Jämtlands län jobb - lediga jobb

Jämtlands län jobb Jämtlands län jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Jämtlands län. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Jämtlands län. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Enhetschef till Rehabilitering Behandlare inom Område hjärta, neurologi och- Östersund

 2. Stomiterapeut / sjuksköterska till Område kirurgi, ögon, öron- Östersund

 3. Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel och MA-enheten- Östersund

 4. Ekonom, Ledningsstab ekonomi- Östersund

 5. Vik sjuksköterskor till centrum för medicinska spec vårdavdelningar- Östersund

 6. Verksamhetschef Bergs närvårdsområde- Berg

 7. 2 Vikarierande underläkare till Barn och Ungdomsmedicin I Östersund.- Östersund

 8. Leg psykolog till Resursenheten för vuxenhabilitering- Östersund

 9. Sjuksköterska till avd 213 område kirurgi, ögon, öron- Östersund

 10. Vik sjuksköterskor till avd 213 område kirurgi, ögon, öron- Östersund

 11. ST-läkare med inriktning onkologi i samarbete med Norrlands universitetssju- Östersund

 12. Två tandsköterskor till Specialisttandvården, Östersund- Östersund

 13. Område psykiatri, avdelning 3A söker 3 st. Leg. sjuksköterskor- Östersund

 14. Sjuksköterska, psykiatrisk vård- Östersund

 15. Distriktssjuksköterska- Ragunda

 16. IT-forensiker- Östersund

 17. Sjuksköterska, operationskoordinator, område kirurgi-ögon-öron.- Östersund

 18. Enhetschef i samledarskap till Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet- Östersund

 19. Vik sjuksköterska till Onkologmottagningen- Östersund

 20. Receptionist/Undersköterska till Ungdomsmottagningen i Östersund- Östersund

 21. Distriktsläkare, Svegs hc- Härjedalen

 22. Psykiatrisjuksköterska till psykiatrisk akutmottagning (PAKM)- Östersund

 23. Vuxendövtolk/Skrivtolk- Östersund

 24. Leg. psykolog till barn- och ungdomshabiliteringen- Östersund

 25. Område psykiatri söker psykologer till affektiva enheten- Östersund

 26. Miljöutredare- Östersund

 27. Leg Psykolog Enheten för neuropsykiatri. (ENP)- Östersund

 28. Sjuksköterska till avd 209/409 Område ortopedi- Östersund

 29. Vik Badmästare till Barn- och ungdomshabiliteringen- Östersund

 30. IVA-sjuksköterska till Östersund- Östersund

 31. Enhetschef till Arbetsterapi- och sjukgymnastenheten Område ortopedi- Östersund

 32. Personalkonsult- Östersund

 33. Stomiterapeut / sjuksköterska till Område kirurgi, ögon, öron- Östersund

 34. Ögonspecialist/ Överläkare till Östersunds sjukhus- Östersund

 35. Leg psykolog till Resursenheten för vuxenhabilitering- Östersund

 36. Vik sjuksköterska Avdelning 4B Område psykiatri- Östersund

 37. Område psykiatri, avdelning 3A söker 3 st. Leg. sjuksköterskor- Östersund

 38. Utredare till patientnämndens kansli- Östersund

 39. Område psykiatri, avdelning 3A söker 3 st. Leg. sjuksköterskor- Östersund

 40. Två ST-läkare Barn och Ungdomsmedicin- Östersund


Mer beskrivning

Enhetschef till Rehabilitering Behandlare inom Område hjärta, neurologi och
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstinget ska behandla och vårda sjuka människor. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Område Hjärta, neurologi och rehabilitering tillhör Centrum för medicinska specialiteter och har ca 330 medarbetare. Området omfattar såväl akut som planerad verksamhet och består av 4 vårdavdelningar (enheter) och 6 mottagningar. Den ingående enheten Rehabilitering Behandlare omfattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, neuropsykologer, logopeder, kökspersonal, läkarsekreterare vid Östersunds Rehabiliteringscentrum Remonthagen. Verksamheten omfattar länets specialistrehabilitering inom sluten och öppenvård. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef är du direkt underställd områdeschefen. Du har budget-, arbetsmiljö-, utvecklings- och personalansvar och du ingår i områdets ledningsgrupp. Som chef förväntas du arbeta nära övriga enhetschefer, medarbetare och stabspersonal samt MLU (läkare med medicinskt ledningsuppdrag). Samverkan med andra aktörer, t.ex. länets kommuner, primärvård och övriga enheter på sjukhuset är också viktigt. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning inom hälso-, sjukvård eller jämförbar utbildning. Meriterande är erfarenhet från chefs- ledarskap eller projektledning och undervisning. Stor vikt lägges dock vid personlig lämplighet. Vi söker en positiv och handlingskraftig chef som skapar engagemang för verksamhetens uppgifter, utveckling och resultat. Du har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap kännetecknas av att skapa förtroende och ett bra samarbete.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Rehabilitering Behandlare inom Område hjärta, neurologi och jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Rehabilitering Behandlare inom Område hjärta, neurologi och

Stomiterapeut / sjuksköterska till Område kirurgi, ögon, öron
Östersunds sjukhus har tre kirurgiska vårdavdelningar (mag- tarmkirurgi, bröst- endokrin- och kärlkirurgi samt urologi och ögon- öronkirurgi) med 22, 22 respektive 18 vårdplatser. Avdelningarna är bemannade dygnet runt och vårdar såväl akuta som planerade patienter. I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för stomiterapeut samt för sjuksköterska, d v s allmän och specifik omvårdnad på kirurgisk vårdavdelning. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till stomiterapeut. Vi är även öppna för sökanden utan stomiterapeututbildning. Om vidareutbildning saknas kommer den sökande beredas möjlighet till utbildning.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Stomiterapeut / sjuksköterska till Område kirurgi, ögon, öron jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stomiterapeut / sjuksköterska till Område kirurgi, ögon, öron

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel och MA-enheten
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som hjälpmedelstekniker är varierande med olika arbetsuppgifter. Arbetsplaceringen är på hjälpmedel- och MA-enheten, inom centrumet för diagnostik, teknik och service. Du kommer i huvudsak att arbeta med teknisk service, rekonditionering, avhjälpande av underhåll och anpassningar av förekommande hjälpmedel. Detta sker självständigt och ofta i samverkan med brukare, förskrivare och medarbetare. Teknisk service uppskattas till 75%. I uppdraget ingår även ett kvalitets- samordnings- och uppföljningsansvar inom teknisk service, dessa arbetsuppgifter motsvarar ca 25%. Det sistnämnda ställer krav på att du har förmåga att kommunicera ut, leda och fördela arbetsuppgifter till övriga tekniker och göra erforderliga uppföljningar och vid behov återrapportera till verksamhetsutvecklare och chefer.Verksamheten använder IT-stödet Sesam2 för registreringar av alla förekommande aktiviteter. KVALIFIKATIONER Gymnasieutbildning, med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet är ett krav, likaså B-körkort och goda datorkunskaper. Truckkort, utbildning och/eller erfarenhet inom området hjälpmedelsteknik samt processinriktat arbetssätt är meriterande. Förståelse för hur teknik och människa ska samspela är särskilt viktigt, med fokus på gott bemötande och hög serviceanda. Vi ställer stora krav på tekniskt kunnande gärna med el-kunskaper, struktur, flexibilitet och ordningssinne. Andra viktiga egenskaper är att du är engagerad, drivande och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Eftersom du skall arbeta såväl självständigt som med andra, värdesätter vi ett förtroendeskapande arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel och MA-enheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedel och MA-enheten

Ekonom, Ledningsstab ekonomi
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstinget ska behandla och vårda sjuka människor. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Ekonomistaben är en av landstingets ledningsstaber. Uppgiften är att vara stöd till politiken och landstingets chefer i verksamhetsstyrning, uppföljning av landstingets verksamheter samt upphandling. Inom Ekonomistaben finns Redovisningsenheten med 13 medarbetare, Upphandlingsenheten med 11 medarbetare och 23 ekonomer som arbetar såväl strategiskt med landstingsövergripande utvecklingsarbeten som i nära samarbete med verksamhetens chefer på olika nivåer. ARBETSUPPGIFTER Huvudsakliga arbetsuppgifter är budgetering, uppföljning, bokslut och analysarbete inom den specialiserade vården. Som ekonom ska du både självständigt och i samarbete med övriga medarbetare stötta hälso- och sjukvårdens chefer med planering, uppföljning och utvecklingsprojekt. I arbetsuppgifterna ingår även att vara sakkunnig i ekonomifrågor i dialog med chefer och medarbetare. KVALIFIKATIONER Relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller annan utbildning, som i kombination med yrkeserfarenhet bedöms likvärdig. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dej i tal och skrift och som person vara resultatorienterad, flexibel och arbeta bra tillsammans med andra. God kunskap i att arbeta med ekonomisystem, Excel och Word förutsätts för tjänsten. Vi söker dig som har några års praktisk erfarenhet av verksamhetsuppföljning och analysarbete och god kunskap i redovisning.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom, Ledningsstab ekonomi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom, Ledningsstab ekonomi

Vik sjuksköterskor till centrum för medicinska spec vårdavdelningar
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är också en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Centrum för medicinska specialiteter består av två områden, med totalt cirka 630 medarbetare. Område hjärt- och kärlsjukdomar, neurologi, rehabilitering och reumatologi (HNR), omfattar såväl akut som planerad verksamhet och de ingående enheterna omfattar tre vårdavdelningar och sex mottagningar. Område hud, infektion och medicin (HIM) ansvarar för att fullgöra landstingets sjukvårdsuppdrag för Jämtlands län avseende hud- och könssjukdomar, infektionsmedicin samt allmän internmedicin med subspecialiteterna, nefrologi/dialys, gastroenterologi, endokrinologi/diabetes, hematologi, lungmedicin och allergologi. Området består av fyra vårdavdelningar, en dialysenhet med tillhörande mottagning och fem mottagningar. Verksamheten söker nu sjuksköterskor för vikariat fr o m hösten 2013. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, d v s allmän och specifik omvårdnad. Inskolning ges alltid och börjar enligt överenskommelse. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska. Om du är nyexaminerad är det viktigt att du så snart du fått ditt examensbevis, skickar din ansökan om legitimation till Socialstyrelsen.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vik sjuksköterskor till centrum för medicinska spec vårdavdelningar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik sjuksköterskor till centrum för medicinska spec vårdavdelningar

Verksamhetschef Bergs närvårdsområde
God hälsa och Positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstingets ska vårda de människor som är sjuka. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Att verka för positiv livsmiljö betyder att landstingets ansvarsområde också sträcker sig utanför hälso- och sjukvårdsområdet. Genom ett aktivt arbete inom kultur, utbildning och näringsliv bidrar landstinget till att skapa ett län som invånarna kan trivas och mår bra i. ARBETSUPPGIFTER Den landstingsdrivna primärvården är organiserad i åtta närvårdsområden som omfattar totalt 28 hälsocentraler/filialer på 24 orter i länet. Varje närvårdsområde som är en ekonomisk enhet leds av en verksamhetschef som är överordnad ev. övriga enhetschefer inom området. Primärvården ansvarar också för landstingets sjukvårdsrådgivning, ungdomsmottagning och Näva, en närvårdsavdelning, vilka samtliga är anslagsfinansierade. I länet finns också ett antal hälsocentraler i privat regi. Arbetet som verksamhetschef är ett självständigt och kvalificerat arbete med personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar för verksamheten samt ett gemensamt ledningsansvar i områdesledningen. Du förutsätts leda och utveckla verksamheten. Som verksamhetschef för Bergs närvårdsområde är du även enhetschef för Svenstaviks- och Myrvikens hälsocentral. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som lockas av utmaningen att arbeta i en konkurrensutsatt primärvård. Du har god dokumenterad chefserfarenhet samt en väl utvecklad förmåga att coacha kompetenta medarbetare. Du har goda kunskaper inom ekonomi och verksamhetsuppföljning samt en högskoleutbildning eller motsvarande i botten. Erfarenhet från Hälso- och sjukvård är meriterande. Du rapporterar till verksamhetsområdeschef för Primärvården, Jämtlands läns landsting.
Företag: Jämtlands läns landsting, VO Primärvården
Ort: Berg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef Bergs närvårdsområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef Bergs närvårdsområde

2 Vikarierande underläkare till Barn och Ungdomsmedicin I Östersund.
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstinget ska behandla och vårda sjuka människor. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Du som kommer till Barnkliniken i Östersund för att jobba som underläkare kommer att få träffa barn i alla åldrar. I Jämtlands län bor ungefär ca 23 500 barn på en yta som är lika stor som Danmark. Under turistsäsongen är invånarantalet mycket större. Hälften av alla barn bor i Östersunds närområde. På Barnkliniken arbetar vi i team med profilering mot till exempel astma & allergi, diabetes/ endokrinologi, cardiologi, gastroenterologi, reumatologi, , njursjukdomar och neurologi/epilepsi mm. Som underläkare på Barnkliniken får du ett mycket omväxlande jobb med varierande diagnoser. Kliniken har två avdelningar för inneliggande patienter, en utredningsavdelning med dagpatienter samt en mottagning. På neonatalavdelningen tar vi mot svårt sjuka nyfödda barn och prematura barn födda från 28:e graviditetsveckan. Vid avdelningen för större barn vårdas barn med alla barnmedicinska sjukdomar samt barn inom ortopedi, kirurgi mm. Kliniken har också en stor mottagningsverksamhet för både akut och planerad barnmedicinsk vård samt ett brett samarbete med andra kliniker. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga läkarsysslor inom Barnsjukvård. Medverkan i teamarbete och ett nära samarbete med personal vid slutenvårdsavdelningar och mottagning. Deltagande i primärjourer. Du har regelbunden internutbildning och god handledning. KVALIFIKATIONER I första hand legitimerad läkare. Tidigare erfarenhet inom Barnsjukvård ses som meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Vikarierande underläkare till Barn och Ungdomsmedicin I Östersund. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Vikarierande underläkare till Barn och Ungdomsmedicin I Östersund.

Leg psykolog till Resursenheten för vuxenhabilitering
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Resursenheten för Vuxenhabilitering är en kompletterande specialistresurs och tar emot remisser från kommunerna och primärvården i Jämtland för fördjupade, tvärprofessionella bedömningar samt tidsmässigt begränsade insatser. Teamet består av socionom, arbetsterapeut, sjuksköterska/uroterapeut, logoped, sjukgymnast, psykolog, psykiatriker och teamsekreterare. Målgruppen är personer med specifika, sammansatta funktionsnedsättningar pg a medfödd eller tidigt förvärvad skada/sjukdom i åldern 18 år och uppåt. En stor del av verksamheten består av neuropsykiatriska utredningar, framförallt inom autismområdet. ARBETSUPPGIFTER Psykolog på RVH ingår i teamets kontinuerliga arbete med utredningar, bedömningar och behandlingar. I arbetet ingår även vissa utbildningsinsatser. Samarbete med andra aktörer är en viktig del i det fortlöpande arbetet. KVALIFIKATIONER Leg Psykolog med erfarenhet av neuropsykiatri/habilitering.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Leg psykolog till Resursenheten för vuxenhabilitering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg psykolog till Resursenheten för vuxenhabilitering

Sjuksköterska till avd 213 område kirurgi, ögon, öron
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Område kirurgi, ögon, öron vid Östersunds sjukhus har cirka 300 medarbetare. Inom kirurgidelen utreds och behandlas kirurgiska sjukdomar i magtarmkanalen, urinvägarna, bröstkörteln, kroppens kärl och vissa hormonbildande organ. Utredning för misstänkt tumörsjukdom och behandling av påvisad cancersjukdom dominerar. Inom området finns därför den palliativa enheten Storsjögläntan, som bedriver vård i hemmet för människor i livets slutskede. Dessutom ingår plastkirurgi, som också har ansvar för vissa kirurgiska sjukdomar hos barn. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska vid kirurgisk vårdavdelning (mage-tarm). KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet och intresse av att arbeta med kirurgisk sjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till avd 213 område kirurgi, ögon, öron jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till avd 213 område kirurgi, ögon, öron

Vik sjuksköterskor till avd 213 område kirurgi, ögon, öron
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Område kirurgi, ögon, öron vid Östersunds sjukhus har cirka 300 medarbetare. Inom kirurgidelen utreds och behandlas kirurgiska sjukdomar i magtarmkanalen, urinvägarna, bröstkörteln, kroppens kärl och vissa hormonbildande organ. Utredning för misstänkt tumörsjukdom och behandling av påvisad cancersjukdom dominerar. Inom området finns därför den palliativa enheten Storsjögläntan, som bedriver vård i hemmet för människor i livets slutskede. Dessutom ingår plastkirurgi, som också har ansvar för vissa kirurgiska sjukdomar hos barn. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska vid kirurgisk vårdavdelning (mage-tarm). KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet och intresse av att arbeta med kirurgisk sjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vik sjuksköterskor till avd 213 område kirurgi, ögon, öron jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik sjuksköterskor till avd 213 område kirurgi, ögon, öron

ST-läkare med inriktning onkologi i samarbete med Norrlands universitetssju
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstinget ska behandla och vårda sjuka människor. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Område kirurgi vid Östersunds sjukhus har ca 300 medarbetare och utreder och behandlar kirurgiska sjukdomar i magtarmkanalen, urinvägarna, bröstkörteln, kroppens kärl och vissa hormonbildande organ. Utredning för misstänkt tumörsjukdom och behandling av påvisad cancersjukdom dominerar inom området, som även sköter den palliativa vården av cancerpatienter. Storsjögläntan, som bedriver vård i hemmet för människor i livets slutskede, hör därför till område kirurgi. Dessutom ingår platskirurgi i området, som också har ansvar för vissa kirurgiska sjukdomar hos barn. Sedan årsskiftet 2012 ingår slutligen också ögon- och öronsjukvård, samt ögon- och öronrehabilitering i området. ARBETSUPPGIFTER Inriktning ST-utbildning i onkologi. Utbildningen äger rum i Umeå de första tre åren. Planering efter genomförd utbildning är inom Jämtlands läns landsting i nära samarbete med Cancercentrum vid Norrlands universitetssjukhus. Ring så berättar vi mer om område kirurgi! KVALIFIKATIONER Legitimerad läkare med intresse för onkologi.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga ST-läkare med inriktning onkologi i samarbete med Norrlands universitetssju jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-läkare med inriktning onkologi i samarbete med Norrlands universitetssju

Två tandsköterskor till Specialisttandvården, Östersund
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här erbjuds en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med hög kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter Välkommen till Folktandvården ! ARBETSUPPGIFTER Specialist- och sjukhustandvården är i Jämtlands län lokaliserad till Östersunds sjukhus. Inom Specialisttandvården finns områdena Ortodonti, Parodontologi, Käkkirurgi, Pedodonti, Bettfysiologi och Oral Protetik samt en Röntgenenhet. Sjukhustandvården bedriver bl a narkos- och lustgasbehandling, KBToch Apnébehandling. På kliniken är vi ca 30 medarbetare. Vi söker en tandsköterska till Reception/Bettfysiologi I receptionen blir du vårt ansikte utåt och vi söker dig som är positiv, flexibel, noggrann och arbetar kvalitetsmedvetet. Genom en intern omorganisation har vi för närvarande endast 75% bemanning i receptionen, och behöver förstärka med 75% till samt med 25% kliniskt arbete inom Bettfysiologi. Vi söker en tandsköterska till Ortodonti avdelningen Då en av våra medarbetare nu går i pension, söker vi en tandsköterska som tycker om varierande arbetsuppgifter. Inom Ortodontin är vi åtta medarbetare, fyra specialister, tre ortodontiassistenter och två tandsköterskor. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Av den anledningen är det viktigt att du som person är flexibel och noggrann samtidigt som du är positiv, samarbetsvillig och har förmåga att ta personligt ansvar. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer för båda befattningarna * Tandsköterskeutbildning * Goda datakunskaper * Serviceinriktad * Bra planerings- och organisationsförmåga * Vara duktig på att bemöta, kommunicera och skapa goda relationer Det är meriterande med erfarenhet av T4. Ange vilken befattning du söker i första respektive andra hand!
Företag: Folktandvården, Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Två tandsköterskor till Specialisttandvården, Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två tandsköterskor till Specialisttandvården, Östersund

Område psykiatri, avdelning 3A söker 3 st. Leg. sjuksköterskor
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstinget ska behandla och vårda sjuka människor. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Avdelning 3A är en slutenvårdsavdelning med inriktning mot psykoser inom område psykiatri. Avdelningen har 10 vårdplatser och vårdar patienter enligt HSL, LPT och LRV. Avdelningen har även en del öppenvård enligt ÖPT och ÖRV. Vården utformas utifrån patienternas individuella behov. Vi söker positiva, engagerade medarbetare som har lätt för att samarbeta, kunna hantera varierande arbetsbelastning och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. I tjänsten ingår dag, kväll och nattjänstgöring KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska. VUB i psykiatri och erfarenhet från psykiatri är meriterande. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och ett förtroendeskapande arbetssätt. Då vi eftersträvar en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till tjänsten.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Område psykiatri, avdelning 3A söker 3 st. Leg. sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Område psykiatri, avdelning 3A söker 3 st. Leg. sjuksköterskor

Sjuksköterska, psykiatrisk vård
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Område Psykiatri, Östersunds sjukhus har Jämtland och Härjedalen som upptagningsområde. Område Psykiatri har 10 behandlingsenheter: intagningsenheten, enheten för trauma och Ångest (ETÅ), Affektiva enheten, Ãtstörningsenheten, ungdomspsykiatriska mottagningen (UPM), Enheten för Neuropsykiatri (ENP), enheten för psykiskt funktionshindrade (PSFH), enheten för särskilt vårdkrävande, Beroendeenheten, enheten för Ãldrepsykiatri samt enheten för Återhämtning och rehabilitering (ÅRE). ARBETSUPPGIFTER Sjuksköterska, psykiatrisk vård Sjuksköterska på ENP (Enheten för neuropsykiatri) ingår i ett utrednings- och behandlingsteam inom neuropsykiatri. Arbetet innefattar huvudsakligen inställningar och uppföljningar av Centralstimulantia behandling. Det innebär bland annat behandlingskontakt med patienterna, bedömningar och telefonrådgivning. Nära samarbete med överläkaren. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och är intresserad av att jobba i team. Önskvärt med erfarenhet från liknande arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, psykiatrisk vård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, psykiatrisk vård

Distriktssjuksköterska
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstinget ska behandla och vårda sjuka människor. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Ragunda kommun är en vackert belägen del i östra Jämtland som erbjuder möjlighet till jakt, fiske, sport och vacker natur. Två hälsocentraler finns i området. De är placerade i Hammarstrand och Stugun. I området är ca 5 100 personer listade varav ca 1200 är listade vid hälsocentralen i Stugun. Hälsovalsuppdraget inom primärvården i Jämtlands Län ligger till grund för vår verksamhet. Se jll.se Personalgruppen består av BMA, distriktssköterskor, läkare, läkarsekreterare, psykosocial enhet, sjukgymnaster, sjuksköterska, samt undersköterskor. Professionerna samarbetar för att tillsammans kunna erbjuda befolkningen hälso- och sjukvård av hög kvalitet. På hälsocentralen i Hammarstrand finns lab och röntgen. Ett projekt inom folkhälsa där habiliterande och förebyggande metoder är i fokus pågår inom området. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder en rolig och omväxlande arbetsdag där Din kompetens främst är inriktad mot rådgivning och mottagningsverksamhet. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att Du är utbildad distriktssjuksköterka. Är Du sjuksköterska med erfarenhet av mottagningsarbete är du Du också välkommen att söka.Handledarutbildning är en merit.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Ragunda
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssjuksköterska jobb, Distriktssjuksköterska Ragunda, Distriktssjuksköterska Jämtlands läns landsting
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssjuksköterska

IT-forensiker
Polismyndigheten i Jämtlands län söker dig som är IT-forensiker eller som innehar motsvarande kunskaper. Att bo i Jämtlands län innebär att ha närhet till såväl stadsliv som fjällvärld. Årstiderna skiftar mellan ljusa sommarnätter, gnistrande vinterkvällar eller soliga vårvinterdagar. Polishuset i Östersund är ett av Sveriges modernaste polishus som också är en del i Trygghetens Hus - en unik satsning i nära samverkan med SOS Alarm, Jämtlands Räddningstjänst, sjukvårdsrådgivningen, ambulanscentral, Tullverket samt Åklagarmyndigheten. Tekniska roteln vid Länskriminalpolisen har ett övergripande ansvar för den kriminaltekniska verksamheten i Jämtlands län och hit söker vi nu en IT-forensiker Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att hantera och bearbeta digitala media som inkommer till tekniska roteln, t.ex. datorer, minneskort, telefoner mm. Andra förekommande arbetsuppgifter är: .Insamling/analysering/bearbetning av digitala bevis .Mobiltelefonbearbetningar .IP-spårning .Biträda vid husrannsakan/beslag/förhör .Vara behjälplig vid ljud/bildfilm hantering .Medverka vid intern teknisk rådgivning samt agera sakkunnig vid domstolsförhandling .Dagligt samarbete med utredare, förundersökningsledare och annan personal som på något sätt är involverad i utredningsprocessen. En IT-forensiker kan komma att bli exponerad för material som kan vara stötande och obehagligt. Därför ställs det särskilda krav på förmågan att hantera sådana situationer professionellt med fokus på utredningen och verksamhetens mål. Med anledning av detta erbjuds personlig handledning. Det är också viktigt att som IT-forensiker upprätthålla en stark integritet då en del av arbetsuppgifterna innebär att hantera särskilt känsliga och sekretessbelagda uppgifter. Den snabba teknikutvecklingen i samhället är en annan utmaning för denna verksamhet och det ställer också krav på ett genuint intresse av att följa och förstå denna. Kompetensprofil .Högskoleutbildning med inriktning på IT eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig .God kunskap inom flera av de normalt använda operativsystemen, samt förmåga att arbeta med IT-forensiska mjukvaruverktyg mm. .God kunskap om mobiltelefoner och de vanligast förekommande operativsystemen. .Analytisk förmåga och kapacitet att hantera och prioritera stora mängder information. .Förmåga att muntligen och skriftligen redovisa genomförda analyser och slutsatser. .God förmåga till såväl samarbete i team som självständigt arbete .Tjänsten kräver svenskt medborgarskap samt körkort för bil. Vi värdesätter en genuint lösningsfokuserad person med ett kreativt förhållningssätt till intressanta problem inom området. I en händelsestyrd verksamhet blir det viktigt att du i din personlighet är flexibel inför oväntade förändringar samtidigt som vi vill se att du också är stresstålig. I vår organisation är den IT forensiska verksamheten öppen och integrerad med hela utredningsprocessen varför social kompetens och servicekänsla blir särskilt viktigt i vår organisation. Det är värdefullt om du har pedagogiska egenskaper.Vi kommer också att fästa vikt vid din förmåga till helhetssyn på verksamheten. Meriterande .IT-forensisk utbildning .Utredningserfarenhet .Etablerade kontaktnät inom IT I rekryteringsarbetet kommer jämställdhets- och mångfaldsaspekten att beaktas. Inför, och i samband med, intervjutillfället kan praktiska övningar komma att tillämpas. Anställningen är som Polisassistent/polisinspektör om du är polisutbildad, i annat fall som civil, omfattar heltid och gäller tillsvidare.
Företag: Polismyndigheten i Jämtlands län
Ort: Östersund
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga IT-forensiker jobb, IT-forensiker Östersund, IT-forensiker Polismyndigheten i Jämtlands län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-forensiker

Sjuksköterska, operationskoordinator, område kirurgi-ögon-öron.
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Kirurgslussen är en inskrivningsmottagning som även har dagvårdspatienter. Vid enheten arbetar sjuksköterskor och operationskoordinatorer. Tjänsten som operationskoordinator är placerad vid denna enhet. Området har två tjänster som operationskoordinatorer som planerar kirurgiska och urologiska operationer. Denna tillsvidareanställning har huvudansvaret för den kirurgiska delen. ARBETSUPPGIFTER Operationskoordinatorn är "spindeln i nätet" när det gäller planering av operationer. I arbetet ingår - Bokningar och kallelse av patienter till operation. (Både öppen- och slutenvård). - Ansvar för planering och korrigering av operationsprogram inom kirurgin. - Telefonkontakt med patienter och många yrkesgrupper. - Du tjänstgör även viss del kliniskt på inskrivningsenheten. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av kirurgisk sjukvård. Personlig lämplighet med egenskaper som god planerings- och administrativ förmåga, strukturerat arbetssätt, självständighet, flexibilitet, och professionellt bemötande. Dessutom kräver arbetet att du har god förmåga att hantera många ärenden samtidigt.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, operationskoordinator, område kirurgi-ögon-öron. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, operationskoordinator, område kirurgi-ögon-öron.

Enhetschef i samledarskap till Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstinget ska behandla och vårda sjuka människor. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. I Östersund finns Jämtland-Härjedalens enda sjukhus, där Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet (BUP) ingår. Organisatoriskt ingår BUP i område Barn och unga vuxna som ingår i centrum Barn/Kvinna/Psykiatri. I område Barn och unga vuxna (BUV) ingår, förutom BUP, Barn- och ungdomshabilitering (BUH), och Föräldra- och barnhälsan (FBH). Verksamheterna är placerade i Östersund, men arbetar över hela länet i samverkan med primärvård och kommunala verksamheter. Från och med 130101 är BUV samlokaliserade med Resursteam för vuxenhabilitering och Ungdomspsykiatrisk mottagning i lokaler mitt i Östersund. Barn- och ungdomspsykiatrin svarar för bedömning, utredning och behandling av barn och ungdomar med psykisk ohälsa och verksamheten bedrivs i öppenvård både på första linje- och specialistnivå. ARBETSUPPGIFTER Då nuvarande enhetschef går vidare till nya utmaningar, söker vi nu en enhetschef i samledarskap till Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet med ca 50 medarbetare och en budget på ca 30 mkr. Tillsammans med den andre enhetschefen har du budget-, arbetsmiljö-, utvecklings- och personalansvar. Som enhetschef är du direkt underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp där du arbetar nära övriga enhetschefer och MLU (läkare med medicinskt ledningsuppdrag). Du förväntas arbeta med utvecklingsfrågor genom ett systematiskt förbättrings- och patientsäkerhetsarbete tillsammans med medarbetarna. Viktig är också din samverkan med andra aktörer t ex länets kommuner, primärvård och övriga enheter på sjukhuset. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan akademisk utbildning som bedöms relevant för verksamheten. Vi söker en positiv och handlingskraftig chef som skapar engagemang för verksamhetens uppgifter, utveckling och resultat. Du har en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap kännetecknas av att skapa förtroende och ett bra samarbete. Meriterande är om du har erfarenhet från chef- och ledarskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef i samledarskap till Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef i samledarskap till Barn- och ungdomspsykiatrisk verksamhet

Vik sjuksköterska till Onkologmottagningen
Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Onkologmottagningen är en dagvårdsavdelning med tio vårdplatser. Dagligen behandlas 15-20 patienter, ca 2300 patienter per år. Vi är en liten enhet vilket gör att vi kommer nära våra patienter och deras anhöriga. Alla patienter får en PAS, patientansvarig sjuksköterska, så att de i största möjliga mån skall få träffa samma person varje gång de kommer hit för sin behandling. Onkologverksamheten på Östersunds sjukhus är under stark utveckling de närmaste åren. Vår målgrupp: Vi utför cytostatikabehandlingar främst för Område kirurg, ögon, öron, men även för Område kvinna. ARBETSUPPGIFTER Till onkologmottagningen söker vi nu en sjuksköterska som ska arbeta med egen mottagning för patienter som ska få cytostatika. Till arbetet hör förutom eget mottagningsarbete även telefonrådgivning. Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt team bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterska och läkarsekreterare. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med flera års yrkeserfarenhet gärna inom flera områden. Vidareutbildning och erfarenhet inom onkologi är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt bra samarbetsförmåga. Arbetet kräver hög grad av självständighet. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, har en positiv grundinställning, är flexibel, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vik sjuksköterska till Onkologmottagningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik sjuksköterska till Onkologmottagningen

Receptionist/Undersköterska till Ungdomsmottagningen i Östersund
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. På Ungdomsmottagningen arbetar undersköterska, barnmorskor, kuratorer, distriktsläkare, psykolog och psykoterapeut. Vi arbetar hälsofrämjande och med en helhetssyn där kroppslig, psykisk och social utveckling ingår. Att du delar vår värdegrund, alla människors lika rättigheter och värde, är viktigt för oss. Ungdomsmottagningens övergripande mål är: • Främja fysisk och psykisk hälsa • Stärka ungdomar i deras identitets- och sexuella utveckling • Erbjuda lättillgänglig information om preventivmedel. • Erbjuda samtal vid graviditet • Förebygga och informera om, samt behandla vissa STI, sexuellt överförbara infektioner • Upptäcka riskfaktorer ARBETSUPPGIFTER Vi söker en receptionist med undersköterskeutbildning! Huvuduppgiften blir att ansvara för receptionen vilket innebär att vara den första som möter de ungdomar som vänder sig till oss, antingen genom telefonkontakt, mail eller besök. I funktionen ingår även att sköta/ansvara för: • tidsbokning och besöksregistrering, • blodprovstagning, efter läkares ordination • facebook och hemsida • försäljning av och information om kondomer • förrådsbeställningar • VAS, miljö, maskiner mm. Dina arbetstider kommer att vara 07.30-16.30 måndag till fredag. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning samt vana av administrativt arbete och provtagning. Du ska vara datorkunnig, ordningssam och besitta en god planeringsförmåga. Vi förväntar oss att du som person är grundtrygg, social, flexibel och att du kan ta egna initiativ/beslut. Stor vikt kommer även att läggas på personlig lämplighet, som t.ex. förmåga att bemöta, kommunicera och skapa goda relationer med både ungdomar och medarbetare. Erfarenhet av arbete med ungdomar eller tidigare erfarenhet av arbete på ungdomsmottagning kan vara meriterande.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/Undersköterska till Ungdomsmottagningen i Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/Undersköterska till Ungdomsmottagningen i Östersund

Distriktsläkare, Svegs hc
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Sveg ligger i Härjedalens kommun, 18 mil söder om Östersund. Svegs hälsocentral är en utpräglad glesbygdshälsocentral med både akut och planerad verksamhet. Förutom läkare- och distriktssköterskemottagning finns även BCV, MVC, PSE, sjukgymnastik, digital röntgen och ett laboratorium. Vi har också observationsplatser i samverkan med kommunen. ARBETSUPPGIFTER På Svegs hälsocentral erbjuds du ett omväxlande arbete där du får använda hela din medicinska kunskap. Mottagningsverksamhet. Möjlighet till egen forskning samt handledning av studenter. Jour och beredskap ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand specialist i allmänmedicin med svensk legitimation. Handledarutbildning och intresse för glesbygdsmedicin är meriterande. Sökande med annan inriktning kan också bli aktuell för anställning. För att trivas hos oss bör du tycka om att arbeta med såväl akutsjukvård som planerad verksamhet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Härjedalen
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsläkare, Svegs hc jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsläkare, Svegs hc

Psykiatrisjuksköterska till psykiatrisk akutmottagning (PAKM)
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstinget ska behandla och vårda sjuka människor. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Område Psykiatri söker Psykiatrisjuksköterska till psykiatrisk akutmottagningen (PAKM). Intagningsenheten består av psykiatrisk akutmottagning och slutenvårdsavdelning 3B, uppdraget är att bedöma alla akuta ärenden som kommer till jourmottagningen via remiss eller via egenanmälan och fördela dem till lämplig vårdnivå enligt område psykiatris prioriteringsnivå. Mottagningen är bemannad med läkare, psykolog och psykiatrisjuksköterskor. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att inom ramen för ovan beskrivna, självständigt planera och arbeta med telefonrådgivning, bedömning av akutärenden, hantera till kliniken inkommande remisser, samtalsbehandlingar och sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är psykiatrisjuksköterska med stor erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Du är van att arbete såväl självständigt som i team och har god samarbetsförmåga. Du är intresserad av akutpsykiatri och att aktivt delta i enhetens utvecklingsarbete. Stor hänsyn tas till den personliga lämpligheten. Steg 1 utbildning är meriterande. Vi arbetar för en jämställd arbetsplats och ser därför gärna manliga sökande.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatrisjuksköterska till psykiatrisk akutmottagning (PAKM) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatrisjuksköterska till psykiatrisk akutmottagning (PAKM)

Vuxendövtolk/Skrivtolk
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Vi söker till Tolkcentralen en vuxendövtolk/skrivtolk med utgångspunkt Östersund. Tolkverksamheten vänder sig till personer som är barndomsdöva, vuxendöva, hörselskadade och personer med dövblindhet. Servicen är också till för personer som kommer i kontakt med ovanstående grupper. Tolkverksamheten erbjuder vardagstolkning inom hela Jämtland/Härjedalen enligt Hälso- och Sjukvårdslagen § 3b. Tolkverksamheten erbjuder tolkservice dygnet runt, årets alla dagar. Syftet är att utifrån tolkanvändarens behov göra kommunikation möjlig genom olika tolkmetoder. Tolkservicen utförs med hög tillgänglighet och bred kompetens. Tolkverksamhetens personal består av teckenspråks-/dövblindtolkar, vuxendöv-/skrivtolkar och administrativ personal. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna är att utföra tolkuppdrag för vuxendöva, dövblinda och gravt hörselskadade, där alla typer av tolkuppdrag som ligger inom Tolktjänstens ansvar förekommer. Förutom att ge tolkservice ska du vara engagerad och delaktig i arbetet med att utveckla Tolkverksamheten. KVALIFIKATIONER Godkänd vuxendövtolkutbildning eller kompetens/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga B-körkort erfordras då resor ofta förekommer.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vuxendövtolk/Skrivtolk jobb, Vuxendövtolk/Skrivtolk Östersund, Vuxendövtolk/Skrivtolk Jämtlands läns landsting
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vuxendövtolk/Skrivtolk

Leg. psykolog till barn- och ungdomshabiliteringen
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är också en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. I område Barn och Unga Vuxna (BUV) ingår Barn- och ungdomshabilitering (BUH), Barn- och ungdomspsykiatri (BUP) samt Föräldra- och barnhälsan (FBH). Verksamheterna är placerade tillsammans i Östersund, men arbetar över hela länet i samverkan med primärvård och kommunala verksamheter. När det gäller neuropsykiatriska frågeställningar pågår just nu ett utvecklingsarbete med utökat samarbete mellan Barn- och ungdomshabiliteringen och Barn- och ungdomspsykiatri. Dessutom pågår utvecklingsarbete om hur vi använder våra gemensamma resurser inom BUV för barn 0-6 år. Från och med 130101 är BUV samlokaliserade med Resursteam för vuxenhabilitering och Ungdomspsykiatrisk mottagning. ARBETSUPPGIFTER Barn- och ungdomshabiliteringen är en specialistenhet inom länssjukvården som ger stöd till barn och ungdomar, 0 t.o.m. 20 år samt deras anhöriga. Verksamheten vänder sig till barn och ungdomar med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen. Det kan till exempel vara utvecklingsstörning, rörelsehinder, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller förvärvade hjärnskador. Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta i team och med barn/ungdomar och deras nätverk. Teamarbetet är väl utvecklat. Du erbjuds internt stöd i yrkesrollen via mentorskap samt handledning av erfarna kollegor. I arbetet ingår tvärprofessionella utredningar, bedömningar och behandlingar, samt att ge utbildning och konsultation till barnets/ungdomens nätverk. Utifrån intresse finns möjligheter att delta i och bedriva metodutveckling samt att specialisera sig inom olika områden. KVALIFIKATIONER Leg psykolog/psykologexamen Meriterande är erfarenhet från arbete med liknande uppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet och vi ser gärna en mångfald i arbetslaget.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. psykolog till barn- och ungdomshabiliteringen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. psykolog till barn- och ungdomshabiliteringen

Område psykiatri söker psykologer till affektiva enheten
Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Område psykiatri rymmer både öppen- och slutenvård och är uppdelad i subspecialiserade bedömnings- och behandlingsenheter. Sammanlagt finns ca 280 medarbetare inom området. Tjänsterna är placerade inom affektiva öppenvårdenheten där vi främst behandlar patienter med bipolära och depressiva tillstånd. Vi har ett gott samarbete inom teamet och arbetar i ett kreativt klimat med stora utvecklingsmöjligheter med både kognitivt beteendeterapeutiskt och psykodynamiskt synsätt. På enheten arbetar psykologer, PTP-psykologer, psykoterapeuter, socionomer, arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterskor, läkare och sekreterare. Vi söker nu ytterligare två leg. psykologer. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att på specialistpsykiatrisk nivå bedriva psykologiskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete. Kliniken har ett PTP-program och ett samarbete med MIUNs psykologprogram, vilket innebär att psykologkandidater och PTP-psykologer är en del av verksamheten. Du förväntas således vara behjälplig med konsultation och handledning av psykologkandidater och PTP-psykologer. Vi ser också gärna att du har kompetens för och intresse av att tillsammans med enhetschef och medicinskt ansvarig driva kvalitets- och förbättringsarbete på enheten, utifrån ett patientfokus. Vi kan erbjuda dig möjligheter till handledning samt utbildning/vidareutveckling i de arbetsuppgifter som ingår i befattningen. KVALIFIKATIONER Leg psykolog med erfarenhet av psykiatrisk verksamhet, då framför allt inom affektiva området. Specialistutbildning med klinisk inriktning och eller psykoterapeutisk kompetens samt erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete är meriterande. Du behöver ha en helhetssyn och god förmåga att engagera andra. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet, utbildning och yrkeserfarenhet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Område psykiatri söker psykologer till affektiva enheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Område psykiatri söker psykologer till affektiva enheten

Miljöutredare
Polismyndigheten i Jämtlands län söker en miljöutredare till Specialroteln i Östersund Att bo i Jämtlands län innebär att ha närhet till såväl stadsliv som fjällvärld. Årstiderna skiftar mellan ljusa sommarnätter, gnistrande vinterkvällar eller soliga vårvinterdagar. Polishuset i Östersund är ett av Sveriges modernaste polishus som också är en del i Trygghetens Hus - en unik satsning i nära samverkan med SOS Alarm, Jämtlands Räddningstjänst, sjukvårdsrådgivningen, ambulanscentral, Tullverket samt Åklagarmyndigheten. Miljöutredare på Specialroteln Miljöutredarna arbetar med att bedriva effektiva utredningar av miljö- och arbetsmiljöbrott. Verksamheten är placerad i Östersund. Idag består gruppen miljöutredare av 4 personer varav tre stycken är poliser och en civil miljövetare. Arbetsuppgifter Som utredare vid miljöenheten utreder du brott mot miljöbalken t.ex. utsläpp av ämnen som är farliga för djur, människor eller miljö samt otillåten miljöverksamhet genom att utföra arbeten utan eller i strid med gällande tillstånd. Dessutom utreds arbetsmiljöbrott som t.ex. arbetsplatsolyckor, grova jaktbrott samt vid vissa tillfällen brott mot speciallagstiftningen såsom t.ex. djurskyddslagen livsmedelslagen och skogsvårdslagen. Utredningarna utförs i nära samarbete med åklagare vid riksenheten för miljö- och arbetsmiljömål. Du kommer även i stor utsträckning att samarbeta med tillsynsmyndigheterna, bl.a. kommunernas miljöinspektörer samt Länsstyrelsen. Som miljöutredare får du vara beredd att arbeta självständigt i dina utredningar och sätta dig in i komplicerade förhållanden. Arbetstiderna är företrädesvis dagtid vardagar, men andra arbetstider kan bli aktuella vid behov. Du utreder brott i hela länet. Låter det intressant? Läs mer på polisens webbplats beträffande anställningen samt vilka kvalifikationer och egenskaper som krävs. Länk till polisen.se (www.polisen.se/Jamtland/Aktuellt/Lediga-jobb/Jamtland/Miljoutredare/ )
Företag: Polismyndigheten i Jämtlands län
Ort: Östersund
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöutredare jobb, Miljöutredare Östersund, Miljöutredare Polismyndigheten i Jämtlands län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöutredare

Leg Psykolog Enheten för neuropsykiatri. (ENP)
Enheten för neuropsykiatrin (ENP) är en del av Psykiatrin i Jämtlands län. Vår målgrupp är personer från 18 år med misstänkta neuropsykiatriska funktionsnedsättningar där psykiatrisk specialistkompetens krävs. Målet är att allsidigt främja utveckling av bästa möjliga funktionsförmåga, aktivitet och delaktighet, samt psykiskt, fysiskt och socialt välbefinnande hos den enskilde individen. Enheten ska erbjuda patienten utredning och behandling för att optimera förutsättningarna för individen att hantera sin vardag. I enheten ingår följande personalkategorier, läkare, sjuksköterska, psykolog, socionom/kurator, sjukgymnast, arbetsterapeut och teamsekreterare. ARBETSUPPGIFTER Psykolog på ENP (Enheten för neuropsykiatri) ingår i ett utrednings- och behandlingsteam inom neuropsykiatri. Arbetet innefattar huvudsakligen utredningar, behandlingar och även vissa utbildningsinsatser. Vi är inne i ett utvecklingsarbete av vår verksamhet, framförallt ska vi införa mer icke farmakologiskbehandling. Hör gärna av dig om du vill veta mer. Välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Leg psykolog med erfarenhet av neuropsykiatri. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och är intresserad av att jobba i team. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog Enheten för neuropsykiatri. (ENP) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog Enheten för neuropsykiatri. (ENP)

Sjuksköterska till avd 209/409 Område ortopedi
Östersunds sjukhus har två ortopediska vårdavdelningar med 24 vårdplatser/avd . Avdelningarna är bemannade dygnet runt och vårdar såväl akuta som planerade patienter. I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, dvs. allmän och specifik omvårdnad. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till avd 209/409 Område ortopedi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till avd 209/409 Område ortopedi

Vik Badmästare till Barn- och ungdomshabiliteringen
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är också en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. I område Barn och Unga Vuxna (BUV) ingår Barn- och ungdomshabilitering (BUH), Barn- och ungdomspsykiatri (BUP) samt Föräldra- och barnhälsan (FBH). Verksamheterna är placerade tillsammans i Östersund, men arbetar över hela länet i samverkan med primärvård och kommunala verksamheter. När det gäller neuropsykiatriska frågeställningar pågår just nu ett utvecklingsarbete med utökat samarbete mellan Barn- och ungdomshabiliteringen och Barn- och ungdomspsykiatri. Dessutom pågår utvecklingsarbete om hur vi använder våra gemensamma resurser inom BUV för barn 0-6 år. Från och med 130101 är BUV samlokaliserade med Resursteam för vuxenhabilitering och Ungdomspsykiatrisk mottagning. ARBETSUPPGIFTER Barn- och ungdomshabiliteringen är en specialistenhet inom specialistsjukvården som ger stöd till barn och ungdomar, 0 t.o.m. 20 år samt deras anhöriga. Verksamheten vänder sig till barn och ungdomar med medfödda eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar som ger svårigheter i vardagen. Det kan till exempel vara utvecklingsstörning, rörelsehinder, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller förvärvade hjärnskador. Till badet på Frösö Strand kommer även patienter remitterade från Primärvård och Psykiatri. Arbetsuppgifter som badmästare innebär: att boka och planera badtider, registera besök och fakturera, vara behjälplig i bassänghallen, ansvara för säkerhet och trivsel, dagligt underhåll och kontroll av bassäng och rening KVALIFIKATIONER Undersköterska, skötare, barnsköterska alternativt annan lämplig yrkeskompetens
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Badmästare till Barn- och ungdomshabiliteringen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Badmästare till Barn- och ungdomshabiliteringen

IVA-sjuksköterska till Östersund
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Om du vill vara en del av en arbetsplats som genomsyras av framåtanda och utvecklingsarbete så är intensivvårdsavdelningen i Östersund rätt ställe för dig! Vi driver en allmän intensivvårdsavdelning med teamarbete som en viktig del av verksamheten. Vi har plats för åtta patienter och vi vårdar patienter i alla åldrar, även barn. Under ett år har vi ca 2000 patienter, varav 6-700 är intensivvårdspatienter, resten är postoperativa patienter samt cvk- och epiduralkateterinläggningar. Vi arbetar även med MIG (mobil intensivvårdsgrupp), återbesöksmottagning för IVA-patienter och deltar på akuten vid traumalarm. ARBETSUPPGIFTER Sjuksköterska vid intensivvårdsavdelning KVALIFIKATIONER Sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga IVA-sjuksköterska till Östersund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IVA-sjuksköterska till Östersund

Enhetschef till Arbetsterapi- och sjukgymnastenheten Område ortopedi
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstinget ska behandla och vårda sjuka människor. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. I Östersund finns Jämtland-Härjedalens enda sjukhus och ortopedklinik. Här bedrivs hela panoramat av modern ortopedi. En stor andel utgörs av akut ortopedi. Område ortopedi har ca 180 anställda vilka fördelas på fem enheter. Två vårdavdelningar som har totalt 48 vårdplatser, läkaravdelning, ortoped- och ryggkirurgisk mottagning samt arbetsterapi- och sjukgymnastikenheten. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu 75 % enhetschef till Arbetsterapi- och sjukgymnastikenheten, med möjlighet till 25 % kliniskt arbete. Enheten ansvarar för att tillhandahålla arbetsterapi- och sjukgymnastik till vissa delar av den somatiska vården. PÅ AT/SG-enheten arbetar 10 sjukgymnaster, 6 arbetsterapeuter, 0,5 undersköterska samt 0,5 assistent. Ditt ansvarsområde blir inom personal, ekonomi och arbetsmiljö. Som enhetschef ansvarar du för att planera, leda och följa upp verksamheten. Du förväntas driva verksamheten strategiskt och målinriktat för att nå de uppsatta målen. Du ska ha fokus på tillgängligheten och vara beredd att driva pågående och nya utvecklingsprojekt. Du kommer att ingå i områdets ledningsgrupp och förväntas arbeta i nära samarbete med övriga enhetschefer, vårdutvecklare och läkare. KVALIFIKATIONER Vi söker en positiv och handlingskraftig chef som skapar engagemang för verksamhetens uppgifter, utveckling och resultat. Du har förmåga att ta tillvara medarbetarnas kunskap, erfarenhet och kreativitet för att tillsammans med dem och områdets övriga chefer driva förbättrings- och kvalitetsarbete. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap kännetecknas av att skapa förtroende och ett bra samarbete. Krav är relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet från chef- och ledarskap inom sjukvården. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Arbetsterapi- och sjukgymnastenheten Område ortopedi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Arbetsterapi- och sjukgymnastenheten Område ortopedi

Personalkonsult
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med hög kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. I Jämtlands läns landsting ingår funktionerna personal och lön i en gemensam personalenhet med central placering inom landstingets personalstab med uppdrag att ge service till hela landstinget inom dessa områden. Personalfunktionen är i sin tur indelad i tre team: Hälsa- och arbetsmiljö, lönebildning och kompetensförsörjning. ARBETSUPPGIFTER Som personalkonsult arbetar du tillsammans med övriga personalkonsulter både strategiskt och operativt. Du bidrar till den strategiska inriktningen och utvecklingen inom personalområdet och fungerar som konsultativt chefsstöd inom det ansvarsområde som ditt team företräder. Exempel på arbetsuppgifter för de olika teamen är rehabilitering, arbetsmiljöfrågor, löner, arbetsrätt, förhandlingar, uppföljning/analys, personal- och kompetensförsörjning, avveckling och utbildningsstöd. Dig vi söker kommer i nuläget att arbeta inom lönebildning. Huvudsakliga arbetsuppgifter inom teamet är rådgivning till chefer i lönesättningar, framför allt vid nyanställning och ändrad befattning, samt planering av och stöd till verksamheten i löneöversynsprocessen. Teamet arbetar även med lönekartläggning/löneanalys, omvärldsbevakning, statistikbearbetning, arbetsvärdering m m. I arbetet ingår även lag- och avtalsfrågor, framför allt utifrån centrala kollektivavtal. KVALIFIKATIONER För det här uppdraget krävs att du har en akademisk utbildning med inriktning mot personal- och arbetsgivarfrågor. Du har ett konsultativt arbetssätt och en mycket god kommunikativ förmåga, både muntligt och skriftligt. Det är också viktigt att du har helhetssyn, är analytisk och har en vilja att utveckla och utvecklas. Du är flexibel, öppen och utåtriktad, har god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Dina datakunskaper är goda och du har god datavana. Det är meriterande om du har erfarenhet från konsultativt personalarbete i en större organisation, gärna inom landsting eller kommun. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Då gruppen till största delen består av kvinnor ser vi gärna manliga sökande.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Personalkonsult jobb, Personalkonsult Östersund, Personalkonsult Jämtlands läns landsting
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalkonsult

Stomiterapeut / sjuksköterska till Område kirurgi, ögon, öron
Östersunds sjukhus har tre kirurgiska vårdavdelningar (mag- tarmkirurgi, bröst- endokrin- och kärlkirurgi samt urologi och ögon- öronkirurgi) med 22, 22 respektive 18 vårdplatser. Avdelningarna är bemannade dygnet runt och vårdar såväl akuta som planerade patienter. I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för stomiterapeut samt för sjuksköterska, d v s allmän och specifik omvårdnad på kirurgisk vårdavdelning. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till stomiterapeut. Vi är även öppna för sökanden utan stomiterapeututbildning. Om vidareutbildning saknas kommer den sökande beredas möjlighet till utbildning.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Stomiterapeut / sjuksköterska till Område kirurgi, ögon, öron jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stomiterapeut / sjuksköterska till Område kirurgi, ögon, öron

Ögonspecialist/ Överläkare till Östersunds sjukhus
Vid Ögonkliniken bedrivs mottagnings- operations- och ortoptistverksamhet i trivsamma välfungerande och välutrustade lokaler. Kliniken har två egna operationssalar som ligger i direkt anslutning till mottagningen. Vi som arbetar på kliniken i dag är 34 personar, varav fyra överläkare, en specialistläkare och tre ST-läkare. Administrativt är Ögon organiserad i Centrum för opererande specialiteter. Östersunds sjukhus är det enda sjukhuset i Jämtlands län och här finns de flesta specialiteter representerade. Östersund är känd som vinterstaden med närhet till fjällkedjan och ett flertal av landets största vintersportorter. Välpreparerade skidspår finns i utkanten av Östersund. Sommartid finns goda möjligheter till fjällvandring, segling, paddling, jakt och fiske. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill bli en del i vårt välfungerande team. Du som söker tjänst hos oss får gärna vara katarakt/glaucomkirurg och/ eller intresserad av macula- och diabetesbehandling förutom allmänt mottagningsarbete. Jourverksamhet, beredskap B, ingår i tjänsten. Vi har ett gott samarbete med ögonkliniken i Umeå som är vår regionklinik. Vi remitterar bakre segmentkirurgi och hornhinnetransplantationer dit. Sedan 2011 har vi också egen läkarutbildning på Östersunds sjukhus tillsammans med regionkliniken i Umeå. KVALIFIKATIONER Leg läkare och specialist inom oftalmologi. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Ögonspecialist/ Överläkare till Östersunds sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ögonspecialist/ Överläkare till Östersunds sjukhus

Leg psykolog till Resursenheten för vuxenhabilitering
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Resursenheten för Vuxenhabilitering är en kompletterande specialistresurs och tar emot remisser från kommunerna och primärvården i Jämtland för fördjupade, tvärprofessionella bedömningar samt tidsmässigt begränsade insatser. Teamet består av socionom, arbetsterapeut, sjuksköterska/uroterapeut, logoped, sjukgymnast, psykolog, psykiatriker och teamsekreterare. Målgruppen är personer med specifika, sammansatta funktionsnedsättningar pg a medfödd eller tidigt förvärvad skada/sjukdom i åldern 18 år och uppåt. En stor del av verksamheten består av neuropsykiatriska utredningar, framförallt inom autismområdet. Målet är att allsidigt främja utveckling av bästa möjliga funktionsförmåga, aktivitet och delaktighet, samt psykiskt, fysiskt och socialt välbefinnande hos den enskilde individen. Enheten ska erbjuda patienten utredning och behandling för att optimera förutsättningarna för individen att hantera sin vardag. ARBETSUPPGIFTER Psykolog på RVH ingår i teamets kontinuerliga arbete med utredningar, bedömningar och behandlingar. I arbetet ingår även vissa utbildningsinsatser. Samarbete med andra aktörer är en viktig del i det fortlöpande arbetet. KVALIFIKATIONER Leg psykolog med erfarenhet av neuropsykiatri/habilitering. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll och är intresserad av att jobba i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Leg psykolog till Resursenheten för vuxenhabilitering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg psykolog till Resursenheten för vuxenhabilitering

Vik sjuksköterska Avdelning 4B Område psykiatri
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Verksamhetsområde psykiatri ansvarar för att fullgöra landstingets sjukvårdsuppdrag för Jämtlands län avseende akut psykiatri, allmän psykiatri, psykospsykiatri, äldrepsykiatri samt beroende. Området består av fem slutenvårdsavdelningar och ett antal öppenvårdsmottagningar. Avdelning 4B erbjuder slutenvård till patienter med affektiva sjukdomar. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där psykiatrisk omvårdnad är en central del. KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska helst med VUB i psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vik sjuksköterska Avdelning 4B Område psykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik sjuksköterska Avdelning 4B Område psykiatri

Område psykiatri, avdelning 3A söker 3 st. Leg. sjuksköterskor
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstinget ska behandla och vårda sjuka människor. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Avdelning 3A är en slutenvårdsavdelning med inriktning mot psykoser inom område psykiatri. Avdelningen har 10 vårdplatser och vårdar patienter enligt HSL, LPT och LRV. Avdelningen har även en del öppenvård enligt ÖPT och ÖRV. Vården utformas utifrån patienternas individuella behov. Vi söker positiva, engagerade medarbetare som har lätt för att samarbeta, kunna hantera varierande arbetsbelastning och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. I tjänsten ingår dag, kväll och nattjänstgöring KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska. VUB i psykiatri och erfarenhet från psykiatri är meriterande. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och ett förtroendeskapande arbetssätt. Då vi eftersträvar en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till tjänsten.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Område psykiatri, avdelning 3A söker 3 st. Leg. sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Område psykiatri, avdelning 3A söker 3 st. Leg. sjuksköterskor

Utredare till patientnämndens kansli
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Det betyder att landstinget ska vårda de människor som är sjuka. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Att verka för en positiv livsmiljö betyder att landstingets ansvarsområde också sträcker sig utanför hälso- och sjukvårdsområdet. Genom ett aktivt arbete inom kultur, utbildning och näringsliv bidrar landstinget till att skapa ett län som invånarna kan trivas och mår bra i. ARBETSUPPGIFTER Patientnämnden är en fristående och opartisk instans vars uppgift är att främja kontakterna mellan patienterna och hälso- och sjukvården, folktandvården och vården inom kommunerna. Patientnämnden ska enligt lagen: - Hjälpa patienter/vårdtagare att få den information de behöver för att kunna ta tillvara sin intressen i hälso- och sjukvården. - Främja kontakterna mellan patienter/vårdtagare och personal. - Reda ut problem genom kontakt med vårdgivare. - Hjälpa patienter/vårdtagare att vända sig till rätt myndighet. - Rapportera iakttagelser och avvikelser, som är av betydelse för patienten/vårdtagaren, till vårdgivare och vårdenheter. - Rekrytera, utbilda och förordna stödpersoner till patienter som tvångsvårdas inom psykiatrin. Som utredare är din uppgift att ge råd och stöd till patienter/vårdtagare utifrån deras behov, vilket medför många kontakter med patienter och anhöriga samt verksamhetsansvariga. Genom uppföljning och återrapportering till berörda verksamhetsledningar och till patientnämnden bidrar kansliet till kvalitetsförbättringar och höjd patientsäkerhet inom vården. Arbetet innebär också kontakter med patient- och intresseföreningar samt externa aktörer som Inspektionen för vård och omsorg - IVO, och andra myndigheter. Till detta kommer löpande administration samt att informera om patientnämnden i olika sammanhang. Service och administration för den politiska nämndens arbete ingår också i befattningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, beteendevetenskap eller samhällsvetenskap och gedigen erfarenhet av hälso- och sjukvård och kunskaper om dess organisation samt intresse för patienträttsliga frågor. Meriterande är kunskaper om patientsäkerhetsarbete samt kunskaper om lagstiftning och regelverk inom hälso- och sjukvård. Till dina personliga egenskaper hör att du har god självkännedom och samarbetsförmåga samt har god förmåga att förstå och kommunicera med människor. Du kan arbeta självständigt och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Utredare till patientnämndens kansli jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utredare till patientnämndens kansli

Område psykiatri, avdelning 3A söker 3 st. Leg. sjuksköterskor
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstinget ska behandla och vårda sjuka människor. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Här finner du en spännande kombination av stad och landsbygd som kan erbjuda många möjligheter till goda livsval. Avdelning 3A är en slutenvårdsavdelning med inriktning mot psykoser inom område psykiatri. Avdelningen har 10 vårdplatser och vårdar patienter enligt HSL, LPT och LRV. Avdelningen har även en del öppenvård enligt ÖPT och ÖRV. Vården utformas utifrån patienternas individuella behov. Vi söker positiva, engagerade medarbetare som har lätt för att samarbeta, kunna hantera varierande arbetsbelastning och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. I tjänsten ingår dag, kväll och nattjänstgöring KVALIFIKATIONER Leg sjuksköterska. VUB i psykiatri och erfarenhet från psykiatri är meriterande. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och ett förtroendeskapande arbetssätt. Då vi eftersträvar en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande till tjänsten.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Område psykiatri, avdelning 3A söker 3 st. Leg. sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Område psykiatri, avdelning 3A söker 3 st. Leg. sjuksköterskor

Två ST-läkare Barn och Ungdomsmedicin
God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i landstingets verksamhetsidé. Det betyder att landstinget ska behandla och vårda sjuka människor. Men det betyder också att landstinget ska arbeta med förebyggande insatser för att hjälpa människor att hålla sig friska. Jämtlands läns landsting har ca 3800 anställda som tillsammans arbetar för att skapa god hälsa och positiv livsmiljö framförallt inom hälso-, sjuk- och tandvård. Nu finns det två ST-block i pediatrik lediga inom Barn- och ungdomsmedicin. Här har du möjlighet att arbeta och utbilda dig på en enhet med Öppenvårdsmottagning, akutmottagning samt både en allmänpediatrisk slutenvårdsavdelning med 12 platser och neonatalavdelning (från v 28) med 8 platser. Du har regelbunden internutbildning och god handledning. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga läkarsysslor inom Barnsjukvård. Medverkan i teamarbete och ett nära samarbete med personal vid slutenvårdsavdelningar och mottagning. Deltagande i primärjourer. KVALIFIKATIONER Legitimerad Läkare. Erfarenhet av läkararbete inom barn- och ungdomssjukvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Två ST-läkare Barn och Ungdomsmedicin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två ST-läkare Barn och Ungdomsmedicin


Sök lediga jobb Jämtlands län

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se