Isaksson Rekrytering Bemanning jobb - lediga jobb

Isaksson Rekrytering Bemanning jobb Isaksson Rekrytering Bemanning jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Isaksson Rekrytering Bemanning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Isaksson Rekrytering Bemanning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Speditionsassistent- Stockholm

 2. lärare svenska och filosofi- Nykvarn

 3. Kvalificerad redovisningskonsult- Stockholm

 4. Cafébiträde till öppen social verksamhet- Stockholm

 5. Utvecklingsledare Dynamics AX- Stockholm

 6. .Net-utvecklare till framgångsrikt konsultbolag- Stockholm

 7. Terminalarbetare med truckkort- Stockholm

 8. Infrastrukturspecialist SCCM- Stockholm

 9. Student till meriterande IT-supportroll - extra- Stockholm

 10. Utvecklingskoordinator/Projektledare Dynamics AX- Stockholm


Mer beskrivning

Speditionsassistent
HRX Sverige AB är ett internationellt speditionsföretag med bolag i 7 länder. Totalt är vi c:a 250 medarbetare och omsätter 20 MEUR. Till vårt expansiva och dynamiska kontor i Frihamnen på Gärdet söker vi omgående en positiv, pigg och utåtriktad person som vill arbeta med spedition och logistik. Som speditionsassistent kommer du att hantera import- samt exportbokningar, trafikplanering, fakturering och ha interna samt externa kontakter via samtal och e-mail i ett högt tempo. Du kommer att arbeta i en bra grupp med trevlig och glad stämning som har möjlighet att påverka sin arbetsmiljö och rutiner genom vårt arbete och ansvar för ständiga förbättringar i vårt kvalitetsarbete. Vem är du? Du måste ha någon form av erfarenhet från trafikledning eller spedition och trivas med att ge god service till vår mest värdefulla tillgång som är våra kunder. Du har goda allmänna datakunskaper och dataförståelse samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift,även på engelska som är vårt koncernspråk. Som person är du snabb i tanken, flexibel, öppen och har lätt för att skapa kontakter och kan kommunicera med människor på olika språk både skriftligt och muntligt. Du har ett gediget ordningssinne och sifferminne, lätt för att lära och tar gärna egna initiativ. Du tycker om utmaningar samt har en förmåga att anpassa dig till nya miljöer och kan hantera en ibland stressfull miljö. Det viktigaste för oss är att hitta rätt person med rätt kompetens och inställning som skall uppfylla våra hårt ställda krav och vi välkomnar alla sökande som uppfyller dessa krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Urval och intervjuer av kandidater sker löpande, har du några frågor angående tjänsten så kan du kontakta speditionsansvarig. Välkommen med din ansökan och löneanspråk!
Företag: HRX Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Speditionsassistent jobb, Speditionsassistent Stockholm, Speditionsassistent HRX Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speditionsassistent

lärare svenska och filosofi
Vi söker lärare i svenska och filosofi till Praktiska i Nykvarn. Kan kombineras med svenska på Praktiska i Södertälje för heltidstjänst. Skolan startade 2008 och har ca 180 elever fördelade på 12 program. Praktiska koncept är att det ungdomar kan lära sig på arbetsplats anordnas som arbetsplatsförlagt lärande. .
Företag: Praktiska (Nykvarn)
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga lärare svenska och filosofi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: lärare svenska och filosofi

Kvalificerad redovisningskonsult
Fidelis ekonomi är en snabbt växande redovisningsbyrå belägen i Spånga, Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. Vi är idag fem medarbetare och söker nu en kvalificerad och erfaren redovisningskonsult. Vi tror att du som söker tjänsten självständigt kan göra såväl årsredovisningar som bolagsdeklarationer, du är van att hantera frågor kring löner, förmåner m.m. och tycker att det är roligt att hjälpa dina kollegor med lite svårare redovisningsproblem. Kanske har du drivit egen redovisningsbyrå, men saknar kollegor och gärna ser att någon annan har det yttersta ansvaret för verksamheten. Vi är medlemmar och auktoriserade i SRF. Som person tror vi att du är social, har gott om humor (det har vi) och är van att ha många saker igång samtidigt. Som anställd hos oss kommer du att få möjlighet till vidareutbildning och vi åker gärna utomlands på våra internkonferenser.
Företag: FIDELIS EKONOMI AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad redovisningskonsult

Cafébiträde till öppen social verksamhet
Frälsningsarmén är en kristen kyrka med omfattande social hjälpverksamhet. Vår tro leder till praktisk handling och vi hjälper dem som har det svårt. Vi har funnits i Sverige sedan 1882 och arbetar brett med verksamheter och insatser för barn och familjer, invandrare, missbrukare, äldre och handikappade på många orter. Vi finns i mer än 120 länder och den sociala omsorgen om människan präglar all vår verksamhet. Templets Café är en mycket viktig och central plats för den öppna sociala verksamheten som Frälsningsarmén bedriver på Östermalm i Stockholm. Vi behöver nu en kallskänka/cafébiträde till denna verksamhet. Vi söker dig som tycker om att arbeta i ett café och möta människor. Arbetsuppgifter/Ansvar - Samtliga sysslor som förekommer på ett café - Viss kassahantering - Inköp av hushållsartiklar, livsmedel mm - Tvätt och städning Kvalifikationer/Personlig lämplighet - Erfarenhet av caféarbete - Ekonomiskt sinne - God fysik - Snabb och stresstålig - Ansvarsfull - Gott kundbemötande - Förmåga att hålla rent och snyggt - Personligt kristen, gärna medlem i Frälsningsarmén - Körkort B Anställningsform Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader Arbetstid 75% Ansökan Sista ansökningsdag 31 juli, ansökningarna behandlas löpande. CV och personligt brev skickas till Eva Malmberg
Företag: Frälsningsarmén
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde till öppen social verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde till öppen social verksamhet

Utvecklingsledare Dynamics AX
Vår kund är en av världens största oberoende leverantörer av tjänster inom IT och affärsprocesser. Med tusentals medarbetare på kontor och globala leveranscenters i Amerika, Europa och Asien erbjuder de en heltäckande tjänsteportfölj med avancerade konsulttjänster inom IT och affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll, drift och hantering av infrastruktur och ett brett sortiment av patenterade lösningar. Om tjänsten Du kommer att ansvara för utvecklingen av Dynamics AX i ett av vår kunds största och mest spännande utvecklingsprojekt. Du är spindeln i nätet som ser till att den tekniska kvaliteten i leveransen är fullgod. Arbetet innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter och naturligtvis det utvecklingsteam du arbetar med. Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige. Din profil Du som söker är senior Dynamics AX utvecklare med minst 5-8 års erfarenhet av komplexa affärssystemprojekt. Du är god kommunikatör och har förmågan att på ett klart, tydligt och metodiskt sätt arbeta med utvecklingsleveransen. För att lyckas i rollen har du förutom gedigen kunskap om X++ och MorphX god kunskap om MS SQL Server, SSRS, SSAS, AIF och övriga i plattformen ingående komponenter. Du är en person som är prestigelös, socialt bevandrad och uppskattar teamarbete. Du sätter kundnyttan i första hand och har ett affärsmässigt synsätt. Du ska vara nyfiken, gilla utmaningar och innovation. Du erbjuds Att få arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och med inspirerande möten och utvecklingsmöjligheter. Att få jobba med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos vår kund finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. Med deras program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och du har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. De har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att leverera på topp. Medarbetarna är drivna och motiverade men att ha balans i livet är en självklarhet. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!
Företag: MSEMPLOY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsledare Dynamics AX jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsledare Dynamics AX

.Net-utvecklare till framgångsrikt konsultbolag
Vår kund är ett konsultbolag med inriktning på systemutveckling och systemarkitektur i Microsofts olika miljöer. Deras kunder är medelstora och stora bolag inom flera olika branscher men med sin spets inom Bank, finans och försäkring där de jobbar med flera av Sveriges största banker och försäkringsbolag. De är idag 25 medarbetare med lång erfarenhet och hög kompetens inom systemutveckling, systemarkitektur och projektledning. Man kan anlita större eller mindre delar av konsultteamet för att på kort tid bygga ett helt system eller för att titta igenom din totala systemarkitektur och föreslå förbättringar. De kan även förstärka befintliga projekt med kompetenta systemutvecklare, arkitekter och projektledare. De hjälper dig med det senaste vad gäller avancerade flerskiktade lösningar med stora krav på prestanda och stabilitet. Du erbjuds Vår kund strävar efter att erbjuda den totalt sett bästa medarbetarupplevelsen för kreativa och duktiga konsulter. Därför kan de lova dig ett inspirerande arbetsklimat med familjär stämning, snabb och strukturerad kompetensutveckling, en konkurrenskraftig fast lön, försäkringspaket, flexibel tjänstepension och sist, men inte minst, roliga företagsaktiviteter. Du kommer att ha mycket stor frihet och stora möjligheter att få igenom dina idéer. Din profil Du är en van konsult med erfarenhet från stora organisationer och komplexa lösningar. Du är inriktad mot systemutveckling i Microsofts tekniska miljöer. Du är en lösningsfokuserad person som trivs med mycket eget ansvar och att ta egna initiativ samtidigt som är en god arbetskamrat som gärna delar med dig av dina kunskaper. Du är självgående och har inga svårigheter att prioritera, planera och tidsätta ditt arbete. -Högskole/Yrkesutbildning inom relevant området -Minst 5 års erfarenhet som systemutvecklare i Microsoft-miljö med erfarenhet av t.ex C#, .Net, SQL, -MVC, ASP.NET, TFS, WCF m.m. -Erfarenhet av affärssystemutveckling -Mycket goda kunskaper i svenska och engelska Meriterande -Erfarenhet av konsultrollen -Arbetat med affärssystemutveckling inom bank, finans och försäkring -Erfarenhet av molnet och hybridlösningar -Certifieringar i Microsoft-teknologier -Intresse av att jobba med systemarkitektur Vill du jobba i en organisation där du utmanas som systemutvecklare, ges stora möjligheter att utvecklas och där man värnar om ett gott arbetsklimat? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Företag: MSEMPLOY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga .Net-utvecklare till framgångsrikt konsultbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .Net-utvecklare till framgångsrikt konsultbolag

Terminalarbetare med truckkort
aleja - bemanning dygnet runt. aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Nu ökar trycket inom den spännande, expansiva branschen där gods förflyttas från ett ställe till ett annat. Vi behöver nu, till en kund belägen i Årsta, två medarbetare för att hantera den ökade efterfrågan på snabbtänkt, lättlärd och entusiastisk personal som vårt härliga gäng utgör. Bland arbetsuppgifterna förekommer mycket tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal. För att söka till denna tjänst krävs att du har ett truckkort med behörighet att köra motviktstruck och skjutstativstruck samt ett ADR-bevis. Du blir visstidsanställd på 6 månader som uthyrd arbetare av aleja ab, därefter en tillsvidareanställning. Varmt välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkort

Infrastrukturspecialist SCCM
Vår kund är ett konsultbolag specialiserat mot IT-infrastruktur och agerar experter inom arkitektur, design, projektledning samt tekniska specialister åt stora outsourcingföretag. De utför uppdrag åt företag där IT-infrastrukturen är ett betydande stöd för verksamheten. Genom att vara landets ledande specialist på IT infrastruktur och experter på tjänsteorienterad och automatiserad IT-infrastruktur samt moln-lösningar så genomför de löpande konsultuppdrag hos uppdragsgivare med fokus på både teknik och verksamhetsnytta. Du blir delaktig i din konsultkarriär och du har möjlighet att påverka uppdrag och kompetensutveckling samt lönemodellen. De satsar på utbildning för att deras konsulter alltid ska vara experter på den senaste tekniken. Hos vår kund är man lojala, öppna, ärliga och hjälpsamma mot såväl kunder som varandra. De har en effektiv säljorganisation som garanterar konsulterna intressanta och utmanande uppdrag. Med egna strategiska ramavtal och samarbeten så arbetar de direkt med slutkunden. Deras konsulter arbetar i några av Sveriges största och komplexa IT-miljöer, antingen som tekniska specialister eller som projektledare. Arbetsuppgifter: - Teknisk projektledare - Design och nyinstallationer av infrastrukturlösningar i utmanande projekt - Agera specialist vid uppgraderingar och plattformsmigreringar - Förvaltning och vidareutveckling av kundlösningar Din profil - Minst 5 års erfarenhet inom bred IT-infrastruktur, Nätverk, Server, Klienter - Tyngdpunkt mot SCCM, Exchange, AD, virtualisering - Stort driv och engagemang för att skapa snabbare, säkrare och effektivare IT-infrastruktur - Konsultmässig - underhålla relationer till kunder, medarbetare och samarbetspartners. - Erfarenhet av att jobba enligt ITIL Söker du nya utmaningar? Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!
Företag: MSEMPLOY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Infrastrukturspecialist SCCM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Infrastrukturspecialist SCCM

Student till meriterande IT-supportroll - extra
Letar du efter ett lärorikt arbete där du arbetar självständigt och har flexibla arbetstider? Tycker du om att hjälpa människor med deras datorproblem? Vill du arbeta på ett välkänt IT-företag med ett starkt varumärke? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nu en inhoppande student med goda IT-kunskaper till ett framgångsrikt IT-företag beläget strax norr om centrala Stockholm. Företaget har sedan starten på 90-talet växt i stadig takt och är idag en välkänd aktör inom IT-branschen som ansvarar för hela eller delar av sina kunders IT-drift. Här har du som studerar en datatekniskutbildning chansen att utvecklas och arbeta brett. Mycket av tjänsten handlar om support på plats där användarna kommer med frågor om internet, nätverk, program, smartphones domäner och mycket annat. Du kommer att få arbeta med allt från felsökning i windowsmiljö och installation av program till att i vissa fall agera rådgivare vid inköp av datorer och annat. Då det är stor variation på arbetsuppgifterna så söker efter dig som är duktig på att söka rätt på information på nätet och som trivs med att arbeta självständigt. Kunskapsnivån kring IT och datorer på företaget är varierande så här kommer din förmåga att anpassa din kommunikation väl till pass. Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil -Pågående eftergymnasial utbildning, gärna inom IT -Goda kunskaper i Windowsmiljö -Kunskaper gällande nätverk, infrastruktur och filserver -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 8996CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 8996CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Student till meriterande IT-supportroll - extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student till meriterande IT-supportroll - extra

Utvecklingskoordinator/Projektledare Dynamics AX
Vår kund är en av världens största oberoende leverantör av tjänster inom IT och affärsprocesser. Med tusentals medarbetare på kontor och globala leveranscenters i Amerika, Europa och Asien erbjuder de en heltäckande tjänsteportfölj med avancerade konsulttjänster inom IT och affärsprocesser, systemintegration, applikationsutveckling och underhåll, drift och hantering av infrastruktur och ett brett sortiment av patenterade lösningar. Om tjänsten Du kommer att arbeta som teknisk projektledare av Dynamics AX i flera spännande projekt. Ditt arbete genomförs i projektteam och innebär täta kontakter med kunder, projektledare, lösningsarkitekter, affärskonsulter och naturligtvis det utvecklings- och teknikerteam du arbetar med. Arbetet är förenat med resor inom och utom Sverige. Din profil Du som söker är Dynamics AX utvecklare och/eller Dynamics AX systemarkitekt med några års erfarenhet av affärssystemprojekt. Du är god kommunikatör och har ett klart, tydligt och systematiskt arbetssätt. För att lyckas i rollen har du god kunskap om den plattform som Dynamics AX baseras på. Både avseende teknik och utveckling. Du är en person som är prestigelös, socialt bevandrad och uppskattar teamarbete. Du sätter kundnyttan i första hand och har ett affärsmässigt synsätt. Du ska vara nyfiken, gilla utmaningar och innovation. Du erbjuds Att få arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor i spännande uppdrag och med inspirerande möten och utvecklingsmöjligheter. Att få jobba med alla delar inom ett IT-projekt, allt från förstudier till design, implementation och drift. Hos vår kund finns det flera olika sätt att bli framgångsrik. Med deras program för karriär- och kompetensutveckling sätter du tillsammans med din chef individuella mål och du har alltid en tydlig plan för ditt nästa steg. De har en öppen och generös företagskultur. Att dela med sig av sin kunskap är en förutsättning för att leverera på topp. Medarbetarna är drivna och motiverade men att ha balans i livet är en självklarhet. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!
Företag: MSEMPLOY SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingskoordinator/Projektledare Dynamics AX jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingskoordinator/Projektledare Dynamics AX


Sök lediga jobb Isaksson Rekrytering Bemanning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se