JSB jobb - lediga jobb

JSB jobb JSB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: JSB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: JSB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Chaufförer, Bohags- och flyttbilsförare med NSJ- Stockholm

 2. Projektledare- Karlshamn

 3. Projektledare- Karlskrona

 4. Platschef Entreprenader- Malmö

 5. Platschef Trygga Boendet- Ospecificerad arbetsort

 6. Platschef Entreprenader- Karlshamn

 7. Projektledare- Karlskrona

 8. Platschef Entreprenader- Malmö

 9. Platschef Trygga Boendet- Ospecificerad arbetsort

 10. Projektledare- Växjö

 11. Platschef Trygga Boendet- Ospecificerad arbetsort

 12. Behandlare till Behandlingsgruppen, JSB- Järfälla

 13. Biträdande Projektledare Trygga Boendet- Karlshamn

 14. Platschef Trygga Boendet- Ospecificerad arbetsort

 15. Platschef Trygga Boendet i Sverige- Ospecificerad arbetsort

 16. Projektledare- Malmö

 17. Projektledare- Växjö

 18. Projektledare- Karlskrona

 19. Snickare- Karlshamn

 20. Platschef- Karlskrona

 21. Snickare- Kristianstad

 22. Byggnadsarbetare- Ospecificerad arbetsort

 23. Platschef Trygga Boendet i Sverige- Ospecificerad arbetsort

 24. Platschefer Mälardalen- Botkyrka

 25. Platschef Trygga Boendet i Sverige- Ospecificerad arbetsort

 26. Platschef Västerbotten- Umeå

 27. Arbetsledare Mälardalen- Botkyrka

 28. Arbetsledare Västerbotten- Umeå

 29. Arbetsledare bygg Sverige- Ospecificerad arbetsort

 30. ventilationsmontör- Stockholm

 31. JSB söker Controller- Karlshamn

 32. Projektledare- Karlshamn

 33. Projektledare- Karlskrona

 34. Biträdande Projektledare- Karlshamn

 35. Projektledare JSB Bostad- Karlshamn

 36. Projektledare JSB Blekinge Entreprenad- Karlskrona

 37. Inköpare- Karlshamn

 38. Ekonomichef JSB- Karlshamn

 39. JSB Bostad Söker Konstruktör och Byggingenjörer- Kristianstad

 40. JSB Söker Driven Arbetschef- Kristianstad


Mer beskrivning

Chaufförer, Bohags- och flyttbilsförare med NSJ
Vi söker: Chaufförer, Bohags- och flyttbilsförare. En fördel är om den som söker har erfarenhet från flyttbranschen, dock är detta inget krav. Egenskaper vi värdesätter är noggranhet samt serviceinriktad inställning. I ditt arbete är du en representant för hela företaget och kommer dagligen möta flera av våra flyttande kunder. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad, har en positiv inställning och att det är naturligt för dig att alltid göra ditt bästa för att tillfredställa kundens förväntningar. Samarbete och laganda är viktigt för dig. Du har dessutom en förmåga att alltid ligga steget före och kan se vad som behöver göras.
Företag: JSB-STÄD & FLYTT KOMMANDITBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Chaufförer, Bohags- och flyttbilsförare med NSJ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chaufförer, Bohags- och flyttbilsförare med NSJ

Projektledare
JSB söker Projektledare till Karlshamn JSB växer och söker fler projektledare till entreprenadverksamheten i Karlshamn. Du kommer i första hand att verka inom regionen västra Blekinge och Tingsryd. Projektledare hos oss Som projektledare på JSB leder och ansvarar du för byggproduktionsprocessen tillsammans med våra platschefer och arbetsledare. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, inköp och samordning samt att du ger aktivt stöd till platschefer och arbetsledare i dina projekt. Ditt ansvar omfattar genomförande av tilldelade projekt från planering till överlämnande. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har erfarenhet av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som Projektledare. Du kan driva flera byggprojekt samtidigt och har goda ledaregenskaper. Du har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du verkar för att driva organisationen framåt och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar, code of conduct, och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Karlshamn, Projektledare JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Projektledare
JSB söker Projektledare till Karlskrona JSB växer och söker fler projektledare till entreprenadverksamheten i Karlskrona. Du kommer i första hand att verka inom Blekinge och regionen kring Karlskrona Projektledare hos oss Som projektledare på JSB leder och ansvarar du för byggproduktionsprocessen tillsammans med våra platschefer och arbetsledare. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, inköp och samordning samt att du ger aktivt stöd till platschefer och arbetsledare i dina projekt. Ditt ansvar omfattar genomförande av tilldelade projekt från planering till överlämnande. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har erfarenhet av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som Projektledare. Du kan driva flera byggprojekt samtidigt och har goda ledaregenskaper. Du har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du verkar för att driva organisationen framåt och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar, code of conduct, och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Karlskrona, Projektledare JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Platschef Entreprenader
Vi söker Platschef till Entreprenadverksamheten i Malmö. JSB söker ytterligare en platschef till entreprenadverksamheten i Malmö och JR Bygg. JR Bygg är ett helägt dotterbolag till JSB och arbetar med nybyggnation, byggservice och ROT i region Syd. Platschef hos oss Som platschef får du arbeta självständigt med delaktighet från byggstart till färdigt objekt. Detta innebär att ansvara för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. planering, samordning av underentreprenörer och leverantörer. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du tycker om att utveckla medarbetare och få människor att arbeta mot samma mål. Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är strukturerad, stresstålig och med ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du ser möjligheter och älskar att lösa problem. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB och JR Bygg har högt ställda affärsetiska värderingar, code of conduct, och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Entreprenader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Entreprenader

Platschef Trygga Boendet
JSB söker Platschef till Trygga Boendet JSB växer och söker ytterligare en platschef till vårt egenutvecklade projekt Trygga Boendet. Trygga Boendet är standardiserat konceptbyggande för i första hand hyresrätter. Trygga Boendet levereras i två, tre eller fyra våningar. JSB erbjuder konceptet i hela Sverige. Med konceptet Trygga Boendet erbjuds lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov för att hålla boendekostnaden nere över tiden. Platschef hos oss Som platschef får du arbeta självständigt med delaktighet från byggstart till färdigt objekt. Detta innebär att ansvara för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. planering, samordning av underentreprenörer och leverantörer. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du tycker om att få människor att arbeta mot samma mål. Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är strukturerad, stresstålig och med ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du ser möjligheter och älskar att lösa problem. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar, code of conduct, och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Trygga Boendet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Trygga Boendet

Platschef Entreprenader
Vi söker Platschef till Entreprenadverksamheten i Karlshamn. JSB växer och söker platschef till entreprenadverksamheten i Karlshamn. Du kommer i första hand att verka inom regionen västra Blekinge och Tingsryd. Platschef hos oss Som platschef på JSB leder och ansvarar du för byggprojekts genomförande tillsammans med projektledare. Detta innebär att ansvara för samordning samt projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du arbetar tillsammans med arbetsledare och yrkesarbetare för att driva projektet framåt. Arbetet innefattar mycket kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har erfarenhet av motsvarande befattning eller flerårig erfarenhet som arbetsledare i byggbranschen och känner att det är dags att kliva in i positionen som platschef. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet och du - har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt - tycker om att leda och utveckla dina medarbetare och att få människor att arbeta mot samma mål - har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt - ser möjligheter och älskar att lösa problem Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar, code of conduct, och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Entreprenader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Entreprenader

Projektledare
JSB söker Projektledare till Karlskrona JSB växer och söker fler projektledare till entreprenadverksamheten i Karlskrona. Du kommer i första hand att verka inom Blekinge och regionen kring Karlskrona Projektledare hos oss Som projektledare på JSB leder och ansvarar du för byggproduktionsprocessen tillsammans med våra platschefer och arbetsledare. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, inköp och samordning samt att du ger aktivt stöd till platschefer och arbetsledare i dina projekt. Ditt ansvar omfattar genomförande av tilldelade projekt från planering till överlämnande. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har erfarenhet av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som Projektledare. Du kan driva flera byggprojekt samtidigt och har goda ledaregenskaper. Du har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du verkar för att driva organisationen framåt och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar, code of conduct, och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Karlskrona, Projektledare JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Platschef Entreprenader
Vi söker Platschef till Entreprenadverksamheten i Malmö. JSB söker ytterligare en platschef till entreprenadverksamheten i Malmö och JR Bygg. JR Bygg är ett helägt dotterbolag till JSB och arbetar med nybyggnation, ROT och byggservice i region Syd. Platschef hos oss Som platschef får du arbeta självständigt med delaktighet från byggstart till färdigt objekt. Detta innebär att ansvara för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. planering, samordning av underentreprenörer och leverantörer. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du tycker om att utveckla medarbetare och få människor att arbeta mot samma mål. Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är strukturerad, stresstålig och med ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du ser möjligheter och älskar att lösa problem. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB och JR Bygg har högt ställda affärsetiska värderingar, code of conduct, och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Malmö
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Entreprenader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Entreprenader

Platschef Trygga Boendet
JSB söker Platschef till Trygga Boendet JSB växer och söker ytterligare en platschef till vårt egenutvecklade projekt Trygga Boendet. Trygga Boendet är standardiserat konceptbyggande för i första hand hyresrätter. Trygga Boendet levereras i två, tre eller fyra våningar. JSB erbjuder konceptet i hela Sverige. Med konceptet Trygga Boendet erbjuds lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov för att hålla boendekostnaden nere över tiden. Platschef hos oss Som platschef får du arbeta självständigt med delaktighet från byggstart till färdigt objekt. Detta innebär att ansvara för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. planering, samordning av underentreprenörer och leverantörer. Trygga Boendet bygger vi från Dalälven i norr till Trelleborg i Söder, så arbetet innebär resor och boende på annan ort. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du tycker om att få människor att arbeta mot samma mål. Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är målmedveten, strukturerad och noggrann, stresstålig och med ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du ser möjligheter och älskar att lösa problem. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar, code of conduct, och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Trygga Boendet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Trygga Boendet

Projektledare
JSB söker fler projektledare till entreprenadverksamheten i Växjö/Kalmar. Du kommer i första hand att verka inom Kalmar och Kronobergs län. Projektledare hos oss Som projektledare på JSB leder och ansvarar du för produktionsprocessen tillsammans med våra platschefer och arbetsledare. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, inköp och samordning samt att du ger aktivt stöd till platschefer och arbetsledare i dina projekt. Ditt ansvar omfattar genomförande av tilldelade projekt från planering till överlämnande. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har erfarenhet inom byggbranschen av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som Projektledare. Du kan driva flera byggprojekt samtidigt och har goda ledaregenskaper. Du har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du verkar för att driva organisationen framåt och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar - code of conduct - och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Tjänstens placering är i Växjö alternativt Kalmar. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Växjö
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Växjö, Projektledare JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Platschef Trygga Boendet
JSB växer och söker ytterligare platschefer till vårt egenutvecklade projekt Trygga Boendet. Trygga Boendet är standardiserat konceptbyggande för i första hand hyresrätter. Trygga Boendet levereras i två, tre eller fyra våningar. JSB erbjuder konceptet i hela Sverige. Med konceptet Trygga Boendet erbjuds lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov för att hålla boendekostnaden nere över tiden. Platschef hos oss Som platschef på Trygga Boendet får du arbeta självständigt med delaktighet från byggstart till färdigt objekt. Detta innebär att ansvara för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. planering, samordning av underentreprenörer och leverantörer. Vi bygger från Dalälven i norr till Trelleborg i Söder, så arbetet innebär resor och boende på annan ort. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du tycker om att få människor att arbeta mot samma mål. Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är målmedveten, strukturerad och noggrann, stresstålig och med ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du ser möjligheter och älskar att lösa problem. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar, code of conduct, och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. . Läs mer på www.jsb.se
Företag: JSB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Trygga Boendet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Trygga Boendet

Behandlare till Behandlingsgruppen, JSB
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Järfälla Stöd och Behandling är en resultatenhet inom socialförvaltningen, varav en av verksamheterna är Behandlingsgruppen, som består av 27 medarbetare och en chef. Behandlingsgruppen arbetar på uppdrag från socialsekreterare inom Individ och Familjeomsorgen med biståndsbedömda behandlingsinsatser för barn, unga, vuxna och deras familjer samt boendeinsatser inklusive administration av kommunens sociala lägenheter. Behandlingsgruppen erbjuder även öppna mottagningar för råd och stöd till kommuninvånarna. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med unga vuxna som beviljas boende med stödfunktioner inom något av kommunens egna boendeformer inom IFO. Ungdomarna behöver stöd i sitt boende och i bland även utanför boendet. Boendet och behandlingsinsatserna är en del i målet för den unge att växa och klara ett självständigt liv i ett eget boende. Du kommer att ha mycket varierande arbetsuppgifter, allt från att lägga upp en hushållsbudget till att hitta fritidsaktiviter för ungdomen. KVALIFIKATIONER Vi söker en person som delar vår värdering om ett tydligt kundperspektiv, dvs att vi är till för kommunens invånare. Du har tidigare erfarenheter från arbete med ungdomar och deras nätverk. Du kommer att ingå i Behandlingsgruppens boteam och kommer tillsammans med kollegorna utveckla våra olika boendeformer. Utbildningsmässigt ställer vi krav på socionomexamen eller likande högskoleutbildning. Andra kvalifikationer som vi sätter värde på är förmåga att "tänka utanför boxen", skapa engagemang, föra dialog och samarbeta. Du ska också kunna arbeta självständigt samt uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av behandlingsarbete med ungdomar och deras familjer. Vi ser gärna att du har arbetat på HVB hem eller har likande erfarenhet. Kunskap och erfarenhet av missbruk är bra. Du är flexibel och intresserad av att utveckla behandlingsformer inom kommunens egen öppenvård.
Företag: Järfälla kommun, Järfälla stöd och behandling
Ort: Järfälla
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlare till Behandlingsgruppen, JSB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlare till Behandlingsgruppen, JSB

Biträdande Projektledare Trygga Boendet
JSB växer och söker fler projektledare till vårt egenutvecklade projekt Trygga Boendet. Trygga Boendet är standardiserat konceptbyggande för i första hand hyresrätter. Trygga Boendet levereras i två, tre eller fyra våningar. JSB erbjuder konceptet i hela Sverige. Med konceptet Trygga Boendet erbjuds lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov för att hålla boendekostnaden nere över tiden. Biträdande Projektledare hos oss Som biträdande projektledare så arbetar du i första hand tillsammans med andra projektledare men även tillsammans med våra platschefer och arbetsledare i produktionsprocessen. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, samordning och uppföljning. Du deltar i tilldelade projekt från planering till överlämnande, samt med projektutveckling. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och/eller erfarenhet från liknande befattning eller känner att det är dags att utvecklas mot Projektledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är strukturerad, stresstålig och med ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar, code of conduct, och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Läs mer på www.jsb.se
Företag: JSB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Projektledare Trygga Boendet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Projektledare Trygga Boendet

Platschef Trygga Boendet
JSB växer och söker ytterligare platschefer till vårt egenutvecklade projekt Trygga Boendet. Trygga Boendet är standardiserat konceptbyggande för i första hand hyresrätter. Trygga Boendet levereras i två, tre eller fyra våningar. JSB erbjuder konceptet i hela Sverige. Med konceptet Trygga Boendet erbjuds lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov för att hålla boendekostnaden nere över tiden. Platschef hos oss Som platschef på Trygga Boendet får du arbeta självständigt med delaktighet från byggstart till färdigt objekt. Detta innebär att ansvara för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. planering, samordning av underentreprenörer och leverantörer. Vi bygger från Dalälven i norr till Trelleborg i Söder, så arbetet innebär resor och boende på annan ort. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du tycker om att få människor att arbeta mot samma mål. Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är målmedveten, strukturerad och noggrann, stresstålig och med ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du ser möjligheter och älskar att lösa problem. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar, code of conduct, och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Läs mer på www.jsb.se
Företag: JSB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Trygga Boendet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Trygga Boendet

Platschef Trygga Boendet i Sverige
JSB växer och söker ytterligare platschefer till vårt koncepthus Trygga Boendet. Trygga Boendet är standardiserat konceptbyggande för i första hand hyresrätter. Trygga Boendet levereras i två, tre eller fyra våningar. JSB erbjuder konceptet i hela Sverige. Med konceptet Trygga Boendet erbjuds lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov för att hålla boendekostnaden nere över tiden. Platschef hos oss Som platschef på Trygga Boendet får du arbeta självständigt med delaktighet från byggstart till färdigt objekt. Detta innebär att ansvara för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. planering, samordning av underentreprenörer och leverantörer. Vi bygger från Dalälven i norr till Trelleborg i Söder, så arbetet innebär resor och boende på annan ort. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du tycker om att få människor att arbeta mot samma mål. Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är målmedveten, strukturerad och noggrann, stresstålig och med ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du ser möjligheter och älskar att lösa problem. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar, code of conduct, och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Läs mer på www.jsb.se
Företag: JSB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Trygga Boendet i Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Trygga Boendet i Sverige

Projektledare
JSB söker Projektledare till Malmö. JSB Södra Skåne söker projektledare till entreprenadverksamheten i Malmö. JSB verkar inom nyproduktion, ROT och byggservice. JSB har en stark tillväxt i Södra Skåne och har ytterligare behov av duktiga medarbetare. Projektledare hos oss Som projektledare på JSB leder och ansvarar du för produktionsprocessen tillsammans med våra platschefer och arbetsledare. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, inköp och samordning samt att du ger aktivt stöd till platschefer och arbetsledare i dina projekt. Ditt ansvar omfattar genomförande av tilldelade projekt från planering till överlämnande. Som projektledare rapporterar du direkt till arbetschefen. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har erfarenhet inom byggbranschen av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som Projektledare. Du kan driva flera byggprojekt samtidigt och har goda ledaregenskaper. Du har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du verkar för att driva organisationen framåt och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar ? code of conduct- och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Tjänstens placering är i Malmö Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Malmö
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Malmö, Projektledare JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Projektledare
JSB söker Projektledare till Växjö JSB söker projektledare till entreprenadverksamheten i Växjö. JSB verkar inom nyproduktion, ROT och byggservice. Du kommer i första hand att verka inom Kronobergs län. Projektledare hos oss Som projektledare på JSB leder och ansvarar du för produktionsprocessen tillsammans med våra platschefer och arbetsledare. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, inköp och samordning samt att du ger aktivt stöd till platschefer och arbetsledare i dina projekt. Ditt ansvar omfattar genomförande av tilldelade projekt från planering till överlämnande. Som projektledare rapporterar du direkt till arbetschefen. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har erfarenhet inom byggbranschen av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som Projektledare. Du kan driva flera byggprojekt samtidigt och har goda ledaregenskaper. Du har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du verkar för att driva organisationen framåt och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar -code of conduct- och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Tjänstens placering är i Växjö Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Växjö
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Växjö, Projektledare JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Projektledare
JSB söker Projektledare till Blekinge JSB har ytterligare behov av duktiga medarbetare och söker projektledare till entreprenadverksamheten i Blekinge med placering i Karlskrona. JSB verkar inom nyproduktion, ROT och byggservice. Projektledare hos oss Som projektledare på JSB leder och ansvarar du för produktionsprocessen tillsammans med våra platschefer och arbetsledare. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, inköp och samordning samt att du ger aktivt stöd till platschefer och arbetsledare i dina projekt. Ditt ansvar omfattar genomförande av tilldelade projekt från planering till överlämnande. Som projektledare rapporterar du direkt till arbetschefen. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har erfarenhet inom byggbranschen av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som Projektledare. Du kan driva flera byggprojekt samtidigt och har goda ledaregenskaper. Du har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du verkar för att driva organisationen framåt och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar - code of conduct - och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Tjänstens placering är i Karlskrona. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Karlskrona, Projektledare JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Snickare
JSB söker duktiga snickare till byggverksamheten Blekinge JSB har ytterligare behov av duktiga medarbetare och söker snickare till byggverksamheten i Blekinge. JSB verkar inom nyproduktion, ROT och byggservice. Snickare hos oss Som snickare hos oss så arbetar du med både ny- och ombyggnadsprojekt alternativt byggservice. Dina erfarenheter Du har yrkesbevis och erfarenhet som snickare. B-körkort är ett krav. Dina egenskaper Du är engagerad, motiverad, stolt och duktig hantverkare som vill visa dina prestationer. Vi erbjuder Ett bra företag att arbeta med och för. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Karlshamn, Snickare JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Platschef
JSB söker Platschef till entreprenadverksamheten i Blekinge JSB har ytterligare behov av duktiga medarbetare och söker platschef till entreprenadverksamheten i Blekinge med placering i Karlskrona. JSB verkar inom nyproduktion, ROT och byggservice. Platschef hos oss Som platschef på JSB leder och ansvarar du för byggprojekts genomförande tillsammans med projektledare. Detta innebär att ansvara för samordning samt projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du arbetar tillsammans med arbetsledare och yrkesarbetare för att driva projektet framåt. Arbetet innefattar mycket kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har erfarenhet inom byggbranschen av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som Projektledare. Du kan driva flera byggprojekt samtidigt och har goda ledaregenskaper. Du har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet och du - har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt - tycker om att leda och utveckla dina medarbetare och att få människor att arbeta mot samma mål - har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt - ser möjligheter och älskar att lösa problem Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar - code of conduct - och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Tjänstens placering är i Karlskrona. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef jobb, Platschef Karlskrona, Platschef JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef

Snickare
JSB söker duktiga snickare till byggverksamheten Kristianstad JSB har ytterligare behov av duktiga medarbetare och söker snickare till byggverksamheten i Kristianstad. JSB verkar inom nyproduktion, ROT och byggservice. Snickare hos oss Som snickare hos oss så arbetar du med både ny- och ombyggnadsprojekt alternativt byggservice. Dina erfarenheter Du har yrkesbevis och erfarenhet som snickare. B-körkort är ett krav. Dina egenskaper Du är engagerad, motiverad, stolt och duktig hantverkare som vill visa dina prestationer. Vi erbjuder Ett bra företag att arbeta med och för. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Kristianstad, Snickare JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Byggnadsarbetare
JSB söker duktiga byggnadsarbetare till byggverksamheten på Trygga Boendet. JSB växer och söker ytterligare byggnadsarbetare till vårt egenutvecklade projekt Trygga Boendet. Trygga Boendet är standardiserat konceptbyggande för i första hand hyresrätter. JSB erbjuder konceptet i hela Sverige, från Trelleborg i söder till Umeå i norr. Med konceptet Trygga Boendet erbjuds lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov för att hålla boendekostnaden nere över tiden. Byggnadsarbetare hos oss Som byggnadsarbetare på Trygga Boendet så arbetar du med både nybyggnadsprojekt med form, betong, armering och träarbeten. Arbetet innebär resor och boende på annan ort. Dina erfarenheter Du har yrkesbevis och minst 5 års erfarenhet av byggnadsarbete. B-körkort är ett krav. Dina egenskaper Du är engagerad, motiverad, stolt och duktig hantverkare som vill visa dina prestationer. Vi erbjuder Ett bra företag att arbeta med och för. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadsarbetare jobb, Byggnadsarbetare Ospecificerad arbetsort, Byggnadsarbetare JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadsarbetare

Platschef Trygga Boendet i Sverige
JSB växer och söker ytterligare platschefer till vårt egenutvecklade projekt Trygga Boendet. Trygga Boendet är standardiserat konceptbyggande för i första hand hyresrätter. JSB erbjuder konceptet i hela Sverige. Med konceptet Trygga Boendet erbjuds lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov för att hålla boendekostnaden nere över tiden. Platschef hos oss Som platschef på Trygga Boendet får du arbeta självständigt med delaktighet från byggstart till färdigt objekt. Detta innebär att ansvara för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. planering, samordning av underentreprenörer och leverantörer. Vi bygger från Trelleborg i Söder till Umeå i Norr, så arbetet innebär resor och boende på annan ort. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du tycker om att få människor att arbeta mot samma mål. Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är målmedveten, strukturerad och noggrann, stresstålig och med ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du ser möjligheter och älskar att lösa problem. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar - code of conduct - och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Läs mer på www.jsb.se
Företag: JSB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Trygga Boendet i Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Trygga Boendet i Sverige

Platschefer Mälardalen
JSB växer och söker ytterligare platschefer till vårt egenutvecklade projekt Trygga Boendet. JSB har utvecklat Trygga Boendet som är ett standardiserat konceptbyggande och vi erbjuder konceptet i hela Sverige. Med vårt koncept Trygga Boendet kan vi leverera lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett prisbelönt vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov. Platschef hos oss Som platschef får du arbeta självständigt med ansvar från byggstart till färdigt objekt. Detta innebär att leda projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. arbete med prefabstommar, samordning av underentreprenörer och leverantörer. Vi erbjuder Ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Du får frihet under ansvar samt goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag. JSB har bra ekonomiska villkor, säkerheten prioriteras och medarbetarna trivs. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar - code of conduct. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Dina egenskaper Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du är strukturerad, noggrann, har ett ekonomiskt tänkande och är en förebild för företaget. Vi tror också att du är kundorienterad samt att du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Läs mer på www.jsb.se
Företag: JSB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Platschefer Mälardalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschefer Mälardalen

Platschef Trygga Boendet i Sverige
JSB växer och söker ytterligare platschefer till vårt egenutvecklade projekt Trygga Boendet. Vi bygger från Trelleborg i Söder till Umeå i Norr, så arbetet kan innebära resor och boende på annan ort. Trygga Boendet är standardiserat konceptbyggande för i första hand hyresrätter. JSB erbjuder konceptet i hela Sverige. Med konceptet Trygga Boendet erbjuds lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov för att hålla boendekostnaden nere över tiden. Platschef hos oss Som platschef på Trygga Boendet får du arbeta självständigt med delaktighet från byggstart till färdigt objekt. Detta innebär att ansvara för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. planering, samordning av underentreprenörer och leverantörer. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du tycker om att få människor att arbeta mot samma mål. Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är målmedveten, strukturerad och noggrann, stresstålig och med ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du ser möjligheter och älskar att lösa problem. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar - code of conduct - och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Läs mer på www.jsb.se
Företag: JSB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Trygga Boendet i Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Trygga Boendet i Sverige

Platschef Västerbotten
JSB växer och söker platschef till vårt egenutvecklade projekt Trygga Boendet i Växterbotten. JSB har utvecklat Trygga Boendet som är ett standardiserat konceptbyggande och vi erbjuder konceptet i hela Sverige. Med vårt koncept Trygga Boendet kan vi leverera lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett prisbelönt vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov. Platschef hos oss Som platschef får du arbeta självständigt med ansvar från byggstart till färdigt objekt. Detta innebär att leda projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. arbete med prefabstommar, samordning av underentreprenörer och leverantörer. Vi erbjuder Ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Du får frihet under ansvar samt goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag. JSB har bra ekonomiska villkor, säkerheten prioriteras och medarbetarna trivs. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar - code of conduct. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och erfarenhet från byggbranschen. Vi tror att du tidigare har arbetat som platschef eller har flerårig erfarenhet som arbetsledare. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Dina egenskaper Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du är strukturerad, noggrann, har ett ekonomiskt tänkande och är en förebild för företaget. Vi tror också att du är kundorienterad samt att du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Läs mer på www.jsb.se
Företag: JSB
Ort: Umeå
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Västerbotten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Västerbotten

Arbetsledare Mälardalen
JSB växer och söker arbetsledare till vårt egenutvecklade projekt Trygga Boendet i Mälardalen. JSB har utvecklat Trygga Boendet som är ett standardiserat konceptbyggande och vi erbjuder konceptet i hela Sverige. Med vårt koncept Trygga Boendet kan vi leverera lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett prisbelönt vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov. Arbetsledare hos oss I rollen som arbetsledare stödjer du platschefen/projektledaren i det dagliga arbetet på projekten. Du ansvarar och ser till så att produktionen inom planering, arbetsberedning och uppföljning fungerar. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. arbete med prefabstommar, samordning av underentreprenörer och leverantörer Vi erbjuder Ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Du får frihet under ansvar samt goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag. JSB har bra ekonomiska villkor, säkerheten prioriteras och medarbetarna trivs. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar - code of conduct. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg eller erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsledande position. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Dina egenskaper Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du är strukturerad, noggrann, har ett ekonomiskt tänkande och är en förebild för företaget. Vi tror också att du är kundorienterad samt att du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Läs mer på www.jsb.se
Företag: JSB
Ort: Botkyrka
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Mälardalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Mälardalen

Arbetsledare Västerbotten
JSB växer och söker arbetsledare till vårt egenutvecklade projekt Trygga Boendet i Västerbotten. JSB har utvecklat Trygga Boendet som är ett standardiserat konceptbyggande och vi erbjuder konceptet i hela Sverige. Med vårt koncept Trygga Boendet kan vi leverera lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett prisbelönt vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov. Arbetsledare hos oss I rollen som arbetsledare stödjer du platschefen/projektledaren i det dagliga arbetet på projekten. Du ansvarar och ser till så att produktionen inom planering, arbetsberedning och uppföljning fungerar. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. arbete med prefabstommar, samordning av underentreprenörer och leverantörer Vi erbjuder Ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Du får frihet under ansvar samt goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag. JSB har bra ekonomiska villkor, säkerheten prioriteras och medarbetarna trivs. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar - code of conduct. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg eller erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsledande position. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Dina egenskaper Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du är strukturerad, noggrann, har ett ekonomiskt tänkande och är en förebild för företaget. Vi tror också att du är kundorienterad samt att du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Läs mer på www.jsb.se
Företag: JSB
Ort: Umeå
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Västerbotten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Västerbotten

Arbetsledare bygg Sverige
JSB växer och söker arbetsledare till vårt egenutvecklade projekt Trygga Boendet. JSB har utvecklat Trygga Boendet som är ett standardiserat konceptbyggande och vi erbjuder konceptet i hela Sverige. Med vårt koncept Trygga Boendet kan vi leverera lägenheter som ger en lönsam förvaltning med en rimlig och prisvärd boendekostnad som följd. Trygga Boendet är ett prisbelönt vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov. Arbetsledare hos oss I rollen som arbetsledare stödjer du platschefen/projektledaren i det dagliga arbetet på projekten. Du ansvarar och ser till så att produktionen inom planering, arbetsberedning och uppföljning fungerar. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. arbete med prefabstommar, samordning av underentreprenörer och leverantörer Vi erbjuder Ett stabilt företag som vågar tänka nytt och är med och förändrar bygg- och bostadsmarknaden i Sverige. Du får frihet under ansvar samt goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag. JSB har bra ekonomiska villkor, säkerheten prioriteras och medarbetarna trivs. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar - code of conduct. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg eller erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbetsledande position. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Dina egenskaper Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Du är strukturerad, noggrann, har ett ekonomiskt tänkande och är en förebild för företaget. Vi tror också att du är kundorienterad samt att du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Läs mer på www.jsb.se
Företag: JSB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare bygg Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare bygg Sverige

ventilationsmontör
Vi söker en ventilationsmontör på deltid (50%) som har erfarenhet från detta yrke och kan jobba självständigt. Vi anställer gärna någon äldre person men med bra fysik som har jobbat inom ventilation. B körkort och egen bil är ett krav. Arbete är ett projektarbete fram till 30 november med möjligheten till förlängning.
Företag: JSB Klimat Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga ventilationsmontör jobb, ventilationsmontör Stockholm, ventilationsmontör JSB Klimat Service AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ventilationsmontör

JSB söker Controller
JSB växer och söker nu en ny Controller till vårt huvudkontor i Karlshamn JSB är ett byggföretag i ständig utveckling som arbetar med entreprenader, byggservice och egna projekt i främst Blekinge, Kronoberg, Kalmar, Skåne och Mälardalen. Entreprenader är det största affärsområdet och omfattar såväl nybyggnationer som ombyggnationer. Byggservice är huvudsakligen inriktad mot ROT-arbeten, service och underhåll samt ramavtal med kommuner, landsting och försäkringsbolag. Inom affärsområdet Trygga Boendet fokuseras utvecklingen på standardiserat och industriellt byggande av flerfamiljshus, ungdomslägenheter, studentlägenheter, hyresrätter, bostadsrätter och trygghetsboende. Vår vision är att på våra lokala marknader vara den ledande projektpartnern inom entreprenader och byggservice. JSB består av tre affärsområden: Entreprenad, Byggservice och Trygga Boendet. Totalt omsatte JSB  1 000 mnkr 2014. Geografiskt är JSB uppdelat i fyra arbetschefsområden och har ca 250 anställda. Hur ser din arbetsdag ut? JSB står inför en spännande framtid och behöver förstärka med en professionell controller.  Du får en nyckelroll som partner till våra arbetschefer och projektledare. Det blir din uppgift att bidra till att projekten fortskrider enligt plan samt tillsammans med arbetschef och projektledare säkerställa dess lönsamhet. Du kommer att ansvara för att rapportering, kostnadsanalyser, finansiella risker, skattefrågor sköts samt medverka i koncernredovisning och rapporter. Du förväntas bidra till den fortsatta utvecklingen av våra processer och verktyg samt arbeta proaktivt med utbildning av projektledare och arbetschefer men också arbeta fram nyckeltal.   Vem söker vi? Du har en kandidat- eller masterexamen inom ekonomi/finans. Vi ser helst att du har minst fem års erfarenhet av controlling eller liknande erfarenhet. Du är kommunikativ, engagerad och strukturerad med sinne för affärer och arbetar efter ett proaktivt arbetssätt. Tack vare din öppenhet och ditt intresse för dina kollegors perspektiv kan du samarbeta med människor som har olika personligheter och arbetssätt  på ett framgångsrikt sätt. Dessutom kräver den här rollen ett stort driv samt en stark analytisk och organisatorisk förmåga. Du rapporterar till ekonomichef, ledningsgrupp och styrelse. Intresserad? Rekryterande chef Torbjörn Blomström, 0454-305987, svarar gärna på frågor angående tjänsten. Övriga frågor ställs till rekryteringskonsult Björn Almqvist, +46 455-341004. Sista ansökningsdatum är den 23 november. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga JSB söker Controller jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JSB söker Controller

Projektledare
JSB växer och söker Projektledare till Trygga Boendet Trygga Boendet är vårt prisbelönade koncept för standardiserat bostadsbyggande i hela Sverige. JSB har fram till idag byggt ca 1500 lägenheter och just nu är 2000 i olika faser runt om i landet. Trygga Boendets framgångar bygger på bland annat energieffektiva lösningar, noggranna materialval för god standard och ett lågt underhållsbehov som håller boendekostnaden nere över tiden. Projektledare hos oss Som projektledare så arbetar du i första hand tillsammans med andra projektledare men även tillsammans med våra platschefer och arbetsledare i produktionsprocessen. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer, leverantörer och medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, samordning och uppföljning. Du deltar i tilldelade projekt från planering till överlämnande samt med projektutveckling. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och/eller erfarenhet från liknande befattning eller känner att det är dags att utvecklas mot projektledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är flexibel, strukturerad och stresstålig. Du har en känsla för hur man kommunicerar effektivt med team-medlemmar när det gäller projektförändringar och får alla inblandade att förstå den övergripande visionen för projektet under hela resan. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar ? ?code of conduct? och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Karlshamn, Projektledare JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Projektledare
JSB växer och söker Projektledare till Blekinge med placering i Karlskrona Projektledare hos oss Som projektledare så arbetar du i första hand tillsammans med andra projektledare men även tillsammans med våra platschefer och arbetsledare i produktionsprocessen. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer, leverantörer och medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, samordning och uppföljning. Du deltar i tilldelade projekt från planering till överlämnande samt med projektutveckling. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och/eller erfarenhet från liknande befattning eller känner att det är dags att utvecklas mot Projektledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är flexibel, strukturerad och stresstålig. Du har en känsla för hur man kommunicerar effektivt med team-medlemmar när det gäller projektförändringar och får alla inblandade att förstå den övergripande visionen för projektet under hela resan. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar ? ?code of conduct? och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Karlskrona, Projektledare JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Biträdande Projektledare
JSB växer och söker biträdande Projektledare till Trygga Boendet Trygga Boendet är vårt prisbelönade koncept för standardiserat bostadsbyggande i hela Sverige. JSB har fram till idag byggt ca 1500 lägenheter och just nu är 2000 i olika faser runt om i landet. Trygga Boendets framgångar bygger på bland annat energieffektiva lösningar, noggranna materialval för god standard och ett lågt underhållsbehov som håller boendekostnaden nere över tiden. Biträdande Projektledare hos oss Som biträdande projektledare så arbetar du i första hand tillsammans med projektledare men även tillsammans med våra platschefer och arbetsledare i produktionsprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, samordning och uppföljning tillsammans med projektledare. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Du deltar i projekt från planering till överlämnande. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och/eller erfarenhet från liknande befattning eller känner att det är dags att utvecklas mot projektledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är strukturerad, stresstålig och med ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar - code of conduct - och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Läs mer på www.jsb.se
Företag: JSB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande Projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande Projektledare

Projektledare JSB Bostad
JSB växer och söker fler projektledare till vårt affärsområde JSB Bostad. I JSB Bostad bygger vi bostäder och erbjuder ett standardiserat konceptbyggande för i första hand hyresrätter. JSB har utvecklat tre olika varumärken, Trygga Boendet, Bo Mini samt Care & Comfort Housing. JSB erbjuder koncepten i hela Sverige. JSB Bostad erbjuder ett vinnarkoncept som bygger på energieffektiva lösningar, noggranna materialval med lågt underhållsbehov för att hålla boendekostnaden nere över tiden. Projektledare hos oss Som projektledare så arbetar du i första hand tillsammans med andra projektledare men även tillsammans med våra platschefer och arbetsledare i produktionsprocessen. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer, leverantörer och medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, samordning och uppföljning. Du deltar i tilldelade projekt från planering till överlämnande samt med projektutveckling. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom bygg och/eller erfarenhet från liknande befattning eller känner att det är dags att utvecklas mot Projektledare. Du har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du är flexibel, strukturerad och stresstålig. Du har en känsla för hur man kommunicerar effektivt med team-medlemmar när det gäller projektförändringar och får alla inblandade att förstå den övergripande visionen för projektet under hela resan. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Du har ambitiös förmåga att komma från ord till handling och vill vara en förebild i företaget. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar ? code of conduct - och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Tänkt placering är huvudkontoret i Karlshamn. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare JSB Bostad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare JSB Bostad

Projektledare JSB Blekinge Entreprenad
JSB söker Projektledare till Entreprenadverksamheten i Blekinge JSB växer och söker fler projektledare till entreprenadverksamheten. Du kommer i första hand att verka inom Blekinge. Projektledare hos oss Som projektledare på JSB leder och ansvarar du för produktionsprocessen tillsammans med våra platschefer och arbetsledare. Arbetsuppgifterna innefattar löpande kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, inköp och samordning samt att du ger aktivt stöd till platschefer och arbetsledare i dina projekt. Ditt ansvar omfattar genomförande av tilldelade projekt från planering till överlämnande. Dina erfarenheter Vi tror att du som söker har erfarenhet av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som Projektledare. Du kan driva flera byggprojekt samtidigt och har goda ledaregenskaper. Du har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt. Dina egenskaper Du har ett såväl tekniskt som ekonomiskt synsätt på att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du verkar för att driva organisationen framåt och vill vara en förebild i företaget. Vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt och är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer. Vi erbjuder Du har stor frihet och ansvar i projekten, samt goda möjligheter att kunna påverka din roll i ett expansivt företag. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar och stora möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar ? code of conduct - och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Mer information finns på www.jsb.se.
Företag: JSB
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare JSB Blekinge Entreprenad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare JSB Blekinge Entreprenad

Inköpare
JSB söker en inköpare som skall arbeta inom JSB-koncernen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: Arbeta centralt med upphandlingar och avtal, såväl nationella som internationella inköp Leverantörsbedömningar Internt stöd i inköpsfrågor Implementering av inköpsavtal Ansvarig för inköpssystem Utveckla inköpsrutiner och policys Interna utbildningar Det är en merit om du tidigare har arbetat i rollen som inköpare, men detta kan även vara ditt nästa steg i din utveckling, med tidigare erfarenhet av exempelvis projektledning, arbetsledning. Du bör ha erfarenhet av entreprenadjuridik och att arbeta med Office-programmen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. För att vara framgångsrik i rollen som inköpare måste du ha kännedom om vår bransch och ha sinne för goda affärer. Du trivs med att samarbeta i grupp men samtidigt har du förmågan att arbeta självständigt med stort engagemang och driv. Arbetet kräver god social kompetens och du har lätt för att skapa kontakter och goda relationer såväl internt som externt. Vidare är du analytisk, strukturerad och noggrann med hög integritet. Vi erbjuder Arbete i ett expansivt företag med goda möjligheter att kunna påverka din roll och personlig utveckling. Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande arbetsmiljö med många utmaningar. Vi erbjuder dig också interna och externa utbildningar. JSB har högt ställda affärsetiska värderingar och är ett företag med gott rykte där vi har roligt på jobbet. Arbetsmiljö är ett prioriterat område på JSB. Tänkt placeringsort är Blekinge, men kan diskuteras. För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta någon av följande: Petra Waltersson, centrala inköp, 0733-35 73 74 Jan Johansson, personalchef, 0733-35 76 50
Företag: JSB
Ort: Karlshamn
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpare jobb, Inköpare Karlshamn, Inköpare JSB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpare

Ekonomichef JSB
JSB är ett byggföretag i ständig utveckling som arbetar med entreprenader, byggservice och egna projekt i främst Blekinge, Kronoberg, Kalmar, Skåne och Mälardalen. Entreprenader är det största affärsområdet och omfattar såväl nybyggnationer som ombyggnationer. Byggservice är huvudsakligen inriktad mot ROT-arbeten, service och underhåll samt ramavtal med kommuner, landsting och försäkringsbolag. Inom affärsområdet JSB Bostad fokuseras utvecklingen på standardiserat och industriellt byggande av flerfamiljshus, ungdomslägenheter, studentlägenheter, hyresrätter, bostadsrätter och trygghetsboende. Vår vision är att på våra lokala marknader vara den ledande projektpartnern inom entreprenader och byggservice. JSB består av tre affärsområden: Entreprenad, Byggservice och JSB Bostad. Totalt beräknar JSB omsätta ca 1,5 mdkr 2016. Geografiskt är JSB uppdelat i fem arbetschefsområden och har ca 270 anställda. Arbetet som Ekonomichef på JSB Vi står inför spännande utmaningar och behöver förstärka med en Ekonomichef som tar oss in i framtiden. Du kommer ha en nyckelroll i de utmaningar som en växande organisation innebär. JSB har som mål att börsnoteras och det blir din uppgift att leda och utveckla ekonomifunktion och avdelning under denna resa. Arbetsinnehållet är varierat och spänner över både strategiska- och operativa arbetsuppgifter såsom risk management och ansvar för utredningar, årsredovisning, bokslut, budget- och prognosarbete samt kvartalsrapportering. Du arbetar kontinuerligt med att värdera och utveckla företagets affärs- och finansiella system. Du är företagets kontaktperson mot bank, revisor och leverantörer i ekonomiska frågor. Tjänsten är representerad i ledningsgruppen och föredragande inför styrelsen där du ansvarar för ekonomisk- och finansiell rapportering samt analys, benchmarking och konkurrentanalys ur ett ekonomiperspektiv. Vem söker vi? Vi söker dig med bred ekonomibakgrund och ledarerfarenhet. Du är trygg i rollen och har du specifika kunskaper inom bygg eller entreprenad är det meriterande. Kanske har du bakgrund från en större organisation och lockas av utmaningen, dynamiken och de korta beslutsvägarna i en mindre organisation eller kommer du från ett mindre företag och lockas av att ta nästa steg. Du har universitets/ högskoleexamina inom ekonomi och är en van användare av affärssystem. Som person agerar du affärsmässigt och drivs av resultat och utveckling. Du är analytiskt lagd och har fallenhet att hantera siffror och avtalstexter samtidigt som du är öppen och kommunikativ. För att lyckas är det viktigt att du är lyhörd och har förmågan att leda och utveckla dina medarbetare. Egenskaper vi letar efter är samarbetsförmåga, ansvarstagande, prestigelöshet och integritet. Dessutom kräver den här rollen ett stort driv samt en stark analytisk och organisatorisk förmåga. Intresserad? I denna rekrytering samarbetar JSB med Badenoch & Clark, Rekryteringskonsult Björn Almqvist, +46 20 15 18 18, svarar gärna på frågor angående tjänsten. Sista ansökningsdatum är den 22/1-17. Välkommen med din ansökan!
Företag: Badenoch & Clark
Ort: Karlshamn
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef JSB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef JSB

JSB Bostad Söker Konstruktör och Byggingenjörer
JSB är ett byggföretag i ständig utveckling som arbetar med entreprenader, byggservice och egna projekt i främst Blekinge, Kronoberg, Kalmar, Skåne och Mälardalen. Entreprenader är det största affärsområdet och omfattar såväl nybyggnationer som ombyggnationer. Byggservice är huvudsakligen inriktad mot ROT-arbeten, service och underhåll samt ramavtal med kommuner, landsting och försäkringsbolag. Inom affärsområdet JSB Bostad fokuseras utvecklingen på standardiserat och industriellt byggande av flerfamiljshus, ungdomslägenheter, studentlägenheter, hyresrätter, bostadsrätter och trygghetsboende. Vår vision är att på våra lokala marknader vara den ledande projektpartnern inom entreprenader och byggservice. Geografiskt är JSB uppdelat i fem arbetschefsområden; Blekinge/ Kronoberg, Norra/Sydöstra Skåne, Södra Skåne, Mälardalen och JSB Bostad. Totalt omsatte JSB  ca 1,4 mdkr 2016. Arbetet som Ingenjör/ Konstruktör på JSB Bostad Vi står inför en spännande framtid och behöver förstärka JSB Bostad med ingenjörer och konstruktörer som tillsammans kommer utgöra en ny funktion inom JSB. Du kommer att ha en nyckelroll i uppbyggandet av funktionen och tillsammans med nya och befintliga kollegor forma arbetet. Funktionen och tjänsterna är placerade i Kristianstad. Arbetsinnehållet är varierat och spänner över både strategiska- och operativa arbetsuppgifter. Huvuduppgiften är att i nära samarbete med kollegor på produktionssidan dels anbuds och detaljprojektera samt konstruera och vidareutveckla våra koncepthus på ett produktionsanpassat och kostnadseffektivt sätt. Som ingenjör/ konstruktör kommer du att arbeta varierat med utmanade arbetsuppgifter i olika faser av byggprocessen, från utveckling och anbud till genomförande. Du kommer att arbeta nära projektledare men också nära kund. Funktionen är rådgivande och stödjande gentemot övriga delar av JSB. Vem söker vi? Vi söker både dig som har längre erfarenhet och gedigen kunskap om huskonstruktion/ projektering och dig som är i början av din karriär. Dock behöver du minst ha ett par års erfarenhet av konstruktion eller ritarbete med dig. Du är civil/ eller högskoleingenjör med inriktning mot bygg, alternativt närliggande område. Du trivs med att ta dig an utmanande uppgifter och drivs av uppgiften att vara delaktig i uppbyggnaden av en ny funktion inom JSB. Dig vi söker är en person som är en god kommunikatör i både tal och skrift. Vi ser också att du har en god förståelse för arbetet bakom framtagandet av ritningar och handlingar. Du har god datorvana och längre erfarenhet av arbete i ett eller flera CAD-verktyg och är kunnig i 3d-modellering. Kanske har du bakgrund från en större organisation och lockas av utmaningen, dynamiken och de korta beslutsvägarna i en mindre organisation eller kommer du från ett mindre företag och lockas av att ta nästa steg. För att lyckas i din roll hos oss är det viktigt att du är lyhörd och kvalitetsfokuserad. Egenskaper vi letar efter är samarbetsförmåga, ansvarstagande, prestigelöshet och kvalitetsmedvetenhet. Intresserad? I denna rekrytering samarbetar JSB med Badenoch & Clark, Rekryteringskonsult Björn Almqvist, +46 20 15 18 18, svarar gärna på frågor angående tjänsten. Sista ansökningsdatum är den 9 juni 2017. Välkommen med din ansökan!
Företag: Badenoch & Clark
Ort: Kristianstad
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga JSB Bostad Söker Konstruktör och Byggingenjörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JSB Bostad Söker Konstruktör och Byggingenjörer

JSB Söker Driven Arbetschef
JSB är ett byggföretag i ständig utveckling som arbetar med entreprenader, byggservice och egna projekt i främst Blekinge, Kronoberg, Kalmar, Skåne och Mälardalen. Entreprenader är det största affärsområdet och omfattar såväl nybyggnationer som ombyggnationer. Byggservice är huvudsakligen inriktad mot ROT-arbeten, service och underhåll samt ramavtal med kommuner, landsting och försäkringsbolag. Inom affärsområdet JSB Bostad fokuseras utvecklingen på standardiserat och industriellt byggande av flerfamiljshus, ungdomslägenheter, studentlägenheter, hyresrätter, bostadsrätter och trygghetsboende. Vår vision är att på våra lokala marknader vara den ledande projektpartnern inom entreprenader och byggservice. JSB uppdelat i fem arbetschefsområden; Blekinge/ Kronoberg, Norra/Sydöstra Skåne, Södra Skåne, Mälardalen och JSB Bostad. Totalt omsatte JSB ca 1,4 mdkr 2016. Arbetet som Arbetschef på JSB Då vår Arbetschef går vidare i organisationen behöver vi förstärka JSB med en Arbetschef för Norra/Sydöstra Skåne. Arbetschef är direkt underställd VD och har resultat och personalansvar för affärsområdet. Befattningen är representerad i koncernledningsgruppen. Som Arbetschef har du övergripande ansvar för att driva och utveckla projekt från start till överlämnande. Du har också ansvar för det övergripande arbetet med miljö, kvalitet och arbetsmiljö men även personal och resultatansvar. Arbetschefen har en nyckelroll i det fortsatta arbetet att bygga upp JSBs verksamhet i Kristianstadsområdet och bidra till den fortsatt lönsamma tillväxten i bolaget. Arbetsinnehållet är varierat och spänner över både strategiska- och operativa arbetsuppgifter. Vem söker vi? Vi söker dig som är affärsdriven, har goda ledaregenskaper och ledarerfarenhet. Du är trygg i din roll att driva och leda byggproduktion och byggprojekt. Ditt ledarskap inspirerar och motiverar din omgivning genom engagemang, driv och skapande av teamkänsla. Du har ingenjörsexamina och lång erfarenhet av branschen, i rollen behöver du ha längre erfarenhet av och kunskaper i entreprenadjuridik, kalkylering, inköp och produktionsstyrning. Du är också en van användare av affärssystem Som person agerar du affärsmässigt och drivs av resultat och utveckling. Egenskaper vi letar efter är samarbetsförmåga, ansvarstagande, prestigelöshet och integritet. Dessutom kräver den här rollen ett stort driv samt en stark analytisk och organisatorisk förmåga. Intresserad? I denna rekrytering samarbetar JSB med Badenoch & Clark, Rekryteringskonsult Björn Almqvist, +46 736-847254, svarar gärna på frågor angående tjänsten. Sista ansökningsdatum är den 18 juni 2017. Välkommen med din ansökan!
Företag: Badenoch & Clark
Ort: Kristianstad
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga JSB Söker Driven Arbetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JSB Söker Driven Arbetschef


Sök lediga jobb JSB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se