JB Kompetens, Industri, Teknik Fordon jobb - lediga jobb

JB Kompetens, Industri, Teknik Fordon jobb JB Kompetens, Industri, Teknik Fordon jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: JB Kompetens, Industri, Teknik Fordon. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: JB Kompetens, Industri, Teknik Fordon. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Pedagog till fritidsverksamhet- Täby

 2. SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till centrala STHLM!- Stockholm

 3. Textilslöjdlärare 80%-100%- Stockholm

 4. Idrottslärare 40%- Stockholm

 5. Speciallärare/Specialpedagog- Botkyrka

 6. Receptionist inom tandvården- Huddinge

 7. Chef, idrotts- och friluftsenheten- Vallentuna

 8. Grundskollärare till årskurs 1- Sundbyberg

 9. Krisberedskapshandläggare - inriktning processutveckling och kommunikation- Stockholm

 10. Förskollärare- Sollentuna


Mer beskrivning

Pedagog till fritidsverksamhet
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 63 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Ellagårdsskolan är en F-5-skola med ca 450 elever och drygt 60 medarbetare. Hos oss ska både elever och vuxna trivas och få möjlighet att utvecklas. En kompetent och engagerad personalgrupp står för en mix av tradition och nytänk. Vårt arbete med EQ, emotionell intelligens, är en viktig del av skolans värdegrund och profil. Alla grupper har EQ-lektioner varje vecka och medarbetarna är EQ-utbildade. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en pedagog som gillar sitt arbete och vill vara med och göra en bra verksamhet ännu bättre! Du kommer att arbeta med fritidshemsverksamhet för en grupp elever i år F-2. Tillsammans med övriga kollegor kommer du att planera, genomföra och utvärdera arbetet i fritidshemmet. Du delar din tid mellan fritidshemmet, rastverksamheten och klassrummet. Du kommer även att ha föräldrakontakter. Du kommer att ingå i ett arbetslag där kollegorna har olika pedagogisk kompetens. Våra medarbetare på fritids är en rik blandning av män och kvinnor i olika åldrar. KVALIFIKATIONER Du har pedagogisk utbildning eller erfarenhet av arbete i fritidshem. Du är flexibel, positiv och har drivkraft att omsätta tankar i praktiken. Du är insatt i uppdraget och har idéer om hur fritidspedagogiken kan bidra till elevernas lärande under hela dagen. Du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du kan hantera de digitala verktyg som används för kommunikation och dokumentation i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Täby Kommun, Ellagårdskolan BOG
Ort: Täby
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Pedagog till fritidsverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pedagog till fritidsverksamhet

SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till centrala STHLM!
SverigeKids startade 2010, men affärsidén lades redan hösten 2009. SverigeKids erbjuder pedagogisk barnpassning i hemmet med lärandet i fokus för den aktiva familjen. Ambitionen är att vi skall vara stödet för barnfamiljer som vill höja sin livskvalité. Vi söker just nu efter duktiga barnflickor/barnvakter som vill jobba med våra trevliga barnfamiljer i centrala Stockholm. Du som söker denna typ av tjänst vill ha ett givande arbete vid sidan av t.ex. dina studier och ha för avsikt att skapa en långsiktigt relation tillsammans med någon av våra barnfamiljer.  SverigeKids är ett pedagogiskt barnpassningsföretag som sätter fokus på att aktivera barnet och skapa förutsättningar för lärandet. Som personal på SverigeKids så skall du i första hand se till att barnet får en trygg och stimulerande stund för lärandet och vara ett aktivt stöd i skolarbetet.  EGENSKAPER PÅ DEN SÖKANDE Som personal på SverigeKids är du företagets ansikte utåt. Vårt varumärke kännetecknas av trygghet, glädje och kunskap och det är därför viktigt att du delar våra värderingar. Du är med och påverkar barn och ungdomars liv samt deras utbildningsmöjligheter, vilket gör dig till det mest värdefulla vi har. Under rekryteringsprocessen undersöker SverigeKids ansvarskänsla, kompetens, erfarenhet och bakgrund.  VÅRA KRAV PÅ DEN SÖKANDE  * Du bör vara 18 år pga att du har ansvar för andras barn * Barnpassningserfarenhet och vara en god pedagog med barn i olika åldrar * Brinnande engagemang att arbeta med barn och ungdomar  * Pålitlig, ansvarsfull och flexibel är krav * Ej förekomma i Polisens belastningsregister och ha goda referenser (minst två)  SverigeKids ser fram emot just din ansökan!
Företag: SverigeKids AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till centrala STHLM! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SverigeKids, Barnvakt/Barnflicka till centrala STHLM!

Textilslöjdlärare 80%-100%
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Askebyskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Askebyskolan som har ca 350 elever är en F-6 skola, med integrerad förskoleklass och fritidshem. I samarbete med förskolan och högstadiet har vi ambitionen att ge våra elever en så bra start i livet som möjligt både när det gäller kunskaper, social utveckling och hälsa. 1 plats(er).Lärare i textilslöjd för åk 1-6 Utbildning krävs. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet som slöjdlärare är en merit. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: LR Ewa Lagerkvist Ulf Carlsson, Bitr. rektor, 08 508 41 001, 0708461114, ulf.carlsson@stockholm.se Sofia Papadopoulou, Lärarförbundet, Lärare, 08 508 41000, 070 415 5828, sofia.papadopoulou@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Askebyskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Textilslöjdlärare 80%-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Textilslöjdlärare 80%-100%

Idrottslärare 40%
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Askebyskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Askebyskolan som har ca 350 elever är en F-6 skola med integrerad förskoleklass och fritidshem. I samarbete med förskolan och högstadiet har vi ambitionen att ge våra barn en så bra start i livet som möjligt både när det gäller kunskaper, social utveckling och hälsa. 1 plats(er).Vi söker en idrottslärare på 40%. Erfarenhet är en merit. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 3-6 månader. Förlängning kan bli aktuell till vårterminen. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr. rektor Ulf Carlsson,08 508 41 001 Sofia Papadopoulou, Lärarförbundet, Lärare, 08 508 41000, 070 415 5828, sofia.papadopoulou@stockholm.se (facklig) Ewa Lagerkvist, LR, 0706879717, ewa.lagerkvist@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Askebyskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare 40% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare 40%

Speciallärare/Specialpedagog
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Ljuset, Borgskolan, är en liten kommunövergripande undervisningsgrupp för åk 1-6 för barn i behov av särskilt stöd. De elever som placeras här har ofta neuropsykiatriska funktionsnedsättningar såsom ADHD. Gruppen består av 6-7 elever. Ljuset följer grundskolans läroplan. Tiden för placering eftersträvas att inte överskrida två år. ARBETSUPPGIFTER Ljuset är i en utvecklingsprocess där du som speciallärare/specialpedagog har möjlighet att sätta din prägel utifrån de nationella mål- och styrdokument som finns. Du arbetar i nära samarbete med en lärare samt en elevassistent, tillsammans utgör ni ett arbetslag som ansvarar för elevernas lärande, den pedagogiska samt sociala utvecklingen. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleven når de uppsatta målen. Du företräder ett inkluderande förhållningssätt. Du är duktig på att analysera och föreslå förändringar i skolmiljön utifrån elevernas förutsättningar. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du har förmåga att skapa goda möten och samspela med elever, vårdnadshavare och kollegor. Möten med externa och interna aktörer förekommer. KVALIFIKATIONER Vi söker en positiv och engagerad speciallärare/specialpedagog som har fokus på eleven både som individ och i grupp. Du tar ansvar för att skapa goda relationer. Du har en positiv människosyn och tror på varje individs inneboende resurser. Du ska ha goda IT-kunskaper samt kunskap om kompensatoriska läromedel. Du är självgående och kan tänka utanför ramarna och vill hela tiden utveckla dig själv och lärmiljön. Tillsammans med dina kollegor skapar du en kreativ lärmiljö. Som person är du lyhörd, flexibel, en genuin och tydlig vuxen som kan sätta gränser, engagerad, strukturerad såväl en lagspelare som tar eget ansvar. Du är en varm och inspirerande person med stor förmåga att stärka elevernas självkänsla och självförtroende. Du ska ha speciallärar-/specialpedagogexamen med behörighet att undervisa i åk 1-6. Du har erfarenhet av framgångsrikt arbete kring elever med utåtagerande beteende där främst koncentrations-, uppmärksamhets- och samspelssvårigheter ligger i bakgrunden
Företag: Botkyrka kommun, Borgskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog jobb, Speciallärare/Specialpedagog Botkyrka, Speciallärare/Specialpedagog Botkyrka kommun, Borgskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog

Receptionist inom tandvården
Karolinska Institutet Avdelning På avdelning 8 finns vuxenklinik, sterilcentral och patientkassa. Här utförs behandlingar av vuxna patienter av blivande tandläkare och tandhygienister. Våra handledare är erfarna lärare inom tandvården. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som receptionist på vår specialistklinik inom våra ämnesområden Parodontologi, Protetik, Orofacial smärta o käkfunktion, Gerodonti och Cariologi. Tjänsten innebär sedvanliga receptionistarbetsuppgifter så som inkommande telefonsamtal, tidsbokningar, remisser, scanning, ta emot patienter samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Detta är ett roligt och omväxlande arbete där du får möjlighet att ta mycket eget ansvar. Tjänsten som receptionist är en deltidstjänst på 80 % där du arbetar måndag till torsdag varje vecka. Kvalifikationer Vi söker dig som har tandsköterskeutbildning och/eller som har erfarenhet av receptionistarbete inom tandvård. Har du arbetat i Opus, Libretto och Symfoni samt arbetat på en större tandvårdsklinik sedan tidigare ser vi detta som meriterande. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift och en grundläggande förståelse av det engelska språket. För att passa in i rollen som receptionist hos oss på institutionen för odontologi ser vi att du är strukturerad, flexibel och fungerar bra i ett team. Du ska ha förmåga att snabbt förstå och vara intresserad av att lära dig nya saker. Du kommer att vara avdelningens ansikte utåt och därför är det viktigt att du är serviceinriktad, lugn och positiv i din framtoning och har lätt att fokusera på arbetsuppgifterna i en aktiv miljö. Vi värdesätter att du är självständig med känsla för service då klinikens mål är att sätta patienten i centrum. Du bör känna dig bekväm i en mångkulturell omgivning, eftersom Karolinska institutet har medarbetare från hela världen. Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid personliga egenskaper. Ansökningsförfarande Ansökan ska göras via rekryteringssystemet NetRecruiter. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.
Företag: Karolinska Institutet, Institutionen för odontologi
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist inom tandvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist inom tandvården

Chef, idrotts- och friluftsenheten
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för biblioteken, kulturskolan, kulturverksamheterna och kommunens idrotts- och fritidsverksamhet samt stöd till föreningslivet. Förvaltningen driver ett tjugotal fritidsanläggningar och verksamhet för barn, ungdomar och funktionshindrade. Förvaltningen leds av två nämnder, kulturnämnden och fritidsnämnden. Ansvarsområden Idrotts- och friluftsenheten har 11 medarbetare och enhetens huvudsakliga arbetsuppgifter är tillsyn, skötsel och drift av kommunens idrotts- och friluftsanläggningar. Visst underhåll av anläggningarna ingår också. Chefen för idrotts- och friluftsenheten har både strategiskt och operativt ansvar. I uppdraget ingår att leda och driva utvecklingen av verksamheten och medarbetarna i enlighet med kommunens mål och värdegrund. Chefen har budget-, arbetsmiljö- och personalansvar för enheten. Chefen rapporterar direkt till förvaltningschefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Chefen rapporterar enhetens verksamhetsfrågor i nämnden. ???Arbetsuppgifter Till dina arbetsuppgifter hör... • arbetsmiljö- och personalansvar  • ekonomifrågor som rör enheten • strategisk planering och att sätta relevanta mål för enheten • uppföljning av uppdrag och kvalitet • skriva tjänsteskrivelser samt svara inför nämnden/utskott i de frågor som rör enheten • samarbete med övriga förvaltningar inom kommunen • att leda och fördela det dagliga arbetet på enheten Du arbetar för en god samarbetsanda och flexibilitet. Din bakgrund Vi söker dig som har erfarenhet av personal- och budgetansvar, dokumenterad förmåga att leda, utveckla och följa upp verksamhet samt bred erfarenhet från verksamhetsområdet. ?????Erfarenhet från föreningsliv och av att arbeta i en politiskt styrd organisation är meriterande. För tjänsten krävs en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. Du har relevant högskoleutbildning eller en annan utbildningsbakgrund och erfarenhet som bedöms likvärdig. Körkort är ett krav.  Med lätthet skapar du struktur och ordning i verksamheten. Du är en coachande ledare med förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Med en god kommunikations- och samarbetsförmåga uppmuntrar du till samverkan med olika parter inom och utom organisationen. Du har en serviceinriktad attityd, ditt fokus är att uppnå maximal nytta för kommunens invånare.  Du kan stå för din profession och din verksamhet och har förståelse och respekt för den demokratiska process som den politisk styrda organisationen utgör. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättningen av tjänsten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i september. Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ner på sidan, senast 2013-08-15. Intervjuer kan komma att hållas fortlöpande. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Vill du veta mer om tjänsten Pernilla Järveroth, förvaltningschef 08-587 853 31 Mer information och fackliga representanter hittar du på http://vallentuna.se/sv/om-vallentuna/Lediga-jobb/. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Chef, idrotts- och friluftsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chef, idrotts- och friluftsenheten

Grundskollärare till årskurs 1
Du gillar struktur. Och är full av idéer. Precis som vi. Här på Ängskolan arbetar vi för att vara en trygg skola med kompetent och behörig personal i pedagogisk framkant. Med arbetsglädje i fokus är våra elever trygga och når höga kunskapsresultat. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som grundskollärare kommer du att arbeta med undervisning de flesta ämnen som ingår i timplanen för årskurs 1. Du kommer att vara verksam i ett arbetslag med verksamhet som innehåller skolbarnsomsorg, förskoleklass och årskurs 1. På skolan finns ca 560 elever i organisationen för förskoleklass årskurserna 1-6. Skolan kommer till hösten ha 4 klasser med elever som går i årskurs 1. Vill du veta mer om skolan gå in på kommunens hemsida. Dina arbetsuppgifter innebär förekommande arbetsuppgifter vid grundskola enligt gällande styrdokument såsom läroplan, kursplan och kommunens skolplan, till exempel planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen. Vi vill att du är behörig grundskollärare i framförallt svenska och matematik för grundskolans yngsta skolbarn. Viktigt för oss är att du har god social kompetens och tycker om samt ser fördelen med att samarbeta med kolleger och elevernas vårdnadshavare. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning under ett läsår (13/14) på heltid. Tillträde 12/8 2013. Ansök senast den 19/7 2013. Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare till årskurs 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare till årskurs 1

Krisberedskapshandläggare - inriktning processutveckling och kommunikation
Länsstyrelsen är regeringens företrädare i regionen och samordnare för det regionala utvecklingsarbetet. Vi arbetar med frågor som rör miljö, natur, arbetsmarknad, kompetensförsörjning, näringsliv, social utveckling, djurskydd, beredskap, jämställdhet, integration, infrastruktur och bostäder. Med bred kompetens och helhetssyn arbetar vi för en långsiktigt hållbar utveckling i Stockholms län – där ekonomisk utveckling, miljö och social välfärd förenas. Bredden i vårt uppdrag ger våra 450 medarbetare intressanta och varierande arbetsuppgifter, goda möjligheter att utvecklas samt möjligheten att bidra till en god samhällsutveckling. Våra värdeord ansvar, respekt, balans och engagemang vägleder oss i vårt arbete på myndigheten och beskriver vårt förhållningssätt till varandra, medborgarna och andra intressenter. ARBETSUPPGIFTER Enheten för samhällsskydd och beredskap arbetar för att skapa en trygg och säker miljö för alla som bor, vistas och verkar i länet. I det svenska krisberedskapssystemet har Länsstyrelsens ett geografiskt områdesansvar vilket bland annat innebär att myndigheten ska samordna arbetet inom verksamhetsområdet och verka för att samhällskonsekvenserna vid en allvarlig samhällskris blir så små som möjligt. En viktig del av detta arbete är att bedriva processen med den regionala risk- och sårbarhetsanalysen (RSA). Med anledning av detta söker nu Länsstyrelsen en krisberedskapshandläggare med inriktning på processutveckling och kommunikation. Enheten ingår i Samhällsbyggnadsavdelningen som utöver samhällsskydd och beredskap rymmer flera av Länsstyrelsens centrala frågor såsom bostäder, kulturmiljö, planfrågor och infrastruktur. KVALIFIKATIONER Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att bestå av att: • Driva och utveckla processen kring den regionala RSA:n • Utveckla enhetens arbete med kommunikationsplanering Samtliga medarbetare på Enheten för samhällsskydd och beredskap ingår i Länsstyrelsens krishanteringsorganisation. Du ska ha: • Relevant akademisk utbildning som t.ex. medie- och kommunikationsvetenskap • En vilja att tillsammans med dina arbetskamrater utveckla verksamheten • En positiv inställning och ett diplomatiskt förhållningssätt mot samverkande aktörer Det är meriterande med erfarenhet från arbete med processutveckling och kommunikationsplanering, gärna inom krisberedskapssystemet. Det är en merit om du har erfarenhet från projektorienterat arbete. Länsstyrelsen värdesätter språkkunskaper och erfarenheter av olika kulturer. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Du måste vara svensk medborgare eftersom anställingen är placerad i säkerhetsklass.
Företag: Länsstyrelsen i Stockholms län, Avdelningen för samhällsbyggnadsfrågor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Krisberedskapshandläggare - inriktning processutveckling och kommunikation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Krisberedskapshandläggare - inriktning processutveckling och kommunikation

Förskollärare
Storken är en liten förskola med en avdelning för barn i åldrarna 1-5 år med 16  barn.Förskolan ligger i villakvarteren i natursköna Sjöberg. Förskolan har nära till härlig natur och Edsvikens bad. Förskolan har bra lokaler och en härlig gård! Personalen arbetar i olika ansvarsgrupper varje förmiddag med barnen. Just nu riktar vi in arbetet på att utmana barnen i sitt lärande genom ett övergripande tematiskt arbetssätt. Barnen ska få lära med alla sinnen och vara medforskare. Förskolan tillhör en enhet med två förskolor, samt Kärrdalsskolan som är en F-6-skola. Förskolorna samarbetar mycket kring mål och resultatuppföljning mm. Vi söker en professionell person med verksamhetens bästa i fokus! Du ska vara trygg, driftig och lyhörd och ha en god kommunikationsförmåga, gärna med tidigare erfarenhet från förskolearbete. Vi vill att du ska ha goda datakunskaper och kunna arbeta med Ipad´s. Vi vill att du inspirerar och engagerar och har en mycket god samarbetsförmåga, samt lösningsfokus i sikte! Det finns goda kommunikationsmöjligheter till Storken, från Sollentuna centrum och Danderyds sjukhus. Tjänsten är t.v och på 100%. Vi betalar rätt lön till rätt person. Tillträde 5.8. Jag tar emot ansökan  via mail: angru_s@edu.sollentuna.se p ga semester. Obs! Endast behöriga förskolläraransökningar beaktas. Finns åter på telefon den 1.8. Rekryteringsbolag anlitas ej. Välkommen med din ansökan!
Företag: Sollentuna Kommun
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sollentuna, Förskollärare Sollentuna Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare


Sök lediga jobb JB Kompetens, Industri, Teknik Fordon

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se