JYSK AB jobb - lediga jobb

JYSK AB jobb JYSK AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: JYSK AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: JYSK AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med logistikansvar Brandbergen Stockholm- Haninge

 2. Säljare tillfällig anställning, Brandbergen- Haninge

 3. Säljare Logistikansvarig Rotebro- Sollentuna

 4. Butikschef Stockholm norrort- Järfälla

 5. Miljövårdare Distributionscenter Nässjö- Nässjö

 6. Butikschef Värnamo- Värnamo

 7. Butikschef JYSK Katrineholm- Katrineholm

 8. Store Manager Trainee, Vänern- Mariestad

 9. Store Manager Trainee, Vänern- Skara

 10. Butikschef JYSK Karlskoga- Karlskoga

 11. Säljare Logistikansvarig Motala- Motala

 12. Säljchef JYSK Linköping- Linköping

 13. Säljchef vikariat, Jönköping- Jönköping

 14. Store Manager trainee, Borås-Jönköping- Falköping

 15. Säljchef, Borås- Borås

 16. Butikschef JYSK Katrineholm- Katrineholm

 17. Butikschef Strängnäs- Strängnäs

 18. Säljare tillfällig anställning Barkarby- Järfälla

 19. Butikschef Valbo- Gävle

 20. Butikschefer distrikt Vänern- Skara

 21. Butikschefer distrikt Vänern- Lidköping

 22. Butikschefer distrikt Vänern- Mariestad

 23. Säljchef Vikariat, Jönköping- Jönköping

 24. Butikschefer till Norra Norrland- Luleå

 25. Butikschefer till Norra Norrland- Kiruna

 26. Butikschefer till Norra Norrland- Umeå

 27. Säljchef, Borås- Borås

 28. Butikschef Västra Götaland och Jönköpingslän- Falköping

 29. Logistiksupport administratör- Nässjö

 30. Säljare JYSK Vetlanda- Vetlanda

 31. Extra anställd Säljare, Kinna- Mark

 32. Säljchef, Ystad- Ystad

 33. Säljare tillfällig anställning Borås- Borås

 34. Säljare med logistikansvar Visby- Gotland

 35. Butikschef Stockholm norrort- Järfälla

 36. Säljare Logistikansvarig Örebro- Örebro

 37. Säljare med logistikansvar, Nacka- Nacka

 38. Säljare Falkenberg- Falkenberg

 39. Säljchef, Svågertorp, Malmö- Malmö

 40. Säljare tillfällig anställning, Svågertorp Malmö- Malmö


Mer beskrivning

Säljare med logistikansvar Brandbergen Stockholm
"JYSK för mig innebär teamwork, bra ledarskap och att vi arbetar med kunder som värdesätter professionell service. Jag gillar den känslan " Malgorzata, Säljare i den polska staden Biala Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Som Logistikansvarig bidrar du genom att optimera vårt lager och genom att vara stolt över att ge kunderna den bästa servicen. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda och se till att varorna alltid är tillgängliga. * Du ser till att lagerutrymmet används på ett optimalt sätt och att varumottagning, varuleveranser och påfyllning blir korrekt utfört. * Du ansvarar för att lagret är säkert, i ordning och att varorna finns lättillgängliga, och det är även din uppgift att utbilda dina kollegor i hur detta bibehålls. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du är inte rädd för att hugga i och du tycker om att kavla upp ärmarna. * Du är tillgänglig för kunder och kollegor och bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du är stolt över att ha det dagliga ansvaret för lagret där du säkrar att lagerkoncept, säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler följs av dig och dina kollegor. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunder och kollegor är nöjda med din arbetsinsats, och att lagret är rent, i ordning och att det är en säker arbetsplats. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 20 juli. Ansökan endast via Jysk hemsida. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med logistikansvar Brandbergen Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med logistikansvar Brandbergen Stockholm

Säljare tillfällig anställning, Brandbergen
"Jag ställs inför olika utmaningar varje dag och jag är glad för att arbeta i JYSK. I JYSK arbetar jag med fantastiska och professionella människor och vi hjälper varandra som team och familj. Jag uppskattar varje dag tillsammans med dem." Yong, Sales Leader i Shanghai, Kina Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Våra kunder uppskattar vår kompetenta och hjälpsamma service och våra bra erbjudanden. Som säljare på JYSK erbjuder du detta med glädje. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. * Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda, och att varorna alltid är tillgängliga med rätt skyltning. * Du är en viktig del i ett energiskt och hårt arbetande team där du kommer att få kavla upp ärmarna för att hjälpa dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, städning och varubeställning. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * För dig är det naturligt att den bästa kundservicen, hög standard och goda värderingar går hand i hand. * Du är tillgänglig för våra kunder och du bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du låter dig inte stressas av att kön till kassan växer eller att många kunder vill ha din hjälp samtidigt. Tvärtom trivs du med den dynamik och variation det tillför jobbet. * Du gillar försäljning och du behandlar varje kund som en unik individ. Du rekommenderar konsekvent merförsäljningsvaror för att möta deras önskemål. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunderna är nöjda, försäljningen är i topp och du har haft en givande dag tillsammans med dina kollegor. Nyfiken? Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 22 juli. Tjänsten tillsätts snarast möjligt med tjänstgöring främst kvällar och helger, med goda chanser till förlängning i höst. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare tillfällig anställning, Brandbergen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare tillfällig anställning, Brandbergen

Säljare Logistikansvarig Rotebro
"JYSK för mig innebär mycket teamwork, bra ledarskap och att vi arbetar med kunder som värdesätter professionell service. Jag har en bra känsla för JYSK" Malgorzata, Säljare i den polska staden Biala Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Som Logistikansvarig bidrar du genom att optimera vårt lager och genom att vara stolt över att ge kunderna den bästa servicen. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda och se till att varorna alltid är tillgängliga. * Du ser till att lagerutrymmet används på ett optimalt sätt och att varumottagning, varuleveranser och påfyllning blir korrekt utfört. * Du ansvarar för att lagret är säkert, i ordning och att varorna finns lättillgängliga, och det är även din uppgift att utbilda dina kollegor i hur detta bibehålls. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du är inte rädd för att hugga i och du tycker om att kavla upp ärmarna. * Du är tillgänglig för kunder och kollegor och bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du är stolt över att ha det dagliga ansvaret för lagret där du säkrar att lagerkoncept, säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler följs av dig och dina kollegor. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunder och kollegor är nöjda med din arbetsinsats, och att lagret är rent, i ordning och att det är en säker arbetsplats. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 5 augusti, men vi rekommenderar att ansöka snarast möjligt då vi löpande tar in för intervjuer under ansökningsperioden. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Logistikansvarig Rotebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Logistikansvarig Rotebro

Butikschef Stockholm norrort
"En rolig utmaning i framtiden skulle vara att få åka till en butik utomlands och jobba. På JYSK ges nya utmaningar varje dag och det gör att jag hela tiden utvecklas personligen. Det är viktigt för mig att utvecklas och att växa. Jag vill ju bli bäst - så är det när man är en tävlingsmänniska!" Therese, Store Manager i Skara Varför jobba hos oss? Därför att du som Store Manager på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Därför strävar våra Store Managers alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Du försöker alltid hitta nya vägar för att öka butikens omsättning med hjälp av ditt team, och du strävar efter att förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Vad kan du förvänta dig? * Genom att ta fullt ansvar för din butik kommer du att maximera omsättning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. * Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att både säkerställa ett konstant varuflöde och kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som att ta emot varor, hålla ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. * Du får det yttersta ansvaret över den totala driften i en JYSK butik Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom bra kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera såväl med dina medarbetare som med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har flerårig ledarerfarenhet inom handeln. * Du har dokumenterade goda resultat ifrån tidigare butiksdrift Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en stor ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 31 juli Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Kridahl 0706 69 66 22 Vi tar in för intervju löpande. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef Stockholm norrort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef Stockholm norrort

Miljövårdare Distributionscenter Nässjö
Distributionscenter Nässjö söker städ- och kökspersonal. Varför jobba hos oss? Tjänsten innefattar arbete med lokalvård och servering av frukost/lunch samt ansvara för konferens och hotellrumsbokning. Befattningen innebär ett gemensamt ansvar för de dagliga rutiner som finns inom gruppen. Man ska bidra med den bästa service, vägledning och fackmässiga kunskap man innehar samt alltid tänka på förändring samt förbättringsarbete. Vad kan du förvänta dig? * Ett arbete som innebär att ha många "bollar i luften" och ta egna initiativ under ansvar. * Ett eget ansvar för inköp av städmaterial och mat/luncher. * Ett arbete inom lokal- och köksmiljövård som innebär en hel del rutiner som ska göras dagligen. * Ett attraktivt bonussystem som belönar i förhållande till Distributionscenter Nässjös resultat. * En massa härliga arbetskamrater med god humor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Är serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med mycket människor. * Har god samarbetsförmåga och är villig att ta ansvar och initiativ. * Har logistiskt tänkande och tycker om att planera och prioritera. * Är stresstålig. * Kan agera enligt våra värderingar: Köpman, Kollega och Kåranda Nyfiken? Tjänsten är på JYSK AB Distributionscenter i Nässjö, som svarar för leveranser ut till alla våra Svenska och Finska butiker samt leveranser till våra internetkunder. Sista ansökningsdag är den 5 augusti 2013. Alla ansökningar sker via vår hemsida www.jysk.se För frågor om tjänsten kontakta Erika Kindh 0380-55 83 26 eller eki@jysk.com Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Miljövårdare Distributionscenter Nässjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljövårdare Distributionscenter Nässjö

Butikschef Värnamo
"En rolig utmaning i framtiden skulle vara att få åka till en butik utomlands och jobba. På JYSK ges nya utmaningar varje dag och det gör att jag hela tiden utvecklas personligen. Det är viktigt för mig att utvecklas och att växa. Jag vill ju bli bäst - så är det när man är en tävlingsmänniska!" Therese, Store Manager i Skara Varför jobba hos oss? Därför att du som Store Manager på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Därför strävar våra Store Managers alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Du försöker alltid hitta nya vägar för att öka butikens omsättning med hjälp av ditt team, och du strävar efter att förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Vad kan du förvänta dig? * Genom att ta fullt ansvar för din butik kommer du att maximera omsättning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. * Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att både säkerställa ett konstant varuflöde och kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som att ta emot varor, hålla ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. * Du får det yttersta ansvaret över den totala driften i en JYSK butik Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom bra kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera såväl med dina medarbetare som med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har flerårig ledarerfarenhet inom handeln. * Du har dokumenterade goda resultat ifrån tidigare butiksdrift Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 5 augusti. Ansök snarast möjligt då vi tar in för intervjuer löpande under ansökningstiden Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef Värnamo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef Värnamo

Butikschef JYSK Katrineholm
"En rolig utmaning i framtiden skulle vara att få åka till en butik utomlands och jobba. På JYSK ges nya utmaningar varje dag och det gör att jag hela tiden utvecklas personligen. Det är viktigt för mig att utvecklas och att växa. Jag vill ju bli bäst - så är det när man är en tävlingsmänniska!" Therese, Store Manager i Skara Varför jobba hos oss? Därför att du som Store Manager på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Därför strävar våra Store Managers alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Du försöker alltid hitta nya vägar för att öka butikens omsättning med hjälp av ditt team, och du strävar efter att förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Vi söker nu en Butikschef till vår butik i Katrineholm som kommer att ansvara för ett väl sammansvettsat och duktigt team. Vad kan du förvänta dig? * Genom att ta fullt ansvar för din butik kommer du att maximera omsättning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. * Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att både säkerställa ett konstant varuflöde och kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som att ta emot varor, hålla ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom bra kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera såväl med dina medarbetare som med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast 2014-08-12. Pga semestertider besvaras frågor angående tjänsten via mail till khak@jysk.com Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef JYSK Katrineholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef JYSK Katrineholm

Store Manager Trainee, Vänern
"En rolig utmaning i framtiden skulle vara att få åka till en butik utomlands och jobba. På JYSK ges nya utmaningar varje dag och det gör att jag hela tiden utvecklas personligen. Det är viktigt för mig att utvecklas och att växa. Jag vill ju bli bäst - så är det när man är en tävlingsmänniska!" Therese, Store Manager Skara Varför jobba hos oss? Därför att du som Store Manager Trainee på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar, därför strävar våra Store Manager Trainees alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Genom ditt team försöker du alltid hitta vägar till att öka butikens omsättning, förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Som Store Manager Trainee kommer du att delta i ett intensivt utbildningsprogram som förbereder dig inför att stå på egna ben som Store Manager. Här är din stora chans: just nu letar vi efter våra framtida Store Managers. Om du har vad som krävs, är du kanske en av dem! Vad kan du förvänta dig? * På Traineeutbildningen förbereder du dig för att ta fullt ansvar för en butik där du kommer att jobba för att maximera försäljning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att säkerställa ett konstant varuflöde samt kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, hålla i ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom god kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera både med dina medarbetare och med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Introduktion kan ske i andra butiker under upplärningsperioden. Därefter är tanken att du ska kunna ta en egen JYSK butik i området runt Mariestad, Skara och Lidköping. Det är viktigt att du är flexibel och har möjlighet att pendla. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 29 juli. Då urvalsprocessen sker löpande är det bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Mariestad
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Store Manager Trainee, Vänern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Store Manager Trainee, Vänern

Store Manager Trainee, Vänern
"En rolig utmaning i framtiden skulle vara att få åka till en butik utomlands och jobba. På JYSK ges nya utmaningar varje dag och det gör att jag hela tiden utvecklas personligen. Det är viktigt för mig att utvecklas och att växa. Jag vill ju bli bäst - så är det när man är en tävlingsmänniska!" Therese, Store Manager Skara Varför jobba hos oss? Därför att du som Store Manager Trainee på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar, därför strävar våra Store Manager Trainees alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Genom ditt team försöker du alltid hitta vägar till att öka butikens omsättning, förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Som Store Manager Trainee kommer du att delta i ett intensivt utbildningsprogram som förbereder dig inför att stå på egna ben som Store Manager. Här är din stora chans: just nu letar vi efter våra framtida Store Managers. Om du har vad som krävs, är du kanske en av dem! Vad kan du förvänta dig? * På Traineeutbildningen förbereder du dig för att ta fullt ansvar för en butik där du kommer att jobba för att maximera försäljning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att säkerställa ett konstant varuflöde samt kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, hålla i ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom god kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera både med dina medarbetare och med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Introduktion kan ske i andra butiker under upplärningsperioden. Därefter är tanken att du ska kunna ta en egen JYSK butik i området runt Mariestad, Skara och Lidköping. Det är viktigt att du är flexibel och har möjlighet att pendla. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 29 juli. Då urvalsprocessen sker löpande är det bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Skara
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Store Manager Trainee, Vänern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Store Manager Trainee, Vänern

Butikschef JYSK Karlskoga
"En rolig utmaning i framtiden skulle vara att få åka till en butik utomlands och jobba. På JYSK ges nya utmaningar varje dag och det gör att jag hela tiden utvecklas personligen. Det är viktigt för mig att utvecklas och att växa. Jag vill ju bli bäst - så är det när man är en tävlingsmänniska!" Therese, Store Manager i Skara Varför jobba hos oss? Därför att du som Store Manager på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Därför strävar våra Store Managers alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Du försöker alltid hitta nya vägar för att öka butikens omsättning med hjälp av ditt team, och du strävar efter att förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Då vår duktiga butikschef nu söker nya utmaningar inom JYSK Norge så söker vi hans ersättare. Du som butikschef kommer att ansvara för ett väl sammansvettsat team i Karlskoga butiken. Vad kan du förvänta dig? * Genom att ta fullt ansvar för din butik kommer du att maximera omsättning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. * Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att både säkerställa ett konstant varuflöde och kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som att ta emot varor, hålla ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom bra kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera såväl med dina medarbetare som med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast 2013-08-12. Pga semestertider besvaras frågor angående tjänsten via mail på khak@jysk.com Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Karlskoga
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef JYSK Karlskoga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef JYSK Karlskoga

Säljare Logistikansvarig Motala
Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Som Logistikansvarig bidrar du genom att optimera vårt lager och genom att vara stolt över att ge kunderna den bästa servicen. Vi erbjuder ett vikariat på 75% med stor chans till fast anställning. Jysk Motala kommer att öppna i nya fräscha lokaler under september. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda och se till att varorna alltid är tillgängliga. * Du ser till att lagerutrymmet används på ett optimalt sätt och att varumottagning, varuleveranser och påfyllning blir korrekt utfört. * Du ansvarar för att lagret är säkert, i ordning och att varorna finns lättillgängliga, och det är även din uppgift att utbilda dina kollegor i hur detta bibehålls. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du är inte rädd för att hugga i och du tycker om att kavla upp ärmarna. * Du är tillgänglig för kunder och kollegor och bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du är stolt över att ha det dagliga ansvaret för lagret där du säkrar att lagerkoncept, säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler följs av dig och dina kollegor. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunder och kollegor är nöjda med din arbetsinsats, och att lagret är rent, i ordning och att det är en säker arbetsplats. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 16/8-13. Ansök gärna snarast möjligt då vi löpande tar in för intervjuer under ansökningtiden. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Motala
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Logistikansvarig Motala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Logistikansvarig Motala

Säljchef JYSK Linköping
"Jag gillar serviceyrket och möten med människor. Som säljchef har jag dessutom möjlighet att påverka butikens riktning och utveckling." Dennis, Sales Leader i Malmö. Varför jobba hos oss? Därför att du som Sales Leader på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Du älskar försäljning och strävar alltid efter att förbättra kundkontakt och service genom att vara en bra säljare och en god kommunikatör och kollega. Som ställföreträdande butikschef letar du alltid efter sätt att öka den dagliga försäljningen och förbättra butikens standard, samt se till att kunderna är nöjda. Vad kan du förvänta dig? * Du har ansvar för försäljning och du säkerställer att butiken och kollegorna är redo för kunderna. * Du optimerar butikens försäljning. * Du planerar butikens bemanning och medarbetarnas utveckling. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du deltar i rekryteringar och introduktioner, samt utbildar och utvecklar ditt team. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom den bästa kundservicen. * Du motiverar ditt team och får dem att prestera sitt bästa. * Du motiveras av att ha en dynamisk vardag med ett stort antal varierande uppgifter och du tycker om att leda butiken när Store Manager inte är på plats. * Du är en viktig del av butiken. För dig innebär en bra dag att du och ditt team har överträffat både kundernas förväntningar och försäljningsmålen. * Du har arbetat inom ett stort konceptdrivet företag, gärna med ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 29 juli. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta District Manger Sten Nielsen 0707-787301 (from 8 juli) alt. maila till District Manager trainee Therese Eklund, tek@jysk.com. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef JYSK Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef JYSK Linköping

Säljchef vikariat, Jönköping
"Jag gillar serviceyrket och möten med människor. Som säljchef har jag dessutom möjlighet att påverka butikens riktning och utveckling." Dennis, Sales Leader i Sjöbo. Varför jobba hos oss? Därför att du som Sales Leader på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Du älskar försäljning och strävar alltid efter att förbättra kundkontakt och service genom att vara en bra säljare och en god kommunikatör och kollega. Som ställföreträdande butikschef letar du alltid efter sätt att öka den dagliga försäljningen och förbättra butikens standard, samt se till att kunderna är nöjda. Vad kan du förvänta dig? * Du har ansvar för försäljning och du säkerställer att butiken och kollegorna är redo för kunderna. * Du optimerar butikens försäljning. * Du planerar butikens bemanning och medarbetarnas utveckling. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du deltar i rekryteringar och introduktioner, samt utbildar och utvecklar ditt team. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom den bästa kundservicen. * Du motiverar ditt team och får dem att prestera sitt bästa. * Du motiveras av att ha en dynamisk vardag med ett stort antal varierande uppgifter och du tycker om att leda butiken när Store Manager inte är på plats. * Du är en viktig del av butiken. För dig innebär en bra dag att du och ditt team har överträffat både kundernas förväntningar och försäljningsmålen. * Du har arbetat inom ett stort konceptdrivet företag, gärna med ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 4 augusti 2013. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef vikariat, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef vikariat, Jönköping

Store Manager trainee, Borås-Jönköping
"Jag vill vara Store Manager Trainee först och främst för att det är roligt och jag tycker om att utvecklas och utveckla andra. Jag vill driva den butik jag kommer att få till stora framgångar och lyckade resultat." Linda Hallbrink, Store Manager Trainee, Dalarna Varför jobba hos oss? Därför att du som Store Manager Trainee på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar, därför strävar våra Store Manager Trainees alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor.Genom ditt team försöker du alltid hitta vägar till att öka butikens omsättning, förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Som Store Manager Trainee kommer du att genomgå ett intensivt introduktionsprogram i butik som förbereder dig inför att stå på egna ben som Store Manager. Här är din stora chans: Just nu letar vi efter våra framtida Store Managers. Om du har vad som krävs, är du kanske en av dem! Vad kan du förvänta dig? * Under introduktionen förbereder du dig för att ta fullt ansvar för en butik där du kommer att jobba för att maximera försäljning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att säkerställa ett konstant varuflöde samt kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, hålla i ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom god kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera både med dina medarbetare och med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. * Du är pendlingsbar inom Borås-Jönköping-Falköping. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 11 augusti 2013. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Falköping
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Store Manager trainee, Borås-Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Store Manager trainee, Borås-Jönköping

Säljchef, Borås
"Jag gillar serviceyrket och möten med människor. Som säljchef har jag dessutom möjlighet att påverka butikens riktning och utveckling." Dennis, Sales Leader i Sjöbo. Varför jobba hos oss? Därför att du som Sales Leader på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Du älskar försäljning och strävar alltid efter att förbättra kundkontakt och service genom att vara en bra säljare och en god kommunikatör och kollega. Som ställföreträdande butikschef letar du alltid efter sätt att öka den dagliga försäljningen och förbättra butikens standard, samt se till att kunderna är nöjda. Vad kan du förvänta dig? * Du har ansvar för försäljning och du säkerställer att butiken och kollegorna är redo för kunderna. * Du optimerar butikens försäljning. * Du planerar butikens bemanning och medarbetarnas utveckling. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du deltar i rekryteringar och introduktioner, samt utbildar och utvecklar ditt team. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom den bästa kundservicen. * Du motiverar ditt team och får dem att prestera sitt bästa. * Du motiveras av att ha en dynamisk vardag med ett stort antal varierande uppgifter och du tycker om att leda butiken när Store Manager inte är på plats. * Du är en viktig del av butiken. För dig innebär en bra dag att du och ditt team har överträffat både kundernas förväntningar och försäljningsmålen. * Du har arbetat inom ett stort konceptdrivet företag, gärna med ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 4 augusti 2013. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef, Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef, Borås

Butikschef JYSK Katrineholm
"En rolig utmaning i framtiden skulle vara att få åka till en butik utomlands och jobba. På JYSK ges nya utmaningar varje dag och det gör att jag hela tiden utvecklas personligen. Det är viktigt för mig att utvecklas och att växa. Jag vill ju bli bäst - så är det när man är en tävlingsmänniska!" Therese, Store Manager i Skara Varför jobba hos oss? Därför att du som Store Manager på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Därför strävar våra Store Managers alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Du försöker alltid hitta nya vägar för att öka butikens omsättning med hjälp av ditt team, och du strävar efter att förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Vi söker nu en Butikschef till vår butik i Katrineholm som kommer att ansvara för ett väl sammansvetsat och duktigt team. Vad kan du förvänta dig? * Genom att ta fullt ansvar för din butik kommer du att maximera omsättning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. * Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att både säkerställa ett konstant varuflöde och kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som att ta emot varor, hålla ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom bra kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera såväl med dina medarbetare som med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att maila District Manager Kristina Håkansson, khak@jysk.com Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef JYSK Katrineholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef JYSK Katrineholm

Butikschef Strängnäs
"En rolig utmaning i framtiden skulle vara att få åka till en butik utomlands och jobba. På JYSK ges nya utmaningar varje dag och det gör att jag hela tiden utvecklas personligen. Det är viktigt för mig att utvecklas och att växa. Jag vill ju bli bäst - så är det när man är en tävlingsmänniska!" Therese, Store Manager i Skara Varför jobba hos oss? Därför att du som Store Manager på JYSK i Strängnäs har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Därför strävar våra Store Managers alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Du försöker alltid hitta nya vägar för att öka butikens omsättning med hjälp av ditt team, och du strävar efter att förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Du som butikschef kommer att ansvara för ett väl sammansvetsat team i Strängnäs butiken. Vad kan du förvänta dig? * Genom att ta fullt ansvar för din butik kommer du att maximera omsättning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. * Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att både säkerställa ett konstant varuflöde och kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som att ta emot varor, hålla ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom bra kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera såväl med dina medarbetare som med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Frågor angående tjänsten besvaras av Distriktschef Kristina Håkansson på telefonnr: 070 - 946 61 58. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Strängnäs
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef Strängnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef Strängnäs

Säljare tillfällig anställning Barkarby
"Jag ställs inför olika utmaningar varje dag och jag är glad för att arbeta i JYSK. I JYSK arbetar jag med fantastiska och professionella människor och vi hjälper varandra som team och familj. Jag uppskattar varje dag tillsammans med dem." Yong, Sales Leader i Shanghai, Kina Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Våra kunder uppskattar vår kompetenta och hjälpsamma service och våra bra erbjudanden. Som säljare på JYSK erbjuder du detta med glädje. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. * Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda, och att varorna alltid är tillgängliga med rätt skyltning. * Du är en viktig del i ett energiskt och hårt arbetande team där du kommer att få kavla upp ärmarna för att hjälpa dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, städning och varubeställning. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * För dig är det naturligt att den bästa kundservicen, hög standard och goda värderingar går hand i hand. * Du är tillgänglig för våra kunder och du bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du låter dig inte stressas av att kön till kassan växer eller att många kunder vill ha din hjälp samtidigt. Tvärtom trivs du med den dynamik och variation det tillför jobbet. * Du gillar försäljning och du behandlar varje kund som en unik individ. Du rekommenderar konsekvent merförsäljningsvaror för att möta deras önskemål. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunderna är nöjda, försäljningen är i topp och du har haft en givande dag tillsammans med dina kollegor. Nyfiken? Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.jysk.se, senast den 30 sep men ansökningarna bearbetas löpande. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare tillfällig anställning Barkarby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare tillfällig anställning Barkarby

Butikschef Valbo
"En rolig utmaning i framtiden skulle vara att få åka till en butik utomlands och jobba. På JYSK ges nya utmaningar varje dag och det gör att jag hela tiden utvecklas personligen. Det är viktigt för mig att utvecklas och att växa. Jag vill ju bli bäst - så är det när man är en tävlingsmänniska!" Therese, Store Manager i Skara Varför jobba hos oss? Därför att du som Store Manager på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Därför strävar våra Store Managers alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Du försöker alltid hitta nya vägar för att öka butikens omsättning med hjälp av ditt team, och du strävar efter att förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Vår duktiga butikschef Anna-Karin går mot nya spännande utmaningar på JYSK och därför söker vi nu vår nya butikschef i Valbo. Kanske är det just dig vi söker! Vad kan du förvänta dig? * Genom att ta fullt ansvar för din butik kommer du att maximera omsättning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. * Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att både säkerställa ett konstant varuflöde och kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som att ta emot varor, hålla ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom bra kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera såväl med dina medarbetare som med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Frågor på tjänsten besvaras av District manager Fredrik Dahlgren, fda@jysk.com Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 16 september. Vi tar in löpande för intervjuer under ansökningstiden. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Gävle
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef Valbo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef Valbo

Butikschefer distrikt Vänern
Varför jobba hos oss? Därför att du som Butikschef på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar, därför strävar våra Butikschefer alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Genom ditt team försöker du alltid hitta vägar till att öka butikens omsättning, förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Här är din stora chans: Just nu letar vi efter nya Butikschefer i området kring Mariestad, Skara och Lidköping. Om du har vad som krävs, är du kanske en av dem! Vad kan du förvänta dig? * Efter avslutad introduktion ska du vara redo att ta fullt ansvar för en butik där du kommer att jobba för att maximera försäljning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att säkerställa ett konstant varuflöde samt kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, hålla i ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom god kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera både med dina medarbetare och med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 23 sep. Ansök gärna så fort som möjligt då urvalet kommer att ske löpande. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Skara
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschefer distrikt Vänern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschefer distrikt Vänern

Butikschefer distrikt Vänern
Varför jobba hos oss? Därför att du som Butikschef på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar, därför strävar våra Butikschefer alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Genom ditt team försöker du alltid hitta vägar till att öka butikens omsättning, förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Här är din stora chans: Just nu letar vi efter nya Butikschefer i området kring Mariestad, Skara och Lidköping. Om du har vad som krävs, är du kanske en av dem! Vad kan du förvänta dig? * Efter avslutad introduktion ska du vara redo att ta fullt ansvar för en butik där du kommer att jobba för att maximera försäljning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att säkerställa ett konstant varuflöde samt kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, hålla i ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom god kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera både med dina medarbetare och med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 23 sep. Ansök gärna så fort som möjligt då urvalet kommer att ske löpande. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Lidköping
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschefer distrikt Vänern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschefer distrikt Vänern

Butikschefer distrikt Vänern
Varför jobba hos oss? Därför att du som Butikschef på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar, därför strävar våra Butikschefer alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Genom ditt team försöker du alltid hitta vägar till att öka butikens omsättning, förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Här är din stora chans: Just nu letar vi efter nya Butikschefer i området kring Mariestad, Skara och Lidköping. Om du har vad som krävs, är du kanske en av dem! Vad kan du förvänta dig? * Efter avslutad introduktion ska du vara redo att ta fullt ansvar för en butik där du kommer att jobba för att maximera försäljning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att säkerställa ett konstant varuflöde samt kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, hålla i ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom god kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera både med dina medarbetare och med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 23 sep. Ansök gärna så fort som möjligt då urvalet kommer att ske löpande. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Mariestad
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschefer distrikt Vänern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschefer distrikt Vänern

Säljchef Vikariat, Jönköping
"Jag gillar serviceyrket och möten med människor. Som säljchef har jag dessutom möjlighet att påverka butikens riktning och utveckling." Dennis, Sales Leader i Svågertorp. Varför jobba hos oss? Därför att du som Säljchef på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Du älskar försäljning och strävar alltid efter att förbättra kundkontakt och service genom att vara en bra säljare och en god kommunikatör och kollega. Som ställföreträdande butikschef letar du alltid efter sätt att öka den dagliga försäljningen och förbättra butikens standard, samt se till att kunderna är nöjda. Vad kan du förvänta dig? * Du har ansvar för försäljning och du säkerställer att butiken och kollegorna är redo för kunderna. * Du optimerar butikens försäljning. * Du planerar butikens bemanning och medarbetarnas utveckling. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du deltar i rekryteringar och introduktioner, samt utbildar och utvecklar ditt team. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom den bästa kundservicen. * Du motiverar ditt team och får dem att prestera sitt bästa. * Du motiveras av att ha en dynamisk vardag med ett stort antal varierande uppgifter och du tycker om att leda butiken när Butikschefen inte är på plats. * Du är en viktig del av butiken. För dig innebär en bra dag att du och ditt team har överträffat både kundernas förväntningar och försäljningsmålen. * Du har arbetat inom ett stort konceptdrivet företag, med ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 16/9-2013. Tjänsten är ett föräldraledighetsvik ca 6 månader med goda möjligheter för fortsatt ledartjänst inom distriktet efter att vikariatet gått ut. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef Vikariat, Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef Vikariat, Jönköping

Butikschefer till Norra Norrland
"Jag vill vara Store Manager Trainee först och främst för att det är roligt och jag tycker om att utvecklas och utveckla andra. Jag vill driva den butik jag kommer att få till stora framgångar och lyckade resultat." Linda Hallbrink, Store Manager Trainee, Dalarna Varför jobba hos oss? Därför att du som Butikschef på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar, därför strävar våra Butikschefer alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Genom ditt team försöker du alltid hitta vägar till att öka butikens omsättning, förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Här är din stora chans: Just nu letar vi efter våra framtida Butikschefer. Om du har vad som krävs, är du kanske en av dem! Du börjar din karriär som Store Manager Trainee och kommer genomgå ett unikt, skräddarsytt och mycket uppskattat utbildningsprogram. Placering under introduktion kommer tex vara i Luleå eller Örnsköldsvik. Därefter placering i en butik i distriktet som sträcker sig från Umeå till Kiruna. Vad kan du förvänta dig? * Efter avslutad introduktion ska du vara redo att ta fullt ansvar för en butik där du kommer att jobba för att maximera försäljning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att säkerställa ett konstant varuflöde samt kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, hålla i ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom god kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera både med dina medarbetare och med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. * Du är flyttbar Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 23 September. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Luleå
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschefer till Norra Norrland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschefer till Norra Norrland

Butikschefer till Norra Norrland
"Jag vill vara Store Manager Trainee först och främst för att det är roligt och jag tycker om att utvecklas och utveckla andra. Jag vill driva den butik jag kommer att få till stora framgångar och lyckade resultat." Linda Hallbrink, Store Manager Trainee, Dalarna Varför jobba hos oss? Därför att du som Butikschef på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar, därför strävar våra Butikschefer alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Genom ditt team försöker du alltid hitta vägar till att öka butikens omsättning, förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Här är din stora chans: Just nu letar vi efter våra framtida Butikschefer. Om du har vad som krävs, är du kanske en av dem! Du börjar din karriär som Store Manager Trainee och kommer genomgå ett unikt, skräddarsytt och mycket uppskattat utbildningsprogram. Placering under introduktion kommer tex vara i Luleå eller Örnsköldsvik. Därefter placering i en butik i distriktet som sträcker sig från Umeå till Kiruna. Vad kan du förvänta dig? * Efter avslutad introduktion ska du vara redo att ta fullt ansvar för en butik där du kommer att jobba för att maximera försäljning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att säkerställa ett konstant varuflöde samt kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, hålla i ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom god kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera både med dina medarbetare och med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. * Du är flyttbar Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 23 September. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Kiruna
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschefer till Norra Norrland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschefer till Norra Norrland

Butikschefer till Norra Norrland
"Jag vill vara Store Manager Trainee först och främst för att det är roligt och jag tycker om att utvecklas och utveckla andra. Jag vill driva den butik jag kommer att få till stora framgångar och lyckade resultat." Linda Hallbrink, Store Manager Trainee, Dalarna Varför jobba hos oss? Därför att du som Butikschef på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar, därför strävar våra Butikschefer alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Genom ditt team försöker du alltid hitta vägar till att öka butikens omsättning, förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Här är din stora chans: Just nu letar vi efter våra framtida Butikschefer. Om du har vad som krävs, är du kanske en av dem! Du börjar din karriär som Store Manager Trainee och kommer genomgå ett unikt, skräddarsytt och mycket uppskattat utbildningsprogram. Placering under introduktion kommer tex vara i Luleå eller Örnsköldsvik. Därefter placering i en butik i distriktet som sträcker sig från Umeå till Kiruna. Vad kan du förvänta dig? * Efter avslutad introduktion ska du vara redo att ta fullt ansvar för en butik där du kommer att jobba för att maximera försäljning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att säkerställa ett konstant varuflöde samt kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, hålla i ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom god kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera både med dina medarbetare och med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. * Du är flyttbar Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 23 September. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Umeå
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschefer till Norra Norrland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschefer till Norra Norrland

Säljchef, Borås
"Jag gillar serviceyrket och möten med människor. Som säljchef har jag dessutom möjlighet att påverka butikens riktning och utveckling." Dennis, Sales Leader i Malmö. Varför jobba hos oss? Därför att du som Säljchef på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Du älskar försäljning och strävar alltid efter att förbättra kundkontakt och service genom att vara en bra säljare och en god kommunikatör och kollega. Som ställföreträdande butikschef letar du alltid efter sätt att öka den dagliga försäljningen och förbättra butikens standard, samt se till att kunderna är nöjda. Vad kan du förvänta dig? * Du har ansvar för försäljning och du säkerställer att butiken och kollegorna är redo för kunderna. * Du optimerar butikens försäljning. * Du planerar butikens bemanning och medarbetarnas utveckling. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du deltar i rekryteringar och introduktioner, samt utbildar och utvecklar ditt team. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom den bästa kundservicen. * Du motiverar ditt team och får dem att prestera sitt bästa. * Du motiveras av att ha en dynamisk vardag med ett stort antal varierande uppgifter och du tycker om att leda butiken när Butikschefen inte är på plats. * Du är en viktig del av butiken. För dig innebär en bra dag att du och ditt team har överträffat både kundernas förväntningar och försäljningsmålen. * Du har arbetat inom ett stort konceptdrivet företag, med ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 16/9-2013. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Borås
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef, Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef, Borås

Butikschef Västra Götaland och Jönköpingslän
"Jag vill vara Store Manager först och främst för att det är roligt och jag tycker om att utvecklas och utveckla andra. Jag vill driva den butik jag kommer att få till stora framgångar och lyckade resultat." Linda Hallbrink, Store Manager Trainee, Dalarna Varför jobba hos oss? Därför att du som Butikschef på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar, därför strävar våra Butikschefer alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Genom ditt team försöker du alltid hitta vägar till att öka butikens omsättning, förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Här är din stora chans: just nu letar vi efter våra framtida Butikschefer. Om du har vad som krävs, är du kanske en av dem! Introduktionen kommer att ske tillsammans med vår duktiga butikschef i Falköping och därefter blir det placering i V-Götaland eller Jönköpings län. Vad kan du förvänta dig? * Efter avslutad introduktion ska du vara redo att ta fullt ansvar för en butik där du kommer att jobba för att maximera försäljning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att säkerställa ett konstant varuflöde samt kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, hålla i ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom god kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera både med dina medarbetare och med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 23/9-2013. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Falköping
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef Västra Götaland och Jönköpingslän jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef Västra Götaland och Jönköpingslän

Logistiksupport administratör
Varför jobba hos oss? Kundsupport/Orderhantering Tjänsten innebär mycket kontakter med våra Internetkunder, våra butiker i Sverige och Finland samt vår logistikavdelning i Danmark som gör alla orderförslag till butikerna. Befattningen innebär att gemensamt ansvara för de dagliga rutiner som finns inom logistiksupportgruppen, vara "spindeln i nätet" i ett kreativt gäng. Man ska bidra med den bästa service, vägledning och fackmässiga kunskap man innehar. Vad kan du förvänta dig? * Ett arbete som innebär att ha många "bollar i luften" och ta egna initiativ under ansvar. * Ett roligt arbete inom kundsupport som innebär en hel del rutiner som ska göras dagligen där du är en viktig bit i vår logistik. * Ett attraktivt bonussystem som belönar i förhållande till Distributionscenter Nässjös resultat. * En massa härliga arbetskamrater med god humor. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Är serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med mycket människor. * Har god samarbetsförmåga och är villig att ta ansvar och initiativ. * Mycket god datavana, kunna uttrycka sig väl i engelska både tal och skrift (finska är meriterande), gärna erfarenhet av vårt affärssystem SAP och varukunskap inom Jysk. * Har logistiskt tänkande och tycker om att planera och prioritera. * Är stresstålig. * Kan agera enligt våra värderingar: Köpman, Kollega och Kåranda. Nyfiken? Tjänsten är på JYSK AB Distributionscenter i Nässjö, som svarar för leveranser ut till alla våra Svenska och Finska butiker samt leveranser till våra internetkunder. Sista ansökningsdag är den 6 okt 2013. Alla ansökningar sker via vår hemsida www.jysk.se För frågor om tjänsten kontakta Erika Kindh 0380-55 83 26 Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Nässjö
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Logistiksupport administratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logistiksupport administratör

Säljare JYSK Vetlanda
"Jag ställs inför olika utmaningar varje dag och jag är glad för att arbeta i JYSK. I JYSK arbetar jag med fantastiska och professionella människor och vi hjälper varandra som team och familj. Jag uppskattar varje dag tillsammans med dem." Yong, Sales Leader i Shanghai, Kina Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Våra kunder uppskattar vår kompetenta och hjälpsamma service och våra bra erbjudanden. Som säljare på JYSK erbjuder du detta med glädje. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. * Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda, och att varorna alltid är tillgängliga med rätt skyltning. * Du är en viktig del i ett energiskt och hårt arbetande team där du kommer att få kavla upp ärmarna för att hjälpa dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, städning och varubeställning. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * För dig är det naturligt att den bästa kundservicen, hög standard och goda värderingar går hand i hand. * Du är tillgänglig för våra kunder och du bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du låter dig inte stressas av att kön till kassan växer eller att många kunder vill ha din hjälp samtidigt. Tvärtom trivs du med den dynamik och variation det tillför jobbet. * Du gillar försäljning och du behandlar varje kund som en unik individ. Du rekommenderar konsekvent merförsäljningsvaror för att möta deras önskemål. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunderna är nöjda, försäljningen är i topp och du har haft en givande dag tillsammans med dina kollegor. Nyfiken? Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 25 september. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Vetlanda
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare JYSK Vetlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare JYSK Vetlanda

Extra anställd Säljare, Kinna
"Jag ställs inför olika utmaningar varje dag och jag är glad för att arbeta i JYSK. I JYSK arbetar jag med fantastiska och professionella människor och vi hjälper varandra som team och familj. Jag uppskattar varje dag tillsammans med dem." Yong, Sales Leader i Shanghai, Kina Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Våra kunder uppskattar vår kompetenta och hjälpsamma service och våra bra erbjudanden. Som säljare på JYSK erbjuder du detta med glädje. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. * Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda, och att varorna alltid är tillgängliga med rätt skyltning. * Du är en viktig del i ett energiskt och hårt arbetande team där du kommer att få kavla upp ärmarna för att hjälpa dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, städning och varubeställning. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * För dig är det naturligt att den bästa kundservicen, hög standard och goda värderingar går hand i hand. * Du är tillgänglig för våra kunder och du bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du låter dig inte stressas av att kön till kassan växer eller att många kunder vill ha din hjälp samtidigt. Tvärtom trivs du med den dynamik och variation det tillför jobbet. * Du gillar försäljning och du behandlar varje kund som en unik individ. Du rekommenderar konsekvent merförsäljningsvaror för att möta deras önskemål. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunderna är nöjda, försäljningen är i topp och du har haft en givande dag tillsammans med dina kollegor. Nyfiken? Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 20 September 2013. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Mark
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Extra anställd Säljare, Kinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra anställd Säljare, Kinna

Säljchef, Ystad
"Jag gillar serviceyrket och möten med människor. Som säljchef har jag dessutom möjlighet att påverka butikens riktning och utveckling." Dennis, Sales Leader i Malmö. Varför jobba hos oss? Därför att du som Säljchef på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Du älskar försäljning och strävar alltid efter att förbättra kundkontakt och service genom att vara en bra säljare och en god kommunikatör och kollega. Som ställföreträdande butikschef letar du alltid efter sätt att öka den dagliga försäljningen och förbättra butikens standard, samt se till att kunderna alltid är nöjda. För att passa i team Ystad söker vi dig som är engagerad, positiv och har mycket driv och vilja! Vad kan du förvänta dig? * Du har ansvar för försäljning och du säkerställer att butiken och kollegorna är redo för kunderna. * Du optimerar butikens försäljning. * Du planerar butikens bemanning och medarbetarnas utveckling tillsammans med din Store Manager. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du deltar i rekryteringar och introduktioner, samt utbildar och utvecklar ditt team. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom den bästa kundservicen. * Du motiverar ditt team och får dem att prestera sitt bästa. * Du motiveras av att ha en dynamisk vardag med ett stort antal varierande uppgifter och du tycker om att leda butiken både tillsammans med din Store Manager och på egen hand när Store Manager inte är på plats. * Du är en viktig del av butiken. För dig innebär en bra dag att du och ditt team har överträffat både kundernas förväntningar och försäljningsmålen. * Du har arbetat inom ett stort konceptdrivet företag och har ledarerfarenhet. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 3 oktober 2013 Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Ystad
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef, Ystad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef, Ystad

Säljare tillfällig anställning Borås
"Jag ställs inför olika utmaningar varje dag och jag är glad för att arbeta i JYSK. I JYSK arbetar jag med fantastiska och professionella människor och vi hjälper varandra som team och familj. Jag uppskattar varje dag tillsammans med dem." Yong, Sales Leader i Shanghai, Kina Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Våra kunder uppskattar vår kompetenta och hjälpsamma service och våra bra erbjudanden. Som säljare på JYSK erbjuder du detta med glädje. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. * Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda, och att varorna alltid är tillgängliga med rätt skyltning. * Du är en viktig del i ett energiskt och hårt arbetande team där du kommer att få kavla upp ärmarna för att hjälpa dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, städning och varubeställning. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * För dig är det naturligt att den bästa kundservicen, hög standard och goda värderingar går hand i hand. * Du är tillgänglig för våra kunder och du bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du låter dig inte stressas av att kön till kassan växer eller att många kunder vill ha din hjälp samtidigt. Tvärtom trivs du med den dynamik och variation det tillför jobbet. * Du gillar försäljning och du behandlar varje kund som en unik individ. Du rekommenderar konsekvent merförsäljningsvaror för att möta deras önskemål. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunderna är nöjda, försäljningen är i topp och du har haft en givande dag tillsammans med dina kollegor. Nyfiken? Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 29/9. Den tillfälliga anställningen är på ca 10h/v men om du trivs och utveklas bra på JYSK finns goda chanser till fast anställning inom distriktet. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Borås
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare tillfällig anställning Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare tillfällig anställning Borås

Säljare med logistikansvar Visby
"JYSK för mig innebär teamwork, bra ledarskap och att vi arbetar med kunder som värdesätter professionell service. Jag gillar den känslan " Malgorzata, Säljare i den polska staden Biala Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Som Logistikansvarig bidrar du genom att optimera vårt lager och genom att vara stolt över att ge kunderna den bästa servicen. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda och se till att varorna alltid är tillgängliga. * Du ser till att lagerutrymmet används på ett optimalt sätt och att varumottagning, varuleveranser och påfyllning blir korrekt utfört. * Du ansvarar för att lagret är säkert, i ordning och att varorna finns lättillgängliga, och det är även din uppgift att utbilda dina kollegor i hur detta bibehålls. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du är inte rädd för att hugga i och du tycker om att kavla upp ärmarna. * Du är tillgänglig för kunder och kollegor och bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du är stolt över att ha det dagliga ansvaret för lagret där du säkrar att lagerkoncept, säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler följs av dig och dina kollegor. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunder och kollegor är nöjda med din arbetsinsats, och att lagret är rent, i ordning och att det är en säker arbetsplats. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 4 oktober 2013 Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Gotland
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med logistikansvar Visby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med logistikansvar Visby

Butikschef Stockholm norrort
"En rolig utmaning i framtiden skulle vara att få åka till en butik utomlands och jobba. På JYSK ges nya utmaningar varje dag och det gör att jag hela tiden utvecklas personligen. Det är viktigt för mig att utvecklas och att växa. Jag vill ju bli bäst - så är det när man är en tävlingsmänniska!" Therese, Store Manager i Skara Varför jobba hos oss? Därför att du som Store Manager på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Därför strävar våra Store Managers alltid efter att vara duktiga säljare och goda kollegor. Du försöker alltid hitta nya vägar för att öka butikens omsättning med hjälp av ditt team, och du strävar efter att förbättra den dagliga butiksdriften samt öka medarbetarnas prestationer och utveckling. Vad kan du förvänta dig? * Genom att ta fullt ansvar för din butik kommer du att maximera omsättning och service. * Du går i täten och tar fram det bästa i ditt team. * Du kommer att lära dig nya saker om ledarskap, retail och om dig själv. * Du hanterar operativa frågor såsom planering, prioritering och följer upp medarbetarnas prestationer. * Du ser till att du och ditt team arbetar efter JYSKs koncept för att både säkerställa ett konstant varuflöde och kompetenta, hjälpsamma och tillgängliga medarbetare. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du hjälper dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som att ta emot varor, hålla ordning på lagret, fylla på hyllorna och beställa varor. * Du får det yttersta ansvaret över den totala driften i en JYSK butik Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. * Du brinner för att optimera försäljningen genom bra kundservice. * Du skapar resultat genom att ha överblick och vara proaktiv och beslutsam. * Du lägger märke till och drar nytta av ditt teams fulla potential och du har lätt för att kommunicera såväl med dina medarbetare som med våra kunder. * Du planerar, prioriterar och följer upp budget, mål och kostnader på ett effektivt sätt. * Du ser saker ur ett brett perspektiv men har fortfarande öga för detaljer. * Du har arbetat inom retail och har flerårig ledarerfarenhet inom handeln. * Du har dokumenterade goda resultat ifrån tidigare butiksdrift Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en stor ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 31 okt. Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Kridahl 0706-69 66 22. Vi tar in för intervju löpande. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef Stockholm norrort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef Stockholm norrort

Säljare Logistikansvarig Örebro
"JYSK för mig innebär teamwork, bra ledarskap och att vi arbetar med kunder som värdesätter professionell service. Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Som Logistikansvarig bidrar du genom att optimera vårt lager och genom att vara stolt över att ge kunderna den bästa servicen. Då vår Logistikansvarig är tjänsteledig pga studier söker vi därför hans ersättare under en tidsbegränsad period. Goda chanser till förlängning finns inom distriktet. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda och se till att varorna alltid är tillgängliga. * Du ser till att lagerutrymmet används på ett optimalt sätt och att varumottagning, varuleveranser och påfyllning blir korrekt utfört. * Du ansvarar för att lagret är säkert, i ordning och att varorna finns lättillgängliga, och det är även din uppgift att utbilda dina kollegor i hur detta bibehålls. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du är inte rädd för att hugga i och du tycker om att kavla upp ärmarna. * Du är tillgänglig för kunder och kollegor och bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du är stolt över att ha det dagliga ansvaret för lagret där du säkrar att lagerkoncept, säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler följs av dig och dina kollegor. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunder och kollegor är nöjda med din arbetsinsats, och att lagret är rent, i ordning och att det är en säker arbetsplats. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 2013-10-11. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Örebro
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Logistikansvarig Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Logistikansvarig Örebro

Säljare med logistikansvar, Nacka
Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Som Logistikansvarig hos oss bidrar du med att vara hjärnan på lagret, du tar dig stolt an uppgiften att optimera lagret. Du ger våra kunder 100% god service samt att du är en god kollega. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda och se till att varorna alltid är tillgängliga. * Du ser till att lagerutrymmet används på ett optimalt sätt och att varumottagning, varuleveranser och påfyllning blir korrekt utfört. * Du ser lösningar och inte problem. * Du ansvarar för att lagret är säkert, i ordning och att varorna finns lättillgängliga, och det är även din uppgift att utbilda dina kollegor i hur detta bibehålls. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du är inte rädd för att hugga i och du tycker om att kavla upp ärmarna, du har sinne för ordning där var sak har sin plats. * Du är tillgänglig för kunder och kollegor och bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du är stolt över att ha det dagliga ansvaret för lagret där du säkrar att lagerkoncept, säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler följs av dig och dina kollegor. * Du är en köpman och en flexibel teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunder och kollegor är nöjda med din arbetsinsats och att lagret är rent, i ordning och att det är en säker arbetsplats. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 6 oktober 2013 Intervjuer sker löpande Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Nacka
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med logistikansvar, Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med logistikansvar, Nacka

Säljare Falkenberg
"Jag ställs inför olika utmaningar varje dag och jag är glad för att arbeta i JYSK. I JYSK arbetar jag med fantastiska och professionella människor och vi hjälper varandra som team och familj. Jag uppskattar varje dag tillsammans med dem." Yong, Sales Leader i Shanghai, Kina Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Våra kunder uppskattar vår kompetenta och hjälpsamma service och våra bra erbjudanden. Som säljare på JYSK erbjuder du detta med glädje. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. * Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda, och att varorna alltid är tillgängliga med rätt skyltning. * Du är en viktig del i ett energiskt och hårt arbetande team där du kommer att få kavla upp ärmarna för att hjälpa dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, städning och varubeställning. * En arbetsplats där vi förväntar oss att du är ansvarsfull och lojal. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * För dig är det naturligt att den bästa kundservicen, hög standard och goda värderingar går hand i hand. * Du är tillgänglig för våra kunder och du bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du låter dig inte stressas av att kön till kassan växer eller att många kunder vill ha din hjälp samtidigt. Tvärtom trivs du med den dynamik och variation det tillför jobbet. * Du gillar försäljning och du behandlar varje kund som en unik individ. Du rekommenderar konsekvent merförsäljningsvaror för att möta deras önskemål. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunderna är nöjda, försäljningen är i topp och du har haft en givande dag tillsammans med dina kollegor. Nyfiken? Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 18:e oktober. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Falkenberg

Säljchef, Svågertorp, Malmö
"Jag gillar serviceyrket och möten med människor. Som säljchef har jag dessutom möjlighet att påverka butikens riktning och utveckling." Dennis, Sales Leader. Varför jobba hos oss? Därför att du som Säljchef på JYSK har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På JYSK tror vi att bra försäljning och god service bygger på starka personliga värderingar. Du älskar försäljning och strävar alltid efter att förbättra kundkontakt och service genom att vara en bra säljare och en god kommunikatör och kollega. Som ställföreträdande butikschef letar du alltid efter sätt att öka den dagliga försäljningen och förbättra butikens standard, samt se till att kunderna är nöjda. Du är van vid arbeten med högt tempo och du är stresstålig Vad kan du förvänta dig? * Du har ansvar för försäljning och du säkerställer att butiken och kollegorna är redo för kunderna. * Du optimerar butikens försäljning. * Du planerar butikens bemanning och medarbetarnas utveckling. * Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda. * Du deltar i rekryteringar och introduktioner, samt utbildar och utvecklar ditt team. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du brinner för att optimera försäljningen genom den bästa kundservicen. * Du motiverar ditt team och får dem att prestera sitt bästa. * Du motiveras av att ha en dynamisk vardag med ett stort antal varierande uppgifter och du har förmåga om att leda butiken när Butikschefen inte är på plats. * Du har som mål att bli Butikschef och driva en egen JYSK butik. * Du är en viktig del av butiken. För dig innebär en bra dag att du och ditt team har överträffat både kundernas förväntningar och försäljningsmålen. * Du förstår vikten av en kampanjförberedd butik, med kampanjförberedda medarbetare. * Du har arbetat inom ett stort konceptdrivet företag, gärna med ledarerfarenhet. * Du är stresstålig och flexibel. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro
Företag: JYSK AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljchef, Svågertorp, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljchef, Svågertorp, Malmö

Säljare tillfällig anställning, Svågertorp Malmö
"Jag ställs inför olika utmaningar varje dag och jag är glad för att arbeta i JYSK. I JYSK arbetar jag med fantastiska och professionella människor och vi hjälper varandra som team och familj. Jag uppskattar varje dag tillsammans med dem." Yong, Sales Leader i Shanghai, Kina Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Våra kunder uppskattar vår kompetenta och hjälpsamma service och våra bra erbjudanden. Som säljare på JYSK erbjuder du detta med glädje. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du är serviceminded och bemöter våra kunder med ett leende. * Du tar kontakt med alla kunder och visar intresse för deras behov. * Du lyssnar på kundernas behov och anpassar försäljningen därefter. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda, och att varorna alltid är tillgängliga med rätt skyltning. * Du är en viktig del i ett energiskt och hårt arbetande team där du kommer att få kavla upp ärmarna för att hjälpa dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, städning och varubeställning. Om du trivs och passar bra in i JYSK teamet finns chans till utökning av tjänst inom distriktet. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * För dig är det naturligt att den bästa kundservicen, hög standard och goda värderingar går hand i hand. * Du är tillgänglig för våra kunder och du bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du låter dig inte stressas av att kön till kassan växer eller att många kunder vill ha din hjälp samtidigt. Tvärtom trivs du med den dynamik och variation det tillför jobbet. * Du gillar försäljning och du behandlar varje kund som en unik individ. Du rekommenderar konsekvent merförsäljningsvaror för att möta deras önskemål. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunderna är nöjda, försäljningen är i topp och du har haft en givande dag tillsammans med dina kollegor. Nyfiken? Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast 20131103. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2050 butiker i 35 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Malmö
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare tillfällig anställning, Svågertorp Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare tillfällig anställning, Svågertorp Malmö


Sök lediga jobb JYSK AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se