Internationell Kundservice söker norsktalande kundservicemedarbetare i

Internationell Kundservice söker norsktalande kundservicemedarbetare i jobb Internationell Kundservice söker norsktalande kundservicemedarbetare i

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Internationell Kundservice söker norsktalande kundservicemedarbetare i. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Internationell Kundservice söker norsktalande kundservicemedarbetare i. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Internationell Kundservice söker norsktalande kundservicemedarbetare i- Stockholm


Mer beskrivning

Internationell Kundservice söker norsktalande kundservicemedarbetare i
Om 2Complete Denna tjänst är ett uppdrag via Rekryterings- och Bemanningsföretaget 2Complete. Auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012 2complete är bemannings- och rekryteringsföretaget vars mål och vision är ett närmare och personligare samarbete med våra kunder och anställda. Vi vill lära känna Dig, och genom den relationen arbeta mot det mål som passar Dig bäst. Om företaget Vi söker nu norsktalande personer till ett längre kundtjänstuppdrag. Vår kund är Europas största återförsäljare av glasögon och kontaktlinser på nätet. Dina arbetsuppgifter I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du huvudsakligen att besvara inkommande telefonsamtal och e-mail från företagets norska kunder. Då du dagligen har kontakt med företagets kunder kommer du att fungera som ambassadör för företaget. Arbetsuppgifterna består i att hjälpa kunder via telefon och mail med allt från att ge produktinformation om linser, glasögon och övriga tjänster, informera om företagets erbjudanden och lägga beställningar. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Tjänsten är en heltidstjänst med schemalagd arbetstid på vardagar och helger. Din profil Du tycker om att ha kundkontakt och har ett stort fokus på service. Du är en god kommunikatör som förstår kundens behov och är prestigelös och ödmjuk. Då företaget är i ständig förändring, tror vi att du är en flexibel person som har lätt att anpassa sig till nya förutsättningar. Du är en engagerad lagspelare som har ambitionen att stanna och utvecklas inom kundtjänsten under en längre tid. Du har god datorvana och är duktig på att formulera dig i tal och skrift. Du talar och skriver norska på modersmålsnivå och hanterar dessutom svenska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande. Vi kallar in till intervju löpande. Skicka därför din ansökan med CV så snart som möjligt. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: 2 Complete
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Internationell Kundservice söker norsktalande kundservicemedarbetare i jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Internationell Kundservice söker norsktalande kundservicemedarbetare i


Sök lediga jobb Internationell Kundservice söker norsktalande kundservicemedarbetare i

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se