Jobba hos oss som säljare jobb - lediga jobb

Jobba hos oss som säljare jobb Jobba hos oss som säljare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Jobba hos oss som säljare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Jobba hos oss som säljare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Jobba hos oss som säljare- Vallentuna

  2. Vinterjobba hos oss som säljare!- Umeå

  3. Vinterjobba hos oss som säljare!- Umeå

  4. Vårjobba hos oss som säljare!- Umeå

  5. Extrajobba hos oss som säljare!- Umeå

  6. Extrajobba hos oss som säljare!- Umeå

  7. Vårjobba hos oss som säljare!- Umeå

  8. Jobba hos oss som säljare i sommar! Norrtälje, 25-75%- Norrtälje


Mer beskrivning

Jobba hos oss som säljare
Säljare för uppsökande verksamhet i Vallentuna kommun sökes. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr har du i garantilön när du gör 45 besök/mån. Heltid baseras på 45 besök på 30 dagars period. Gör du mindre besök får du självklart fortfarande betalt men mindre och gör du fler än 45 besök får du givetvis också mer betalt. Det finns inget tak på hur många besök du kan eller får göra. Du är med och bestämmer vecka för vecka hur ditt schema ser ut och hur mycket du vill jobba Provisionen är upp till 6000 kr/ såld enhet. DU HAR LÖN OAVSETT OM DU SÄLJER ELLER EJ Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Global Air Evolution AB marknadsför en väldigt unik produkt och genom En importör är vi ensamma om att marknadsföra den i Norden. Den har en mängd olika funktioner och tillverkas i Tyskland. Självklart får du reda på allt om produkten på din personliga intervju Hemsida: www.pro-aqua.de Vi utbildar alla från grunden. Vi följer noggrant upp din tid hos oss med vidare utbildningar inom försäljning, kommunikation, ledarskap. Du börjar med en 3 dagars utbildning på vårat kontor i Norrköping, en utbildning som vi står för helt. I den ingår kursmaterial, mat och logi samt att du även får ersättning för dessa dagar du är här. Skulle du under utbildningen eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig så kan du när som helst sluta och du får ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon den 17 till 19 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, lönen, utbildningen, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Är du den vi söker vill vi helst att du börjar hos oss den 23 juli KRAV: KÖRKORT B Alla våra demonstrationer får vi via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök och vet att du kommer. Vi erbjuder dig: Erfarenhet Utbildning inom försäljning Vidareutbildningar Bokade besök av oss Bra lön oavsett du säljer eller inte Bonusar i form av VIP resor och tävlingar Stora karriär möjligheter Gemenskap
Företag: GLOBAL AIR EVOLUTION AB
Ort: Vallentuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba hos oss som säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba hos oss som säljare

Vinterjobba hos oss som säljare!
Efter ett roligt och förhoppningsvis händelserikt år kan det mycket väl vara så att pengarna tagit slut. Men vi på Online har hittat en lösning på detta som vi kallar "vinterjobb" -vi erbjuder en anställning omgående, vilket innebär att du hinner få din första lön redan i November! Vi ger dig ekonomin att ha roligt hela vintern, och erbjuder samtidigt en värdefull merit att sätta på cv:t - telemarketingerfarenhet rankas högt av arbetsgivare år efter år - och som säljare lär du dig helt enkelt att marknadsföra både dig själv och produkter som ingen annan kan! Hos oss arbetar du minst 40 timmar per löneperiod/månad och du styr själv ditt schema. Vi ger dig en beprövad säljutbildning och tillgång till daglig coachning. Online arbetar med ett 50-tal uppdragsgivare med exempel från telekom, försäkring, förlag, energi och säkerhet. Vi är med andra ord specialiserade på försäljning av varor och tjänster till slutanvändare. Vårt lönesystem är provisionsbaserat med en garantilön på timbasis så att du som anställd skall känna dig trygg. Med snart 21 års branscherfarenhet törs vi säga att vi är och förblir Umeås bästa extrajobb. Vem är du då? Förutom att du planerar att ha ditt livs roligaste vinter så tror vi att du är framåt, hungrig på erfarenhet och sugen på att kunna påverka din lön. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet för denna tjänst men förutsätter att du är en tävlingsmänniska med mycket energi och god telefonröst. Du söker enklast via vår hemsida, och tänk på att vi tillämpar löpande rekrytering så det lönar sig att skicka in din ansökan redan idag! Vi ses på Online i Vinter!
Företag: Online Fulfillment Sverige AB
Ort: Umeå
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vinterjobba hos oss som säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vinterjobba hos oss som säljare!

Vinterjobba hos oss som säljare!
Efter ett roligt och förhoppningsvis händelserikt 2014 kan det mycket väl vara så att pengarna tagit slut. Men vi på Online har hittat en lösning på detta som vi kallar "vinterjobb" -vi erbjuder en anställning omgående, vilket innebär att du hinner få din första lön redan i Januari! Vi ger dig ekonomin att ha roligt under det nya året, och erbjuder samtidigt en värdefull merit att sätta på cv:t - telemarketingerfarenhet rankas högt av arbetsgivare år efter år - och som säljare lär du dig helt enkelt att marknadsföra både dig själv och produkter som ingen annan kan! Hos oss arbetar du minst 40 timmar per löneperiod/månad och du styr själv ditt schema. Vi ger dig en beprövad säljutbildning och tillgång till daglig coachning. Online arbetar med ett 50-tal uppdragsgivare med exempel från telekom, försäkring, förlag, energi och säkerhet. Vi är med andra ord specialiserade på försäljning av varor och tjänster till slutanvändare. Vårt lönesystem är provisionsbaserat med en garantilön på timbasis så att du som anställd skall känna dig trygg. Med snart 21 års branscherfarenhet törs vi säga att vi är och förblir Umeås bästa extrajobb. Vem är du då? Förutom att du planerar att ha ditt livs roligaste vinter så tror vi att du är framåt, hungrig på erfarenhet och sugen på att kunna påverka din lön. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet för denna tjänst men förutsätter att du är en tävlingsmänniska med mycket energi och god telefonröst. Du söker enklast via vår hemsida, och tänk på att vi tillämpar löpande rekrytering så det lönar sig att skicka in din ansökan redan idag! Vi ses på Online 2015!
Företag: Online Fulfillment Sverige AB
Ort: Umeå
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vinterjobba hos oss som säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vinterjobba hos oss som säljare!

Vårjobba hos oss som säljare!
Efter en rolig och förhoppningsvis händelserik vinter kan det mycket väl vara så att pengarna tagit slut. Men vi på Online har hittat en lösning på detta som vi kallar "vårjobb" -vi erbjuder en anställning omgående, vilket innebär att du hinner få din första lön redan inför sommaren! Vi ger dig ekonomin att ha det roligt under hela sommaren, och erbjuder samtidigt en värdefull merit att sätta på cv:t - telemarketingerfarenhet rankas högt av arbetsgivare år efter år - och som säljare lär du dig helt enkelt att marknadsföra både dig själv och produkter som ingen annan kan! Hos oss arbetar du minst 40 timmar per löneperiod/månad och du styr själv ditt schema. Vi ger dig en beprövad säljutbildning och tillgång till daglig coachning. Online arbetar med ett 50-tal uppdragsgivare med exempel från telekom, försäkring, förlag, energi och säkerhet. Vi är med andra ord specialiserade på försäljning av varor och tjänster till slutanvändare. Vårt lönesystem är provisionsbaserat med en garantilön på timbasis så att du som anställd skall känna dig trygg. Med snart 21 års branscherfarenhet törs vi säga att vi är och förblir Umeås bästa extrajobb. Vem är du då? Förutom att du planerar att ha ditt livs roligaste sommar så tror vi att du är framåt, hungrig på erfarenhet och sugen på att kunna påverka din lön. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet för denna tjänst men förutsätter att du är en tävlingsmänniska med mycket energi och god telefonröst. Du söker enklast via vår hemsida, och tänk på att vi tillämpar löpande rekrytering så det lönar sig att skicka in din ansökan redan idag! Vi ses på Online under våren/sommaren 2015!
Företag: Online Fulfillment Sverige AB
Ort: Umeå
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vårjobba hos oss som säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårjobba hos oss som säljare!

Extrajobba hos oss som säljare!
Efter en rolig och förhoppningsvis händelserik vår kan det mycket väl vara så att pengarna tagit slut. Men vi på Online har hittat en lösning på detta, nämligen extrajobb under sommar & höst -vi erbjuder en anställning omgående, vilket innebär att du hinner få din första lön redan under sommaren! Vi ger dig ekonomin att ha det roligt under hela sommaren/hösten, och erbjuder samtidigt en värdefull merit att sätta på cv:t - telemarketingerfarenhet rankas högt av arbetsgivare år efter år - och som säljare lär du dig helt enkelt att marknadsföra både dig själv och produkter som ingen annan kan! Hos oss arbetar du minst 40 timmar per löneperiod/månad och du styr själv ditt schema. Vi ger dig en beprövad säljutbildning och tillgång till daglig coachning. Online arbetar med ett 50-tal uppdragsgivare med exempel från telekom, försäkring, förlag, energi och säkerhet. Vi är med andra ord specialiserade på försäljning av varor och tjänster till slutanvändare. Vårt lönesystem är provisionsbaserat med en garantilön på timbasis så att du som anställd skall känna dig trygg. Med 21 års branscherfarenhet törs vi säga att vi är och förblir Umeås bästa extrajobb. Vem är du då? Förutom att du planerar att ha ditt livs roligaste sommar/höst så tror vi att du är framåt, hungrig på erfarenhet och sugen på att kunna påverka din lön. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet för denna tjänst men förutsätter att du är en tävlingsmänniska med mycket energi och god telefonröst. Du söker enklast via vår hemsida, och tänk på att vi tillämpar löpande rekrytering så det lönar sig att skicka in din ansökan redan idag! Vi ses på Online under sommaren/hösten 2015!
Företag: Online Fulfillment Sverige AB
Ort: Umeå
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba hos oss som säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba hos oss som säljare!

Extrajobba hos oss som säljare!
Efter en rolig och förhoppningsvis händelserik sommar kan det mycket väl vara så att pengarna tagit slut. Men vi på Online har hittat en lösning på detta, något vi kallar "höstjobb" -vi erbjuder en anställning omgående, vilket innebär att du hinner få din första lön redan i Augusti! Vi ger dig ekonomin att ha det roligt under hela hösten, och erbjuder samtidigt en värdefull merit att sätta på cv:t - telemarketingerfarenhet rankas högt av arbetsgivare år efter år - och som säljare lär du dig helt enkelt att marknadsföra både dig själv och produkter som ingen annan kan! Hos oss arbetar du minst 40 timmar per löneperiod/månad och du styr själv ditt schema. Vi ger dig en beprövad säljutbildning och tillgång till daglig coachning. Online arbetar med ett 50-tal uppdragsgivare med exempel från telekom, försäkring, förlag, energi och säkerhet. Vi är med andra ord specialiserade på försäljning av varor och tjänster till slutanvändare. Vårt lönesystem är provisionsbaserat med en garantilön på timbasis så att du som anställd skall känna dig trygg. Med 21 års branscherfarenhet törs vi säga att vi är och förblir Umeås bästa extrajobb. Vem är du då? Förutom att du planerar att ha ditt livs roligaste höst så tror vi att du är framåt, hungrig på erfarenhet och sugen på att kunna påverka din lön. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet för denna tjänst men förutsätter att du är en tävlingsmänniska med mycket energi och god telefonröst. Du söker enklast via vår hemsida, och tänk på att vi tillämpar löpande rekrytering så det lönar sig att skicka in din ansökan redan idag! Vi ses på Online under hösten 2015!
Företag: Online Fulfillment Sverige AB
Ort: Umeå
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba hos oss som säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba hos oss som säljare!

Vårjobba hos oss som säljare!
Efter en rolig och förhoppningsvis händelserik vinter kan det mycket väl vara så att pengarna tagit slut. Men vi på Online har hittat en lösning på detta som vi kallar "vårjobb" -vi erbjuder en anställning omgående, vilket innebär att du hinner få din första lön redan inför sommaren! Vi ger dig ekonomin att ha det roligt under hela sommaren, och erbjuder samtidigt en värdefull merit att sätta på cv:t - telemarketingerfarenhet rankas högt av arbetsgivare år efter år - och som säljare lär du dig helt enkelt att marknadsföra både dig själv och produkter som ingen annan kan! Hos oss arbetar du minst 40 timmar per löneperiod/månad och du styr själv ditt schema. Vi ger dig en beprövad säljutbildning och tillgång till daglig coachning. Online arbetar med ett 50-tal uppdragsgivare med exempel från telekom, försäkring, förlag, energi och säkerhet. Vi är med andra ord specialiserade på försäljning av varor och tjänster till slutanvändare. Vårt lönesystem är provisionsbaserat med en garantilön på timbasis så att du som anställd skall känna dig trygg. Med snart 22 års branscherfarenhet törs vi säga att vi är och förblir Umeås bästa extrajobb. Vem är du då? Förutom att du planerar att ha ditt livs roligaste sommar så tror vi att du är framåt, hungrig på erfarenhet och sugen på att kunna påverka din lön. Vi kräver ingen tidigare erfarenhet för denna tjänst men förutsätter att du är en tävlingsmänniska med mycket energi och god telefonröst. Du söker enklast via vår hemsida, och tänk på att vi tillämpar löpande rekrytering så det lönar sig att skicka in din ansökan redan idag! Vi ses på Online under våren/sommaren 2016!
Företag: Online Fulfillment Sverige AB
Ort: Umeå
Publicerad : 04-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vårjobba hos oss som säljare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårjobba hos oss som säljare!

Jobba hos oss som säljare i sommar! Norrtälje, 25-75%
Är du villig att ge det där lilla extra för en försäljning? Drivs du av att arbeta i en omväxlande miljö med konstanta utmaningar? Då är du den vi söker. Vi söker nu efter säljare under sommaren. Tjänstens omfattning är mellan 25-75% och det finns möjlighet till fast anställning för rätt person. Du ges möjligheter och… • En stark tävlingskultur som belönar bra försäljning och goda resultat • Utvecklingsmöjligheter och förstklassiga praktiska utbildningar • Chansen att tävla, vinna och fira bedrifter • En framstående företagskultur Du är engagerad och… • Har viljan att sälja • Sätter kunderna först och ger dem en oförglömlig upplevelse • Trivs i en fartfylld och energisk arbetsmiljö • Har ett driv och ambitioner att göra karriär i JYSK JYSK har expanderat från en butik i Danmark 1979 till mer än 2500 butiker över hela världen. För att säkra framtida tillväxt, behöver vi de bästa medarbetarna. Ta tillvara på detta tillfälle att bli en del av JYSK. If you bring dedication, you will meet possibilities. Klicka på "Ansök" knappen nedan för att ta kontroll över din karriär. Behöver du mer information? Klicka här för att läsa mer om JYSK som arbetsplats och träffa en av våra säljare. Följ våra medarbetare på Instagram @jysk_karriar
Företag: JYSK AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Jobba hos oss som säljare i sommar! Norrtälje, 25-75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jobba hos oss som säljare i sommar! Norrtälje, 25-75%


Sök lediga jobb Jobba hos oss som säljare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se