Isaksson Rekrytering & Bemanning jobb - lediga jobb

Isaksson Rekrytering & Bemanning jobb Isaksson Rekrytering & Bemanning jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Isaksson Rekrytering & Bemanning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Isaksson Rekrytering & Bemanning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Byggteknisk rådgivare- Stockholm

 2. Projektledare Luftbehandling - Stockholm- Stockholm

 3. Entreprenadingenjör- Stockholm- Stockholm

 4. Logistiker/Fraktspecialist - Stockholm- Stockholm

 5. Elektriker, Södertälje- Södertälje

 6. Drifttekniker - Södertälje- Södertälje

 7. VVS-montör/Drifttekniker - Ekerö- Ekerö

 8. Kalkylatorer, VS samt Ventilation- Stockholm- Stockholm

 9. Eventpersonal sökes till spännande uppdrag i Stockholm- Stockholm

 10. Senior byggprojektledare - Stockholm- Stockholm

 11. Drifttekniker - Norrtälje- Norrtälje

 12. Byggnadsingenjör, fuktmekanik och byggnadsfysik - Stockholm- Stockholm

 13. Avdelningschef, El - Piteå- Piteå

 14. Avdelningschef inom VS - Kiruna- Kiruna

 15. Projektledare VS - Luleå- Luleå

 16. Servicetekniker/Servicemontör- Malmö

 17. Tekniker Specialist Ventilation- Helsingborg

 18. Tekniker Specialist Ventilation- Helsingborg

 19. Elektriker - Industri - Umeå- Malmö

 20. Driftchef- Malmö- Malmö

 21. Senior Byggprojektledare - Malmö- Malmö

 22. Fastighetsskötare - Flen- Flen

 23. Projektledare VS - Eskilstuna- Eskilstuna

 24. Mark/Anläggning beredning- Uppsala

 25. Fastighetsskötare Deltid - Arvika- Arvika

 26. Drifttekniker- Umeå- Umeå

 27. Drifttekniker inom ventilation - Köping- Köping

 28. Elektriker, industri och service - Köping- Köping

 29. Installationselektriker - Köping- Köping

 30. Serviceledare- Norrköping- Norrköping

 31. BRF Ekonom - Stockholm- Stockholm

 32. Drifttekniker - Sickla- Stockholm

 33. Ventilationssamordnare- Malmö- Malmö

 34. Senior Uppdragsledare Mark, Stockholm- Stockholm

 35. Kalkylator, Mark & Anläggning - Uppsala- Uppsala

 36. Kalkylator/Inköpare, Bygg - Stockholm- Stockholm

 37. Erfaren Entreprenadingenjör - Stockholm- Stockholm

 38. Byggprojektansvarig -Internationell marknad- Stockholm

 39. Arbetsledare - underhåll Köping- Köping

 40. Arbetsledare - underhåll Köping- Köping


Mer beskrivning

Byggteknisk rådgivare
Isaksson rekrytering och bemanning AB Byggkeramikrådet, BKR, är den svenska kakelbranschens organisation med uppgift att främja en god användning av kakel och klinker i Sverige. Bakom BKR står entreprenörer och leverantörer från företag som arbetar med import och försäljning av kakel- och klinkerplattor, byggbruk, verktyg och närliggande tillbehör samt kakelsättning. Arbetsuppgifter Som teknisk rådgivare kommer du att arbeta med kvalificerade byggtekniska frågor kring kakel och klinker, teknisk rådgivning mot både proffsledet och privatpersoner, vara delaktig och driva olika teknikprojekt som bidrar till en fortsatt stark marknad för keramiken i Sverige. Tjänsten innebär även att du ska ansvara för och genomföra utbildningar för både plattsättare och kakelsäljare runt om i Sverige. Kompetensprofil Som person är du välorganiserad, handlingskraftig och förtroendeingivande. Tjänsten kräver en hög servicegrad, att du är utåtriktad och har lätt att kommunicera i både tal och skrift. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom byggnadsteknik samt ett antal års arbetslivserfarenhet. Du har gärna erfarenhet från projektledning/teknisk rådgivning och goda kunskaper/erfarenheter om kakel och klinker. Vad erbjuder vi Ett givande och spännande arbete där du får möjlighet att påverka och utveckla tjänsten och bli en del av ett framgångsrikt team. Vi är nio personer som sitter på Söder i Stockholm med närhet till all kommunikation. Ansökan Är du intresserad och vill veta mer är du är välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Ira Isaksson på Isaksson Rekrytering för ytterligare information om tjänsten på 0704-85 75 59 eller så mailar du din ansökan direkt till ira@isakssonrekrytering.se.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Byggteknisk rådgivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggteknisk rådgivare

Projektledare Luftbehandling - Stockholm
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering och Bemanning AB söker en Projektledare Luftbehandling till JG Ventilation AB. Bolaget har framgångsrikt erbjudit total- och utförarentreprenader, service och hyresgästanpassningar inom ventilation sedan 1969. Idag har bolaget 27 anställda och omsätter ca 80 mkr. Kontor och verkstad är beläget på Solkraftsvägen i Tyresö. Arbetsuppgifter Som Projektledare får du stora möjligheter att påverka ditt jobb. Du driver egna projekt och sköter själv försäljning och inköp. Du erbjuds dig ett tufft jobb med höga krav på att hålla högt tempo, kunna planera och vara handlingskraftig. Du kommer att driva flera projekt parallellt med varandra där projektens storlek varierar mellan några hundra tusen upp till många miljoner kronor. I dina arbetsuppgifter ingår att aktivt arbeta med att utveckla och skapa kundrelationer. Du kommer att rapportera direkt till VD. Kompetensprofil Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet av projektledning inom ventilationsbranschen. Du har erfarenhet av att leda personal och du bör ha goda datakunskaper. Det är meriterande om du har ett upparbetat kontaktnät i branschen gällande kunder och entreprenörer. Personliga egenskaper Som projektledare behöver du inneha goda ledaregenskaper och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Du är affärsmässig och resultatorienterad. Du är förtroendeingivande och har förmåga att bygga goda relationer. Vad erbjuder vi Bolaget står inför en expansion och söker nya medarbetare som vill utvecklas. Vi erbjuder dig en plats att växa och utvecklas och för rätt person finns mycket goda möjligheter att successivt ta en ledande roll i företaget. Vi erbjuder en arbetsplats där vi värdesätter ett gott arbetsklimat, samarbete och goda prestationer. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson,tel. 0704- 85 75 59 Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare Luftbehandling - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare Luftbehandling - Stockholm

Entreprenadingenjör- Stockholm
Isaksson rekrytering och bemanning AB Just nu söker vi för kunds räkning en driven entreprenadingenjör till ett av de större byggföretagen i Stockholmsregionen. Vår uppdragsgivare är ett modernt och effektivt byggbolag med stort teknik- och byggkunnande och som arbetar framgångsrikt med renovering, ombyggnad och nyproduktion. Du kommer att bli direkt anställd hos vår kund med placering i Stockholm. Arbetsuppgifter Som Entreprenadingenjör kommer du att arbeta brett och med stor variation i dina arbetsuppgifter. Du kommer b.la. att stödja arbetschef och platschef i ekonomiska och administrativa arbeten samt hålla nära kontakt med beställare, leverantörer och konsulter. Vidare innebär tjänsten att arbeta med utvärdering av leverantörers och underentreprenörers anbud, upprätta anbudskalkyler, bevaka uteliggande anbud samt undersöka tekniska lösningar och granska handlingar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med produktionsavdelningen för att tillsammans hitta de bästa lösningarna. Vidare kommer dina arbetsuppgifter bestå i att; • Vara delaktig och stödja arbetschef vid uppstart och avslut av projekt med KMA • Jobba med ekonomiska utredningar och följa upp inköpsavtal och inköpsavrop • Fakturagranskning i projekten • Ta fram och följa upp projektbudget, produktionskalkyler samt tid och leveransplaner • Vara delaktig i genomförandet av prognos och avstämningsarbeten • Delaktig i upprättandet av anbudskalkyler tillsammans med arbetschef och kalkylator • Delaktig i inköpsarbetet tillsammans med inköpsansvarig • Behjälplig i projekteringsprocess vid Totalentreprenad • Behjälplig vid juridiska tolkningar AB, ABT • Behjälplig vid upprättande av DU, besiktningsdokumentation • Jobba övergripande med KMP Kompetensprofil Vi söker dig med byggteknisk utbildning eller motsvarande och flerårig erfarenhet från entreprenadsidan. Vi ser att du har ett genuint intresse för branschen och stort kunnande inom ditt område. För att trivas i rollen bör du också tycka om att arbeta brett och vi ser att du trivs med stor variation i arbetet. Personliga egenskaper Som entreprenadingenjör behöver du inneha ett eget driv och motiveras av utmaningar. Vi ser att du har ett service- och kundorienterat arbetssätt och har förmågan att verka i ett brett nätverk och möta alla typer av människor. Vidare bör du vara förtroendeingivande och kunna arbete såväl i grupp som på egen hand. Vad erbjuder vi Du kommer att bli en del av en ambitiös organisation med kompetenta medarbetare som tillsammans arbetar hårt för att upprätthålla företagets goda anseende på marknaden. Vi jobbar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål och har bra styrsystem för att följa upp dessa mål. Alla verktyg för din framgång finns tillgängliga i företaget och du arbetar med frihet under ansvar. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson 0704- 85 75 59 Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Entreprenadingenjör- Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Entreprenadingenjör- Stockholm

Logistiker/Fraktspecialist - Stockholm
Isaksson rekrytering och bemanning AB ÅJ Distribution är ett av Sveriges ledande företag för distribution av reklam/POS/butiksmaterial till detaljhandeln. ÅJ arbetar med starka och välkända kunder/ varumärken från internationella företag. Kunderna återfinns främst inom detaljhandeln och ÅJ tillhandahåller tjänster och lösningar inom tryck, packning, logistik/distribution samt lagerhotell. Isaksson Rekrytering och Bemanning söker nu för ÅJ’s räkning en Logistiker/fraktspecialist med placering i Sundby/Spånga. Arbetsuppgifter ÅJ har en stark tillväxt i företaget och söker därför nu en Logistiker/fraktspecialist. Tjänsten innebär att bistå projektledare med bästa möjliga support vid val av fraktsätt samt bidra med expertis avseende exportdokumentation. I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå att delta i processutvärderingar och ständigt arbeta för att förbättra och utveckla det befintliga. Du är back-up till transportbokaren vilket innebär att du i förekommande fall bokar transporter och skapar exportdokumentation. Vidare kommer du att diskutera avtal med leverantörer och bistå med förslag på lösningar för varje kund utifrån dess unika förutsättningar. Tjänsten innebär även ett systemägaransvar för logistikavdelningens IT-miljö, bestående av följande stödsystem; NYCE, Centiro, Web order och Multishipping. Du skall aktivt delta i projekt för att effektivisera processerna där du bidrar med din expertis inom logistikområdet. Arbetet är stundtals mycket fartfyllt vilken passar den som söker en utmaning men det ställer även höga krav på struktur. Du kommer att jobba i ett logistikteam som består av produktionsplanering, lager och transportbokning. Kompetensprofil Vi söker dig som har ett genuint intresse för branschen och mycket god förståelse för hur distribution och transportbokning fungerar. Ett krav är att du har arbetat med exportfrakt och har minst fem års yrkeserfarenhet av export. Du bör dessutom ha erfarenhet från att ha arbetat i liknande IT-miljöer i tidigare yrkessammanhang. För att lyckas i rollen ser vi att du har ett framtidstänk. Du skall ha ambitionen och viljan vara med och utveckla och stärka varumärket på marknaden. Som logistik/fraktspecialist kommer du att inneha en central och viktig roll och vi ser därför att du utstrålar pondus och är yrkesstolt. Personliga egenskaper Du är trygg i dig själv, självständig, stresstålig och noggrann. Du bör också ha en känsla för struktur och kunna förmedla dina expertiskunskaper både internt och externt. I ditt arbete kommer det att ingå kontakt med kunder och vi ser därför att du är serviceminded, förtroendegivande och affärsmässig. Detta är en perfekt chans för dig med erfarenhet inom transport och logistik då det för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Ansökan Urval sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag till ansvariga rekryterare Ira Isaksson 0704-85 75 59, Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Logistiker/Fraktspecialist - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logistiker/Fraktspecialist - Stockholm

Elektriker, Södertälje
Isaksson rekrytering och bemanning AB YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Vi söker nu en ansvarsfull och driven Elektriker till vår kund Caverion FM med placering i Södertälje. Du kommer att bli direkt anställd på Caverion men Isaksson Rekrytering och Bemanning genomför rekryteringsprocessen. Caverion är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. De erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och facilities management och hjälper deras kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Deras omkring 4700 medarbetare på mer än 100 orter i Sverige jobbar alla efter samma filosofi – att skapa, utveckla och bibehålla en god livsmiljö för människan. Arbetsuppgifter Som elektriker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Som elektriker kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning inom fastigheter, industri och maskiner. I rollen ingår även; • Daglig kontakt med kunder • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder • Planering av eget arbete • Utföra tekniska serviceuppdrag • Lämna underlag till planerat underhåll Kompetensprofil Vi söker dig som är utbildad elektriker, behörighet är meriterande. Du bör har ett par års erfarenet som serviceelektriker och/eller industrielektriker. B- körkort är ett krav för tjänsten. Personliga egenskaper Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Vad erbjuder vi Caverion är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Caverion eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Ansökan Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Pontus Gustafsson, 073-600 31 98
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker, Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker, Södertälje

Drifttekniker - Södertälje
Isaksson rekrytering och bemanning AB YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Vi söker nu en ansvarsfull och driven drifttekniker till vår kund Caverion FM med placering i Södertälje. Caverion är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. De erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och facilities management och hjälper deras kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Deras omkring 4700 medarbetare på mer än 100 orter i Sverige jobbar alla efter samma filosofi – att skapa, utveckla och bibehålla en god livsmiljö för människan. Arbetsuppgifter Som drifttekniker på Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning. Du arbetar med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. I rollen ingår även: • Uppföljning och återrapportering • Planering av eget arbete • Utföra tekniska serviceuppdrag Kompetensprofil Vi söker dig som har en drifttekniskutbildning eller motsvarande. Goda kunskaper inom styr och regler är ett krav för tjänsten. Har du arbetat med kyla, ånga och media ser vi det som meriterande. Utöder detta behöver du: • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Kunna läsa ritningar • B-körkort För att arbeta som drifttekniker hos Caverion bör du även vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område. Personliga egenskaper Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Vad erbjuder vi Caverion är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Caverion eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Ansökan Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Pontus Gustafsson, 073-600 31 98
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker - Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker - Södertälje

VVS-montör/Drifttekniker - Ekerö
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering och Bemanning AB söker för Ekerö Bostäders räkning en VVS-montör/Drifttekniker. Ekerö Bostäder är ett kommunalägt bostadsföretag, som verkar inom Ekerö kommun - endast 20 km från Stockholms city. Företaget har 845 hyreslägenheter och radhus som främst finns runt Ekerö tätort, men även i Stenhamra, Svartsjö, Drottningholm och på Adelsö. Arbetsuppgifter Vi söker nu dig som har ett stort intresse för det fastighetstekniska arbetet inom bland annat styr och regler, värme, VVS och el. Tyngden i tjänsten ligger mot drift av de värme- och ventilationstekniska utrustningarna i fastigheterna. Uppvärmningskällorna består av pelletspannor, bergvärme och oljepanna. En stor del av rollen kommer bestå av felavhjälpning och förebyggande arbete. I dina arbetsuppgifter ingår även att ansvara för optimering av fastighetstekniska system. Du kommer att arbeta mycket självständigt men i nära samarbete med kollegor och entreprenörer. Kompetensprofil För att passa för tjänsten ser vi gärna att du har flerårig erfarenhet av VVS, drift och underhåll av fastighetstekniska system. Du ska minst ha gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har giltigt VVS certifikat och har genomgått säkervattenutbildning samt innehar B-körkort. Vi ser gärna att du har arbetat i en jourverksamhet. Meriterande för tjänsten är att du har behörighet för saxlift/bomlift och hetaarbeten samt att du har elbehörighet eller kunskaper inom BB2. Personliga egenskaper Utöver yrkeskompetensen har du en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är flexibel, organiserad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Som person är du även: • Kommunikativ • Serviceinriktad • Självgående Vad erbjuder vi Du kommer att få arbeta i ett mindre bolag tillsammans med härliga kollegor. Arbetet erbjuder självständigt arbete & flexibla arbetstider! Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Louise Roddar på 073-429 73 66. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Ekerö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga VVS-montör/Drifttekniker - Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS-montör/Drifttekniker - Ekerö

Kalkylatorer, VS samt Ventilation- Stockholm
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu på uppdrag av vår kund TKI Teknikinstallationer AB en kalkylator inom VS, samt en kalkylator inom Ventilation. Du kommer att bli direkt anställd av vår uppdragsgivare med kontor i Stockholm. Skanska Installations dotterbolag TKI kan erbjuda dig en unik möjlighet som kalkylator. I nära samarbete med produktion och affärsutveckling kommer du att involveras i tidigt projektskede för att kunna påverka utgången redan från starten. Du har stor möjlighet att driva utvecklingsarbeten inom BIM, kalkylmodeller, metoder mm. Allt för att hitta de bästa tekniska och kostnadseffektiva lösningarna. TKI är ett helägt bolag inom Skanska Installation som utför VS och Ventilationsentreprenader. Företaget har idag totalt cirka 130 anställda och etablerade med kontor på ett antal orter från Stockholm till Skellefteå. Vi expanderar och ser stora möjligheter för dig som vill utvecklas och vara med och driva kalkylarbetet framåt. Med många spännande projekt i gång och på väg in söker vi nu dig som brinner för kalkyl och som vill vara med och påverka. Arbetsuppgifter I rollen som kalkylator ska du arbeta med anbudskalkyler utifrån olika entreprenadformer, samt överlämna sålda projekt till projektledare. Du kommer att jobba självständigt eller i anbudsteam beroende på storlek och komplexitet i projektet. Du arbetar från färdiga handlingar till totalentreprenad, samt är även med från tidigt skede i projekten. Du kommer även arbeta med utveckling av metodik för att snabbt ta fram ritningsunderlag inför anbudsgivning, utveckling av BIM samt utveckling av samarbete med Skanska teknikverksamhet, kalkylenhet och inköpsverksamhet. Rollen är riktad mot kalkylmodeller, konstruktionsritningar, verktyg, prisjämförelser samt internationellt samarbete beträffande CAD ritningar. Du rapporterar till VD på TKI. Kompetensprofil Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller att du har gått den långa vägen och arbetat dig upp. Du har mångårig erfarenhet i branschen där du har arbetat i en liknande roll och du besitter nödvändig kunskap inom ventilation- respektive rörsystem. Vi ser även att Du: • Besitter erfarenhet av att göra dimensioneringar • Innehar kännedom om befintliga leverantörer på marknaden • Kan sammanställa kalkyler på ett överskådligt sätt • Innehar kunskap om grunderna i de olika leveransbestämmelserna som används i branschen samt inom AF-AMA och VVS-AMA • Har god vana av att arbeta i tidiga skeden Det är även meriterande om du innehar bred kunskap inom både VS och ventilation. Personliga egenskaper Vi söker dig som har ett brinnande intresse för både teknik och affärer. Som person är du mål- och resultatinriktad och du drivs av affären och mötet med kunden. Du bör även ha en god samarbets- och kommunikativförmåga. Vi ser även att du är: • Noggrann • Stresstålig • Initiativrik • Strukturerad Vad erbjuder vi TKI står inför en expansion med många stora projekt på väg in. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom rollen och det finns stora möjligheter att utveckla avdelningen och bygga teamet, till din hjälp har du kompetenta medarbetare i en verksamhet med brett tjänsteutbud. Skanska Installation verkar efter principen ”en kontakt alla installationer” med helhetsåtagande för installationer genom hela byggprocessen. Huvudområden för verksamheten är projektering och produktion av installationer i kommersiella lokaler, sjukhus, väg & anläggning samt service. Vi erbjuder kundanpassade tjänster inom elinstallation, larm- och säkerhetssystem, datakommunikation, luftbehandling inomhus, energianalyser, styr- och reglersystem samt värme och sanitet. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jansson på telefonnummer 070-149 25 03, eller Pontus Gustavsson på telefonnummer 073-600 31 98 Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkylatorer, VS samt Ventilation- Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkylatorer, VS samt Ventilation- Stockholm

Eventpersonal sökes till spännande uppdrag i Stockholm
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering och Bemanning AB söker för Management Events räkning eventpersonal till höstens event. Management Events har utvecklat ett unikt koncept där leverantörer och beslutsfattare från Sveriges top 500 företag möts och får möjlighet att nätverka och skapa affärsmöjligheter under stora företagsevent. Management Events organiserar årligen 170 event Europa runt. I Stockholm hålls årligen ca 32 events dit vi nu söker eventpersonal. Första eventet är i slutet på augusti och därefter kommer det arrageras ytterligare ca 15 event under höstterminen. Eventens längd varierar från 1-2 dagar. Arbetsuppgifter Vi söker nu dig som vill arbeta extra på dessa event. I rollen som eventpersonal kommer du att arbeta med förberedelser inför eventen, packa ihop material samt att rigga upp roll-ups och liknande på plats innan eventet. Under eventets gång kommer du att ha en viktig roll där du får möjlighet att arbeta som receptionist, guide, salsansvarig eller assistera i help desk. En viktig del av jobbet är att hålla en hög servicenivå och ha ett proaktivt arbetssätt. Kompetensprofil För att passa i rollen ser vi att du har en gymnasial utbildning i grunden och eventuellt studerar du på högskola/universitet idag. Vi ser att du kan kommunicera på engelska och har du tidigare arbetat med event ses det som meriterande. Personliga egenskaper Du är service minded och kommunikativ som person. Vi ser även att du är proaktiv, flexibel och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du kommer att arbeta i team och vi ser därför att du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Vad erbjuder vi Du kommer att få arbeta med ett härligt och glatt gäng. Det är intensiva dagar som kompenseras med möjligheten att arbeta i vackra och spännande omgivningar på kända anläggningar, där du kan träffa intressanta människor och knyta kontakter. Ansökan Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 13:e augusti. Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att platserna kommer att vara tillsatta innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Louise Roddar på 073-429 73 66 eller Pontus Gustafsson på 073-600 31 98.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Eventpersonal sökes till spännande uppdrag i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventpersonal sökes till spännande uppdrag i Stockholm

Senior byggprojektledare - Stockholm
Isaksson rekrytering och bemanning AB Vi söker nu en senior byggprojektledare till vår kund som erbjuder bygg- och fastighetsteknisk projektledning som täcker alla områden - från inledande utredning och projektering till färdigställande och överlämnande. Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund där Isaksson Rekrytering och Bemanning sköter rekryteringsprocessen. Arbetsuppgifter Som projektledare agerar du beställare åt kunder i samband med byggnationer. Dina kunder återfinns bland fastighetsförvaltare och fastighetsägare. Du kommer självständigt att driva projekten från behovsanalys till slutligt överlämnande via projektering, upphandling, kontraktering av entreprenörer, byggledning och besiktningar. Kompetensprofil Du har: • omfattande kunskaper om den byggtekniska processen • lång erfarenhet av projektledning - projekteringsledning – byggledning. • ett brett kontaktnät och stimuleras av ett totalt kundansvar • teoretisk utbildning inom bygg- eller fastighetsteknik Meriterande för tjänsten är att du jobbat som konsult samt att du jobbat med besiktningar och trivs bra med detta. Personliga egenskaper Vi söker dig som är lyhörd och framåt. Du gillar att jobba och du trivs bra med att ha mycket kundkontakt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då mycket handlar om rätt inställning. Vad erbjuder vi Du kommer att ingå i en grupp av projektledare och tillhöra ett entreprenörsdrivet företag med stora ambitioner och tillväxtplaner. Jobbet är självständigt med rapportering till projektchef i en platt organisation med modern struktur och väl fungerande processer. Möjlighet till bonusprogram samt tjänstebil finns. Företaget har bra sammanhållning och värnar om den genom många gemensamma aktiviteter. Tillgänglighet, kompetens och omdöme är starka värderingar. Vår kund är belägen i helt nya lokaler i Hammarby Sjöstad. Ett centralt läge med vacker sjöutsikt. Ansökan Tillsättning kan ske innan annonseringens slutdatum så välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare: Camilla Westergren, 0707683900
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Senior byggprojektledare - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior byggprojektledare - Stockholm

Drifttekniker - Norrtälje
Isaksson rekrytering och bemanning AB Vi söker nu tre stycken ansvarsfulla och drivna drifttekniker till vår kund YIT FM, med placering i Norrtälje. Du kommer bli direkt anställd på YIT men Isaksson Rekrytering och Bemanning genomför rekryteringsprocessen. YIT är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. De erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och facilities management och hjälper deras kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Deras omkring 4700 medarbetare på mer än 100 orter i Sverige jobbar alla efter samma filosofi – att skapa, utveckla och bibehålla en god livsmiljö för människan. Arbetsuppgifter Som drifttekniker på YIT arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets- och processteknisk utrustning. Du arbetar med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. I rollen ingår även: • Uppföljning och återrapportering • Planering av eget arbete • Utföra tekniska serviceuppdrag Kompetensprofil Vi söker dig som har en drifttekniskutbildning eller motsvarande. Du är utbildad drifttekniker där erfarenhet är meriterande. Utöver detta krävs följande: • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Kunna läsa ritningar • B-körkort För att arbeta som drifttekniker hos YIT bör du även vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område. Personliga egenskaper Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad. Vad erbjuder vi YIT är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. YIT jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. YIT eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Lina Eliasson 0721829671 Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker - Norrtälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker - Norrtälje

Byggnadsingenjör, fuktmekanik och byggnadsfysik - Stockholm
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering & Bemanning AB söker nu på uppdrag av vår kund Anticimex en byggnadsingenjör till deras husgrupp. Du kommer att bli direkt anställd av vår uppdragsgivare med kontor i Stockholm. Anticimex är ett internationellt serviceföretag som grundades i Sverige 1934. Vi skapar trygga och hälsosamma inomhusmiljöer genom inspektioner, garantier och försäkringar och arbetar inom områdena skadedjur, livsmedelshygien, byggnadsmiljö, energi, brandskydd och arbetsmiljö. Vi har mer än 3 000 anställda och 2,2 miljoner kunder. Under 2012 uppgick den sammanlagda omsättningen till cirka SEK 3,2 miljarder. Arbetsuppgifter Som byggnadsingenjör på Anticimex kommer du arbeta inom området hus med fokus på fuktmekanik och byggnadsfysik. Du kommer vara en av deras experter som håller koll på kundernas behov, lagstiftning och branschriktlinjer. Du ska målmedvetet driva utvecklingen och förbättringsarbetet inom kompetensområdet. Genom kompetensutveckling och intern support kommer du se till att deras tekniker och övriga medarbetare i organisationen har rätt kompetens för att kunna leverera det deras kunder efterfrågar. Du kommer vara en del av husgruppen som består av 3 personer där alla är tjänsteansvariga med olika spetskompetens. Ditt arbete i husgruppen är självständigt och omväxlande samt ställer höga krav på din pedagogiska förmåga, din ämneskompetens, din servicekänsla och möjlighet att skapa nya kontaktvägar och att ständigt ligga steget före. Kompetensprofil Du har en byggnadsteknisk bakgrund i form av en högskoleutbildning, KY-utbildning eller liknande. Vi tror att du idag arbetar som konsult eller utredare av inomhusmiljö eller inom fuktdimensionering. Du har även erfarenhet av att hålla utbildningar eller föreläsningar. God svenska i tal och skrift är ett krav och goda kunskaper i engelska är meriterande. Du har även vana av office-paketet. Personliga egenskaper Som person är du kommunikativ och serviceinriktad med en god pedagogisk förmåga att kunna förmedla kunskap på ett lättförståeligt sätt. Du har ett brinnande intresse för affärer och motiveras av att skapa kundnytta både internt och externt inom kompetensområdet samt är kvalitetsmedveten. Du är även duktig på att bygga långsiktiga relationer och på att bibehålla dessa. Vad erbjuder vi Anticimex erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Företaget är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential såväl inom konsument- som företagssektorn. Inom Anticimex arbetar de med mångfald- och jämställdhetsfrågor för de är övertygade om att det leder till en mer trivsam, dynamisk och effektiv verksamhet samt leder till ett bättre resultat. Deras arbete präglas av detta och är inriktat mot att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenheter och bakgrund tas tillvara.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadsingenjör, fuktmekanik och byggnadsfysik - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadsingenjör, fuktmekanik och byggnadsfysik - Stockholm

Avdelningschef, El - Piteå
Isaksson rekrytering och bemanning AB Vi söker en driven avdelningschef till vår kunds El avdelning i Piteå. Du kommer att arbeta fokuserat med att hitta de bästa lösningarna och avser att höja lönsamheten ytterligare. Är du en resultatorienterad person som trivs i ledande befattning med fokus på kundrelationer och personalutveckling kan denna tjänst vara aktuell för dig. Arbetsuppgifter Som avdelningschef kommer du att ansvara för att leda och utveckla vår kunds våra medarbetare. Avdelningen består av både entreprenader, industri och serviceuppdrag. Du kommer att arbeta aktivt med att bevara, utveckla och skapa kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att efter budgeterade målsättningar och efter företagets policy leda och utveckla avdelningen mot uppsatta mål samt ansvara för personalens utveckling. Du är direkt underställd regionchefen och dina medarbetare utgår från Piteå. Avdelningen som du kommer att leda består av 31 elektriker och tjänstemän. Dina ansvarsområden blir: • Personalfrågor och lönesättning • Avdelningens resultat • Ansvara för att bibehålla och utveckla goda kundrelationer • Kalkylera och offerera priser och förfrågningar • Förhandlingar Kompetensprofil Vi söker dig som är beredd att ta dig an ett chefs- och ledaransvar för att utveckla såväl företaget, medarbetarna och avdelningen. För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i ekonomi samt att du tidigare arbetat med personal- och resultatansvar. Vidare är det ett krav att du har minst 5 års erfarenhet från el-branschen. Tidigare erfarenhet från försäljning och erfarenhet från arbete i en ledande roll är meriterande. Vi söker dig med minst teknisk gymnasieutbildning men det är önskvärt att du har högskoleexamen inom teknik. Personliga egenskaper Du är en affärsmässig, social och resultatorienterad person som har goda ledaregenskaper. Du har även en utmärkande drivkraft och förmågan att utveckla avdelningen och medarbetarna. Följande egenskaper är värdefulla för tjänsten: • Ledaregenskaper • Stark och social person • God kommunikatör • Lyhörd Vad erbjuder vi Vår kund är en väletablerad och ambitiös koncern och erbjuder dig välordnade arbetsförhållanden. I din roll får du ett stort ansvar för avdelningens utveckling och resultat. Som ledare hos oss kommer du även att få möjligheten till egen kompetensutveckling inom företagets regi. Ansökan Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emelie Ryman, 0721-64 94 56 Välkommen med din ansökan!
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Piteå
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef, El - Piteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef, El - Piteå

Avdelningschef inom VS - Kiruna
Isaksson rekrytering och bemanning AB Vi söker en driven avdelningschef till vår kunds VS avdelning i Kiruna. Du kommer att arbeta fokuserat med att hitta de bästa lösningarna och avser att höja lönsamheten ytterligare. Är du en resultatorienterad person som trivs i ledande befattning med fokus på kundrelationer och personalutveckling kan denna tjänst vara aktuell för dig. Arbetsuppgifter Som avdelningschef kommer du att ansvara för att leda och utveckla vår kunds våra medarbetare. Avdelningen består av både entreprenader, industri och serviceuppdrag. Du kommer att arbeta aktivt med att bevara, utveckla och skapa kundrelationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att efter budgeterade målsättningar och efter företagets policy leda och utveckla avdelningen mot uppsatta mål samt ansvara för personalens utveckling. Du är direkt underställd regionchefen och dina medarbetare utgår från Kiruna. Avdelningen som du kommer att leda består av 28 montörer och tjänstemän. Dina ansvarsområden blir: • Personalfrågor och lönesättning • Avdelningens resultat • Ansvara för att bibehålla och utveckla goda kundrelationer • Kalkylera och offerera priser och förfrågningar • Förhandlingar Kompetensprofil Vi söker dig som är beredd att ta dig an ett chefs- och ledaransvar för att utveckla såväl företaget, medarbetarna och avdelningen. För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i ekonomi samt att du tidigare arbetat med personal- och resultatansvar. Vidare är det ett krav att du har minst 5 års erfarenhet från vs-branschen. Tidigare erfarenhet från försäljning och erfarenhet från arbete i en ledande roll är meriterande. Vi söker dig med minst teknisk gymnasieutbildning men det är önskvärt att du har högskoleexamen inom teknik. Personliga egenskaper Du är en affärsmässig, social och resultatorienterad person som har goda ledaregenskaper. Du har även en utmärkande drivkraft och förmågan att utveckla avdelningen och medarbetarna. Följande egenskaper är värdefulla för tjänsten: • Ledaregenskaper • Stark och social person • God kommunikatör • Lyhörd Vad erbjuder vi Vår kund är en väletablerad och ambitiös koncern och erbjuder dig välordnade arbetsförhållanden. I din roll får du ett stort ansvar för avdelningens utveckling och resultat. Som ledare hos oss kommer du även att få möjligheten till egen kompetensutveckling inom företagets regi. Vårt kontor i Kiruna har även verksamheter inom el och ventilation och vi har ett nära samarbete mellan teknikområdena. En gång i veckan ordnar vi gemensam eftermiddagsträning för medarbetarna på sporthallen i Kiruna. Ansökan Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emelie Ryman, 0721-64 94 56 Välkommen med din ansökan!
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef inom VS - Kiruna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef inom VS - Kiruna

Projektledare VS - Luleå
Isaksson rekrytering och bemanning AB Just nu rekryterar Isaksson Rekrytering & Bemanning en erfaren Projektledare inom VS. Vår kund är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för fastigheter och erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el, vs (värme och sanitet) samt ventilation. Arbetsuppgifter I rollen som projektledare inom VS kommer du att ansvara för vår kunds installationsprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera vår kunds medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. Företaget har flera spännande projektuppdrag i Luleå och i dina arbetsuppgifter ingår ansvar för inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Det är du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extra arbeten. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Kompetensprofil Vi söker dig som tidigare erfarenhet från tjänsten som projektledare från vs-branschen. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi, erfarenhet av ledarskap, upphandling och inköp. Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledande montör är det mycket meriterande. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. B-körkort är ett krav då du ansvarar för entreprenader i Luleå med omnejd. Personliga egenskaper För att trivas i rollen som projektledare ska du ha goda ledarskapegenskaper och du är en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Du bör därmed ha ett kundorienterat synsätt och besitta förmågan att bevara och utveckla goda affärsrelationer. Vad erbjuder vi Vår kund erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos vår uppdragsgivare får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden. Vår kund har goda förutsättningar för att arbeta strukturerat i vårt projekt hanteringssystem, övriga system och i vårt gemensamma arbetssätt för projekthantering. Du kommer att ingå i ett gott gäng på vår kunds vs-avdelning med 55 medarbetare. Kontoret i Luleå har även verksamheter inom el och ventilation och vi har ett nära samarbete mellan teknikområdena. Ansökan Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emelie Ryman, 0721-64 94 56 Välkommen med din ansökan!
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Luleå
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare VS - Luleå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare VS - Luleå

Servicetekniker/Servicemontör
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering och Bemanning AB söker en Servicetekniker/Servicemontör till Gunnar Karlsen Sverige AB. Du kommer att bli direkt anställd hos vår kund där du erbjuds en trygg och stabil anställning med utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Gunnar Karlsen Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Gunnar Karlsen AS med säte i Oslo, Norge. Koncernen är en av Nordens ledande aktörer inom områdena Installation, Service och Byggautomation och finns representerade i Norge, Sverige och Danmark. Gunnar Karlsén expanderar nu sin verksamhet i Skåne. Dit söker vi nu en erfaren servicetekniker/servicemontör. Arbetsuppgifter I din roll som servicetekniker/servicemontör kommer du att arbeta inom området drift & underhållsteknik - fastighet. Du kommer att ansvara för driften och service av Gunnar Karlsens kunders fastigheter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av att utföra service på kundernas system inom fastighetsautomation samt att driftsätta och programmera fastighetstekniska system. Du kommer både att jobba med akutservice, löpande service och med projekt. Kompetensprofil Vi ser gärna att du har en drift- eller underhållstekniskutbildning eller motsvarande. Önskvärt är också att du har behörighet och/eller certifiering inom kyla, ventilation, el, styr & regler eller gas. Ett krav är att du har dokumenterad erfarenhet från liknande arbete under minst 2 år. Personliga egenskaper • Social kompetens och förmåga att bygga och förvalta goda relationer. • Serviceminded • Förmåga att helt självständigt lösa problem • Affärsmässig Vad erbjuder vi Vi erbjuder utmanande arbetsuppgifter i ett dynamiskt företag med trevligt arbetsklimat och goda framtidsutsikter. På Gunnar Karlsen Sverige AB får du en nyckelroll. Din kompetens och entusiasm är viktig för att vi skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden. Fina möjligheter till karriär. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag som är 15/8. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson, 0704-85 75 59 eller så mailar du direkt till ira@isakssonrekrytering.se Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Malmö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Servicetekniker/Servicemontör jobb, Servicetekniker/Servicemontör Malmö, Servicetekniker/Servicemontör Isaksson Rekrytering & Bemanning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicetekniker/Servicemontör

Tekniker Specialist Ventilation
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering och Bemanning AB söker en Specialist Tekniker till Gunnar Karlsen Sverige AB. Du kommer att bli direkt anställd hos vår kund där du erbjuds en trygg och stabil anställning med utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Gunnar Karlsen Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Gunnar Karlsen AS med säte i Oslo, Norge. Koncernen är en av Nordens ledande aktörer inom områdena Installation, Service och Byggautomation och finns representerade i Norge, Sverige och Danmark. Gunnar Karlsén expanderar nu sin verksamhet i Skåne. Till kontoret i Helsingborg söker vi nu en Tekniker - Specialist - Ventilation. Arbetsuppgifter I din roll som tekniker - specialist kommer du att arbeta inom området drift & underhållsteknik - fastighet med specialinriktning ventilation. Det teknikområde som du kommer att vara specialist inom är Ventilation. Men du kommer även att arbeta med Styr- och Regler samt Elinstallationer. Arbetsuppgifter: - Aktivt bidra med din yrkeskompetens så att såväl anställda som företagets tjänster tillgodoses med denna - Aktivt bidra till merförsäljning för att uppnå budgeterade mål - Redovisa minst 8 timmar på projekt per dag. Redovisning sker dagligen. - Vid behov ingå i arbetsberedskap - Delta i samordningsmöten, driftsmöten med kund, planera avtal - Kunna upprätta mindre kalkyler och anbud på mindre entreprenader - Kunna arbeta helt självständigt enligt givna direktiv och förutsättningar - Självständig materialbeställning - Vara närmast ansvarig tekniker gentemot utvalda kunder - Verka som mentor och leda och utveckla tekniker med lägre kompetens Kompetensprofil - Drift & underhållsteknisk utbildning eller motsvarande - Behörighet eller certifiering inom området Ventilation - Dokumenterad erfarenhet från montage och service av fastighetstekniska installationer - speciellt Ventilation - Insikt och/eller erfarenhet från merförsäljning - God datorvana - God socialkompetens som skapar goda relationer Personliga egenskaper - Förmåga att helt självständigt lösa problem - Affärsmässig - Stort eget teknikintresse - Teamplayer - Kvalitetsmedveten - Noggrann - Proaktiv Vad erbjuder vi Vi erbjuder utmanande arbetsuppgifter i ett dynamiskt företag med trevligt arbetsklimat och goda framtidsutsikter. På Gunnar Karlsen Sverige AB får du en nyckelroll. Din kompetens och entusiasm är viktig för att vi skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden. Fina möjligheter till karriär. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag som är den 23/8. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson, 0704-85 75 59 eller så mailar du direkt till ira@isakssonrekrytering.se Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniker Specialist Ventilation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniker Specialist Ventilation

Tekniker Specialist Ventilation
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering och Bemanning AB söker en Specialist Tekniker till Gunnar Karlsen Sverige AB. Du kommer att bli direkt anställd hos vår kund där du erbjuds en trygg och stabil anställning med utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Gunnar Karlsen Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Gunnar Karlsen AS med säte i Oslo, Norge. Koncernen är en av Nordens ledande aktörer inom områdena Installation, Service och Byggautomation och finns representerade i Norge, Sverige och Danmark. Gunnar Karlsén expanderar nu sin verksamhet i Skåne. Till kontoret i Helsingborg söker vi nu en Tekniker - Specialist - Ventilation. Arbetsuppgifter I din roll som tekniker - specialist kommer du att arbeta inom området drift & underhållsteknik - fastighet med specialinriktning ventilation. Det teknikområde som du kommer att vara specialist inom är Ventilation och du kommer att arbeta med installationer, montage, service och underhåll. Men du kommer även att arbeta med Styr- och Regler samt Elinstallationer. Arbetsuppgifter: - Aktivt bidra med din yrkeskompetens så att såväl anställda som företagets tjänster tillgodoses med denna - Aktivt bidra till merförsäljning för att uppnå budgeterade mål - Redovisa minst 8 timmar på projekt per dag. Redovisning sker dagligen. - Vid behov ingå i arbetsberedskap - Delta i samordningsmöten, driftsmöten med kund, planera avtal - Kunna upprätta mindre kalkyler och anbud på mindre entreprenader - Kunna arbeta helt självständigt enligt givna direktiv och förutsättningar - Självständig materialbeställning - Vara närmast ansvarig tekniker gentemot utvalda kunder - Verka som mentor och leda och utveckla tekniker med lägre kompetens Kompetensprofil - Drift & underhållsteknisk utbildning eller motsvarande - Behörighet eller certifiering inom området Ventilation - Dokumenterad erfarenhet från montage och service av fastighetstekniska installationer - speciellt Ventilation - Insikt och/eller erfarenhet från merförsäljning - God datorvana - God socialkompetens som skapar goda relationer Personliga egenskaper - Förmåga att helt självständigt lösa problem - Affärsmässig - Stort eget teknikintresse - Teamplayer - Kvalitetsmedveten - Noggrann - Proaktiv Vad erbjuder vi Vi erbjuder utmanande arbetsuppgifter i ett dynamiskt företag med trevligt arbetsklimat och goda framtidsutsikter. På Gunnar Karlsen Sverige AB får du en nyckelroll. Din kompetens och entusiasm är viktig för att vi skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden. Fina möjligheter till karriär. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag som är den 23/8. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson, 0704-85 75 59 eller så mailar du direkt till ira@isakssonrekrytering.se Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniker Specialist Ventilation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniker Specialist Ventilation

Elektriker - Industri - Umeå
Isaksson rekrytering och bemanning AB YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Vi söker nu en ansvarsfull och driven industrielektriker till vår kund Caverion med placering i Umeå. Caverion är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. De erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och facilities management och hjälper deras kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Deras omkring 4700 medarbetare på mer än 100 orter i Sverige jobbar alla efter samma filosofi – att skapa, utveckla och bibehålla en god livsmiljö för människan. Enheten du kommer arbeta i består idag av 20 personer som främst arbetar med fastighetsdrift och processunderhåll. Du kommer vara placerad i Umeå. Vi söker dig som är intresserad av att jobba heltid, men även en deltidstjänst kan vara aktuell om så önskas. Du kommer inledningsvis att bli anställd via Isaksson Rekrytering och Bemanning för att sedan bli erbjuden en anställning direkt hos Caverion. Arbetsuppgifter Som elektriker hos Caverion arbetar du med tillsyn, skötsel, underhåll, installationsarbete och felsökning inom allmän fastighets och processteknisk utrustning med fokus på el-arbeten. Du arbetar med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer även att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Som elektriker hos Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. I rollen ingår även: • Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter • Uppföljning och återrapportering • Planering av eget arbete • Utföra tekniska serviceuppdrag Kompetensprofil Vi söker dig med: • Elteknisk utbildning • Kunskap och erfarenhet inom eltekniskt arbete i industrimiljö är ett krav • Meriterade är kunskaper inom t.ex. styr & regler, ventilation samt kyla • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Kunna läsa ritningar och elscheman • B-körkort För att arbeta som elektriker bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Personliga egenskaper Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vad erbjuder vi Caverion är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Ansökan Du ansöker genom www.isakssonrekrytering.se. Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Lina Eliasson med telefon nummer:0721-82 96 71 eller Louise Roddar med telefon nummer:: 0734 – 29 73 66
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker - Industri - Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker - Industri - Umeå

Driftchef- Malmö
Isaksson rekrytering och bemanning AB ISS Facility Services verksamhet i Skåne utvecklas positivt med nya kontrakt och kunder. I samarbete med Isaksson Rekrytering & Bemanning söker vi därför en erfaren Driftchef. ISS Facility Services är Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Du kommer att bli direkt anställd hos ISS Facility Services och erbjuds en anställning med utmanande arbetsuppgifter och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifter I rollen som Driftchef kommer Du att arbeta med att leda och driva verksamheten i nära samarbete med kund och personal. Den främsta uppgiften är att kontinuerligt utveckla leveransen för att uppnå högsta möjliga kundtillfredsställelse och effektivitet, samt att hitta nya affärsmöjligheter. Driftchefen ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till Distriktschefen. I Dina arbetsuppgifter ingår bland annat; • Personal- och arbetsmiljöansvar för driftorganisationen • Omsättnings- och resultatansvar för det egna driftområdet • Löpande resultatuppföljning och kontinuerligt arbete med lönsamhetsförbättring • Upprättande av kundplaner och ansvar för en god relation med kunden • Självständig kalkylering och offerering av tilläggsarbeten och entreprenader • Delaktighet i planering och genomförande av uppstart av nya kunduppdrag • Drift, utveckling och uppföljning av kvalitetsarbetet Tjänsten som Driftchef erbjuder ett totalansvar för underställd personal samt eget resultatansvar. Kompetensprofil För att lyckas i rollen tror vi att du har en yrkesinriktad gymnasieutbildning, t.ex. Energiprogrammet, Drift- och underhåll alternativt en KY-utbildning inom relevant område samt goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift. B-körkort är ett krav. Vi ser även gärna att du har; • Flerårig erfarenhet inom området teknisk förvaltning från fastighetsbranschen • Erfarenhet av uppstarts- och projektarbete samt entreprenader och ROT-arbeten inom VVS, el eller bygg • Erfarenhet av kalkylering, försäljning samt förhandlingserfarenhet är meriterande • Dokumenterad erfarenhet av ledarskap • Intresse och erfarenhet av kundvård och proaktivt säljarbete Personliga egenskaper Du är mål- och resultatinriktad och har ett driv som skapar engagemang bland dina medarbetare. Du är öppen, positiv och kommunikativ i Ditt sätt att arbeta samt har en administrativ förmåga. Andra viktiga egenskaper; • Ledaregenskaper • Helhetsperspektiv • Intresse för människor • Affärsmässig • Problemlösare Vad erbjuder vi På ISS kommer du att upptäcka en arbetsmiljö där alla kan blomstra. Unikt för denna tjänst är att det är en ny kund som ISS ansvarar för vilket innebär att man har möjlighet att utveckla nuvarande leveransen till närliggande kund samt möjlighet att påverka hur arbetet skall utföras. Tjänsten öppnar också upp för att man får vara med och utveckla kunden och ISS leverans i regionen. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag som är 15/8. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson, 0704-85 75 59 eller så mailar du direkt till ira@isakssonrekrytering.se Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Driftchef- Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftchef- Malmö

Senior Byggprojektledare - Malmö
Isaksson rekrytering och bemanning AB ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. Vi erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. ÅF har idag drygt 4 500 medarbetare. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. Just nu rekryterar Isaksson Rekrytering & Bemanning en Senior Byggprojektledare till ÅF. Du kommer att vara direkt anställd hos ÅF med placering belägen i Malmö. Arbetsuppgifter Som senior byggprojektledare på ÅF ansvarar du för hela processen i uppdragen. Du skall leda, utveckla och driva projekt hos ÅF:s kunder i Malmöområdet. Merparten av uppdragsgivarna finns inom Stat, Kommun, Landsting, Bygg-och Fastighetssektorn. I ditt dagliga arbete ingår även; • Genomförandet av bl.a. utredningar, inventeringar och projektering. • Arbete med upphandling, produktion och överlämning. • Ansvara för införsäljning av nya projekt, samt merförsäljning inom ramen för pågående projekt. Kompetensprofil Vi söker dig som har minst 7-10 års dokumenterad erfarenhet av att självständigt driva och ansvara för byggprojekt. Du har lång erfarenhet av projektledning inom konsultverksamhet. Vi ser gärna att du är utbildad civilingenjör alternativt högskoleingenjör eller utbildad från yrkeshögskola. God erfarenhet av kundrelationer är viktigt och formell kompetens som kvalitetsansvarig enligt PBL är meriterande. Vi ställer även höga krav på resultatuppfyllnad. Personliga egenskaper Som person är du säljande och har stort entreprenörstänk. Generellt räknas sunt förnuft, respekt för andra människor och ansvarstagande som viktiga egenskaper. Du är ansvarstagande och flexibel samt har en god kommunikativ förmåga. Andra viktiga egenskaper är; • Affärsmässig • Kund och serviceorienterad • Initiativrik • Öppen Vad erbjuder vi Du kommer att bli en del av en positiv och öppen arbetsgrupp där alla tar eget ansvar i en utvecklande arbetsmiljö som erbjuder stora utmaningar. I organisationen råder det god stämning och ÅF jobbar aktivt med erfarenhetsåterföring. ÅF erbjuder även hälsovård, friskvård och roliga aktiviteter. För rätt person finns goda möjligheter till yrkesutveckling samt stor personlig utveckling. Ansökan Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Annie Günther-Palfors 0721- 64 55 62, alternativt ring växelnummer 08-26 77 00. Välkommen med din ansökan!
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Byggprojektledare - Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Byggprojektledare - Malmö

Fastighetsskötare - Flen
Isaksson rekrytering och bemanning AB Vi söker nu för kunds räkning en fastighetsskötare med start så snart som möjligt. Arbetsuppgifter I rollen som fastighetsskötare kommer du att arbeta allround med ansvar för ett antal fastigheter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att; • Genomföra underhåll och felavhjälpande driftåtgärder • Utföra service på områdena värme och ventilation • Genomföra tekniska installationer och reparationer • Ansvara för tillsyn och allmän inre och yttre skötsel av fastigheter Tjänsten erbjuder ett varierande arbete som skall ske med ständig kundfokus och bästa serviceförmåga. Du kommer mestadels att arbeta självständigt vilket förutsätter att du trivs att arbeta med frihet under ansvar. Kompetensprofil Vi söker dig med minst gymnasial utbildning, vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som fastighetsskötare. Meriterande för tjänsten är vidareutbildning inom drift/underhåll eller motsvarande. Du har en allround teknisk kunskap och förståelse. Körkort B Personliga egenskaper Som person ser vi att du har en god känsla för service och tycker om att arbeta med daglig kundkontakt. Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och har ett stort intresse för fastigheter och teknik. Du uppskattar det självständiga arbetet där du ansvarar för kvalité och support gentemot vår uppdragsgivares kunder. Du tar gärna egna initiativ och kommer med förbättringslösningar. Andra önskvärda egenskaper; • Noggrann • Organiserad & strukturerad • Kommunikativ & social • Lojal Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Lina Eliasson på 0721829671 Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Flen
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare - Flen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare - Flen

Projektledare VS - Eskilstuna
Isaksson rekrytering och bemanning AB Just nu rekryterar Isaksson Rekrytering & Bemanning en erfaren Projektledare inom VS. Vår kund är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för fastigheter och erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el, vs (värme och sanitet) samt ventilation. Arbetsuppgifter I rollen som projektledare inom VS kommer du att ansvara för vår kunds installationsprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera vår kunds medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. Företaget har flera spännande projektuppdrag i Eskilstuna och i dina arbetsuppgifter ingår ansvar för inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Det är du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extra arbeten. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Kompetensprofil Vi söker dig som tidigare erfarenhet från tjänsten som projektledare från vs-branschen. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi, erfarenhet av ledarskap, upphandling och inköp. Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledande montör är det mycket meriterande. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. B-körkort är ett krav då du ansvarar för entreprenader i Eskilstuna med omnejd. Personliga egenskaper För att trivas i rollen som projektledare ska du ha goda ledarskapsegenskaper och du är en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Du bör därmed ha ett kundorienterat synsätt och besitta förmågan att bevara och utveckla goda affärsrelationer. Vad erbjuder vi Vår kund erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos vår uppdragsgivare får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden. Vår kund har goda förutsättningar för att arbeta strukturerat i vårt projekt hanteringssystem, övriga system och i vårt gemensamma arbetssätt för projekthantering. Du kommer att ingå i ett gott gäng på vår kunds vs-avdelning med 55 medarbetare. Kontoret i Eskilstuna har även verksamheter inom el och ventilation och vi har ett nära samarbete mellan teknikområdena. Ansökan Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emelie Ryman, 0721-64 94 56 Välkommen med din ansökan!
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare VS - Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare VS - Eskilstuna

Mark/Anläggning beredning
Isaksson rekrytering och bemanning AB PICAB är specialister på tekniska konsulttjänster för bland annat bygg-, anläggnings- och energibranscherna. PICAB utvecklar och levererar en rad kvalificerade tjänster och produkter som effektiviserar, vässar och förenklar uppdragsgivarens verksamhet. PICAB Energi & Teknik arbetar med projektering och beredning samt mark- och tillståndshantering av nya anläggningar. I samband med utförande erbjuder vi tjänster som byggledning och slutbesiktning av entreprenader. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB söker just nu för PICABs räkning en beredare till kontoret i Uppsala. Vi söker dig med erfarenhet inom området eller som arbetat som linjemontör under flera år och nu är redo att ta steget vidare i karriären. Utgångspunkten för Ditt arbete är Uppsala, men Du kommer att arbeta stor del "ute på fältet". Arbetsuppgifter I rollen som Beredare kommer du att arbeta med beredning och projektering av kabel och luftledning, framförallt på lokalnätnivå. I detta ingår bl.a. hitta lämpliga tekniska lösningar, markägarkontakter, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler, kontakt med kunder och myndigheter, materialbeställningar, dokumentation och uppföljning. Du kommer även att ta fram underlag för offerter och anbud. Tjänsten erbjuder stor frihet under ansvar och ett varierat och spännande arbete. Kompetensprofil Vi söker Dig som har el-teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kunskaper. Ett absolut krav för tjänsten är minst 5 års god, dokumenterad erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete. Meriterande för tjänsten är kunskap inom EBR. B-Körkort är ett krav. Personliga egenskaper För att lyckas i denna roll bör du vara social, självständig och teknikintresserad. Du är en person som tycker om att vara ute i naturen, är ansvarsfull och kan arbeta självständigt. Vi ser även att du har följande egenskaper; • Noggrann • Administrativ • Självständig Ansökan Urval sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag till ansvariga rekryterare Pontus Gustafsson 0736- 00 31 98 eller Ira Isaksson 0704- 85 75 59, Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mark/Anläggning beredning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mark/Anläggning beredning

Fastighetsskötare Deltid - Arvika
Isaksson rekrytering och bemanning AB Vi söker nu för kunds räkning en fastighetsskötare på 50 % med start så snart som möjligt. Arbetsuppgifter I rollen som fastighetsskötare kommer du att arbeta allround med ansvar för ett antal fastigheter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå i att; • Genomföra underhåll och felavhjälpande driftåtgärder • Utföra service på områdena värme och ventilation • Genomföra tekniska installationer och reparationer • Ansvara för tillsyn och allmän inre och yttre skötsel av fastigheter Tjänsten erbjuder ett varierande arbete som skall ske med ständig kundfokus och bästa serviceförmåga. Du kommer mestadels att arbeta självständigt vilket förutsätter att du trivs att arbeta med frihet under ansvar. Kompetensprofil Vi söker dig med minst gymnasial utbildning, vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som fastighetsskötare. Meriterande för tjänsten är vidareutbildning inom drift/underhåll eller motsvarande. Du har en allround teknisk kunskap och förståelse. Körkort B Personliga egenskaper Som person ser vi att du har en god känsla för service och tycker om att arbeta med daglig kundkontakt. Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och har ett stort intresse för fastigheter och teknik. Du uppskattar det självständiga arbetet där du ansvarar för kvalité och support gentemot vår uppdragsgivares kunder. Du tar gärna egna initiativ och kommer med förbättringslösningar. Andra önskvärda egenskaper; • Noggrann • Organiserad & strukturerad • Kommunikativ & social • Lojal Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Arvika
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare Deltid - Arvika jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare Deltid - Arvika

Drifttekniker- Umeå
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Vi söker nu för kunds räkning en erfaren fastighetstekniker. Du kommer att erbjudas anställning direkt hos vår kund. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012. Arbetsuppgifter Som fastighetstekniker arbetar du självständigt tillsammans med ett team av fastighetstekniker med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system. Tillsammans har ni det övergripande ansvaret för samtliga tekniska installationer. Du är en problemlösare när det gäller fastighetsteknik och du fungerar som specialist. I arbetet ingår regelbunden kontroll av anläggningar, egenkontroller och dokumentation samt reparation och underhåll av tekniska system såsom värme, el, ventilation, larmanläggningar, och styrsystem Kompetensprofil Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning med inriktning mot energi, driftteknik eller motsvarande kompetens. Du är serviceinriktad, trivs att arbeta mot uppsatta mål, har stor ansvarskänsla och kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Personliga egenskaper Som person ser vi att du har en god känsla för service och tycker om att arbeta med daglig kundkontakt. Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och har ett stort intresse för fastigheter och teknik. Du uppskattar det självständiga arbetet där du ansvarar för kvalité och support gentemot vår uppdragsgivares kunder. Du tar gärna egna initiativ och kommer med förbättringslösningar. Andra önskvärda egenskaper; • Noggrann • Organiserad & strukturerad • Kommunikativ & social • Lojal Vad erbjuder vi Ett utvecklande arbete hos ett lönsamt företag där du kan göra skillnad. Goda villkor erbjuds till rätt person Ansökan Urval sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag till ansvarig rekryterare Lina Eliasson, 0721- 829 671 Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker- Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker- Umeå

Drifttekniker inom ventilation - Köping
Isaksson rekrytering och bemanning AB YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Vi söker nu en drifttekniker inom ventilation till vår kund Caverion i Köping. Som drifttekniker kommer du att bli anställd direkt på Caverion där Isaksson Rekrytering och Bemanning sköter rekryteringsprocessen. Arbetsuppgifter Som drifttekniker arbetar du självständigt samtidigt som du ingår ett team av drifttekniker. Du kommer att jobba med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system där ditt specialistområde är inom ventilation.Tillsammans med teamet har ni det övergripande ansvaret för samtliga tekniska installationer hos Caverions kunder. I arbetet ingår regelbunden kontroll av anläggningar, egenkontroller och dokumentation samt reparation och underhåll av tekniska system såsom värme, el, ventilation, larmanläggningar och styrsystem Kompetensprofil Vi söker dig som har gymnasial utbildning med inriktning mot driftteknik, ventilation eller motsvarande kompetens. Du har dokumenterad erfarenhet av att jobba med liknande arbetsuppgifter. Personliga egenskaper Som person ser vi att du har en god känsla för service och tycker om att arbeta med daglig kundkontakt. Vi ser att du har en god problemlösningsförmåga och har ett stort intresse för fastigheter och teknik. Du uppskattar det självständiga arbetet där du ansvarar för kvalité och support gentemot vår uppdragsgivares kunder. Du tar gärna egna initiativ och kommer med förbättringslösningar. Andra önskvärda egenskaper; • Noggrann • Organiserad & strukturerad • Kommunikativ & social • Lojal Slutligen är det viktigt att du trivs bra med att arbeta mot uppsatta mål, har stor ansvarskänsla och kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vad erbjuder vi Ett utvecklande arbete hos ett lönsamt företag där du kan göra skillnad. Goda villkor erbjuds till rätt person Ansökan Urval sker fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag till ansvarig rekryterare Lina Eliasson, 0721- 829 671 Isaksson Rekrytering & Bemanning arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Köping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker inom ventilation - Köping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker inom ventilation - Köping

Elektriker, industri och service - Köping
Isaksson rekrytering och bemanning AB Till vår kund i Köping med omnejd söker vi nu flera duktiga elektriker, både industrielektriker och serviceelektriker. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att jobba som elektriker. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna omfattar elteknisk service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparationer av elanläggningar och reglerutrustning i fastigheter. Kompetensprofil • Dokumenterad erfarenhet som elektriker • Elteknisk utbildning • BB1 behörighet • Kunna läsa och förstå elschema, ritningar och övrig elteknisk dokumentation • Kunna lämna underlag för planerade underhållsuppdrag • Vana av att arbeta helt självständigt med hög servicegrad till alla kunder • Återrapportering till kund och internt vår uppdragsgivare • Datorvana • Krav på giltigt B-körkort Personliga egenskaper •Självgående •Serviceminded •Teamplayer •Prestigelös Ansökan Är du på jakt efter en ny utmaning och vill samarbeta med en personlig och engagerad arbetsgivare? Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Köping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker, industri och service - Köping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker, industri och service - Köping

Installationselektriker - Köping
Isaksson rekrytering och bemanning AB Till vår kund i Köping med omnejd söker vi nu en installationselektriker. Vi söker dig som har arbetat som elektriker ett par år och då gärna med fastighetstekniska system. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna omfattar elteknisk service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparationer av elanläggningar och reglerutrustning i fastigheter. Kompetensprofil • Dokumenterad erfarenhet som elektriker • Elteknisk utbildning • BB1 behörighet • Kunna läsa och förstå elschema, ritningar och övrig elteknisk dokumentation • Kunna lämna underlag för planerade underhållsuppdrag • Vana av att arbeta helt självständigt med hög servicegrad till alla kunder • Återrapportering till kund och internt vår uppdragsgivare • Datorvana • Krav på giltigt B-körkort Personliga egenskaper •Självgående •Serviceminded •Teamplayer •Prestigelös Ansökan Är du på jakt efter en ny utmaning och vill samarbeta med en personlig och engagerad arbetsgivare? Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Köping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Installationselektriker - Köping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installationselektriker - Köping

Serviceledare- Norrköping
Isaksson rekrytering och bemanning AB YIT byter namn till Caverion och expanderar. Vi skapar och förvaltar användarvänliga och energieffektiva fastighetstekniska system samt erbjuder industriella tjänster och facility management. Våra styrkor ligger i vår tekniska kompetens, kundorienterade service och vårt breda utbud av tjänster som täcker alla fastighetstekniska system genom anläggningens hela livscykel. Vi söker nu en drifttekniker med placering på Caverion i Norrtälje. Caverion är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. De erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och facilities management och hjälper deras kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Deras omkring 4700 medarbetare på mer än 100 orter i Sverige jobbar alla efter samma filosofi – att skapa, utveckla och bibehålla en god livsmiljö för människan. Arbetsuppgifter Som serviceledare kommer Du i din roll vara ansvarig för ett tiotal tekniker som arbetar främst med tillsyn/ skötsel av industriella maskiner & fastigheter. Arbetsuppgifterna innebär arbetsledning och samordning av serviceteamet. Du ansvarar för att följa upp serviceteknikerna, har sälj- och uppföljningsmöten med kunder, samt har kontakt med leverantörer. I rollen ingår även: • Personaladministrativt ansvar för tidrapportering och arbetsordrar • Ekonomiskt ansvar för kalkylering, fakturering samt uppföljning • Ansvar för den dagliga kontakten med kunder och medarbetare • Vidareutveckla och effektivisera den tekniska driften • Miljö- och arbetsmiljöansvar Serviceledaren är placerad i Bråviken, rapporterar till Områdeschef och ingår i områdets ledningsgrupp. Kompetensprofil • Gymnasialutbildning med inriktning mot VS, Kyla, El, bygg eller liknande • Meriterande är högskoleutbildning eller YH/KY utbildning inom dessa områden • Dokumenterad erfarenhet av arbetsledande roll • Meriterande är en teknisk bakgrund med inriktning mot bygg, energi eller liknande • Du ska vara affärs- och målinriktad med förmåga att bygga goda långvariga relationer • Stark säljinriktning, serviceanda och är driven av nykundsbearbetning Personliga egenskaper •Som person är du ansvarsfull, noggrann, initiativrik, kreativ och strukturerad med goda ledaregenskaper samt vana att entusiasmera och utveckla team Vad erbjuder vi Caverion är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Caverion erbjuder en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden. Ansökan Vi samarbetar med Isaksson Rekrytering och Bemanning. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Lina Eliasson, 0721- 829 671
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceledare- Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceledare- Norrköping

BRF Ekonom - Stockholm
Isaksson rekrytering och bemanning AB Just nu rekryterar vi för kunds räkning en driven och engagerad BRF Ekonom. Vår uppdragsgivares inriktning är att långsiktigt utveckla och förvalta sina kunders fastigheter som företrädesvis är belägna i Stor Stockholms området. Arbetsuppgifter I denna roll kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut för ett antal stora och mindre BRF föreningar i Stockholm. Du kommer självständigtt att ansvara för dessa BRF:s ekonomifunktion och viss administration. Kompetensprofil Lämplig utbildning är ekonomiutbildning och/ eller erfarenhet från kvalificerat ekonomi/ redovisningsarbete från fastighetsbranschen. Som person är Du bra på att prioritera och att arbeta mot tidplaner. Du tycker om att arbeta med siffror, är analytisk, strukturerad och resultatorienterad samt inspireras av att ge god service. Du har förmåga att skapa goda relationer och nätverk samt kan hantera ett kund- och leverantörsförhållande på ett professionellt sätt. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Personliga egenskaper Som person är du analytisk och noggrann. Generellt räknas sunt förnuft, respekt för andra människor och ansvarstagande som viktiga egenskaper. Du är ansvarstagande och flexibel samt har en god kommunikativ förmåga. Andra viktiga egenskaper är; • Affärsmässig • Kund och serviceorienterad • Initiativrik • Öppen Vad erbjuder vi Du kommer att bli en del av en positiv och öppen arbetsgrupp där alla tar eget ansvar i en utvecklande arbetsmiljö som erbjuder stora utmaningar. För rätt person finns goda möjligheter till yrkesutveckling samt stor personlig utveckling. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag som är den 23/8. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Pontus Gustafsson, 0736- 00 31 98 eller så mailar du direkt till pontus@isakssonrekrytering.se Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag och medlem hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga BRF Ekonom - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BRF Ekonom - Stockholm

Drifttekniker - Sickla
Isaksson rekrytering och bemanning AB Just nu rekryterar vi för kunds räkning en driven och engagerad Drifttekniker med ett stort intresse för teknik och fastighetsdrift. Vår uppdragsgivare är Atrium Ljungberg, ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Atrium Ljungbergs inriktning är att långsiktigt äga, utveckla och förvalta framförallt handels- och kontorsfastigheter. De driver utvecklingen och förvaltningen med egen kompetent och engagerad personal och i nära samarbete med kunder och samarbetspartners. Du kommer att vara direkt anställd hos vår kund med placering i Sickla. Arbetsuppgifter I rollen som Drifttekniker kommer du att arbeta med drift, underhåll och optimering av fastighetstekniska system och installationer. I ditt dagliga arbete ingår det även att; • Göra daglig rondering • Arbeta med tillsyn, felsökning och reparationer av tekniska installationer inom värme, ventilation, el och styr och regler • Arbeta problemlösande och proaktivt med fastighetstekniska lösningar • Ha kontakt med hyresgäster, kunder och andra samarbetspartners Tjänsten erbjuder ett varierande och fritt arbete under ansvar som skall ske med ständig kundfokus och bästa serviceförmåga. Tjänsten erbjuder även långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande med affären och kunden som bas. Vi söker dig som vill leva efter dessa värderingar samt kombinera detta med ditt dagliga arbete som Drifttekniker. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Kompetensprofil Vi söker dig med gymnasial utbildning inom drift och underhåll. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av arbete som drifttekniker. Du har erfarenhet av att arbeta med olika fastighetssystem samt har erfarenhet av felsökning och reparationer av tekniska installationer såsom ventilation, värme, el samt styr/regler. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av brandlarmsanläggningar och är godkänd anläggningsskötare. Det är meriterande om du har elkompetens, BB1/BB2, tillståndsansvarig heta arbeten samt innehar godkänt liftkort. Svenska i tal och skrift. Personliga egenskaper För att lyckas i rollen som Drifttekniker bör du vara mycket service- och kundorienterad med ett självständigt och problemlösningsorienterat arbetssätt. Andra önskvärda egenskaper; • Flexibel • Energisk • God samarbetsförmåga • Lojal Generellt räknas sunt förnuft, respekt för andra människor och ansvarstagande som viktiga egenskaper. Vad erbjuder vi Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag som är den 23/8. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Pontus Gustafsson, 0736- 00 31 98 eller så mailar du direkt till pontus@isakssonrekrytering.se Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag och medlem hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Drifttekniker - Sickla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifttekniker - Sickla

Ventilationssamordnare- Malmö
Isaksson rekrytering och bemanning AB Med cirka 23000 lägenheter och 33 procent av hyresmarknaden är MKB Fastighets AB, Malmös ledande bostadsbolag. MKB ägs av Malmö stad och har i kraft av sin storlek och sitt ägarförhållande, ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö. Bolaget arbetar för att stärka stadens attraktionskraft och utveckling, genom en balanserad nyproduktion, modernisering av fastighetsbeståndet och ansvarsfull hyressättning. MKB:s målsättning är att bygga bra bostäder till rimliga priser, skapa socialt fungerande boendemiljöer och skapa mervärden för sina kunder. Stabilitet och trygghet ska känneteckna bolagets bostadsområden. MKB:s fastigheter förvaltas därför med en stark betoning på ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet. Idag underhåller och förbättrar MKB bostadsområdena på en nivå av 700 Mkr per år, i nära dialog med våra kunder. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB rekryterar just nu till MKB en driven och kunnig ventilationssamordnare som vill vara med och utveckla driftarbetet inom ventilationsområdet. Arbetsuppgifter I rollen som Ventilationssamordnare kommer du att strategiskt leda, styra, och följa upp våra drift- och underhållsarbeten samt vara behjälplig i vår nyproduktion inom ventilationsfrågor. I ditt dagliga arbete ingår även att; • Driva MKB:s ventilationsfrågor strategiskt, samt se till att OVK, injusteringar, fläktbyte m.m. utförs enligt plan. • Upprätta underhållsplaner i samråd med kollegorna, samt genomföra och följa upp de framtagna planerna. En mycket viktig uppgift är att förankra och föra en dialog med olika intressenter internt och externt kring pågående aktiviter. • Företräda MKB i arbetet mot myndigheter och organisationer • Ansvara för de planerade underhållsmedlen samt den ekonomiska uppföljningen av dessa inklusive löpande avstämningar med kollegor och chefer. Som anställd på MKB arbetar du nära hyresgästerna/kunderna och är lyhörd för deras behov. MKB har ett serviceinriktat förhållningssätt och ser det som en självklarhet att utveckla verksamheten, bostäderna och lokalerna i nära samspel med hyresgästerna/kunderna. Kompetensprofil Vi söker dig med högskoleutbildning inom ventilationsområdet och som har flera års erfarenhet av liknande arbete, förslagsvis en bakgrund som byggherre, konsult, teknisk förvaltare eller entreprenör. Vi ser gärna att du har god systemförståelse gällande byggprocessen och goda kunskaper inom entreprenadjuridik och övriga byggregelverk som påverkar våra olika projekt. Viktigt är också att du har erfarenhet av arbete med modern underhållsteknik. För att lyckas i rollen bör du ha ett strategiskt tänk med god förmåga att se helheter. Du bör vara duktig på att kommunicera och ha förmågan att presentera komplex information på ett begripligt sätt. Detta kan t.ex. vara att framställa rapporter och beslutsunderlag av hög kvalitet samtidigt som informationen är enkel att ta till sig och kunna förvandla den fackmässigt till information som mottagaren förstår. Initiativtagande och lätt för att ta kontakt och arbeta tillsammans med både verksamhetsföreträdare, uppdragsgivare och kunder är också viktigt för att lyckas i denna roll. B-Körkort är ett krav. Personliga egenskaper För att lyckas i tjänsten är du van att ta egna initiativ och driva ditt arbete självständigt. Du är en van beställare och hanterar dina projekt ansvarsfullt med ordning och reda och har erfarenhet av att driva många parallella projekt samtidigt. Arbetet innebär dagliga kontakter med såväl hyresgäster, medarbetare och samarbetspartners och det är därför viktigt att du är en samarbetsvillig och driven person som tycker om att etablera goda och långsiktiga relationer. Som person är du utåtriktad och proaktiv. Vi ser att du har en positiv grundsyn och sprider både glädje och inspiration till dina kollegor. Du måste vara öppen för förändringar och villig att delta och bidra till verksamhetens utveckling. MKB arbetar med ett stort socialt engagemang och en mycket aktiv förvaltning i kombination med en helhetssyn på de boendes livssituation och dessa grundläggande värderingar skall även prägla dig i ditt dagliga arbete. Vad erbjuder vi Ett givande och spännande arbete där du får möjlighet att påverka och utveckla tjänsten och bli en del av ett framgångsrikt team. Idag arbetar tio personer på avdelningen med olika sysslor där du kommer att få vara med och bidra med din expertis inom ventilationsområdet. Arbetsmiljön kännetecknas av en trevlig atmosfär med god kommunikation. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag som är den 23/8. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson, 0704-85 75 59 eller så mailar du direkt till ira@isakssonrekrytering.se Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Malmö
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ventilationssamordnare- Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ventilationssamordnare- Malmö

Senior Uppdragsledare Mark, Stockholm
Isaksson rekrytering och bemanning AB Bjerking grundades 1943 av Sven-Erik Bjerking. Företaget är sedan länge personalägt och medarbetarnas kompetens och kunskap tas tillvara på ett bra sätt vilket ger en engagerad personal. Bjerkings personal arbetar i sammansvetsade team och känner varandra väl vilket ger bra flöden i uppdragen och personal som trivs på sitt jobb. Hos Bjerking erbjuds du ett utvecklande arbete i ett trevligt och expansivt företag som bryr sig om sina anställda. Isaksson Rekrytering söker just nu för Bjerkings räkning en erfaren uppdragsledare inom anläggning till kontoret i Stockholm. Du som vill prova på något nytt i ett företag med korta beslutsvägar och som lockas av möjligheten att utvecklas inom din yrkesroll, är kanske rätt person för denna tjänst! Arbetsuppgifter I rollen som uppdragsledare kommer Du att ansvara för genomförandet av olika projekt. Du kommer därmed se till att de olika projekten blir klara på utsatt tid och delegera ut arbetsuppgifter samt göra prioriteringar så att projekten utförs så effektivt som möjligt. Bjerking har kompetens inom ett brett arbetsområde, vilket innebär att du kommer att delta i arbetsgrupper inom olika hus-, mark-, gata-, väg- och VA-uppdrag. Uppdragsgivarna finns bland annat inom kommuner, industrin, fastighetsbolag, entreprenörer och statliga bolag. Kompetensprofil Vi söker Dig som har relevant teoretisk högskole- eller universitetsutbildning. Vi ser att du har förståelse för byggprocessen och arbete i projektform samt har minst 7 års erfarenhet av projekteringsuppdrag. Du ska som uppdragsledare ha erfarenhet av mindre och större projekt inom anläggning. Du har även ett eget kundkontaktnät och möjlighet att skapa egna affärer. God svenska i tal och skrift. Personliga egenskaper Vi söker dig som har en god social kompetens, förmåga att samarbeta internt och externt, drivkraft och initiativförmåga och är duktig på att arbeta med flera olika arbetsuppgifter parallellt. Vad erbjuder vi Hos Bjerking erbjuds du ett utvecklande arbete i ett positivt, medarbetarägt och expansivt företag som bryr sig om sina anställda. Ansökan Välkommen med din ansökan! Ring gärna om du har Du har några frågor eller funderingar till ansvarig rekryterare Annie Palfors på 0721-64 55 62 . Vi intervjuar kandidater löpande.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Uppdragsledare Mark, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Uppdragsledare Mark, Stockholm

Kalkylator, Mark & Anläggning - Uppsala
Isaksson rekrytering och bemanning AB Just nu rekryterar vi en kalkylator till vår kund, som är ett väletablerat företag där kärnverksamhet utgörs av entreprenadarbeten inom ROT - bygg och anläggning samt avancerade stenarbeten. Vår uppdragsgivare söker nu Dig som vill vara med att leda och dela framgångarna, i en familjär och trivsam organisation med gedigen erfarenhet inom branschen. Arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att utföra mängdberäkningar, kalkylera, skicka ut material- och underentreprenadförfrågningar samt utvärdera inkomna offerter. Kompetensprofil Du har en byggtekniskutbildning samt gärna ett par års arbetslivserfarenhet inom branschen. Vi söker dig som är självgående och drivande med ett affärsmässigt sätt att arbeta och verka. Viktigt är att du har vanan och intresset av att arbeta med kalkyl. Personliga egenskaper För att trivas i rollen som kalkylator bör du ha; • En mycket god administrativ förmåga • Förmågan att se helheten • Ett noggrannt och strukturerat arbetssätt Vad erbjuder vi För rätt person erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med fina möjligheter att själv bidra till utvecklingen av rollen som kalkylator. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Annie Günther-Palfors. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkylator, Mark & Anläggning - Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkylator, Mark & Anläggning - Uppsala

Kalkylator/Inköpare, Bygg - Stockholm
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering söker nu på uppdrag av vår kund Oljibe en erfaren Kalkylator/Inköpare. Du kommer att bli direkt anställd av vår uppdragsgivare där du erbjuds en trygg och stabil anställning med utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Om Oljibe: Oljibe (Olje & industribyggnadsentreprenader AB) är ett personligt, modernt byggföretag med gamla anor och nya idéer. Vi har under mer än 60 år i branschen utfört entreprenad-, byggservice och smidestjänster för framför allt fastighetsförvaltare, kommuner, fastighetsbolag, industriföretag, läkemedel-, olje- och försäkringsbolag. Huvudkontoret ligger i Västberga och företaget har idag ca 90 anställda med verksamhet i både Stockholm och Enköping/Uppsala. Företagets omsättning för 2013 beräknas till ca 300 mkr. Arbetsuppgifter Som kalkylator/inköpare driver du processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag och har huvudansvaret för hela inköpsprocessen. Arbetet består bland annat av att självständigt upprätta kalkyler, ha kontakt med underentreprenörer och leverantörer, upprätta förfrågningsunderlag, utvärdera inkomna anbud, ta fram tidplaner, skriva anbud, göra leveransbedömningar, förhandla och upprätta avtal med leverantörer och underentreprenörer. Du bistår övrig projektorganisationen med inköp till projektet och är ett stöd för organisationen under projektets genomförande. Du arbetar även med att upprätta inköpsplan och inköpsbudget tillsammans med platschefen/projektledaren, utifrån produktionsplanen. I rollen ingår även att medverka till att långsiktigt driva och utveckla inköpsprocessen vidare genom nytänkande och kreativa lösningar samt att vara uppdaterad om marknadsläge, prisbild och olika leverantörer. Kompetensprofil Vi söker dig som har ett par års erfarenhet i rollen som kalkylator och inköpare inom byggbranschen och har en byggteknisk utbildning. Vi tror att du har ingenjörsexamen alternativt relevant högskola/KY-utbildning samt flertal relevanta utbildningar för att lyckas i rollen t.ex. inköpsutbildning (t.ex. SILF eller motsvarande) och Entreprenadjuridik. Mycket goda kunskaper inom data är ett krav och vana av kalkylprogrammet BidCon och projektverktyget Byggsamordnaren är meriterande. Genom dina tidigare erfarenheter har du god inblick i byggprocessen och söker nu efter större ansvar och möjligheter till att påverka ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos vår kund är du engagerad, självständig, lyhörd och har lätt att samarbeta med andra. Motiveras du av att arbeta med ständiga förbättringar, van att ha många bollar i luften samtidigt och vill växa med uppgifterna hand i hand med företaget så är det här en roll för dig. Personliga egenskaper För att lyckas i rollen som kalkylator/inköpare har du ett stort intresse för kalkyl- och inköpsarbeten. Du är lyhörd mot både beställare, underleverantörer och interna kontaktpersoner. Du bör ha förmåga att på egen hand utföra kompletta kalkyler och ansvara för inköp för projekt i varierande storlek och karaktär. Du är strukturerad, kommunikativ och van att arbeta självständigt och så väl i större team. Stor vikt läggs vid förmågan att skapa goda relationer både inom och utanför företaget. Du är en engagerad och affärsmässig person med god förhandlingsvana som tycker om att planera och arbeta mot satta deadlines. Vad erbjuder vi Omväxlande arbete och stor delaktighet med mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett familjeägt och personligt byggföretag i expansionsfas. Attraktiva lönevillkor med stort fokus på personlig utveckling, hälsa och trivsel väntar rätt person. Stimulerande och utvecklande miljö med intressanta och varierande projekt, hög kompetens och spännande framtidsutsikter. Hos Oljibe är det du som påverkar din utveckling. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jansson. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkylator/Inköpare, Bygg - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkylator/Inköpare, Bygg - Stockholm

Erfaren Entreprenadingenjör - Stockholm
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering söker nu på uppdrag av vår kund Oljibe en erfaren Entreprenadingenjör. Du kommer att bli direkt anställd av vår uppdragsgivare där du erbjuds en trygg och stabil anställning med utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. Om Oljibe: Oljibe (Olje & industribyggnadsentreprenader AB) är ett personligt, modernt byggföretag med gamla anor och nya idéer. Vi har under mer än 60 år i branschen utfört entreprenad-, byggservice och smidestjänster för framför allt fastighetsförvaltare, kommuner, fastighetsbolag, industriföretag, läkemedel-, olje- och försäkringsbolag. Huvudkontoret ligger i Västberga och företaget har idag ca 90 anställda med verksamhet i både Stockholm och Enköping/Uppsala. Företagets omsättning för 2013 beräknas till ca 300 mkr. Arbetsuppgifter Rollen som Entreprenad-/Projektingenjör ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. Arbetet innebär ett stort ansvar för projektens resultat och lönsamhet. Som entreprenad-/projektingenjör kommer du arbeta med bl.a. inköp, kalkylering, planering, projektering, kundmöten och ekonomisk projektuppföljning, Du medverkar vid bygg- och ekonomimöten samt deltar aktivt i uppföljning av projekt. Du är van vid att ta ansvar för- och följa upp ekonomi, arbetsprocesser och tider. Du måste kunna anpassa dig snabbt till förändrade förutsättningar, kunna ta snabba beslut samt våga prova nya vägar. I din roll ingår även att utveckla och anpassa kundens arbetssätt och rutiner till nya krav och förväntningar. Tillsammans med övriga medarbetare i projektet skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och gedigen kvalitet. Kompetensprofil Vi söker dig som är civil- eller byggnadsingenjör med minst 10 års dokumenterad, god erfarenhet från byggbranschen. Vidare bör du ha goda erfarenheter från arbete som Entreprenad-/Projektingenjör och/eller platschef, arbetsledare eller motsvarande. Personliga egenskaper Som person behöver du vara flexibel och van vid att arbeta i högt tempo. Övriga personliga egenskaper: • Analytisk • Driftig • Strukturerad • Noggrann Vad erbjuder vi Hos vår kund kommer du in i ett företag som aktivt satsar på att erbjuda medarbetarna utbildning och personlig utveckling. De har som ambition att vara en av branschens bästa arbetsplatser och är ett modernt och nytänkande byggföretag som befinner sig i en spännande fas. Du kommer att inneha en nyckelroll i projekten du arbetar i och kommer att få vara en del av ett framgångsrikt företag. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jansson. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Entreprenadingenjör - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Entreprenadingenjör - Stockholm

Byggprojektansvarig -Internationell marknad
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering söker för uppdrag hos ett multinationellt företag en erfaren entreprenadchef/ entreprenadingenjör. Vår uppdragsgivare är ledande inom sitt branschområde och växer nu snabbt på en global marknad. Runt hela jordklotet startar vår uppdragsgivare löpande helt nya teknikprojekt som ställer höga krav på vår uppdragsgivares organisation. Vi rekryterar just nu till vår egen konsultverksamhet en erfaren entreprenadchef/ arbetschef för ett mycket spännande uppdrag som skall starta under augusti månad. Arbetsuppgifter Som projektansvarig har du huvudansvaret för hela byggnadsprojektet inklusive inköp från förfrågan till färdigt avtal. Du arbetar självständigt i stor utsträckning men med stöd av den tekniska projektchefen och övriga i tekniktteamet. Du kommer vidare att delta i förfrågningsprocessen, göra leveransbedömningar, anbudsutvärderingar, förhandla och upprätthålla avtal med leverantörer och underentreprenörer på en internationell marknad. Du förväntas även medverka i byggstartsmöten, informera om avtal och göra uppföljningar och avstämningar. Du kommer att hålla i kontakter med myndigheter och byggnadsentreprenörer i de länder där vår kund genomför sina projekt. Drygt 20 gånger om året kommer du att göra resor i samband med projektstarter runt om i världen. Kompetensprofil För att lyckas i rollen har du har en teknisk byggutbildning från högskola och har gått någon typ av utbildning inom inköp/ projektledning. Du har en mycket god förhandlingsvana och förståelse för byggnadsteknisk produktionen. Vi ser även gärna att du har flerårig erfarenhet från inköp från stora entreprenadprojekt gärna i olika länder. Det är positivt om du arbetat med s.k. partnering d.v.s. en strukturerad form av samarbete, där vår kund, inhyrda konsulter, entreprenörer gemensamt löser en bygguppgift, baserat på ett öppet och förtroendefullt samarbete där allas yrkeskunskaper kompletterar varandra. Du är en van ledare och kan starta och avsluta stora projekt med gott resultat. Har du vana av att driva stora byggprojekt t.ex. till värde av 1 miljard USD så är det ett extra stort plus. Personliga egenskaper Du är: En ledartyp Målinriktad Van att arbeta internationellt Affärsmässig Ekonomisk Kommiunikativ Vad erbjuder vi Ett mycket spännande uppdrag för en person som är beredd att att starta något helt nytt i en framgångsrik miljö där du självständigt får utveckla nya metoder för ökad lönsamhet och effektivitet. Du bir en nyckelperson inom det byggnadstekniska området. Ansökan Välkommen med din ansökan till ett företag som befinner sig i en positiv spiral. Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig konsultchef Pontus Gustafsson. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Byggprojektansvarig -Internationell marknad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggprojektansvarig -Internationell marknad

Arbetsledare - underhåll Köping
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering och Bemanning AB söker för YITs räkning en arbetsledare/ mekaniskt underhåll. Du kommer att arbeta vid Nordkalks fabrik i Köping. YIT är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. Dem erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och facilities management och hjälper deras kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Deras omkring 4700 medarbetare på mer än 100 orter i Sverige jobbar alla efter samma filosofi – att skapa, utveckla och bibehålla en god livsmiljö för människan Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår att bereda, planera, fördela och leda arbete för personal på underhållsavdelningen. Du skall även delta operativt och vara behjälplig vid utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll. Exempel på arbetsområden är transmission, lager, svets och montage. Inköp av underhållsrelaterat material och personaladministration ingår i tjänsten som arbetsledare. Du skall även aktivt deltaga vid utvecklingsarbete gällande både process och underhållsrelaterade frågor. Kompetensprofil Du har relevant utbildning på gymnasienivå, industriskola eller motsvarande samt erfarenhet av mekaniskt underhåll från industri. Du skall ha datorvana, giltigt B-körkort och erfarenhet av underhållssystem är meriterande. Du har erfarenhet av och intresse för arbetsledning. Personliga egenskaper Som person bör du vara serviceminded, noggrann och en problemlösare. En framgångsfaktor i rollen som arbetsledare är att kunna att bygga och behålla goda relationer med uppdragsgivare, underentrprenörer och medarbetare/ kollegor, därför ser vi att du har en väl utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har också en strategisk och planerande ådra. Då du ska leda personal är det viktigt att du är lyhörd och har ett stort intresse för rollen som ledare. Vad erbjuder vi YIT är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. YIT jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. I detta uppdrag är arbetstiden är förlagd till dagtid med beredskapstjänstgöring. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare, Malin Axberg. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Köping
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare - underhåll Köping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare - underhåll Köping

Arbetsledare - underhåll Köping
Isaksson rekrytering och bemanning AB Isaksson Rekrytering och Bemanning AB söker nu för Caverions räkning en arbetsledare till Nordkalks fabrik i Köping. Caverion (föredetta YIT) är en av de ledande i Sverige inom installation och service av industri-, energi- och fastighetstekniska tjänster. Dem erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, energitjänster, drift & underhåll och facilities management och hjälper deras kunder att göra lönsamma investeringar och att bibehålla dess värde. Deras omkring 4700 medarbetare på mer än 100 orter i Sverige jobbar alla efter samma filosofi – att skapa, utveckla och bibehålla en god livsmiljö för människan Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår att bereda, planera, fördela och leda arbetet för personalen på underhållsavdelningen. Du skall även delta operativt och vara behjälplig vid utförande av förebyggande och avhjälpande underhåll. Exempel på arbetsområden är transmission, lager, svets och montage. Inköp av underhållsrelaterat material och personaladministration ingår i tjänsten som arbetsledare. Du skall även aktivt deltaga vid utvecklingsarbete gällande både process- och underhållsrelaterade frågor. Arbetstiden är förlagd till dagtid med beredskapstjänstgöring. Kompetensprofil Du har relevant utbildning på gymnasienivå, industriskola eller motsvarande samt erfarenhet av mekaniskt underhåll från industri. Du skall ha god datorvana, giltigt B-körkort och erfarenhet av underhållssystem. Utöver detta har du erfarenhet av och intresse för arbetsledning. Personliga egenskaper Som person bör du vara serviceminded, noggrann och lösningsorienterad. En framgångsfaktor i rollen som arbetsledare är att kunna att bygga och behålla goda relationer med uppdragsgivare, underentrprenörer och medarbetare/ kollegor. Vi ser därför att du har en väl utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har också en strategisk och planerande ådra. Då du ska leda personal är det även viktigt att du är lyhörd och har ett stort intresse för rollen som ledare. Vad erbjuder vi Caverion är ett stort expanderande företag med stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Ansökan Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare, Camilla Westergren 0707683900. Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är ett av Dagens Industri utsedda Gasellföretag 2012.
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Köping
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare - underhåll Köping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare - underhåll Köping


Sök lediga jobb Isaksson Rekrytering & Bemanning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se