JobBusters AB jobb - lediga jobb

JobBusters AB jobb JobBusters AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: JobBusters AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: JobBusters AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. ADMINISTRATIV ASSISTENT TILL BOLAG INOM KOLLEKTIVTRAFIKEN- Stockholm

 2. GRAFISK ASSISTENT/ KUNDSUPPORT MED STORA UTVECKLINGSMÖJLIGHETER!- Stockholm

 3. SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER!- Stockholm

 4. INFORMATÖR TILL LÅNGT UPPDRAG- Stockholm

 5. NÄTVERKSKUNNIG KOORDINATOR TILL ATTRAKTIVT FÖRETAG!- Stockholm

 6. PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG!- Stockholm

 7. ADMINISTRATÖR TILL STORT ENERGIBOLAG!- Stockholm

 8. Kreditriskanalytiker till välkänd bank.- Stockholm

 9. MSI-PAKETERARE TILL STORT BOLAG!- Stockholm

 10. DRIVEN PROJEKTLEDARE SÖKES TILL SPÄNNANDE PROJEKT INOM INFRASTRUKTUR- Stockholm

 11. 1ST LINE SUPPORT TILL SÖDERTÄLJE- Södertälje

 12. TEKNISK PROJEKTLEDARE SOM SÖKER UTMANING PÅ STORT BOLAG!- Stockholm

 13. UTREDNINGSSTÖD I VID FRAMTAGANDE AV RIKTLINJER!- Stockholm

 14. UTVECKLARE (C#/.NET) MED STORT EGET DRIV TILL BANK!- Stockholm

 15. SENIOR .NET-UTVECKLARE MED ARKITEKTAMBITIONER!- Stockholm

 16. FÖRSÄKRINGSFÖRMEDLARE TILL VÄXANDE FÖRETAG!- Stockholm

 17. UTESÄLJARE TILL STORT SÄLJFÖRETAG!- Falun

 18. JUNIOR BYGGTEKNISK KUNNIG TILL FRISKVÅRDSFÖRETAG- Lund

 19. KONSTRUKTÖR INOM MEKANIK TILL MARKNADSLEDANDE FÖRETAG!- Eskilstuna

 20. REKRYTERINGSKONSULT FÖR UPPDRAG TILL STORT BOLAG- Sundsvall

 21. SYSTEMTEKNIKER TILL MYNDIGHET!- Linköping

 22. PROJEKT MANAGER INOM E-COMMERCE TILL VÄLKÄNT DETALJHANDELSFÖRETAG- Stockholm

 23. PASSIONERAD UTESÄLJARE SÖKES!- Gävle

 24. JUNIOR SÄLJARE MED DRIV!- Jönköping

 25. UTESÄLJARE SOM ÄR REDO FÖR NÄSTA STEG!- Malmö

 26. DRIVEN UTESÄLJARE!- Västerås

 27. JUNIOR UTESÄLJARE TILL SPÄNNANDE SÄLJFÖRETAG!- Skövde

 28. OBSERVATÖR TILL PROJEKT INOM KOLLEKTIVTRAFIKEN- Stockholm

 29. JUNIOR B2B-SÄLJARE SÖKES!- Göteborg

 30. PLATSCHEF MED ERFARENHET AV STAMBYTEN!- Stockholm

 31. PROJEKTRESURS TILL FÖRSTUDIE INOM KUNDSERVICEVERKSAMHET- Stockholm

 32. ERFAREN CNC-OPERATÖR SÖKES!- Stockholm

 33. MILJÖSAMORDNARE TILL PROJEKT INOM KOLLEKTIVTRAFIKEN- Stockholm

 34. CONTROLLER TILL DELTIDSUPPDRAG I KOLLEKTIVTRAFIKEN!- Stockholm

 35. IT-SUPPORTTEKNIKER TILL VÄLKÄNT FÖRETAG!- Trollhättan

 36. ASSISTENT TILL VD FÖR VARDAGLIGA ARBETSUPPGIFTER- Lund

 37. SUPPORTTEKNIKER INOM WINDOWS 7 TILL BANK!- Stockholm

 38. PROJEKTADMINISTRATÖR MED ERFARENHET AV OFFENTLIG SEKTOR- Stockholm

 39. SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER!- Stockholm

 40. PRODUKT MANAGER OCH SUPPORT FÖR ELDRIVNA PRODUKTER!- Stockholm


Mer beskrivning

ADMINISTRATIV ASSISTENT TILL BOLAG INOM KOLLEKTIVTRAFIKEN
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Som assistent kommer du att ha ett samordningsansvar för gemensamma administrativa frågor som bland annat kommer att innebära hantering av dokument och ärendehanteringssystem. Inom rollen kommer du även att få sammankalla för vissa möten, boka lokaler, skriva och distribuera dagordningar, föra minnesanteckningar, skriva protokoll samt lösa vissa uppkommande och verksamhetsnära problem. Dina arbetsuppgifter består därmed av att frigöra tid för sektionschef, affärsområdesansvarig och affärsförvaltare genom att exempelvis utgöra och underlätta administrativt arbete. Kvalifikationer - Du har kunskap inom administration, där du innehar en förmåga att planera, strukturera och organisera eget arbete. - Du har några års erfarenhet av arbete som assistent. - Du har mycket goda kunskaper i Word, Excel och Powerpoint. - Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som innehar en förmåga att arbeta självständigt med en förmåga att se vad det är som behövs göras. Du har även en positiv attityd och är prestigelös. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan 2013-08-21. Skicka in din ansökan i Word-format snarast på, då intervjuer sker löpande. Heltid, start 2013-08-21 t.o.m. 2014-01-21. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga ADMINISTRATIV ASSISTENT TILL BOLAG INOM KOLLEKTIVTRAFIKEN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ADMINISTRATIV ASSISTENT TILL BOLAG INOM KOLLEKTIVTRAFIKEN

GRAFISK ASSISTENT/ KUNDSUPPORT MED STORA UTVECKLINGSMÖJLIGHETER!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är ett företag som har utvecklat ett intelligent system för automatisk fjärrövervakning och styrning av framförallt livsmedelsbutiker, men också ventilationsanläggningar, industrianläggningar och värmepumpar. När systemet anslutits till en anläggning erbjuder de tjänster för att upprätthålla drift av systemet och därmed garantera driftdata och larmhantering. Andra tjänster är manuell larmhantering och energikontroll. Moderbolaget finns i Norge och idag har koncernen totalt 35 personer. De söker de nu ytterligare förstärkning till kontoret i Stockholm. Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en grafisk assistent/kundsupport till kontoret i Stockholm. Du kommer ha en delad roll där du som grafisk designer kommer att vara behjälplig i förberedelsen för installationen av de drift- och övervakningssystem som företaget levererar. Du kommer att rita och designa layouten för anläggningarna och systemen i Adobe Illustrator. Dessutom kommer du att vara behjälplig i kundsupporten, där du tar emot inkommande samtal och mail ifrån kunder som har problem och frågor kring anläggningarna. Det krävs att du är utåtriktad och tycker om att lösa problem samt hjälpa till. Kvalifikationer - Du har kunskap och erfarenhet av design i Adobe Illustrator, alt. PhotoShop eller liknande program. - Du har kunskap i phpMyAdmin eller liknande. - Du har förståelse för databasstruktur, SQL och lokala nät. - Du har kunskap om VPN tunnlar, fjärrskrivbord och MS Excel. - Du är en stjärna på att ge support och hjälpa till. - Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Som person är du självklart mycket IT- och teknikintresserad. Du är utåtriktad, har social kompetens är mycket serviceinriktad. Du gillar att ge support och hjälpa kunder med deras problem. Övrigt Företaget är i en expansiv fas, där du har möjlighet att visa vad du går för och därefter växa in i rollen med ökat ansvar. Lön Enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Start omgående eller enligt överrenskommelse. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund till en början ca 2-5 dagar/v. Tanken och målsättningen är att du relativt snabbt ska gå upp till heltid och sedan även bli överrekryterad av vår kund. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga GRAFISK ASSISTENT/ KUNDSUPPORT MED STORA UTVECKLINGSMÖJLIGHETER! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GRAFISK ASSISTENT/ KUNDSUPPORT MED STORA UTVECKLINGSMÖJLIGHETER!

SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en service desk agent/IT-supporttekniker som kommer att arbeta med att hjälpa anställda inom företaget med diverse problem gällande IT-relaterade tjänster. Du kommer i din roll som service desk agent vara ansiktet utåt för IT-avdelningen då du kommer att ta emot alla inkommande ärenden. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta att försöka lösa dessa problem eller att skicka vidare ärenden som inte kan lösas direkt till rätt avdelning. Kvalifikationer - Du har några års erfarenhet av rollen som IT- supporttekniker. - Du har god kunskap i Windows XP, Windows 7, Office, Active directory, SAP, BMC Remedy samt andra IT-system. - Du behärskar svenska samt engelska i tal såväl som skrift. Personliga egenskaper Vår kund söker en serviceinriktad person som är effektiv och får saker gjorda. Du är ansvarfull och tycker att det är roligt att hitta lösningar till IT-relaterade problem. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, önskvärd start 2013-09-02 t.o.m 2014-05-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE! Start senast 2013-09-02. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER!

INFORMATÖR TILL LÅNGT UPPDRAG
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Som informatör kommer du att arbeta på ett bolag inom kollektivtrafiken och tillsammans med projekt- och programledare upprätta kommunikationsplaner och planera kommunikationsinsatser. Du kommer därmed att få delta i kommunikationsmöten och upprätta processer samt rutiner för att säkerställa kommunikationsinsatserna. Inom rollen ingår även att föra dialog och samverka med Trafikförvaltningens kommunikationssektion samt ta fram informationsmaterial och publicera texter på exempelvis web och nyhetsbrev. Kvalifikationer - Du har högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. - Du har god kommunikativ förmåga och förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. - Du har minst fem års erfarenhet av informations- och kommunikationsarbete. - Du har grundläggande kunskaper i Indesign och Photoshop. - Du har erfarenhet av arbete med information eller kommunikation i liknande projekt eller uppdrag. - Det är meriterande om du har kunskap inom kollektivtrafik-, trafik-, och samhällsplanering. - Det är meriterande om du har erfarenhet av att samarbeta och beställa tjänster av reklambyråer. - Det är meriterande om du har arbetat i projekt eller uppdrag med flera olika intressanter. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som har ett intresse för kommunikation och information. För att trivas inom rollen har du enkelt för att samarbeta både med kollegor och intressenter. Vidare är du noggrann och drivs av att genomföra ett bra arbete. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Augusti/september 2013 . Skicka in din ansökan i Word-format snarast på engelska, då intervjuer sker löpande. Omfattning på cirka 80-100 procent, start augusti/september 2013 t.o.m. december 2017. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Tipspeng Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga INFORMATÖR TILL LÅNGT UPPDRAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: INFORMATÖR TILL LÅNGT UPPDRAG

NÄTVERKSKUNNIG KOORDINATOR TILL ATTRAKTIVT FÖRETAG!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en nätverkskunnig och driven koordinator till sitt kommunikationsteam inom den globala driftorganisationen för deras infrastuktur. Du kommer att arbeta med att koordinera projekt och leveranser av standardiserade kommunikationslösningar i nära dialog med tekniker, leverantörer, Country IT och andra intressenter. I dina arbetsuppgifter ingår även att driva kapacitetsutredningar, trendanalyser och proaktiv kapacitetsplanering. Du kommer du att ansvara för beställningar och uppföljning av förbindelser hos operatörer samt hantera administration och koordinering av beställningar på HW, serviceavtal och licenser. Vidare kommer du i din roll ha ansvar för underhåll av förbindelsedokumentation, nätverksdiagram och dokumentation av processer och flöden. Du kommer även delta i avtalsförhandlingar, hantera kontakter med leverantörer/operatörer världen över och delta i regelbundna servicemöten. Denna roll innefattar att kontinuerligt och proaktivt arbeta med förbättringar av processer, verktyg och rutiner. Kvalifikationer - Du har god kunskap om stora globala nät; strukturer, komponenter, kapacitetsplanering m.m. - Du har en bakgrund som nätverkstekniker eller motsvarande. - Du är van vid leverantörskontakter och det är meriterande om du har erfarenhet av att bistå i avtalsförhandlingar. - Du är van att leda mindre projekt. - Du behärskar svenska samt engelska flytande i tal och skrift. - Du är van användare av Microsoft Excel. Personliga egenskaper Vår kund söker en serviceinriktad person som har stor känsla för kvalitét. Du trivs i en arbetsroll där du har många bollar i luften. Du har ett starkt eget driv och är van beslutsfattare. Du är strukturerad och noggrann tycker om att leverera resultat. Vidare är du social och tycker om att skapa kontaktnät både internt och externt. Du har förmågan att engagera och motivera dina kollegor. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, Start 2013-09-02 t.o.m. 2014-08-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga NÄTVERKSKUNNIG KOORDINATOR TILL ATTRAKTIVT FÖRETAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: NÄTVERKSKUNNIG KOORDINATOR TILL ATTRAKTIVT FÖRETAG!

PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Vår spännande kund är verksam inom kollektivtrafiken och söker nu en Projektadministratör till ett projekt för att ta fram nya riktlinjer till verksamheten. I rollen som projektadministratör kommer du att stödja arbetet i flera pågående delprojekt. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på vilket delprojekt du kommer att stödja. Det kommer bland annat att ingå arbetsuppgifter som att bistå uppföljningen av den övergripande tidsplanen, följa upp att rutiner följs, skapa rutiner för hantering av dokument, samt att kalla till projektgemensamma möten och skriva protokoll från styrgruppmöten. Kvalifikationer - Du har gymnasiekompetens, gärna med relevant inriktning. - Du har minst 1 års erfarenhet av projektadministrativt arbete. - Du har goda kunskaper i Office-paketet. - Du behärskar svenska i tal och skrift, då detta krävs i arbetet. - Det är meriterande om du har goda kunskaper i MS Project eller motsvarande. Personliga egenskaper Som person har du en god administrativ förmåga, du är social och har lätt för att ta kontant med människor. Du är van att ha många bollar i luften och är inte rädd för att ta i där det behövs. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, med start OMGÅENDE t.o.m. 2014-01-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PROJEKTADMINISTRATÖR TILL SPÄNNANDE UPPDRAG!

ADMINISTRATÖR TILL STORT ENERGIBOLAG!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en administratör som vill jobba inom ett stort företag med varierade administrativa uppgifter. Företaget arbetar inom energibranschen och söker någon som tidigare arbetat inom denna bransch och därmed vet hur denna bransch fungerar. Du kommer att arbeta i så kallade Meter Data management system såsom MVS+ och Generis eller liknande och även hantera ekonomiska bitar i ekonomisystemet SAP. Kvalifikationer - Du har erfarenhet av att arbeta i energibranschen - Du har kunskaper i något Meter Data Management System, såsom MVS+, Generis eller liknande. - Det är meriterande om du har kunskaper i ekonomisystemet SAP. - Du behärskar svenska samt engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Vår kund söker en strukturerad administratör som gillar att ha ordning och reda. Som person arbetar du proaktivt och har lätt för att se eventuella frågor som kan uppkomma. Vidare är du en flexibel och öppen person som kan hantera snabba förändringar och samtidigt noggrann i ditt arbete. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, start OMGÅENDE- t.om 2013-09-30. Med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund OMGÅENDE!. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga ADMINISTRATÖR TILL STORT ENERGIBOLAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ADMINISTRATÖR TILL STORT ENERGIBOLAG!

Kreditriskanalytiker till välkänd bank.
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Vår spännande kund söker just nu en Kreditriskanalytiker till ett spännande uppdrag. I rollen som kreditriskanalytiker kommer du att utveckla styrkort som använder SAS Enterprise Miner och stödja kreditavdelningen med ad hoc-analyser relaterade till kredit- eller bedrägeririsk. Du kommer även att stödja kreditbeslutsprocessen genom att analysera affärsregler, samt övervaka utvecklingen av kreditrisker genom migrationsanalyser. Kvalifikationer - Du har utbildning inom ekonomi, statistik, teknik eller likande som inkluderat statistik. - Du har god förståelse för att kvantifiera risker och framförallt kreditrisker. - Du har erfarenhet från användning av databaser och av att skapa queries. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och analytisk, samt har ett öga för detaljer. Du har lätt för att samarbeta, men kan även utföra enskilt arbete. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, start 2013-10-01 t.o.m. 2014-07-30. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format SNARAST, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kreditriskanalytiker till välkänd bank. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreditriskanalytiker till välkänd bank.

MSI-PAKETERARE TILL STORT BOLAG!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm Arbetsuppgifter Vår kund söker nu IT-kunnig person till sig som kommer att arbeta med att paketera MSI-paket. Du kommer i din roll som paketerare arbeta med Wise Package Studio och App-V som instrument, därmed krävs god kunskap inom dessa områden. Du kommer även att arbeta med utrullningsprojekt av Windows 7. Kvalifikationer - Du har erfarenhet av att arbeta med MSI-paketering/programpaketering sedan tidigare. - Du har god kunskap i Wise Package Studie och APP –V. - Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med utrullningsprojekt inom windows 7. Personliga egenskaper Vår kund söker en IT intresserad person som är tekniskt lagd och som gillar att arbeta självständigt men även fungerar att arbeta i grupp. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, start OMGÅENDE- t.o.m 2013-12-31. Med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE!. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga MSI-PAKETERARE TILL STORT BOLAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MSI-PAKETERARE TILL STORT BOLAG!

DRIVEN PROJEKTLEDARE SÖKES TILL SPÄNNANDE PROJEKT INOM INFRASTRUKTUR
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsuppgifter Målet med projektet är att ersätta en nuvarande manuell kassahantering med en automatiserad lösning i Stockholm, Göteborg och Malmö. Rollen som projektledare innefattar att förbereda vår kund så att de är redo att ta emot den första kassahanteringsmaskinen i Göteborg, men även förbereda Malmö och Stockholm på samma process. Du kommer att ha löpande samarbete med intressenter inom ekonomi, affär & service, IT, inköp, kommunikation, HR, leverantörer samt skyddsombud. Resor till Göteborg och Malmö kommer att förekomma i tjänsten. Kvalifikationer - Vi ser att du har erfarenhet av redovisning, ekonomi och projektledning. Personliga egenskaper Du är en ledartyp som trivs med att ta initiativ och att fatta beslut. Du är kommunikativ och tydlig med god samarbetsförmåga. Övrigt Deltid, start omgående t.o.m. 2013-12-31. Därefter 25 % fram till 2014-03-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN PROJEKTLEDARE SÖKES TILL SPÄNNANDE PROJEKT INOM INFRASTRUKTUR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN PROJEKTLEDARE SÖKES TILL SPÄNNANDE PROJEKT INOM INFRASTRUKTUR

1ST LINE SUPPORT TILL SÖDERTÄLJE
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsuppgifter Vi söker nu en konsult för att arbeta med first line support hos vår kund i Södertälje. Support ges via telefon, e-post och fjärradministration. Support ges till medarbetare runt om i landet, men även kunder runt om i världen. Samtliga ärneden är på engelska. Idag består supportteamet av 15 personer. Kvalifikationer - Du är en social lagspelare med god kunskap om operativsystem, speciellt Windows 7. - Du har en bred kunskap och erfarenhet inom Microsoft produktfamilj, speciellt MS Office och Outlook. - Du har analytisk förmåga, kan se ramen för en övergripande nivå, men ibland djupdykning för att lösa mer tekniska problem. - Det är meriterande om du har kunskaper om ARS Remedy eller motsvarande. - Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat. - Det är meriterande om du behärskar något av språken portugisiska, franska eller holländska. - Det är meriterande om du bor i närheten av Södertälje. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, start 1/8 t.o.m. 31/12 2013, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga 1ST LINE SUPPORT TILL SÖDERTÄLJE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1ST LINE SUPPORT TILL SÖDERTÄLJE

TEKNISK PROJEKTLEDARE SOM SÖKER UTMANING PÅ STORT BOLAG!
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Till ett större tekniskt projekt inom kollektivtrafik söker vår kund en duktig och driven projektledare med stor kunskap och erfarenhet från att driva projekt! Mer information kommer att ges vid en eventuell vidare intervju. Kvalifikationer - Du har drivit projekt med minst miljardbudget. - Du har en relevant projektledarutbildning samt ledarskapsutbildning. - Du har UGL utbildning. - Du har drivit projekt av teknisk karaktär. - Du har drivit projekt med fler än 15 personer. - Du har utbildning och erfarenhet av XLPM/PROPS eller liknande. - Du är duktig på planering och samordning. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som har en god samarbetsförmåga och intresse av att driva projekt framåt. Du är självständig och har en positiv attityd samtidigt som du blir motiverad av att göra ett bra arbete och har viljan att se goda resultat. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltidstjänst, start 2/9 2013 t.o.m. 31/8 2016. Under uppdragets tid kommer du att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund! Skicka in din ansökan i Word-format, gärna med bild. Intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga TEKNISK PROJEKTLEDARE SOM SÖKER UTMANING PÅ STORT BOLAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TEKNISK PROJEKTLEDARE SOM SÖKER UTMANING PÅ STORT BOLAG!

UTREDNINGSSTÖD I VID FRAMTAGANDE AV RIKTLINJER!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en person som kommer att arbeta som utredningsstöd i samband med framtagandet av riktlinjer för inköp och sourcing. De söker nu en konsult som är van att skriva rapporter kring inköp. Du kommer i din roll som utredningsstöd att agera biträdande projektledare där du kommer att ha stort eget ansvar även för andra konsulter inom uppdraget. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att utreda och arbeta fram riktlinjer vilka ska vara styrande för organisationen gällande inköp i syfte att skapa effektiva och attraktiva affärer. De riktlinjer som du arbetat fram ska hjälpa organisationen såväl i förvaltningsskedet, projektskedet och i det strategiska arbetet. Exempelvis finns ett behov av en riktlinje för inköp av större tjänsteinköp, fordon samt komplexa system. De riktlinjer du tar fram ska ge vägledning till förhållningsätt, agerande och aktiviteter samt skapa en grund för inköp av större och komplexa tjänster/produkter/system. Ditt uppdrag går ut på att ta fram en specifikation för projektet i samråd med organisationen, att samordna och delvis leda arbetet framåt, att initiera och genomföra en inventering och analys av tidigare dokument samt att leverera rapport. Kvalifikationer - Du har kompetens och erfarenhet av att stödja inköpsorganisationer vid framtagandet av strategier/riktlinjer/planer för inköp. - Du har flera års flera års erfarenhet inom inköpsorganisationer och har erfarenhet av inköp överstigande 500 mkr. - Du har ansvarat för inköp från identifiering av behov till leverans av tjänst till slutkund i en stor beställarorganisation. - Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda projekt inom detta område. - Det är meriterande om du besitter stor kompetens i att skriva rapporter tydligt och pedagogiskt och har författat minst 2 rapporten av liknande slag. - Det är meriterande om du har erfarenhet av det allmänna och de roller som stat, kommun och landsting har. - Det är meriterande om du har en kandidatexamen inom för uppdraget relevant område. - Det är meriterande om du har erfarenhet av genomförande av upphandling, förvaltning samt etablering av en affär. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som gillar att ha många bollar i luften och har en koordinerande förmåga. Du är administrativt lagt samtidigt som du har handlingskraftig och har lätt för att se möjligheter till utvecklingsområden. Vidare trivs du i en roll där du delvis kommer att leda andra i arbetet. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Deltid, Start 2013-07-15 t.o.m. 2013-12-31 med stor möjlighet till förlängning. Du kommer tillsammans och i överenskommelse med vår kund fördela arbetstiderna för detta projekt. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga UTREDNINGSSTÖD I VID FRAMTAGANDE AV RIKTLINJER! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTREDNINGSSTÖD I VID FRAMTAGANDE AV RIKTLINJER!

UTVECKLARE (C#/.NET) MED STORT EGET DRIV TILL BANK!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi hjälper företag i alla branscher och samarbetar med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm Arbetsuppgifter Till en av våra bankkunder söker vi systemutvecklare till avdelningen IT Risk Control. Gruppen kommer att bestå av totalt sju personer som förvaltar och utvecklar befintliga system och fyra personer som förvaltar och utvecklar en ny lösning för kreditstöd. Arbetet går ut på att utveckla och förvalta de system som används för att följa upp riskkontrollen i banken. Det är viktigt med hög driftsäkerhet då systemen ligger till grund för viktiga beslut samt rapporter till myndigheter. I rollen ingår nära kontakt med verksamheten i form av telefonsamtal och möten. Kvalifikationer - Du har en relevant utbildning inom Data/IT, gärna ifrån högskola eller universitet. - Du har god teknisk kunskap inom C#, .NET och MS SQL - Det är meriterande med kunskap inom SSIS, SSRS, ETL samt agila metoder som ex. SCRUM. - Det är meriterande med arbetslivserfarenhet ifrån bank. - Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Personliga egenskaper Som person är du mycket driven och det är viktigt att du är en lagspelare och gillar att samarbeta. Du är social och har god verksamhetsförståelse samt har lätt för att kommunicera. Vidare är du professionell, ödmjuk och kunskapstörstig. Övrigt Heltid, tillsvidare med start omgående, eller enligt överenskommelse. Du kommer att under de första 6 månaderna att var uthyrd som konsult och därefter blir du överrekryterad till vår spännande kund. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga UTVECKLARE (C#/.NET) MED STORT EGET DRIV TILL BANK! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTVECKLARE (C#/.NET) MED STORT EGET DRIV TILL BANK!

SENIOR .NET-UTVECKLARE MED ARKITEKTAMBITIONER!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund arbetar med produktion och distribution av digitala böcker i olika former, såsom e-böcker, mp3-böcker och strömmande ljudböcker. Uppdragsgivarna är bokförlag, internetbokhandlare och bibliotek. De är ett växande företag, med stark entreprenörsanda som alltid arbetar med läsare och lyssnaren i fokus. Utveckling av egen programvara i kombination med komponenter från Adobe och Microsoft har gett dem en heltäckande webbplattform som de vidareutvecklar med de senaste verktygen. De utforskar och utvärderar nya spännande lösningar inom ljudteknik, tekniska lösningar som upprätthåller upphovsrätten såsom vattenmärkning av filer, nya affärsmodeller för elektroniska tjänster och nya distributionssätt via internet. Arbetsplatsen är belagd i centrala Stockholm. Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en senior .net-utvecklare med flerårig erfarenhet som vill fungera som mentor inom C# och .Net. Utöver specialistkompetens inom webb och .Net kommer du även arbeta med arkitekturfrågor i teamet. Erfarenhet och struktur är centralt för rollen och du brinner även för att lära andra det du kan. Tjänsten kommer att innebära att skapa övergripande kodstruktur, att med stöd i patterns sprida god programmeringssed och fungera som mentor för programmerare. Du kommer lösningsorienterat att planera och genomföra komplexa systemutvecklingsuppdrag samt leda utveckling och förvaltning av kod för nya webbaserade tjänster för digital distribution av media. Du kommer dessutom att tillsammans med databasspecialister och projektledare skapa arkitekturella ramar samt utvärdera programvara och leverantörer. Kvalifikationer - Du har erfarenhet av att leda och strukturera programmeringsuppdrag. - Du har erfarenhet av arkitektfrågor - Du har flera års erfarenhet av utvecklingsarbete inom .Net/C# och Visualstudio - Du har gärna kunskap inom SQL, XML och webservices Personliga egenskaper För att klara av projekten hos vår kund krävs det att du är självständig och har ett fritt tankesätt. Att du har förmåga att genomföra och ta ansvar samt brinner för webben och dess möjligheter. Övrigt Heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vår kund tar hänsyn till uppsägningstider och semester. Du kommer att blir direktrekryterad av vår spännande kund. Lön Fast lön. Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Vår kund tar hänsyn till uppsägningstider och semester. Skicka in din ansökan snarast, intervjuer sker löpande Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga SENIOR .NET-UTVECKLARE MED ARKITEKTAMBITIONER! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SENIOR .NET-UTVECKLARE MED ARKITEKTAMBITIONER!

FÖRSÄKRINGSFÖRMEDLARE TILL VÄXANDE FÖRETAG!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är ett företag som arbetar med information och rådgivning kring pensionssparande. De har utvecklat en unik tjänst vilket förenklar för kunden att hitta rätt pensionsbolag, utan onödiga avgifter så att pensionen optimeras. Arbetsplatsen är belagd i Västerås/Stockholm. Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en driven försäkringsrådgivare/försäkringsförmedlare. Du kommer som försäkringsrådgivare ha daglig kontakt med kunder som använder sig av denna tjänst. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att vägleda och informera kunderna om olika försäkringslösningar, vilket i huvudsak kommer ske via telefon och web. Då huvudkontoret finns i Västerås kommer du att jobba där den första tiden under introduktions- och upplärningsfas. Tanken är att du under hösten ska kunna jobba på det nystartade kontoret i Stockholm. Kvalifikationer - Du är utbildad inom ekonomi, är du civilekonom är det meriterande. - Du har 2 års arbetslivserfarenhet ifrån försäkringsbolag, bank-/värdepappersbolag eller som försäkringsförmedlare. - Det är mycket meriterande om du har IFU-bevis/är utbildad försäkringsförmedlare. Personliga egenskaper Som person är du mycket flexibel, orädd och affärsdriven. Du är dessutom mycket serviceinriktad och har lätt för att kommunicera med olika människor. Övrigt Tjänsten är på heltid tillsvidare, med start i augusti eller enligt överenskommelse. Du kommer att blir direktrekryterad av vår spännande kund. Du kommer till ett växande företag med en unik affärsidé. Lön Fast lön med möjlighet till resultatbaserad del Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSÄKRINGSFÖRMEDLARE TILL VÄXANDE FÖRETAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSÄKRINGSFÖRMEDLARE TILL VÄXANDE FÖRETAG!

UTESÄLJARE TILL STORT SÄLJFÖRETAG!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är ett ledande säljföretag med lång erfarenhet inom kontorsbranschen. Företaget är internationellt då de marknadsför sina produkter runt om i Europa genom personlig försäljning. Inom företaget är man specialister inom bland annat praktisk förvaring, märkning, organisering av dokument, ergonomi och hygien- samt rengöringsartiklar inom kontorsmiljöer och produkterna som erbjuds kunderna är unika och av hög kvalitét. Vår kund expanderar ständigt och de söker därmed en hungrig säljare till Dalarna. Arbetsuppgifter Nu söker vår kund en driven säljare som vill bli del av ett framgångsrikt säljföretag. I din roll som säljare kommer du att arbeta med direktförsäljning av företagets produkter dels genom direkta möten men även genom inbokade säljmöten. Du kommer att få ansvar för ett säljdistrikt där såväl befintliga som nykundsberarbetning ingår. Som säljare kommer du inledningsvis att få lära dig grunderna i ledarskap och försäljning inom just detta företag och med tiden kommer du att arbeta mycket självständigt där stora utvecklingsmöjligheter finns vid goda resultat. Kvalifikationer - Du har arbetat något år med direktförsäljning sedan tidigare - Du brinner för försäljning och trivs med kortare säljprocesser - Du innehar körkort - Du behärskar svenska såväl väl i tal och skrift, då det krävs för rollen. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som är orädd och strukturerad som har ett eget driv och motiveras av att arbeta med frihet under ansvar. Vidare är du engagerad och hungrig säljare som vill ta nästa steg i din säljkarriär som vet att det inte finns några genvägar till framgång utan är beredd att satsa i sin säljroll. Du trivs att arbeta självständigt och strävar efter att utvecklas. Övrigt Vår kund erbjuder dig en spännande säljroll där stora utvecklingsmöjligheter finns. De ställer höga krav på sina anställda men erbjuder i gengäld mycket ansvar, personlig utveckling samt intern utbildning. Vidare erbjuder företaget förmånliga bonussystem och har ständiga säljtävlingar. Du får som anställd även tillgång till tjänstebil. Lön Rörlig lön. Garantilön 6 månader. Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Falun
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga UTESÄLJARE TILL STORT SÄLJFÖRETAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTESÄLJARE TILL STORT SÄLJFÖRETAG!

JUNIOR BYGGTEKNISK KUNNIG TILL FRISKVÅRDSFÖRETAG
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Företagspresentation Vår kund är verksam inom friskvårdsbranschen och erbjuder träning för alla. De har stora tillväxtmål de närmaste åren, och vill öka försäljningen på befintliga anläggningar. Samtidigt som tillväxt och expansion sker, ska deras goda kvalité och lönsamhet bestå. Arbetsuppgifter I din roll som kvalitetssäkrare kommer du att utföra självständiga kvalitetskontroller av anläggningar i din region och dokumentera detta i protokoll. Du kommer att systematiskt genomgå samtliga anläggningar och vara ytterst ansvarig för att upptäcka och dokumentera brister och risker på anläggningarna, samt göra riskbedömningar av anläggningarnas kommande problem eller brister baserat på onormalt slitage eller felkunstruktion. I rollen kommer du även att bistå Regionschefen i budgetarbetet rörande kostnadsuppskattningar baserade på riskbedömningar för varje anläggning. Rapportering sker till vice VD. Du utgår från kontoret i Lund. Du reser ca 3 dagar i veckan och då oftast dagsresor utan övernattning. Kvalifikationer - Du ska ha minst 1 års erfarenhet av relevant arbetslivserfarenhet. - Du har gärna grundläggande kunskaper om byggteknik, material och underhåll. - Du har goda datorkunskaper i Office-paketet. - Du har minst gymnasiekompetens, eftergymnasial utbildning är meriterande. - Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift, då det krävs för rollen. - Du har körkort. - Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från byggbranschen eller som kvalitetskontrollant. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och har lätt för att se detaljer. Du har lätt för att kommunicera, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vidare är du välstrukturerad i ditt arbete och trivs med ett metodiskt arbetssätt. Övrigt Vår kund erbjuder dig en spännande arbetsplats i en mycket expansiv fas! Du får ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Du erbjuds även ett flexibelt arbete, samt förmånsbil. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund. Start enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan med bild i Word-format. Observera att vi först kommer att behandla ansökningar i augusti månad. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Lund
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga JUNIOR BYGGTEKNISK KUNNIG TILL FRISKVÅRDSFÖRETAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JUNIOR BYGGTEKNISK KUNNIG TILL FRISKVÅRDSFÖRETAG

KONSTRUKTÖR INOM MEKANIK TILL MARKNADSLEDANDE FÖRETAG!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund utför tjänster inom produktionsutveckling, mekanik, beräkning, projektledning och mjukvaruutveckling till framgångsrika och marknadsledande internationella företag. Genom innovativa lösningar och ingenjörskonst ökar de sina kunders försäljning och konkurrenskraft. Arbetsuppgifter Nu söker vår kund mekanikingenjörer/konstruktörer till kontoret i Eskilstuna. Som ingenjör kommer du driva konstruktionsarbeten ute hos kund eller in-house. I dina uppdrag ansvarar du för hela eller delar av produktutvecklingskedjan. Du kommer hela tiden att lära dig nya saker inom ditt område då du arbetar tillsammans med både mer erfarna och yngre arbetskamrater. Kvalifikationer - Du har gärna en högskoleutbildning med inriktning mot konstruktion, produktutveckling eller motsvarande. - Du har några års erfarenhet av liknande arbete. - Du vågar tänka annorlunda och hitta enkla lösningar på svårlösta problem. - Du har affärstänk och kundnytta för ögonen. - Du har teknisk kompetens vilket är en förutsättning, men rätt mental inställning är också ett krav för att du ska passa in hos vår kund. - Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Personliga egenskaper Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta. Du vill arbeta i ett team med trevliga människor. Du tar egna initiativ och vill utvecklas. Du är driven, analytisk och har lätt för att skapa goda relationer med människor. Du är van att jobba i projektform, tycker om stimulerande uppgifter och trivs i en omväxlande miljö. Övrigt Arbetstider och anställningsform: Heltid, tillsvidare. Du kommer att bli direktrekryterad av vår kund. Hos vår kund finns alla möjligheter, både att klättra uppåt i organisationen men även att bli specialist eller byta spår i arbetslivet. Du utvecklas också genom att våra kompetensområden samarbetar vilket ger dig en naturlig kompetensutveckling även på andra områden än ditt eget. Du får ett stimulerande och varierande arbete i ett marknadsledande företag, där du får möjlighet att lära känna olika organisationer, människor och miljöer. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga KONSTRUKTÖR INOM MEKANIK TILL MARKNADSLEDANDE FÖRETAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KONSTRUKTÖR INOM MEKANIK TILL MARKNADSLEDANDE FÖRETAG!

REKRYTERINGSKONSULT FÖR UPPDRAG TILL STORT BOLAG
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetet kommer att innebära resor mellan Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Storuman samt Luleå. Arbetsuppgifter Som rekryteringskonsult kommer du att stödja bolaget i dess rekryteringar med bland annat deras kunder och hantering av intervjuer. Huvuduppgifterna kommer att bestå av att göra förberedelser och ge feedback före och efter intervjuer gällande både interna och externa kandidater på olika nivåer. Arbetsuppgifterna kan även tänkas variera inom bolagets rekryteringsprocesser. Kvalifikationer - Du har minst 5-10 års erfarenhet av praktiskt arbete för att hantera hela rekryteringsprocesen, särskilt intervjuer. - Du har tidigare arbetat på ett rekryterings- eller bemanningsföretag, eller liknande. - Du talar både svenska och engelska. - Det är meriterande om du har arbetat på ett större bolag. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som innehar en förmåga att arbeta med hög kapacitet och kan hantera större volymer av material. Du är vidare uppmärksam på detaljer och serviceinriktad. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan 2013-08-26. Skicka in din ansökan i Word-format snarast på, då intervjuer sker löpande. 10- 20 timmar per vecka, start 2013-08-26 t.o.m. 2013-09-22. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga REKRYTERINGSKONSULT FÖR UPPDRAG TILL STORT BOLAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REKRYTERINGSKONSULT FÖR UPPDRAG TILL STORT BOLAG

SYSTEMTEKNIKER TILL MYNDIGHET!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Linköping. Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en systemtekniker som kommer att arbeta inom telefoniområdet. Denna avdelning inom myndigheten ansvarar för utveckling och förvaltning av telefoniplattformen såväl gällande mobiltelefoni, fast samt trådlös telefoni och personsökarsystem. Du kommer i din roll som systemtekniker att förstärka denna avdelning genom att hantera drift och utveckling inom olika områden, såsom patenttelefoni, personsökning och TeleQ och generell hantering av hela myndighetens telefoni. Det kan handla om arbetsuppgifter som innefattar hantering av frågor kring fastighet och fastighetsnät. Du kommer även att ha ansvar för beställningshantering, driftsmöten och hålla en kontinuerlig dialog med leverantörer kring tjänster. Vidare kommer du att hantera mer generella nätverks- och kommunikationsärenden inom myndigheten. Kvalifikationer - Du har några års erfarenhet av aktuellt område. - Du har erfarenhet av drift/förvaltning inom telefoniområdet. - Du är van att ta ansvar för de områden som uppdraget innefattar. - Du har erfarenhet av att leda en mindre grupp. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som är tekniskt lagt och tycker att det är roligt att arbete med problemlösning och få saker och ting att fungera som de ska eller bättre. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, Start 2013-09-01 t.o.m. 2014-02-28 med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga SYSTEMTEKNIKER TILL MYNDIGHET! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SYSTEMTEKNIKER TILL MYNDIGHET!

PROJEKT MANAGER INOM E-COMMERCE TILL VÄLKÄNT DETALJHANDELSFÖRETAG
JobBusters Aktiebolag Om oss Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Som projektledare hos vår spännande kund arbetar du globalt med en mängd olika projekt och uppdrag såsom utrullnings-, implementations-, utvecklings- och tjänsteleveransprojekt. I rollen som projektledare kommer du att arbeta med hantering av projekt från start till slut och se till att projektet uppfyller kraven inom givna tids- och kostnadskrav. Du kommer även att varan ansvarig för att tillsätta resurser, projektplan, projektbudget, tidsplan, riskanalys samt följa upp och rapportera status. Kvalifikationer - Du har minst 5 års erfarenhet av att leda projekt i en komplex miljö. - Du har stor erfarenhet av att utveckla globala eCommerce-projekt. - Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat. - Det är meriterande om du har en bred kunskap inom olika teknikområden. Personliga egenskaper Som person är du en god kommunikatör och har förmågan att prioritera, samt reagera vid förändrade förutsättningar. Du har ett tydligt ledarskap och vågar säga vad du tycker, samtidigt som du är lyhörd och ödmjuk för situationen. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid med start 2013-08-12 t.o.m. 2013-12-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga PROJEKT MANAGER INOM E-COMMERCE TILL VÄLKÄNT DETALJHANDELSFÖRETAG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PROJEKT MANAGER INOM E-COMMERCE TILL VÄLKÄNT DETALJHANDELSFÖRETAG

PASSIONERAD UTESÄLJARE SÖKES!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är ett ledande säljföretag med lång erfarenhet inom kontorsbranschen. Företaget är internationellt då de marknadsför sina produkter runt om i Europa genom personlig försäljning. Inom företaget är man specialister inom bland annat praktisk förvaring, märkning, organisering av dokument, ergonomi och hygien- samt rengöringsartiklar inom kontorsmiljöer och produkterna som erbjuds kunderna är unika och av hög kvalitét. Vår kund expanderar ständigt och de söker därmed en ny hungrig säljare till Gävle! Arbetsuppgifter Nu söker vår kund en driven säljare som vill bli del av ett framgångsrikt säljföretag. I din roll som säljare kommer du att arbeta med direktförsäljning av företagets produkter dels genom direkta möten men även genom inbokade säljmöten. Du kommer att få ansvar för ett säljdistrikt där såväl befintliga som nykundsberarbetning ingår. Som säljare kommer du inledningsvis att få lära dig grunderna i ledarskap och försäljning inom just detta företag och med tiden kommer du att arbeta mycket självständigt där stora utvecklingsmöjligheter finns vid goda resultat. Kvalifikationer - Du har arbetat något år med direktförsäljning sedan tidigare - Du brinner för försäljning och trivs med kortare säljprocesser - Du innehar körkort - Du behärskar svenska såväl väl i tal och skrift, då det krävs för rollen. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som är orädd och strukturerad som har ett eget driv och motiveras av att arbeta med frihet under ansvar. Vidare är du engagerad och hungrig säljare som ta nästa steg i din säljkarriär som vet att det inte finns några genvägar till framgång utan är beredd att satsa i sin säljroll. Du trivs att arbeta självständigt och strävar efter att utvecklas. Övrigt Vår kund erbjuder dig en spännande säljroll där stora utvecklingsmöjligheter finns. De ställer höga krav på sina anställda men erbjuder i gengäld mycket ansvar, personlig utveckling samt intern utbildning. Vidare erbjuder företaget förmånliga bonussystem och har ständiga säljtävlingar. Du får som anställd även tillgång till tjänstebil. Lön Rörlig lön. Garantilön 6 månader. Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Ansökningar kommer att behandkas med start vecka 32. Men skicka gärna in din ansökan snarast möjligt! Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund. Tipspeng Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga PASSIONERAD UTESÄLJARE SÖKES! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PASSIONERAD UTESÄLJARE SÖKES!

JUNIOR SÄLJARE MED DRIV!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är ett ledande säljföretag med lång erfarenhet inom kontorsbranschen. Företaget är internationellt då de marknadsför sina produkter runt om i Europa genom personlig försäljning. Inom företaget är man specialister inom bland annat praktisk förvaring, märkning, organisering av dokument, ergonomi och hygien- samt rengöringsartiklar inom kontorsmiljöer och produkterna som erbjuds kunderna är unika och av hög kvalitét. Vår kund expanderar ständigt och de söker därmed nya hungriga säljare till Jönköping. Arbetsuppgifter Nu söker vår kund en driven säljare som vill bli del av ett framgångsrikt säljföretag. I din roll som säljare kommer du att arbeta med direktförsäljning av företagets produkter dels genom direkta möten men även genom inbokade säljmöten. Du kommer att få ansvar för ett säljdistrikt där såväl befintliga som nykundsberarbetning ingår. Som säljare kommer du inledningsvis att få lära dig grunderna i ledarskap och försäljning inom just detta företag och med tiden kommer du att arbeta mycket självständigt där stora utvecklingsmöjligheter finns vid goda resultat. Kvalifikationer - Du har arbetat något år med direktförsäljning sedan tidigare - Du brinner för försäljning och trivs med kortare säljprocesser - Du innehar körkort - Du behärskar svenska såväl väl i tal och skrift, då det krävs för rollen. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som är orädd och strukturerad som har ett eget driv och motiveras av att arbeta med frihet under ansvar. Vidare är du engagerad och hungrig säljare som ta nästa steg i din säljkarriär som vet att det inte finns några genvägar till framgång utan är beredd att satsa i sin säljroll. Du trivs att arbeta självständigt och strävar efter att utvecklas. Övrigt Vår kund erbjuder dig en spännande säljroll där stora utvecklingsmöjligheter finns. De ställer höga krav på sina anställda men erbjuder i gengäld mycket ansvar, personlig utveckling samt intern utbildning. Vidare erbjuder företaget förmånliga bonussystem och har ständiga säljtävlingar. Du får som anställd även tillgång till tjänstebil. Lön Rörlig lön. Garantilön 6 månader. Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Ansökningar kommer att behandlas med start vecka 32. Men skicka gärna in din ansökan snarast möjligt! Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga JUNIOR SÄLJARE MED DRIV! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JUNIOR SÄLJARE MED DRIV!

UTESÄLJARE SOM ÄR REDO FÖR NÄSTA STEG!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är ett ledande säljföretag med lång erfarenhet inom kontorsbranschen. Företaget är internationellt då de marknadsför sina produkter runt om i Europa genom personlig försäljning. Inom företaget är man specialister inom praktisk förvaring, märkning, organisering av dokument samt ergonomi inom kontorsmiljöer och produkterna som erbjuds kunderna är unika och av hög kvalitét. Vår kund expanderar ständigt och de söker därmed nya hungriga säljare till Stockholm, Göteborg samt Malmö/Lund. Arbetsuppgifter Nu söker vår kund en driven säljare som vill bli del av ett framgångsrikt säljföretag. I din roll som säljare kommer du att arbeta med direktförsäljning av företagets produkter, dels genom direkta möten men även genom inbokade säljmöten. Du kommer att få ansvar för ett säljdistrikt där såväl befintliga som nykundsberarbetning ingår. Som säljare kommer du inledningsvis att få lära dig grunderna i ledarskap och försäljning inom just detta företag och med tiden kommer du att arbeta mycket självständigt där stora utvecklingsmöjligheter finns vid goda resultat. Kvalifikationer - Du har arbetat något år med direktförsäljning sedan tidigare - Du brinner för försäljning och trivs med kortare säljprocesser - Du innehar körkort - Du behärskar svenska såväl väl i tal och skrift, då det krävs för rollen. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som är orädd och strukturerad som har ett eget driv och motiveras av att arbeta med frihet under ansvar. Vidare är du engagerad och hungrig säljare som ta nästa steg i din säljkarriär som vet att det inte finns några genvägar till framgång utan är beredd att satsa i sin säljroll. Du trivs att arbeta självständigt och strävar efter att utvecklas. Lön Rörlig lön. Garantilön 6 månader. Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Ansökningar kommer att behandlas med start vecka 32. Men skicka gärna in din ansökan snarast möjligt! Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga UTESÄLJARE SOM ÄR REDO FÖR NÄSTA STEG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UTESÄLJARE SOM ÄR REDO FÖR NÄSTA STEG!

DRIVEN UTESÄLJARE!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är ett ledande säljföretag med lång erfarenhet inom kontorsbranschen. Företaget är internationellt då de marknadsför sina produkter runt om i Europa genom personlig försäljning. Inom företaget är man specialister inom bland annat praktisk förvaring, märkning, organisering av dokument, ergonomi och hygien- samt rengöringsartiklar inom kontorsmiljöer och produkterna som erbjuds kunderna är unika och av hög kvalitét. Vår kund expanderar ständigt och de söker därmed en hungrig säljare till Västerås! Arbetsuppgifter Nu söker vår kund en driven säljare som vill bli del av ett framgångsrikt säljföretag. I din roll som säljare kommer du att arbeta med direktförsäljning av företagets produkter dels genom direkta möten men även genom inbokade säljmöten. Du kommer att få ansvar för ett säljdistrikt där såväl befintliga som nykundsberarbetning ingår. Som säljare kommer du inledningsvis att få lära dig grunderna i ledarskap och försäljning inom just detta företag och med tiden kommer du att arbeta mycket självständigt där stora utvecklingsmöjligheter finns vid goda resultat. Kvalifikationer - Du har arbetat något år med direktförsäljning sedan tidigare - Du brinner för försäljning och trivs med kortare säljprocesser - Du innehar körkort - Du behärskar svenska såväl väl i tal och skrift, då det krävs för rollen. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som är orädd och strukturerad som har ett eget driv och motiveras av att arbeta med frihet under ansvar. Vidare är du engagerad och hungrig säljare som ta nästa steg i din säljkarriär som vet att det inte finns några genvägar till framgång utan är beredd att satsa i sin säljroll. Du trivs att arbeta självständigt och strävar efter att utvecklas. Övrigt Vår kund erbjuder dig en spännande säljroll där stora utvecklingsmöjligheter finns. De ställer höga krav på sina anställda men erbjuder i gengäld mycket ansvar, personlig utveckling samt intern utbildning. Vidare erbjuder företaget förmånliga bonussystem och har ständiga säljtävlingar. Du får som anställd även tillgång till tjänstebil. Lön Rörlig lön. Garantilön 6 månader. Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Ansökningar kommer att behandlas med start vecka 32. Men skicka gärna in din ansökan snarast möjligt! Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga DRIVEN UTESÄLJARE! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DRIVEN UTESÄLJARE!

JUNIOR UTESÄLJARE TILL SPÄNNANDE SÄLJFÖRETAG!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är ett ledande säljföretag med lång erfarenhet inom kontorsbranschen. Företaget är internationellt då de marknadsför sina produkter runt om i Europa genom personlig försäljning. Inom företaget är man specialister inom bland annat praktisk förvaring, märkning, organisering av dokument, ergonomi och hygien- samt rengöringsartiklar inom kontorsmiljöer och produkterna som erbjuds kunderna är unika och av hög kvalitét. Vår kund expanderar ständigt och de söker därmed nya hungriga säljare till Skövde. Arbetsuppgifter Nu söker vår kund en driven säljare som vill bli del av ett framgångsrikt säljföretag. I din roll som säljare kommer du att arbeta med direktförsäljning av företagets produkter dels genom direkta möten men även genom inbokade säljmöten. Du kommer att få ansvar för ett säljdistrikt där såväl befintliga som nykundsberarbetning ingår. Som säljare kommer du inledningsvis att få lära dig grunderna i ledarskap och försäljning inom just detta företag och med tiden kommer du att arbeta mycket självständigt där stora utvecklingsmöjligheter finns vid goda resultat. Kvalifikationer - Du har arbetat något år med direktförsäljning sedan tidigare - Du brinner för försäljning och trivs med kortare säljprocesser - Du innehar körkort - Du behärskar svenska såväl väl i tal och skrift, då det krävs för rollen. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som är orädd och strukturerad som har ett eget driv och motiveras av att arbeta med frihet under ansvar. Vidare är du engagerad och hungrig säljare som ta nästa steg i din säljkarriär som vet att det inte finns några genvägar till framgång utan är beredd att satsa i sin säljroll. Du trivs att arbeta självständigt och strävar efter att utvecklas. Övrigt Vår kund erbjuder dig en spännande säljroll där stora utvecklingsmöjligheter finns. De ställer höga krav på sina anställda men erbjuder i gengäld mycket ansvar, personlig utveckling samt intern utbildning. Vidare erbjuder företaget förmånliga bonussystem och har ständiga säljtävlingar. Du får som anställd även tillgång till tjänstebil. Lön Rörlig lön. Garantilön 6 månader. Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Ansökningar kommer att behandlas med start vecka 32. Men skicka gärna in din ansökan snarast möjligt! Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Skövde
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga JUNIOR UTESÄLJARE TILL SPÄNNANDE SÄLJFÖRETAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JUNIOR UTESÄLJARE TILL SPÄNNANDE SÄLJFÖRETAG!

OBSERVATÖR TILL PROJEKT INOM KOLLEKTIVTRAFIKEN
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Som observatör kommer du arbeta hos vår kund som är verksam inom kollektivtrafiken. I rollen som observatör kommer du att utföra nollmätningar och uppföljande mätningar i samband med att vår kund infört nya spärrlinjer. Du kommer att utföra observationerna på plats vid spärrlinjerna, vilket kommer att utmynna i färdiga observationer i form av presentation av data och jämförelse mellan före och efter. Kvalifikationer - Du har erfarenhet av observationsstudier sedan tidigare. - Du har erfarenhet av att skriva presentation av data, samt jämförelseanalser. - Det är meriterande om du har kunskap om spärrlinjer. - Det är meriterande om du har kunskaper om observationsstudier. Personliga egenskaper Som person är du strukturerad och organiserad. Du har god kommunikationsförmåga och har lätt för att sammarbeta med olika typer av människor. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Deltid, med totalt 288 timmar, start 2013-08-19 t.o.m. 2013-12-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga OBSERVATÖR TILL PROJEKT INOM KOLLEKTIVTRAFIKEN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OBSERVATÖR TILL PROJEKT INOM KOLLEKTIVTRAFIKEN

JUNIOR B2B-SÄLJARE SÖKES!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är ett ledande säljföretag med lång erfarenhet inom kontorsbranschen. Företaget är internationellt då de marknadsför sina produkter runt om i Europa genom personlig försäljning. Inom företaget är man specialister inom praktisk förvaring, märkning, organisering av dokument samt ergonomi inom kontorsmiljöer och produkterna som erbjuds kunderna är unika och av hög kvalitét. Vår kund expanderar ständigt och de söker därmed nya hungriga säljare till Göteborgsområdet. Arbetsuppgifter Nu söker vår kund en driven säljare som vill bli del av ett framgångsrikt säljföretag. I din roll som säljare kommer du att arbeta med direktförsäljning av företagets produkter dels genom direkta möten men även genom inbokade säljmöten. Du kommer att få ansvar för ett säljdistrikt där såväl befintliga som nykundsberarbetning ingår. Som säljare kommer du inledningsvis att få lära dig grunderna i ledarskap och försäljning inom just detta företag och med tiden kommer du att arbeta mycket självständigt där stora utvecklingsmöjligheter finns vid goda resultat. Kvalifikationer - Du har arbetat något år med direktförsäljning sedan tidigare - Du brinner för försäljning och trivs med kortare säljprocesser - Du innehar körkort - Du behärskar svenska såväl väl i tal och skrift, då det krävs för rollen Personliga egenskaper Vår kund söker en person som är orädd och strukturerad som har ett eget driv och motiveras av att arbeta med frihet under ansvar. Vidare är du engagerad och hungrig säljare som ta nästa steg i din säljkarriär som vet att det inte finns några genvägar till framgång utan är beredd att satsa i sin säljroll. Du trivs att arbeta självständigt och strävar efter att utvecklas. Övrigt Vår kund erbjuder dig en spännande säljroll där stora utvecklingsmöjligheter finns. De ställer höga krav på sina anställda men erbjuder i gengäld mycket ansvar, personlig utveckling samt intern utbildning. Vidare erbjuder företaget förmånliga bonussystem och har ständiga säljtävlingar. Du får som anställd även tillgång till tjänstebil. Lön Rörlig lön. Garantilön 6 månader. Tillträde och ansökan Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund. Omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga JUNIOR B2B-SÄLJARE SÖKES! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JUNIOR B2B-SÄLJARE SÖKES!

PLATSCHEF MED ERFARENHET AV STAMBYTEN!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är ett byggföretag som erbjuder sina kunder byggprojekt såväl inom nyproduktioner, stambyten, ROT och projektledning. Företaget karaktäriseras av en öppenhet där god kommunikation och enkelhet eftersträvas för att skapa byggnationer som är i enlighet med kundens önskemål. Genom denna bekymmersfria anda och erfarna medarbetare är detta ett företag som ständigt expanderar och de är nu i behov av en junior platschef! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en junior platschef inom området stambyten alternativt en arbetsledare som är redo för nästa steg. I denna roll som platschef arbetar du nära arbetschef och har kontinuerlig kontakt med beställare, leverantörer och konsulter. Du kommer att vara placerad ute på projekt i Stockholmsområdet och ansvara för att arbetet utförs på ett fackmässigt sätt samt enligt kontraktshandlingar och lagstiftning. Vidare kommer du att se till att budgeten för projekt hålls samt ansvara för att leda och fördela arbetet på plats genom kunskap om dina medarbetares styrkor och svagheter. I din roll som junior platschef kommer du även upprätta och styra produktionen enligt företagets KMA-system. I dina arbetsuppgifter ingår även tid- och resursplanering, materialinköp, ÄTA- hantering samt att hålla byggmöten och upprätta APD, miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetsplaner. Som platschef på detta företag har du ett omväxlande, utmanande arbete med stor frihet och mycket goda utvecklingsmöjligheter! Kvalifikationer - Du har minst 1 års erfarenhet av rollen som platschef eller har erfarenhet som arbetsledare och är redo för nästa steg. - Du har erfarenhet av att arbeta med stambyten. - Du har erfarenhet av minst 1 projekt där du varit platschef/arbetsledare på ett stambyte. - Du har erfarenhet av praktisk teknik-, avtals- och ekonomierfarenhet. - Det är meriterande om du har en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande Personliga egenskaper I rollen krävs att du som person är social och lyhörd, har tålamod samt är en god kommunikatör. Vidare besitter du stor ledar- planerings- och organisationsförmåga. Lön Fast lön. Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga PLATSCHEF MED ERFARENHET AV STAMBYTEN! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PLATSCHEF MED ERFARENHET AV STAMBYTEN!

PROJEKTRESURS TILL FÖRSTUDIE INOM KUNDSERVICEVERKSAMHET
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm Företagspresentation Bakgrund: Med anledning av att företagets avtal med nuvarande leverantör av kundtjänst går ut i maj 2015, kommer det att göras en upphandling med en ny leverantör med uppdraget att driva och utveckla kundserviceverksamheten vidare. Inför upphandlingen kommer utformningen av den framtida tjänsten att utredas och beslutas inom ramen för en förstudie. Förstudien kommer att genomföras under perioden juli – december 2013. Förstudien kommer att, förutom precisering av tjänsten, innefatta en omvärldsanalys, principer kring ansvar och ägande av stödsystem etc. Nuvarande affärsmodell kommer att utvärderas avseende bland annat ersättningsmodell och incitament för att fullgöra av beställaren uppsatta mål. Den övergripande utformningen av den framtida affärsmodellen ska också beskrivas och konsekvensbedömas relativt den befintliga och eventuellt andra alternativa affärsmodeller. Idag har den befintliga leverantören ansvar för bl.a. kundtjänst och försäljningscenter, förstudien ska även innefatta en bedömning om detta bör gälla även i kommande avtal. I uppdraget ingår också att stödja gruppchefen för Försäljning och kundservice i planering och uppföljning av den löpande verksamheten. Detta kommer ske under en övergångsperiod i väntan på att tjänsten som affärsområdesansvarig tillsätts (dessa arbetsuppgifter utgör ca 10-20% av uppdragets omfattning). Arbetsuppgifter Vi söker en resurs som på ett självständigt sätt ska vara del av arbetet att utföra förstudien. Arbetsuppgifter som ingår i uppdraget är bland annat att tillsammans med projektledaren planera genomförandet av förstudien. Resursen ska på egen hand utföra delmoment/delprojekt inom ramen för förstudien såsom exempelvis precisering av tjänster som skall upphandlas bland annat genom omvärldsbevakning, utvärdering av nuvarande affärsmodell samt utreda och besluta om principer kring ansvar och ägande av stödsystem. Tillsammans med arbetsgruppen ska resursen ta fram adekvata underlag för beslut av uppdragsägare och referensgrupp. Avseende löpande rapportering av uppdragsstatus samt uppdragsrelaterade beslut ska normala rapporteringsrutiner för uppdrag gälla. Leveransen kommer slutligen att presenteras för och godkännas av chef och ledning och beredning av uppdragsägaren med deltagande av referensgruppen. Kvalifikationer - Högskoleutbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet. - Utbildning i projektledning. - Mångårig erfarenhet av att leda och/eller arbeta i projekt och utredningsuppdrag. - Erfarenhet av projekt inom kundserviceverksamhet samt erfarenhet av kundservicerelaterade IT-system ut ett användarperspektiv. - Erfarenhet från arbete i offentlig förvaltning. - Det är meriterande med erfarenhet av att verka inom upphandlande verksamhet. - Det är meriterande med erfarenhet av upphandlings- och övertagandeprojekt. Personliga egenskaper I denna konsultanskaffning sätter vi även stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är noggrann och har god förmåga att samarbeta med personer inom olika funktioner och på olika organisatoriska nivåer. Du har god analytisk förmåga, god förmåga att arbeta självständigt och att samverka med andra samt förmåga att arbeta systematiskt. Du har ett sinne för detaljer, men har även ett holistiskt förhållningssätt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god förmåga att kommunicera. Övrigt Heltid, med start omgående t.o.m. 2013-12-31, med chans till förlängning då upphandlingen kommer att genomföras i direkt anslutning till förstudien. Du kommer att vara anställd som konsult av JobBusters och uthyrd till vår spännande kund. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga PROJEKTRESURS TILL FÖRSTUDIE INOM KUNDSERVICEVERKSAMHET jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PROJEKTRESURS TILL FÖRSTUDIE INOM KUNDSERVICEVERKSAMHET

ERFAREN CNC-OPERATÖR SÖKES!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är ett företag inom finmekanikbranschen som tillverkar medicin-, motor- samt elektronikdelar av högsta kvalitet till sina kunder. Inom företaget arbetar man med toppmoderna CNC-maskiner och fokus ligger på produktion av mindre serier. De söker nu en erfaren CNC-operatör som vill blir del av deras team! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Nu söker vår kund en CNC-operatör som har erfarenhet av att arbeta med multimaskiner då du i din roll kommer att arbeta med 5-axlade svarvfräsar . Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för denna maskingrupp men samtidigt arbeta självständigt i din roll i att tillverka kvalitativa delar utefter kundens ritningar. Som CNC-operatör kommer du att arbeta med att utefter ritningar bearbeta och programmera maskiner för att tillverka kundsspecifika produkter. Du kommer att övervaka tillverkningsprocessen och genomföra eventuella efterjusteringar för hand. Kvalifikationer - Du har flera års erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör- svarvfräs. - Du kan ritläsning, mätinstrument, mätteknik, programmering, svarv och fräs, m.m - Du har några års erfarenhet av att arbeta med 5- axlade, så kallade ”multimaskiner”/svarvfräsar, inom vilka både svarvning och fräsning ingår. Du har god erfarenhet av att programmera, rigga och köra dessa utifrån solida modeller. - Du talar och skriver svenska obehindrat, då det krävs i denna tjänst. Personliga egenskaper Som person är du praktiskt lagd och noggrann i ditt arbete. Du är stresstålig och gillar att arbeta på ett arbete där det är full fart då man arbetar mot deadlines och det under vissa perioder är mer att göra. Vidare har du hög arbetsmoral och trivs att arbeta såväl i team som självständigt. Övrigt Vår kund kan erbjuda dig en toppmodern arbetsplats med kvalificerade medarbetade inom ett företag som är i expansiv fas. Lön Fast lön. Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Heltid, tillsvidare. Du blir direktrekryterad av vår kund. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN CNC-OPERATÖR SÖKES! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN CNC-OPERATÖR SÖKES!

MILJÖSAMORDNARE TILL PROJEKT INOM KOLLEKTIVTRAFIKEN
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Vår kund som är verksam inom kollektivtrafiken söker nu en miljösamordnare till ett spännande uppdrag inom ombyggnation av en brodepå. I rollen som miljösamordnare kommer du att leda och följa upp miljöarbetet i projektet, med hjälp av redan framtagna miljöplaner. Vidare kommer du att bibehålla den pågående kontakten med myndighet och arbeta självständigt med miljön i projektet. Kvalifikationer - Du har god kännedom om branschens lagar och regler, såsom Miljöbalken, Planprocessen alternativt Lagen om byggande av järnväg, samt Plan- och Bygglagen. - Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande uppdrag som miljösamordnare. - Det är meriterande om du har erfarenhet från uppdrag som miljösamordnare inom infrastrukturprojekt. - Det är meriterande om du har erfarenhet som miljösamordnare inom depå, fastighet, och/eller BEST. Personliga egenskaper Som person har du god samarbetsförmåga samt god förmåga att leda miljöarbete. Vidare har du en god förmåga att arbeta självständigt och styra dina arbetsuppgifter. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Deltid 25-50%, med start 2013-09-02 t.o.m. 2015-05-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga MILJÖSAMORDNARE TILL PROJEKT INOM KOLLEKTIVTRAFIKEN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MILJÖSAMORDNARE TILL PROJEKT INOM KOLLEKTIVTRAFIKEN

CONTROLLER TILL DELTIDSUPPDRAG I KOLLEKTIVTRAFIKEN!
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm Arbetsuppgifter Vår kund söker nu efter en controller för ett deltidsuppdrag till ett projekt för tvärbanans förlängning. I rollen som controller ingår att ansvara för budgetering, budgetuppföljning, periodiska rapporter, prognoser, analyser, löpande redovisning, hantering av leverantörsfakturor. Du kommer även att medverka vid framtagande av riktpris för samverkansentreprenad, uppföljning av riktpris, redovisning av avvikelser, projektstatusrapporter, slutrapport mm. I rollen som controller kan även vissa administrativa arbetsuppgifter bli aktuella. Målet för projektet är att ekonomi, tid och uppföljning innehålls i enlighet med Trafikförvaltningen system. Kvalifikationer - Ekonomiutbildning inom ekonomistyrning - Mycket god vana av att arbeta med ekonomiuppföljning i agresso och e-fact i projekt - Minst 5 års erfarenhet från anläggnings- och infrastrukturprojekt i genomförandeskede - Erfarenhet av löpande bokföring i samverkansprojekt Meriterande kompetens - Ekonomistyrning i anläggnings- och järnvägsprojekt - Ekonomistyrning i projekteringsuppdrag - Erfarenhet av agresso - Erfarenhet av e-fact - Övergripande kunskaper om AB,ABT, ABK mf. - Övergripande kunskaper om AF AMA mm. Personliga egenskaper Som person är du noggrann, strukturerad och har god ordning och reda. Du har en mycket god samarbetsförmåga samt goda kommunikativa färdigheter. Du brinner för ekonomi och siffror och är flexibel vad gäller arbetsuppgifter och arbetstid, då detta är ett deltidsuppdrag. Övrigt Omfattningen på uppdraget är 25% av en heltid fram till mars 2014, därefter 50% till projektets slut i mars 2017. Lön Fast lön enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Omgående, eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande, skicka in ditt CV i Word-format snarast. Referensuppdrag med referenser och telefonnummer bifogas i CV.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga CONTROLLER TILL DELTIDSUPPDRAG I KOLLEKTIVTRAFIKEN! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CONTROLLER TILL DELTIDSUPPDRAG I KOLLEKTIVTRAFIKEN!

IT-SUPPORTTEKNIKER TILL VÄLKÄNT FÖRETAG!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Trollhättan. Arbetsuppgifter Nu söker vår kund dig som vill arbeta med PC- och användarsupport via onsite- och remote insatser avseende kundens IT-standard arbetsplats samt med relaterade IT tjänster. I rollen kommer du att supportera såväl gällande dator, skrivare, IT-utrustning i konferensrum, mobiltelefoner, tillbehör till datorer samt även gällande enklare nätverksärenden. Du kommer att hantera ärenden via kundens ärendesystem, remedy och genomföra installationer, leverera och återta hårdvara och program inklusive skrothantering av hårdvara. I dina arbetsuppgifter ingår såväl support av hårdvara som mjukvara. Du arbetar mestadels via remote-access, via telefon eller fjärrstyrning men kommer även att supportera på plats, onsite på kundens kontor. Vid behov kommer du även att agera servicedesk agent i kundens 1: linje. Kvalifikationer - Du har några års erfarenhet av rollen som användarsupport i PC, Microsoft miljö inkl. windows mobile. - Du har erfarenhet at att jobba i huvudsak med 2-3 linjens support. - Du har kännedom om s.k. standardarbetsplats konceptet. - Du har tidigare arbetat på medelstora/stora företag. ¨ - Du har god erfarenhet av ärendehanteringssystem, windows XP, MS Office 2002/2003/2007, Exchange och Outlook samt har allmän kunskap inom Active Directory. - Du har goda kunskaper inom mobiltelefoni, Windows mobile/Google Android, Wireless, och LAN samt multiskrivare. - Du har körkort - Du behärskar svenska samt engelska flytande i såväl tal som skrift. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som har hög social kompetens och brinner för teknik. Du har en god problemlösningsförmåga och bra helhetssyn. Du har god känsla för service och trivs att arbeta direkt mot användarna där du har stor förståelse för att kunden är i fokus. Vidare besitter du god initiativförmåga och trivs i en självständig roll. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid med start 2013-09-01, t.o.m 2013-11-30 med stor möjlighet till förlängning . Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Trollhättan
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga IT-SUPPORTTEKNIKER TILL VÄLKÄNT FÖRETAG! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-SUPPORTTEKNIKER TILL VÄLKÄNT FÖRETAG!

ASSISTENT TILL VD FÖR VARDAGLIGA ARBETSUPPGIFTER
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation Vår kund är verksam inom friskvårdsbranschen och har stora tillväxtmål de närmaste åren. Samtidigt som tillväxt och expansion sker, ska deras goda kvalité och lönsamhet bestå. Arbetsuppgifter Nu söker vår kund en assistent till företagets VD som kan underlätta och assistera i hans vardag. I tjänsten ingår arbetsuppgifter som ärenden i form av inköp av mat, hämta/lämna kemtvätt och besiktiga bilar. Du kommer även ansvara för passning av 3 barn i åldrarna 4-12 år. Vidare förekommer hämtning och lämning på dagis/skola samt till/från fritidsaktiviteter. I rollen som VD-assistent kommer du även att boka resor och utföra annat administrativt arbete. Det kan även förekomma arbetsuppgifter som vardagliga hushållssysslor såsom att städa, tvätta, laga mat och ta hand om hemmet. Du är beredd att ”hugga i där det behövs”! Framöver kan arbetsuppgifter som värdinna vid företagets kursgård, samt andra uppgifter såsom hus och kökshjälp vid konferenser och events bli aktuella. Ditt arbete kommer att utgå från VD:ns bostad i Lund. Det kommer även att ingå en del resor där inrikesresor är mest förekommande (mest dagsresor), men även utlandsresor som varar i ca 1-2 veckor. Kvalifikationer -Du har minst 1 års erfarenhet av att arbeta med barn. -Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, då det är nödvändigt för arbetsuppgifterna. -Du har B-körkort. -Du har möjlighet att resa i arbetet, både inrikes och utrikes. -Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vardagliga hushållssysslor. Personliga egenskaper Som person är du noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och framåt och har lätt för att ta människor. Dessutom är du är lekfull, prestigelös och har ett pedagogiskt arbetssätt. Du är initiativrik, har lätt för att lära och är inte rädd för nya utmaningar! Du trivs med att jobba i en organisation som förändras och utvecklas, där man arbetar mot utsatta mål. Övrigt Vår kund kan erbjuda ett arbete med mycket frihet, där du får möjlighet att ta stort eget ansvar. Du får möjlighet till stor variation i arbetsuppgifter samt chans att resa till olika platser i världen, och självklart står företaget för flyg, mat och boende vid resor. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Traktamente vid resor. Tillträde och ansökan Heltid, tillsvidare. Uppskattningsvis ca 20 h fast tid (måndag-fredag) och 20 h flexibel tid. Kvälls- och helgarbete kan förekomma. Du blir direktrekryterad av vår kund. Omgående, eller enligt överenskommelse. Skicka in din ansökan i Word-format med foto snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Lund
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga ASSISTENT TILL VD FÖR VARDAGLIGA ARBETSUPPGIFTER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ASSISTENT TILL VD FÖR VARDAGLIGA ARBETSUPPGIFTER

SUPPORTTEKNIKER INOM WINDOWS 7 TILL BANK!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Nu söker vår kund en självgående supporttekniker som kommer att arbeta med incidenthantering och användarsupport av Windows 7 under migrering från XP till Windows 7 i projektform. Arbetet kommer primärt att ske över telefon, eller genom remote assistance samt chat och via mailkontakt. Dina arbetsuppgifter är att ge support till slutanvändare samt support mot bankens interna IT- sida såväl inom som utanför Sverige. Kvalifikationer - Du har god erfarenhet inom Windows 7. - Du har gedigen erfarenhet av felsökning i Windows och med interna verktyg samt SCCM2012. - Du behärskar svenska och engelska flytande eftersom supporten sker på dessa språk. Personliga egenskaper Vår kund söker en person som är serviceminded och som alltid sätter kunden i fokus . Vidare är du tekniskt kunnig och en riktig problemlösare! Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid med start OMGÅENDE, t.o.m 2013-12-31, med möjlighet till förlängning . Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till tipspeng@jobbusters.se! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga SUPPORTTEKNIKER INOM WINDOWS 7 TILL BANK! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SUPPORTTEKNIKER INOM WINDOWS 7 TILL BANK!

PROJEKTADMINISTRATÖR MED ERFARENHET AV OFFENTLIG SEKTOR
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en projektadministratör för två uppdrag inom kollektivtrafiken. Vi söker nu en projektadministratör till dessa båda projekt som kan hantera skiftande arbetsuppgifter. Fördelningen mellan uppdragen är 50-50% men kan variera. Det ena projektet (TMSL) handlar om tryggheten för resenärer och personal inom kollektivtrafiken. Projektet har till uppgift att upphandla och införa en ny central mjukvara för trygghetskamerorna ute på stationerna. Det andra projektet (Dokumenthantering i TF) har som huvudmål att införa ett gemensamt arbetssätt för dokument- och ärendehantering samt införa ett anpassat IT-stöd (EDIT). I uppdraget som projektadministratör för TMSL ingår bla följande: - Koordinera och kalla till utbildningar - Delta vid utbildningar i EDIT - Möjlighet till att själv hålla i vissa utbildningsmoment i EDIT - Protokollföra möten/workshops med olika grupper i organisationen - Uppdatera tidplaner i MS Project - Hålla projektets prognoser uppdaterade i Agresso - Stämma av inkomna fakturor mot beställningar och kontera fakturor - Utarbeta informationsmaterial om projektet, eventuellt för publicering på webbplats. - Stödja projektledaren i framtagning av tid- och resursplaner - Sammanställa månadsrapporter - Stödja projektmedlemmarna i TF:s projektmodell PROPS/ XLPM - Vara projektadministratör för Projectplace - Administrera möten mellan projekt och leverantör (TMSL) - Samordna ändringshantering mot leverantörer (TMSL) - Dokumenthantering - Översättning av material till /från engelska (TMSL) - Koordinerar, kallar till och protokollför möten med referensgrupper I rollen som projektadministratör ingår att ta det fulla ansvaret för att sina delar genomförs inom uppställda tids och kostnadsramarna samt till förväntad kvalité. (Projektet TMSL har tio medlemmar varav fyra på heltid. Vissa deltidsresurser är linjepersoner. Projektet Dokumenthantering i TF har sex medlemmar med tillkommande arbetsgrupper inom olika användningsområden.) Kvalifikationer - Du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom projektadministration och koordinering - Du bör ha arbetat i beställarorganisation inom offentlig sektor - Du har arbetat med projektstyrningsmodellen PROPS/ XLPM eller liknande projektstyrningsmodell - Du har gärna arbetat med kravställare i samband med upphandling inom ramen för LOU/LUF - Du har erfarenhet av granskning av dokument, samt sakgranskning av fakturor. - Du har erfarenhet av MS Project, och Agresso samt Projektplace - Du kan kommunicera på teknisk engelska i både tal och skrift. - Det är meriterande med erfarenhet av övervakningscentraler - Det är meriterande med erfarenhet av upphandlingar, att utarbeta förfrågningsunderlag och att utvärdera anbud. Personliga egenskaper Som person är du självgående i ditt arbete. Du har har en god analytisk och administrativ förmåga samt uttrycker dig väl i både tal och skrift. Övrigt Start omgående, till 2013-12-31 för båda projekten samt med fortsättning fram till 2014-05-31 för TMSL. Projektadministratörstjänsten är en heltidstjänst på 100% (40 timmars arbetsvecka) fram tom 2013-12-31 och är därefter en deltidstjänst på 50% fram tom 2014-05-31. Lön Fast lön enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Tillträde omgående. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då urval sker löpande.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga PROJEKTADMINISTRATÖR MED ERFARENHET AV OFFENTLIG SEKTOR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PROJEKTADMINISTRATÖR MED ERFARENHET AV OFFENTLIG SEKTOR

SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER!
JobBusters Aktiebolag Företagspresentation JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm Arbetsuppgifter Vår kund söker nu en servicedesk agent/IT-supporttekniker som kommer att arbeta med att hjälpa anställda inom företaget med diverse problem gällande IT-relaterade tjänster. Du kommer i din roll som service desk agent vara ansiktet utåt för IT-avdelningen då du kommer att ta emot alla inkommande ärenden. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta att försöka lösa dessa ärenden eller att skicka vidare ärenden som inte kan lösas direkt till rätt avdelning. Kvalifikationer - Du har några års erfarenhet av rollen som IT- supporttekniker. - Du har god kunskap i Windows XP, Windows 7, Office, Active directory, SAP, BMC Remedy samt andra IT-system. - Du behärskar svenska samt engelska i tal såväl som skrift. Personliga egenskaper Vår kund söker en serviceinriktad person som är effektiv och får saker gjorda. Du är ansvarfull och tycker att det är roligt att hitta lösningar till IT-relaterade problem. Lön Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Heltid, önskvärd start 2013-09-02 t.o.m 2014-05-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. OMGÅENDE! Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Tipspeng Vet du någon passande för denna tjänst? Om du tipsar oss om en kandidat, utgår en tipspeng vid klar anställning. Samma sak gäller vid tips om uppdrag, en tipspeng utgår vid klar affär. Skicka ditt tips till! OBSERVERA att vi EJ tar emot ansökningar eller frågor via denna mail, utan endast tips.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVICEINRIKTAD IT-SUPPORTTEKNIKER!

PRODUKT MANAGER OCH SUPPORT FÖR ELDRIVNA PRODUKTER!
JobBusters Aktiebolag Om oss JobBusters är ett personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi hjälper företag i alla branscher med alla typer av tjänster. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala företag till mindre bolag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Arbetsplatsen är belagd i Stockholm. Företagspresentation Vår kund söker nu en resurs för produktledning och operativt stöd till enheten för Electric Transport. Affärsdivisionen Distribution & Sales (D & S) driver downstream verksamheten på ett lönsamt sätt. Divisionen omfattar alla kundnära tjänster som kundtjänst, heat, distribution, products & solutions, försäljning till konsument, försäljning till företag samt energirelaterade tjänster. En enhet inom produkter och lösningar är Product Development, som har en underenhet Electric Transport. Product Development Electric Transport ansvarar för att utveckla och genomföra lönsamma laddnings produkter och tjänster för förare med el-drivna fordon. De ser till att säkra, bekväma och miljövänliga, gröna laddninglösningar kan levereras till hemmen (konsumenten), till arbetsplatser (företag) och till stora städer. Ambitionen är att vara bland de bästa aktörerna inom den framväxande marknaden för laddningslösningar. Du kommer att arbeta i ett internationellt team med fokus på den nederländska marknaden. Arbetsuppgifter Som en del av det internationella ElectricTransport team, är du ansvarig för produktledning och operativt stöd till eMobility produkter (elfordon och laddningslösningar) i Sverige. Ansvaret omfattar 2nd line support och säljaktiviteter (besök till potentiella företagskunder, utveckla kunderbjudanden, initiera kundfakturering och insamling). Du ansvarar även för förberedelse och genomförande av kommersiella affärsförslag med viktiga försäljningskanaler och partners (t.ex. leasingföretag, nationella bilhandlare ), inklusive hanteringen av interna / externa leverantörsavtal. Du ska även hantera och optimera verksamhetsprocesser (försörjningskedjan, kundhantering, fakturering) för befintliga hem och affärslösningar, i nära samarbete med andra enheter. Du kommer att ha ett nära samarbete med resten av temet inom eldrivna transporter inom enheten Produkter och lösningar och du kommer att få veckovis stöd av en senior teammedlem. Alla aktiviteter ovan är i nära samarbete med övriga affärsområden hos kunden. Kvalifikationer - Du är utbildad civilingenjör / civilekonom eller motsvarande utbildning. - Du har en relevant yrkeserfarenhet på minst 2 år. - Du har erfarenhet av antingen projektledning, produktledning och/eller affärsutveckling - Stark kommunikatör, flytande i svenska och engelska (tal och skrift) Personliga egenskaper För detta utmanande arbete söker vi en resultatdriven och proffessionell medarbetare. Du är ambitiös och självgående person med förmåga att interagera med alla nivåer av interna och externa intressenter. Du är proaktiv och tar egna initiativ samt har en entreprenösanda. Övrigt Tjänsten är på deltid, 50%, med start omgående t.o.m. 2013-12-31. Det finns chans till förlängning alternativt överrekrytering. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Lön Fast lön enligt överenskommelse. Tillträde och ansökan Tillträde omgående, skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.
Företag: JobBusters AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga PRODUKT MANAGER OCH SUPPORT FÖR ELDRIVNA PRODUKTER! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PRODUKT MANAGER OCH SUPPORT FÖR ELDRIVNA PRODUKTER!


Sök lediga jobb JobBusters AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se