Jensen's Bøfhus jobb - lediga jobb

Jensen's Bøfhus jobb Jensen's Bøfhus jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Jensen's Bøfhus. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Jensen's Bøfhus. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kundtjänstansvarig.- Stockholm

  2. Ekonomichef - Koncern i byggbranschen- Stockholm

  3. Administratör / Säljare- Solna

  4. Apputvecklare iPhone/iPad Android Windows Phone- Stockholm

  5. MC Mekaniker- Haninge

  6. Frisör sökes- Stockholm

  7. B-korts chaufför- Haninge

  8. Extra/helg Jobb- Upplands Väsby

  9. FOTOGRAFER SÖKES I STOCKHOLM NORRORT- Stockholm

  10. Arbetsledare / produktionsledare Stomme- Stockholm


Mer beskrivning

Kundtjänstansvarig.
Kundtjänstansvarig. Nu söker vi dig som vill leda & ansvara för vårt team på Timarco. Vi har funnits sedan 1985 och med e-handel sedan 1997 i flera länder. Vi säljer märkesunderkläder såsom Triumph, Sloggi, Björn Borg, Wonderbra, Calida, Abecita, Armani m fl. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med beräknat tillträde 12 augusti. Vi söker dig som gillar att hjälpa kunder och ge god service både via telefon och mail. Du kommer även att sköta reklamationer och returer, uppdateringar på webben, inbetalningar mm. I vårt företag är god service ett av våra viktigaste ledord, så att du gillar att möta kunder och alltid ge bästa möjliga service är mycket viktigt. Din personlighet är viktig för oss! Du är glad, framåt och positiv. Du gillar att arbeta både i team och självständigt. Du är snabb, effektiv och noggrann. Du är en person som gillar ordning och reda. Du är punktlig och vill alltid göra ditt bästa. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda och motivera personal. Vi är ett mycket säljfokuserat företag som söker dig, som precis som oss, drivs av att arbeta mot klara mål. Du är naturligtvis ansvarsfull och van att arbeta i ett högt tempo. Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler vid Bromma Blocks. Känner du att dessa egenskaper stämmer in på dig, så skicka gärna en ansökan till jobb1101@timarco.se Önskat startdatum: 12 augusti. (Vänligen ring inte.)
Företag: TIMARCO SWEDEN AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstansvarig. jobb, Kundtjänstansvarig. Stockholm, Kundtjänstansvarig. TIMARCO SWEDEN AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstansvarig.

Ekonomichef - Koncern i byggbranschen
Exelect söker för kunds räkning en riktigt duktig ekonomichef. Koncernen som består av 4 separata bolag inom byggbranschen är sedan länge väletablerat på marknaden och inne i en expansiv fas. Företagets huvudkontor finns beläget i Stockholm och du rapporterar direkt till koncernens VD. Vi söker dig som är en pålitlig och duktig ekonomichef och som kan visa att du har lyckats bra i tidigare arbeten. Det krävs att du är en duktig ledare som kan leda ekonomifunktionen mot uppsatta mål. Du skapar struktur i processer och rutiner och lyfter kvaliteten i boksluts- och uppföljningsarbetet. Din bakgrund och kompetens blir ett viktigt stöd i finansiella frågor avseende försäljnings- och förvärvsprocesser. Du ska skickligt kunna analysera och framställa korrekta rapporter enligt uppsatta mål och inte vara rädd för att hugga tag i det dagliga ekonomiarbetet. Du kommer att ansvara för samtliga bolag i koncernen vilket kräver att du har goda kunskaper i redovisning och då framförallt koncernredovisning och projektekonomi. Du brinner för ditt arbete och är van att jobba hårt för att nå dina mål. Du är analytiskt lagd och mycket bra på att se flöden, helheter och det som är viktigt i varje sammanhang. Vi ser gärna att du jobbat med förvärvs- och integrationsfrågor och är van att analysera större beslut ur ett ekonomiskt perspektiv. Det här är för rätt person ett mycket utmanande, stimulerande och utvecklande arbete. Förutom ditt kunnande kommer vi att sätta stort fokus på din produktivitet, din förmåga att få saker ur händerna samt din förmåga att kontinuerligt förbättra och utveckla företagets processer. Vi ser gärna att du är civilekonom eller har likvärdig utbildning. Vi ser det som självklart att du behärskar Officepaketet och att du har goda kunskaper i Excel. Det krävs dessutom att du behärskar det svenska språket väl både i tal och skrift. Låter det här intressant? Registrera då din ansökan genom att klicka på denna länk: http://tech.interspeedia.com/jobs/18218.18805.17574.1 Kontaktpersoner hos Exelect är Anders Hanberg eller Carina Runow, tel nr 08-586 101 00.
Företag: Exelect AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomichef - Koncern i byggbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomichef - Koncern i byggbranschen

Administratör / Säljare
Rios bygg och anläggningsmätning AB är ett växande företag som behöver mer personal. Därför söker vi dig som är i behov av ett arbete där du kan jobba heltid. Vi söker dig som vill utveckla dina sälj kunskaper genom att arbeta med försäljning mestadels per telefon till företag över hela landet ibland kan det behövas att man åker till kunden. Vi ser till att du får den information som behövs för en god start. Du får även coachning och uppföljning. Bland dina arbetsuppgifter ingår också lättare administrativt arbete. Vi söker dig som - Är intresserad av att jobba i grupp. - Har goda språkkunskaper i svenska (tal och skrift). - Är utåt riktad och positiv. - Är intresserad av att prata i telefon. - Har god verbal förmåga och stort intresse för kunden. - Har ett genuint intresse av att arbeta med försäljning och marknadsföring. - Är servicefokuserad -Är intresserad av byggteknik eller har nån typ av erfarenhet inom bygg. Våra arbetstider är: Mån - Fre 08:00 - 17:00 Maila oss ditt CV så återkommer vi för en arbetsintervju. Glöm inte att uppge ditt telefonnummer.
Företag: RIOS MÄTTEKNIK AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör / Säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör / Säljare

Apputvecklare iPhone/iPad Android Windows Phone
Kan du utveckla appar till Android, iOS (iPhone/iPad) eller Windows Phone? Då behöver vi dig! Det är svårt att få tag på utvecklare som har grundläggande kunskap inom apputveckling och ännu svårare att få tag på personer som kan mer än en plattform och har lite längre erfarenhet. Vi söker just nu apputvecklare till flera av våra kunder. - En kund inom systemutveckling behöver en apputvecklare som kan hantera Android och iOS (1 plats) - En kund inom onlinespel behöver en apputvecklare som kan hantera Android och iOS (1 plats) Vi behöver många fler apputvecklare med både lång och kortare erfarenhet för att tillsätta konsultuppdrag hos våra kunder. Uppdragen finns framförallt i Stockholm, Malmö, Köpenhamn och Göteborg. Om du är intresserad av konsultjobb inom apputveckling fyll gärna i vårt formulär så hör vi av oss så fort det dyker upp något som matchar. Detta gör man på http://www.appkonsulter.se/. Du är även välkommen att skicka ditt CV eller konsultprofil till hr@crystalcode.se
Företag: Crystal Code AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Apputvecklare iPhone/iPad Android Windows Phone jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apputvecklare iPhone/iPad Android Windows Phone

MC Mekaniker
Vi söker en MC mekaniker. Vi har i dagsläget en verkstad och vi har som målsättning att expandera. Om du vill jobba med oss så krävs det att du är flexibel och prestigelöst. Arbetet kommer att innefatta både lättare jobb med bilar så som service samt rekond men ditt huvudansvar kommer att vara motorcyklar. Tidigare erfarenhet är ett krav. Tillträde enligt överenskommelse. Marknadsmässig lön. Rekrytering sker fortlöpande.
Företag: 1MOMENTO MOTOR AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga MC Mekaniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MC Mekaniker

Frisör sökes
Davidson salong är en frisör-och skönhetssalong som ligger i Hornstull nära t-banan. Vi söker en frisör som är positiv, social och engagerad. Du ska kunna färga, slinga och klippa både damer och herrar. Vi söker också en hudterapeut, massör, nagelteknolog eller fotvård. Du ska ha utbildning och minst ett års erfarenhet inom yrket. Vi tar emot praktikanter.
Företag: DAVIDSON SALONG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör sökes

B-korts chaufför
BeCool Åkeri behöver förstärka verksamheten med ytterligare en chaufför. Bilarna är utrustade med kyl och frys anläggningar. Vi levererar i huvudsak livsmedel, ca 30 leveranser per dag. Vi behöver anställa 1 medarbetare. Krav B körkort Du skall som sökande ha god fysik, bra lokalkännedom och klara stressiga situationer. Då arbetet innebär kundkontakt önskar vi att sökande har goda kunskaper i svenska språket. För att vara aktuell för tjänsten, krävs att du har ett par års erfarenhet av liknade arbete. Bilen kommer att stå i Jordbro.
Företag: BECOOL ÅKERI AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga B-korts chaufför jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: B-korts chaufför

Extra/helg Jobb
3 platser. Becool åkeri AB behöver anställa 3 stycken C-Kort chaufförer som kan jobba på lördagarna. Vi levererar livsmedel i Stor Stockholm. Därför är det viktigt att du som söker har ett gott lokalsinne samt erfarenhet från liknande arbete. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt ser vi gärna att du har goda kunskaper i det svenska språket. Digitalt färdskrivarkort är ett krav Vi ser gärna att du som söker innehar ett truckkort då alla våra bilar är utrustade med truckar.
Företag: BECOOL ÅKERI AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Extra/helg Jobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra/helg Jobb

FOTOGRAFER SÖKES I STOCKHOLM NORRORT
FOTOGRAFER SÖKES I STOCKHOLM NORRORT Diakrit är ett av norra Europas ledande företag inom visualisering och 3D-modellering. Företaget har drygt 230 anställda med kontor i Stockholm, Halmstad och Göteborg, samt produktion i Bangkok och Peking. Diakrit har en bred kundkrets med drygt 1300 kunder inom fastighetssektorn och retail. Majoriteten av kundbasen finns i de nordiska länderna och vi har även framgångsrikt påbörjat försäljning i Tyskland och USA. Företaget har en professionell och högutbildad kompetensbas i Peking och Bangkok, drivna av svenskar på plats, tillsammans med vår affärsutveckling i Sverige. Vi växer konstant och efterfrågan ökar globalt på våra produkter. Därför söker vi ny personal för att stärka vårt team. Vi söker nu fotografer i Stockholm Norrort. Verksamheten består i att åt fastighetsmäklare fotografera bostäder till försäljning. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor. Du bör ha jobbat som fotograf under minst två år, eller ha motsvarande utbildning, och ha ett gott öga för komposition av bilder, ljussättning mm. Önskvärd utrustning: * Systemkamera (helst fullformat) med ca 15 megapixlar. * Vidvinkelzoomobjektiv med effektiv brännvidd på minst 20 mm (helst från 17 mm). * Normalobjektiv. * Stabilt stativ och stativhuvud med vattenpass. * Extern vridbar blixt. * Kalibrerbar skärm. * Bredbandsuppkoppling. * Körkort och tillgång till bil. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Skicka ett e-mail innehållande ett personligt brev och CV, tillsammans med arbetsprover bestående av 3-5 st. egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg, och ungefär i 1500 pixlar på längden. Skriv i ämnesraden: "Ansökan fotograf - Stockholm Norrort". Eventuella frågor mailas till ansokan.fotograf@diakrit.com Sista ansökningsdag 2013-08-02. Diakrit Fastighetsmäklarservice AB www.diakrit.se
Företag: DIAKRIT FASTIGHETSMÄKLARSERVICE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga FOTOGRAFER SÖKES I STOCKHOLM NORRORT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FOTOGRAFER SÖKES I STOCKHOLM NORRORT

Arbetsledare / produktionsledare Stomme
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning en arbetsledare / produktionsledare stomme. Kunden som behöver förstärkning är ett företag som är välkänt i branschen och har specialiserat sig på ny- och ombyggnation. Vår kund söker en arbetsledare som har erfarenhet av stomkomplettering. Du har som arbetsledare några års erfarenhet av nyproduktion och ROT. Du har flera års erfarenhet från rollen som arbetsledare och sköta ÄTA samt en hanteringen av en godkänd besiktning av stomme. Som person är du en naturlig ledare, prestigelös, professionell, servicemedveten och är duktig på att planera och strukturera ditt arbete som arbetsledare. Det är viktigt att du är initiativrik och självgående då du som arbetsledare är platschefens högra hand och snabbt kommer att få ta ett stort ansvar. Har du några frågor angående tjänsten som arbetsledare är du välkommen att höra av dig till Julia Olsson 08-530 343 78 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Vi ser fram emot din ansökan! Märk din ansökan: Arbetsledare Stomme
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare Stomme jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare Stomme


Sök lediga jobb Jensen's Bøfhus

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se