lärare i franska 40%- Stockholm

 29. Lärare i japanska 40%- Stockholm

 30. Vikariat 25% religionslärare gymnasiet- Göteborg

 31. Behörig Matematik/Fysiklärare gymnasiet- Göteborg

 32. Behörig Engelsklärare gymnasiet- Göteborg

 33. Behörig gymnasielärare i Biologi & Naturkunskap- Stockholm

 34. Lärare i franska 20% onsdagar- Stockholm

 35. Kurator 20%- Göteborg

 36. Behörig samhäll/företagsekonomi-lärare gymnasiet- Göteborg

 37. Behörig Sv som andraspråks-lärare språkintrodukt- Göteborg

 38. Behörig Sh-lärare till språkintroduktion- Göteborg

 39. Behörig Ma-lärare till språkintroduktion- Göteborg

 40. Behörig Eng-lärare till språkintroduktion- Göteborg


Mer beskrivning

Lärare, behörig i Matematik/Biologi/Naturkunskap
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Våra arbets- och undervisningsspråk är både engelska och svenska varför tvåspråkighet är meriterande. Vi erbjuder programmen Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Stockholm söker vi nu en behörig lärare i Matematik, Biologi och Naturkunskap. Vi undrar om följande passar in på dig: - Är en skicklig lärare och inspirerande ledare i klassrummet som trivs att jobba med morgondagens vuxna. - Är van vid att utvärdera arbetssätt och beredd att pröva nya grepp. - Kommunicerar väl med elever, föräldrar och kollegor. - Besitter entreprenörsanda och ser IT som en naturlig del i det pedagogiska arbetet. - Brinner för att uppmuntra eleverna i deras akademiska och sociala utveckling. - Kan arbeta i team och individuellt och tvekar inte att ta tag i de uppgifter som dyker upp. Då kan du vara en kandidat för vårt gäng. International IT College of Sweden är en etablerad skola i en stark utvecklingsfas och satsar mycket på elevernas och personalens välmående. Vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvård och goda utvecklingsmöjligheter. Vid frågor kontakta rektor Alper Yilmaz, epost: rekrytering@initcollege.com, tel: 08-7042215, mob: 0704831594. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under ansökningsperioden. Vi undanbeder oss bestämt alla tjänster från rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, behörig i Matematik/Biologi/Naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, behörig i Matematik/Biologi/Naturkunskap

Lärare: Biologi/Kemi
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Våra arbets- och undervisningsspråk är både engelska och svenska varför tvåspråkighet är meriterande. Vi erbjuder programmen Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Göteborg söker vi nu en behörig lärare i Kemi och Biologi med start augusti. Kallelse till intervju sker löpande under annonseringsperioden. Vid frågor kontakta rektor Douglas McPherson, epost: douglas@initcollege.com, tel: 0101991320, mob: 0704831583.
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare: Biologi/Kemi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare: Biologi/Kemi

Specialpedagog/Speciallärare och svenska som and
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska (en del av Edinit AB). Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Våra arbets- och undervisningsspråk är både engelska och svenska varför tvåspråkighet är meriterande. Vi erbjuder programmen Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Göteborg söker vi nu en utbildad speciallärare/specialpedagog deltid 60% och svenska som andra språk 40%. Du kommer att jobba direkt med elever, såväl som tillsammans med personal och föräldrar och även ingå i skolans elevhälsoteam. Kallelse till intervju sker löpande under annonseringsperioden. Vid frågor kontakta rektor Douglas McPherson, epost: douglas@initcollege.com, tel, mob: 0704831583.
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare och svenska som and jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare och svenska som and

Lärare i svenska som andraspråk
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska (en del av Edinit AB). Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Våra arbets- och undervisningsspråk är både engelska och svenska varför tvåspråkighet är meriterande. Vi erbjuder programmen Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Göteborg söker vi nu en utbildad svenska som andra språk lärare 40%. Urval och intervjuer kommer att ske löpande from augusti månad så skicka in din ansökan snarast. Vid frågor kontakta rektor Douglas McPherson, epost: douglas@initcollege.com, tel, mob: 0704831583.
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk

Lärare, behörig i Spanska
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Våra arbets- och undervisningsspråk är både engelska och svenska varför tvåspråkighet är meriterande. Vi erbjuder programmen Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Stockholm söker vi nu en behörig lärare i Spanska. Tjänsten är på 20% och undervisningen är förlagd till onsdag kl. 8:30-12:30. Vi undrar om följande passar in på dig: - Är en skicklig lärare och inspirerande ledare i klassrummet som trivs att jobba med morgondagens vuxna. - Är van vid att utvärdera arbetssätt och beredd att pröva nya grepp. - Kommunicerar väl med elever, föräldrar och kollegor. - Besitter entreprenörsanda och ser IT som en naturlig del i det pedagogiska arbetet. - Brinner för att uppmuntra eleverna i deras akademiska och sociala utveckling. - Kan arbeta i team och individuellt och tvekar inte att ta tag i de uppgifter som dyker upp. Då kan du vara en kandidat för vårt gäng. International IT College of Sweden är en etablerad skola i en stark utvecklingsfas och satsar mycket på elevernas och personalens välmående. Vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvård och goda utvecklingsmöjligheter. Vid frågor kontakta rektor Alper Yilmaz, epost: rekrytering@initcollege.com, tel: 08-7042215, mob: 0704831594. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande under ansökningsperioden. Vi undanbeder oss bestämt alla tjänster från rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, behörig i Spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, behörig i Spanska

Lärare i Svenska och Svenska som andraspråk
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Våra arbets- och undervisningsspråk är både engelska och svenska varför tvåspråkighet är meriterande. Vi erbjuder programmen El-och energiprogrammet inriktning Dator och kommunikationsteknik, Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Stockholm söker vi nu en behörig lärare i Svenska och Svenska som andraspråk Vi undrar om följande passar in på dig: - Är en skicklig lärare och inspirerande ledare i klassrummet som trivs att jobba med morgondagens vuxna. - Är van vid att utvärdera arbetssätt och beredd att pröva nya grepp. - Kommunicerar väl med elever, föräldrar och kollegor. - Besitter entreprenörsanda och ser IT som en naturlig del i det pedagogiska arbetet. - Brinner för att uppmuntra eleverna i deras akademiska och sociala utveckling. - Kan arbeta i team och individuellt och tvekar inte att ta tag i de uppgifter som dyker upp. Då kan du vara en kandidat för vårt gäng. International IT College of Sweden är en etablerad skola i en stark utvecklingsfas och satsar mycket på elevernas och personalens välmående. Vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvård och goda utvecklingsmöjligheter. Vid frågor kontakta rektor Alper Yilmaz, epost: rekrytering@initcollege.com, tel: 08-7042215, mob: 0704831594. Vi undanbeder oss bestämt all hjälp från rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska och Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska och Svenska som andraspråk

Gymnasielärare i Fysik och Matematik
International IT college of Sweden söker lärare i fysik och matematik (100%) Vikarie 6 månader. International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska (en del av Edinit AB). Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Våra arbets- och undervisningsspråk är både engelska och svenska varför tvåspråkighet är meriterande. Vi erbjuder programmen Ekonomiprogrammet, Estetiska programmet, Naturprogrammet, Samhällsprogrammet och Teknikprogrammet. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Göteborg söker vi nu en utbildad lärare i fysik och matematik Kallelse till intervju sker löpande under annonseringsperioden. Vid frågor kontakta rektor Douglas McPherson, epost: douglas@initcollege.com, tel, mob: 0704831583.
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Fysik och Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Fysik och Matematik

Lärare i Svenska och Svenska som andraspråk
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan är medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder programmen El-och energiprogrammet inriktning Dator och kommunikationsteknik, Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Stockholm söker vi nu en behörig lärare i Svenska och Svenska som andraspråk Vi undrar om följande passar in på dig: - Är en skicklig lärare och inspirerande ledare i klassrummet som trivs att jobba med morgondagens vuxna. -Har gedigna ämneskunskaper i svenska och inspirerar eleverna att utveckla sitt språk i tal och skrift. - Kommunicerar väl med elever, föräldrar och kollegor. - Kan arbeta i team och individuellt och tvekar inte att ta tag i de uppgifter som dyker upp. International IT College of Sweden är en etablerad skola i en stark utvecklingsfas och satsar mycket på elevernas och personalens välmående. Vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvård och goda utvecklingsmöjligheter. Skolan är centralt belägen i Stockholm, nära Odenplan och Sankt Eriksplan. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: rekrytering@initcollege.com, mob: 073-7073 250. Vi undanbeder oss bestämt all hjälp från rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska och Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska och Svenska som andraspråk

Behörig gymnasielärare i Biologi & Naturkunskap
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan är medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik, Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi och Estetiska programmet inriktning estetik och media. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Stockholm söker vi nu en behörig lärare på 50% i Biologi och Naturkunskap. Tjänsten är ett vikariat för resten av vårterminen 2014. Tjänsten kan tillträdas så snart som möjligt, gärna omgående. Vi undrar om följande passar in på dig: - Är en skicklig lärare och inspirerande ledare i klassrummet som trivs att jobba med morgondagens vuxna. - Kommunicerar väl med elever, föräldrar och kollegor. - Har behörighet att undervisa i "Biologi 1" och "Biologi 2" samt "Naturkunskap 1b" och "Naturkunskap 1a2". International IT College of Sweden är en etablerad skola i en stark utvecklingsfas och satsar mycket på elevernas och personalens välmående. Vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvård och goda utvecklingsmöjligheter. Skolan är centralt belägen i Stockholm, nära Odenplan och Sankt Eriksplan. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: daniel@initcollege.com, mob: 073-7073 250. Vi undanbeder oss bestämt all hjälp från rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig gymnasielärare i Biologi & Naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig gymnasielärare i Biologi & Naturkunskap

Behörig gymnasielärare i Biologi & Naturkunskap
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan är medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik, Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi och Estetiska programmet inriktning estetik och media. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Stockholm söker vi nu en behörig lärare på 50% i Biologi och Naturkunskap. Tjänsten är ett vikariat för resten av vårterminen 2014. Tjänsten kan tillträdas så snart som möjligt, gärna omgående. Vi undrar om följande passar in på dig: - Är en skicklig lärare och inspirerande ledare i klassrummet som trivs att jobba med morgondagens vuxna. - Kommunicerar väl med elever, föräldrar och kollegor. - Har behörighet att undervisa i "Biologi 1" och "Biologi 2" samt "Naturkunskap 1b" och "Naturkunskap 1a2". International IT College of Sweden är en etablerad skola i en stark utvecklingsfas och satsar mycket på elevernas och personalens välmående. Vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvård och goda utvecklingsmöjligheter. Skolan är centralt belägen i Stockholm, nära Odenplan och Sankt Eriksplan. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: daniel@initcollege.com, mob: 073-7073 250. Vi undanbeder oss bestämt all hjälp från rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig gymnasielärare i Biologi & Naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig gymnasielärare i Biologi & Naturkunskap

Data- och el-lärare.
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan är medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder Elprogrammet, Naturprogrammet, Samhällsprogrammet , Teknikprogrammet, Ekonomiprogrammet och Estetiska programmet. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Stockholm söker vi nu en data- och ellärare på 60%. Tjänsten kan tillträdas så snart som möjligt, gärna omgående. Vi undrar om följande passar in på dig: - Är en skicklig lärare och inspirerande ledare i klassrummet som trivs att jobba med morgondagens vuxna. -Kan undervisa i följande kurser: Datorteknik 1a (DAODAT01a) Nätverksteknik (NÄVNÄR0) Elektromekanik (ELRELK0) Mekatronik (MEKMEK01) International IT College of Sweden är en etablerad skola i en stark utvecklingsfas och satsar mycket på elevernas och personalens välmående. Vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvård och goda utvecklingsmöjligheter. Skolan är centralt belägen i Stockholm, nära Odenplan och Sankt Eriksplan. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: daniel@initcollege.com, mob: 073-7073 250. Vi undanbeder oss bestämt all hjälp från rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Data- och el-lärare. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Data- och el-lärare.

El-lärare
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan är medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder Elprogrammet, Naturprogrammet, Samhällsprogrammet , Teknikprogrammet, Ekonomiprogrammet och Estetiska programmet. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Stockholm söker vi nu en el-lärare. Tjänsten kan tillträdas så snart som möjligt, gärna omgående. Vi undrar om följande passar in på dig: - Är en skicklig lärare och inspirerande ledare i klassrummet som trivs att jobba med morgondagens vuxna. -Kan undervisa i el-kurser såsom Elektromekanik och Mekatronik. International IT College of Sweden är en etablerad skola i en stark utvecklingsfas och satsar mycket på elevernas och personalens välmående. Vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvård och goda utvecklingsmöjligheter. Skolan är centralt belägen i Stockholm, nära Odenplan och Sankt Eriksplan. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: daniel@initcollege.com, mob: 073-7073 250. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: daniel@initcollege.com Arbetsgivare International IT College of Sweden BOX 451 53 10430 STOCKHOLM Tel: 08-7042215 E-post: info@initcollege.com Mer information på http://www.initcollege.com Besöksadress Hälsobrunnsg. 6 STOCKHOLM
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga El-lärare jobb, El-lärare Stockholm, El-lärare International IT College of Sweden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: El-lärare

Data-lärare
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan är medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder Elprogrammet, Naturprogrammet, Samhällsprogrammet , Teknikprogrammet, Ekonomiprogrammet och Estetiska programmet. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Stockholm söker vi nu en datalärare. Tjänsten kan tillträdas så snart som möjligt, gärna omgående. Vi undrar om följande passar in på dig: - Är en skicklig lärare och inspirerande ledare i klassrummet som trivs att jobba med morgondagens vuxna. -Kan undervisa i kurser såsom datorteknik och nätverksteknik. International IT College of Sweden är en etablerad skola i en stark utvecklingsfas och satsar mycket på elevernas och personalens välmående. Vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvård och goda utvecklingsmöjligheter. Skolan är centralt belägen i Stockholm, nära Odenplan och Sankt Eriksplan. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: daniel@initcollege.com, mob: 073-7073 250. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: daniel@initcollege.com Arbetsgivare International IT College of Sweden BOX 451 53 10430 STOCKHOLM Tel: 08-7042215 E-post: info@initcollege.com Mer information på http://www.initcollege.com Besöksadress Hälsobrunnsg. 6 STOCKHOLM
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Data-lärare jobb, Data-lärare Stockholm, Data-lärare International IT College of Sweden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Data-lärare

Lärare i Svenska
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan är medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik, Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi och Estetiska programmet inriktning estetik och media. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Stockholm söker vi nu en behörig lärare i Svenska Vi undrar om följande passar in på dig: - Är en skicklig lärare och inspirerande ledare i klassrummet som trivs att jobba med morgondagens vuxna. -Har gedigna ämneskunskaper i svenska och inspirerar eleverna att utveckla sitt språk i tal och skrift. - Kommunicerar väl med elever, föräldrar och kollegor. - Kan undervisa i följande kurser: Svenska 1 Svenska 2 Svenska 3 Estetisk kommunikation 1 Konstarterna och samhället Film och TV-produktion 1 Men tyngdpunkten ligger på undervisningen i svenska. International IT College of Sweden är en etablerad skola i en stark utvecklingsfas och satsar mycket på elevernas och personalens välmående. Vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvård och goda utvecklingsmöjligheter. Skolan är centralt belägen i Stockholm, nära Odenplan och Sankt Eriksplan. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: daniel@initcollege.com, mob: 073-7073 250. Vi undanbeder oss bestämt all hjälp från rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska

Medialärare(/IT-lärare)
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan är medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik, Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi och Estetiska programmet inriktning estetik och media. Till Stockholm söker vi nu en behörig medialärare. Vi undrar om följande passar in på dig: - Är en skicklig lärare och inspirerande ledare i klassrummet som trivs att jobba med morgondagens vuxna. -Har gedigna ämneskunskaper inom mediaämnen. - Kommunicerar väl med elever, föräldrar och kollegor. - Kan undervisa i följande kurser: Medieproduktion 1 & 2 Fotografisk bild 1 Digitalt skapande 1 Film och TV-produktion 1 Konstarterna och samhället Estetisk kommunikation 1 (Eventuellt också Webutveckling 1 om kompetens finns) International IT College of Sweden är en etablerad skola i en stark utvecklingsfas och satsar mycket på elevernas och personalens välmående. Vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvård och goda utvecklingsmöjligheter. Skolan är centralt belägen i Stockholm, nära Odenplan och Sankt Eriksplan. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: daniel@initcollege.com, mob: 073-7073 250. Vi undanbeder oss bestämt all hjälp från rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Medialärare(/IT-lärare) jobb, Medialärare(/IT-lärare) Stockholm, Medialärare(/IT-lärare) International IT College of Sweden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medialärare(/IT-lärare)

Webutvecklingslärare
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan är medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik, Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi och Estetiska programmet inriktning estetik och media. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Stockholm söker vi nu en lärare i webutveckling. Vi undrar om följande passar in på dig: - Är en skicklig lärare och inspirerande ledare i klassrummet som trivs att jobba med morgondagens vuxna. -Har gedigna ämneskunskaper inom mediaämnen. - Kommunicerar väl med elever, föräldrar och kollegor. - Kan undervisa i följande kurser: Webutveckling 1 International IT College of Sweden är en etablerad skola i en stark utvecklingsfas och satsar mycket på elevernas och personalens välmående. Vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvård och goda utvecklingsmöjligheter. Skolan är centralt belägen i Stockholm, nära Odenplan och Sankt Eriksplan.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Webutvecklingslärare jobb, Webutvecklingslärare Stockholm, Webutvecklingslärare International IT College of Sweden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Webutvecklingslärare

Skolsköterska
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan är medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik, Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi och Estetiska programmet inriktning estetik och media. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Skolan i Stockholm ligger centralt i Vasastan, nära Odenplans tunnelbanestation. Vi söker för närvarande en skolsköterska på 40% med ansvar för elevhälsan. Dina arbetsuppgifter är: Erbjuda och genomföra hälsosamtal enligt fastställt program Ansvara för egen, regelbunden mottagning i skolan för rådgivning, samtal och enkel sjukvård Undersöka, bedöma, behandla alt. vid behov hänvisa vidare Förmedla kontakt med skolläkare Organisera och medverka vid skolläkarmottagning Arbeta för en god fysisk, psykisk och social arbetsmiljö för eleverna i skolan Vara delaktig i arbetsmiljöarbetet och i olycksfallspreventionen Hälsoundervisning till såväl enskilda som grupper av elever Samarbeta med övriga personalkategorier på skolan likaväl som andra samarbetspartners utanför skolan t.ex. BUP, barnklinik, ungdomsmottagning, socialförvaltning, Ge individuell medicinsk vägledning och yrkesorientering till elever med behov av särskilt stöd. Följa elever med medicinska eller psykosomatiska problem Identifiera och bevaka elever med funktionshinder eller andra särskilda behov. Föra, hantera, bevara och arkivera skolhälsovårdsjournaler.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Stockholm, Skolsköterska International IT College of Sweden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Gymnasielärare i matematik och fysik
Gymnasielärare i matematik och fysik på International IT College of Sweden International IT College of Sweden är en liten gymnasieskola med ca 150 elever, 20 anställda och vi erbjuder utbildningar inom 4 nationella program inom gymnasieskolan samt introduktionsprogram. International IT College of Sweden ser entreprenörskapet som en viktig del i undervisningen och vi samarbetar med näringsliv och arbetsmarknad på olika sätt. Skolan vill främja en kreativ miljö och utvecklar verksamheten i samverkan med såväl omgivningen på orten som skolor i flera andra länder. Arbetsuppgifter Som lärare på International IT College of Sweden skapar du förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten. Tjänsten avser matematik och fysik. Det är även meriterande med behörighet i Naturkunskap. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma elevens mål samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever. Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta med andra människor. Det är meriterande om du har arbetat med elever i behov av extra stöd och elever som inte har svenska som första språk. Kvalifikationer Behörig lärare i matematik och fysik
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i matematik och fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i matematik och fysik

Gymnasielärare i Fysik och Matematik
International IT college of Sweden söker lärare i fysik och matematik (100%) Vikarie 6 månader. International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska (en del av Edinit AB). Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Våra arbets- och undervisningsspråk är både engelska och svenska varför tvåspråkighet är meriterande. Vi erbjuder programmen Ekonomiprogrammet, Estetiska programmet, Naturprogrammet, Samhällsprogrammet och Teknikprogrammet. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till Göteborg söker vi nu en utbildad lärare i fysik och matematik Kallelse till intervju sker löpande under annonseringsperioden. Vid frågor kontakta rektor Douglas McPherson, epost: douglas@initcollege.com, tel, mob: 0704831583.
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Fysik och Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Fysik och Matematik

Systemadministratör för IT-gymnasium
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola belägen centralt i Stockholm, nära Odenplan. Skolan drivs utan vinstsyfte och är profilerad med engelska och IT. I datasalarna finns nya, fina i7-datorer med SSD-diskar. Vi söker nu en skicklig systemadministratör/IT-tekniker med huvudansvar för drift, underhåll och utveckling av skolans IT-system. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Installation, konfiguration, underhåll och uppgradering av servrar och datorer. - Datasäkerhet, backuplösningar och serverövervakning - Felsökning och problemlösning av mjukvara, hårdvara och nätverk. - Underhåll och koppling av övervakningskameror, informationsmonitorer, skrivare. - Inköp av datorutrustning. Kvalifikationskrav: - Du har IT-utbildning på eftergymnasial nivå. - Du har erfarenhet av arbete som systemadministratör. - Du kan arbeta självständigt och ta egna beslut. - Du kan kommunicera väl med människor i organisationen. - Du är en strukturerad person som kan organisera IT som helhet på skolan. - Du är noggrann, lojal och pålitlig.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Systemadministratör för IT-gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemadministratör för IT-gymnasium

Skolsköterska 100% eller 40% tjänst
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan är medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik, Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi och Estetiska programmet inriktning estetik och media. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg. Skolan i Stockholm ligger centralt i Vasastan, nära Odenplans tunnelbanestation. Vi söker för närvarande en skolsköterska på 40% med ansvar för elevhälsan. Men genom samarbete med en närstående skola kan vi erbjuda dig 100% tjänst, om du är intresserad av detta. Dina arbetsuppgifter är: Erbjuda och genomföra hälsosamtal enligt fastställt program Ansvara för egen, regelbunden mottagning i skolan för rådgivning, samtal och enkel sjukvård Undersöka, bedöma, behandla alt. vid behov hänvisa vidare Förmedla kontakt med skolläkare Organisera och medverka vid skolläkarmottagning Arbeta för en god fysisk, psykisk och social arbetsmiljö för eleverna i skolan Vara delaktig i arbetsmiljöarbetet och i olycksfallspreventionen Hälsoundervisning till såväl enskilda som grupper av elever Samarbeta med övriga personalkategorier på skolan likaväl som andra samarbetspartners utanför skolan t.ex. BUP, barnklinik, ungdomsmottagning, socialförvaltning, Ge individuell medicinsk vägledning och yrkesorientering till elever med behov av särskilt stöd. Följa elever med medicinska eller psykosomatiska problem Identifiera och bevaka elever med funktionshinder eller andra särskilda behov. Föra, hantera, bevara och arkivera skolhälsovårdsjournaler.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-17
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska 100% eller 40% tjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska 100% eller 40% tjänst

Gymnasielärare i Fysik och Matematik
International IT college of Sweden söker lärare i fysik och matematik (100%) tillsvidare. International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska (en del av Edinit AB). Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Vi erbjuder programmen Ekonomiprogrammet, Naturprogrammet, Samhällsprogrammet och Teknikprogrammet. Vi finns för närvarande i Majorna, Göteborg, med ljusa och moderna lokaler. Till vår Göteborgs skola söker vi nu en utbildad lärare i fysik och matematik. Arbetsuppgifter Självständigt planera och genomföra undervisning. Du sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar. Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö. KVALIFIKATIONER Lärarexamen och legitimerad Kallelse till intervju sker löpande under annonseringsperioden. Vid frågor kontakta rektor Douglas McPherson, epost: douglas@initcollege.com, tel, mob: 0704831583.
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Fysik och Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Fysik och Matematik

Data- & medialärare
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan är medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik, Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi och Estetiska programmet inriktning estetik och media. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg. Skolan i Stockholm ligger centralt i Vasastan, nära Odenplans tunnelbanestation. Vi söker för närvarande en data- och medielärare på 100%. Tjänsten omfattar undervisning i följande kurser: Medieproduktion 1 Medieproduktion 2 Digitalt skapande Fotografisk bild Film- och TV-kunskap Programmering 1 Programmering 2 Ifall du kan undervisa i de flesta men inte alla dessa kurser kan du ändå söka tjänsten, då vi kommer att söka olika lösningar.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Data- & medialärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Data- & medialärare

Data- och programmeringslärare 50%
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med IT och engelska som profil. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan har de senaste åren genomgått stora förändringar då den bytt ägare och skolledning. Skolan är idag medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik, Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi och Estetiska programmet inriktning estetik och media. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg. Skolan i Stockholm ligger centralt i Vasastan, nära Odenplans tunnelbanestation. Vi söker för närvarande en lärare i programmering. Tjänsten omfattar undervisning i följande kurser: Programmering 1 Programmering 2
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Data- och programmeringslärare 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Data- och programmeringslärare 50%

Specialpedagog/Speciallärare
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Vi erbjuder 5 högskoleförberedande program: Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Till Stockholm söker vi nu en utbildad speciallärare/specialpedagog. Du kommer att jobba direkt med elever, såväl som tillsammans med personal och föräldrar och även ingå i skolans elevhälsoteam. Ämneskunskaper i matematik och naturvetenskap är meriterande. Kallelse till intervju sker löpande under annonseringsperioden. All eventuell "hjälp" från rekryteringsföretag undanbedes bestämt. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: rekrytering@initcollege.com, tel: 08-7042215, mob: 073-70 73 250.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare jobb, Specialpedagog/Speciallärare Stockholm, Specialpedagog/Speciallärare International IT College of Sweden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare

Gymnasielärare i Samhällsk. & Intern. relationer
Gymnasielärare i samhällskunskap och Internationella relationer på International IT College of Sweden International IT College of Sweden är en liten gymnasieskola med ca 150 elever, 20 anställda och vi erbjuder utbildningar inom 4 nationella program inom gymnasieskolan samt introduktionsprogram. Arbetsuppgifter: Som lärare på International IT College of Sweden skapar du förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma elevens mål samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever. Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta med andra människor. Det är meriterande om du har arbetat med elever i behov av extra stöd och elever som inte har svenska som första språk. Kvalifikationer: Behörig lärare i Samhällskunskap och Internationella relationer
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Samhällsk. & Intern. relationer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Samhällsk. & Intern. relationer

Specialpedagog/Speciallärare
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Vi erbjuder 5 högskoleförberedande program: Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Till Stockholm söker vi nu en utbildad speciallärare/specialpedagog. Du kommer att jobba direkt med elever, såväl som tillsammans med personal och föräldrar och även ingå i skolans elevhälsoteam. Kallelse till intervju sker löpande under annonseringsperioden. All eventuell "hjälp" från rekryteringsföretag och dylikt undanbedes bestämt. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: rekrytering@initcollege.com, tel: 08-7042215, mob: 073-70 73 250.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare jobb, Specialpedagog/Speciallärare Stockholm, Specialpedagog/Speciallärare International IT College of Sweden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare

Lärare i franska 40%
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Vi erbjuder 5 högskoleförberedande program: Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Till Stockholm söker vi nu en behörig fransklärare för arbete 2 dagar i veckan från mitten av augusti och framåt. Kallelse till intervju sker löpande under annonseringsperioden. All eventuell "hjälp" från rekryteringsföretag och dylikt undanbedes bestämt. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: rekrytering@initcollege.com, tel: 08-7042215, mob: 073-70 73 250.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska 40% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska 40%

Lärare i japanska 40%
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Vi erbjuder 5 högskoleförberedande program: Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Till Stockholm söker vi nu en behörig japanskalärare för arbete 2 dagar i veckan från mitten av augusti och framåt. Kallelse till intervju sker löpande under annonseringsperioden. All eventuell "hjälp" från rekryteringsföretag och dylikt undanbedes bestämt. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: rekrytering@initcollege.com, tel: 08-7042215, mob: 073-70 73 250.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i japanska 40% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i japanska 40%

Vikariat 25% religionslärare gymnasiet
För läsåret 2015/16, söker vi en gymnasielärare på 25 % i religionskunskap till International IT College of Sweden, Göteborg International IT College of Sweden är en liten gymnasieskola med ca 150 elever, 15 anställda och vi erbjuder utbildningar inom 4 nationella program inom gymnasieskolan samt introduktionsprogram. Arbetsuppgifter: Som lärare på International IT College of Sweden skapar du förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma elevens mål samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever. Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta med andra människor. Det är meriterande om du har arbetat med elever i behov av extra stöd och elever som inte har svenska som första språk. Kvalifikationer: Behörig lärare i Religionskunskap. Tjänsten ska tillträdas i mitten/slutet av augusti. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar för vidare intervju. Varmt välkommen att ansöka genom att skicka in ditt CV, personligt brev och kopia på lärarlegitimation (i pdf-format) till goteborg@initcollege.com Din ansökan ska ha rubriken "Ansökan Re 2015".
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat 25% religionslärare gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat 25% religionslärare gymnasiet

Behörig Matematik/Fysiklärare gymnasiet
För läsåret 2015/16, söker vi en behörig gymnasielärare på 30-100 % i matematik och fysik till International IT College of Sweden, Göteborg International IT College of Sweden är en liten gymnasieskola med ca 150 elever, 15 anställda och vi erbjuder utbildningar inom 4 nationella program inom gymnasieskolan samt introduktionsprogram. Arbetsuppgifter: Som lärare på International IT College of Sweden skapar du förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma elevens mål samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever. Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta med andra människor. Det är meriterande om du har arbetat med elever i behov av extra stöd och elever som inte har svenska som första språk. Kvalifikationer: Behörig lärare i matematik och fysik. Tjänsten ska tillträdas i mitten/slutet av augusti. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar för vidare intervju. Varmt välkommen att ansöka genom att skicka in ditt CV, personligt brev och kopia på lärarlegitimation (i pdf-format) till goteborg@initcollege.com Din ansökan ska ha rubriken "Ansökan Ma/Fy 2015".
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig Matematik/Fysiklärare gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig Matematik/Fysiklärare gymnasiet

Behörig Engelsklärare gymnasiet
För läsåret 2015/16, söker vi en behörig gymnasielärare på 100 % i engelska till International IT College of Sweden, Göteborg International IT College of Sweden är en liten gymnasieskola med ca 150 elever, 15 anställda och vi erbjuder utbildningar inom 4 nationella program inom gymnasieskolan samt introduktionsprogram. Vi erbjuder våra elever att ta Cambridgeprov. Om du är insatt och/eller intresserad av dessa prov (CAE och CPE) är det till din fördel. Arbetsuppgifter: Som lärare på International IT College of Sweden skapar du förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma elevens mål samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever. Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta med andra människor. Det är meriterande om du har arbetat med elever i behov av extra stöd och elever som inte har svenska som första språk. Kvalifikationer: Behörig lärare i engelska. Gärna med engelska som modersmål. Tjänsten ska tillträdas i mitten/slutet av augusti. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar för vidare intervju. Varmt välkommen att ansöka genom att skicka in ditt CV, personligt brev och kopia på lärarlegitimation (i pdf-format) till goteborg@initcollege.com Din ansökan ska ha rubriken "Ansökan Eng 2015".
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig Engelsklärare gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig Engelsklärare gymnasiet

Behörig gymnasielärare i Biologi & Naturkunskap
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Skolan är medlem i Idéburna Skolors Riksförbund, en sammanslutning av fristående skolor där ekonomisk vinst inte plockas ut av någon ägare utan går oavkortat tillbaka till satsningar på skolan och eleverna. Vi erbjuder Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik, Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi och Estetiska programmet inriktning estetik och media. Till Stockholm söker vi nu en behörig lärare på 65% i Biologi och Naturkunskap från början av höstterminen.. Du kommer att undervisa i följande kurser: Biologi 1 Biologi 2 Naturkunskap 1b International IT College of Sweden är en etablerad skola i en stark utvecklingsfas och satsar mycket på elevernas och personalens välmående. Vi erbjuder självklart kollektivavtal, friskvård och goda utvecklingsmöjligheter. Skolan är centralt belägen i Stockholm, nära Odenplan och Sankt Eriksplan. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: daniel@initcollege.com, mob: 073-7073 250. Vi undanbeder oss bestämt all hjälp från rekryterings-, bemanningsföretag och liknande.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig gymnasielärare i Biologi & Naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig gymnasielärare i Biologi & Naturkunskap

Lärare i franska 20% onsdagar
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Vi erbjuder 5 högskoleförberedande program: Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Till Stockholm söker vi nu en behörig fransklärare för arbete 1 dag i veckan på onsdagar. Tillträde till tjänsten omgående. Kallelse till intervju sker löpande under annonseringsperioden. All eventuell "hjälp" från rekryteringsföretag och dylikt undanbedes bestämt. Vid frågor kontakta rektor Daniel Stridsman, epost: rekrytering@initcollege.com, tel: 08-7042215, mob: 073-70 73 250.
Företag: International IT College of Sweden
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska 20% onsdagar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska 20% onsdagar

Kurator 20%
International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktningarna IT och engelska. Ambitiösa elever erbjuds möjlighet att läsa engelska upp till en avancerad nivå och certifieras med Cambridge examina. Vi erbjuder 5 högskoleförberedande program: Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Estetiska programmet inriktning estetik och media, Naturprogrammet inriktning naturvetenskap, Samhällsprogrammet inriktning medier, information och kommunikation, och Teknikprogrammet inriktning information och medieteknik. Till Göteborg söker vi nu en utbildad kurator/psykolog på 20%. Du kommer att jobba direkt med elever, såväl som tillsammans med personal och föräldrar och även ingå i skolans elevhälsoteam. Kallelse till intervju sker löpande under annonseringsperioden. All eventuell "hjälp" från rekryteringsföretag och dylikt undanbedes bestämt.
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator 20% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator 20%

Behörig samhäll/företagsekonomi-lärare gymnasiet
För läsåret 2015/16, söker vi en behörig gymnasielärare för vikariat på 80 % i samhällskunskap, företagsekonomi, entreprenörskap till International IT College of Sweden, Göteborg International IT College of Sweden är en liten gymnasieskola med ca 150 elever, 15 anställda och vi erbjuder utbildningar inom 4 nationella program inom gymnasieskolan samt introduktionsprogram. Vi erbjuder våra elever att ta Cambridgeprov. Arbetsuppgifter: Som lärare på International IT College of Sweden skapar du förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma elevens mål samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever. Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta med andra människor. Det är meriterande om du har arbetat med elever i behov av extra stöd och elever som inte har svenska som första språk. Kvalifikationer: Behörig lärare. Du kommer undervisa i och ansvara för kurser i företagsekonomi, samhällskunskap, entreprenörskap och UF. Tjänsten ska tillträdas 1 nov 2015. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar för vidare intervju. Varmt välkommen att ansöka genom att skicka in ditt CV, personligt brev och kopia på lärarlegitimation (i pdf-format) till goteborg@initcollege.com Din ansökan ska ha rubriken "Ansökan sh/ek 2015".
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig samhäll/företagsekonomi-lärare gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig samhäll/företagsekonomi-lärare gymnasiet

Behörig Sv som andraspråks-lärare språkintrodukt
International IT College of Sweden, Göteborg avser starta språkintroduktion för elever i gymnasieålder och behöver därför förstärka vår lärarstab. Vi söker 2 behöriga lärare som kan ta hand om en grupp språkintroduktions-elever. International IT College of Sweden är en liten gymnasieskola med ca 150 elever, 15 anställda och vi erbjuder utbildningar inom 5 nationella program inom gymnasieskolan samt introduktionsprogram. Vi erbjuder våra elever att ta Cambridge prov. På grund av den ökade flyktingströmmen vill vi nu hjälpa till med språkintroduktion för elever i gymnasieålder. Arbetsuppgifter: Som lärare på International IT College of Sweden skapar du förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma elevens mål samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever. Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta med andra människor. Det är meriterande om du har arbetat med elever på språkintroduktion, i behov av extra stöd och/eller elever som inte har svenska som första språk. Kvalifikationer: Behörig lärare. Vi söker 2 heltidstjänster för undervisning för våra elever på språkintroduktion i ämnena: svenska som andraspråk, matematik, engelska, samhällsorienterade ämnen och idrott. Om det finns intresse att arbeta deltid med något av ovanstående ämnen så kan även det diskuteras. Tjänsten ska tillträdas snarast men senast 7 januari 2016. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar för vidare intervju. Varmt välkommen att ansöka genom att skicka in ditt CV, personligt brev och kopia på lärarlegitimation (i pdf-format) till goteborg@initcollege.com Din ansökan ska ha rubriken "Ansökan språkintroduktion".
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig Sv som andraspråks-lärare språkintrodukt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig Sv som andraspråks-lärare språkintrodukt

Behörig Sh-lärare till språkintroduktion
International IT College of Sweden, Göteborg ska i januari 2016 starta språkintroduktion för elever i gymnasieålder och behöver därför förstärka vår lärarstab. Vi söker 2 behöriga lärare som kan ta hand om en grupp språkintroduktions-elever. International IT College of Sweden är en liten gymnasieskola med ca 150 elever, 15 anställda och vi erbjuder utbildningar inom 5 nationella program inom gymnasieskolan samt introduktionsprogram. Vi erbjuder våra elever att ta Cambridge prov. På grund av den ökade flyktingströmmen vill vi nu hjälpa till med språkintroduktion för elever i gymnasieålder. Arbetsuppgifter: Som lärare på International IT College of Sweden skapar du förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma elevens mål samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever. Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta med andra människor. Det är meriterande om du har arbetat med elever på språkintroduktion, i behov av extra stöd och/eller elever som inte har svenska som första språk. Kvalifikationer: Behörig lärare. Vi söker 2 heltidstjänster för undervisning för våra elever på språkintroduktion i ämnena: svenska som andraspråk, matematik, engelska, samhällsorienterade ämnen och idrott. Om du har något av dessa ämnen är vi intresserade av din ansökan. Om det finns intresse att arbeta deltid med något av ovanstående ämnen så kan även det diskuteras. Tjänsten ska tillträdas snarast men senast 7 januari 2016. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar för vidare intervju. Varmt välkommen att ansöka genom att skicka in ditt CV, personligt brev och kopia på lärarlegitimation (i pdf-format) till goteborg@initcollege.com Din ansökan ska ha rubriken "Ansökan språkintroduktion".
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig Sh-lärare till språkintroduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig Sh-lärare till språkintroduktion

Behörig Ma-lärare till språkintroduktion
International IT College of Sweden, Göteborg ska i januari 2016 starta språkintroduktion för elever i gymnasieålder och behöver därför förstärka vår lärarstab. Vi söker 2 behöriga lärare som kan ta hand om en grupp språkintroduktions-elever. International IT College of Sweden är en liten gymnasieskola med ca 150 elever, 15 anställda och vi erbjuder utbildningar inom 5 nationella program inom gymnasieskolan samt introduktionsprogram. Vi erbjuder våra elever att ta Cambridge prov. På grund av den ökade flyktingströmmen vill vi nu hjälpa till med språkintroduktion för elever i gymnasieålder. Arbetsuppgifter: Som lärare på International IT College of Sweden skapar du förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma elevens mål samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever. Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta med andra människor. Det är meriterande om du har arbetat med elever på språkintroduktion, i behov av extra stöd och/eller elever som inte har svenska som första språk. Kvalifikationer: Behörig lärare. Vi söker 2 heltidstjänster för undervisning för våra elever på språkintroduktion i ämnena: svenska som andraspråk, matematik, engelska, samhällsorienterade ämnen och idrott. Om du har något av dessa ämnen är vi intresserade av din ansökan. Om det finns intresse att arbeta deltid med något av ovanstående ämnen så kan även det diskuteras. Tjänsten ska tillträdas snarast men senast 7 januari 2016. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar för vidare intervju. Varmt välkommen att ansöka genom att skicka in ditt CV, personligt brev och kopia på lärarlegitimation (i pdf-format) till goteborg@initcollege.com Din ansökan ska ha rubriken "Ansökan språkintroduktion".
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig Ma-lärare till språkintroduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig Ma-lärare till språkintroduktion

Behörig Eng-lärare till språkintroduktion
International IT College of Sweden, Göteborg ska i januari 2016 starta språkintroduktion för elever i gymnasieålder och behöver därför förstärka vår lärarstab. Vi söker 2 behöriga lärare som kan ta hand om en grupp språkintroduktions-elever. International IT College of Sweden är en liten gymnasieskola med ca 150 elever, 15 anställda och vi erbjuder utbildningar inom 5 nationella program inom gymnasieskolan samt introduktionsprogram. Vi erbjuder våra elever att ta Cambridge prov. På grund av den ökade flyktingströmmen vill vi nu hjälpa till med språkintroduktion för elever i gymnasieålder. Arbetsuppgifter: Som lärare på International IT College of Sweden skapar du förutsättningar för lärande, kunskapsförmedlande och handleder mot målen för verksamheten. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma elevens mål samt kommunicera detta med eleven. Som lärare är du lyhörd och ser varje elev ur ett individperspektiv och anpassar ditt arbetssätt därefter. Som person har du lätt för att kommunicera med andra människor och god förmåga att uppmuntra och entusiasmera elever. Vi söker dig som kan tillföra entusiasm, energi och lust i arbetet. Du är noggrann och väl medveten om skolans olika mål. Du kan och vill samarbeta med andra människor. Det är meriterande om du har arbetat med elever på språkintroduktion, i behov av extra stöd och/eller elever som inte har svenska som första språk. Kvalifikationer: Behörig lärare. Vi söker 2 heltidstjänster för undervisning för våra elever på språkintroduktion i ämnena: svenska som andraspråk, matematik, engelska, samhällsorienterade ämnen och idrott. Om du har något av dessa ämnen är vi intresserade av din ansökan. Om det finns intresse att arbeta deltid med något av ovanstående ämnen så kan även det diskuteras. Tjänsten ska tillträdas snarast men senast 7 januari 2016. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar för vidare intervju. Varmt välkommen att ansöka genom att skicka in ditt CV, personligt brev och kopia på lärarlegitimation (i pdf-format) till goteborg@initcollege.com Din ansökan ska ha rubriken "Ansökan språkintroduktion".
Företag: International It College of Sweden Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig Eng-lärare till språkintroduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig Eng-lärare till språkintroduktion


Sök lediga jobb International IT College of Sweden

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se