Iriskoncernen söker driven administratör jobb - lediga jobb

Iriskoncernen söker driven administratör jobb Iriskoncernen söker driven administratör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Iriskoncernen söker driven administratör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Iriskoncernen söker driven administratör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Hustomte/Fastighetsskötare sökes!- Sollentuna

  2. Besöksbokare Sommarjobb- Stockholm

  3. Barnpassning med Upgrades, Lidingö- Lidingö

  4. Besöksintervjuare- Stockholm

  5. DahlCenter-säljare Stockholm- Stockholm

  6. grundskollärare förskoleklass- Lidingö

  7. Florist- Stockholm

  8. Konstruktör med designintresse- Sollentuna

  9. 70% tjänst Personlig assistent Kvinna Sigtuna- Sigtuna

  10. Timvik Personlig assistent Kvinna Sigtuna- Sigtuna


Mer beskrivning

Hustomte/Fastighetsskötare sökes!
Vi är ett familjeägt mindre fastighetsbolag med fastigheter i Sollentuna och Arlandastad. Våra värderingar bygger på långsiktighet, hög närvaro och kundorientering. Vi är personliga. Då vi behöver förstärka vår organisation söker vi en fastighetsskötare på deltid. Tjänsten: Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av inre och yttre skötsel av våra fastigheter. Du kommer att åtgärda felanmälningar, måla, reparera, plocka skräp, tömma soptunnor, sköta parkeringar och grönområden. Vidare ingår trappstädning och att hålla ordning i förråd och verkstad, samt kontakter med kunder och leverantörer. Vi vill att du övervakar, läser av och justerar ventilation, pannor, fjärrvärme, samt gör filterbyte m m. Då vi även driver ett kontorshotell ingår uppgifter som att montera möbler, flytta möbler, byta lampor, sätta upp tavlor, ta emot leveranser, hjälpa hyresgäster när så efterfrågas och liknande. Om du har intresse och kompetens för att hantera vårt passersystem, larm, routrar, telefonsystem o dyl är det meriterande. Du kommer att vara den enda fastighetsskötaren, men arbetar tillsammans med administration och fastighetsförvaltare, samt ett nätverk av hantverkare och specialister. Utbildning/Erfarenhet: Gymnasium eller likvärdigt. Erfarenhet av fastighetsskötsel är ett krav och erfarenhet av hantverksyrken är meriterande. Du måste tala och skriva god svenska och engelska, samt behärska Microsoft Outlook och Office-paketet. Profil: Som person är du servicemedveten, ordningsam, lyhörd, flexibel och effektiv. Du måste vara en problemlösare som gillar att arbeta med händerna och tycka om att arbeta ute året om. Du behöver vara i god fysisk form så att du orkar tunga lyft vid flytt av möbler m m. Du ska vara mogen och självgående och kan både ta initiativ och eget ansvar för ditt arbete. Vi ser helst att du har några års arbetslivserfarenhet och kan hantera att det händer många saker på samma gång utan att bli stressad. Eftersom du är den enda fastighetsskötaren är det viktigt att du tycker om att jobba ensam, men du måste också fungera bra i grupp och samarbeta och kommunicera med dina arbetskamrater. Du kommer att arbeta med ett glatt litet gäng som alla har en stor bredd i sina arbetsuppgifter. Vi gillar att sporta och hoppas att du gärna vill hänga med oss på personalaktiviteter i skidspår och på cykelsadeln. Företaget har bil som du använder i tjänsten. Vi vill inte ha några påringningar från rekryterings- och bemanningsföretag.
Företag: KNUT OLSSON FASTIGHETER AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hustomte/Fastighetsskötare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hustomte/Fastighetsskötare sökes!

Besöksbokare Sommarjobb
Bokningsservice i Sverige AB är Sveriges ledande aktör för besöksbokning inom finansbranschen. Vi bokar uteslutande möten åt finansiella rådgivare. Vår kundkrets består av banker, försäkringsbolag och försäkringsförmedlare. Exempel på uppdragsgivare som vi arbetar aktivt med idag är Länsförsäkringar, Söderberg & Partner samt Direct. Vi söker nu besöksbokare för att starta igång ett nytt projekt i sommar från slutet av juli månad fram till mitten av augusti månad. Arbetsuppgiften består i att boka möten åt uppdragsivarens rådgivare. Du kommer att ta kontakt med potentiella kunder via telefon och bjuda in dem till möten gällande finansiell rådgivning, sparande, pension, försäkringar och lånefrågor. Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper: - Du bör ha erfarenhet av av telemarketing och/eller besöksbokning och/eller telefonförsäljning. - Du ska vara självgående och ha goda kunskaper inom försäkringsbranschen samt finansiella instrument - Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Företag: BOKNINGSSERVICE I SVERIGE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Besöksbokare Sommarjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besöksbokare Sommarjobb

Barnpassning med Upgrades, Lidingö
Är du högskolestuderande och vill bli en del av Upgrades? Vi söker dig som vill ingå i vårt team där vi alla har ett stort intresse för barns utveckling. Upgrades Kids erbjuder barnpassning i olika former, det kan vara allt från enstaka tillfällen till att någon av oss blir som en extra "familjemedlem" och tillbringar många timmar med familjen. Alla våra barnvakter arbetar aktivt med att möta barnet på deras nivå och hitta stunder för lek och utveckling. Det aktuella uppdraget: Vi söker för tre kunders räkning tre barnvakter som vill hjälpa till med barnpassning i hemmet. I rollen som barnvakt hos Upgrades får du möjlighet att jobba med lek och lär och vi jobbar ständigt med att inspirera våra barnvakter för att upprätthålla det pedagogiska tänket. Samtliga 3 kunder bor på Lidingö och vill ha hjälp mellan 2-3 dagar/vecka. Start sker i början av augusti. Om företaget Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kunskaper och erfarenheter till familjer, skolor och företag. Vi erbjuder utbildning inom 4 områden; barnpassning med lek och lär (Upgrades Kids), språkträning (English4Kids), läxhjälp och privatundervisning (Upgrades Education) samt musik- och bildlektioner (Upgrades Arts). Det vi skapar är ett unikt forum för utbyte av kunskap och inspiration som lyfter och utvecklar våra kunder samtidigt som vi skapar jobb till hundratals studenter runt om i Sverige.? Erfarenhet/Kvalifikationer: - Du är högskole-/eller universitetsstuderande - Det är meriterande om du utbildar dig till förskolelärare, sjuksköterska, lärare el. dyl. - Du vill arbeta med barn och vet hur man skapar stunder för lek, lärande och glädje. Verkar detta stämma in på dig? Sök till oss så har du möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt och snabbt växande företag. Intervjuer sker löpande. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan. Glöm inte att visa intresse för tjänsten Efter registrering av uppgifter. http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Stockholm Vid frågor, maila: info@upgrades.se eller ring 020-31 09 00. Varmt välkommen till oss på Upgrades Kids!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Barnpassning med Upgrades, Lidingö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnpassning med Upgrades, Lidingö

Besöksintervjuare
Ipsos Observer Sweden AB samlar in data på den skandinaviska marknaden för svenska och internationella marknadsundersökare och forskningsinstitut. Vi söker nu en person med flerårig vana av personliga intervjuer och goda datorkunskaper för ett stort europeisk forskningsprojekt. Ditt arbete som besöksintervjuare går ut på att med hjälp av dator och programvara som vi tillhandahåller, genomföra personliga intervjuer med utvalda privatpersoner. I arbetsuppgifterna ingår att kontakta urvalet via telefon och boka in en intervju. Du åker sedan till respondenterna och genomför intervjuerna och genomför ett kort efterarbete. I arbetet ingår dagsresor till andra orter vid behov. Vi erbjuder ett fritt jobb där du själv styr dina tider och hur mycket du vill arbeta och där du får träffa många olika typer av människor. Det är lätt att kombinera med andra arbeten och du bestämmer din omfattning tillsammans med oss. Du får två dagars utbildning för att kunna genomföra professionella intervjuer för vår räkning och för att kunna förklara vikten av projektet för dina respondenter. Viktigt är att du tidigare har arbetat med människor och är bekväm att träffa nya personer. Du ska även vara van och bekväm i att kontakta nya människor via telefon när du bokar in dina intervjuer. Vi förutsätter goda kunskaper i Windows, MS Office och webbläsare. Du ska vara lugn och kunna läsa svenska obehindrat. Du ska också kunna ansluta din dator till en fast internetuppkoppling hemma. Du bör även vara tävlingsinriktad för att nå dina egna mål och bidra till projektets mål.
Företag: Ipsos Observer Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Besöksintervjuare jobb, Besöksintervjuare Stockholm, Besöksintervjuare Ipsos Observer Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Besöksintervjuare

DahlCenter-säljare Stockholm
Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsföretag inom VVS, mark & VA, industri, kyla och fastighetsförnödenheter. Vi har 64 yrkesbutiker runt om i Sverige. Dahl Sveriges omsättning uppgår till cirka 5 mdkr och antalet anställda är cirka 1 000. Sedan 2004 ägs Dahl av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. Vi söker en driftig medarbetare, med utpräglad servicekänsla och ett stort intresse för affärer. Det dagliga arbetet kommer att präglas av intensiva kundkontakter, beställningar, produktförfrågningar och orderskrivning. I dina arbetsuppgifter ingår även in- och utplockning av material. Det är av stor vikt att du är van dataanvändare och gärna produktkunnig. Meriterande är kunskaper i Movex och tidigare erfarenhet av försäljning. Fördelaktiga egenskaper är en positiv attityd, stor samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt mot givna mål. Som person är du utåtriktad och tycker om att göra goda affärer. Frågor om tjänsten besvaras av försäljningschef Lena Liljegren på tel. 08-627 26 87 . Din skriftliga ansökan med CV vill vi ha senast den 22 juli till lena.liljegren@dahl.se
Företag: DAHL Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga DahlCenter-säljare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DahlCenter-säljare Stockholm

grundskollärare förskoleklass
Christinaskolan är en nystartad fristående grundskola i Lidingö. Vi har 250 inskrivna barn från och med höstterminen 2013. Vi har två klasser i varje årskurs. Vi söker nu en utbildad grundskollärare för arbete i vår ena förskoleklass. Du kommer att arbeta tillsammans med en förskollärare. Tanken är att du sedan följer med klassen upp till och med årskurs tre. Vi söker också en utbildad grundskollärare i svenska och engelska alternativ svenska och bild för arbete på vårt mellanstadium. Vi arbetar i arbetslag utifrån våra ledord kunskap-trygghet-ansvar.
Företag: CHRISTINASKOLAN
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga grundskollärare förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: grundskollärare förskoleklass

Florist
Vi söker dig som är nyutbildad florist, ivrig att lära och redo för ansvaret att sköta om en butik! Melody Flowers startades för snart två år sedan och är en liten hemtrevlig butik i Vasastan. Vår affärsidé är en blomsterbutik där du hittar blommor. Vi säljer självklart tillbehör till blommorna, lite teer och ljus bland annat men vi har blommorna i fokus. Vi försöker att stå för "din blomsterbutik för alla tillfällen" och har alltid ett brett sortiment i butiken. Vi som äger butiken är två unga tjejer och vi söker någon i lämplig ålder som kan passa bra ihop med oss. Som anställd hos oss får man ofta jobba själv och ta mycket eget ansvar, du ska därför vara pålitlig, ansvarstagande och inte vara rädd för att fatta egna beslut. Du jobbar när vi inte kan och det är viktigt att vi känner att butiken är trygg i dina händer. Tjänsten vi erbjuder är ett extrajobb på ca 10 timmar i veckan, uppdelat på två eftermiddagar. Som kan bli mer vid behov. Vi ser gärna att du har en annan sysselsättning, fler extrajobb eller skola. Vi ber dig läsa annonsen ordentligt och bara söka jobbet om du verkligen tror att detta är något för dig. I ansökan vill vi ha CV och Personligt brev. Ni är välkomna med er ansökan på info@melodyflowers.se! Mvh Linda och Viktoria
Företag: MELODY FLOWERS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Florist jobb, Florist Stockholm, Florist MELODY FLOWERS HANDELSBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Florist

Konstruktör med designintresse
Akriform söker en konstruktör i plastbranschen till vårt kontor i Sollentuna Som konstruktör på Akriform kommer du att konstruera och rita nya kundanpassade produkter varje dag. Det är ett omväxlande arbete i ett högt tempo, se produkter på vår hemsida. Du kommer att konstruera, rita, göra produktionsunderlag, allt tillsammans med våra säljare/projektledare. Produktionen sker sedan i vår fabrik i Sollentuna. Allt under samma tak. Vi arbetar i AutoCad, Solidworks, Illustrator, Photoshop och vårt MPS system är Mapaz. Vi söker dig som har några års erfarenhet av konstruktion/CAD ritning, gärna plastkunnande (inget krav) och intresse/erfarenhet av design och form. Vi finns i våra egna lokaler i Sollentuna. Nära till köpcentrum och lokaltrafik. Akriform erbjuder företagshälsovård och friskvårdsaktivititeter. Eventuella frågor besvaras av Claes Engström, som är åter från semester den 5 augusti 2013. Din ansökan vill vi ha senast 23 augusti 2013.
Företag: Akriform Plast AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör med designintresse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör med designintresse

70% tjänst Personlig assistent Kvinna Sigtuna
IGS Assistans AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans och ledsagarservice till personer med funktionshinder. Personlig service och kvalitet är utmärkande för vårt företag. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm - Globen. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker arbete och för kunder som behöver duktig personal. Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent åt en kvinna i 60-års åldern i Sigtuna. Som personlig assistent är du kundens förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning. Arbetet kan innebära hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, matlagning och annat som ingår i kundens liv. Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är mycket viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad. Utbildning och yrkeserfarenhet som personliga assistent eller vård är meriterande. Gärna kvinnliga sökande. Arbetspass mellan kl. 8.00-16.00 och kl. 22.00-23.00. Passen kan ligga på alla veckodagar måndag-söndag. Tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Ange "Sigtuna" som referens. Tillträde så snart som möjligt, så vänta inte med att svara till sista ansökningsdagen!
Företag: IGS ASSISTANS AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga 70% tjänst Personlig assistent Kvinna Sigtuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 70% tjänst Personlig assistent Kvinna Sigtuna

Timvik Personlig assistent Kvinna Sigtuna
IGS Assistans AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans och ledsagarservice till personer med funktionshinder. Personlig service och kvalitet är utmärkande för vårt företag. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm - Globen. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker arbete och för kunder som behöver duktig personal. Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent åt en kvinna i 60-års åldern i Sigtuna. Som personlig assistent är du kundens förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning. Arbetet kan innebära hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, matlagning och annat som ingår i kundens liv. Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är mycket viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad. Utbildning och yrkeserfarenhet som personliga assistent eller vård är meriterande. Gärna kvinnliga sökande. Arbetspass mellan kl. 8.00-16.00 och kl. 22.00-23.00. Passen kan ligga på alla veckodagar måndag-söndag. Tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Ange "Sigtuna" som referens. Tillträde så snart som möjligt, så vänta inte med att svara till sista ansökningsdagen!
Företag: IGS ASSISTANS AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Timvik Personlig assistent Kvinna Sigtuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvik Personlig assistent Kvinna Sigtuna


Sök lediga jobb Iriskoncernen söker driven administratör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se