JPJB CONSULTING AB jobb - lediga jobb

JPJB CONSULTING AB jobb JPJB CONSULTING AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: JPJB CONSULTING AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: JPJB CONSULTING AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare- Gävle

 2. Eventsäljare- Eskilstuna

 3. Hungrig fältsäljare sökes- Västerås

 4. Fältsäljare sökes för kvällsjobb.- Västerås

 5. Säljare- Kungsör

 6. Säljare- Fagersta

 7. Fältsäljare för kvällsarbete sökes- Ospecificerad arbetsort

 8. Hungriga säljare sökes- Enköping

 9. Eventsäljare sökes- Västerås

 10. Eventsäljare sökes- Sala

 11. Hungriga eventsäljare sökes- Köping

 12. Hungriga telemarketing säljare sökes- Västerås

 13. Hungriga eventförsäljare- Eskilstuna

 14. Telefonförsäljare sökes- Fagersta

 15. DÖRRSÄLJARE SÖKES- Örebro

 16. Hungriga telefonförsäljare sökes- Eskilstuna

 17. Hungriga eventsäljare- Enköping

 18. Telefonförsäljare sökes- Enköping

 19. Hungriga eventförsäljare- Västerås

 20. Telefonförsäljare sökes- Västerås

 21. Vassa Telefonförsäljare sökes- Sala

 22. Vassa telefonförsäljare- Arboga

 23. Hungriga telefonförsäljare- Köping

 24. Hungriga eventförsäljare- Köping

 25. Eventförsäljare- Arboga

 26. Eventförsäljare sökes- Kungsör

 27. Hungriga telefonförsäljare sökes- Hallstahammar

 28. Hungriga telefonförsäljare- Kungsör

 29. HUNGRIGA DÖRRSÄLJARE SÖKES- Stockholm

 30. Dörrförsäljare sökes- Gävle

 31. Vassa dörrförsäljare sökes- Eskilstuna

 32. Hungriga dörrförsäljare- Uppsala

 33. Dörrförsäljare sökes- Västerås


Mer beskrivning

Säljare
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi levererar sälj konsultation, sälj utbildningar, telemarketing,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Våran viktigaste grundsten är försäljning och våran vision under 2013 är att vara landets starkaste försäljnings styrka. Vi söker nu drivna säljare i gävle med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundnöjdhets mätningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 32.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: jimmie.palsson@jpjbconsulting.se Arbetsgivare JPJB CONSULTING AB BISKOPSGATAN 11 72211 VÄSTERÅS Tel: 076-1600857 Besöksadress BISKOPSGATAN 11 VÄSTERÅS
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Gävle, Säljare JPJB CONSULTING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Eventsäljare
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi levererar sälj konsultation, sälj utbildningar, telemarketing,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Våran viktigaste grundsten är försäljning och våran vision under 2013 är att vara landets starkaste försäljnings styrka. Vi söker nu drivna säljare för jobb i Eskilstuna med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundnöjdhets mätningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 32.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare jobb, Eventsäljare Eskilstuna, Eventsäljare JPJB CONSULTING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare

Hungrig fältsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi levererar sälj konsultation, sälj utbildningar, telemarketing,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Våran viktigaste grundsten är försäljning och våran vision under 2013 är att vara landets starkaste försäljnings styrka. Vi söker nu drivna säljare för jobb i Västerås med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundnöjdhets mätningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 32.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Hungrig fältsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungrig fältsäljare sökes

Fältsäljare sökes för kvällsjobb.
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi levererar sälj konsultation, sälj utbildningar, telemarketing,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Våran viktigaste grundsten är försäljning och våran vision under 2013 är att vara landets starkaste försäljnings styrka. Vi söker nu drivna säljare för jobb i Västerås med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundnöjdhets mätningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Detta jobb kommer utföras kvällstid genom Door-to- door försäljning. Arbetstider kommer vara 15.30-21.00. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 32.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare sökes för kvällsjobb. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare sökes för kvällsjobb.

Säljare
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi levererar sälj konsultation, sälj utbildningar, telemarketing,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Våran viktigaste grundsten är försäljning och våran vision under 2013 är att vara landets starkaste försäljnings styrka. Vi söker nu drivna säljare för arbete i Kungsör med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundnöjdhets mätningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 32.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning. Ansökan Vi tar emot ansökan via epost: jimmie.palsson@jpjbconsulting.se Arbetsgivare JPJB CONSULTING AB BISKOPSGATAN 11 72211 VÄSTERÅS Tel: 076-1600857 Besöksadress BISKOPSGATAN 11 VÄSTERÅS
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Kungsör, Säljare JPJB CONSULTING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Säljare
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi levererar sälj konsultation, sälj utbildningar, telemarketing,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Våran viktigaste grundsten är försäljning och våran vision under 2013 är att vara landets starkaste försäljnings styrka. Vi söker nu drivna säljare i Fagersta med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundnöjdhets mätningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 32.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Fagersta
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Fagersta, Säljare JPJB CONSULTING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Fältsäljare för kvällsarbete sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi levererar sälj konsultation, sälj utbildningar, telemarketing,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Våran viktigaste grundsten är försäljning och våran vision under 2013 är att vara landets starkaste försäljnings styrka. Vi söker nu drivna säljare för jobb i Mälardalen med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundnöjdhets mätningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Detta jobb kommer utföras kvällstid genom Door-to- door försäljning. Arbetstider kommer vara 15.30-21.00. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 32.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare för kvällsarbete sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare för kvällsarbete sökes

Hungriga säljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Enköping med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundundersökningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 25.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Enköping
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga säljare sökes

Eventsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Västerås med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundundersökningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 25.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Västerås
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare sökes

Eventsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Sala med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundundersökningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 25.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Sala
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare sökes

Hungriga eventsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Köping med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundundersökningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 25.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Köping
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga eventsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga eventsäljare sökes

Hungriga telemarketing säljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Västerås med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundundersökningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Snittlönen ligger idag på 25.000kr/mån. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Västerås
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga telemarketing säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga telemarketing säljare sökes

Hungriga eventförsäljare
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing, doorsales, b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Eskilstuna med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundundersökningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Har ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga eventförsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga eventförsäljare

Telefonförsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Fagersta med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundundersökningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Fagersta
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonförsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonförsäljare sökes

DÖRRSÄLJARE SÖKES
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Örebro med omnejd till ett projekt med en av Sveriges ledande aktörer inom El-avtal. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Första månaden har du timlön och därefter provision.. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Örebro
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga DÖRRSÄLJARE SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DÖRRSÄLJARE SÖKES

Hungriga telefonförsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Eskilstuna med omnejd till ett telemarketingprojekt med en stark aktör . Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga telefonförsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga telefonförsäljare sökes

Hungriga eventsäljare
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing, doorsales, b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Enköping med omnejd till ett projekt med en av Sveriges ledande aktör inom eventsales. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Har ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Enköping
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga eventsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga eventsäljare

Telefonförsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Enköping med omnejd till ett projekt med en av Sveriges ledande aktörer inom Telemarketing. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Enköping
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonförsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonförsäljare sökes

Hungriga eventförsäljare
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing, doorsales, b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Västerås med omnejd till ett projekt med en av Sveriges ledande aktör inom Eventsales . Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Har ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga eventförsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga eventförsäljare

Telefonförsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Västerås med omnejd till ett projekt med en av Sveriges ledande aktör inom Telemarketing. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonförsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonförsäljare sökes

Vassa Telefonförsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Sala med omnejd till ett projekt med en av Sveriges ledande aktörer inom El-avtal. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Sala
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vassa Telefonförsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vassa Telefonförsäljare sökes

Vassa telefonförsäljare
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Arboga med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundundersökningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Arboga
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vassa telefonförsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vassa telefonförsäljare

Hungriga telefonförsäljare
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Köping med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundundersökningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Köping
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga telefonförsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga telefonförsäljare

Hungriga eventförsäljare
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing, doorsales, b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i KAK-regionen med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundundersökningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Har ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Köping
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga eventförsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga eventförsäljare

Eventförsäljare
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing, doorsales, b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i KAK-regionen med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundundersökningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Har ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Arboga
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Eventförsäljare jobb, Eventförsäljare Arboga, Eventförsäljare JPJB CONSULTING AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventförsäljare

Eventförsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing, doorsales, b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i KAK-regionen med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundundersökningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Har ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Eventförsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventförsäljare sökes

Hungriga telefonförsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Hallstahammar med omnejd till ett projekt med Sveriges ledande aktör inom kundundersökningar, marknadsföring och företagsinformation. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga telefonförsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga telefonförsäljare sökes

Hungriga telefonförsäljare
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Kungsör med omnejd till ett projekt med en av Sveriges ledande aktörer inom telemarketing. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Arbetstider är 08.00-17.00 och arbetet utförs i Västerås på vårt kontor. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga telefonförsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga telefonförsäljare

HUNGRIGA DÖRRSÄLJARE SÖKES
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Stockholm med omnejd till ett projekt med en av Sveriges ledande aktörer inom El-avtal. Jobbet innehåller en hel del resande så man måste vara förberedd på att man kommer behöva sova borta, men resor och boende står självklart vi för. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Första månaden har du timlön och därefter provision.. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga HUNGRIGA DÖRRSÄLJARE SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HUNGRIGA DÖRRSÄLJARE SÖKES

Dörrförsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Jobbet är ambulerande och man behöver vara redo för en hel del resande vilket vi självklart står för. Vi söker nu drivna säljare i Gävle med omnejd till ett projekt med en av Sveriges ledande aktörer inom El-avtal. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Första månaden har du timlön och därefter provision.. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Gävle
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Dörrförsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dörrförsäljare sökes

Vassa dörrförsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Eskilstuna med omnejd till ett projekt med en av Sveriges ledande aktörer inom El-avtal. Jobbet innebär en hel del resande så man måste vara förberedd på att man kommer behöva sova borta, men resor och boende står självklart vi för. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Första månaden har du timlön och därefter provision.. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vassa dörrförsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vassa dörrförsäljare sökes

Hungriga dörrförsäljare
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Gävle med omnejd till ett projekt med en av Sveriges ledande aktörer inom El-avtal. Jobbet innehåller en hel del resande så man måste vara förberedd på att man kommer behöva sova borta, men resor och boende står självklart vi för. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Första månaden har du timlön och därefter provision.. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Hungriga dörrförsäljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hungriga dörrförsäljare

Dörrförsäljare sökes
JPJB Consulting är ett ungt bolag som hjälper andra företag att öka volym, vinst och ett värde i säljarbetet. Vi jobbar inom telemarketing,doorsales,b2b och evenemangsförsäljning på uppdrag av större aktörer på Svenska marknaden. Vi är en energisk och nytänkande arbetsgivare som värdesätter personalen. Vår värderingar är nytänkande, långsiktighet och engagemang. Vi söker nu drivna säljare i Västerås med omnejd till ett projekt med en av Sveriges ledande aktörer inom El. Jobbet innehåller en hel del resande så man måste vara förberedd på att man kommer behöva sova borta, men resor och boende står självklart vi för. Vår verksamhet bygger på service och kundnöjdhet där kunden alltid sätts i fokus. Nu söker vi dig med ett säljdrivet tänk och en stark vilja att vinna kundens förtroende och skapa långsiktiga relationer. Som är engagerad till 100% i alla situationer och som har en personlig vilja att utvecklas varje dag. Vi erbjuder dig: - Försäljningsutbildning i 3 steg - Daglig säljcoaching - Höga provisioner med stor möjlighet att påverka din lön - Möjlighet att utvecklas och klättra inom bolaget - En nyckelroll där du blir delaktig i hela säljprocessen. Vi tror att du: - Är social och utåtriktad - Drivs av att tjäna pengar och är reslutatinriktad - Har hög arbetsmoral - Ständig vilja till att utvecklas Drivs du av att tjäna pengar? Hos JPJB Consulting bestämmer du din egen lön i en kreativ miljö. Vi ger dig en gedigen försäljningsutbildning som ger dig möjlighet att kontrollera, påverka och höja din lön ordentligt. Första månaden har du timlön och därefter provision.. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning.
Företag: JPJB CONSULTING AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Dörrförsäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dörrförsäljare sökes


Sök lediga jobb JPJB CONSULTING AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se