JB Gymnasiet, JB Stockholm jobb - lediga jobb

JB Gymnasiet, JB Stockholm jobb JB Gymnasiet, JB Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: JB Gymnasiet, JB Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: JB Gymnasiet, JB Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Gymnasielärare - Naturkunskap och Kemi- Stockholm

 2. Gymnasielärare - Svenska- Stockholm

 3. Vikarieadministratör- Stockholm

 4. Gymnasielärare - Naturkunskap och Kemi- Stockholm

 5. Elevassistent - Gymnasieskolan- Stockholm

 6. Gymnasielärare - Idrott och hälsa- Stockholm

 7. Idrottslärare / fotbollstränare- Stockholm

 8. Gymnasielärare - reception och konferens- Stockholm

 9. Gymnasielärar - Medieproduktion och film- Stockholm

 10. Gymnasielärare - Svenska och retorik- Stockholm

 11. Elevassistent - Gymnasieskolan- Stockholm

 12. Gymnasielärare - Svenska- Stockholm


Mer beskrivning

Gymnasielärare - Naturkunskap och Kemi
JB Education AB Om skolan F.d JB Gymnasiet i Liljeholmen kommer från och med hösten 2013 att drivas av Stiftelsen Stadsmissione. Stiftelsen Stadsmissionens skola är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, sfi, komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökar nu verksamheten med sex JB gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. www.stadsmissionen.se/skola Beskrivning JB Gymnasiet i Liljeholmen söker en engagerad och kunnig lärare inför hösten. Skolan kommer under sommaren att få en ny ägare och vi står inför många spännande utmaningar till hösten. Vi söker dig som älskar ditt jobb som lärare och vill vara med och utveckla vår skola. Arbetsuppgifter Undervisning i Naturkunskap och Kemi samt mentorskap ingår i tjänsten. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och förväntas delta i gemensam planering kring bland annat ämnesöverskridande projekt. Kvalifikationer Du är behörig lärare i Naturlunskap och Kemi, eller något av dessa ämnen och har helst flera års erfarenhet av undervisning i ämnena. Villkor Tillsvidaretjänst med start 2013-08-13. Provanställning tillämpas. Tjänstgöringsgrad 80%. Individuell lönesättning. Intervjuer sker löpande. Vi undanber oss all extern rekryteringshjälp för denna tjänst.
Företag: JB Gymnasiet, JB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - Naturkunskap och Kemi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - Naturkunskap och Kemi

Gymnasielärare - Svenska
JB Education AB Om skolan F.d JB Gymnasiet i Liljeholmen kommer från och med hösten 2013 att drivas av Stiftelsen Stadsmissionen. Stiftelsen Stadsmissionens skola är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, SFI, Komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökar nu verksamheten med sex JB gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. www.stadsmissionen.se/skola Beskrivning JB Gymnasiet i Liljeholmen söker en engagerad och kunnig lärare inför hösten. Skolan kommer under sommaren att få en ny ägare och vi står inför många spännande utmaningar till hösten. Vi söker dig som älskar ditt jobb som lärare och vill vara med och utveckla vår skola. Arbetsuppgifter Nu söker vi dig som är utbildad och behörig gymnasielärare i Svenska. Retorik och mentorskap ingår i tjänsten. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och förväntas delta i gemensam planering kring bland annat ämnesöverskridande projekt. Kvalifikationer Du är behörig lärare i Svenska, eller något av dessa ämnen och har helst flera års erfarenhet av undervisning i ämnena. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att finna lösningar på problem i en kreativ miljö. Du brinner för undervisning och mötet med ungdomar. Villkor Tillsvidaretjänst med tillträde så fort som möjligt men tidigast 2013-08-13. Provanställning tillämpas. Tjänstgöringsgrad 100%. Individuell lönesättning. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: JB Gymnasiet, JB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - Svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - Svenska

Vikarieadministratör
JB Education AB Om skolan F.d JB Gymnasiet i Liljeholmen kommer från och med hösten 2013 att drivas av Stiftelsen Stadsmissione. Stiftelsen Stadsmissionens skola är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, sfi, komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökar nu verksamheten med sex JB gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. www.stadsmissionen.se/skola Arbetsuppgifter JB Stockholm söker nu en vikarieadministratör på 75%. Som vikarieadministratör förväntas du ta emot sjukanmälningar från skolans lärare och först och främst vikariera själv samt eventuellt ringa tim. vikarier vid behov. Du kan också komma att få mindre uppdrag från skolledningen under perioder då inga lärare är borta. Du har stora möjligheter att själv påverka tjänstens innehåll. Kvalifikationer Som vikarieadministratör förväntas du som person vara självgående, bra på att strukturera dina dagar samt att du är stresstålig. Du bör gärna också ha erfarenhet av att leda ungdomar samt kunna undervisa i många olika typer av ämnen. Att du gillar att arbeta med ungdomar är en självklarhet. Att du har nära till skratt är en egenskap som uppskattas. Villkor Tjänsten är en visstidsanställning på 75% och tillträde är tidigast 19/8 eller efter överenskommelse. Kontraktet kommer att skrivas i första hand tom.30/9 och därefter förlängas med 1 månad i taget. Det finns goda chanser att vikarieadministratören kommer finnas på plats på skolan tom den 31/5-2014. Intervjuer sker fortlöpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: JB Gymnasiet, JB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarieadministratör jobb, Vikarieadministratör Stockholm, Vikarieadministratör JB Gymnasiet, JB Stockholm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarieadministratör

Gymnasielärare - Naturkunskap och Kemi
JB Kompetens AB Om skolan F.d JB Gymnasiet i Liljeholmen kommer från och med hösten 2013 att drivas av Stiftelsen Stadsmissione. Stiftelsen Stadsmissionens skola är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, sfi, komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökar nu verksamheten med sex JB gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. www.stadsmissionen.se/skola Beskrivning JB Gymnasiet i Liljeholmen söker en engagerad och kunnig lärare inför hösten. Skolan har under sommaren att fått en ny ägare och vi står inför många spännande utmaningar. Vi söker dig som älskar ditt jobb som lärare och vill vara med och utveckla vår skola. Arbetsuppgifter Undervisning i Naturkunskap och Kemi samt mentorskap ingår i tjänsten. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och förväntas delta i gemensam planering kring bland annat ämnesöverskridande projekt. Kvalifikationer Du är behörig lärare i Naturkunskap och Kemi, eller något av dessa ämnen och har helst flera års erfarenhet av undervisning i ämnena. Villkor Tillsvidaretjänst med start omgående. Provanställning tillämpas. Tjänstgöringsgrad 80%. Individuell lönesättning. Intervjuer sker löpande. Vi undanber oss all extern rekryteringshjälp för denna tjänst.
Företag: JB Gymnasiet, JB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - Naturkunskap och Kemi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - Naturkunskap och Kemi

Elevassistent - Gymnasieskolan
JB Kompetens AB JB Gymnasiet i Liljeholmen drivs sedan höstterminen 2013 av Stiftelsen Stadsmissionens skola. Stiftelsen Stadsmissionens skola är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, sfi, komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökar nu verksamheten med sex JB gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. www.stadsmissionen.se/skola Arbetsuppgifter JB Gymnasiet i Liljeholmen söker en elevassistent. Tjänsten består i att ge enskilt och individuellt stöd till några elever under och vid sidan av lektioner. Du har nära samarbete med undervisande lärare, mentorer samt skolans elevhälsoteam. Kvalifikationer Vi söker dig som tidigare arbetat med individuellt stöd för elever i grundskolans senare del eller gymnasiet, eller har liknande erfarenheter. Viktigt är att du tycker om att arbeta med ungdomar, har stort tålmod samt förmåga att uppmuntra och entusiasmera eleverna att prestera. Villkor Tidsbegränsad anställning till och med 2014-06-13. Tillträde sker snarast. Tjänstgöringsgrad 50%, eventuellt med möjlighet till utökning beroende på om ytterligare bidrag erhålls. Fast lön, individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2013-10-18. Intervjuer sker löpande.
Företag: JB Gymnasiet, JB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent - Gymnasieskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent - Gymnasieskolan

Gymnasielärare - Idrott och hälsa
JB Kompetens AB Sedan höstterminen 2013 drivs JB Gymnasiet i Stiftelsen Stadsmissionens skola. Skolan kommer under den närmsta tiden att byta namn till Grillska gymnasiet. Stiftelsen Stadsmissionens skola är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, sfi, komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökar nu verksamheten med sex JB gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. www.stadsmissionen.se/skola Beskrivning Grillska gymnasiet i Liljeholmen har funnits sedan 2006 och utbildar i dag 600 elever inom såväl högskoleförberedande som yrkesförberedande program. Vi är en engagerad personalgrupp som jobbar tillsammans med fokus på elevernas kunskapsutveckling och välbefinnande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med ungdomar och är beredd att lägga ned det där lilla extra för våra elever och deras undervisning. Arbetsuppgifter Undervisning i kurserna Idrott och hälsa 1, Hälsopedagogik, Fritids- och friskvårdsverksamheter samt Gymnasiearbete. Mentorskap och APU-handledning för en åk 3 ingår också i tjänsten. Kvalifikationer Vi söker i första hand dig som är behörig idrottslärare med legitimation, men även du som befinner dig i slutet av din lärarutbildning eller har betydande erfarenhet av undervisning inom aktuella ämnesområden är välkommen att söka. Villkor Föräldravikariat 2014-01-03 - 2014-06-17. Tjänstgöringsgrad: 75%. Tjänsten går att kombinera med tjänst som Idrottslärare/fortbollstränare (25%) hos samma arbetsgivare. Övrigt Rekryteringshälp och försäljning av annonser undanbedes.
Företag: JB Gymnasiet, JB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - Idrott och hälsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - Idrott och hälsa

Idrottslärare / fotbollstränare
JB Kompetens AB Sedan höstterminen 2013 drivs JB Gymnasiet i Stiftelsen Stadsmissionens skola. Skolan kommer under den närmsta tiden att byta namn till Grillska gymnasiet. Stiftelsen Stadsmissionens skola är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, sfi, komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökar nu verksamheten med sex JB gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. www.stadsmissionen.se/skola Beskrivning Grillska gymnasiet i Liljeholmen har funnits sedan 2006 och utbildar i dag 600 elever inom såväl högskoleförberedande som yrkesförberedande program. Vi är en engagerad personalgrupp som jobbar tillsammans med fokus på elevernas kunskapsutveckling och välbefinnande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med ungdomar och är beredd att lägga ned det där lilla extra för våra elever och deras undervisning. Arbetsuppgifter Undervisning i kurserna Idrott och hälsa 1 & 2 specialisering, med inriktning fotboll. Undervisningen är förlagd till måndag och fredag förmiddag. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig idrottslärare och har specialkunskaper inom fotrbollsträning eller dig som har tränarutbildning samt erfarenhet av undervisning inom idrottskurser. Villkor Föräldravikariat 2014-01-03 - 2014-06-17. Tjänstgöringsgrad: 25%. Tjänsten går att kombinera med tjänst som Gymnasielärare - Idrott och hälsa (75%) hos samma arbetsgivare. Övrigt Rekryteringshälp och försäljning av annonser undanbedes.
Företag: JB Gymnasiet, JB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare / fotbollstränare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare / fotbollstränare

Gymnasielärare - reception och konferens
JB Kompetens AB Sedan höstterminen 2013 drivs JB Gymnasiet i Stiftelsen Stadsmissionens skola. Skolan kommer under den närmsta tiden att byta namn till Grillska gymnasiet. Stiftelsen Stadsmissionens skola är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, sfi, komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökar nu verksamheten med sex JB gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. www.stadsmissionen.se/skola Beskrivning Grillska gymnasiet i Liljeholmen har funnits sedan 2006 och utbildar i dag 600 elever inom såväl högskoleförberedande som yrkesförberedande program. Vi är en engagerad personalgrupp som jobbar tillsammans med fokus på elevernas kunskapsutveckling och välbefinnande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med ungdomar och är beredd att lägga ned det där lilla extra för våra elever och deras undervisning. Arbetsuppgifter Undervisning i kurserna reception 1, konferens 1 och våningsservice 1. Det ingår även APU-handledning för åk 2. Kvalifikationer Vi söker i första hand dig som är behörig lärare i hotellämnena med legitimation, men även du som befinner dig i slutet av din lärarutbildning eller har betydande erfarenhet av undervisning inom aktuella ämnesområden är välkommen att söka. Villkor Tjänstgöringsgrad: 50% tillsvidareanställning om legitimation finns. Övrigt Rekryteringshjälp och försäljning av annonser undanbedes. _____________________________________ OBSERVERA: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. JB Kompetens har upphandlade avtal.
Företag: JB Gymnasiet, JB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - reception och konferens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - reception och konferens

Gymnasielärar - Medieproduktion och film
JB Kompetens AB Sedan höstterminen 2013 drivs JB Gymnasiet i Stiftelsen Stadsmissionens skola. Skolan kommer under den närmsta tiden att byta namn till Grillska gymnasiet. Stiftelsen Stadsmissionens skola är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, sfi, komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökar nu verksamheten med sex JB gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. www.stadsmissionen.se/skola Beskrivning Grillska gymnasiet i Liljeholmen har funnits sedan 2006 och utbildar i dag 600 elever inom såväl högskoleförberedande som yrkesförberedande program. Vi är en engagerad personalgrupp som jobbar tillsammans med fokus på elevernas kunskapsutveckling och välbefinnande. Vi söker dig som tycker om att arbeta med ungdomar och är beredd att lägga ned det där lilla extra för våra elever och deras undervisning. Arbetsuppgifter Undervisning i kurserna Medieproduktion 2 samt Film- och TV-produktion, mentorskap för en klass i årskurs 3 på Estetiska programmet Kvalifikationer Vi söker dig som älskar att arbeta med ungdomar och vill vara med och leda medieintresserade elever i årskurs 3 mot deras student i sommar. Du är helst behörig lärare eller har lång erfarenhet av undervisning i dessa ämnen, men även du som är under utbildning eller har bred ämneskompetens samt intresse och fallenhet för undervisning är välkommen att söka. Villkor Visstidsanställning 2014-02-10 -2014-06-18. Tjänstgöringsgrad: 62,5%. Undervisningen är förlagt måndag och tisdag fm samt hel fredag. En mentorstid med klassen finns också schemlagd. Övrigt Rekrytering sker löpande. Rekryteringshälp och försäljning av annonser undanbedes. _____________________________________ OBSERVERA: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. JB Kompetens har upphandlade avtal.
Företag: JB Gymnasiet, JB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärar - Medieproduktion och film jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärar - Medieproduktion och film

Gymnasielärare - Svenska och retorik
JB Kompetens AB Om skolan Grillska gymnasiet (F.d JB Gymnasiet) i Liljeholmen kommer från och med hösten 2013 att drivas av Stiftelsen Stadsmissionen. Stiftelsen Stadsmissionens skola är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, SFI, Komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökade verksamheten i augusti med sex gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. http://www.stadsmissionen.se/grillska/ Beskrivning Grillska gymnasiet i Liljeholmen söker en engagerad och kunnig lärare och vi står inför många spännande utmaningar under resten av läsåret. Vi söker dig som älskar ditt jobb som lärare och vill vara med och utveckla vår skola. Arbetsuppgifter Nu söker vi dig som är utbildad och behörig gymnasielärare i Svenska. Retorik och mentorskap ingår i tjänsten. Du kommer att tillhöra ett kreativt arbetslag och förväntas delta i gemensam planering kring bland annat ämnesöverskridande projekt. Kvalifikationer Du är behörig lärare i Svenska, eller något av dessa ämnen och har helst flera års erfarenhet av undervisning i ämnena. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att finna lösningar på problem i en kreativ miljö. Du brinner för undervisning och mötet med ungdomar. Villkor Visstidsanställning med tidigast tillträde 2014-02-24. Tjänstgöringsgrad 100%. Individuell lönesättning. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! _____________________________________ OBSERVERA: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. JB Kompetens har upphandlade avtal.
Företag: JB Gymnasiet, JB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - Svenska och retorik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - Svenska och retorik

Elevassistent - Gymnasieskolan
JB Kompetens AB JB Gymnasiet i Liljeholmen drivs sedan höstterminen 2013 av Stiftelsen Stadsmissionens skola. Stiftelsen Stadsmissionens skola är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, sfi, komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökar nu verksamheten med sex JB gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. www.stadsmissionen.se/skola Arbetsuppgifter JB Gymnasiet i Liljeholmen söker en elevassistent. Tjänsten består i att ge enskilt och individuellt stöd till i huvudsak två elever under och vid sidan av lektioner. Du har nära samarbete med undervisande lärare, mentorer samt skolans elevhälsoteam. Kvalifikationer Vi söker dig som tidigare arbetat med individuellt stöd för elever i grundskolans senare del eller gymnasiet, eller har liknande erfarenheter. Viktigt är att du tycker om att arbeta med ungdomar, har stort tålmod samt förmåga att uppmuntra och entusiasmera eleverna att prestera. Villkor Tidsbegränsad anställning till och med 2014-06-13. Tillträde sker snarast. Tjänstgöringsgrad 75%. Fast lön, individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 2014-02-21. Intervjuer sker löpande. Övrigt All extern rekryteringshjälpundanbedes, även "extra bra" erbjudanden undanbedes. _____________________________________ OBSERVERA: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. JB Kompetens har upphandlade avtal.
Företag: JB Gymnasiet, JB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent - Gymnasieskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent - Gymnasieskolan

Gymnasielärare - Svenska
JB Kompetens AB Om skolan Grillska gymnasiet (F.d JB Gymnasiet) i Liljeholmen kommer från och med hösten 2013 att drivas av Stiftelsen Stadsmissionen. Stiftelsen Stadsmissionens skola är en idéburen aktör som utan vinstsyfte verkar för långsiktigt lärande och utbildning för alla. Stiftelsens huvudman, organisationen Stockholms Stadsmission, har bedrivit skolverksamhet i över 150 år. Idag driver stiftelsen gymnasieskola, gymnasiesärskola, folkhögskola, SFI, Komvux och yrkeshögskola i Stockholm och utökade verksamheten i augusti med sex gymnasieskolor i Stockholm och Mälardalen. Det goda personliga mötet, kompetens och stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är grunden för Stiftelsen Stadsmissionens skolas inriktning. http://www.stadsmissionen.se/grillska/ Beskrivning Grillska gymnasiet i Liljeholmen söker en engagerad och kunnig lärare under resten av läsåret. Vi söker dig som älskar ditt jobb som lärare och vill vara med och utveckla vår skola. Som alltid står vi står inför många spännande utmaningar. Tjänsten är en visstidsanställnig med uppdrag att slutföra kurser i Svenska 2 och 3 i gymnasieskolan. Arbetsuppgifter Vi söker dig som är utbildad och behörig gymnasielärare i Svenska. Du kommer att tillhöra ett kreativt arbetslag och förväntas delta i gemensam planering kring bland annat ämnesöverskridande projekt. Mentorskap ingår i tjänsten Kvalifikationer Du är helst behörig lärare i Svenska, gärna med flera års erfarenhet av undervisning i ämnena. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att finna lösningar på problem i en kreativ miljö. Du brinner för undervisning och mötet med ungdomar. Villkor Visstidsanställning med tidigast tillträde 2014-03-19. Tjänstgöringsgrad 75%. Tjänsten upphör 2014-06-18. Individuell lönesättning. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!   OBS! All extern rekryteringshjälp undanbedes å det bestämdaste. _____________________________________ OBSERVERA: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. JB Kompetens har upphandlade avtal.
Företag: JB Gymnasiet, JB Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare - Svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare - Svenska


Sök lediga jobb JB Gymnasiet, JB Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se