Jönköpings län jobb - lediga jobb

Jönköpings län jobb Jönköpings län jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Jönköpings län. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Jönköpings län. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Arbetsterapeut- Värnamo

 2. Tandsköterska- Jönköping

 3. Överläkare- Eksjö

 4. Operatör till Polisens Kontakt Center, PKC- Nässjö

 5. Vårdadministratör- Eksjö

 6. Vårdadministratör- Jönköping

 7. Kurator- Jönköping

 8. Leg Psykolog/PTP- Jönköping

 9. Vårdadministratör- Eksjö

 10. Sjukgymnast- Jönköping

 11. Supporttekniker- Jönköping

 12. Trafikledare till Tunabergs Taxi, Jönköpings län- Jönköping

 13. Kurator- Tranås

 14. Sjuksköterska- Värnamo

 15. Läkarsekreterare/vårdadministratör- Jönköping

 16. Distriktsarbetsterapeut- Gislaved

 17. Administrativ chef- Jönköping

 18. Sjuksköterska- Värnamo

 19. Verksamhetschef- Eksjö

 20. Distriktsläkare- Tranås

 21. Distriktsläkare- Eksjö

 22. Sjuksköterskor- Eksjö

 23. Psykolog- Vetlanda

 24. Verksamhetsutvecklare/Controller- Jönköping

 25. Läkarsekreterare/vårdadministratör- Eksjö

 26. Vårdenhetschef- Eksjö

 27. Chefsjuksköterska- Jönköping

 28. Sjuksköterska- Värnamo

 29. Audionom- Värnamo

 30. Sjuksköterska- Eksjö

 31. Överläkare & ST-läkare- Jönköping

 32. Sjuksköterskor- Jönköping

 33. Socionom- Värnamo

 34. Psykolog, leg- Värnamo

 35. 2 st Sjuksköterskor- Eksjö

 36. Sjuksköterska- Eksjö

 37. Sjuksköterska- Värnamo

 38. Sjuksköterska- Värnamo

 39. Kurator- Jönköping

 40. Lärare - foto- Nässjö


Mer beskrivning

Arbetsterapeut
Samrehab, Värnamo sjukhus Samrehab vid Värnamo sjukhus är en gemensam rehabiliteringsverksamhet för arbetsterapi och sjukgymnastik med ca 50 anställda. Vi arbetar inom områdena geriatrisk rehabilitering, internmedicin, ortopedi/kirurgi och psykiatri. Inom Samrehab finns arbetsterapeuter, sjukgymnaster, arbetsterapibiträden och sjukgymnastassistenter och en vårdadministrativ enhet. Till stöd i kvalitets- och utvecklingsarbetet har vi FoU-samordnare inom såväl arbetsterapi som sjukgymnastik. Vi arbetar aktivt i enlighet med sjukhusets mission med fokus på patientsäkerhet och effektiva processer. Omfattning Vikariat på heltid t.o.m. 2014-02-19 med tillträde omgående. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär att du arbetar som arbetsterapeut inom slutenvård på en geriatrisk rehabiliteringsklinik. Din huvudsakliga placering kommer vara på strokeenheten och arbetet där innebär bedömning i akutskedet och även ansvar för patientens fortsatta rehabilitering. Arbetet innehåller mycket kontakter med patienter och deras anhöriga men också samarbete med övrig vårdpersonal både på sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Arbetet sker med utgångspunkt i Socialstyrelsens nationella riktlinjer för stroke och vi registrerar i kvalitetsregistret Riks-stroke för att se vår följsamhet till dessa riktlinjer. Rehabiliteringen sker i team med sjukgymnast, sjukgymnastassistent, arbetsterapibiträde, läkare, sjuksköterska och undersköterska. Kontinuerligt utvecklingsarbete är en del av vår vardag och sker dels i teamet men även i olika grupper på Samrehab. Din kompetens Du är legitimerad arbetsterapeut med intresse inom geriatrisk rehabilitering. Gärna tidigare erfarenhet av kognitiv rehabilitering och utredning av kognitiv förmåga. Vi lägger även vikt på personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi ser gärna att du är positiv till verksamhetsutveckling, och att du vill delta i vårt kvalitetsarbete. Frågor och ansökan Har du frågor om vikariatet är du välkommen att ringa enhetschef Hanna Freij Ljungman, tfn. 0370-69 78 65. Facklig företrädare för SACO är Ingrid Gunnarsson, tfn. 0370-69 88 72. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2013-07-31.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut jobb, Arbetsterapeut Värnamo, Arbetsterapeut Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut

Tandsköterska
Rosenlunds Folktandvård Vi söker tandsköterska till Rosenlund Folktandvård . Rosenlund Folktandvård är en av Jönköpings tre allmäntandvårdskliniker och ingår, tillsammans med ytterligare nio kliniker, i verksamhetsområde Norr. Med cirka 30 medarbetare är kliniken en av länets större Folktandvårdskliniker. Kliniken är belägen vid Rosenlunds vårdcentrum tillsammans med Odontologiska Institutionen. Rosenlunds vårdcentrum ligger ett stenkast från Jönköping centrum. Du kan också läsa mer om oss www.lj.se/folktandvarden och information om Jönköping finns på www.jonkoping.se Omfattning 100% Dina arbetsuppgifter Som tandsköterska på kliniken kommer du att arbeta såväl delegerat som med assistans inom barn- och vuxentandvård. Du kommer att arbeta med alla åldrar. I arbetsuppgifterna ingår också profylax, fissurförsegling och alla övriga på en allmäntandläkarklinik förekommande arbetsuppgifter för tandsköterskor. Din kompetens Vi söker dig som är behörig tandsköterska. God samarbetsförmåga liksom förmåga att självständigt utföra arbetsuppgifter är av mycket stor betydelse. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi söker en person som är flexibel och som kan se möjligheter i det mesta. Kunskaper i tandvårdens datasystem T4 är meriterande. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. Tillträde 1 oktober eller enligt överenskommelse. Frågor och ansökan Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta klinikkoordinator Sirkka Juntunen from 31 juli på telefonnummer 036-325383. Facklig kontaktperson VISION är Ann Sveningsson 0371-58 41 70. Välkommen med din ansökan som du gör via länken här nedan tillsammans med CV, betyg och övriga handlingar som du vill åberopa, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 16 augusti 2013. Folktandvården är en delverksamhet inom Landstinget i Jönköpings län. Verksamheten finns i hela länet och allmäntandvård bedrivs på 26 kliniker. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen i Jönköping med sju olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Landstinget tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska jobb, Tandsköterska Jönköping, Tandsköterska Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska

Överläkare
Psykiatriska kliniken, vuxenpsykiatrin på öppenvårdsmottagningen i Nässjö Vårt mål är att vår psykiatri ska bli ett föredöme i svensk psykiatri, detta framgår tydligt i vår vison Vi bryr oss - för ett bra liv. Vi söker därför Överläkare för att stärka bemanningen inom vuxenpsykiatrin på öppenvårdsmottagningen i Nässjö, för att på bästa sätt arbeta för god och säker vård för våra patienter. Vi vet att vi måste bli bättre på att möta den psykiska ohälsan samt medverka till en optimerad gränsöverskridande samverkan mellan aktörer som möter personer med psykisk ohälsa. Vi arbetar aktivt och offensivt med samverkan inom och utanför landstinget. Vi bär idag erkänt goda resultat i handledning, patientinsatser och samverkan. För att nå Landstinget i Jönköpings läns politiska mål ”föredöme i svensk psykiatri” satsar vi ytterligare inom dessa områden. Din kompetens Som överläkare behöver du vara specialistkompetent i allmänpsykiatri, handledarkompetent, gärna med KBT och/eller steg 2-utbildning, samt bakjourskompetent. För tjänsterna gäller tillträde snarast, efter överenskommelse. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbets-förmåga och intresse för utveckling. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av biträdande verksamhetschef/chefsöverläkare Vagn Liest och facklig företrädare Robin Kihlbaum, nås via Cecilia Janback, tfn 0381-356 44. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-20. I Eksjö finns det ett modernt psykiatrihus med mottagning, akutmottagning och 30 vårdplatser. Kliniken har öppenvårdsmottagningar i Eksjö, Nässjö, Tranås och Vetlanda. Vid Länssjukhuset Ryhov i Jönköping finns länsgemensamma vårdresurser. Vi är idag 170 medarbetare, varav 14 överläkare, 5 ST-läkare och 3,5 AT-läkare. Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare jobb, Överläkare Eksjö, Överläkare Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare

Operatör till Polisens Kontakt Center, PKC
Polismyndigheten i Jönköpings län söker operatörer till Polisens kontaktcenter med placering i Nässjö. Diarienummer A131.838/2013. Sista ansökningsdag är den 4 augusti 2013. Om myndigheten Vid Polismyndigheten i Jönköpings län arbetar ca 760 personer. Det övergripande målet med polisarbetet är att minska brottsligheten och öka människors trygghet. Läs mera på www.polisen.se/jonkoping Om PKC Polisens Kontaktcenter (PKC) är en central del av Polisens service till sina kunder, med målsättningen att ha utmärkt tillgänglighet, bemötande och kvalitet. Uppdraget är att vara det första steget i en effektiv kvalitetssäkrad brottsutredningsprocess, med fokus på brottsofferbemötande. Kontaktcentret är beläget i Nässjö där 62 anställda för närvarande arbetar. Arbetsuppgifter Arbetet innebär att du tar emot och dokumenterar brotts- och förlustanmälningar, ger upplysningar, tar emot tips samt utför slagningar i Polisens register. Arbetet utförs med hjälp av telefoni och IT-teknik. Polisens kontaktcenter är bemannat alla dagar i veckan mellan 06.45-22.30, vilket innebär att du arbetar oregelbundna tider efter behov och överenskommelse. Kvalifikationer Du ska ha som lägst gymnasiekompetens från 2 eller 3-årigt gymnasium. Det är meriterande att ha erfarenhet av kundtjänst och service arbete med telefonen och datorn som verktyg. För att kunna utföra uppgifterna med kvalitet är det mycket viktigt att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket samt uttrycker dig väl i både tal och skrift liksom har mycket god datavana. Ytterligare språkkunskaper samt utbildning i beteendevetenskap, juridik och/eller rättskunskap är meriterande. Vidare ska du vara lyhörd och ha en god förmåga att bemöta och hantera samtal från människor som utsatts för trauma. Du ska ha förmåga att skapa goda relationer med både allmänhet och arbetskamrater, samarbetsförmåga och en utpräglad servicekänsla är mycket viktigt. Du har god prioriteringsförmåga och är flexibel för att vid behov kunna jobba i ett högt tempo. Övrigt Vi söker medarbetare för olika former av anställning, ange i din ansökan vilken typ av anställning du är intresserad av. Samtliga anställningar är med tillträde så snart som möjligt. Vi söker för allmän visstidsanställning under ett års tid. Vi söker för vikariat under fyra månader. Vi söker även medarbetare för intermittent anställning vilket innebär att arbetstagaren tjänstgör vid behov. För att kunna genomföra arbetsuppgifterna på ett bra och kvalitetssäkert sätt får man vid en anställning behovsanpassad utbildning. Myndigheten eftersträvar mångfald och vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering och som ger lika möjligheter för alla. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen genomförs före anställning. Ansökan Du är välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och cv/meritförteckning till jobbansokan.jonkoping@polisen.se. ange diarienummer A131.838/2013 i e-postens ärendemening. Din ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv, varför du söker tjänsten samt vad du kan tillföra verksamheten. Vid en eventuell intervju ska formella meriter som anges i ansökan kunna styrkas med intyg/betyg.
Företag: Polismyndigheten i Jönköpings län
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Operatör till Polisens Kontakt Center, PKC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operatör till Polisens Kontakt Center, PKC

Vårdadministratör
Akutkliniken Välkommen till oss på Akutkliniken, Höglandets sjukvårdsområde. Vi söker vårdadministratör/läkarsekreterare som är intresserad av varierande skrivning åt såväl medicin, kirurgi, geriatrik samt ortopedi. Omfattning Heltid med kvälls- och helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Dina arbetsuppgifter Journaldokumentation, diagnosregistrering och övriga administrativa arbetsuppgifter. Din kompetens Du är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare med goda IT-kunskaper. DRG-utbildning är en merit liksom erfarenhet av arbete i Cosmic. Arbetet ställer höga krav på ett serviceinriktat förhållningssätt, flexibilitet, god samarbetsförmåga, noggrannhet och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Kontakta adm. enhetschef Marie Gustafsson, tfn 0381-373 14 eller verksamhetschef Thomas Johansson, tfn 0381-352 05 för mer information. Facklig företrädare för Vision är Peter Andersson, tfn 0381-352 10. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 16 augusti. Vi undanber oss all kontakt med annonssäljare och rekryteringsföretag! Akutkliniken med placering på Höglandssjukhuset i Eksjö har ca 130 medarbetare. Kliniken består av akutmottagning, ambulansenhet samt vårdadministrativa resurser för kliniken. Akutkliniken har ett nära och väl integrerat samarbete med sjukhusets övriga kliniker samt andra vårdgivare i länet. I Esther-nätverket, som är en samverkan mellan kommunerna, primärvården och slutenvården på Höglandet, arbetar vi för en kontinuerlig förbättring av hela vårdkedjan.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdadministratör jobb, Vårdadministratör Eksjö, Vårdadministratör Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdadministratör

Vårdadministratör
Kvinnokliniken, Jönköpings sjukvårdsområde Vi söker en vårdadministratör till Kvinnokliniken på Länssjukhuset Ryhov. Omfattning Tjänsten är en allmän visstidsanställning och omfattar 85% under perioden 130901-131031. Dina arbetsuppgifter Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med sedvanliga vårdadministratörsuppgifter. Vi använder datajournaler och jobbar processinriktat med våra patientgrupper. Vi har ett nära samarbete mellan alla personalgrupper. Din kompetens Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör. Vi ser helst att du har erfarenhet utav Cosmic. Du ska ha goda kunskaper samt känna engagemang för IT-frågor. Som person är du ansvarstagande, noggrann, flexibel och har intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och servicetänkande. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Mariette Byström, Kvinnoklinikens mottagning, tel. 036-32 14 10 samt facklig representant, Emma Andersson, tel. 036-32 14 15. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-11.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdadministratör jobb, Vårdadministratör Jönköping, Vårdadministratör Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdadministratör

Kurator
Psykiatrisk mottagning Centrum Väster, Jönköpings sjukvårdsområde Psykiatriska kliniken är en av länets största kliniker med 92 vårdplatser fördelat på 6 vårdavdelningar samt drygt 10 öppenvårdsenheter. Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för personer över 18 år. Omfattning Tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetsuppgifter Som kurator ansvarar du för mottagningens psykosociala kompetens och du kommer att arbeta med bedömning och behandling. Du arbetar med individuellt behandlingsarbete i form av stödsamtal. En viktig del av arbetet är samarbetet med den övriga sjukvården och andra myndigheter. Din kompetens Du ska ha socionomexamen samt några års erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete. Steg 1 utbildning i kognitiv beteendeterapi eller annan för verksamheten lämplig fortbildning är meriterande liksom erfarenhet av psykiatriskt öppenvårdsarbete. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta såväl i grupp som självständigt. Du är intresserad av utveckling och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Linda Ganno 036-32 32 55 (semester v. 30-33) eller samordnare Catarina Nord, 036-32 33 56. Facklig företrädare för SACO är Joakim Alveglim 036-325652. Välkommen att söka jobbet via länken nedan, senast 28 augusti.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Jönköping, Kurator Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator

Leg Psykolog/PTP
Barn- och ungdomspykiatriska kliniken, Jönköpings sjukvårdsområde Kliniken bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar 0-17 år med psykisk ohälsa. På kliniken finns öppenvårdsmottagning samt länsövergripande akut- och anorexivård. För närvarande håller kliniken på att utvecklas till en mer tydlig specialistklinik. Det innebär bland annat att nya arbetssätt behöver utvecklas. Omfattning Heltid, vikariat 1 år med tillträde snarast. Dina arbetsuppgifter Du kommer att medverka i barn- och ungdomspsykiatriskt teamarbete och utföra kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer. I arbetet ingår även konsultation till andra vårdgivare samt samverkan med andra barn- och ungdomsverksamheter inom kommun och landsting. Som PTP psykolog arbetar du under handledning av erfaren psykolog. Din kompetens Vi söker dig som är legitimerad psykolog alternativt PTP psykolog. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete och/eller psykoterapeutisk kompetens är meriterande. Du är flexibel, har god intiativförmåga och lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Vill du veta mer är du välkommen att ringa chefspsykolog Annika Åberg-Blomqvist, tfn 036-32 31 09. Facklig ombudsman för Psykologförbundet är Joakim Alveglim, tfn 036-32 56 52. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-14.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Psykolog/PTP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Psykolog/PTP

Vårdadministratör
Medicinkliniken, vårdadm enheten, Höglandssjukhuset i Eksjö Omfattning Heltid, vikariat omgående t o m 2014-08-31. Dina arbetsuppgifter Journaldokumentation, diagnosregistrering och övriga administrativa arbetsuppgifter. Din kompetens Du är utbildad vårdadministratör eller läkarsekreterare med goda IT-kunskaper. DRG-utbildning är en merit liksom erfarenhet av arbete i Cosmic. Arbetet ställer höga krav på ett serviceinriktat förhållningssätt, flexibilitet, god samarbetsförmåga, noggrannhet och ansvarstagande. Du är inte rädd för att anta nya utmaningar och har förmåga att arbeta självständigt. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av administrativ enhetschef Monica Sundbrandt, tfn 0381-33 46 54. Visions representant Anne-Lie Eriksson, tfn 0381-35298. Vi undanber oss all kontakt med annonssäljare och rekryteringsföretag! Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-07-26. Medicinkliniken arbetar mycket aktivt för att forma en vård som utgår från patientens behov. Kliniken har för detta arbete uppmärksammats i olika sammanhang. Kliniken, som är Höglandssjukhusets största klinik, består av 6 vårdenheter med sammanlagt cirka 260 anställda. Mer information om kliniken finner du på www.lj.se.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdadministratör jobb, Vårdadministratör Eksjö, Vårdadministratör Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdadministratör

Sjukgymnast
Rehabilitering- och beteendemedicinska enheten, RBE, sjukgymnastiken Omfattning Vikariat 50% under tiden 20130812-20131231 Viss helgtjänstgöring inom ortopedi ingår i tjänsten. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med ortopedkirurgiska patienter inom öppenvården och till viss del på ortopedavdelningen. Viss tjänstgöring mot annan klinik kan förekomma. Förutom patientbehandlingar kommer du att delta i utvecklings- och förbättringsarbete som bedrivs inom verksamheten. Din kompetens Du skall vara legitimerad sjukgymnast. Vi ser gärna att du har erfarenhet av sjukgymnastik inom ortopedi. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och flexibilitet samt intresse och entusiasm för utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av enhetschef Annelie Winström-Christersson, telefon 0730-344051. Facklig företrädare nås via växeln telefon 036-321000. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 20130717.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast jobb, Sjukgymnast Jönköping, Sjukgymnast Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast

Supporttekniker
Kundcenter, Kundservice IT, Jönköping På IT-centrums Kundcenter jobbar vi med att stödja verksamheten med support inom IT, telefoni och inköp. Vi stärker nu vår första linjes support för IT-frågor med två supporttekniker. Omfattning En tillsvidare anställning och en tidsbegränsad anställning på 12 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetsuppgifter En stor del av din tid ägnas åt problemlösning i nära kontakt med våra kunder och i samverkan med andra IT-specialister. Din kompetens Vi söker dig som har högskoleutbildning inom IT eller motsvarande. Du har systemförståelse och tidigare erfarenhet från drift och support. Som person tar du gärna egna initiativ och trivs med utmaningar. Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och noggrann. Frågor och ansökan För mer information kontakta enhetschef Tomas Lundberg 0705-19 56 32. Facklig företrädare för Vision är Anna Flodin 036-32 42 97. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 20 augusti. IT-centrum har ett samlat ansvar för Landstingets IT-verksamhet. I ett nära samarbete med våra kunder medverkar vi till att Landstingets verksamheter utvecklas och stöds med bra IT-lösningar. Vi är idag cirka 130 medarbetare som arbetar processinriktat i ett verksamhetssystem. Vi är placerade i Jönköping, Eksjö och Värnamo. Vi är kvalitetscertifierade enligt SS-EN ISO 9001:2008 och miljöcertiferade enligt SS-EN ISO 14001:2004
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Supporttekniker jobb, Supporttekniker Jönköping, Supporttekniker Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Supporttekniker

Trafikledare till Tunabergs Taxi, Jönköpings län
Tunabergs Taxi har tre huvudområden Norrköping, Nyköping och Jönköpings län. I Jönköpings län finns vi i Eksjö, Mariannelund, Tranås, Vetlanda, Smålandsstenar, Gnosjö, Sävsjö, Gislaved, Värnamo, Vaggeryd, Jönköping, Habo och Gränna. Totalt är det 65 ordinarie fordon och 7 reserver. Personalmässigt är vi ca 150 förare, 3 trafikledare samt en fordons- och teknikansvarig. Som trafikledare kommer du att serva förare och resenärer som finns ute i trafiksystemet. Vi söker dig som har förmågan att se lösningar framför problem, har lätt för att följa instruktioner och brinner för att arbeta med service. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start efter överenskommelse dock senast den 1 oktober 2013. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ansvarsområde och arbetsbeskrivning: Som trafikledare ansvarar du för att trafiken går enligt plan och att det finns förare till varje körpass. Vid avvikelser i trafiken beslutar du om vilka åtgärder som ska vidtas och rapporterar de avvikelser som uppstått. Arbetet innebär en tät kontakt med förarna ute i trafiken men också med andra interna och externa parter såsom t ex Länstrafiken Jönköping. Vidare innebär rollen att du kommer att ägna delar av arbetet åt administrativa uppgifter och du kommer även att vara arbetsledare för vissa förare. Arbetstiden är förlagd må-fr men kan variera. Beredskap ingår var 4:e vecka. Kvalifikationer: - Mycket goda kunskaper om avtal, arbetsrätt och arbetsmiljö. - God erfarenhet av verksamheten, eller branschen. - Kunskap i, eller erfarenhet av, uppföljning och rapporteringsarbete. - Goda kunskaper i, och erfarenhet av, schemaarbete och lönerapportering. - Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. - Goda datorkunskaper. - Erfarenhet av ngn form av arbetsledande befattning. Du som söker tjänsten kan ta egna initiativ, är stresstålig samt har förmågan att prioritera bland de uppgifter som ska lösas. Du ska också, ofta under tidspress, kunna hantera kontakten med ett stort antal människor, något som kräver goda ledaregenskaper. Du ska ha en vilja och förmåga att kunna arbeta i team, med helhetssyn över företagets verksamhet. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter, är det meriterande. Ansökan: Låter det här intressant? Registrera din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 2013-08-11. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Eva Gren tfn: 0725 - 72 71 73, Affärsområdeschef Kent Thunberg tfn: 0155 – 766 13 eller rekryterare Pernilla Sonbro tfn: 08 – 519 021 27. Facklig representant för Unionen är Åsa Skoglund tfn: 08-559 025 51. Sedan 1998 är Tunabergs Taxi ett helägt bolag i Keoliskoncernen.   Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Keolis Sveriges affärsidé är att erbjuda en så attraktiv, lokalt anpassad och miljövänlig stadstrafik att det kollektiva resandet ökar. Vi är 6 500 medarbetare och omsätter 4 miljarder kr. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 12 länder på tre kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik.
Företag: Keolis Sverige AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Trafikledare till Tunabergs Taxi, Jönköpings län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trafikledare till Tunabergs Taxi, Jönköpings län

Kurator
Tranås Vårdcentral Tranås vårdcentral är landstingsdrivet och ingår i förvaltningen Vårdcentralerna Bra Liv. Vårdcentralen har för närvarande cirka 13200 listade patienter och personalgruppen består av drygt 50 personer inom olika vårdprofessioner. Omfattning Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 oktober, eller enligt önskemål. Dina arbetsuppgifter Arbetet på vårdcentralen präglas av en helhetssyn på människan. Som kurator ska du erbjuda personer med psykosocial problematik ett tidigt och adekvat omhändertagande. Du ingår i vårt psykosociala team och arbetar i nära samarbete med psykologen på vårdcentralen. Du skall kunna bedöma, utreda och behandla lättare till måttlig psykisk ohälsa. I rehabiliteringsarbetet sker samverkan med läkare, sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut samt försäkringskassan, socialtjänsten och arbetsförmedlingen. Din kompetens Vi söker en kurator med psykosocialt och kognitivt förhållningssätt. Du är utbildad socionom eller har motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har KBT-kompetens och erfarenhet av arbete inom primärvården. Frågor och ansökan För ytterligare information är du välkommen att kontakta enhetschef Katarina Wik Söderström, tel. 0140-697 34 eller Peter Lundin-Johansson, tel. 0140-696 34 Facklig företrädare för SSR är Lucia Nilsson, tel. 0380-55 31 08 och för SACO är Helene Lorenz, tel. 0140-696 23. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 26 juli 2013. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är säljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Tranås mer än bara arbete! Värderar du en aktiv fritid med golf, segling, natur och en av Sveriges finaste insjöar Sommen? Då är du välkommen till Tranås som kurator! Tranås angränsar till Östergötland, med utmärkta förbindelser till både Linköping och Jönköping.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Tranås
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Tranås, Kurator Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator

Sjuksköterska
Psykiatriska kliniken, avdelningen, Värnamo sjukhus Psykiatriska avdelningen består av 19 vårdplatser anpassade för människor med olika psykiska sjukdomar som vårdas akut och med korta vårdtider. Omvårdnadsarbetet utförs med hjälp av en arbetsmodell som bygger på två olika grupper. Personal inom varje grupp ansvarar för det dagliga arbetet som bl.a. innefattar kontaktmannaskap, ronder och aktiviteter. I din sjuksköterskeroll har du ett arbetsledaransvar i gruppen och i det dagliga omvårdnadsarbetet. Omfattning Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2013-08-19 eller enligt överenskommelse. Schemalagd arbetstid med tjänstgöring två helger av fem. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska på psykiatriska avdelningen kommer du att få möjlighet att arbeta med specialiserad psykiatrisk vård och möta människor med olika psykiska funktionshinder. Du kommer att aktivt få delta i patientsäkerhetsarbete och få möjlighet att genom interna och externa utbildningstillfällen samt handledning, vara med och utveckla avdelningen kontinuerligt. Din kompetens Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatrisk vård eller med erfarenhet från psykiatri. Intresse för den psykiatriska vården och för patientsäkerhetsarbete. God förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. På psykiatriska avdelningen eftersträvas en jämlik arbetsgrupp med hög kompetens och professionella medarbetare. Därför kommer det i rekryteringen läggas stor vikt vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Marianne Busk, tfn 0370-69 77 98. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelika Hansen, tfn 0370-69 79 38. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast 2013-07-28. Vi har ett nära samarbete med näringslivet för att bl.a. hjälpa medflyttande med arbete. www.gottomplats.com www.aktivfritidvarnamo.se
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Värnamo, Sjuksköterska Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Läkarsekreterare/vårdadministratör
Patologilaboratoriet Jönköping/Medicinsk diagnostik Just nu söker vi kompetenta medarbetare till patologen. Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en trevlig personalgrupp. Omfattning Tillsvidareanställning, heltid samt ett vikariat deltid. Tillsättning enligt överenskommelse dock senast 130920. Dina arbetsuppgifter Som läkarsekreterare/vårdadministratör på patologilaboratoriet har du varierande arbetsuppgifter. I arbetet ingår att skriva utlåtanden efter diktat, registrera inkommande remisser och iordningställa material till ronder. Du kommer även att sköta posthantering, telefonbokningar till gynekologisk cellprovskontroll samt telefonkontakt med våra kunder. Din kompetens Vi söker dig som är utbildad läkarsekreterare/vårdadministratör. Du har goda datakunskaper samt är van att uttrycka dig i skrift. Vidare har du goda kunskaper i medicinsk terminologi. Som person är du noggrann, serviceinriktad och flexibel. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Frågor och ansökan Vid frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Maria Kullman tfn 036-322458, under vecka 29-32 är Catrin Karlsson kontaktperson för upplysningar om tjänsten tfn 036-322467. Facklig företrädare för vision är Ann-Charlotte Ohlsson tfn 036-322598. Varmt välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 130815. Medicinsk diagnostik är en förvaltning inom landstinget i Jönköpings län och omfattar verksamhet inom klinisk fysiologi, laboratoriemedicin och medicinsk radiologi. Våra cirka 650 medarbetare finns i hela länet, både inom primärvård och slutenvård. Med vår vision ”Tillsammans med dig är vi ledande” vill vi sätta patienten i fokus.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare/vårdadministratör jobb, Läkarsekreterare/vårdadministratör Jönköping, Läkarsekreterare/vårdadministratör Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare/vårdadministratör

Distriktsarbetsterapeut
Smålandsstenar/Reftele vårdcentraler, Vårdcentralerna Bra Liv Vi söker en distriktsarbetsterapeut till välfungerande, landstingsanslutna vårdcentraler med ett patientunderlag på ca 9000 invånare! Du kommer i ditt arbete som distriktsarbetsterapeut att arbeta nära läkare, distriktssjuksköterskor, sjukgymnaster, psykolog, kurator. Vårt mål är att ge god rehabilitering, bra tillgänglighet, trevligt bemötande och nöjda patienter. Vid Smålandsstenar och Reftele vårdcentraler är alla delaktiga i förbättringsarbeten. Omfattning Deltid 60 %, tillsvidareanställning med tillträde 1 september 2013 eller enligt överenskommelse. Det finns eventuell möjlighet till diskussion kring högre procent. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består av poliklinisk verksamhet för handrehabilitering, demensutredningar, aktivitetsbedömningar och på sikt ev. rehabiliteringsamordnare. Ditt arbete är självständigt men sker i nära samarbete med kollegor och övriga yrkesprofessioner. Du kommer att ha möjlighet att ingå i nätverk med andra arbetsterapeuter. Din kompetens Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut. Det är meriterande med utbildning och erfarenhet av handrehabilitering, demensutredningar och rehabiliteringssamordning. Körkort erfordras. Frågor och ansökan Vill du veta mer är du välkommen att ringa verksamhetschef Åsa Dahlqvist, tel. 0371-58 4377. Facklig representant för SACO är Irene Herrstedt, tel. 036-32 44 64. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 2 augusti 2013. På vårdcentralerna finns cirka 25 medarbetare med olika yrkesprofessioner som arbetar bl.a. med prevention, hälso- och sjukvård, omvårdnad och rehabilitering. Det är ett gott samarbete inom enheterna och med sjukhuset i Värnamo.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Gislaved
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsarbetsterapeut jobb, Distriktsarbetsterapeut Gislaved, Distriktsarbetsterapeut Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsarbetsterapeut

Administrativ chef
Tenhults naturbruksgymnasium Omfattning Deltid 75% (kan eventuellt ökas på sikt), tillsvidare med tillträde 1 oktober. Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en administrativ chef med kunskap om och erfarenhet av skolorganisation, personaladministration och ekonomistyrning. Vi söker dig som vill vara med och utveckla och leda den administrativa enheten i syfte att skapa en effektiv administration. Det administrativa stödet ska organiseras så att rektors nära ledarskap för den pedagogiska verksamheten möjliggörs. Planering, kvalitetssäkring och uppföljning av verksamheten kommer att ingå som en stor del av arbetet. Vi söker dig som är såväl erfaren ledare och som kan verka genom ekonomistyrning. Uppdrag: Ansvara för framtagande av underlag för styrning och ledning till rektor i nära samarbete med stödfunktionerna på central förvaltning Driva utveckling och effektivisering av administration och service Ansvara för stöd avseende elev-, personal- och ekonomiadministration Ansvara för och driva det systematiska arbetsmiljöarbetet Ansvara för personal inom administration samt kök- och städ Din kompetens Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och har en stark servicekänsla. För att trivas i arbetet är du självständig och proaktiv samt trygg i att ha en ledande roll i kombination med att du är en del av personalgruppen. Du är engagerad, kommunikativ och initiativtagande samt har en utvecklad prioriteringsförmåga och helhetssyn. Du har relevant högskoleutbildning inom pedagogik, personalfrågor, ekonomi eller motsvarande. Du förmåga att vara strategiskt ledare för en operativ verksamhet samt dokumenterad erfarenhet och arbete med personal- och budgetansvar, erfarenhet gällande gymnasieskolans uppdrag och program samt förmåga att organisera, skapa strukturer och rutiner. Du är bekväm med att arbeta med olika IT-verktyg. Erfarenhet av processorienterat utvecklingsarbete samt erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation är meriterande. Kontakt och ansökan För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef/rektor Malin Bergland tel 036-32 68 12. Välkommen att söka via länken nedan. Sista ansökningsdag är 19 juli. Tenhults Naturbruksgymnasium är skolan som utmanar kropp och själ. Tillsammans med våra elever arbetar vi med naturbruksutbildning. Vi sätter elevens intresse och marknadens krav i centrum. Skolan har en ekologisk profil. Vi utbildar inom inriktningarna jordbruk, djurvård, häst och trädgård. Läs mer på www.lj.se/tenhultsnbg
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ chef

Sjuksköterska
Akutmottagningen, Värnamo sjukhus Omfattning Tillsvidareanställning på deltid, 75 procent, med tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetsuppgifter Akutkliniken omfattar akutmottagning och ambulanssjukvård. Till vår akutmottagning söker vi dig som är sjuksköterska med stort intresse av akutsjukvård. Vi kan erbjuda dig ett utvecklande och omväxlande arbete i en fartfylld miljö. Vi arbetar efter poängmodellen, vilket ger dig goda möjligheter att själv påverka dina arbetstider och viss mån även din lön. Din kompetens Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård, gärna med specialistutbildning inom prehospital vård. Personliga egenskaper såsom flexibilitet och samarbetsförmåga värdesätts. Frågor och ansökan Upplysningar ges av vårdenhetschef Lisbeth Apelhult, tfn 0370-69 74 05 eller vårdutvecklare Anne Rydén, tfn 0370-69 86 13. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelika Hansen, tfn 0370-69 79 38. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-01. Vi har ett nära samarbete med näringslivet för att bl.a. hjälpa medflyttande med arbete. www.gottomplats.com www.aktivfritidvarnamo.se
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Värnamo, Sjuksköterska Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Verksamhetschef
Kvinnokliniken, Höglandets sjukvårdsområde Eksjö Till hösten 2013 söker vi en ny chef för vår verksamhet. Vi behöver en person med gedigen erfarenhet som specialist inom gynekologi och obstetrik som också har erfarenhet av ledarskap. Alla tiders kvinnohälsa är vårt motto. Kliniken erbjuder både planerad och akut kvinnosjukvård inom Höglandets sjukvårdsområde Kvinnokliniken har ett upptagningsområde med ca 110.000 innevånare. Vi förlöser drygt 1000 barn per år och har tillgång till barnläkarjour dygnet om. Vår gynekologiska vårdenhet har 8 platser och från vårdenheten bedrivs även jourmottagning kvällar och helger. Verksamheten ligger samlad på ett plan i moderna lokaler. I kliniken ingår också Kvinnohälsovårdens verksamhet, som bedrivs i Höglandskommunerna, där landstinget samverkar med kommunerna på gemensamma familjecentraler. På kliniken finns cirka 120 anställda, varav 15 läkare. Omfattning Heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Som verksamhetschef är du direkt underställd sjukvårdsdirektören och ingår i Höglandets sjukvårdsområdes ledningsgrupp. Som verksamhetschef har du stor frihet att leda och utveckla Kvinnokliniken. Du har en helhetssyn och för att nå framgång arbetar du nära och tillsammans med andra verksamhetsansvariga. Landstinget arbetar med Medicinska programgrupper MPG, och som verksamhetschef ingår du naturligtvis i den MPG gruppen som arbetar med Kvinnosjukvård/Förlossning och Kvinnohälsovård. Din kompetens Du ska ha goda ledaregenskaper, förmåga till samarbete, delegering och lyhördhet. Du ska vara en person med visioner, tydliga mål och framför allt ha ett genuint intresse att tillsammans med klinikens medarbetare utveckla och driva klinikens verksamhet framåt med fokus på patientens bästa. Viktigt är också en förmåga att skapa goda relationer och samverka inom och utanför den egna verksamheten. Vi önskar att du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom gynekologi och obstetrik. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av sjukvårdsdirektör Christina Karlsson tel nr 0381-350 20. Facklig företrädare för läkarföreningen, Jan-Olof Svärd, vision Anne-Lie Eriksson, vårdförbundet Maria Löfqvist, kommunal Birgitta Svensson och SSR Kajsa Radonich samtliga nås via växeln 0381-35 000. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 2013-07-26 Höglandets sjukvårdsområde, som omfattar kommunerna på Höglandet har ca 110. 000 innevånare i upptagningsområdet. Höglandssjukhuset Eksjö-Nässjö bedriver akut och planerad specialistvård dygnet om, alla årets dagar. Kvinnohälsovård, barnhälsovård samt specialistmottagningar inom psykiatri, barn-och ungdomsmedicin finns runt om i höglandskommunerna. Vi är ca 1600 anställda. En annan viktig del i verksamheten är Esther-ett nätverk mellan kommunerna, primärvården och den specialiserade vården på Höglandet, som genom samverkan ska säkerställa en sammanhållen vård för våra patienter. Sjukvårdsområdet tillhör HFS, det svenska nätverket för att utveckla en hälsofrämjande sjukvård och även jobba hälsofrämjande för våra medarbetare. Läs mer på www.lj.se, www.natverket-hfs.se www.eksjo.se Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef jobb, Verksamhetschef Eksjö, Verksamhetschef Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef

Distriktsläkare
Tranås vårdcentral Tranås mer än bara arbete! Värderar du en aktiv fritid med golf, segling, natur och en av Sveriges finaste insjöar Sommen? Då är du välkommen till Tranås som distriktsläkare! Tranås angränsar till Östergötland, med utmärkta förbindelser till både Linköping och Jönköping. Upptagningsområdet svarar för ca 15 000 innevånare samt delvis patienter från de angränsande kommunerna. Vi söker nu distriktsläkare för tillsvidareanställning som vill vara med och ytterligare förstärka vår allmänmedicinska verksamhet och kvalitetsutveckling. Du kommer att arbeta med en patientlista motsvarande ca 1.700 patienter/läkare. Din kompetens Vi söker dig som är leg. läkare med specialistkompetens i allmänmedicin eller annan lämplig specialitet, och som aktivt kan bidra med dina kunskaper och erfarenheter till ständiga förbättringar av vår verksamhet. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är säljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Frågor och ansökan För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Peter Nilsson, tel. 0140-697 54 eller mobil 070-335 10 70. Facklig företrädare för Läkarföreningen är Malin Andersson, tel. 036-32 48 00. Välkommen att söka jobbet via länken nedan.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Tranås
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsläkare jobb, Distriktsläkare Tranås, Distriktsläkare Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsläkare

Distriktsläkare
Eksjö vårdcentral Eksjö kommun Eksjö är en kommun på det Småländska Höglandet. Att bo och arbeta i Eksjö är att upptäcka den lilla kommunens alldeles speciella karaktär. När du strosar runt i Eksjös innerstad - den unika trästaden eller vandrar i naturen, cyklar på en grusväg, fiskar i en av de många sjöarna eller plockar lingon - då har du upptäckt något av Eksjös livskvalitet. I Eksjö finns också ett mycket rikt kulturliv. Eksjö vårdcentral Eksjö vårdcentral ligger under förvaltningen Bra Liv och är offentligt driven. I Eksjö finns inga privata konkurrenter. Idag har vi ca: 13800 listade patienter. I vårt uppdrag ingår utöver vårdcentralens verksamhet även läkarmedverkan på BVC, särskilda boenden och i hemsjukvården. Vårdcentral är sedan många år välbemannad och det var länge sedan vi hade några vakanta läkartjänster. Nu går dock en av våra trotjänare i pension och det finns möjlighet att ta över en inarbetad patientlista. Samtidigt prövar en av våra distriktsläkare annan tjänst och därmed behöver vi också en vikarierande distriktsläkare, även den tjänsten kan bli en tillsvidareanställning. Vårdcentralen är attraktiv för AT och ST läkare och alla våra distriktsläkare är idag handledare åt dessa. Arbetsmiljön är god och det är en god kollegial stämning. Du har stora möjligheter att fortbilda dig och/eller arbeta med utvecklingsarbete. Vi har en fungerande Balint grupp sedan 20 år. Övriga yrkesgrupper som vi har ett nära samarbete med har hög kompetens och många har specialfunktioner. Vi håller utifrån Nationella patientenkäten och vårdcentralsuppföljningen en hög kvalitet på vården. Omfattning Heltid eller annan tjänstgöringsgrad enligt önskemål. Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, samt ett vikariat med start omgående och till och med 140131. Din kompetens Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin och vill delta i vår arbetsgemenskap. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Ytterligare upplysningar lämnas av verksamhetschef Susanne Bergander tfn: 0381- 35930. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Susanna Djurstedt som kan nås via vårdcentralens nummer 0381- 35925. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 130831. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är säljare Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsläkare jobb, Distriktsläkare Eksjö, Distriktsläkare Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsläkare

Sjuksköterskor
Höglandets sjukvårdsområde Är du vår nästa kändis? På Höglandssjukhuset blir du snabbt ett känt ansikte med stora möjligheter att påverka ditt och andras arbete. Höglandssjukhuset ger dig möjlighet att finna rätt balans i arbetet, då våra anställda säger att sjukhuset har en bra kombination mellan högspecialiserad och "bred" vård. Vi söker flera sjuksköterskor till Höglandssjukhuset. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med möjlighet att skaffa dig erfarenhet från flera kliniker/arbetsplatser. De kliniker som kan erbjuda arbete till hösten är Medicin-, Kirurg-, Ortoped-, Geriatriska rehabiliterings- och Psykiatriska kliniken. Omfattning Hel- och/eller deltidstjänster finns att erbjuda. Likaså möjlighet att jobba både dag eller natt. Provanställning kan komma att tillämpas. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska på Höglandssjukhuset får du ett varierande arbete med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Som sjuksköterska hos oss får du arbeta, tänka och agera självständigt samtidigt som det är viktigt att ha förmågan att kunna samarbeta. Din kompetens Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Kontaktpersoner: Susanne Johannsson, PA-konsult, tfn 0381-335066 Catharina Tingvall, PA-konsult, tfn 0381-335166 Linda Sommansson, PA-konsult, tfn 0381-335104 Christina Thorstensson, sektionschef, tfn 0381-335063 Maria Löfkvist, vårdförbundet, tfn 0381-335297 Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag 130831. Höglandssjukhuset Eksjö-Nässjö är ett av landets största länsdelssjukhus med cirka 300 vårdplatser. Tillsammans är vi drygt 1.600 medarbetare varav cirka 500 är sjuksköterskor. Vi lägger stor vikt vid utvecklings- och förbättringsarbeten. Som sjuksköterska finns det många utvecklingsmöjligheter. Inom vissa områden krävs specialistkompetens, såsom anestesi- och intensivvård, operation, psykiatri, barnmorska för att nämna några. Hos oss finns det möjlighet att med studielön läsa till några av dessa specialistkompetenser. Höglandssjukhuset är stolt över att erbjuda våra patienter norra Europas största och mest moderna operationssal. Detta är en kombinerad operationsal och röntgensal. Höglandssjukhuset fick 2013 motta Svenska hygienpriset med motivering att ha genomfört ett framgångsrikt patientsäkerhetsarbete där man lyckats minska antalet patienter med Clostridium difficile-infektion genom omfattande insatser och ett tvärprofessionellt samarbete över verksamhetsgränserna. På Höglandets sjukvårdsområde är vi stolta över Esther, vårt nätverk mellan kommunerna, primärvården och den specialiserade vården på Höglandet, som genom samverkan ska säkerställa en sammanhållen vård för våra patienter. Likaså över att vi ingår i nätverket Hälsofrämjande sjukhus, att vi är ett hälsoorienterat sjukhus fokuserar på hela människans förmåga i samspel med sin omgivning.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor jobb, Sjuksköterskor Eksjö, Sjuksköterskor Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor

Psykolog
Vuxenpsykiatriska mottagningen Vetlanda Välkommen till oss på Psykiatriska kliniken, Höglandets sjukvårdsområde. Vi söker en leg psykolog till vuxenpsykiatriska mottagningen i Vetlanda, heltid, tillträde efter överenskommelse. Dina arbetsuppgifter Att i teamet samverka kring utredningar, testning, behandlingsplanering av patienter samt självständigt behandlingsarbete. Vi värdesätter flexibilitet, god samarbetsförmåga och intresse för utveckling och förbättringsarbete. Du bör tilltalas av att arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi erbjuder ett motiverande och stimulerande arbete i ett etablerat team, som består av läkare, sjuksköterskor, skötare, kurator, psykolog och vårdadministratör. Din kompetens Legitimerad psykolog. Har du KBT-utbildning ses det som meriterande, så även kliniskt arbete inom vuxenpsykiatrin. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs för tjänsten. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Lena Carlman tfn 0383-73 23 43 eller av bitr vårdenhetschef Ann-Kristin Karlsson 0383-73 23 25. Facklig företrädare är Jan Strand, tfn 0381- 53 56 93. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 9 aug. Vi undanber oss all kontakt med annonssäljare och rekryteringsföretag! Psykiatriska kliniken Höglandets sjukvårdsområde satsar rejält på psykiatrin. Det märks inte minst i psykiatrihuset i Eksjö, där det finns både mottagning, remiss- och bedömningsenhet, akutmottagning samt 30 vårdplatser. Kliniken har öppenvårdsmottagningar i Eksjö, Nässjö, Tranås och Vetlanda/Sävsjö. BUP öppenvårdsmottagning finns i Nässjö med filialverksamhet på Småländska Höglandet. Psykiatriska kliniken förfogar också över vårdresurser vid Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Vår vision är att " vi bryr oss - för ett bra liv" med fokus på att arbeta nära patienten, med stöd både till den enskilde såväl som till hans eller hennes nätverk och i tät samverkan med kommunens företrädare och andra vårdgivare. Vi är 170 medarbetare.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Vetlanda
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog jobb, Psykolog Vetlanda, Psykolog Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog

Verksamhetsutvecklare/Controller
Regional utveckling, stab, Jönköping Omfattning Heltid, tillsvidare med tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en ny medarbetare till vår stab. Du kommer att arbeta med verksamhetsplanering och styrning samt uppföljning av nyckeltal enligt BSC. Du kommer även att arbeta med stöd till våra verksamheter med prognos, månadsuppföljning och budgetarbete samt uppföljnings- och redovisningsarbete gentemot bl a Kulturrådet och SCB. I Regional utvecklings stabs arbetsområden samverkar vi om flera uppdrag där du som verksamhetsutvecklare deltar. Det kan t ex handla om utveckling av processer, samverkansmodellen för kultur och systematiskt kvalitets- och förbättringsarbete. Verksamhetsutvecklaren har regional utvecklingsdirektör som närmaste chef och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Din kompetens För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har en bred ekonomisk utbildning jämte flera års relevant arbetslivserfarenhet, troligtvis från offentlig verksamhet. Du är trygg i din kompetens, har analytisk förmåga och trivs i rollen att förmedla resultat till våra verksamheter. Frågor och ansökan För ytterligare information är du välkommen att kontakta Regional utvecklingsdirektör Ola Lundmark, tel 036-324 546 eller 0703-804 546. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 31 juli. Regional utveckling bedriver verksamheter inom bland annat kultur och utbildning. Vi är huvudman för Smålands Musik & Teater, Värnamo folkhögskola, Sörängens folkhögskola, Tenhults naturbruksgymnasium samt Stora Segerstad och Värnamo naturbruksgymnasium. www.lj.se/regionalutveckling
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetsutvecklare/Controller jobb, Verksamhetsutvecklare/Controller Jönköping, Verksamhetsutvecklare/Controller Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetsutvecklare/Controller

Läkarsekreterare/vårdadministratör
Röntgen Höglandet/Medicinsk diagnostik Just nu söker vi en läkarsekreterare/vårdadministratör för ett vikariat på cirka ett år. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trevlig personalgrupp på cirka tio läkarsekreterare/vårdadministratörer. Omfattning Vikariat. Heltid, dagtid. Tillträde 130916-140831 med eventuell möjlighet till förlängning. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med sedvanliga läkarsekreterare/vårdadministratörsuppgifter såsom journalskrivning, receptionsarbete, diverse administrativa uppgifter mm. Tjänsten är placerad på röntgen i Eksjö. Din kompetens Vi söker dig som är utbildad läkarsekreterare/vårdadministratör och har goda IT-kunskaper. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete på röntgen. Du är van att arbeta självständigt och kan fatta egna beslut. Du har lätt för att samarbeta och har ett positivt sätt. Som person är du nogrann och ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Frågor och ansökan Vid frågor är du välkommen att kontakta sektionschef Lena Wahlberg tfn 0381-35749. Facklig företrädare för Vision är Margareta Eriksson tfn 0381-35221. Varmt välkommen att söka jobbet via länken nedan! Sista ansökningsdag är 130721. Medicinsk diagnostik är en förvaltning inom landstinget i Jönköpings län och omfattar verksamhet inom klinisk fysiologi, laboratoriemedicin och medicinsk radiologi. Våra cirka 650 medarbetare finns i hela länet, både inom primärvård och slutenvård. Med vår vision ”Tillsammans med dig är vi ledande” vill vi sätta patienten i fokus.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare/vårdadministratör jobb, Läkarsekreterare/vårdadministratör Eksjö, Läkarsekreterare/vårdadministratör Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare/vårdadministratör

Vårdenhetschef
Geriatriska rehabiliteringskliniken, geriatrisk vårdenhet, Höglandets sjukvårdsområde Välkommen till oss på Geriatriska rehabiliteringskliniken! Vi söker nu en vårdenhetschef till den geriatriska vårdenheten. Vi söker dig som känner intresse av • att genom andra leda och utvecka vårdenheten • att tillsammans arbeta mot verksamhetens mål • är intresserad av lednings- och förbättringsarbete • personaladministration Arbetsmiljö- och kvalitetsarbete är ständigt pågående. Som vårdenhetschef har du personal- och budgetansvar och ingår i klinikens ledningsgrupp. Utveckling- och kvalitetsarbete kräver nytänkande och nära samarbete med klinikens alla samverkanspartners. Vi på kliniken arbetar ständigt med att förbättra vården och du kommer att vara en viktig del i detta arbete. Vi arbetar tillsammans och samverkar utifrån Esthers nätverk och dess mål och visioner. Omfattning Heltid. Tillträde efter överenskommelse. Din kompetens Legitimerad sjuksköterska med intresse för ledarskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och intresse av att arbeta med personal- och verksamhetsutveckling. Erfarenhet av geriatrisk vård och rehabilitering även erfarenhet från andra specialiteter som kan vara bra för verksamheten är meriterande. Det är bra om du har genomgått en chefsutbildning på Högskolenivå. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av verksamhetschef Inger Ahlström, tfn 0381-334581, 0380-553033, 070-2310626. Facklig företrädare för vårdförbundet är Maria Lövkvist, tfn 0381-335297. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-18. Geriatriska rehabiliteringskliniken inom Höglandets sjukvårdsområde har i uppdrag att jobba för utveckling av en god och säker vård för den geriatriska patienten. Tillsammans med våra samverkanspartners inom kommun och primärvård skall vi forma framtidens geriatrik. Kliniken har under år 2012 omorganiserats. Sedan november 2012 finns geriatriska vårdenheten, strokeenheten och palliativa vårdenheten i Eksjö och under år 2013 kommer ett mobilt geriatriskt team att startas upp. I Nässjö är mottagningsverksamheten koncentrerad, här finner ni geriatriska mottagningen med parkinson-, demens- och osteometrimottagning, reumatologmottagning och en neurologisk avdelning med upptagningsområde för hela länet
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdenhetschef jobb, Vårdenhetschef Eksjö, Vårdenhetschef Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdenhetschef

Chefsjuksköterska
Verksamhetsstöd, Jönköpings sjukvårdsområde Länssjukhuset Ryhov söker en engagerad och erfaren sjuksköterska som planerar, samordnar och utvecklar vårt omvårdnadsarbete. Du ingår i sjukhusets ledningsgrupp och arbetar nära biträdande sjukvårdsdirektör/processchef samt chefläkare. Du rapporterar till sjukvårdsdirektören. Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag med många kontaktytor, både inom och utanför sjukhuset. Tillsammans erbjuder och utvecklar vi en god vård för patienter och närstående. Omfattning Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetsuppgifter Du ansvarar för den övergripande planeringen, samordningen och utvecklingen av omvårdnadsarbetet inom förvaltningen. Du leder, analyserar och utvecklar, tillsammans med verksamhets- och vårdenhetschefer, sjukhusets samlade vårdplatskapacitet. Du genomför daglig styrning. Du samverkar med kommuner och primärvård samt deltar i utvecklingen av samverkansrutiner inom omvårdnadsområdet. På uppdrag samordnar eller sammanhåller du sjukhusövergripande förbättringsarbete inom omvårdnadsområdet. Tillsammans med chefläkaren tar du initiativ till fortsatt utveckling av patientsäkerhetsarbetet. Din kompetens För att lyckas med uppdraget tror vi att du har en lång erfarenhet som leg. sjuksköterska. Du har tjänstgjort i ledande befattning med goda referenser och har ett genuint intresse för vård- och kvalitetsutveckling. För vår fortsatta kontinuerliga utveckling krävs att du är väl förtrogen med förbättringsarbete och har dokumenterad förbättringskunskap eller motsvarande. Genom stor initiativkraft och lösningsorienterat arbetssätt leder och samverkar du i såväl operativa som i strategiska omvårdnadsfrågor. Med hög integritet, kommunikativ förmåga och utåtriktad personlighet skapar du förutsättningar för en god samverkan såväl internt som externt. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av sjukvårdsdirektör Ann-Marie Schaffrath, tel 036-32 50 10, biträdande sjukvårdsdirektör Mats Petersson, tel 036-32 50 20 och chefläkare Axel Ros, tel 036-32 13 47. Fackliga företrädare nås via växeln, tel 036-32 10 00. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, senast 13/8. Landstinget i Jönköpings län har visionen ”För ett bra liv i ett attraktivt län”. Länet har 337 000 invånare och omfattar 13 kommuner. Landstinget har under lång tid bedrivit ett omfattande och framgångsrikt utvecklings- och förbättringsarbete. Den specialiserade vården är indelad i tre sjukvårdsområden. Jönköpings sjukvårdsområde är det största med 3 000 anställda. Huvuddelen av verksamheterna inom sjukvårdsområdet finns på Länssjukhuset Ryhov och flera av dem har ett länsövergripande ansvar. Inom upptagningsområdet bor det 145 000 personer. I januari 2013 utsågs Länssjukhuset Ryhov till ett av Sveriges bästa medelstora sjukhus, enligt nyhetstidningen Dagens Medicin. Länssjukhuset Ryhov rankades högst i kategorin mellanstora sjukhus - som omfattar alla sjukhus, som har förlossning. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Chefsjuksköterska jobb, Chefsjuksköterska Jönköping, Chefsjuksköterska Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefsjuksköterska

Sjuksköterska
Medicinkliniken, avd A-B, Värnamo sjukhus Att jobba vid vår avdelning är att jobba i en miljö där det aldrig står stilla. Vi arbetar i ständig förändring och utveckling för att höja kvaliteten på omhändertagandet av den akut sjuke patienten. För att klara detta uppmuntrar vi engagemang, delaktighet, utbildning och utveckling hos alla medarbetare. Vi arbetar i diagnosbaserade arbetsteam. Hos oss på avdelning A-B vårdas patienter inom hematologi, neurologi, endokrinologi och njurmedicin. Omfattning Vikariat t.o.m. 2014-08-31 med tillträde enligt överenskommelse. Procentsats kan diskuteras. Dina arbetsuppgifter Du får ett varierande och stimulerande arbete som sjuksköterska, och introduktion under erfaren handledning. Du blir del av ett team som arbetar för en positiv arbetsmiljö och där allas idéer respekteras och välkomnas. Vi arbetar med patientnärmre vård där undersköterskan och sjuksköterskan utgör ett par. Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga och hög flexibilitet samt sätter patienten i fokus. Din kompetens Vi söker dig som är legitimerad och gärna har någon erfarenhet som sjuksköterska. Du har intresse och engagemang för människor och du är flexibel och positiv till din natur. Du är kreativ i meningen att du ser möjligheter istället för hinder. Du gillar att arbeta snabbt och effektivt och är inte rädd att anta nya utmaningar. Att du är rätt person i vår arbetsgrupp är viktigt. Frågor och ansökan Vill du veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Karin Johansson, tfn 0370-69 75 57. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Maria Fredriksson-Andersson, tfn 0370-69 75 70. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-10. Vi har ett nära samarbete med näringslivet för att bl.a. hjälpa medflyttande med arbete. www.gottomplats.com www.aktivfritidvarnamo.se
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Värnamo, Sjuksköterska Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Audionom
Audionommottagningen, Värnamo sjukhus Hos oss arbetar fem audionomer. Vi är en del av öron- näsa- och halsmottagningen som här ingår i kirurgkliniken. Vi har en mycket bra arbetsmiljö med tekniskt välutrustade, ljusa och luftiga lokaler. På enheten är vi totalt 21 anställda. Omfattning Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetsuppgifter Här får du arbeta med diagnostik och hörselrehabilitering och du kommer att möta patienter i alla åldrar. Vi lägger stor vikt vid att arbeta evidensbaserat och vid att kvalitetssäkra vårt arbete. Vi har ett länsövergripande samarbete med olika team vad gäller barn, tinnitus och CI. Lager- och mätmodulerna i AuditBase används och vår dokumentation sker i Cambio Cosmic. Du får hos oss en mycket bra bredd på ditt arbete och också goda möjligheter till kompetensutveckling. Din kompetens Legitimerad audionom. Du är en positiv person med god social kompetens. Du har lätt för att samarbeta. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Vill du veta mer är du välkommen att kontakta sektionsledare Gunilla Möller, tfn 0370-69 74 92 eller vårdenhetschef Bodil Kjellander, tfn 0370-69 74 76. Facklig företrädare för SRAT är Stefan Lundå, tfn 036-32 17 27. Behöver du bostad hjälper vi till med vi det! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-07-17. Vi har ett nära samarbete med näringslivet för att bl.a. hjälpa medflyttande med arbete. www.gottomplats.com www.aktivfritidvarnamo.se
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Värnamo
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Audionom jobb, Audionom Värnamo, Audionom Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Audionom

Sjuksköterska
Öron-, näs- och halsmottagningen En av våra medarbetare ska gå i pension, nu söker vi hennes ersättare! Är Du intresserad av en arbetsplats med en omväxlande och stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och gott arbetsklimat? Då är detta jobbet för Dig! Vi är en gemensam enhet men med två olika mottagningar, en i Eksjö och en i Nässjö. Vi bedriver en planerad verksamhet med tidsbeställd mottagning, med lite olika profil. En audionommottagning är knuten till varje mottagning som arbetar med diagnostik, rehabilitering och utprovning av hörapparater och tekniska hjälpmedel. Vi samarbetar med Länssjukhuset Ryhov och Regionsjukhuset i Linköping. Målsättningen är att erbjuda specialistvård med god kvalitet och tillgänglighet. Därför söker vi dig som kan hjälpa oss att bli ännu bättre! Omfattning Heltid med tillträde vid årsskiftet 2013/2014, ev tidigare. Utbildning av analysering av sömnregistreringar planeras under hösten 2013. Dina arbetsuppgifter Du kommer till största delen att arbeta på SAM (sömnapnémottagningen) för utredning och behandling av sömnapné. Du har egen mottagning dit du själv kallar dina patienter, har samtal och tar anamnes, analyserar sömnregistreringar och tar beslut om fortsatt vård. Du arbetar självständigt samtidigt som du också tillhör ett team. Övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter på mottagningen är viss remisshantering och att serva läkare under pågående mottagning samt telefonrådgivning. Din kompetens Du är legitimerad sjuksköterska och har god samarbetsförmåga, stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av verksamhetschef Jane Broling Danielsson, tfn 0381-33 58 76 och sjuksköterska Åsa Johansson, tfn 0381-33 56 26. Facklig företrädare för vårdförbundet är Maria Löfqvist, tfn 0381-33 52 97. Vi undanber oss all kontakt med annonssäljare och rekryteringsföretag! Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-25.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Eksjö, Sjuksköterska Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Överläkare & ST-läkare
Rehabiliteringsmedicinska kliniken En av våra läkarkollegor går i pension och vi söker nu dig som har intresse av att arbeta tillsammans med oss. Vi är fem specialister och två ST-läkare som i nära samarbete med övriga professioner på kliniken arbetar med patienter med komplext rehabiliteringsbehov. Som specialister inom rehabiliteringsmedicin ansvar vi för länets rehabilitering av patienter i arbetsför ålder som drabbats av hjärnskada, långvarig smärta, ryggmärggskada, eller andra skador/sjukdomar såsom amputationer, multitrauma, post-polio och andra neurologiska sjukdomar, vilka kräver samordnad specialiserad rehabilitering. Vi är lokaliserade på sjukhusområdet Ryhov i Jönköping och har ett väl fungerande samarbete med övriga specialister. Omfattning Tillsvidare, heltid med tillträde snarast möjligen eller enligt överenskommelse. Din kompetens & arbetsuppgifter Du är legitimerad läkare. Vi söker kollega med specialistkompetens inom rehabiliteringsmedicin, samt kollega som vill påbörja ST-tjänst. Vi ser gärna också kollega med annan specialistkompetens såsom psykiatri, neurologi eller allmänmedicin, som vill komplettera sin utbildning med rehabiliteringsmedicin och framtidens arbetssätt – interdisciplinärt teamarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det finns goda förutsättningar för dig som är intresserad av forskning och utveckling att kombinera detta med din kliniska tjänstgöring. Det kliniska arbetet omfattar både heldygns- och dagrehabilitering, samt mottagningsverksamhet. Kliniken har även en egen beredskapslinje. Frågor och ansökan Kontakta oss gärna för vidare dialog och visning av våra väl anpassade och fräscha lokaler. Verksamhetschef Micael Edblom, tel 036-32 26 01, alt 036-32 26 05 Facklig företrädare för Sveriges läkarförening nås via växeln, tel 036-32 10 00 Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-18. Rehabiliteringsmedicinska kliniken bedriver en starkt patientfokuserad verksamhet där patient och dennes närstående är givna deltagare i våra team. Kliniken är internationellt ackrediterad enligt CARF sedan 2006 och ingår i nationellt nätverk med kliniker som valt att kvalitetssäkra sin verksamhet på motsvarande sätt. Det finns en mångårig tradition av öppet samarbete både inom regionen, nationellt och internationellt där klinikens vision att vara ledande inom rehabiliteringsmedicin förverkligas. Vi undanber oss vänligen med bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare & ST-läkare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare & ST-läkare

Sjuksköterskor
1177 i Nässjö Samtliga tjänster är sedan en tid tillbaka tillsatta. Nu söker vi ytterligare timanställda till 1177 Sjukvårdsrådgivingen. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska har du nu möjligheten att vara med och bygga upp och utvcekla en helt ny och för invånarna viktig verksamhet som startar 1 september och som drivs i nära samarbete med olika vårdenheter inom Landstinget och med övriga 1177 Sjukvårdrådgivningar. Verksamheten som blir placerad i Nässjö är öppen dygnet runt, vardagar som helger. Natten i vårt län, överlämnas dock till grannlänen. Arbetet bedrivs utifrån konceptet 1177 Sjukvårdrådgivning och innebär att varje samtal genomförs utifrån ett strukturerat samtalsunderlag. I konceptet ingår att du som sjuksköterska har speciella IT-stöd för telefoni och journalföring. Din kompetens Lämplig bakgrund är sjuksköterska med specialistutbildning. Du har god erfarenhet inom sjukvården och intresse för rådgivning. En merit är erfarenhet av rådgivningssystemet. Som person är du kommunikativ med ett professionellt bemötande och förmåga till att lyssna. Att kunna fatta beslut och att vara stresstålig är andra viktiga personliga egenskaper. Utifrån erfarenhet från andra sjukvårdsrådgivningar ser vi positivit på deltidstjänstgöringar och de som anställts har anställts såväl på heltid som deltid samt deltid i kombination med tjänstgöring i annan verksamhet. Frågor och ansökan För mer information är du välkommen att fr o m 29 juli kontakta Verksamhetschef Britt Forsberg, tfn. 036-324203 eller 0706-324450, e-post britt.forsberg@lj.se Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 14 augusti
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor jobb, Sjuksköterskor Jönköping, Sjuksköterskor Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor

Socionom
Psykiatriska kliniken, mottagning 1, Värnamo sjukhus Psykiatriska kliniken svarar för den psykiatriska vården i kommunerna Värnamo, Gislaved, Vaggeryd och Gnosjö. Området är uppdelat i två sektorer om vardera drygt 40 000 invånare med en öppenvårdsmottagning för varje sektor. Det finns också en gemensam slutenvårdsavdelning, ett behandlingshem med dagsjukvård i de två större kommunerna, en psykosmottagning och en BUP-mottagning. Kliniken har många välutbildade medarbetare och en lång tradition av att ligga i framkant när det gäller utveckling och implementering av nya behandlingsmetoder. Omfattning Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i ett allmänpsykiatriskt öppenvårdsteam med psykiatriskt och psykoterapeutiskt behandlingsarbete. Samverkan med vårdgrannar och andra yrkesgrupper ingår, liksom utvecklings- och förbättringsarbete. Du kommer att arbeta i team tillsammans med läkare, sjuksköterskor, skötare, kuratorer och psykologer. Du kommer att följa patienter i både öppen- och slutenvård. Din kompetens Socionomexamen. Erfarenhet från psykiatri är meriterande, liksom vidareutbildning i t.ex. psykoterapi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och kompetensinriktning. Frågor och ansökan Du är välkommen att ringa vårdenhetschef/sjuksköterska Annelie Törnblom, tfn 0370-69 77 23 eller socionom/leg psykoterapeut Åsa Ekstrand Sporre. Facklig företrädare för Akademikerförbundet SSR är socionom/leg. psykoterapeut Patricia Näslund, tfn 0370-69 77 35. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-11. Vi har ett nära samarbete med näringslivet för att bl.a. hjälpa medflyttande med arbete. www.gottomplats.com www.aktivfritidvarnamo.se
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Socionom jobb, Socionom Värnamo, Socionom Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socionom

Psykolog, leg
Psykiatriska kliniken, mottagning 1, Värnamo sjukhus Psykiatriska kliniken svarar för den psykiatriska vården i kommunerna Värnamo, Gislaved, Vaggeryd och Gnosjö. Vi har delat upp området i två sektorer om vardera drygt 40 000 invånare med en öppenvårdsmottagning för varje sektor. Allvårdsavdelningen är gemensam för båda sektorerna. Vi har också en psykosmottagning och ett behandlingshem. Tjänsten är placerad på mottagning 1 som svarar för den psykiatriska vården i kommunerna Gislaved och Vaggeryd. Omfattning Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetsuppgifter Psykologer har en central roll i bedömnings- och utredningsarbete, men arbetar också med behandling och utvecklingsarbeten. Just nu är efterfrågan stor på neuropsykiatrisk utredning och behandling, varför en del av tjänsten kommer att vara vikt för detta arbete. Vi har väl uppbyggda rutiner för neuropsykiatriskt utredningsarbete, där flera yrkeskategorier samverkar. Detta har lett till att vi har kortare väntetider till dessa utredningar än på de flesta håll i landet. Även uppföljning och eventuell behandling ingår i uppdraget. Utredningsarbete utgör knappt hälften av arbetet. För övrigt arbetar du med psykologiskt och psykoterapeutiskt arbete, och samverkar med andra yrkesgrupper i både öppen och sluten vård. Vi ser gärna att du är intresserad av utvecklingsarbete, eftersom vi på vår klinik har en lång tradition av att ligga i framkant när det gäller utveckling och implementering av nya behandlingsmetoder. Din kompetens Legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av psykiatri. Frågor och ansökan Du är välkommen att ringa vårdenhetschef/sjuksköterska Annelie Törnblom, tfn 0370-69 77 23. Yrkesföreträdare för psykologerna är Eli Bicer, tfn 0370-69 77 28. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-11. Vi har ett nära samarbete med näringslivet för att bl.a. hjälpa medflyttande med arbete. www.gottomplats.com www.aktivfritidvarnamo.se
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog, leg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog, leg

2 st Sjuksköterskor
Avd B, Psykiatriska kliniken, Höglandets sjukvårdsområde Omfattning Tillsvidareanställning med tjänstgöring på 100%. Önskeschema med 2 av 5 helger. Tillträde 2013-09-01 eller enligt överenskommelse. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska på en psykiatrisk avdelning kommer du att få möjlighet att arbeta med specialiserad psykiatrisk vård och möta människor med olika psykiska funktionshinder. Du kommer att aktivt få delta i patientsäkerhetsarbetet och vara med och utveckla avdelningen kontinuerligt. Din kompetens Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom psykiatrisk vård eller med tidigare erfarenhet från psykiatrisk vård. God förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. På psykiatriska avdelningen eftersträvas en jämlik arbetsgrupp med hög kompetens och professionella medarbetare. Därför kommer det i rekryteringen läggas stor vikt vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Lennart Lindqvist, tfn 0381-356 52 eller sektionschef Ulrika Sedig, tfn 0381-356 72. Facklig företrädare för vårdförbundet är Agneta Eckerström, tfn 0381-356 50. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 130812. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Avdelningen består av 15 vårdplatser anpassade för människor med olika psykiska sjukdomar som vårdas akut och med korta vårdtider. Omvårdnadsarbetet utförs med hjälp av en arbetsmodell som bygger på tre kontaktmannagrupper. Personalen inom varje grupp ansvarar för det dagliga arbetet som bl a innefattar kontaktmannaskap, teamkonferenser och aktiviteter. I din sjuksköterskeroll har du ett arbetsledaransvar i gruppen och i det dagliga omvårdnadsarbetet.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga 2 st Sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 st Sjuksköterskor

Sjuksköterska
Avd A, Psykiatriska kliniken, Höglandets sjukvårdsområde Omfattning Vikariat med tjänstgöring 100%, med möjlighet till tillsvidareanställning. Önskeschema med 2 av 5 helger. Tillträde 2013-09-01 eller enligt överenskommelse. Dina arbetsuppgifter Som sjuksköterska på en psykiatrisk avdelning kommer du att få möjlighet att arbeta med specialiserad psykiatrisk vård och möta människor med olika psykiska funktionshinder. Du kommer att aktivt få delta i patientsäkerhetsarbete och vara med och utveckla avdelningen kontinuerligt. Din kompetens Legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom psykiatrisk vård eller med tidigare erfarenhet från psykiatrisk vård. God förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. På psykiatriska avdelningen eftersträvas en jämlik arbetsgrupp med hög kompetens och professionella medarbetare. Därför kommer det i rekryteringen läggas stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Lennart Lindqvist, tfn 0381-356 52 eller sektionschef Camilla Ringborg, tfn 0381-356 50. Facklig företrädare för vårdförbundet är Agneta Eckerström, tfn 0381-356 50. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 130812. Urval och interjuer kan komma att ske löpande. Avdelningen består av 15 vårdplatser anpassade för människor med olika psykiska sjukdomar som vårdas akut och med korta vårdtider. Omvårdnadsarbetet utförs med hjälp av en arbetsmodell som bygger på tre kontaktmannagrupper. Personalen inom varje grupp ansvarar för det dagliga arbetet som bl a innefattar kontaktmannaskap, teamkonferenser och aktiviteter. I din sjuksköterskeroll har du ett arbetsledaransvar i gruppen och i det dagliga omvårdnadsarbetet.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Eksjö
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Eksjö, Sjuksköterska Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Sjuksköterska
Geriatriska rehab-kliniken, vårdavdelning A och B, Värnamo sjukhus Geriatriska rehabiliteringsklinikens verksamhet omfattar strokeenhet med integrerad akutvård och rehabilitering samt utredning och behandling av patienter med t.ex. Parkinsons sjukdom, men vi tar även emot andra patienter med behov av rehabilitering. Vårt arbete baseras på en helhetssyn av patienternas ofta komplexa sjukdomsbild. Medicinska, funktionsmässiga och psykosociala faktorer vägs in i uppläggningen av individuella behandlingsprogram. Samverkan mellan akutvård, rehabilitering och geriatrik är basen i vår verksamhet. Omfattning Vi söker en sjuksköterska, tillsvidareanställning på deltid, 75 procent med tillträde 2013-09-01. Dina arbetsuppgifter Akutsjukvård och rehabilitering av strokepatienter samt rehabilitering av patienter med bland annat ortopediska diagnoser. Din kompetens Du är legitimerad sjuksköterska och vi vill att du har viss erfarenhet av geriatrisk specialitet. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Att din personlighet passar in i vår grupp tycker vi är viktigt. Vi vill att du är van vid att arbeta självständigt och fatta beslut utifrån egna bedömningar. Att du har ett flexibelt arbetssätt är ett måste för att stundtals kunna jobba i högt tempo. Frågor och ansökan För mer information om tjänsten, kontakta tf vårdenhetschef Mari Andersson, tfn 0370-698 778. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Greta Andersson, tfn 0370-69 76 80. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-20.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Värnamo, Sjuksköterska Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Sjuksköterska
Geriatriska rehabiliteringskliniken, vårdavdelning A och B, Värnamo sjukhus Geriatriska rehabiliteringsklinikens verksamhet omfattar strokeenhet med integrerad akutvård och rehabilitering samt utredning och behandling av patienter med t.ex. Parkinsons sjukdom, men vi tar även emot andra patienter med behov av rehabilitering. Vårt arbete baseras på en helhetssyn av patienternas ofta komplexa sjukdomsbild. Medicinska, funktionsmässiga och psykosociala faktorer vägs in i uppläggningen av individuella behandlingsprogram. Samverkan mellan akutvård, rehabilitering och geriatrik är basen i vår verksamhet. Omfattning Vi söker en sjuksköterska, vikariat på heltid med tillträde 2013-09-01. Dina arbetsuppgifter Akutsjukvård och rehabilitering av strokepatienter samt rehabilitering av patienter med bland annat ortopediska diagnoser. Din kompetens Du är legitimerad sjuksköterska och vi vill att du har viss erfarenhet av geriatrisk specialitet. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Att din personlighet passar in i vår grupp tycker vi är viktigt. Vi vill att du är van vid att arbeta självständigt och fatta beslut utifrån egna bedömningar. Att du har ett flexibelt arbetssätt är ett måste för att stundtals kunna jobba i högt tempo. Frågor och ansökan För mer information om vikariatet, kontakta tf vårdenhetschef Mari Andersson, tfn 0370-698 778. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Greta Andersson, tfn 0370-69 76 80. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-20.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Värnamo, Sjuksköterska Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Kurator
Geriatriska kliniken, Palliativa vårdenheten (PVE) Vill du vara med och utveckla den palliativa vården inom Jönköpings sjukvårdsområde? Geriatriska kliniken består av tre vårdavdelningar med inriktning mot stroke, geriatrisk ortopedi respektive akutgeriatrik och kognitiva sjukdomar. Öppenvården innefattar utöver den specialicerade pallitiva vården minnesmottagning, osteoporosmottagning, mottagning för äldre med motorikstörningar och gåskola för benamputerade. Omfattning Tillsvidare, deltid 50-75% med tillträde enligt överenskommelse. Vi har en öppen inställning till möjligheten att kombiniera denna tjänst med annan kuratorstjänst i förvaltningen/landstinget. Dina arbetsuppgifter Tjänsten är nyinrättad och innebär att du förväntas bygga upp och kontinuerligt utveckla verksamheten. Som kurator på den palliativa vårdenheten kommer du att ingå i PVE-teamet bestående av två läkare och fyra sjuksköterskor. Arbetet innefattar snabba och långsiktiga psykosociala insatser för patienter i hemmet. Du kommer även att fungera som en stödresurs för övriga medarbetare inom det palliativa teamet och kliniken. Utbildningsinsatser samt kontakt med andra vårdgivare såsom kommunen, primärvården och andra kliniker ingår i din roll i det palliativa teamet. Din kompetens Vi söker dig med socionomexamen. Tidigare erfarenhet av arbete med patienter med stort palliativt behov och svårt sjuka patienter är meriterande. Du ska vara en god muntlig kommunikatör och ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Arbetet ställer krav på att du tar ansvar för din uppgift och driver ditt ansvarsområde. För att lyckas i rollen som kurator hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och är serviceinriktad. Du är strukturerad och har en empatisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Är du intresserad eller har frågor är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Charlotte Jansson, tel 036-32 25 05 eller vårdenhetschef Torbjörn Alvreten, tel 036-32 32 45. Facklig företrädare för SACO är Margareta Melander tel 036-322567. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2013-08-11 Vi undanber oss vänligen med bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Jönköping, Kurator Landstinget i Jönköpings län
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator

Lärare - foto
Sörängens folkhögskola Omfattning Deltid 50%, tillsvidare med tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Dina arbetsuppgifter Till vår Fotolinje söker vi nu lärare för undervisning i foto. Ytterligare en lärare finns knuten till kursen. Kursen vänder sig till elever som vill fotografera samt fördjupa sitt fotografiska kunnande och bildseende. Vi arbetar med både det dokumentära berättandet och det gestaltande (iscensatta) fotografiet. Din kompetens För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har goda kunskper i digital och analog fotografering. Du behärskar mörkerrumsarbete och bildhantering i Photoshop. Pedagogisk kompetens och erfarenhet från undervisning är meriterande. Frågor och ansökan För ytterligare information är du fr om 5 augusti välkommen att kontakta rektor Sofia Rosén, tel 0380-55 35 04. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 12 augusti. Sörängens folkhögskola ligger i utkanten av Nässjö. Skolan har en kulturprofil där alla elever under ett läsår erbjuds ett utbud av kulturupplevelser. Skolan ingår som en av flera verksamheter inom landstingets regionala utvecklingsförvaltning. Läs om skolan: www.lj.se/sorangenfhsk
Företag: Landstinget i Jönköpings län
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare - foto jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare - foto


Sök lediga jobb Jönköpings län

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se