Jobbet.nu Know IT jobb - lediga jobb

Jobbet.nu Know IT jobb Jobbet.nu Know IT jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Jobbet.nu Know IT. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Jobbet.nu Know IT. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Passion för krav och test!- Stockholm

  2. Systemarkitekt till Knowit- Stockholm

  3. Knowit söker systemutvecklare C#- Stockholm

  4. Systemarkitekt till Knowit- Stockholm

  5. Passion för krav och test!- Stockholm

  6. Systemarkitekt till Knowit- Stockholm

  7. Systemarkitekt till Knowit- Stockholm

  8. Passion för krav och test!- Stockholm


Mer beskrivning

Passion för krav och test!
Vi är 45 dedikerade konsulter inom test och krav i Stockholm. Hos oss får du spännande och varierande uppdrag samtidigt som du ingår i ett nätverk av duktiga och erfarna kollegor. På Knowit arbetar vi långsiktigt med våra kunder och hos oss arbetar människor som vill utvecklas och som tror på sin egen förmåga till framgång. Vi tycker att kompetensutveckling är både självklart och värdeskapande. Våra kunder finns främst inom bank och finans, detaljhandel och offentlig sektor. Du är engagerad, driftig och initiativrik inom ett eller flera av områdena testledning, test och kravhantering. Vi vill att du har en gedigen kompetens inom de områden du verkar och ser därför att du har minst 3 års erfarenhet inom området. Konsultrollen innebär att du, förutom din specialistroll, också kan bli delaktig i initiala utredningsarbeten och försäljning. Det är viktigt att du är en social lagspelare som drivs av att lösa kundens behov och att du trivs i konsultrollen. Då vi agerar på den svenska marknaden vill vi att du behärskar svenska i tal och skrift. Just nu söker vi följande kompetenser: Teknisk testare I en agil värld ser vi en ökad efterfrågan på tekniska testare. Vi söker dig som brinner för teknik. Du har kanske en bakgrund som utvecklare men din nyfikenhet och kvalitetsmedvetenhet har styrt över dig till test. Våra kunder ställer höga krav och du leverarar engagerat. Du kan själv driva testarbetet och ta egna initiativ. Testledare Du har lång erfarenhet av att leda testverksamhet inom olika branscher. Du har ett affärsmässigt tänk, och ser nya möjligheter i dina projekt. Du har god förmåga att hantera och leda andra människor mot projektets mål och har en god kommunikativ förmåga. Scrum mastercertifiering är meriterande. Kravanalytiker Vi söker dig som är en erfaren kravanalytiker som kan leda och genomföra kravarbete. Du har vana att formulera och skriva krav, användningsfall och user stories. Du är en initiativtagare och du sätter kundens behov främst. Hos våra kunder får du arbeta i såväl stora som små projekt och du kan arbeta såväl självständigt som i team. Workshopledning är meriterande. För mer information kontakta Tomas Rydén på via mail: tomas.ryden@trfo.se eller tele 073-4248582.
Företag: Jobbet.nu Know IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Passion för krav och test! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Passion för krav och test!

Systemarkitekt till Knowit
Vi söker dig som har minst fem års dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling och en till tre års erfarenhet som systemarkitekt, och som är redo att anta nya utmaningar. Hos oss kommer du att ingå i en grupp vars fokus ligger på Microsoftteknik där vi arbetar med allt från design och utveckling av lösningar till förvaltning av applikationer. Våra kunder finns inom olika branscher och verksamheter av varierande storlekar. Vad är viktigt för dig? Att ha roligt på jobbet? Att anta utmaningar? Kontinuerlig kompetensutveckling? Mentorskapsprogram? Att jobba med den senaste tekniken? Att ha ett forum för arkitekturfrågor? Att ha ett varierande jobb? Att jobba på ett företag med god sammanhållning? Möjlighet att påverka? Att arbeta i en kultur som främjar egna initiativ? Kan du svara ja på några av frågorna ovan, lovar vi att du kommer att trivas hos oss! Arbetsuppgifter Att vara konsult innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ. Du kommer att arbeta med arkitektur inom .NET i olika projekt. Vissa projekt drivs in-house och andra ute hos våra kunder. Det innebär att du både får möjlighet att arbeta tillsammans med dina kollegor men också med kunder och konsulter från andra bolag. Din bakgrund Vi söker dig som har minst fem års dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling och ett till tre års erfarenhet som systemarkitekt, och som är redo att anta nya utmaningar. Du har en eftergymnasial utbildning inom data/systemvetenskap eller motsvarande kunskapsnivå. Du har praktisk erfarenhet av C#, .NET, SQL Server och du vill fortsätta att utvecklas som arkitekt. Är du dessutom certifierad inom arkitektur (t.ex. TOGAF, Sundblad & Sundblad, Dataföreningen) och har erfarenhet av Azure, WCF, testdriven utveckling och att arbeta i projekt enligt Scrum är det bara postivit. Som person är du positiv och noggrann. Du har en stark ansvarskänsla och förmåga att bidra och samarbeta i grupp. Du trivs med att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya problem och teknologier. Om Knowit Knowit utvecklar kundens affärer och stärker deras konkurrenskraft genom att tillföra strategisk kompetens och skapa anpassade verksamhetskritiska lösningar. Våra kunder är i första hand organisationer och företag som har behov av lösningar med åtkomlighet från flera olika gränssnitt och kanaler. Genom att kombinera teknisk spetskompetens inom systemutveckling, strategisk rådgivning, test och förvaltning med kunskap om våra kunders verksamhet tillför vi en helhetssyn inom IT-området. Låter det intressant? Kontakta Tomas Rydén för eventuella frågor om tjänsten, mail: tomas.ryden@trfo.se eller via telefon 073-424 85 82.
Företag: Jobbet.nu Know IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Systemarkitekt till Knowit jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemarkitekt till Knowit

Knowit söker systemutvecklare C#
Du kommer att arbeta i en grupp vars fokus ligger på Microsoftteknologi där vi arbetar med allt från design, utveckling och förvaltning av olika lösningar. Våra kunder finns inom olika branscher och verksamheter av varierande storlekar. Vad är viktigt för dig? Att ha roligt på jobbet? Att anta utmaningar? Kontinuerlig kompetensutveckling? Mentorskapsprogram? Att jobba med den senaste tekniken? Att ha ett varierande jobb? Att jobba på ett företag med god sammanhållning? Möjlighet att påverka? Att arbeta i en kultur som främjar egna initiativ? Då kommer du att trivas hos oss! Vi tror på en snabbrörlig, rolig och trygg arbetsplats med stor tillväxtanda. Arbetsuppgifter: Att vara konsult innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ. Du kommer att arbeta med utveckling inom .Net i olika projekt. Vissa projekt drivs in-house och andra ute hos våra kunder. Det innebär att du både får möjlighet att arbeta tillsammans med dina kollegor i gruppen men också med kunder och konsulter från andra bolag. Din bakgrund: Vi söker dig som har minst 2-3 års dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling och som är redo att anta nya utmaningar. Du har en eftergymnasial utbildning inom data/systemvetenskap eller motsvarande kunskapsnivå. Du har praktisk erfarenhet av C#, .Net, SQL Server och du vill fortsätta att utvecklas inom dessa områden. Har du dessutom erfarenhet av BizTalk, Azure, WCF, Testdriven utveckling och att arbeta i projekt enligt Scrum är det bara positivt. Som person är du positiv och noggrann. Du har en stark ansvarskänsla och förmåga att bidra och samarbeta i grupp. Du trivs med att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya problem och teknologier. Om Knowit Vi utvecklar kundens affärer och stärker deras konkurrenskraft genom att tillföra strategisk kompetens och skapa anpassade verksamhetskritiska lösningar. Våra kunder är i första hand organisationer och företag som har behov av lösningar med åtkomlighet från flera olika gränssnitt och kanaler. Genom att kombinera teknisk spetskompetens inom systemutveckling, strategisk rådgivning, test och förvaltning med kunskap om våra kunders verksamhet tillför vi en helhetssyn inom IT-området. Nästa steg Kontakta Tomas Rydén för eventuella frågor om tjänsten, mail: tomas.ryden@trfo eller via telefon 0734-24 85 82.
Företag: Jobbet.nu Know IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Knowit söker systemutvecklare C# jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Knowit söker systemutvecklare C#

Systemarkitekt till Knowit
Vi söker dig som har minst fem års dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling och en till tre års erfarenhet som systemarkitekt, och som är redo att anta nya utmaningar. Hos oss kommer du att ingå i en grupp vars fokus ligger på Microsoftteknik där vi arbetar med allt från design och utveckling av lösningar till förvaltning av applikationer. Våra kunder finns inom olika branscher och verksamheter av varierande storlekar. Vad är viktigt för dig? Att ha roligt på jobbet? Att anta utmaningar? Kontinuerlig kompetensutveckling? Mentorskapsprogram? Att jobba med den senaste tekniken? Att ha ett forum för arkitekturfrågor? Att ha ett varierande jobb? Att jobba på ett företag med god sammanhållning? Möjlighet att påverka? Att arbeta i en kultur som främjar egna initiativ? Kan du svara ja på några av frågorna ovan, lovar vi att du kommer att trivas hos oss! Arbetsuppgifter Att vara konsult innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ. Du kommer att arbeta med arkitektur inom .NET i olika projekt. Vissa projekt drivs in-house och andra ute hos våra kunder. Det innebär att du både får möjlighet att arbeta tillsammans med dina kollegor men också med kunder och konsulter från andra bolag. Din bakgrund Vi söker dig som har minst fem års dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling och ett till tre års erfarenhet som systemarkitekt, och som är redo att anta nya utmaningar. Du har en eftergymnasial utbildning inom data/systemvetenskap eller motsvarande kunskapsnivå. Du har praktisk erfarenhet av C#, .NET, SQL Server och du vill fortsätta att utvecklas som arkitekt. Är du dessutom certifierad inom arkitektur (t.ex. TOGAF, Sundblad & Sundblad, Dataföreningen) och har erfarenhet av Azure, WCF, testdriven utveckling och att arbeta i projekt enligt Scrum är det bara postivit. Som person är du positiv och noggrann. Du har en stark ansvarskänsla och förmåga att bidra och samarbeta i grupp. Du trivs med att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya problem och teknologier. Om Knowit Knowit utvecklar kundens affärer och stärker deras konkurrenskraft genom att tillföra strategisk kompetens och skapa anpassade verksamhetskritiska lösningar. Våra kunder är i första hand organisationer och företag som har behov av lösningar med åtkomlighet från flera olika gränssnitt och kanaler. Genom att kombinera teknisk spetskompetens inom systemutveckling, strategisk rådgivning, test och förvaltning med kunskap om våra kunders verksamhet tillför vi en helhetssyn inom IT-området. Låter det intressant? Kontakta Tomas Rydén för eventuella frågor om tjänsten, mail: tomas.ryden@trfo.se eller via telefon 073-424 85 82.
Företag: Jobbet.nu Know IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Systemarkitekt till Knowit jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemarkitekt till Knowit

Passion för krav och test!
Vi är 45 dedikerade konsulter inom test och krav i Stockholm. Hos oss får du spännande och varierande uppdrag samtidigt som du ingår i ett nätverk av duktiga och erfarna kollegor. På Knowit arbetar vi långsiktigt med våra kunder och hos oss arbetar människor som vill utvecklas och som tror på sin egen förmåga till framgång. Vi tycker att kompetensutveckling är både självklart och värdeskapande. Våra kunder finns främst inom bank och finans, detaljhandel och offentlig sektor. Du är engagerad, driftig och initiativrik inom ett eller flera av områdena testledning, test och kravhantering. Vi vill att du har en gedigen kompetens inom de områden du verkar och ser därför att du har minst 3 års erfarenhet inom området. Konsultrollen innebär att du, förutom din specialistroll, också kan bli delaktig i initiala utredningsarbeten och försäljning. Det är viktigt att du är en social lagspelare som drivs av att lösa kundens behov och att du trivs i konsultrollen. Då vi agerar på den svenska marknaden vill vi att du behärskar svenska i tal och skrift. Just nu söker vi följande kompetenser: Teknisk testare I en agil värld ser vi en ökad efterfrågan på tekniska testare. Vi söker dig som brinner för teknik. Du har kanske en bakgrund som utvecklare men din nyfikenhet och kvalitetsmedvetenhet har styrt över dig till test. Våra kunder ställer höga krav och du leverarar engagerat. Du kan själv driva testarbetet och ta egna initiativ. Testledare Du har lång erfarenhet av att leda testverksamhet inom olika branscher. Du har ett affärsmässigt tänk, och ser nya möjligheter i dina projekt. Du har god förmåga att hantera och leda andra människor mot projektets mål och har en god kommunikativ förmåga. Scrum mastercertifiering är meriterande. Kravanalytiker Vi söker dig som är en erfaren kravanalytiker som kan leda och genomföra kravarbete. Du har vana att formulera och skriva krav, användningsfall och user stories. Du är en initiativtagare och du sätter kundens behov främst. Hos våra kunder får du arbeta i såväl stora som små projekt och du kan arbeta såväl självständigt som i team. Workshopledning är meriterande. För mer information kontakta Tomas Rydén på via mail: tomas.ryden@trfo.se eller tele 073-4248582.
Företag: Jobbet.nu Know IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Passion för krav och test! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Passion för krav och test!

Systemarkitekt till Knowit
Vi söker dig som har minst fem års dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling och en till tre års erfarenhet som systemarkitekt, och som är redo att anta nya utmaningar. Hos oss kommer du att ingå i en grupp vars fokus ligger på Microsoftteknik där vi arbetar med allt från design och utveckling av lösningar till förvaltning av applikationer. Våra kunder finns inom olika branscher och verksamheter av varierande storlekar. Vad är viktigt för dig? Att ha roligt på jobbet? Att anta utmaningar? Kontinuerlig kompetensutveckling? Mentorskapsprogram? Att jobba med den senaste tekniken? Att ha ett forum för arkitekturfrågor? Att ha ett varierande jobb? Att jobba på ett företag med god sammanhållning? Möjlighet att påverka? Att arbeta i en kultur som främjar egna initiativ? Kan du svara ja på några av frågorna ovan, lovar vi att du kommer att trivas hos oss! Arbetsuppgifter Att vara konsult innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ. Du kommer att arbeta med arkitektur inom .NET i olika projekt. Vissa projekt drivs in-house och andra ute hos våra kunder. Det innebär att du både får möjlighet att arbeta tillsammans med dina kollegor men också med kunder och konsulter från andra bolag. Din bakgrund Vi söker dig som har minst fem års dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling och ett till tre års erfarenhet som systemarkitekt, och som är redo att anta nya utmaningar. Du har en eftergymnasial utbildning inom data/systemvetenskap eller motsvarande kunskapsnivå. Du har praktisk erfarenhet av C#, .NET, SQL Server och du vill fortsätta att utvecklas som arkitekt. Är du dessutom certifierad inom arkitektur (t.ex. TOGAF, Sundblad & Sundblad, Dataföreningen) och har erfarenhet av Azure, WCF, testdriven utveckling och att arbeta i projekt enligt Scrum är det bara postivit. Som person är du positiv och noggrann. Du har en stark ansvarskänsla och förmåga att bidra och samarbeta i grupp. Du trivs med att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya problem och teknologier. Om Knowit Knowit utvecklar kundens affärer och stärker deras konkurrenskraft genom att tillföra strategisk kompetens och skapa anpassade verksamhetskritiska lösningar. Våra kunder är i första hand organisationer och företag som har behov av lösningar med åtkomlighet från flera olika gränssnitt och kanaler. Genom att kombinera teknisk spetskompetens inom systemutveckling, strategisk rådgivning, test och förvaltning med kunskap om våra kunders verksamhet tillför vi en helhetssyn inom IT-området. Låter det intressant? Kontakta Tomas Rydén för eventuella frågor om tjänsten, mail: tomas.ryden@trfo.se eller via telefon 073-424 85 82.
Företag: Jobbet.nu Know IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Systemarkitekt till Knowit jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemarkitekt till Knowit

Systemarkitekt till Knowit
Vi söker dig som har minst fem års dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling och en till tre års erfarenhet som systemarkitekt, och som är redo att anta nya utmaningar. Hos oss kommer du att ingå i en grupp vars fokus ligger på Microsoftteknik där vi arbetar med allt från design och utveckling av lösningar till förvaltning av applikationer. Våra kunder finns inom olika branscher och verksamheter av varierande storlekar. Vad är viktigt för dig? Att ha roligt på jobbet? Att anta utmaningar? Kontinuerlig kompetensutveckling? Mentorskapsprogram? Att jobba med den senaste tekniken? Att ha ett forum för arkitekturfrågor? Att ha ett varierande jobb? Att jobba på ett företag med god sammanhållning? Möjlighet att påverka? Att arbeta i en kultur som främjar egna initiativ? Kan du svara ja på några av frågorna ovan, lovar vi att du kommer att trivas hos oss! Arbetsuppgifter Att vara konsult innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka och ta egna initiativ. Du kommer att arbeta med arkitektur inom .NET i olika projekt. Vissa projekt drivs in-house och andra ute hos våra kunder. Det innebär att du både får möjlighet att arbeta tillsammans med dina kollegor men också med kunder och konsulter från andra bolag. Din bakgrund Vi söker dig som har minst fem års dokumenterad erfarenhet inom systemutveckling och ett till tre års erfarenhet som systemarkitekt, och som är redo att anta nya utmaningar. Du har en eftergymnasial utbildning inom data/systemvetenskap eller motsvarande kunskapsnivå. Du har praktisk erfarenhet av C#, .NET, SQL Server och du vill fortsätta att utvecklas som arkitekt. Är du dessutom certifierad inom arkitektur (t.ex. TOGAF, Sundblad & Sundblad, Dataföreningen) och har erfarenhet av Azure, WCF, testdriven utveckling och att arbeta i projekt enligt Scrum är det bara postivit. Som person är du positiv och noggrann. Du har en stark ansvarskänsla och förmåga att bidra och samarbeta i grupp. Du trivs med att jobba i en föränderlig värld där du snabbt får sätta dig in i nya problem och teknologier. Om Knowit Knowit utvecklar kundens affärer och stärker deras konkurrenskraft genom att tillföra strategisk kompetens och skapa anpassade verksamhetskritiska lösningar. Våra kunder är i första hand organisationer och företag som har behov av lösningar med åtkomlighet från flera olika gränssnitt och kanaler. Genom att kombinera teknisk spetskompetens inom systemutveckling, strategisk rådgivning, test och förvaltning med kunskap om våra kunders verksamhet tillför vi en helhetssyn inom IT-området. Låter det intressant? Kontakta Tomas Rydén för eventuella frågor om tjänsten, mail: tomas.ryden@trfo.se eller via telefon 073-424 85 82.
Företag: Jobbet.nu Know IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Systemarkitekt till Knowit jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Systemarkitekt till Knowit

Passion för krav och test!
Vi är 45 dedikerade konsulter inom test och krav i Stockholm. Hos oss får du spännande och varierande uppdrag samtidigt som du ingår i ett nätverk av duktiga och erfarna kollegor. På Knowit arbetar vi långsiktigt med våra kunder och hos oss arbetar människor som vill utvecklas och som tror på sin egen förmåga till framgång. Vi tycker att kompetensutveckling är både självklart och värdeskapande. Våra kunder finns främst inom bank och finans, detaljhandel och offentlig sektor. Du är engagerad, driftig och initiativrik inom ett eller flera av områdena testledning, test och kravhantering. Vi vill att du har en gedigen kompetens inom de områden du verkar och ser därför att du har minst 3 års erfarenhet inom området. Konsultrollen innebär att du, förutom din specialistroll, också kan bli delaktig i initiala utredningsarbeten och försäljning. Det är viktigt att du är en social lagspelare som drivs av att lösa kundens behov och att du trivs i konsultrollen. Då vi agerar på den svenska marknaden vill vi att du behärskar svenska i tal och skrift. Just nu söker vi följande kompetenser: Teknisk testare I en agil värld ser vi en ökad efterfrågan på tekniska testare. Vi söker dig som brinner för teknik. Du har kanske en bakgrund som utvecklare men din nyfikenhet och kvalitetsmedvetenhet har styrt över dig till test. Våra kunder ställer höga krav och du leverarar engagerat. Du kan själv driva testarbetet och ta egna initiativ. Testledare Du har lång erfarenhet av att leda testverksamhet inom olika branscher. Du har ett affärsmässigt tänk, och ser nya möjligheter i dina projekt. Du har god förmåga att hantera och leda andra människor mot projektets mål och har en god kommunikativ förmåga. Scrum mastercertifiering är meriterande. Kravanalytiker Vi söker dig som är en erfaren kravanalytiker som kan leda och genomföra kravarbete. Du har vana att formulera och skriva krav, användningsfall och user stories. Du är en initiativtagare och du sätter kundens behov främst. Hos våra kunder får du arbeta i såväl stora som små projekt och du kan arbeta såväl självständigt som i team. Workshopledning är meriterande. För mer information kontakta Tomas Rydén på via mail: tomas.ryden@trfo.se eller tele 073-4248582.
Företag: Jobbet.nu Know IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Passion för krav och test! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Passion för krav och test!


Sök lediga jobb Jobbet.nu Know IT

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se