Java utvecklare med övergripande ansvar rekryteras till spännande

Java utvecklare med övergripande ansvar rekryteras till spännande jobb Java utvecklare med övergripande ansvar rekryteras till spännande

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Java utvecklare med övergripande ansvar rekryteras till spännande. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Java utvecklare med övergripande ansvar rekryteras till spännande. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Java utvecklare med övergripande ansvar rekryteras till spännande- Göteborg


Mer beskrivning

Java utvecklare med övergripande ansvar rekryteras till spännande
Säkerhetskoncernen Gunnebo tillhandahåller effektiva och innovativa säkerhetslösningar till kunder i hela världen. Koncernen har 5 700 anställda i 32 länder i Europa, Asien, Afrika, Australien och Amerika och omsätter 5 300 Mkr. Det globala erbjudandet är fokuserat på banksäkerhet, kontanthantering, säker förvaring, tillträdeskontroll och service. Gunnebo Cash Automation AB utvecklar det slutna kontanthanteringssystemet SafePay™. För mer information, besök www.gunnebo.com Arbetsbeskrivning Vi söker dig som brinner för web-baserad javautveckling och vill vara med och vidareutveckla vår produkt. Som utvecklare kommer du att arbeta tillsammans med produktledningen för att utveckla nya funktioner i produkten. Du kommer också att ansvara för stora delar av utvecklingsprocessen och arbeta med nyutveckling, anpassningar, test, support och förvaltning av vårt web-baserade system, Gunnebo CashControl. Vi utvecklar våra system i Java och arbetet sker i projektform. Du kommer också att vara behjälplig i offertarbete och delta som expert i kundmöten. Resor utomlands förekommer. Arbetet är fritt och utvecklande med varierande uppgifter och du har stor möjlighet att påverka. Arbetsmiljön är kreativ och prestigelös. Gunnebo Cash Automation ligger i teknisk framkant och du kommer att vara en viktig del i den utvecklingen. Vem är du? För att axla den här rollen behöver du en relevant högskoleutbildning samt flera års erfarenhet av web-baserad javautveckling och har tidigare erfarenhet av följande: javascript, CSS, HTML, XML, Webservices, SQL och JDBC. Andra verktyg, miljöer och språk du kan komma i kontakt med i arbetet är JSF, Facelets, Richfaces, Tomcat, Java EE, MS SQL server, PostgreSQL, GIT, Ant, Junit, Primefaces och CDI. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och det är viktigt för oss att du har ett genuint tekniskt intresse. Du är nyfiken, driven och du gillar att ha kontakt med andra människor. Du pratar och skriver flytande svenska och engelska Vad kan vi erbjuda dig: •En tillsvidare anställning hos Gunnebo Cash Automation AB med placering i Sisjön. •Arbeta tillsammans med kompetenta och motiverade kollegor på en mindre avdelning med entreprenörsanda. •Tryggheten att tillhöra en större koncern. •Ett produktbolag med en unik lösning som säljs internationellt. Kontaktperson I den här rekryteringen samarbetar Gunnebo med Experis IT. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sisjön. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Cais-Mari Bengtsson på telefon 031-708 67 51. Ansökan sker genom att registrera ditt personliga CV på www.experis.se Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att ansöka. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis IT
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Java utvecklare med övergripande ansvar rekryteras till spännande jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Java utvecklare med övergripande ansvar rekryteras till spännande


Sök lediga jobb Java utvecklare med övergripande ansvar rekryteras till spännande

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se