Järfälla jobb - lediga jobb

Järfälla jobb Järfälla jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Järfälla. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Järfälla. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. BF Varm och ödmjuk barnvakt sökes till Järfälla!- Järfälla

 2. Arbeta som timvikarie hos Vakansen- Järfälla

 3. Lärare år 4-9 Fjällenskolan - Svenska och Engelska- Järfälla

 4. Bliss Dance Academy söker danslärare i Järfälla- Järfälla

 5. Funkykidz söker danslärare för barn i Järfälla- Järfälla

 6. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Järfälla.- Järfälla

 7. Taxiförare till Järfälla- Järfälla

 8. Civilekonom till stor och modern ideell verksamhet- Stockholm

 9. Planarkitekt- Järfälla

 10. Exploateringsingenjör- Järfälla

 11. Lärare i Hem- och konsumentkunskap 50 % tv Fjällen för- och grundskola- Järfälla

 12. Blivande Gruppchef/Säljare Järfälla- Järfälla

 13. söker bilmekaniker/lackerare- Järfälla

 14. Lagerarbetare Järfälla- Järfälla

 15. SO-lärare Viksjöskolan- Järfälla

 16. Textilslöjdslärare Viksjöskolan- Järfälla

 17. Intendent med arbetsledaransvar- Järfälla

 18. Sjuksköterskor Natt, Almens äldreboende, Järfälla.- Stockholm

 19. Personlig assistent till pojke i Järfälla Kommun- Järfälla

 20. Fritidspedagog 2 tjänster- Järfälla

 21. Kundtjänstmedarbetare till UPS, Järfälla- Stockholm

 22. Belysningsingenjör- Järfälla

 23. Lärare matematik/idrott och hälsa år 4-6 90 %- Järfälla

 24. Lärare yngre åldrarna 100 %- Järfälla

 25. Personlig Assistent Järfälla- Järfälla

 26. Manlig personlig assistent till Järfälla- Järfälla

 27. Bostadsförvaltare- Järfälla

 28. Lokaluthyrare- Järfälla

 29. Ma/No/Tk-lärare i grundskolans senare år- Järfälla

 30. Assisterande idrottsledare Järfälla HT 13- Järfälla

 31. Operativ inköpare till spännande företag i Järfälla- Järfälla

 32. Bostadsförvaltare till Järfälla kommun- Stockholm

 33. Lärare i Sv & Fr- Järfälla

 34. Lokaluthyrare till Järfälla kommun- Järfälla

 35. Lärare i svenska- Järfälla

 36. Lärare i franska- Järfälla

 37. Lärare i gymnasiet - kärnämne och yrkesämne- Järfälla

 38. Lärare i grundskolans senare år i matematik och NO- Järfälla

 39. Skolkurator- Järfälla

 40. Hemservice Järfälla- Järfälla


Mer beskrivning

BF Varm och ödmjuk barnvakt sökes till Järfälla!
Just nu söker vi kunniga och engagerade barnvakter inför hösten! Sök redan nu eller tipsa gärna någon som du känner. Aktuell tjänst: Familj söker en positiv barnvakt till sina 2 barn, 4 och 8 år. Familjen vill ha hjälp 3 eftermiddagar i veckan cirka 16:00-19:00. Familjen behöver bland annat hjälp med hämtning och matlagning. Ett av barnen är pälsallergiker. Beskrivning av kvalifikationer Du ska vara erfaren med de aktuella åldrarna, trygg och positiv. Detta är ett måste Du ska vara över 18 år och du ska ha bra och gärna fler objektiva referenser från att ha arbetat med barn. Vi söker dig som är ordningsam, trygg och med ett glatt sinne, som är kreativ och tar egna initiativ och viktigast av allt, du ska tycka mycket om barn och vara väldigt bra med dem, och de ska tycka om dig! Varför skulle du vara intresserad att arbeta hos Barnvaktsförmedlingen? - Bästa barnvaktslönen i Stockholm - Du bestämmer med vem och hur mycket du vill arbeta - Du blir utbildad i första hjälpen, HLR för barn och barn och säkerhet. - Du är försäkrad Tips från Barnvaktsförmedlingen. Vi har haft flera personer som började hos oss som arbetslösa och som idag fått deltid och heltidsjobb. Om du har varit arbetslös ett tag och verkligen vill ha ett jobb. Börja med att ta något jobb, även om det bara är en liten tjänst. Då ser arbetsgivare att du är anställningsbar och då blir du direkt mycket mer intressant. Så gör någonting hellre än ingenting om du kan, för det är större chans att det leder någonvart.
Företag: BARNVAKTSFÖRMEDLINGEN I STOCKHOLM AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga BF Varm och ödmjuk barnvakt sökes till Järfälla! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BF Varm och ödmjuk barnvakt sökes till Järfälla!

Arbeta som timvikarie hos Vakansen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Vård och omsorg är Järfälla kommuns utförarorganisation inom äldre- och handikappomsorg, placerad inom Socialförvaltningens verksamhet och har till uppgift att utföra stöd- och hjälpinsatser till äldre personer och personer i alla åldrar med funktionsnedsättningar av olika slag. För mer information se http://www.jarfallaomsorg.se Vakansen är Vård och omsorgs egen bemanningsenhet som tillgodoser behovet av korttidsvikarier alla tider på dygnet. För att täcka bemanningsbehoven anställer Vakansen kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt inom Vård och omsorgs olika verksamheter och som med kort varsel kan ställa upp när ordinarie personal är frånvarande. Verksamheter som Vakansen bemannar är hemtjänsten, äldreboenden, personlig assistans, gruppbostäder där det bor personer med t.ex. psykiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning, autism osv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som timvikare hos Vakansen. Detta innebär att du vid behov arbetar på Vård och omsorgs olika enheter. Arbetstiderna varierar, mestadels är det dock dag- och kvällstider under vardagar och helger. Arbetspassens längd varierar också. Eftersom du kommer att arbeta vid behov kan vi inte garantera dig ett visst antal timmar eller något fast schema, oftast hör vi av oss till dig angående ett ledigt arbetspass dagen innan eller samma dag som det ska påbörjas. KVALIFIKATIONER För att få arbete hos oss krävs det att du tidigare har arbetat inom vården, vi ser gärna att du även har en vårdutbildning. Det krävs också att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Som person är du ansvarsfull, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Du sätter kunden i fokus och kan sätta dig in i någon annans situation samtidigt som du kan sätta gränser samt skilja på det personliga och privata. Vidare är du initiativrik, men det är viktigt att du kan följa de rutiner och instruktioner som finns på en specifik arbetsplats.
Företag: Järfälla kommun, Vakansen
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Arbeta som timvikarie hos Vakansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbeta som timvikarie hos Vakansen

Lärare år 4-9 Fjällenskolan - Svenska och Engelska
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med snart 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Fjällenskolan ligger i Viksjö i ett småhusområde med närhet till Mälaren. Skolan har ca 750 elever år F-9 varav ca 450 elever i år 6-9. Förskolan har ungefär 140 barn. Fritidsgård med fritidsklubb ligger i anslutning till skolan. Vision: Fjällenskolan - känd som den trygga och stimulerande skolan med kunskap i fokus. Med kreativt lärande, en gemensam värdegrund och engagerade pedagoger förbereder vi våra barn och elever för att leva och verka i ett samhälle i ständig utveckling. Medelbetyget för våra duktiga avgångselever var 2011 ca 235p, nästa VG. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i år 4-9 i svenska och engelska med erfarenhet av att arbeta och stötta elever i behov av särkilt stöd. Du kommer att ingå i ett arbetslag 4-9. I Järfälla kommun arbetar vi med ett inkluderande arbetssätt, detta innebär att du som lärare/speciallärare kommer att samarbeta med ämneslärare för en ökad måluppfyllelse för alla elever. Arbetsuppgifter som kan förekomma är handledande samtal med personal samt att vara en del av vårt resursteam som arbetar på organisation-, grupp- och individnivå. Delat mentorskap ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Behörig Digital kompetens med fokus på 1-1 dator värderas högt. Personliga egenskaper: God samarbetsförmåga Nyfiken och positiv Engagerad och lösningsfokuserad Erfarenhet av att undervisa barn med särskilda behov är meriterande.
Företag: Järfälla kommun, Fjällen för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 4-9 Fjällenskolan - Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 4-9 Fjällenskolan - Svenska och Engelska

Bliss Dance Academy söker danslärare i Järfälla
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Jakobsberg och Kallhäll. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: hilda@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare i Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare i Järfälla

Funkykidz söker danslärare för barn i Järfälla
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Jakobsberg och Kallhäll! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som: *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar i augusti+ fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: hilda@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Utbildningen ligger i mitten av augusti och sedan drar terminen snart igång, så skicka in din ansökan redan idag! Vi behandlar ansökningarna kontinuerligt. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn i Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn i Järfälla

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Järfälla.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Järfälla kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Järfälla. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Järfälla.

Taxiförare till Järfälla
Är du sugen på en ny karriär? Då ska Du jobba i världens bästa taxibolag! Vi är stockholmarnas förstahandsval, som förare hos oss har du den bästa intjäningen i branschen! Taxi Stockholm är ett mycket starkt, känt och framgångsrikt varumärke. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och ställer därför höga krav på dig som taxiförare. Nu söker vi fler förare, gärna kvinnor för att få en jämnare könsfördelning, för anställning hel eller deltid. Vi har lediga tjänster i hela Stockholmsområdet. Taxi Stockholm erbjuder dig en trygg anställning med kollektivavtal och Foraförsäkring. Du har stora möjligheter att påverka din lön i ett stimulerande och rörligt arbete. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheter att i framtiden bli åkare. Vi söker dig som älskar att ge service och träffa nya människor! Hos oss är inte din formella bakgrund viktigast, utan vem du är som person. Om du ska arbeta heltid får du din utbildning betald, både för taxiförarlegitimation (taxikörkort) och Taxi Stockholms interna utbildning. På vår hemsida kan du läsa mer och även skicka in din ansökan www.taxistockholm.se Vi kontaktar dig inom några dagar. Välkommen med din ansökan!
Företag: TAXI STOCKHOLM 150000 AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare till Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare till Järfälla

Civilekonom till stor och modern ideell verksamhet
Svenska Kyrkan Järfälla Församling Presentation Är du en civilekonom som vill arbeta i en modern ideell verksamhet? Till Järfälla församling söker vi en chef för ekonomi, lön och administration. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan. Arbetsuppgifter I denna roll som chef svarar du för ekonomi, lön samt administration i samråd med förvaltningschefen. Utöver detta svarar du även för ekonomin i fyra bolag i Järfälla församlings förvaltnings AB. Koncernens verksamhet omfattar begravningsbyrå, kontorshotell och cateringverksamhet samt moderbolag. Du kommer att ha personalansvar för 3-4 medarbetare inom ekonomi, lön och administration. Tjänsten rapporterar till förvaltningschefen. I rollen ingår även ansvaret att vara sekreterare i församlingens beslutande organ. Utbildning/erfarenhet Du är civilekonom eller motsvarande, gärna med revisionsinriktning. Du har flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisnings- och bokslutarbete med budget och resultatansvar från ett företag i näringslivet. Det är mycket meriterande om du har arbetat med revision samt har erfarenhet av större ideella organisationer. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personaliga egenskaper. Den vi söker är kommunikativ, prestigelös och har en utmärkt samarbetsförmåga och goda ledaregenskaper. Du är en lagbyggare men även självständig och har ett tryggt och stabilt förhållningssätt. Vidare är du analytisk med siffersinne och strukturerad. Det är ett krav att du är medlem i svenska kyrkan och delar dess värderingar. Företagsbeskrivning Järfälla församling är Svenska kyrkans lokala organisation och är en av Sveriges största församlingar med drygt 39 500 medlemmar. Församlingen har ca 95 anställda och dess geografiska gränser är desamma som Järfälla kommuns. Församlingsverksamhet pågår i våra fyra kyrkor och församlingshem. Företagets hemsida http://www.jarfallaforsamling.se/ Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Svenska Kyrkan Järfälla Församling
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Civilekonom till stor och modern ideell verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Civilekonom till stor och modern ideell verksamhet

Planarkitekt
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. ARBETSUPPGIFTER Järfälla är inne i ett expansivt skede med god tillväxt. Vi har ett ökat bostadsbyggande och stor inflyttning till kommunen och här planeras för utbyggnad i alla kommundelar. Barkarby-Jakobsberg, som är en utpekad regional stadskärna i utvecklingsplanen för Storstockholm är under utbyggnad med bl a Barkarbystaden med 5 000 bostäder och 6 000 arbetsplatser. Stora satsningar görs för infrastrukturen med vägar och järnvägar. För att klara av alla kommunens åtaganden behöver kommunen nu förstärka inom plan- och exploateringsverksamheten. Planarkitekten är organisatoriskt placerad på kommunstyrelseförvaltningens plan- och exploateringsavdelning. Avdelningen har 15 medarbetare som arbetar med kommunens fysiska planering, mark- och exploateringsverksamhet, miljöplanering, bostadsförsörjning, näringslivsfrågor och kommunens fastighetsägande. Du kommer att arbeta med planerings- och genomförandefrågor genom planprocessens alla skeden och leda eller medverka i utredningar och planprojekt. I Järfälla drivs planarbeten i projektform och samarbete med kommunens förvaltningar är en viktig del i arbetet. Du ska i din roll kunna arbeta som projektledare, där du leder och samordnar bostads- och arbetsplatsprojekt från initiativtagande, förstudier till genomförande. Varje ärende är unikt och innehåller utmaningar som gör att du hela tiden utvecklas och får utlopp för din kreativitet. Arbetet innebär kontakt med byggherrar, byggföretag och arkitekter liksom med kommunens politiker och invånare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är arkitekt. Det är önskvärt att du har några års erfarenhet från planverksamhet men även andra erfarenheter från arkitektens breda arbetsfält är av betydelse. Du ska ha god förmåga att samarbeta och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du skissar gärna men är också en van autocadanvändare. Du är intresserad av planprocessen och av att arbeta i en politiskt styrd organisation Gestaltningskompetens tillmäts stor betydelse vid tillsättningen.
Företag: Järfälla kommun, Plan- och exploateringsavdelningen
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Planarkitekt jobb, Planarkitekt Järfälla, Planarkitekt Järfälla kommun, Plan- och exploateringsavdelningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Planarkitekt

Exploateringsingenjör
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. ARBETSUPPGIFTER Järfälla är inne i ett expansivt skede med god tillväxt. Vi har ett ökat bostadsbyggande och stor inflyttning till kommunen och här planeras för utbyggnad i alla kommundelar. Barkarby-Jakobsberg, som är en utpekad regional stadskärna i utvecklingsplanen för Storstockholm är under utbyggnad med bl a Barkarbystaden med 5 000 bostäder och 6 000 arbetsplatser. Stora satsningar görs för infrastrukturen med vägar och järnvägar. För att klara av alla kommunens åtaganden behöver kommunen nu förstärka inom plan- och exploateringsverksamheten. Exploateringsingenjören är organisatoriskt placerad på kommunstyrelseförvaltningens plan- och exploateringsavdelning. Avdelningen har 15 medarbetare som arbetar med kommunens fysiska planering, mark- och exploateringsverksamhet, miljöplanering, bostadsförsörjning, näringslivsfrågor och kommunens fastighetsägande. Du kommer att arbeta med planerings- och genomförandefrågor genom planprocessens alla skeden och leda eller medverka i utredningar och planprojekt. I Järfälla drivs planarbeten i projektform och samarbete med kommunens förvaltningar är en viktig del i arbetet. Du ska i din roll kunna arbeta som projektledare, där du leder och samordnar bostads- och arbetsplatsprojekt från initiativtagande, förstudier till genomförande. Varje ärende är unikt och innehåller utmaningar som gör att du hela tiden utvecklas och får utlopp för din kreativitet. Arbetet innebär kontakt med byggherrar, byggföretag och arkitekter liksom med kommunens politiker och invånare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är civilingenjör inom samhällsbyggnad eller annan likvärdig utbildning. Det är önskvärt att du har några års erfarenhet av arbete med exploateringsfrågor i kommunal verksamhet men gärna även från konsult/byggbolag. Du är intresserad av samhällsbyggande i allmänhet och genomförandefrågor i synnerhet. Det är en fördel om du har arbetat med projektledning. Spännvidden i projekten ger dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Eftersom du kommer att ha många kontakter såväl internt som externt ska du vara servicemedveten och ha god förmåga vad gäller muntlig och skriftlig kommunikation.
Företag: Järfälla kommun, Plan- och exploateringsavdelningen
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Exploateringsingenjör jobb, Exploateringsingenjör Järfälla, Exploateringsingenjör Järfälla kommun, Plan- och exploateringsavdelningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Exploateringsingenjör

Lärare i Hem- och konsumentkunskap 50 % tv Fjällen för- och grundskola
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Fjällenskolan ligger i Viksjö i ett småhusområde med närhet till Mälaren. Skolan har ca 750 elever i år F-9. Förskolan har ungefär 130 barn. Vi är en 1-1 skola vilket innebär att eleverna i år 4-9 har egna MacBooks samt att smartboard finns i samtliga klassrum för F-3. Vision 2015 för Fjällenskolan Fjällenskolan - känd som den trygga och stimulerande skolan med kunskap i fokus. Med kreativt lärande, en gemensam värdegrund och engagerade pedagoger förbereder vi våra barn och elever för att leva och verka i ett samhälle i ständig utveckling. ARBETSUPPGIFTER Fjällen för- och grundskola söker en engagerad lärare i hem- och konsumentkunskap för grundskolans senare år. Tjänsten består bland annat av att - vara mentor för en klass tillsammans med en kollega - planera, genomföra och utvärdera undervisningen - arbetslags- och ämneslagsarbete - genomföra gemensamt arbeta på skolan tillsammans med kollegor samt bedriva skolutveckling KVALIFIKATIONER Behörighet Pedagogisk nyfikenhet och flexibilitet God samarbetsförmåga Digital kompetens med fokus på 1-1 är meriterande Erfarenhet av specialkost och matallergier.
Företag: Järfälla kommun, Fjällen för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Hem- och konsumentkunskap 50 % tv Fjällen för- och grundskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Hem- och konsumentkunskap 50 % tv Fjällen för- och grundskola

Blivande Gruppchef/Säljare Järfälla
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med en medarbetare i Järfälla Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande. Tveka inte att söka !
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Järfälla

söker bilmekaniker/lackerare
söker en erfaren bilmek/lackerare till våran anläggning i järfälla
Företag: JÄRFÄLLA AUTOTEKNIK AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga söker bilmekaniker/lackerare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: söker bilmekaniker/lackerare

Lagerarbetare Järfälla
Som lagerarbetare hos oss är du delaktig i samtliga sysslor på företagets huvudlager. Arbetet är omväxlande och innehåller bl.a. arbetsmoment som varumottagning, avprickning/kontroll av leveranser, plock samt packning, speditörskontakt. Vi söker dig som: - är positiv, framåt, lättlärd samt noggrann - kan ställa krav på dig själv och din omgivning - fungerar både i grupp och i självständigt arbete - har god datavana - är punktlig och klarar av att hålla ett högt tempo. Tjänsterna avser vikariat 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Truckkort är mycket uppskattat men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt tillgänglighet. Sista ansökningsdag 2013-07-26 För mer info om företaget se www.teknikmagasinet.se
Företag: TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB,
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lagerarbetare Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lagerarbetare Järfälla

SO-lärare Viksjöskolan
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Viksjöskolan är en kommunal 6 – 9 skola med ca 700 elever. Skolan som byggdes 1975 ligger i kommundelen Viksjö i Järfälla kommun. Efter en total renovering 2003 – 2004 fick vi flera mindre arbetslagsområden, vilket gör att vi uppnådde intrycket av flera små skolenheter i den stora skolkroppen. Vi fick också högklassig standard på alla våra praktisk-estetiska klassrum. Pedagogiskt arbetar vi med gedigen screening av alla nya elever. Alla ämnen är lika viktiga för oss och eleverna får stöd när det behövs och fördjupningsuppgifter när de vill gå vidare. Enligt skolinspektörerna som inspekterade Viksjöskolan i september 2008 har vi en god anpassning av vår undervisning, vilket betyder att alla elever möts på den nivå där de befinner sig. Värdegrundsarbetet är mycket gediget och genomarbetat efter många år som ett prioriterat område i skolan och värdegrundslektioner genomförs regelbundet. Vi har reflektionsdagar då eleverna bereds möjlighet till fördjupning i något ämne eller kan ta igen missade lektioner t ex p g a sjukdom. I skolan finns traditioner som vi haft i många år, t ex uppskattade luciakonserter, julspex och festliga elevavslutningar. Viksjöskolan har ett eget tillagningskök och vi serverar dagligen tre rätter samt rikligt med grönsaker av olika slag. Läs mer på vår hemsida www.jarfalla.se/viksjoskolan ARBETSUPPGIFTER Undervisning i samtliga SO-ämnen, mentorsskap för en klass och delaktighet i skolans utvecklingsarbete. KVALIFIKATIONER Sökande bör vara behöriga i så många av SO-ämnena som möjligt. Erfarenhet av undervisning i SO-ämnena och av att vara mentor med de uppgifter som ingår i detta krävs
Företag: Järfälla kommun, Viksjöskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga SO-lärare Viksjöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SO-lärare Viksjöskolan

Textilslöjdslärare Viksjöskolan
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Viksjöskolan är en kommunal 6 – 9 skola med ca 700 elever. Skolan som byggdes 1975 ligger i kommundelen Viksjö i Järfälla kommun. Efter en total renovering 2003 – 2004 fick vi flera mindre arbetslagsområden, vilket gör att vi uppnådde intrycket av flera små skolenheter i den stora skolkroppen. Vi fick också högklassig standard på alla våra praktisk-estetiska klassrum. Pedagogiskt arbetar vi med gedigen screening av alla nya elever. Alla ämnen är lika viktiga för oss och eleverna får stöd när det behövs och fördjupningsuppgifter när de vill gå vidare. Enligt skolinspektörerna som inspekterade Viksjöskolan i september 2008 har vi en god anpassning av vår undervisning, vilket betyder att alla elever möts på den nivå där de befinner sig. Värdegrundsarbetet är mycket gediget och genomarbetat efter många år som ett prioriterat område i skolan och värdegrundslektioner genomförs regelbundet. Vi har reflektionsdagar då eleverna bereds möjlighet till fördjupning i något ämne eller kan ta igen missade lektioner t ex p g a sjukdom. I skolan finns traditioner som vi haft i många år, t ex uppskattade luciakonserter, julspex och festliga elevavslutningar. Viksjöskolan har ett eget tillagningskök och vi serverar dagligen tre rätter samt rikligt med grönsaker av olika slag. Läs mer på vår hemsida www.jarfalla.se/viksjoskolan ARBETSUPPGIFTER Undervisning i textilslöjd samt mentorsskap och de uppgifter som ingår i detta. Alla lärare på skolan ingår i ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Sökande bör vara behöriga textilslöjdslärare. Erfarenhet av att arbeta som textilslöjdslärare och av mentorsskap.
Företag: Järfälla kommun, Viksjöskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Textilslöjdslärare Viksjöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textilslöjdslärare Viksjöskolan

Intendent med arbetsledaransvar
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Aspnäs för- och grundskola är en enhet med tre förskolor och en F-5-skola belägen i centrala Jakobsberg med gångavstånd till pendeltåg. Till verksamheten hör även förberedelseklasser för nyanlända elever. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en intendent som kan ta huvudansvaret för de administrativa funktionerna och inte är rädd att själv hugga i där så behövs. Du kommer att: - ingå i enhetens ledningsgrupp tillsammans med rektor och biträdande rektor - vara arbetsledare för anställda inom expedition, vaktmästeri och kök - vara operativt ansvarig för enhetens ekonomiarbete och övrig administration - ansvara för frågor rörande arbetsmiljö, fastighet och IT Du kommer tillsammans med övriga medarbetare driva utvecklingsarbete för att säkerställa effektiva och kvalitativa stödfunktioner inom enheten. KVALIFIKATIONER För att klara arbetet på ett bra sätt bedömer vi att du behöver ha några års erfarenhet från liknande arbete och gärna även arbetsledningserfarenhet. Du behöver också ha relevant högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi eller erhållit motsvarande ekonomikunskaper genom arbetslivserfarenhet. Vi värdesätter framförallt följande personliga egenskaper, färdigheter och förmågor: - Personlig mognad; du är trygg, stabil och har självinsikt. - Självgående; du tar ansvar för din uppgift, du strukturerar själv ditt tillvägagångssätt och driver dina processer vidare -Serviceinriktad; du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar - Strukturerad; du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. - Arbetsledning; du leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du skapar engagemang och delaktighet. - Ekonomiskt medveten; du förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. - Omdöme; du gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du väger samman komplex information och olika typer av hänsynstagande och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut Vi erbjuder ett roligt och spännande arbete inom vår för- och grundskoleenhet. Ditt framgångsrika utvecklingsarbete kommer att ge tydliga resultat. Genom din kompetens och engagemang har du möjlighet att bidra till ökad måluppfyllelse för några av vår framtids viktigaste medborgare – våra barn och elever på Aspnäs.
Företag: Järfälla kommun, Aspnäs för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Intendent med arbetsledaransvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intendent med arbetsledaransvar

Sjuksköterskor Natt, Almens äldreboende, Järfälla.
Vi är 7000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Frösunda finns även i Norge. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Hela företaget är fokuserat på att ge varje kund högsta möjliga livskvalitet i form av trygghet, trivsel, personlig utveckling och självständighet under sin dag. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker nu omgående timanställda sjuksköterskor till natten på Almen äldreboende. Ett boende med 40 platser för personer över 65 år i Järfälla. Frösunda ansvarar för driften sedan 2013-04-16. Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning som sjuksköterska, med erfarenhet av äldreomsorg. Det är av stor vikt att du är social, trygg och självständig samt har förmågan att förmedla trygghet gentemot våra kunder på boendet. Vi vill också att du är positiv, lösningsfokuserad och flexibel i ditt sociala bemötande. Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete där du arbetar med kvalitet nära kunder och övriga medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt att dina värderingar stämmer överens med företaget. Vi erbjuder: Ett utmanande, roligt och stimulerande arbete med möjlighet till personlig utveckling, utbildning och fortbildning. Arbete pågår för att starta upp ett nätverk för sjuksköterskorna inom Frösundas äldreomsorg. Tjänsten Kollektivavtal med individuell lönesättning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: Frösunda LSS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor Natt, Almens äldreboende, Järfälla. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor Natt, Almens äldreboende, Järfälla.

Personlig assistent till pojke i Järfälla Kommun
ELFA Assistans i Örebro AB bedriver personlig assistans utifrån LSS intentioner om brukarens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande över sin situation och vardag. Vår vision är att ELFA Assistans ska betraktas som ett kompetent och personligt assistansbolag som genom delaktighet uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga, medarbetare och andra samarbetspartners. Vi söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos en av våra brukare i Järfälla, en 11-årig pojke. I din roll som assistent ingår att hjälpa och stödja pojken i olika dagliga situationer. Han behöver exempelvis ha hjälp kring matsituationen, med hygien och med kommunikation. En mycket viktig roll för dig som personlig assistent handlar om att möjliggöra brukarens delaktighet och medbestämmande i sin vardag. Vi söker dig som är lugn, ansvarfull, engagerad, pedagogisk och noga med att passa tider. Du bör ha god fysik då det kan förekomma tunga lyft. På brukarens begäran söker vi i första hand en kvinnlig assistent och vi ser helst att du har erfarenhet från att arbeta med barn med liknande funktionsnedsättning. Enligt lagen (2010:479) om registerkontroll av personal som utför vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning krävs att du visar ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Brukaren söker nu en deltidsanställd som också kan fungera som timvikarie vid annan assistents frånvaro. Arbetstiden är varierande under dygnets alla timmar, vardagar som helg och bestäms utifrån brukarens behov. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan.
Företag: ELFA Assistans I ÖREBRO AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till pojke i Järfälla Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till pojke i Järfälla Kommun

Fritidspedagog 2 tjänster
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med tre förskolor, en F-3 skola samt en F-9 skola. Skolorna är mångkulturella och många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns också Järfälla musikklasser år 4-9. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med kollegor och på egen hand kommer du att utveckla, planera och genomföra fritidsverksamhet. Den ena tjänsten är riktad mot fritidsklubb, år 4-6 och den andra med samordningsansvar inom fritidsverkshem F-3. Vårt mål är att erbjuda den bästa lärandemiljön i Järfälla kommun. Eleverna i Söderhöjdens för- och grundskolor har de bakgrundskunskaper, förmågor och den motivation som behövs för att ta en medveten, aktiv plats i samhället i framtiden. Nu är det vår utmaning att organisera för och möjliggöra denna utvecklingsresa. KVALIFIKATIONER Du är behörig fritidspedagog. Meriterande är tidigare erfarenhet av ansvarsfunktion inom fritidsverksamhet. - Du är en aktiv, initiativrik, strukturerad och ansvarstagande person som trivs och fungerar med både självständiga arbetsuppgifter och i lag med andra. - Du är en tydlig ledare som kan arbeta med att synliggöra läroplanen och barns lärande genom pedagogisk dokumentation. - Du ser möjligheterna att utifrån ett interkulturellt arbetssätt arbeta i ett mångkulturellt område. - Det är viktigt att du behärskar det svenska språket och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vana vid att arbeta med utveckling av barns sociala förmågor samt språkutveckling är meriterande.
Företag: Järfälla kommun, Söderhöjdens för- och grundskolor
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 2 tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 2 tjänster

Kundtjänstmedarbetare till UPS, Järfälla
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com Vi söker nu medarbetare till vår kundtjänst i Järfälla. Tjänsten som medarbetare på kundtjänst går ut på att ge högkvalitativ service till våra kunder som ringer in från hela Sverige. Samtalen gäller allt från bokningar av paketupphämtning och fakturaförfrågningar, till reklamationer och paketspårning. Bokningar och spårning av paket görs i vårt egna datasystem. Du behöver inte ha några förkunskaper, utförlig träning och utbildning i våra system kommer att ges. Erfarenhet från annan kundtjänst eller annat serviceyrke ses som mycket meriterande. På UPS är kunden alltid i fokus, vi söker därför en person med mycket hög servicekänsla, som tycker om kundkontakt och som kan ge klara besked. Du bör också klara av ett högt tempo utan att tappa kundfokus och servicenivå. Eftersom vårt koncernspråk är engelska bör du ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.   Kollektivavtal finns med Unionen. Öppettiderna är vardagar 07-20 samt lördagar 09-13 med ett rullande schema. 40 timmar per vecka med rullande schema. Vänligen ange löneanspråk i ansökan.
Företag: UPS
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare till UPS, Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare till UPS, Järfälla

Belysningsingenjör
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Järfälla är inne i ett expansivt skede med god tillväxt. Vi har ett ökat bostadsbyggande och stor inflyttning till kommunen. Här byggs Barkarbystaden med ca 5 000 bostäder och 6 000 arbetsplatser och handeln fortsätter att utvecklas. Bygg- och miljöförvaltningen, med ca 180 medarbetare, ansvarar för verksamheten under Tekniska nämnden och Miljö- och bygglovsnämnden. I verksamheten ingår ett Projektkontor, avdelningarna för VA och avfall, Park och gata, Kart- och GIS, samt Miljö- och bygglov. Dessutom ingår Fastighet med egen regiverksamhet inom de kommunaltekniska områdena samt Transport och Verkstad. Park och gata ansvarar för vägarna i kommunen, trafikföreskrifter, vägmärken, gatubelysning på kommunens mark, markupplåtelser på offentlig mark samt vägvisning. Anläggning, utveckling och skötsel av kommunens parker och naturområden, förvaltning av naturreservat, skogsvård, jordbruk ingår också. Park och gata söker nu Belysningsingenjör ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för utformning och uppphandling av belysning för det offentliga rummet samt ha ansvar för att belysningen är funktionell, energieffektiv och estetiskt tilltalande. Du har också ansvar för samordning av drifts- och underhållsentreprenader samt besiktningar och uppföljning av avtal. En viktig del i arbetet är samarbetet med olika specialister/projektledare för utformning av belysning och energieffektivisering vid om- och nybyggnation. Projektering och granskning av ritningar samt ajourhållning av kartor rörande kommunens yttre miljö och belysning ingår också. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning med inriktning mot belysning, alternativt lång erfarenhet inom området. Påbyggnad inom ljusdesign är meriterande. Arbetet förutsätter goda kunskaper i planering av beslysning, tekniskt och estetiskt samt integrering och ljussättning av belysning i det offentliga rummet mellan t ex fastigheter, förskolor, gårdar och kommunens övriga belysning. Kunskaper i ekonomi, entreprenadjuridik och LOU är ett plus samt goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Projektledarerfarenhet med förmåga att styra och samarbeta med konsulter är ett krav liksom flerårig erfarenhet av projekt med utomhusbelysning. Du tycker om att skapa och upprätthålla goda relationer. Du tar initiativ och har förmåga att fatta beslut inom ditt verksamhetsområde.
Företag: Järfälla kommun, Bygg- och miljöförvaltningen
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Belysningsingenjör jobb, Belysningsingenjör Järfälla, Belysningsingenjör Järfälla kommun, Bygg- och miljöförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Belysningsingenjör

Lärare matematik/idrott och hälsa år 4-6 90 %
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med snart 66 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med Snapphanens förskola 1 år till 5, Nybergs förskola- skola, från 1 år till 9 år. Tallbohovs förskola-skola, från 1 år till 16 år. Skolorna är mångkulturella där många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns Järfälla Musikklasser år 4-9. ARBETSUPPGIFTER - Undervisning i matematik, idrott och hälsa år 4-6 - Mentorskap i klass På Söderhöjdens för- och grundskolor skriver vi pedagogiska planeringar som visar hur vi i varje arbetsområde arbetar efter kursplanernas syften, centrala innehåll samt vilka förmågor och kunskapskrav som ligger till grund för bedömning. Inför utvecklingssamtal ger vi summativa och formativa skriftliga omdömen, där vi konkretiserar hur eleven kan gå vidare för att nå högre kunskapskrav. En stor andel av våra elever har ett annat modersmål än svenska. Ett viktigt uppdrag för alla lärare på skolan är att hjälpa eleverna utveckla sitt skolspråk, bl.a. genom att konsekvent använda och förklara ämnesbegrepp i undervisningen. Som lärare på Söderhöjdens för- och grundskolor kommer du att få utbildning i språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare med mycket goda ledaregenskaper i klassrummet och med förmåga att skapa en utmanande lärandemiljö för eleverna. Du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt god förmåga av att skriva pedagogiska planeringar och formativa omdömen. Du är insatt i gällande styrdokument. Du är en person med personlig mognad och stor samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbete i dina ämnen.
Företag: Järfälla kommun, Tallbohovskolan inkl fritidshem, fritidsklubb
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare matematik/idrott och hälsa år 4-6 90 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare matematik/idrott och hälsa år 4-6 90 %

Lärare yngre åldrarna 100 %
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med Snapphanens förskola 1 år till 5, Nybergs förskola- skola, från 1 år till 9 år. Tallbohovs förskola-skola, från 1 år till 16 år. Skolorna är mångkulturella där många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns Järfälla Musikklasser år 4-9. Söderhöjdens för- och grundskolor är en organisation för ca 800 barn/ungdomar. Det är en integrerad organisation med Snapphanens förskola 1 år till 5, Nybergs förskola- skola, från 1 år till 9 år. Tallbohovs förskola-skola, från 1 år till 16 år. Skolorna är mångkulturella där många familjer är två eller flerspråkiga. Inom organisationen finns Järfälla Musikklasser år 4-9. ARBETSUPPGIFTER - Undervisning år 1 - Mentorskap i klass På Söderhöjdens för- och grundskolor skriver vi pedagogiska planeringar som visar hur vi i varje arbetsområde arbetar efter kursplanernas syften, centrala innehåll samt vilka förmågor och kunskapskrav som ligger till grund för bedömning. Inför utvecklingssamtal ger vi summativa och formativa skriftliga omdömen, där vi konkretiserar hur eleven kan gå vidare för att nå högre kunskapskrav. En stor andel av våra elever har ett annat modersmål än svenska. Ett viktigt uppdrag för alla lärare på skolan är att hjälpa eleverna utveckla sitt skolspråk, bl.a. genom att konsekvent använda och förklara ämnesbegrepp i undervisningen. Som lärare på Söderhöjdens för- och grundskolor kommer du att få utbildning i språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig lärare med mycket goda ledaregenskaper i klassrummet och med förmåga att skapa en utmanande lärandemiljö för eleverna. Du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt god förmåga av att skriva pedagogiska planeringar och formativa omdömen. Du är insatt i gällande styrdokument. Du är en person med personlig mognad och stor samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbete i dina ämnen.
Företag: Järfälla kommun, Nybergskolans förskola och skola inkl fritidshem
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare yngre åldrarna 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare yngre åldrarna 100 %

Personlig Assistent Järfälla
Söker personlig assistent till rullstolsburen man. Stora krav ställs på tillgänglighet och flexibilitet för att dela det dagliga arbetet med sammanboende assistenter. Arbetsuppgifterna inkluderar förflyttningar i och utanför hemmet, och vid eventuella resor, inrikes såväl som utrikes. Personlig hygien. Handräckning för att möjliggöra verksamheter i och utanför hemmet. Språkkrav syrianska och/eller arabiska. OBS! Vi tar endast emot ansökningar via mail!
Företag: MARCUS ASSISTANS AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent Järfälla

Manlig personlig assistent till Järfälla
Vi söker omgående 2 personliga assistenter ca 75-100% till en man som bor ensam i villa i Järfälla. Arbetet innebär löpande fast arbets schema med dag, helg och kvälls arbete, Du bör vara en man mellan 20-50 år, ordningsam, öppen och glad, fantasirik med mycket humor och ha lätt att se vad som behövs göras, du behöver vara en person med mycket energi eftersom kunden är en aktiv person som arbetar, tränar, simmar och ofta åker iväg på utflykter, även utlandsresor kan komma att bli aktuella. Det är viktigt att du har god fysik eftersom tunga lyft förekommer, du kan inte vara päls allergiker då det ibland kommer hund på besök. Körkort samt mycket god svenska i tal och skrift är ett krav! Lön: Fast timlön med OB-tillägg enligt gällande avtal KFO/kommunal Tillträde: omgående Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande! Assistanskompaniet AB är ett nära och personligt assistansföretag. Vårt mål är att ge den bästa assistansen för våra kunder. Vi vill att alla anställda ska känna delaktighet i företaget och trygghet i sin arbetssituation. Vi erbjuder utbildningar för assistenter och bjuder in till träffar. Du har som anställd en kontaktperson på kontoret som du alltid kan vända dig till.
Företag: 1:A ASSISTANSKOMPANIET AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Manlig personlig assistent till Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manlig personlig assistent till Järfälla

Bostadsförvaltare
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Bostadsförvaltare med erfarenhet och god servicekänsla sökes! Trivs du med ett arbete där du får ha daglig kontakt med människor, koordinera och strukturera service och lösa problem? Har du några års erfarenhet av rollen? Då är tjänsten som bostadsförvaltare i Järfälla kommun något för dig. Bygg- och miljöförvaltningen ansvarar för att utveckla och förvalta kommunens fastigheter, grönytor, gator och VA-försörjning. Förvaltningen planerar och genomför byggnadsprojekt för alla kommunala förvaltningar samt infrastrukturprojekt inom gator, parker och torg. Förvaltningen svarar också för kommunens miljö- och hälsoskydd samt kartframställning och geografiska informationssystem. Fastighetsavdelningen, med ca 46 medarbetare, ansvarar för lokalanskaffning, uthyrning, ny- och ombyggnader samt förvaltning av de kommunala fastigheterna; skolor, förskolor, äldreboenden, sport- och fritidsanläggningar samt kulturfastigheter i Järfälla kommun. Avdelningen tillhandahåller ändamålsenliga lokaler till de kommunala verksamheterna med målet att hyresgästerna ska vara nöjda. Vi arbetar med kunden i fokus och genomför mätningar över nöjda kunder. Kommunens lokalbestånd ska vara miljödeklarerat och tillgängligt för personer med olika funktionshinder samt dimensionerat och utformat efter verksamheternas olika behov. Tjänsten som bostadsförvaltare är placerad på fastighetsavdelningen inom Bygg- och Miljöförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER Som bostadsförvaltare kommer du att arbeta med förvaltningen av kommunens fastighetsbestånd. Detta innebär att du prioriterar, fördelar och genomför planerat underhåll för att bibehålla eller utveckla fastigheternas funktion och värde inom ramen för fastställd budget gällande skötsel och underhåll. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att: • Beställa enklare avrop från ramavtal gällande entreprenörstjänster (LOU) • Samarbeta med uthyraren gällande skötsel och underhåll • Sammankalla, hålla i möten och föra protokoll gällande fastigheter och förvaltning med; fastighetsägare, förvaltningsbolag, uppdragsgivare samt driftsentreprenörer. • Ansvara för akuta ärenden och daglig hantering och uppföljning av ärenden gällande underhåll, skötsel och drift samt in- och utflyttning i lägenheterna. • Daglig kontakt med kollegor, hyresgäster, myndigheter och entreprenörer KVALIFIKATIONER Vi vill att du har arbetat med fastighetsförvaltning i minst tre till fem år, gärna inom fastighet och bygg. Du har goda kunskaper av fastighetsförvaltning med tillhörande miljö- och energifrågor. Har du fastighetsteknisk kompetens, erfarenhet av fastighetsekonomi och juridik eller en eftergymnasial utbildning med inriktning på förvaltning och ekonomi är det meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Som person är du trygg och stabil och trivs med att i arbetet vara en koordinerande person med många dagliga kontakter. Du är ansvarsfull, strukturerad och bra på att arbeta självständigt och driva arbetsprojekt till avslut. För att uppnå ett gott resultat som bostadsförvaltare är det viktigt att du tycker om att lösa problem och utveckla saker/ processer. Vidare har du en god servicekänsla, är bra på att bemöta människor och kommunicera med andra i både tal och skrift. Du har goda It-kunskaper.
Företag: Järfälla kommun, Fastighetsavdelningen
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Bostadsförvaltare jobb, Bostadsförvaltare Järfälla, Bostadsförvaltare Järfälla kommun, Fastighetsavdelningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bostadsförvaltare

Lokaluthyrare
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. En positiv och driven lokaluthyrare med god servicekänsla sökes! Fastighetsavdelningen, med cirka 46 medarbetare, ansvarar för lokalanskaffning, inhyrning från privata fastighetsägare, uthyrning, ny- och ombyggnader samt förvaltning av de kommunala fastigheterna; skolor, förskolor, äldreboenden, sport- och fritidsanläggningar samt kulturfastigheter i Järfälla kommun. Avdelningen tillhandahåller ändamålsenliga lokaler till de kommunala verksamheterna med målet att hyresgästerna ska vara nöjda. Vi arbetar med kunden i fokus och genomför mätningar över nöjda kunder. Kommunens lokalbestånd ska vara miljödeklarerat och tillgängligt för personer med olika funktionshinder samt dimensionerat och utformat efter verksamheternas olika behov. Tjänsten som lokaluthyrare är placerad på fastighetsavdelningen och ingår i administrations- och uthyrningsenheten. Eftersom in-och uthyrning av lokaler är en viktig del av lokalförsörjningsprocessen krävs också ett nära samarbete med kommunens fastighetsstrateg. Då vår nuvarande uthyrare går vidare till nya utmaningar och nu söker vi hennes ersättare. ARBETSUPPGIFTER Uthyraren ska vara hyresgästernas kontaktperson i frågor om verksamhetslokaler, förändringar av lokalbehov och tillhandahålla de efterfrågade lokalerna till lägsta kostnad. Tjänsten innebär medverkan i allt som möjliggör ett effektivare utnyttjande av de kommunala verksamheternas lokal- och fastighetsanvändningar. Vidare ingår att: • upprätta hyreskostnadsförslag och hyresavtal • hyresförhandla med privata fastighetsägare och externa hyresgäster. • hyresförhandlingar med bl.a. Hyresgästföreningen • representera Järfälla kommun i hyresrättsliga tvister • vara sakkunnig i kontraktsfrågor gentemot den egna förvaltningen och kommunen i stort. Arbete i samråd med kommunens fastighetsstrateg. • bevaka uppsägningstider för inhyrda objekt • bevaka betalning av hyresavier på inhyrda objekt. • sköta kontakter med kollegor, hyresgäster, externa fastighetsägare och bostadsrättsföreningar KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har adekvat akademisk utbildning kombinerat med minst ett par års erfarenhet från området, alternativt en längre yrkeserfarenhet från uthyrning av lokaler. Dina kunskaper i hyreslagstiftningen är goda. Du är affärsmässig och har förhandlingsvana. Du uttrycker dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi arbetar i hyresdebiteringssystemet Vitec Nova och Raindance ekonomisystem. Till hösten introduceras ett nytt fastighetssystem. Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och strukturerat och att du är ansvarstagande. Du skall ha lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bidrar till förvaltningens kultur genom arbetsglädje, kompetens och samarbete.
Företag: Järfälla kommun, Bygg- och miljöförvaltningen
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lokaluthyrare jobb, Lokaluthyrare Järfälla, Lokaluthyrare Järfälla kommun, Bygg- och miljöförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokaluthyrare

Ma/No/Tk-lärare i grundskolans senare år
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Viksjöskolan är en kommunal 6 – 9 skola med ca 700 elever. Skolan som byggdes 1975 ligger i kommundelen Viksjö i Järfälla kommun. Efter en total renovering 2003 – 2004 fick vi flera mindre arbetslagsområden, vilket gör att vi uppnådde intrycket av flera små skolenheter i den stora skolkroppen. Vi fick också högklassig standard på alla våra praktisk-estetiska klassrum. Pedagogiskt arbetar vi med gedigen screening av alla nya elever. Alla ämnen är lika viktiga för oss och eleverna får stöd när det behövs och fördjupnings-uppgifter när de vill gå vidare. Enligt skolinspektörerna som inspekterade Viksjöskolan i september 2008 har vi en god anpassning av vår undervisning, vilket betyder att alla elever möts på den nivå där de befinner sig. Värdegrundsarbetet är mycket gediget och genomarbetat efter många år som ett prioriterat område i skolan och värdegrundslektioner genomförs regelbundet. Vi har reflektionsdagar då eleverna bereds möjlighet till fördjupning i något ämne eller kan ta igen missade lektioner t ex p g a sjukdom. I skolan finns traditioner som vi haft i många år, t ex uppskattade luciakonserter, julspex och festliga elevavslutningar. Viksjöskolan har ett eget tillagningskök och vi serverar dagligen tre rätter samt rikligt med grönsaker av olika slag. Läs mer på vår hemsida www.jarfalla.se/viksjoskolan ARBETSUPPGIFTER Lärare i Ma/No/Tk. Undervisning och mentorskap. KVALIFIKATIONER Behörig att undervisa i de utannononserade ämnena. Erfarenhet av undervisning åk 6-9, gärna IKT-kunskaper.
Företag: Järfälla kommun, Viksjöskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/No/Tk-lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/No/Tk-lärare i grundskolans senare år

Assisterande idrottsledare Järfälla HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Järfälla inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.jarfalla@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Järfälla HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Järfälla HT 13

Operativ inköpare till spännande företag i Järfälla
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. Vi söker för rekrytering en driven operativ inköpare till vår kund. Tjänsten Tjänsten som operativ inköpare innebär att du ansvarar för det dagliga inköpsarbetet och den löpande kontakten med leverantörer. Vår kund är ett stort elektronikföretag beläget i Järfälla i norra Stockholm. Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetsuppgifter I rollen som inköpare har du bland annat följande arbetsuppgifter: • Orderbeställning • Leveranspåminnelser/leveransbevakning • Hantering av leveransavvikelser • Kommunicera med ansvarig strateg vid större förändringar gällande leverantörers ledtider • Masterdatauppdatering • Administrera och bevaka tillfälligt inköpsbehov av kampanjartiklar enligt riktlinjer från marknads/försäljningsavdelning Kvalifikationer För att passa i rollen som inköpare ser vi gärna att du har följande bakgrund: • Tidigare erfarenhet av operativt inköp • Goda kunskaper i engelska • Goda kunskaper i Excel • Erfarenhet av SAP är starkt meriterande Som person är du serviceinriktad, noggrann och känner ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Låter det intressant? Skicka in din ansökan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten ska tillsättas omgående. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ inköpare till spännande företag i Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ inköpare till spännande företag i Järfälla

Bostadsförvaltare till Järfälla kommun
Bostadsförvaltare med erfarenhet och god servicekänsla sökes! Trivs du med ett arbete där du får ha daglig kontakt med människor, koordinera och strukturera service och lösa problem? Har du några års erfarenhet av rollen? Då är tjänsten som bostadsförvaltare i Järfälla kommun något för dig. Bygg- och miljöförvaltningen ansvarar för att utveckla och förvalta kommunens fastigheter, grönytor, gator och VA-försörjning. Förvaltningen planerar och genomför byggnadsprojekt för alla kommunala förvaltningar samt infrastrukturprojekt inom gator, parker och torg. Förvaltningen svarar också för kommunens miljö- och hälsoskydd samt kartframställning och geografiska informationssystem. Bygg- och miljöförvaltningen har som mål att blir bästa förvaltning i Sverige år 2015, avseende kvalitet, service och professionalitet. Fastighetsavdelningen, med ca 46 medarbetare, ansvarar för lokalanskaffning, uthyrning, ny- och ombyggnader samt förvaltning av de kommunala fastigheterna; skolor, förskolor, äldreboenden, sport- och fritidsanläggningar samt kulturfastigheter i Järfälla kommun. Avdelningen tillhandahåller ändamålsenliga lokaler till de kommunala verksamheterna med målet att hyresgästerna ska vara nöjda. Vi arbetar med kunden i fokus och genomför mätningar över nöjda kunder. Kommunens lokalbestånd ska vara miljödeklarerat och tillgängligt för personer med olika funktionshinder samt dimensionerat och utformat efter verksamheternas olika behov. Tjänsten som bostadsförvaltare är placerad på fastighetsavdelningen inom bygg- och miljöförvaltningen. Hur ser din arbetsdag ut? Som bostadsförvaltare kommer du att arbeta med förvaltningen av kommunens fastighetsbestånd. Detta innebär att du prioriterar, fördelar och genomför planerat underhåll för att bibehålla eller utveckla fastigheternas funktion och värde inom ramen för fastställd budget gällande skötsel och underhåll. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att: • beställa enklare avrop från ramavtal gällande entreprenörstjänster (LOU) • samarbeta med uthyraren gällande skötsel och underhåll • sammankalla, hålla i möten och föra protokoll gällande fastigheter och förvaltning med; fastighetsägare, förvaltningsbolag, uppdragsgivare samt driftsentreprenörer. • ansvara för akuta ärenden och daglig hantering och uppföljning av ärenden gällande underhåll, skötsel och drift samt in- och utflyttning i lägenheterna. • daglig kontakt med kollegor, hyresgäster, myndigheter och entreprenörer Vem trivs här? Vi vill att du har arbetat med fastighetsförvaltning i minst tre till fem år, gärna inom fastighet och bygg. Du har goda kunskaper av fastighetsförvaltning med tillhörande miljö- och energifrågor. Har du fastighetsteknisk kompetens, erfarenhet av fastighetsekonomi och juridik eller en eftergymnasial utbildning med inriktning på förvaltning och ekonomi är det meriterande. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du får möjlighet att ta ansvar, vara med och påverka och utveckla förvaltningsarbetet av kommunens fastighetsbestånd. Du får arbeta i en väl fungerande organisation där vi värdesätter gott samarbete och resultat. Personliga egenskaper Som person är du trygg och stabil och trivs med att i arbetet vara en koordinerande person med många dagliga kontakter. Du är ansvarsfull, strukturerad och bra på att arbeta självständigt och driva arbetsprojekt till avslut. För att uppnå ett gott resultat som bostadsförvaltare är det viktigt att du tycker om att lösa problem och utveckla saker/ processer. Vidare har du en god servicekänsla, är bra på att bemöta människor och kommunicera med andra i både tal och skrift. Du har goda It-kunskaper.   Kontaktperson och ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Ansök via angiven länk. Vi ser fram mot din ansökan, dock senast den 5 augusti. För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie-Louise Bååth eller Linda Josephson via 08-100 500 from v.32
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Bostadsförvaltare till Järfälla kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bostadsförvaltare till Järfälla kommun

Lärare i Sv & Fr
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Björkebyskolan är en 6-9 skola i stark utveckling. Elever och personal har en egen dator och en trygg och lugn studiemiljö är centralt för oss. ARBETSUPPGIFTER Traditionella arbetsuppgifter som lärare. KVALIFIKATIONER God samabetsförmåga. Sätter eleven i centrum. Driftig och utvecklingsbenägen.
Företag: Järfälla kommun, Björkebyskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Sv & Fr jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Sv & Fr

Lokaluthyrare till Järfälla kommun
En positiv och driven lokaluthyrare med god servicekänsla sökes! Fastighetsavdelningen, med cirka 46 medarbetare, ansvarar för lokalanskaffning, inhyrning från privata fastighetsägare, uthyrning, ny- och ombyggnader samt förvaltning av de kommunala fastigheterna; skolor, förskolor, äldreboenden, sport- och fritidsanläggningar samt kulturfastigheter i Järfälla kommun. Avdelningen tillhandahåller ändamålsenliga lokaler till de kommunala verksamheterna med målet att hyresgästerna ska vara nöjda. Vi arbetar med kunden i fokus och genomför mätningar över nöjda kunder. Kommunens lokalbestånd ska vara miljödeklarerat och tillgängligt för personer med olika funktionshinder samt dimensionerat och utformat efter verksamheternas olika behov. Tjänsten som lokaluthyrare är placerad på fastighetsavdelningen och ingår i administrations- och uthyrningsenheten. Eftersom in-och uthyrning av lokaler är en viktig del av lokalförsörjningsprocessen krävs också ett nära samarbete med kommunens fastighetsstrateg. Då vår nuvarande uthyrare går vidare till nya utmaningar och nu söker vi hennes ersättare. Det är en stor fördel för oss om du kan tillträda under augusti.    Vad gör en uthyrare hos oss? Uthyraren ska vara hyresgästernas kontaktperson i frågor om verksamhetslokaler, förändringar av lokalbehov och tillhandahålla de efterfrågade lokalerna till lägsta kostnad. Tjänsten innebär medverkan i allt som möjliggör ett effektivare utnyttjande av de kommunala verksamheternas lokal- och fastighetsanvändningar. Vidare ingår att: • upprätta hyreskostnadsförslag och hyresavtal • hyresförhandla med privata fastighetsägare och externa hyresgäster. • hyresförhandlingar med bl.a. Hyresgästföreningen • representera Järfälla kommun i hyresrättsliga tvister • vara sakkunnig i kontraktsfrågor gentemot den egna förvaltningen och kommunen i stort. Arbete i samråd med kommunens fastighetsstrateg. • bevaka uppsägningstider för inhyrda objekt • bevaka betalning av hyresavier på inhyrda objekt. • sköta kontakter med kollegor, hyresgäster, externa fastighetsägare och bostadsrättsföreningar Vem trivs här? Vi ser gärna att du har adekvat akademisk utbildning kombinerat med minst ett par års erfarenhet från området, alternativt en längre yrkeserfarenhet från uthyrning av lokaler.  Dina kunskaper i hyreslagstiftningen är goda. Du är affärsmässig och har förhandlingsvana. Du uttrycker dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi arbetar i hyresdebiteringssystemet Vitec Nova och Raindance ekonomisystem. Till hösten introduceras ett nytt fastighetssystem.  Personliga egenskaper Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och strukturerat och att du är ansvarstagande. Du skall ha lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bidrar till förvaltningens kultur genom arbetsglädje, kompetens och samarbete. Kontaktperson och ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco, du söker via www.adecco.se, under Lediga Tjänster. Vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande, dock senast 130805  För mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Josephson, tel. 08-598 986 66 from v.34. Järfälla är en modern kommun med gamla anor, två mil nordväst om Stockholm C, med cirka 68 000 invånare. Även om storstaden ligger nära – 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C – finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lokaluthyrare till Järfälla kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokaluthyrare till Järfälla kommun

Lärare i svenska
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Björkebyskolan är en 6-9 skola i stark utveckling. Elever och personal har en egen dator och en trygg och lugn studiemiljö är centralt för oss. ARBETSUPPGIFTER Traditionella arbetsuppgifter som lärare. KVALIFIKATIONER God samabetsförmåga. Sätter eleven i centrum. Driftig och utvecklingsbenägen.
Företag: Järfälla kommun, Björkebyskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska

Lärare i franska
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Björkebyskolan är en 6-9 skola i stark utveckling. Elever och personal har en egen dator och en trygg och lugn studiemiljö är centralt för oss. ARBETSUPPGIFTER Traditionella arbetsuppgifter som lärare. KVALIFIKATIONER God samabetsförmåga. Sätter eleven i centrum. Driftig och utvecklingsbenägen.
Företag: Järfälla kommun, Björkebyskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska

Lärare i gymnasiet - kärnämne och yrkesämne
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med snart 66 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. NT-Gymnasiet är en skola med kvalificerad utbildning. Vi har ca 420 elever och erbjuder naturvetenskaps- och teknikprogram. ARBETSUPPGIFTER Lärare i biologi,kemi och geografi KVALIFIKATIONER Behörig lärare i biologi och kemi. Merit om det finns behörighet i goegrafi också. Lärarlegitimation. Erfarenhet från undervisning på gymnasiet är meriterande
Företag: Järfälla kommun, NT-gymnasiet
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämne och yrkesämne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämne och yrkesämne

Lärare i grundskolans senare år i matematik och NO
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Källtorpskolan är en 6-9 skola med en förberedelseklass och en särskild undervisningsgrupp. Vi är ca 400 elever och 60 personal och är inne i ett skede av stort organisations- och förändringsarbete av skolan. Vi står inför flera nyrekryteringar och du som är flexibel, orädd, vågar och vill bidra till ett nytänk om dagens skola är välkommen att söka tjänst hos oss. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i Ma/No i år 6-9. Ingå i arbetslag och dela handledarskapet tillsammans med kollega i en klass. Bidra till skolans utveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker en lärare som har lärarutbildning i Matematik och No för senaredelen. Du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt god förmåga i att skriva pedagogiska planeringar och formativa omdömen. Du är en person med personlig mognad och stor samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbetet i dina ämnen Erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och skilda förkunskaper är meriterande. Kunskaper om språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt är meriterande.
Företag: Järfälla kommun, Källtorpskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år i matematik och NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år i matematik och NO

Skolkurator
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med snart 66 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Enheten Järfälla Barn- och elevhälsa tillhör Förskola och Grundskola i Järfälla kommun, där psykologiska, hälsovårdande och sociala kompetenser samverkar för att stödja elevers utveckling. Stor vikt läggs vid det förebyggande arbetet och med arbetsformer som stödjer och stimulerar en god pedagogisk, social och hälsofrämjande miljö. Enheten leds av en enhetschef och personalen består av specialpedagoger, skolsköterskor, skolläkare, skolkuratorer och skol- och förskolepsykologer. Tjänsten är förlagd till Söderhöjdens grundskolor. Två grundskolor (Nybergsskolan F-3 och Tallbohovskolan F-9) som har en mångkulturell prägel. ARBETSUPPGIFTER Arbetsbeskrivning Skolkuratorerna i Järfälla kommun tillhör enheten Järfälla Barn- och elevhälsa som är kopplad till kommunens grundskolor och grundsärskola. Skolkurator ingår i skolornas elevhälsogrupper och bidrar med social och psykosocial kompetens inom elevhälsans arbete på organisations-, grupp- och individnivå. Arbetet är främst förebyggande och hälsofrämjande. I detta arbete ingår att skapa möjlighet till förändring och utveckling utifrån en helhetssyn för att utveckla goda miljöer till att stärka barn och ungdomars möjligheter att uppnå målen. Skolkuratorerna arbetar på rektors uppdrag och ger konsultation i sociala och psykosociala frågor till skolans personal. Skolkurator erbjuder stödsamtal till enskilda elever och samverkar med vårdnadshavare. Arbetet innebär också att vid behov samarbeta och samverka med samhällets övriga resurser och myndigheter. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Vi söker Dig som •Har socionomexamen eller annan likvärdig utbildning samt erfarenhet av arbete med barn och ungdomar •Utvecklar kontakter och samarbete med andra aktörer och myndigheter i barn- och ungdomsärenden •Arbetar självständigt och i team •Har god samarbetsförmåga och arbetar lösningsfokuserat •Har kunskap om läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Företag: Järfälla kommun, Järfälla barn- och elevhälsa
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator jobb, Skolkurator Järfälla, Skolkurator Järfälla kommun, Järfälla barn- och elevhälsa
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator

Hemservice Järfälla
Hemfrid är Sveriges största leverantör av hushållstjänster. Vi erbjuder städning, barn- passning, hantverkstjänster och många andra tjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Vi arbetar utifrån våra värderingar Kvalitet, Service och Ansvar. Hemfrid har drygt 1 300 medarbetare från hela världen. Huvudkontoret ligger i Stockholm med regionkontor i Göteborg, Malmö, Västerås och Uppsala.   Just nu söker vi fler ansvarsfulla medarbetare med körkort och bil som ska arbeta i Järfälla. I arbetsuppgifterna ingår främst städning och ibland strykning hemma hos våra kunder, viss koordinering av nycklar kan bli aktuellt. Vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta extra vid behov, t ex inhopp vid sjukdom. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och i privata hem. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom serviceyrket och vårt företag.  Som person bör du vara: *Självständig *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Noggrann *Flexibel  Du ska tycka det är kul att städa! Det är meriterande om du har erfarenhet av att städa i privata hem eller om du arbetat inom ett serviceyrke.  Tjänsten är en deltidstjänst och vi arbetar dagtid (ej helger och röda dagar). Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.hemfrid.se  Lön Fast lön. Kollektivavtal finns.
Företag: Hemfrid i Sverige AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Hemservice Järfälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemservice Järfälla


Sök lediga jobb Järfälla

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se