Järfälla kommun, Vakansen jobb - lediga jobb

Järfälla kommun, Vakansen jobb Järfälla kommun, Vakansen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Järfälla kommun, Vakansen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Järfälla kommun, Vakansen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 2. Bemanningskoordinator/Rekryterare- Järfälla

 3. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 4. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 5. Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl- Järfälla

 6. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 7. Arbeta på grupp- och servicebostäder i Järfälla kommun (timvikarie)- Järfälla

 8. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 9. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 10. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 11. Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl- Järfälla

 12. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 13. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 14. Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl- Järfälla

 15. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 16. Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl- Järfälla

 17. Sommarjobb: Bemanningskoordinator/Rekryterare- Järfälla

 18. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 19. Sjuksköterskor till Tallbohov och Kastanjen (timvik)- Järfälla

 20. Timvikarier till grupp- och servicebostäder- Järfälla

 21. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 22. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 23. Timvikarier till grupp- och servicebostäder- Järfälla

 24. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 25. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 26. Vakansen söker timvikarier för arbete som personlig assistent- Järfälla

 27. Timvikarier till grupp- och servicebostäder- Järfälla

 28. Vakansen söker timvikarier för arbete inom hemtjänsten- Järfälla

 29. Vakansen söker timvikarier för arbete inom äldreboenden- Järfälla

 30. Vakansen söker timvikarier för arbete inom äldreboenden- Järfälla

 31. Vakansen söker timvikarier för arbete inom hemtjänsten- Järfälla

 32. Vakansen söker timvikarier för arbete som personlig assistent- Järfälla

 33. Timvikarier till grupp- och servicebostäder- Järfälla

 34. Sjuksköterskor till Tallbohov och Kastanjen (timvik)- Järfälla

 35. Timvikarier till grupp- och servicebostäder- Järfälla

 36. Sjuksköterskor till Tallbohov och Kastanjen (timvik)- Järfälla

 37. Vakansen söker timvikarier för arbete som personlig assistent- Järfälla

 38. Vakansen söker timvikarier för arbete inom äldreboenden- Järfälla

 39. Vakansen söker timvikarier för arbete inom hemtjänsten- Järfälla

 40. Timvikarier till grupp- och servicebostäder- Järfälla


Mer beskrivning

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Bemanningskoordinator/Rekryterare
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. ARBETSUPPGIFTER Om jobbet Du kommer att arbeta i Vård och Omsorgs interna bemanningsenhet, Vakansen, som har kontor i Jakobsbergs centrum. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att koordinera bemanningen av korttidsfrånvaro inom Vård och omsorgs olika enheter såsom äldreboenden, hemtjänst, gruppboenden, daglig verksamhet och personlig assistans. Du tar emot beställningar via vårt bemanningssystem och matchar dessa mot tillgängliga vikarier som du sedan bokar ut på jobb. Arbetet innebär till stor del även rekrytering av nya timvikarier där du ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Ett varierande arbete med mycket sociala kontakter och trevliga kollegor! Arbetstider Fast schema med arbetstid någon gång under Vakansens öppettider som är mån-fre 06:30-17:00 och lör-sön 6:45-16:00. Arbete var fjärde helg ingår. Tillträde i mitten av september 2013. KVALIFIKATIONER Utbildning: Akademisk examen inom PA/PAO Erfarenhet: Ett krav är att du är van att arbeta med datorn som verktyg och du har minst ett års erfarenhet från arbete inom service. Meriterande är om du tidigare arbetat med bemanning och/eller rekrytering. Även erfarenhet från äldre- och handikappsomsorgen är en fördel. Kunskap: Du har en god administrativ förmåga och mycket bra datorkunskaper som gör att du snabbt kan sätta dig in i nya system och du känner dig bekväm att kommunicera digitalt via mail och chattfunktioner. Viktigt är att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Kompetens: Du är en person som tycker om att arbeta med människor. Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt anstränger dig för att alltid leverera lösningar. I ditt arbete är du strukturerad och kvalitetsmedveten vilket innebär att du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Arbetet håller emellanåt ett högt tempo och det är viktigt att du kan behålla fokus även när du blir avbruten. Är detta ett jobb för dig? Välkommen in med din ansökan!
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Bemanningskoordinator/Rekryterare jobb, Bemanningskoordinator/Rekryterare Järfälla, Bemanningskoordinator/Rekryterare Järfälla kommun, Vakansen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bemanningskoordinator/Rekryterare

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorgen och Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. Just nu söker Vakansen duktiga och engagerade sjuksköterskor som vill arbeta extra på våra olika äldreboenden samt korttidsboende. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på äldreboende och korttidsboende där du självständigt bedömer medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt HSL i Procapita. Vi söker dig som vill arbeta extra som timvikarie vilket innebär att du kommer arbeta vid behov när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstider varierar och det finns möjlighet att arbeta dag, kväll och/eller natt. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska med minst 3 års relevant erfarenhet, gärna från arbete inom äldreomsorg. Erfarenhet eller påbyggnadsutbildning inom geriatrik och demensvård är meriterande. Du har goda datorkunskaper och behärskar svenska i både tal och skrift. Som person är du ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och flexibilitet vilket innebär att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och människor. Inom Vakansen och Vård och omsorg arbetar vi med stort kundfokus vilket innebär att du är lyhörd och alltid utgår från den boendes behov och önskemål i första hand. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Arbeta på grupp- och servicebostäder i Järfälla kommun (timvikarie)
Järfälla är en modern kommun med gamla anor, två mil nordväst om Stockholm C, med 63 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg och är placerad inom Socialförvaltningens verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Vakansen är Vård och omsorgs interna bemanningsenhet som bemannar korttidsfrånvaro inom flera olika enheter och områden. Just nu söker vi timvikarier som vill arbeta extra på grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Du kommer att arbeta med personer som har någon form av kognitiv funktionsnedsättning, tex utvecklingsstörning eller autism. Arbetet innebär att stötta den boende i sin vardag och skapa en så meningsfull och bra tillvaro som möjligt både i det dagliga livet och på fritiden. Vanliga arbetsuppgifter innefattar stöd och service med hushållsuppgifer, stöd och service vid inköp, ledsagning till möten och hälso- och sjukvård samt aktivt deltagande och stöttande i boendes fritid samt i beoendets gemensamma aktiviteter. Dokumentation i Procapita samt övrig dokumentation ingår också i arbetsuppgifterna. KVALIFIKATIONER Erfarenhet: Tidigare erfarenheter av arbete med personer med funktionsnedsättning, autismliknande tillstånd och utvecklingsstörning är ett krav. Meriterande är utbildning som mentalskötare, omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning eller liknande. Kunskap: Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande är även kunskap i teckenkommunikation. Kompetens: Du är en person som sätter den boende i fokus. Du har en personlig mognad som gör att du är professionell i din yrkesroll. Inom ramen för nedskrivna rutiner har du förmågan att utvärdera en situation och ta egna initiativ som leder den boende i en positiv riktning. Vi värdesätter också att du är en flexibel person som kan hoppa in med kort varsel.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta på grupp- och servicebostäder i Järfälla kommun (timvikarie) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta på grupp- och servicebostäder i Järfälla kommun (timvikarie)

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorgen och Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. Just nu söker Vakansen duktiga och engagerade sjuksköterskor som vill arbeta extra på våra olika äldreboenden samt korttidsboende. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på äldreboende och korttidsboende där du självständigt bedömer medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt HSL i Procapita. Vi söker dig som vill arbeta extra som timvikarie vilket innebär att du kommer arbeta vid behov när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstider varierar och det finns möjlighet att arbeta dag, kväll och/eller natt. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska med minst 3 års relevant erfarenhet, gärna från arbete inom äldreomsorg. Erfarenhet eller påbyggnadsutbildning inom geriatrik och demensvård är meriterande. Du har goda datorkunskaper och behärskar svenska i både tal och skrift. Som person är du ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och flexibilitet vilket innebär att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och människor. Inom Vakansen och Vård och omsorg arbetar vi med stort kundfokus vilket innebär att du är lyhörd och alltid utgår från den boendes behov och önskemål i första hand. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorgen och Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. Just nu söker Vakansen duktiga och engagerade sjuksköterskor som vill arbeta extra på våra olika äldreboenden samt korttidsboende. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på äldreboende och korttidsboende där du självständigt bedömer medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt HSL i Procapita. Vi söker dig som vill arbeta extra som timvikarie vilket innebär att du kommer arbeta vid behov när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstider varierar och det finns möjlighet att arbeta dag, kväll och/eller natt. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska med minst 3 års relevant erfarenhet, gärna från arbete inom äldreomsorg. Erfarenhet eller påbyggnadsutbildning inom geriatrik och demensvård är meriterande. Du har goda datorkunskaper och behärskar svenska i både tal och skrift. Som person är du ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och flexibilitet vilket innebär att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och människor. Inom Vakansen och Vård och omsorg arbetar vi med stort kundfokus vilket innebär att du är lyhörd och alltid utgår från den boendes behov och önskemål i första hand. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorgen och Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. Just nu söker Vakansen duktiga och engagerade sjuksköterskor som vill arbeta extra på våra olika äldreboenden samt korttidsboende. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på äldreboende och korttidsboende där du självständigt bedömer medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt HSL i Procapita. Vi söker dig som vill arbeta extra som timvikarie vilket innebär att du kommer arbeta vid behov när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstider varierar och det finns möjlighet att arbeta dag, kväll och/eller natt. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska med minst 3 års relevant erfarenhet, gärna från arbete inom äldreomsorg. Erfarenhet eller påbyggnadsutbildning inom geriatrik och demensvård är meriterande. Du har goda datorkunskaper och behärskar svenska i både tal och skrift. Som person är du ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och flexibilitet vilket innebär att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och människor. Inom Vakansen och Vård och omsorg arbetar vi med stort kundfokus vilket innebär att du är lyhörd och alltid utgår från den boendes behov och önskemål i första hand. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till äldre- och korttidsboenden i Järfälla kommun (timanstäl

Sommarjobb: Bemanningskoordinator/Rekryterare
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som sommarvikarie i Vård och Omsorgs interna bemanningsenhet, Vakansen, med kontor i Jakobsbergs centrum. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att koordinera bemanningen av korttidsfrånvaro inom Vård och omsorgs olika enheter såsom äldreboenden, hemtjänst, gruppboenden, daglig verksamhet och personlig assistans. Du tar emot beställningar via vårt bemanningssystem och matchar dessa mot tillgängliga vikarier som du sedan bokar ut på jobb. Arbetet innebär till stor del även rekrytering av nya timvikarier. Ett varierande arbete med mycket sociala kontakter och trevliga kollegor! Arbetstider Fast schema under perioden 26/6 – 11/8, arbetstiden är förlagd någon gång under Vakansens öppettider som är mån-fre 06:30-17:00 och lör-sön 6:45-16:00 (helgarbete v. 32 ingår). KVALIFIKATIONER Utbildning: Utbildning inom PA/PAO eller liknande är meriterande Erfarenhet: Ett krav är att du är van att arbeta med datorn som verktyg och du har minst ett års erfarenhet från arbete inom service. Meriterande är om du tidigare arbetat med bemanning och/eller rekrytering. Även erfarenhet från äldre- och handikappsomsorgen är en fördel. Kunskap: Du har god administrativ förmåga samt mycket bra datorkunskaper som gör att du snabbt kan sätta dig in i nya system och obehindrat kommunicera digitalt via mail och chattfunktioner. Viktigt är att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Kompetens: Du är en person som tycker om att arbeta med människor och ge service! Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt anstränger dig för att alltid leverera lösningar. I ditt arbete är du strukturerad och kvalitetsmedveten vilket innebär att du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Arbetet håller emellanåt ett högt tempo och det är viktigt att du kan behålla fokus även när du blir avbruten. Är detta ett jobb för dig? Välkommen in med din ansökan!
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarjobb: Bemanningskoordinator/Rekryterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarjobb: Bemanningskoordinator/Rekryterare

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Sjuksköterskor till Tallbohov och Kastanjen (timvik)
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorgen och Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. Just nu söker vi sjuksköterskor för timanställning till våra äldreboenden Björken, Eken, Olovslund och Tallbohov samt korttidsboende Kastanjen. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på äldreboende och korttidsboende där du självständigt bedömer medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt HSL i Procapita. Vi söker dig som vill arbeta extra som timvikarie på något/några utav våra äldreboenden Björken, Eken, Olovslund eller Tallbohov samt kortidsboende Kastanjen vilket innebär att du kommer arbeta vid behov när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstider varierar och det finns möjlighet att arbeta dag, kväll och/eller natt. Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet, gärna från arbete inom äldreomsorg. Erfarenhet eller påbyggnadsutbildning inom geriatrik och demensvård är meriterande. Du har goda datorkunskaper och behärskar svenska i både tal och skrift. Som person är du ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och flexibilitet vilket innebär att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och människor. Inom Vakansen och Vård och omsorg arbetar vi med stort kundfokus vilket innebär att du är lyhörd och alltid utgår från den boendes behov och önskemål i första hand.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Tallbohov och Kastanjen (timvik) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Tallbohov och Kastanjen (timvik)

Timvikarier till grupp- och servicebostäder
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorgen och Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. Just nu söker vi boendestödjare till grupp- och servicebostäder enligt LSS och SoL (timvikarier). ARBETSUPPGIFTER Vakansen är Vård och omsorgs interna bemanningsenhet som bemannar korttidsfrånvaro inom flera olika enheter och områden. Just nu söker vi timvikarier som vill arbeta extra på grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Du kommer att arbeta med personer som har någon form av kognitiv funktionsnedsättning, tex utvecklingsstörning eller autism. Arbetet innebär att stötta den boende i sin vardag och skapa en så meningsfull och bra tillvaro som möjligt både i det dagliga livet och på fritiden. Vanliga arbetsuppgifter innefattar stöd och service med hushållsuppgifer, stöd och service vid inköp, ledsagning till möten och hälso- och sjukvård samt aktivt deltagande och stöttande i boendes fritid samt i beoendets gemensamma aktiviteter. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. KVALIFIKATIONER Tidigare erfarenheter av arbete med personer med funktionsnedsättning, autismliknande tillstånd eller utvecklingsstörning är ett krav. Meriterande är utbildning som mentalskötare, omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning eller liknande. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande är även kunskap i teckenkommunikation. Du är en person som sätter den boende i fokus. Du har en personlig mognad som gör att du är professionell i din yrkesroll. Inom ramen för nedskrivna rutiner har du förmågan att utvärdera en situation och ta egna initiativ som leder den boende i en positiv riktning. Vi värdesätter också att du är en flexibel person som kan hoppa in med kort varsel.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till grupp- och servicebostäder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till grupp- och servicebostäder

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats. ÖVRIGT Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Timvikarier till grupp- och servicebostäder
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorgen och Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. Just nu söker vi boendestödjare till grupp- och servicebostäder enligt LSS och SoL (timvikarier). ARBETSUPPGIFTER Vakansen är Vård och omsorgs interna bemanningsenhet som bemannar korttidsfrånvaro inom flera olika enheter och områden. Just nu söker vi timvikarier som vill arbeta extra på grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Du kommer att arbeta med personer som har någon form av kognitiv funktionsnedsättning, tex utvecklingsstörning eller autism. Arbetet innebär att stötta den boende i sin vardag och skapa en så meningsfull och bra tillvaro som möjligt både i det dagliga livet och på fritiden. Vanliga arbetsuppgifter innefattar stöd och service med hushållsuppgifer, stöd och service vid inköp, ledsagning till möten och hälso- och sjukvård samt aktivt deltagande och stöttande i boendes fritid samt i beoendets gemensamma aktiviteter. KVALIFIKATIONER Tidigare erfarenheter av arbete med personer med funktionsnedsättning, autismliknande tillstånd eller utvecklingsstörning är ett krav. Meriterande är utbildning som mentalskötare, omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning eller liknande. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Meriterande är även kunskap i teckenkommunikation. Du är en person som sätter den boende i fokus. Du har en personlig mognad som gör att du är professionell i din yrkesroll. Inom ramen för nedskrivna rutiner har du förmågan att utvärdera en situation och ta egna initiativ som leder den boende i en positiv riktning. Vi värdesätter också att du är en flexibel person som kan hoppa in med kort varsel. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till grupp- och servicebostäder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till grupp- och servicebostäder

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats. ÖVRIGT Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats. ÖVRIGT Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Vakansen söker timvikarier för arbete som personlig assistent
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker timvikarier som vill arbeta som personlig assistent. Arbetsuppgifter och svårighetsgrad skiljer sig åt beroende på kundernas behov. Vanliga arbetsuppgifter innefattar omvårdnad, handling, städning, tvättning, att följa med på t.ex. läkarbesök, sjukgymnastik, daglig verksamhet osv. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du flexibel och anpassar dig lätt till nya miljöer och ändrade omständigheter. Du är även självständig, snabblärd och initiativrik, kommer överens med olika typer av människor och har god samarbetsförmåga. Vidare är du en person som sätter kunden i fokus och utgår ifrån kundens behov i ditt arbete. Du kan också sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan skilja på det personliga och privata. Som person är du även ansvarstagande, kvalitetsmedveten, har hög arbetsmoral och strävar ständigt efter att skapa en så meningsfull tillvaro som möjligt för kunden. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vakansen söker timvikarier för arbete som personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vakansen söker timvikarier för arbete som personlig assistent

Timvikarier till grupp- och servicebostäder
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Järfälla kommuns egen bemanningsenhet inom Vård och omsorg som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. Att arbeta som timvikarie hos Vakansen innebär att vid behov arbeta inom Vård och omsorgs olika enheter. Nu söker vi timvikarier till bland annat Lädersättravägens serviceboende, Arrendevägen 1-3 serviceboende samt Kulingvägens gruppbostad. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som passet påbörjas. Arbetstiderna varierar. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker Vakansen timvikarier som vill arbeta extra på grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Du kommer att arbeta med personer som har någon form av kognitiv funktionsnedsättning, tex utvecklingsstörning eller autism. Arbetet innebär att stötta den boende i sin vardag och skapa en så meningsfull och bra tillvaro som möjligt både i det dagliga livet och på fritiden. Vanliga arbetsuppgifter innefattar stöd och service med hushållsuppgifer, stöd och service vid inköp, ledsagning till möten och hälso- och sjukvård samt aktivt deltagande och stöttande i boendes fritid samt i beoendets gemensamma aktiviteter. KVALIFIKATIONER Tidigare erfarenheter av arbete med personer med funktionsnedsättning, autismliknande tillstånd eller utvecklingsstörning är ett krav. Meriterande är utbildning som mentalskötare, omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning eller liknande. Även körkort är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har kunskap i teckenspråk eller tecken som stöd. Du är en person som sätter den boende i fokus. Du har en personlig mognad som gör att du är professionell i din yrkesroll. Inom ramen för nedskrivna rutiner har du förmågan att utvärdera en situation och ta egna initiativ som leder den boende i en positiv riktning. Vi värdesätter också att du är en flexibel person som kan hoppa in med kort varsel. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till grupp- och servicebostäder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till grupp- och servicebostäder

Vakansen söker timvikarier för arbete inom hemtjänsten
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Just nu söker vi timvikarier för arbete inom hemtjänsten. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker vi timvikarier som vill arbeta inom hemtjänsten. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga hemtjänstinsatser såsom personlig omvårdnad, ledsagning, städning, handling och tvättning. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar samt helger. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Körkort är meriterande Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats. ÖVRIGT Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vakansen söker timvikarier för arbete inom hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vakansen söker timvikarier för arbete inom hemtjänsten

Vakansen söker timvikarier för arbete inom äldreboenden
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Just nu söker vi timvikarier för arbete inom äldreboenden. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter på äldreboende, så som personlig omvårdnad, social omsorg, aktivering, städning och service utifrån varje enskilds behov. Datavana och erfarenhet av Procapita är meriterande. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och har en personlig mognad som gör att du är professionell i din yrkesroll. Inom ramen för nedskrivna rutiner har du förmågan att utvärdera en situation och ta egna initiativ utifrån varje boendes behov. ÖVRIGT Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vakansen söker timvikarier för arbete inom äldreboenden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vakansen söker timvikarier för arbete inom äldreboenden

Vakansen söker timvikarier för arbete inom äldreboenden
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Just nu söker vi timvikarier för arbete inom äldreboenden. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter på äldreboende, så som personlig omvårdnad, social omsorg, aktivering, städning och service utifrån varje enskilds behov. Datavana och erfarenhet av Procapita är meriterande. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och har en personlig mognad som gör att du är professionell i din yrkesroll. Inom ramen för nedskrivna rutiner har du förmågan att utvärdera en situation och ta egna initiativ utifrån varje boendes behov. ÖVRIGT Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vakansen söker timvikarier för arbete inom äldreboenden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vakansen söker timvikarier för arbete inom äldreboenden

Vakansen söker timvikarier för arbete inom hemtjänsten
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Just nu söker vi timvikarier för arbete inom hemtjänsten. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker vi timvikarier som vill arbeta inom hemtjänsten. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga hemtjänstinsatser såsom personlig omvårdnad, ledsagning, städning, handling och tvättning. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar samt helger. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Körkort är meriterande Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats. ÖVRIGT Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vakansen söker timvikarier för arbete inom hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vakansen söker timvikarier för arbete inom hemtjänsten

Vakansen söker timvikarier för arbete som personlig assistent
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Just nu söker vi timvikarier för arbete som personlig assistent. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifter och svårighetsgrad skiljer sig åt beroende på kundernas behov. Vanliga arbetsuppgifter innefattar omvårdnad, handling, städning, tvättning, att följa med på t.ex. läkarbesök, sjukgymnastik, daglig verksamhet osv. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du flexibel och anpassar dig lätt till nya miljöer och ändrade omständigheter. Du är även självständig, snabblärd och initiativrik, kommer överens med olika typer av människor och har god samarbetsförmåga. Vidare är du en person som sätter kunden i fokus och utgår ifrån kundens behov i ditt arbete. Du kan också sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan skilja på det personliga och privata. Som person är du även ansvarstagande, kvalitetsmedveten, har hög arbetsmoral och strävar ständigt efter att skapa en så meningsfull tillvaro som möjligt för kunden. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vakansen söker timvikarier för arbete som personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vakansen söker timvikarier för arbete som personlig assistent

Timvikarier till grupp- och servicebostäder
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Järfälla kommuns egen bemanningsenhet inom Vård och omsorg som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. Att arbeta som timvikarie hos Vakansen innebär att vid behov arbeta inom Vård och omsorgs olika enheter. Nu söker vi timvikarier till bland annat Frihetsgränds gruppbostad, Arrendevägen 1-3 serviceboende samt Kulingvägens gruppbostad. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som passet påbörjas. Arbetstiderna varierar. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker Vakansen timvikarier som vill arbeta extra på grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Du kommer att arbeta med personer som har någon form av kognitiv funktionsnedsättning, tex utvecklingsstörning eller autism. Arbetet innebär att stötta den boende i sin vardag och skapa en så meningsfull och bra tillvaro som möjligt både i det dagliga livet och på fritiden. Vanliga arbetsuppgifter innefattar stöd och service med hushållsuppgifer, stöd och service vid inköp, ledsagning till möten och hälso- och sjukvård samt aktivt deltagande och stöttande i boendes fritid samt i beoendets gemensamma aktiviteter. KVALIFIKATIONER Tidigare erfarenheter av arbete med personer med funktionsnedsättning, autismliknande tillstånd eller utvecklingsstörning är ett krav. Meriterande är utbildning som mentalskötare, omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning eller liknande. Även körkort är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har kunskap i teckenspråk eller tecken som stöd. Du är en person som sätter den boende i fokus. Du har en personlig mognad som gör att du är professionell i din yrkesroll. Inom ramen för nedskrivna rutiner har du förmågan att utvärdera en situation och ta egna initiativ som leder den boende i en positiv riktning. Vi värdesätter också att du är en flexibel person som kan hoppa in med kort varsel. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till grupp- och servicebostäder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till grupp- och servicebostäder

Sjuksköterskor till Tallbohov och Kastanjen (timvik)
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Just nu söker vi sjuksköterskor för timanställning till våra äldreboenden Björken, Eken, Olovslund och Tallbohov samt korttidsboende Kastanjen. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på äldreboende och korttidsboende där du självständigt bedömer medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt HSL i Procapita. Vi söker dig som vill arbeta extra som timvikarie på något/några utav våra äldreboenden Björken, Eken, Olovslund eller Tallbohov samt kortidsboende Kastanjen vilket innebär att du kommer arbeta vid behov när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstider varierar och det finns möjlighet att arbeta dag, kväll och/eller natt. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet, gärna från arbete inom äldreomsorg. Erfarenhet eller påbyggnadsutbildning inom geriatrik och demensvård är meriterande. Du har goda datorkunskaper och behärskar svenska i både tal och skrift. Som person är du ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och flexibilitet vilket innebär att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och människor. Inom Vakansen och Vård och omsorg arbetar vi med stort kundfokus vilket innebär att du är lyhörd och alltid utgår från den boendes behov och önskemål i första hand. ÖVRIGT Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Tallbohov och Kastanjen (timvik) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Tallbohov och Kastanjen (timvik)

Timvikarier till grupp- och servicebostäder
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Järfälla kommuns egen bemanningsenhet inom Vård och omsorg som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. Att arbeta som timvikarie hos Vakansen innebär att vid behov arbeta inom Vård och omsorgs olika enheter. Nu söker vi timvikarier till grupp-och servicebostäder. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som passet påbörjas. Arbetstiderna varierar. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker Vakansen timvikarier som vill arbeta extra på grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Du kommer att arbeta med personer som har någon form av kognitiv funktionsnedsättning, tex utvecklingsstörning eller autism. Arbetet innebär att stötta den boende i sin vardag och skapa en så meningsfull och bra tillvaro som möjligt både i det dagliga livet och på fritiden. Vanliga arbetsuppgifter innefattar stöd och service med hushållsuppgifer, stöd och service vid inköp, ledsagning till möten och hälso- och sjukvård samt aktivt deltagande och stöttande i boendes fritid samt i beoendets gemensamma aktiviteter. KVALIFIKATIONER Tidigare erfarenheter av arbete med personer med funktionsnedsättning, autismliknande tillstånd eller utvecklingsstörning är ett krav. Meriterande är utbildning som mentalskötare, omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning eller liknande. Även körkort är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har kunskap i teckenspråk eller tecken som stöd. Du är en person som sätter den boende i fokus. Du har en personlig mognad som gör att du är professionell i din yrkesroll. Inom ramen för nedskrivna rutiner har du förmågan att utvärdera en situation och ta egna initiativ som leder den boende i en positiv riktning. Vi värdesätter också att du är en flexibel person som kan hoppa in med kort varsel. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till grupp- och servicebostäder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till grupp- och servicebostäder

Sjuksköterskor till Tallbohov och Kastanjen (timvik)
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Just nu söker vi sjuksköterskor för timanställning till våra äldreboenden Björken, Eken, Olovslund och Tallbohov samt korttidsboende Kastanjen. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på äldreboende och korttidsboende där du självständigt bedömer medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt HSL i Procapita. Vi söker dig som vill arbeta extra som timvikarie på något/några utav våra äldreboenden Björken, Eken, Olovslund eller Tallbohov samt kortidsboende Kastanjen vilket innebär att du kommer arbeta vid behov när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstider varierar och det finns möjlighet att arbeta dag, kväll och/eller natt. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska med relevant erfarenhet, gärna från arbete inom äldreomsorg. Erfarenhet eller påbyggnadsutbildning inom geriatrik och demensvård är meriterande. Du har goda datorkunskaper och behärskar svenska i både tal och skrift. Som person är du ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och flexibilitet vilket innebär att du snabbt kan anpassa dig till nya situationer och människor. Inom Vakansen och Vård och omsorg arbetar vi med stort kundfokus vilket innebär att du är lyhörd och alltid utgår från den boendes behov och önskemål i första hand. ÖVRIGT Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Tallbohov och Kastanjen (timvik) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Tallbohov och Kastanjen (timvik)

Vakansen söker timvikarier för arbete som personlig assistent
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Just nu söker vi timvikarier för arbete som personlig assistent. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifter och svårighetsgrad skiljer sig åt beroende på kundernas behov. Vanliga arbetsuppgifter innefattar omvårdnad, handling, städning, tvättning, att följa med på t.ex. läkarbesök, sjukgymnastik, daglig verksamhet osv. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du flexibel och anpassar dig lätt till nya miljöer och ändrade omständigheter. Du är även självständig, snabblärd och initiativrik, kommer överens med olika typer av människor och har god samarbetsförmåga. Vidare är du en person som sätter kunden i fokus och utgår ifrån kundens behov i ditt arbete. Du kan också sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan skilja på det personliga och privata. Som person är du även ansvarstagande, kvalitetsmedveten, har hög arbetsmoral och strävar ständigt efter att skapa en så meningsfull tillvaro som möjligt för kunden. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vakansen söker timvikarier för arbete som personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vakansen söker timvikarier för arbete som personlig assistent

Vakansen söker timvikarier för arbete inom äldreboenden
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Just nu söker vi timvikarier för arbete inom äldreboenden. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter på äldreboende, så som personlig omvårdnad, social omsorg, aktivering, städning och service utifrån varje enskilds behov. Datavana och erfarenhet av Procapita är meriterande. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och har en personlig mognad som gör att du är professionell i din yrkesroll. Inom ramen för nedskrivna rutiner har du förmågan att utvärdera en situation och ta egna initiativ utifrån varje boendes behov. ÖVRIGT Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vakansen söker timvikarier för arbete inom äldreboenden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vakansen söker timvikarier för arbete inom äldreboenden

Vakansen söker timvikarier för arbete inom hemtjänsten
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, daglig verksamhet samt grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Just nu söker vi timvikarier för arbete inom hemtjänsten. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker vi timvikarier som vill arbeta inom hemtjänsten. Arbetsuppgifterna innebär sedvanliga hemtjänstinsatser såsom personlig omvårdnad, ledsagning, städning, handling och tvättning. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar samt helger. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården eller att du har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Körkort är meriterande Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats. ÖVRIGT Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vakansen söker timvikarier för arbete inom hemtjänsten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vakansen söker timvikarier för arbete inom hemtjänsten

Timvikarier till grupp- och servicebostäder
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 19 minuters avstånd till Stockholm med pendeltåg eller bil. Vakansen är Järfälla kommuns egen bemanningsenhet inom Vård och omsorg som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. Att arbeta som timvikarie hos Vakansen innebär att vid behov arbeta inom Vård och omsorgs olika enheter. Nu söker vi timvikarier till grupp-och servicebostäder. Eftersom vikarier från Vakansen arbetar vid behov kan vi inte erbjuda ett visst antal timmar eller ett fast schema. Oftast hör vi av oss angående ett arbetspass dagen innan eller samma dag som passet påbörjas. Arbetstiderna varierar. ARBETSUPPGIFTER Just nu söker Vakansen timvikarier som vill arbeta extra på grupp- och servicebostäder inom LSS och SoL. Du kommer att arbeta med personer som har någon form av kognitiv funktionsnedsättning, tex utvecklingsstörning eller autism. Arbetet innebär att stötta den boende i sin vardag och skapa en så meningsfull och bra tillvaro som möjligt både i det dagliga livet och på fritiden. Vanliga arbetsuppgifter innefattar stöd och service med hushållsuppgifer, stöd och service vid inköp, ledsagning samt aktivt deltagande och stöttande i boendes fritid samt gemensamma aktiviteter. KVALIFIKATIONER Tidigare erfarenheter av arbete med personer med funktionsnedsättning, autismliknande tillstånd eller utvecklingsstörning är ett krav. Meriterande är utbildning som mentalskötare, omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning eller liknande. Även körkort är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har kunskap i teckenspråk eller tecken som stöd. Du är en person som sätter den boende i fokus. Du har en personlig mognad som gör att du är professionell i din yrkesroll. Inom ramen för nedskrivna rutiner har du förmågan att utvärdera en situation och ta egna initiativ som leder den boende i en positiv riktning. Vi värdesätter också att du är en flexibel person som kan hoppa in med kort varsel. ÖVRIGT Utdrag ur belastnings- och misstankeregistret görs för samtliga timvikarier som börjar arbeta inom Vård och omsorg. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier till grupp- och servicebostäder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier till grupp- och servicebostäder


Sök lediga jobb Järfälla kommun, Vakansen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se