Internationella Engelska Skolan i Västerås jobb - lediga jobb

Internationella Engelska Skolan i Västerås jobb Internationella Engelska Skolan i Västerås jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Internationella Engelska Skolan i Västerås. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Internationella Engelska Skolan i Västerås. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i svenska som andra språk, årskurs 4-6- Västerås

 2. Bibliotekarie till vårt skolbibliotek- Västerås

 3. Lärare i svenska som andra språk, årskurs 4-6- Västerås

 4. Ekonom -Internationella Engelska Skolan Västerås- Västerås

 5. Klasslärare år 4- Västerås

 6. Lärare SO- Västerås

 7. Lärare SO- Västerås

 8. Klasslärare år 4- Västerås

 9. Korttidsvikarier årskurs 4-9- Västerås

 10. Lärare i trä- och metallslöjd- Västerås

 11. Certified teacher in Math, Science and English- Västerås

 12. Lärare i SO/SV till årskurs 6- Västerås

 13. Lärare i SVA årskurs 6-9- Västerås

 14. Studie- och yrkesvägledare- Västerås

 15. Lärare i textilslöjd- Västerås

 16. Lärare i hem och konsumentkunskap- Västerås

 17. Lärare i spanska- Västerås

 18. Lärare i svenska årskurs 6-9- Västerås

 19. Fritidspedagog/fritidsledare- Västerås

 20. Lärare SV/SO åk 5- Västerås

 21. Administratör- Västerås

 22. Skolkurator- Västerås

 23. Lärare i matematik och svenska åk 4- Västerås

 24. Korttidsvikarier årskurs 4-9- Västerås

 25. Lärare årskurs 4- Västerås

 26. Lärare i SO årskurs 6-9- Västerås

 27. Musiklärare åk. 4-6- Västerås

 28. Lärare i trä och metallslöjd åk. 4-9- Västerås

 29. Vikarierande lärare i trä och metallslöjd- Västerås

 30. Bibliotekarie till vårt skolbibliotek- Västerås

 31. Lärare i hem och konsumentkunskap- Västerås

 32. Teachers for grade 4-9 - 2015/2016- Västerås

 33. Skolsköterska- Västerås

 34. Lärare i hem och konsumentkunskap- Västerås

 35. Lärare i religion och geografi åk. 7-9- Västerås

 36. Entusiastisk fritidspedagog- Västerås

 37. Specialpedagog- Västerås

 38. Speciallärare- Västerås

 39. Lärare i SO åk. 7-9- Västerås

 40. Lärare Sv/So årskurs 4-6- Västerås


Mer beskrivning

Lärare i svenska som andra språk, årskurs 4-6
Internationella Engelska Skolan Västerås är en nystartad grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 20 skolor runt om i Sverige Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i svenska som andra språk, årskurs 4-6, med start augusti 2013. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Intervjuer sker fortlöpande.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andra språk, årskurs 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andra språk, årskurs 4-6

Bibliotekarie till vårt skolbibliotek
Internationella Engelska Skolan Västerås är en nystartad grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 20 skolor runt om i Sverige Vi söker en utbildad bibliotekarie till vårt skolbibliotek med start augusti 2013. Detta är en möjlighet där du får vara med och bygga upp vårt bibliotek från grunden. Tjänsten är på 50%. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se En hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekarie till vårt skolbibliotek jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekarie till vårt skolbibliotek

Lärare i svenska som andra språk, årskurs 4-6
Internationella Engelska Skolan Västerås är en nystartad grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 20 skolor runt om i Sverige Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i svenska som andra språk, årskurs 4-6, med start omgående. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Intervjuer sker fortlöpande.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andra språk, årskurs 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andra språk, årskurs 4-6

Ekonom -Internationella Engelska Skolan Västerås
Internationella Engelska Skolan Västerås är en grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige. Skolan är tvåspråkig med undervisning på engelska och svenska. Vi är en skola med en klar värdegrund, med en trygg arbetsmiljö, god disciplin och mycket omvårdnad. För mer information om vår skola eller organisation, besök vår hemsida www.engelska.se. IES Västerås söker nu en EKONOM på halvtid som kommer att arbeta med följande arbetsuppgifter: *Löpande bokföring *Budget- och kostnadsuppföljning *Månadsvis avstämningar av balanskonton *Bokföra/kontera och kontrollera inkommande leverantörsfakturor i Palette *Kundfakturering i Hogia samt avstämning av skolpeng månadsvis *Bistå rektorn med uppläggning av budget inför kommande verksamhetsår, *Kontakter med kommuner, genomgång av skolpengsbeslut mm *Ansvara för elektronisk handkassa *Personaladministration såsom frånvarorapportering till huvudkontoret, anställningsintyg, mm *Övrig administration Vi ser gärna att Du som söker har ekonomutbildning på lägst gymnasienivå samt att Du arbetat minst ett år med redovisning på en ekonomiavdelning eller motsvarande Vi vill att Du har ett stort engagemang och att Du är kvalitetsmedveten. Du är driven, strukturerad och kommunikativ. Vidare så har Du en positiv attityd och en stor portion social kompetens och kan skapa goda relationer med elever, föräldrar och lärare. Du har goda IT-kunskaper. Självklart så behärskar Du engelska i både tal och skrift och uppskattar att arbeta i en internationell miljö. Frågor besvaras av Sanna Bellnert på epost eller telefon 0704-143273 Tjänsten är ett vikariat på 8 månader med möjlighet till förlängning. Tilllträde i januari 2014.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom -Internationella Engelska Skolan Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom -Internationella Engelska Skolan Västerås

Klasslärare år 4
Internationella Engelska Skolan Västerås är en nystartad grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige Vi söker en behörig klasslärare till årskurs 4 med start mars 2014 (tidigare anställning kan bli aktuellt). Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och att du är en bra lagspelare. Mentorskap för 30 elever ingår i tjänsten. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Vår skola är för elever från årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Intervjuer sker löpande.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare år 4 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare år 4

Lärare SO
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i SO-ämnena i årskurs 6 med start i januari 2014. Mentorskap för 16 elever kan komma att ingå i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Intervjuer sker löpande. Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SO

Lärare SO
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i SO-ämnena i årskurs 6 med start omgående. Mentorskap för 16 elever kan komma att ingå i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Intervjuer sker löpande. Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SO

Klasslärare år 4
Internationella Engelska Skolan Västerås är en nystartad grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige Vi söker en behörig klasslärare till årskurs 4 med start mars 2014 (tidigare anställning kan bli aktuellt). Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och att du är en bra lagspelare. Mentorskap för 30 elever ingår i tjänsten. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Vår skola är för elever från årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Intervjuer sker löpande.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare år 4 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare år 4

Korttidsvikarier årskurs 4-9
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige Vi söker nu fler vikarier till våran vikariepool. Vi ser att du har erfarenhet från skolvärlden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är viktigt att du har tidigare positiva erfarenheter av arbete med barn och unga. Det är meriterande om du är utbildad lärare/pedagog, eller på väg att bli. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Frågor besvaras av Åsa Klemack 0739-620882. Ansökningar behandlas löpande.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Korttidsvikarier årskurs 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Korttidsvikarier årskurs 4-9

Lärare i trä- och metallslöjd
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige. Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i trä- och metallslöjd med start i augusti 2014. Mentorskap för 16 elever kan komma att ingå i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Intervjuer sker löpande. Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd

Certified teacher in Math, Science and English
Internationella Engelska Skolan Västerås is a ground school belonging to Internationella Engelska Skolan Sverige AB which currently has 22 schools around Sweden. We are seeking a certified teacher in Math, Science and English to start in August 2014. Solid experience in this field is an advantage but not essential. Mentorship of 16 students is included in this role. Great emphasis is placed on finding the right candidate; you need to be energetic and adaptable with a positive outlook. It is also important that you are reliable and a good team player. This is the opportunity to work in an international and stimulating environment where dedication, professionalism and the English language are the common denominators. The academic expectations are high and we value a calm working environment where the conditions for teaching and learning are optimal. Our school caters to Grades 4 through 9. We follow the Swedish curriculum. Interviews are on-going. Native speakers of English is a requirement. Please visit out website at www.engelska.se to learn more.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Certified teacher in Math, Science and English jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Certified teacher in Math, Science and English

Lärare i SO/SV till årskurs 6
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i alla SO-ämnena och svenska i årskurs 6 med start i augusti 2014. Mentorskap för 16 elever ingår i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SO/SV till årskurs 6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SO/SV till årskurs 6

Lärare i SVA årskurs 6-9
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i svenska som andraspråk i årskurs 6-9 med start i augusti 2014. Mentorskap för 16 elever ingår i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SVA årskurs 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SVA årskurs 6-9

Studie- och yrkesvägledare
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige. Vi söker en utbildad studie och yrkesvägledare med start augusti 2014. Tjänsten är på 50 % Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Intervjuer sker löpande. Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Lärare i textilslöjd
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i textilslöjd med start i augusti 2014. Tjänsten är på 75% men kan utökas om ytterligare behörighet finns i annat ämne. Mentorskap för 16 elever kan komma att ingå i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd

Lärare i hem och konsumentkunskap
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i textilslöjd med start i augusti 2014. Tjänsten är på 25% men kan utökas om ytterligare behörighet i annat ämne finns. Mentorskap för 16 elever kan komma att ingå i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i hem och konsumentkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i hem och konsumentkunskap

Lärare i spanska
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i spanska med start i augusti 2014. Tjänsten är på 50% men kan utökas om ytterligare behörighet finns i annat ämne. Mentorskap för 16 elever kan komma att ingå i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Intervjuer sker löpande.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska

Lärare i svenska årskurs 6-9
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige. Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i svenska i årskurs 6-9 med start i augusti 2014. Mentorskap för 16 elever ingår i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Intervjuer sker löpande.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska årskurs 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska årskurs 6-9

Fritidspedagog/fritidsledare
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige. Vi söker en utbildad fritidspedagog/fritidsledare med start i augusti 2014. Mentorskap för 16 elever ingår i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Det är meriterande om du har engelska som modersmål och har erfarenhet av here4u. Hösten 2014 kommer du att, tillsammans med våra elever, utveckla vårt nya uppehållsrum samt ha huvudansvar för rastverksamhet och fritidsaktiviteter på skolan. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Intervjuer sker löpande. Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/fritidsledare jobb, Fritidspedagog/fritidsledare Västerås, Fritidspedagog/fritidsledare Internationella Engelska Skolan i Västerås
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/fritidsledare

Lärare SV/SO åk 5
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige. Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i svenska och SO-ämnena i årskurs 5 med start i augusti 2014. Mentorskap för 16 elever ingår i tjänsten. Tjänsten är ett vikariat för HT 2014, men möjlighet till förlängning. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Intervjuer sker löpande.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare SV/SO åk 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare SV/SO åk 5

Administratör
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 22 skolor runt om i Sverige. Vi söker en administratör med start i augusti 2014. Tjänsten är på 50%. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område och är service minded. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Det är meriterande om du har engelska som modersmål och erfarenheten av att arbeta med barn och ungdomar. Dina arbetsuppgifter består främst av att bemanna vår reception, ta hand om besökare, hjälpa till att organisera events samt vara ett administrativt stöd för vår ledningsgrupp. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Intervjuer sker löpande.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör jobb, Administratör Västerås, Administratör Internationella Engelska Skolan i Västerås
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör

Skolkurator
Internationella Engelska Skolan Västerås is a ground school belonging to Internationella Engelska Skolan Sverige AB which currently has 22 schools around Sweden. This is the opportunity to work in an international and stimulating environment where dedication, professionalism and the English language are the common denominators. The academic expectations are high and we value a calm working environment where the conditions for teaching and learning are optimal. Vi söker dig som är utbildad socinom/skolkurator och har erfarenhet av arbete på skola. Som person är du flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Du har lätt för att bemöta och bygga relationer med både elever och deras föräldrar. Flytande engelska i tal och skrift är meriterande. Arbetsuppgifterna består bland annat av att delta på arbetslagsmöten och elevvårdsmöten, leda Here4U i vår Junior School, arbeta med ART tillsammans med en av våra förstelärare, kontakt med BUP, Soc etc, vara med på skolaktiviteter, dokumentation, konflikthantering, enskilda samtal/samtal i grupp/med föräldrar och vara aktiv i korridorerna. Kontakta rektor Peter Ledin på peter.ledin.vasteras@engelska.se för mer information om tjänsten. Tjänsten är ett vikariat på ett år med start 2014-01-07, uppehållstjänst tillämpas. Please visit out website at www.engelska.se to learn more.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator jobb, Skolkurator Västerås, Skolkurator Internationella Engelska Skolan i Västerås
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator

Lärare i matematik och svenska åk 4
Internationella Engelska Skolan Västerås is a ground school belonging to Internationella Engelska Skolan Sverige AB which currently has 24 schools around Sweden. This is the opportunity to work in an international and stimulating environment where dedication, professionalism and the English language are the common denominators. The academic expectations are high and we value a calm working environment where the conditions for teaching and learning are optimal. Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i matematik och svenska i årskurs 4 med start i januari 2015. Mentorskap för 16 elever ingår i tjänsten. Tjänsten är ett vikariat för VT 2015. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Intervjuer sker löpande.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och svenska åk 4 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och svenska åk 4

Korttidsvikarier årskurs 4-9
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 26 skolor runt om i Sverige Vi söker nu fler vikarier till våran vikariepool. Vi ser att du har erfarenhet från skolvärlden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är viktigt att du har tidigare positiva erfarenheter av arbete med barn och unga. Det är meriterande om du är utbildad lärare/pedagog, eller på väg att bli. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Frågor besvaras av Åsa Klemack 0739-620882. Ansökningar behandlas löpande.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Korttidsvikarier årskurs 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Korttidsvikarier årskurs 4-9

Lärare årskurs 4
Vi söker två lärare som är behöriga att undervisa i årskurs 4 med start enligt överenskommelse. Mentorskap för 15 elever ingår i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Internationella Engelska Skolan Västerås is a ground school belonging to Internationella Engelska Skolan Sverige AB which currently has 24 schools around Sweden. This is the opportunity to work in an international and stimulating environment where dedication, professionalism and the English language are the common denominators. The academic expectations are high and we value a calm working environment where the conditions for teaching and learning are optimal. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Intervjuer sker löpande. Vi har två tjänster som ska tillsättas; 1st tillsvidareanställning 1st vikariat till och med juni 2015, med möjlighet till förlängning.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare årskurs 4 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare årskurs 4

Lärare i SO årskurs 6-9
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 25 skolor runt om i Sverige Vi söker en lärare som är behörig att undervisa i alla SO-ämnena årskurs 6-9 med start snarast. Mentorskap för 16 elever kan komma att ingå i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Intervjuer sker löpande. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SO årskurs 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SO årskurs 6-9

Musiklärare åk. 4-6
Med tjugofem skolor är Internationella Engelska Skolan den största friskoleorganisationen i Sverige. På vår skola i Västerås har vi 656 elever i årskurs 4-9. Vi söker en lärare som är legitimerad att undervisa i musik i årskurserna 4-6 med start i januari 2015 (eller enligt ö.k). Vi ser att du är en motiverad lagspelare som är positiv och duktig på att samarbeta. Det är meriterande om har god pianofärdighet, ytterligare ämnesbehörighet samt om du har engelska som modersmål. Utöver din uppgift att planera och undervisa dina lektioner tillkommer mentorskap för 15-16 elever. Vi följer den svenska läroplanen och använder oss av både svenska och engelska som undervisningsspråk. Vår filosofi är byggd på höga akademiska förväntningar, en lugn och säker miljö för undervisning och lärande, samt höga kunskaper i engelska. Vi har tydliga regler och höga förväntningar på våra elever. Mer information om våra skolor finner ni på vår hemsida www.engelska.se Intervjuer ske löpande. Vänligen skicka din ansökan samt din lärarlegitimation till apply.vasteras@engelska.se
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare åk. 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare åk. 4-6

Lärare i trä och metallslöjd åk. 4-9
Med tjugofem skolor är Internationella Engelska Skolan den största friskoleorganisationen i Sverige. På vår skola i Västerås har vi 656 elever i årskurs 4-9. Vi söker en lärare som är legitimerad att undervisa i trä och metallslöjd i årskurserna 4-9 med start i januari 2015 (eller enligt ö.k). Vi ser att du är en motiverad lagspelare som är positiv och duktig på att samarbeta. Mentorskap för 16 st elever kan bli aktuellt. Vi följer den svenska läroplanen och använder oss av både svenska och engelska som undervisningsspråk. Vår filosofi är byggd på höga akademiska förväntningar, en lugn och säker miljö för undervisning och lärande, samt höga kunskaper i engelska. Vi har tydliga regler och höga förväntningar på våra elever. Mer information om våra skolor finner ni på vår hemsida www.engelska.se Intervjuer ske löpande. Vänligen skicka din ansökan samt din lärarlegitimation till apply.vasteras@engelska.se
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä och metallslöjd åk. 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä och metallslöjd åk. 4-9

Vikarierande lärare i trä och metallslöjd
Med tjugofem skolor är Internationella Engelska Skolan den största friskoleorganisationen i Sverige. På vår skola i Västerås har vi 656 elever i årskurs 4-9. Vi söker en vikarie för undervisning i trä och metallslöjd i årskurserna 4-9, med start omgående. Vikariatet sträcker sig till och med 2 april 2015. Vi ser att du är en motiverad lagspelare som är positiv och duktig på att samarbeta. Självklart har du goda ämneskunskaper. Tidigare arbete inom skola är meriterande. Vi följer den svenska läroplanen och använder oss av både svenska och engelska som undervisningsspråk. Vår filosofi är byggd på höga akademiska förväntningar, en lugn och säker miljö för undervisning och lärande, samt höga kunskaper i engelska. Vi har tydliga regler och höga förväntningar på våra elever. Mer information om våra skolor finner ni på vår hemsida www.engelska.se Intervjuer ske löpande. Vänligen skicka din ansökan till apply.vasteras@engelska.se
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande lärare i trä och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande lärare i trä och metallslöjd

Bibliotekarie till vårt skolbibliotek
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 27 skolor runt om i Sverige Vi söker en utbildad bibliotekarie till vårt skolbibliotek med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Anställningsform: Uppehållstjänst Gedigna kunskaper i engelska är ett krav.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekarie till vårt skolbibliotek jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekarie till vårt skolbibliotek

Lärare i hem och konsumentkunskap
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 27 skolor runt om i Sverige Vi söker en legitimerad lärare som är behörig att undervisa i hem och konsumentkunskap med start i augusti 2015. Mentorskap för 16 elever kan komma att ingå i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i hem och konsumentkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i hem och konsumentkunskap

Teachers for grade 4-9 - 2015/2016
Internationella Engelska Skolan is the largest free school organization in Sweden, with twentyfive schools across the country. Internationella Engelska Skolan Västerås has 656 students serving grades 4-9. The school is bilingual with instructions in both Swedish and English. We are located in Västerås, Sweden. Internationella Engelska Skolan has clear educational philosophy of High Academic Expectations, a Calm and Safe Learning Environment and to Master the English Language. We have clear rules and behavior expectations of our students. More information about our school can be found on www.engelska.se. We are now looking for licensed teachers in following subjects to join our team: Math yr. 4-9 Science yr. 4-9 English yr. 4-9 French yr. 4-9 Wood Craft yr. 4-9 Textiles yr. 4-9 We are looking for a motivated team players who are native English speakers, positive and cooperative. In addition to teaching meaningful and enjoyable lessons, all staff are expected to be well organized, take pride in their mentorship and other school duties and be good role models for our students. You will follow the Swedish national curriculum, however, a working knowledge of the English language is mandatory as it is the language of the school.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Teachers for grade 4-9 - 2015/2016 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teachers for grade 4-9 - 2015/2016

Skolsköterska
Internationella Engelska Skolan Västerås är en grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 27 skolor runt om i Sverige Kvalifikationer: Leg. sjuksköterska med vidareutbildning till skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Vi ser gärna att den sökande har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete. Sedvanligt skolsköterskearbete som bl.a. innefattar hälsobesök, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt ett nära och engagerat samarbete med övriga medarbetare inom Elevhälsan. Elevhälsans arbete ställer höga krav på sina medarbetare och värdefulla egenskaper är flexibilitet, engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn. Qualifications: Registered nurse with further education as a School nurse, Childrens nurse or a District nurse. We would like the applicant to have former experience as a school nurse or similar experiences. Daily school nurse work contains health visits, open receiving rooms, doctors clinic, vaccinations and a close and engaged cooperation with other co-workers within the Student Care Team. Student Care Work have high expectations on their co-workers and valuable qualities are flexibility, engagement and a genuine interest to work with children. Tjänsten är på 50% med möjlighet till högre tjänstgöringsgrad, start i augusti 2015. Goda kunskaper i engelska är ett krav. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen.
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Västerås, Skolsköterska Internationella Engelska Skolan i Västerås
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Lärare i hem och konsumentkunskap
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 27 skolor runt om i Sverige Vi söker en legitimerad lärare som är behörig att undervisa i hem och konsumentkunskap med start i augusti 2015. Mentorskap för 16 elever kan komma att ingå i tjänsten. Tjänstgöringsgraden är 50%, ytterligare ämnesbehörighet är meriterande och medföra högre tjänstgöringsgrad. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande. Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (friskola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms. Barbara Bergstrom, a science teacher originally from the US. In 2009, she received the award "Entrepreneur of the year in Sweden". More than 13,000 students are enrolled in our 19 schools around the country, mainly grades 4-9. IES is the largest free school organization in "Grundskolan", with six of the ten major free schools in Sweden. The company has a turnover of more than one billion SEK (2012-13) and around 1,500 members of staff. It is in a phase of rapid expansion, also abroad. More about the company, its schools and what we stand for can be found at www.engelska.se
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i hem och konsumentkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i hem och konsumentkunskap

Lärare i religion och geografi åk. 7-9
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 27 skolor runt om i Sverige Vi söker en legitimerad lärare som är behörig att undervisa i religion och geografi i årskurs 7-9 med start i augusti 2015. Det är meriterande om du har ytterligare ämnesbehörighet. Mentorskap för 16 elever kan komma att ingå i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande. Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (friskola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms. Barbara Bergstrom, a science teacher originally from the US. In 2009, she received the award "Entrepreneur of the year in Sweden". More than 13,000 students are enrolled in our 19 schools around the country, mainly grades 4-9. IES is the largest free school organization in "Grundskolan", with six of the ten major free schools in Sweden. The company has a turnover of more than one billion SEK (2012-13) and around 1,500 members of staff. It is in a phase of rapid expansion, also abroad. More about the company, its schools and what we stand for can be found at www.engelska.se
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 05-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i religion och geografi åk. 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i religion och geografi åk. 7-9

Entusiastisk fritidspedagog
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 27 skolor runt om i Sverige. Vi söker en entusiastisk och behörig fritidspedagog med start augusti 2015. Som fritidspedagog hos oss kommer du att arbeta med vår eftermiddagsverksamhet (junior club) för elever i årskurs 4-5 och med aktiviteter för elever i år 6-9. Du kommer även hjälpa till som rastvakt och arbete som resurs i klassrummen kan bli aktuellt. Mentorskap för 15 elever kan bli aktuellt i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Det är meriterande om du har engelska som modersmål. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande. Anställningsfrom: Uppehållstjänst Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (friskola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms. Barbara Bergstrom, a science teacher originally from the US. In 2009, she received the award "Entrepreneur of the year in Sweden". More than 13,000 students are enrolled in our 19 schools around the country, mainly grades 4-9. IES is the largest free school organization in "Grundskolan", with six of the ten major free schools in Sweden. The company has a turnover of more than one billion SEK (2012-13) and around 1,500 members of staff. It is in a phase of rapid expansion, also abroad. More about the company, its schools and what we stand for can be found at www.engelska.se
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Entusiastisk fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Entusiastisk fritidspedagog

Specialpedagog
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 27 skolor runt om i Sverige Vi söker en legitimerad specialpedag. Vi söker dig som har en specialpedagogutbildning med lärarutbildning i botten samt erfarenhet av att arbeta med handledning av personal. Vi ser att du är väl insatt i den svenska läroplanen och vårt skolsystem. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med andra med specialpedagogisk kompetens, kurator, skolsköterska o.s.v. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande. Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (friskola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms. Barbara Bergstrom, a science teacher originally from the US. In 2009, she received the award "Entrepreneur of the year in Sweden". More than 13,000 students are enrolled in our 19 schools around the country, mainly grades 4-9. IES is the largest free school organization in "Grundskolan", with six of the ten major free schools in Sweden. The company has a turnover of more than one billion SEK (2012-13) and around 1,500 members of staff. It is in a phase of rapid expansion, also abroad. More about the company, its schools and what we stand for can be found at www.engelska.se
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Västerås, Specialpedagog Internationella Engelska Skolan i Västerås
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Speciallärare
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 27 skolor runt om i Sverige Vi söker en legitimerad speciallärare. Vi söker dig som har en speciallärarutbildning med lärarutbildning i botten samt erfarenhet av att arbeta med handledning av personal. Vi ser att du är väl insatt i den svenska läroplanen och vårt skolsystem. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med andra med specialpedagogisk kompetens, kurator, skolsköterska o.s.v. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande. Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (friskola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms. Barbara Bergstrom, a science teacher originally from the US. In 2009, she received the award "Entrepreneur of the year in Sweden". More than 13,000 students are enrolled in our 19 schools around the country, mainly grades 4-9. IES is the largest free school organization in "Grundskolan", with six of the ten major free schools in Sweden. The company has a turnover of more than one billion SEK (2012-13) and around 1,500 members of staff. It is in a phase of rapid expansion, also abroad. More about the company, its schools and what we stand for can be found at www.engelska.se
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Västerås, Speciallärare Internationella Engelska Skolan i Västerås
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Lärare i SO åk. 7-9
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 27 skolor runt om i Sverige Vi söker en legitimerad lärare som är behörig att undervisa SO-ämnena i årskurs 7-9 med start i augusti 2015. Det är meriterande om du har ytterligare ämnesbehörighet. Mentorskap för 16 elever kan komma att ingå i tjänsten. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande. Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (friskola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms. Barbara Bergstrom, a science teacher originally from the US. In 2009, she received the award "Entrepreneur of the year in Sweden". More than 13,000 students are enrolled in our 19 schools around the country, mainly grades 4-9. IES is the largest free school organization in "Grundskolan", with six of the ten major free schools in Sweden. The company has a turnover of more than one billion SEK (2012-13) and around 1,500 members of staff. It is in a phase of rapid expansion, also abroad. More about the company, its schools and what we stand for can be found at www.engelska.se
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SO åk. 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SO åk. 7-9

Lärare Sv/So årskurs 4-6
Internationella Engelska Skolan Västerås är grundskola som tillhör Internationella Engelska Skolan i Sverige AB, som idag har 27 skolor runt om i Sverige Vi söker en legitimerad lärare som är behörig att undervisa svenska och SO-ämnena i årskurs 4-6 med start i augusti 2015. Det är meriterande om du har ytterligare ämnesbehörighet. Mentorskap för 16 elever kan komma att ingå i tjänsten. Under läsåret 15/16 kommer undervisningen främst att ske i årskurs 5 och 6. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom detta område. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du som person är driftig, positiv och har hög arbetsmoral. Det är också viktigt att du är en bra och pålitlig lagspelare. Här finns möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda. Undervisningsspråket är svenska och engelska. Vår skola är för elever i årskurs 4-9. Läs mer om vår skola på www.engelska.se Vi följer den svenska läroplanen, men en hög nivå på kunskaper i engelska är ett krav. Vänligen bifoga din lärarlegitimation till din ansökan. Utdrag ur polisregistret är ett krav för arbete i skola och sådan kontroll kommer att göras i samband med anställningen. Intervjuer sker löpande. Internationella Engelska Skolan is a leading independent school group (friskola), reaching academic results far above average. It was founded in 1993 by Ms. Barbara Bergstrom, a science teacher originally from the US. In 2009, she received the award "Entrepreneur of the year in Sweden". More than 13,000 students are enrolled in our 19 schools around the country, mainly grades 4-9. IES is the largest free school organization in "Grundskolan", with six of the ten major free schools in Sweden. The company has a turnover of more than one billion SEK (2012-13) and around 1,500 members of staff. It is in a phase of rapid expansion, also abroad. More about the company, its schools and what we stand for can be found at www.engelska.se
Företag: Internationella Engelska Skolan i Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Sv/So årskurs 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Sv/So årskurs 4-6


Sök lediga jobb Internationella Engelska Skolan i Västerås

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se