Järfälla kommun, Vakansen jobb - lediga jobb

Järfälla kommun, Vakansen jobb Järfälla kommun, Vakansen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Järfälla kommun, Vakansen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Järfälla kommun, Vakansen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Skötare- Stockholm

  2. Nordiskt rapporteringsansvarig till konsultuppdrag- Stockholm

  3. Har du C-körkort och körtillstånd på Arlanda?- Sigtuna

  4. Lärare i Ekonomi/data/administration/kommunikation- Sundbyberg

  5. Musiklärare i åk 5 - 9- Solna

  6. Vi söker en revisorsassistent till vår kund- Stockholm

  7. Pedagog i Spanska 30%- Lidingö

  8. Erfaren konstruktör träbroar- Stockholm

  9. Kundanalytiker- Stockholm

  10. Musikpedagog 30%- Lidingö


Mer beskrivning

Skötare
Ersta diakoni är en ideell förening som bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning professionellt och non-profit. Psykiatriska kliniken har avtal med Stockholms läns landsting att erbjuda vård till sjukvårdsanställda. Avdelning 1 tar även emot övriga patienter på remiss. Vården är frivillig och bygger på gemensamma överenskommelser. På avd. arbetar doktorer, sjuksköterskor, skötare, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi har plats för 18 patienter. ARBETSUPPGIFTER Som skötare kommer du att vara en betydelsefull del av arbetslaget, likaväl som kontaktperson för 3-5 patienter. KVALIFIKATIONER Mentalskötarutbildning med erfarenhet från vuxenpsykiatri, främst vård av personer som lider av depression. Genuint intresse för omvårdnad. Vi värdesätter egenskaper såsom engagemang, god struktur-och samarbetsförmåga.
Företag: Ersta diakoni, Psykiatrisk slutenvård
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Skötare jobb, Skötare Stockholm, Skötare Ersta diakoni, Psykiatrisk slutenvård
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skötare

Nordiskt rapporteringsansvarig till konsultuppdrag
Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. En av våra kunder i norrort söker en konsultlösning till ett spännande och utvecklande uppdrag som nordiskt rapporteringsansvarig. Arbetsbeskrivning To ensure all data (incl. financial Master data) is accurate and up to date, in order to report the correct financial information to the regional headquarter while keeping compliance throughout the whole process in all systems. •To report financial information (Actuals and Forecasts) to the regional headquarter and to Corporate using the different systems To check data input received from accounting and/or controllers •To check and maintain financial Master data in the different databases according to the request •To perform management reporting to different stakeholders •To support controllers in various analysis •To participate in different projects •To be compliant and respect deadlines Vem är du? -Financial degree and +5 years of experience in Accounting/Controlling -Fluent in English, in speech and in writing -Advanced Microsoft Excel skills -Advanced IT-databases skills Vad kan vi erbjuda dig? Vi kan erbjuda dig en visstidsanställning för detta uppdrag. Har du eget företag och föredrar att vara underkonsult går det också bra. Uppdraget startar 1:a augusti och löper på tills vidare. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Ansök genom att registrera ditt CV via länken nedan snarast, urval sker löpande. För mer information om Experis Finance och vad vi kan erbjuda dig är du välkommen att kontakta konsultchef Agneta Yngwe på telefon 08 - 736 28 86 eller Anna Aurell Sundvall på tel 08-736 29 66. Varmt välkommen med din ansökan! PS Du är väl med i vår grupp på LinkedIn? Välkommen att gå med i "Experis Stockholm" DS
Företag: Experis Finance
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Nordiskt rapporteringsansvarig till konsultuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nordiskt rapporteringsansvarig till konsultuppdrag

Har du C-körkort och körtillstånd på Arlanda?
Är du en flexibel och prestigelös person med C-körkort samt erfarenhet av att jobba på Arlanda? Då har vi på Adecco ett uppdrag för just dig! Hur ser din arbetsdag som C-chaufför ut? Vår kund är ett världsledande företag inom cateringbranschen. Din arbetsdag kommer att innebära att köra lastbil inne på säkerhetsområdet på Arlanda. Du kommer att arbeta i en stimulerande och internationell miljö. Vem trivs här? Du som har C-körkort och erfarenhet av att arbeta på Arlanda kommer snabbt att finna dig till rätta. Är du en prestigelös person som kan arbeta effektivt men noggrant under tidspress kommer du att lyckas bra i denna roll. Ditt flexibla förhållningssätt och din goda samarbetsförmåga kommer ta dig långt. Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och är tänkt att pågå tillsvidare. Arbetstiderna är 10-14.00 och man kommer att gå på ett rullande schema. Det förkommer även helgarbete. Som konsult är du anställd i Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.   Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt eftersom urvalet sker löpande! Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta RekryteringsansvarigLeila Mekidiche på tel 08-598 981 58. Fr.o.m. v.28 kontaktas Frida Eriksson på tel: 08-598 980 20 gällande frågor om rekryteringsarbetet. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Har du C-körkort och körtillstånd på Arlanda? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Har du C-körkort och körtillstånd på Arlanda?

Lärare i Ekonomi/data/administration/kommunikation
JB Education AB JB Kompetens är en del av Thorén Gruppen och arbetar med vuxenutbildning i klassrum och på distans. Vi finns i hela Sverige med våra skolor och arbetar mot kommuner med komvux och Arbetsförmedlingen med arbetsmarknadsinsatser. Till hösten ökar vårt elevantal vilket vi är mycket glada för, både i klassrumsundervisning och distansundervisning.  Därför söker vi nu lärare i följande ämnen: * Programhantering, bl.a Office * Administration * Företagsekonomi * Redovisning * Information och kommunikation Vi söker flexibla lärare som kan ta flera av dessa ämnen och gärna tar både klassrum och distansundervisning. Tjänsterna kan variera mellan deltid och helttid beroende på vilka kombinationer av ämnen man kan ta. Som lärare hos oss ska du trivas i en föränderlig miljö där vi arbetar med utbildningar som arbetsmarknaden efterfrågar. Även om våra lärare ansvarar för sina utbildningar så arbetar de i team med att stötta upp olika delar i varandras kurser.  Vi söker dig som har gedigen kunskap och erfarenhet av ditt ämne och är du utbildad lärare är det meriterande. Som person ska du vara positiv och utåtriktad med pedagogisk fallenhet. Vi kommer lägga stor viktig vid personlig lämplighet för det pedagogiska yrket.God rekommendationer krävs. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och formulera formativa omdömen. Vi vill arbeta med marknadens mest kompetenta och egagerade medarbetare- Är du en av dem, Sök idag!! För information om tjänsten välkommen att kontakta: Christina Mugnosso tel.  0736739263 eller christina.mugnosso@jbkompetens.se  JB Kompetens Sundbyberg
Företag: JB Kompetens, Ekonomi & Försäljning
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ekonomi/data/administration/kommunikation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ekonomi/data/administration/kommunikation

Musiklärare i åk 5 - 9
Bergshamraskolan är en kommunal F - 9 skola med ca 440 elever som ligger i natursköna stadsdelen Bergshamra i Solna. Skolan är belägen ett stenkast från Bergshamra centrum och i närheten finns både Ulriksdals slottspark och Edsviken. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana och bussar. ARBETSUPPGIFTER Ansvar att planera, genomföra och utvärdera musikundervisningen för åk 5 - 9. Aktivt bidra till arbetslagets och skolans utveckling. Undervisningen sker i mindre undervisningsgrupper. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad och examinerad musiklärare. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska vara positiv, ansvarstagande och äga förmågan att leda och entusiasmera elever. Erfarenhet av tidigare arbete som lärare i musik ses som meriterande.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare i åk 5 - 9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare i åk 5 - 9

Vi söker en revisorsassistent till vår kund
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Vår kund söker en självgående och erfaren revisorsassistent. I rollen som revisorsassistent kommer du i huvudsak att arbeta med revisioner av mindre och medelstora företag. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära sedvanligt revisionsarbete såsom löpande granskning av bokslut och årsredovisningar samt avrapportering till kunder. Som revisorsassistent kommer du att arbeta nära uppdragsgivarna. Vem är du? Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av att arbeta med revision samt har en civilekonomexamen. Vi tror att du har erfarenhet från att ha arbetat på en revisionsbyrå sedan tidigare. Som person är du utåtriktad med en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt, är ansvarsfull samt har en egen drivkraft. Vidare är du är en stresstålig, engagerad och flexibel person. Du erbjuds Du erbjuds en spännande roll på ett trevligt företag i nya fräscha och moderna lokaler. Du kommer att arbeta i en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö med kvalificerade arbetsuppgifter. Du blir en del av ett glatt arbetsgäng och erbjuds ett arbete med stor frihet under eget ansvar. Företaget värdesätter sin personal högt vilket tar sig uttryck i generösa personalförmåner. Vill du ha mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurekbemanning.se. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida www.jurekbemanning.se och intervjuer sker löpande. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Start: Enligt överenskommelse. Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en revisorsassistent till vår kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en revisorsassistent till vår kund

Pedagog i Spanska 30%
Detta söker vi: Vi söker dig som ser fördelarna med att arbeta i arbetslag, ser varje barn utifån deras förutsättningar, som delar med dig av din glädje när du lyckats få barnen att utvecklas och tagit steg de annars bara drömt om. Som hjälper varje unik elev att få lyckas och känna glädje samtidigt som du utmanar och med ditt pedagogiska förhållningssätt förljer barnens process.  Det är viktgt för dig att vara i en miljö där både du och dina kollegor trivs och blir respekterade. Du är tydlig med vad du vill samtidigt som du är ödmjuk inför andras åsikter. Du gillar att komma med nya ideer och våga tänka om och tänka nytt i kombination med att alltid sätta barnet i centrum. Det viktiga är inte att du kan allt från början utan att du vill och vågar utvecklas som pedagog. Våra elever är kreativa och ställer höga krav på sina pedagoger. De är verbala och övade i att argumentera, så dina lektioner behöver vara genomtänkta och kännas meningsfulla Du är lärarutbildad i Spanska Vi erbjuder: Vi erjuder en tjänst på 30% i spanska åk 6-9. Hos oss får du arbeta i inarbetatde arbetslag där glädje och högt till tak är ledord. Vi hjälper och stöttar varandra, utmanar och på så vis utecklas vi. Våra lektioner/arbetspass är långa och sammanhängande, vilket gör att du har två grupper på en dag. Du lär känna eleverna, kan tilllåta dem vara i en arbetsprocess utan att avbryta samt att du slipper springa mellan olika grupper på en dag. Vi bryr oss om varandra och får ofta höra från besökare att vi har en mycket trevlig miljö och stämmning.  För att förstå vad vi menar vill vi att du kommer och träffar oss. Men först får du skicka in ditt cv och personliga brev.   Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Lidingö kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en rekryteringsfilm ”Att jobba för Vittraskolorna” som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågar angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Ole Hass på ole.hass@vittra.se. Välkommen med din ansökan! Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet. Vittra är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogiska riktning utgår från samspelet mellan individ och gemenskap. Vittra ingår i Academedia.
Företag: Vittra för- och grundskolor
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagog i Spanska 30% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagog i Spanska 30%

Erfaren konstruktör träbroar
** Om Vectura ** Vectura är marknadsledande teknikkonsulter inom transportinfrastruktur och står för ett unikt kunnande i samspelet mellan transportslagen. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara transportsystem och erbjuder tjänster inom utredning och analys, projektering, bygg- och projektledning samt drift och underhåll. Från ett 40-tal orter i Sverige, Norge och Danmark skapar vi en klokare väg mot framtiden. Läs mer på www.vectura.se   Vectura Anläggningskonstruktion och söker erfarna medarbetare. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Om rollen Ditt arbete är tekniskt avancerat och mycket intressant. Arbetsuppgifterna innebär bla utrednings-, projekterings- och konstruktionsuppdrag. Det finns även möjlighet att arbeta som uppdragsledare. I våra uppdrag arbetar vi med de senaste teoretiska och praktiska kunskaperna inom bla Eurocode, Finita elementprogram för avancerade strukturmekaniska och dynamiska analyser. Vi upprättar beskrivningar enligt AMA samt skapar 3D-modeller och redovisar handlingar med Tekla Structures Om egenskaper och krav Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande och har minst fem års dokumenterad arbetslivserfarenhet från bro- och/eller anläggningskonstruktion. Erfarenhet från konstruktion av träbroar är meriterande. Som person ser vi det som en självklarhet att du är intresserad av att utveckla din och dina medarbetares kompetens för att möta våra kunders behov. Du tycker om att representera företaget i kontakten med kunden samt har ett gediget tekniskt intresse. Om arbetsplatsen Vi erbjuder dig en innovativ företagskultur med kompetenta och kreativa kollegor, stora personliga utvecklingsmöjligheter och förmånliga arbetsvillkor, där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt. Urval sker löpande. Ansök gärna redan idag. Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonssäljare.
Företag: Vectura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren konstruktör träbroar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren konstruktör träbroar

Kundanalytiker
  Canal Digital – Sveriges skarpaste tv. Canal Digital, ett helägt dotterbolag till Telenor, är Nordens ledande TV-distributör med över 100 tv-kanaler och interaktiva tjänster som används av närmare tre miljoner tittare varje dag. De erbjuder det bredaste utbudet, med bäst ljud och bild direkt från satelliten i rymden till boxarna i hemmen. Med deras Play och On Demand tjänster kan tv nu ses när som helst – var som helst. Canal Digital Sverige har ett 60-tal anställda och ytterligare 20 anställda i Finland som ingår i den svenska organisationen. Företaget ansvarar för all distribution, administration, försäljning och service till både privatpersoner och företag. Är du proaktiv, analytisk, driven och motiveras av att analysera data och förstå kunders beteenden? Då söker Canal Digital dig. Kundanalytiker I rollen som kundanalytiker ansvarar du för att söka och analysera information och ta fram underlag för att företaget ska nå sina övergripande mål. Din uppgift är att analysera kunddata och dra slutsatser från stora datamängder, förmedla information internt, bistå med underlag för beslut samt prioritera och driva på de frågor som du bedömer viktigast för affärsverksamheten. Med dina analyser stöttar du CRM- avdelningen och säljavdelningen i arbetet att öka kundlojaliteten och öka nykundsförsäljningen. Arbetet innebär allt från kundbasanalyser till segmenteringsarbeten av befintliga kunder, samt upphandling och/eller genomförande av kundundersökningar. Bakgrund/Kvalifikationer • Relevant högskoleutbildning inom statistik och/eller ekonomi. • Minst 2 års erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter. • Erfarenhet av större segmenteringsarbeten som leder till målgruppsanpassade aktiviteter. • Erfarenhet av att arbeta med kampanjhanteringssystem och riktade kampanjer/erbjudanden, gärna erfarenhet av systemet SAS. • Van att självständigt driva undersökningar och tillhörande processer. • Vana att hantera kontakter med externa undersökningsföretag. • Vana att dra slutsatser från och presentera analys- och undersökningsresultat. • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift i svenska och engelska. • Goda kunskaper i Excel. För att lyckas i rollen måste du vara drivande, analytisk och bra på att utveckla egna idéer för dataanalys. Du stimuleras av att förstå siffror och beteenden, prova olika antaganden samt förmedla och presentera dina analyser. För att trivas hos oss bör du vara proaktiv, nyfiken och uppskatta att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Du kommer att arbeta i nära samarbete med sälj och CRM – funktionerna i företaget och du har en viktig roll i att analysera och initiera undersökningar av stora datamängder. Tjänsten som kundanalytiker ingår i avdelningen Product & Business Development och rapporterar till Director of Product & Business Development. Mer om tjänsten I den här rekryteringen sammarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Jan Moström på tfn 076-525 90 40. Vi ser fram emot din ansökan via www.wise.se/jobb så snart som möjligt, dock senast 2013-08-15. Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval och rekommenderar att du skickar din ansökan omgående. Wise Professionals är ett helägt dotterbolag inom Wise Group. Vår ambition är att med personlig service och hög kvalitet erbjuda företag och organisationer kompletta tjänster inom rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Vi arbetar inom de flesta branscher och tillhandahåller kompetent stöd oavsett man söker en chef, säljare eller specialist.
Företag: Wise Professionals AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kundanalytiker jobb, Kundanalytiker Stockholm, Kundanalytiker Wise Professionals AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundanalytiker

Musikpedagog 30%
Detta söker vi: Vi söker dig som ser fördelarna med att arbeta i arbetslag, ser varje barn utifån deras förutsättningar, som delar med dig av din glädje när du lyckats få barnen att utvecklas och tagit steg de annars bara drömt om. Som hjälper varje unik elev att få lyckas och känna glädje samtidigt som du utmanar och med ditt pedagogiska förhållningssätt förljer barnens process.  Det är viktgt för dig att vara i en miljö där både du och dina kollegor trivs och blir respekterade. Du är tydlig med vad du vill samtidigt som du är ödmjuk inför andras åsikter. Du gillar att komma med nya ideer och våga tänka om och tänka nytt i kombination med att alltid sätta barnet i centrum. Det viktiga är inte att du kan allt från början utan att du vill och vågar utvecklas som pedagog. Våra elever är kreativa och ställer höga krav på sina pedagoger. De är verbala och övade i att argumentera, så dina lektioner behöver vara genomtänkta och kännas meningsfulla Du är lärarutbildad i musik, tjänsten kan kombineras med spanska eller eventuellt ett annat ämne. Vi erbjuder: Vi erjuder en tjänst på 30 % i musik. Hos oss får du arbeta i inarbetatde arbetslag där glädje och högt till tak är ledord. Vi hjälper och stöttar varandra, utmanar och på så vis utecklas vi. Våra lektioner/arbetspass är långa och sammanhängande, vilket gör att du har två grupper på en dag. Du lär känna eleverna, kan tilllåta dem vara i en arbetsprocess utan att avbryta samt att du slipper springa mellan olika grupper på en dag. Vi bryr oss om varandra och får ofta höra från besökare att vi har en mycket trevlig miljö och stämmning.  För att förstå vad vi menar vill vi att du kommer och träffar oss. Men först får du skicka in ditt cv och personliga brev.   Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Lidingö kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en rekryteringsfilm ”Att jobba för Vittraskolorna” som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågar angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Ole Hass på ole.hass@vittra.se. Välkommen med din ansökan! Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet. Vittra är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogiska riktning utgår från samspelet mellan individ och gemenskap. Vittra ingår i Academedia.
Företag: Vittra för- och grundskolor
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Musikpedagog 30% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musikpedagog 30%


Sök lediga jobb Järfälla kommun, Vakansen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se