Järfälla kommun, Fjällen för och grundskola jobb - lediga jobb

Järfälla kommun, Fjällen för och grundskola jobb Järfälla kommun, Fjällen för och grundskola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Järfälla kommun, Fjällen för och grundskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Järfälla kommun, Fjällen för och grundskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Utsättare- Nacka

 2. BARNSKÖTARE/FRITIDSPEDAGOG- Stockholm

 3. Behandlingsassistent- Södertälje

 4. Receptionist/lokalvårdare- Stockholm

 5. Teaterchef Riksteatern- Botkyrka

 6. Båtbyggare - Inredare- Nacka

 7. KLINIKANSVARIG- Upplands Väsby

 8. Grävmaskinförare- Stockholm

 9. Hemtjänstpersonal- Stockholm

 10. Serveringspersonal med kassavana- Stockholm


Mer beskrivning

Utsättare
Vi söker för ett annat företags räkning en erfaren utsättare. Detta företag är ett Stockholmsbaserat mark- och anläggningsföretag som arbetar med både större och mindre bostads- och infrastrukturprojekt på total- eller generalentreprenad. De är ett familjeägt företag med ca 40 anställda, alla med fokus på att leverera en bra kvalitet till våra kunder som ofta är större byggbolag eller kommuner. De ska alltid vara en trygg och pålitlig partner som genom samarbete lägger grunden för ett växande samhälle! För att kunna säkerställa sitt arbetssätt är de certifierade enligt BF9K. Vi söker en Utsättare Beskrivning av arbetsuppgifter: Som utsättare ansvarar du för all utsättning i dina projekt. Du ansvarar för uppmätning och reglering av mängder mot beställare. Vi ser gärna att du utöver detta ansvarar för att ta fram underlag för maskinstyrning i efterfrågat format. Du tolkar data och utför uppgifter enligt de krav som projekten/handlingarna ställer avseende kvalitet och egenkontroll samt ansvarar för levereransen av godkända mätunderlag för relationshandlingar. Beskrivning av kvalifikationer: Du har några års praktisk erfarenhet (krav) i kombination med relevant utbildning, förmodligen på högskolenivå. Du ska självständigt kunna utföra utsättning och inmätning med GPS, totalstation och avvägare/laser. Körkort är ett krav. Som person är du engagerad, nyfiken, intresserad, själgående och ligger alltid steget före i din planering. Du har en god förmåga att samverka med kollegor och är lyhörd för dina kunders och medarbetares behov och tycker om att arbeta i team. I rollen krävs en god analytisk förmåga.
Företag: Build-IT Strategic Consultans Sweden AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Utsättare jobb, Utsättare Nacka, Utsättare Build-IT Strategic Consultans Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utsättare

BARNSKÖTARE/FRITIDSPEDAGOG
Vi söker en utbildad barnskötare/fritidspedagog för en deltidstjänst på eftermiddagarna (20 tim/vecka). Du kommer att arbeta med 6-7-åringar. Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. KRAV: Utdrag ur belastningsregistret måste finnas. Max 1 år gammalt. Du ska förutom din utbildning kunna leda och planera aktiviteter som t e x sport, drama eller skapande. Du ska vara glad och positiv, engagerad, flexibel, serviceinriktad och van vid att kunna hantera många saker samtidigt. Välkommen med din ansökan! Endast ansökan via mail.
Företag: Fritidshemmet Östangården AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga BARNSKÖTARE/FRITIDSPEDAGOG jobb, BARNSKÖTARE/FRITIDSPEDAGOG Stockholm, BARNSKÖTARE/FRITIDSPEDAGOG Fritidshemmet Östangården AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BARNSKÖTARE/FRITIDSPEDAGOG

Behandlingsassistent
Fler medarbetare till HVB hemmet Lärbo Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? Vi är just nu i en fas där vår verksamhet växer och behöver därför nya medarbetare. Linnea Omsorg driver verksamhet för personer med behov av särskilt stöd och service. Våra olika verksamhetsformer är boende, personlig assistans och dagligverksamhet. Vi arbetar utifrån den antroprosofiska människosynen och använder dess kärnvärden som en grund för vår planering av omsorg och vård. Vi kommer under hösten att ha ett behov av fler medarbetare på vårt HVB hem Lärbo i Järna. Nu söker vi medarbetare till vår verksamhet i Järna, Lärbo. Dina arbetsuppgifter är sedvanlig behandlingsassistent uppgifter. Vi arbetar för att skapa en trygg miljö att växa och utvecklas i. Du ska tillsammans med övriga medarbetare vara en bra förebild för våra ungdomar. Våra behandlingsmetoder är bland annat ART och KBT så det är bra om du redan har kunskaper inom de behandlingsmetoderna. Arbetstiderna är framförallt eftermiddag, kväll och natt. Natten är sovande jour. I arbetet ingår också arbete var tredje helg. Specifika krav på erfarenhet och behörighet Du bör ha utbildning som är likvärdig med behandlingsassistent. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Linnea Omsorg AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent jobb, Behandlingsassistent Södertälje, Behandlingsassistent Linnea Omsorg AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent

Receptionist/lokalvårdare
Fruängens öron-, näsa- och halsmottagning tar emot och erbjuder specialicerad vård för patienter med sjukdomar inom öron-, näsa- och halsområdet. Vi har mellan 18 - 25 patienter dagligen. Framför allt är det ett mottagningsarbete som omfattar undersökning, utredning, och behandling av patienterna. Vi utför även en del små kirurgiska ingrepp. Våra öppettider är måndag till fredag 08:00-17:00 och vi är nu två stycken som arbetar på mottagningen; Dr Samir Alkhali som är verksamhetschef samt en undersköterska som även arbetar i receptionen. Arbetsuppgifter: Allt i allo med sedvanliga arbetsuppgifter inom städning, däribland rengöring av mottagningens alla avdelningar, så som till exempel damma, dammsugning, moppa, tömning av papperskorgar samt slutstädning efter besöken både förmiddag och eftermiddag. Personen vi söker skall även kunna arbeta i vår reception och ta emot samtal för till exempel tidsbokningar. Önskvärda kvalifikationer: Vi söker dig som har kunskaper och tidigare erfarenhet inom lokalvård, kunna arbeta självständigt genom att själv strukturera upp arbetsdagen samt kunna ta egna initiativ och ha god serviceförmåga. Vidare är språkkunskaper i arabiska väldigt meriterande samt god datavana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Ansökan sker endast via e-post.
Företag: Fruängens öron-, näsa- och halsmottagning
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist/lokalvårdare jobb, Receptionist/lokalvårdare Stockholm, Receptionist/lokalvårdare Fruängens öron-, näsa- och halsmottagning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist/lokalvårdare

Teaterchef Riksteatern
Riksteatern är något världsunikt - en folkrörelse som arbetar med att främja, förmedla, arrangera och producera scenkonst. Hos oss arbetar du för 40 000 medlemmar och 250 Riksteaterföreningar som arbetar ideellt för att förverkliga visionen - en scenkonst som sätter tankar och känslor i rörelse för alla överallt. Folkrörelsen Riksteatern når årligen en publik på över 1 000 000 personer. Ditt arbete blir viktigt för att medlemmar och anställda fortsatt kan förverkliga visionen. Nu söker Riksteatern en teaterchef med placering i Hallunda Vi söker dig som tillsammans med Riksteaterns ledningsgrupp, vår regionala och lokala organisation, samt chefer och medarbetare vill vara med om att leda Riksteatern in i framtiden. Du kommer att leda scenkonstverksamheten, vara en del av ledningsgruppen och rapportera direkt till Riksteaterns vd. Du ansvarar för att Riksteatern kan presentera en kvalitativ, progressiv och angelägen scenkonstrepertoar till teaterföreningar och skolarrangörer i hela landet. Tillsammans med ordföranden i Riksteaterns föreningar ser du till att ta tillvara på engagemang och kompetens hos förtroendevalda och medlemmar och säkerställa att Riksteatern har en konstnärlig profil med mångfald, spets och av god kvalitet. Du är placerad på Riksteaterns nationella kansli i Hallunda och kommer att leda Riksteaterns beställar- och linjefunktioner. Riksteatern är medlem i Svensk scenkonst och tillämpar kollektivavtal. I arbetsuppgifterna ingår: att leda arbetet med att utveckla Riksteaterns konstnärliga profil och det konstnärliga arbetet ett helhetsansvar för Riksteaterns producerande, förmedlande och främjande scenkonstverksamhet ett övergripande budget- och personalansvar för scenkonstverksamheten, uppdragsledare och produktionschef att vara en del av Riksteaterns ledning och driva Riksteaterns strategiska utveckling på scenkonstområdet i enlighet med Riksteaterns styrelse- och kongressbeslut För att trivas och skapa framgång i rollen som Riksteaterns nya teaterchef ser vi att du har: flera års erfarenhet av arbetsledande funktion i Riksteatern erfarenhet av att leda, driva och utveckla scenkonstverksamhet förmåga och intresse av att växla mellan operativt och strategiskt arbete förmåga och intresse av att arbeta med ledarutveckling erfarenhet av att arbetsleda i en ideell organisation med en professionell verksamhet Som person är du tydlig, konsekvent och coachande. Du har en god förmåga att kommunicera, du kan skapa förtroende och relationer. Du samarbetar gärna med förtroendevalda, ledningsgruppen, linjechefer och andra för att utveckla strategier och omsätta dessa i praktisk handling. Du bör också kunna hantera komplexa situation er och ärenden på ett självständigt och professionellt sätt.
Företag: Riksteatern
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Teaterchef Riksteatern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teaterchef Riksteatern

Båtbyggare - Inredare
Verksamhetsbeskrivning Vi arbetar med egna unika produkter i den marina branschen segel & motorbåtar av komponenter baserade på branschens höga krav. Verksamheten utvecklas och vi söker därför fler medarbetare som vill arbeta med oss under eget ansvar. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med montering av inredning, installation av motorer och el i våra båtar. Dessutom förekommer motor renovering. Du får genom oss tillgång till beprövade modeller, etablerade varumärken samt fortlöpande utbildning. Vi ser helst att du har erfarenhet. Du kommer att arbeta fritt och självständigt. En stor fördel med arbetet är att du kan arbeta självständigt, ytterligare fördel är att du själv kan bestämma mängden arbete.
Företag: Nacka Smides AB
Ort: Nacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Båtbyggare - Inredare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Båtbyggare - Inredare

KLINIKANSVARIG
DISTRIKTSTANDVÅRDEN söker klinikansvarig till Bollstanäs/Upplands Väsby, eventuellt i kombination med ytterligare en klinik. Distriktstandvården har 12 tandvårdskliniker i Stockholms län. Vi växer stadigt och är tillsammans 160 anställda varav 60 tandläkare, 30 tandhygienister och 70 tandsköterskor. Vår vision är att erbjuda en säker och modern tandvård för alla behov. Våra patienter är barn och vuxna från 0 till 110 år med rätt att få det bästa omhändertagandet. Ingen ska behöva ha ont i tänderna, därför arbetar vi på Distriktstandvården aktivt och engagerat för en god munhälsa. Till oss är alla välkomna, ung som gammal, oavsett behov. På våra tolv kliniker erbjuder vi en komplett tandvård; allt från barn- och vuxentandvård till specialisttandvård och estetisk tandvård. Vår personal har en stark drivkraft med att utveckla och förädla verksamheten. Engagemang och ansvarstagande är utmärkande för företaget. Som klinikansvarig blir ditt uppdrag att arbeta strategiskt och operativt. Vi söker dig med god erfarenhet av ledarskap och odontologi. Du kommer i nära samarbete med en mycket kompetent personal och Distriktstandvårdens ledningsgrupp, fortsätta en expansiv utveckling av kliniken. Vi söker dig som har helhetssyn och är intresserad av ett spännande ledningsuppdrag i en dynamisk och kunskapsintensiv miljö. Som klinikansvarig har du ett övergripande ansvar för klinikens patientverksamhet, ekonomi, personal och miljö. Du är tandhygienist, tandsköterska eller tandläkare. Du är mål- och resultatorienterad och van att uppnå överenskomna mål för verksamheten. Du ska tillsammans med oss skapa en av Sveriges bästa tandvårdsmottagningar. Distriktstandvårdens klinik i Bollstanäs/Upplands Väsby har ett bra läge med 5 behandlingsrum. Där arbetar 12 medarbetare varav 4 tandläkare, 2 tandhygienister och 6 tandsköterskor. Ett trevligt och härligt gäng hälsar dig varmt välkommen till kliniken i Bollstanäs. Du som börjar hos oss får goda anställningsvillkor och möjlighet till inflytande och påverkan i en dynamisk organisation som vi strävar efter att kontinuerligt utvecklas. Arbetstid/varaktighet: Heltid, eller deltid, tjänsten kan komma att delas med ytterligare klinik. Kontaktperson: VD Jan Lindqvist mobiltelefon 073 654 33 22 eller Verksamhetschef Annika Brismar mobiltelefon 073 682 47 41 (semester v.28-31). Lön: Fast lön enligt överenskommelse Tillträde: Efter överenskommelse Ansökan: Sista ansökningsdagen 2013-07-31 Övrigt om anökan: Ansökan via e-post jobb@distriktstandvarden.se märk ansökan med klinikansvarig, då vi löpande går igenom ansökningarna kan tjänsten komma att tillsättas tidigare. För mer information gå in på www.distriktstandvarden.se
Företag: Distriktstandvården Sverige AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga KLINIKANSVARIG jobb, KLINIKANSVARIG Upplands Väsby, KLINIKANSVARIG Distriktstandvården Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KLINIKANSVARIG

Grävmaskinförare
Verksamhetsbeskrivning Wellmax är ett företag i anläggningsbranschen. Vår huvudsyssla är nyproduktion av grunder från rå tomt. vilket innebär såväl schakter som sprängarbeten, grov, finplaneringar, rörgravar, skaftvägar, uppsingling av grunder, rivningar m,m. Maskiner från 5,5 - 25ton. Kvalifikationer: Vi söker en yrkesvan grävmaskinist med erfarenhet av tomtarbeten och är 100% självgående. Ni kan tolka ritningar, ta ut höjder med laser, material kännedom och kan organisera såväl arbetsgången som in och utlastningar. Ni behärskar svenska språket i både tal och skrift. Ni bor i Stockholms län. Arbetsplats: Stor-Stockholm Referenser: Måste kunna lämnas vid förfrågan OBS! Bemanningsföretag göre sig ej besvär.
Företag: Wellmax mark och bygg KB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Grävmaskinförare jobb, Grävmaskinförare Stockholm, Grävmaskinförare Wellmax mark och bygg KB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grävmaskinförare

Hemtjänstpersonal
Adulis Omsorg AB är ett privat företag som anordnar hemtjänst, personlig assistans och ledsagarservice för äldre och funktionshindrade. Adulis Omsorg är ett väl fungerande hemtjänst- och assistansföretag med hög kvalitet. Vi grundades 1996 och vårt huvudkontor ligger på Klarabergsgatan 35, Stockholm. Vi värnar om: - Goda arbetsvillkor - Öppenhet & Inflytande - Tillgänglighet & Trygghet Vi söker nu tre personer för arbete då vi utökar vår verksamhet. Inledningsvis kommer anställning att vara vid behov men möjlighet till mer stadigvarande anställning finns. Arbetsuppgifter: Sedvanliga uppdrag inom hemtjänst - hjälp och stöd för personer i deras hemmiljö. Kvalifikationer: Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg krävs. Sökande behöver behärska svenska i tal och skrift utifrån den dokumentation som krävs. Vid eventellt erbjudande om arbete kommer utrdrag ur Belastningsregistret att begäras.
Företag: Adulis Omsorg
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänstpersonal jobb, Hemtjänstpersonal Stockholm, Hemtjänstpersonal Adulis Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänstpersonal

Serveringspersonal med kassavana
Il forno da gino är en italiensk restaurang med en fräsch och nyrenoverad interiör. Hos oss kan du avnjuta några minuter i en mysig atmosfär med något extra för smaklökarna. Nu söker vi SERVERINGSPERSONAL med kassavana. Vi söker dig som är glad, positiv och framåt och tycker om att jobba när det är full fart.
Företag: Il Forno Da Gino
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal med kassavana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal med kassavana


Sök lediga jobb Järfälla kommun, Fjällen för och grundskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se