Jämtlands Gymnasieförbund jobb - lediga jobb

Jämtlands Gymnasieförbund jobb Jämtlands Gymnasieförbund jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Jämtlands Gymnasieförbund. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Jämtlands Gymnasieförbund. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Studie- & yrkesvägledare- Östersund

 2. Lärare i Samhällskunskap och Engelska- Östersund

 3. Lärare i Idrott- Östersund

 4. Lärare i Matematik- Östersund

 5. Studie- och yrkesvägledare- Östersund

 6. Yrkeslärare till Bygg- och anläggningsprogrammet- Östersund

 7. Studiehandledare- Östersund

 8. Modersmålslärare- Östersund

 9. Lärare i företagsekonomi och juridiska ämnen- Östersund

 10. Lärare i handelsämnen- Östersund

 11. Lärare till Barn- och fritidsprogrammet- Östersund

 12. Cafeteriabiträde- Östersund

 13. Lärare i Matematik och Naturkunskap- Östersund

 14. Ekonom- Östersund

 15. Elevassistent- Krokom

 16. Lärare i Datorteknik- Östersund

 17. Lärare- Östersund

 18. Yrkeslärare till Bygg- och anläggningsprogrammet- Östersund

 19. Lärare- Ragunda

 20. Lärare i Engelska och Religion- Krokom

 21. Studiehandledare- Östersund

 22. Lärare i Engelska och Svenska som andraspråk- Bräcke

 23. Cafeteriabiträde- Östersund

 24. Rektor- Östersund

 25. Skoladministratör- Ragunda

 26. Skoladministratör- Bräcke

 27. Lärare i handelsämnen- Östersund

 28. Yrkeslärare Anläggningsförare- Bräcke

 29. Studie- och yrkesvägledare- Östersund

 30. Lärare i samhällskunskap och historia- Östersund

 31. Lärare med grundskolekompetens- Ragunda

 32. Rektor- Bräcke

 33. Lärare till Hantverksprogrammet- Östersund

 34. Lärare till Barn- och fritidsprogrammet- Östersund

 35. Lärare till Språkintroduktion- Östersund

 36. Lärare till Hantverksprogrammet- Östersund

 37. Lärare till Språkintroduktion- Östersund

 38. Lärare till Språkintroduktion- Östersund

 39. Lärare till Språkintroduktion- Östersund

 40. Lärare till Språkintroduktion- Östersund


Mer beskrivning

Studie- & yrkesvägledare
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda. Till Jämtlands Gymnasium och Jämtlands Vux Bräcke och Bispgården söker vi nu Studie- & yrkesvägledare 70-100% Vi söker Studie- och yrkesvägledare till Bräcke och Bispgården. Anställningen är en visstidsanställning 70-100%, semesteranställning, tiden 1 augusti 2013 till i första hand 31 juli 2014 eller efter överenskommelse. Arbetsuppgifter Som Studie- och yrkesvägledare jobbar du inom både gymnasiet och vuxenutbildningen, med information och vägledning individuellt och i grupp. Du blir en viktig samtalspartner i vägledande frågor och ingår i elevhälsoteamet som arbetar i både Bräcke och Bispgården. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig Studie- och yrkesvägledare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om rektorsområdet Våra gymnasieelever läser på Bygg- och anläggningsprogrammet, El- och energiprogrammet, Hantverksprogrammet, Industriprogrammet och Introduktionsprogram. Våra vuxenelever läser yrkesutbildning inom bland annat El, VVS, Fastighetsskötare, Maskinförare, Vård- & omsorg, SFI samt vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå. Vi ingår i Jämtlands Gymnasieförbund.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- & yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- & yrkesvägledare

Lärare i Samhällskunskap och Engelska
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda. Till Jämtlands Gymnasium söker vi Lärare i Samhällskunskap och Engelska Vi söker en lärare i samhällskunskap och engelska till Hotell- och Turismprogrammet, område Hälsa & Service i Östersund. Inom området finns även Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Bygg- och anläggningsprogrammet, Introduktionsprogrammet samt Gymnasiesärskolan. Anställningen är ett vikariat, 50%, under perioden 2013-08-14 - 2013-09-27, möjlighet till förlängning kan bli aktuell. Arbetsuppgifter I engelska är det kurserna EN 5 och eventuellt EN 6 som är aktuella och i samhällskunskap SH 1a1. I tjänsten ingår också deltagande i arbetslagsarbete. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig gymnasielärare och lägger stor vikt vid självständighet, flexibilitet, ett gott socialt bemötande och bra samarbetsförmåga.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Samhällskunskap och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Samhällskunskap och Engelska

Lärare i Idrott
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda.. Till Jämtlands Gymnasium söker vi Lärare i Idrott Vi söker lärare i idrott till område Samhälle & Kultur i Östersund. Inom område Samhälle & Kultur finns Estetiska programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet och Handels - och administrationsprogrammet samt Introduktionsprogrammet. Anställningen är en visstidsanställning, 75%, under perioden 2013-08-14 - 2014-06-18 Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med undervisning i idrott och mental träning på Jämtlands Gymnasium. I tjänsten ingår även mentorskap för elever på Estetiska programmet. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i idrott. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Idrott jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Idrott

Lärare i Matematik
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda.. Till Jämtlands Gymnasium söker vi Lärare i Matematik Vi söker lärare i matematik till område Samhälle & Kultur i Östersund. Inom område Samhälle & Kultur finns Estetiska programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet och Handels - och administrationsprogrammet samt Introduktionsprogrammet. Anställningen är ett vikariat, 100%, under perioden 2013-08-14 - 2014-06-18 Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med undervisning i matematik på introduktionsprogrammen samt nationella program inom gymnasieskolan. Tjänsten innehåller också mentorskap för elever på introduktionsprogrammet. Kvalifikationer Vi söker dig som har behörighet i ämnet matematik på grundskole- och gymnasienivå. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik

Studie- och yrkesvägledare
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda. Till Jämtlands Gymnasium söker vi Studie- och yrkesvägledare Vi söker studie- och yrkesvägledare till område Naturvetenskap & Ekonomi Östersund. Inom området finns Naturvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, NIU Idrottsprogrammet, Hantverksprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet. Anställningen är tillsvidare på 100% med tillträde 2013-11-04 eller efter överenskommelse. Arbetsuppgifter Du arbetar med vägledning inom Barn- och fritidsprogrammet, Naturvetenskapliga programmet och Idrottsprogrammet (NIU). Du tillhör programmens elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagog och rektor och har en nära samverkan med de olika arbetslagen. Kvalifikationer Du har studie- och yrkesvägledarutbildning, är flexibel och kommunikativ samt har en god samarbetsförmåga.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Yrkeslärare till Bygg- och anläggningsprogrammet
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda. Till Jämtlands Gymnasium söker vi Yrkeslärare till Bygg- och anläggningsprogrammet Vi söker en yrkeslärare till Bygg- och anläggningsprogrammet, område Hälsa & Service i Östersund. Inom området finns även Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet samt Gymnasiesärskolan. Tjänsten är ett vikariat, 50% under hösten fram till 2013-12-20 med möjlighet till förlängning. Ev kan tjänsten komma att utökas med 50% instruktörsuppgifter inom vuxenutbildningen. Arbetsuppgifter Lärare i karaktärsämnen på Bygg- och anläggningsprogrammet. Du har ett nära samarbete med övriga yrkeslärare samt lärare i gymnasiegemensamma ämnen. Arbetssättet kräver stor samarbetsförmåga och flexibilitet. Mentorsskap för elever kan ingå. Kvalifikationer I första hand söker vi en behörig yrkeslärare inom inriktning Husbyggnad men du som har bred yrkeskunskap men inte är lärare är välkommen in med en ansökan. Yrkesbevis inom plattsättning, mur eller betong är meriterande. Intresse av att arbeta med och tillsammans med ungdomar 16-19 år är ett krav.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare till Bygg- och anläggningsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare till Bygg- och anläggningsprogrammet

Studiehandledare
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda. Till Jämtlands Gymnasium och Jämtlands Vux söker vi Studiehandledare Vi söker ett antal studiehandledare till Jämtlands Gymnasium och Jämtlands Vux. Befattningarna är allmänna visstidsanställningar, timanställning, vid behov under läsåret 2013-2014. Du kan komma att arbeta inom hela Jämtlands Gymnasieförbund och Jämtlands Vux, vilket kan innebära arbete i Östersund, Bräcke, Krokom och Ragunda. Arbetsuppgifter Studiehandledare ger stöd till elever på deras modersmål så att de når kunskapskraven i olika ämnen och program. Studiehandledning kan bli aktuell för en grupp av elever eller för enstaka elever och i en variation av ämnen. Vi söker studiehandledare i följande språk; persiska, dari, arabiska, somaliska, tigrinja, kirundi, franska, tagalong, thailändska, polska, kurdiska, swahili och spanska. Kvalifikationer Studiehandledning blir aktuell på flera modersmål och inom flera ämnes- och kunskapsområden. Vi vill att du beskriver och skickar in intyg över vilket modersmål du behärskar och på vilken nivå. Vilka kunskapsområden du kan vara studiehandledare inom. Hur du behärskar det svenska språket och på vilken nivå. Lärarutbildning, svensk eller utländsk, är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare jobb, Studiehandledare Östersund, Studiehandledare Jämtlands Gymnasieförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare

Modersmålslärare
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda. Till Jämtlands Gymnasium söker vi Modersmålslärare Vi söker ett antal modersmålslärare i olika språk inom Jämtlands Gymnasium. Befattningarna är allmänna visstidsanställningar, timanställning, vid behov under läsåret 2013-2014. Du kan komma att arbeta inom hela Jämtlands Gymnasium, vilket kan innebära arbete i Östersund, Bräcke, Krokom och Ragunda. Arbetsuppgifter Modersmålslärare undervisar i ämnet modersmål som är ett eget ämne i gymnasiet. Modersmålsundervisning kan bli aktuell som elevens individuella val, språkval eller utökad studiekurs. Modersmålsundervisning kan bli aktuell i följande språk; sydsamiska, nordsamiska, jiddisch, meänkieli, romani, arabiska, persiska, dari, engelska, polska, ryska, somaliska, spanska, tagalog, thailändska, swahili och tigrinja. Kvalifikationer Du anger vilket modersmål du behärskar och på vilken nivå. Som modersmålslärare måste du ha goda kunska-per i och behärska det svenska språket samt ha kunskaper om det svenska samhället. Du anger hur bra du behärskar svenska samt på vilken nivå i ansökan. Lärarutbildning, svenska eller utländsk, är meriterande.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare jobb, Modersmålslärare Östersund, Modersmålslärare Jämtlands Gymnasieförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare

Lärare i företagsekonomi och juridiska ämnen
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda. Till Jämtlands Gymnasium söker vi Lärare i företagsekonomi och juridiska ämnen Vi söker lärare i företagsekonomi och juridiska ämnen till område Naturvetenskap & Ekonomi Östersund. Inom området finns Naturvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, NIU Idrottsprogrammet, Hantverksprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet. Anställningen är ett vikariat, 50-80% från 2013-09-02. Vikariatet följer sjukskrivning. Arbetsuppgifter Undervisning i företagsekonomi, privatjuridik och affärsjuridik och handledning av gymnasiearbete. I tjänsten ingår också mentorsskap i en årskurs 2 på Ekonomiprogrammet. Undervisningen sker i huvudsak i Ekonomernas Hus på Campusområdet. Läraren ingår i Ekonomiarbetslaget. Kvalifikationer Vi söker en kompetent lärare som har goda ämneskunskaper inom företagsekonomi och juridik, helst lärarutbildning.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i företagsekonomi och juridiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i företagsekonomi och juridiska ämnen

Lärare i handelsämnen
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda. Till Jämtlands Gymnasium söker vi Lärare i handelsämnen Vi söker lärare i handelsämnen till område Samhälle & Kultur i Östersund. Inom område Samhälle & Kultur finns Estetiska programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet och Handels - och administrationsprogrammet samt Introduktionsprogrammet. Anställningen är ett vikariat, 80-100% i första hand under höstterminen 2013, med möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter Undervisning i servicekunskap, inköp och försäljning, personlig försäljning, näthandel och affärsutveckling. Undervisningen sker i Handels- och administrationsprogrammet, Jämtlands Gymnasium Wargentin. Kvalifikationer Vi söker lärare med goda ämneskunskaper, helst behörig lärare med erfarenheter inom området.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i handelsämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i handelsämnen

Lärare till Barn- och fritidsprogrammet
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda. Till Jämtlands Gymnasium söker vi Lärare till Barn- och fritidsprogrammet Vi söker lärare till Barn- och fritidsprogrammet, område Naturvetenskap & Ekonomi Östersund. Inom området finns Naturvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Ekonomiprogrammet, NIU Idrottsprogrammet, Hantverksprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet. Anställningen är ett vikariat under hösten 2013, 75-80%. Arbetsuppgifter Undervisning i karaktärsämnen på programmet. I arbetsuppgifterna ingår, förutom undervisning också mentorsansvar och APL uppföljning. Kvalifikationer Barn- och fritidslärarutbildning eller kompetens som innebär att du kan arbeta med de flesta karaktärsämneskurserna på programmet, t ex Hälsopedagogik, Aktivitetsledarskap, Pedagogiskt ledarskap och gärna Entreprenörskap. Du tycker om att arbeta med ungdomar och att samarbeta nära arbetslag.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Barn- och fritidsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Barn- och fritidsprogrammet

Cafeteriabiträde
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda. Till Jämtlands Gymnasium söker vi Cafeteriabiträde Vi söker cafeteriabiträde till område Hälsa & Service i Östersund med placering på Palmcrantz. Inom området finns Bygg- och anläggningsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Introduktionsprogrammet Språk samt Gymnasiesärskolan. Anställningen är ett vikariat, 85% under perioden 2013-11-04-2014-04-30, eventuell förlängning. Arbetsuppgifter Hantera handel över disk, kassarutiner och kortköp. Tillreda smörgåsar och enklare bakverk. Ta fram underlag för inköp av varor som finns till försäljning i cafeterian. Ha uppsyn över cafeterians gäster tillsammans med föreståndaren. Ansvara för en god miljö i cafeterians lokaler. Kvalifikationer Gymnasieutbildning. Samarbetsvilja med ett flexibelt förhållningssätt och god kommunikativ förmåga är ett grundläggande krav för uppdraget. Serviceinriktad och stresstålig är viktiga egenskaper då arbetet utförs i en ibland krävande miljö. Kompetens av hantering av livsmedel från arbete inom cafeteria/restaurang och erfarenhet av arbete bland ungdomar är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Cafeteriabiträde jobb, Cafeteriabiträde Östersund, Cafeteriabiträde Jämtlands Gymnasieförbund
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafeteriabiträde

Lärare i Matematik och Naturkunskap
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda. Till Jämtlands Gymnasium söker vi Lärare i Matematik och Naturkunskap Vi söker en behörig lärare på gymnasiet i matematik och naturkunskap till område Hälsa & Service i Östersund med placering på Palmcrantz. Inom området finns Bygg- och anläggningsprogrammet, Gymnasiesärskolan, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet Språk samt Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid fr o m 2013-11-04. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår undervisning i matematik och naturkunskap på Hotell- och Turismprogrammet, Restaurang- och Livsmedelsprogrammet samt Introduktionsprogrammet Språk. I tjänsten ingår också deltagande i arbetslaget. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig gymnasielärare och lägger stor vikt vid självständighet, goda ämneskunskaper och didaktisk förmåga, flexibilitet, ett gott socialt bemötande och bra samarbetsförmåga.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik och Naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik och Naturkunskap

Ekonom
Vi söker en ekonom till Jämtlands Gymnasieförbunds kansli. Du ingår i ett kansli med cirka 10 andra medarbetare med uppdraget att leda och stödja förbundets utbildningsverksamhet. Tillsammans skapar vi en organisation där både medarbetare och elever känner delaktighet och ständigt förbättrar verksamhetens innehåll och resultat. Anställningen är tillsvidare och på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter I nära samarbete med förbundets ekonomichef arbetar du med olika delar kring ekonomistyrning, budget, bokslut och projektredovisning. I arbetet ingår att ta fram beslutsunderlag och göra ekonomiska analyser. Du är också ett aktivt stöd till förbundets områdeschefer/rektorer i deras arbete med budget och uppföljning. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning med ekonomisk inriktning och gärna yrkeserfarenhet inom offentlig sektor. Vi vill att du har både en god analytisk och pedagogisk förmåga, samt lätt för att uttrycka dig i tal och i skrift.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom jobb, Ekonom Östersund, Ekonom JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom

Elevassistent
Vi söker elevassistent till Jämtlands Gymnasium Torsta i Ås. Här bedrivs Naturbruksprogrammet med inriktningarna Lantbruk, Djur och Jord, med ca 150 elever. Skolan är belägen i Ås, Krokoms kommun, ca 1 mil väster om Östersund. Anställningen är en tillsvidareanställning med uppehållslön, 100 %. Arbetsuppgifter Du ska vara elevassistent till en elev med synnedsättning som läser inriktning Jord. Du ingår i ett arbetslag och kommer i dialog med lärarna anpassa material för eleven samt ge eleven pedagogisk stöttning. Du kommer vara med eleven i djurstallar samt växtodling. Du följer eleven på dennes APL, arbetsplats förlagt lärande, under 15 veckor. Kvalifikationer Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet av arbete med synskadade elever. Du har mycket god datorvana och pedagogisk erfarenhet. Du har teoretiska kunskaper om lantbruk samt praktisk erfarenhet från modernt lantbruk. Du kan självständigt handleda de vanligaste praktiska arbetsmomenten inom djurskötsel samt växtodling /maskiner. God djur- och traktorvana för att det praktiska arbetet ska ske under säkra förhållanden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Krokom
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent jobb, Elevassistent Krokom, Elevassistent JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent

Lärare i Datorteknik
Vi söker lärare till El- och energiprogrammet, område Teknik i Östersund. Inom området finns även Fordons- och transportprogrammet, VVS- och Fastighetsprogrammet samt Industritekniska programmet. Anställningen är visstidsanställning, 50 %, under tiden 2014-01-13 - 2014-06-05, då en av våra lärare kommer att vara föräldraledig på deltid. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa på El- och energiprogrammets inriktning dator- och kommunikationsteknik. Du ingår i programmets arbetslag. Placeringen är på Fyrvalla, ett toppmodernt energitekniskt gymnasium. Kvalifikationer Vi söker dig som har kunskap om dator- och nätverksteknik samt digital kommunikationsteknik. Lärarutbildning är meriterande och även erfarenhet av skolans administrativa stödsystem.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Datorteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Datorteknik

Lärare
Vi söker Lärare i kurserna psykologi, ledarskap och organisation, kommunikation och sociologi till område Naturvetenskap & Ekonomi Östersund. Inom området finns Naturvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, NIU Idrottsprogrammet, Hantverksprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet. Arbetsuppgifter Undervisning och övriga läraruppgifter. Kvalifikationer Lärarlegitimation.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare jobb, Lärare Östersund, Lärare JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare

Yrkeslärare till Bygg- och anläggningsprogrammet
Vi söker en yrkeslärare till Bygg- och anläggningsprogrammet, område Hälsa & Service i Östersund. Inom om-rådet finns även Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet samt Gymnasiesärskolan. Tjänsten är en visstidsanställning på 100%. Arbetsuppgifter Lärare i karaktärsämnen på Bygg- och anläggningsprogrammet. Du har ett nära samarbete med övriga yrkeslärare samt lärare i gymnasiegemensamma ämnen. Arbetssättet kräver stor samarbetsförmåga och flexibilitet. Mentorsskap för elever ingår. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig yrkeslärare. Är du inte behörig yrkeslärare men har ett yrkesbevis inom bygg- och anläggning samt har en bred yrkeserfarenhet är även du välkommen med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och flexibilitet. Stort intresse för ungdomar krävs.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare till Bygg- och anläggningsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare till Bygg- och anläggningsprogrammet

Lärare
Vi söker lärare i matematik och no-ämnen på grundskolenivå samt idrott och hälsa och engelska på gymnasial nivå, område Jämtlands Vux i Ragunda. Inom området finns El- och energiprogrammet, Industritekniska programmet och Introduktionsprogrammet samt Vuxenutbildning. Arbetsuppgifter Undervisning i matematik och no-ämnen på språkintroduktion där elever jobbar mot grundskolans mål för att uppnå behörighet till ett nationellt gymnasieprogram, samt undervisning i Engelska 5,6 och Id-rott och hälsa 1 och 2 på El och energiprogrammet samt Industritekniska programmet. Kvalifikationer Lärarlegitimation i erforderliga ämnen.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Ragunda
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare jobb, Lärare Ragunda, Lärare JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare

Lärare i Engelska och Religion
Vi söker vikarierande lärare i Engelska och Religion till Jämtlands Gymnasium Torsta. Här bedrivs Naturbruksprogrammet med inriktningarna Lantbruk, Djur och Skog, med ca 150 elever. Skolan är belägen i Ås, Krokoms kommun, ca 1 mil väster om Östersund. Jämtlands Gymnasieförbund ansvarar för undervisningen i de gymnsiegemensamma ämnena och företaget Torsta AB ansvarar för karaktärsämnena. Arbetsuppgifter Som lärare i engelska och religion undervisar du gymnasieelever och kommer att arbeta ett arbetslag. Du kommer även att arbeta en halvdag i veckan på Wången i Alsen. Vi samordnar transport till Wången. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare i de olika ämnena. Meriterande är behörighet även i andra ämnen, vilket du anger. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Krokom
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Engelska och Religion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Engelska och Religion

Studiehandledare
Vi söker studiehandledare till Jämtlands Gymnasium och Jämtlands Vux som talar thailändska. Du kan komma att arbeta inom hela Jämtlands Gymnasieförbund och Jämtlands Vux, vilket kan innebära arbete i Östersund, Bräcke, Krokom och Ragunda. Arbetsuppgifter Studiehandledare ger stöd till elever på deras modersmål så att de når kunskapskraven i olika ämnen och program. Studiehandledning kan bli aktuell för en grupp eller för enstaka elever och olika ämnen.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare jobb, Studiehandledare Östersund, Studiehandledare JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare

Lärare i Engelska och Svenska som andraspråk
Vi söker Lärare i Engelska och Svenska till Bräcke. Beroende på din bostadsort och kompetens kan det även vara möjligt att jobba i Bispgården. Arbetsuppgifter Som lärare i engelska och svenska som andraspråk undervisar du både gymnasie- och vuxenelever och kommer att arbeta i arbetslag samt att vara mentor. Betoningen i tjänsten ligger på engelska. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare i engelska och svenska som andraspråk. Meriterande är behörighet i andra ämnen, vilket du anger. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om skolan Våra gymnasieelever läser på Byggprogrammet, El- och energiprogrammet, Hantverksprogrammet och Introduktionsprogram. Våra vuxenelever läser yrkesutbildning inom El, VVS, Fastighetsskötare, Vård- & omsorg, SFI samt vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå. Bräcke ligger i Jämtlands län och vi ingår i Jämtlands Gymnasieförbund. Vi har valt strategi för denna rekrytering och vi undanber oss därför samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Bräcke
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Engelska och Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Engelska och Svenska som andraspråk

Cafeteriabiträde
Vi söker cafeteriabiträde till café Lyan i Jämtlands Gymnasium Wargentin. Du kommer att tillhöra rektorsområde samhälle och kultur men arbeta för eleverna på hela Jämtlands Gymnasium Wargentin. Arbetsuppgifter Hantera handel över disk, kassarutiner och kortköp. Tillreda smörgåsar och enklare bakverk. Ta fram underlag för inköp av varor som finns till försäljning i cafeterian. Ha uppsyn över cafeterians gäster tillsammans med föreståndaren. Ansvara för en god miljö i cafeterians lokaler. Kvalifikationer Gymnasieutbildning. Samarbetsvilja med ett flexibelt förhållningssätt och god kommunikativ förmåga är ett grundläggande krav för uppdraget. Serviceinriktad och stresstålig är viktiga egenskaper då arbetet utförs i en ibland krävande miljö. Erfarenhet av livsmedelshantering i café/restaurangverksamhet och erfarenhet av arbete bland ungdomar är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Cafeteriabiträde jobb, Cafeteriabiträde Östersund, Cafeteriabiträde JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafeteriabiträde

Rektor
Vi söker en rektor till det rektorsområde på Jämtlands Gymnasium Wargentin där Naturvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Teknikprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Vård och Omsorgsprogrammet och Hantverksprogrammet ingår. I rektorsområdet finns cirka 800 elever, 90 medarbetare samt tre rektorer, inklusive dig. Arbetsuppgifter Du kommer att vara rektor för två av de högskoleförberedande programmen. Som rektor har du bland annat ansvar för elever, personal, ekonomi och pedagogisk utveckling. Du ingår i förbundets rektorsgrupp och bidrar därmed aktivt till förbättringsarbetet i hela gymnasieförbundet. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning och ledarerfarenhet från utbildningssektorn. Erfarenhet från gymnasiet samt rektorsutbildning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågan att bedriva ett ledarskap med öppenhet, tydlighet, visioner och samarbetsförmåga.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor jobb, Rektor Östersund, Rektor JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor

Skoladministratör
Vi söker skoladministratör till Bispgården. Arbetsuppgifter Som skoladministratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter elev- och personal- administrativa uppgifter samt ansökningar gällande inackorderingsbidrag och busskort. Kvalifikationer Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning och minst några års erfarenhet av administrativa uppgifter. Du ska ha god samarbetsförmåga, kunna planera, organisera och ta ansvar samt vara social och utåtriktad. Den framgångsrika skoladministratören är ansvarskännande och noggrann. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om skolan Våra gymnasieelever läser på, El- och energiprogrammet, Industritekniska programmet och Introduktionsprogram. Våra vuxenelever läser yrkesutbildning inom El, Vård- & omsorg, SFI samt vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå. Bispgården ligger i Jämtlands län och vi ingår i Jämtlands Gymnasieförbund. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Ragunda
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skoladministratör jobb, Skoladministratör Ragunda, Skoladministratör JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoladministratör

Skoladministratör
Vi söker skoladministratör till Bräcke. Arbetsuppgifter Som skoladministratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter elev-, personal- och löneadministration samt schemahantering. Kvalifikationer Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning och minst några års erfarenhet av administrativa uppgifter. Du ska ha god samarbetsförmåga, kunna planera, organisera och ta ansvar samt vara social och utåtriktad. Den framgångsrika skoladministratören är ansvarskännande, stresstålig, noggrann och har ordning och reda, samt är en problemlösare där det många gånger inte finns givna svar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om skolan Våra gymnasieelever läser på Byggprogrammet, El- och energiprogrammet, Hantverksprogrammet och Introduktionsprogram. Våra vuxenelever läser yrkesutbildning inom El, VVS, Fastighetsskötare, Vård- & omsorg, SFI samt vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå. Bräcke ligger i Jämtlands län och vi ingår i Jämtlands Gymnasieförbund. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Bräcke
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skoladministratör jobb, Skoladministratör Bräcke, Skoladministratör JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoladministratör

Lärare i handelsämnen
Vi söker lärare i handelsämnen samt i ekonomiska ämnen till område Samhälle & Kultur i Östersund. Inom område Samhälle & Kultur finns Estetiska programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet, Handels - och administrationsprogrammet samt Introduktionsprogram. Arbetsuppgifter Undervisning i förekommande handels- och ekonomiämnen inom Handels- och administrationsprogrammet. Mentorskap ingår i tjänsten. Kvalifikationer Vi söker i första hand lärare behöriga för undervisning i ämnen som ingår i Handels- och administrationsprogrammet. Vana vid undervisning och mentorskap är meriterande Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i handelsämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i handelsämnen

Yrkeslärare Anläggningsförare
Vi söker yrkeslärare till Bygg- och anläggningsprogrammets inriktning Anläggningsfordon. Arbetsuppgifter Som yrkeslärare undervisar du både gymnasie- och vuxenelever och ingår i Bygg- och anläggningsprogrammets arbetslag. Undervisningen omfattar yrkesämnen inom inriktningen Anläggningsförare, dvs det vi brukat kalla maskinförarutbildningen. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig yrkeslärare mot Anläggningsförare. Meriterande är även olika behörighetskurser inom branschområdet anläggning, vägbyggnad, grundläggning, ballast och de olika maskintyperna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om skolan Våra gymnasieelever läser på Bygg- och anläggningsprogrammet, El- och energiprogrammet, Hantverksprogrammet och Introduktionsprogrammen. Våra vuxenelever läser yrkesutbildning inom El, VVS, Fastighetsskötare, Vård- & omsorg, SFI samt vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå. Bräcke ligger i Jämtlands län och vi ingår i Jämtlands Gymnasieförbund. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Bräcke
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare Anläggningsförare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare Anläggningsförare

Studie- och yrkesvägledare
Vi söker studie- och yrkesvägledare till område Naturvetenskap & Ekonomi i Östersund. Inom området finns Naturvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Hantverksprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet. Arbetsuppgifter Du arbetar med vägledning inom Barn- och fritidsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Idrottsprogrammet (NIU). Du tillhör programmens elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, specialpedagog och rektor och har en nära samverkan med de olika arbetslagen. Kvalifikationer Du har studie- och yrkesvägledarutbildning, är flexibel och kommunikativ samt har en god samarbetsförmåga. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Lärare i samhällskunskap och historia
Vi söker Lärare i samhällskunskap och historia till rektorsområde Samhälle och kultur. Inom rektorsområdet finns Estetiska programmet, Handels- och administrationsprogrammet, Humanistiska programmet, Introduktionsprogram samt Samhällsvetenskapsprogrammet. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår undervisning i samhällskunskap och historia på gymnasienivå. Ett flertal kurser är inriktade mot ämnet konst och kultur. I tjänsten ingår också kursen Humanistisk- och samhällsvetenskaplig specialisering samt gymnasiearbete för elever i årskurs 3. Mentorskap ingår. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad lärare i samhällskunskap och historia. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare. Urval kommer att ske kontinuerligt så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i samhällskunskap och historia jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i samhällskunskap och historia

Lärare med grundskolekompetens
Vi söker en grundskolelärare till Jämtlands Gymnasium Bispgården. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa på gymnasieskolans språkintroduktion och grundvux. I arbetsuppgifterna ingår mentorskap. Kvalifikationer Du har en lärarexamen med behörighet i grundskolans senare del. Om skolan Elevdemokrati genomsyrar vår verksamhet och vi arbetar nära eleverna med individuella lösningar. Våra gymnasieelever läser på El- och energiprogrammet, Industritekniska programmet och Introduktionsprogram. Våra vuxenelever läser yrkesutbildning inom El, Vård- & omsorg, SFI samt vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå. Bispgården ligger i Jämtlands län och vi ingår i Jämtlands Gymnasieförbund. Ett utvecklingsområde för skolan är att arbeta med kultur och musik som pedagogiskt verktyg. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Ragunda
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare med grundskolekompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare med grundskolekompetens

Rektor
Vi söker en rektor till Jämtlands Gymnasium och Jämtlands Vux i Bräcke. I Bräcke bedriver vi undervisning inom gymnasieskolan, vuxenutbildningen och SFI. Arbetsuppgifter Du kommer att vara rektor för yrkesprogram inom både för gymnasiet och vuxenutbildningen. Du kommer ha ansvar för elever, personal, ekonomi och pedagogisk utveckling. Du ingår i förbundets rektorsgrupp och bidrar därmed aktivt till förbättringsarbetet i hela gymnasieförbundet. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning och ledarerfarenhet från utbildningssektorn. Rektorsutbildning samt erfarenhet av arbete inom gymnasieskolan och vuxenutbildningen är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågan att bedriva ett ledarskap med öppenhet, tydlighet, visioner och samarbetsförmåga. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Bräcke
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor jobb, Rektor Bräcke, Rektor JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor

Lärare till Hantverksprogrammet
Vi söker lärare till Hantverksprogrammet, område Naturvetenskap & Ekonomi i Östersund. Inom området finns Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Hantverksprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, NIU Idrottsprogrammet, Teknikprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet. Arbetsuppgifter Lärare på Hantverksprogrammet, inriktning Hår och makeupstylist. Programmet bedrivs i nya och väl anpassade lokaler vid JGY Wargentin. Arbetsuppgifterna innebär undervisning inom området hudvård, makeup, manikyr och om kompetens finns, hårstyling. I uppdraget ingår också APL-uppföljning och delat mentorskap. Kvalifikationer Auktoriserad hudterapeut, gärna med kompetens inom makeup och hårstyling. Lärarutbildning och/eller erfarenhet av undervisning är meriterande. Ett intresse för arbete med ungdomar och att bedriva utvecklingsarbete i samverkan med kollegor och bransch är viktigt. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Hantverksprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Hantverksprogrammet

Lärare till Barn- och fritidsprogrammet
Vi söker lärare till Barn- och fritidsprogrammet, område Naturvetenskap & Ekonomi i Östersund. Inom området finns Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Hantverksprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, NIU Idrottsprogrammet, Teknikprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet. Arbetsuppgifter Undervisning i karaktärsämnen på programmet. I arbetsuppgifterna ingår, förutom undervisning, också mentorsansvar och APL uppföljning. Kvalifikationer Barn- och fritidslärarutbildning som innebär att du kan arbeta med de flesta karaktärsämneskurserna på inriktningarna fritid och hälsa samt pedagogiskt arbete på programmet. Du tycker om att arbete med ungdomar och att samarbeta nära i arbetslag. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Barn- och fritidsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Barn- och fritidsprogrammet

Lärare till Språkintroduktion
Vi söker lärare i svenska som andraspråk i kombination med so-ämnen till Introduktionsprogrammets Språkintroduktion, område Hälsa & Service i Östersund. Inom området finns Bygg- och anläggningspro-grammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionspro-grammet samt Gymnasiesärskolan. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa nyanlända elever i åldern 16-19 år. I tjänsten ingår även att ha mentorsansvar för en grupp elever. Vi tar emot nya elever varje vecka så för att du ska trivas med arbetet krävs att du är mycket flexibel och in-tresserad av olika kulturer. Arbetslaget omfattar ca 20 personer och arbetslagsarbetet är mycket viktigt för samarbetet kring eleverna vilket ställer krav på mycket god samarbetsförmåga. Kvalifikationer Lärarutbildning med behörighet att undervisa i so-ämnen åk 7-9 samt minst 30p/45 hp i svenska som andraspråk. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Språkintroduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Språkintroduktion

Lärare till Hantverksprogrammet
Vi söker lärare till Hantverksprogrammet, område Naturvetenskap & Ekonomi i Östersund. Inom området finns Barn- och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Hantverksprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, NIU Idrottsprogrammet, Teknikprogrammet och Vård- och omsorgsprogrammet. Arbetsuppgifter Lärare på Hantverksprogrammet, inriktning Hår och makeupstylist. Programmet bedrivs i nya och väl anpassade lokaler vid JGY Wargentin. Arbetsuppgifterna innebär fram för allt undervisning inom inriktningen hår- och make-up styling, men också andra yrkeskurser inom programmet kan bli aktuellt. I uppdraget ingår också uppföljning av elever av arbetsplatser och delat mentorskap. Kvalifikationer Frisör eller hårstylist gärna med kompetens inom make up. Lärarutbildning och/eller erfarenhet av undervisning är meriterande. Ett intresse för arbete med ungdomar och att bedriva utvecklingsarbete i samverkan med kollegor och bransch är viktigt.
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Hantverksprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Hantverksprogrammet

Lärare till Språkintroduktion
Vi söker Lärare i svenska som andraspråk i kombination med engelska till Introduktionsprogrammets in-riktning Språkintroduktion, område Hälsa & Service i Östersund. Inom området finns Bygg- och anlägg-ningsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduk-tionsprogrammet samt Gymnasiesärskolan. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa nyanlända elever i åldern 16-19 år. I tjänsten ingår även att ha mentorsansvar för en grupp elever. Vi tar emot nya elever varje vecka så för att du ska trivas med arbetet krävs att du är mycket flexibel och in-tresserad av olika kulturer. Arbetslaget omfattar ca 20 personer och arbetslagsarbetet är mycket viktigt för samarbetet kring eleverna vilket ställer krav på mycket god samarbetsförmåga. Kvalifikationer Lärarutbildning med behörighet att undervisa i engelska på grundskolenivå samt med minst 30p/45 hp i svenska som andraspråk. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Språkintroduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Språkintroduktion

Lärare till Språkintroduktion
Vi söker Lärare i svenska som andraspråk till IM Språkintroduktion, område Hälsa & Service i Östersund. Inom området finns Bygg- och anläggningsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet samt Gymnasiesärskolan. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa nyanlända elever i åldern 16-19 år, i tjänsten ingår också mentorsansvar för en grupp ele-ver. Vi tar emot nya elever varje vecka så för att du ska trivas med arbetet krävs att du är mycket flexibel och intresse-rad av olika kulturer. Arbetslaget omfattar ca 20 personer och arbetslagsarbetet är mycket viktigt i samarbetet kring eleverna vilket ställer krav på mycket god samarbetsförmåga. Kvalifikationer Lärarutbildning med minst 30p/45 hp i svenska som andraspråk. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Språkintroduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Språkintroduktion

Lärare till Språkintroduktion
Vi söker Lärare i matematik och no-ämnen till Introduktionsprogrammets inriktning Språkintroduktion, område Hälsa & Service i Östersund. Inom området finns Bygg- och anläggningsprogrammet, Restaurang- och livsmedels-programmet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet samt Gymnasiesärskolan. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa nyanlända elever i åldern 16-19 år i matematik och no-ämnen. I tjänsten ingår också mentorsansvar för en grupp elever. Vi tar emot nya elever varje vecka så för att du ska trivas med arbetet krävs att du är mycket flexibel och intresserad av olika kulturer. Arbetslaget omfattar ca 20 personer och arbetslagsarbetet är mycket viktigt i samarbetet kring eleverna vilket ställer krav på mycket god samarbetsförmåga. Kvalifikationer Lärarutbildning med behörighet att undervisa i matematik och no-ämnen åk 7-9, kunskaper i svenska som andra-språk eller erfarenhet av att undervisa nyanlända är meriterande. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Språkintroduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Språkintroduktion

Lärare till Språkintroduktion
Vi söker Lärare i svenska som andraspråk eventuellt i kombination i annat ämne till Introduktionspro-grammets inriktning språkintroduktion, område Hälsa & Service i Östersund. Inom området finns Bygg- och anläggningsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionspro-grammet samt Gymnasiesärskolan. Arbetsuppgifter Du kommer främst att undervisa i svenska som andraspråk för nyanlända elever i åldern 16-19 år. I tjänsten ingår också mentorsansvar för en grupp elever. Vi tar emot nya elever varje vecka så för att du ska trivas med arbetet krävs att du är mycket flexibel och intresserad av olika kulturer. Arbetslaget omfattar ca 20 personer och arbetslagsarbetet är mycket viktigt för samarbetet kring eleverna vilket ställer krav på mycket god samarbetsförmåga. Kvalifikationer Lärarutbildning med minst 30p/45hp svenska som andraspråk. Har du behörighet att undervisa i engelska, matematik, so- eller no- ämnen i årskurserna 7-9 är det meriterande, likaså erfarenhet av undervisning av nyanlända. Vi undanber oss samtal från annonsförsäljare
Företag: JÄMTLANDS GYMNASIEFÖRBUND
Ort: Östersund
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Språkintroduktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Språkintroduktion


Sök lediga jobb Jämtlands Gymnasieförbund

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se