Jordbruksverket, DV Region Nord jobb - lediga jobb

Jordbruksverket, DV Region Nord jobb Jordbruksverket, DV Region Nord jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Jordbruksverket, DV Region Nord. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Jordbruksverket, DV Region Nord. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Distriktsveterinär Arvidsjaur- Arvidsjaur

 2. Distriktsveterinär Kiruna- Kiruna

 3. Distriktsveterinär Vilhelmina- Vilhelmina

 4. Distriktsveterinär Lycksele- Lycksele

 5. Legitimerad djursjukskötare alt djurvårdare- Vännäs

 6. Distriktsveterinärer Örnsköldsvik, två tillsvidare- Örnsköldsvik

 7. Distriktsveterinär Arvidsjaur, tillsvidare- Arvidsjaur

 8. Distriktsveterinär Sollefteå, tillsvidare- Sollefteå

 9. Distriktsveterinär Älvsbyn, tillsvidare- Älvsbyn

 10. Legitimerad djursjukskötare Östersund, långtidsvik- Östersund

 11. Distriktsveterinär Örnsköldsvik, långtidsvikariat- Örnsköldsvik

 12. Djurvårdare Dv Sundsvall, tillsvidare- Sundsvall

 13. Leg djursjuksskötare / Djurvårdare Östersund, långtidsvikariat- Östersund

 14. Djurvårdare Gällivare, långtidsvikariat- Gällivare

 15. Djurvårdare Kiruna, långtidsvikariat- Kiruna

 16. Leg.djursjukskötare Kiruna, tillsvidareanställning- Kiruna

 17. Distriktsveterinär Lycksele, visstidsanställning- Lycksele

 18. Distriktsveterinär Vännäs, tillsvidareanställning- Vännäs

 19. Distriktsveterinär Ånäset, långtidsvikariat- Robertsfors

 20. Leg djursjukskötare/Djurvårdare Arvidsjaur, tillsvidare- Arvidsjaur

 21. Distriktsveterinär Gällivare, långtidsvikariat- Gällivare

 22. Distriktsveterinär Hede, långtidsvikariat- Härjedalen

 23. Djurvårdare Dv Sundsvall, tillsvidare- Sundsvall

 24. Distriktsveterinär Vilhelmina, långtidsvikariat- Vilhelmina

 25. Legitimerad Djursjukskötare Vännäs, tillsvidare- Vännäs

 26. Legitimerad Djursjukskötare i Sollefteå, tillsvidareanställning- Sollefteå

 27. Distriktsveterinär Vännäs, tidsbegränsad anställning- Vännäs

 28. Distriktsveterinär Dv Gällivare, tillsvidare- Gällivare

 29. Distriktsveterinär Hackås, långtidsvikariat- Berg

 30. Distriktsveterinär Sundsvall, långtidsvikariat- Sundsvall

 31. Distriktsveterinär Ånäset, långtidsvikariat- Robertsfors

 32. Djurvårdare Gällivare, långtidsvikariat- Gällivare

 33. Distriktsveterinär Kalix, långtidsvikariat- Kalix

 34. Distriktsveterinär Östersund, långtidsvikariat- Östersund

 35. Distriktsveterinär Kiruna, tillsvidareanställning- Kiruna

 36. Distriktsveterinär Lycksele, visstidsanställning- Lycksele

 37. Distriktsveterinär Ånäset, 2 långtidsvikariat- Robertsfors

 38. Distriktsveterinär Östersund, långtidsvikariat- Östersund

 39. Distriktsveterinär Hackås, långtidsvikariat- Berg

 40. Distriktsveterinär Örnsköldsvik, tillsvidareanställning- Örnsköldsvik


Mer beskrivning

Distriktsveterinär Arvidsjaur
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Distriktsveterinärerna i Arvidsjaur består av två veterinärer och en assistent på deltid. Vi håller till i en rymlig och modernt utrustad lokal med en assistent på deltid. En av våra medarbetare ska vara ledig och vi söker därför en ersättare. Utvecklingsmöjligheterna är mycket goda i distriktet som har gott om hundar och andra sällskapsdjur, en ständigt ökande hästpopulation och även några lantbruk som efterfrågar veterinär service. Distriktsveterinärerna i Arvidsjaur ingår i ett beredskapsområde tillsammans med Vilhelmina och Lycksele där flera veterinärer delar på beredskapen. Ett samarbete med distriktsveterinärerna i Vännäs som ingår i samma praktikområde finns också. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket. I vårt uppdrag ingår det att dygnet runt finnas tillgängliga för våra kunder och att med kompetens och engagemang verka för ett gott smitt- och djurskydd. Vi är även officiella veterinärer Gå gärna in på kommunens webbplats(www.arvidsjaur.se) KVALIFIKATIONER Du bör ha ett stort intresse och engagemang för smådjurssjukvård då det totalt sett utgör den större delen av praktiken, men du bör även ha ett intresse för häst och lantbruksdjur och en vilja att utveckla servicen till dessa djurslag. Goda möjligheter till kompetensutveckling och/eller intern vidareutbildning finns. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, gott omdöme, lojalitet och god samarbetsförmåga. Du ska vara stabil, serviceinriktad, ha god datorvana och vara självgående. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Arvidsjaur jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Arvidsjaur

Distriktsveterinär Kiruna
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket. I det statliga uppdraget ingår att dygnet runt finnas tillgängliga för våra kunder och att med kompetens och engagemang verka för ett gott smitt- och djurskydd. Vi är även officiella veterinärer. Distriktsveterinärerna i Kiruna söker en medarbetare på heltid. Praktiken är blandad, dock med huvudsaklig tonvikt på smådjur. Periodvis kan även arbete som veterinär vid renslakt eller på viltslakteri ingå i arbetsuppgifterna. Kliniken är välutrustad med gasnarkos, digital röntgen, ultraljud och blodlabb. Vi ingår i ett beredskapsområde tillsammans med Gällivare och Jokkmokk där flera veterinärer delar på beredskapen. Kiruna kommun ligger centralt i Norrbottens inland och har nära till fjällvärldens möjligheter till rekreation och avkoppling. Skidåkning, skoteråkning, fjällturer och isfiske hör till vinterns glädjeämnen. På sommar och höst bjuder naturen på oändliga möjligheter till strövtåg i fjällvärlden, bär- och svampplockning, fiske och jakt. Gå gärna in på kommunens webbplats (www.kiruna.se) KVALIFIKATIONER Du bör ha ett stort intresse och engagemang för smådjurssjukvård då det totalt sett utgör den större delen av praktiken, men du bör även ha ett intresse för häst och lantbruksdjur och en vilja att utveckla servicen till dessa djurslag. Goda möjligheter till kompetensutveckling och/eller intern vidareutbildning finns. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, gott omdöme, lojalitet och god samarbetsförmåga. Du ska vara stabil, serviceinriktad, ha god datorvana och vara självgående. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Kiruna
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Kiruna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Kiruna

Distriktsveterinär Vilhelmina
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vilhelmina som ligger i Västerbottens inland har en modernt utrustad smådjursmottagning där det nu arbetar 2 veterinärer och 1 veterinärassistent. Utvecklingsmöjligheterna är mycket goda i distriktet då det är gott om hundar och andra sällskapsdjur i området, en ständigt ökande hästpopulation och även några lantbruk som efterfrågar veterinär service. Distriktsveterinärerna i Vilhelmina ingår i ett beredskapsområde tillsammans med Lycksele och Arvidsjaur där flera veterinärer delar på beredskapen. Ett samarbete med distriktsveterinärerna i Vännäs som ingår i samma praktikområde finns också. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket. I det statliga uppdraget ingår att dygnet runt finnas tillgängliga för våra kunder och att med kompetens och engagemang verka för ett gott smitt- och djurskydd. Vi är även officiella veterinärer. Gå gärna in på kommunens webbplats(www.vilhelmina.se) KVALIFIKATIONER Du ska ha ett genuint intresse och engagemang för smådjurssjukvård då det totalt sett utgör den största delen av praktiken. Erfarenhet från arbete med smådjur är en merit. Det är även en fördel om du har grundläggande kunskaper hos djurslaget häst och nöt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, gott omdöme, lojalitet och god samarbetsförmåga. Du måste också vara serviceinriktad, ha en god datorvana och vara självgående. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Vilhelmina jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Vilhelmina

Distriktsveterinär Lycksele
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Lycksele ligger i Västerbottens inland och har nu en nybyggd och modernt utrustad smådjursmottagning. Utvecklingsmöjligheterna är mycket goda i distriktet då det är gott om hundar och andra sällskapsdjur i området, en ständigt ökande hästpopulation och även några lantbruk som efterfrågar veterinär service. Distriktsveterinärerna i Lycksele ingår i ett beredskapsområde tillsammans med Vilhelmina och Arvidsjaur där flera veterinärer delar på beredskapen. Ett samarbete med distriktsveterinärerna i Vännäs som ingår i samma praktikområde finns också. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket. I det statliga uppdraget ingår att dygnet runt finnas tillgängliga för våra kunder och att med kompetens och engagemang verka för ett gott smitt- och djurskydd. Vi är även officiella veterinärer. Gå gärna in på kommunens webbplats(www.lycksele.se) KVALIFIKATIONER Du ska ha ett genuint intresse och engagemang för smådjurssjukvård då det totalt sett utgör den största delen av praktiken. Erfarenhet från arbete med smådjur är en merit. Det är även en fördel om du har grundläggande kunskaper hos djurslaget häst och nöt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, gott omdöme, lojalitet och god samarbetsförmåga. Du måste också vara serviceinriktad, ha en god datorvana och vara självgående. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Lycksele
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Lycksele jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Lycksele

Legitimerad djursjukskötare alt djurvårdare
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara djursjukvårdande arbete på dagtid vid vår smådjursklinik innefattande röntgenundersökning, blodprovstagning, medicinering och narkos/assistans i samband med operationer och tandbehandlingar. Visst arbete i receptionen och på vår hästklinik kan också förekomma. Vi har en nyrenoverad och välutrustad smådjursklinik med digital röntgen, ultraljud, gasnarkos, akutlab och tandutrustning. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand en legitimerad djursjukskötare alternativt annan personal som är behörig att arbeta inom djursjukvården enligt Jordbruksverkets övergångsregler för djurhälsopersonal eller en djurvårdare med utökad behörighet. Den vi söker ska ha lätt för att lära och kommunicera, vara serviceinriktad, ha en god samarbetsförmåga och tycka om ordning och reda. Det är också en fördel om du trivs med att arbeta när det är mycket att göra och att du även kan arbeta självständigt. Referenser krävs. Vi fäster även stor vikt vid datorvana och personlig lämplighet. B-körkort för personbil krävs Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Vännäs
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad djursjukskötare alt djurvårdare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad djursjukskötare alt djurvårdare

Distriktsveterinärer Örnsköldsvik, två tillsvidare
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vid Distriktsveterinärerna i Örnsköldsvik arbetar sex veterinärer och fyra legitimerade djursjukskötare varav en även är BMA. Vi har en blandad praktik med sällskapsdjur, häst och nöt med större andel sällskapsdjur. Beredskap ingår i tjänsterna. Mottagningen har en välutrustad smådjursklinik med digitalröntgen, ultraljud, EKG, operation med gasnarkos, tandunit och eget laboratorium med helt nytt hematologi–och kemiinstrument. Vi har en varierad praktik och tre tjänstebilar i verksamheten. Vi är ett glatt gäng med stor framtidstro och som trivs att arbeta ihop och gärna också hittar på trivselskapande saker att göra med och för vår arbetsplats och oss som jobbar här. I nuläget arbetar vi för en utbyggnad av mottagningen. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med goda kommunikationer och ca 55 000 innevånare. 2012 utsågs Örnsköldsvik till Årets kommun av riksorganisationen Hela Sverige skall leva med honnörsorden” bygd och stad i balans.” Här finns en fantastisk natur med rikt varierande möjligheter till olika friluftsaktiviteter oavsett årstid. Läs mer om Örnsköldsvik på kommunens webbplats. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med stort intresse för sällskapsdjurs kirurgi, hud och invärtesmedicin alternativ och/eller intresse för hästpraktik. Vi söker personer som är självgående och serviceinriktade. Vi fäster även stor vikt vid datorvana, personligt omdöme och god samarbetsförmåga. Samt att du har svensk veterinärlegitimation och B-körkort. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinärer Örnsköldsvik, två tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinärer Örnsköldsvik, två tillsvidare

Distriktsveterinär Arvidsjaur, tillsvidare
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Distriktsveterinärerna i Arvidsjaur består av två veterinärer och en veterinärassistent på deltid. Vår distriktsveterinärmottagning håller till i en centralt belägen, rymlig och modernt utrustad lokal. Utvecklingsmöjligheterna är mycket goda i distriktet som har gott om hundar och andra sällskapsdjur, en ständigt ökande hästpopulation och även några lantbruk som efterfrågar veterinär service. Distriktsveterinärerna i Arvidsjaur ingår i ett beredskapsområde tillsammans med Vilhelmina och Lycksele där flera veterinärer delar på beredskapen. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket. I vårt uppdrag ingår det att dygnet runt finnas tillgängliga för våra kunder och att med kompetens och engagemang verka för ett gott smitt- och djurskydd. Vi är även officiella veterinärer. Gå gärna in på kommunens webbplats(www.arvidsjaur.se) KVALIFIKATIONER Du bör ha ett stort intresse och engagemang för smådjurssjukvård då det totalt sett utgör den större delen av praktiken, men det är en fördel om du också har ett intresse för häst och lantbruksdjur och en vilja att utveckla servicen till dessa djurslag. Goda möjligheter till kompetensutveckling och/eller intern vidareutbildning finns. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, gott omdöme, lojalitet och god samarbetsförmåga. Du ska vara stabil, serviceinriktad, ha god datorvana och vara självgående. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Arvidsjaur, tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Arvidsjaur, tillsvidare

Distriktsveterinär Sollefteå, tillsvidare
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER På distriktsveterinärmottagningen arbetar idag sex veterinärer och två legitimerade djursjukskötare samt en djurvårdare. Vi har en blandad praktik med sällskapsdjur, nöt och häst med stor andel sällskapsdjur främst hund och katt och mindre antal udda sällskapsdjur. Vi är väl utrustade med ändamålsenliga behandlingsrum, laboratorium med utrustning för blodanalys, ultraljud, digitalröntgen, förberedning, operation, steril och dagstall. Vi har tre tjänstebilar i verksamheten. I vår butik säljer vi medicinska foder, kosttillskott och olika handelsvaror t.ex. medicinska schampon, bandagematerial m.m. Vi har en fin mottagning, renoverad och utbyggd sedan våren-2010 med stora och ljusa lokaler. Trivsamma och lättjobbade, bra anpassade för oss och våra kunder. Sollefteå är beläget i Ångermanälvens dalgång och naturen är storslagen och inbjuder till ett rikt friluftsliv. Sollefteå kommun med centralorten Sollefteå har en positiv utveckling, trevlig stadskärna, rikt föreningsliv och bra bostadsmarknad. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett stort intresse för sällskapsdjur i avseende kirurgi, invärtesmedicin och hud. Du är en självgående och serviceinriktad veterinär. Vi fäster även stor vikt vid god datorvana, personligt omdöme och god samarbetsförmåga. För tjänsten krävs svensk veterinärlegitimation och B-körkort. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Sollefteå
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Sollefteå, tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Sollefteå, tillsvidare

Distriktsveterinär Älvsbyn, tillsvidare
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Praktikområdet södra Norrbotten består av mottagningarna Kalix, Piteå och Älvsbyn. Det är blandad praktik på alla mottagningarna men mest smådjur i Älvsbyn. Totalt arbetar 8 veterinärer och 6 veterinärassistenter i området. Du har stora chanser att växa inom din yrkesroll som veterinär eftersom du kommer att ha varierande arbetsuppgifter. Vi strävar efter att ge nya medarbetare en bra introduktion och introduktionsutbildningar erhålles vid anställning. Beredskapstjänstgöring ingår och vi strävar efter att fem veterinärer delar på tjänstgöringen. Om du vill veta mer om vackra Norrbotten med närhet till natur och kultur läs mer på www.norrbotten.se KVALIFIKATIONER Du skall vara ansvarstagande, kunna ta egna initiativ, vara flexibel och intresserad av att delta vid behandling av alla djurslag, intresse för och kunskaper på nöt och häst är meriterande. Bra remitteringsmöjligheter för smådjur finns inom Norrbottens län. Du skall även ha intresse att arbeta med människor och en bra kommunikationsförmåga med djurägare och kollegor. Till vårt team söker vi Dig som är positiv och engagerad veterinär. Vi fäster stor vikt vid datorvana och att du är serviceinriktad. En viktig målsättning är att vi vill skapa en arbetsplats där alla trivs på jobbet och därigenom får de rätta förutsättningarna att göra ett bra jobb. Praktikområdet präglas av en god arbetsgemenskap. Vi fäster mycket stor vikt vid bra samarbetsförmåga, gruppkänsla, känsla för service, lojalitet med mottagningen och organisationen. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Älvsbyn
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Älvsbyn, tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Älvsbyn, tillsvidare

Legitimerad djursjukskötare Östersund, långtidsvik
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en legitimerad djursjukskötare som har intresse för en bred allmän praktik.Vi söker dig som kan arbeta självständigt men även tycker om att samarbeta med övriga kollegor. Du skall ha ett bra omdöme, vara serviceinriktad och inte backa för utmaningar! Vi tror på framtiden och vet att det är vårt eget arbete som formar mottagningen. Östersund är det naturliga valet för dig som vill kombinera ett rikt och aktivt friluftsliv med ett utvecklande yrkesliv. Här finns utbildningarna, här finns jobben – livskvalitet ingår! Praktiken är blandad med lantbrukets djur, hästar och smådjur. Praktikområdet sträcker sig över mellersta och norra Jämtland. Vi håller till i Jämtlands vackra fjällvärld, med mottagningar i Östersund, Hackås, Grimnäs och Hede. KVALIFIKATIONER Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, datorvana och personlig lämplighet och mognad. Några års erfarenhet är meriterande. Du skall ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i engelska och svenska. Legitimation som djursjukskötare och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Östersund
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad djursjukskötare Östersund, långtidsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad djursjukskötare Östersund, långtidsvik

Distriktsveterinär Örnsköldsvik, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi har en blandad praktik med sällskapsdjur, nöt och häst med större andel sällskapsdjur. Beredskap ingår i tjänsten. Vi är sex veterinärer och har fyra legitimerade djursjukskötare varav en även är BMA. Kliniken är välutrustad med ultraljud för såväl stordjur som sällskapsdjur, operationsavdelning med gasnarkos, digitalröntgen, laboratorium med ny blodanalysutrustning. Vi har tre tjänstebilar, utrustade för stordjurspraktiken. Vi är en glad arbetsgrupp med bra arbetsgemenskap på vår Distriktsveterinärmottagning i Örnsköldsvik. Örnsköldsvik är beläget i övre delen av det vackra Höga kusten i landskapet Ångermanland. Naturen är storslagen. Kommunen med centralorten Örnsköldsvik är expansiv och väl utvecklad med många företag och goda kommunikationer. KVALIFIKATIONER Vi fäster stor vikt vid datorvana, att sökande är självgående, serviceinriktad, lojal , har personligt omdöme och god samarbetsförmåga. Du har svensk veterinärlegitimation och B-körkort. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Örnsköldsvik, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Örnsköldsvik, långtidsvikariat

Djurvårdare Dv Sundsvall, tillsvidare
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER På arbetsplatsen i Sundsvall tjänstgör idag 6 veterinärer. Idag finns ingen veterinärassistent på mottagningen. Arbetet består av att fortlöpande se till att den dagliga verksamheten på mottagningen fungerar. Praktiskt innebär arbetsuppgifterna att svara i telefon, boka patienter, ta hand om kunder, försäljning av djurfoder, instrument- och lokalvård, städning av lokaler och bilar, beställning och mottagning av varor och rent administrativa sysslor, såsom elektronisk kontering av fakturor i Agresso. KVALIFIKATIONER Du tar gärna egna initiativ samt tycker att det är trevligt att arbeta med människor och deras djur, och du har förmåga att lätt få kontakt med djurägarna. Det är viktigt att du är praktiskt lagd. Ansvarsfullhet, noggrannhet och ett gott ordningssinne är väsentligt på arbetsplatsen. Vi fäster stor vikt vid datorvana, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Innehav av B-körkort är ett krav. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Djurvårdare Dv Sundsvall, tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurvårdare Dv Sundsvall, tillsvidare

Leg djursjuksskötare / Djurvårdare Östersund, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en legitimerad djursjukskötare alternativt djurvårdare som har intresse för en bred allmän praktik.Vi söker dig som kan arbeta självständigt men även tycker om att samarbeta med övriga kollegor. Du skall ha ett bra omdöme, vara serviceinriktad och inte backa för utmaningar! Vi tror på framtiden och vet att det är vårt eget arbete som formar mottagningen. Östersund är det naturliga valet för dig som vill kombinera ett rikt och aktivt friluftsliv med ett utvecklande yrkesliv. Här finns utbildningarna, här finns jobben – livskvalitet ingår! Praktiken är blandad med lantbrukets djur, hästar och smådjur. Praktikområdet sträcker sig över mellersta och norra Jämtland. Vi håller till i Jämtlands vackra fjällvärld, med mottagningar i Östersund, Hackås, Grimnäs och Hede. KVALIFIKATIONER Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, datorvana och personlig lämplighet och mognad. Några års erfarenhet är meriterande. Du skall ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i engelska och svenska. Legitimation som djursjukskötare är meriterande och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Östersund
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Leg djursjuksskötare / Djurvårdare Östersund, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg djursjuksskötare / Djurvårdare Östersund, långtidsvikariat

Djurvårdare Gällivare, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer att vara både djursjukvårdande arbete vid vår smådjursklinik och ansvar för försäljning av foder och handelsvaror samt arbete i vår reception. Detta innebär röntgenundersökning, blodprovsanalyser, assistans i samband med operationer. Beställning och försäljning av foder/handelsvaror och material. Instrumentvård, hygienarbete samt tidsbokning i samband med receptionsarbete. Normalarbetstiden är dagtid måndag-fredag, schemalagd. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha lätt för att lära och kommunicera, ha en mycket god samarbetsförmåga och tycka om ordning och reda. Du ska vara noggrann, ha administrativa kunskaper och vara självgående. Arbetet kan ofta ha ett högt tempo och vara krävande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av djursjukvårdande arbete på smådjursklinik. Referenser från tidigare arbetsplatser är ett krav. Vi fäster stor vikt vid datorvana, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. B-körkort är positivt, men inget krav. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Gällivare
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Djurvårdare Gällivare, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurvårdare Gällivare, långtidsvikariat

Djurvårdare Kiruna, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer att vara både djursjukvårdande arbete vid vår smådjursklinik och ansvar för försäljning av foder och handelsvaror samt arbete i vår reception. Detta innebär röntgenundersökning, blodprovsanalyser, assistans i samband med operationer. Beställning och försäljning av foder/handelsvaror och material. Instrumentvård, hygienarbete samt tidsbokning i samband med receptionsarbete. Normalarbetstiden är dagtid måndag-fredag, schemalagd. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha lätt för att lära och kommunicera, ha en mycket god samarbetsförmåga och tycka om ordning och reda. Du ska vara noggrann, ha administrativa kunskaper och vara självgående. Arbetet kan ofta ha ett högt tempo och vara krävande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av djursjukvårdande arbete på smådjursklinik. Referenser från tidigare arbetsplatser är ett krav. Vi fäster stor vikt vid datorvana, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag. Vi ser att du som sökande har god vandel.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Kiruna
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Djurvårdare Kiruna, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurvårdare Kiruna, långtidsvikariat

Leg.djursjukskötare Kiruna, tillsvidareanställning
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara djursjukvårdande arbete vid vår smådjursklinik innefattande röntgenundersökning, blodprovstagning, medicinering och narkos/assistans i samband med operationer. Beställning och försäljning av foder/handelsvaror och material. Instrumentvård, hygienarbete samt tidsbokning i samband med receptionsarbete. Normalarbetstiden är dagtid måndag-fredag, schemalagd. KVALIFIKATIONER Vi söker en legitimerad djursjukskötare alternativt annan personal inom djursjukvården som är behörig att arbeta enligt Jordbruksverkets övergångregler för djurhälsopersonal och har ambitionen och möjlighet att läsa in legitimation innan övergångsreglarna slutar gälla den 31 december 2014. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av djursjukvårdande arbete på smådjursklinik. Den vi söker ska ha lätt för att lära och kommunicera, ha en mycket god samarbetsförmåga och tycka om ordning och reda. Ett krav är också att du trivs med att arbeta i ett högt tempo och att du förutom lagarbete även kan arbeta självständigt. Referenser från tidigare arbetsplatser är ett krav. Vi fäster stor vikt vid datorvana, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. B-körkort är ett krav. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag. Vi ser att du som sökande har god vandel.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Kiruna
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.djursjukskötare Kiruna, tillsvidareanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.djursjukskötare Kiruna, tillsvidareanställning

Distriktsveterinär Lycksele, visstidsanställning
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Lycksele ligger i Västerbottens inland och har nu en nyrenoverad och modernt utrustad smådjursmottagning med både digital röntgen och ultraljud. Utvecklingsmöjligheterna är mycket goda i distriktet då det finns gott om hundar och andra sällskapsdjur , en ständigt ökande hästpopulation och även några lantbruk som efterfrågar veterinär service. Distriktsveterinärerna i Lycksele ingår i ett beredskapsområde tillsammans med Vilhelmina och Arvidsjaur där flera veterinärer delar på beredskapen. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket. I det statliga uppdraget ingår att dygnet runt finnas tillgängliga för våra kunder och att med kompetens och engagemang verka för ett gott smitt- och djurskydd. Vi är även officiella veterinärer. Gå gärna in på kommunens webbplats(www.lycksele.se) KVALIFIKATIONER Vi vill att du som veterinär ska ha ett genuint intresse och engagemang för smådjurssjukvård då det totalt sett utgör den största delen av praktiken. Erfarenhet från arbete med smådjur och smådjurskirurgi är en merit likaså erfarenhet av smådjursröntgen. Grundläggande kompetens gällande arbete med djurslagen häst och nöt behövs också. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, gott omdöme, lojalitet och god samarbetsförmåga. Du måste också vara serviceinriktad, ha en god datorvana och vara självgående. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Lycksele
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Lycksele, visstidsanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Lycksele, visstidsanställning

Distriktsveterinär Vännäs, tillsvidareanställning
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Distriktsveterinärerna i Vännäs har en rymlig lokal anpassad för mottagning av både små och stora djur där vi har verksamhet dygnet runt. Vi har en väl fungerande hästklinik med digital röntgen, ultraljud och endoskop. Vi har också en filial för smådjursmottagning på Forslunda utanför Umeå. Vi har mottagning på vår hästklinik flera dagar i veckan samt har en omfattande ambulerande verksamhet på häst, nöt och andra lantbruksdjur. Vi söker en veterinär som vill utvecklas på vår hästklinik men som också gärna arbetar med lantbrukets djur och vid behov med enklare smådjurssjukvård bland annat på vår filial. Vi är i nuläget totalt 12 veterinärer och 6 djurvårdare/djursjukskötare. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har erfarenhet av arbete med häst och i viss mån lantbruksdjur men som är en flexibel problemlösare för de flesta uppdrag. Du bör vara väl förtrogen med hästpraktik, vara noggrann, stresstålig och ha ett gott humör. Välkommen till ett stimulerande och omväxlande arbete med många arbetskamrater. Den vi söker bör vara flexibel och ha en uttalad servicekänsla gentemot våra kunder. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, datorvana och personlig lämplighet. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten varför vi sätter värde på att du både är självgående och har gott omdöme. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Vännäs
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Vännäs, tillsvidareanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Vännäs, tillsvidareanställning

Distriktsveterinär Ånäset, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Ånäset ligger i Robertsfors kommun i Västerbottens kustland och är vackert belägen i nära anslutning till E4an mitt emellan Umeå och Skellefteå. Natur finns i överflöd med tillgång till jakt, goda fiskevatten och fina naturupplevelser. Praktiken är blandad med tyngdpunkt på nötkreatur i mjölkproduktion På distriktsveterinärmottagningen arbetar fem veterinärer samt en veterinärassistent på deltid. Då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig behöver vi en ersättare. Smådjurspraktiken i distriktet är ökande och under utveckling. Mottagningen som är utrustad med bl.a. röntgen, ultraljud, lab och gasnarkos kan även ta emot hästar i mindre omfattning Välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Den vi söker ska främst av allt ha en vilja att arbeta med smådjur och gärna vara en drivande kraft i utvecklingen av smådjurspraktiken i distriktet. Erfarenhet och intresse av både kirurgi och medicinska utredningar avseende smådjur är en merit. Under beredskapstid och vid behov kommer praktiken vara blandad med häst och nöt varför grundläggande kunskaper för dessa djurslag är önskvärd. Du ska vara en flexibel problemlösare som är serviceinriktad gentemot våra kunder. Önskvärt är också att du har ordningssinne och trivs med att få saker gjorda i en positiv anda. Vi sätter även stor vikt vid datorvana, personligt omdöme och god samarbetsförmåga. Ett samarbete kommer att finnas med distriktsveterinärerna i Skellefteå och Vännäs/Forslunda som ingår i samma praktikområde Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Robertsfors
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Ånäset, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Ånäset, långtidsvikariat

Leg djursjukskötare/Djurvårdare Arvidsjaur, tillsvidare
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer förutom hygien och städ att vara djursjukvårdande arbete vid vår smådjursklinik innefattande röntgenundersökning, blodprovstagning och narkos/assistans i samband med operationer. Andra ansvarsområden kommer att vara kundkontakter, foderförsäljning och beställningar. Du kommer att arbeta tillsammans med två veterinärer i en rymlig nyrenoverad klinik med lab och digital röntgen. Vi ser stora möjligheter att utveckla vår verksamhet framåt i Arvidsjaur då orten expanderar och befolkningen ökar. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand en legitimerad djursjukskötare alternativt djurvårdare med möjlighet till utökad behörighet samt djurvana. Den vi söker ska ha lätt för att lära och kommunicera samt ha ett gott ordningssinne. Du bör också vara självgående och flexibel och trivas med att arbeta i ett serviceyrke med mycket kundkontakter. Referenser krävs. Vi fäster stor vikt vid datorvana, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. B-körkort för personbil krävs Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Arvidsjaur
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Leg djursjukskötare/Djurvårdare Arvidsjaur, tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg djursjukskötare/Djurvårdare Arvidsjaur, tillsvidare

Distriktsveterinär Gällivare, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket. I det statliga uppdraget ingår att dygnet runt finnas tillgängliga för våra kunder och att med kompetens och engagemang verka för ett gott smitt- och djurskydd. Vi är även officiella veterinärer. Distriktsveterinärerna i Gällivare söker en vikarierande medarbetare på heltid. Praktiken är blandad, dock med huvudsaklig tonvikt på smådjur. Kliniken är välutrustad med gasnarkos, digital röntgen, ultraljud och blodlabb. Vi ingår i ett beredskapsområde tillsammans med Kiruna och Jokkmokk där flera veterinärer delar på beredskapen. Gällivares kommun ligger centralt i Norrbottens inland och har nära till fjällvärldens möjligheter till rekreation och avkoppling. På sommar och höst bjuder naturen på oändliga möjligheter till strövtåg i fjällvärlden, bär- och svampplockning, fiske och jakt. Skidåkning, skoteråkning, fjällturer och isfiske hör till vinterns glädjeämnen. Kommunikationen är bra, vi har daglig förbindelse med tåg och flyg till och från Stockholm och kusten. Gå gärna in på kommunens webbplats (www.gellivare.se) KVALIFIKATIONER Du bör ha ett stort intresse och engagemang för smådjurssjukvård då det totalt sett utgör den större delen av praktiken, men du bör även ha ett intresse för häst och lantbruksdjur och en vilja att utveckla servicen till dessa djurslag. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, gott omdöme, lojalitet och god samarbetsförmåga. Du ska vara stabil, serviceinriktad, ha god datorvana och vara självgående. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Gällivare
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Gällivare, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Gällivare, långtidsvikariat

Distriktsveterinär Hede, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Hede ligger mitt i härliga Härjedalen och har ca 1500 invånare. Idag arbetar vi 4 veterinärer och 1 veterinärassistent vid Distriktsveterinärmottagningen i Hede. Jobbet kommer att innebära 4-beredskap och som regel är beredskaperna mycket lugna. Vårt distrikt omfattar hela Härjedalen; från Bruksvallarna i norr till Lillhärdal i söder. Upptagningsområdet för smådjur är dock betydligt större än enbart Härjedalen. Vi är utrustade med röntgen och ultraljud, vi har gasnarkos och resurser för t. ex bukkirurgi. Vi har även utrustning för att analysera blodprover. Största delen av arbetet utgörs av smådjurspraktik med en stor andel jakthundar. Övrigt utgörs av häst, nöt och får. Säsongsmässigt förekommer också tillsynsarbete vid renslakteri. Trivsel på jobbet och goda kontakter med våra djurägare är ledstjärnor för vårt arbete i Hede. En dagligt återkommande rutin är den gemensamma frukosten/fikat under telefontiden. I Härjedalen finns goda möjligheter till ett fantastiskt friluftsliv. Här finns möjlighet till allt från skoteråkning, skidaktiviteter, fiske, jakt till olika kulturella sammankomster. Bygden är mycket aktiv på det kulturella planet och diverse byfester och andra arrangemang duggar tätt. Läs gärna mer om Härjedalen, www.harjedalen.se . KVALIFIKATIONER Vi söker en smådjursintresserad veterinär som inte backar för stordjursresor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av de vanligaste kirurgiska ingreppen på hund och katt samt vana av röntgen- och ultraljudsundersökningar. Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar eller flerårig vana från smådjurssjukhus/klinik är meriterande. Vi fäster stor vikt vid datorvana, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Att kunna förstå och läsa engelska är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Härjedalen
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Hede, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Hede, långtidsvikariat

Djurvårdare Dv Sundsvall, tillsvidare
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER På arbetsplatsen i Sundsvall tjänstgör idag 6 veterinärer. Idag finns ingen veterinärassistent på mottagningen. Arbetet består av att fortlöpande se till att den dagliga verksamheten på mottagningen fungerar. Praktiskt innebär arbetsuppgifterna att svara i telefon, boka patienter, ta hand om kunder, försäljning av djurfoder, instrument- och lokalvård, städning av lokaler och bilar, beställning och mottagning av varor och rent administrativa sysslor, såsom elektronisk kontering av fakturor i Agresso. KVALIFIKATIONER Du tar gärna egna initiativ samt tycker att det är trevligt att arbeta med människor och deras djur, och du har förmåga att lätt få kontakt med djurägarna. Det är viktigt att du är praktiskt lagd. Ansvarsfullhet, noggrannhet och ett gott ordningssinne är väsentligt på arbetsplatsen. Vi fäster stor vikt vid datorvana, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Innehav av B-körkort är ett krav. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Sundsvall
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Djurvårdare Dv Sundsvall, tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurvårdare Dv Sundsvall, tillsvidare

Distriktsveterinär Vilhelmina, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vilhelmina ligger i södra Lappland och bjuder på underbar natur och trevliga människor. Distriktsveterinärerna i Vilhelmina har en väl fungerande smådjursmottagning med blodanalys, digital röntgen och en veterinärassistent. Utvecklingsmöjligheterna är mycket goda i distriktet då det är gott om hundar och andra sällskapsdjur, en ständigt ökande hästpopulation och även några lantbruk som efterfrågar veterinär service. Distriktsveterinärerna Vilhelmina ingår i ett beredskapsområde tillsammans med Lycksele och Arvidsjaur där flera veterinärer delar på beredskapen. Gå gärna in på kommunens webbplats (www.vilhelmina.se) KVALIFIKATIONER Du bör ha ett stort intresse och engagemang för smådjurssjukvård då det totalt sett utgör den större delen av praktiken, men du bör även ha ett intresse för häst och lantbruksdjur och en vilja att utveckla servicen till dessa djurslag. Vi fäster stor vikt vid datorvana, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Den vi söker bör vara självgående, stresstålig, serviceinriktad och ha ett gott omdöme. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Vilhelmina, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Vilhelmina, långtidsvikariat

Legitimerad Djursjukskötare Vännäs, tillsvidare
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara djursjukvårdande arbete på dagtid vid vår smådjursklinik innefattande röntgenundersökning, blodprovstagning, medicinering och narkos/assistans i samband med operationer och tandbehandlingar. Dina arbetsuppgifter kommer att anpassas efter din behörighet och din reella kompetens. Vi har en nyrenoverad och välutrustad smådjursklinik med digital röntgen, ultraljud, gasnarkos, akutlab och tandutrustning. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand en legitimerad djursjukskötare alternativt annan personal som är behörig att arbeta inom djursjukvården enligt Jordbruksverkets övergångsregler för djurhälsopersonal alternativt en djurvårdare. Den vi söker ska ha lätt för att lära och kommunicera, vara serviceinriktad, ha en god samarbetsförmåga och tycka om ordning och reda. Det är också en fördel om du trivs med att arbeta när det är mycket att göra och att du även kan arbeta självständigt. Referenser krävs. Vi fäster även stor vikt vid datorvana och personlig lämplighet. B-körkort för personbil krävs Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Vännäs
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad Djursjukskötare Vännäs, tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad Djursjukskötare Vännäs, tillsvidare

Legitimerad Djursjukskötare i Sollefteå, tillsvidareanställning
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en legitimerad djursjukskötare till vår mottagning. Sollefteå är beläget i Ångermanälvens dalgång och naturen är storslagen och inbjuder till ett rikt friluftsliv. Sollefteå kommun med centralorten Sollefteå har en positiv utveckling, trevlig stadskärna, rikt föreningsliv och bra bostadsmarknad. KVALIFIKATIONER På distriktsveterinärmottagningen arbetar idag sex veterinärer, en legitimerad djursjukskötare och två djurvårdare. Vi har en blandad praktik med sällskapsdjur, nöt och häst med stor andel sällskapsdjur främst hund och katt och mindre antal udda sällskapsdjur. Vi är väl utrustade med ändamålsenliga behandlingsrum, laboratorium med utrustning för blodanalys, ultraljud, digitalröntgen, förberedning, operation, steril och dagstall. I vår butik säljer vi medicinska foder, kosttillskott och olika handelsvaror t.ex. medicinska schampon, bandagematerial m.m. Vi är väl inarbetade i våra fina lokaler, trivsel och framtidstro för mottagningens fortsatta utveckling ligger oss varmt om hjärtat. Vår klinik ligger i det som var gamla djursjukhuset i Sollefteå och i maj-2010 flyttade vi in i del av det, med nyrenoverade större lokaler som är väl anpassade för våra och våra kunders behov. Du som söker är legitimerad djursjukskötare. Vi söker dig som är ansvarstagande, serviceinriktad, självgående, har personligt omdöme, god samarbetsförmåga och är datorvan.. B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Sollefteå
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Legitimerad Djursjukskötare i Sollefteå, tillsvidareanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Legitimerad Djursjukskötare i Sollefteå, tillsvidareanställning

Distriktsveterinär Vännäs, tidsbegränsad anställning
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Veterinärerna på mottagningen är uppdelade på två olika team både under dagtid och beredskapstid varav vi nu söker en medarbetare till smådjursteamet. Arbetet kan periodvis vara krävande och intensivt. Akutsjukvård såväl som kirurgiska ingrepp och utredningar ingår i arbetet. Visst arbete på vår filial i Umeå kan även förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett brinnande intresse för smådjur och som har bestämt sig för att fortsätta utvecklas inom både kirurgi och medicin. Erfarenhet ifrån arbete med smådjursmottagning är en merit. Den vi söker bör vara flexibel och ha en uttalad servicekänsla gentemot våra kunder. Ditt veterinärmedicinska kunnande ska stärka kundens förtroende för oss. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, datorvana och personlig lämplighet. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten varför vi sätter värde på att du både är självgående och har ett gott omdöme. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Vännäs
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Vännäs, tidsbegränsad anställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Vännäs, tidsbegränsad anställning

Distriktsveterinär Dv Gällivare, tillsvidare
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket. I det statliga uppdraget ingår att dygnet runt finnas tillgängliga för våra kunder och att med kompetens och engagemang verka för ett gott smitt- och djurskydd. Vi är även officiella veterinärer. Distriktsveterinärerna i Gällivare söker en medarbetare på heltid. Praktiken är blandad, dock med huvudsaklig tonvikt på smådjur. Kliniken är välutrustad med gasnarkos, digital röntgen, ultraljud och blodlabb. Vi ingår i ett beredskapsområde tillsammans med Kiruna och Jokkmokk där flera veterinärer delar på beredskapen. Gällivares kommun ligger centralt i Norrbottens inland och har nära till fjällvärldens möjligheter till rekreation och avkoppling. På sommar och höst bjuder naturen på oändliga möjligheter till strövtåg i fjällvärlden, bär- och svampplockning, fiske och jakt. Skidåkning, skoteråkning, fjällturer och isfiske hör till vinterns glädjeämnen. Kommunikationen är bra, vi har daglig förbindelse med tåg och flyg till och från Stockholm och kusten. Gå gärna in på kommunens webbplats (www.gellivare.se) KVALIFIKATIONER Du bör ha ett stort intresse för smådjurssjukvård då det totalt sett utgör den större delen av praktiken men du bör även ha ett intresse och engagemang för häst och lantbruksdjur och en vilja att utveckla servicen till dessa djurslag. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, gott omdöme, lojalitet och god samarbetsförmåga. Du ska vara stabil, serviceinriktad, ha god datorvana och vara självgående. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Gällivare
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Dv Gällivare, tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Dv Gällivare, tillsvidare

Distriktsveterinär Hackås, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Mottagningen har för närvarande fyra veterinärer och en veterinärassistent. Vi söker nu en långtidsvikarie till vårt team. Vi har en blandad praktik med både smådjur, häst och nötkreatur. Under sommarhalvåret har vi ett stort stuteri som kund och behöver därför en förstärkning under den mest hektiska perioden. I övrigt är fördelningen mellan stordjur och sällskapsdjur ungefär lika. Mottagningen är belägen i Hackås, 3 mil söder om Östersund, i en storslagen natur med Storsjön och fjällvärlden in på knutarna. Lokalerna är nyrenoverade, ändamålsenliga och väl utrustade med bl a apparater för hematologi och blodkemi. Det är en trevlig och avspänd atmosfär mellan kollegorna och djurägarna är mycket trevliga. Gå gärna in på kommunens webbplats, www.berg.se för mer information! KVALIFIKATIONER Vi ser att du som söker har intresse för profylaktiskt arbete, är drivande och engagerad. Vi fäster stor vikt vid datorvana, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Berg
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Hackås, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Hackås, långtidsvikariat

Distriktsveterinär Sundsvall, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Distriktsveterinärerna i Sundsvall har sin mottagning i Matfors ca 15 km väster om Sundsvall. Vi har även en smådjursmottagning i Fränsta ytterligare 50 km västerut. Arbetet på fältet består för närvarande av ungefär lika delar nöt och häst där hästandelen tenderar att öka. Smådjursmottagningen är av enklare karaktär utan röntgen. Vi är sex veterinärer med olika tjänstgöringsgrad. Vi delar beredskapen lika oavsett tjänstgöringsgrad. KVALIFIKATIONER Vi lägger stor vikt vid personlighet, har gott omdöme, god samarbetsförmåga , är självgående och serviceinriktad . Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Sundsvall
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Sundsvall, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Sundsvall, långtidsvikariat

Distriktsveterinär Ånäset, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Ånäset ligger vackert belägen i Robertsfors kommun i Västerbottens kustland. Natur finns i överflöd med tillgång till jakt, goda fiskevatten och fina naturupplevelser. Mottagningen ligger i nära anslutning till E4an och kommunikationerna med både Umeå och Skellefteå är goda. Praktiken är blandad med tyngdpunkt på nötkreatur i mjölkproduktion. Smådjurs och hästverksamheten är dock under utveckling. På distriktsveterinärmottagningen arbetar fem veterinärer samt en veterinärassistent på deltid. Då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig behöver vi en ersättare. Mottagningen är utrustad med bl.a. röntgen, ultraljud, och gasnarkos. KVALIFIKATIONER Den vi söker ska främst av allt ha ett brinnande intresse för att arbeta med smådjur och gärna vara en drivande kraft i utvecklingen av smådjurspraktiken i distriktet. Erfarenhet och intresse av både kirurgi och medicinska utredningar avseende smådjur är en merit. Under beredskapstid och vid behov kommer praktiken vara blandad med häst och nöt varför grundläggande kunskaper för dessa djurslag är önskvärd. Du ska vara en flexibel problemlösare som är serviceinriktad gentemot våra kunder. Önskvärt är också att du har ordningssinne och trivs med att få saker gjorda i en positiv anda. Vi sätter även stor vikt vid datorvana, personligt omdöme och god samarbetsförmåga. Ett samarbete kommer att finnas med distriktsveterinärerna i Skellefteå och Vännäs/Forslunda som ingår i samma praktikområde Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Robertsfors
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Ånäset, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Ånäset, långtidsvikariat

Djurvårdare Gällivare, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER På grund av föräldraledighet söker vi en medarbetare till vår mottagning i Gällivare. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både djursjukvårdande arbete vid vår smådjursklinik och att ansvara för försäljning av foder och handelsvaror samt arbete i vår reception. Detta innebär röntgenundersökning, blodprovsanalyser, assistans i samband med operationer. Beställning och försäljning av foder/handelsvaror och material. Instrumentvård, hygienarbete samt tidsbokning i samband med receptionsarbete. KVALIFIKATIONER Du som söker ska ha lätt för att lära och kommunicera, ha en mycket god samarbetsförmåga och tycka om ordning och reda. Du ska vara noggrann, ha administrativa kunskaper och vara självgående. Arbetet kan ofta ha ett högt tempo och vara krävande. Erfarenhet från djursjukvårdande arbete på smådjursklinik är meriterande. Referenser från tidigare arbetsplatser är ett krav. Vi fäster stor vikt vid datorvana, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. B-körkort krävs. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Gällivare
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Djurvårdare Gällivare, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurvårdare Gällivare, långtidsvikariat

Distriktsveterinär Kalix, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Distriktsveterinärmottagningen i Kalix tillhör praktikområde södra Norrbotten tillsammans med Piteå och Älvsbyn. Verksamheten är blandad. I området finns ett stort underlag av mindre sällskapsdjur men även mjölkkor och hästar. På mottagningen tjänstgör fem veterinärer och tre veterinärassistenter. Verksamheten bedrivs i funktionella stora lokaler med gasnarkos, operation, röntgen och laboratorium. Du har stora chanser att växa inom din yrkesroll som veterinär eftersom du kommer att ha varierande arbetsuppgifter. Vi strävar efter att ge nya medarbetare en bra introduktion och introduktionsutbildningar erhålles vid anställning. Beredskapstjänstgöring ingår och fem veterinärer delar på tjänstgöringen. Om du vill veta mer om kustvackra Kalix med närhet till natur och kultur läs mer på www.kalix.se Välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Du skall vara ansvarstagande, kunna ta egna initiativ, vara flexibel och intresserad av att delta vid behandling av alla djurslag. Bra remitteringsmöjligheter finns inom Norrbottens län. Du skall även ha intresse att arbeta med människor och en bra kommunikationsförmåga med djurägare och kollegor. Vi fäster stor vikt vid datorvana och att du är serviceinriktad. Till vårt team söker vi Dig som är positiv och engagerad. En viktig målsättning är att vi vill skapa en arbetsplats där alla trivs på jobbet och därigenom får de rätta förutsättningarna att göra ett bra jobb. Praktikområdet präglas av en god arbetsgemenskap. Vi fäster mycket stor vikt vid bra samarbetsförmåga, gruppkänsla, känsla för service, lojalitet med mottagningen och organisationen. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Kalix
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Kalix, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Kalix, långtidsvikariat

Distriktsveterinär Östersund, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Östersund är det naturliga valet för dig som vill kombinera ett rikt och aktivt friluftsliv med ett utvecklande yrkesliv. Här finns utbildningarna, här finns jobben – livskvalitet ingår! Praktiken är blandad med lantbrukets djur, hästar och smådjur. Praktikområdet sträcker sig över mellersta och norra Jämtland. Mottagningen har idag ett joursamarbete med Distriktsveterinärerna i Hackås, och samarbetar mycket med grannmottagningarna även på dagtid. Distriktet ligger i Jämtlands vackra fjällvärld, med mottagningen placerad i Östersund. Vi har två veterinärassistenter. KVALIFIKATIONER Vi söker en veterinär som har intresse för en bred allmän praktik och möjlighet att utveckla ett eget intresse. Vi tror på framtiden och vet att det är vårt eget arbete som formar mottagningen. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, datorvana och personlig lämplighet. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Östersund
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Östersund, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Östersund, långtidsvikariat

Distriktsveterinär Kiruna, tillsvidareanställning
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket. I det statliga uppdraget ingår att dygnet runt finnas tillgängliga för våra kunder och att med kompetens och engagemang verka för ett gott smitt- och djurskydd. Vi är även officiella veterinärer. Distriktsveterinärerna i Kiruna söker en medarbetare på heltid. Praktiken är blandad, dock med huvudsaklig tonvikt på smådjur. Periodvis kan även arbete som veterinär vid renslakt eller på viltslakteri ingå i arbetsuppgifterna. Kliniken är välutrustad med gasnarkos, digital röntgen, ultraljud och blodlabb. Vi ingår i ett beredskapsområde tillsammans med Gällivare och Jokkmokk där flera veterinärer delar på beredskapen. Kiruna kommun ligger centralt i Norrbottens inland och har nära till fjällvärldens möjligheter till rekreation och avkoppling. Skidåkning, skoteråkning, fjällturer och isfiske hör till vinterns glädjeämnen. På sommar och höst bjuder naturen på oändliga möjligheter till strövtåg i fjällvärlden, bär- och svampplockning, fiske och jakt. Gå gärna in på kommunens webbplats (www.kiruna.se) KVALIFIKATIONER Du bör ha ett stort intresse och engagemang för smådjurssjukvård då det totalt sett utgör den större delen av praktiken, men du bör även ha ett intresse för häst och lantbruksdjur och en vilja att utveckla servicen till dessa djurslag. Goda möjligheter till kompetensutveckling och/eller intern vidareutbildning finns. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, gott omdöme, lojalitet och god samarbetsförmåga. Du ska vara stabil, serviceinriktad, ha god datorvana och vara självgående. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Kiruna
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Kiruna, tillsvidareanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Kiruna, tillsvidareanställning

Distriktsveterinär Lycksele, visstidsanställning
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Lycksele ligger i Västerbottens inland och har nu en nyrenoverad och modernt utrustad smådjursmottagning med både digital röntgen och ultraljud. Utvecklingsmöjligheterna är mycket goda i distriktet då det finns gott om hundar och andra sällskapsdjur , en ständigt ökande hästpopulation och även några lantbruk som efterfrågar veterinär service. Distriktsveterinärerna i Lycksele ingår i ett beredskapsområde tillsammans med Vilhelmina och Arvidsjaur där flera veterinärer delar på beredskapen. Distriktsveterinärerna är en del av Jordbruksverket. I det statliga uppdraget ingår att dygnet runt finnas tillgängliga för våra kunder och att med kompetens och engagemang verka för ett gott smitt- och djurskydd. Vi är även officiella veterinärer. Gå gärna in på kommunens webbplats(www.lycksele.se) KVALIFIKATIONER Vi vill att du som veterinär ska ha ett genuint intresse och engagemang för smådjurssjukvård då det totalt sett utgör den största delen av praktiken. Erfarenhet från arbete med smådjur och smådjurskirurgi är en merit likaså erfarenhet av smådjursröntgen. Grundläggande kompetens gällande arbete med djurslagen häst och nöt behövs också. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, gott omdöme, lojalitet och god samarbetsförmåga. Du måste också vara serviceinriktad, ha en god datorvana och vara självgående. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Lycksele
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Lycksele, visstidsanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Lycksele, visstidsanställning

Distriktsveterinär Ånäset, 2 långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Ånäset ligger vackert belägen i Robertsfors kommun i Västerbottens kustland. Natur finns i överflöd med tillgång till jakt, goda fiskevatten och fina naturupplevelser Mottagningen ligger i nära anslutning till E4an och kommunikationerna med både Umeå och Skellefteå är goda. Praktiken är blandad med tyngdpunkt på nötkreatur i mjölkproduktion. Smådjurs och hästverksamheten är dock under utveckling. På distriktsveterinärmottagningen arbetar fem veterinärer samt en veterinärassistent på deltid. Då två av våra medarbetare ska vara föräldralediga behöver vi ersättare till dem. Mottagningen är utrustad med bl.a. röntgen, ultraljud, och gasnarkos. Distriktet är präglat av många gårdar med intensiv mjölkproduktion, korta avstånd och ett ”nära” erbjudande av veterinär service till alla djurslag. KVALIFIKATIONER Vi söker en veterinär som främst vill arbeta med smådjur men även vill ha omväxling med den blandade praktiken. Utbildning och/eller erfarenhet inom smådjursmedicinen är en merit. Du bör vara en flexibel problemlösare som är serviceinriktad gentemot våra kunder. Önskvärt är också att du har ordningssinne och trivs med att få saker gjorda i en positiv anda. Vi sätter även stor vikt vid datorvana, personligt omdöme och god samarbetsförmåga. Ett samarbete kommer att finnas med distriktsveterinärerna i Skellefteå och Vännäs/Forslunda som ingår i samma praktikområde Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Robertsfors
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Ånäset, 2 långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Ånäset, 2 långtidsvikariat

Distriktsveterinär Östersund, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Östersund är det naturliga valet för dig som vill kombinera ett rikt och aktivt friluftsliv med ett utvecklande yrkesliv. Här finns utbildningarna, här finns jobben – livskvalitet ingår! Praktiken är blandad med lantbrukets djur, hästar och smådjur. Praktikområdet sträcker sig över mellersta och norra Jämtland. Mottagningen har idag ett joursamarbete med Distriktsveterinärerna i Hackås, och samarbetar mycket med grannmottagningarna även på dagtid. Distriktet ligger i Jämtlands vackra fjällvärld, med mottagningen placerad i Östersund. Vi har två veterinärassistenter. KVALIFIKATIONER Vi söker en veterinär som har intresse för en bred allmän praktik och möjlighet att utveckla ett eget intresse. Vi tror på framtiden och vet att det är vårt eget arbete som formar mottagningen. Vi fäster stor vikt vid god samarbetsförmåga, datorvana och personlig lämplighet. Svensk veterinärlegitimation och B-körkort är ett krav. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Östersund
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Östersund, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Östersund, långtidsvikariat

Distriktsveterinär Hackås, långtidsvikariat
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Mottagningen har för närvarande fyra veterinärer och en veterinärassistent. Vi söker nu en långtidsvikarie till vårt team. Vi har en blandad praktik med både smådjur, häst och nötkreatur. Under sommarhalvåret har vi ett stort stuteri som kund och behöver därför en förstärkning under den mest hektiska perioden. I övrigt är fördelningen mellan stordjur och sällskapsdjur ungefär lika. Mottagningen är belägen i Hackås, 3 mil söder om Östersund, i en storslagen natur med Storsjön och fjällvärlden in på knutarna. Lokalerna är nyrenoverade, ändamålsenliga och väl utrustade med bl a apparater för hematologi och blodkemi. Det är en trevlig och avspänd atmosfär mellan kollegorna och djurägarna är mycket trevliga. Gå gärna in på kommunens webbplats, www.berg.se för mer information! KVALIFIKATIONER Vi ser att du som söker har intresse för profylaktiskt arbete, är drivande och engagerad. Vi fäster stor vikt vid datorvana, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Berg
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Hackås, långtidsvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Hackås, långtidsvikariat

Distriktsveterinär Örnsköldsvik, tillsvidareanställning
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Örnsköldsvik är en företagstät kommun med goda kommunikationer och ca 55 000 innevånare. 2012 utsågs Örnsköldsvik till Årets kommun av riksorganisationen "Hela Sverige skall leva" med honnörsorden "Bygd och stad i balans." Här finns en fantastisk natur med rikt varierande möjligheter till olika friluftsaktiviteter oavsett årstid. Läs mer om Örnsköldsvik på kommunens webbplats. Vid Dv-Örnsköldsvik arbetar idag sex veterinärer och fyra legitimerade djursjukskötare. Vi har en blandad praktik med sällskapsdjur, nöt och häst med större andel sällskapsdjur. Mottagningen har en välutrustad smådjursklinik med digitalröntgen, ultraljud, EKG, operation med gasnarkos, tandunit och eget laboratorium med helt nytt hematologi– och kemiinstrument. Vi har en varierad stordjurspraktik och tre tjänstebilar i verksamheten. Vi är ett glatt gäng med stor framtidstro och som trivs att arbeta ihop och gärna också hittar på trivselskapande saker att göra med och för vår arbetsplats och för oss som jobbar här. Just nu håller mottagningen på att byggas om och renoveras. Vi får nya kontorsutrymmen, större personalutrymmen, klinikutrymmen och garage. Byggnationen beräknas vara klar i juli 2014. KVALIFIKATIONER Vi söker en veterinär som är intresserad av blandad praktik, med både nöt och häst, men även med en betydande andel sällskapsdjur. Vi söker personer som är självgående och serviceinriktade. Vi fäster även stor vikt vid datorvana, personligt omdöme och god samarbetsförmåga. Samt att du har svensk veterinärlegitimation och B-körkort. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Nord
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Örnsköldsvik, tillsvidareanställning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Örnsköldsvik, tillsvidareanställning


Sök lediga jobb Jordbruksverket, DV Region Nord

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se